Digidexo.com

efexor kjevesmerter

Migrene og kjevesmerter

Kjeve smerter er en uvanlig symptom på migrene, men det kan skje. Ifølge Migrene For Dummies (Diane Stafford & Jennifer Shoquist, MD, 2003), er kombinasjonen vanlig i kjeveledd syndrom, eller TMJ.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, andre TMJ symptomer foruten migrene er smerter på forsiden av ansiktet eller rundt ørene, ujevn bite og problemer med å spise på grunn av kjevesmerter.

Årsaker

Ifølge The TMJ Association, kan TMJ være forårsaket av skade, av leddgikt eller ved knuger eller sliping tennene. Noen ganger kan det hende du ikke har noen av disse, men du kan fortsatt ha TMJ.

Diagnose

Behandlingen avhenger av årsaken. TMJ Association bemerker at ofte må du se en lege og en tannlege for å få en diagnose.

Selvhjelp

Over-the-counter smertestillende kan ofte hjelpe. Så kan spise myk mat, ved hjelp av en kald kompress på kjeven og unngå tyggegummi. Dette er ingen erstatning for å se en lege og tannlege, men.

Forebygging

Den migrene Trust anbefaler iført tannimplantater å holde fra knuger kjeven eller sliping tennene.

Hodepine med kjevesmerter

Hodepine med kjevesmerter


En dårlig hodepine med kjevesmerter er to vanlige symptomer på kjeveledd syndrom eller TMJ for kort. Men de er også symptomer på en rekke andre plager. Det er viktig å se en lege og / eller tannlege for å finne ut hva som forårsaker smertene. Disse symptomene vanligvis forverres over tid hvis den ikke behandles.

Årsaker

Det er mange årsaker til TMJ, ifølge TMJ Association nettside. De inkluderer leddgikt, hjernerystelse, sliping tennene eller ukjente grunner. Men hodepine og kjevesmerter kan også være symptomer på en tidligere udiagnostisert skade i hodet, en tann-infeksjon eller bihulene som er så tettpakkede, er de trykkes ned på den øvre del av munningen, slik at det føles som om det er en tannpine når det er ikke en.

Identifikasjon

Merke seg eventuelle andre ledsagende symptomer kan hjelpe din lege eller tannlege diagnostisere årsaken til din hodepine og kjevesmerter. Andre symptomer på TMJ inkluderer problemer med å spise på grunn av smerter og problemer tygge på grunn av skadet tennene. Symptomer på både TMJ og bihulebetennelse (eller bihulebetennelse) inkluderer følelsen smerter i forsiden av ansiktet, bak øynene og kinnene og ned til kjeven. Andre symptomer som forårsakes av et slag mot hodet kan være svimmelhet, kvalme, koordineringsproblemer og forvirring.

Betraktninger

Ifølge Glenn Clark ved University of Southern California odontologiske School, kan konstant stimulering av trigeminal nerve i hodet føre til at det å bli tent selv om ingenting er galt. Likeledes, hvis en del av nerven er som indikerer smerte (si, i kjeven) resten av nerve kan bli aktivert, sender smertesignaler til hjernen gjennom hele kjeve og hodet. (Se referanser 2)

Diagnose

TMJ Association bemerker også at du mest sannsynlig blir nødt til å gå til både lege og tannlege og ha dem arbeide sammen for å komme opp med en diagnose. For å være sikker på at det ikke er et skallebrudd som kan være årsaken til smerter, kan legene insisterer på at du får røntgen, en CT scan eller en MR. En liten endoskop kan bli ført opp i nesen slik at legen kan forsøke å oppdage problemet. Leger og tannleger vil også trenge å fysisk kontrollere deg og gå over din medisinske historie.

Behandling

Behandling av hodepine og kjevesmerter varierer sterkt i henhold til årsaken. Smertestillende og antibiotika gis ved mistanke om infeksjon. Spør tanntrekking eller rotfylling kan være nødvendig for tann infeksjoner. Spis myk mat og bruke en kjølig kompress for å hjelpe nummen verre av smerte. Kirurgi er gjort bare som en siste utvei for tilfeller av TMJ eller kronisk bihulebetennelse. I tilfeller av tenner sliping, kan du bære en dental apparat for å hindre ytterligere skade.

Bivirkninger av Efexor XL

Efexor XL er oftest foreskrevet for behandling av depresjon. Noen ganger er det også foreskrevet for behandling av generalisert angstforstyrrelse. En rekke bivirkninger er rapportert, men det betyr ikke at alle brukere vil oppleve bivirkninger. Hvis bivirkningene blir plagsomme eller belastende, må du kontakte lege umiddelbart.

Insomnia

Efexor XL kan føre til at du har problemer med å falle eller forbli sovende.

Hodepine

Hodepine kan opptre ved bruk av Efexor XL.

Søvnighet

Du kan oppleve å føle mer sliten eller mer trøtt enn normalt.

Seksuelle problemer

Å ha en manglende interesse for sex eller å være ute av stand til å nå klimaks er en vanlig rapportert bivirkning av alle anti-depressiva.

Tap av appetitt

Et tap av matlyst kan forekomme, inkludert å spise mindre eller ikke føler deg sulten, ved måltid ganger.

Unormale drømmer

Å ha unormale drømmer har blitt kjent for å oppstå mens du tar Efexor XL.

