Digidexo.com

grass alergi

Grass-Fed vs Corn-Ferdig Beef

Grass-Fed vs Corn-Ferdig Beef


For aldre, biff elskere egentlig bare hadde ett valg i smaken av deres kjøtt, som kom fra gress-matet storfe. Men etter andre verdenskrig, var det et stort skifte i biff produksjon, og i stedet for storfe beite i grasmark, ble de flyttet til masse og begynte fôring på mais i stedet. De ulike dietter har påvirket smaken, kostnader og ernæring av okse.

Kostnader

Hovedårsaken bønder og Gård flyttet til mais-ferdig, eller mais-matet, storfe var kostnaden. Grass-matet kuer ofte ikke ble slaktet før de hadde nådd alder 4. Mais-matet storfe, men nå sin prime alder på ca 18 måneder. Dette kutter kostnader til både produsenter og forbrukere.

Betraktninger

Corn-ferdig biff er hva du finner i de fleste supermarked kjøtt ganger og på de fleste slaktere. Grass-matet er ofte funnet i spesialitet slakter butikker og markeder, spesielt helsekostbutikker.

Smak

Biff fra storfe fôret med en diett av korn tendens til å være fetere, med mer marmorering, noe som øker smaken. Grass-matet biff kan ha opp til halvparten av fettet som korn-matet og det har også høyere nivåer av vitamin E og de sunne omega-3 fettsyrer. Siden en biff eller annet kutt av kjøtt kommer fra gress-matet storfe er slankere, har steketid på grillen for å være mindre enn korn-matet biff for å unngå overkoking.

Healthy Eating

De fleste mais-matet kveg injiseres med antibiotika for å redusere risikoen for sykdomsspredning på grunn av deres nærhet til hverandre i feedlots. Forbrukerne bekymret for hva de inntar kanskje ønsker å faktor i de kjemikaliene som brukes. Grass-matet storfe, fordi de streife, er mindre utsatt for å spre sykdommer, inkludert den fryktede kugalskap.

Valg

Shoppere vil kanskje prøve begge typer biff til å bestemme som de foretrekker. Avgjørelsen kan komme ned til pris, smak, ernæring eller en kombinasjon av disse. Enkelte forbrukere kan også vurdere hvordan kveget ble reist, enten i felt eller på en feedlot.

Korn Vs. Grass feed BeefFor år, biff industri, bønder og forbrukere har diskutert fordelene av gress-matet versus korn-matet biff. Mens hver side har sine egne salgsargumenter, har denne debatten har gjort det klart at storfe kosthold påvirker det endelige produktet.

Historie

Før andre verdenskrig, de fleste av kjøttfe i Amerika levde sine dager ute på området, spise gress og høy. Til sammenligning, i dag de fleste kjøttfe tilbringe 60 til 120 dager på fôr mye å fete dem raskere.

Innvirkning på dyr

Noen bønder og eksperter mener gress-matet storfe er generelt lykkeligere og sunnere. Kyr og okser på fôr mange opplever mer stress fordi korn er ikke naturlig kosthold for storfe.

Innvirkning på Farmers

Grass-matet biff selger til en betydelig høyere pris, så mye som $ 7 mer per pund for steker, noe som gir bøndene en høyere avkastning på produktet. Imidlertid kan korn-matet storfe heves raskere og mer storfekjøtt kan produseres, noe som gir bøndene mer storfekjøtt å selge.

Smak

Det har vært en debatt blant forbrukerne om smak, med noen følelse av at de mer fettrike og mer møre biter av korn-matet biff smaker bedre. Andre føler det er ingen ekte smak forskjeller mellom de ulike typer biff. Velge et kutt av okse avhenger mest på personlige valg.

Næringsverdi

En studie ved University of California i den WK Kellogg Foundation California Food and Fiber Future-prosjektet konkluderte med at gress-matet biff inneholder mer ernæringsmessig verdi enn korn-matet biff. Biff inneholder høyere nivåer av beta-karoten, vitamin E, omega-3-fettsyrer og konjugert linolsyre, som har vært knyttet til å redusere risikoen for cancer, lavere blodtrykk, og forbedret øye og benhelse.

Typer kunder

Folk som føler gress-matet dyrene produsere mer naturlige kjøtt eller som føler korn bør mate til verdens fattige, ikke dyr, vanligvis kjøpe gress-matet kjøtt. På grunn av lite marked for gress-matet biff, er det usannsynlig at denne metoden for å heve storfe vil være fremtiden for biff industrien.

Perennial Rye Grass Allergi

Perennial Rye Grass Allergi


Perennial rug gress (Lolium perenne) er en stor allergen som vokser over hele verden, selv om det har sin opprinnelse i Nord-Amerika og mest sannsynlig spres som følge av menneskelig aktivitet. Det er en av de største sesongpollenprodusenter, med pollinering finner sted fra vår til høst, avhengig av høyde og breddegrad. Allergiske reaksjoner kan variere fra lys til alvorlige.

Vanlige Allergi

På grunn av sin lille størrelse, flerårige rug gress pollen partikler er i stand til å gjøre veien lett inn i nesegangene. For millioner av personer med allergen-sensitive immun systemer, disse utenlandske agenter lander på slimhinnene i nese og utløse en histamin reaksjon. Histamin forårsaker små blodårene utvider seg, egge nesetetthet og overflødig væske, en tilstand som kalles allergisk rhinitt, eller høysnue. Høysnue symptomer inkluderer nysing, tett eller rennende nese og kløende, rennende øyne.

Alvorlige allergier

Allergikere kan oppleve mer ødeleggende symptomer. Perennial rug gress allergener kan egge neshorn konjunktivitt, en histamin reaksjon som inkluderer kløe, vannaktig utflod, svie, rødhet og hevelse av øyelokkene. Astmalignende symptomer som tungpustethet og anstrengt pust, kan også manifestere, og allergikere med astma kan oppleve at tilstanden deres forverres i løpet av rug gress pollinerende sesongen. Rye gresspollen har også potensial til å forverre ansikts eksem, noe som resulterer i en blussende utseende, samt utslett eller renner på huden.

