Digidexo.com

kan magesyre drepe bakterier i halsen

Betyr Vaskeråd Håndklær drepe bakterier?

Betyr Vaskeråd Håndklær drepe bakterier?


Mange er med rette bekymret for å bli smittet av bakterier. Antibakterielle håndservietter, håndsåpe og shopping cart våtservietter kan finnes på mange offentlige steder. Men bakterier også lurer i folks hjem. Den gode nyheten er at de fleste bakterier som finnes i boliger er ikke sykdomsfremkallende. Faktisk er mange bakterier er fordelaktig. Den dårlige nyheten er at bakterier er vanskeligere å drepe enn mange er klar over. Spesielle prosesser må brukes for å fjerne bakterier fra husholdnings overflater og elementer, for eksempel håndklær.

Vask Bakterier Away?

Å utsette bakteriene for å varme dreper de fleste av de mikroskopiske organismer. Standard vanntemperaturen i de fleste hushold vaskemaskiner, men opprettholder ikke de 140-graders temperatur som er nødvendig for å drepe alle bakterier. Temperaturen i en standard husholdnings tørker, men er høy nok til å drepe bakterier. Så, hvis fjerning av bakterier fra håndklær er en prioritet for deg, må du først plassere dem i tørketrommelen for å drepe bakteriene deretter vaske dem. Oppfølging av tørking dem igjen.

Zap Bakterier med blekemiddel

Utsette bakterier å bleke dreper dem. Standard vaskemiddel som brukes i de fleste husholdninger, er imidlertid ikke i stand til å drepe alle typer bakterier. En 10% løsning av blekemiddel lagt til din vask vil drepe mange former for bakterier, selv om det vil fjerne fargen fra mange stoffer, så det bør brukes på bare hvite eller lyse håndklær. "Color-safe blekemiddel" ikke inneholder den aktive bestanddel hypoklorsyre, som er nødvendig for å drepe bakteriene.

Eddik kan Wipe Out Bakterier

Hell en kopp hvit eddik, eller 5% eddiksyre, i vaskemaskinen for å fjerne bakterier fra en last av håndklær. Eddik denatures proteiner som utgjør bakterier ved å endre pH-verdier utenfor et område som bakterier kan leve i. Best av alt, lukten av eddik, men sterk, er ikke skadelig for mennesker, og eddik er ikke skadelig for sensitiv hud som kan komme i kontakt med den. Vaskerommet vil lukte som eddik mens vaskemaskinen er i gang, men når du fjerne håndklær fra tørketrommelen, vil eddik aroma være borte fra dem.

Vaskemaskin bakteriell forurensning

Vaske håndklær i vaskemaskinen uten å legge et antibakterielt middel ikke bare fjerner ikke bakterier, men også introduserer bakterier til håndklær. Dette er fordi alt materiale som kommer i kontakt med human hud som er blitt forurenset med bakterier. Visse klesplagg, for eksempel undertøy, er mye mer sannsynlig å inneholde høye mengder av visse bakterier. Når håndklær vaskes i en vaskemaskin som inneholder bakterie-dekket tøy, bakteriene beveger seg på overflaten av vaskemaskinen. Neste gang du setter håndklær i vaskemaskinen, vil bakteriene flytte på dem. Det beste forsvaret mot vaskemaskin bakteriell forurensning er å kjøre maskinen på sitt heteste syklus, uten klær i den, sammen med et antibakterielt middel som blekemiddel eller eddik.

Hvordan å drepe bakterier med grapefruktkjerne Concentrate

Husholdningsvaskemidler beskytte mot vanlige bakterier som
Staphylococcus, Salmonella og e. Coli. Disse vaskemidler inneholder ofte kjemikalier som er irriterende, farlig og etsende. Mange vaskemidler forlate en sterk ubehagelig lukt når du rengjør som kan gjøre dine øyne og nese brenne. Et naturlig alternativ som er like kraftig og effektiv som typiske husholdningsvaskemidler er grapefruktkjerne konsentrat. Det er mange måter du kan bruke grapefruktkjerne konsentrat til å drepe skadelige bakterier og virus som er lurking i ditt hjem.

Bruksanvisning

•  Desinfiser et skjærebrett ved å helle 15 dråper grapefruktkjerne konsentrere seg om det. Gni væsken i hele skjærebrett med en kjøkkenklut eller en svamp. La skjærebrett sitte i 30 til 40 minutter. Skyll med kaldt vann.

Fjern bakterier og plantevernmidler fra matvarer som grønnsaker, frukt og fjørfe med mat vask. Plasser en stor bolle i vasken. Legg 35 dråper av grapefruktkjerne konsentrat i bollen som det fylles med kaldt vann. La maten synke ned i denne vaske i noen minutter. Skyll med kaldt vann. Grapefruktkjerne Konsentratet er en giftfri vask som kan brukes trygt på matvarer uten å endre smak.

Fyll en 32 oz. sprayflaske med vann og tilsett 40 til 60 dråper grapefruktkjerne konsentrat. Sett lokket på igjen og rist kraftig. Du kan bruke denne sprayflaske som en all-purpose renere å drepe bakterier overalt i huset. Lag et par av disse desinfisering allrengjøringsmidler og plassere dem på kjøkkenet, badet og i bilen. Desinfisere toaletter, vasker, fliser og kar med kraftig rengjøringsmiddel.

Legg 15 til 30 dråper grapefruktkjerne konsentrat til siste skylling av oppvaskmaskin. Grapefrukt seedet konsentratet vil desinfisere glass, tallerkener og bestikk.

Forvandle din gjennomsnittlige flytende håndsåpe eller oppvaskmiddel til en kraftig anti-bakteriell såpe ved å legge til 5 til 10 dråper grapefruktkjerne konsentrat.

Steril sengetøy og håndklær ved å legge til 25-39 dråper grapefruktkjerne konsentrat til en last av Klesvask samtidig som du legger til vaskemiddel.

Tips og advarsler

  • Bruk alle formål spray renere å drepe sopp og mugg i hjemmet. Spray på formen, og ikke skyll.

Hvordan å drepe bakterier Naturligvis

Hvordan å drepe bakterier Naturligvis


Mens kjemiske desinfeksjonsmidler vil drepe de fleste bakterier som finnes i hjemmet, kan du lurer på om du bruker dem er verdt regning og risiko. Sterke kjemiske ingredienser i desinfeksjonsmidler kan være farlig ved svelging, spesielt for barn, og kan forårsake hud- og luftveisproblemer. Mange ser på naturlige løsninger for å drepe bakterier. For de fleste husholdninger, naturlige desinfeksjonsmidler er et trygt og effektivt alternativ til kjemiske desinfeksjonsmidler.

