Digidexo.com

hvordan overbevise om narsissisme

Hvordan overbevise en familie å ta vare på eldre familiemedlemmer

Hvordan overbevise en familie å ta vare på eldre familiemedlemmer


Det er ikke lett å være medlem av "sandwich" generasjon. Dette begrepet refererer til den generasjonen som har omsorg for eldre familiemedlemmer, for eksempel foreldre, så vel som sine egne barn. Ofte er disse personene har ingen tid for seg selv. Forpliktelser overfor andre la dem forsømme sine egne arbeid, helse og fritidsaktiviteter. De trenger andre familiemedlemmers hjelp til omsorg for eldre person. Men konflikt kan oppstå når hjelp er ikke kommende fra disse personene. For å unngå å forlate ett familiemedlem til å bære byrden alene, finnes det måter å nærme seg dette problemet ettertenksomt.

Bruksanvisning

•  Gjør det til en forventning. Nærme familiemedlemmer med den holdningen at du forventer at de skal hjelpe eldre person, og be om forslag til hvordan de kan gjøre det. Si noe sånt som "Denne situasjonen med mamma har pågått en stund. Hva kan vi gjøre med det faktum at hun ikke kan ta vare på seg selv?"

Forklar at du ikke kan "gjøre alt" om familiemedlemmer prøver å skulke sitt ansvar. List dine andre forpliktelser og hjelpe dem til å se at en person ikke kan håndtere eldre familiemedlem alene.

Hold et familiemøte. Få alle i samme rom, helst uten eldre medlem, ettersom samtalen kan opprørt ham eller henne, for å diskutere hva som skal gjøres. Diskuter strategier med andre familiemedlemmer, spesielt de på din side, om hva du skal si til dem som nekter å hjelpe. Sier ting som "X, Y og Z gjør sin del - hva kan du gjøre for å hjelpe?"

Sett en tidsfrist. La andre familiemedlemmer vet den eksakte datoen du forventer at de skal begynne å hjelpe. Fortell dem hva som vil skje hvis de ikke gir den nødvendige hjelp ved den tiden. Du må kanskje se på sykehjem for din familiemedlem, for eksempel. Følg gjennom med konsekvensene hvis hjelpen ikke kommer frem med den angitte datoen.

Express takknemlighet for hva hjelpe familiemedlemmene sier de kan tilby. Dette gjør dem mer sannsynlig å hjelpe igjen, muligens gi mer hjelp enn før.

Tips og advarsler

 • Gjør det enklere for dine familiemedlemmer til å tilby hjelp - skriv en liste over hva de eldre person trenger, eller behov gjort, og tillate dem å velge fra listen.
 • For spesielt vanskelige familiemedlemmer, bør du vurdere å ansette en eldre advokat å forklare saken din, og hjelpe deg i å overbevise andre til å chip i. En advokat kan være en sosialarbeider, advokat eller sykepleier saksbehandler.

Hvordan overbevise en voksen til å slutte å røyke

Ifølge National Cancer Institute, gjør røyking mer enn bare skade lungene. Røyke skader alle organer i kroppen, og forårsaker minst 11 typer kreft, fra magekreft til leukemi. Hvis noen du bryr deg om er en røyker, kan du betydelig redusere sin risiko for tidlig død ved å overbevise ham til å slutte å røyke.

Bruksanvisning

•  Foreslå bestemte måter en røyker kan slutte. Hvis en viss nikotin-erstatningsprodukt feilet før, forteller de røyker om nye røykeslutt legemidler og produkter på markedet.

Be røyker hvordan du kan hjelpe henne å slutte innsats. Kanskje de røyker ønsker en walking kompis til å lette jitters. Kanskje de røyker ønsker tekst-postpåminnelser å holde på målet.

Express empati for utfordringen at røykeslutt gir. Snarere enn å si, "Just do it cold turkey, du er sterk," sier: "Jeg vet at dette er en vanskelig tid for deg og at du går glipp av sigaretter Ta det en dag av gangen.."

Bruk ditt argument når det gjelder din bekymring for ham, ved hjelp av "Jeg språk." For eksempel, i stedet for å si: "Du må slutte fordi du ødelegger helsen din," sier: "Jeg er bekymret for effekten røyking har på helsen din."

Gi røykeavvennings-litteratur til de røyker kun på forespørsel. Skyve litteratur inn i noens ansikt er invasiv og kan støte røyker.

Forbli positiv i din innsats for å overbevise noen til å slutte å røyke. Hvis du minner røyker om hennes tidligere mislykkede slutte forsøk, kan din innsats slå tilbake.

Tilby din konsekvente støtte, selv når de røyker har et tilbakeslag i sine slutte innsats. I stedet for harping på hans feil, sier: "Jeg vet at du kan gjøre dette. I morgen blir en bedre dag."

Hvordan overbevise en person med bipolar lidelse for å få hjelp

Å ha en kjær lider av bipolar lidelse kan påvirke alle rundt dem. Selv om den plagede personen ikke kan se det, kan bipolar lidelse ødelegge familier. Det er viktig at denne personen får hjelp. De vil være nølende, motstandsdyktig, og til tider direkte stridslystne. Det er en vanskelig og sensitivt tema, men en som må broached for helse og sikkerhet for både den enkelte og deres familie.

Bruksanvisning

•  Bli kunnskapsrik. Lær så mye du kan om din kjære en tilstand. Når du er sikker på at symptomene presenteres garanterer profesjonell intervensjon, finne ut i løpet av handlingen du ønsker at personen til å ta. Vet nok til å være i stand til å foreslå alternativer, vet hva din kjære med bipolar lidelse kan forvente, og hvordan det vil påvirke både deg og dem. Har referanser og ressurser for å berolige din kjære og overbevise dem om fakta.

få deres tillit. Du kan ikke iscenesette en intervensjon med en fjern slektning. Du vil ikke vite nok om deres daglige liv, og heller ikke vil de føle din mening relevant. Bruke tid på å lære sine vaner, følelser og holdninger. Å vite hva de har kjært vil hjelpe deg å finne riktig sted å nærme seg dem. Forstå dem og deres liv. Finn ut hvor mye de vet om sykdommen sin og bruke det som en hoppe av poenget.

presentere fakta. Du vet fakta. De kjenner seg selv. Det er bare et spørsmål om å forklare at de trenger hjelp. Mange lider vil nekte de trenger hjelp, spesielt i en manisk fase. Dette er den viktigste tiden, men fordi dette er en farlig tid hvor uvøren og mangel på dom har potensial til å være svært skadelig for familien. Vis dem hvordan deres atferd er utføring familien, forholdet, og deres fremtid.

Ikke gi opp. Det vil være vanskelig å overbevise en person med bipolar lidelse å gjøre spranget og få hjelp. Det er en skremmende prosess og kan ha store konsekvenser resten av livet. Selv etter at de bestemmer seg for å få hjelp, fortsatt krever det sporadisk prodding å sikre at de følger gjennom med det.