Behandling for Rye Grass Allergi

Mange behandlinger er tilgjengelige for å bidra til å lindre rug gress allergisymptomer. Antihistaminer hjelp blokkere histamin reaksjoner, redusere rennende nese, nysing og kløe, og kromolynnatrium, en nesespray, kan også bidra til å begrense kroppens reaksjon på allergener. Andre behandlinger inkluderer decongestants, nasal steroider, og for neshorn konjunktivitt lider, faller resept øyet. Personer med alvorlig allergi kan også se legen sin om årlige allergivaksinering, som utsetter immunsystemet til små mengder av allergener før allergi sesongen.

Eksponering

Perennial rug gress pollen partikler er liten og kan reise store avstander på vindkast, men allergikere ofte oppleve en rekke i alvorlighetsgrad basert på deres nærhet til gressletter. Partiklene er også liten nok til å filtrere gjennom mellomrom mellom dører og vinduer, og kan gjøre veien innendørs via kjæledyr eller klær. Ta dusj etter å ha tilbrakt lange perioder utendørs for å redusere mengden av pollen i huset, eller prøve å gå ut i tider når rug gress pollen teller er lavere, vanligvis senere på ettermiddagen.

Orchard Grass Allergi

Orchard Grass Allergi


Orchard gress er en av de slange varianter kjent for å forårsake en gress pollenallergi. Lider utvikle en negativ reaksjon på pollen ut i luften fra frukthagen gress. Orchard gress allergi varierer fra region til region og årstid; vanligvis allergikere er mest berørt i løpet av våren og sommeren. Orchard gress allergi symptomene er vanligvis lik tre pollen allergi og høysnue.

Orchard Grass

Orchard gresset er en gress innfødt til Eurasia, men har blitt populært i USA. Gresset er en flerårig plante som vokser mellom 3 og 4 meter høy når venstre uklippet. Den trives i fuktig jord med delvis skygge. Gresset er ofte plantet i henhold frukttrær som en bunndekkende, ifølge Pollen Library hjemmeside.

Pollen Season

Orchard gress gir vanligvis en stor mengde pollen i mai og juni, ifølge Pollen Biblioteket. De fleste allergifremkallende typer gress produserer store mengder pollen i slutten av våren eller tidlig sommer. Når pollen teller er den høyeste, allergi symptomene er mest sannsynlig å utvikle.

Andre faktorer

I tillegg til pollen produksjon, andre faktorer bidrar til en allergisk reaksjon. Pollen teller er påvirket av fuktighet, regn og menneskelig aktivitet, ifølge Vaxa nettside. Fuktighet reduserer ofte pollen teller fordi pollen er i stand til å flyte like lett når luften er tørr. Regn senker også pollen teller ved å vaske bort pollen. Menneskelig aktivitet, som å klippe gresset, kan hisse opp pollen, forårsaker en allergisk reaksjon for dem følsomme for frukthage gresspollen.

Symptomer

De mest vanlige symptomene på en gress pollenallergi er lik de som er forbundet med de fleste pollenallergi, i henhold til feil diagnose nettsiden. Astmalignende symptomer, inkludert pustevansker, tungpustethet og hoste er ofte forbundet med en frukthage gress allergi. Andre frukthage gress allergi symptomer inkluderer kløe, nysing og hodepine.

Forebygging / løsning

Det er flere trinn en frukthage gress allergi lidende kan ta for å bidra til å forebygge symptomer fra utviklingsland. Ifølge EMedTV nettsted, bør en allergi lidende ikke kutte eget gress eller skal bære en maske mens du klipper. Hold gresset klippet kort som reduserer utviklingen av pollen sporer. Folk bør også unngå utendørs aktivitet mellom 5 og 10 om morgenen, når pollen teller er høyest.

Behandling

I tillegg til forebyggende strategier, det finnes måter å behandle frukthage gress pollen allergi, i henhold til feil diagnose nettstedet. Forebyggingsstrategier omfatter bruk av antihistamin medisiner og bronkodilatorer. Bronchodilators hjelpe behandle symptomene forbundet med astma. Antihistaminer kan hjelpe lindre kløende øyne, nysing og andre allergisymptomer.

Hvordan kjøpe Grass-Fed Beef billig

Hvordan kjøpe Grass-Fed Beef billig


Grass-matet biff er vanligvis mer humant hevet, som dyrene får lov til å bevege seg fritt, med mindre stress for dyrene enn de i innesperret. Herd størrelse er vanligvis et par dusin dyr, snarere enn de tusenvis av dyr i noen CAFO - Begrenset Animal Feedlot Operation - innstillinger. Det er helsemessige fordeler til gress-matet biff også, som kjøtt kan ha 2-6 ganger mer omega-3 enn korn-matet kjøtt. Det er dyrere å heve storfe humant og sunt på deres naturlige diett av frisk gress, men det finnes måter å spare penger når du kjøper gress-matet biff.

Hvordan kjøpe Grass-Fed Beef billig

•  Kjøp lokale. Grass-matet biff er tilgjengelig via postordre fra flere ressurser på Internett. Men du vil betale for det. Ikke bare med fraktkostnader, men deres markup er vanligvis mer. Finn en lokal bonde gjennom bondens marked, Localharvest.org eller Eatwild.com.

Power er i tall. Bli med i en coop. Det er ofte coop grupper som splittet en ku eller flere kyr og er i stand til å nyte besparelser på å kjøpe i bulk. Du må kanskje spørre rundt for å finne en coop, men fortsette å spørre bøndene du tar kontakt om deres biff og du er nødt til å finne en.

Shop rundt. Ikke nøy på den første bonden du finner. Prisene kan variere mye, så se på alle alternativene og sammenligne prisene og deres oppdrett praksis før de bestemmer hvem du skal kjøpe fra.

Være fleksibel i dine forventninger. Helt gress-matet og gress-ferdig regnes som den beste, men noen bønder bruker litt gress og noen korn og prisen bør gjenspeile det.

Opt for gress-matet bøffel. Grass-matet bøffel sammen likt i helse til gress-matet biff og har en søtere smak. Det er ikke fullt så populær som biff så prisene er ofte lavere.

Oppsøke lavere kostnadskutt. Spør bonden om mindre populære kutt av storfekjøtt. Rib-eye steak er mer etterspurt enn leveren, men leveren inneholder verdifulle næringsstoffer som choline. Bones ulmet i flere timer gjør suppen er rik på mineraler og gelatin. Finn ut om du kan få en billig pris på næringsrik deler bonden har en hard tid å bli kvitt.

