Digidexo.com

hvordan settes tang inn i livmor

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?


Ved å kjøpe et høreapparat, mange mennesker setter det i øret på feil måte, og dermed risikerer å gjøre skade på hjelp selv, eller forårsaker smerte eller irritasjon i øret.

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan sette inn et Starkey Hearing Aid

Før støtten er faktisk plassert inne i øret, må du kontrollere at høreapparatet selv er uskadet og i ett stykke. Sørg også for å ha volumet satt til lavest mulig innstilling, slik at ingen høye lyder eller forstyrrelser oppstår når støtten er satt inn. Hvis høreapparatet som blir satt inn er en bak-øret-modell, legger delen av høreapparatet som må gå bak øret tett mellom øret og siden av hodet.

Høreapparatet bør gripes mellom tommelen og pekefingeren for ikke å skade den under innføring.

Sørg for at gevinsten (volumkontroll) vender opp, og skyv høreapparatet inn i øret veldig forsiktig. Hvis du på noe tidspunkt begynner det å føles ubehagelig eller smertefullt i øret, ta det sakte og starte på nytt. Når høreapparatet er trygt settes inn i øret, justere den slik at det føles behagelig.

Til slutt, slår høreapparatet på, og justere volumet til en rimelig loudness. Sørg for at alt fungerer som det skal være. Hvis ikke, må du starte fra trinn en.

Hvordan setter jeg inn proteser?

Hvordan setter jeg inn proteser?


Selv proteser kan ta tid å venne seg til først, hvis det er satt og slitt skikkelig ubehag bør avta i løpet av få dager. Det er også viktig at du også holde proteser ut av munnen din for et par timer hver dag.

Proteseadhesivene

Det finnes mange typer proteseadhesiver: Cushion Grip, Sea-Bond, Fixident og Poligrip. Når du finner den type lim som fungerer for deg, bruke lim til proteser ved først å sørge for at proteser er grundig rengjort. Påfør tre små prikker av lim på tannkjøtt stripe av øvre proteser deretter en lengre linje på tvers av platen. For de nederste tennene, gjelder de samme tre små prikker av lim inn i tannkjøtt stripen.

Skyll munnen

Like før du setter inn proteser sørg for å skylle munnen grundig med vann. Sikre eventuelle partikler blir skylt ut av munnen og tannkjøttet er rene før du setter proteser.

Sett Proteser

Sett øvre protesene på plass, holder mot tannkjøttet fast i et par sekunder. Følg ved å sette lavere proteser på plass, trykk godt mot tannkjøttet i noen sekunder. Når begge settene med proteser er satt inn bite godt ned for et par sekunder for å sikre.

Hvordan Sett Freon inn en Air condition

Freon er nå kontrollert av lisens personer som er opplært til å plassere Freon der det trengs. Det er ansett som en farlig kjemisk hvis ikke brukt riktig.
Bilforhandlere og bilbransjen individer er utstyrt for å plassere Freon i en bil. Putting Freon i en air condition vil trenge assistent av en utdannet person i apparater til å håndtere det.
I forhold til en air condition enhet det beste du kan endre er ventilen. Men hvis du lider med respiratoriske problem ville det ikke være mulig å endre vent. Du kan gå til kjøpmenn som salgs aircondition enheter, og de vil gi deg det beste forslaget for hva du kan gjøre med en Air tilstand eller hva du kan gjøre. Hvis noen endringer må rettes fordi det er ingen kald luft i disse varme somre, så må du ta kontakt med noen som har ferdigheter i Freon blir satt i et air condition enhet.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du forstår faren involvere med å sette Freon i en luft
betingelse enhet
Gjennomgå så mye materiale som trengs slik at du kan tenke på pro og ulemper ved bruk av freon

•  Gå til en tjeneste som omhandler Freon daglig.
Det er det du trenger stille spørsmål om behovet for å endre en enhet ved å legge til Freon hvis du er sikker

Vær positivt at air condition enhet trenger Freon
Pass på at det ikke er et annet problem, mindre lik og mindre komplisert
Konsultere bare eksperter i Freon fordi lovene har endret om noen håndtering Freon og de er enda verre hvis Freon ikke brukes riktig

Tips og advarsler

 • Vet nøyaktig hva du har å gjøre med
 • Kontroller at du har alle fordeler og ulemper som involverer en farlig kjemisk
 • Forstå hvis det ikke blir brukt riktig, kan det hende du må lide konsekvensen
 • Se på de endringene som nå er i forhold til Freon og Freon Usage pluss tjeneste
 • Ikke bruk noen som ikke lisens til å håndtere Freon
 • Ikke prøv å gjøre noe selv når det involverer Freon eller farlig materiale
 • Finn ut hvorfor lovene ble endret i Automotive og Appliance Services for alle å bruke freon eller sette Freon i sine apparater og bilbransjen.
 • Det var en gang noen kunne bruke freon, men det er ikke lenger eksisterer

Hvordan Sett inn en Tube for Kolon Rensing

Hvordan Sett inn en Tube for Kolon Rensing


Renset din kolon av syre, ufordøyd mat, slimete og selv parasitter med et kolon rens. Rens kan avgifte kroppen din og forbedre din helse og energi. Å rense deg kolon på riktig måte, må du vite hvordan du setter røret.

