Digidexo.com

garam masala middag med få kalorier

Hvordan få større med flere kalorier

Hvordan få større med flere kalorier


Mange overcomplicate spørsmålet om å få større ved å spise flere kalorier. De fleste som søker å "få store" er sannsynligvis prøver å få muskler. Må huske at det handler om å øke kalorier alene kan gjøre deg større. Faktisk kan du selv få muskler bare ved overspising. Men, for å fremme muskel gevinst og unngå å legge kroppsfett i tillegg, vil du trenger å gjøre styrketrening. Trening mot motstand er stimulans som ber kroppen din til å bruke overflødige kalorier for å bygge muskler. Følg noen få grunnleggende trinn for å få større med flere kalorier.

Hvordan få større med flere kalorier

•  Begynn en 5-dagers, lav-kalori, lav-karbohydrat diett. Ifølge "Mad Scientist" av øvelsen, Nick Nilsson, kutte kalorier klargjør kroppen din til å få muskler. Tenk på hva som skjer når folk yo-yo diett; kutte kalorier ofte fører til vektøkning når "normale" matvaner fortsette. En perfekt analogi er en sprettert blir trukket tilbake og sluppet. I sin bok "Muscle Explosion," Nilsson anbefaler en 5-dagers lav-karbohydrat diett for å klargjøre kroppen for store gevinster. For å gjøre dette, ta i bare 30 til 50 gram karbohydrater per dag, noe som gjør opp resten av kaloriene fra proteiner og sunt fett. Sørg for å få rikelig med fiber, som ofte savnet når karbohydrater kutte.

Øke kaloriinntaket for å signalisere kroppen til å få og gi råvarene som du vil bygge nye muskler. Per sprettert analogi, har du trukket tilbake strikken og nå må du la den fly. For å beregne hvor mange kalorier du trenger, kan du vurdere å bruke en online ressurser eller smart telefon app; det er mange gratisprogrammer tilgjengelig. Ifølge PCMag.com, MyFitnessPal, CountEat, og The Eatery er noen av de beste kalori-sporing apps rundt. Her kan du sette ditt kalori mål basert på dine unike behov og følge utviklingen din. Husk at de med en raskere metabolisme kan være nødvendig å ta i mye mer kalorier for å få muskler.

Spis rikelig med proteiner, karbohydrater og fett som en del av din caloric økning. For proteiner, se til egg, kylling, biff, svinekjøtt og fisk. Få rikelig med lav glykemisk karbohydrater, som bønner, quinoa, søtpoteter, brun ris og fersk frukt og andre grønnsaker. En svært viktig men ofte oversett faktor i å få muskelen er fettinntaket. Sunt fett som olivenolje, eggeplomme, avokado, nøtter og frø gir viktige næringsstoffer for å produsere anabole (muskel-building) hormoner som testosteron.

Gjør styrketrening treningsøkter som fremmer hypertrofi, som også er kjent som muskelvekst. Det er mange treningsøkter som ville være svært effektive for å oppnå målet ditt. Sørg for at treningen vektlegger de grunnleggende sammensatte bevegelser for store muskelgrupper. Eksempler inkluderer ben presser, knebøy, døde heiser og benkpress. Kroppsvekt øvelser som push-ups, pull-ups og dips er også svært effektive. Ifølge "The Ultimate Power-Density Mass Workout 2.0" av Jonathan Lawson og Steve Holman, bør du sørge for å få 40 til 60 sekunder av gangen under spenning med hvert sett, for å oppnå muskelvekst.

Dra på shopping for et protein pulver for å legge til din diett. Selv om ikke nødvendig, kan denne enkle steg gjør livet mye enklere. Mange traineer bruke protein pulver som whey protein så effektiv post-workout ernæring for å hjelpe sine muskler gjenopprette fra vekt-trening treningsøkter. For å få din post-workout ernæring, prøve å ta i 30 gram kvalitet protein og 40 til 60 gram karbohydrater umiddelbart etter trening. I tillegg kan du bruke protein pulver som praktiske kilder til høykvalitets protein i din dag-til-dag liv.

Hint

 • Alltid konsultere med legen din før du begynner på ny diett eller treningsprogram.

Ekstreme dietter med lite kalorier

Helsepersonell anbefaler ikke ekstreme dietter med lite kalorier for å felle den pounds med mindre du har en kroppsmasseindeks over 30. Ifølge National Institutes of Health (NIH), de fleste lav-kalori diett involvere inntak av kommersielt produsert formler, overvåket av en lege, av overvektige mennesker i håp om å gå ned i vekt raskt. Men andre fortsatt begi seg inn på disse i håp om å få slank fort. Hvis du velger å forfølge en av disse diettene, følge noen konkrete retningslinjer for å sikre en trygg og effektiv vekt-tap programmet.

Svært lav Calorie Diets

For å bekjempe USAs stadig voksende fedme tall, leger nå anbefaler at overvektige personer gå på en svært lav-kalori diett (VLCD). Ifølge nettstedet medicinenet.com, "VLCDs, når det brukes under forsvarlig medisinsk tilsyn, effektivt produsere betydelig kortsiktig vekttap hos pasienter som er moderat til ekstremt overvektige." Pasientene bare spise 800 kalorier per dag og stå å miste ca 04:57 pounds per uke hvis de lider av moderat til alvorlig fedme. Vekttap over tre måneder i gjennomsnitt 44 pounds under disse dietter. Ifølge NIH, "Et slikt vekttap kan raskt forbedre fedme-relaterte sykdommer, blant annet diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol."

Ifølge NIH, kan slike Kosten beholde et vekttap på 5 prosent etter fire år, forutsatt at de fortsetter å spise et sunt kosthold og øve sunne fysiske vaner.

Betraktninger

Mens bruk av VCLDs har blitt et kjærkomment verktøy for å bekjempe fedmeepidemien over hele landet, har det sine ulemper. For eksempel, ikke engasjere seg i denne dietten hvis du er 50 eller eldre, medicinenet.com advarer, på grunn av sannsynligheten for utarmet lean body mass.

Hvis du velger å gjennomgå denne dietten, forberede deg for noen ubehagelige bivirkninger som tretthet, kvalme, forstoppelse, diaré eller til og med gallestein. Husk at som HIH rapporterer, kan VLCDs ikke føre til langsiktige resultater større enn de som produseres av mindre drastiske kostholdstiltak.

Crash dietter

Ikke forveksle VLCDs med krasje dietter --- ekstreme dietter med svært lite kalorier gjennomført uten medisinsk tilsyn. Denne type diett tar ikke ernæringsmessig balanse i betraktning, og kan utgjøre alvorlige farer til ditt hjerte, nyrer, lever og hjerne. Ifølge nettstedet Epigee.org, "Under strenge krasje dietter, er karbohydrater og kaloriinntaket så lav, at dine organer ikke kan få nok energi fra disse kildene. Som et resultat, dine organer begynner å brenne muskelvev for å få tilstrekkelige mengder av energi til å utføre viktige funksjoner. " Dette kan føre til lever- og nyresvikt, hjerteinfarkt og slag.