Få en kokebok som spesialiserer seg på metoder for å tilberede denne type mat, for eksempel Tender Grass-Fed Kjøtt, slik at du kan få mest mulig ut av investeringen din. Grass-matet biff reagerer forskjellig på matlaging enn ikke korn-matet, og du kan kaste bort denne premium produkt hvis du bruker upassende metoder for å forberede den.

Wheatgrass Vs. Barley Grass for energi

Hvetegress og bygg gress er både korn gress som er nære slektninger av bladgrønnsaker. De er ofte spioneringen som ideelt kosttilskudd for alt fra økt energi til redusert sjansene for kreft.

Hvetegress Fordeler

Wheatgrass er påstått å hjelpe med blodstrømmen, fordøyelse og avgiftning av kroppen. Sammenlignet med andre grønnsaker, er det høy i protein og vitamin E, som tillegger at det blir fremhevet som en energi øker supplement. Det finnes naturlig i beite, men er nå dyrkes og selges som et helse juice.

Hvetegress Ulempene

Den ernæringsmessige verdien av wheatgrass blekner i forhold til andre "super mat" grønnsaker, som brokkoli eller spinat. Ofte er hvetegress hyllet for sine klorofyll innhold, men det er lite bevis for å sikkerhetskopiere påstanden om at klorofyll fordeler menneskekroppen.

Barley Grass Fordeler

Mens det er liten forskjell mellom hvetegress og bygg gress, kan bygg gress fungere som en fri radikal samler. Dette er fordelaktig ved at frie radikaler i legemet er ofte skylden for veksten av kreftceller. Bygg gress er nærmest spinat i ernæringsmessige forbindelser, og er ofte brukt for sin evne til å fungere som en anti-inflammatorisk. Den inneholder aminosyre-proteiner som kan bidra til økt energi.

Barley Grass Ulempene

Bygg gress er høy i fiber, som kan være gunstig eller ugunstig, avhengig av forbrukeren. Noen forskere hevder at bygg gress blekner også i forhold til en salat av tradisjonelle grønnsaker, men konsumere det i juice form som kosttilskudd ikke er ansett som en potensiell trussel mindre allergi er til stede.

Greater Energy

Mellom bygg gress og hvetegress, er den sterkere kandidat for økt energi bygg gress, på grunn av høyere fiberinnhold. Den kombinerte næringsstoffer, protein og fiber av bygg gjøre det mer sannsynlig kandidat for å øke energien i det menneskelige legeme.

Bivirkninger av Gold Coin Grass

Bivirkninger av Gold Coin Grass


Gullmynt gress er en tradisjonell kinesisk urt som har blitt brukt i tusenvis av år. Sin farmasøytiske navn er Herba lysimachiae, og dens botanisk navn er Desmodium styracifolium; imidlertid sitt vanlige navn avledet fra likheten av bladene til gullmynter. Gull og sølv gress blir brukt i behandling av galleblæren lidelser så som gallesten. Ingen store bivirkninger er rapportert, selv om forsiktighet er fortsatt anbefales.

Gallbaldder og gallestein

Galleblæren spiller en nøkkelrolle i å regulere galle i leveren og fordøyelsessystemet, ved å fungere som et reservoar. Det er også involvert i kroppsfett fordøyelse og avføring. Gallestein oppstår fra herding av galle til stein-aktig materiale. I USA, over 500.000 mennesker kirurgisk fjerne sine gallbladders som følge av gallestein hvert år.

Handling of Gold Coin Grass

Gullmynt gress fungerer ved å redusere størrelsen på gallestein, noe som gjør det lettere å bli spylt ut av systemet. Derfor er det brukt som et forberedende urt for leveren og galleblæren flushing, og er rapportert å lindre noen gallestein-relaterte symptomer som smerte. Gullmynt gresset er hovedsakelig inntatt i skjær form, og brukes til andre forhold, inkludert akutt og kronisk hepatitt, og steiner i urinveiene.

Ingen Rapporterte store bivirkninger

Gullmynt gress og kinesiske urter generelt er i stor grad betraktet som sikre på grunn av sin lange innspilt historie med bruk, uten alvorlige langsiktige helsemessige bekymringer rapportert. Imidlertid er mynt gresset ikke mye studert i moderne medisin. Urten er markedsført som en erstatning for galleblæren operasjon, selv om det ikke direkte eliminere gallestein, men reduserer dem over en tidsperiode. Derfor er ytterligere medisinsk intervensjon er nødvendig for total fjerning.

Mindre bivirkninger

Selv om gullmynt gress viser ingen store bivirkninger, har symptomer som feber, hodepine, kvalme, oppkast, øreverk og muskelsmerter er rapportert. Dette er kanskje ikke på grunn av direkte anvendelse av den urt, men som et resultat av den naturlige prosess for sending av steinen, som frigjør kjemiske giftstoffer inn i kroppen.

Wheat Grass ernæringsmessige fakta

Wheat Grass ernæringsmessige fakta


Mange helsebevisste mennesker har utforsket hvete gress, som det er en "grønn" mat og full av nutrients.It er spirende gress av den unge felles hvete anlegget. Hvete gress ble populært etter Dr. Ann Wigmore, en pedagog og grunnleggeren av Hippocrates Health Institute i Boston, rapportert så tidlig som i 1950 at hvete gress terapi, sammen med andre "levende mat", hjulpet mange helsemessige lidelser sammen med eliminere kreftsvulster .Taken som et supplement, folk bruker hvete gress for mange formål, for eksempel rensing av lymfesystemet, og bygge blodet, gjenopprette balansen i kroppen, fjerner giftstoffer fra cellene, nærende lever og nyrer og gjenopprette generell vitalitet.

Næringsstoffer

Hvete gresset har en overflod av nutrients.It er full av vitaminene A, E og B.It også inneholder mineraler og sporelementer som kalsium, fosfor, natrium, kalium, magnesium, jern og zinc.Wheat gresset er full av aminosyrer ( byggesteinene i proteiner), som er næringsstoffer som kroppen ikke kan lage og dermed må innhentes gjennom diet.Wheat gress inneholder mange aminosyrer, inkludert de åtte essensielle seg: fenylalanin, valin, treonin, tryptofan, isoleucin, metionin, leucin og lysin .Wheat gresset er veldig rik på klorofyll som hjelper kroppen med den naturlige healing process.It hjelper frakte oksygen til hver eneste celle i kroppen.

