Digidexo.com

overproduksjon ørevoks

Ørevoks bygge opp

Ørevoks bygge opp


Ørevoks (av ørevoks) er et naturlig stoff som er produsert i øret og tjener et helt gyldig hensikt å holde overflaten av kanalen sunn. Hvis den ikke forsvinner på vanlig måte, spesielt hos personer som er utsatt for overproduksjon av stoffet, så vil det sannsynligvis må fjernes.

Identifikasjon

Symptomer på ørevoks bygge opp kan være alt fra ikke-eksisterende til kløe å ringing eller faktisk tap av hørsel. Størrelsen på ørevoks akkumulering ser ikke ut til å påvirke symptomene. Selv store ansamlinger kan være umerkelig.

Fordeler

Ørevoks har gunstige effekter, bidrar til å holde øregangene fuktig og hindre bakteriell fra å ta roten. Normalt er ørevoks fjernes naturlig som den beveger seg fra den indre delen av øret til åpningen. Det det tørker og flak ut av øret.

Advarsel

Forsøk på å fjerne ørevoks hjemme kan føre til mer skade enn godt. Enheter, for eksempel bomull-tipped vattpinner, kan føre til pakking av ørevoks i strammere, som fører til en forstoppelse. Det er best å ha voks fjernes av en profesjonell.

Fun Fact

Angivelig, er ingen poster holdes av størrelsen på bitene av ørevoks, men anekdotiske bevis tyder på at noe på størrelse med en rosin regnes som ganske stort.

Forebygging / løsning

Ørevoks oppløsningsmidler, enten kommersielt eller fremstilt med en 50-50 blanding av sterilt vann og hydrogenperoksid kan programvaren og fjerne noen voks, spesielt hvis kanalen er irrigert etter dette med varmt vann, hvis en person har en perforert trommehinnen.

Hvordan identifisere symptomer på en Ørevoks Blokkering

Ørevoks kan føre til alle slags problemer. Også kjent som ørevoks toppelse, er det forårsaket av en opphopning eller overproduksjon av ørevoks som forårsaker en blokkering i ørekanalen. Dette kan føre til tap av hørsel, så vel som smerte.

Ørevoks blokkering kan påvirke både unge og gamle. Noen mennesker opplever voks buildup med noen måneder, mens andre aldri trenger å forholde seg til det. I områder med mye støv, som ørkenmiljøer, kan enkeltpersoner oppleve høyere enn normalt ansamlinger av ørevoks som øret prøver å beskytte seg mot smuss og rusk.

Lær hvordan å identifisere symptomer på en ørevoks blokkering for å hindre ørebetennelse og trommehinnen skade.

Hvordan identifisere symptomer på en Ørevoks Blokkering

Se etter tegn på nedsatt hørsel, inkludert en manglende evne til å høre talte stemmer, eller et behov for å skru opp volumet på TV eller radio. Små barn kan napp på ørene, noe som indikerer et potensielt problem, men mange vil ikke.

Sjekk ørene regelmessig for tegn på overdreven ørevoks. Hvis du er utsatt for en slik oppbygging, en gang i måneden eller annenhver måned er tilstrekkelig. Dette kan gjøres ved hjelp av en lommelykt. (Stikk aldri gjenstander som Q-tips ned i øregangen, da de kan skade trommehinnen eller forårsake infeksjon.) Hvis noen ikke kan se i ditt øre for deg, prøve å bruke en håndholdt speil med en større speil foran av deg, som din medisin-skap speil. Deretter, ved hjelp av lommelykt, skinne lys inn i øregangen for å se om du kan oppdage plasseringen av blokkeringen.

Vær oppmerksom på at øresus, eller en følelse av en plugget øret, er vanlige symptomer på en ørevoks buildup. Mange føler symptomer lik som å ha vann i ørene. Noen føler en følelse av trykk i øret.

Vit at følelsen en knitrende støy eller høre en liten "pop" når du svelger er et annet tegn på en ørevoks blokkering. Gjøre bruk av over-the-counter produkter som voks-oppmykning øredråper når det er nødvendig. Bruk av slike produkter som anvist på pakken. Les alltid nøye før du starter behandlingen. Det kan kreve flere behandlinger for å fjerne en ørevoks blokkering.

Hint

 • Ikke overse ørevoks buildup problemer. De kan føre til økte smerter og hørselstap.

Årsaker til forkalket ørevoks

Årsaker til forkalket ørevoks

Venus Flytrap

Tenk på ørevoks som kroppens egen Venus Fluefanger. Det er ekkelt og kan forårsake hørselsproblemer, men det er der for en hensikt. Ifølge DoctorHoffman.com, voks, som er trege, kan fange opp og felle utenlandske enheter som kan fly, krype, skli eller blåse inn i øret, inkludert bakterier, små insekter, plantemateriale eller skitt. Disse enhetene er stoppet døde i deres spor ved ørevoks. Formålet med ørevoks er å beskytte kanalen i øret og trommehinnen; Imidlertid, dersom voksen er overdreven, noe som er et problem for noen mennesker, og har vært i øret for lang, vil det calcify. Forkalkning oppstår når mineral kalsium bygger seg opp i mykt vev, forårsaker den til å stivne.