Kjevesmerter betingelser og symptomer

Kjeve-smertetilstander omfatter kjeveledd eller TMJ, thyreoiditt, hjerteinfarkt, og påvirket visdom tennene. Et ord av forsiktighet, er et hjerteinfarkt en nødsituasjon som krever øyeblikkelig legehjelp.

Funksjoner

Kjeveledd symptomer inkluderer klikkelyd når kjeven åpnes eller lukkes, smerte når du spiser, øre ømhet og hodepine. Thyreoiditt inkluderer betennelse i skjoldbruskkjertelen sammen med feber og ømhet i nakken mens en påvirket visdom tann inkluderer smerte og hevelse i kjeven og tannkjøttet.

Behandling

Behandlingsalternativene avhenger av årsaken. Kjeveledd problem behandles med ibuprofen og muskelavslappende, mens en påvirket visdom tann vil normalt trenger å bli hentet. Thyreoiditt er behandlet med kortikosteroider, tyroksin og ibuprofen.

Betydning

Kjeveledd problemer er vanlig. Ifølge National Institute of Dental og Cranial Facial Research, er det tenkt at om lag 10 millioner amerikanere har sykdommen og kvinner er rammet enn menn.

Betraktninger

Personer med kjevesmerter bør ha tilstanden riktig diagnostisert av en lege, siden de har en tendens til å overlappe symptomene forskjellige betingelser.

Advarsel

Personer med andre hjerteinfarkt symptomer som kortpustethet, brystsmerter, svetting og øvre del av magen smerter bør ringe 9-1-1 umiddelbart.

Sinne og kjevesmerter

Sinne og kjevesmerter


Sinne kan føre til både mental og fysisk smerte. Kjevesmerter kan være et symptom på stresset følelser eller av en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Forholdet

Sinne kan forårsake kjeve knuger, tenner sliping og muskelspenninger i nakke, rygg, skuldre eller kjeve, som alle kan føre til kjevesmerter.

Andre årsaker

Omtrent 35 millioner mennesker lider av kjeveledd og muskelsykdommer (TMJ), noe som kan føre til kjevesmerter. Bein eller muskel problemer i nakken kan også føre til kjevesmerter.

Diagnose

Leger kan diagnostisere årsaken til kjevesmerter ved å evaluere pasientens sykehistorie, symptomer og fysisk undersøkelse av hodet, ansikt, nakke og kjeve.

Medisinske behandlinger

Leger kan anbefale pasienten søvn med en munn vakt, spise myk mat, bruke is eller fuktig varme til kjeven, øve avspenningsøvelser og unngå å synge, tyggegummi eller annen bevegelse som kan irritere kjeven.

Alternative behandlinger

Akupunktur, kiropraktikk arbeid og massasje kan hjelpe kjeve smerter, spesielt hvis smertene er relatert til sinne og stress og ikke TMJ.

Hva er årsakene til Jaw Pain & Pain i templene?

Hva er årsakene til Jaw Pain & Pain i templene?


Kjevesmerter og smerter i templene er symptomer på kjeve lidelse (TMD), eller kjeveledd (TMJ) lidelse. Den kjeve muskel og ledd koble kjeven på siden av hodet. De påvirkes av forstyrrelser områdene omfatter kjeven, halsen og ansiktet.

Funksjoner

Kjeve muskel og ledd er foran ørene på hver side av hodet og koble underkjeven til skallen din. Ifølge National Institute of Dental og kraniofaciale Research, "Fordi disse leddene er fleksible, kan kjeve flytte jevnt opp og ned og fra side til side, slik at vi kan snakke, tygge og gjesp."

Årsaker

Kjente årsaker til TMD og TMJ inkluderer sliping (eller bruxing), knuger, ansikts traumer, leddskade, stress, slitne muskler forårsaket av overdreven tygging / biting, bite forskyvning eller leddgikt. Ifølge Mayo Clinic, "I mange tilfeller er imidlertid årsaken til TMJ symptomene ikke klart."

Symptomer

TMD og TMJ symptomer inkluderer hodepine, kjevesmerter eller popping, ømhet i kjevebenet, øresmerter eller popping, tygger ubehag, ansikts tretthet eller verkende, bite forskyvning, stivkrampe eller begrenset kjeve mobilitet. Gå til legen din hvis du opplever rasping, rist eller klikking mens tygge eller hvis du ikke kan åpne / lukke kjeven din riktig.

Behandling

For å bidra til å lindre symptomer, unngå sliping eller knuger, lindre stress, bruker varme og is på det berørte området, sove på ryggen, unngå å plassere hånden under haken din, unngå overdreven kjeve bevegelse, spise myk mat og unngå å tygge harde matvarer som is. Legen kan anbefale anti-inflammatoriske medisiner, kirurgi, elektrisk nervestimulering, ultralyd behandling eller triggerpunkt-injeksjoner.

Diagnose

Gå til legen din for å lære om din spesielle tilstand og behandlinger som best vil tjene deg. Søk etter leger eller tannleger som spesialiserer seg på TMJ eller TMD.

Hva er årsakene til Tense overkjeven Pain?

Hva er årsakene til Tense overkjeven Pain?


Hvis du opplever anspent overkjeven smerte, må du kanskje oppsøke tannlege. Noen av årsakene til denne smerten er knyttet til tennene, enten fordi du knytte dem eller fordi de er feiljustert.