Funksjon

Drikking hvete gress gir deg ernæringsmessige fordeler, men det er mange andre bruksområder.
• Hvetegress eliminerer kløe når påføres huden. Det kan også berolige solbrenthet.
• Hvete gress kan anvendes som et desinfeksjonsmiddel.
• Gurgle med hvete gress for å berolige en sår hals, og også som en munnvann for å trekke ut giftstoffer fra tannkjøttet og tennene.
• Hvetegress kan brukes til å bidra til å helbrede kutt, brannsår, utslett, fotsopp, insektbitt, åpne sår, byller og sår.
• For å avhjelpe en kløende hodebunn og overvinne flass, gni hvete gress inn i hodebunnen etter sjamponering.
• For å hjelpe med tett nese passasjer under en kald, inhalerer hvete gress i nesen for å rense og åpne bihulene.

Fordeler

Ifølge Wigmore og tilhengere av bruken, har hvete gress mange fordeler i hele kroppen.
• Det kan senke blodtrykket.
• Fordøyelsessystemet kan bli hjulpet av hvete gress som det bidrar til å skylle ut giftstoffer.
• Hvete gress beskytter kroppen mot forurensing ved å bygge opp de hvite blodcellene.
• Hvetegress har anti-inflammatoriske egenskaper og hjelper leddgikt, sår og insektbitt.
• Tar hvete gress hjelper regularitet og unngår forstoppelse.
• Det gir energi til kroppen og reduserer tretthet.
• Det beroliger og slapper av kroppen.
• Forekomsten av klorofyll i hvete gress bidrar til å stabilisere blodsukkernivået.

Skjemaer

Hvete gress i seg selv kan være juiced.The produktet er også produsert og kommer i pulverform, kapsler, og tablets.Wheat gress kan finnes i de fleste helsekostbutikker.

Krav

Det har vært mange påstander om at hvete gress kan kurere sykdommer; Men så langt har ingen av disse påstandene har blitt vitenskapelig bevist, og heller ikke har Food and Drug Administration godkjent dette kosttilskuddet.

Hva er Barley Grass?

Hva er Barley Grass?


Når det gjelder helse-kosttilskudd, er listen lang og forvirrende. Helsekostbutikker selger et bredt spekter av produkter, og hver er utformet for å løse visse helseproblemer. I dag, en av de mer populære kosttilskudd er bygg gress og dens slektning, hvete gress. Disse kosttilskudd pakke næringsstoffer som sine talsmenn mener hjelp til å avverge sykdommer og gi kroppen med et løft.

Fakta

Bygg er et utvalg av korn dyrkes kommersielt av bønder. Flertallet av avlingen er dyrket i Grain Belt stater som Kansas og Nebraska. Kornet del av anlegget er høstet for bruk i en rekke forskjellige oppskrifter. Bygg er en viktig ingrediens i øl og er også brukt i supper og andre oppskrifter. Den skyte eller stilken, gir en signifikant anlegget er referert til som bygg gress. Men ikke så ofte brukt i matlaging, har bygg gress blitt populær som en helse-food supplement på grunn av sin næring. Det er ofte selges i helsekostforretninger.

Identifikasjon

Bygg-anlegg, eller Hordeum vulgare, har to atskilte deler. Den gryn er en rav-fargede delen av anlegget som utvikler i den øvre enden av stilken. Bygg gress er den lyse grønne shoot som stiger opp fra jorden godt før kornene utvikle. Bygg gress er høstet ca 200 dager etter spiring når skuddene er mindre enn en meter høy. Den skiller seg fra hvete gress, et lignende produkt som selges som en helse-food supplement. Hvete gress kommer fra hveten plante, en fetter av bygg anlegget.

Funksjoner

Bygg gress er populær som en helse-food supplement i dag fordi det pakker mange forskjellige næringsstoffer. Når det gjelder ernæring, er bygg gress tettere forbundet med bladgrønnsaker enn med korn anlegget produserer. Bygg gress er rik på vitaminene A, C, B1, B2, folsyre og B12. Det pakker også en sunn dose av kalsium, jern, kalium og klorofyll. I tillegg, bygg gress forsyninger ni essensielle aminosyrer som kroppen ikke kan produsere selv. To ts av bygg gress inneholder 17 kalorier og 1,4 gram protein.

Bruksområder

Ifølge Dr. Nicholas Perricone, øker bygg gress god ernæring. Perricone sier bygg gress er solgt som en helse supplement siden første halvdel av det 20. århundre, da narkotika butikker tilbudt tørket bygg gress. I dag er bygg gress ofte solgt i pulver, piller eller i fersk form. Fersk bygg gress blir brukt til å lage juice. Ifølge Yoshihide Hagiwara, en japansk lege og grunnlegger av et selskap som selger bygg gress, bør brukerne ta 2 til 6 gram bygg gress pulver to til tre ganger per dag. Vanligvis brukere oppløses pulveret i vann eller juice.

Fordeler

Ifølge Perricone, bygg gress og dens fetter hvete gress er blant en kort liste over "supermat" som pakke massevis av helsebringende fordeler. Perricone sier studier har vist at bygg gress og andre "grønne" matvarer har gunstig effekt på kolesterolnivået, blodtrykk og kreft forebygging. Han sammen klorofyll, stoffet som gir blader og planter deres grønn farge, til hemoglobin, noe som transporterer oksygen gjennom legemet via røde blodceller.

Teorier

Noen forskere mener bygg gress er en kraftig antioksidant som hjelper kroppen ødelegge frie radikaler, ustabile celler som kan forårsake kviser, sår og til og med kreft. Ifølge Dr. Allan L. Goldstein, en biokjemiker ved George Washington University School of Medicine, synes nøkkelen til bygg gress er antioksidant makt til å ligge i alpha-tokoferolsuccinat. Goldstein sier at denne substans er en slektning av vitamin E, og ser ut til å hemme flere typer kreft, inkludert leukemi, hjernetumorer og prostatakreft. Ifølge en oktober 1999 artikkel i Natural Health Magazine, skjønt, ingen kliniske studier hadde blitt gjennomført for å dokumentere gyldigheten av disse påstandene.

Hvor ofte bør du drikke Wheat Grass?

