Digidexo.com

Salmonella

Salmonella enteritidis Treatment

Når du lider av en Salmonella enteritidis infeksjon, dette er fordøyelses tilstanden ofte et resultat av et egg relaterte salmonella bakterien, kjent som S. enteritidis. Innenfor så lite som to timer etter inntak, kan du begynne å lide av sine vanlige symptomer, inkludert kvalme, oppkast, kramper og diaré. For noen kan denne typen infeksjon vare i overkant av en uke, og også utvikle seg til en feber samt noen muskelsmerter og smerter. Mens de fleste tilfeller av salmonella enteritidis infeksjon løse seg selv, er behandling tilgjengelig for å redusere virkningen av tilstanden.

Egenomsorg

Siden de fleste tilfeller av salmonella enteritidis infeksjon ofte rette seg selv, er behandlingen vanligvis henvist til flere egenomsorg tiltak. Å behandle tilstanden, starte med å ta en antidiarrheal medisiner som inneholder loperamid, et syntetisk stoff som i hovedsak hindrer bevegelse av avføring gjennom store tarmen. Når krakken er tvunget til å bevege seg saktere gjennom denne del av fordøyelseskanalen, er vann absorbert i tarmveggene. Dette bedrifter avføring og dermed behandler diaré. Imodium, Lopex og Pepto alle inneholder dette stoffet, men de fleste butikker har sin egen "merkevare" av denne medisinen, så plukke opp et produkt som inneholder loperamid.

Sammen med bruk av dette over-the-counter medisiner, sørg for å drikke mye væske, spesielt når du arbeider med mer alvorlig diaré. Som salmonella enteritidis infeksjon vedvarer, er det ganske lett å bli dehydrert gjennom vedvarende vannaktig avføring. Prøv å kontinuerlig drikke vann, så vel som andre fluider, mens infeksjonen går sin gang. En god tommelfingerregel er å få minst 64 gram væske i døgnet. Men siden diaré kan endre dette, drikke væske etter hver avføring.

Medicinal

Mens de fleste tilfeller av salmonella enteritidis infeksjon krever ikke mer enn egenomsorg behandling, betyr det ikke at du ikke bør se en lege når lider av tilstanden. Riktig diagnose virkelig kan hjelpe i nøyaktig behandling og overvåking av infeksjon, så ta kontakt med en medisinsk faglig. Du må kanskje starte et kurs av antibiotika, nemlig når S. enteritidis bakterier vandrer inn i blodstrømmen. Ampicillin og ciprofloksacin er to av de mer vanlige, men legen din kan forskrive en helt annen medisinering.

Det er også fullt mulig at infeksjonen kan føre til mer alvorlig dehydrering. I denne situasjonen, drikke væske alene ikke vil faktisk hjelpe hydrat kroppen, og du vil mest sannsynlig trenger å ha væske intravenøst. I denne situasjonen, kan det hende du trenger å bli innlagt på sykehus for en kort periode.

Hvor å Sjekk for Salmonella

Salmonella beskriver en vanlig bakteriell infeksjon påvirker tarmen. Bakterien kan finnes i rå egg, forurenset kylling, kjøtt, eller vann. Det begynner å forårsake symptomer en dag eller to etter eksponering. Kontroll for salmonella er avgjørende, som ubehandlet salmonella kan føre til komplikasjoner som reaktiv artritt, hjernehinnebetennelse, og hjerteproblemer.

Hvor å Sjekk for Salmonella

Se etter blod i avføringen. Dette er et vanlig symptom på en salmonellainfeksjon.

ta temperaturen. Som kroppen din prøver å bekjempe en salmonella-infeksjon, vil kroppstemperaturen stige og til stede som en feber. Et sunt, gjennomsnittlig kroppstemperatur er 98,6 grader F, selv om dette kan variere fra person til person. Hvis feberen er over 100 grader, har du en statistisk signifikant feber.

Tenk tilbake på hva du har spist nylig. Hvis du hadde spist cookie batter, rå fjærfe, eller rått kjøtt, kan du bli smittet med salmonella.

Se en lege for å få en blod eller avføring prøve tatt. Du kan ikke definitivt selv-diagnostisere en salmonella infeksjon, som de ovennevnte symptomene kan være forårsaket av andre faktorer.

Salmonella enteritidis Symptomer

Salmonella enteritidis er en form av mat forgiftning forårsaket av en bakterie som finnes i rå egg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), går bakterien eggstokkene av tilsynelatende friske høner, forurensende eggene de lå før skjellene er dannet. Symptomer på Salmonella enteritidis hos mennesker er ubehagelig, men vanligvis forsvinne innen en uke hos ellers friske individer. Salmonella enteritidis kan forårsake alvorlig sykdom hos svært unge og svært gamle.

Typer

Symptomer på akutt Salmonella enteritidis infeksjon er i stor grad begrenset til gastrointestinal (GI) system, selv om en feber kan følge med sykdommen. Symptomer kan være magesmerter, kvalme, oppkast og diaré. Hvis infeksjonen går systemisk - for eksempel hvis det sprer seg til blodstrømmen - symptomene kan være langt mer alvorlige, og kan være livstruende. Symptomer på en systemisk infeksjon, avhenger av de områder av kroppen hvor bakterien sprer seg. Systemiske infeksjoner er uvanlig, men kan forekomme hos personer med underliggende medisinske tilstander, hos barn eller eldre.