Herding og bli rock

Ørevoks kalles ørevoks, ifølge Teenhealthfx.com. Ørevoks er opprettet fra dine ører "hårsekker og kjertler. Alle har ørevoks, men noen mennesker har altfor mye. Ifølge Otoscopes.org, dette mange oppstå fordi det er en overproduksjon av voks eller det er problemer vedrørende naturlig fjerning og klarering av voks. Noen mennesker kan ha smale ørekanaler eller vinkelen av kanalen kan være slik at det bremser ned den naturlige passasje av voks (i verden utenfor og på våre puter). Dette er folk som lider av voks buildup. Voks stivner (calcifies) og blir rock hvis det har vært i øret i lang tid.

Påvirket Ear

Consumerreports.org bemerker at en stor del av ørevoks som blokkerer kanalen anses påvirket ørevoks eller en ørevoks plugg. Det er mulig for voksen til å dekke trommehinnen, noe som hindrer deg fra å høre normalt. Dette voks, som er vanskelig, er det ikke lett å rikke.

Utseende

Fairview.org rapporterer at fersk ørevoks er gul og myk, mens gamle ørevoks er svart eller brun og kan se ut som blod. Gammel ørevoks kan også være eksentrisk, hvit og tørr. Hvis du har grove, ru hår i øret eller bruker høreapparat, kan dette forverre utviklingen av ørevoks.

Våt eller tørr Wax

Noen ganger er ørevoks vått, og noen ganger er det tørt. Når det er tørt og stivner på innsiden av øret - fordi det ikke har falt ut av øret som den burde ha - en forstoppelse oppstår.

Vanning

Medisinske fagfolk er ikke sikker på hvorfor noen mennesker har problemer med for mye ørevoks, som stivner og skaper problemer for den enkelte. Men når det blir obstruktiv og påvirket, det bør fjernes, ifølge Healthinfoarticles.com. Dette må gjøres forsiktig, fordi du kan utilsiktet skubbe herdet voks lenger inn din kanalen forverre eksisterende problem. Du kan også føre til en hud slitasje på innsiden av øret, noe som kan føre til infeksjon. Vanning øret, er den beste metoden for å bli kvitt den herdet voks. En løsning blir satt inn i øret, mykgjørende voks og tillater den å renne eller som skal fjernes. Det kan kreve et besøk til legen for å få påvirket voks fjernes grundig og trygt

Ørevoks Behandlinger

Ørevoks Behandlinger


Det brune, klebrig stoff som stikker ut av ørene dine er ikke skitt. Det er ørevoks, eller i lekmann vilkår, ørevoks. Ørevoks skilles ut av huden kjertler i øregangen, og det har som mål å beskytte øregangen mot infeksjoner og bære bort eventuelle urenheter, som smuss, som kan ha avgjort i øret. Normalt tørker ørevoks og faller ut av øret på egen hånd. Imidlertid kan det være ganger at det er en overproduksjon av ørevoks, og behandling kan være nødvendig å fjerne det fra ørene.

Drug Store rettsmidler

Over-the-counter voks myknere kommer ofte i form av en flytende løsning som er meget effektive i å oppløse den mest viskøse av ørevoks oppbygging. Hvis du har smerter, eller utslippet ser ikke ut som ørevoks, ta kontakt med helsepersonell fordi eardrop løsning kan faktisk være skadelig hvis buildup er forårsaket av en sprukket trommehinne eller noen andre traumer.

Hjem Rettsmidler

Hvis du ikke føler for å lage en tur til apoteket, kan du gjøre en trygg ørevoks fjerning løsning i ditt eget hjem. Ta en liten mengde av babyolje eller mineralolje, og blande den med den samme mengde varmt vann. Sakte påfør to dråper av løsningen på øret med voks buildup, deretter la oppløsningen renne ut. Prøv denne behandlingen to ganger om dagen i et par dager, og alt skal være klart.

No-nos

Bomullspinner, pins, eller andre små gjenstander bør aldri brukes til å fjerne ørevoks fra øret. Ved hjelp av disse midlene vil vanligvis presse ørevoks mot trommehinnen i stedet for å fjerne den, og ørevoks mot trommehinnen kan skade trommehinnen og forårsake smerte, hodepine, og øresus (medisinsk kjent som tinnitus). Ear candling, ved hjelp av en flamme for å skape et vakuum for å fjerne ørevoks, er ikke effektiv, og er potensielt skadelig.

Konsulter lege

Ta kontakt med en helsepersonell hvis din voks buildup er hard eller tørr, eller hvis du opplever smerte, svimmelhet, øresus, eller kløe i øregangen. Disse symptomene kan være et tegn på noe mer alvorlig enn litt ekstra slam i øret.

Den naturlige måten å fjerne ørevoks

Den naturlige måten å fjerne ørevoks


Ørevoks produksjon varierer fra en person til den neste. Mengden og konsistensen av en persons øre voks kan være like unik som individet. Noen ørevoks er hard og tørr, mens andre har ørevoks som er mer våt i konsistensen. Ørevoks er avgjørende for helsen til øret, beskytte det indre øret mot smuss og annet rusk. Men når overproduksjon av ørevoks oppstår eller hard ørevoks fører til en tette, kan det bli svært ubehagelig, påvirker hørsel og forårsaker ubehag i ørene.

Den naturlige måten å fjerne ørevoks

lener hodet til siden slik øret med ørevoks er vippet opp, og dra øreflippen ned og ut for å åpne øregangen. Plasser tre dråper olivenolje inn i øregangen med et øye dropper. Bruk olivenolje som er romtemperatur.

Hold hodet vippet til side for tre eller fire minutter slik at oljen får tid til å jobbe seg ned i øregangen, demper ørevoks i prosessen. Bruk en ren klut til å tørke bort noen olivenolje drypper på utsiden av øret.