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier


Enten du er ute etter å slippe en ekstra fem pounds eller 30 pounds, miste vekt kommer ned til en enkel ligning. Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker. For mange av oss betyr dette å justere våre dietter. Å miste en kilo fett, kroppen trenger å bruke opp en ekstra 3500 kalorier. Hvis vi brenner 500 kalorier mer om dagen at vi spiser, dette legger opp til en kilo vekttap i uken. Flytte til et 1700-kalori-en-dagers diett kan hjelpe deg å finne, eller taper, de 500 ekstra kalorier om dagen.

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier

Kalorier forbrukes

•  Del opp kalorier. Tenk på dagen i form av tre solide måltider og to snacks. Sikt på 500 kalorier til frokost, lunsj og middag. Legg i to 100-kalori snacks en dag for totalt 1700 kalorier. Bruk denne tildeling av kalorier som en hoppe-off plass. Hvis du synes du trenger en annen snack om natten, har en 400-kalori frokost for å spare de ekstra 100 kalorier for en kveld snack.

Hold en food journal for å registrere mengden kalorier forbrukes for hvert element du spiser. Bruk ernæring informasjon om pakker for å bestemme kalori teller. For matvarer uten emballasje som frukt og grønnsaker, estimat kalori teller på nettsteder som Nutrition.

Rekord snacks i maten journal. En liten håndfull 12 mandler tilsvarer 80 kalorier. En rask banan legger 121 kalorier. De 10 små M & Ms utgjør 103 kalorier.

Identifisere riktig serverer størrelser. Les ernæring etiketter for å avgjøre om en spesiell type brød vurderer en eller to skiver en porsjon. En prepackaged ready-to-heat beholder med makaroni og ost kan inneholde to porsjoner i én boks.

Spis en balansert diett som består av 10 til 35 prosent protein, 20 til 35 prosent fett og 45 til 65 prosent karbohydrater. Gode ​​kilder til protein er fisk, fjærfe, magert kjøtt og bønner. Stick med hel-korn brød, grønnsaker og frukt for karbohydratinntak. Cook med sunnere fettkilder som olivenolje og rapsolje, avokado og nøtter.

Øke kostfiber. Spis hele korn brød med 3 til 5 gram fiber per servering i stedet for brød med bare 0-1 gram. High-fiber dietter hjelpe kontroll blod sukker nivåer og få deg til å føle fyldigere lenger. Kvinner bør spise rundt 25 gram fiber om dagen, mens menn rundt 38 gram.

Drikk rikelig med vann og unngå sukkerholdige drikker. Å drikke et glass vann med måltider og snacks hjelpe hydrat kroppen og gjør at du føler fyldigere. Flertallet av kaloriene bør komme fra maten du spiser og ikke matvarer du drikker.

Forbrenning

Beregn din basal metabolic rate (BMR). Din BMR er mengden kalorier kroppen din forbrenner med livet opprettholde aktiviteter som å puste, pumping ditt hjerte og fordøye mat. Din BMR faktorer i slike variabler som kjønn, høyde, vekt og alder. Bruk følgende formler for BMR.

Kvinner: 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)

Menn: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

Multipliser din BMR av Harris Benedict Equation aktivitet faktor som ligner mest aktivitetsnivået. Bruk nummeret som ble funnet som et anslag over hvor mange kalorier du kan forvente å brenne på en typisk dag.

Lite eller ingen trening: BMR x 1,2 = kalorier forbrent per dag

Lett trening en til tre ganger per uke: BMR x 1,375 = kalorier forbrent per dag

Moderat trening tre til fem ganger per uke: BMR x 1,55 = kalorier forbrent per dag

Hard trening seks til syv ganger per uke: BMR x 1,725 ​​= kalorier forbrent per dag

Hard fysisk trening to ganger per dag (kan omfatte fysisk, arbeidsintensive arbeidsplasser): BMR x 1,9 = kalorier forbrent per dag

Beregn differansen mellom kalorier du brenner av hver dag og kaloriene du har tenkt å konsumere.

Forbrente kalorier per dag minus 1700 = potensielle kalorier brent for vekttap

Hvis resultatet er mellom 500 kalorier og 1000 kalorier, er du på vei til å miste ett til to pounds per uke. Hvis nummeret er 0, kan du forvente å opprettholde din nåværende vekt uten noen ekstra innsats.

øke din oppgave planer om å brenne flere kalorier per dag hvis det er nødvendig for å nå dine vekttap mål på en 1700-kalori diett. For eksempel kan en 150-kilos person går tur med hunden i 30 minutter forvente å forbrenne 118 kalorier. Den samme personen som spiller basketball i 30 minutter forbrenner en ekstra 271 kalorier.

Hint

 • Sikt på en sunn vekttap på én til to pounds per uke.
 • Bruke online BMR kalkulatorer for å hjelpe finne din BMR.
 • Bruke online kalori kalkulatorer for å finne ut hvor mange kalorier du kan brenne utfører øvelsen av ditt valg.
 • Hold et øye med inntaket av vitaminer og mineraler når redusere kalorier. For eksempel, øke kalsiuminntaket ved å spise fettfattig yoghurt til frokost og ha en spinat salat til lunsj.
 • BRM Satsene endres med vekttap og økning i aktivitetsnivået. Rekalkulere din BMR med noen ukers mellomrom for å holde et øye med hvor mange kalorier skal vekt-tap innsats.

Hvordan spise sunt på Bob Evans

Når du tenker på en Bob Evans Restaurant, kan du tenke på yummy pølse, bacon og store myke kjeks med saus. Bob Evans er kjent verden over for sin pølse, men det er pakket med fett, kalorier og natrium. Det finnes andre alternativer på menyen som er sunnere alternativer.

Bruksanvisning

Frokost

Velg en Bob Evans 'frokost som er lav i kalorier og fett. Prøv havregryn på 171 kalorier og 3 gram fett eller en vanlig engelsk muffin på 129 kalorier og mindre enn to gram fett.

Legg frukten cup for ytterligere 150 kalorier og mindre enn ett fett gram. Dette vil gi deg noen viktige vitaminer og fiber.

Velg tre eggerøre frokost med Egg Beater erstattere hvis du ønsker mer protein til frokost. Det er bare 172 kalorier med 12 gram fett og det reduserer kolesterol teller fra 722 mg til mindre enn 5 mg ved å bruke egg erstatter.

Pass opp omeletter og fancy hotcakes. Carmel Pecan Banana Stacked og Stuffed Hotcakes skryte mer enn 1500 kalorier, 77 gram fett og en heidundrende 2250 mg natrium. Farmers Market omelett inneholder skinke, pølse, egg og bacon har mer enn 900 kalorier og 73 gram fett.

Pass opp Egg Beater omeletter også. Bestiller en omelett med Egg vispene er ikke et sunt alternativ. Av den tiden de legger ost og margarin, kalori, fett og natrium teller rival de virkelige egg omeletter.

Lunsj

Hopp salater på Bob Evans. Du tenker kanskje at de er sunne valg, men overraskende de er pakket med kalorier, fett og natrium. Cranberry Pecan kylling salat har 1100 kalorier, 64 gram fett og mer enn 3000 mg natrium.

Bestill en vanlig grillet kylling sandwich for en av de sunneste lunsj valg. Den har 398 kalorier, 15 gram fett og 944 mg natrium. Et annet valg er halvparten av kylling salat sandwich som idrett 331 kalorier, 19 gram fett og 643 mg natrium.