Bruksanvisning

•  Varm opp kroppen din. Gå rundt eller gjøre noen milde øvelser.

Hang full klyster bag fra et IV-stativ eller håndkle rack. Du ønsker ikke det mer enn to meter høyere enn deg, eller det vil kjøre for fort.

Fest enden av tykktarmen slangen på røret av klyster posen. Mellomstore kolon rør, som størrelse 24 eller 26 franske DAVOL, er å foretrekke fremfor en mindre størrelse som kan skade tarmen.

Smør kolon tube med en ren naturlig vegetabilsk olje eller Vitamin E krem.

Legg ned i en komfortabel plass på din venstre side. Ta et dypt pust og sett slangen inn i tykktarmen. Starte en liten strøm av klyster, som vil opprette en kanal. Flytt tuben inne sakte. Den myke gummilignende rør vil gå inn overalt 12-20 inches, men hvis det bare går i noen få inches, ikke tvinge den. Det vil trolig være nok.

Når røret er delvis til, skru på ryggen din. Løft hoftene opp på en pute å la tyngdekraften gjøre noe av arbeidet.

Relax. Pust jevnt og la vannet gå i dyp uansett hvor langt røret er i. Ta klyster i 5 til 20 minutter. La det sitte en stund før du får opp på toalettet for å utvise.

Hvordan sette inn kontaktlinser Trygg

Hvordan sette inn kontaktlinser Trygg


Lære å sette på kontaktlinser kan være en vanskelig og frustrerende prosess for en nybegynner. I noen tilfeller kan det også ta noen uker for noen å varme opp til ideen om å sette noe inn i deres øyne. Med riktig teknikk, milde hender og praksis, kan sette inn kontaktlinser være trygg, enkel og rask.

Hvordan sette inn kontaktlinser Trygg

•  Balansere kontaktlinse på høyre pekefinger. Mange kontakter har en "123" trykt på dem for å sikre at det ikke er innsiden ut. Hvis det ikke er tilfelle, sørg kantene på objektivet ikke åpne utover.

Bruk venstre hånd til å holde den øvre lokket åpent. Nå fra overhead og forsiktig hold øvre øyelokk og vipper mot pannen din.

Bruk høyre langfinger til hold den nedre øyelokk bort fra øyet.

Flytt haken ned mot brystet og fortsette å se mot speilet. Du skal nå ha en oppadgående blikk.

Plasser kontaktlinse mellom lokkene i øyet. Sørg for å gjøre dette forsiktig og hold øynene åpne og avslappet.

Skyv forsiktig av linsen mot hornhinnen når det er på øyet. Ikke lukk øynene ennå.

Fjern fingeren holde øynene åpne. La forsiktig slipp på øyelokkene og ser ned.

Sakte lukker øynene. Du kan også blinke et par ganger hvis du vil.

Gjenta for det andre øyet.

Hvordan sette inn et høreapparat

Hvis du nettopp har kjøpt et høreapparat, kan du være veldig spent. Men, først, kan det virke forvirrende, for å sette det inn i øret ditt. Mange er veldig begeistret for å sette den i for første gang, og kan ikke gjøre det på riktig måte. Du ønsker alltid å sørge for at du ikke skade deg selv eller skade høreapparatet.

Hvordan sette inn et høreapparat

•  Sjekk at høreapparatet er intakt og at gevinsten er skrudd helt ned til det laveste nivået. Dette er et svært viktig skritt når du setter inn et høreapparat, slik at du ikke opplever støyende tilbakemeldinger mens du setter den inn.

Hold høreapparatet mellom tommel og pekefinger. Vær forsiktig så du ikke å gjøre noen skade til høreapparatet.

Skyv høreapparatet inn i øret forsiktig med gevinst vendt opp. Begynn på nytt hvis det blir ubehagelig. Vær forsiktig med dette trinnet og går sakte. Høreapparatet må være intakt for at den skal bli plassert riktig i øret.

Finish setter det inn i øret ditt og justere for komfort.

Test høreapparatet ved å trykke på "Power"-knappen for å slå den på. Juster volumknappen på enheten. Sørg for at alt fungerer riktig.

Hvordan Sett inn et kateter

Et urinkateter er et rør som er satt inn gjennom urinrøret og inn i urinblæren, slik at den kan tømmes uten frivillig oppheves av pasienten. Urinen samles i en pose forbundet til dreneringsrøret. Innsetting av en urinkateter bør kun utføres av en godt trent person.

Bruksanvisning

•  Velg en passende urinkateter. En Foley kateter er den mest brukte iboende urinkateter. Foley kateter er en standard lengde på 18 inches, men er forskjellige diametre. Generelt, er en 14F eller 18F størrelse gummi Foley tilstrekkelig å kateterisere voksne menn og kvinner for korte vilkår. For barn, velge et kateter størrelse basert på barnets alder og vekt, og starter med en 6F størrelse for nyfødte og opp til 12F til 14F for barn 27 kg og oppover.

Plasser pasienten i riktig posisjon for å sette inn kateteret. En kvinnelig pasient bør ligge flatt på ryggen med knærne bøyd og ut til sidene og fotsålene trykke mot hverandre. En mannlig pasient skal ligge flatt på ryggen.

