Digidexo.com

tynne fingernegler hva betyr det?

Hva betyr det å være seropositive?

En seropositive testresultat betyr blod testet positive for humant immunsviktvirus (HIV) i et blodserum-test. Serokonversjon er inkubasjonstiden før du tester positivt for HIV-antistoffer i blodet. Det kan ta mellom 4 til 12 uker etter at du er smittet med HIV. I denne perioden kan du oppleve influensalignende symptomer som inkluderer feber, utslett, nattesvette og frysninger. Når serokonversjon er ferdig, er det HIV-antistoffer i blodet, og du anses seropositive.

Hva det betyr

Når du tester positivt for HIV, må du ha tester kjøres for å bestemme din CD4-nivå, som teller hvor mange friske hvite blodceller du har, og din virusmengde-nivå, som avgjør hvor mye HIV er i blodet ditt. Ifølge helseeksperter på The Body, et CD4-tall under 200 er farlig som du er tilbøyelig til å bli svært syk. Gå til legen din hver tre til seks måneder for å holde nøye øye på virusmengde og antall CD4 celler for å sikre at du er frisk.

Diet

Fordi immunforsvaret er svekket, og derfor ikke kan bekjempe infeksjoner og bakterier, er det ekstremt viktig at du unngår mat som kan muligens kompromittere din helse. Rå egg er farlig som du er utsatt for å fange salmonella. Hvis du ønsker å spise egg, sørg for at de er kryptert og grundig kokt å unngå matbårne sykdommer. Du bør også unngå rå fisk som sushi, og når du spiser ute alltid be om kjøtt som skal kokes godt gjort heller enn sjelden eller medium. Når du tilbereder mat, sørg for å desinfisere alle countertop flater for å unngå forurensing maten. Hold rått kjøtt fra andre matvarer du lager mat, og vaske hendene med varmt vann og såpe for å unngå spredning av bakterier.

Livsstilsendring

Å unngå alkohol er meget viktig på grunn av dens svekkelse effekter på immunsystemet. Alkohol senker CD4-tallet, og dette fører til at du skal være utsatt for å bli syk. I stedet, drikke rikelig med væske som vann for å holde kroppen i god helse, og redusere brus, kaffe og andre koffeinholdige drikker. Røyking kan hindre kroppen din fra bekjempelse av infeksjoner som bakteriell lungebetennelse og øker langsiktige bivirkningene av HIV.

Hva betyr det at Kortisol er høy i urin?

Hva betyr det at Kortisol er høy i urin?


Kroppen naturlig utgivelser hormoner gjennom urinen, men høye nivåer av hormoner kan indikere potensiell sykdom. Høye kortisolnivåer i urinen kan bety at du har en sykdom som frigjør høye nivåer av adrenokortikotropt hormon (Atch), hormonet ansvarlig for utsetting av kortisol.

Grunnleggende

En kortisol urin test måler nivået av kortisol i urinen. Normalområdet for kortisolnivå er mellom 10 og 100mcg / 24 med mcg / 24 betyr antall mikrogram over 24 timer.

Høye nivåer

Hvis du har mer enn 100mcg av kortisol i urinen i løpet av en 24-timers periode, kan det hende at kortisolnivået betraktes som høy.

Sykdommer

Ifølge Medline Plus, kan høy urinkortisolnivå indikerer Cushing syndrom, Cushing sykdom, eller Pseudo-Cushing. Det kan også bety at du har en ACTH slippe svulst.

Betraktninger

Flere medisiner eller alvorlige følelsesmessige / fysisk stress kan hindre resultatene av en kortisol test. På grunn av dette, blir testen ofte administrert tre ganger for å ta hensyn til mulige forstyrrelser.

Behandling

Behandling for høye nivåer av kortisol i urinen er en kur for det fører kortisolnivå å stige. For en ACTH slippe tumor, kan det ganske enkelt være rette fjerning av tumoren.

Hva betyr det når et barns piper i ørene?

Hva betyr det når et barns piper i ørene?


The Mayo Clinic definerer tinnitus som en "støy eller ringing i ørene." Det er et vanlig problem, og rammer så mange barn som voksne. Selv irriterende, det er sjelden alvorlig og vanligvis blir bedre med behandling.

Symptomer

Symptomer på tinnitus er lyder hørt i ett eller begge ørene, og kan høres ut som ringing, brøling, plystring, summende, nynner eller andre lignende lyder.

Typer

De tre typer av tinnitus er spontan, subjektiv og objektiv. Spontan tinnitus går bort av seg selv og varer i en kort periode. Subjektiv tinnitus er bare hørt av barnet. Objektiv tinnitus kan bli hørt av andre så vel som barnet.

Årsaker

Årsaker til tinnitus inkluderer øret skader, hørselstap, voks oppbygging i øret, noen medisiner, øre / bihulebetennelse, forskjøvet kjeve, hode / hals traumer, indre-øret lidelser og svulster.