Spent overkjeven Pain

De temporomandibular ledd er plassert på den øvre del av kjeven. De blir med kjeven til skallen din. Et problem med disse leddene kan føre til smerter i kjeven din.

Tenner knuger

Hvis du stadig bite sammen tennene, også kalt bruxism, så kan belastningen muskelen nær dine temporomandibular ledd, noe som fører til kjevesmerter.

Forskjøvet Bite

Hvis øvre og nedre tenner ikke justere godt, kan dine temporomandibular ledd bli anstrengt hver gang du svelger, som fører til muskelkramper og kjeve smerter, ifølge American Academy of kraniofaciale Pain.

Behandling

Bruxism kan behandles med atferdsmodifisering. Orthotics, for eksempel munn vakter, er tilgjengelige for å blokkere tenner knuger og også forbedre en feiljustert bite.

Betraktninger

Venstre ubehandlet, smerter i kjeveledd kan utløse øreverk og hodepine, ifølge University of Rochester Medical Center.

Om Fibromyalgi

Fibromyalgi er en vanskelig tilstand å diagnostisere, og ikke alle leger er enige om retningslinjene som brukes for å fastslå om en pasient lider av sykdom. Det er ingen enkelt laboratorium diagnostisk test, og ofte er det et spørsmål om å utelukke andre sykdommer før man vurderer fibromyalgi. En rettesnor som er brukt er at pasienten må ha lidd utstrakt smerte i minst tre måneder, på 11 eller flere områder av kroppen.

Identifikasjon

Fibromyalgi er en kronisk medisinsk tilstand som har en tendens til å være mer vanlig hos kvinner enn menn. Det er preget av en følelse av vedvarende utmattelse og muskel, sene og ligament smerter. Lider også oppleve flere ømme punkter, der tilfeldige punkter på kroppen opplever smerte hvis lett trykk er brukt. Fibromyalgi er ikke livstruende, men det kan hindre livskvalitet.

Funksjoner

Fibromyalgi er ikke en progressiv tilstand, og intensiteten av symptomene kan variere. Det finnes behandlinger og livsstilsendringer som kan bedre livskvaliteten for fibromyalgi lider, selv om tilstanden aldri helt forsvinner. Fibromyalgi var også kjent som kronisk muskelsmertesyndrom, psykogen revmatisme, fibrositis og spenning myalgias.

Effekter

Symptomene på fibromyalgi inkluderer stivhet, utbredte smerter og ømme punkter på baksiden av hodet, øvre nakke, rygg og bryst, hofter, knær og albuer. Smerten kan vedvare i flere måneder av gangen. Symptomer inkluderer også tretthet og manglende evne til å våkne opp uthvilt etter en hel natt med søvn. Andre symptomer er rastløse ben syndrom, hodepine og ansikts-og kjevesmerter, sammen med irritabel tarm-syndrom, med forstoppelse, diaré og magesmerter og oppblåsthet. Det kan også være en økt følsomhet for lukt, lyse lys og lyder. Lider kan oppleve depresjon, humørsvingninger, en manglende evne til å fokusere, svimmelhet, angst og tørr hud.

Teorier / Spekulasjoner

Årsaken til fibromyalgi er ukjent, men det er mange teorier om hva som kan bidra til tilstanden. En teori er at hjernen til en lidende har en høyere følsomhet for smerte signaler. Andre medvirkende faktorer kan omfatte forstyrret søvnmønster, rygg skade, bakterie-eller virusinfeksjoner, hormonelle endringer, psykologisk stress og uregelmessigheter i det autonome nervesystemet. Det autonome nervesystemet styrer ufrivillige kroppsfunksjoner, for eksempel hjertefrekvens, svetting, tarmbevegelser og blodkar sammentrekninger. Hvis dette dysfunksjoner det kan føre til stivhet, svimmelhet og utmattelse.

Forebygging / løsning

En fibromyalgi lidende bør prøve å redusere stress, få mer søvn, trene regelmessig, spise et sunt kosthold og forsøke å tempoet selv. Noen av de medisinene til pasientene omfatter analgetika, antidepressiva, muskelavslappende og pregabalin. Tilstanden har en tendens til å være mer vanlig for de med revmatisk sykdom, og de som er i tidlig til midten alder og som har en familiehistorie med fibromyalgi.

TMJ symptomer på kvalme

TMJ symptomer på kvalme


TMJ, en forkortelse for kjeveledd lidelse, er et begrep som betegner stress og betennelse rundt kjeveledd, som er der kjeven kobler til skallen.

Betydning

Fordi TMJ er en vanlig tilstand, er en rekke symptomer forbundet med TMJ, inkludert klikking eller popping av kjeven, hodepine, kvalme, svimmelhet, øreverk og øresus.

Time Frame

Du kan legge merke til kjeve klikkelyd før du merker noen sekundære bivirkninger som kjevesmerter, kvalme eller hevelse i kjeven. Det kan ta år før TMJ blir alvorlig nok til å forårsake kvalme.

Behandling

Se en lege hvis du opplever kvalme fra din TMJ. Han kan tilby deg en matbit vakt, massasjeterapi eller smertestillende medikamenter for å stoppe kvalme oppstår.

Forebygging / løsning

En massasjeterapeut vil vise deg hvordan du kan åpne og lukke kjeven din slik at den ikke klikker og føre til felles nød. Smertestillende medikamenter vil minske symptomene, men vil ikke eliminere problemet.