Åpne kateteret skuffen og kateter. Koble avløpsposen til kateteret ved hjelp av forbindelsesrøret. Legg alle nødvendige elementer på et sterilt felt nær pasientens sengen for lett tilgjengelighet. Klem en stor mengde av sterilt smøremiddel på det sterile felt, nok til å dekke spissen av kateteret. Sørg for at alt utstyr er åpen og tilgjengelig fordi bare én av hånden vil være steril når du starter prosedyren.

Ta på sterile hansker og dekke pasientens perineal område med sterile drapere, utsette underlivet.

Bløtlegg bomullsdotter med antiseptisk. Kontroller at sprøyten er fylt med minst 5 ml sterilt vann. Bruk venstre hånd, som vil være din steril hånd, for å finne pasientens urinrøret. Spre kjønnsleppene Hos kvinner er å finne urinrøret. Bruk antiseptisk gjennomvåt bomullsdotter for å rengjøre området liggende og rundt urinrøret. Hos menn, inkluderer glans på penis. Hos kvinner inkludere kjønnsleppene. Test kateterballong ved å injisere minst fem ml sterilt vann inn i ballongen porten. Hvis ballongen blåses opp på riktig måte, deflate det.

6. Dypp tuppen av kateteret inn i smøre gelé og setter kateter inn i urinrøret med høyre hånd mens venstre hånd fortsetter å spre kjønnsleppene eller hold opp penis å eksponere urinrøret. Fortsett fremføring av kateteret inntil du ser urin begynne å strømme ned i røret og inn i oppsamlingsbeholderen. Igjen, blåse opp kateter ballong, men denne gangen hekte sprøyten. Nå trekker kateteret ut av urinrøret mot deg til du kjenner motstand.

Tape slangen til innsiden av låret og plassere posen hvor slangen ikke kan slepe den.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk ikke-steril hånd for å berøre elementer på sterile drapere. Alt som berører pasientens perineal eller genital området blir steril.

Hvordan sette inn en væske i en e-sigarett

Hvordan sette inn en væske i en e-sigarett


e-sigaretter er eksploderer i popularitet som en mindre risikofylt, billig måte for røykere å håndtere sin vane. De atomize eller varme en flavored væske som inneholder noen nikotin, som inhaleres. Resultatet er luktfri, forsvinner kjapt, og kan være en tilfredsstillende erstatning for tradisjonelle sigaretter. Alle e-sigaretter er sammensatt av et batteri, en atomizer og en måte å levere væske. Det finnes to typer atomizer-leveringssystemer tilgjengelig; patroner og cartomizers. Patron systemer bruker en egen atomizer, mens cartomizers kombinere kassetten og atomizer ved permanent sette atomizer inn i kassettområdet. Det er forskjellige måter å fylle opp hver med væske.

Bruksanvisning

E-Sigarett Patroner

•  Ta tak i atomizer delen av e-sigaretten og forsiktig vri munnstykket. Kassetten bør komme løs og da kan det bli fjernet.

Snu kassetten opp-ned og sjekke fyllmaterialet for fuktighet, og for å se om den er brent. Hvis det er brent, kast kassetten.

•  Drypp fluid inn i patronmateriale langsomt, ikke før det er vått, men slått sammen. For mye væske vil flom atomizer og gjør e-sigaretten ikke-fungerende, inntil overflødig væske er fjernet.

Trykk kassetten tilbake på plass forsiktig, presser til det klikker. Sjekk om det er lekkasje av væske, da dette kan være et tegn på flom.

E-Sigarett cartomizers

Fjern cartomizer - fatte batteri slutten fast og untwisting cartomizer / munnstykket. Ingenting annet bør fjernes så det er alt ett stykke.

Hold cartomizer så til slutt at skruene i batteri vender opp. Ikke prøv å fylle fra munnstykket side, da den inneholder en silikonplugg som holder væske fra å komme inn i munnen din mens du puster inn.

Dekk hullet på munnstykket side og sakte dryppe væske inn batterisiden hullet. La hver dråpe suge inn før du fortsetter. Når det er fullt, vil den flytende basseng i reservoaret rundt hullet.

La fingeren ut av munnstykket hullet og la tyngdekraften drenere den siste dråpe eller to fra reservoaret inn i cartomizer. Hvis væske faller gjennom på bunn finger, forsiktig blåse gjennom munnstykket siden av cartomizer inn i en serviett et par ganger for å fjerne overflødig væske og hindre flom.

9. Skru cartomizer tilbake på batteriet og se etter eventuelle lekkasjer. Ikke stram, da gjengene på e-sigaretter ikke er ment for stress.

Tips og advarsler

 • Hvis du overfyllings, kan du puste ekstra væske ut eller ta et par drag fra atomizer å brenne av ekstra.
 • La din e-sigaretten sitte noen minutter etter påfylling for å la væsken trekke inn.
 • Påfyll så snart dampproduksjonen synker, eller du får en brent smak.
 • Ikke bruk en e-sigarett når den er tørr. Det vil ødelegge din atomizer eller cartomizer.
 • Ikke fyll en cartomizer da fortsatt festet til et batteri.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser


Proclear Compatibles er myke kontakter som er spesielt utviklet for å øke fuktighet oppbevaring og redusere opphoping av irritanter. Cooper Vision er produsenten av Proclear kontaktlinser. Dette merket er tilgjengelig i månedlig disponibel, enkel bruk, toriske og multifokale varianter. Kontaktlinsebrukere med følsomme øyne kan oppleve lindring av tørrhet og andre ubehagelige symptomer ved hjelp av disse biokompatible linser. Innsetting av kontaktene er en enkel prosess, og fremgangsmåten er den samme for alle Proclear linser.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Vask og tørk hendene. Tørk vasken og countertop å sikre at området er ren og tørr.

