Digidexo.com

fødselsmerke øyelokk

Årsaker til fødselsmerker

Årsaker til fødselsmerker


Fødselsmerker, uregelmessigheter i en babyens hud som er til stede ved fødselen, er vanligvis vaskulær eller pigmentert, ifølge MedlinePlus. Vaskulære fødselsmerker dannes som et resultat av blodårer som utvikler feil. Pigmenterte føflekker er klynger av fargede pigmentceller, som kan variere fra tan til svart. Legevitenskapen er usikker på hvorfor noen fødselsmerker form, men arvelighet noen ganger spiller en rolle.

Portvins Flekker

Portvin flekker, kapillære misdannelser, er store, mørk rosa eller lilla områder av huden som mørkere med alderen og kan bli klumpete. Dette føflekk vises vanligvis i ansiktet, men det kan være hvor som helst på kroppen, og det krever behandling for å redusere i utseende. Når en portvin flekken ligger på pannen og øvre øyelokk, kan det være et tegn --- men dette er usannsynlig --- av Sturge Weber syndrom, basert på informasjon fra barn, ungdom og kvinner Health Service; denne tilstanden kan tyde unormalt i øyet eller hjernen. Portvin flekker på andre deler av kroppen, for eksempel et bein, kan tyde Klippel-Trenaunay-Weber syndrom, som fører til at bein og vev i beinet nær føflekk å vokse seg større enn den andre lem.

Telangiectatic Nevus

Telangiectatic nevus, ofte referert til som en stork bite når det er på baksiden av halsen, og en engels kyss når i ansiktet, er litt røde områder i huden. Denne fødselsmerke er forårsaket av utvidelse av kapillærene, de små blodkarene i huden. Angel kysser vanligvis forsvinne etter et par år, men de kan dukke opp igjen, og stork biter er vanligvis permanent, indikerer Medical News Today.

Millia

Millia er små klumper som vises på nese, kinn og hake av en nyfødt. Noen ganger kalt melk flekker, er dette føflekk forårsaket av blokkering av porene i babyens ansikt, bemerker Barn, ungdom og kvinner Health Service. Millia kan utvikle på grunn av umodne kjertler som drenerer gjennom porene, og det kan også vises på en babyens tannkjøtt og gane. Når millia vises i munnen, det heter Epstein perler. Etter noen uker, millia normalt forsvinner, men det kan ta et par måneder før den helt klarner opp.

Typer fødselsmerker

Typer fødselsmerker


Fødselsmerker få sitt navn fordi de fleste føflekker er åpenbare tid etter babyen er født. Mens noen fødselsmerker forsvinne eller fade som person aldre, andre fødselsmerker blir tykkere, mørkere eller større. Det finnes ulike typer fødselsmerker.

Lakse Patches

Den vanligste form for føflekk er laksen patch, en flat, tynn føflekk noen ganger kalt en engel kyss eller en stork bite. Disse lyse rosa eller røde fødselsmerker danner vanligvis på øvre øyelokk, på baksiden av halsen, mellom øyenbrynene og over overleppen.

Port-vin flekker

Port-vin flekker er rosa-rød ved fødselen, men slår en mørk rødlilla farge i løpet av noen år. Disse fødselsmerker varierer i størrelse fra meget lite til å dekke et stort område av legemet.

Hemangiomer

Hemangiomer er hevet lilla, rød eller blå fødselsmerker. Disse fødselsmerker kan vokse på huden eller dypere i legemet.

Mongolske Spots

Mongolske flekker er glatte blå-grå eller blå fødselsmerker mest sett på asiatisk, Pacific Island, afrikanske eller spanske babyer. Disse fødselsmerker vanligvis vises på setet og nedre del av ryggen.

Cafe-Au-Lait Spots

Cafe-au-lait fødselsmerker er vanligvis glatte ovale flekker som spenner fra lys brun til sjokoladebrun i fargen. Disse fødselsmerker er vanligvis på bena, rumpe og torso.

Årsaker

Et flertall av fødselsmerker er forårsaket av ekstra pigment i huden. Port-vin flekker og hemangiomer er klumper av blodårer som ikke vokser normalt.

Hvordan bli kvitt av øyelokk hengende

Hvordan bli kvitt av øyelokk hengende


Tunge øyelokk kan svekke din visjon og gjøre at du ser trøtt. Noen mennesker er født med dette problemet, mens andre utvikler det senere i livet. Den tilstand, også kjent som ptosis, kan påvirke ett eller begge øyne. Det kan forverres over tid, holde konstant, eller kommer og går. Enten dine sagging øyelokkene skyldes nerveskade eller den naturlige aldringsprosessen, eliminerer tilstanden krever søker behandling og lage ulike livsstil justeringer.

Hvordan bli kvitt av øyelokk hengende

Få minst 8 timer søvn per natt, fordi utmattelse og tretthet kan føre til at øyelokkene å henge ned. Planlegg tiden din til å hjelpe deg å få mengden av søvn som trengs - går til sengs på samme tid hver kveld og våkne opp på samme tid hver morgen.

Begrens alkoholforbruket og unngå sigarettrøyk. Å drikke for mye alkohol og bosatt i røykfylte områder kan føre til øyeplager og irritasjon.

Bruk gjennomskinnelig, hypoallergenisk bandasje tape for å åpne opp øyelokket. Klipp av en 1/4-tommers stykke tape. Med peke fingertupp plassert på det ytre hjørnet av øyet, litt løft den løse huden. Plasser tape på øyelokket for å holde den opp. La det være nok plass så du kan godt blunke.

Bruk justerte briller for å holde øyelokket fra hengende. Ha optometrist legge en polstret ledningen på innsiden av brillene dine. Trekkraft av polstret ledningen stopper øyelokket fra hengende.

gjennomgå en operasjon for å stramme musklene som løfter øyelokket. Korrigerende øyelokk kirurgi kan forbedre din visjon og utseende. Det er ofte utført av en plastisk kirurg, og må bare gjøres på en legens anbefaling.

