Digidexo.com

hvordan påvirker depresjon kroppen

Hvordan påvirker epilepsi kroppen?

Hvordan påvirker epilepsi kroppen?

Epilepsi kan føre til tap av muskelkontroll i kroppen

En av de mest åpenbare måter som epilepsi påvirker en persons kropp er ved å forårsake alvorlig muskelspasmer. Hvis et anfall er generalisert i karakter, som berører store deler av begge sider av hjernen, kan en lidende falle til bakken som hans muskler ufrivillig stramme. Tennene kan presse sammen, muligens noe som fikk ham til å bite dypt inn tungen. Kontroll over sin blære og tarmer kan også gå tapt. Som et resultat, etter å ha fått et anfall, kan en person oppleve smertefulle smerter over hele kroppen og føler deg svak i armene og beina.

Epilepsi kan hemme Perceptual eller motoriske ferdigheter

Når et epileptisk anfall oppstår, er en persons hjerne påvirket i både sin dominerende og nondominant halvkuler. Som spedbarn begynner å utvikle koordinasjon under sensorimotor stadium av utviklingen, de er spesielt sårbare for de ødeleggende virkninger epilepsi. Hvis et barn lider avbrudd i nondominant halvkule av hjernen hans under barndom, kan hans kommando av spirende motoriske ferdigheter bli kompromittert. Videre kan han ha problemer med å tolke visuelle data. For eksempel, hvis det vises et bilde av ansiktet til en person, kan han gjenkjenne individuelle funksjoner, men ikke klarer å konkludere med at hver av de individuelle funksjonene er en del av en større helhet. Noen spedbarn som lider epileptiske anfall blir senere diagnostisert med emosjonelle lidelser som autisme eller hyperaktivitet.

Komplikasjoner kan oppstå fra Epilepsi

En rekke komplikasjoner kan oppstå som et resultat av et epileptisk anfall. Siden få epileptiske anfall er merket med varselsymptomer, de ofte overraske folk som lider av dem. For eksempel, hvis et anfall oppstår som en person er matlaging middag i sitt kjøkken, han kan alvorlig brenne seg hvis han faller på sin komfyr under anfallet. Hvis gå ned en trapp da hans anfall oppstår, kan han senere gjenvinne sine sanser for å finne seg selv blødning og dekket i blåmerker etter å ha fått et fall. Han kan også inhalerer væske inn i hans lungene som følge av et epileptisk anfall, forårsaker lungebetennelse.

Antiepileptika foreskrevet for å behandle epilepsi kan påvirke kroppen

Noen ganger kan botemidler være verre enn de sykdommer som de er utviklet for å behandle. Slik er tilfellet av visse anti-convulsants som brukes til å motvirke de negative effektene av epilepsi. Merket intellektuell regresjon oppstår hos barn som får i seg giftige doser av disse anti-convulsants. Mange av disse medikamentene er også kjent for å forårsake graviditet komplikasjoner. Så må de brukes med forsiktighet og omsorg. Selv når de utfører en positiv funksjon, men disse kan forårsake antikonvulsiva vektøkning, nyrestein eller akutt glaukom. Dermed kan bruk av slike medisiner føre til depresjon hos enkelte brukere, som føler motløs å plutselig få 20 til pounds.

Hvordan påvirker anemi kroppen?

Hvordan påvirker anemi kroppen?

Anemi Symptomer

Anemi er en blodsykdom som skyldes en mangel på hemoglobin (det røde pigment som gir de røde blodcellene deres farge) til de røde blodceller som bærer oksygen til alle deler av kroppen. Personer med anemi har som regel en deigaktig hudfarge og er veldig blek fordi cellene ikke kan transportere oksygen de trenger. Hvis du er svak, kortpustet, har vanskelig for å konsentrere seg, og oppleve mye av trøtthet, kan du ha anemi. Andre symptomer er kalde hender og føtter, rastløse ben syndrom, forstoppelse, diaré, raping, flisete negler, en racing hjerte, håravfall og forkjølelse. Du bør aldri selv-diagnostisere når det kommer til anemi. Du bør se en lege og har en komplett blodprosent (CBC) for å være sikker.

Årsaker og typer anemi

Jernmangel anemi er mangel på jern i blodet. Hvis du ikke får 200-240 mg jern en dag i ferrosulfat form, er det mer sannsynlig å utvikle denne type anemi. Mangel på kobber kan forårsake kobbermangel anemi. De fleste bare får 1,6 mg kobber per dag i stedet for 2 mg de skal få. Pernisiøs anemi er en mangel på vitamin B12. Symptomer er annerledes enn andre typer anemi og omfatte en brennende tunge, tap av appetitt, magesmerter, hukommelsestap, depresjon, irritabilitet og prikking eller nummenhet i hender og føtter. Anemi er forårsaket ved å ikke spise nok av hvilke typer mat som gir deg vitaminer og mineraler du trenger. Det kan også være arvelig. Overflødig blødning kan føre til anemi, og mange benmarg sykdommer som leukemi ikke la benmarg produserer nok røde blod cells.This er aplastisk anemi. Andre sykdommer som HIV, AIDS og kroniske sykdommer kan føre til anemi. Kjemoterapi, nyresvikt og infeksjoner kan skade benmarg og redusere mengden av røde blodlegemer som fremstilles. Langsiktige alkoholikere og strenge vegetarianere som ikke tar vitamintilskudd kan utvikle anemi. Kroppen din manglende evne til å absorbere visse vitaminer og mineraler kan føre til anemi.

Anemi Behandling

Etter blod arbeid har funnet ut at du har blodmangel, må årsaken til anemi bli oppdaget. Medisiner, kirurgi eller prosedyrer kan være nødvendig å korrigere hva som forårsaker anemi. Leger kan anbefale kosttilskudd og legge matvarer med vitaminer og mineraler du mangler til kosthold. Egg, biff, lam, nøtter, yoghurt, og hele korn er gode. Å spise 3 gram av leveren to ganger i måneden får du lett absorberes jernet sammen med folat og B12. Spis belgfrukter som kikerter, lima bønner og kidneybønner. Legg frokostblanding med helkorn og mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat, grønnkål og nepe greener til kosthold. Ta vitamintilskudd og spør legen din om B12-injeksjoner. Hvis du tar sink, begrense deg til mindre enn 30 mg per dag. Mer kan øke din risiko for anemi.