Bruk tommelen og pekefingeren til å forsiktig fjerne linsen fra etuiet. Overfør kontakten til spissen av høyre pekefinger. Legg to eller tre dråper av steril løsning til koppformet overflate av linsen.

Åpne øyet så bredt som mulig. Bruk fingrene på venstre hånd til å holde øvre øyelokk åpen hvis du har en tendens til å blinke når du setter inn linsene. Trekke ned nedre øyelokk med langfingeren på høyre hånd.

Se rett i speilet og plasser Proclear kontaktlinse på hornhinnen din. Eller plasser linsen på det hvite i øyet, og skyv den inn på hornhinnen din hvis øynene dine er spesielt følsomme.

Slipp øyelokkene og blinke forsiktig for å gjøre opp kontaktlinse på øyet. Følg de samme trinnene for den andre kontakten. Sett inn linsene i samme rekkefølge hver dag slik at du ikke ved et uhell får dem blandet opp.

Hint

 • Disse instruksjonene er beregnet for høyrehendte brukere. Bare snu håndposisjoner hvis du er venstrehendt. Orient toriske linser med vektet (tykkere) kant nederst i øyet.
 • Bruk aldri Proclear kontaktlinser lenger enn anbefalt av din optiker. Skifte kontaktene dine på tid er svært viktig for fortsatt øye helse. Sørg for at kontakten er riktig-side-out før du prøver å sette det inn. Hold linsen i øyehøyde og se på formen av den øvre kant. Hvis det fakler utover, er objektivet innsiden ut.

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser


Visjon endringer i barnet ditt som krever bruk av kontakter kan virke overveldende. Den beste måten å lære et barn å sette kontaktene i er ved å tilby en rekke visuelle og auditive stimuli, for eksempel videoer, bilder og lesestoff. Med god hygiene og masse praksis, vil barnet tilpasse seg raskt og enkelt til å sette i kontakter, og før du vet ordet av det, vil sette i kontakter blir andre natur.

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser

Planlegge en avtale med din optometrist kontor. Optikeren vil kunne vise barnet hvordan å sette i kontakter, og diskutere god hygiene.

•  Gå til produsentens hjemmeside hvor kontakter linser ble gjort. Produsenten vil ha trinnvise instruksjoner med illustrasjoner på å sette inn og ta ut kontakter. Du kan skrive ut instruksjonene for å holde på hånden for barnet ditt.

Søk på kjente video nettsteder for hvordan-til videoer, som viser den riktige måten å sette inn og ta kontakter. Se etter videoer etter visjonen omsorgssentre eller optiker. Videoer viser en faktisk person demonstrere teknikken, som kan være svært nyttig for et barn.

Snakk med familie eller venner som bærer kontakter. En familie eller venn kan vise barnet hvordan du skal sette inn og fjerne kontakter.

Oppmuntre praksis. Walk barnet gjennom trinnene, så har barnet gå gjennom trinnene selv med tilsyn, slik at du kan løse problemområder før de blir vane.

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet


Når du gjør ting som en familie, foreldre og barn deler sunne relasjoner. For å sette opp en familie vekttap program, starter med ideen om familien som et team i håp om å oppnå ett mål sammen: opprettholde en sunn vekt. Når du innlemme sunne vaner som riktig kosthold og mosjon inn i barnas liv tidlig, vil de gå inn i voksenlivet uten å måtte gjøre drastiske endringer i sin livsstil senere å holde seg frisk.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en familie Weight-Loss Program

•  Finn aktiviteter som hele familien kan nyte. Dette kan riding sykler på helgene, rulleskøyter eller spille baseball, fotball, eller til og med tag i bakgården. Hvis du har en gym medlemskap, de fleste treningssentre har programmer for barn, slik at du kan alle nyte aktiviteter på treningsstudio sammen.

Lag et måltid plan som alle kan delta i. Når bare én person i familien er slanking, er det dieter beskikket ved måltid ganger med forskjellig mat på dieter plate. Når hele familien er på en lignende vekt-tap plan, det sparer deg fra å måtte lage flere måltider for å passe alles behov, og forsterker team tilnærming til å holde seg frisk. Når du starter familien på en diett program som er lav i fett, kalorier og sukker mens høy i fiber, protein, vitaminer og mineraler, vil du skape sunne vaner som et team og være i stand til å slå til hverandre for støtte.

Logg familiens fremgang i form av vekttap, inches tapt, og / eller fett tapt. Når du tar et team tilnærming og logge dataene som en komplett familie, vil det oppmuntre alle til å jobbe sammen, mens på samme tid ikke enkelt noen ut som enkelte holder familien tilbake. Motivasjon kan også komme fra å se gjennom loggen og se hvor langt du har kommet.

