Digidexo.com

kalorier i en flaske gatorade

Bruker for Gatorade

Bruker for Gatorade


Gatorade fylles kroppen med karbohydrater, salter, vitaminer og mineraler. Idrettsutøvere vanligvis drikker Gatorade å slukke tørsten og gjenopprette elektrolytter under og etter sterke treningsøktene eller idrettsbegivenheter. Gatorade kan også være gunstig for andre bruksområder.

Kvalme og diaré

Siden Gatorade er en re-hydrering drikke, er det fordelaktig når når lider av kvalme og diaré. Å drikke rikelig mengder vann i løpet av denne tiden av sykdom er tilstrekkelig nok til å gjenopprette elektrolyttbalansen tap. For dem som ikke er glad i smaken av vanlig vann, men er Gatorade et hensiktsmessig alternativ.

Møbelpolish

Gatorade er ikke bare for å drikke lenger. Ta en flaske Gatorade og hersk husholdning rengjøring husarbeid. Den sportsdrikk fungerer godt som en møbelpolish. En halv flaske med vann blandet med en halv flaske Gatorade --- helst full Gatorade --- holder møbler polert og pusset.

Selv Gatorade ikke er fremmet som en møbelpolish, inneholder den oransje pakke like oransje olje gjør, som bringer tilbake en glans til laber tremøbler. En liten mengde av denne blandingen helles på tre, og deretter polert med en myk vaskeklut skaper en dyp varig glans. Gatorade arbeider også for å rengjøre og skinne porselen figurer og Kina stykker.

Toalett Cleanser

Gatorade er også gunstig for rengjøring av toalettskålen. Hell en halv flaske av en klar smak av merkevaren i toalettskålen og la det sitte i en og en halv time. Deretter skrubbe bollen med en krakk børste til å rengjøre innsiden bolle. Sitron Gatorade smaker fjerne inngrodde flekker i toalettskålen. Sitrus surhet i Gatorade har makt til å fjerne flekker.

At Home rettsmidler for Restless Leg Syndrome

Restless Legs Syndrome (RLS) er en medisinsk tilstand som forårsaker smertefulle ben. Det smerter øker vanligvis når en person er hvile eller på natta. Smerten i bena kan noen ganger føre til søvnløshet i mange mennesker. Det er mange hjem rettsmidler du kan prøve å lindre smerten av RLS.

Noen enkle hjem behandlinger

Ifølge Restless Leg Syndrome Association, er denne tilstanden skyldes ikke nok vitamin B6 og jern. Prøv å ta magnesium og kalium for å hjelpe med dette problemet. Du kan også være lurt å drikke en flaske Gatorade før du går til sengs.
Noen mennesker med denne tilstanden har kjøpt en liten mini-trampoline som de hoppe på daglig i ca 10 minutter. De har funnet at dette lindrer noen av sine symptomer.
Prøv å drikke tonic vann. Den kinin som er funnet i tonic vann har vist seg å lindre noen symptomer på rastløse ben syndrom.
Ta en enkelt aspirin og du finner kanskje ut at det roer dine rastløse ben, vanligvis innen en time.
Plasser et såpestykke under ark ved foten av sengen. Noen mennesker har sverget at denne metoden fungerer for dem.
Prøv å få opp og gå. Dette kan roe bena nok til å få sove.
Klipp ut forbruket av koffein for å se om det hjelper din tilstand.
Prøv å ta et varmt bad før sengetid, da dette kan ha en beroligende effekt. Du kan også prøve å strekke på bena før du går i dvale.
Hvis du finner ut at ingen av disse metodene fungerer, kan det være lurt å gå til legen din og bli plassert på enkelte reseptbelagte medisiner som kan hjelpe med smerte. Som alltid går umiddelbart til legen din hvis symptomene blir verre.

Hvordan behandle Emergency High Blood Sugar

De som lider av diabetes må være i konstant kontroll over sine blod-sukker nivåer. Imidlertid, selv med de mest grundige overvåkning, en nødssituasjon kan noen ganger oppstå.

Hvordan behandle Emergency High Blood Sugar

•  Drikk minst to til tre kopper væsker som inneholder få eller ingen kalorier. Dette omfatter Gatorade som har blitt fortynnet med vann eller vann som er blitt kombinert med Nu-salt. Du vil ha noe som har elektrolytter og andre næringsstoffer, spesielt kalium. Hver halve time du vil da drikke ytterligere åtte til 12 gram av denne væsken. Det er avgjørende å få elektrolytter i riktig balanse slik at blod-sukker nivå tilbake til det normale området.

Up din dose av korreksjon bolusene i trinn tre-timers. Vanligvis dette høyere dose vil være mellom 1 1/2 og to ganger din vanlige korreksjon dosering. Fortsette å følge en høyere dose før glukose lesing er under 200 mg / dl, og også til dine ketoner viser at de er negative.

Stay vakt for tegn til å ringe legen din. Disse inkluderer følelsen kvalm eller kvalm etter fire eller flere timer; eller hvis på noe tidspunkt du kaster opp eller ikke kan holde nede noen form for væske. Hvis noen av disse symptomene oppstår, få øyeblikkelig legehjelp.