Hvordan Kreft virker i kroppen

Hvordan Kreft virker i kroppen

Kjennetegn av kreftceller

Kreft begynner når friske celler mister sin naturlige evne til å regulere sin egen vekst. Seks kjennetegn definerer kreftceller: evnen til å omgå normale vekstsykluser, ufølsomhet overfor naturlige signaler som regulerer cellevekst og deling, mangel på mekanismen initiere naturlig celledød, ingen mekanisme for regulering av celledeling, evnen til å konstruere sin egen blodtilførsel og evnen å invadere nabo vev og spredning (metastaserer) til andre organer. Kort sagt, svulster består av normale celler som har blitt skadet og vokse for fort, reprodusere for ofte, bor for lenge, og vandrer i hele kroppen. Som i kreftcellen fortsetter å vokse og formere seg uten behovet for å erstatte døende celler, det overskytende celler akkumulerer og til slutt dannelse av en masse, eller tumor. Svulster er enten godartet, som betyr at de er ikke kreft, og utgjør ingen trussel for nabo vev, eller ondartet, noe som betyr at svulsten er kreft, og vil fortsette å vokse og invadere andre organer. Kreft slik som leukemi og lymfom, men ikke danner tumorer. Cancer ikke er en enkelt sykdom. Hver type kreft har sine egne særtrekk med ulike vekstmønstre, nivåer av aggressivitet og behandlinger.

Hva er årsaken til Cells å bli kreft

Celler naturlig følge en syklus der de vokser, deler seg og dør i henhold til kjemiske signaler. Noen ganger DNA i en celle blir skadet av infeksjon med visse virus eller bakterier, eksponering for stråling eller kjemikalier, arvelighet og aldring. Celler har en naturlig mekanisme for å korrigere skadet DNA før cellen deler og replikerer feilen. I de fleste tilfeller er mutasjonen ufarlig. Imidlertid, i noen tilfeller, mislykkes i cellen for å korrigere feilen, og mutasjonen fører til ukontrollert vekst av kreft. Forskere har ikke oppdaget hvorfor noen celler bli kreft og andre ikke, eller hva forårsaker en celle til å bli kreft. Det er sikkert at kreft resultater fra mange mutasjoner over tid i stedet for en enkelt defekt. Arv spiller en rolle, og etterlater noen mennesker utsatt for visse typer kreft, som brystkreft. Andre typer kreft er knyttet til kosthold, som for eksempel tykktarmskreft, eller atferd, for eksempel lungekreft. Aldring er en risikofaktor fordi små mutasjoner bygge seg opp over tid. Tilstedeværelsen eller fraværet av spesifikke gener kalt onkogener også spør kreftutvikling. Onkogener koder for proteiner som regulerer cellevekst og stimulerer apoptose, derfor celler som mangler disse proteinene vokse uten naturlige begrensninger.

Metastasering

Metastaser, eller muligheten for kreft å spre seg til organer fjernt fra den opprinnelige svulsten nettstedet, er kjennetegn karakteristisk for kreftceller. Lokal metastase oppstår når kreftceller å invadere nærliggende vev, mens fjernmetastaser er når kreften sprer seg til et organ bort fra den opprinnelige tumor, slik som prostatacancer sprer seg til leveren. Friske celler slutter å vokse når de møter nabocellene. Kreftceller, men mangler denne evne. Styrken av den voksende tumor kombinert med den overskytende produksjon av enzymer som bryter ned celler og vev lar tumor for å skape den plass det er behov for å fortsette å vokse. Et annet sært karakteristisk for kreftceller er deres evne til å migrere lett. Kreftceller brytes av fra den opprinnelige tumor og inn i blodet eller lymfesystemet, som bærer dem i hele kroppen.

Hvordan detox Arsen fra kroppen

Arsen er ansett å være et tungmetall. Arsen er funnet i mange ofte brukte elementer, for eksempel husholdnings maling, enkelte plantevernmidler, og har blitt funnet i vannforsyninger i hele verden. Eksponering for arsen kan påvirke menneskekroppen og få til et bredt spekter av helsemessige problemer.

Bruksanvisning

Hvordan detox Arsen fra kroppen

•  Spis svovel rik mat som egg, hvitløk, løk, fjørfe og egg, fisk, bønner og belgfrukter. Svovel beskytter celler fra virkningene av giftstoffer, og det hjelper i dannelsen av galle. Din helsepersonell kan veilede deg med hvor mye svovel for å legge til din diett siden beløpene som kreves vil variere i henhold til ditt nivå av toksin (e).

.

Spis fiberrike matvarer (25 -35mgs fiber daglig er ideelt). Fiber hjelpemidler i avgiftning siden giftstoffer vil følge fiber og bli eliminert som avfall. Grønnsaker og frukt gir gode kilder til fiber.

Prøv chelatere medisiner. Chelation terapi bidrar til å fjerne arsen fra kroppen ved å gripe toksinet og fjerne det som avfall. Gelateringsmidler medisiner bør inneholde alfalfa, hvitløk, fiber, Torino og selen og DMSA. Dosering avhenger av individuelle produkter, så les etiketten for riktig doseringsanbefalinger.

Ta supplement Alpha lipoic syre, noe som bidrar til å styrke immunforsvaret som kan hjelpe til i hele prosessen med avgiftning. Selv om det ikke er RDA for alpha liponsyre, 50mg to ganger daglig har vist seg å bidra til å forbedre immunforsvaret.

Gå til din helsekost butikk og kjøpe en Liptropic formel. (Lipotropic forumlas forbedre leverfunksjonen). Formelen bør ha kolin, metionin og glutation. Dosering avhenger av individuelle produkter, så les etiketten for riktig doseringsanbefalinger.

Tips og advarsler

 • Når du gjør en heavy metal detox, er det lurt å være under råd fra en helsepersonell, siden de best kan hjelpe deg i riktig dosering og retningslinjer. Drikk mer vann under en detox, 6-8 glass om dagen
 • Unngå enhver detox plan som tyder på faste, med mindre du er under oppsyn av en helse er leverandør

Hvordan skille mellom depresjon og andre lignende lidelser

Skille mellom depresjon og andre lignende lidelser er en delikat oppgave som krever en full evaluering av en profesjonell. Siden de vanligste tegnene på depresjon er også symptomer på andre psykiske sykdommer, diagnose avhenger av resultatene av en omfattende sak historie. Kjennetegn på depresjon som tretthet, tap av interesse og søvnforstyrrelser er hyppige klager av folk som lider av andre, lignende lidelser. På grunn av dette faktum, mener en person lett han lider av depresjon når faktisk det er noen annen underliggende tilstand. En fullstendig vurdering av både nåværende og tidligere symptomer gir en klar differensiering mellom depresjon og andre lignende lidelser.

Bruksanvisning

Hvordan skille mellom depresjon og andre lignende lidelser

Identifisere symptomer, fortid og nåtid. Symptomer er den viktigste måten å skille mellom depresjon og andre lignende lidelser. Tegn som eksisterte tidligere, men har siden redusert, er avgjørende for den diagnostiske prosessen, spesielt når du prøver å skille mellom depresjon og andre lignende lidelser. Med utsikt bare en karakteristisk fordi det oppsto måneder eller år tidligere ber feil diagnose og påfølgende behandlingsplan. Utelate viktige symptomer, og du vil bruke mer tid på å prøve å finne ut hva som er galt i stedet for å fikse det. Avslører alltid alle tegn på mental sykdom, selv de som synes mindre vanlig eller relevant.