Betydning

Hos friske individer, enteritidis matforgiftning fra Salmonella oftest er ikke grunn til alvorlig bekymring. Symptomene forsvinner vanligvis i løpet av få dager. Hvis, derimot, er et tilfelle av matforgiftning fulgt av symptomer andre steder i kroppen, bør en lege konsulteres. Behandling med antibiotika vil vanligvis slå ut bakteriell infeksjon hvor det dukker opp. Unnlatelse av å handle, men kan føre til omfattende infeksjon og til slutt føre til døden.

Betraktninger

Infiserte høner kan legge begge normale egg og andre som er forurenset med bakterien. For å hindre smitte, hender og kokeutstyr bør vaskes grundig etter noen form for kontakt med egg. Unngå å spise rå egg av seg selv eller i noen tilberedt mat, og spise kokt mat omgående hvis de inneholder egg. Viktigste, egg bør være grundig kokt før de blir spist.

Time Frame

Symptomer på Salmonella enteritidis begynner vanligvis alt fra 12 til 72 timer etter å ha spist mat eller drikker laget med forurensede egg. Varigheten av GI symptomer varierer vanligvis 4-7 dager. Ellers friske folk vanligvis kan lide gjennom sykdommen uten antibiotikabehandling. Systemisk infeksjon kan være mye lengre i varighet og langt mer alvorlig. Hvis en infeksjon synes å ha spredt utover mage-tarmkanalen, en person bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Misforståelse

Et egg forurenset med salmonella er forskjellig fra et egg som har bortskjemt, så ikke forvent å kunne identifisere forurensede egg ved lukt eller utseende. Det er lurt, men å kaste noen egg som er sprukket eller skitne og å kjøle de andre til du er klar til å koke dem.

Måter å hindre at Salmonella

Det er viktig å beskytte deg mot skadelige sykdommer og medisinske tilstander. Salmonella, en av de mer vanlige matbårne sykdommer, kan føre til en infeksjon hos et menneske som gir dem alvorlige symptomer og kan vokse verre hvis ubehandlet. Les videre for å finne ut måter å hindre fanger salmonella.

Om

Salmonella er en bakterie som vanligvis finnes i egg, fjærkre, kjøtt, vann og ubehandlet melk. Når kontrakt, vanligvis fører det en infeksjon i magen og tarmene. Salmonella diskriminerer ikke og kan bli funnet i mennesker i alle aldre. Salmonella kan vanligvis klare opp i 4-7 dager forutsatt at personen får mye hvile og drikke rikelig med væske. Mer alvorlige tilfeller vil kreve en lege omsorg og bruk av antibiotika.

Symptomer

Symptomer for salmonella oppstår vanligvis innen 12 til 24 timer. Noen symptomer som er forbundet med salmonella er diaré, hodepine, feber, oppkast, kvalme og magekramper. Dehydrering kan også oppstå fra tapet av kroppsvæsker. Veldig små barn og eldre mennesker er mest utsatt for å pådra salmonella.

Forebygging

For å hindre kontrahering salmonella, må du følge visse retningslinjer:
--Do Ikke spise rå egg.
--Make At maten er godt kokt før du spiser den. Vask hendene etter å tilberede måltider og håndtering av rå mat.
--Når Håndtere ulike typer mat, sørg for å vaske hendene når du bytter til en annen mat å forberede for å unngå krysskontaminering.
--Completely Vaske kjøkkenutstyr før og etter forberede rå mat.
--Do Ikke la mat ute i det fri. Oppbevar den riktig i kjøleskapet.
--Cook Dine matvarer for å trygge temperaturer. Mange retter skal tilberedes til minimum 160 grader F.
--Using Antibakteriell såpe for å vaske hendene vil bidra til å hindre spredning av bakterier.
--Avoid Visse dyr som kan bære salmonella. De ville være skilpadder, slanger og griser.
--Make At du holde up-to-date på mat som har blitt tilbakekalt. Ikke holde noen av disse produktene rundt, som de blir kalt tilbake for en god grunn.
--Hvis Du spiser ute, sørg for etablering du servering på er ren. Ta en god titt rundt for å sørge for at du ikke øye på noe som er tvilsomt.
Som alltid, hvis du finner dine symptomer blir verre eller ikke bedre, kan du gå til en lege for å få riktig medisinsk behandling.

Salmonella hos barn

Salmonella hos barn


Salmonella er en type bakterier som forårsaker matforgiftning. Mange saker går udiagnostisert og mest løse på egen hånd, men det kan bli farlig hvis infeksjonen sprer seg utenfor fordøyelsessystemet. Tyfoidfeber er en alvorlig form som vanligvis forekommer i utviklingsland.

Salmonella Risk

Ifølge Barn Helse, barn som er 4 år og yngre utgjør en tredel av de 50.000 rapporterte salmonellainfeksjoner hvert år i USA. Risikoen er størst hos spedbarn og personer med nedsatt immunforsvar.

Årsaker

Årsaker til salmonella hos barn inkluderer å spise rå eller kokt egg eller kjøtt, drikker upasteurisert melk, muntlig kontakt med menneskelig avføring og overføring fra dyr. Husdyr, krypdyr og amfibier kan bære bakterier.

Time Frame

Friske barn vanligvis begynner å vise symptomer innen tre dager etter eksponering og komme seg i en uke eller så. De med eksisterende medisinske tilstander er mye mer sannsynlig å oppleve komplikasjoner.