Fyll en gummi sprøyte med lunkent vann. Drypp vannet langsomt, med små spruter, for å løsne ørevoks. Små stykker av den herdede ørevoks vil løsne og arbeide seg gjennom ørekanalen og ut av øret.

Bøy hodet så øret som du fjerne ørevoks er nå vendt mot gulvet. Bo i denne posisjonen for å hjelpe den løse ørevoks jobbe seg ut av øret. Tørk ørevoks bort fra øret åpning med bomullspinner.

Slipp tre dråper rensevæske inn i øret for å tørke den ut. Lene hodet til siden slik rubbing alkohol kan dryppe ned i øregangen, og deretter lene de berørte øret mot gulvet slik at alkohol kan dryppe ut igjen.

Hint

 • Aldri sette en bomullspinne hele veien inn i øret. Bruk bare bomullstupp på den synlige delen av øret.
 • Hvis ørevoks drenering fra øret ser eller lukter mistenkelig, se en lege for å utelukke en ørebetennelse.

Ørevoks fjerning Instruksjoner

Ørevoks fjerning Instruksjoner


Ørevoks, eller ørevoks, i normale mengder bidrar til å rense, beskytte og holde det indre øret sunt. Problemer kan oppstå når det er for lite ørevoks, noe som resulterer i øret føles tørr og kløende. Overproduksjon av ørevoks resultater i øret følelsen tett, påvirker hørsel og kan forårsake svimmelhet. Når ørevoks blokkering skjer av og til, kan du avhjelpe situasjonen hjemme, men du bør besøke en øre, nese og hals spesialist hvis du har gjentatte problemer med overproduksjon.

Ørevoks fjerning Instruksjoner

•  Len hodet til den ene siden slik at øret med blokkering vippes oppover. Dra øreflippen ned med pekefingeren og tommelen for å åpne øret.

Fyll dråpetelleren med mineralolje. Hold den over øret slik at spissen er i nærheten av åpningen i øret. Sprute tre dråper mineralolje inn i øret. Hold hodet til siden slik at mineralolje kan dryppe ned i øregangen for å løsne ørevoks.

Hell vann fra springen i en bolle. Bruk en food termometer for å sørge for at vanntemperaturen er rundt 98 grader Fahrenheit.

fylle blæren sprøyten med vann. Sakte sprute vann inn i øret for å bryte opp og løsne ørevoks.

Len hodet i den andre retningen, så de berørte øret er vippet mot gulvet. La ørevoks og vann til å renne ut av øret. Dette kan ta noen minutter.

Tørk bort ørevoks, som det kommer ut, ved hjelp av en bomullspinne.

Hint

 • Se en lege hvis du har smerter i ørene eller hvis utflod fra ørene ser unormal.
 • Ved hjelp av vann ved kroppstemperatur for vanning ørene bidrar til å redusere svimmelhet.
 • Ved hjelp av bomullspinner alene for å fjerne ørevoks kan skyve ørevoks lenger inn i øret.
 • Bruk aldri andre gjenstander, for eksempel hår pins, for å prøve å fjerne ørevoks fra ørene.

Hvordan å rense Ørevoks

Hvordan å rense Ørevoks


Å ha en liten mengde ørevoks i den ytre øregangen er naturlig og sunt. Ifølge Mayo Clinic, "Den beskytter ørekanalen ved å fange skitt og bremse veksten av bakterier." Imidlertid vil en overproduksjon av ørevoks føre til blokkering i øret som resulterer i hørselstap og kløe. En effektiv måte å rense det er å oppsøke lege eller ved trygt fjerne voksen selv ved hjelp av naturlige metoder.

Hvordan å rense Ørevoks

•  Påfør et par dråper mineralolje, babyolje eller hydrogen peroxide i øret to ganger om dagen i fire til fem dager ved hjelp av en pipette. Karbamidperoksid, også kjent som Debrox eller muse øredråper, fjerner voks buildup i kanalen og selges i apotek.

•  Sett varmt vann eller saltoppløsning i en gummi-bulb sprøyte; sprute vann inn i øret ved å vippe hodet sidelengs, trekke det ytre øret opp og tilbake.

•  Tapp øret at du vannes eller spyles ut ved å vippe hodet til siden, slik at vannet å flykte sammen med den innebygde opp voks.

Tørk det ytre øret helt, men forsiktig med et håndkle eller en håndholdt hårføner.

konsultere legen din eller en otolaryngologist. Disse fagfolk vil fjerne ørevoks manuelt og trygt ved hjelp av en liten buet instrument som kalles en curette eller utføre en sugemetode mens inspisere øret.

Hint

 • Bruk aldri en bomullspinne eller andre gjenstander til å grave i øret.
 • Mykgjøre voks i øret ved å bruke dråper Debrox eller mineralolje før skylle øret ut.
 • Forsøk aldri noen av trinnene ovenfor hvis du har et hull i trommehinnen eller nylig hadde øret kirurgi; oppsøke lege.

Hvordan bli kvitt ørevoks i et barn

Selv ørevoks er et naturlig produkt av kroppen, har for mye ørevoks kan forårsake hørselsproblemer eller ubehag hos barn. Hvis du ønsker å prøve å bli kvitt ørevoks i et barn, følger du disse trinnene.

Hvordan bli kvitt ørevoks i et barn

å bruke hydrogenperoksyd. Ved hjelp av en dropper legge til en liten mengde hydrogen peroxide til barnets øre. La det boble, og slå barnets øre til avløp. Dette kan bidra til å løsne ørevoks.