For referanse, lage en liste over tilbakevendende symptomer på problemet. En omfattende beretning om symptomene gir et sted å spore betydelige atferd og er lett å se når det oppbevares i en liten notatbok eller journal. Skriv hvert symptom ned som det er anerkjent, og sørg for å inkludere hyppigheten og frekvensen av forekomsten. Denne informasjonen er nyttig for å skille mellom depresjon og andre lignende lidelser.

Cross referere listen over symptomer med venner og familiemedlemmer. De fleste mennesker er ikke i stand til å se alle de synlige tegn på psykisk sykdom uten hjelp av en annen person. En kjær ser tegn som ikke er synlig for personen som lider av dem. Ganske ofte lidelsen kommer i veien og skyer evnen til å gjenkjenne viktige egenskaper. Spør nære venner hvis de merker tegn på impulsivitet, risikoatferd, irritabilitet eller aggressivitet. Alle disse egenskapene er eksempler på symptomer som varsling til noe mer enn bare depresjon.

Ta kontakt med en profesjonell. En lege eller psykiater har nødvendig opplæring for å skikkelig skille mellom depresjon og andre lidelser ved hjelp av informasjonen du har logget. Eksperter bruker Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders - Fjerde utgave (DSM IV) for å klassifisere og skille alle former for depresjon og tilstander som vises lignende. Når den profesjonelle mottar all nødvendig informasjon, er en diagnose gjort og en behandlingsplan er satt i verk.

Spor symptomer og evaluere effektiviteten av behandlingen for å sikre at differensieringen mellom depresjon og andre lignende sykdommer er korrekt. Når behandlingen er satt på plass, kontrollerer gyldigheten av differensiering ved å måle effektiviteten av diett. Hvis behandlingen virker, er diagnosen sannsynlig riktig. En negativ reaksjon på behandling plan antyder at forutgående differensiering, og påfølgende diagnose, er galt. Revurdere symptomer med legen din for å opprette en ny metode for behandling.

Hint

 • Nevn noen endring i atferden til legen uansett hvor ubetydelig det virker.
 • Unngå å søke på Internett for en diagnose-late til fagfolk å avgjøre.

Hvor lav vitamin nivåer påvirke depresjon

B12

En mangel på vitamin B12 har blitt vist å forårsake tappe nivåer av foliate hos pasienter. I en studie utført av Institutt for psykiatri, Kuopio Universitetssykehus, ble det oppdaget at pasienter som behandles for alvorlig depresjon hadde en mangel på foliate og vitamin B12 i sine røde blodceller. I studien ble pasientene supplert med vitamin B12 under behandlingen. Studien fant at de pasientene som fikk tilskudd reagerte mye bedre på behandlingen og overvant sin depresjon mye raskere.

Vitamin D

Vitamin D, hentet direkte fra sollys, påvirker depresjon på tre måter. Først sollys absorberes på sommeren øker mengden av serotonin frigitt i hjernen. Serotonin er kroppens hormon som skaper en følelse av lykke. Vitamin D arbeider også med nevro-reseptorer for å påvirke effektiviteten av absorpsjon. Endelig kan vitamin D hjelpe generelle stemningen i behandling av sesongmessige depresjon lidelser.

Omega 3

En studie utført i England fant at Omega 3, hentet fra å spise fisk minst tre ganger hver uke, forebygger depresjon hos gravide kvinner. Studien avhørt 10.000 gravide kvinner i sine 32. uke av svangerskapet om samlede forbruket av fisk. Studien fant at kvinner som spiste ingen sjømat var 50 prosent større sannsynlighet for å lide av depresjon under svangerskapet.

Hvordan overvinne klinisk depresjon

Hvordan overvinne klinisk depresjon


Når depresjon varer i mer enn to uker, og begynner å forstyrre daglige virke, kan du bli diagnostisert med klinisk depresjon. Klinisk depresjon kan være overveldende for den personen arbeider med depresjon samt for familiemedlemmer. Det kan føles som det er nå vei ut, og du kan føle lyst til å gi opp. Det finnes måter å behandle klinisk depresjon, men du må søke hjelp. Du kan føle at å isolere deg selv, men du vil trenge støtte og veiledning.

Bruksanvisning

Hvordan overvinne klinisk depresjon

•  Forstå symptomene. Klinisk depresjon er beskrevet som perioder med tristhet som varer lenger enn to uker, og er i konflikt med daglig fungering. Følelsen av verdiløshet, en manglende evne konsentrere, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønstre og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på klinisk depresjon.

Snakk med noen. Oppsøke en venn eller et familiemedlem, og fortelle dem hvordan du føler. Fighting depresjon alene kan føle seg umulig. Hvis du har tanker om å skade deg selv eller du har lyst til å gi opp, er det viktig å søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Få profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon kan bli så ødeleggende at du ikke kan bekjempe det alene. Finne en rådgiver som kan hjelpe deg med å håndtere de følelsene du har, samt en psykiater som kan utføre en medisinsk vurdering for å vurdere for medisiner er viktige skritt i utvinningen. Klinisk depresjon er ofte på grunn av en ubalanse i hjernens kjemi og kan ikke være i stand til å bli kontrollert uten medisinering.

Stay engasjert i behandlingen. Selv om du kanskje lyst til å gi opp, å ta medisinen, deltar rådgivning og delta i støttegrupper vil hjelpe deg å ta litt kontroll over situasjonen. Terapeutiske aktiviteter for å behandle depresjon som å holde en journal, trening og avslapping kan hjelpe ved å utforske følelsene dine.

informeres. Spør dine utøvere spørsmål om behandlingen, besøk pålitelige nettsteder dedikert til diagnostisering og behandling av depresjon som de som er oppført nedenfor, og inkludere familien i behandlingen. Jo mer støtte du har, jo lettere vil det være for deg å lære å håndtere dine symptomer.

Hint

 • Få hjelp. Delta i utvinningen. Få utenfor. Nyte fordelene av naturlig sollys. Exercise.
 • Depresjon kan være mild eller alvorlig, situasjons eller biologisk. Hvis du har klinisk depresjon, kan du ikke alltid være i stand til å kontrollere dine tanker og impulser. Hvis du har tanker om selvmord eller et ønske om å skade deg selv, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Hvordan bekjempe Morning Depresjon

Hvordan bekjempe Morning Depresjon


Morning depresjon er klinisk referert til som Døgnvariasjoner Mood Variasjon. Det oppstår vanligvis som en sekundær symptom fra standard klinisk depresjon og det kan ta flere forsøk på behandling for å kurere helt. Mange mennesker lider av denne tilstanden, og det er ulike tiltak du kan gjøre for å bekjempe morgen depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan bekjempe Morning Depresjon

•  Besøk din lege. Fortell ham alle symptomene du opplever, og at du føler deg mer deprimert i løpet av morgentimene. Han kan foreskrive en av mange antidepressiva for å hjelpe din tilstand. Det tar vanligvis ca to uker for antidepressiva for å begynne å jobbe, som du må opprettholde et visst nivå av disse stoffene i kroppen din for å føle resultatene, og dette oppnås ikke umiddelbart.