Symptomer

Vanlige symptomer er diaré, feber, oppkast, kvalme, kramper og hodepine. En rose-farget, flekket utslett er et tegn på tyfoidfeber.

Forebygging

De fleste salmonellainfeksjoner kan forebygges med riktig mat håndtering teknikker. Barn bør vaske hendene før du spiser, etter bruk av badet og etter håndtering dyr.

Tegn og symptomer på Salmonella hos barn

Salmonella er en gruppe bakterier som forårsaker gastrointestinale problemer i mennesker. Salmonella er vanligvis overføres gjennom skjemt mat. Hos barn kan salmonella forårsake alvorlig sykdom.

Symptomer og tegn

Tegn og symptomer på salmonellainfeksjon er diaré, oppkast, kvalme, feber og frysninger. Barn er sannsynlig å ha mer alvorlige symptomer enn voksne.

Årsaker

Salmonella er oftest ervervet ved å spise kokt kjøtt, egg eller fjørfe.

Time Frame

Det kan ta opp til tre dager for symptomer på forurensning skal vises i barnet ditt, og flere timer til dager for salmonella å gå sin gang.

Behandling

De fleste bli bedre uten behandling. Tilby væsker ofte, spesielt de som erstatte elektrolytter. Barn er i fare for dehydrering fra overdreven diaré og oppkast. Alvorlige tilfeller kan kreve sykehusinnleggelse og IV.

Forebygging / løsning

Håndvask er en effektiv måte å unngå å overføre salmonella, spesielt mens matlaging. Oppmuntre barnet til å vaske hendene ofte, spesielt etter å ha håndtert noen kjæledyr, siden fecal kontakt er en annen metode for overføring. Grundig koker kjøtt og se etter "skjulte" rå egg i elementer som Caesar dressing.

Tegn og symptomer på Salmonella i en Toddler

Salmonella er en årsak til matforgiftning og er vanligvis et resultat av inntak av rå eller kokt mat. Enkelte dyr, for eksempel skilpadder og andre reptiler, kan også bære salmonellabakterier. Salmonella er vanlig hos barn under 5 år gammel. Tegn på salmonella vises vanligvis ca 24 timer etter å ha blitt utsatt. Salmonella kan føre til alvorlig sykdom hos småbarn, så det er viktig gjenkjenne tegn og symptomer på salmonella.

Fever

En pjokk som opplever tegn til salmonella vil vanligvis ha en feber mellom 100 og 102 grader Fahrenheit. En salmonella infeksjon kan også føre til Tyfoidfeber, noe som kan forårsake skade i kroppen, som fører til mer alvorlige tilstander som lungebetennelse og hjernehinnebetennelse.

Diaré og dehydrering

En pjokk infisert med salmonella vil ha diaré som vil vanligvis vare fra 24 til 72 timer. Den diaré vil vanligvis være ikke-blodig og forekommende flere ganger per dag. Mer alvorlige tilfeller kan innebære blodig avføring og hyppigere utbrudd av diaré. Dehydrering kan skje, så det er viktig å holde pjokk godt hydrert.

Kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast er andre symptomer på salmonella hos småbarn. Kvalme og oppkast kan forekomme i løpet av 24 timer etter inntak av rå eller kokt mat. Kvalme og oppkast vil trolig være ledsaget av magekramper, som kan være alvorlige.

Andre symptomer

Salmonella kan føre til at pjokk å ha en hodepine samt muskel-og leddsmerter. Barnet kan oppleve tretthet som kan vare lenge etter de andre symptomene avtar.

Salmonella i babyer

Som voksne, kan babyer lider av matforgiftning etter å ha spist forurenset mat. Faktisk salmonellatilfeller er høyest blant spedbarn, i alderen tre måneder til 11 måneder. Salmonella er en bakterie som kan føre til matforgiftning.

Årsaker

Vanligvis babyer kontrakt salmonella etter å ha spist forurenset mat, for eksempel rå eller kokt kjøtt, rå eller kokt egg og upasteurisert melk. Reptiler også bære salmonella, så de er ikke trygge kjæledyr i boliger med spedbarn eller små barn.

Symptomer

Symptomene på matforgiftning er diaré, oppkast, magekramper, kvalme og feber.

Behandling

Begrense mat og drikke for ca 3-4 timer. Symptomene varer vanligvis 2-7 dager. Ring barnelege umiddelbart hvis barnet viser tegn på dehydrering; har blodig diaré; er forvirret, svak eller nummen; eller har hallusinasjoner eller problemer med å puste.

Forebygging

Ikke mate babyen rå eller kokt kjøtt eller egg. Når du introdusere kumelk, sørg for å bruke pasteurisert melk. Vask alltid hendene før du tilbereder mat og la aldri kokt mat unrefrigerated i mer enn 2 timer. Sørg for at kjøtt er kokt helt.

Amming

En FoodNet studie gjennomført i løpet av 2002 til 2004 fant at amming bidratt til å redusere tilfeller av salmonella blant spedbarn opp til 11 måneder gammel, men var mest nyttig i spedbarn under tre måneder.

Hva er Salmonella Paratyphi?

Salmonella er en type bakterier som omfatter mange forskjellige stammer, hver med sine egne egenskaper. En slik stamme, Salmonella Paratyphi, er i stand til å forårsake en sykdom kjent som para feber, som spres fra tarmen inn i blod. Paratyphoid feber, men er sjelden dødelig, og generelt bare fører til død på grunn av tarm komplikasjoner. Det kan behandles via riktig ernæring, hydrering og administrering av slike antibiotika som azitromycin.