Bruksanvisning

•  Fyll en ren sprayflaske med rett eddik eller lage en blanding med vann. En fem prosent løsning av eddik, som finnes i de fleste dagligvarebutikker, dreper 99 prosent av alle bakterier, ifølge Annie B. Bond på Care2. For best resultat, spray det infiserte området og la eddik sitte over natten før tørke ned. Lukten forsvinner etter noen timer.

Bland hydrogenperoksyd og vann i like deler i en ren sprayflaske. Flasken skal være ugjennomsiktig fordi lys vil bryte ned hydrogenperoksid. Hvis flasken er ikke dekkende, lagre den på et mørkt sted, for eksempel under vasken. Så sjekk blandingen for bobler før bruk for å sikre at hydrogen peroxide er fortsatt aktiv. Hydrogen peroxide er blitt anerkjent som et effektivt desinfeksjonsmiddel av Environmental Protection Agency siden 1977. Spray blandingen på en hard, ikke-porøs overflate og la den sitte i flere timer før du tørker bort.

Shake natron på det infiserte området og la den sitte i flere timer før du tørker bort. Et annet alternativ er å blande natron med vann, deretter bruke blandingen til å skrubbe ned infiserte områder.

Hold sprayflasker av hydrogen peroxide og eddik hendig å desinfisere tellere og mat, som grønnsaker og frukt. Spray eddik på overflaten først, deretter spray på hydrogen peroxide (eller vice versa). Skyll grundig med vann.

Hvilke Såper drepe bakterier best?

Hvilke Såper drepe bakterier best?


Under kalde og influensasesongen, er det spesielt viktig å redusere eller eliminere kontakt med bakterie-forårsaker organismer som bakterier. En fersk helsekampanje touts verdien av hånd-vask som den eneste beste måten å redusere spredningen av sykdommen i fellesområdene. Forståelse som såper er best på å drepe bakterier synes viktig for alle å vite. Eller er det?

Funksjon

Kjemisk sett såper er lange kjeder av molekyler som tiltrekker polare og ikke-polare stoffer. Vann er et polart molekyl, mens smuss og skitt er generelt ikke-polar. Såpe tjener til å ta den ene enden av vannmolekyl og trekk den bort fra ikke-polare smuss molekyl, fjerne det og forlate objektet ren, det være seg hender eller klær. Denne handlingen ikke skade eller drepe bakterier, men det fjerner den sammen med skitt.

Funksjoner

Nylig har antibakterielle midler er lagt til såper, noe som bidrar til å drepe bakterier. Det er disse agentene, ikke såpe i seg selv, som dreper bakterier. Anvendelse av antibakterielle såper er ikke anbefales under normale omstendigheter. Disse typer av såper drepe bakterier ukritisk, om bakteriene er skadelig eller ikke. Ved hjelp av antibakterielle såper introduserer potensial til å drepe alle bakterier utenom de som er resistente mot disse midlene. Så disse resistente bakteriene blir igjen for å reprodusere og sterkere midler må brukes til å drepe dem.

Betraktninger

For å kunne fjerne bakterier, antiseptiske midler er nødvendig. Flytende hånd gels som inneholder mer enn 60 prosent alkohol vil drepe bakterier når såpe ikke er tilgjengelig og håndvask ikke er mulig. Ved hjelp av hånden sanitizers vil ikke føre bakterier å utvikle en motstand, slik at de er miljø tryggere å bruke enn antibakterielle såper.

Forebygging / løsning

Et akseptabelt nivå av ren kan oppnås ganske enkelt ved hjelp av såpe og vann. Mange folk ikke vasker hendene lenge nok til å effektivt fjerne alt støv. Skrubbing med varmt vann og såpe må vare 20 sekunder eller hvor lang tid det tar å synge alfabetet. I de fleste tilfeller vil denne handlingen fysisk fjerner bakterier (heller enn å drepe dem) og vil forlate hendene rent nok til å hindre spredning av sykdommen.

Advarsel

Antibakterielle såper inneholder et stoff som heter triklosan. Dette stoffet blir stadig mer vanlig i miljøet fordi avløpsanlegg ikke fjerner det godt. De potensielle miljømessige konsekvensene av triklosan er ekstreme, noe som har forårsaket en rekke forskere til å studere det i dybden og flere miljøgrupper for å drive lobbyvirksomhet for stillstand.

Hvordan å drepe bakterier med Peppermint

Hvordan å drepe bakterier med Peppermint


Peppermynte har mange gunstige bruksområder, alt fra behandling av medisinske lidelser å drepe bakterier, ifølge studier utført av University of Maryland Medical Center. Peppermint er et naturlig alternativ til kjemisk-laden husholdning anti-bakterielle vaskemidler, toalettsaker, kremer og desinfiserende luftrensere. Peppermynte er også en klok økonomisk valg; det er lett å vokse og raske til innhøsting.

Bruksanvisning

The Home

•  Fyll en sprayflaske med en 1/2 kopper vann og tilsett 10 dråper peppermynteolje. Swish blandingen i flasken inntil den er godt blandet. Bruk peppermynte spray som du ville bruke en anti-bakteriell spray; spray det i luftekanaler, på benkeplater i bad, eller bruke den som en anti-bakteriell luftrenser.

Legg noen dråper peppermynteolje til en luftfukter, eller bland noen dråper peppermynteolje i en gryte med vann og la det småkoke på komfyren. De peppermynte damper skapt av kokende vann eller luft luftfukter vil bekjempe luftbårne bakterier.

Suge en bomullsdott i peppermynteolje og plassere bomullsdott i en skuff, skap, skap eller annet lukket område. Som peppermynte olje tørker, og selv etter at det tørker, vil det frigjøre partikler i luften, drepe luftbårne bakterier. Hvis du fortsatt kan lukte peppermynte, er bakteriedrepende partikler fortsatt blir utgitt.

The Body

Tilsett en dråpe peppermynteolje til et glass med vann og bland godt. Bruk blandingen som du ville bruke en hvilken som helst annen munnvann. Du kan også gurgle peppermynte olje blanding for å behandle sår hals og muntlige bakterielle infeksjoner.

Legg to eller tre dråper peppermynte olje til badevannet og virvle vannet for å blande det. Bade på vanlig måte.