Fortsett å sjekke blodsukkeret og være sikker på at de er begynt å gå ned. Hold sjekke dine nivåer, spesielt etter hver ny medisin dosering beløp for å gjøre visse dine nivåer beveger oss i riktig retning.

Hint

  • Bor hydrert er viktig med høye blodglukosenivåer; det er nøkkelen til å holde drikke kalium-tilført væske.
  • Hvis du på noe punkt start å kaste opp, må du ringe akutt hjelp på en gang. Denne tilstanden kan kreve både medisinsk behandling og IV væsker.

Vekt Mistet Tips for en Fat Man

Vekt Mistet Tips for en Fat Man


Nesten 75 prosent av amerikanske menn er overvektige eller fete, ifølge National Health and Nutrition Examination Survey. Å være overvektig øker risikoen for diabetes, enkelte former for kreft, leddgikt, søvnapné og med for tidlig død. Mange av disse helsemessige problemer kan elimineres når du miste overflødig vekt gjennom sunne matvaner og regelmessig mosjon.

Beregn hvor mange kalorier du trenger

Beregn din Basal Metabolic Rate (BMR) eller hvor mange kalorier du bør spise hver dag. For menn er beregningen: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år). For å gå ned i vekt, spiser mindre enn din BMR. Ideelt sett bør du spise 500 kalorier mindre per dag. Dette vil føre til £ 1 av fett tap per uke.

Spise og drikke riktig mat

Spis lite fett, lite sukker og lav kalori mat når det er mulig. Velg magre proteiner samt frisk frukt og grønnsaker og unngå bearbeidet mat som inneholder tilsatt fett og sukker. Også unngå å drikke kalorier. En middels café latte, for eksempel, kan ha så mange som 265 kalorier, mens en flaske cola inneholder 227 kalorier. Velg vann eller vanlig kaffe som en måte å redusere kalorier i løpet av dagen. Tilsvarende vil kutte ned på alkoholholdige drikker hjelpe deg fra å konsumere unødvendige kalorier eller kalorier uten næringsverdi.

Workout Regime

Utfør en kardiovaskulær trening for minst 20 til 30 minutter om dagen for å øke hjertefrekvensen, brenne kalorier og øke stoffskiftet. Å få en del av kaloriunderskudd fra øvelsen vil tillate deg å fortsette å miste vekt mens du fremdeles spise en sunn mengde kalorier. Også legge styrketrening på dagen. Styrketrening vil hjelpe deg å bygge muskler som er metabolsk aktiv. Dette betyr at muskelen faktisk forbrenner kalorier, så jo mer muskler du har, jo mer kalorier du brenner, selv når du sover.

Rest

Folk som er mindre stresset og får åtte timer søvn har bedre vekttap resultater enn de som hele tiden stresset eller søvnmangel. En studie ved Columbia University fant også at voksne som er sove ute spiser nesten 300 kalorier per dag mer enn folk som er godt uthvilt. Videre de ekstra kaloriene kom hovedsakelig fra mettet fett.

Skriv det ned

Hold en food journal over hva du spiser og hvor ofte du trener. Dette vil hjelpe deg å spore kaloriunderskudd. Mange undervurderer hvor mye de spiser. Skrive alle dine måltider og snacks og væsker ned vil hjelpe deg å være mer nøyaktig. Det tvinger deg også til å se på de ernæringsmessige etikettene på matvarene du spiser slik at du vet nøyaktig hva du putter i kroppen din.

Hva er næringsinnholdet i Gatorade?

Hva er næringsinnholdet i Gatorade?


Gatorade er drikk som er solgt i mer enn 40 år. Markedsført mot idrettsutøvere som trenger fuktighet, er dette drikke spioneringen som et middel for å "rehydrere, fylle og fylle bensin." Før du gjør dette drikke valgfrihet når du trener, sjekk ut næringsinformasjon fra den opprinnelige frukt punch Gatorade.

Porsjoner Per Container

En standard 32 oz Gatorade flaske inneholder fire fulle porsjoner.

Kalorier

Kalorier er en måleenhet ment å måle den mengde energi som finnes i en porsjon mat. Gatorade har totalt 50 kalorier per porsjon og 200 kalorier per 32 oz flaske.

Fett og Protein

Gatorade er ikke en betydelig kilde til enten fett eller protein. Den ernæring etiketten fastslår at det ikke er 0 g av begge.

Natrium

Natrium er et mineral som er nødvendig for riktig funksjon av menneskekroppen. Det bidrar til å regulere blodtrykket og opprettholde pH-verdier. Natrium inntak skal forvaltes, fordi inntak av for mye kan føre til høyt blodtrykk og andre sykdommer. Hver servering av Gatorade inneholder totalt 110 mg natrium, som utgjør 5 prosent av anbefalt daglig servering. Drikker hele 32 oz flaske vil gi deg 440 mg eller 20 prosent.