Identifikasjon

Salmonella Paratyphi er en stamme av Salmonella-bakterier. Salmonellabakterier er aerobic (de trenger oksygen for å leve) og stavformede bakterier. De er også Gram-negativ, noe som betyr at de mangler den ekstra celleveggen som gram-positive bakterier har. Det er over 200 stammer av Salmonella-bakterier, tre av dem kommer inn under klassifiseringen av Salmonella Paratyphi.

Infeksjon

Salmopnella Paratyphi kan føre til en sykdom som kalles para feber. Dette er en sykdom som har en viss likhet med tyfoidfeber, som er forårsaket av Salmonella typhi. Imidlertid er paratyfoid feber generelt mildere enn tyfoidfeber.

Symptomer

De typiske symptomene på paratyphoid feber er en moderat feber med hodepine, ubehag, magesmerter og manglende appetitt. De fleste pasienter opplever også en tilstand som kalles hepatosplenomegaly, der lever og milt både blitt forstørret. Omtrent 30 prosent av alle kaukasiere med para feber vil også oppleve små rosefargede flekker på magen. Andre symptomer inkluderer forstoppelse eller diaré.

Overføring fra mat

Salmonella Paratyphi er vanligvis overføres gjennom avføring. Som et resultat, kan det ofte inngås ved å spise mat som har blitt forurenset, spesielt i områder som har dårlige sanitærforhold. Det kan ofte bli kontrahert i land med dårlig kloakktømming, som et resultat av vask eller forberede mat med forurenset vann.

Smitte mellom mennesker

Salmonella Paratyphi kan også overføres mellom individer som et resultat av dårlig hygiene. Unnlate å vaske sine hender etter bruk av toalettet, for eksempel, kan føre hendene å være forurenset, noe som kan føre til forurensning av en annen persons hender. På grunn av at bakteriene starter infeksjonen gjennom tarmen, når noe forbrukes via hendene på den nylig blitt forurenset, kan de bli infisert.

Hva er Salmonella Enteriditis?

Salmonella er en art av bakterier i familien Enterobacteriaceae, og er nær beslektet med E. coli. Salmonella-infeksjoner hos mennesker er forårsaket av de mest kjente arter av Salmonella, Salmonella enterica. Denne arten kommer i tre varianter, som hver er ansvarlig for en annen sykdom. Smittsomme stammer, eller serovarer, er S. typhi, S. typhimurium, og S. enteritidis. S. enteritidis infeksjon er langt den vanligste matbårne sykdommer i USA, forekommer i nesten 1,5 millioner mennesker per år, og er den mest kjente årsaken til salmonellose.

Symptomer

Symptomer på Salmonella matforgiftning inkluderer alvorlig hodepine, kvalme, oppkast, diaré, magekramper og smerter, feber og andre influensalignende symptomer. Symptomdebut er vanligvis plutselig, og forekommer 12 timer til tre dager etter første eksponering. Sykdommen kan vare i opptil en uke, selv om det vanligvis avtar i løpet av få dager. S. enteritidis infeksjon, i motsetning til enkelte andre Salmonella infeksjoner er vanligvis ikke alvorlig, med en dødelighet på mindre enn 0,08 prosent. Men små barn, kan de eldre og immunsupprimerte pasienter lider mer alvorlig fra sykdommen.

Diagnose

Fordi symptomene på salmonellose er felles for en rekke sykdommer, må S. enteritidis bli identifisert i avføringen av pasienten for å erverve en konkluderende diagnose. Når salmonella-infeksjon har vært mistenkt, er en avføringsprøve sendes til et laboratorium, hvor kulturer vil bli dyrket. Tester konvensjonelt ta ca 5 dager, men raskere metoder kan gi resultater i så lite som 2 dager. Krakken testing kan isolere stamme av salmonella som S. enteritidis, og kan bestemme hvilke antibiotika vil være mest effektive som behandling.

Behandling

De fleste pasientene kommer seg med ingen behandling i det hele tatt. I mer alvorlige tilfeller kan imidlertid antibiotika kan anvendes for å bekjempe infeksjonen, i kombinasjon med mulig dehydrering behandlinger for tapt væske. Som det en bekymring med de fleste patogene bakterier, kan Salmonella bli gradvis mer resistente mot antibiotika. Av denne grunn, er behandling med antibiotika vanligvis unngås i de tilfeller hvor pasienten kan gjenopprette på egen hånd.

Komplikasjoner

Selv om symptomene fullt avta i de fleste smittede personer, om lag 3 prosent går på å utvikle en sykdom som kalles Reiters syndrom, en form for reaktiv artritt. Symptomer på denne sykdommen inkluderer smertefulle, leddgikt ledd, smertefull vannlating på grunn av infeksjon i urinrøret, og øye infeksjoner som øyekatarr. Sykdommen kan oppstå som en isolert hendelse eller blir kronisk, og det kan være vanskelig å behandle.

Transmission

Den vanligste kilden S. enteritidis smitte er fra forurensede matvarer, er de mest kjente egg og fjørfe. Infeksjon kan oppstå fra å spise maten direkte, eller som et resultat av dårlig hygiene. Et individ kan berøre infisert mat og deretter ikke klarer å riktig vaske hendene før du spiser eller tjene andre. God hygiene og grundig koking av kjøtt og fjærkre er som regel tilstrekkelig for å hindre infeksjon og overføring.