Wheatgrass ble introdusert til en verden av helse i 1940 av Charles F. Schnabel, en landbruks kjemiker. Siden den gang har hvete gress bare fortsatte å vinne popularitet på grunn av påstander om den unge planten avgiftning og generell ernæring verdi. Selv om ikke skadelig, er hvetegress beste konsumert i moderate mengder.

Wheatgrass Daily

De fleste hvete gress aficionados anbefaler å innlemme wheatgrass i kostholdet ditt sakte. Wheatgrass er søt og full av vitaminer, og det også fungerer som en naturlig avføringsmiddel. Det er en dårlig kombinasjon hvis du starter ved å drikke for mye. En vanlig innvending er kvalme og diaré, noen ganger ledsaget av oppkast. En unse en dag er vanligvis en sikkerhets-verdi til å begynne med i den første uken. Etter en uke, kan du begynne å drikke mellom 2 og 4 oz. en dag, men spre den ut i løpet av dagen, og sørg for å drikke wheatgrass mellom måltidene. Wheatgrass, som er den unge form av hvete-anlegg, ikke er fordøyelig for mennesker med mindre krydret eller omdannes til et supplement. Wheatgrass må forbrukes uten mat, og med et fullt glass vann. Hvis du finner smaken å være for søt eller sterk, blande den med en annen juice kan ta kanten av. Selleri er en grønn grønnsak som har smak melds godt med hvetegress. Hvis du fortsatt sliter med å drikke wheatgrass juice, bør du vurdere å ta et daglig tilskudd.

Hvordan Raise Wheat Grass hydroponically med Ocean Water

Fersk kuttet hvete gress gir en betydelig mengde av levende næringsstoffer. Hvete bær er billig og er mest dyrket innendørs i flate kar foret med burlap som substrat. Soaking myker bær å oppmuntre spiring. Bær overføres til vannfylte flate kar til å vokse til en høyde på om lag 7 til 8 inches. Slå den prosessen opp et hakk ved å erstatte vanlig vann med mineral-laden havvann og du får et produkt som inneholder mer mineraler enn de fleste friske grønnsaker. Lite tid og omsorg er nødvendig for å produsere en høykvalitets kosttilskudd.

Hvordan Raise Wheat Grass hydroponically med Ocean Water

•  Sug 02:58 håndfuller av tørre hvete bær i rent vann i en stor bolle. Fullstendig dekke bærene med vann, men noen vil flyte og senere synke. Tillat bær å suge over natten.

Line en rektangulær, bølge-basen flat seng plastbrett med burlap. Kutt burlap å bare passe inn i bunnen av skuffen. Sug og skyll burlap å fjerne støv og lo. Skyll både skuffen og burlap grundig, men du trenger ikke å tørke dem. Sett på burlap tilbake i skuffen basen. Bruk skuffer uten hull i bunnen som har 5 til 6-tommers felger.

Innføre et grunt lag med havvann i skuffen. Vannet vil fylle fordypninger i den korrugerte basen. Tilsett vann til bare knapt dekke burlap.

Spre gjennomvåt bær på burlap. Tett pakke bærene på brettet, som hvert bær vil produsere ett gresstrå. Sett din brett i et godt ventilert, godt opplyst rom.

Kontroller skuffene daglig og sjekke at vannstanden er tilstrekkelig. Se for vann på overflaten av strie. Legg havvann til skuffen etter behov, men ikke bare helle det på fra en stor container, bruke hendene eller en sleiv til å forsiktig legge det til. Hvis du legger for mye vann for fort, kan du forstyrre veksten av skiftende bær fra deres voksende posisjoner.

Se etter tegn på hvete gress skudd spire fram. Hveten gresset skal være rask å vokse og skal oppnå den ønskede høyde i løpet av omtrent 10 døgn. Avklipt gress i klumper når den er klar og umiddelbart kjøre det gjennom din hvete gress trykk for drikking nytelse.

Hint

  • Fyll på havet vannforsyning daglig eller lagre den i en tank utstyrt med en oksygenpumpe.
  • Den harde røde varianten av hvete bær er å foretrekke, men noen vil bli bra.

Barley Grass Vs. Wheatgrass

Barley Grass Vs.  Wheatgrass


Når det kommer til å leve sunt, mange mennesker slår til kosttilskudd som bygg gress (Hordeum vulgare) og hvetegress (Triticum aestivum). Mens begge er pakket full av næringsstoffer og fordeler, de varierer i helse verdier.

Beskrivelse

Et medlem av korn familien, blir bygg gress høstes til konsum, mens fortsatt ung, som det har mer ernæringsmessig verdi. Wheatgrass kommer fra vanlig hvete anlegget og blir høstet når unge også, rett før det begynner skjøting scenen.

Næringsstoffer

Bygg gress har mer enn 30 næringsstoffer og inneholder essensielle aminosyrer. En fullstendig protein, har wheatgrass ca 90 mineraler og 20 aminosyrer.

Fordeler

Høy i antioksidanter, kan bygg øke immunforsvaret og energi. Dynamic Greens sier at blant andre fordeler, fungerer hvetegress som en detox og fremmer bedre søvn og følelse av velvære. Det lindrer også angst, reduserer appetitt cravings og styrker immunforsvaret.

Medisinske fordeler

Ifølge Drugs.com, på grunn av dets antioksidanter, er bygg gress sies å hjelpe hudsykdommer og sår, så vel som å bekjempe kreft. Ifølge Hippokrates Health Institute, stimulerer wheatgrass skjoldbruskkjertelen, fordøyelse og stoffskifte, og kan kjempe mot svulster og lindre hudlidelser. Men Drugs.com stater, "Forskning viser ingen kliniske data om bruk av bygg gress for kreftforebyggende egenskaper."

Andre bruksområder

Korn av bygg og hvete blir brukt som tilsetning til frokostblandinger, for mel og for brygging.

Medisinsk bruk av pulverisert Barley Grass

Medisinsk bruk av pulverisert Barley Grass


Bygg er en av flere store korn dyrket over hele verden. Både folk og fe spiser bygg frø, som også er en komponent i ølbrygging. Nylig spiret bygg er populær som en helsekost supplement. Ifølge Dr. Nicholas Perricone, medisinsk konsulent til Oprah Winfrey show, inneholder pulver laget ung bygg gress høye konsentrasjoner av næringsstoffer som kan bidra til å lette en mengde medisinske tilstander. Ernærings Friend advarer om at høye nivåer av vitamin K i bygg gress kan skape problemer for enkeltpersoner på antikoagulerende legemidler. Alltid legen din før bruk.