Advarsel

Hvis du opplever oppkast, manglende evne til å tygge eller svelge, eller alvorlig hevelse, gå til legevakten.

Dårlig holdning Effekter på leddene

Dårlig holdning Effekter på leddene


Da vi var i klasse på skolen, ble de fleste av oss lært at god holdning var viktig. I noen offentlige skoler, det var nesten et årlig ritual å ha en lærer balansere en bok på hodet i et forsøk på å få oss til å sitte eller stå rettere. Disse lærerne hadde rett: God holdning er viktig for å opprettholde langsiktige helse på leddene.

Misforståelse

Holdning er ikke bare står rett opp, ifølge Sports Injury Bulletin. Vi har en holdning til alt vi gjør, fra stående til løping eller sykling. Dr. Samuel A. Mielcarski, en fysioterapeut fra Atlanta, sier: "Målet med god holdning er å opprettholde en tilstand av muskel-skjelett balanse som beskytter støtte strukturer i kroppen mot skader eller progressiv misdannelse." Med andre ord, beskytter god holdning vår skjelett og ledd, og dårlig holdning fører til skader.

Gravity

Som vi beveger oss gjennom vår dag, vi hele tiden kjempe gravitasjon. Gravity holder oss fra flytende utenfor Jorden, men samtidig det trekker oss ned og legger vekt på leddene våre. Posture dikterer om tyngdekraften vil flyte jevnt gjennom oss eller føre til stress på leddene våre.

Lute

Ifølge Chicago-baserte kiropraktisk lege Dr. Richard Arrandt, når vi slentre, trekker vi hele ryggraden ut av stilling. Dette legger press på brystkassen og organer inni den. I tillegg slouching fører til at hodet og nakken til å falle fremover, noe som kan føre til problemer med kjeveledd og muskellidelse. TMJ ofte resulterer i kjevesmerter og hodepine.

Sway Tilbake

Sway tilbake er forårsaket av en feil justering av bekkenet. Dette kan føre til svekkelse av magemusklene, lykte leddene i midten ryggraden. Hvis holdning ikke er korrigert, som tiden går spinal leddene vil utarte.

Foot Positioning

Ifølge Heal Yourself magasin, kan feil fot plassering føre til kroniske leddsmerter. Føttene er grunnlaget som du stå og gå. Hvis du vrir føttene eller stå på feil måte, kan det føre til kroniske leddsmerter. Riktig foten plassering kan korrigere påkjenninger på leddene og umiddelbar lindring til noen former for kroniske smerter.

Årsakene til Temporal arteritt

Ifølge Mayo Clinic, gigantiske celle arteritis (også kalt temporal eller kranie artritt) er en betennelse i slimhinnen i blodårene dine. Det utvikler oftest i hodet, spesielt i timelige arteriene som splittet av fra en blodåre i nakken kalles halspulsåren. Kortikosteroid medisiner vanligvis tilbyr rask lindring av symptomer, og i tid, er sannsynlig fullstendig gjenoppretting.

Effekter

Blodårene dine er bøyelige rør med plumpe, elastiske vegger. Oksygenrikt blod kommer ut hjertet ditt gjennom kroppens hovedpulsåren, aorta. Aorta deretter deler seg i mindre arterier som sender blod gjennom hele kroppen.

The National Institute of Health (NIH) sier timelige, gigantiske celle og kranie arteritis utvikle seg når en eller flere blodårene blir betent og hoven. Hevelse er mest sannsynlig skje i timelige arteriene, som strekker seg fra fronten av ørene opp i hodebunnen. Noen ganger bare en del av en arterie er påvirket av hevelse.

Årsaker

Det er ikke kjent nøyaktig hva som forårsaker betennelse i timelige arteriene. NIH sier det kan være i det minste delvis på grunn av en defekt immunforsvar (hvor kroppen reagerer tilsynelatende skadelige fremmede substanser).

Temporal arteritt kan også oppstå under eller etter en diagnose av polymyalgia rheumatica (en betennelsessykdom som forårsaker smerter og stivhet i hofte eller skulderområdet). The Mayo Clinic sier om lag 50 prosent av personer med temporal arteritt også lider av polymyalgia rheumatica.

Risikofaktorer

Temporal arteritt nesten utelukkende rammer personer over 50 år (gjennomsnittlig debutalder er 70). The Mayo Clinic sier at kvinner er opp til tre ganger mer sannsynlig å utvikle temporal arteritis enn menn.

Temporal arteritt har vært knyttet til alvorlige infeksjoner og store doser antibiotika. NIH sier noen bevis tyder på conidition er arvelig.

Symptomer

De mest utbredte symptomer på temporal arteritis er kronisk og alvorlig hode smerter og ømhet i begge tinningene. Andre mulige tegn er kjevesmerter, feber, vekttap og tåkesyn eller dobbeltsyn.

Komplikasjoner av temporal arteritis kan inkludere blindhet og, i sjeldne tilfelle, hjerneslag.

Behandling

Umiddelbar behandling av temporal arteritt er nødvendig for å hindre permanent synstap. Den primære middel er en høy dose av et kortikosteroid medikament slik som prednison. Selv om symptomene dine kan løfte i noen dager, kan det hende du må ta medisiner i minst ett eller to år.

The Mayo Clinic sier en liten studie har vist at azatioprin (Imuran) kan være nyttig i behandling av gigantiske celle arteritis når det brukes sammen med mindre doser av prednison. Imidlertid er større studier er nødvendig for å bekrefte disse funnene.