Bruk naturlig tilnærming. Noen få dråper olivenolje eller mineralolje i barnets øre kan myke opp ørevoks. Myknet voks vil ofte komme ut på egen hånd.

Hvil barnets øre på et varmt vann flaske eller på en varm klut. Varme kan hjelpe smelte ørevoks slik at det kan renne. Vær sikker på at temperaturen på overflaten er varm og ikke varm.

Kjøp en over-the-counter ørevoks fjerning løsning eller kit.

Kontakt ditt barns barnelege. Han kan ha en foretrukket fremgangsmåte for å løsne og fjerne ørevoks. Legen kan myke opp og skrape bort ørevoks fra barnets øre.

Gå for forebygging. Hold barnets ører rent med en myk vaskeklut på det ytre øret. Du vil også ønsker å være sikker på å holde barnet hydrert. Dehydrering kan gjøre ørevoks hardere.

Hint

 • Rådfør deg med barnets barnelege før du bruker noe for å fjerne barnets ørevoks.
 • Bruk aldri en bomullspinne for å rengjøre ørevoks fra et barns øre. Du kan pakke den ørevoks i øret dypere gjøre problemet verre.

Ørevoks buildup i Kids

Ørevoks buildup i Kids

Ørevoks er en myk, naturlig stoff, offisielt kjent som ørevoks, som skilles ut av huden kjertler inne i øret. Mens folk i alle aldre er stadig produserer ørevoks, kan det ofte buildup spesielt i barn, forårsaker mye bekymring for foreldre. Disse foreldrene trenger ikke bekymre deg. Ørevoks buildup er helt normalt og er vanligvis ikke skadelig med mindre det blir ut av hånden. Bekymrede foreldre bør oppsøke lege hvis de er redd om voks buildup, og de kan også lære litt mer om det slik at de vet om de trenger å bli skremt.

Funksjon

Like motbydelig som det kan virke, er ørevoks faktisk ganske nyttig. Ørevoks fungerer som et vannavvisende og også holder øregangen og trommehinnen beskyttet. Fremmedlegemer, det være seg støv, bakterier eller mygg eller små insekter, blir fanget i øret voks før de kommer inn for å skade hørselen. Øret voks deretter tørker ut og faller ut, holde øret rent. Ørevoks kan være spesielt gunstig for barn, siden de ikke alltid har kunnskap eller midlene til å rense ut noe som blåser inn i ørene.

Advarsel

Hvis ørevoks gjør buildup til et punkt at det blokkerer ørekanalen, kan det føre til en rekke problemer. Barn kan lide delvis hørselstap, avhengig av hvor mye voks er bygget opp. Dreven ørevoks kan også føre til smerter, som voksen kan bli svært hard og slip mens den er fast i sensitive øregangen. Siden ørene deler de samme nervene med halsen, kan overdreven voks også føre til hoste eller en kile i halsen området.

Misforståelse

Ørevoks i barna er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Etter å ha for mye ørevoks, faktisk kan være mer fordelaktig enn å ha ingen i det hele tatt. Den eneste tiden foreldre bør være opptatt, er hvis ørevoks bygger seg opp så sterkt at den blokkerer øregangen fullstendig og gjør det vanskelig å høre. Foreldre bør ideelt sett aldri trenger å rense ut barne ørevoks, som voksen tørker ut og faller bort av seg selv.

Behandling

Hvis for mye voks gjør bygge opp, bør foreldrene aldri sondere og dytte på den, som det kan kjøre voksen dypere inn i ørekanalen. Ved hjelp av en bomullspinne er også en dårlig idé, så det kan fremsettes for dypt eller barnet kan plutselig flytte og pinnen kan punktere trommehinnen. Vanning er en sikker måte å bli kvitt overflødig ørevoks hvis det blir en nødvendighet. Foreldre kan tipse barnets hode til siden og fyller øregangen med babyolje, hydrogen peroxide eller mineralolje gjennom en pipette. Hold hodet på skrå i ca fem minutter, deretter rette hodet, plassere et håndkle utenfor øret for å samle opp væsken som renner ut.

Betraktninger

Hvis et barn er konstant trekke, gni eller plager med ørene, kunne han være lider av ørevoks buildup --- eller en ørebetennelse. Hvis det er fra voks, kan foreldre oppmerksom på en synlig buildup eller en drenering som er gul eller brun. På den annen side, hvis barnet lider av en øreinfeksjon, kan øret drenering være klare, blodig eller melkeaktig og være ledsaget av feber og problemer med å sove.

Ørevoks bygge opp hos barn

Ørevoks bygge opp hos barn

Har barnet ditt synes å være ignorerer deg når du ringer? Er han ber deg om å gjenta ting du si til ham? Er han klage på en øreverk eller gni øret hans mye? Et besøk til legen din kan fortelle deg om disse problemene er forårsaket av ørevoks oppbygging.

Årsaker

Ørevoks oppbygging hos barn kan skje på grunn av overdreven ørevoks produksjon eller på grunn av elementer som er satt inn i ørene, komprimering ørevoks.

Effekter

Noen barn kan klage over en øreverk eller ringing i ørene hvis de har ørevoks oppbygging. Du kan også legge merke til noen hørselstap hos barnet ditt.

Misforståelse

Det er ikke nødvendig å rense normal ørevoks ut av barnets øre. Ørevoks bidrar til å hindre infeksjoner ved å fange støv og rusk som kommer inn i øregangen.