Hint

  • Konsultere legen din om dine hengende øyelokk, fordi underliggende medisinske tilstander, som diabetes eller slag, kan føre til at øyelokkene å henge ned.

Fødselsmerker på nyfødte

Du kan legge merke til babyen er født med en liten flekk eller noen form for misfarging på huden hennes. Mens de fleste former for fødselsmerker forbli permanent, vokser noen fade som barnet ditt. I tilfeller hvor en føflekk begynner å vokse raskt, kan barnelege trenger å undersøke barnet for en underliggende medisinsk tilstand.

Stork Bites

Stork biter skape svake røde merker på nyfødte. Stork biter er den vanligste formen for fødselsmerker i babyer. Du finner dem i ansiktet eller på baksiden av halsen. De fødselsmerker blir mer merkbar når babyen gråter. Stork biter i ansiktet vanligvis falmer etter den tid de er 2. Stork biter på halsen noen ganger forbli permanent.

Hemangiomer

Hemangiomer vises som jordbær markeringer når på overflaten av det nyfødte hud. Hemangiomer som danner dypt inne nyfødt hud ser blå. Noen ganger kan en hemangioma kan virke litt hevet. En hemangioma kan vokse i størrelse, men vanligvis krymper og forsvinner av den tiden barnet snur 9. Hemangiomer vises hvor som helst på barnet ditt. Svært sjelden vil du trenger for å fjerne en hemangioma, med mindre det forstyrrer barnets funksjoner.

Mongolske flekker

Mongolske flekker som blå-grå eller ser ut som blåmerker på din nyfødtes baken, korsryggen og noen ganger ben og armer. De fleste mongolske fødselsmerker blekne etter den tid barnet når skolealder. Mongolske fødselsmerker vises på mørkere hud, slik som de av asiatisk avstamning, amerikanske indianere, latinamerikanere og afro-amerikanere.

Medfødt Nevi

Medfødte nevi blir ofte referert til som føflekker. Medfødte nevi fødselsmerker vises som alt fra små tegninger til markeringer som kan dekke en hel ekstremitet. Legen bør overvåke nyfødt da født med en congential nevi. Store medfødte nevi kan bli hudkreft. Mindre nevi kan ikke bli kreft, men legen din bør fortsatt se barnet ditt for eventuelle endringer i størrelse.

Port-vin flekker

En port-vin fødselsmerke ser ut som sølt vin. Fødselsmerke vises rosa ved fødselen, men vil bli rødlig eller lilla som barnet vokser. Port-vin flekker er permanente fødselsmerker. De fødselsmerker blir fortykket i voksenlivet og føler at småstein i tekstur. Port-vin fødselsmerker vises hvor som helst på kroppen, men er vanligvis vanlig på ansiktet.

Cafe-au-lait

Cafe-au-lait flekker ser ut som kaffe farget flekker. Café-au-lait flekker hvor som helst på kroppen. En eller to cafe-au-lait flekker er ingen grunn til bekymring. Hvis barnet ditt har noen eller større cafe-au-laits flekker, søke evaluering fra en hudlege for å sikre at barnet ikke lider av nevrofibromatose. Nevrofibromatose forårsaker tumorvekst, noe som fører til hud og bein unormalt.

Hva er årsaken til hovne øyelokk?

Hevelse og betennelse på øyelokkene kan ha en rekke årsaker. De fleste av disse årsakene er relativt godartet. Av og til hevelse er et symptom på en alvorlig sykdom. Hevelse skjer som et resultat av irritasjon på membran belegg på innsiden av øyelokket. Denne membranen tjener det formål å beskytte øyet fra bakterier og andre fremmedlegemer.

Allergier

En allergisk reaksjon er resultat av et immunsystem reaksjon som er urettmessig alvorlig. Immunsystemets funksjon er å beskytte kroppen mot skadelige stoffer. I tilfelle av allergi immunsystemet reagerer til en oppfattet trussel. Allergiske reaksjoner ofte føre øyelokkene til å hovne opp og øynene å klø og godt opp med tårer. Andre symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer hevelse i halsen, nysing, rennende nese og elveblest (kløende røde flekker på huden).

Noen vanlige allergener er kjæledyr dander, pollen, støv, mugg og enkelte matvarer.

Herpes

Herpes er forårsaket av herpes simplex virus. Det overføres ved seksuell kontakt med en infisert person. Herpes viruset kan forårsake hovne øyelokk samt forkjølelsessår og genital ubehag.

Konjunktivitt

Conjunctiva er et stoff som linjer og beskytter øyelokkene. Øyekatarr er en generell term som brukes for å beskrive irritasjon av conjunctiva. Denne irritasjonen kan være forårsaket av en rekke ting, men utfallet er hevelse av øyelokkene. Øyekatarr er vanligvis forårsaket av infeksjon, og det er svært smittsomt. Symptomer består av rødhet og hevelse rundt øynene og gul utflod fra tårekanalene.

Nyresykdommer

Visse nyresykdommer føre til hevelse i øyelokkene. Én slik lidelse er nefrotisk syndrom.
Nefrotisk syndrom er en lidelse som er sekundær til andre sykdommer. Det er et resultat av skade på nyrene ved andre sykdommer.

Nefrotisk syndrom kjennetegnes ved et fall i blodproteinnivåer og et hopp i proteinnivået i urinen. Det kan bli hjulpet ved å behandle sykdom som utløste ubalansen i protein nivåer. Nefrotisk syndrom er ofte forårsaket av diabetes.