Diagnostisering

En lege vil ta en fullstendig medisinsk historie for å finne ut hva som kan være årsaken til tinnitus. I tillegg barnet er utsatt for et audiogram (hørselstest), og kan også motta ytterligere tester som CT-scan eller en MR.

Behandling

Heldigvis, vil barn ofte vokser tinnitus før voksenlivet. Dersom behandling er nødvendig, består tinnitus behandling av høreapparater, elektroniske enheter som maskere tinnitus støy, kognitiv terapi for å berolige og forklare sykdommen til barnet, cochlea-implantater brukes til å behandle nesten døvhet og medisinering.

Hva betyr det når stortåen Goes Numb?

Føttene kan ta juling på en daglig basis. Bare gå rundt hver dag legger vekt på føtter og tær og øker potensialet for skade. Det er svært viktig å ta hensyn til foten helse. Friske føtter kompliment en sunn kropp. Hvis du har smerter i stortåen, bør du lære hva det kan være og hva du bør gjøre.

Komprimert Nerve

Smerter i den store tåen kan være et resultat av en komprimert nerve. Dette kan være forårsaket av en sko trykket i området over en lang tidsperiode. En lege kan forskrive korrigerende tiltak, som noen ganger innebærer kirurgi.

Ekstra Bone

Noen ganger er en betent ekstra ben på undersiden av en stortåen kan forårsake smerte. Leddgikt kan sette inn eller bein fragment kan bli trykket en nerve i tåen.

Gikt

Urinsyregikt kan også forårsake alvorlige stortåen smerte. En urinsyre test vil avdekke om gikt er til stede, og hvis det er den skyldige.

Diabetes

Diabetikere må være årvåken om fotpleie. Stortå smerter er et hyppig problem for diabetikere og må tas opp umiddelbart for å hindre ytterligere komplikasjoner.

Bunions

Bunions ofte vises ved foten av stortåen og kan forårsake ekstrem smerte. En svært tydelig topp vil være til stede.

Turf Toe

Turf tå kan plage idrettsutøvere. Løping, hopping og sparking kan føre til stortåen å bøye oppover og sette press på leddet. En stress forstuing kan føre og føre til stortåen smerte.

Hva betyr det når ørene begynner å ringe?

Hva betyr det når ørene begynner å ringe?


Øresus, kalt tinnitus, er tilstanden av å høre støy i hodet ditt. Det kan være lavt eller noe høyt. Selv om ingen andre hører det, er det ekte. Den presenterer oftest i eldre hvite menn, men hvem som helst, inkludert barn, kan utvikle tinnitus. Det høres kanskje for den lidende som en ringetone, eller noen av en rekke andre lyder, for eksempel en brusende, susing, summing, brøling eller til og med en pipelyd.

Hva som forårsaker det

Ifølge Mayo Clinic, er det mange årsaker - som oftest, aldersrelatert hørselstap og indre øret skade. "Hvis hårene inni indre øret er bøyd eller brukket, kan de lekkasjen tilfeldige elektriske impulser til hjernen, forårsaker tinnitus." Andre mindre vanlige årsaker er skader som påvirker hørselsnerver, kroniske sykdommer som høyt blodtrykk, og ved hjelp av ulike medisiner.

Medisinske behandlinger

Pasienter få fritak fra legemiddel forårsaket tinnitus når stoppe medisinering, men ofte ingen kur eksisterer. The British Association of Otorhinolaryngologists sier hypnose og akupunktur hjelpe noen mennesker. Omskolering rådgivning, designet for å utdanne og støtte den lidende, har også vært ganske effektiv, melder foreningen.

Forsøkene er i gang i Europa for effektive medisiner for å behandle tinnitus, men resultatene er ennå ikke avgjørende.

Andre behandlinger

Å sove, lider ofte bruker hvit støy generatorer, radioer innstilt mellom kanaler, eller avslapping musikk satt på et lavt volum.

Noen påstår at Ginko biloba hjelper, men ingen studier har blitt gjort for å bevise dette.

Forebygging

The Mayo Clinic antyder tre forebyggende tiltak:

Slitasje over-the-øret beskyttelse hvis du blir utsatt for høy lyd på en jevnlig basis, eller når du utfører støyende oppgaver som skytebanen praksis.

Vær forsiktig med MP3-spillere og andre hodetelefonsystemer. Spille musikk høyt i lengre perioder kan føre til tinnitus, som kan lytte til musikk uten hodetelefoner hvis volumet er alltid skrudd opp.

Ta vare på din kardiovaskulær helse for å forebygge tinnitus som er forårsaket av vaskulære problemer.

Hvor å finne hjelp

Øre, nese og hals (ØNH) spesialist kan skjerme deg for eventuelle alvorlige forhold, og kan være i stand til å finne årsaken, og også gi deg råd om behandling eller strategi.

Du kan være i stand til å finne et fellesskap støttegruppe, men det finnes også online støttegrupper. Den ene er Tinnitus Support Message Board på tinnitussupport92262.yuku.com/forum/view/id/1.

Hva betyr det for hvis noen ører Ferdig?