Tips og advarsler

 • Ikke tilnærming en person med beskyldninger.
 • Bruk ordbruk som "Jeg føler at ..." i stedet for "du er ..."
 • Bipolare mennesker kan miste kontroll over sine følelser. Dette kan være farlig i feil-situasjon.

Hvordan overbevise en global oppvarming Skeptic

Hvordan overbevise en global oppvarming Skeptic


Selv om en rekke vitenskapelige studier har gitt bevis for global oppvarming, er det fortsatt skeptikere som hevder at global oppvarming er en overdrivelse av normale sykluser i temperaturen. Dessverre er mange av disse skeptikerne er mektige politikere og velgere som bestemmer politikken. Overbevise en skeptiker at global oppvarming eksisterer, er en måte du kan bidra til å redde planeten.

Bruksanvisning

•  Informer skeptiker at dagens forskning viser den globale gjennomsnittstemperaturen øker mer i de siste 50 årene enn på noe annet tidspunkt i historien. Vær også oppmerksom på at siden 1990 har planeten opplevd de 10 varmeste årene som er registrert.

Snakk om alvorlighetsgraden av orkaner som har skjedd nylig. Påpeke at mens den globale oppvarmingen ikke øker antall orkaner, er det potensielt øke deres alvorlighetsgrad, som varme destabiliserer atmosfære.

Diskuter klimagassutslipp. Informere skeptiker som klimagasser, som metan, karbondioksid og lystgass, har økt i atmosfæren siden den industrielle revolusjon.

Vis bilder av flyktende isbreer. Forklar at nylige funn av likene begravet tusenvis av år siden tyder på at isbreene smelter. Dersom skeptiker spørsmål smelte, peker på prøver fra iskjerner, som foreslår redusert saltinnhold i havvann som følge av økt smelting av ferskvann is.

Spør skeptisk til å forklare endringer i økosystemet som synkende befolkning av isbjørn, bevegelse av plankton i nord og færre hval fødsler.

Fortell skeptiker å se på horisonten på en varm sommerdag. Disen er virkelig forurensning, som feller varme og øker den globale gjennomsnittstemperaturen.

Tips og advarsler

 • Hvis skeptiker spør deg hvordan forskerne vet hva nivåene av klimagassen var hundrevis av år siden, fortell ham at forskerne få den informasjonen fra luftbobler innebygd i iskjerner.

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi


Det er litt rart at ordet "vasectomy" gjør en mann cringe og vri seg. Mytene rundt en vasektomi, samt utsiktene til å ha en fremmed holde en skarp gjenstand til sine nedre regioner, er nok til å gjøre en mann avstå fra sex helt. Men det finnes måter å overbevise en mann å få en vasektomi. Les videre for å lære mer.

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi

Planlegge en avtale med en sertifisert urolog. Bare en lege vil kunne gi de medisinske fakta og fjerne enhver reservasjoner din ektefelle kan ha om å få en vasektomi.

Bekrefter til din ektefelle at det å ha en vasektomi er en nesten smertefri og rask kirurgisk inngrep som ikke vil redusere sin seksuelle følelse eller ytelse.

Forsikre din ektefelle at han ikke vil være noe mindre av en mann, eller vil du anse ham som sådan.

Har din ektefelle snakke med en annen mann som har hatt en vasektomi. Personlig vitnesbyrd kan ofte påvirke en mann til å ha prosedyren fullført.

Minn din ektefelle at en vasektomi er den mest effektive formen for prevensjon og at prosedyren er mye mindre invasiv og kostbar enn i forhold til en kvinnes eggstokksterilisasjon.

Erklærer at sexlivet ditt liv vil være mer behagelige uten å måtte bekymre seg for uønskede svangerskap. Løftet om mer, og bedre, kan sex være det som trengs for å overbevise en mann å få en vasektomi.

Hint

 • Beslutningen om å gjennomgå en vasektomi skal nås med både en mann og hans partner, hvis du er i et forpliktende samarbeid. Som en vasektomi er en permanent form for prevensjon, bør dere begge er enige om grunnene til å ha en vasektomi.

Hvordan overbevise noen til å miste vekt

Hvordan overbevise noen til å miste vekt


Overbevisende noen til å gå ned i vekt er ikke for sarte sjeler. Før du snakker med en venn eller elsket en om vekten hennes, nøye vurdere om dine ord vil være nyttig eller skadelig. Planlegging fremover kan hjelpe deg å unngå uhell si noe skadelig. Velg et tidspunkt når vennen din ikke er stresset, trist eller på annen måte utsatt, og holde tonen positiv, med fokus på helse heller enn utseende.

Vær Subtle

Fortelle en kjær direkte at han trenger å gå ned i vekt kan være en smertefull og ubehagelig oppgave. I stedet finner indirekte måter å bringe opp temaet vekttap. Du kan spørre din venn hvordan han føler om å få mer mosjon, om han har vurdert de helsemessige effektene av å endre sin livsstil, eller hvordan han føler om populære vekt-tap-programmer. Dermed kan du få mer informasjon om din venns tanker. Kanskje han ønsker å gå ned i vekt, men vet ikke hvordan, eller kanskje dårlig kroppsbilde får ham til å overspise. Når du forstår hvorfor din venn ikke er å miste vekt, vil du ha en bedre mulighet til å fjerne hindringer og tilby støtte.

Fokus på helse, ikke vekt

Tallet på skalaen kan være overveldende, men med fokus på helse kan gjøre vekttap virke mindre skremmende. Snarere enn å understreke din venns vekt eller fortelle ham at han er feit, snakke om de helsemessige fordelene av å miste vekt. Så oppfordre din venn til å ta skritt mot en sunnere livsstil, selv om disse trinnene er små. Du kan for eksempel spørre ham hvordan han føler om å erstatte en snack med et sunt alternativ, eller om du forplikter deg til å ta en tur per uke. Hvis mulig, prøv å gjøre det til en felles innsats. Du kan foreslå deg både forplikte seg til å få sunn sammen, i stedet for å peke ut din venn som eneste usunn en.

Tilbudet Support

Det er ikke rettferdig å mase vennen din til å gå ned i vekt, og deretter forsvinner når han tar på seg en slik massiv oppgave. Spør din venn direkte hva du kan gjøre for å hjelpe, siden alle reagerer forskjellig på støtte. Deretter må du gjøre hva din venn spør. Hvis vennen din er ikke sikker på hva som vil hjelpe, fokusere på å feire små seire og ignorerer slip-ups. Ved å fokusere på det positive, gi deg din venn et insentiv til å holde det gående selv når vekttap blir utfordrende eller demoraliserende.