Legg fire eller fem dråper peppermynteolje til et fotbad for å hjelpe behandle fotsopp eller andre soppinfeksjoner.

Dypp en bomullsdott i peppermynteolje og bruke den til mindre kutt, skrubbsår eller insektbitt for å redusere bakterier, mens på samme tid redusere smerte og stikkende fornemmelser.

Drikk peppermynte te eller ta peppermynte olje kapsler for å redusere bakterier i fordøyelseskanalen.

Tips og advarsler

  • Dyrk din egen peppermynte. Peppermynte er en hardfør plante som kan dyrkes innendørs eller utendørs. Knus de friske bladene og bruke dem i stedet for peppermynteolje.
  • Tilsett noen dråper ren peppermynteolje til hunden sjampo for å hjelpe frastøte lopper og flått naturlig.
  • Bruk bare naturlig peppermynteolje. Unngå oljer med tilsetningsstoffer, farge, tilsettes aroma eller andre unaturlige ingredienser.
  • Unngå å få peppermynte olje i øynene. Hvis du får olje i øynene, skyll øynene umiddelbart og grundig.

Hvordan antibiotika dreper bakterier?

Introduksjon

Antibiotika er legemidler som brukes som dreper eller hemmer bakterier hos pasienter uten å skade pasienten. Noen antibiotika er laget fra naturlige kilder, slik som penicillin og andre antibiotika er laget av syntetiske kilder i laboratorier. Ulike antibiotika kan klassifiseres i to ulike grupper. De to gruppene er bakteriostatisk og bacteriocidal. De to grupper av antibiotika virker på forskjellige måter.

Bakteriostatiske antibiotika

Antibiotika som er klassifisert i den bakteriostatisk gruppen faktisk ikke drepe bakterier. Bakteriostatiske antibiotika hemme veksten av bakterier. Hemme veksten av bakterier, kan pasientenes immunsystem til å bekjempe de eksisterende bakterier uten å bli overveldet med veksten av flere bakterier.

Bacteriocide Antibiotika

Antibiotika som er klassifisert i bacteriocidal gruppe gjør drepe bakterier. Bacteriocide antibiotika anses mer affektive fordi de dreper alle bakterier i stedet for å forlate noen bakterier som gjenstår for pasientenes immunsystem til å bekjempe. Pasienter som har svakt immunforsvar kan ha problemer med bekjempelse av bakterier. For disse pasientene, bacteriocide antibiotika er spesielt gunstig.

Hvordan Antibiotika Work

Det finnes flere forskjellige måter som antibiotika arbeide for å drepe eller hemme bakterier. Noen antibiotika drepe bakterier ved å angripe den ytre cellevegg av bakterien. Noen antibiotika drepe bakterier ved å angripe den indre membran av bakteriecellen. Noen antibiotika dreper bakterier ved å angripe de kjemiske trasé bakteriene trenger for å overleve. Noen antibiotika hemmer bakterievekst ved å angripe de kjemiske trasé bakterier krever for å reprodusere.

Antibiotikaresistens

Noen ganger bakterier utvikler resistens mot enkelte antibiotika. Når bakteriene overlever eksponering mot et antibiotikum, bakterie bli sterkere mot og mer sannsynlig å overleve som antibiotikum i fremtiden. Bakteriene passerer motstanden genet når det reproduserer. Til slutt kan den resistente genet føres til et stort antall bakterier, som produserer en antibiotika-resistent stamme av bakterier. Antibiotikaresistens er oppgitt av pasienter som ikke fullfører sin forskrivning av antibiotika, ikke fullt drepe bakterier og oppmuntrende bakterier motstand i overlevende bakterier. Når bakterier utvikler en resistens mot et bestemt antibiotikum, og slutter å være affektive, må leger begynne å bruke et annet antibiotikum.

Antibiotika er ikke selektive i hvilke bakterier blir drept

Mens antibiotika hjelpe en pasient ved å drepe skadelige bakterier, medisinen dreper ofte gode bakterier, også. Antibiotika er ikke selektiv i hva bakterier som blir drept. Kroppen har flere arter av gode bakterier som er nyttige for kroppen. For eksempel er det godt bakterier acidophilus naturlig finnes i kroppen og hjelpemidler fordøyelsen. Fordi antibiotika dreper acidophilus, noen leger tyder på at pasienter som tar antibiotika, ta en acidophilus supplement samtidig.

Konklusjon

Antibiotika er en nyttig og livreddende medisin i helsevesenet når det brukes mot bakterieinfeksjoner. Antibiotika er ikke affektive mot virusinfeksjoner.

Hvordan håndsåpe drepe bakterier?

Hvordan håndsåpe drepe bakterier?

Angrer den Damage

Ved hjelp av håndsåpe mens følgende gode vaskevaner vil hjelpe kvitt hendene på bakterier og bistå i å redusere spredningen av sykdommer. Gjennom hele dagen, bakterier har mange muligheter til å akkumulere på overflaten av hendene. Du støter bakterier hver gang du berører en annen person, håndtere penger, pet et dyr, berører rått kjøtt eller forstå et dørhåndtak. Hver gang du bruker toalettet eller endre en bleie, kan bakterier på hendene og under neglene. Hvis du berører noen forurensede overflaten og deretter gni øyne, munn, nese eller en annen overflate før du vasker hendene dine, risikerer du å spre bakterier til deg selv og andre. Men fysisk skrubbing med håndsåpe, også under neglene, og deretter kjører varmt vann over hendene løsner bakterier slik at de blir fjernet og sendt ned i avløpet for å dø.

Breaking Down Oljer

Vann alene er ikke i stand til å trenge inn i fett, oljer og proteiner som naturlig oppstår på overflaten av hendene. Derfor disse tilbyr en trygg havn for bakterier, beskytte dem fra å bli lett skylles eller gnidd fra overflaten av hendene og drept. Imidlertid, ved hjelp av et overflateaktivt middel, slik som håndsåpe, reduserer overflatespenningen av vannet, slik at skitt og bakterier for å bli opphengt over overflaten av hånden. Oljene som finnes på hendene som normalt ikke oppløses når du bare bruker vann blir dispergerbar når håndsåpe er lagt. Når bakteriene er opphengt over håndflaten, kan de lett kan skylles ned i vasken med vann og drept.

Riktig teknikk

Det er mest viktig å vaske med håndsåpe for å drepe bakterier etter avføring eller endre en bleie, før fôring eller spise, og før og etter berøre rått kjøtt. Fukt hendene med veldig varmt vann før påføring håndsåpe. Legg håndsåpe og jobbe det inn skum i minst 20 sekunder, rubbing forsiden og baksiden av hendene opp til håndleddene, mellom fingrene og under neglene. Deretter skylle hendene grundig med varmt, rennende vann inntil alle håndsåpe og bakterier fjernes.