Pair halv sandwich med en kopp vegetabilsk biff suppe med 200 kalorier, 3 gram fett og 371 mg natrium.

Velg en vanlig hamburger patty hvis du er ute etter biff. Den har 321 kalorier, 28 gram fett og 389 mg natrium. Tilsett margarin mettede bun og kalorier økning til 539; fett gram stige til 32; og natrium skyter til 755 mg.

Middag

Velg vanlig laks til middag med 280 kalorier, 13 gram fett og 100 mg natrium. Legg en Wildfire saus for smak og bare legge 100 kalorier og 150 mg natrium.

Velg Slow stekt Tyrkia middag og motta 115 kalorier, 4 gram fett og 674 mg natrium. Styr klar av Tyrkia og Dressing middag med 550 kalorier, 28 gram fett og mer enn 2300 mg natrium.

Grab mørbrad biff hvis du er glad i biff. Den har 400 kalorier, 27 gram fett og 637 mg natrium.

Hold deg unna alt av Bob Evans 'stir fry middager. Wok sauser legge tonnevis av uønskede kalorier, fett og natrium. Hold deg til kjøttretter uten sauser eller ost pålegg.

Styr unna pasta middager, også. The Garden Vegetabilsk Alfredo med laks har 887 kalorier, 52 gram fett og en hjerte-stopp 2400 mg natrium.

Side Dishes og Dessert

Prøv ut brokkoli eller eplemos som din side element. Disse har mindre enn 85 kalorier per servering og svært få fett gram. Cottage cheese med 114 kalorier og 4 gram fett er et greit valg som er vanlig side salat med 137 kalorier.

Hold deg unna de grønne bønner; de utrolig er fullpakket med 865 mg natrium. Grillet sopp er en annen no-no med mer enn 1000 mg natrium.

Hopp desserter på Bob Evans med mindre du liker vanlig vaniljeis. Ett scoop har 115 kalorier og 6 gram fett. De andre dessert valg skryte 500 eller flere kalorier hver. Den Reeses Sundae inneholder mer enn 800 kalorier og 40 gram fett.

Tips og advarsler

 • Hvis du er virkelig ute en salat, velger Heritage Chef Salad med 450 kalorier, 23 gram fett og 1500 mg natrium. Be om salat dressing på siden og hell den på deg selv. Bruk kun en liten mengde for å barbere kalorier og fett gram.

Hvordan Count min mat Kalorier og brenne kalorier med trening

Hvordan Count min mat Kalorier og brenne kalorier med trening


Kalorier er grunnleggende enheter av energi som brukes til å måle mengden av mat du spiser. For å opprettholde en sunn livsstil, er det nyttig å vite hvor mange kalorier kroppen din trenger. Deretter kan du telle kalorier og jobbe mot et mål. Suppler spise plan med øvelser som forbrenner kalorier, og husk at du trenger å brenne 3500 kalorier for å miste ett pund. Det er mange fordeler ved å telle mat kalorier og å trene på. For eksempel, i henhold til Johns Hopkins University, kan god ernæring føle deg bedre, og bidra til å gjøre deg mindre utsatt for sykdom.

Hvordan Count min mat Kalorier og brenne kalorier med trening

•  Lær om kalorier og makronæringsstoffer. Før du begynner å telle kalorier, er det viktig å forstå det grunnleggende. De tre typer makronæringsstoffer er protein, fett og karbohydrater. Proteiner og karbohydrater har fire kalorier per gram av mat, og fett har ni kalorier per gram av mat. Du trenger å spise en balansert diett som inneholder proteiner, karbohydrater og fett.

Bruk Harris-Benedict formel for å beregne hvor mange kalorier du trenger å spise hver dag for å opprettholde din nåværende vekt.

Begynn med å beregne hvor mange kalorier kroppen din forbrenner mens resten, også kjent som basal metabolic rate, eller "BMR." Her er de ligninger for både menn og kvinner:

Menn: BMR = 66 + (. 6,3 x kroppsvekt i kg) + (12,9 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

Kvinner: BMR = 655 + (. 4,3 x vekt i kg) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)

Når du beregne din BMR, multiplisere dette tallet med en "aktivitet multiplier", som tar hensyn til hvor aktiv du er. Hvis du lever et stillesittende livsstil, multiplisere din BMR med 1,2; hvis du er lett aktiv, multiplisere din BMR med 1.375; hvis du er moderat aktiv, multiplisere din BMR med 1.55; hvis du er veldig aktiv, multiplisere din BMR med 1.725; og hvis du er ekstremt aktiv, multiplisere din BMR med 1,9.

Juster antall kalorier du funnet ut i trinn 2 for å imøtekomme dine individuelle mål. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, kan du trekke fra kalorier til du kommer et tall som vil tillate deg å nå dine vekttap mål. For eksempel, hvis Harris-Benedict ligningen viser ditt daglige kaloriinntak for å være 2000, ville du må spise 250 færre kalorier hver dag for å miste 2 pounds per måned, vurderer du trenger å brenne 3500 kalorier for å miste ett pund.

Bruk en food journal. Skriv ned alt du spiser og drikker, og registrere antall kalorier og gram karbohydrater, protein og fett. Du kan gjøre dette manuelt med et papir og penn, eller bruke en av de mange online programmer tilgjengelig for å hjelpe deg med å telle kalorier. Fokusere på å spise mye frukt og grønnsaker, hele korn, magre proteiner og sunt fett fra olivenolje, fisk og nøtter. Drikk rikelig med vann og te, og begrense forbruket av alkohol og søtet drikke.

Legg til fettforbrenning øvelser til din diett plan. Intervalltrening er en av de mest effektive måtene å brenne kalorier med trening. En "intervall" betyr ganske enkelt vekslende perioder med intens aktivitet med perioder med lett aktivitet. Du kan gjøre intervalltrening med løping, svømming, sykling eller løfte vekter. For eksempel, hvis du liker å kjøre, jogge i 30 sekunder og deretter sprint i 30 sekunder. Gjenta jogge / sprint syklus 10 ganger.

Enkle måter å forbrenne kalorier

Enkle måter å forbrenne kalorier


Du har kanskje ikke tid for daglige turer til treningsstudioet for å hoppe på en elliptisk cardio maskin, men det er enkle, smertefrie måter å brenne kalorier som ikke vil ta en matbit ut av dagen. Bare å være bevisst på kroppen din og dine aktiviteter kan ofte være nok til å brenne noen ekstra kalorier her og der. Som kan legge opp på en ny måte. Her er noen enkle og smertefrie måter å brenne kalorier.

At Work

Hvis du er på vei til jobb hver morgen, har du nok av enkle muligheter til å brenne noen kalorier. Begynn med parkering i lengst plass fra kontoret ditt, slik at du går litt mer for å komme til bygningen. Når du kommer til bygningen, bestemmer seg for å ta trappene i stedet for å hoppe på heisen. Ved 9 am, har du funnet to enkle måter å brenne kalorier. På din kaffepause, ta et minutt å gå rundt på kontoret i stedet for stående ved vannet kjøligere med kolleger. Og neste gang du trenger å fortelle en kollega noe, gå til hans eller hennes skrivebord stedet for å sende en e-post. Noen sjanse til å få kroppen i bevegelse er en lett jobb med å brenne kalorier.