Noen andre symptomer på denne sykdommen er hovne hender og føtter, væskeretensjon og appetitt tap.
Glomerulonefritt er en nyresykdom preget av hevelse. Det er en sjelden sykdom, karakterisert ved at kroppen ikke produserer nok urin.

Noen symptomer på Glomerulonefritt er hovne øyelokk og ansikt, høyt blodtrykk, feber, hodepine og væskeretensjon.

Stye

En stye er en abscess rundt en øyenvippe som forårsaker betennelse. Bakterier inn i øyelokket gjennom øyen follikler. Symptomer på en stye er rødhet, hevelse, en synlig abscess og smerte på stedet av hevelse.

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

Hengende øyelokk skyldes svake muskler i øyelokk regionen. En tilstand som påvirker visjon og utseende, kan hengende øyelokk forverres som du alder. Lær hvordan du kan fikse hengende øyelokk kirurgisk å gjenvinne fulle visjon og et sunt utseende.

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

•  Vit at det er to måter å klassifisere hengende øyelokk basert på årsaken til tilstanden. Dermatochalasis er når ekstra hud på øyelokkene gradvis forverres som du alder. Ptose (uttales med "p" silent) oppstår når hele øyelokket regionen er hengende og dekker en stor del av øyet. En person kan bli født med hengende øyelokk eller det kan være en tilstand som oppstår når du blir eldre.

Velg en øyelege (øyelege og kirurg) som dekkes av forsikringen. Øyelege kan undersøke dine hengende øyelokk å diagnostisere årsaken og finne det beste løpet av kirurgisk behandling for din unike sak.

Forvent en poliklinisk prosedyre kalt blepharoplasty som skal utføres for å løse dine hengende øyelokk kirurgisk. Under lokalbedøvelse (med mindre din øyelege bestemmer at du skal gjennomgå prosedyren under narkose) en laser eller skalpell brukes til å lage snitt i skrukker på øyelokkene. Kirurgen fjerner overflødig hud og vev og deretter syr huden sammen. Prosessen tar 1 til 3 timer å fullføre og mild smerte kan oppleves.

Følg forsiktighetsreglene som angis til deg av din kirurg. Forvent hevelse i øyelokket området og bruke kjøleelementer for å holde hevelsen nede. Smerte medisin kan være foreskrevet for å hjelpe deg å takle ubehag.

Hvordan Unn hengende øyelokk

Et vanlig tegn på aldring er hengende øyelokk. Dette er vanligvis forårsaket av et tap av elastisitet i musklene i øynene dine. Selv om de fleste av oss kan ikke helt bli kvitt tegn på aldring, er det et par ting vi kan gjøre for å forsinke det litt. Med noen korte tips, vil du snart lære å behandle hengende øyelokk.

Hvordan Unn hengende øyelokk

sove så mye som mulig. Hvis du er konstant søvn fratatt, så er du definitivt kommer til å oppleve perioder med hengende øyelokk. Kroppen din trenger å være godt uthvilt for å fungere skikkelig. Hvis den ikke får nødvendig søvn, så vil det vise det på flere forskjellige måter. Å få minst åtte timer søvn per dag vil redusere forekomsten av hengende øyelokk. Du vil føle deg helt forynget og nesten i stand til å gjøre noe.

Drikk store mengder vann daglig. Næring er en fin måte å forebygge hengende øyelokk og andre negative risiko for kroppen din. Ikke bare vil du føle deg sunnere, men du vil ikke oppleve altfor tørr hud heller. Etter å ha økt elastisitet i huden din vil forsinke rynker og hengende øyelokk fra å bli hverandre av din hverdagslook.

Spis så mye friske grønnsaker og frukter som mulig. Dette vil mest definitivt gi kroppen riktig næring den trenger på en jevnlig basis. Når du spiser godt, kan du også føle deg mer fokusert med dine daglige aktiviteter. Ikke spise riktig vil få deg til å føle deg som om du er nedkjørt. Du vil ikke ha muligheten til å fullføre viktige oppgaver hvis du ikke fokuserer på dem.

Plasser kjølig gel pakker på øynene dine regelmessig. Det vil gi deg en fin boost når det trengs. I morgen før du går på jobb, kan du ta noen minutter å slappe av og redusere noen av hevelse rundt øyelokkene. Denne metoden er en rimelig og rask teknikk for å bli kvitt hengende øyelokk.

Få plastisk kirurgi for hengende øyelokk som en siste utvei. Hvis du har prøvd mange metoder for å bli kvitt dem, og ingenting har fungert, så vil du kanskje vurdere en kosmetisk prosedyre. Selv om disse prosedyrene kan være svært kostbar, kan noen klinikker tilbyr rimelige priser. Mange av dem har betalingsplaner som ikke vil føre til en drastisk bulk i lommeboken. Bare husk at du gjør denne prosedyren vil ikke permanent hindre aldring, men vil bare forsinke dem for litt.

Hvordan lage billig erstatning for Øyelokk Scrubs

Øyelokk Scrubs er ofte anbefalt av opthamologists å gi lindring til dem som lider av tørr, kløende eller skjellende øyelokk. Selv om de fleste øyelokk scrubs gi umiddelbar komfort, kan de bli en dyr daglig rette. Billig og like effektive scrubs kan lett gjøres hjemme.

Hvordan lage billig erstatning for Øyelokk Scrubs

•  Riv av ett ark med et papirhåndkle. Skjær arket inn i ni 3 tommers-by-3 tommers firkanter.

Stable papir firkanter og legg dem i bollen som inneholder en tomme av rent, varmt vann. Tillat rutene for å suge i 30 sekunder.

Fjern våt papir firkanter og justere dem ved siden av hverandre på et håndkle dekket bord toppen. Bruk håndkle til å forsiktig blot og fjerne overflødig vann fra hver rute.