Kalium

Kalium er et annet mineral som er avgjørende for en sunn kropp. Dette mineralet hjelpemidler i muskelvekst og nerve-funksjon, og da sammen med natrium kan bidra til å regulere væskebalansen i kroppen. Gatorade har totalt 30 mg kalium per porsjon eller 1 prosent av det anbefalte daglige verdi.

Karbohydrater

Karbohydrater er fordøyd til glukose og gir energi. Gatorade har 14 g karbohydrater per porsjon, som utgjør seks prosent av anbefalt daglig inntak.

Sukker

Sukker er en enkel form for karbohydrater som bør inntas med måte. Gatorade inneholder 14 g sukker per servering.

Gatorade Nutrition

Gatorade er en populær sportsdrikk blant idrettsutøvere og ikke-idrettsutøvere likt. Det kan hjelpe å slukke tørsten og fylle kroppen, og det er funnet på mange sportsbegivenheter.

Generelt

En 8 oz. servering av opprinnelige Gatorade har 50 kalorier, 110 mg natrium og 30 mg kalium. Den inneholder også 14 g av karbohydrater som kommer fra sukker og 28,5 g vann.

Fordeler

Forbrukere av Gatorade kan være til nytte ved å erstatte natrium-og kalium, også referert til som elektrolytter, som er tapt fra kroppen gjennom svette. Karbohydrater kan gi energi.

Formål

Gatorade ernæringsmessige elementer er utformet med utøveren i tankene. Det er ment å fylle næringsstoffer som er tapt under ytelse. Det kan også bidra til å forhindre dehydrering.

Daglig Krav

Gatorade inneholder 0 prosent av de påkrevde daglige vitaminer og mineraler som er satt av Food and Drug Administration.

Misforståelse

Selv Gatorade er fortært av idrettsutøvere, bør det ikke anses som en diett drink. Fordi en 24-oz. Flasken inneholder 150 kalorier, kan det føre til vektøkning hos ikke-idrettsutøvere eller folk som ikke trener.

Alternativer til Gatorade

Alternativer til Gatorade


Intens fysisk trening kan drenere væske og elektrolytter. Tre forskere som studerer Gators fotballaget ved University of Florida i 1960 oppdaget at karbohydrater spillerne forbrukes ikke ble erstattet raskt nok til å holde spillerne på farten. Legene formulert Gatorade, en balansert karbohydrat-elektrolytt drink som erstattet de tapte næringsstoffer. Oppskriften de brukte var 14 g karbohydrat, 110 mg natrium og 30 mg kalium. Konkurrentenes flaske påfunn er allment tilgjengelig. Du kan også lage din egen Gatorade alternativer.

Switchel

Før Gatorade, bønder brukt en lignende drikke under den utmattende arbeidet med slåtten. Kalt switchel, den erstattet tapte mineraler og væske. En oppskrift funnet av Cooks.com krever en liter vann blandet med 2 kopper sukker og 1 kopp melasse. Tilsett 1 kopp eddik sammen med 1/4 ts. av bakken ingefær. Lønnesirup eller kokt cider kan erstattes for melasse.

Kool-Aid Mix

En rask og enkel Gatorade erstatning kan gjøres ved hjelp av en pulverisert drink mix som Kool-Aid. Legg til en pakke av drink mix 10 ss. av sukker og 0,75 ts. av lite salt. Tilsett vann å gjøre 2 liter (2,11 quarts) av drikke.

Orange Juice Mix

Dr. Dick Rafoth av sykkelform Tips hjemmeside antyder at en elektrolytt / karbohydrat erstatning drikke kan også lages med 1/2 kopp appelsinjuice og 9 ss. av sukker. Legg 3/8 ts. av salt og fyll med nok vann til å lage 2 liter (2,11 quarts).

Sitronsaft Mix

En mer kompleks oppskriften er laget med sitronsaft. Oppskriften er 4 ss. sukker kombinert med 1/4 ts. av salt og 1/4 kopp kokende vann. Tilsett 2 ss. sitronsaft sammen med 3 3/4 kopper kaldt vann. Denne oppskriften gir 1 liter. Den er klar til bruk når kjølt.

Bør vi slutte å drikke vann og bare drikke Gatorade?

Gatorade er ikke nødvendig for folk flest

"Hvem i verden er å si å erstatte vann med Gatorade," spør Stephanie Norris, en lisensiert kostholdsekspert og ernæringsfysiolog i Orlando, Florida. "råtten tenner tannleger?" Gatorade består av sukker, natrium, kalium og klorid, og nye amerikanske Dietary Guidelines vise amerikanerne forbruker altfor mye salt allerede. Hvis du prøver å slå varmen ved å bo inne eller trene i treningsstudioet, trenger du ikke ekstra sukker eller salt. Vann er greit, sa Norris.

Gatorade er designet for idrettsutøvere

Gatorade er bra for de med trening regimer langt fra hva den gjennomsnittlige fritid eller fitness mosjonist vanligvis gjør, sier Nour El-Zibdeh, en registrert kostholdsekspert i Virginia. Det er flere Gatorade drikker på markedet, slår han fast, hver og en målrettet for en bestemt tid i løpet av trening eller ytelse periode.