Hvordan å drepe bakterier i en Sink

Hvordan å drepe bakterier i en Sink


Folk vasker hendene, retter og delikate klær i vask hver dag, men mange overse nødvendigheten av å rense vasken selv. Matrester og skittent vann passerer om avløp og rør av kjøkkenvasken, skape et fristed for bakterievekst. Selv et bad vask kan havnen uønsket bakterier fra kontakt med skitne hender. Rengjøring vasken reduserer synligheten av sot og skitt, men desinfiserende dreper bakterier og reduserer risikoen for sykdom. Du kan rense vasker og andre overflater ved hjelp av ekstremt høye temperaturer eller desinfiserende kjemikalier som blekemiddel.

Bruksanvisning

•  Rengjør vask grundig for å fjerne skitt. Bruk et storkjøkken renere eller en ny boks med natron. Strø bakepulver på en svamp og skure vasken, avløp og inventar. Skyll grundig med vann.

•  Bland en teskje av klor i en liter varmt vann. For brukervennlighet, hell blandingen i en sprayflaske. Du kan bruke den samme blekemiddel for å desinfisere objekter og overflater i opptil én uke.

Spray vasken og inventar med blekemiddel. La blandingen stå i flere minutter. Hell ekstra blekemiddel løsning i avløpet å sterilisere fellen og rør inngang.

Skyll vasken grundig for å fjerne alle spor av blekemiddel. Dette vil hindre at kjemikalier fra å kontakte din mat eller hud under normal bruk vasken.

Hvordan å drepe bakterier i Lake Water

Hvordan å drepe bakterier i Lake Water


Selv om du kan bli lurt til å tro at innsjøen vann er perfekt, kan utseende bedra. Lurer i vannet er bakterier som Giardia og Cryptosporidium, som begge forårsaker diaré, tretthet og kramper hvis du drikker vannet. Lake vann krever en sunn balanse av både gode og dårlige bakterier. Når de dårlige bakterier nivåer blir for høyt som følge av algevekst, ekstremvær som tørke, flom eller forurensning, deretter blir det nødvendig å behandle vannet og gjenopprette den til en sunn balanse. Men restaurere innsjøen vann kan bety at du kan bruke den til rekreasjonsformål som bading, men ikke nødvendigvis å drikke. Den gode nyheten er at det finnes måter å drepe bakterier og gjør innsjøen vann drikkes.

Bruksanvisning

•  Kok en prøve av innsjø vann. Dette vil drepe de fleste typer bakterier og sykdomsbærende organismer som kan gjøre deg syk. Filtrere noe grumsete vann gjennom rene kluter og la det avgjøre. Trekke ut rent vann og kok i ett minutt. Avkjøle det og lagre i sterile, rene beholdere.

Legg klorin. Bleach vil drepe noen, men ikke alle, typer bakterier. Igjen filtrere skyet vann og trekke av det klare vannet for desinfisering. Legg 1/8 teskje (eller 8 dråper) av flytende klorin for hver gallon av vann (eller to dråper per liter). Rør og la det stå i 30 minutter før du bruker den. Butikken desinfisert vann i rene beholdere med lokk. Hvis styrken av blekemiddel er ukjent, tilsett 10 dråper per liter av avgjort vann. Hvis vannet er grumsete eller ekstremt kaldt, doble beløpet. Hvis du etter de 30 minuttene du drikker det, og du dona € ™ t smak klor, bør du behandle den på nytt.

Eliminer alger. Alger kan mette lake vann og føre til en blomst, noe som resulterer i en oljeaktig skum som dannes over vannflaten og forårsaker toksisitet til vannsystemet. En spesielt giftige alger er cyanobacterial eller blå-grønne alger. Det kan drepe fisk og vannfugler og syke mennesker ved å forårsake utslett, elveblest og hals irritasjon. Langvarig eksponering har blitt funnet å forårsake leversvulster i noen få dyr. Ifølge US Environmental Protection Agency, kan vannbehandling teknikker for alger overvekst være 100 prosent effektiv. Noen som jobber for å bekjempe alger er sedimentering, filtrering, desinfeksjon, ozonation og ultrafiolett stråling.

Ultralyd alger eliminering systemer er en undersjøisk, kjemisk fri måte å eliminere alger. Metoden fungerer ved å sende ut ultralydbølger. Enheten er installert og flyter under vann. Ved hjelp av ultralydmetoden kan eliminere mange vanlige alger, inkludert den giftige blågrønnalger, uten å skade den omkringliggende miljø.

Hvordan virker Listerine drepe bakterier?

Hvorfor bruke Mouth Wash?

Antiseptisk munnen vask er anbefalt av tannleger som et tillegg til vanlig børsting og bruk av tanntråd. Ved hjelp av en munn vask renser tennene, tannkjøttet og hele munnen. Ved hjelp av en antiseptisk munnskylle som Listerine hjelpere i å drepe bakterier som forårsaker gingivitt, plakk og dårlig ånde.

Slik fungerer det

De viktigste ingrediensene i en antiseptisk vask munnen som Listerine er eucalyptol, mentol, methylsalicylat og tymol. Eucalyptol kommer fra naturlig produsert eucalyptus olje. Kjent for sin sterke og behagelig lukt, er det brukt i tette bihuler behandlinger, hoste suppressants og munnen vask for å redusere betennelse. Mentol er avledet fra mynte planter og brukes i munnen vask for dens kjøling og smerte-drepende virkning. Metylsalisylat brukes til å lindre smerte og brukes i aktuelle muskelsmerter behandlinger samt munnen vask. Tymol er brukt i munnvann for sine antibakterielle egenskaper. Kombinasjonen av disse antiseptiske og antibakterielle ingredienser drepe bakterier på kontakt som igjen hindrer gingivitt, roer betennelse eller smerter og hindrer plakk bygge opp.

Typer Mouth Wash

Listerine bruker en bestemt formel som ikke brukes av noe annet merke, men butikken merker fører opp de samme ingrediensene i deres munn vaskeprodukter. Andre merker også bruke ulike inaktive ingredienser som kan eller ikke kan påvirke ytelsen til munnen vask. Noen munnen vasker bruke en annen tilnærming enn kombinasjonen av antiseptiske essensielle oljer. Benzoyl peroksyd er et antibakterielt kjemisk og anvendes som den primære bestanddel i visse munnvask for å drepe bakterier, og for å beskytte og bleke tenner.