Ta antidepressant nøyaktig som foreskrevet og på samme tid hver dag for å nå nødvendige blodserumnivåer.

Kjøp en flaske med lavendel eterisk olje på en helsekostbutikk. Det antas at lavendelolje naturlig roer og slapper kroppen, redusere stress, angst og depresjon. Pust inn en liten mengde av denne aroma, et par ganger i løpet av dagen.

Unngå koffein, alkohol og fet mat, spesielt før du går til sengs om kvelden. Dette er sentralstimulerende midler, som hindrer en skikkelig natts søvn og øke angst og depresjon.

Få minst 8 timer søvn per natt. Under søvn, din kroppen reparerer skader og styrker immunforsvaret. Ikke får nok søvn kan gjøre depresjon verre.

Diskusjon terapi er anbefalt av mange leger for morgen depresjon. Å snakke med en venn, slektning eller terapeut kan hjelpe deg med å finne ut hva som forårsaker symptomene dine, slik at du kan eliminere problemet.

Hint

 • Holde en journal kan være terapeutisk i håndteringen av depresjon. Du kan skrive noe du ønsker i dagboken din, og ingen har til å lese den, men du. Hvis du liker derimot, kan du dele det med din lege for å gi ham et bedre inntrykk av dine tanker, handlinger og symptomer.
 • Depresjon er en vanlig tilstand som rammer tusenvis av mennesker. Det er viktig at du søker medisinsk behandling fra en lisensiert lege for å behandle og kurere depresjon. Hvis du har selvmordstanker, ringe 911 umiddelbart.

Hvordan behandle Teenage depresjon naturlig

Hvordan behandle Teenage depresjon naturlig


Selve innholdet av ungdomsårene er fylt med uforklarlige humørsvingninger og irrasjonell tenkning, men noen ganger den typiske tenårings angst blir noe annet. Perioder med tristhet eller sinne som begynner å forstyrre daglige fungering og symptomer som synes overveldende kan ofte behandles uten behov for medisiner. Det er mange naturlige metoder for å bekjempe tenårene depresjon og garanterer en prøve før bruk av psykotrope medikamenter.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Teenage depresjon naturlig

•  Forstå symptomene på tenårene depresjon. Depresjon kan uttrykkes forskjellig i tenårene enn hos voksne. Selv om det kan være langvarig tristhet, mange tenåringer uttrykke deprimert følelser i form av sinne. Aggressiv atferd, uforklarlig vekttap eller vektøkning, forstyrret søvn og følelsen av verdiløshet er også typiske tegn på teenage depresjon. Mange tenåringer begynner å engasjere seg i høy risikoatferd som narkotikabruk og alkoholforbruk.

Snakk om det. Tenåringer kan ikke innse at deres følelser er depresjon og kan bli flau av deres manglende evne til å takle. Snakker om presset som tenåringer er under og gi dem muligheten til å gi uttrykk for sine bekymringer er viktig i behandling av depresjon

Recruit hjelp. En god venn, en villig nabo, en støttende fotballtrener eller en pastor i kirken er alle potensielle støtte til tenåringen din. Å ha et nettverk som når ut til tenåringen din kan gi utløp for sine tanker og følelser. Finne en god familieterapeut som kan jobbe med deg og din ungdoms å bidra til å gjøre følelse av situasjonen er også en utmerket måte å behandle depresjon.

Hold deg aktiv. Depresjon ber om en inaktiv sinn. Deltagelse i fysisk trening, delta i sosiale aktiviteter, og å hjelpe til hjemme er alle måter å holde sinnet opptatt mens du arbeider med behandling av depresjon. Et kosthold rikt på vitaminer og sunn mat også legger til muligheten for kroppen å bekjempe depresjon.

Sov godt. En god natts søvn er viktig for behandling av depresjon. En tenåring bør få minst 7-8 timer søvn en natt.

Unngå høye risikoatferd. Bruk av alkohol, narkotika eller reseptbelagte legemidler er ineffektive mestringsmekanismer og vil blande seg inn i vellykket behandling av depresjon.

Hvordan takle alvorlig depresjon

Depresjon er en vanskelig sykdom å leve med. Det kan la deg følelsen håpløs, drenert, stresset, og selv suicidal. Det kan være tider når ting virker så mørkt at du canâ € ™ t se en vei ut. Selv om du føler for å gi opp, henge på, fordi det finnes måter å takle.

Bruksanvisning

Hvordan takle alvorlig depresjon

Prøv å identifisere noen ting eller situasjoner som synes å utløse eller forverre depresjon. Prøv å minimalisere disse utløser så mye som mulig. Dette kan bety å måtte kutte noen ting ut av livet ditt, skifte jobb, eller slutte å henge rundt visse mennesker. Du dona € ™ t trenger noen ekstra stressfaktorer, som depresjon er stressende nok.

Snakk med en profesjonell terapeut eller rådgiver. De kan være i stand til å hjelpe deg til å bedre håndtere din depresjon ved å få til roten av hva det er som gjør deg deprimert. Selv om det kan være ytre faktorer som forandringer i livet, dårlige forhold, eller andre uheldige ting som skjer i livet ditt, ita € ™ s også mulig at en sykdom eller kjemisk ubalanse i hjernen som forårsaker depresjon.

Snakk med din lege eller psykiater om antidepressiva. Antidepressiva er nyttig for noen når det gjelder å håndtere og takle sin depresjon. Ikke alle antidepressiva fungerer for alle, så du må kanskje prøve forskjellige seg før du vet hvilken som fungerer for deg.

Bli involvert i en hobby for å prøve å gi deg en stikkontakt og noe annet å fokusere på. Å delta i ulike aktiviteter som du liker kan bidra til å avlaste stress og gi deg noen glede, selv om ita € ™ s bare midlertidig. Hver lille bit av positiv energi hjelper.

Skriv i en journal. Journalføring hjelper deg å holde styr på hvor youâ € ™ re følelsen fra dag til dag og registrere eventuelle triggere som gjør din depresjon verre samt noen måter youâ € ™ ve funnet å hjelpe deg bedre takle depresjonen. Du kan skrive ned alt youâ € ™ re ikke komfortabel med å snakke om med noen andre.