At Home

Begynne å brenne kalorier hjemme ved å holde den ren. Støvsuging og støvtørking holde huset ser flott og brenne kalorier. Mens du ser på TV, gjør noe aktivt, som et par minutter på hjemmebane treningsutstyr eller gjør crunches gjennom reklamepausene. Hvis du har barn, verve dem til å hjelpe deg å forbrenne kalorier som du kommer ned på gulvet og leke med dem. I stedet for å være en passiv forelder, engasjere seg aktivt i sine spill av bryting og leker med biler som en måte å brenne noen ekstra kalorier uten å merke.

Utenfor

For utallige måter å enkelt brenne kalorier, bare hodet utenfor. Tilbring en ettermiddag dyrke hagen din eller innføre en etter-middag tur med en hund eller en kjær. Ikke bare vil det hjelpe deg å fordøye maten, men det er en smertefri og enkel måte å brenne kalorier. I stedet for å bruke en fancy kjøregressklipper, klippe gresset med en push klipperen. Eller bare ta en mulighet til å komme seg ut og spille. Enten det er en pick-up spill av basketball eller en runde hoppetau med datteren din, brenner kalorier trenger ikke å bety timer på treningsstudio eller ute på banen.

Hvordan å miste vekt Med Le'Vive Juice

Le'Vive er en drikk som inneholder fem ingredienser alle spioneringen å være høy i anti-oksidanter: acai bær, goji bær, mangostan, noni og granateple. Blant de mange krav er muligheten til å akselerere vekttap. (Se referanse 1) Som med alle diett hjelp, hvis du ikke følger en balansert, lav-kalori diett vil du ikke se noen resultater. Le'Vive alene ikke føre til vekttap - snarere, kan vekttap oppnås ved en blanding av riktig ernæring, reduserte kalorier og anti-oxident kosttilskudd som Le'Vive eller lignende produkter.

Hvordan å miste vekt Med Le'Vive Juice

The Diet

•  Drikk to gram Le'Vive med en frokost med en kopp havregryn og 1/2 kopp egge eggehviter. Føl deg fri til å legge grønnsaker til eggehvitene hvis ønskelig.

Lunsj bør bestå av fire gram protein som laks, tunfisk eller skinn kylling bryst. Inkluder enten brokkoli eller en frisk grønn salat med lavt kalori vinaigrette og 1/2 kopp brun ris eller en skive helkornbrød. Drikk ytterligere 2 gram Le'Vive blandet i et glass med grønn te som drikke.

Mid-ettermiddag, gjerne nyte et stykke av lav-sukker frukt, for eksempel et eple eller en fersken sammen med en lav-fett mozzarella ost stick.

Begynn middag med en Le'Vive "cocktail" som består av to gram av Le'Vive blandet i et høyt glass med sukkerfri sitron-lime soda. Nyt en stor salat av romersk, spinat, slivered gulrøtter og hakket grønn pepper; duskregn en lett dressing om ønskelig. Inkluder en 4-oz del av grillet fisk eller kylling og 1/2 kopp brun ris.

Ditt siste måltid av dagen bør spises før 20:00. Velg mellom 1/2 kopp lav-fett sukkerfri yoghurt blandet med bær eller en protein shake laget av ett scoop vanilje whey protein og 1/2 kopp skiver fersken eller bær.

Hint

 • Et vekttap diett virker bare hvis den blir fulgt. Le'Vive er ikke en vekt-tap mirakel; kan det være en hjelp til vekttap når det brukes i forbindelse med en solid vekt-tap plan.
 • Det er ingen bevis for å bevise Le'Vive i seg selv fører til vekttap. Det er imidlertid lastet med antioksidanter.

Hvordan Lose jeg vekt med komplekse karbohydrater Etter 15:00?

Hvordan Lose jeg vekt med komplekse karbohydrater Etter 15:00?


Komplekse karbohydrater er høy i fiber og rik på næringsrike vitaminer og mineraler. De er avgjørende for energiproduksjon og for å opprettholde blodsukkernivå. De kan også holde sulten i sjakk lenge etter forbruk. Eksempler på komplekse karbohydrater er hele korn, grønnsaker og brun ris. En annen form for karbohydrater, enkle karbohydrater, kan bli funnet i friske næringsmidler som frukt og meieriprodukter. Men kan noen enkle karbohydrater avspore din diett innsats. Matvarer som godteri, brus og sukkerholdige frokostblandinger er enkle karbohydrater som har blitt brutt ned og fratatt sine næringsstoffer. De blir deretter behandlet. Siden disse karbohydrater mangler fiber og næringsstoffer, har de ikke holde deg full og kan føre til overspising.

Hvordan Lose jeg vekt med komplekse karbohydrater Etter 15:00?

Last opp på matvarer rike på komplekse karbohydrater neste gang du er på matbutikken. Det finnes mange velsmakende alternativer å velge mellom. Hel hvete pasta, søtpoteter, grønnsaker, belgfrukter og havregryn er gode valg.

nå for en matbit rik på komplekse karbohydrater i løpet av ettermiddagen. Dette vil hindre overspising og redusere cravings. Prøv noen knekkebrød med peanøttsmør, en skive Esekiel brød med yoghurt, eller to hele korn riskaker med hummus.

Velg matvarer som fullkorn pasta eller brun ris med dampede grønnsaker til middag, med et stykke frukt til dessert. Ved å fylle opp på disse matvarene, vil appetitten være fornøyd for resten av natten. Unngå mat med bearbeidede enkle karbohydrater. Pasta og brød laget med hvitt mel og sukkerholdige desserter er eksempler på bearbeidet enkle karbohydrater og bør unngås for å sikre vekttap og vedlikehold. Disse matvarer opprørt blodsukkernivået og la deg sulten kort tid etter middag.

Fyll tallerkenen med grønnsaker. Grønnsaker er vann tett og fiber rik. Dette betyr at de vil fylle deg opp ganske raskt, noe som eliminerer faren for overspising.

Hint

 • Ikke bli frustrert hvis avvike fra kostholdet ditt. Bare starte på nytt neste dag.
 • Ha tålmodighet. Dette er ikke en krasj diett. Dette er en livsstil valg. Siden du innlemme sunne komplekse karbohydrater i kostholdet ditt, vil vekten ikke rikke en gang. Gi kroppen din tid til å tilpasse seg den ekstra ernæring.
 • Ikke vær redd for karbohydrater. Kroppen din trenger dem til å fungere skikkelig. Hjernen din kjører på karbohydrater alene. Ved å begrense inntaket, er du rane kroppen for viktige næringsstoffer.
 • Kutt ned eller helt eliminere sukker, mais sirup og sukkerholdig brus. Ifølge Verdens helseorganisasjon, dietter høy i raffinert sukker bidrar til diabetes, brystkreft og fedme.
 • Kutte ned på alkohol. Alkohol inneholder tomme kalorier og enkle karbohydrater som kan bidra til vektøkning.