Planlegg aktiviteter

Inviter din venn til vekt-tap vennlige aktiviteter. Dette kan gjøre å miste vekt moro, og hjelper din venn føler seg mindre alene. Snarere enn å flytte en pizza, for eksempel prøve å gå for en tur på en lokal naturreservat, registrerer deg for dansetimer, eller gå roller. Selv om din venn er ennå ikke klar til å forplikte seg til å miste vekt, kan disse aktivitetene hjelpe ham til å innse at vekttap kan være morsomt. Når han er klar til å komme om bord, vil han ha en stabil av alternativer og en støttende aktivitet partner.

Hvordan overbevise foreldre tilsette legemidler påvirker konsentrasjon

Mens ADD kan i stor grad påvirke din evne til å konsentrere seg om den forblir ubehandlet, kan for mye medisiner har lignende effekter for forskjellige grunner. Dessverre, mange leger foreskrive doseringen beløp som er de samme for alle, og foreldre har en tendens til å lytte til legens råd. Hvis du føler at din ADD medisiner påvirker din konsentrasjon, er det sannsynligvis på tide med en forandring og et par tips kan hjelpe deg med å overbevise foreldrene dine.

Bruksanvisning

•  Nevn til foreldrene dine at du tror din ADD medisiner kan ha negative resultater på konsentrasjonen. Vær forberedt på å gi eksempler. Du kan bli overrasket over å finne at dine foreldre er mer mottakelig enn du trodde. Hvis så, planlegge en legetime for å diskutere dosen din.

Hold en vanlig dagbok der du skriver oppføringer ulike tider i løpet av dagen. Hold styr på når du tar medisinen din, når du føler at du har problemer med å konsentrere, følelser av angst eller søvnighet og eventuelle andre symptomer du føler du har. Ikke bare kan en journal hjelp til å overbevise dine foreldre og legen at medisinen er for mye, kan det også hjelpe deg å organisere dine ideer for å se dem tydeligere selv.

Opprettholde din journal for en til to uker, og deretter snakke med dine foreldre for andre gang. På denne tiden foreldrene dine har hatt litt tid til å tenke på ideen om at du har problemer med din medisinering, til tross for legens råd. Hvis du venter en til to uker uten å nevne det igjen og griner dem hele tiden, men til stede for dem en organisert journal av dine symptomer, vil de være langt mer mottakelige for å vurdere en endring.

forsikre foreldrene dine at du er klar over din ADD, og at du ikke utgir seg for å ikke trenger medisiner i det hele tatt. Sørg for at de forstår at du bare føler at du tar for mye medisiner eller feil medisinering for deg. Målet med ADD behandling er å normalisere livet ditt, ikke å bare bytte symptomer.

Verve hjelp av jevnaldrende og lærere hvis andre forsøket mislykkes. Snakk med dine venner og lærere som observerer endringer i konsentrasjonen daglig og be dem om å ta notater når de merker endringer. Etter en uke eller to, be dem om å bli med deg i diskusjonen med foreldrene dine. Mens de fleste foreldre blir enige om å oppsøke lege før dette er nødvendig, kan det være en siste utvei som vil definitivt få foreldrene dine tenker.

Tips og advarsler

 • Aldri endre dosen av medisinen uten den profesjonelle råd av legen din. Hvis legen mener medisinen bør forbli den samme, men du er sikker på det er å ha negative effekter på konsentrasjonen din, ikke nøl med å få en ny mening.

Hvordan å overbevise folk til å slutte å Forurensende

Hvordan å overbevise folk til å slutte å Forurensende


Når en driver velger å kaste hans sneipen ut av et bilvindu i stedet for inn i en papirkurv kan, han ofte ikke klar over at han bidrar til den globale problemet med forurensning. Kullet ødelegger skjønnheten av planeten og koster millioner av dollar for å rydde opp. Mange mennesker kan ikke se søppel som et problem som berører dem personlig. Hvis du dele noen viktige fakta med de som forurenser, kan du være i stand til å overbevise dem om å bidra til å sette kull på sin plass.

Bruksanvisning

•  Forklar at søppel og forurensning er helse- og sikkerhetsrisiko. Selv om folk ikke legger merke til det, tiltrekker road søppel smittebærende dyr og bakterier. Mennesker lider helseproblemer når de bor i et forurenset miljø.

Fortell folk at forurensende ofte kommer med en heftig økonomisk prislapp. Regjeringer bruker ofte skattebetaler dollar å rydde opp i søppel som hoper seg opp i miljøet. Hvis en person er fanget forsøpling av rettshåndhevelse, kan han få en billett som koster ham hundrevis av dollar.

Forklar at kullet ofte ender opp i vassdrag som innsjøer, elver og hav. Selv om forurensningen forekommer miles fra en vannkilde, kan den bæres der av dyr, en regnstorm eller vinden. Forurenset vann er ikke trygt å drikke eller bruke for bading eller fiske.

Si at forurensing og søppel er ikke problemer som vil bare gå bort på egenhånd. Hvis folk tror at kull vil raskt brytes ned, forklare at mange biter av søppel kan ta flere tiår å bryte ned, eller kanskje enda lenger. For eksempel, det tar en sigarett baken opp til 10 år å bryte, mens en plastpose kan ta opptil 500 år. Forurensning er et problem som vil bli gitt videre til fremtidige generasjoner.

Fortell folk at de kan bidra til å stoppe forurensning. Oppmuntre dem til å holde en søppel mottaket i bilen sin og tømme beholderen i en søppelbøtte, i stedet for å kaste søppel fra bilvinduene. Instruere andre til å holde lokk på sine søppelbøtter så søppel ikke blir blåst ut eller fjernet av dyr. Hvis en person eier en lastebil, be ham om å sikre at alle elementer i lastebil seng er trygt bundet ned før du kjører.

Hvordan overbevise en Bipolar å få hjelp

Personer med bipolar lidelse, ellers kjent som manisk-depresjon, har ekstreme humørsvingninger som forårsaker forstyrrelser og problemer i hverdagen. Disse menneskene går gjennom perioder med ekstrem depresjon, blir trist, sint og trukket tilbake. Plutselig, i en manisk fase starter og de har masse energi, være oppe hele dagen og natten, og kanskje til og med delta i farlige og risikofylt atferd. Fordi bipolar er helt mulig å behandle, søker hjelp er avgjørende. Å overbevise en bipolar å få hjelp, trenger en venn til å vurdere flere faktorer assosiert med sykdommen.

Bruksanvisning

•  Få hjelp. Hvis personen med bipolar tror ikke de har sykdommen, foreslår å planlegge en avtale med deres generelle lege for å diskutere aktuelle symptomer. Mest sannsynlig vil en lege gjenkjenne de klassiske symptomer som depresjon, mani, søvnløshet eller overdreven energi og henvise dem til en spesialist. For å hjelpe legen, kaller ham på forhånd og diskutere eventuelle bekymringer for ham å følge opp.