Forebygging / løsning

Hvis barnet ditt er utsatt for ørevoks bygge opp, kan du bidra til å forhindre eller forsinke den ved å hindre eller nedslående ham fra å sette fingrene eller andre gjenstander i øret hans. Du kan også bruke et hjem rensing kit eller gå til legen din for å ha overdreven ørevoks oppbygging fjernet.

Advarsel

Ear candling, prosessen med å sette et rør i øret og belysning den andre enden, kan forårsake alvorlig skade på det indre øret. På samme måte, ved hjelp av bomullspinner for å rengjøre det indre øret kan kompakt ørevoks og legge til problemet med overdreven ørevoks oppbygging.

Hvordan du rengjør ørevoks i et barn

Ørevoks er skjemmende, men det tjener et verdifullt formål. Den klebrig stoff feller skitt og andre partikler som kan forårsake irritasjon eller infeksjon i øret. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å gå langt for å fjerne ørevoks, men påvirket ørevoks kan noen ganger stivne og forstyrre hørsel. I disse tilfeller, voks kan ofte bli fjernet i hjemmet.

Hvordan du rengjør ørevoks i et barn

Regelmessig rengjøring

•  Sjekk det ytre øret for ørevoks.

Fukt en vaskeklut med lunkent vann, og pakk det rundt pekefingeren.

Tørk av ytre øret forsiktig uten å skyve voks tilbake inn i ørekanalen.

Fjerne en blokkering

Velg en over-the-counter løsning for å fjerne ørevoks, eller blande en liten mengde av hydrogenperoksid med en lik mengde vann, i henhold til Dr. William Sears.

Varm blandingen ved å holde den i hendene i noen minutter.

Har barnet ditt ligge ned, og sakte plassere noen dråper av løsningen inn i øret hans ved hjelp av en dropper. Prøv å holde dråpene i fem minutter for å myke opp voksen. Hvis barnet ditt er ulykkelig, bare la dråpene i så lenge du kan.

Plasser en vaskeklut over øret. Har barnet ditt snu slik at dråpene til å flyte ut igjen.

Gjenta prosessen daglig i tre til fem dager. Deretter skylle øret med en pære sprøyte fylt med lunkent vann for å fjerne gjenværende ørevoks.

Hint

 • Vurdere å ringe eller besøke barnets lege før du prøver å fjerne påvirket ørevoks å utelukke andre øret problemer.
 • Hvis du ikke kan trygt fjerne påvirket ørevoks hjemme, kan barnets lege fjerne det med en spesiell ørevoks scoop.
 • Hvis barnet ditt ser ut til å ha hørselstap, skarp øresmerter, feber, øresus, vedvarende kløe i ørene eller flytende utflod, kan du kontakte en lege, i henhold til St. John Health System.
 • Ikke legg dråper, eller noe annet, inn i øret hvis du mistenker at barnet ditt har en sprukket trommehinne.
 • Unngå å sette bomullspinner inn i barnets øre; de kan sprekke trommehinnen eller skyve voks inn i øregangen og føre til blokkering.
 • Aldri sett gjenstander, inkludert fingre, dypt inn i ørekanalen.

Overproduksjon av HGH hos barn

Overproduksjon av HGH hos barn


Ifølge Science Encyclopedia, vil overproduksjon av HGH (human growth hormone) hos barn føre til medisinske tilstander som giantism. Barn som lider av denne tilstand og til nå høyder på over åtte fot.

Effekter

Barn som organer overprodusere HGH vil ha unormale vekstmønster, synsproblemer og humørsvingninger.

Årsaker

Enkelte svulster forårsake at kroppen skal overprodusere HGH hos barn. Genetikk kan også disponere et barn til å produsere for mye HGH.

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt et barn er overproducing HGH, vil en lege måle HGH nivåer gjennom blod arbeid.

Behandling

Hvis det blir oppdaget en svulst, vil en lege utføre kirurgi for å fjerne den for å stoppe overproduksjon av HGH. For et barn som overproduces hormoner på grunn av genetiske årsaker, vil en lege å administrere medikamenter for å hemme produksjonen HGH.

Advarsel

Dersom barnet har kirurgi for å fjerne en svulst antas å være årsaken til overproduksjon av HGH, kan hennes blodsukkernivået reduseres, noe som kan resultere i hypoglykemi.

Slik fjerner ørevoks i Spedbarn

Vi vet alle hva ørevoks er. Det er den gul-oransje hardt klebrig stoff som akkumuleres i øregangen. Den medisinske termen for ørevoks er ørevoks. Ørevoks er faktisk naturens måte å beskytte ørene. Det hindrer smuss og andre fremmede stoffer kommer inn i øret. De fleste av oss bruker en bomullspinne til å fjerne ørevoks fra ørene våre, men når det gjelder å fjerne ørevoks fra en spedbarnets ømfintlige ører må vi utvise forsiktighet.

Slik fjerner ørevoks i Spedbarn

•  Legg merke til om du kan se at ørevoks. En baby ører vanligvis ikke skiller en overskytende beløp av ørevoks. I de fleste spedbarn ørevoks fjerning er ikke nødvendig. I alle fall hvis overflødig ørevoks er til stede, kan du bruke en vaskeklut til å fjerne det.

Rengjør ditt barns ører med en varm vaskeklut. Begynn fra den øverste delen av øret og jobbe deg ned og pass på å få i alle folder og bretter. Sørg for å rengjøre bak øret. La øret voks fjerning for den siste delen av rensing.