Hvordan spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen

Hvordan spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen


Drukket fem porsjoner med frukt og grønnsaker på daglig basis er ikke utfordrende. Prøv å spise en porsjon hver av frukt og grønnsaker for alle tre måltider. Legg noen frukter og grønnsaker som to snacks i løpet av dagen for å legge opp til fem porsjoner. Det er virkelig så enkelt. Legge til mer frukt og grønnsaker til kosthold vil hjelpe deg å få nok fiber. Spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker vil også hjelpe deg å fylle opp på sunn mat i stedet for bearbeidet snacks med tomme kalorier.

Hvordan spise fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen

•  Spis et stykke frukt til frokost. Bananer, grapefrukt, appelsiner eller pærer er næringsrik tillegg til måltidet morgen. Du kan også prøve en kopp ferskpresset appelsinjuice hvis du heller vil drikke din servering av frukt. Blåbær kan legges til havregryn etter et annet alternativ for å få din morgen servering av frukt. Det er ca 50 blåbær per porsjon.

Handels et mellomstort eple for din vanlige mid-morgen snack. Å spise frukt i stedet for andre bearbeidede matvarer er en sunn måte å spise et mer balansert kosthold.

Legg grønnsaker til lunsj måltid. Du kan enkelt gjøre dette ved å spise en liten salat i tillegg til suppe eller en sandwich. Du kan selv gjøre en stor salat som hovedrett. I tillegg til salat, legge alle dine favoritt grønnsaker til salat for en mer fargerik og smakfull måltid. Avhengig av størrelsen på salaten din, kan du til og med ende opp med å spise mer enn en porsjon grønnsaker. To kopper rå, grønne blader kan bli betraktet som en porsjon grønnsaker.

Spis baby gulrøtter med en side av lav-fett ranch dressing som en midt på ettermiddagen snack. Å spise 3 oz. gulrøtter tilsvarer en porsjon. Dette er omtrent 3/4 kopp baby gulrøtter.

Spis en porsjon grønnsaker til middag ved å legge dampet brokkoli eller dampet asparges til måltidet. En servering størrelse hakket brokkoli er ca 1/2 kopp. En servering størrelse av asparges er omtrent fire spyd eller 1/2 kopp. Det finnes en rekke forskjellige grønnsaker kan legges til som en siderett, så velg en som passer din smak.

Hvordan finne ut hvor mange kalorier jeg trenger å miste vekt en dag

Hvordan finne ut hvor mange kalorier jeg trenger å miste vekt en dag


Mennesker er biologiske maskiner når det kommer til vekttap. Hovedsak, vekttap koker ned til kalorier inn og kalorier ut. Husk at kaloriene du forbruker må være kvalitet kalorier som bidrar til det samlede ernæringsmessige behov. Hvis du bestemmer deg for å fylle dine kalori behov med tomme kalorier din helse vil lide. Beregning ukentlige caloric teller over daglige teller gir mer spillerom, for eksempel middager ut.

Hvordan finne ut hvor mange kalorier jeg trenger å miste vekt en dag

Beregn din Basal Metabolic Rate

•  Vei deg i pounds og skrive ned dette nummeret. Din Basic Metabolic Rate, eller BMR, representerer mengden kalorier du trenger å konsumere daglig for å bo på din nåværende vekt.

Mål høyden din i inches og skrive ned dette nummeret.

Bestem din BMR. Kvinner bør bruke følgende ligning: 655 + (4,35 x vekt) + (4,7 x høyde) - (4,7 x alder). Menn bør bruke denne ligningen: 66 + (6,25 x vekt) + (12,7 x høyde) - (6,8 x alder).

Multipliser antall oppnådd i Trinn 3 med syv for å få din ukentlige kaloriinntak.

Bestem dine vekttap mål etter uke

Bestem din vekttap mål ved å trekke den vekten du ønsker å være på fra din nåværende vekt.

Del forskjellen mellom de to med antall uker du ønsker å forplikte seg til vekttap. Husk at å miste to pounds en uke er den øvre anbefalte grense.

•  Ta mengden av pounds du ønsker å miste per uke og multipliserer det med 3500. Resultatet vil være antall kalorier du trenger for å trekke fra din ukentlige BMR teller.

Ta din ukentlige BMR kaloritelling og trekke fra din ukentlige kaloriunderskudd beløp. Dette tallet representerer mengden kalorier du bør spise i en uke.

Del dette tallet med syv for å finne ut den optimale daglige kaloriforbruket.

Du trenger ikke å stole på kosttilskudd begrensning alene

Supplement kaloriunderskudd ved å øke din fysiske aktivitet. Beregn de dagene du trener etter varighet og intensitet for å finne ut hvor mange kalorier du brukt for hver dag.

Totalt kalorier forbrukt per hver aktivitet for uken og trekke fra din vekttap mål kaloriinntak.

Hvis et ukentlig vekttap mål var for to pounds en uke, eller 7000 kalorier, vil den fysiske aktiviteten caloric utgifter utfylle eller oppfylle dine caloric tap behov. Diet bare eller splitte opp kaloriunderskuddet mellom inntak og utgifter for å nå dine ukentlige vekttap mål. Husk at slanking vil bare få deg så langt i din vekttap reisen, men daglig fysisk aktivitet fremmer en sunnere livsstil.

Hint

 • Din BMR tar ikke hensyn til din lean body mass. Dette tallet kan være av 100 kalorier; jo mer muskelmasse du har, jo høyere din BMR - og vice versa.
 • Spesifikke vekttap mål er i utgangspunktet dødt. Kutte kalorier er en flott metode for å miste den ekstra vekten, men hver kropp er forskjellig og derfor finner homeostase eller balanse på ulike punkter. To forskjellige personer 150 lbs. vil ha ulike kroppens kjemi og fysiske makeups. Slutte å fokusere på kaloriinntak, og fokusere på å få til der kroppen føles behagelig og naturlig.

Hvordan brenne fett med naturlig rettsmidler

Hvordan brenne fett med naturlig rettsmidler


Crash slanking og forbruker slankepiller er ineffektive vekttap metoder. En utdannet bevissthet om mengden kalorier som du forbruker er bra; men vurderer den type kalorier forbrukes er enda viktigere for sunn og effektiv vekttap. Crash dietter og piller tregere metabolic rate og negativt påvirke helsen din, på lang sikt. Legg ut på et vekttap diett som integrerer naturmidler, som kombinerer sunt kosthold og livsstil tiltak - til naturlig forbrenne fett og hjelpe deg å oppnå din idealvekt.

Bruksanvisning

Consume tre hovedmåltider: frokost, lunsj og middag, hver dag. Hvert hovedmåltid bør være rundt samme servering størrelse og har et lavt fettinnhold. Spis mellom en og to kopper frukt og grønnsaker, rundt 3 oz. av fullkorn, og 2 oz. av magert kjøtt på de fleste måltider. Ikke hopp over måltider, så vil du føle deg sulten og overspise før og under ditt neste måltid.

Legg et dryss av krydder som chili eller cayennepepper til mat retter som ris, pasta og stuinger mens matlaging. Krydret mat fremskynde stoffskiftet og hjelper kroppen forbrenne ekstra kalorier.

Integrer kalori-brenning aktiviteter i din daglige timeplan. Hold deg aktiv ved å gå en mil, klippe plenen, rydde huset eller tending til hagen din. Du forbrenner hundre kalorier mens du utfører en av disse aktivitetene i 20 minutter.