Bottom Line

"Gatorade er virkelig ikke nødvendig med mindre du er under minst 90 minutter med trening," sier Tricia Streit Perez, MS, ATC, LAT, grunnlegger av One Fit Mama i Pennsylvania. "Ellers, du tar inn flere kalorier enn du brenner, og det er virkelig ikke et behov for elektrolytt erstatning for kortere bursts av aktivitet."

Natural Gatorade Alternatives

Natural Gatorade Alternatives


Dr. Robert Cade opprettet Gatorade i 1965 ved University of Florida. Det har ridd en utrolig bølge av popularitet med andre produkter beregnet for konsum av amatører idrettsutøvere. Forbrukere som ikke foretrekker å drikke en bearbeidet mat som inneholder høy fruktose mais sirup, kunstige fargestoffer og aromaer eller konserveringsmidler kan lage en hjemmelaget sportsdrikk med enkle ingredienser.

Lag din egen hjemmelagde Gatorade alternativ med 10 ss. sukker, 1/2 ts. havsalt, 1 pakke usøtet flavored drink mix (appelsin, sitron-lime eller andre smaker) og vann for å lage 2 liter. Dette vil være tilnærmet Gatorade åtte-unse servering størrelse av karbohydrater, natrium, kalium og kalorier.

Fyll en vann eller sportsflaske med like mengder vann og din foretrukne juice. Legg en klype økologisk havsalt og rist godt. Ved hjelp av organiske havsalt fremfor vanlig salt gir kalium, jod, magnesium, kalsium, sink, mangan og andre mineraler.

Substitute grønn te eller urtete for fruktjuice når juice er ikke tilgjengelig. Legg havsalt for å gi elektrolytter og honning å blid å smake. Konsumere drikken varm eller kald.

Spis hydrerte mat eller mat som gir elektrolytter etter trening. Matvarer som vannmelon, agurk, honningdugg og honningmelon inneholder vann, sukker og elektrolytter. Grønnsaksbuljong og kyllingsuppe er gode elektro kilder.

Kalorier i en liten Caesar Salad

Kalorier i en liten Caesar Salad


En liten Cæsarsalat er en vanlig forrett eller begynne på et måltid. Bestående av omtrent en kopp Romaine salat, noen krutonger, dressing og revet parmesan, kan denne lille salat pakke massevis av kalorier, avhengig av ingrediens valg og mengder av hver.

Størrelse og del

Størrelsen av salaten er viktig, og påvirker de totale kalorier direkte. Beløpene for de enkelte ingrediensene vil også påvirke den generelle kalorier, men så rett og slett måle salat er ikke så nøyaktig. Hvis Caesar salat består av om lag en kopp Romaine salat, en spiseskje hver av Parmesan ost og Caesar salat dressing, og et halvt dusin krutonger (ca 1/2 unse), blir kaloriene enkelt beregnes.

Individuelle Kalorier legge opp

Den kalorier for en kopp Romaine salat vil være den minst skadelige av alle Caesar salat ingredienser, bare åtte kalorier eller så. En spiseskje med revet parmesanost bringer ca 22 kalorier til Caesar salat i tillegg. Krutonger vil variere i kalorier avhengig av merke, men den gjennomsnittlige pakket krutonger vil legge rundt 70 kalorier i en halv unse av erfarne krutonger, eller ca 60 kalorier i en halv unse av sletten. Avhengig av dressing, legger vanlig Caesar salat flaske dressing vanligvis ca 80 kalorier. For disse ingrediensene og mengder, ville den lille Caesar salat inneholde mellom 170 og 180 kalorier.

Alternativer for å kutte kalorier

Kalorier kan kuttes ved hjelp av en lett dressing eller rett og slett å kaste med litt olivenolje og sitronsaft. Lette dressinger, men også ofte inkluderer høy-fruktose mais sirup og hydrogenerte oljer, som er mislikt av mange av dagens helsebevisste individer. Bruker tradisjonell, vanlig-kalori Caesar salat dressing er greit, selv om du prøver å kutte kalorier; rett og slett ha dressing på siden, og heller enn å toppe salat med det, dyppe en bit av hver bite i dressing. Overraskende nok, vil dette muliggjøre bruk av godt under en spiseskje av bandasjen.

Gatorade for Flu

Gatorade for Flu


Gatorade, merkenavnet en populær sportsdrikk, er et alternativ for å behandle symptomer på influensa. Selv om det kan være effektive, er det ikke en nødvendighet når det gjelder å bekjempe influensa.

Fordeler

Ifølge en studie finansiert av Gatorade Sports Institute, sportsdrikk effektivt forhindrer dehydrering, noe som kan skje som et resultat av feberen som følger med influensa. Hydrering fra Gatorade kan også lette diaré som skyldes magen influensa, ytterligere bidrar til å forhindre tap av væske.