Når du støter på forskjeller i trykkforandringer, føler du deg plutselig siv luft inn og ut ørene. Plugger luften rushing i ørene dem opp. Den "dukker" som du føler skjer når luften klarner. Trykkforandringer oppstår oftest under øyeblikk når du er raskt stigende eller synkende.

Høydeendringer

Du er mest sannsynlig å oppleve våre ører spratt mens ombord et fly, som trykk endringer er uunngåelige under både takeoff og landing. Andre miljøer hvor ørene kan dukke inkluderer stigende heiser, klatring fyr trapper eller fotturer fjellkjeder.

Øretrompet Blokkeringer

Lunger fra allergi og forkjølelse og ørebetennelser alle føre Eustachian rør å bli blokkert. Dette utløser trommehinnene til å strekke, som midlertidig påvirker hørselen. Når dine sykdommer la opp, vil ørene arbeide for å finne balanse, slik at de vil komme.

Overflødig voks buildup

Hvis du legger merke til ørene plugging uten nesten umiddelbar trekker ut strømledningen, kan det bli herdet ørevoks skiftende rundt trommehinnen. Hvis den ikke er fjernet, er du sannsynligvis vil oppleve anfall av svimmelhet i tillegg til ikke å være i stand til å høre.

Hastverksløsninger

Selvpåført gjesping, svelge og tyggegummi er måter å hjelpe ørene eliminere midlertidig ubehag under raske trykkforandringer. Gi barna dine en smokk og la ungdommer suge på et stykke hardt godteri.

Andre behandlinger

Ørene dine skal sprette til raskt å beholde sin normale balansert tilstand etter eventuelle trykkendringer har funnet sted. Gjør en avtale med legen din dersom dette ikke er tilfelle for deg. Legen din vil kunne fortelle deg hva som kan være årsaken til forsinket popping.

Hva betyr det hvis du har blodig avføring?

Blodig avføring kan være en indikasjon på en lidelse av fordøyelseskanalen eller en skade. Blod kan vises i avføringen som følge av et problem hvor som helst i fordøyelseskanalen. Hyppige blodig avføring kan være tegn på en alvorlig tilstand.

Farge

Fargen av blodet kan bidra til å bestemme plasseringen av problemet. For eksempel indikerer en mørk avføring blod fra øvre fordøyelseskanalen, som din mage, spiserør eller tynntarmen. Bright rød eller rødbrun blod betyr at blodet kan være fra nedre gastrointestinal (GI) tarmkanalen, som din endetarm, anus eller tykktarmen.

Øvre GI

Årsaker til blod fra øvre mage-tarmkanalen kan inkludere et sår i magen eller tolvfingertarm, magekatarr, traumer, skader på spiserøret, et fremmedlegeme eller overgrodd og utvidet blodkar, ifølge Medline Plus.

Lavere GI

Årsakene til lyse rød eller rødbrun blod kan inneholde kolon polypper, hemorroider, anal sprekker (tårer), inflammatorisk tarmsykdom (Crohns eller ulcerøs kolitt), diverticulosis, traumer, et fremmedlegeme, en liten tarm svulst, tarminfeksjon eller tykktarmskreft.

Diagnose

Tilstanden kan diagnostiseres gjennom tester, for eksempel barium studier, endoskopi, koloskopi, avføring kultur, angiograph og røntgen av magen og tynntarmen.

Betraktninger

The Mayo Clinic tyder på at blødning fra endetarmen er oftest forårsaket av hemoroider eller forstoppelse. Du bør oppsøke lege for å finne årsaken. Hvis du opplever tung eller kontinuerlig blødning, alvorlige kramper eller magesmerter eller anal smerte bør du søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Forebygging

En diett som er høy i fiber og lite fett vil redusere risikoen for mange GI forhold. Det anbefales at etter fylte 50, bør du ha en fekal okkult blod test årlig og en koloskopi hvert 10. år.

Hva betyr det når et sår Sluk?

Hva betyr det når et sår Sluk?


Selv om noen sår behandles med kirurgiske avløp, andre sår renne av på egen hånd for å hjelpe kroppen å kvitte seg med pus, blod og andre væsker. Når fluidene renne, noen av muligheten for infeksjon er fjernet.

Kirurgisk Drain

Leger noen ganger setter en renne i et sår etter operasjonen for å slippe pus eller press. Selv avløp ikke hindre smitte, har de noen ganger drenere væske som kan føre til infeksjon. Kirurgiske avløp ikke forårsake sår til å gro raskere.

Natural Drain

Sårvæske eller væske fra sår, oser ut av blodårene på grunn av betennelse. Det kan inneholde rusk og bakterier, og kan være klar, farget med blod eller blodig. Mengden av drenering, kan dens farge og konsistens indikere hva fluidinnretning.

Mengde Drenering

En stor mengde væske, eller eksudater, kan forsinke helbredelses som det kan være et symptom på infeksjon eller øket ødem, en øket mengde av fluid under huden.

Associated Problemer

Beslutningen om å drenere sår er påvirket av livskvalitet, hvor tidkrevende behandling kan være, infeksjoner og smerter.