Dona € ™ t isolere deg fra venner og familie. Mange ganger, folk som er deprimerte ønsker å være alene. Ita € ™ s best hvis du kan ha folk rundt deg som vil tilby deg støtte og masse kjærlighet. Prøv å være aktivt involvert med venner og familie. Selv om du dona € ™ t har lyst til det, gå ut med dem og prøve å kose deg. Samspill med andre mennesker bidrar til å fokusere tankene på andre enn whatâ € ™ s plager deg ting.

Spis sunt, trene, og være sikker på å få nok søvn. Du ønsker å holde en sunn kropp og har nok styrke til å hjelpe deg å arbeide på hjertet. Riktig kosthold, mosjon, og tilstrekkelig hvile holder oss i god form og gir deg energi. Siden depresjon kan noen ganger tappe din energi, du ønsker å praktisere gode vaner, slik at du kan bedre håndtere. Følelsen god fysisk vil hjelpe deg å takle mentalt.

Tips og advarsler

 • Hvis depresjonen forårsaker du å ta livet ditt, søke hjelp umiddelbart. Ring 1 (800) SUI-CIDE å snakke med en utdannet rådgiver som kan få deg litt hjelp.

Hvordan leve med depresjon og Rastløshet

Leve med depresjon og rastløshet som følger med angst kan være veldig vanskelig. Per definisjon, er depresjon og angst diagnostisert når symptomene svekke daglig fungering. Det er noen strategier som kan anvendes for å forbedre disse forhold. Arbeide gjennom depresjon og rastløshet vil ta litt innsats.

Bruksanvisning

Depresjon og Rastløshet

•  Erkjenne depresjon. Ta oppmerksom på symptomer som følelsen trist eller tom, opplever tap av glede, overdreven skyldfølelse, gråtetokter, eller endringer i søvn, appetitt eller vekt. Angst symptomer inkluderer muskelspenninger, irritabilitet og rastløshet som kan manifestere seg i magen nød, brystsmerter, nummenhet og prikking i ekstremiteter.

Søk hjelp fra fagfolk. Gjør en avtale med en rådgiver for å starte behandlingen. Snakk med legen din for å utelukke en generell medisinsk tilstand og diskutere bruken av medisiner hvis det er nødvendig. Les bøker som tilbyr selvhjelp råd om hvordan håndtere depresjon og angst. Vet at depresjon og rastløshet av angst er ofte vellykket behandlet.

Kople inn i en virksomhet som er oppløftende. Utvikle en øvelse plan; dette er vil gi noen lettelse fra symptomer. Øv meditasjon og andre former for å utvikle din åndelighet. Tilbringe tid med venner, spise sunt og gjøre ting som er hyggelig. Ta deg tid til å slappe av. Unngå bruk av alkohol eller medikamenter som kan forverre følelser av rastløshet.

Hint

 • Hvis en person med depresjon er ikke i stand til å fungere eller er som vurderer selvmord, får hjelp umiddelbart ved å søke innleggelse psykisk helsevern eller besøke nærmeste legevakten.

Hvordan Flush Sodium fra kroppen din

Natrium har blitt et skittent ord i vårt vokabular. Det bør ikke være, skjønt; vi trenger natrium for å holde seg i live. Men over forbruket av denne vanskelige mineral er hva som forårsaker plager som setter amerikanerne på medisiner og spesielle dietter hvert år. Disse tilstandene omfatter høyt blodtrykk, hjerte-problemer og vannretensjon. Den beste måten å gjenopprette natrium balanse er å skylle overflødig natrium fra kroppen og å bruke forebyggende tiltak for å sikre at du ikke blir offer for vannretensjon eller verre, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hvordan Flush Sodium fra kroppen din

Hvordan Flush Sodium fra kroppen din

•  Drikk vann. Den mest effektive måten å skille ut natrium synes å være den vanskeligste. For mange amerikanere ikke får den anbefalte mengden vann per dag. Drikk en liter vann daglig. Destillert (demineralisert) vann kan brukes i stedet for vanlig springen eller flaskevann fordi, i motsetning til vanlig vann, betyr det ikke har mineraler i det, og vil ikke legge ekstra natrium i kostholdet ditt.

Kalium arbeider hånd i hånd med natrium. Faktisk er de begge nødvendig for å utføre den optimale celle og nerve funksjoner i kroppen. Kroppen vår ønsker å holde fast på det som lite kalium vi har og i prosessen å holde på natrium, så vel. Den enkleste måten for å frigjøre den overdreven natrium er å forbruke mye mer enn natrium kalium. Heldigvis kalium er lett tilgjengelig gjennom matvarer som bananer og poteter. Hvis forbruker kalium-rik mat ikke er mulig, ta en kalium supplement.

The American Dietetic Association anbefaler at enkeltpersoner begrense sitt inntak av natrium til 2300 mg per dag; Amerikanerne forbruker hvor som helst mellom 2500 og 7500 mg per dag. Med disse statistikkene, er det ikke rart sykdom er frodig over hele nasjonen. Les mat etiketter og begrense inntak av natrium ved å spise mer frukt og grønnsaker og mindre pakket, hermetisk og bearbeidet mat, som de er vanligvis høy i natrium.

Trene daglig er en god måte å holde vekten under kontroll og fjerne overflødig natrium gjennom huden, ved svetting. Hvis du ikke kan delta i aerobic aktivitet hver dag, skyter i tre til fem dager i uken.

Hint

 • Kontroversen rundt den langsiktige safeness av destillert vann, som det er helt blottet for viktige mineraler. I så fall bør det brukes bare for en kort periode.

Hvordan løse depresjon forårsaket av voldtekt

Hvis du har blitt voldtatt, kan du være sliter med følelser av depresjon og lurer på hva du kan gjøre for å lette din smerte. Blir voldtatt kan føre til mange forskjellige følelser, inkludert sinne, tristhet og angst. Mange kvinner sliter med selvmordstanker, en manglende evne til å stole på og flashbacks. Hvis du sliter med ekstreme følelser, er det viktig å kjenne symptomene på depresjon, og når du bør søke hjelp.

Bruksanvisning

Hvordan gjenopprette fra depresjon forårsaket av voldtekt

•  Forstå symptomene. Depresjon eller perioder med tristhet som varer lenger enn to uker kan forstyrre daglige fungering. Følelsen av verdiløshet, en manglende evne konsentrere, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønstre og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på depresjon og kan berettige medisinsk behandling.