Tilsett forsiktig (bruk pipette hvis tilgjengelig) 6-8 dråper baby shampoo til hver rute. Fordel jevnt over ansiktet av plassen ved hjelp av pekefingeren.

Vri rutene og gjenta trinn 4 ovenfor.

stable rutene på toppen av hverandre og plasseres i en plastpose som kan lukkes inntil nødvendig for anvendelse.

Hint

  • De pre-fuktet øyelokk scrubs kan bevares i opptil to uker i en forseglet plastpose.

Hva er Øyelokk Dermatitis?

Øyelokk dermatitt er en hud betennelse som oppstår på øyelokkene. Det kan skape tørr, flassende hud på øyelokkene eller et kløende utslett, avhengig av nøyaktig hva slags betennelse. Det kan påvirke synet hvis øyelokk blir hoven eller hvis huden flasser av og irriterer øyet.

Betydning

Øyelokk dermatitt er irriterende og vanskelig å behandle fordi de fleste kremer brukes til behandling av hudirritasjoner ikke kan brukes i nærheten av øyet.

Teorier / Spekulasjoner

Det finnes en rekke teorier om hva som forårsaker øyelokk dermatitt. De fleste tilfellene er knyttet til noen form for allergi, selv om den spesifikke allergi ikke kan identifiseres.

Forebygging / løsning

Fordi mange tilfeller av øyelokk dermatitt spres av fingrene, en av de enkleste kurs av behandling er rett og slett å unngå å berøre øynene i det hele tatt og for å holde øyelokkene ren. Dette kan klare opp tilfeller der et allergen har nådd huden og forårsaket betennelse.

Betraktninger

Unngå unødvendige kjemikalier når de behandles for tilstanden. Insekstspray og syntetiske dufter er tenkt å være noen av årsakene til denne typen eksem.

Advarsel

Oppsøk en lege omsorg før du bruker noen over-the-counter lotions på øyelokket. Bruk av lotion eller hud kremer på øyelokkene kan forårsake øyeirritasjon, synshemning eller blindhet.

Hva er årsaken til Øyelokk Rødhet Kløe og hevelse?

Rødhet, kløe og hevelse i øyelokket kan være ubehagelig og påvirker din evne til å bruke kontakter eller briller. Årsakene til øyelokk rødhet, hevelse og kløe inkluderer allergiske reaksjoner, irritasjoner og infeksjoner i øynene dine.

Allergisk konjunktivitt

Allergisk konjunktivitt kan forårsake øyelokkene til å hovne opp, brenne, klø og bli rød som en følge av eksponering for et allergen.

Blefaritt

Blefaritt er den medisinske betegnelsen for betennelse i øyelokket, som kan forårsake rødhet, hevelse, rive og kløe.

Fremmedlegemer

Hvis du får et fremmedlegeme som for eksempel sand, støv eller skitt i øyet, kan du oppleve hevelse, rødhet, kløe og irritasjon av øyet og øyelokkene.

Pinkeye

Pinkeye kalles også konjunktivitt og kan forekomme i deg eller barnet ditt og forårsake symptomer som rødhet i øyet og øyelokket, kløe og hevelse.

Rosacea

Hvis du har rosacea i ansiktet ditt, kan det påvirke dine øyne og øyelokk også, noe som resulterer i kløende, røde og hovne øyelokk.

Helvetesild

Hvis du er over 50 år, en reaktivering av vannkopper, kalt helvetesild, kan føre til at du utvikle rødhet, kløe og hevelse i øyne og øyelokk.

Sty

En svinesti på bunnen eller toppen øyelokk kan føre til at du har midlertidig rødhet, kløe, hevelse og irritasjon i nærheten av øyevippene.

Om Floppy Øyelokk syndrom

Floppy Øyelokk syndrom (FES) er forårsaket av muskelsvakhet eller redusert elastin i øyelokkene. FES er mer utbredt hos eldre, overvektige menn. Noen leger koble det med obstruktiv søvnapné.

Discovery

WW Culbertson og HBOstler først beskrevet FES i American Journal of Ophthalmology i 1981.

Symptomer

Personer som har FES kan oppleve alle eller flere av følgende symptomer: hengende øyelokk; tørre, røde eller hovne øyne; slimete utflod (verre i morgen); hyppige infeksjoner; lett inverterte øyelokkene; øyevipper som peker nedover og rote øyet; og søvnforstyrrelser og hodepine om morgenen.

Hjelp Via en Ophthamalogist

Personer med denne tilstanden bør se en øyelege, som er spesialtrent til å tilby hele spekteret av øyehelse.

Ting du bør unngå

Hvis du har disse symptomene, unngå å gni øynene, ved å bruke kontaktlinser eller berøre øynene dine mot puta under søvn. Øyet lege kan forskrive aktuell kremer og en plast eller metall øye skjold for bruk når du sover. Alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi for å unngå synstap.

Forebygging / løsning

Lage en liste før besøket er nyttig for å fortelle legen din om viktige detaljer. Leger ofte glipp diagnostisering FES fordi symptomene er også assosiert med allergi og andre helseplager. For mer informasjon, se Resources nedenfor. Også stiftelsen av American Academy of Opthalmology opprettholder et nyttig nettsted på http://www.eyecareamerica.org. Eller tilgang ekstra pedagogisk materiell og økonomisk støtte ved å ringe 800-222-Eyes (3937), toll-free.

Årsaker til en Hovne nedre øyelokk

Årsaker til en Hovne nedre øyelokk


Hevelse av det nedre øyelokk er ikke noe alvorlig i de fleste tilfeller, selv om det kan se ut som om det er, og kan føre til ubehag. Hvis venstre ubehandlet, vil hevelsen vanligvis leges på egen hånd. I visse tilfeller kan imidlertid en lege intervensjon er nødvendig. Det hele avhenger av årsaken til hevelse.