Infeksjon Symptomer

Symptomer på infeksjon inkluderer rødhet eller hevelse i såret området, bankende smerte eller ømhet, røde striper i huden rundt såret, pus eller vannaktig utflod samlet under huden eller drenering fra såret, en stygg lukt eller frysninger eller feber.

Hva betyr det at en PSA blodprøve er lav?

Hva betyr det at en PSA blodprøve er lav?


Den PSA blodprøve skanner for nivået av prostata-spesifikt antistoff. Høye PSA nivåer er assosiert med utvikling av prostatakreft, men lave PSA nivåer kan også være en indikator på helse bekymringer.

Cancer Risk

Menn som har en PSA nivå under 4 ng / ml (som vanligvis anses som normalt, ifølge National Cancer Institute), har blitt funnet å være i faresonen for å utvikle prostatakreft innen 20 til 25 år, ifølge American Cancer Society.

Øk

Svært små økninger i menn med et lavt PSA-nivå anses også for å indikere en økt risiko for prostatakreft, ifølge Urological Institute of Johns Hopkins Medical Institutions.

Betydning

Mer enn 15 prosent av menn med lav PSA-nivå kan bli diagnostisert med prostatakreft, ifølge National Cancer Institute.

Funksjoner

Det normale nivået av PSA varierer ut fra alder og rase, og opplesninger varierer på tvers av laboratorier, ifølge National Cancer Institute; derfor kan en lege best kan hjelpe en person å forstå hva hans PSA-nivå indikerer.

Betraktninger

En mann som gjennomgår hormonbehandling som en del av sin behandling for prostatakreft kan ha et unormalt lavt nivå av PSA. Ifølge National Cancer Institute, kan det være nødvendig å vente på en tid etter avsluttet behandling for å få en ekte lesing av hans PSA-nivå.

Hva betyr det at urinen har for mye kalium?

En urinprøve er generelt en rutine trinn i evalueringsprosessen; bør imidlertid denne tilsynelatende enkle testen ikke bli oversett, så det kan teste viktige nivåer av næringsstoffer i kroppen din. For eksempel, hvis du har for mye kalium i urinen, kan det resultere i flere medisinske tilstander, alt fra muskelkramper til oppkast.

Test

Mens en enkelt prøve urinprøve (det tas en prøve fra en strøm av urin) kan gjennomføres for å teste for kalium, er en 24-timers urin samling mer sannsynlig å bli forespurt. Ved å våkne opp tømme blæren, men ikke lagre denne urin. Legg merke til den tiden, og begynne din 24-timers test samlingen. For de neste 24 timene, urinere i beholderen din lege gir og holde det nedkjølt.

Hva Kalium Does

Kalium fungerer som en regulator for vann og elektrolyttnivået i kroppen din, noe som gjør at riktig mengde vann er beholdt inne og holdt utenfor cellene. Denne prosessen holder musklene og nervene fungerer.

How High

I de fleste tilfeller er det normale området 25 til 120 milliekvivalenter (måleenhet) per liter per dag. Men, dette vil variere avhengig av hvor mye kalium du spiser eller svelges sammen med det naturlige nivået av kalium kroppen produserer. Siden natrium nivåer vil påvirke kaliumnivå, kan en diett høy i natrium føre til kalium ubalanse og medføre væskeansamlinger og hevelser.

Høye nivåer

Hvis en urinprøve viser kalium nivået er høyt kan dette være en indikasjon på en mer alvorlig helseproblem og ytterligere tester vil bli gjennomført.

Hva skjer

Symptomer på for mye kalium er diaré, svakhet i armer og ben, muskelkramper eller spasmer, irritabilitet og oppkast.

Hva betyr det å ha en høy RBC Distribution?

Røde blodceller (RBC) er en nøkkelkomponent i blodet ditt. Deres funksjon er å frakte oksygen via et protein som kalles hemoglobin. De leverer denne oksygen til cellene i hele kroppen, opprettholde normalt vev og organfunksjon. Å ha den rette mengden av røde blodceller er viktig å bevare sunn blod funksjonen.

RBC Count

Når en lege trekker blod for en komplett blodprosent (CBC) eller bare en RBC teller, fastslår hun antall røde blodlegemer i en gjennomsnittlig prøvetaking av blod. For menn er normal forventet ratio ca 4,7 til 6.100.000 celler per mikroliter blod. For kvinner er det 4,2 til 5.400.000 celler per mikroliter. Denne testen vanligvis gjøres for å teste for en lav RBC distribusjon, noe som kan føre til en diagnose av anemi, underernæring, benmargssvikt eller andre forhold.