Misforståelse

Kroppen trenger vann for å holde deg hydrert, og vann alene er tilstrekkelig. Gatorade hjelper til ved å erstatte fluider, men det er ikke overlegen i forhold til vann for å hindre dehydratisering. For de som lider av influensa, Gatorade og andre klare væsker tilby mer variasjon enn vann, men de trenger ikke erstatte vann helt.

Betraktninger

Sammenlignet med en fruktjuice eller soda porsjon av samme størrelse, har Gatorade færre kalorier. Dette gjør det til en levedyktig drink alternativ for de med influensa som er å holde seg til en diett.

Hvordan vet jeg om en flaske er BPA?

Hvordan vet jeg om en flaske er BPA?


Fra stoler til flasker og bredt spekter av andre beholdere, plast er stadig til stede i vårt samfunn. Men noen tror det har sine konsekvenser. BPA eller Bisphenol-A, er en viktig byggestein i den populære lette slitesterk plast, polykarbonat. I lab testing på gnagere, har denne kjemiske vist seg å forårsake kreft, fedme, atferdsmessige og andre helseproblemer. Noen er bekymret for at BPA utgjør lignende helsemessige konsekvenser for mennesker. Forbrukerne i dag har alternativer når du kjøper plastbeholdere. Plastflasker er merket med en kode, så lær som kan inneholde BPA før du kjøper din neste flaske.

Hvordan vet jeg om en flaske er BPA?

Slå flasken over å vise nummeret trykt på resirkuleringssymbolet på bunnen.

Finn ut om det er en av de plast som kan lekke BPA. Flasker med et kodenummer fra 1 til 6 inneholder ikke BPA; plastflasker vanligvis er laget av kode 1 PET / PETE plast. En flaske med kodenummeret 7 indikerer at det er laget av en annen type plast og kan inneholde BPA med mindre den sier det er BPA-frie.

Kontroller resten av flasken for et klistremerke eller symbol som sier "BPA-free." Hvis den inneholder dette godkjenningsstempel kan du være ganske sikker på flasken ikke inneholder BPA.

Hint

  • Mange alternativer finnes for forbrukere siden butikkene begynte å trekke produkter som inneholder BPA fra sine hyller. Se etter metall, glass eller BPA-frie vannflasker.
  • Kode 1 PET / PETE plast generelt er produsert for engangsbruk. Noen tror det er trygt å bruke disse flaskene et par ganger før resirkulering. For å være på den sikre siden, men ikke bruker dem mer enn én gang.

Hvordan brenne Fem Kalorier

Hvordan brenne Fem Kalorier


Du må passe på minst 150 minutter med moderat intensitet trening eller 75 minutter med høy aktivitet hver uke, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens du brenner fem kalorier vil ikke gjøre mye av en bulk i disse målene, brennende fem kalorier med små pakker med aktivitet flere ganger om dagen kan bidra til å gjøre en forskjell i hvor mye trening du klarer å få hver uke. Selvfølgelig, bør du sikte på å presse i lengre økter når det er mulig, men brennende fem kalorier her og der kan legge opp til en stor innvirkning. Din vekt bestemmer hvor mange kalorier du vil brenne utføre en bestemt aktivitet; anslagene er for en 150-kilos person.

Hvordan brenne Fem Kalorier

•  Gå en tur eller en joggetur. Du trenger bare å gå raskt i ett minutt for å brenne fem kalorier, ifølge American Cancer Society. Hvis du leter etter en mer intens kaloriforbrenningen, gå raskt i 30 minutter for å forbrenne rundt 150 kalorier. Du vil doble kalori brenne med en joggetur. Du trenger bare å jogge i ca 30 sekunder å brenne fem kalorier, så jogge i ca 30 minutter vil hjelpe deg å forbrenne litt mer enn 300 kalorier.

Rengjør huset ditt. Ja, rengjøring teller mot den ukentlige trenings kravet, forutsatt at du er støvsuging, skrubbe gulv eller gjør en like intens rengjøringsoppgave. Støvsug eller mopp for to minutter å brenne fem kalorier eller klippe plenen i omtrent ett minutt å brenne fem kalorier. Hvis det tar deg en halv time å klippe plenen, vil du forbrenne ca 160 kalorier.

Dyrk en hobby. Mange aktive hobbyer er gode kalori-brenning aktiviteter, og de også hjelpe deg å møte den ukentlige trenings kravet. Sykle eller spille halv domstol basketball for mindre enn et minutt å brenne fem kalorier. Dans, spille kickboxing, bade eller gjøre litt hagearbeid, og du vil brenne fem kalorier før du har selv nådd ett minutt. Lek med barna dine for to minutter å brenne fem kalorier.

Kast deg inn i arbeidet ditt. For hvert minutt og en halv eller så for å gjøre kontorarbeid, vil du brenne fem kalorier.

Relax. Selv gjør noe avslappende forbrenner kalorier. Sitte og lese en bok eller se en film, og du vil brenne fem kalorier hvert femte minutt. Sove for ca syv minutter, og du vil også brenne fem kalorier.