Allergi som årsak til Hovne nedre øyelokk

Allergi er en av de vanligste årsakene til hevelse i nedre øyelokk. For kvinner, kan enkelte kosmetikk forårsake allergiske reaksjoner. Vanligvis kan alt fra støv til kjæledyr allergener gi opphav til hovne øyelokk.

Pink Eye Årsaker nedre øyelokk Hevelse

En annen vanlig lidelse er konjunktivitt, som er mer kjent som rosa øye. Forårsaket av bakterier og virus, konjunktivitt fører til at øyelokkene blir hovne og ekstremt kløende.

Styes Årsak nedre øyelokk Hevelse

Talgkjertler under øyelokket kan noen ganger bli betente og kan forårsake en kvise eller stye. Dette fører til at øyelokk hovne op; den underliggende årsaken er en bakteriell infeksjon. Aktuell kremer kan hjelpe bli kvitt styes, men god hygiene er viktig for å stoppe infeksjonen sprer seg.

Sinus Infeksjoner kan føre til nedre øyelokk Hevelse

Bihulene kan til tider bli blokkert, forårsaker øyelokkene å svelle. Denne betennelsen skyldes blokkeringer i øyets tårekanalene. Lindre press på bihulene gjennom dampende eller saltvann dråper vanligvis hjelper.

Chalazion som årsak til Hovne nedre øyelokk

En chalazion er forårsaket når øyet kanalen blir blokkert, og en slags stye utvikler i øyet smør kjertler. En cyste eller bump former, vanligvis på nedre øyelokk, selv om det til tider kan synes på øvre øyelokk også. Dette fører til hevelse, noe som er mulig å behandle med kalde omslag.

Blepharoplasty som årsak til Hovne nedre øyelokk

Kirurgiske inngrep som blepharoplasty kan være ansvarlig for nedre øyelokk hevelse. Operasjonen kan føre til at tårekanalene til å bli blokkert, som forårsaker betennelse i øyelokket. Oftest er dette rett og slett en reaksjon på kirurgi og hevelsen går ned i to til tre uker.

Øyelokk Cellulitt som årsak til Hovne nedre øyelokk

Øyelokk appelsinhud er en form for øyelokk bakteriell infeksjon som kan se ut som en tåre duct infeksjon eller blokkering, men det er faktisk mer alvorlig og det sprer seg bak øyet bane. Det kan begynne med kløe og betennelse i det nedre øyelokk før spredning, noe som kan være svært smertefullt. Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig.

Hva er årsakene til øyelokk Misfarging?

Hva er årsakene til øyelokk Misfarging?


Lokkene i øynene kan bli misfarget av mange grunner, blant annet hormon endring eller ubalanse, visse lidelser, infeksjoner, medisiner, betennelser og aldring.

Årsaker

Noen av de vanligste årsakene til øyelokk misfarging er:
Blåmerker: Vanligvis etter et traume mot øyet området
Hormon endringer forårsaket av syklisk endringer, skjoldbruskkjertelen, graviditet, overgangsalder eller sykdom
Reseptbelagte medisiner kan forårsake øyelokk fargeendring. Et eksempel på en vanlig medisiner som kan føre til misfarging av lokket er foreskrevet dråper for glaukom kalles prostaglandiner.
Gulsott: En gulfarging av hud forbundet med leverfunksjon
Sykdommer og lidelser

Tilhørende sykdommer

Noen av de sykdommer som kan forårsake lokket fargeendring omfatter:

Kronisk allergisk konjunktivitt
Sykdommer som påvirker leveren
Periorbitalt infeksjoner i huden kan forårsake fargeendring i lokket, og kan være assosiert med influensa eller strep-infeksjoner.
Blepharochalasis er en sjelden degenerativ sykdom unik for huden på øyelokkene.
Bindevevssykdommer, som for eksempel Lupus
Kreft og godartede lesjoner

Betydning

Lokk misfarging kan være gradvis, i tilfelle av aldring og normale hudforandringer. Men det kan også være et tegn på skiftende helseproblemer og bør overvåkes. Plutselig misfarging er mer urovekkende og bør ikke ses bort fra.

Forslag

Hvis du legger merke til en endring i øyelokkene, merk den tidsrammen og grad av misfarging. Også holde oversikt over eventuelle nye medisiner, inkludert vitaminer og kosttilskudd, som du tar med jevne mellomrom, har begynt å ta eller kanskje har nylig sluttet å bruke.

Betraktninger

Enhver endring i lokket farge garanterer en konsultasjon med din lege eller eye-care spesialist. Øyeinfeksjoner kan raskt forverres og bør behandles så snart som mulig.

Øyelokk hudproblemer

Øyelokk hudproblemer


Hvis du har et problem med øyelokkene, som for eksempel en infeksjon eller en vekst, kan dette skape alvorlige problemer for øynene selv, ifølge Dr. Susan R. Carter ved University of California, San Francisco School of Medicine. En øyelokk infeksjon kan medføre smerte og irritasjon i øynene, og kan potensielt føre til tap av syn.

Blefaritt

Blefaritt, som er betennelse i øyelokk margin, er svært vanlig. Når dette skjer, øyelokkene brenne og klø, og det kan føles som om det er et fremmedlegeme stede. Det vil bli skorpedannelse og rive av øynene når du våkner om morgenen. Blepharitis oppstår når en person har okulær rosacea, en bakteriell øyelokk infeksjon, seborrhea og meibomian kjertel dysfunksjon. Hvis rosacea er årsaken, vil du se utvidede blodkar på haken, nesen, kinnene og lokket margin.

Entropion

Tilstanden entropion forårsaker en trevlet hvitt slim som skal slippes ut fra øyet. Øyet vil bli irritert og rød på grunn av øyelokket margin snu innover. Dette skjer vanligvis i nedre øyelokk. Øyevippene deretter gni mot hornhinnen og konjunktiva. Eldre mennesker opplever dette ofte.