NIH sier folk flest til slutt bli helt frisk fra temporal arteritt, men sykdommen kan komme tilbake en gang i fremtiden punkt.

Hoste & Neck Pain

Når hoste er ledsaget av nakkesmerter, indikerer det ofte en alvorlig tilstand. Både hoste og nakkesmerter er vanlige symptomer, skjønt, så det kan ofte være vanskelig for leger å gjøre en definitiv diagnose. I noen tilfeller kan hoste og nakkesmerter indikerer en relativt vanlige og lett behandles tilstand, for eksempel sinusitt, men i de fleste tilfeller er disse to symptomer ofte bety et alvorlig og vanskelig å behandle tilstanden, slik som visse typer kreft.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en tilstand der sinus hulrom, som ligger bak øynene og nese, bli betent eller infisert. Ifølge feil diagnose, er denne tilstanden ganske vanlig i USA og påvirker om lag 37 millioner mennesker hvert år. Feil diagnose sier at det er rundt 91 ulike medisinske tilstander som kan forårsake bihulebetennelse, men den vanligste inkluderer astma, høysnue og allergi. I tillegg til hoste og nakkesmerter, kan andre symptomer på denne tilstanden omfatter alvorlig hodepine, nysing, smerter og tretthet. Bihulebetennelse er oftest behandles med medisiner som antibiotika, decongestants, smertestillende midler og antihistaminer.

Hip Cancer

Hip kreft er en type kreft som påvirker hip bein. Ifølge feil diagnose, kan hip kreft føre til en rekke symptomer som hoste, nakkesmerter, lårhalsbrudd, hoftesmerter, problemer med å bevege hoftene, svimmelhet, svetting og blek hud. Behandling av hip kreft oftest innebærer kjemoterapi (kreft-drapet narkotika) og stråling. Noen pasienter kan også ha nytte av smertestillende medikamenter, antibiotika eller en benmargstransplantasjon (hvis kreften er i beinmargen).

Strupehodet Cancer

Strupehode kreft er en type kreft som påvirker strupehodet, og noen ganger de områdene i nærheten av det. Strupehodet er stemmen boksen. I tillegg til å hoste og nakkesmerter, sier feil diagnose at denne typen kreft også kan føre til stemmeforandringer, heshet og en følelse av at det er en klump i halsen. Denne type kreft er oftest behandlet med stråling og kjemoterapi. I noen tilfeller kan kirurgi brukes i tillegg.

Thoracic aortaaneurisme

En thorax aortaaneurisme er en tilstand der aorta (største arterien i kroppen) erfaringer svulmende og svakhet. Denne tilstanden kan være forårsaket av visse medisinske tilstander som syfilis og aterosklerose, som er en opphoping av fett i arteriene. Det kan også være forårsaket av røyking, fedme og en fettrik diett. Ifølge feil diagnose, kan denne tilstanden føre til hoste og nakkesmerter samt kjevesmerter, ryggsmerter og smerter i brystet. Ifølge Vaskulær Web Organization, kan denne tilstanden behandles med vaktsom venter eller kirurgi.

Hurthle Cell Thyroid Cancer

Hurthle celle skjoldbruskkjertelkreft er en type kreft som påvirker skjoldbruskkjertelen. Ifølge feil diagnose, er denne typen kreft i skjoldbrusk ganske sjelden. I tillegg til å hoste og nakkesmerter, kan andre symptomer som problemer med å puste, en klump i halsen, heshet og problemer med å svelge oppstå. Kjemoterapi og stråling blir ofte brukt til å behandle denne kreft. En kirurgisk prosedyre som fjerner skjoldbruskkjertelen, referert til som en thyroidectomy, kan også utføres.

Boniva Jaw Pain

Boniva er foreskrevet for å behandle post postmenopausal osteoporose. Boniva er klassifisert som et bisfosfonat. Det bremser tap av bein ofte assosiert med osteoporose. Forekomst av kjevesmerter har utviklet hos noen individer ved hjelp av medisiner.

Effekter

Boniva kjeve smerter er en betydelig bivirkning som må rapporteres til legen din umiddelbart. Andre bivirkninger av Boniva kan omfatte, men er ikke begrenset til, vanskeligheter med å svelge, halsbrann, brystsmerte, ledd eller skjelettsmerter, nummenhet eller hevelse i kjeven, diaré og kvalme, ifølge drugs.com.

Betydning

Boniva kjeve smerter er en betydelig manifestasjon fordi det kan indikere en alvorlig tilstand som kalles osteonekrose i kjeven der kjevebeinet gjennomgår død eller nekrose.

Forebygging / løsning

Forebygging av Boniva kjeve smerter kan oppnås med smertestillende medisiner; kan imidlertid kjeve smerter indikere osteonekrose, så du bør aldri behandle smerte selv uten å konsultere lege.

Advarsel

Personer som har blodlevring disordes eller behandles med cellegift, steroider eller stråling er mer sannsynlig å oppleve Boniva kjeve smerter og påfølgende osteonekrose. Disse pasientene krever rask medisinsk evaluering.

Betraktninger

Ved første tegn på Boniva kjeve smerter, er det viktig å søke legehjelp umiddelbart fordi det kan tyde på osteonekrose. Behandlingen av osteonekrose er vanskelig, men må startes omgående å ha en sjanse for å lykkes, ifølge ONJ-net.org.