State fakta. Bipolar er en medisinsk tilstand. Det er ikke noe som kan forebygges eller forårsaket av noe bipolar person gjorde i fortiden. Gi sikkerhet for at bipolar krever behandling som alle andre medisinsk tilstand som diabetes eller astma.

Vær støttende. Det er ikke lett å akseptere muligheten for psykiske lidelser. Vær snill og hjelpsom, og prøv å unngå negative eller accusatory kommentarer om symptomene.

Stay positive. Bipolar er mulig å behandle med medisiner og terapi. Personer med bipolare leve normale liv når behandles riktig. Det skjer ikke over natten, men til slutt bipolar har mindre og mindre effekt på dagliglivet.

tilby hjelp. Fra å planlegge en avtale for å sjekke bivirkninger av foreslått medisiner, bipolare individer har mye å finne ut av. Minne personen som du kan gi noen hjelp er nødvendig, og følge opp løftet.

Tips og advarsler

 • Hvis en bipolar person utgjør en alvorlig fare for seg selv eller andre, kan du ringe politi umiddelbart. I disse tilfellene kan tvangsinnleggelse på psykiatrisk sykehus oppstå å hjelpe personen bli stabil og hindre tragedien.

Hvordan overbevise en bipolar ektefelle får du hjelp

Når noen har bipolar lidelse, de vanligvis stille alvorlige humørsvingninger. En måned en person kan bli alvorlig deprimert og suicidal. Den neste måneden at samme person kan være våken i timevis, snakker raskt om mange forskjellige fag, eller lider av irritabilitet, høre stemmer eller se ting som ikke er der. Bipolare mennesker har også en tendens til å engasjere seg i risikofylt atferd som ubeskyttet sex, hensynsløs kjøring, og kjøpe sprees samtidig ha en "manisk" episode. Å være ektefelle til en bipolar person gjør presentere noen utfordringer, og en av dem kan overbevise din kjære for å få hjelp, ifølge boken "Loving Noen med Bipolar lidelse" forfattet av Julie A. Fast og John D. Preston.

Bruksanvisning

•  Godta at når du arbeider med en bipolar ektefelle, kan det hende du må ta ansvar for ting som å få medisinsk hjelp til tider. Hvis din mann eller kone noensinne blir suicidal eller alvorlig manisk, ikke nøl med å ringe 911 for å få ham eller henne akutt medisinsk behandling. Dette kan spare din kjæres liv.

Be partneren din til å sitte ned og ha en samtale med deg om hans eller hennes bipolar lidelse. Slike samtaler bør bare gjøres når han eller hun ikke er i en svært emosjonell tilstand.

Fortell din ektefelle dine bekymringer for hans eller hennes mentale helse og sikkerhet uten å forelese eller kritisere. Prøv å ikke bruke "du" uttalelser, da dette kan bli sett på som å angripe.

Ta opp dine bekymringer om ubehandlet bipolar lidelse, for eksempel risikoen for selvmord, økonomiske problemer, helseproblemer på grunn av overspising eller for mye drikking, og arrest fra atferd som hensynsløs kjøring. Det kan være lurt å ta med en nær venn eller et familiemedlem av din ektefelle under slike samtaler, men alltid sørge for at tonen i samtalene er ikke anklagende.

Ta med din ektefelles terapeut eller en clergymember om en slik støtte person er allerede i hans eller hennes liv, og er villig til å delta på en intervensjon. En profesjonell og mer uhildet part kan være i stand til å veilede partneren din til å søke ytterligere medisinsk hjelp.

Be partneren din om å søke medisinsk hjelp i løpet av samtalen. Hvis bipolar kjære gjør en avtale, forsiktig, men bestemt insisterer på at dere begge går til legen.

Lag en legetime for din ektefelle dersom han eller hun nekter å gjøre det, og det er ikke en umiddelbar krise for hånden. Delta på avtale med partneren din. Enten du eller din ektefelle gjorde avtalen, vil din fastlege sannsynlig gjøre en psykiatrisk omsorg henvisning hvis din kjære ikke allerede har en. Legen kan være i stand til å foreskrive noen medisiner mens du og din ektefelle vente på videre medisinske vurderinger.

Hold notater av humørsvingninger, datoer og særlig urovekkende atferd som uvøren aktiviteter som overstadig drikking eller spising. Som det er to hovedtyper av bipolar lidelse, kan slike notater hjelpe helsepersonell gjør riktig diagnose og gi den beste behandling og psykoterapi.

Plan en masse morsomme aktiviteter som din ektefelle nyter, som for eksempel å gå ut til middag, se en film hjemme eller på et teater, eller besøke en spesiell helg ferie sted. Dette vil hjelpe deg både og hjelpe din ektefelle i å realisere at selv når du har å gjøre noen medisinske avgjørelser, gjør du det av kjærlighet og bekymring.

Oppmuntre bipolar partner til å snakke fritt om sine symptomer og lytte nøye uten dom. Du kan bli skremt på noen følelser som kommer til uttrykk, og må kanskje finne din egen terapeut eller støtte system for å håndtere følelsene dine.

Opprettholde tålmodighet. Når bipolar ektefelle enten aksepterer hjelpe eller er tvunget til å få det på grunn av en krise, medisiner og terapi ta tid til å jobbe. De også stole på din kjære bor med hans eller hennes anbefalte løpet av behandlingen. Du kan oppmuntre din ektefelle å ta medisiner, men kan ikke tvinge den.

Tips og advarsler

 • Husk at den endelige avgjørelsen for å få hjelp og følge medisinske instruksjoner er din ektefelle.
 • Aldri prøve å håndtere en bipolar person som blir voldelig eller suicidal på egen hånd. Slike situasjoner skaper mye potensiell fare for deg, din ektefelle, og andre, for eksempel eventuelle involverte barn og andre familiemedlemmer. Ikke nøl med å ringe 911 hvis det er nødvendig.

Hvordan overbevise en anorektisk å begynne å spise

Anoreksi er en alvorlig sykdom som kan føre til en farlig ubalanse av kroppens systemer og forårsake sykdom, eller i noen tilfeller til og med død. Hjelpe noen overvinne dette problemet er en lang og vanskelig prosess, men hvis du arm selv med kunnskap og medfølelse, har du en bedre sjanse til å lykkes.

Bruksanvisning

•  Samle informasjon om anoreksi, slik at du forstår sykdommen og hva du kan forvente. Kontakte den nasjonale foreningen for spiseforstyrrelser på (800) 931-2237, og be om gratis informasjon. Forskning på nettet og i publiserte ressurser for råd om dette spesifikke tilstand.

Tilnærming denne personen, og konfrontere dem med problemet. Mange mennesker med anoreksi vil benekte dens eksistens og kan bli sint eller flyktige. Forbli rolig og svare ved å fortelle dem at du bryr deg og er der for dem. La dem vite at du er villig til å lytte eller snakke om eventuelle problemer.