Chalazion

Hvis en nodule har dukket opp innen øyelokket, kan dette være en chalazion, som først kan være øm, deretter bytte til en klump som ikke øm. Dette går ofte sammen med blefaritt. Hvis meibomian kjertel blir hindret, kan dette føre til at chalazion å utvikle. Den øyelokket frigjør deretter innholdet i meibomian muffe i øyelokket bløtvev. Dette kan resultere i infeksjon.

Stye

En stye, medisinsk kjent som hordeolum, er en øm klump i øyelokket som kan forvandle seg til en chalazion. Styes generelt dukker opp på fremre av vippekanten (bak det). Når en stye er til stede, det er en infeksjon i meibomian kjertel. Andre problemer som kan beskjære opp inkluderer aktinisk keratose, som er en flat, hvit, flassende og skjellete lesjon som vises i områder som har hatt soleksponering. Dette er en pre-malign tilstand, og bør vevsprøve. En seboreisk keratose er en hyper-keratotic lesjon som er feit og ser ut som om det sitter fast på huden av øyelokket. En nevus er flat eller forhøyet, og kan enten ha pigment eller ikke. Det er en medfødt lesjon som har malignitet potensial.

Hengende øyelokk

Når en person har for mye øyelokk hud og fett, kan dette resultere i dermatochalais. Øyelokket kan henge ned over øyet, utydeliggjøre visjonen. Dette kan være kirurgisk repareres. Dermatochalais er generelt et problem som rammer eldre mennesker.

Kreft

Den vanligste øyelokk malignitet er basalcellekarsinom. Det viser seg generelt i det nedre lokk i form av et fast, perle nodul. Hvis den ondartede sykdom er plassert langs margin lokket, kan øyevippene mangle. Basalcellekarsinom vanligvis ikke metastasere, men det har en tendens til å være lokalt invasive. Ved å løfte opp øyelokket overflaten, kan en øyelege kunne se at malignitet har utvidet til bakre øyelokk.

Andre kreftformer

Plateepitelkarsinom er ikke så vanlig som basalcellekarsinom. Dette kreft er aggressive og resultat i sårdannelse lesjoner som er hevet og skjellete, og vises på øvre øyelokk. En annen type kreft er talg carcinoma; det har en tendens til å streike middelaldrende og eldre mennesker. Det også, er aggressiv og kan spre seg til andre deler av kroppen. Det vil se ut som blefaritt eller en charlazion.

Hovne nedre øyelokk Treatment

Hovne nedre øyelokk Treatment


Hvis dine under øyelokk er hovne, kan du bli lider av en tilstand som kalles blefaritt, ifølge Mayo Clinic. Hvis dette er tilfelle, vil den delen av øyelokket der øyevippene vokse mest sannsynlig skje. Det fører til hevelse, ubehag, kløende og betente øyelokk, men, heldigvis, ikke tilstanden ikke føre til varig skade på øynene eller til ditt øye skue.

Øyedråper, antibiotika salver

Legen din kan foreskrive en antibiotika krem ​​eller salve. I tillegg kan hun anbefaler at du bruker antibiotika øyedråper hvis øyelokkene er svært hovne og skaper stort ubehag. Disse øyedråper kan inneholde steroider.

Koblet til Rosacea og flass

I noen tilfeller er hovne øyelokk knyttet til rosacea og flass, ifølge Mayo Clinic. Hvis du behandler disse to forholdene hensiktsmessig og vellykket, kan øyelokkene stoppe hevelse.

Kald eller varm komprimerer

Konjunktivitt (rosa øye) kan føre til både øvre og nedre øyelokk å svelle. Prøv å plassere kalde omslag på hoven området og se om dette er effektivt. Noen individer foretrekker å bruke varm komprimerer å behandle denne tilstanden, ifølge Healthprofessor.com .Se som fungerer best for deg.

OTC rettsmidler

Hvis du tror din hovne henhold øyelokk er forårsaket av allergi, som høysnue, kan du bruke over-the-counter allergi øyedråper og / eller medisinert kremer i et forsøk på å redusere hevelse. Bare du kan bestemme om du trenger medisinsk intervensjon, og når det er nødvendig å ringe din lege.

Witch Hazel

Spritz trollhassel på en bomullsdott og bearbeid dine hovne øyne med det. Trollhassel reduserer betennelse og hevelse, ifølge Home-remedies.info.

Baby shampoo

Hvis øyelokket ser ut til å være smittet, sette en liten mengde baby shampoo i en krukke med vann slik at det blir utvannet. Dypp en bomullsdott i løsningen og deretter forsiktig DAB på de hovne og infiserte lokk med våt bomullsdott. Hvis huden din er skjellete, vil dette bidra til å løsne de skjellende områder. Etterpå skyller du øynene med kaldt vann, i henhold til Hjem-rettsmidler-for-you.com.

Poteter

Total-helse-care.com anbefaler å sette den anstrengte væske fra en revet potet på en bomullsdott og tørke forsiktig dine hovne øyelokk med bomullsdott. Du kan også sette revet potet i mellom lagene i en musselin klut og bruke det til det hovne området. Prøv å sette en skiver, rå potet direkte på hoven under øynene.

Hovne øyelokk Cure

Hovne øyelokk kan oppstå av en rekke årsaker, for eksempel allergier, søvnmangel og bihuleproblemer. Mange medisinske tilstander kan også forårsake puffy eller hovne øyne. Finne årsaken kan utgjøre en tur din lege. Sseveral naturlige programmer kan redusere og i noen tilfeller helt kurere mindre hovne øyelokk hjemme. Kommersielle produkter laget utelukkende for hovne, puffy øyne er også tilgjengelig, men sammenlignet med naturlig rettsmidler kan være ganske dyrt, og har mye de samme resultatene.