Hold familiens aktiviteter og kosthold valg relevant. Som barna vokser deres interesser endres, så husk at tenåringer ikke kan være så ivrig etter å gå på en sykkeltur med sine foreldre når de kunne praktisere for fotball eller volleyball lag. Det samme gjelder for smak i matvarer. Kylling nuggets formet som dinosaurer vil ikke holde den samme appell for en 17-åring. Romme mer sofistikert smak.

Sett opp et belønningssystem som ikke involverer søtsaker og godteri. Dette er spesielt nyttig for barn, men det kan også være nyttig for voksne. Belønne barn med rimelige leker som hoppe tau eller rulleskøyter som vil holde dem aktive. Belønn voksne med en tur til det lokale kjøpesenteret for å kjøpe noen nye klær til sine nye kroppsstørrelser.

Tips og advarsler

 • Lytt til alle dine familiemedlemmer, slik at du kan innlemme alles favoritt aktiviteter eller måltider inn i vekt-tap programmet. Husk at barna krever mer kalorier mens de vokser. Ikke kutt sin mat tilbake så drastisk at det hindrer deres grunnleggende utvikling. Gjør vekt-tap plan som morsom og interaktiv som mulig slik at alle kan feste med det.
 • Snakk med legen din før du starter en ny øvelse eller ernæring plan.

Hvordan Sett gummistrikk på bukseseler

Bukseseler krever vanligvis strikker på et eller annet tidspunkt i løpet av prosessen for å hjelpe dem å fullføre sin jobb med å rette ut tennene. Forstå hvordan å sette på disse gummibåndene er viktig å iført seler, samt å hjelpe bevare hardware av bukseseler.

Bruksanvisning

Åpne munnen, eller munnen på personen iført seler. Bruk hansker hvis ønskelig.

Ta to av gummi band ut av pakken. Vanligvis gummi band går på hjørnetennene seler knagger, men noen ganger er det et annet sted. Sett dem til side.

Finn den venstre hjørnetann tann. Ta en av de gummi band, og loop den over den spisse kanten av spenne pinne på denne tannen. Strekke det ned til tann på den nederste raden av tenner direkte under den. Loop det på den spisse kanten av denne brace pinne som peker mot de nederste tannkjøttet.

Gjenta denne prosedyren med høyre hjørnetann tann og bunn tann under den.

Åpne munnen og sørg for gummistrikker riktig strekke og ikke bryte. Gummistrikker kan føre til at tennene til å bli litt sår, for eksempel når de bukseseler ble først satt inn på tennene. De bør skiftes minst en gang om dagen, vanligvis om morgenen når du våkner.

Hint

 • Rette seg etter anvisninger fra din orthodontist om hvor du skal plassere gummi band på bukseseler.

Hvordan Sett Toric Kontaktlinser

Toric kontaktlinser er linser som er utformet for å korrigere astigmatisme, en tilstand der krumningen av hornhinnen er asymmetrisk. I motsetning til vanlige kontaktlinser, som kan settes inn i alle vinkler, toriske linser har markeringer for å hjelpe deg å sette dem riktig. Linsene er vektet imidlertid slik at selv om du setter dem på feil måte, vil de bosette seg i riktig posisjon på øyet etter et par minutter.

Hvordan Sett Toric Kontaktlinser

•  Vask hendene med såpe og vann, og kontroller at de er helt tørre før du berører linsene.

Åpne din kontaktlinseetui og fjerne én linse. Plasser den på tuppen av pekefingeren, og pass på at det ikke er innsiden ut. Det bør være bolle-formet; Hvis kantene på linsene ser ut som de er blusset utover, er det innsiden ut.

3 Hold objektivet slik at det er i riktig posisjon. Juster kontaktlinse på tuppen av fingeren slik at linjen peker mot kroppen din. Avhengig av linsen, kan det ha en enkelt linje som strekker seg lengden av linsen, en liten linje på toppen og bunnen av linsen, eller en enkelt liten linje ved bunnen av linsen.

Bruk langfingeren til å forsiktig trekke nedre øyelokk nedover. Bruk pekefingeren på den andre hånden til å løfte toppen av øyelokket. Bøy hodet bakover litt og plassere kontakten direkte på overflaten av øyet.

Blink flere ganger. Ting kan virke uklart i noen minutter mens torisk linse legger seg i riktig posisjon.

Hint

 • Hvis du har tørre øyne, prøve å legge en dråpe løsning til kontakten før du setter det inn.

Hvordan Sett Øyedråper i midten av Eye

Hvordan Sett Øyedråper i midten av Eye


Folk har en tendens til å være pysete om å sette noe inn i øynene, det være seg kontakter eller øyedråper. Det er mange måter å komme over squeamishness, men det tar praksis og en stødig hånd. Dette blir viktig hvis du har allergi øyne eller en lignende tilstand som krever regelmessig bruk av fuktighetsgivende øyedråper. Plassering av øyedråper i midten av øyet er best som den sprer medisinen gjennom øyet og holder den arbeider så lenge som mulig.

Hvordan Sett Øyedråper i midten av Eye

Bøy hodet bakover, noe som gjør overflaten på øyet parallelt er til bakken. Du kan også legge seg ned på et flatt underlag, hvis du foretrekker det.

Bruk tommelen og langfingeren på hånden på samme side som den berørte øyet, trekker øyelokkene åpne.

Poise øyedråpen flasken i den annen side like over midten av det affiserte øyet.