Høy RBC Distribution

Når en høyere enn normalt RBC teller er funnet, kan det bety en rekke ting. Sigarettrøyking øker RBC distribusjon, som betyr å flytte til en høyere høyde og overflødig dehydrering. Noen alvorlige medisinske tilstander kan også føre til en høy RBC teller. Disse forholdene omfatter medfødt hjertesykdom, cor pulmonale, lungefibrose og polycytemi vera. Medfødt hjertesykdom refererer til en abnormitet av hjertet som var til stede ved fødselen. Cor pulmonale er feil på høyre side av hjertet på grunn av hypertensjon. Lungefibrose er arrdannelse og fortykkelse av veggene i lungene. Polycytemi vera er en sjelden tilstand der beinmargen skaper for mange røde blodceller.

Oppfølging

Fordi en høy RBC distribusjon kan bety noe så lite som bosatt i en stor høyde og så alvorlig som hjertesykdom, snakk med legen din om andre tester som kan begrense utvalget av mulige diagnoser.

Hva betyr det å ha Compressed plater?

Hva betyr det å ha Compressed plater?


Mellom ryggvirvlene, bein som utgjør ryggraden, er tynne pads eller plater. En komprimert plate oppstår når det myke vevet indre av platen, kalt kjernen, trenger gjennom det ytterste laget, kjent som ringrommet og inn i spinalkanalen.

Årsaker

Komprimerte plater, også kjent som herniated plater, vanligvis utvikle seg over tid på grunn av aldersrelatert slitasje på kroppen. Som mennesker alder, platene mister noe av sin væske og blir mer rigid og utsatt for tårer.

Symptomer

Ifølge MedlinePlus, en tjeneste av det amerikanske National Library of Medicine, det første tegn på en komprimert plate i øvre del av ryggen er smerter som sprer seg fra nakken til skuldrene og overarmene. En komprimert plate i korsryggen fører til smerte sprer seg i baken og beina. Du kan også oppleve en kriblende følelse i ryggen eller en følelse av muskelsvakhet.

Behandling

The Mayo Clinic statse at ni av ti pasienter med en komprimert eller herniated platen ikke trenger kirurgi og kan administrere sine forhold med hvile og veiledning i hvordan å unngå smertefulle stillinger og styrke ryggmusklene. Ofte en fysioterapeut er konsultert for å arbeide med en pasient på øvelser for å hjelpe ryggen. Medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan også hjelpe.

Hva betyr det å Feel understimulated?

Under-stimulering er en tilstand av følelsen uinspirert av ytre påvirkninger. Dersom langvarig, kan det resultere i kjedsomhet, mangel på motivasjon og til og med depresjon i de utsatt for psykiske lidelser. Under-stimulering kan bekjempes ved å innføre interessante mentale og fysiske aktiviteter i din daglige rutine og endre ditt syn på livet.

Hva er Under-stimulering?

Under-stimulering refererer til følelser av stagnasjon, kjedsomhet og mangel på inspirasjon som følge av ikke følelsen utfordret i en gitt situasjon. Under-stimulering kan være primært fysisk eller psykisk art, men generelt viser til intellektuell kjedsomhet.

Årsaker til under-stimulering kan inkludere enten en feilaktig syn holdt av en enkeltperson, ytre omstendigheter eller en kombinasjon av de to. Det kan være flyktig eller vedvarende. Vanlige synonymer relatert til understimulering er kjedsomhet, monotoni, tedium og sløvhet.

Bekjempelse Under-Stimulering

Avhengig av årsakene til under-stimulering, kan mange ting gjøres for å lindre følelser knyttet til den. Hvis du føler deg mentalt eller intellektuelt understimulert, prøv å endre din daglige rutine. Små endringer som du sykler til jobb i stedet for å kjøre eller å prøve en ny restaurant kan hjelpe, så kan mer vesentlige endringer som å endre karrierer eller flytte til en ny by. Tilbring tid med mennesker som utfordrer din tro, og oppfordrer deg til å være din beste, og engasjere seg i aktiviteter som du finner stimulerende eller interessant. Lære å spille et instrument, snakke et nytt språk eller på annen måte øke din base av kunnskap også er rettsmidler for intellektuell under-stimulering.

Fysisk under-stimulering kan bli løst ved å legge til nye fysiske utfordringer til rutine. Endre din trening diett, spiller en ny sport eller gå på en utendørs eventyr med venner kan hjelpe legge variasjon til hverdagen samtidig forbedre din fysiske tilstand og øke selvtilliten.

Det er viktig å innse at ikke alle mennesker og situasjoner er naturlig underholdende. Følelsen lei eller under-stimulert fra tid til annen er normalt og minner oss om å holde en pådriver for vekst og endring. Lære å trekke spenning og inspirasjon innenfra i stedet for avhengig av ytre faktorer er første skritt til å gjenopprette inspirasjon.

Hva skal unngås

Folk som kronisk føler under-stimulert har økt risiko for amotivational syndrom, depresjon og tvangsmessig atferd. Ifølge PubMed.gov, opptil to tredjedeler av spilleavhengige bruker gambling som et middel til å unnslippe kjedsomhet. Spenningssøkere - personer som deltar i ekstreme aktiviteter som fallskjermhopping og rallykjøring - ofte bruker disse aktivitetene som et middel til å bekjempe understimulering også.