La ut informasjon om farene ved anoreksi og de ​​skumle bivirkninger. Avhengig av alvorlighetsgraden og lengden av tilstanden, kan en anorektisk person være villig til å vurdere andre alternativer, spesielt hvis du presentere negative bildeeffekter av sykdommen som håravfall eller hudproblemer.

Advise personen til å søke profesjonell hjelp, og gi dem kontaktinformasjon for lokale støttegrupper for spiseforstyrrelser. Selv om du bryr deg og ønsker å hjelpe, er du ikke en dyktig fagperson og anorexics generelt forbedre mye mer med en kunnskapsrik støttenettverk.

Ha en tilførsel av denne personens favoritt mat for hånden. Noen ganger små snacks er lettere å fordøye og komfort matvarer med en slurvete substans som suppe eller pudding kan være lettere å spise. Foreslå en matbit og spise sammen, men sørg for ikke å se dem spise eller overvåke dem.

Hvordan overbevise Alzheimer-pasienter å Samarbeide

Hvordan overbevise Alzheimer-pasienter å Samarbeide


Alzheimers sykdom er en nevrologisk lidelse som fører til sine ofre til å oppleve hukommelsestap, forvirring, desorientering og dårlig dømmekraft. En av de vanligste problemene i omsorg for en kjær med Alzheimers er motstand å bry seg. Noen ganger kan en person med Alzheimers vil nekte å samarbeide med hans eller hennes omsorgspersoner, og vil selv slå ut eller vise annen aggressiv atferd. En dyktig omsorgsperson er som regel - men ikke alltid - i stand til å roe opphisset person og oppmuntre til samarbeid.

Bruksanvisning

Å gjøre en Request

Få personens oppmerksomhet. Stå eller Crouch foran personen i øyehøyde og få øyekontakt. Hvis personen er tapt i tanke, rette sin oppmerksomhet til deg ved å forsiktig berøre armen eller beinet hans.

Fortell personen hva du vil de skal gjøre. Bruk korte setninger og enkle setninger, men unngå babyspråk, som mange mennesker med Alzheimers finne støtende. For eksempel kan du si: "Det er tid for din dusj," eller "den skjorta er skitten. La oss få deg en annen skjorte."

Oppmuntre personen til å delta i sin egen omsorg så mye som mulig. Tilbyr korte, klare instruksjoner og gi personen noen få sekunder for å behandle hva du sier. Unngå sammensatte setninger eller forespørsler. For eksempel kan personen med Alzheimers bli frustrert og resistiv hvis du sier: "Ta dine sko på, finne vesken, få pels, og vente på meg i bilen." I stedet, gi hver av disse instruksjonene for seg og vente til din kjære fullfører den forespurte handlingen før du gir den neste instruksjonen.

Hva gjør du hvis personen blir Resistive

Tilbuds omdirigering. Endre emnet eller gi personen noe annet å fokusere på, ved å vise ham gamle fotografier, spiller sin favorittmusikk eller sette på DVD-er av hans favoritt TV-show.

Hva inntil personen er rolig igjen, og deretter reapproach henne med en rolig og positiv holdning som om den forrige konflikten aldri oppstått. For eksempel ikke si: "Er du endelig klar til å spise middag nå?" I stedet si: "Hei, Det er tid for middag mamma.."

Velg dine kamper. Hvis personen fortsetter å motstå omsorg, spør deg selv hvor viktig problemet egentlig er. Hvis det er ikke så viktig - og de fleste problemer Arent - la det gå for en annen dag.

Tips og advarsler

 • Forbli rolig mens du snakker med personen med Alzheimers. Hvis du føler deg selv begynner å miste hodet kaldt, ta et dypt pust og telle til ti, eller gå ut av rommet i et minutt.
 • Svare på personens følelser i stedet for å krangle om "fakta".
 • Prøv å nærme personen når han eller hun er i godt humør. De fleste Alzheimers pasienter gjøre det bedre tidlig på dagen enn de gjør på kveldene.
 • Uansett hvor snill eller diplomatisk du er, kan personen med Alzheimers har en "katastrofal reaksjon" og gråte, skrike eller slå ut på deg. Du kan ikke alltid andre gjette eller forhindre disse reaksjonene.

Hvordan overbevise en bipolar ektefelle skal søke hjelp

Bipolar lidelse er en psykisk lidelse preget av forstyrrende humørsvingninger som kan være mild eller alvorlig. Familiemedlemmer er ofte de første til å anerkjenne disse symptomene; Men folk med bipolar lidelse og andre psykiske lidelser kan noen ganger motstå å få hjelp. Å snakke med din ektefelle om å få hjelp for en psykisk lidelse er ikke lett. Men å forberede på forhånd for samtalen og forutse ektefellens reaksjon vil øke sjansene for en vellykket intervensjon.

Bruksanvisning

Arm selv med fakta. Hvis du mistenker at din ektefelle har bipolar lidelse, validere dine mistanker ved å snakke med legen din. Vær oppmerksom på at mange andre fysiske og følelsesmessige plager kan etterligne bipolar lidelse. Din fastlege kan forsyne deg med riktig informasjon og hjelp du planlegger du samtale med din ektefelle.

Vet språket i uorden. Noen vanlige uttrykk som brukes når vi snakker om bipolar lidelse inkluderer mani, depresjon, "akutt fase," og "sykling." Mani refererer til den fasen av bipolar lidelse preget av en økning i energi, impulsiv atferd, grandiose tanker og et redusert behov for søvn. Depresjon refererer til motsatt pol, da lav energi, mangel på motivasjon, tristhet og håpløshet ta over. Uttrykket "akutt fase" refererer til et fullverdig episode av enten mani eller depresjon, og "sykle" refererer til bryteren fra en stemning ekstrem til den andre.

broach emnet med konkrete eksempler på bekymringsfull atferd. Snakk med din ektefelle i en rolig, støttende måte. Gi konkrete eksempler på atferd som angår deg. For eksempel: "Jeg er bekymret for din sitte oppe hele natten," eller "Jeg har lagt merke til at du har vært å bruke en masse penger i det siste, og jeg er bekymret for det."

Del observasjoner av venner eller familiemedlemmer til å validere dine bekymringer. "Steve nevnte din plan for å avslutte jobben og reise på tvers av landet, og var bekymret," eller "Din søster har også lagt merke til at du synes å være å gjøre en rekke store endringer. Hun bekymret fordi dette er ute av karakter for deg."

Hold klar av fallgruvene. Selv om det kan være fristende, prøv å ikke miste besinnelsen, skyld eller skam din ektefelle. Hvis samtalen begynner å bevege seg i en anklagende retning, kan du prøve å styre tilbake ved å si "jeg" Unnskyld, jeg "m bare veldig bekymret for deg." Din ektefelle er sannsynlig å slutte å lytte hvis han føler seg latterliggjort.