Stress Related brystsmerter

Stress Related brystsmerter


Ikke forsøk å egendiagnose alvorlige brystsmerter. Stress fra emosjonelle, fysiske og psykiske hendelser vil påvirke kroppen din. Rådfør deg med en lege om brystsmertene.

Stress og hjertet

Brystsmerter kan indikere hjertetrøbbel. Stress kan påvirke blodtrykket, hypertensjon. Ta kontakt med en kardiolog for å motta en riktig diagnose.

Hjertesykdom

Stressmestring kan redusere hjertesykdom symptomer hos både menn og kvinner. Menn opplever brystsmerter med et hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner er kvalme, kjevesmerter, magesmerter, og kortpustethet.

Væskeretensjon

Dr. Howard Wayne, sier kardiolog "væskeretensjon som et resultat av stress også kan føre til brystsmerter. Et offer for stress indusert væskeretensjon kan sette på så mye som 5 til 10 kg. I 24 timer." Han skriver om andre forhold som forårsaker brystsmerter ved Noninvasiv Heart Center.

Stresshormoner

Brystsmerter fra stress er et symptom på kronisk adrenal stress. Binyrene frigjør adrenalin, dopamin, noradrenalin og kortisol hormoner. Lang sikt stress respons fra hormon overproduksjon skaper sirkulasjonsproblemer for hjertet, lungene og presser ditt immunforsvar.

Lunger

Kronisk stress svekker immunforsvaret. Problemer i lungene som lungebetennelse og pleuritt er indikasjoner på kronisk stress fører til brystsmerter.

Øvelser til hjelp med kjeveproblemer

Som smerte i en hvilken som helst annen del av kroppen, kan kjevesmerter krever fysisk behandling for å reparere skaden. Selv om du ikke hører for mye om sykdommer i kjeven, millioner av mennesker lider av smerte forbundet med slike lidelser. DocShop rapporterer at TMJ (kjeveledd) lidelse er en av de vanligste årsakene til kjevesmerter, og de fleste fysioterapi øvelser for kjeven er rettet mot å behandle denne tilstanden.

Jaw Pain og betingelser

For millioner av mennesker, er bokstavene TMJ forbundet med kroniske smerter på grunn av en tilstand som kalles TMJ syndrom. DocShop tyder på at de fleste fysioterapi øvelser for kjevesmerter er rettet mot å behandle smerter forårsaket av kjeveledd, som er leddet som festes kjeven til skallen din. Dette er den felles som også holder innrettet og bevegelige kjeve. TMJ syndrom forårsaker smerte for dem som har kjeften er enten forskjøvet på noen måte eller stresset. Syndromet ikke bare fører til smerter i kjeven, men det kan også føre til kronisk smerte i øret, hodepine, smerter i ansiktet, og også smerter i nakke og skuldre i alvorlige tilfeller.

Heldigvis for dem som lider av denne felles syndrom, er det mange behandlingstilbud tilgjengelig. Den primære problemet er å lindre den umiddelbare smerten, slik at behandlende lege kan gjelde munnen vakter eller tann splinter å omstille kjeven eller lindre stress på leddet. En annen vanlig behandling for TMJ er kjeve øvelser når den primære smerter er lettet. Disse øvelsene hjelpe i omstilling kjeven permanent for å fjerne tann splinter.

Assistert åpning

Assistert åpning er en av de anbefalte kjeve øvelser for TMJ. Assistert åpning er en øvelse som krever at du plassere to fingre på bunn fortennene. Når de to fingrene er på plass, trekk forsiktig munnen åpen så bredt som du er i stand til. Lukk munnen og deretter gjenta øvelsen 10 ganger. Motsto åpningen er et beslektet øvelse som er bra for TMJ lider. For å utføre den motsto åpne øvelsen, plasserer hånden håndflaten opp under haken og cup haken. Begynn å åpne munnen sakte, og gir litt motstand fra hånden under haken din som du gjør det.

Midtlinje Exercise

Midtlinje øvelsen er en annen god øvelse for de med kjevesmerter. Mens du ser i et speil, bite tennene sammen og se på plasseringen av dine sentrale fortennene. Sørg for at de er i sentrum. Sakte åpner munnen din, prøver å holde disse tennene i innretting med midten av munnen mens de gjør det. Utfør 10 repetisjoner av denne øvelsen.

Åpning og Stretching

Åpning og strekke kjeven er en øvelse for å lindre kjeve smerter. Dette kan gjøres ved å åpne munnen sakte til det bredeste punktet du føler deg komfortabel med. Lukk munnen og gjenta åpningen og stretching øvelsen 10 ganger.

Lateral bevegelse Exercise

Den sideveis bevegelse øvelsen krever at du gjør et bet bite og deretter åpne kjeven til ca en halv tomme. Fra dette åpnet posisjon, uten å åpne kjeven noe bredere, forsøk på å flytte underkjeven til høyre så langt som mulig før det blir for ubehagelig. Returnere kjeven til sentrum og gjenta prosessen ni flere ganger for totalt 10 repetisjoner. Når du har fullført øvelser på høyre side, gjør du samme prosedyre på venstre side.

Akutt Jaw Pain

Akutt kjevesmerter kan gjøre det vanskelig for en person å utføre grunnleggende handlinger som å spise, snakke og selv gjesper. En lege kan diagnostisere årsaken til kjevesmerter og tilby deg behandlingstilbud.