Hvordan virker Silver drepe bakterier?

Hvordan virker Silver drepe bakterier?


Sølv (kjemisk symbol, Ag) har blitt brukt i mange år som et antibakterielt middel. Forbindelser innenfor sølv naturlig eliminere bakterier og hemme deres vekst. Ny teknologi har gjort det mulig å skape sølvbaserte forbindelser som å belegge vanlige elementer med, bidrar til å hindre spredning av bakterier. I 2003, US Food and Drug Administration godkjent bruk av sølv i næringsmiddelindustrien, noe som ytterligere bidrar til å hindre bakterie epidemier som infeksjon med Escherichia coli.

Slik fungerer det

Sykehus bruker en form for antimikrobiell sølv-basert forbindelse, kalt Ag ioner, som består av fem prosent sølv som finnes i en ikke-aktive krystallinsk transportør. Når denne forbindelsen blir utsatt for en liten mengde fuktighet, frigir den Ag-ioner, som eliminerer bakteriell vekst på overflater ved å drepe mikrober eksisterende og hindre nye fra forming. Denne handlingen kan skje på mange forskjellige typer overflater som dørhåndtak, penner og til og med joggesko. Mens det sammensatte er tøff på bakterier, er det trygt å bruke og knapt giftig. "Det er mindre giftig enn bordsalt og mindre irriterende enn talkum," sier Jeffrey Trologo, teknisk sjef i Agion Technologies. "Til syvende og sist håper vi at dette vil resultere i færre infeksjoner og faktisk bedre resultater for pasientene."

Historie

Sølv har vært brukt i århundrer som et antimikrobielt og antibakterielt middel. Det har naturlige bakteriedrepende egenskaper som bidrar til å hemme veksten av skadelige bakterier. De gamle egypterne og grekerne brukte sølv holdere for vann for å holde den frisk og drikkes. Oppdagelsen eller antibiotika tok bort noen av rampelyset fra sølv, men nylig bekymring over antibiotikaresistente superorganismer har brakt den tilbake til popularitet.

Ny teknologi og anvendelser

"Med økende bruk av sølv i mange former, inkludert spray, gel og belegg, fortsetter bruken av sølv som et antimikrobielt middel til å vokse, ikke bare i sykehus og andre pasientbehandlingssentre, men også i offentlige områder som restauranter, flyplasser og institusjonsbygg , "sier Jeffrey Ellis, senior teknologikonsulent for The Silver Institute. Andre bruksområder for sølv inkluderer belegg for vask, gulv, seng rails, stetoskop, penner, katetre og andre små bærbare elementer. Silver kan også integreres i tekstilprodukter som sykehus kjoler og sår belegg for å hindre bakterieinfeksjoner.

Risiko

Hvis inntatt i små mengder, er sølv ufarlig for kroppen; Men som de fleste metaller, kan store doser være farlig eller dødelig ved svelging. Sølv og andre forbindelser som inneholder sølv kan bli absorbert gjennom kroppens sirkulasjonssystemet, noe som resulterer i argyria, eller en blålig misfarging av huden, øynene og andre myke vev i kroppen. Denne tilstanden er ufarlig, men det er vanligvis permanent.

Hvordan kan jeg drepe av Lopper på kroppen min?

Hvordan kan jeg drepe av Lopper på kroppen min?


Håndteringen av lopper er et vanlig problem for husdyr og kjæledyr eiere. Lopper er ikke kresen skapninger; de vil klinke til et menneske. Du må eliminere problemet fra kjæledyret ditt, miljøet og selvfølgelig kroppen din. Ingenting er mer pinlig enn å gå ut et sted og noen småblødninger en loppe på håret eller klær. Lære hvordan å drepe lopper fra kroppen din er et viktig skritt i ridding livet av infestation.

Bruksanvisning

•  Kjøp en insektdrepende sjampo og en fin tann kam.

Tegn et varmt bad, så varmt som du tåler. Holde vannet varmt i hele varigheten av badekaret ved stadig å tilsette varmt vann.

Skum håret ved hjelp av insektdrepende sjampo. Følg instruksjonene på shampoo flaske. Sørg for å bruke sjampo beregnet for mennesker. Ved hjelp loppe sjampo som er beregnet på hunder eller katter kan skade deg.

Sug i varmt vann i minst en halv time. Bruk en loofah eller svamp for å rense huden din med såpe. Sørg for at du rent mellom tærne, rundt anklene og over hele foten. Loppebitt er mest vanlig i dette området. Skrubbe langs hårfestet, bak ørene, og på baksiden av halsen. Lopper er tiltrukket av hår.

Skyll deg av i dusjen.

Fyll en stor bolle med varmt såpevann og legg den ved siden av deg. Begynnelsen på røttene, dra kammen hele veien ned gjennom håret sakte. Skyll kammen i bolle med vann. Det hjelper å holde oversikt over hvor mange lopper du pakker ut. Dette vil hjelpe deg til å forstå loppebestanden i ditt hjem. Du må kanskje fullføre denne prosessen flere ganger. Lopper er svært fleksibel. Holde en oversikt vil hjelpe deg til å se forbedringer.

Bade to ganger om dagen hver dag inntil problemet er løst.

Tips og advarsler

  • Siden du skal bade to ganger om dagen, bare bruke insektdrepende sjampo i henhold til instruksjonene. Hvis det heter å bare bruke en gang daglig, deretter bruke vanlig sjampo under andre bad.

Hvordan å drepe bakterier i Sand

Hvordan å drepe bakterier i Sand


Vi bruker sand for en rekke formål. Vi bruker det som innredning, i våre akvarier og i våre barns sandkasser. Noen ganger kan skadelige bakterier vokse i sand. Dette kan være på grunn av dyr avføring eller elementer i naturmiljøet. Sand gjør best når det fortsatt dekket og tørr. Rake det ut innimellom for å la det luft ut. Når du finner deg selv med bakterier-befengt sand, er det godt å vite hvordan å desinfisere det.

Bruksanvisning

•  Ta skjemt sand og skummet den til å fjerne store rusk. Søppel, avføring, løv og annet materiale må fjernes fra sanden for å hindre ytterligere bakterievekst. Bruk vernehansker når skimming sand.

Legg sand ut på et flatt underlag. Spre det i et tynt, jevnt lag over en varm panne, eller på en konkret tabletop. Kontroller at det ikke er noe rusk på bordet før den spredte seg ut i sanden.