Ting du bør unngå når du søker stimulering inkluderer compulsive spising, bruk av alkohol og narkotika og høyrisiko seksuell atferd. Shopping, gambling og andre økonomisk drenering aktiviteter kan midlertidig lindre kjedsomhet, men kan føre til problemer på lang sikt. Unngå enhver aktivitet som setter livet ditt eller andres liv i fare, og arbeidet med å dyrke tålmodighet og selvforsyning som middel for å bekjempe understimulering.

Hva betyr det å være ulykkelig?

Føler ulykkelig kan være et direkte resultat av hjemmet ditt liv eller din familie. Presset av jobben din kan gjøre at du føler deg ulykkelig. En ekstrem og mer langvarig tilstand av ulykkelighet, men kan bety at du lider av depresjon. Føler ulykkelig kan bety at du utvikler følelser av lav selvfølelse, sinne, bitterhet, bitterhet mot "happy" mennesker og kan bety at du har vanskeligheter i sosiale situasjoner. Du kan også finne deg selv sosialt samvær mindre og bruke mer tid foran TV-en.

Hjem

Hjemmet ditt liv kan være noe som gjør deg ulykkelig. Det kan være din ekteskap eller din utvidede familie. Kanskje du bor alene, og du er bare ensom. Prøv å justere ditt hjem liv. Gå ut til steder du liker; filmene, stranden, en baseballkamp. Prøv ikke å gå alene, spør en venn eller en kollega til å følge deg. Ha noen "meg" tid hvis du føler at ekteskapet gjør deg ulykkelig. Eller lage en "date" med din mann og sørg for å få en pålitelig barnevakt.

Arbeid

Din jobb kan være å gjøre du føler deg ulykkelig. Kanskje du hater hva du gjør eller misliker en viss kollega. Å få til arbeid på gang er en utfordring. Du forlater arbeidet tidlig eller ta lange lunsjer. Vurdere å skifte jobb. Din mangel på motivasjon vil etter hvert dukke opp i jobben din ytelse uansett, så begynne å lete etter en ny jobb så snart du innser at du ikke lenger kan tolerere din nåværende. Gi rettferdig varsel til arbeidsgiveren din. Kanskje planlegge en uke eller to fri mellom jobber.

Depresjon

Lange perioder med ulykkelighet kan bety at du har en depresjon. Depresjon er en kjemisk ubalanse i hjernen forårsaket av konsekvent lave nivåer av serotonin, som fører til en person til å føle seg trist og håpløst mesteparten av tiden. Hvis du tror du kan være lider av depresjon, snakk med legen din. Du kan ha nytte av antidepressiva og samtaleterapi.

Hva betyr det når en lege er leid inn av forsikringsselskapet?

Hva betyr det når en lege er leid inn av forsikringsselskapet?


Enten du er registrert i et arbeidsforhold basert, statlig basert eller direkte kjøp helseforsikring politikk, sjansene er du vil høre begrepene "i-nettverk" og "out-of-nettverk." En in-nettverk lege kontrakter med din helse forsikringsselskap, som så henviser deg til en av sine innleide leger når du trenger medisinske tjenester.

Kontrahering med forsikring

Leger inngå kontraktsmessige avtaler med helse forsikringsselskaper til å gi medisinske tjenester til pasienter som omfattes av visse planer. Forsikringsselskaper vanligvis forhandle nedsatte avgifter med leger i retur for henvisninger. Forsikringsselskapet og lege gjensidig enige om gebyr for bestemte tjenester som kontor besøk. Legen gir sitt samtykke til nedsatte avgifter, selv om avgiftene er mindre enn hva legen vil jevnlig kreve en selv pay pasient. I kontrahering med forsikringsselskapet, er enig legen ikke å belaste pasienten eventuelle tilleggsavgifter over det selskapet vil tillate.

Copayments

Når du besøker en lege som er leid inn av din helse forsikringsselskap, vil du ofte få en liten copayment på tidspunktet for tjenesten. Denne copayment er forskjellen mellom avgift legen går med på å akseptere og mengden av avgiften at din helse forsikring betaler for deg. For eksempel kan et legekontor besøk koste $ 100, men helse-forsikring kan betale bare $ 75 for at avgiften. Din copayment til legen ville være 25 dollar. Copay varierer vanligvis avhengig av tjenesten, med en spesialist besøk som krever en høyere copay enn en primær omsorg lege. Selskapet vil gi deg en oversikt over copays for ulike tjenester.

Out-of-nettverk

Leger som ikke kontrakt med forsikringsselskapet kalles "out-of-nettverk." Mens noen helseforsikring planer ikke dekker out-of-nettverk leger, noen tilbyr å betale en del av din lege regningen. Siden legen ikke har avtalt med forsikringsselskapet for å akseptere en redusert avgift, men han har ikke til regningen til rabattert pris. Beløpet du betaler ut-av-lomme for en ut-av-nettverk lege besøk er vanligvis betydelig større enn hvis du har besøkt en i forsikringsselskapet nettverk.