Vær klar for motstand Selv om de fleste mennesker med bipolar lidelse kan stabiliseres med medisiner og rådgivning, mange mennesker motstå diagnosen. Være forberedt for din ektefelle å motstå dine bekymringer. Du må kanskje ha mer enn en samtale med henne før hun er klar til å bli evaluert.

Bruk et team tilnærming. Familiemedlemmer er en viktig del i forvaltningen av mental sykdom, men du trenger ikke å gjøre det alene. Snakk med din fastlege for informasjon om lokale psykiske helsemyndigheter. The National Association of Mental Sykdom og depresjonen og Bipolar Support Alliance har også ressurser til familiemedlemmer.

Tips og advarsler

 • Hvis din ektefelle er suicidal eller du er bekymret for din egen sikkerhet, kan du ringe 911 eller gå til nærmeste akuttmottaket for å få hjelp.

Hvordan overbevise noen Whose Memory Er Fading At de trenger hjelp

Hvordan overbevise noen Whose Memory Er Fading At de trenger hjelp


En person som lider av fading minne kan ikke være klar over komplikasjonene de har. Fading minne er demping av evnen til å absorbere, lagre og hente ny informasjon, ikke en fullstendig hukommelsestap. Mange som har fading minne kan finne det vanskelig å forholde seg til vanlige dag-til-dag oppgaver. Det er veldig viktig for en person hvis minne er fading å være rundt stabile mennesker og mennesker som de føler de kan stole på.

Bruksanvisning

•  Ta forsket informasjon og presentere det for den enkelte hvis minnet er fading. Bruk en søkemotor på Internett for å finne informasjon om de forskjellige effekter som er forårsaket av fading minne, eller ta en tur til biblioteket for å finne mer detaljert informasjon. Informere den enkelte om hvor nyttig forskning er. Denne informasjonen kan overtale den enkelte til å tro hva deres riktig diagnose er og hva de kan gjøre for å få hjelp.

Skriv ned en liste over nevrologer som du føler deg komfortabel med den enkelte besøk, innskrenke listen til to da. Lag avtaler med både nevrologer for å sikre at du får en riktig diagnose. Snakk med den enkelte om de avtaler med jevne mellomrom, slik at en rimelig tid for den enkelte til å bli kjent med de kommende avtaler. Minn den enkelte hva du kan forvente mens på legekontoret.

Video-rekord den enkeltes atferd som anses unormalt. Presentere videoen til den enkelte ved å erklære de uvanlige atferd som fant sted på video. Denne videoen kan være en vekker for den enkelte ved å vise dem de dysfunksjonelle atferd som kommer med en fading minne.

Cost of Embryonic Stem Cell behandling for multippel sklerose

Cost of Embryonic Stem Cell behandling for multippel sklerose


Multippel sklerose er ikke så vanlig - rundt 400.000 amerikanere er rammet av det. Men det er meget merkbar for observatører og ekstremt så til pasienten. Det gradvis, og noen ganger i løpet av et par år, og ldquo, overtar & rdquo; en pasient & rsquo; s koordinering, tale, tenkning - redusere disse til skjelvinger, slurring og forvirring. Selv om medisinsk vitenskap har gjort noen fremskritt i å hjelpe pasienter takle denne sykdommen, er det uhelbredelig. I det minste så langt. Med stamcelle terapi, er kanskje en kur i nærheten. Men til hvilken pris?

Embryonic Stem Cell Treatment

Stamcelle forskere konkludert med at embryonale stamceller (ESCs) er pluripotent: De kan være hvilken som helst annen celle i kroppen. Selv ESCs synes ideelt for behandling, har forskere oppdaget mange ulemper. De er kultivert fra blastocytes, baller av celler avledet fra embryoer som hadde blitt utviklet i et laboratorium, ikke en kvinne & rsquo; s kropp. En pasient & rsquo; s kroppen kan avvise dem som fremmede celler. Forskere er en lang vei fra å vite om det er slik, og hvordan å komme seg rundt en slik avvisning. 23. januar 2009 godkjente FDA første fase-en klinikk forsøk på ESCs.

Voksen (somatiske) Stem Cell Behandlinger

Mange forskere weren & rsquo; t entusiastisk på først om voksne stamceller. De tenkte disse celler ble også begrensende i differensiere seg inn i andre typer celler. Men nye funn kan løse dette problem. Det var også vanskelig å fremstille dem i store nok mengder fra kroppen og rsquo, s vev. Også dette blir løst.

Progress Utenriks klinikker

Utenlandske klinikker og leger er ikke FDA-tilsyn, selv om noen kan være under sitt eget land & rsquo; s & ldquo;. FDA & rdquo; Heller ikke de har & ldquo gjør; hemmeligheter og rdquo; som ikke er tilgjengelige for det medisinske miljøet rundt om i verden. Så hvordan overbevise de tusenvis av pasienter for å komme til dem? Først, de synes å være å få noen utrolige resultater, selv om støtte for disse er i hovedsak attester. For det andre, blir grunnleggende teknikker for stamcelle behandling allerede utviklet. Det behandling i mange klinikker innebærer å ekstrahere benmarg eller blod fra pasienten og rsquo; kropp, isolere stamceller og multiplisere dem. Da disse celler blir injisert inn i kroppen på forskjellige måter. Noen klinikker er sofistikerte; andre er rudimentær.

Kostnader for utenlandske klinikker

Du kan ikke dømme klinikker med sine priser. En sofistikert klinikk i Tyskland kostnader $ 10,000 til $ 20,000, mens de i Den dominikanske republikk og El Salvador kostnad fra $ 12,000 til $ 65,000. Noen utenlandske klinikker styres av medisinsk personell i USA, og deres avgifter er mellom $ 17 000 og $ 30.000. Kina & rsquo; s klinikker tilbyr behandlinger for mellom $ 12.000 og $ 35 000, og Mexico & rsquo; s er mellom $ 15.000 og $ 25.000. Nesten alle disse klinikker tilbyr autolog stamcellebehandling. De er celler hentet fra din egen kropp, så isolert og multiplisert før de blir reinjisert. De to som tilbyr embryonale stamceller er i Kina og Ukraina. Kina & rsquo; s klinikk kostnader $ 22.000. Ukraina & rsquo; s kostnad er $ 18 750 med reisekostnader inkludert.

Din beslutning

Er prisen verdt det "Nettstedet for" Popular Science, "Juni 2010, utforsker dette spørsmålet Den medisinske establishment generelt vil si nei - og det er risiko involvert, men det er leger og andre medisinske folk som vil si det & rsquo?.;. s verdt å vurdere, spesielt hvis tilstanden er raskt å bli verre. Men vurdere det nøye. Velg klinikken klokt. Rådfør deg med andre. Sjekk ut personalets kvalifikasjoner, verifisere sine resultater, snakke med sine tidligere pasienter der det er mulig. Og akseptere faktum at det finnes ingen garantier.