Jaw Pain

Akutt kjevesmerter kan oppstå når som helst sted i kjeven din, inkludert kjeveledd, der kjeven møter med skallen din.

Kjeve Disorder

Ifølge Cleveland Clinic, kan kjevesmerter utløses av temporomandibular lidelse, som oppstår når det er et problem med den felles eller musklene som er knyttet til den.

Årsaker

Akutt kjevesmerter kan være forårsaket av knuger eller sliping tennene, noe som fører til at musklene i kjeven din til å spent opp. Artrose eller revmatoid artritt kan også føre til kjeve smerter.

Behandling

Kjeve smerter kan behandles med smertestillende midler som aspirin og ibuprofen. Natt vakter og dental apparater er tilgjengelig som vil holde deg fra å slipe tennene.

Betraktninger

Smerter som begynner i kjeven kan spre seg, fører til smerter i halsen eller i øret, ifølge Mayo Clinic.

Produkter for å stoppe Snorking

Produkter for å stoppe Snorking


Snorking er forårsaket av hindret puste. Snorking kan være et resultat av medisinske tilstander som søvnapné eller anatomi av munnen. Søvnapné er en lidelse hvor du gjentatte ganger slutter å puste mens du sover. Noen ganger har en forstørret tonsil eller tykt gane kan føre til snorking. Avhengig av hvor alvorlig din snorking er, kan produktene varierer å hjelpe opphøre problemet. Hvis du er overvektig, kan miste vekt også hjelpe med snorking.

Mouth Guard

Ifølge Sleep Education, kan munnen vakter hjelpe med søvnapné, men ikke hver person vil dra nytte av en munn vakt. Å få en munn vakt krever et besøk til tannlegen for å få munnstykket plassert helt rett. Iført vakten kan bidra til å slappe din gane og hindre snorking. Ulempen med seg en munn vakt er mulig kjevesmerter, mye spytt, og smerter i kinnene.

Strimler og Sprayer

Ifølge Consumer Research, vil nese strimler ikke hjelpe kurere tilfeller av søvnapné. Nasal strimler er ment å åpne nesegangene. Hals spray hjelpe å smøre vev i halsen. Når du bruker nese strimler sammen med en spray, kan strimler og spray bidra til å stoppe milde tilfeller av snorking.

CPAP

En CPAP, eller kontinuerlig positivt luftveistrykk enhet, er slitt mens du sover. CPAP maskiner er ment for alvorlige lider av søvnapné som snorker. Du bærer en maske over nesen som styrker trykkluft gjennom luftveiene for å stoppe snorking. Iført en CPAP kan være ubehagelig, og du kan ha problemer med å sove mens iført enheten. Din lege kan foreta justeringer ved å legge til en luftfukter; Dette vil hjelpe deg å sove lettere gjennom natten.

Implantater

En prosedyre kalt Pillar prosedyren kan hjelpe deg hvis du lider av mild til moderat snorking. Tilnærmingene av flettet stenger er plassert inn i din gane. Trådene stivne, noe som bidrar til å redusere vibrasjoner av din gane når du snorker. Implantater kan føre til midlertidige bivirkninger, som sår hals, hevelse og en følelse av at noe er fast i ganen.

Hydralazine brukes til å behandle diastolisk blodtrykk

Hydralazin, en vasodilator, blir brukt i behandlingen av høyt blodtrykk, spesielt diastolisk blodtrykk. Hydralazin bidrar til å behandle høyt diastolisk blodtrykk ved å slappe av blodkar, resulterer i blodet er i stand til å strømme gjennom hele kroppen mye enklere. Ifølge RxList, kan denne medisinen brukes alene eller i kombinasjon med andre medikamenter. Ved å redusere blodtrykket, hjelper denne medisinen også til å redusere risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og nyreproblemer.

Administrasjon

Hydralazine brukes til å behandle høyt diastolisk blodtrykk er oftest tatt to til fire ganger om dagen som anvist av lege. Ifølge RxList, er denne medisinen administreres som en injeksjon i en muskel eller som en pille tas oralt. Pasienter ofte starte med en lavere dose og langsomt øke til en dose som legen mener er mest fordelaktig. Alle doser må tas på samme tid hver dag.

Kontra

Visse medisinske tilstander kan hindre en pasient fra å kunne ta hydralazine å behandle høyt diastolisk blodtrykk. Ifølge RxList, disse inkluderer allergier, mitralklaffen hjerteproblemer, hjerteproblemer, har hatt slag, blodkarproblemer og nyreproblemer.

Bivirkninger

Pasienter som tar hydralazine å behandle høyt diastolisk blodtrykk kan oppleve bivirkninger. Ifølge RxList, vanlige bivirkninger er hodepine, svimmelhet, bankende hjerteslag, diaré, rask hjerterytme, kvalme, tap av matlyst og oppkast. De alvorlige bivirkninger er prikking, nummenhet, smerter i brystet, alvorlig tretthet, kjevesmerter, verkende ledd, venstre arm smerter, hovne ledd, blåmerker lett, kinn og nese utslett, blør lett, hovne kjertler, tegn på infeksjon, urin mengden endring, rosa urin og blodig urin.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som tar visse medisiner kan ikke være i stand til å ta hydralazine på Sime tid. Ifølge RxList, disse inkluderer MAO-hemmere, hoste medisiner, forkjølelsesmidler, slankemidler og over-the-counter smertestillende medisiner. Medicinenet sier at diazoksid og beta-blokkere kan også samhandle. Drugs.com sier at tizanidin kan også samhandle.