Hvordan Kast Pille flasker

Hvordan Kast Pille flasker


Avhending av pille flasker kan være vanskelig fordi de kan inneholde personlig informasjon. Reseptbelagte legemidler ha ditt navn, adresse, fødselsdato, legens navn og medisiner typen oppført på etiketten. Hvis denne informasjonen kommer i gale hender, kan det føre til identitetstyveri. Plasten i seg selv kan kastes sammen med noen vanlig søppel, men å beskytte din personlige informasjon er nøkkelen. Det er flere måter å håndtere pille flasker når du kaster dem.

Hvordan Kast Pille flasker

•  Scribble over dine personlige opplysninger med en svart sprittusj; dette vil utslette ditt navn på etiketten. Eliminere ditt navn, medisinering type og legens navn vil minske risikoen for identitetstyveri.

•  Dekk til etiketten på pillen flasker med et klistremerke hvis du ikke ønsker å smøre ut informasjon. Bruk en som er stor nok til å dekke dine personlige opplysninger.

La vannet renne fra en kran, fylle en vask med varmt vann. Sett pille flasker i det å suge. Dette vil løsne limet på etiketten, noe som gjør det lettere å fjerne. La flaskene i vannet i ca 10 minutter.

Ta flaskene ut av vannet og renne vasken. Bruke noe med en hard kant for å skrape av klistremerket. En sparkel, metall spatula eller siden av et kredittkort vil fungere.

Riv etikettene i strimler eller biter for å beskytte informasjonen din enda mer. Kast av stykkene i søpla, samt pillen flasker. De kan kastes sammen med annet søppel.

Ta resepter til en samling hendelse. Sykehus og gjenvinningssentre i samfunnet kan ha en samling dag som en måte å trygt avhende medisiner. De vil gå i svart eller fjerne opplysningene fra flaskene og kast dem i søpla.

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?


For å møte ernæring behov for sunn vekst og utvikling, barna trenger et balansert kosthold bestående av magre proteiner som kjøtt, egg, nøtter og bønner, hele korn brød og korn, friske frukter og grønnsaker og magre meieriprodukter. Men hvor mange kalorier bør de være forbruker hver dag?

Kalori krav for Kids

The American Heart Association sier at jenter i alderen 4 og 8 trenger å konsumere minst 1200 kalorier daglig, mens jenter 9 til 13 trenger et gjennomsnitt på 1600 kalorier om dagen. Gutter i alderen 4 til 8 krever 1400 kalorier daglig og gutter mellom 9 og 13 trenger å konsumere et gjennomsnitt på 1800 kalorier om dagen.

Sunn mat Alternatives

Foreldre kan innlemme sunn matlaging prosedyrer for å sikre at deres barn holde seg innenfor daglige kalori totaler. I stedet for steking, prøv grilling, dampende, broiling og steking. Foreldre kan også hindre sine barn fra å konsumere ekstra tomme kalorier ved strømpe opp på sunn snacks som pretzels, soya crisps og bakt chips i stedet for fettete, tradisjonelle potetgull; og lav-fett frossen yoghurt og sorbeter i stedet for iskrem. Oppfordre barna til å spise frisk frukt i stedet for godteri og nix brus og høyt sukker innhold fruktdrikker og sportsdrikker, og erstatte dem med vann eller lettmelk.

Betraktninger

Det er viktig for foreldre å være positiv, inspirerende rollemodeller for barna sine om å spise sunt og fører en aktiv livsstil. Reflektere atferden du forventer fra barna dine ved å spise sunn mat og skape familieaktivitet tid. Ta med deg familien til parken, bade sammen eller ta en sykkeltur. Å spise sunt og trene som en familie vil øke alles selvtillit, fremme trivsel og styrke familiebånd.

Misforståelse

Barn trenger å være aktiv i løpet av dagen i minst 60 minutter for å holde seg frisk og opprettholde vekten. Barn som trenger å miste noen få pounds vil også dra nytte av daglig mosjon og aktivitet, men skal aldri bli tvunget til å delta i ekstrem slanking eller trening rutiner. Daglig aktivitet kan også øke ditt barns selvfølelse, redusere depresjon symptomer, øke produktiv søvn og fremme deres generelle trivsel.

Advarsel

Hvis barnet ditt er overvektig, unngå strenge kalori-restriktive dietter for vekttap. I stedet ta kontakt med barnelege for en full fysisk å bestemme hvor mye vekt barnet trenger å miste, og hvordan du gjør det på en sunn og effektiv måte.

Hvor mange kalorier bør et barn spise per dag for å gå ned i vekt?

Hvor mange kalorier bør et barn spise per dag for å gå ned i vekt?


Akkurat som voksne, kan barn være overvektig eller fete. Men i motsetning til voksne, barn er fortsatt voksende, og de trenger nok kalorier til å fø sine voksende organer. Strategier for overvektige barn å nå en mer sunn vekt inkluderer mosjon og sunnere matvaner, men de bør ikke omfatte alvorlig kalori begrensning; I stedet bør barna bo i nærheten av det anbefalte daglige kalorier for deres aldersgruppe og samtidig opprettholde en sunn livsstil.