Antioxidant

Bygg gress inneholder superoksid dismutase (SOD), et enzym som virker til å stanse cellulær skade forårsaket av superoksid, en vanlig fri radikal, i henhold til A-vitamin ting nettsiden. Antioksidanter hindrer frie radikaler fra å gjøre endringer i cellene dine. Antioksidant komponent av bygg gress kan være delvis ansvarlig for sin anti-kreft-og anti-inflammatorisk virkning.

Lavere Kolesterol

Beta-sitosterol, et molekyl svært lik kolesterol, er en annen viktig del av bygg gress, i henhold til nettsiden Phytochemicals. The Drug Information Online nettside melder at kliniske studier har vist at beta-sitosterol senker total kolesterol og LDL kolesterol, den skadelige komponenter av kolesterol. Beta-sitosterol kan fungere ved å hindre tarmen fra absorbere kolesterol.

Energy Enhancement

Ifølge Drug Information Online nettside, bygg gress inneholder en rekke B-vitaminer. Disse vitaminer er avgjørende for kroppens evne til å omdanne proteiner, karbohydrater og fett til energi. Ifølge The Vitaminer & Nutrition Center, fordi B-vitaminer er vannløselige, må du etterfylle dem hver dag. Bygg gress pulver kan hjelpe deg å opprettholde passende nivåer av B-vitaminer. Nervesystemet fungerer, hår, negler og hud helse, og dannelse av blodceller avhenge B-vitaminer. Tar nok B-vitaminer er også viktig å idrettslige prestasjoner.

Anti-Cancer

The Healing Cancer Naturally hjemmeside anbefaler bygg gress pulver til sin anti-kreft effekt. Bygg gress inneholder alpha-tokoferolsuccinat, en annen kraftig antioksidant relatert til vitamin E. Legene mener at denne komponenten av bygg gress bidrar til å hemme tumorvekst. En studie ved George Washington University fant at dehydrert bygg gress ekstrakt drept flere forskjellige typer kreftceller i laboratoriet.

Avgiftning

Noen av de mindre medisinsk begrunnede påstander om bygg gress pulver bekymring sin høye klorofyll innhold. Klorofyll er en naturlig kjemisk stoff som finnes i grønne planter, og er ansvarlig for bygg gress pulver lyse grønn farge. Den metoder for helbredelse nettsted hevder at klorofyll i bygg gress kan fjerne miljøgifter fra kroppen, og at klorofyll er en kraftig antibakterielt middel. Anekdotiske bevis tyder på at klorofyll kan friske pust og eliminere kroppslukt.

Barley Grass Fordeler

Barley Grass Fordeler


Studier i Japan på bygg gress har vist at det beskytter humane celler og dyr DNA fra X-ray skader og noen kreftfremkallende kjemikalier. Dette er sannsynligvis fordi bygg gress inneholder høye nivåer av næringsstoffer og klorofyll. Unge bygg bladene har en sterk evne til å absorbere næringsstoffer fra jorda. Forskning ved Institutt for forebyggende medisin i Washington har funnet bygg gress juice kan forbedre utholdenhet, hud tekstur og seksuell energi og kan redusere avhengighet.

Høy vitamin innhold

En av fordelene med bygg gress er at den inneholder høye nivåer av vitaminer inkludert B1, B2, B6, B12, gode mengder folat, beta-karoten, vitamin K og vitamin C mer enn en appelsin. Sammen med spirulina, er det en av de få vegetariske kilder til vitamin B12, selv om det er noen tvil om hvorvidt kroppen absorberer dette skjemaet riktig. Nivåene av vitamin B1 i bygg gress er høyere enn de som finnes i kumelk.

Høyt mineralinnhold

Bygg gress inneholder betydelige nivåer av kalsium, kobber, magnesium, mangan, fosfor og kalium mer jern enn spinat, sammen med høye mengder av organisk natrium. Bio-natrium er et mye friskere alternativ enn de mer utbredt natriumklorid.

Essensielle og ikke-essensielle aminosyrer

Bygg gress inneholder 18 aminosyrer, inkludert de åtte essensielle seg, noe som gjør det til en komplett protein. Disse omfatter alanin, arginin, asparaginsyre, glutaminsyre, glycin, histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, prolin, serin, treonin, tyrosin og valin. Aminosyrer blir ofte referert til som "byggesteinene i protein." De er essensielle for regenerering av cellevekst og cellulære energiproduksjon.

Høy i klorofyll

På grunn av sin høye klorofyllinnholdet, er bygg gress anti-bakteriell og kan anvendes topisk, så vel som internt. Klorofyll er en utmerket blod rensemiddel som sin struktur ligner på hemoglobin. Klorofyll bidrar til å gjenoppbygge vev og stabilisere blodsukkernivået. Det detoxifies leveren som igjen bidrar til å spyle giftstoffer og tungmetaller fra kroppen.

Medisinsk bruk

Studier har vist bygg gress for å være nyttige ved behandling av arthritis, revmatisme og andre inflammation- relatert smerte, som det fungerer vel som en anti-inflammatorisk. Det er også brukt til å behandle astma og migrene, og kan bidra til å avlaste noen tarmproblemer. Det kan redusere LDL eller "dårlig" kolesterol nivåer og har vært brukt til å bekjempe blodpropp. Bygg gress kan bidra til å stabilblodsukkernivået så kan være nyttig for diabetikere. Det er også brukt for å forhindre visse typer kreft.

Kontra

Det er ingen kjente bivirkninger til bygg gress. Men det inneholder høye nivåer av vitamin K, så noen tar antikoagulerende legemidler bør sjekke med sin lege først. Personer som er allergiske eller intolerante av hvete gress kan vanligvis tolerere bygg gress uten problemer.

Hvordan bruke Wheat Grass

Wheatgrass er et utvalg av gress, som ligner på havre og bygg, som dyrkes innendørs. Ideen om at hvetegress kan hjelpe folk som lider av alvorlig sykdom ble først utviklet av Ann Wigmore fra Boston. Hun mente at som mat fordøyer i tykktarmen giftstoffer det avleverer kan føre til kreft. Hun forklarte at de levende enzymer som finnes i hvetegress var i stand til å eliminere disse giftstoffer fra kroppen hvis hvete gress ble tatt som en drink eller et klyster. Les videre for å lære hvordan du bruker wheatgrass.