La solen for å tørke ut sand hvis det er vått. Bakterier trives i våte forhold. Solen vil tørke sanden og drepe noen av bakteriene.

Bland en løsning av vann og blekemiddel for å drepe eventuelle gjenværende bakterier i sanden. Bland 3/4 kopp blekemiddel med en gallon vann. Ifølge Fakta om Bleach.com, vil dette forholdet drepe feline og canine relaterte fecal bakterier.

Spray sanden ned med desinfiserende kloroppløsning. La sand tørke helt før du setter det tilbake. Hvis du er skeptisk til å bruke kjemikalier, sjekk ut de grønne produkter selskaper som Clorox og Lysol slipper. Disse selskapene kan ha tryggere alternativer til desinfisering.

Bee Produkter som dreper bakterier

Bier produserer flere stoffer å bygge sine elveblest og brødfø seg selv. Tre av disse stoffene - Royal Jelly, honning og propolis - har antibakterielle egenskaper. Forskere studerer disse naturlige antibakterielle midler for sine applikasjoner i mat, kosmetikk og medisin. Det ser ut til at de antibakterielle egenskapene til bee produkter er på grunn av en rekke forskjellige forbindelser som fungerer sammen.

Honning

Honning er den tyktflytende, søte væsken skapt av bier fra nektar av blomstrende planter. Farge, smak, duft, viskositet og egenskaper av honning varierer i henhold til kilden til nektar. Honning ser ut til å bevare seg selv og har lenge vært kjent for sine antibakterielle egenskaper.

Ifølge en studie publisert i 2008 i BMC komplementær og alternativ medisin, honning er antibakterielle egenskaper varierer avhengig av hva slags nektar det er opprettet fra. I 2009, en studie i European Journal of Clinical Microbiology oppdaget at manuka honning, fra den australske treet, er effektiv mot slekten av bakteriene Campylobacter, som forårsaker diaré, oppkast og kvalme, i konsentrasjoner så lave som på 1 prosent. Dette tyder på at Campylobacter, en "mage bug", kan behandles med oralt inntak av manuka honning.

Royal Jelly

Royal Jelly er en kremet pasta utskilt av bier som brukes til å mate larver av dronning bier. Selv om det har et høyt vanninnhold, har det potente antibiotiske egenskaper. Ifølge en studie i alternativ medisin Review i 2008, kan honning er antibakterielle egenskaper økes ved tilsetning av små mengder av kongelig gelé.

Propolis

I motsetning til honning eller Royal Jelly, er propolis ikke mat. Det er et klebrig stoff laget av plante harpiks som biene pinne mot voks vegger av deres struktur. Forskere er fortsatt uklart om bruken. Det kan bli anvendt til å plugge hullene i strukturen av strukturen, men synes også å spille en viktig rolle i å holde bakterier ut av strukturen.

Antibakterielle Components

De antibakterielle egenskaper av honning, royal gelé og propolis skyldes mest sannsynlig en kombinasjon av antibakterielle komponenter.

Ifølge en studie i Journal of Food Science i 2008, sammensetninger som kalles flavonoider er til stede i alle tre bie. Blant andre aktiviteter, flavonoider kjempe bakterier.

I honning, kan et enzym som kalles glukoseoksidase være ansvarlig for noen av dens antibakterielle aktivitet. Glukoseoksydase omdanner glukose og oksygen inn i glucolactone og peroksyd. Peroxide er en kraftig antiseptisk, en som ofte blir brukt i sin rene form for førstehjelp.

I 1990 oppdaget forskere et protein i Royal Jelly at de heter royalisin som er effektiv mot Gram-positive bakterier. Resultatene ble publisert i Journal of Biological Chemistry.

Potensial

Honning, royal gelé og propolis har programmer i matvarer, kosmetikk og medisin som konserveringsmidler, antibakterielle og antiseptiske midler. Noen naturlige produkter som Burt er Bees, bruker glukose oksidase som et naturlig konserveringsmiddel. Likeledes, sårhelende produkter som inneholder manuka honning er allerede på markedet.

Har rubbing alkohol drepe bakterier?

Har rubbing alkohol drepe bakterier?


Rubbing alkohol er mye brukt i helsesektoren for å rense hender og instrumenter og renser huden før blodprøver og vaksiner. En studie av tre intensivavdelinger i en fransk universitetssykehus viste en alkoholbasert løsning reduserte en høyere prosentandel av bakterier enn antibakteriell såpe.

Om Rubbing Alcohol

Rubbing alkohol er en løsning som omfatter om lag 70 prosent til 99 prosent ren etanol. Noen ganger produsenter tilsett vann til teknisk sprit hånd gels for å gjøre dem lettere for huden å absorbere.

Bruksområder

Du kan bruke rubbing alkohol på huden. Det er noen ganger brukt på sår og kløende hud som en beroligende antiseptisk. Kirurger, leger og sykepleiere bruker noen ganger rubbing alkohol for å desinfisere hendene mellom hver pasient eller før kirurgi og medisinske instrumenter.

Antiseptiske egenskaper

Rubbing alkohol er en nyttig antiseptisk mot bakterier og enkelte virus, og er effektiv mot stammer av influensa virus og gastrointestinale infeksjoner. Rubbing alkohol gels er tilgjengelig i lommeformat flasker for daglig bruk. Dette gjør at du kan vaske hendene i fravær av såpe og vann.

Sikkerhet

Rubbing alkohol er trygt å bruke på hendene, men farlig å innta. Forgiftning kan gi magesmerter, svimmelhet, kvalme, nedsatt pusteevne, sløret tale og oppkast. Det kan også føre til koma hvis venstre ubehandlet. Du bør søke medisinsk hjelp umiddelbart hvis du mistenker at du kan ha svelget rubbing alkohol.

Kan du drepe veggedyr?

Kan du drepe veggedyr?


Bed bugs er på marsj. Soverommet ditt kan se ut og føle deg ren, men det betyr ikke at du er fri fra disse ekle knipetang. Bed bugs elsker varme, koselige steder å avle, fôr og formere seg. Deres favoritt områder rommene senger, sofaer og tepper, men de lykkelig trives på klær, i garderober og bak noen annen krok eller krok i hjemmet. Når de er etablert, eliminere dem er svært vanskelig. Ja, du kan drepe veggedyr, men du må være forberedt på å jobbe hardt for å bli kvitt dette insektet.