Snakk med noen. Voldtekt er en ekstrem krenkelse og kan forlate en kvinne føler seg redd og isolert. Fristelsen til å trekke seg fra venner og familie kan være sterk. Oppsøke en venn eller et familiemedlem og fortelle henne hvordan du føler. Følelser knyttet til voldtekt kan være overveldende, og kan føre til betydelig depresjon og til og med selvmordstanker, hvis ikke adressert. Fighting depresjon alene kan føle seg umulig. Din kjære kanskje ikke vet hvordan de skal hjelpe, så fortell dem hva som er å hjelpe og hva som ikke er det. Hvis du tenker på å skade deg selv, eller du har lyst til å gi opp, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Få profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon relatert til voldtekt kan bli så ødeleggende, kan du ikke kjempe alene. Finne en rådgiver som kan hjelpe deg med å håndtere de følelsene du har og en psykiater som kan utføre en medisinsk vurdering for å vurdere om medisiner kan være nødvendig hvis din depresjon intensiverer og ser ikke ut til å være å la opp. Ikke vær redd eller flau for å be om hjelp og utnytte ressurser som er tilgjengelige for å hjelpe deg å håndtere dine følelser. Støtte grupper og voldtektsoffer assistanse programmer er tilgjengelige for å gi støtte og veiledning. Voldtekts misbruk og Incest National Network (Rainn) er et nettsted utpekt til å hjelpe deg med å finne hjelp i ditt lokale område.

Stay engasjert i behandlingen. Selv om du kanskje lyst til å gi opp eller å unngå de følelsene du har, er det viktig å møte dem for å ta tilbake kontrollen over livet ditt. Møtende rådgivning og delta i støttegrupper vil hjelpe deg å ta kontroll over situasjonen. Terapeutiske aktiviteter for å behandle depresjon relatert til voldtekt, for eksempel journalføring og rollespill, er nyttige strategier for å begynne å håndtere de følelsene du har. Mange kvinner sliter med å føle de er noe å klandre. Det er ingenting om voldtekt som er en kvinnes skyld, men terapi kan hjelpe deg å forstå disse følelsene og hjelpe deg å finne måter å takle.

Hint

 • Be om hjelp. Delta i behandlingen.
 • Depresjon kan bli ødeleggende og kan kreve medisinsk intervensjon. Hvis du har tanker å skade deg selv, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan identifisere Teen Depresjon Symptomer

Tenårene er en svært prøver tid for de fleste unge mennesker. Hormonelle svingninger, skiftende organer, og motstridende følelser er en normal del av å gjøre overgangen til voksenlivet. Ita € ™ s også normalt for tenåringer å føle malplassert og til, men hvis de er stadig følelsen tynget og overveldet, kan de være kronisk deprimert. Her er noen av faresignalene.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere Teen Depresjon Symptomer

•  Vær oppmerksom på din teenagerâ € ™ s følelser. De kan ha en negativ outlook som kan uttrykkes gjennom følelser av håpløshet eller tristhet, hyppig gråt, irritabilitet, sinne eller fiendtlighet, følelser av verdiløshet, mangel på entusiasme, eller tanker om døden. De kan også oppleve en endring i fokus som kan inkludere tap av interesse for aktiviteter, tilbaketrekning fra venner og familie, og konsentrasjonsvansker.

Observer tenår for atferdsproblemer. Hvis depresjonen ISNA € ™ t behandles, kan tilstanden føre til rusmiddelproblemer, problemer i skolen, spiseforstyrrelser, hensynsløs atferd, selvskading, vold, eller tenåringer kan løpe vekk.

Kjenn advarselen tegn på selvmord. En deprimert tenåring kan vurdere å ta sitt eget liv. Du bør være bekymret hvis din ungdoms samtaler eller vitser om selvmord, skriver historier om død, gir bort dyrebare eiendeler, skriver farvel notater til venner og familie, taler for ikke å være rundt mye lenger, og ser ut til å bli fascinert med døden.

Finn ut om din tenåring er i en av risikogruppene for depresjon. Risikofaktorene inkluderer å ha et familiemedlem som er deprimert, blir seksuelt misbrukt, har en annen psykisk lidelse, har problemer med narkotika eller alkohol, opplever tapet av et familiemedlem, blir mobbet, eller ikke å ha venner.

Hvordan Angst og depresjon i Foreldre påvirker barn

Ifølge National Research Council og Institute of Medicine, anslagsvis 7,5 millioner foreldrene er deprimert i USA og 15 millioner barn bor med en forelder som er deprimert. Til tross for elastisitet av barn, depresjon og alvorlig angst påvirker deres sosiale og psykiske utvikling. Omfanget av disse effektene er i stor grad avhengig av barnets alder under depresjonen.

Tegn og symptomer

Symptomer på depresjon og angst blant annet lengre perioder med tristhet, tretthet, økt uro, endringer i søvn og appetitt, tilbaketrekning og mangel på glede i tidligere interesser.

Babyer

Deprimerte foreldre med babyer har en spesielt vanskelig tid å danne en obligasjon og pleie sine barn. Deres tilbaketrekking gjør dem mindre sannsynlighet for å engasjere seg og leke med barnet sitt, som har en alvorlig innvirkning på hvordan deres baby engasjerer andre. Ifølge Parent.com, babyer fratatt denne bindingen og interaksjoner er mer sannsynlig å være engstelig, redd og ikke svarer til andre.

Små barn

Deprimerte og engstelige foreldre er lett frustrert og mindre sannsynlighet for å utfordre og gi næring til den intellektuelle utviklingen av sine barn. The National Institute of Child Health and Human Development fant at problemløsning ferdigheter og opprettholde et jevnt temperament er vanskelig for disse barna.

Preteens og tenåringer

Deprimerte eller engstelige foreldre er mer sannsynlig å være både trukket tilbake fra sine barn og mer kritisk. Unnlate å oppmuntre akademisk suksess, koordinere extracurriculars og gi næring til barnets sosiale relasjoner kan føre til dårlige sosiale ferdigheter, ulykkelighet, lav selvfølelse, stress og en økt risiko for depresjon.

Overvinne depresjon og angst

Søker medisinsk behandling for depresjon og angst, opprettholde en sterk sosial støtte system og snakke med barn om problemet kan alle redusere de skadelige konsekvensene av disse forholdene.

Hvordan virker Depresjon påvirker tenåringer?

Introduksjon

Depresjon er en psykisk lidelse som rammer de berørte enkeltpersoner 'humør og atferd. Tenåringer som lider av depresjon føler ulykkelig, håpløs og sløv. Ifølge Psykologi Information Online, får omtrent fire av 100 tenåringer alvorlig deprimert hvert år. Dette stemningslidelse påvirker alle områder av ungdommenes liv, inkludert hjem, skole, venner og samfunnet. Symptomene på depresjon kan være mer uttalt hos tenåringer som allerede er overveldet med stress og press i puberteten. Hvis venstre ubehandlet, kan depresjon føre til alvorlige problemer, som selv-medisinering med narkotika eller alkohol eller tanker eller selvmord.