Tillat deg selv å blinke og deretter holde øyelokkene åpne som før. Enten se helt til høyre eller helt til venstre mens klemme på flasken for å slippe riktig antall øyedråper i øyet.

Lukk øynene i noen minutter slik at dråpene til å fungere.

Hint

 • Ikke la øyedråper flaskens spiss i berøring med øyet som det kan forurense medisinering.

Hvordan å innlemme Bokhvete inn i en diett

Bokhvete kan være en deilig og næringsrik tillegg til et sunt kosthold. Bokhvete er faktisk en frukt frø relatert til rabarbra og sorrel. Det er ikke et korn, så det er en god erstatning for korn for folk som har en følsomhet for hvete eller andre kornsorter som inneholder gluten. Bokhvete er bra for hjerte-systemet og kan også senke blodsukkeret, senke risikoen for diabetes! Her er noen gode måter som du kan nyte bokhvete.

Hvordan å innlemme Bokhvete inn i en diett

Hvordan å innlemme Bokhvete inn i en diett

•  Den enkleste måten å nyte bokhvete er å spise korn helhet. Til å begynne, skyll bokhvete under rennende vann for å fjerne skitt og rusk. Deretter bruker du en del bokhvete til to deler kokende buljong eller vann. Når vannet eller buljong har kommet til en byll, senk varmen, dekk til og la det småkoke i 30 minutter. Nå kan du nyte din bokhvete som et korn erstatning med et stykke kjøtt eller med en grønnsaker.

En annen fin måte å få bokhvete i kostholdet ditt er å prøve bokhvete soba nudler. Dette er en vanlig ingrediens i mange japanske og koreanske retter. Bare se for bokhvete nudler på ditt lokale supermarked. De er vanligvis tilgjengelig på etniske markeder og sunne supermarkeder som Whole Foods Market eller Trader Joes. Bare legg nudler til kokende vann og kok i ca 10 minutter, som du ville noen andre nudler. Nyt dem med teriyaki chiken eller noen koreansk biff.

Bokhvete pannekaker er en favorittrett i Russland, Frankrike og flere andre land. De er enkle å lage og deilig. Oppskriften er som følger: Visp 1 stort egg, 1 1/4 kopp kjernemelk og 3 ss smeltet smør til blandet. Kombiner 1/2 kopp mel og 1/3 kopp bokhvete mel, 3/4 ts natron og 1/4 ts salt. Tilsett mel blandingen til egg mix. Så, bare helle en del på en smurt stekepanne og stek i et par minutter på hver side. Akkurat som vanlige pannekaker, men sunnere!

Legg kokt bokhvete til supper eller stuinger som en erstatning for andre kornsorter. Ikke bare vil din suppe ha en mer hardføre tekstur og deilig smak, men det vil være mye sunnere. For eksempel vurdere å lage en kylling noodle suppe med kokt bokhvete i stedet for nudler. Et annet alternativ er å bare erstatte bokhvetenudler for egg nudler.

Substitute bokhvete mel i noen av dine bakervarer oppskrifter! Prøv å kombinere bokhvete mel med hele hvetemel i oppskrifter å bake sunnere brød, muffins og kaker. Bokhvete muffins er deilig. Hvis du ikke er en baker, kan du kjøpe bokhvete bakt varer på sunn supermarked.

Hint

 • Akkurat som de brukte ACE-hemmer hypertensjon narkotika, bokhvete proteiner lavere angiotensin converting enzyme (ACE), senke høyt blodtrykk.
 • Sammenlignet med andre korn, er bokhvete høyere i mineraler, spesielt sink, kopper, og mangan.

Hvordan Sett Glyserin Stikkpiller

Glyserin stikkpiller gi lindring fra forstoppelse til voksne, barn og eldre. Glyserin suppositorier må settes inn i endetarmen riktig og må beholdes riktig i rektum for en tidsperiode for effektivt å produsere en avføring å avlaste forstoppelse.

Hvordan Sett Glyserin Stikkpiller

Forberedelse

•  Samle stikkpille, hansker og personlig glidemiddel før du setter inn stikkpille inn i rektum for å behandle forstoppelse.

Vask hendene før du setter hansken på. Pass på å vaske hendene med varmt vann hvis du ikke bruker en hanske for å sette stikkpille inn i endetarmen.

Sett hansken på hånden du skal bruke for å sette stikkpille inn i rektum. Hansken er valgfri, og er kun ment å gjøre opprydding litt lettere etter innlegging av stikkpiller. Bruk håndflaten til å sette inn stikkpille hvis du er komfortabel med å bruke en hanske.

Påfør personlig smøremiddel på pekefingeren på hansken eller til bart pekefinger hvis du ikke bruker en hanske. Smør anus og inn på den spisse enden av stikkpiller.

Legg deg ned på et flatt underlag, for eksempel en seng eller gulv. Lå på venstre eller høyre side eller anta kne-brystet posisjon til å administrere stikkpille inn i endetarmen.

Innsetting

6. Hold suppositoriet ved hjelp av tommelen og pekefingeren på den behanskede hånd. Vær sikker på at den spisse enden av suppositoriet vender utover mot spissen av pekefingeren.

•  Bruk av tommelen for å skyve stikkpille utenfor spissen av fingeren mot endetarmen.