Drikk mellom to og fire kopper grønn te eller oolong te daglig. Katekiner i disse te kutte ned kroppsvekten din med 50 kalorier.

Ta med fisk og nøtter i ditt vanlige kosthold. Både fisk og nøtter inneholder sunne omega-3 fettsyrer som fremskynde kroppens metabolske rate.

Tips og advarsler

 • Unngå sukker og sukkerholdige drikker som cola, te eller kaffe med melk og sukker, og alkohol, da de inneholder store mengder kalorier. Drikke rent vann i stedet, og legge til en dash av sitron eller mynte for smaken.
 • Ikke spis mat som inneholder mye fett. Fet mat øke vekten din, samt nivået av dårlig kolesterol og sette deg på en større risiko for hjertesykdom.

Hvordan å miste vekt med Mangostan Juice

Hvordan å miste vekt med Mangostan Juice


Mangostan juice har et høyt antioksidant telling, noe som gjør det til et kraftig verktøy i kampen for å miste vekt. Regelmessig inntak av mangostan juice vil redusere appetitten og pumpe systemet full av antioksidanter. Dette reduserer mengden fett du spiser og øker kroppens fettforbrenning evne. Saften kan ikke gjøre alt arbeidet for deg, så er det viktig at du fortsetter å få regelmessig mosjon og opprettholde et sunt, velbalansert kosthold.

Bruksanvisning

•  Drikk en 8-unse glass mangostan juice en halv time før frokost for å redusere appetitten. Spis en balansert frokost med en liten mengde protein, kornprodukter og meieriprodukter som tilsvarer 800 kalorier totalt. Saften i sammenheng med en balansert frokost bør holde appetitten under kontroll før lunsj.

Drikk en 8-unse glass mangostan juice en halv time før lunsj. Spis en balansert lunsj som inneholder korn, frukt eller grønnsaker, protein og meieriprodukter. Ikke overstig 300 kalorier med lunsj.

Spis en solid middag på 500 kalorier tre timer før sengetid. Inkluder porsjoner fra hver matvaregruppe i din middag måltid å runde av en dag med å spise sunt. Aldri spise noe, uansett hvor liten del, innen tre timers søvn, eller det vil ha en negativ innvirkning på din vekttap programmet.

Drikk vann regelmessig gjennom hele dagen. Mangostan juice øker antioksidanter i systemet ditt, men hele fordøyelsessystemet vil begynne å bremse uten riktig fuktighet fra vann.

Snack lett på dagtid mellom frokost og middag. Spis "heart smarte" snacks (nøtter, bær og havre). Ikke overstig 200 kalorier om dagen i snacks.

Øvelse daglig for å gå ned i vekt. Utføre cardio øvelser i en time til en og en halv time om dagen for å redusere vekten. Splitte treningen tid tre måter slik at du trener på morgenen, ettermiddagen og kvelden.

Hint

 • Det er slikt som for mye av en god ting. Ikke drikk for mye mangostan juice eller det kan gjøre deg opp i vekt. Saften kan ha lagt sukker og kalorier som avspore vekttap plan.
 • Når du når din idealvekt, slippe treningen tid til en halv time daglig for å opprettholde den vekten.

Hvordan å miste vekt med poteter og Protein

Hvordan å miste vekt med poteter og Protein


Oppnå vekttap kommer fra en kombinasjon av å spise sunt, trene, og å kontrollere mengden kalorier du putter i kroppen din. Å spise mat som fyller deg opp for lengre hjelper deg til å ikke spise så mye, og dermed skape et kaloriunderskudd som vil hjelpe deg å miste pounds. Søtpotet er en matvare som vil holde deg full. På samme måte, som omfatter mer protein i kostholdet ditt vil både bidra til å bygge muskler - som brenner mer kalorier i hvile enn kroppsfett - og holde deg fyldigere lenger.

Bruksanvisning

•  Lag en protein shake til frokost bruker minst 20 til 30 g, eller om ett scoop av whey protein. Bland whey protein og en kopp skummet melk for en høy protein frokost. Legg frukt for ekstra næringsstoffer og smak hvis ønskelig.

Spis to søte poteter til lunsj blandet med grønne grønnsaker.

Spis 4 til 5 oz., Omtrent på størrelse med håndflaten din, magert kjøtt til middag med en liten søt potet og 1/2 kopp brun ris. Har en annen protein shake for et måltid to timer før du går til sengs.

Hvordan å miste vekt raskt med gratis måltid planer

Hvordan å miste vekt raskt med gratis måltid planer


Det er et bredt spekter av vekttap programmer og planer. Blant de tilgjengelige vekttap alternativer er bruk av måltid planer. Måltid planer er beskrivelser og foreslåtte matvarer for ulike måltider i løpet av dagen. Planene inkluderer vanligvis det daglige kaloriinntaket og resultat i raskt vekttap ved å kutte ut unødvendige kalorier samtidig som det gir kroppen med riktig ernæring.

Bruksanvisning

•  Bestem nødvendige antall kalorier som trengs som et minimum. Mens miste vekt raskt vil oppstå hvis kalorier er kuttet drastisk, er det viktig å sikre at kroppen får nok næring under slanking faser. Bestem Basal Metabolic Rate eller BMR. For kvinner, er beregningen 655 + (4,35 x vekt) + (4,7 x høyde) - (4,7 x alder). For menn er beregningen 66 + (6,23 x vekt) + (12,7 x høyde) - (6,8 x alder). Vekten beregnes ved pounds og høyde er ved inches. Fra BMR, finne de nødvendige kalorier for å opprettholde vekten. Dette varierer fra livsstil. Hvis du ikke trener, multiplisere tallet med 1,2. Lett trening av 1-3 dager i uken multipliserer BMR med 1.375. Moderat trening 3-5 dager i uken multipliserer BMR med 1,55. Tung trening av 6-7 dager i uken multipliserer BMR med 1.725. Alle som har ekstra tung øvelse, der de trener hver dag i lengre perioder eller gjøre fysisk krevende arbeid, bør multiplisere BMR med 1,9.

Gå på nettet og søke etter måltid planer som gir deg de riktige kalorier. For eksempel, hvis normal kaloriinntak er 2000 kalorier, kutte kalorier for dagen ned til 1500 kalorier totalt. Det er gratis måltid planer tilgjengelig på en rekke nettsteder, for eksempel The Tap Free Diet eller endre Shapeâ € ™ s nettside.

Se over de måltid planer. Den gratis måltid planer vil vanligvis inkluderer frokost, lunsj og middag med to eller tre snacks hele dagen. Forslag til mat vil variere avhengig av den spesifikke diett.

Velg en plan som passer dine personlige behov og livsstil. Husk at noen dietter har foreslått alternativer til mat, så hvis ett eller to elementer i planen er allergener eller mislikte, endre maten til noe annet.

Følg diett plan. Unngå avvik fra dietten plan fordi det kan føre til redusert metabolisme og forhindre raskt vekttap. De fleste gratis diett planer vil foreslå å spise fem eller seks ganger i dag for de beste resultatene.

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt


De fleste vil gjøre cardio trening for å brenne kalorier, men vi trenger å vite er dette den beste måten å gå ned i vekt og forbrenne fett. Å gjøre en 30 minutters cardio trening er bra, men gjør en 10 minutters vekttrening trening er bedre.