Hvordan depresjonen påvirker følelser

Med depresjon, kan symptomene vare i flere uker eller flere måneder. Ifølge "Teen Depresjon" guide, depresjon kan ødelegge selve essensen av tenåringer 'personlighet, forårsaker en overveldende følelse av tristhet, fortvilelse eller sinne. I denne vanskelige tiden, kan tenåringer føler at livet ikke har noen mening. Hvis det skjer noe ille, for eksempel en familie sykdom, død eller skilsmisse, kan tenåringer føler skyld selv om de ikke hadde noe å gjøre med situasjonen. Gråtetokter er også mulig med deprimerte tenåringer, spesielt jenter. Tenåringer kan også føle seg isolert eller alene og at ingen forstår hvordan de føler, eller hva de går gjennom. Tenåringer som er deprimerte har racing tanker, vandrende sinn og synes det er vanskelig å konsentrere seg. Deprimerte tenåringer har også en tendens til å miste interessen for skoleaktiviteter, venner og hobbyer. De hormonelle endringer kan forsterke følelser og gjøre tenåringer mer irritabel eller fiendtlig. Selvmordstanker er vanlig i depresjon. Tenåringer kan snakke ofte av selvmord og / eller død.

Hvordan depresjonen påvirker atferd

Depresjon påvirker også atferden til tenåringer. Sove mer er ett av tegnene på depresjon. Men personer som lider av depresjon kan fortsatt være sliten og svak etter å ha sovet mange timer. Omvendt, noen deprimerte tenåringer lider av søvnløshet eller manglende evne til å holde sove. Spiser for mye eller ikke spiser nok er både mulig med depresjon. Noen tenåringer kan overspise som en måte å medisinere seg selv, mens andre slår til narkotika eller alkohol. Tenåringer kan ha liten interesse i skole eller lekser og slutte å bry seg om fremtiden. Noen tenåringer kan ha dårlig møteprotokoller. Med andre, kan karakterer falle betydelig. Tilbaketrekking fra venner og familie og en preferanse for å være alene er også mulig med depresjon. Kjører hjemmefra eller snakker om å forlate kan også være tegn på depresjon. I alvorlige tilfeller kan tenåringer skjære seg eller forsøke selvskading og spiseforstyrrelser. Hvis tenåringer faller i alvorlig depresjon, kan de prøver å drepe seg selv.

Informasjon om hvordan Kalsium laktat virker i kroppen

Informasjon om hvordan Kalsium laktat virker i kroppen

Kalsium Laktat

Kalsium laktat er et kosttilskudd som finnes i både pille og flytende former. Dette kosttilskuddet brukes til å fremme sterke bein og god helse. Det er også brukt for å redusere fosfatnivået og kan bli funnet i de fleste antacida. Det kan kjøpes som en over-the-counter medisiner, eller i resept form, for dem som lider med lave kalsiumnivåer eller de som lider av plager som krever en høyere dose enn hva som er tilgjengelig i over-the-counter medisiner.

Årsak til kalsiummangel

Magesyre er nødvendig for å sammenbrudd ellers uløselig mat, slik at matens næringsstoffer kan bli absorbert i kroppen. Alder og noen sykdommer hemme absorpsjon av næringsstoffer, som deretter fører til en mangel. Dette er tilfellet i de som lider av kalsiummangel.

Aktiv og passiv Absorpsjon nettsteder

Begynnelsen av tynntarmen som er kjent som en "aktiv transport side." Dette er hvor det meste av det supplerende kalsiumlaktat som er tatt inn i kroppen vil bli absorbert. Dette bestemte området i kroppen kan bare absorbere mellom 225 og 450 mg kalsium på en gang. Hvis kroppen din allerede har tatt i tilstrekkelige mengder kalsium, vil kroppen ikke absorbere supplement fra denne lille tarm nettstedet.

Hvis kalsium laktat ikke absorberes fra det aktive transportside, deretter reiser det til slutten av tynntarmen, kjent som "passiv diffusjon side." Den nederste del av tynntarmen har det høyeste nivå av pH, som står for hydrogen-ion-konsentrasjon. Den nederste del av tynntarmen, hvor den største mengden av kalsium er absorbert på et gjennomsnitt på 48 prosent.

Absorpsjon fra Colon

Ved å la den tynntarmen, vil kalsium laktat gå inn i tykktarmen. Her, probiotika, som er levende bakterier, blir forbedret ved kalsium, som i sin tur vil redusere pH i tarmen. Denne prosessen gjør det mer oppløselige kalsium, slik at enda mer kalsium til å bli absorbert gjennom tarmen.

Ubrukt Kalsium forlater kroppen

Kalsium, etter at absorpsjonen har funnet sted fra disse tre områder er fordelt over hele kroppen til de spesifikke områder som krever kalsium elementet for å opprettholde god helse. Når det oppløselige kalsium har beveget gjennom kroppen, og absorpsjon er blitt oppnådd, det overskytende kalsium laktat som ikke var nødvendig, eller ikke absorbert, vil bli utskilt gjennom nyrene.

Betraktninger

Kalsium laktat, som har de laveste elementvekter, har den høyeste løselighet faktor. Kalsium må være løselig å reise gjennom, og bli absorbert, i de viktigste absorpsjon områder i tarmen, for å opprettholde og fremme god helse. Visse sykdommer og sykdommer kan hemme riktig absorpsjon av kalsium laktat. Medisiner kan også hemme opptaket av kalsium laktat, eller kalsium laktat supplement kan påvirke medisinering. Snakk med legen din før du starter et regime av en kalsium laktat supplement.

Hvordan Stress og depresjon påvirker barn

Hvordan Stress og depresjon påvirker barn

Symptomer

Barna er under betydelig stress, med den økte arbeidsmengden på skolen, foreldrenes økonomiske bekymringer og mobbing som mange barn tåle. Erkjenner tegn på stress og depresjon hos barn er viktig, slik at du kan få hjelp når det trengs. Angst om en kommende test, frustrasjon med fagfolks situasjoner og selv buk smerter forbundet med å gi en muntlig rapport er alle normale forekomster av stress hos barn. Når stress blir betydelig nok til å blande seg inn i barnets fungering, kan det signalisere et større problem. Hyppig hodepine eller magesmerter, sengevæting, langvarig gråt eller roping rykk og en unngå visse situasjoner er alle tegn på at stress har begynt å påvirke barnets trivsel. Stress kan føre til depresjon hos barn, som kan identifiseres av perioder med tristhet som varer lenger enn to uker, forstyrrelser i søvn og appetitt, følelse av verdiløshet, selvmordstanker og et tap av glede i aktiviteter.

Behandling

Hvis du gjenkjenne tegn på stress eller depresjon i barnet ditt, er det viktig å handle raskt. Snakk med barnet om hva som forårsaker stress. Barnet kan være flau av situasjonen eller fortelle deg noe er galt, men det er viktig ikke å overse faresignaler. Snakk med barnet lærer å finne ut om det er noe som skjer på skolen som kan være årsaken til symptomene. Få rådgiver på skolen er involvert, slik at du har støtte ved skolen. Søk profesjonell hjelp hvis symptomene ser ut til å være årsaken til betydelige forstyrrelser i funksjon eller hvis du er bekymret for barnet kan skade seg selv. Et barn eller familieterapeut kan hjelpe barnet utvikle mestringsstrategier for å håndtere stress. En psykiater kan være nødvendig hvis medisinen er berettiget.