Risiko og advarsler

Ifølge RxList, bør pasientene aldri slutte å ta denne medisinen uten legens samtykke fordi det kan føre til en forverring av sin tilstand. Pasienter kan ikke være i stand til å kjøre på denne medisinen på grunn av svimmelhet. Eldre mennesker kan være mer utsatt for å oppleve bivirkninger. Gravide og ammende kvinner bør rådføre seg med lege før du starter hydralazine. Pasienter med nitrat allergi bør ikke ta denne medisinen.

Effekter av Protonix på Liver

Protonix er en reseptbelagte medisiner foreskrevet for å helbrede erosiv øsofagitt. Det fungerer ved å blokkere produksjonen av magesyre. Protonix kan også være foreskrevet å forhindre tilbakefall og for å opprettholde helbredelse eller for behandling av Zollinger-Ellisons syndrom. Det er et syreblokker i protonpumpehemmer gruppe.

Effekter

Protonix kan påvirke leveren. På mindre enn 1 prosent av pasientene alvorlige effektene oppsto. Hvorfor disse effektene forekommet hos pasienter tar Protonix er uklart. Disse effektene inkluderer økt ASAT, økt alkalisk fosfatase, gallesmerter, hepatitt, kolecystitt, hyperbilirubinemi, gallestein, økt gamma glutamyltransferase og kolestatisk gulsott. I noen langtidsbrukere, har unormale leverfunksjonsprøver oppstått.

Bruksområder

Protonix er i hovedsak foreskrevet for å behandle erosiv øsofagitt. Siden Protonix reduserer overflødig magesyre, det er også effektive i å lindre problemer med å sove på grunn av halsbrann, vedvarende hoste og problemer med å svelge. Dette stoffet har også vist seg gunstig for å hindre alvorlige skader på fordøyelsessystemet, slik som kreft og esophogeal sår, ved å redusere magesyre.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Protonix er oppkast, magesmerter, utslett, raping, kvalme, diaré, søvnløshet, hodepine og gass. Sjeldne bivirkninger av denne medisinen inkluderer økt blodsukker, vitamin B12-mangel, betent bukspyttkjertel, flassende hud, utslett, blemmer, øyeskader og allergisk reaksjon. Pasienter som tar Protonix som opplever halsbrann kombinert med brystsmerter, problemer med å puste, svimmelhet, svetting, skulder / kjevesmerter, utstrålende smerter til skuldrene, nakken eller armene eller uforklarlig vekttap trenger å oppsøke lege umiddelbart.

Forholdsregler

De med andre mageproblemer, dårlig kontrollert diabetes og alvorlig leversykdom kan ikke være i stand til å ta Protonix. De allergisk mot lignende medikamenter kan ikke være i stand til å ta dette stoffet. De som er gravid kan ikke være i stand til å ta dette stoffet. De som er sykepleier bør ikke ta Protonix. Pasienter med leverforhold, spesielt alvorlig leversykdom, må varsle sin lege av sin tilstand.

Interaksjoner

Pasienter som tar Warfarin, Dasatinib, Ampicillin, Kalsiumtilskudd, Ketokonazol eller jerntilskudd kan ikke være i stand til å ta Protonix. En meget alvorlig interaksjon kan oppstå når du tar Protonix med Nelfinavir eller Atazanavir. Enkelte urteprodukter og-over-the counter medisiner kan ikke kommunisere godt med dette stoffet. Protonix kan påvirke visse laboratorieprøver resultater som tester for tetrahydrocannabinol-THC.

Fordøyelse og magesmerter

Fordøyelse og magesmerter kan være ubehagelig og kan forverres ved å spise visse matvarer. Legging ned snart etter å ha spist kan også forårsake fordøyelsesbesvær.

Identifikasjon

Fordøyelsesproblemer kan føle deg oppblåst og føre til hyppige raping, kvalme og halsbrann.

Årsaker

Visse matvarer har blitt rapportert å forårsake magesmerter og fordøyelsesbesvær. Noen av disse matvarer inneholder krydret mat, tomat-baserte matvarer, sitrus frukt, mat høy i fiber, fet mat, stekt mat og brus. Koffein har også blitt tilskrevet dårlig fordøyelse.

Betraktninger

Faktorer som kan påvirke halsbrann og magesmerter er alkoholforbruk, overvekt, spise for fort, fastsettelse snart etter å ha spist, gallestein, nervøsitet, for mye koffein og bruke NSAID medisiner.

Behandling

Når jeg prøver å unngå dårlig fordøyelse og magesmerter, tillate god tid til måltider og tygge maten grundig. Hvis du må ta NSAID medisiner, gjør det på en full mage. Ved hjelp av antacida kan bidra til å redusere fordøyelsesbesvær og ubehag i magen. Zantac og prilosec OTC er over-the-counter medisiner som kan gi midlertidig lindring.

Advarsel

Hjerteinfarkt symptomer er ofte forveksles med dårlig fordøyelse. Ring legen din umiddelbart hvis du opplever brystsmerter, venstre arm smerter, kjevesmerter, rikelig svette, en følelse av undergang, angst eller ryggsmerter med fordøyelsesplager.