Symptomer på salmonella forgiftning

Salmonella forgiftning er en smertefull bakteriell infeksjon som påvirker fordøyelsessystemet, forårsaker alvorlig diaré i noen tilfeller. Infeksjonen, kjent som salmonellose, spres gjennom kontakt med forurensede dyr avføring. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er ca 40.000 salmonellose tilfeller rapportert i USA hvert år.

Primære symptomer

En salmonella infeksjon forårsaker mild til alvorlig intestinal kramper, diaré, oppkast, frysninger, blod i avføringen, muskelsmerter og feber ca 12 til 72 timer etter at en person er smittet. Ifølge CDC, diagnosen sats for barn under fem år er fem ganger høyere enn raten av salmonella-smitte i alle andre aldersgrupper.

Symptomer på Komplikasjoner

Salmonellose, mens smertefullt, er vanligvis ikke livstruende hos tidligere friske mennesker. Personer med nedsatt immun symptomer, transplantasjoner mottakere, eldre og barn er mer sannsynlig å utvikle alvorlige symptomer hvis de kontrakt salmonellose. Vedvarende, alvorlig diaré kan gjøre det vanskelig å holde nok væske i kroppen din og dehydrering kan oppstå som et resultat. Dehydrering kan gjøre noen berørt av salmonellose føle seg enda sykere. Hvis du utvikler dehydrering, kan du merke en tørr munn og tunge, innsunkne øyne, redusert vannlating og en reduksjon i tårer. Reiters syndrom, en form for leddgikt, kan utvikle seg i mennesker som har hatt en salmonella infeksjon, vanligvis på et tidspunkt etter at infeksjonen har gått over. Symptomer på Reiters syndrom inkluderer leddsmerter, smerter ved vannlatning og øyeirritasjon. I noen tilfeller, salmonellabakteriene migrere fra tarmen til blodet. Bakteriene kan reise til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg.

Diagnose

Salmonellose er diagnostisert ved å undersøke en prøve av avføringen Hvis legen mistenker en salmonella infeksjon basert på dine symptomer. Ditt blod kan også bli testet for å avgjøre om salmonellabakterier har tastet blodet.

Behandling

I mange tilfeller vil salmonellose løse inn på egen hånd i fire eller fem dager. I løpet av denne tiden, bør du begrense din diett for å klare væsker. Mild dehydrering kan behandles hjemme ved å drikke oral rehydrering løsninger som Pedialyte eller sportsdrikke som inneholder elektrolytter. I tilfelle av alvorlig dehydrering, kan pasienter trenger å få intravenøs væske på et sykehus. Hvis salmonella kommer inn i blodet, kan bakteriell infeksjon spre seg til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg. Behandling med antibiotika er nødvendig hvis dette skjer og andre komplikasjoner og til og med død, kan forekomme som et resultat av de nye infeksjoner. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAID) kan anvendes for å behandle smerte som skyldes Reiters syndrom.

Overføringsmetoder

Salmonella-bakterier kan overføres fra et dyr til et menneske på flere måter. Å spise infisert kjøtt, egg, fjærkre eller biff kan forårsake salmonellose infeksjon. Selv grønnsaker kan bli smittet med salmonella hvis de er dyrket i jord forurenset med salmonella. Rå egg og upasteurisert melk kan også havn salmonella. Salmonellose kan spres fra person til person hvis noen som har infeksjonen og ikke vasker hendene etter bruk av bad og deretter håndterer mat som blir servert til andre mennesker. Skilpadder, øgler, fugleunger og unger kan bære salmonella, og det er en god idé å alltid vaske hendene etter å ha håndtert disse dyrene for å hindre salmonellose.

Advarsel

Det er noen varianter av salmonellabakterier som kan forårsake tyfoidfeber. Disse variantene finnes vanligvis i utviklingsland som ikke har de samme kloakk behandling standarder som USA. Hvis du nylig har besøkt et av disse landene og utvikle røde flekker på øvre del av brystet, feber over 102 grader F, diaré, forstoppelse, hoste eller mental forvirring, må du kontakte legen din umiddelbart.

Slik Cure Salmonella

Salmonella er en matbåren sykdom forårsaket av S. typhimurium og S. enteritidis bakterier, som er gjennomført av matvarer forurenset med avføring. Infiserte matvarer kan inneholde egg, rått kjøtt, fjørfe og sjømat. Frukt og grønnsaker kan bære bakteriene dersom de er vasket med forurenset vann. Forurensning kan også forekomme i mat tilberedt av folk som ikke vasker hendene etter bruk av badet eller ved å berøre en forurenset gjenstand og deretter sette fingrene i munnen.

Slik Cure Salmonella

Salmonella Treatment

•  Drikk rikelig med vann, spesielt hvis du lider av diaré og / eller oppkast. Salmonella kan gå bort av seg selv, men dehydrering er en potensiell komplikasjon.

Ta antidiarrheal medisiner som Imodium, som kan kjøpes over disk, for å kontrollere kramper. Dette kan forlenge diaré, imidlertid.

Gå til legen din hvis du har symptomer på dehydrering som innsunkne øyne, tørr munn, redusert urinmengde eller redusert tåreproduksjon. I tillegg, øyeirritasjon, leddsmerter eller smertefull vannlating er symptomer på reaktiv artritt.

teller dagene du har hatt symptomer på diaré, feber, hodepine, magekramper, kvalme eller oppkast og / eller blod i avføringen. Symptomer bør avta i fem til syv dager. Hvis de ikke gjør det, bør du kontakte lege.