Støtte

Håndtere stress og depresjon kan være vanskelig og selv pinlig for et barn. Gi støtte og forståelse for barnet ditt er en viktig del av behandlingsprosessen. Slik at barnet ditt til å dele sine følelser uten å føle dømt eller latterliggjort er viktig. Snakk med søsken om barnets tilstand, slik at hele familien kan gi støtte. Hjelp barnet ditt med terapi prosessen ved å oppmuntre henne til å bruke teknikker hun lærer. Hjelp ham rollespill scenarier som kan føre til stress og oppmuntre ham til journal sine tanker. Forsikre barnet om at alt vil ordne seg, og at det vil være en forbedring i hennes symptomer. Stress og depresjon kan være vanskelig for hele familien, men med riktig hjelp symptomene kan lindres.

Hvordan virker Depresjon påvirker helse?

Hvordan virker Depresjon påvirker helse?

Effekt på psykisk helse

Effekten av depresjon på en persons psykiske helse kan være indirekte. Mange rapporterer om en følelse av å være fanget i et dypt hull med manglende evne til å komme seg ut. De lider av økt nervøsitet og er tilbøyelige til å ha angstanfall. Deprimert person kan ikke realisere den nedadgående syklus som han er i før det er for sent. Noen deprimerte mennesker lider av et behov for å hamstre varer, noe som kan føre til økt rot og resultere i sikkerhetsspørsmål. Deprimert person kan være ute av stand til å sove. Han kan nekte å gå utendørs og nekte besøkende. Som et resultat, vil hans helse psykisk og fysisk helse fortsetter å bli forsterket til behandling administreres.

Effekt på Psykososial helse

En deprimert person vil noen ganger isolere seg fra andre. Han kan føle seg uverdig til å ha besøkende. Han kan nekte å gå ut i offentligheten eller sosiale funksjoner som kirke. En person med depresjon kan ha en god del vanskeligheter med å gå på jobb, og kan ofte ringe inn syk. Enkle oppgaver som å gå på butikken kan fort bli utilgjengelig som depresjon spiraler nedover. Intervensjon som behandling med medisiner og / eller psykologisk behandling kan være nødvendig. Uten inngrep, kan forverre pasientens depresjon og pasienten kan bli gyldige av seg selv. På denne tiden er det også en økt risiko for selvmord på grunn av pasienten følelsen håpløs og alene.

Effekt på fysisk helse

Pasienten med depresjon er mer sannsynlig at lider av mer enn én sykdom og har kroniske smerter. I juni 2007-utgaven av Alternative & Komplementære terapier, melder S. Horowitz at pasienter med depresjon har en tendens til å ha mer vedvarende og intens smerte enn andre pasienter. Disse pasientene er også mer sannsynlig lider av flere sykdommer. Deprimert person kan lide av fedme eller anoreksi og kan ha å forholde seg til helse komplikasjoner fra disse sykdommene. Han er også mindre sannsynlighet for å følge legens anbefalinger og kan selv sende inn for uførhet i ung alder.

Behandlinger for depresjon

Det er mange antidepressive medisiner som kan være foreskrevet for depresjon. Men husk at medisiner har ofte bivirkninger som også kan være vanskelig å leve med. Det finnes også ulike psykologiske terapier som en pasient kan motta fra en lokal mental helse sentrum. Nettstedet for The Depresjon Guide Helseinstituttet anbefaler en pasient gjennomgå både farmakologiske og psykologisk terapi som behandling. Kombinasjonen av begge behandlinger synes å være den mest vellykket med å behandle sykdommen.

Recovery Fra depresjon

Recovery av depresjon er en lang, pågående prosess. Personen kan ha behov for å forbli på medisiner eller har pågående terapi for resten av livet. Personen kan også lider av tilbakefall og må søke medisinsk hjelp for å justere medisindoser eller få en variasjon i terapi. Vellykket utvinne fra depresjon betyr at personen er i stand til å utføre normale daglige aktiviteter. Recovery av depresjon vil bety at personen er i stand til å leve livet uten avbrudd av ødeleggende fortvilelse.

Hvordan diagnostisere Stress Depresjon

Hvordan diagnostisere Stress Depresjon


Stress bidrar til depresjon. De to går hånd i hånd. Nylige stressende hendelser er den mektigste risikofaktor for alvorlig depresjon. Stress på grunn av traumer i barndommen som fysiske og seksuelle overgrep og omsorgssvikt spille en stor rolle i senere utvikling av kroniske former for alvorlig depresjon. Her er noen måter å diagnostisere og bidra til å unngå unødvendig stress og det er utfallet, depresjon.

Bruksanvisning

•  Nip stress i fødselen ved å spise godt balanserte måltider, få tilstrekkelig søvn og trening og ikke sette av ting til siste minutt. Senking forventninger til deg selv hjelper også avverge stress som kan føre til depresjon.

erkjenner at arbeidet stress er forbundet med alvorlig depresjon og dystymi, som er en mer kronisk, mildere depresjon.

Forstå at for barn, særlig rundt den femte og sjette klassetrinn, får uakseptable karakterer på rapporten kort kan øke depresjon symptomer eller bringe på depresjon.

Hjelp noen som allerede har symptomer på depresjon for å redusere stressnivået og unngå ting som øker stress. Hjelpe dem til å innse at familiekonflikter og / eller vold, ekteskapelige konflikter, husholdning endringer, skilsmisse, rusmisbruk, økonomisk og helse stress, jobbstress og stressende eksamener kan alle føre til alvorlig depresjon.

Spot stressfaktorer i ditt eget liv. Stressfaktorer som kan bidra til depresjon er variert. De kan inneholde terrorangrep, å miste en ektefelle, foreldre, barn eller annet familiemedlem eller nær venn. Diagnose av en alvorlig sykdom og omsorg for et sykt familiemedlem er også svært stressende situasjoner som kan føre til depresjon.

Vær oppmerksom på at ikke bare bidrar stress til depresjon, depresjon kan også bidra til stress. Forskning er bare begynnelsen for å forstå forholdet mellom stress og depresjon og hvordan de begge påvirker kroppen. Mesteparten av forskningen er fokusert på et gen som regulerer hjernens kjemiske, serotonin.

Snakk med legen din om medisiner og andre behandlinger som kan bidra til å redusere stress og depresjon i livet ditt. Medisiner, støttegrupper, rådgiving, positiv tenkning, utdanning og utvikling av mestring som tid ledelse og forberede for fremtiden, journalføring og trener er alle måter å takle stress og depresjon.