Hvordan bruke Wheat Grass

Forstå fordelene

Wheatgrass juice er svært rik på klorofyll og enzymer. Den inneholder mer enn 60 prosent klorofyll, som fremmer økt hemoglobin produksjon. Dette i sin tur øker blodets evne til å transportere oksygen. Dette kan eliminere giftstoffer skjema fordøyelsen, luftforurensning, røyking og heavy metal svelging. Det forbedrer også hjernen fungerer og fordøyelsen, reduserer blodtrykket og forebygge tannråte.

Hvis du vil ha umiddelbar fersk hvetegress juice, mange helsekost restauranter og juice barer vil juice den på forespørsel. Enzymene i wheatgrass er svært ustabil, og når gresset er blitt krydret det vil begynne å miste er ernæringsmessig verdi, etter et par timer vil det ikke ha noen gjenværende fordeler.

Det er mulig å lage din egen wheatgrass juice hjemme slik at du har full helsemessige fordeler på hadde daglig. Det tar vanligvis mellom seks og ni dager for frøet til å spire og utvikle seg til gress som er klar til pressing. Hvis frøene er holdt på et vanlig temperatur (rundt 70 grader) de vil vare i inntil tre år. Den friske gresset selv bør kuttes og juice innen maksimalt én uke, etter at det vil miste sine fordeler og bli bitter.

Hvordan Grow Wheatgrass

Sprout frøene i vann i seks til 10 timer.

Fyll en 4-tommers dyp frø brett med en halv og en halv blanding av torv mose og matjord.

Drain frøene og strø dem jevnt over jorda, og deretter dekke dem med ca 1/2 tommers av matjord.

•  Vann skuffen lett uten å forstyrre jevnhet av jord eller avdekke frøene.

8. Sett brettet i direkte sollys og fortsette vanning etter behov.

Når gresset i rundt syv inches høy (i ca 10 dager), innhøsting og juice etter behov.

Hint

  • Husk at en oz av wheatgrass juice tas daglig vil gi alle sine ernæringsmessige fordeler.
  • Wheatgrass er veldig selvfølgelig, så du vil trenge en tung plikt juicer å juice den riktig.

Helsemessige fordeler av wheatgrass & Barley Grass

Helsemessige fordeler av wheatgrass & Barley Grass


Den unge gress av den felles hvete anlegget er referert til som "hvetegress." Det er rost av helse-bevisste individer som en stor kilde til næringsstoffer. Det er vanligvis forbrukes ved pressing eller tygge de unge bladene. Noen individer vokser gresset hjemme, og det er også et populært element i mange helsekostbutikker. Bygg gress er også en god kilde til vitaminer, mineraler og proteiner. Begge gress er referert til en "super greens" i helse sirkler.

Betydning

Brukere av hvetegress hevder at regelmessig inntak fremmer generell trivsel som mineralinnholdet inneholder kalsium, natrium, jern, magnesium, kalium, magnesium samt noen mineraler og sporstoffer. Bygg gress er svært høy i organisk natrium, kalsium, jern og noen B-vitaminer.

Lindrer forstoppelse

Wheatgrass og bygg gress har begge blitt funnet effektive i å holde tarmer åpne.

Detox og Digestive Aid

Wheatgrass og bygg gress begge har en høy konsentrat av klorofyll, som antas å forbedre fordøyelsen, avgifte blodet og styrke cellene. Klorofyll er også nyttig i å bremse aldringsprosessen.

Hindrer Diabetes og Heals Sår

Klorofyll i wheatgrass og bygg gress bidrar til å stabilglukosenivået i blodet, et forebyggende tiltak for diabetes. Regelmessig inntak hjelper også å forebygge hjertesykdom. Bygg gress er bra for healing sår.

Fremmer sunne tenner og tannkjøtt

Wheatgrass er bra for healing munnsår og styrke
tannkjøttet, derfor fremme sunne tenner. Det hjelper også friske pusten og lindre sår hals.

Astma

Bygg gress er funnet gunstig i håndteringen av astma.

Advarsel

På grunn av de sterke rensing effekter av hvetegress og bygg gress, kan overforbruk føre til kvalme. Nye brukere advares til å begynne med små mengder.

Produksjon informasjon om Barley Grass

Produksjon informasjon om Barley Grass


Bygg gress er et korn spist av mennesker og dyr. Først temmet i Midtøsten, bygg gress lett tilpasser seg i en rekke klima og dyrkes over hele verden.

Produktinformasjon

Bygg blir sådd i moderat klima om sommeren. Med en gang spiring av en til tre dager, er bygg gress lett å vokse og kan tilpasse seg til flere typer av jord. Det er en årlig, høstes om våren og sommeren. I USA er de fleste bygg dyrket i New England-statene.

Fordeler

Kornet er sagt å være et middel for mange helsemessige problemer. Det senker LDL kolesterol og regulerer blodsukkeret. Den inneholder mer vitamin C enn en appelsin. Bygg gress inneholder også vitamin B1, kalsium og jern, pakking mye ernæringsmessig punch. Den inneholder også antioksidanter, tenkte å bekjempe aldring.

Kilder

Bygg gress kan inntas i mange former. Mange helsekostbutikker tilbyr bygg gress caplets, som er lett å svelge. Det sies at flytende bygg er den mest potente for helsemessige fordeler. Dette kan iverksettes ved å blande byggpulver med juice eller vann, og væsken som brukes må være kaldt eller ved romtemperatur. Varm væske mikser bryte ned den verdifulle næringsinnholdet i bygg gress.

Bruksområder

Bygg gress har flere bruksområder, inkludert fôr, alkohol og mat. Det regnes som en ønskelig og sunt fôr til husdyr. I alkohol, blir bygg brukes for maltdrikker, for det meste i produksjon av øl og whisky. Bygg gress kan også brukes til å lage vin og er populær i helsekost kilder, slik som hele korn korn og mel.

Wheat Grass Informasjon

Hvetegress er et populært innslag for smoothie butikker og helsekostbutikker. Hvetegress er en sunn mat som kan legge til flere fordeler for din daglige diett. Før du legger hvete gress til kosthold, bør du vite et par ting om det ..