Twist et hjørne av vaskeklut og forsiktig bearbeid ørevoks fra øret. Dette er den enkleste og mest skånsomme måten å fjerne ørevoks fra ditt barns ører uten å forårsake smerte eller skade på øret. Varmt vann vil myke opp noen oppbygging av ørevoks for enkel fjerning. Sørg for å vri ut vaskeklut grundig for å hindre at vann kommer inn i øret. Husk å tørke øret med et mykt håndkle.

La ørevoks alene med mindre det forårsaker et problem. Ørevoks hos spedbarn vanligvis ikke presentere et problem så skritt for å fjerne det kan være unødvendig. Spedbarn vanligvis ikke produsere nok ørevoks å betegne bekymring over fjerning sin. Men i tilfelle at overflødig ørevoks ville presentere et problem ville det være lurt å ha en lege fjerne den heller enn å prøve å fjerne det på egen hånd.

varsel dersom overflødig ørevoks kan være årsaken til spedbarn smerte eller ubehag. Hvis dette synes å være tilfelle ta kontakt med barnelege. Hvis ørevoks fjerning synes unødvendig legen kan gjøre det på kontoret sitt. Forsøk på å fjerne ørevoks hjemme med bomullspinner eller andre midler kan føre til perforering av babyens trommehinnen eller på annen måte kan skade øret. Ved hjelp av en bomullspinne kan også presse ørevoks lenger inn i øregangen som kan hindre hørsel eller forårsake ytterligere ubehag. Regelmessig rensing av ditt barns ører med en varm vaskeklut bør være tilstrekkelig.

Hint

 • Putt aldri noe inn ditt barns ører mindre instruert av lege.
 • Bruk aldri olje eller andre stoffer i ditt barns ører mindre instruert av lege.

Slik fjerner ørevoks i en Baby

Ørevoks bidrar til å holde ørene rene og sunne. Mens noen ørevoks er greit, hvis det begynner å bygge opp det kan hindre babyens hørsel. Ikke la dette skje; ta noen minutter å følge disse trinnene for å fjerne voks fra babyens ører.

Slik fjerner ørevoks i en Baby

•  Fukt en vaskeklut med varmt vann. Hvis mulig, bruk en baby vaskeklut siden materialet er mykere og vil bli mildere på babyens ører.

Rengjør rundt babyens ører med vaskeklut, og tørk vekk synlig ørevoks.

Bruk en baby sikkerhet pinne for å rengjøre voks fra babyens ører hvis du ikke klarer å fjerne voks ved hjelp av en vaskeklut.

Planlegge en avtale med babyens barnelege hvis ørevoks har bygget opp inni øret hans. Barnelege kan skylle ut voksen.

Hint

 • Ikke stikke en Q-Tip eller andre gjenstander i babyens øregangen. Du kan ved et uhell presse gjennom trommehinnen og permanent skade hørselen hans.

Hvordan du rengjør baby ørevoks

Hvordan du rengjør baby ørevoks


Ørevoks må fjerne for å hindre oppbygging. Kalt ørevoks, voksformer for å beskytte ørene mot skitt og fremmedelementer, men det kan være belastende og synlig når for mye former. Hvis du vil fjerne en baby ørevoks, må du være forsiktig for å unngå skade på øret. Mens du må rydde buildup, ikke fjerner all voks slik at babyens ører forblir beskyttet.

Hvordan du rengjør baby ørevoks

•  Kontroller babyens ører for voks buildup. Target områdene for å fjerne overskytende voks.

•  Gni utsiden av øret med en varm og fuktig vaskeklut. Gni rundt øregangen forsiktig for å fjerne all synlig voks. Hvis du ikke kan fjerne ørevoks med denne metoden, og deretter bruke hydrogen peroxide.

•  Sug enden av en bomullspinne med hydrogen peroxide. Etter du bade babyen din, gni utsiden av øret med bomullspinne til å fjerne ørevoks. Fokus på å fjerne voks plassert på synlige utenfor området av øregangen. Unngå å skyve bomullspinne inne i øret.

Hint

 • Konsultere legen din dersom smerte eller ubehag oppstår med utslippet. Dette kan tyde på et problem som bare legen kan fikse. Den ørevoks kan fjernes profesjonelt, slik at skade ikke oppstår.
 • Aldri plassere fingeren i babyens øre. Dette vil spre bakterier og det er uhygienisk.
 • Stikk aldri noe i barnets øregang.

Hva er årsaken til overproduksjon av gjær i kroppen?

Antibiotika

Antibiotika har vist seg å være ansvarlig for spredning av soppinfeksjon. Når tatt å drepe bakterielle infeksjoner, drepe de dårlige bakterier og gode bakterier. Antibiotika må tas over en lengre tidsperiode (vanligvis 5 til 10 påfølgende dager) for å være effektive til å drepe infeksjoner. Hvis den enkelte ikke tar full løpet av behandlingen, bakterier kan ikke være fullstendig eliminert og kan de resterende bakterier kan mutere og utvikle antistoffer som krever sterkere antibiotika.

Lave eller svekket immunforsvar

Svekket immunforsvar som de med HIV og de som har dårlige matvaner kan bidra til gjær infeksjoner. Visse medisiner og mangel på fysisk aktivitet også er medvirkende faktorer. Høyt forbruk av sukker kan føre til overproduksjon av gjær infeksjoner siden gjær sopp strømmer på sukker. Folk som er diabetiker har større mottakelighet for å utvikle gjær infeksjoner siden deres blodsukkeret stiger med jevne mellomrom.