Ta antibiotika foreskrevet av legen din hvis han mener at bakterier har flyttet fra tarmen til blodet. Dette er kjent som bakteriemi, en potensielt livstruende sykdom.

Vask hendene grundig, og ikke lage mat eller helle vann for andre som du kan passere sykdommen på svært enkelt. Det er svært smittsom.

Hint

  • Du kan redusere risikoen for salmonella ved å unngå upasteurisert melk og rå, sprukket eller skitne egg. Cook egg grundig, koker fjærfe til en temperatur på 180 grader, og vaske alt utstyr som kommer i kontakt med disse matvarer. Vask hendene etter å ha håndtert rå egg eller fjørfe og etter håndtering av reptiler eller å ha kontakt med kjæledyr avføring.
  • Salmonella kan føre til tyfoidfeber, en potensielt livstruende sykdom. Selv om dette ikke er vanlig i USA, hvis du er i et område der flom eller jordskjelv har forårsaket kloakk å renne over, er du i faresonen.

Salmonella Sykdommer

Salmonella Sykdommer


Salmonella er en bakterie som forårsaker sykdom hos mennesker. Det er mest kjent for å forårsake smerte og ubehag i magen. Pasienter klager over diaré, kvalme og oppkast. Salmonella er spredt fra avføring og upassende hygiene. De fleste mennesker er i stand til å komme med litt medisinsk behandling.

Tyfoidfeber

Tyfoidfeber er også kalt ente feber i noen kulturer. Tyfoidfeber er forårsaket av arter salmonella typhi. Infeksjonen spres fra inges forurenset vann eller mat som inneholder avføring fra en smittet person. S. typhi motstår ødeleggelse fra vertens immunsystem, men det er vanligvis ryddet uten medisinering. Hvis tilstanden vedvarer, kan leger foreskrive antibiotika som ciprofloksacin.

Paratyphoid Fever

Paratyphoid feber er forårsaket av salmonella paratyphi. Navnet er gitt til paratyphoid feber på grunn av likhet av symptomer sammenlignet med tyfoidfeber. Men symptomene er mindre alvorlige og para feber er en mildere infeksjon. Infeksjonen spres på samme måte som tyfoidfeber - forurenset vann eller mat fra avføring fra en smittet person.

Salmonellose

Salmonellose er den mest vanlige sykdom tilskrives Salmonella art av bakterier. Salmonellose er en matbårne sykdommer som forårsaker alvorlig diaré, oppkast og kvalme. I likhet med de tidligere infeksjoner, er salmonellose spres gjennom forurenset vann og mat. Det er ofte tilskrives matforgiftning fra restaurantansatte. Symptomer vare i opptil 72 timer, og sykdommen blir vanligvis fjernet uten behandling.

Forebygging

Salmonella sykdommer kan forebygges gjennom riktig hygiene. Alle som håndterer mat bør vaske hendene med såpe og varmt vann. Restaurant arbeidstakere er pålagt å vaske hendene etter bruk av toalettet. Hvis salmonellose er spredt fra en restaurant, oppfordrer CDC pasienter å varsle staten folkehelse anlegget.

Behandling

Behandling for salmonella sykdommer involverer stort sett støttebehandling. Pasienter oppfordres til å erstatte væske og elektrolytter siden diaré og oppkast fører til at kroppen mister viktige væsker. Hvis en pasient har en mangelfull immunsystem eller symptomene vedvarer i mer enn tre uker, kan leger foreskrive antibiotika for å fjerne infeksjonen.

Salmonella Typhimurium Infeksjon

Salmonella Typhimurium Infeksjon


Salmonella arter kan være forvirrende. Det er over 2000 serotyper av Salmonella. Alle salmonellaserotyper er medlemmer av en enkelt art, Salmonella enterica (S. enterica). Menneskelige infeksjoner er nesten utelukkende forårsaket av S. ente. Av de serotyper, er typhimurium blant de mest vanlige. Typhimurium fører vanligvis enterokolitt. Typhimurium er vanligvis kontrakt med fordøye forurenset biff, fjærfe eller forurensede væsker. Inkubasjonstiden er ca 8-48 timer etter inntak av forurensede produkter.

Symptomer

Symptomer på salmonellas typhimurium inkluderer feber, frysninger, kvalme og hodepine. Gastrointestinale symptomer som diaré, forstoppelse og magesmerter kan forekomme. I tillegg, ubehag, hoste og sår hals er vanlig. Hvis det ikke er noen komplikasjoner, vil den infiserte individ generelt gjenopprette innen 7 - 10 dager. Imidlertid kan det oppstå tilbakefall.

Gastrointestinale komplikasjoner

Akutt enterokolitt er en komplikasjon av typhimurium infeksjon. Ofte involverer store og små tarmen, entercolitis forårsaker alvorlig diaré som kan være ekstremt blodig til tider. Behandling for entercolitis innebærer ganske enkelt å lindre symptomene. De med sigdcelleanemi eller et svekket immunforsvar, eller de som blir smittet med bakteriemi, kan ha behov for antibiotikabehandling.