CHF Protokoller

CHF (congestive heart failure) er en medisinsk tilstand hvor hjertets evne til å fungere som en pumpe reduseres, noe som gjør det mer vanskelig å pumpe oksygenrikt blod gjennom kroppen. Det kan være forårsaket av en rekke ting, inkludert koronarsykdom, høyt blodtrykk, myokarditt og sykdommer som svekker hjertet muskler. Symptomer på CHF inkluderer kortpustethet (ofte forårsaket av lungeødem), hevelse, økt vannlating og magesmerter. Behandling for CHF omfatter medikamenter og livsstilsendringer, som for eksempel å begrense inntak av natrium, redusere væskeinntaket og øke aerob trening. CHF protokoller inkluderer spesifikke instruksjoner og retningslinjer som brukes til å diagnostisere og behandle CHF.

Diagnostisere CHF

Tester som diagnostisere CHF, for eksempel EKG (elektrokardiogram), brystet x-ray og ultralyd, vil bli inkludert i CHF protokollen. Opplysninger om hvordan og når man skal utføre og bestille de nødvendige testene bør plasseres i protokollen. Instruksjoner om hvordan du kan få en fullstendig medisinsk historie på pasienten bør inkluderes fordi symptomer på hjertesvikt i pasientens historie er indikatorer på tilstanden. Inkluder teknikker for hvordan å utføre en fysisk eksamen i protokollene. Dette minner helsepersonell for å lete etter CHF symptomer, inkludert tilstedeværelsen av ekstra væske i kroppen og fysiske egenskaper i hjertet som indikerer CHF.

Behandlinger

Behandlinger for CHF vil bli skrevet i protokollen. En liste av medikamenter som kan brukes til å behandle tilstanden kan bli tilsatt. Indikasjoner og kontraindikasjoner (grunner til at en medisin ikke er anbefalt til bruk) bør inkluderes. Livsstil modifisering er en annen måte å behandle hjertesvikt. En endring i kosthold og økt fysisk aktivitet kan bidra til å forhindre forverring av tilstanden. Tips og teknikker for hvordan å overbevise og hjelpe pasienter i å gjøre de nødvendige livsstilsendringer kan legges.

Kosthold og mosjon

Inkluder kosthold anbefalinger i CHF protokoller. En lav natrium diett kan bidra til å redusere problemene forårsaket av CHF. Kontroll av mengden av væskeinntaket kan hjelpe pasienter som lider av kongestiv hjertesvikt. Protokollen skal inneholde spesifikke mengder væske og natrium at pasienter får lov til å inkludere i kostholdet. Instruksjoner om hvordan å se etter tegn på væskeopphopning, som resulterer fra økt natrium og væske forbruk, slik som å sjekke pasientens vekt på regelmessig basis, kan inkluderes i protokollen. Protokollen kan også inkludere anbefalte øvelsene, som aerobic trening, som vil hjelpe pasienten slaget CHF.

Hvordan kontrollere narsissisme

Hvordan kontrollere narsissisme


Narsissisme er ekstrem selv beundring og fokus på selvtillit. Narsissistisk personlighetsforstyrrelse er preget av en gjennomgripende og unormal kjærlighet til seg selv, mangel på empati, besettelse med suksess og overdrevet selvtillit betydning. Narsissister har en følelse av rett, vil utnytte eller benytte seg av andre og krever overdreven beundring. Men disse problemene maske, ofte ubevisst, underliggende frykt og lav selvfølelse. Narsissister ofte benekte psykologisk dysfunksjon og pålegge arroganse mot leger og psykologer, noe som gjør behandling vanskelig. Imidlertid kan de enkeltpersoner som dysfunksjonell tenkning har forårsaket ekstrem personlig, sosial og yrkesmessig stress søke og engasjere seg i behandlingen. For de enkeltpersoner, kognitive atferdsstrategier finnes som kan bidra til å administrere narsissistiske tendenser.

Bruksanvisning

Stopp narsissistiske tanker. Lær å gjenkjenne disse tankene, mest sannsynlig gjennom terapi. Når du begynner å kjenne dem i ditt daglige liv fortelle deg, "Stopp". Korriger tanken ved å gjøre det mer nøyaktig. For eksempel, hvis du sier til deg selv: "Jeg er grunnen til mitt selskap vant den prisen," korrigere det ved å tenke i stedet, "jeg bidro, men vi jobbet som et team for å vinne." Deretter omdirigere din tenkning til et annet emne.

Lag en liste over svakheter. Narsissister bruker sine ekstreme atferd for å skjule usikkerhet. Når du føler deg usikker eller merke et område av personlig svakhet, erkjenne det og skrive det ned. Godta at alle har begrensninger i tillegg til sine sterke sider. Innrømme at det er OK å ha feil.

Ros andre. Når du observerer noen andre gjør noe godt, erkjenner dette ved å lovprise den personen. Dette er ofte vanskelig for narsissister, som føler at ingen ens handlinger måle opp til sine egne. Men lære å erkjenne andres handlinger gir belønning av takknemlighet. Dette takknemlighet kan bidra til å erstatte behovet for beundring.

Trinn unna. Hvis du er i en situasjon der du føler du ikke kan kontrollere narsissistisk adferd, gange unna. Samle tankene, tenke alternative atferd og tilbake når du føler deg mer komfortabel. Ingen er perfekte, ikke engang en narsissist, og det er tider da det kan være umulig å kontrollere din atferd. Godta denne svakheten i tillegg.

Utfør frivillig arbeid. Forsøke dette når du har begynt å håndtere noen av de mer offensive atferd, særlig hvis du skal jobbe blant andre mennesker. Frivillig til å jobbe i et suppekjøkken, svare på telefoner for en lokal innsamlingsaksjon stasjon, eller ta bakevarer til et sykehjem. Selv gi blod er en handling av godhet som tjener til å bygge empati.

Hvordan diagnostisere narsissisme

Hvordan diagnostisere narsissisme


De fleste tenker på narsissisme som rett og slett en persons nådeløs selvtilfredshet, behov for oppmerksomhet og mangel på respekt eller empati for andre. Folk som viser disse egenskapene kan faktisk være lider av narsissistisk personlighetsforstyrrelse. Mental heia fagfolk bør konsulteres for offisielle OD diagnose, men de følgende trinnene kan hjelpe deg å avgjøre om noen du kjenner lider av denne lidelsen.

Bruksanvisning

En nøye observere den personen du mistenker for lider av narsissisme personlighetsforstyrrelse i en rekke sosiale situasjoner. Folk generelt oppfører seg annerledes når de er omgitt av ulike grupper av mennesker, men mennesker med OD bære lignende holdninger og atferd i nesten alle sammenhenger.