The Bed Bug Life Cycle

I ideelle forhold, kan bed bugs har en livssyklus på så lite som en måned. Hunnen legger mellom ett og 12 egg om dagen og kan legge opptil 200 egg i hennes levetid. Eggene er belagt med et klebrig stoff som hjelper dem til å feste seg til overflaten som de er lagt. De nyklekkede bugs kalles nymfer og kaste deres hud fem ganger før de blir modne veggedyr. De nyfødte veggedyr lever av blod mellom hver molt, men kan overleve i flere måneder uten å faktisk fôring.

Bed Bug Bites

En vanlig oppfatning er at, fordi veggedyr lever av blod, kan de overføre blodbårne sykdommer til mennesker; men dette er usannsynlig. Kløende flekker, rødhet eller utslett er de vanligste symptomene på insektsbitt. Noen mennesker har ikke noen reaksjon, og fordi feilene bite mens du sover, aldri engang vet at de har blitt bitt. Andre mennesker har allergiske reaksjoner og trenger antihistaminer eller kortikosteroider for å lindre kløe eller antibiotika hvis de biter bli smittet.

Killing veggedyr

Slå opp termostaten vil ikke drepe veggedyr; temperaturen må være på ca 120 grader C i alle områder av huset. Dette vil være nesten umulig uten spesialutstyr. Konvensjonelle bug spray og pulver synes ikke å ha noen effekt på veggedyr og anses ineffektiv i kampen mot dem. Støvsuging fjerner noen bugs og er en anbefalt løpet av handlingen, men denne metoden ikke drepe bugs eller fjerne dem alle.

Metoder

Du kan kutte ned på mengden av veggedyr rundt i huset i en rekke måter. Holde overflater, gulv og til og med garderober og skap fri for rot kan fjerne potensielle yngleplasser. Vask sengetøy og andre tekstiler inkludert putetrekk og klær ved temperaturer høyere enn 113 grader C hvis mulig; Dette vil drepe veggedyr på disse elementene. Vakuum tepper, tepper, møbler og madrasser grundig, og kast støvsugerposen nøye. Du kan bruke insektmidler hvis de oppgir at de er egnet for bruk mot veggedyr.

Oppløsning

Den eneste sikre måten å drepe veggedyr er å ringe i profesjonelle felle. En rekke metoder er tilgjengelige, avhengig av plasseringen og omfanget av smitten. Varme blir damping, utgassing, feller til og med feildeteksjons hunder anvendt i kontrollen av disse er vanskelige å utrydde insekter. Selv med alle disse tiltakene på faglig disposisjon, oppfølgingsbesøk er viktig for å bli kvitt hele huset av problemet.

Hvordan virker UV lys drepe bakterier?

Oversikt

Hvem bruker UV-lys Sterilisering

Ultrafiolett stråling brukes til å drepe mikroorganismer, mugg og sopp i ulike miljøprogrammer. UV sterilisering brukes for luft-rensesystemer, vannrensing, akvarium og tjern vedlikehold, laboratorie hygiene og mat og drikke beskyttelse.

Ved å bruke UV-lys Sterilisering

Ultrafiolett sterilisering er nyttig for målrettet eliminering av mikroorganismer i luft og vann. UV-sterilisering etterlater ingen rester av kjemiske eller stråling i luft eller vann, og ikke skade uønskede planter og dyr. Behandlingen fungerer godt med vannbårne patogener men fjerner ikke kjemiske eller heavy metal urenheter. Vann bør filtreres før UV-eksponering for å forbedre den steriliserende effekt. Steriliserte mikroorganismer forbli i luft eller vann.

Hvor du skal bruke UV lys Sterilisering

Fordi direkte eksponering for sterk ultrafiolett lys kan føre til blindhet og brannskader på mennesker og dyr, tar sterilisering generelt sted i skjermede UV hetter eller lystette UV kamre. UV-behandling fungerer godt i applikasjoner der bakteriell forurensning utgjør et problem i luft eller vann i akvarier, dammer, laboratorier og rene rom.

Hvordan UV-lys Sterilisering Works

Ultrafiolett lys dreper mikroorganismer ved å skade deres DNA. UV-stråling forstyrrer de kjemiske bindinger som holder de atomer av DNA sammen i mikroorganismen. Hvis skaden er alvorlig nok, kan bakteriene ikke reparere skaden og cellene dør. Langvarig eksponering for UV-lys bidrar til å sikre komplett kill-off av alle mikroorganismer. I motsetning til kjemiske behandlinger, imidlertid UV-behandlet luft eller vann ikke motstå re-kontaminering.

Hvorfor bruke UV lys Sterilisering

Ultrafiolett lys trenger inn i cellene, men ikke endrer vann, luft eller mat som blir behandlet. Ingenting er tilsatt til mediet, bortsett energi. Døde insekter heller ikke fjernes fra sterilisert medium. Heller ikke er organiske eller uorganiske partikler i vann eller luft. Noen organismer, som visse former, er ikke så påvirket av UV-stråling. UV-bestråling, er angitt i situasjoner hvor kjemiske rester etter sterilisering er ikke akseptabelt

Hva kan overføre bakterier i en Dumpster?

Hva kan overføre bakterier i en Dumpster?


Containere er store bærbare avfallskverner som folk bruker for å kaste bort sine husholdningsavfall, slik at det kan bli skikkelig behandlet og resirkulert hvis mulig. Så mye husholdningsavfall utspring i kjøkken og bad, både levende oppvekststeder for bakterier, står det til grunn at de typer bakterier som finnes i Dumpsters vil ligne på de typer bakterier som finnes på kjøkkenet og badet. Så mange bakterier trives off av hverandre og skitne miljøer, og fordi Dumpsters ikke alltid tømt hver dag, er de nødt til å være full av bakterier.

Salmonella

Salmonella er en familie av bakterier som kan finnes i egg, fjærfe, rått kjøtt og ubehandlet melk. Kasserte egg skjell eller biter av rått kjøtt kan inneholde salmonella, som da vil bli overført til Dumpster. Salmonella forgiftning kan føre til diaré, kvalme, oppkast, hodepine og feber.

E. coli

Escherichia coli er en bakterie som finnes i rå biff, upasteurisert melk og i agurker. Derfor kan noen kasserte produkter som er kjent for å inneholde bakterier muligens forurense Dumpsters. E. coli infeksjon symptomer inkluderer magekramper, diaré, oppkast og tretthet.