Komplikasjoner

Komplikasjoner står for ca 75% av dødsfallene. Langvarig komplikasjoner å se opp for er intestinal blødning kombinert med et fall i temperatur, støt og blod i avføringen, eller tarm perforeringer ledsaget av magesmerter.

Betraktninger

Enteriske feber, også referert til som tyfoidfeber, kan være forårsaket av noen salmonella arter. Ente feber må skilles fra andre gastrointestinale sykdommer og andre infeksjoner. Personer smittet med enteric feber har ofte en historie med siste reise til en epidemi området.

Behandling

Behandling av Salmonella typhimurium kan omfatte ampicillin, azitromycin eller kloramfenikol antibiotikabehandling.

Diagnose

Urin kulturer kan teste for salmonella. Rose flekker, bradykardi, abdominal ømhet og splenomegali er klassiske kliniske symptomer på diagnosen.

Prognose og forebygging

Utvinningsgraden for de fleste salmonellaserotyper er vanligvis selvbegrensende. Imidlertid kan bakterier lokalisere i bein og ledd, spesielt i de med sigdcelleanemi. I tilfeller der det er komplikasjoner av enteric feber, er dødeligheten ca 2%. Eldre eller svekket immunforsvar enkeltpersoner vanligvis fare fattigere.

I noen tilfeller, er vaksinering forebygging mulig. Det er imidlertid ikke alltid effektiv immunisering. I husholdninger der det er tyfoidfeber bærer, bør vaksinene vurderes. I tillegg bør de som reiser til endemiske områder og under epidemiske utbrudd vurdere vaksinasjon.

Salmonella infeksjon

Salmonella infeksjon


Salmonella-infeksjon, kalt salmonellose, er forårsaket av bakterier, og varer vanligvis 4-7 dager. Salmonella bakterier finnes i tarmen hos mennesker eller dyr, og overføres via avføring. Det er diagnostisert ved å teste en avføringsprøve.

Symptomer

Symptomer på salmonella-infeksjon utvikler seg vanligvis i løpet av 12 til 72 timer med forurensning og kan inkludere diaré, kvalme, oppkast, magesmerter, feber, frysninger, muskelsmerter, hodepine og blod avføring.

Årsaker

Salmonella-infeksjon er vanligvis forårsaket ved å konsumere mat som er forurenset med avføring, som rå fjærfe, kjøtt, sjømat, egg, grønnsaker eller frukt.

Behandling

Behandlingen omfatter antibiotika for å eliminere bakterieinfeksjon og anti-diaré midler, slik som loperamid (Imodium) for å avlaste den abdominale smerten fra kramper.

Risikofaktorer

Å eie et kjæledyr krypdyr eller fugl øker risikoen for salmonella-smitte, som gjør internasjonale reiser, som bor i et sykehjem eller en dorm, har tarmsykdommer og ha immunsystemforhold.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan omfatte dehydrering, reaktiv artritt og bakteriemi, noe som kan påvirke vevet rundt hjernen og ryggmargen, fôr av hjertet eller ventiler eller bein.

Forebygging

Salmonella kan forebygges ved grundig håndvask etter håndtering rå fjærfe, kjøtt eller sjømat; eller etter bytte bleie, bruke toalettet, rengjøring pet avføring eller håndtere en fugl eller reptil.

Salmonella enterokolitt Symptomer

Salmonella enterokolitt er en sykdom forårsaket av bakterier i slekten Salmonella, særlig Salmonella enteritidis og Salmonella typhimurium. Det fører vanligvis en mild intestinal sykdom, men noen tilfeller kan være dødelig.

Transmission

Salmonellabakterier er vanligvis overføres til mennesker gjennom mat forurenset med dyr avføring. Dette er som oftest kjøtt-og meieri-produkter, selv om det også kan forekomme med grønnsaker.

Kurs

Symptomene på salmonella enterokolitt vanligvis utvikler innen tre dager etter smitte. Denne sykdommen forsvinner vanligvis uten behandling innen en uke etter utbruddet av symptomene.

Typiske saker

Pasienter med sunt immunforsvar vanligvis opplever bare de symptomer som er felles for de fleste gastrointestinale sykdommer. Disse inkluderer magekramper, diaré og feber.

Sykehusinnleggelse

Pasienter med salmonella enterokolitt kan måtte legges inn på sykehus hvis de har nedsatt immunforsvar. Den diaré kan bli så alvorlig at den krever akutt hydrering, og smitten kan spre seg fra tarmen til blodet.

Varige effekter

De fleste pasienter med salmonella enterokolitt gjenvinne sin normale avføringsmønster innen flere måneder. Sjeldne tilfeller kan føre til Reiters syndrom, en kronisk tilstand preget av leddsmerter, øyeirritasjon og smertefull vannlating.

Virkninger av Salmonella forgiftning

Salmonella forgiftning, mer formelt kjent som salmonellose, er en infeksjon som er forårsaket av bakterier i slekten Salmonella. Det er en vanlig type matforgiftning som vanligvis resulterer i en mild intestinal sykdom.

Effekter

Symptomene på salmonellose er ikke forårsaket av selve forgiftning og er vanligvis gastrointestinal karakter. Dette inkluderer magekramper, diaré, kvalme og oppkast.

Progresjon

De første symptomene på salmonellose vanligvis vises innen tre dager etter inntak av salmonellabakterier. De løser vanligvis uten behandling innen en uke etter sin debut.