Småbarn

Den typiske 2 til 3 år gamle barn bør være forbruker ca 1000 kalorier per dag, ifølge amerikanske stats anbefalinger. Slanking er spesielt usikre for barn i denne alderen, som de trenger kalorier og fett for å mate deres voksende hjerner. Hvis barnet ditt er overvektig i denne alderen, fokus på å kutte ut tomme kalorier som godteri og sukkerholdig drikke, mens du lar barnet ubegrenset tilgang til helsekost.

Young Children

Den typiske 4 til 8 år gammel gutt skal spise ca 1400 kalorier om dagen, mens jenter i denne aldersgruppen bør få ca 1200 kalorier om dagen. For eksempel, en gutt denne alderen bør spise to kopper melk, 4 oz. av magert kjøtt (tilsvarende en liten kyllingbryst), 1 1/2 kopper frukt, 1 1/2 kopper av grønnsaker og 5 oz. av korn. Mens, igjen, trenger du ikke ønsker å sterkt begrense kalorier av voksende barn, kan du oppleve at det anbefalte daglige kalorier er mindre enn barnet normalt bruker, spesielt hvis han spiser mye godteri og junk food.

Tweens

Tweens, eller barn i alderen 9 og 13, er vanligvis nær eller allerede inn i puberteten, og det er spesielt viktig for dem å spise et sunt kosthold som kroppen utvikler seg. Det anbefalte inntaket for jenter i denne alderen er 1600 kalorier, mens gutter skal få 1800 kalorier. Dette er en alder hvor kroppen bilde problemer begynner å overflaten, spesielt hos jenter, og foreldre bør sørge for at barn som ønsker å diett i denne alderen er å opprettholde en sunn kaloriinntaket.

Teens

Eldre tenåringer er nå biologisk voksen alder, så anbefalingene fra den amerikanske regjeringen for tenåringer i alderen 14 og 18 er de samme som anbefalingene for voksne: 1800 kalorier for jenter og 2200 kalorier for gutter. Tenåringer som er alvorlig overvektig kan være i stand til kosthold på en sunn måte ved å begrense kalorier; en reduksjon på 500 kalorier per dag bør resultere i et vekttap på ett pund per uke. Det er imidlertid sannsynlig at tenåringer som er veldig overvektig allerede spiser langt flere kalorier enn anbefalt. For eksempel kan en tenåringsjente kunne redusere vekten jevnt ved å opprettholde de anbefalte 1800 kalorier om dagen.

Advarsler

Rådfør deg med barnets barnelege eller ernæringsfysiolog før du tar en diett plan for et barn som er overvektige eller som har spesielle medisinske tilstander som påvirker hans diett eller vekt. Husk også at standard kalori anbefalingene er ikke alltid passer for alle barn; tenårings utøvere kan konsumere mange flere kalorier og likevel opprettholde en sunn vekt. Vær forsiktig i å håndheve en streng kaloriinntak for alle barn, da dette kan føre til psykiske problemer med spising som kan forårsake mer skade på lang sikt enn de hjelper på kort sikt.

Hvordan å sterilisere plast baby flasker

Mens et barns immunsystem utvikler, er det viktig for babyens helse at flasker skal steriliseres før og etter bruk. De mest effektive metodene for å oppnå dette er gjennom koking eller damping, ved hjelp av en microwave eller elektrisk dampbåt, eller på komfyren toppen. Enten du velger å sterilisere flasker gjennom koking eller damping, er det viktig å merke seg at oppvaskmaskinen ikke nå temperaturer tilstrekkelig til å drepe bakterier og bakterier.

Hvordan å sterilisere plast baby flasker

Sterilisering Dine tåteflasker

•  Ta med vann til å koke i gryte på komfyren toppen. Plassere flaskene i kokende vann og kok i minst 10 minutter. Fjern fra det kokende vannet med tang og legger dem på håndklær til kjølig og tørt.

Mikrobølgeovn eller elektrisk dampsterilisering: Fyll sterilisatoren med vann til det angitte fyllpunktet. Sett din flasker inn i dampende rack, sett dekselet og bruke i henhold til produsentens instruksjoner. Disse skiller seg fra modell til modell, men du bør forvente åtte-til-15 minutter av dampende tid avhengig av om du har valgt å bruke en mikrobølgeovn eller en elektrisk sterilisator. Uansett hvilken sterilisator du velger å bruke, la dine flasker for å kjøle - med dekselet av sterilisator - i minst 5 minutter før du rører.

Stove top dampsterilisering: Fyll stor gryte med flere inches av vann. Plasser dampinnsats i potten, slik at flere inches klaring over vannlinjen. Det er best å bruke et stort lager potten for å sikre at du har god plass. Plasser flaskene i dampinnsats og bringe vannet til å koke. Dekker potten, og tillate flaskene til damp i en periode på ikke mindre enn 10 minutter. Deretter fjerne potten fra varmen, og fjern dekselet fra potten. La flaskene avkjøles i minst fem minutter før håndtering.