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt

Studier viser at bruk av en vekt programmer eller intervaller kan brenne fett 3 ganger så rask som gjør en cardio trening. Dette er viktig fordi de fleste av oss er begrenset på tid og vi ønsker å forbrenne fett, slik at vi kan gå ned i vekt, men vi ønsker å gjøre det i løpet av kort tid.

Det store problemet med å telle kalorier på en tredemølle er at det kan være unøyaktig og også hvis du forbrenner 300 kalorier det tapper kroppen for energi og kroppen din vil ønske å spise, men problemet er at du kan spise som 300 + på bare en powerbar eller jamba juice.

Det er alltid getter å få en god treningsøkt med vekter fordi de vil ikke bare bur fett, men de vil få deg tome også. Du ønsker også å sørge for at du spiser riktig mat fordi hvis du trene så du går til buffeen etter hver trening så er du virkelig beseiret formålet, og du vil ha en vanskeligere tid å miste vekt.

Det er viktig å finne en diett plan som fungerer for deg, fordi alle er forskjellige, og hver plan vil ha en annen innvirkning på en persons evne til å gå ned i vekt. Det er alltid viktig å se på en diett plan som en livsstilsendring så det vil gjøre planen mye enklere å følge.

Hvordan øke metabolismen med sennep

Hvordan øke metabolismen med sennep


Stimulere stoffskiftet ved å spise sennep. Kombinert med minimal kalorier, inneholder sennep forskjellige krydder, næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer er utformet for å utløse kroppens naturlige fett-brennende ovn.

Hvordan øke metabolismen med sennep

•  Spis krydret sennep i stedet for gul sennep. Inntak av varme, krydret mat har en tendens til å utløse forbrenningen via thermo, heve kroppstemperatur, og dermed stimulere kroppens naturlige, indre fett-brenning mekanisme. Denne "spice effekten" gjelder universelt til nesten hvilken som helst mat.

Aktiver metabolisme med bare en teskje av sennep. For eksempel, en forsker som representerer Englands Oxford Polytechnic Institute angivelig oppdaget at en teskje servering av varm sennep kan styrke metabolismen "20-25% i flere timer etter å ha spist det" (1).

Gå ned i vekt spise sennep. Disse andre kjente forbindelser som utgjør innholdet i sennep tjener til å katalysere forbrenningen, letter ytterligere reduksjon av kroppsfettet. Overraskende, for en så liten substans, opprettholder sennep vesentlig næringsverdi.

Innarbeide sennep som en del av et balansert, kosttilskudd diett. Nervøs med "Omega 3 fettsyrer,, kalsium, sink, mangan, magnesium, protein, niacin, Iron" innholdsrik konsentrasjoner av selen, og kostfiber, som utformet, inneholder sennep et samarbeids kombinasjon som nesten uunngåelig revitaliserer stoffskiftet (2).

Hint

 • Med tiden kan du oppleve vedvarende metabolske gevinster ved å integrere moderat forbruk av sennep i din kosttilskudd diett. Effekten ser ut til å fungere best når forbrukes med en 700-kalori måltid.
 • Disse påstandene har ikke evaluert av Food and Drug Administration, eller noen annen statlig regulert offentlig instans. Alltid søke en kvalifisert lege før du implementerer noen ny diett og / eller mosjon regime. Utvise forsiktighet. Hvis du lider av en tilstand eller følge konkrete anbefalinger som motsier informasjonen ovenfor presenteres her, se bort fra disse påstandene.

Beregning Fat & Kalorier i Foods

Kalori kontroll er en nødvendig del av å miste vekt. Det er konsensus av ernæringsfysiologer, kliniske ernæringsfysiologer og alle kliniske vekttap studier. Når du teller kalorier, blir du klar over hvilke matvarer er høyt eller lavt i kalorier og som hjelper deg å ta gode valg om hva du skal spise. Det er mer enn dobbelt så mange kalorier i ett gram fett som det er i et gram protein eller karbohydrater, så det er smart å beregne både fett og kalorier i kostholdet ditt.

Beregning Kalorier

Selv om du ikke gjør noe, er kroppen din fortsatt forbruker kalorier for å gjøre sitt arbeid. Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler inntak av ikke mindre enn 1200 kalorier om dagen på grunn av dette. De fleste voksne forbrenne mer enn 1200 kalorier om dagen. Men så lenge du forbrenner mer kalorier enn du forbruker, vil du gå ned i vekt. Ett kilo kroppsfett inneholder ca 3500 kalorier. Uten å ta øvelsen i betraktning, redusere kaloriinntaket med 3500 kalorier vil føre til vekttap på ett pund.

Et sunt kosthold kombinerer høy-kalori, middels kalorifattig og kalorifattig mat. Fett er høy-kalori mat. Magert kjøtt, pasta, ris og redusert fett meieri er middels-kalori mat. Frukt og grønnsaker er kalorifattig mat. Matvarer som sukker-fylt kullsyreholdige brus og godteri er ofte kalt tom kalori mat siden de har liten næringsverdi. Mens det er ingen matvarer som har negative kalorier, er en negativ-kalori diett basert på mat som øker stoffskiftet, som brenner mer kalorier.

Vekttap studier viser at folk som holder en mat-og treningsdagbok miste vekt og opprettholde at vekttap bedre enn folk som ikke holder styr på hva de spiser. Telle kalorier kan være et verdifullt verktøy i forbindelse med en slanking dagbok.

Det er online ressurser for kaloritelling og oppslagsverk for å hjelpe. Merking av visse matvarer kan fortelle deg lett om kaloriinnholdet. Hvis du ser ordene "Calorie Free" som betyr at det er færre enn fem kalorier per porsjon. "Low Calorie" betyr at det ikke er mer enn 40 kalorier per porsjon. "Redusert eller færre kalorier" betyr at elementet ikke inneholder mer enn 25 prosent av de kalorier som finnes i den normale versjonen av at mat.

Beregning Fat

Kroppen behandler fett forskjellig fra måten det behandler protein og karbohydrater. Det tar mindre energi å konvertere spist fett til kroppsfett enn det gjør å konvertere protein og karbohydrater til kroppsfett. Ikke bare det, men karbohydrater og protein inneholder 4 kalorier per gram i vekt mens fett inneholder 9 kalorier per gram. De fleste kliniske ernæringsfysiologer anbefaler at fett utgjør 20 prosent til 30 prosent av din totale mat kalorier. De anbefaler også å erstatte animalsk fett med vegetabilsk fett eller oljer.

For alle disse grunner, er det fornuftig å holde styr på fettet du spiser. Det er viktig å se utover fettprosenten oppført på etikettene for å beregne hvor mye fett du spiser. For eksempel er helmelk 3,5 prosent fett, som ikke høres ut som mye. Men hver kopp melk inneholder åtte gram fett eller 72 kalorier (8 gram x 9 kalorier per gram fett).

Forsiktig: Low Fat kan være høy Calorie

Se opp for lav-fett eller fett-fri mat. Mens de kan være lav i fett, de er ofte høy i sukker. Det betyr at de kan være høy i kalorier og lite næring.

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?