Listeria

Listeria monocytogenes er bakterier som kan finnes i rå melk, kjøtt, fjærkre og noen grønnsaker og, i motsetning til mange andre bakterier grupper, kan de blomstre ved lave temperaturer, som betyr at de kan finnes i kjøleskapet. Derfor er disse bakteriene kan finne veien inn i Dumpsters.

Common Cold Virus

Bakteriene som forårsaker forkjølelse virus, den vanligste infeksjonen hos mennesker, kan også finne veien inn Dumpsters via kasserte servietter og vev. En av hovedårsakene for å forårsake forkjølelse er rhinoviruses, virale midler som sprer i nesa av mennesker. Som forkjølelsesvirus er i luften, kan kasserte vev og servietter inneholder viruset.

Dietter for magen surhet

Dietter for magen surhet


For mye magesyre kan føre til helseproblemer, men har for lite syre i magen kan også, som magesyre dreper bakterier inn i kroppen med inge matvarer. Spise visse matvarer, imidlertid, og observere visse måltid regler kan redusere overflødig magesyre du har for øyeblikket. Følg disse retningslinjene diett, da, for å redusere overflødig syre: legge protein til hvert måltid, velger bestemte matvarer for å spise og avstå fra å spise flere timer før sengetid.

Protein

Du må legge til en del av proteinrik mat som kjøtt, ost, egg, melk, bønner eller nøtter til hver av dine tre små måltider fortært en dag, samt eventuelle snacks spist. Drikker melk eller spiser melkeprodukter kan nøytralisere syren i magen ganske raskt, hvis det ikke er for surt, men drikking eller spiser melkeprodukter til faste tidspunkt i løpet av dagen, i stedet for andre endringer i kostholdet, vil ha motsatt effekt på magesyre, forårsaker den til å stige. Så har en variert diett av ikke-sure proteiner for å hindre magen syre blir verre.

Frukt

Hold deg unna fra å spise sitrusfrukter når du kjemper magen surhet, som appelsiner, ananas, sure epler og sitroner. Dette vil også omfatte tomatprodukter, som anses en frukt av noen og en grønnsak av andre. I stedet velger frukt som vannmelon, honningmelon, honning dugg og bananer å spise til du har fått magen surhet under kontroll. Du kan også spise blåbær, jordbær, kirsebær, ferske fiken og søte plommer også, men de er litt høyere i syreinnhold enn de melon frukt og bananer.

Grønnsaker

Alfalfa, rødbeter, brokkoli, agurk, grønne bønner og grønnkål er bare noen av de grønnsaker som du kan spise for å hjelpe basisk magesyre. Blomkål, salat, reddiker og brønnkarse er mer grønnsaker som kan forbrukes på tross av magen surhet. Faktisk, i henhold til North Dakota State University Extension Service, alle grønnsaker er lav syre med unntak av de fleste tomater.

Betraktninger

I tillegg til å velge mat lavt i syre for måltid inkludering, må du observere visse måltidsvaner for når bekjempelse av magesyre. For eksempel, ikke spise snacks i minst tre timer før sengetid, da dette kan stimulere magesyre produksjon i løpet av natten. Spis sakte, tygg matvarer godt og plass måltider og snack ganger, slik at du ikke opplever cravings eller sult. Spise mindre måltider oftere i løpet av dagen, sammen med et par snacks er bedre enn inntak større måltider sjeldnere. Og unngå koffein inneholder drikker og matvarer, blant annet sjokolade, mens du forsøker å redusere magesyre.

Hva er en Throat kultur?

Hva er en Throat kultur?


Throat kulturer er tester leger bruker til å finne årsakene bak en ekstremt sår hals eller andre hals problemer. Kulturen isolerer bakterier eller sopp bak problem, og kan bli brukt til å diagnostisere kikhoste, skarlagensfeber, revmatisk feber, meningitt, strep hals, eller trøske, en infeksjon i munnen og tungen. Takk til hals kultur tester, kan legene gi pasientene effektive medisinske behandlinger for å angripe roten årsaken til problemet, i stedet for bare å behandle symptomene eller gjette på medisiner før de finner en som fungerer.

Indikator Symptomer

Hvis du vet at du har noe utover en sår hals forårsaket av forkjølelse, vil du sannsynligvis vil legen din for å gjøre en hals kultur for deg. I stedet for selv-diagnostisering problemet og kjøpe over-the-counter behandlinger, kan du effektivt behandle problemet og komme tilbake til normal, sunn selvtillit på kortere tid. Vanlige symptomer assosiert med en alvorlig sår hals som indikerer behovet for en hals kultur inkluderer smerter i kroppen, kjører en feber, eller en redusert appetitt.

Prosedyre

For å få en skikkelig prøve av celler og bakterier i baksiden av halsen for å gjøre en hals kultur, vil legen gni en ren bomullspinne rundt på baksiden av halsen, mandlene, og over en rød, hoven området rundt baksiden av munnen din. Han vil holde tilbake tungen med en tynn, trepinne kalt en tunge depressor slik at han kan samle prøven lett uten tungen presser bomullspinne unna. Den swabbing bør ikke ta mer enn 30 sekunder å fullføre. Du kan kneble en liten eller føle litt ubehag mens swabbing som skjer, men det er ingen dårlige bivirkninger fra prosedyren.

Venter på testresultater

Så snart prøven er innsamlet, vil det være spredt over en kulturplate og venstre for å modne i 24 til 48 timer. En kultur plate er en del av utstyret der bakterier eller sopp kan trives og vokse til en større prøve for legen din for å teste. Vanlige bakterier oppdaget fra en hals kultur inkluderer Neisseria meningitidis, som forårsaker hjernehinnebetennelse, og gruppe A streptokokker bakterier, som forårsaker strep hals, skarlagensfeber, og revmatisk feber. Soppen Candida albicans, som forårsaker trost, er også testet for. Når testresultatene er i, kan du gå videre med mer effektiv medisinsk behandling.

Ting som påvirker utfallet

Et par ting kan påvirke utfallet av dine testresultater når du får en hals kultur gjort. Hvis du bruker en antiseptisk munnvann før du går til legen, kan dette drepe bakterier du tester for. Også, hvis du er på antibiotika eller har tatt noen form for antibiotika for å lindre vond hals, kan de hindre vekst av halsbetennelse, forårsaker den ikke til å dukke opp i halsen kultur. På grunn av dette, ikke ta noen antibiotika eller bruke antiseptisk munnvann i minst 12 timer før du har testen gjort. Når prøven er tatt og plassert på kultur plate, kan du behandle det med en generell antibiotika til du får mer konkluderende resultater.