Juice

Hvete gress er veldig tøff og fibrøs, ifølge Living Foods. På grunn av dette, må hvete gress være grunnen til et saften før det kan brukes.

Mineraler

Hvete gress inneholder mange av de mineraler i bakken. Mineralene i hvete gress omfatter kalsium, fosfor, jern, kalium og magnesium. (Se referanse 1 nedenfor.)

Vitaminer

Hvete gress er også en stor kilde til vitaminer, blant annet vitamin A, C, E og K. Anlegget er eksepsjonelt høy i vitamin C og A.

Rapporterte fordeler

Du vil ha nytte av å legge hvete gress til kosthold. Ifølge Nutrasanus, kan hvete gress bidra til lavere dårlige kolesterolet, øke energinivået, avgifte kroppen din, og kjempe ulike former for kreft. Disse påstandene er antatt, men er ikke medisinsk bekreftet.

Anbefalt dose

Hvete gress kommer i pulver, juice eller tablett. Nutrasanus tilsier at du bør ha om lag 3,5 g av hvete gress om dagen.

Lemon Grass Fordeler

Lemongrass er en urt som ligner gress og har en Lemony aroma og smak. Sine allsidige egenskaper er populære og nyttige verden over. For eksempel, ofte kaller sørøst asiatisk matlaging for sitrongress og steder som India bruker det som en medisinsk urt. Fordelene med sitrongress stopper ikke der.

Profil

Lemongrass er en tropisk plante med lange, slanke blader som var opprinnelig hjemme i Sørøst-Asia. Imidlertid er det nå vokst rundt om i verden. Bladene kan bli opptil 5 meter (1,5 meter) høy, og en eterisk olje som består hovedsakelig av citral kan utvinnes fra bladene. Denne essensielle oljen eller hele bladene blir ofte brukt for kulinariske eller medisinske formål.

Helse Fordeler

Lemongrass har anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper. For eksempel kan ingessitrongress beskytte fordøyelseskanalen fra infeksjoner eller matforgiftning. Det urt har også anti-pyretisk og anti-mutagene egenskaper, noe som vil redusere feber og omvendt kjemisk induserte mutasjoner hhv. Urteblandinger som inneholder sitrongress kan også fremme fordøyelsen av fett; lindre menstruasjonsproblemer, muskelkramper, søvnløshet eller kvalme; fungere som et smertestillende middel; redusere virkningene av jet lag; gi en beroligende anti-stress effekt; avgifte kroppen gjennom økt vannlating; stimulere blodsirkulasjonen; og kjøle ned kroppen i sommer gjennom stimulert svette. Brukes eksternt, kan sitrongress hjelpe behandle ringorm, fotsopp, leddgikt, flass og fet hud forhold.

Kulinariske bruker

Vietnamesisk, malaysisk, Thai og andre sørøstasiatiske matlaging ofte bruke sitrongress i fjørfe og fiskeretter. Det legger en tydelig sitrus-aktig smak. Bladene er finhakket eller malt for å frigjøre smaken og for å hjelpe til i fordøyelsen av de grove bladene. Lemongrass te er også populært og noen ganger brukt for slanking. Siden sitrongress har et høyere innhold av citral (en forbindelse med sterke sitron-lignende egenskaper) i sin essensielle olje enn selve sitron, sitrongress-ekstrakt kan bli funnet i produkter som for eksempel konfekt, bakte varer og alkoholholdige drikker.

Andre fordeler og bruk

Lemongrass har et utvalg av andre bruksområder og fordeler. Det fungerer som et insektmiddel under navnet citronella i bug spray og lys for å avverge mygg, bitende fluer og lopper. Lemongrass kan også finnes i andre stearinlys, røkelse, massasje oljer, parfymer, såper og vaskemidler. Den essensielle oljen er ofte brukt i aromaterapi å avlaste stress og fremme trivsel.

Forholdsregler

FDA har ikke fullt ut undersøkt de helsemessige fordelene av sitrongress, så bruk forholdsregel. Den eteriske oljen kan forårsake utslett når de brukes på huden direkte eller når forbrukes som te. Gravide kvinner og små barn bør unngå å bruke sitrongress internt som de langsiktige virkningene av urten er ukjent.

Forskjellen mellom Grass Fed Beef & Grain Fed Beef

Forskjellen mellom Grass Fed Beef & Grain Fed Beef


Korn-matet biff er tungt marmorert, billig rødt kjøtt mest kjent for oss forbrukere. Gress-matet storfe produsere kjøtt som er mer næringsrik og mindre fett, men er mindre mør og smakfull enn korn-matet biff.

Masseproduksjon

Fram til midten av det 20. århundre, ble alt av biff i USA produsert fra storfe som levde sine liv på beite, fôring på gress. Forbrukernes etterspørsel etter billig kjøtt ga opphav til praksisen med fôring korn til storfe.

Feedlots

Kabinettene som brukes for rask fetende av et stort antall storfe er kjent som feedlots. I flere måneder, dyrene er matet korn, så som mais og soyabønner, så vel som et antall landbruks biprodukter, som fete dem opp for slakting på en brøkdel av den tid som kreves for gress-matet storfe.

Drøvtyggere

Noen hoofed planteetere, inkludert storfe har utviklet seg med en spesialisert fordøyelsessystemet og utviklet et symbiotisk forhold med en rekke mikrober, slik at for fordøyelsen av fiberplanter og gress gjennom gjæring, men ikke mais eller andre matvarer høy i stivelse. Disse dyrene er kalt drøvtyggere.

Subakutt Acidose

Korn-matet storfe krever ofte en rekke antibiotika og andre kjemikalier for å styrke sitt immunforsvar er svekket av komplikasjoner som stammer fra en økning i fordøyelsesenzymer syrer. Denne praksisen har innført antibiotika og syre resistente stammer av bakterier i den amerikanske matforsyningen.

Lavere Nutrional Verdier

Northwestern Health Sciences Universitetet bemerker at:
"Studier har vist at kjøtt fra dyr oppvokst i feedlots ofte inneholder mer fett, mettet fett, kolesterol og kalorier. Produkter fra korn-matet dyrene også inneholde mindre vitamin E, betakaroten, vitamin C og omega-3 fettsyrer."