Årsaker

Alle opplever noe hevelse av øyelokkene på et eller annet tidspunkt. Men hvis du har smerter, rødhet eller blåmerker, og det er et kronisk problem for en uke eller mer, bør du søke legehjelp så snart som mulig. Kronisk hevelse i øynene kan være et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel nyre eller skjoldbrusk problemer, immun mangler, alvorlige allergier eller infeksjon.
Mest vanlig er hevelse i øyelokkene forårsaket av irritasjon av allergi, bihulebetennelse, menstruasjonssyklus, søvnmangel eller overdrive, for eksempel utvidet bruk av datamaskinen eller lesing.

Rettsmidler

Det er ingen absolutt kur for hovne øyelokk, men du effektivt kan redusere mengden av hevelse og bringe lindring ved hjelp av noen av følgende teknikker. Siden ikke to mennesker er like, ikke alle vil ha de samme resultatene fra hvert middel. Prøv hver enkelt og finne hvilken som fungerer best for deg.

Teposer og koffein Serums

Koffein bidrar til å redusere hevelse. Å plassere en te-pose som er gjennomsyret av varmt vann over hvert øye i 20 minutter, to ganger om dagen, vil redusere hevelse og poser. Den eneste mulig bivirkning kan være svak misfarging av huden, som te kan lage flekker på delikate området rundt øynene, spesielt hvis du har lys-tonet hud.
Serumer som inneholder koffein er tilgjengelig i helse-og skjønnhets deler av de fleste kjøpesentre og apotek. Disse sera kan også inneholde andre midler, slik som anti-aldrings ingredienser. Disse serum behandlinger kan være kostbar, og kan inneholde ingredienser du ikke er spesielt interessert i.

Poteter og Rice Starch

Plassere skiver av rå potet på hovne øyelokk fungerer fordi stivelse fra potet absorberer inn i huden, bidrar til å redusere hevelser og stram og fast områdene rundt øynene. Dette kan gjøres to ganger eller tre ganger daglig etter behov. Denne teknikken har ingen uønskede bivirkninger, men du kan finne en ekstra bonus for en reduksjon av mørke ringer under øynene (hvis du har dem) som stivelse lysere også hudens pigment noe.
Du kan kjøpe pulverisert ris stivelse fra bare om noen matbutikk. Den kan brukes til å lage en pasta eller stivelsesholdige vann. Bland litt av risstivelse med litt varmt vann inntil den danner en løs masse. Å være nøye med å unngå å få det direkte inn i øynene, bruke den til de hovne områdene rundt øynene, la stå i 10 til 15 minutter, og skyll med varmt vann. Eller hvis du foretrekker det, gjøre en stivelsesholdige vann for å suge bomull baller for å kunne på øynene dine.

Witch Hazel

Trollhassel arbeider for å berolige og redusere hevelse. Sug bomull baller med nedkjølt trollhassel, og pass på å presse dem ut slik at bomull ikke drypper. Det er viktig å holde øynene lukket, som trollhassel vil svi om lov til å komme under øyelokket. Plasser bomullsdotter over øynene dine i 20 minutter, to ganger om dagen, etter behov.

Øyentrøst for behandling Red hovne øyelokk

Øyentrøst er også kjent som Red øyentrøst, Meadow øyentrøst, Augentrostkraut, Ocularia, og Euphrasia. Denne familie av planter er en del av Orobanchaceae familien. Det er høy i glykosider, tanniner og flavanoids sammen med vitamin B, A, D og C. Fordi det har sammentrekkende egenskaper, det blir hyllet som et middel for øyeproblemer. Det er spesielt nyttig for behandling av røde hovne øyelokk.

Eyebright historie

Øyentrøst vokser i Europa og USA. Det blomstrer om sommeren. Siden den trenger røttene av andre gress for å holde på næringsstoffer, er det ikke en plante som lett kan transplanteres. Etter det fjortende århundre ble det ganske populært som et middel for hukommelse og øye behandlinger. Det gir lettelse på grunn av sine tanniner.

Red hovne øyelokk også kjent som Blefaritt

Blefaritt er forårsaket av kjertler som er blokkert i våre øyelokk, overdreven oljeproduksjon, en staph infeksjon eller en allergisk reaksjon. Denne tilstanden kan også være forårsaket av ikke å vaske øynene daglig.
Symptomer på dette problemet er klissete eller crusty øyelokk, en følelse av at noe er i øyet og kløe. Ikke bruker øyesminke på dette tidspunktet gir øynene dine en sjanse til å helbrede og bli mindre irritert.

Forberedelse

Ta en unse av øyentrøst urt og bratt i en halvliter kokende vann. Ved hjelp av denne løsning, bade øyet tre ganger om dagen. Avhengig av hvor mye smerte du opplever, holde infusjons varm. Dersom det er mindre smerte, kan du bruke en kald infusjon. Ved hjelp av en kompress, gjelder det til øyelokkene og la den sitte i opptil 15 minutter.

Øyentrøst er mange bruksområder

Øyentrøst fungerer også for bihulebetennelse, samt høysnue, forkjølelse, bronkitt og sår hals. Brukes som et øye vask, vil det hjelpe tilstander som trette øyne, konjunktivitt severdigheter, øyeirritasjon og hovne øyelokk. Redusere betennelse, det fungerer å kutte ned på de slim som kan være akkumulere på grunn av infeksjon.

Et ord av forsiktighet

Må ikke brukes hvis du har kontaktlinser.
Du kan også oppleve hovne øyelokk, lysfølsomhet, eller endringer i synet.
Hvis du får i deg øyentrøst, kan det føre til forvirring eller kvalme.
Øyentrøst er ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner.
Hvis du bare hadde øye kirurgi, må du ikke bruke denne urten.