8. Bryter til pekefingeren når den spisse tuppen av suppositoriet er i berøring med endetarmen.

Påfør en liten mengde press som stikkpille begynner å gli inn i endetarmen.

Skyv pekefingeren inn i endetarmen bak stikkpille. Bære ned og stramme anal muskler til å drive stikkpille inn i endetarmen. La finger inne i rektum i ett minutt for å sørge for suppositoriet ikke sklir ut.

Opprydding

Fjern hansken.

Kast hanske i søppelbøtta.

13. Vask hendene for å fjerne rester hansken og eventuelle andre rester, for eksempel smøremiddel eller avføring, i tilfelle dere inn suppositoriet uten bruk hansker.

Legg glasset av stikkpiller i deres lagringssted, slik som medisinskapet eller kjøleskapet.

15. Vent trangen til å ha avføring kommer som et resultat av suppositoriet. Flytt til toalettet.

Hint

 • Behold stikkpille i minst en halv time før du går på toalettet for avføring.
 • De samme instruksjonene gjelder for administrering av en stikkpille til en annen person.
 • Forbli i nærheten av toalettet i opp til en time etter at suppositoriet har produsert en avføring, ettersom det kan være mer enn en trang til å ha avføring etter bruk av en stikkpille.

Hvordan Sett føttene i en Home Spa Detox Bath

Hvordan Sett føttene i en Home Spa Detox Bath


Foot avgiftning bad ble oppdaget 1600 år siden, da en gruppe munker og syke mennesker gikk på en pilegrimsreise i Japan og dynket sine føtter i et grunt varme våren. Den neste dagen, alle følte seg mye bedre og noen mennesker rapportert at deres helsetilstand var borte. I dag kan du kjøpe fotbad å utføre detox i ditt eget hjem.

Bruksanvisning

Fyll fotbad med vann og sett den inn. Den anbefalte vanntemperaturen er 104-108 grader Fahrenheit.

Legg naturlige urter eller tilsetningsstoffer til fotbad. Malt ingefær, sitrus frukt skreller eller blader fra en furu er gode valg for å gjøre foten detox enda mer effektiv.

Plasser hjemmespa en komfortabel avstand fra der du sitter. Tidsbruk ved hjelp av hjemme spa skal være avslappende, så sørg for at du sitter i en behagelig stilling.

Sett føttene i hjemmet spa og slappe av. Den anbefalte tid for en fot DETOX går fra 10 til 25 minutter.

Tips og advarsler

 • Det er hundrevis av hjem foten Spa på markedet, og de varierer i pris fra $ 20 til flere tusen dollar.

Hvordan Sett Kontakter i små øyne

Hvordan Sett Kontakter i små øyne


Kontaktlinser er et populært alternativ til briller. De dugger ikke, eller bli regnet på, og de forbedrer sidesynet så vel som din vanlige syn. De er enkle å ta vare på og behagelig å bære. Men de er ikke alltid lett å sette inn, særlig hvis du har små øyne. Den menneskelige blunkerefleksen kan forstyrre som linse holder fingeren nærmer øyet, noe som gjør ting enda vanskeligere. Vinne disse utfordringene med utholdenhet og praksis før du er i stand til å sette inn kontaktlinser, selv om du har små øyne.

Bruksanvisning

•  Vask hendene dine. I tillegg til å være en av de måtene som bakterier kommer inn i kroppen, øynene er også svært følsomme. Eventuelle rester eller partikler på fingrene som blir overført til kontaktene dine vil føre til ubehag.

Fjern linsen fra beholderen og skyll den med saltvann. Plasser den på tuppen av pekefingeren og undersøke den for å sikre at det ikke er innsiden ut. Hvis det danner en U-formet skål med sine kanter peker rett opp, er det ikke. Hvis imidlertid kantene blusse ut litt, så er det innsiden ut. Sette inn en linse i øyet som er innsiden ut vil ikke forårsake noen skade, men det vil føles rart og faller ut lett når du blunker.

Bruk hånden som ikke holder linsen å trekke fra hverandre lokkene i øyet der linsen vil gå. Roll din øyeeplet oppover slik at du ikke ser direkte på objektivet. Dette er nyttig fordi den reduserer blunkerefleksen, noe som gjør det vanskelig å holde øynene åpne.

Plasser linsen på den nederste delen av øyet. Fra det øyet, vil det se ut som om fingeren er rørende rett under synsfeltet. Sakte lukk øyet og rull den ned for å plassere linsen og la det avgjøre.

Tips og advarsler

 • Hvis et objektiv føles modig ved innsetting, å blinke flere ganger la dine tårer å skylle den. Hvis dette ikke hjelper, skyll øyet med sterilt saltvann eller fjerne linsen og skyll den med sterilt saltvann og sett det inn.
 • Hvis du bruker sminke, gjelder det etter at linsene er satt inn. Dette hindrer rusk fra kosmetikk blir overført på linsene når de passerer mellom øyevippene.
 • Dine kontaktlinser bør være komfortabel. Hvis de svi eller brenne ved innsetting, fjerne dem umiddelbart for å hindre skade på øyet. Stinging kan skyldes renere som ikke har nøytralisert den skal, eller hvis du har feilaktig skylt linsen med renere i stedet for saltvann.
 • Aldri gni øynene med kontaktlinser i dem. Dette kan føre til at linsene til å bevege seg videre opp under øyelokket og bli vanskelig å fjerne.