Thrush

Thrush er en candida sopp i fordøyelseskanalen, hud og munn av de fleste friske mennesker. Noen sykdommer, medisiner og stress kan bidra til overvekst av denne soppen. P-piller, kan antibiotika, kortikosteroider, kreft, tørr munn og røyking også føre til en overutbygging av gjær infeksjoner.

Gjær infeksjoner i huden

Eldre voksne kan utvikle gjær infeksjoner under brystene, på magen eller på annen hudfolder på kroppen, slik som vaginal gjær infeksjoner. Vaginal gjær infeksjoner er vanlig fordi den fuktig miljø av skjeden er perfekt for gjær å vokse. Tilsetningen av fuktighet i området av vagina, for eksempel i løpet av menstruasjonen og nærvær av spermier fremmer også overvekst. Tilsvarende er bleieutslett kategorisert som en soppinfeksjon.

Gjær i blodet

Systemisk candidiasis er en medisinsk tilstand som rammer folk med nedsatt immunforsvar og vises i andre deler av kroppen som spiserøret og på huden. Når soppen overgrows i fordøyelseskanalen, dets rhizoids eller røtter koble seg til tarmveggene. Dette kan føre til forgiftning av de indre organer, inkludert hjernen og leveren. Når rhizoids feste seg til tarmkanalen, kan de forårsake punkteringer slik at giftstoffer og matrester å lekke inn i blodet. Denne type candidiasis kan føre til multippel organsvikt og har en 80 prosent dødelighet hvis venstre ubehandlet.

Hva er behandlingen for Overproduksjon av østrogen?

Østrogen er ansett som det kvinnelige hormonet selv om både menn og kvinner produserer den. Den er produsert i den adrenale kjertler, eggstokker og fettvev og hjelpemidler i funksjon av kvinnelige reproduksjons. Telleren eller motstridende hormonet østrogen er progesteron. Økningen av progesteron i kroppen reduserer nivået av østrogen og vice versa. Østrogen er et viktig hormon, men overproduksjon av det kan føre til alvorlige problemer for mange kvinner.

Symptomer på Overproduksjon av østrogen

Premenopausale kvinner kan oppleve alvorlige og hyppige menstruasjonssykluser som følge av overproduksjon av østrogen. PMS symptomer som oppblåsthet, humørsvingninger, migrene og ryggsmerter er også symptomer. Det kan føre til mer alvorlige problemer som brystkreft og cyster på eggstokkene.

Hormonbehandlinger

P-piller er vanligvis brukes til å behandle overproduksjon av østrogen. Pillene inneholder hormoner, inkludert progesteron, som lure kroppen til å tro den er gravid. Derfor, p-piller også senke nivåene av østrogen som kroppen produserer. Dette er den vanligste behandlingen for yngre kvinner med alvorlige og hyppige perioder.

For kvinner i overgangsalderen, er hormonbehandling terapi noen ganger brukt til lavere østrogennivå. Dette er ganske enkelt å gi kvinnen passende mengde progesteron hun trenger for å balansere produksjon av østrogen.

Topiske kremer inneholdende progesteron kan også redusere nivået av østrogenhormoner.

Behandling gjennom en sunn livsstil

Lav-fiber dietter har vært knyttet til høye østrogennivå. Kvinner med dette problemet oppfordres til å øke fiberinntaket. Økende aerob aktivitet reduserer nivået av østrogen som produseres. Forbruker en diett rik på fiber og med en vanlig øvelse diett hjelper også kontrollere vekten. Overflødig fett utløser også produksjonen av østrogen, så det er enda viktigere å føre en sunn livsstil.

Slik Cure kalde sår med Ørevoks

Slik Cure kalde sår med Ørevoks


Forkjølelsessår er smertefullt og skjemmende. Tar reseptbelagte legemidler for å forebygge eller behandle forkjølelsessår kan føre til bivirkninger. Det er flere naturlige botemidler for forkjølelsessår, hvorav den ene er billig, gratis, og vanligvis tilgjengelig i overflod: ørevoks. Jeg vet ideen om herding en kald sår med ørevoks virker litt grov, men hvis du noen gang har vært plaget av munnsår, ville du være villig til å gjøre nesten hva som helst for å bli kvitt dem.

Slik Cure kalde sår med Ørevoks

Effektiviteten av forkjølelsessår behandlinger alt avhenger av en ting, tidlig oppdagelse. Du kan vanligvis fortelle når en kald sår kommer på fordi det berørte området vil brenne og klø noen timer til en hel dag før et utbrudd. Dette kløende, brennende tid er den beste tiden å behandle forkjølelsessår, før de vises.

For best resultat, la ørevoks på forkjølelsessår over natten. Hvis du føler en kald sår kommer på dagtid, men så la ørevoks på den kalde sår for så lenge som mulig.

Behandling av forkjølelsessår med ørevoks er utrolig enkel. Du må Mine din egne ører for ørevoks. Du trenger ikke en ton slik at ingen trenger å gå gale.

Påfør ørevoks direkte til forkjølelsessår. Gni ørevoks i så mye som du kan. Hvis den kalde sår allerede har brutt overflaten, da blir du nødt til å være forsiktig når du gni. Forkjølelsessår kan være svært smertefullt og øm å ta på.

La ørevoks på minst flere timer. Ørevoks kan kurere en kald sår, eller det kan rett og slett redusere sin størrelse og hvor lenge det er synlig. Det er mange andre kalde sår rettsmidler tilgjengelig, men dette er definitivt den billigste og mest naturlige.