Finne Leger

Å finne i-nettverk leger, kan du ta kontakt med din helse forsikringsselskap direkte. De fleste helseforsikring selskaper opprettholde et medlem katalog over i-nettverket leger og helse tjenesteleverandører å hjelpe pasienter med sin lege søk. Du får vanligvis en papirkopi katalog når du registrerer deg for forsikring og kan sendes ett på årsbasis etterpå. Mange forsikringsselskaper tilbyr også online leverandør oppslag. I tillegg er det alltid en god idé å ringe en lege direkte for å avgjøre om praksisen er i-nettverk.

Hva betyr det å være følelsesmessig løsrevet fra andre?

Å bli følelsesmessig løsrevet tyder på at en person mangler kapasitet og følsomhet å få kontakt med eller å være empatisk overfor andre. Imidlertid kan situasjonen med intern ro kreves for å løsne være en sunn mestring mekanisme når en person blir møtt med de følelsesmessige kravene til mennesker eller en bestemt situasjon.

Manglende evne til å koble

For psykologer, er manglende evne til følelsesmessig koble et symptom på vanlige angstlidelser. Det er den måte hvorpå en person som forsøker å minimalisere stress ved å bli følelsesmessig nummen til sine omgivelser. Venstre ukontrollert, kan denne type avløsning føre til mer alvorlig psykose.

Sunn Mestring

Emosjonell løsrivelse kan være et effektivt verktøy for å sette effektive personlige grenser. Denne type avløsning gjenspeiler den indre balanse, fred og selvsikkerhet er nødvendig for sunne relasjoner.

Detachment vs. Likegyldighet

Emosjonell løsrivelse må ikke forveksles med likegyldighet, som er manglende evne til å bry seg om noen eller noe. Enten et symptom eller et sunt valg, kan følelsesmessig frittliggende enkeltpersoner utvise forsiktighet og omtanke. Forskjellen ligger i hva omstendighet avløsning oppstår.

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?

Hva betyr det når du mister Pulse i anklene?


Å miste pulsen i anklene kan være et tidlig tegn på en rekke alvorlige helsemessige forhold som krever profesjonell legehjelp. Hvis tapet av en puls er ledsaget av alvorlige traumer eller akutt etappe hevelse, kontakt lege umiddelbart. Pulsen i ankelen kan bli funnet like bak mediale malleol, eller bump på innsiden av ankelen, og er laget av den bakre tibial arterien. Denne arterie er en av tre arterier som gir blodet til foten, slik at det er vesentlig for foten funksjon og helse.

Arteriell trombose

Akutt tap av blodtilførselen til nedre lem kan resultere emboli, eller blodpropp. Arterielle blodpropper er vanligvis forårsaket av traumer eller tourniquet bruk. I den nedre ekstremitet, arterielle blodpropper som vanligvis dannes på toppen av benet, til den femorale bifurkasjonen, eller bak kneet på popliteal trifurcation. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig for å forebygge muskel død ved å gjenopprette blodtilførselen til underekstremitetene.

Arteriell sykdom

Arteriell sykdom i den nedre ekstremitet kan være forårsaket av en rekke forhold. The Society for Vascular Surgery sier at én av tre personer over 70 år har perifer arteriell sykdom (PAD), som resulterer i redusert pulser i underekstremitetene. PAD er forårsaket av forkalkning i arterieveggene. Mange helse faktorer bidrar til utviklingen av denne sykdom, så som høyt kolesterol, høyt blodtrykk, røyking og diabetes. En lege vil kunne diagnostisere PAD og gi behandlingstilbud.

Kirurgiske prosedyrer

Arteriell forkalkninger, traumer eller clotting kan føre til en redusert blodtilførsel til foten. For å gjenopprette blodtilførsel, kan en kirurg koble to separate arterier, omdirigere blodstrømmen til vitale strukturer. Resultatet av denne fremgangsmåten er tap av en puls som tidligere var til stede.

Lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, kan gjøre det svært vanskelig å føle pulser, spesielt i ankler. Dehydrering, blodtap og medisiner er alle vanlige årsaker til lavt blodtrykk som kan behandles. Lavt blodtrykk er ofte ledsaget av svimmelhet, spesielt når du står opp fra sittende stilling. Det første trinnet i behandling av denne tilstanden er utskifting av væsker, vanligvis ved å drikke vann hvis pasienten er i stand til. Hvis tilstanden vedvarer, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp.

Hva betyr det når ditt bryst er sår?

Hva betyr det når ditt bryst er sår?


Ifølge Mayo Clinic, 70 prosent av kvinnene opplever brystsmerter og ømhet, kalt mastalgia, på et eller annet tidspunkt i livet. Denne smerten kan være forårsaket av hormonelle forandringer, cyster, medisinering og bryststørrelse.

Syklisk smerte

Denne smerten er et resultat av sykliske hormonelle forandringer hos kvinner, tilsvarende med menstruasjon eller graviditet. Det oppstår vanligvis i begge brystene og er beskrevet som en generell følelse av sårhet og tyngde. Det stopper vanligvis etter overgangsalderen.