Hint

  • Rengjør flaskene grundig før steaming eller koking. Hvis flaskene kommer i kontakt med dyrehår, mat eller jord etter koking, gjenta prosessen ovenfor. Sørg for å skylle tåteflasker etter hvert bruk. La alltid flaskene avkjøles tilstrekkelig før håndtering.

Hvordan du rengjør Medela Flasker

Medela tåteflasker er spesielle flasker som brukes til å lagre morsmelk. Du kan pumpe morsmelk direkte inn i disse splintsikre flasker og lagre den før det er nødvendig. Det er viktig å sterilisere nye flasker før du bruker dem. Sterilisering vil fjerne eventuelle bakterier i flaskene. Bryst-melk flasker kan være en yngleplass for mange typer bakterier hvis de ikke er skikkelig rengjort og sterilisert. Du kan sterilisere Medela bryst-melk flasker hjemme i noen få minutter.

Hvordan du rengjør Medela Flasker

•  Vask flaskene med såpevann. Hell 1 ss. av antibakteriell oppvask væske og varmt vann inn i flaskene og riste. Skrubbe innsiden av flasker og lokk ved hjelp av en ren babyen-flaske skrubber.

Kok opp en gryte eller kjele med vann fra springen på komfyren. Senk flaskene og lokk i kokende vann ved hjelp av tang. Sørg for å vaske tang med antibakteriell såpe og vann først. Kok flaskene i fem til ti minutter.

Fjern flasker og lokk fra det kokende vannet ved hjelp av tang. Legg dem på et rent håndkle og la det lufttørke.

Unngå å berøre innsiden av Medela flasker og lokk etter tørking.

Hvordan du Kontroller om en flaske er BPA?

Hvordan du Kontroller om en flaske er BPA?


Bisfenol A, også kjent som BPA, er en kjemikalie som brukes for å gjøre plast og harpiks. På grunn av sin holdbarhet og andre fysiske attributter, er BPA brukes til å lage en rekke produkter inkludert CDer, DVDer, elektronisk utstyr, biler og lastebiler, og gjenbruk mat og drikke beholdere. I 2008 studier knyttet BPA med kreft og andre helserelaterte spørsmål. Siden da har helsebevisste borgere vært på jakt etter BPA-frie alternativer til plastkopper og flasker.

Hvordan du Kontroller om en flaske er BPA?

Slå flaskene over på et flatt underlag slik at bunnen vender opp. Hvis i butikken, se på baksiden av emballasjen, eller på bunnen av flasken.

Finn trekant dannet med piler for å indikere resirkuleringssymbolet.

Kontroller for en rekke "7", "07" eller "PC" inne i resirkuleringssymbol - dette betyr flasken inneholder BPA. Se etter flasker uten dette symbolet og koder, eller melde deg på glassflasker, som ikke inneholder BPA.

Gjenta trinn 1-3 for andre typer plastflasker, fra gallon jugs og vannflasker til singel-serve og gjenbruksflasker.

Hvordan bruke playtex drop-ins Flasker

Hvordan bruke playtex drop-ins Flasker


De playtex drop-ins flasker etterligne en baby naturlige amming rytme suge, svelge og puste. The Drop-Ins systemet bruker en solid plast liner som kollapser som barnet trekker seg væske, hindrer luft fra å komme inn i formelen. Dette i sin tur bidrar til å hindre gass og kolikk. I tillegg inneholder den Drop-Ins systemet NaturaLatch brystvorten, hvis størrelse oppfordrer barnet til å åpne munnen og klinke til brystvorten det samme som hun ville brystet. Den kombinerte systemet tillater for en myk overgang mellom amming og flaskemating.

Hvordan bruke playtex drop-ins Flasker

•  Varm opp formelen i en egen beholder før du legger den inn i flasken.

Skyv en playtex Drop-Ins liner inn i kroppen av flasken. Den åpne ende av foringen har en leppe som hviler på kanten av flasken, noe som hindrer den fra å gli rett gjennom.

•  Hold på kanten av duken som du sakte helle varmet formel i duken. Den playtex Drop-Ins flasken er premarked med unse målinger for enkel fylling.

Plasser NaturaLatch brystvorten gjennom låsringen og skru stussen på flasken.

Hold barnet i en semi-oppreist posisjon for mating. Dette bidrar til å redusere mengden av luft barnet suger inn under mating og hindrer formelen fra sikkerhetskopiering i barnets ører og bihulene.

La barnet å mate normalt. Foringen synlig komprimerer som barnet tar i formelen.

Burp babyen hvert femte minutt.

8. Kast Drop-Ins liner når babyen er ferdig med fôring. Ikke vaske og resirkulere liners.

Hånd vaske brystvorten i varmt såpevann. Alle andre flaske brikkene tåler oppvaskmaskin hvis den plasseres på øverste hylle.

Hint

  • Bruk kun NaturaLatch brystvorter med playtex drop-ins flasker. Kok alle nye brystvorter i fem minutter før første gangs bruk.