Hvordan Sett IV katetre

Sette IV kateter er en svært vanlig og viktig kompetanse å ha som noen form for lege. Selv om det kan synes å være en enkel prosess, det er mange viktige faktorer å vurdere før administrering av en IV kateter til en pasient. Nedenfor er en detaljert trinn-for-trinn-analyse av prosessen.

Bruksanvisning

Sette IV katetre

•  Ta på gummihansker. Finn venen og sørg for at det er fullt palpitated. Rengjør området med en spritserviett for å fjerne eventuelle nåværende bakterier.

Ta kateteret ut av emballasjen. Stabilisere venen for å sikre at den er klar for injeksjon. Sett stylet inn i huden samtidig redusere vinkelen som du videre sette den inn i venen. Fest stylet med å tape det ned til huden ved hjelp av egnet gasbind og medisinsk tape.

Fest katetermuffen inn i stylet med tommelen. Kontroller at tilkoblingen er lufttett som luftbobler i kateteret kan forårsake alvorlige medisinske problemer. Koble IV-posen til kateteret.

Juster IV drypp for å sikre at venen forblir åpen. Dryppraten bør være ca 30-60 ml / time, eller tilsvarende en dråpe hvert 5-10 sekunder. Plasser en annen stykke tape over kateteret for å sikre at den ikke beveger seg.

Tips og advarsler

 • IV katetre bør aldri gis av personer som ikke er profesjonelt trenet til å gjøre det.

Hvordan sette opp en Invacare Semi-Electric Hospital Bed

The Center for Devices og Radiological Health, som regulerer bruk av sykehussenger i USA, rapporterer at mer enn 2,5 millioner sykehussenger brukes i sykehus, rehabiliteringstjenester og hjem over hele USA. Invacare Semi-Electric Hospital Bed fjern gir pasienten til å justere høyden på deres hode, knær og ben med letthet på en knapp push.

Bruksanvisning

Trekk hodet våren delen til en 45-graders vinkel. Plasser hodet våren seksjon på siden, slik at senteret monterings låsene er vendt mot høyre.

Sett foten våren delen på høyre side i en 90-graders vinkel i forhold til hodet våren delen. Den trekker våren tube, som vil koble foten våren til hodet våren, bør være på toppen av av seksjonen. Senteret monterings nagler vil nå være på venstre side av seksjonen.

Fest bunn sentrum montering låsen plassert på hodet våren plattformen til bunns monterings klinke ligger på foten våren plattformen. Trekk hver side av låsen for å sørge for at det er trygt på plass. Løfte hver side litt hjelpemidler i å gi deg den ekstra utnytte nødvendig.

Hook høyt midt montering låsen plassert på hodet våren plattform til toppen montering klinke ligger på foten våren plattformen. Trekk hver side av låsen for å sørge for at de er godt på plass. Løfte hver side litt hjelpemidler i å gi deg den ekstra utnytte nødvendig.

Trekk fjærene inn i en flat posisjon.

Trekk fjær stoffet ned fra toppen av hodet plattformen til bunnen av foten plattformen. Hekte de angitte koblinger til enden av foten fjærplattformen for å sikre duken.

Vend sengen over slik at den øverste delen er på gulvet.

8. Sett akselen av hver trinse i benet sammenstillingen. Låse Hjulene bør plasseres diagonalt til hverandre. For eksempel: hvis du plasserer en låse caster på høyre ben av hodet plattform; den andre låse trinse bør være plassert på venstre ben i foten plattformen.

Lås hjulene ved å trykke ned på spaken plassert på siden av hver låse caster. Dette er for å sikre at sengen forblir konstant for varigheten av oppsettet.

Vend sengen over, slik at hjulene er nå på gulvet.

Plasser en universell seng slutt så nær hodet våren plattform som du kan.

Løft hodet våren delen opp til den er høy nok til å hekte hjørne låser inn den universelle seng slutten. Vipp universell seng enden mot hodet våren delen; plassere nagler av sengen ende på toppen av hjørnelåser av hodet våren plattformen. Trekk den universelle seng slutten oppreist, til du hører nagler på plass.

Gjenta trinn 11 og 12 for å koble den universelle seng slutt på foten våren plattformen.

Fjern plastlokkene fra hver ende av drivakselen.

Trykk og hold våren knappen på indre akselen mens du setter det inn i den ytre aksel. Engasjere våren knappen i første posisjonering hullet.

Sett den indre aksel i gearboksen plassert i hodeenden av sengen. Skyv inn den ytre aksel mens du setter det inn i den utgående akselen ved fotenden av sengen. Shift sengen for å justere hver ende, hvis det er nødvendig.

Kontroller koblingsboks og elektriske ledninger; gjør at alt er intakt.

Sett ledningene inn i koblingsboksen til du hører et klikk. Den gule kabelen er kabel foten våren høydejustering; Det bør plasseres i det øverste sporet. Den blå kabelen er kabel hodet våren høydejustering; det skal være steder i det andre sporet. Den grønne kabelen er for hengekontrollen; Det bør plasseres i det nedre sporet. Tråkk kabel låsen for å låse koblingsboksen til sengen.

Flytt sengen inn på ønsket sted og låse hjulene på plass.