Hvis miste vekt er på listen over ting å gjøre, sørg for å innlemme aerobic trening i din diett og fitness rutine. Det er en sammenheng mellom aerob trening og vekttap - denne typen trening er en sikker måte å hjelpe musklene tonet opp mens du brenner litt fett.

Hva er aerobic trening?

Ordet aerobe betyr "med oksygen." Under aerob trening, øker hele kardiovaskulære systemet oksygentilførselen til kroppens muskler. Noen treningsprogram som innebærer bruk av store muskelgrupper, og som får hjertet ditt pumper og oksygen beveger seg gjennom systemet er aerobic. Eksempler på aerob trening er turgåing, jogging, løping, sykling, svømming, dans, roing og rebounding.

Fordeler

De mange fordelene med aerob trening inkluderer bedre søvn, lindring av depresjon symptomer, regulering av kolesterol, en reduksjon i risikoen for kreft og reduksjon av kroppsfett.

Vekttap med Aerobic Exercise

Kan du gå ned i vekt med aerobic trening? Svaret er ja, men det vil ta engasjement, tid og et sunt kosthold som er rettet mot vekttap.

Aerob trening hjelper deg å miste vekt på to måter. Først, det brenner kalorier. Dette betyr at i stedet for overflødige kalorier blir konvertert av kroppen til fett, vil de bli brukt til energi for å opprettholde aerob trening. Den andre måten at aerob trening hjelper, er å bruke den energien som kroppen din allerede har lagret bort som fett.

Hvor mye vekt kan jeg miste?

Aerob trening alene vil ikke gjøre at du mister mer enn noen få pounds. Aerob trening kan brenne kalorier og fett, men hvis du fortsatt spiser mer kalorier enn din trening forbrenner hver dag, kan du ikke gå ned i vekt.

For å gå ned i vekt med aerobic, er det viktig å kombinere trening med en lav-fett, lav-kalori diett. Vekttap vil øke betraktelig når du kutte ned på kalorier og fett.

Aerob trening vil øke effektiviteten av kostholdet ditt, og også gi mange fordeler for kroppen din. Hvis du bare kosthold, musklene fortsatt ikke vil være tonet, og du vil fortsatt huff og puff når du går opp trappen. Du vil ha en kombinasjon av vekttap og fitness.

Måter å øke vekttap

For å gå ned i vekt med trening, må du begynne først med et sunt kosthold som konsentrerer seg om å gi de næringsstoffene du trenger til en redusert kalori og fett inntak. Streber etter å gjøre ditt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, magert kjøtt og komplekse karbohydrater. Reduser kaloriinntaket ditt med 500 kalorier per dag. Dette vil resultere i et tap av ett pund per uke. Legg minst 30 minutter med aerobic trening fem ganger i uken, og du vil finne at når du taper, vil kroppen din også bli mer plass og tonet.

Telle kalorier for barn

Ifølge Centers for Disease Control, har forekomsten av fedme blant barn fra 6 til 19 år tredoblet siden 1980, og satsene for fedme blant førskole-alder barn, 2 til 5 år gamle, er doblet. Dette betyr ikke bare generasjoner av mennesker utsatt for en stillesittende livsstil og plaget av helsemessige bekymringer, men også en levetid på stigende og hyppigere medisinske kostnader og besøk. Å få barn til å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt kan være vanskelig, som barn har liten motivasjon til å endre sitt kosthold eller spise sunt.

Kaloriinntak

Det første skrittet mot å telle kalorier for barn, er å innse at barn har forskjellige ernæringsmessige og caloric krav enn voksne. De kan også endre drastisk avhengig av alder og kjønn på barnet. For eksempel har en 13 år gammel jente en anbefalt daglig inntak av 1600 til 2000 kalorier per dag, mens en gutt på samme alder kan ha 1800 til 2200 kalorier. Men for en 8-åring av begge kjønn, er bare 1400 til 1600 kalorier per dag anbefales.

Du kan hjelpe barnet ditt fyller deres daglige behov med sunnere kalorier uten å ty til kompliserte planer og veier porsjoner. Bare gi mer sunn snacks, som ferske grønnsaker i stedet for chips og frukt i stedet for iskrem og godteri.

Kutte kalorier

En måte å begynne å kutte kalorier i barns kosthold er å begrense sitt inntak av fast food. Fast food er generelt høy i fett, natrium og sukker og lite essensielle næringsstoffer. Likevel fast food selskaper tungt markedsføre mot barn med leker, film tie-ins og lekeplasser på stedet, noe som gjør barn kreve å spise fast food enn hjemmelagde måltider. Faktor i en populasjon av foreldrene arbeider flere og lengre dager, og du har en epidemi av barn får for mange av sine måltider fra gatekjøkken. Nesten en tredjedel av barn i USA spiser fastfood hver dag.

En annen måte å bidra til å redusere det daglige kaloriinntaket for barn, er å begrense forbruket av sukker. Brus kan være en rask måte å slukke et barns tørst, men de er fulle av tomme kalorier og koffein og føre til ikke bare fedme, men tannråte. Barn generelt er regelmessig gitt brus, godteri, kaker, kjeks og tannkjøtt som belønning eller snacks, og dermed oppmuntre en konstant ønske om sukker, og en sammenheng mellom søt-smake mat og trivsel og godkjenning. Men dette konstant dosering med sukker fremmer ikke bare fedme, men en rekke andre fysiske og atferdsmessige problemer, for eksempel lærevansker, motiverende og holdningsproblemer, og svinger energi og humør. Redusere sukkerforbruket er en enkel måte å redusere kaloriinntaket totalt.

Hvordan unngå Liqud Kalorier

De fleste av de drikker du forbruker i løpet av dagen bør være kalorifritt. Du blir kanskje overrasket over å finne ut akkurat hvor mange kalorier er gjemmer seg i noen av dine favoritt drikkevarer. Vi vet alle hvor ille brus er for oss, diett eller vanlig, så selvfølgelig som bør drakk med måte. Mens det er ikke bare brus som er fylt med tomme kalorier, så er noen juice, energidrikker, kaffe drikker og mer. Noen drikker gir en god mengde næringsstoffer som faktisk kan hjelpe oss til å spise mindre senere på dagen.

Hvordan unngå Liqud Kalorier

•  Drikk vann - Pass på at du spiser den anbefalte mengden vann daglig. Mens kroppen består av mellom 60 til 70% vann, er det behov for vann, og en masse av det på en daglig basis for mange forskjellige grunner. En de viktigste grunnene folk føler seg sliten i løpet av dagen er på grunn av mangel på vann. Drikker nok av det hjelper også lette leddsmerter, økt hukommelse, minsker sjansene for visse kreftformer, og helhetsfokus og mer.

Vegetabilsk juice - Drikk en åtte unse glass lav natrium grønnsaksjuice om dagen. Dette hjelper deg å få verdifulle næringsstoffer kroppen trenger og vil bidra til å fylle deg opp. Som et resultat kan du ende opp med å miste mer vekt i det lange løp. Næringsstoffer bidrar til å dempe appetitten.

Frukt smoothie - Drikker en åtte unse frukt smoothie en dag som inneholder rundt 100 kalorier er også greit å gjøre som det gir viktige næringsstoffene kroppen din trenger. Det vil også bidra til å fylle deg opp hvis du er sulten og hjelpe deg å spise mindre i det lange løp.