Ved å søke behandling

Salmonellose kan kreve behandling for dehydrering. Dette kan forekomme når pasienten har en redusert urinmengde, tørr munn eller innsunkne øyne. Spedbarn som ikke produserer tårer når de gråter eller er ikke svarer kan også være dehydrert.

Alvorlighetsgrad

Salmonellose er vanligvis en mild, selvbegrensende sykdom hos pasienter med sunt immunforsvar. Imidlertid kan svært unge eller eldre pasienter med nedsatt immunforsvar oppleve alvorlig diaré som krever sykehusinnleggelse for å behandle.

Komplikasjoner

Den vanligste komplikasjon av salmonellose er en form for reaktiv artritt er kjent som Reiters syndrom. Pasienter med sigdcelleanemi er også mer sannsynlig å utvikle osteomyelitt, en infeksjon i benmargen.

Salmonella Identifikasjon

Salmonella er en av flere typer av bakterier, den mest vanlige av disse inkluderer Salmonella typhimurium og Salmonella enteritidis. Det fører til en bakteriell infeksjon som kalles salmonellose via kontakt med avføring eller mat forurenset med avføring.

Infeksjon

Salmonella infeksjon symptomer vanligvis tilkjennegitt fra 12 til 72 timer etter eksponering.

Symptomer

Tegn på salmonella infeksjon generelt inkluderer kvalme, diaré, oppkast, magesmerter og feber.

Diagnose

De fleste salmonellatilfeller er ikke identifisert, så symptomene ikke ofte utløse en lege besøk. Diagnose krever testing av en avføringsprøve for tilstedeværelse av bakterier.

Behandling

Salmonellose må bare gå sin gang, som tar opp til en uke. Væsker skal konsumeres regelmessig for å unngå dehydrering.

Prevalens

Salmonellabakterier ble først identifisert som en årsak til sykdom over et århundre siden. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er om lag 40.000 tilfeller rapporteres årlig i USA, men beregninger viser antall infeksjoner opptil 30 ganger høyere.

Virkningene av Salmonella

Salmonella er en type bakterie som infiserer tarmen. Vanligvis er salmonella kontrahert ved å spise eller drikke forurenset produkter. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er ca 40 000 tilfeller rapportert i USA hvert år.

Symptomer

Salmonella infeksjon symptomer er preget av kvalme, magesmerter, feber og diaré. Ytterligere symptomer kan også forekomme, slik som hodepine, blod i avføringen og muskelsmerter.

Diagnose

Diagnose av salmonellainfeksjon kan bare bli bekreftet ved å sende en avføringsprøve til laboratoriet for testing.

Komplikasjoner

Personer smittet med salmonella kan oppleve langsiktige komplikasjoner. Ifølge CDC, kan salmonella infeksjon utvikle seg til Reiters syndrom, en form for reaktiv artritt.

Time Frame

Ifølge Mayo Clinic, vil individer infisert med salmonella begynner å oppleve symptomer mellom 12 og 72 timer etter å ha blitt utsatt for bakterien. Vanligvis vil en frisk person gjenopprette fra infeksjon i 4-7 dager uten behandling.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, personer som eier et kjæledyr fugl eller reptil eller bor i delte kvartalene, for eksempel en college dorm, har større risiko for å pådra en salmonella infeksjon.

Hva er årsakene til Salmonella i grønnsaker?

Salmonella er en matbåren sykdom som kan oppstå hos fjørfe og andre animalske produkter, frukt og grønnsaker. Ifølge Centers for Disease Control and Prevejntion vekstforhold, behandlingsproblemer og hjem forurensning er alle mulige årsaker til Salmonella i grønnsaker.

Hva er Salmonella?

Salmonella er en bakterie som finnes i pattedyr, fugler og reptiler. Det sprer seg til mennesker gjennom mange ulike typer matvarer.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på Salmonella er diaré, kvalme og magekramper. Salmonella er diagnostisert ved å teste en avføringsprøve.

Behandling

Erstatte væske tapt fra diaré med og elektrolytt-balansert drink som Ceralyte eller Pedialyte. Hvis det ikke er noen feber eller blod i avføringen, er anti-diarrheal medisiner et alternativ. Se en helsepersonell umiddelbart hvis diaré er ledsaget av høy feber (mer enn 101,5 F), blod i avføring, langvarig oppkast eller tegn på dehydrering.

Vegetabilske voksende problemene

Prosessen med å dyrke grønnsaker er ofte årsak til Salmonella forurensning. Mange vegetabilske planter er gjødslet med husdyrgjødsel, som i sin tur kan være forurenset med Salmonella-bakterier. Pattedyr ofte bære Salmonella i sine intestinal traktater. Når husdyrgjødsel er forurenset med Salmonella, kan det lett spre seg til grønnsaker.

Behandlingsproblemer

Feilaktig behandling bidrar til Salmonella i grønnsaker og frukt. Mange tilfeller av Salmonella er blitt sporet tilbake til urent vann som brukes for å vaske grønnsaker til prosessanlegget.

Hjem forebygging tips

For å hindre matforgiftning fra grønnsaker, vaske hendene med såpe og vann før du håndterer råvarer. Vask produsere grundig under rennende vann. Kast de ytterste bladene av salat eller kål. Skjær bort eventuelle blåmerker eller skadede områder - råtnet områder ofte båtplass Salmonella. Kast ut noen råvarer som ser råtten. Ikke la skjære produsere ved romtemperatur i lange perioder. Husk å tilberede kjøtt og produsere på separate skjæreflater.