Vær spesielt oppmerksom på den mistenkte narcissist omgang med andre mennesker. Ta hensyn til personens evne til å bry seg om andres følelser, og mangel på åpenhet for ulike meninger eller opplevelser. Notat, særlig mangel på empati for andres vanskeligheter.

Lytt til personen snakke om seg selv. Hvis personen er en narcissist, hun sjelden snakker om noe annet. Vurdere narcissits 'visning av stormannsgalskap, en sterk følelse av rett og mener at de er eksepsjonelle.

Sjekk denne personen i gruppe for å finne ut om han kontinuerlig plasserer seg i sentrum for oppmerksomheten. Se om han jevnlig avbryter samtaler for å bringe fokus tilbake til seg selv. Identifisere handlinger som er klart bud for oppmerksomhet.

Undersøk hennes nære personlige relasjoner, for eksempel de med familiemedlemmer, venner og kolleger. I de fleste tilfeller, etterlater en narcissist en sti av emosjonelle ødeleggelse bak. Den høye nivåer av selvopptatthet og overlegenhet komplekse at narsissister skjerm fremmedgjør folk flest og til tider manifesterer seg i omsorgssvikt eller følelsesmessige overgrep av andre.

Hvordan takle narsissisme

Hvordan takle narsissisme


Den aller første registrerte narcissist var en gresk gud kjent som Narcissus. Kjent for sin utrolige skjønnhet, døde han etter den greske gudinnen Nemesis arrangert for ham å bli forelsket i sitt eget speilbilde. De fleste mennesker har en sunn dose av narsissisme å hjelpe med deres selvfølelse og selvtillit. Men det er en sann narcissist ofte helt selvopptatte, mangler i empati for andre og under inntrykk av han er mer betydningsfull enn noen andre. Disse trekkene, blant andre, gjør narsissister vanskelige å mestre og ofte vanskelige å forstå.

Bruksanvisning

Etablere klare og strenge grenser. Uansett hvor du opplever narsissisme, la personen vite at du har grenser han ikke skulle krysse. Narsissister er kjent for å utnytte og utnytter folk for egen vinning. Alle har en grense; for å beskytte din egen følelsesmessige velvære, er det viktig at du ikke lar ham krysse den.

•  Vær ærlig. Håndteringen av en narcissist innebærer ofte å sette i alt arbeidet og innsats bare for å få svært lite i retur. Å være ærlig er viktig og vil hjelpe deg å unngå å oppmuntre noen ytterligere narsissistiske tendenser. Ikke si noe du ikke mener. Hvis du ikke tror hun er den beste, ikke fortell henne at hun er. Hun vil se rett gjennom noen uærlighet gjør henne sint og muligens aggressive, sier psykoterapeut William W. snø for en 2002 Psytalk nettside artikkelen.

Stopp hans selvopptatte oppførsel ved å gjøre det forstått at du ikke vil tolerere den fra ham. Bare kommer sammen og bli enige med hva han sier kan unngå en mulig konfrontasjon, men det også oppfordrer ham til å fortsette å oppføre seg på den måten. Du vil bare gjøre ham mer vanskelig å forholde seg til ved å la ham dominere samtaler med historier om sin egen storhet.

Hold din egen temperament under kontroll. Håndteringen av en narcissist er ofte en frustrerende og ulønnsomt opplevelse. Hennes evne til å snu alt rundt for å være om henne og det faktum at hun mener hun er overlegen vil bli irriterende. Narsissister er kjent for sine dårlige temperamentet; miste din kan starte en krangel, eller enda verre, et argument som du ikke kan vinne. Det er best å lære når man skal gå bort - av hensyn til din egen tilregnelighet.

Forstå du vil aldri være i stand til å være avhengig av en narcissist. Mens han kan samhandle sosialt med folk, vil han være ute av stand til å danne sosiale bånd. Han vil alltid heve seg over noen andre, å tro at det er ingen andre som spesielle. Det faktum at han er så selvopptatte vil bety at han aldri vil plassere dine behov foran sine egne. Dette kan være spesielt vanskelig å takle hvis narcissist er en kjær eller partner.

Forbered deg på å føle seg brukt og deretter falt med henne når noe eller noen bedre kommer. En narcissist er bare interessert i hva hun kan komme til nytte for seg selv, om dette er en tjeneste eller en tjeneste. Hun er sannsynlig å være svært samarbeidsvillig og kan også tolerere ditt synspunkt for en gangs skyld. Men når hun har oppnådd sine mål, vil hun snart tilbake til skriver.

Tips og advarsler

 • Hvis du føler deg selv å bli sint det er bedre å gå bort enn å prøve å argumentere med en narcissist. Men neste gang du ser ham sørg for å fortelle ham hans oppførsel uroe deg. Selv om han ikke kan bry seg, det viser ham at du vil ikke tolerere denne atferden.
 • Forstå at narsissisme er en personlighetsforstyrrelse; det er svært vanskelig å hjelpe lider uten deres å søke profesjonell hjelp. Fordi hun har så høye tanker om seg selv, er hun neppe å innrømme at hun trenger hjelp.

Hvordan identifisere en narcissist

Hvordan identifisere en narcissist


Mange av oss har hørt ordet "narsissist" fritt brukes til å beskrive selvopptatte mennesker. Imidlertid er narsissisme som en lidelse et mye mer alvorlig tilstand, og kan klassifiseres ved en rekke symptomer. Selv om du kan identifisere en narcissist gjennom varierende symptomer og bruke disse beskrivelsene å hjelpe deg å forstå og takle den personen du arbeider med, kan bare en lege klinisk diagnostisere sykdommen.

Bruksanvisning

•  Se om de har signaturen egenskap. En narcissist vil prøve å overbevise verden om hvor fantastisk og store de er. De ser ut til å være dypt forelsket i seg selv.

Observer om de alltid søke komplimenter. Narsissister stadig plassere seg selv i situasjoner hvor deres grandiose selv begreper kan stadfestes.

Se om de er selv arrangører. De vil hele tiden påpeke bevis på deres selv overlegenhet. De vil også forsterke positive tilbakemeldinger og nedtone de negative.

Observer hvordan de oppfører seg rundt andre. Narsissister har en kynisk og usympatisk syn på andre. De er ufølsom for andres bekymringer.

Se hvordan de handler rundt tap. Når beseiret, de vil sette ned sine konkurrenter, selv om det de står overfor langsiktige samfunnsmessige konsekvenser for sine handlinger.

Se om de prøver å overbevise deg om at alle elsker dem. Narsissister gå rundt prøver å overbevise seg selv om at alle elsker dem når de faktisk har vanskelig for å tro det er mulig.

Observer hvordan personen snakker til deg.