Hvordan Stopp Hevelse i øyelokk

Hovne øyelokk kan skyldes ikke får riktig søvn natten før, eller de kan være et resultat av en medisinsk tilstand. Puffy øyne kan redusere selvfølelse og gjøre det vanskelig å bruke sminke til øyepartiet. Du kan ta skritt for å identifisere hva som forårsaker dine hovne øyelokk og å behandle dem eller hindre at det skjer igjen.

Hvordan Stopp Hevelse i øyelokk

•  Identifiser allergi triggere som forårsaker øyelokkene å svelle. Disse triggere kan være skjønnhetsprodukter som øyesminke, kremer, rensemidler eller til hairsprays. Sesongmessige allergier og høy pollen teller kan utløse hevelse av lokkene også. Hvis du finner ut det er på grunn av sesongmessige allergier, kan du behandle dette problemet med antihistaminer, decongestants eller steroid nesespray. Hvis du føler at allergi skyldes en skjønnhet produkt, eliminere dem en etter en for et par dager hver for å finne ut hva som utløser denne reaksjonen.

Sørg for legebehandling hvis øyelokket hevelse er ledsaget av rive, rødhet, kløe eller svie eller du føler noe er i øyet, og du kan ikke finne den. Du kan ha konjunktivitt (rosa øye), blefaritt eller andre øyesykdommer. Noen av disse er ganske vanlig og lett behandles, men kan være meget smittsom, i henhold til eyecaresource.com nettsiden.

Vask hendene grundig før du undersøke din øyepartiet.

Unngå overflødig natrium i kosten og overindulging i alkohol. Begge disse kan føre til vannretensjon som resulterer i oppblåst øyelokk. Å plassere en fersk skive kald agurk eller et kaldt omslag på lukket øynene første tingen i morgen kan redusere poser fra vann oppbevaring.

Hint

  • Sties er vanlig; alle får det på et eller annet tidspunkt, og de kan forårsake øyelokk hevelse. De forsvinner av seg selv innen et par dager. De er som kviser på din indre øyelokk og de vil spre seg så aldri forsøke å presse dem.
  • Opphovning av øyelokk kan skyldes alvorlige helseproblemer som traumer og nevrologiske, nyre og skjoldbrusk sykdommer. Besøk et øye profesjonell hvis symptomene ikke avtar.

Hvordan stoppe muskelspasmer i øyelokk

Alle lider av sporadiske øyelokk spasmer fra tid til annen. Men bare fordi øyelokket spasms er vanlig gjør dem ikke noe mindre irriterende for en person som opplever dem. De fleste øyelokk spasmer er midlertidige og vil gå bort på egenhånd. Men for de som ønsker å ta saken i egne hender, er det et par ting som kan gjøres for å eliminere disse pesky rykninger.

Hvordan stoppe muskelspasmer i øyelokk

•  Slapp av. De fleste fagfolk mener nå at flertallet av øyelokk spasmer er forårsaket av forhold knyttet til stress. Praktisere noen dype pusteøvelser, få en massasje, eller ta en lur kan bidra til å redusere stress nivå og bringe øyelokket tilbake til det normale.

Unngå koffein. Dette sentralstimulerende, som oftest funnet i kaffe og brus, kan påvirke kroppens kjemiske balanse og bidra til øyelokk spasmer.

Påfør en kald klut for øyet. Den reduksjon i temperatur vil bidra til å innsnevre øyets blodkar, noe som igjen vil redusere mengden av rykning.

Hint

  • Vedvarende øye spasmer som varer i uker eller måneder kan være et tegn på en mer alvorlig helsetilstand. Hvis øyet spasmer fortsette for dette i lengre tid, bør du kontakte lege.

Øyelokk & Pels Infeksjoner

Øyelokk & Pels Infeksjoner


Blefaritt er en tilstand der øyelokket blir betent, noe som også påvirker øyevippene i noen tilfeller. Hvis venstre ubehandlet, kan blefaritt få andre, mer alvorlige forhold.

Typer

Anterior blefaritt refererer til svellingen av den ytre overflate av øyelokket, i området fra hvilken øyevippene vokse. Bakre blefaritt, på den annen side innebærer inflammasjon i den indre flate av lokket, noe som gjør kontakt som øyelokket.

Årsaker

Stafylokokkbakterier og hodebunnen flass er de hyppigste årsakene til anterior blefaritt. Akne rosacea, eller betent, rød hud i ansiktet, og flass årsaken posterior blefaritt. Posterior blefaritt kan også skyldes uregelmessig oljeproduksjon på meibomian kjertler i indre øyelokk.

Symptomer

I tillegg til hevelse, kan lider av blefaritt oppleve en brennende følelse i øynene, skummende tårer, kløe på øyelokkene, oppbygging av skorper på øyevippene, tap av øyevipper og lysfølsomhet.

Behandling

Behandling av begge typer av blapharitis krever rengjøring øyelokkene og fjerne skorper. Ifølge National Eye Institute, vil en varm komprimere bidra til å løsne skorper og bør følges en mild skrubbing av øyelokket med en bomullsdott dyppet i en løsning av sjampo vann og baby. Alvorlige tilfeller av blefaritt kan kreve reseptbelagte antibiotika øyedråper eller salve.

Komplikasjoner

Mayo Clinic antyder at komplikasjoner forbundet med blefaritt omfatter: sty, en bakteriell infeksjon på basis av en øyen som fører til en deig kan utvikle seg på innsiden eller kanten av lokket; chalazion, en bakteriell infeksjon som følge av blokkering av meibomian kjertler som forårsaker innsiden av lokket for å svelle; tilbakevendende rosa øye; og skade på hornhinnen.