Noncyclical smerte

Noncyclical bryst smerte er ikke knyttet til en kvinnes månedlige syklus. Det kan forekomme i bare en bryst og føles som en skarp, brennende smerte i et lokalisert område av brystet. Slike smerter kan være forårsaket av en cyste eller fibroadenoma.

Medisinering

Noen medisiner, inkludert ufruktbarhet behandlinger og p-piller, kan føre til smerter i brystene på grunn av hormoner de inneholder. Selective serotonin reuptake inhibitor (SSRI) antidepressive medisiner er også forbundet med brystsmerter.

Størrelse

Kvinner med store bryster opplever ofte bryst sårhet. Denne smerten er vanligvis ledsaget av smerter i nakke, rygg og skuldre. Brystreduksjon kirurgi kan lindre denne smerten.

Brystkreft

Brystkreft vanligvis ikke forårsaker brystsmerter. Imidlertid kan kreft klumper i brystene bli smertefullt.

Hva betyr det å bli nærsynt?

Hva betyr det å bli nærsynt?


Ordinært nærsynthet er ikke en patologisk tilstand. Den nærsynt øye er ikke syk, men bare ute av fokus. Reseptbelagte briller eller kontaktlinser riktig nærsynt ved å justere fokus.

Retina

Netthinnen i øyet inneholder stenger og kjegler, sansereseptorer som mottar visuelle bilder og sende dem til hjernen for tolkning. Netthinnen ligger inne i øyeeplet i bakre eller bakre del av øyet.

Hornhinnen og linsen

Øyet har en krummet gjennomsiktig hornhinne og en bikonveks linse hvorigjennom lyset må passere før den når netthinnen. I et riktig formet øye, vil det sentrale punktet i objektivet ligge på netthinnen, og bildene vil være klart.

Årsak til Nærsynthet

Dersom hornhinnen på kurvene for skarpt eller hvis avstanden mellom linsen og netthinnen er for lang, vil den brennpunktet til objektivet ligge foran hinnen i stedet for på den. Resultatet vil bli nærsynthet, også kalt nærsynthet, ifølge The Physics klasserommet.

Resultater av Nærsynthet

Den nærsynt øye kan se nære objekter klart, forutsatt at ingen andre øyet abnormitet påvirker sin visjon. Men nærsynte person vil ikke være i stand til å se fjerne objekter utpreget, ifølge Mayo Clinic.

Hva betyr det når ørene Ring?

Hva betyr det når ørene Ring?


Når noen har øresus, kalles det "tinnitus." Definisjonen av tinnitus er å oppfatte en lyd i ørene eller hodet når det ikke er en faktisk ekstern kilde for denne lyden. Enkelt sagt, er tinnitus den "oppfatning" av en ikke-eksisterende lyd. En person hører ringing i hans eller hennes ører eller hodet, men ingen andre gjør. Denne "ringing" er beskrevet på forskjellige måter, for eksempel summende, pulserende, og cricket kvitre. Tinnitus er ikke en tilstand, men snarere et symptom på en annen fysiologisk problem.

Inner Ear Hair Damage

En av de viktigste årsakene til tinnitus er når du skade eller skade hår i det indre øret. Når det indre øret registrerer noen lyd, veldig små og skjøre hår flytte til lydbølge press. Dette gjør øret cellene avgir en elektrisk impuls gjennom nervene i øret, og deretter videre til hjernen. Hjernen overs disse impulsene som lyd. Når indre øret hår blir skadet, slipper de tilfeldig elektriske impulser til hjernen og forårsake tinnitus.

Høye lyder

I mange tilfeller kan langvarig eksponering for høy lyd føre til tinnitus. Noen ganger er det bare for en kort periode og deretter forsvinner. Andre ganger kan det ringer fortsatt. Det finnes også tilfeller hvor en svært høy lyd eller musikk kan føre til en permanent tap av hørsel og tinnitus.

Advarsel

Hvis du ofte høre høy musikk, og hører ringing i ørene, ta dette som en advarsel om mulig skade på hørselen. Ikke se bort fra denne alarmen. Du er i fare for permanent hørselstap. Du bør skru ned volumet på musikken eller bruke ørepropper som reduserer volumet. Hver gang du går til en veldig høyt innendørs konsert eller dans, eller hvis du spiller i et band, bør du bruke ørepropper.

Forebygging / løsning

Hvis du går til skytebaner eller har noen spesielle interesser med høye lyder, for eksempel jakt, må du også bruke ørepropper. Skyttere og jegere er å utsette sine indre ørene til noen av de høyeste lyder mulig. Selv en liten kaliber pistol kan forårsake skade. Det finnes mange forskjellige typer ørepropper som å velge, avhengig av dine spesifikke behov.

Risiko

Du må også ta forholdsregler i andre høy-volum og støyende innstillinger, for eksempel fabrikker, byggeplasser, og riving og veien arbeidsplasser med høyt utstyr. I slike tilfeller må arbeidsgiver gi de ørepropper.