Hvordan bekjempe Kronisk Ørevoks dannes

Ørevoks er normalt til stede i alle menneskelige ører. Men noen mennesker natuarally generere mer av det enn andre. Når det bygger seg opp eller blir påvirket, kan det føre til betydelig ubehag og nedsatt hørsel. Selv om det ikke vanligvis forårsake permanent skade, kan det være vanskelig å fjerne, spesielt hvis det har bygget seg opp over flere år. De vanligste symptomene på tung voks buildup er dempet hørsel og en sensasjon at ørene dine er under vann.

Hvordan bekjempe Kronisk Ørevoks dannes

•  Kjøp en ørevoks fjerning løsning som Debrox. Den aktive ingrdient er karbamidperoksid og det fungerer ved å tilsette ørevoks pluggen og løsne det med oksygen bobler. Instruksjonene kan være litt misvisende imidlertid. Boksen sier å anvende 5 til 6 dråper og å la dem stå i øret i noen minutter. Men hvis du har betydelig ørevoks buildup, det virkelig bør holde deg i øret i minst en halv time. Når du plasserer dråper i øret, setter litt bomull i øregangen for å holde løsningen lekker ut mens du venter.

Etter en halvtime, fjerne bomull fra øret, og la væsken renne ut. Så din pære sprøyte fylle den med lunkent vann. Deretter bruker sprøyten å vaske øret ut over vasken. Ta vare for å sikre at vannet ikke er for varmt, eller du kan føle deg svimmel. Forhåpentligvis, vil du se en plugg av ørevoks fall i vasken. Tillat øret for å tørke og gjenta hvis du ikke merke forbedring.

Av nå, selv om ørevoks pluggen ikke har kommet ut, det sannsynligvis har minst er flyttet og eller løsnet. Dette er tiden for å bruke Ototek Loop (se Resources), som er en enhet som er spesielt oppfunnet for det formål å fiske ut ørevoks. Det er trygt for bruk i voksne ører så lenge sunn fornuft er brukt. Følg instruksjonene på pakken og bruke bare som anvist.

Fire Hvis ørevoks har bygget opp over en svært lang periode, kan selv de metodene nevnt ovenfor ikke være nok. I dette tilfellet er det tid til å besøke en øre-nese-hals spesialist. De vil bruke en spesiell vakuum enhet for å fjerne voks. Det er svært effektivt, men dessverre er det også ganske uncomfotable. Vær forberedt på å føle litt desorientert etter at prosedyren er fullført. Det kan være lurt å ha noen rundt for å kjøre deg hjem etterpå.

Hint

 • Bruk aldri bomullspinner (Q-tips) for å fjerne ørevoks. Ikke bare er det en fare for punktering deg trommehinnen, men ble av veien pinnen er formet, er alt du vil gjøre skyve voks dypere inn i øregangen, og dermed ytterligere påvirker den. I stedet bruker den Ototek Loop.
 • "Ear candling" er et folk rette involverer å plassere en begrave stearinlys i øregangen for å "suge ut voks." Denne metoden er vitenskapelig bevist ikke å jobbe. Det kan også være farlig så ikke bruk denne metoden.

Slik fjerner ørevoks

Slik fjerner ørevoks


Ørevoks er produsert av små kjertler som linje huden din indre øret. Iblant overproduce de ørevoks, og øregangen kan bli koblet opp eller tilstoppet. Når dette skjer, kan oppleve en følelse av øret fylde, smerte og noen problemer med å høre. Normalt løsner ørevoks og løser på egen hånd, men når behandling er nødvendig - det er en enkel og effektiv måte å rense ørene dine uten å skade hørselen.

Slik fjerner ørevoks

•  Bland ørevoks fjerning løsning ved å sette i like deler av varmt såpevann og hydrogen peroxide i en bolle. Test vanntemperaturen å være sikker på at det er behagelig for deg. Vannet trenger ikke å være ekstremt varmt eller kaldt å jobbe - bare behagelig.

•  Sett pære sprøyten inn i løsningen, og prep sprøyten flere ganger ved å trekke noen løsning og spyle den tilbake i vannskål. Dette vil smøre pære sprøyte og gjøre det enklere å bruke.

Trekk det ytre øret "opp og ut" for å hjelpe rette ut kanalen, som vil gi bedre tilgang for løsningen.

Bøy hodet til den ene siden og forsiktig innpode ("sprute") en eller flere pære sprøyter med løsningen. (Dette kan best gjøres i dusjen slik at overflødig vann renner ned i badekaret og ikke på gulvet!)

La løsningen å forbli i øret i minst 60 sekunder. Forsiktig vippe hodet i motsatt retning og vrikke det ytre øret. Du kan merke løsningen avkastningen er nå misfarget eller har biter av ørevoks i det. Dette er en god ting.

ganger ørevoks kan ikke helt falle ut av øret, skånsom fjerning med øre curette kan gjøres hvis du kan se klump ørevoks. ALDRI klistre noe inn i øregangen!

Gjenta trinn 3 til 6 på den andre øret hvis nødvendig. Dessuten kan du finne mer enn én spyling per øre kan være nødvendig for å bli kvitt ørevoks!

Hint

 • Ørevoks buildup er ikke et tegn på dårlig personlig hygiene.
 • Regelmessig ørevoks flushing kan være nødvendig hvis ørevoks buildup blir et kronisk problem.
 • Aldri sette inn en bomullspinne, finger, curette eller andre gjenstander inn i øregangen!
 • Som med all medisinsk informasjon på Internett, er denne artikkelen for informasjonsformål. Vennligst ta kontakt med helsepersonell før du begynner på ny behandling eller medisinering.