Digidexo.com

Hvordan sjekke blodsukker uten måler

Hvordan sjekke Glukose Uten Meter

Hvordan sjekke Glukose Uten Meter


Hvis du har diabetes, er det viktig at du jevnlig sjekke blodglukosenivået. Selv om urin-glukose tester er ikke så nøyaktig på blod-glukosekontroll, kan de brukes når blodtesting er ikke mulig. Alle pasienter med diabetes bør vite hvordan å sjekke urinen for ketoner, spesielt når din diabetes er ute av kontroll. Ketoner i urinen betyr at kroppen din bruker fett til energi i stedet for glukose. Dette betyr at ikke nok insulin er tilgjengelig for å behandle glukose for energi.

Hvordan sjekke Glukose Uten Meter

Hvordan sjekke urinen for ketoner

•  Spør din lege eller sykepleier når du bør sjekke urinen for ketoner. Anledninger til å se etter hva som kunne tyde på forhøyet ketoner inkluderer: når du føler deg kvalm, når du er syk fra en forkjølelse eller influensa, når du er tørst hele tiden, når du føler deg trøtt hele tiden, når huden er rød i ansiktet, når pusten lukter morsomt og når du føler at du er i en tåke.

Kjøp urin teststrimler fra ditt lokale apotek. Disse er tilgjengelige over disk uten resept. Pass på at strimlene ikke utdatert. Les instruksjonene som følger med strips og følg dem nøye.

urinere i en ren urin container (tilgjengelig fra din lege eller apotek). Sett stripe i din urinprøve (eller du kan sende den under urinstrålen). Rist av overflødig urin.

Når stripen skifter farge, sammenligne stripe med fargeskjemaet som fulgte med teststrimler. Dette vil fortelle deg omfanget av ketoner som er i urinen din.

Utfør en ny test i et par timer hvis testen viser at du har små mengder av ketoner i urinen. Dette betyr at ketoner bygger seg opp.

Kontakt legen din umiddelbart hvis testen avslører at du har moderate til store mengder ketoner i urinen. Dette kan være farlig; store mengder av ketoner kan forgifte kroppen.

Record resultatene av hver test som du tar og holde en datert logg. Vis loggen til legen din ved hver av dine besøk.

Hint

 • Ikke tren når ketone beløpene er moderate eller store, eller hvis blodsukkeret er høyt. Disse betyr at diabetes er ute av kontroll. Kontakt legen din umiddelbart.

Hvordan sjekke blodsukkeret uten Needles

Hvis du spør folk med diabetes hva de misliker mest om sin sykdom, ofte svaret vil være å måtte stikke fingeren til å overvåke sine blodsukkernivået. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, "Regelmessig sjekke blodsukkernivået er en av de viktigste trinnene du kan ta i å håndtere sykdommen. Det gir legen din med viktig informasjon om kontroll av blodsukkeret." Heldigvis, til andre måter å sjekke blodsukkernivået dukker opp på markedet.

Bruksanvisning

•  Se etter gjeldende fremskritt i overvåkingsenheter. For tiden er det noen ut på markedet - infrarødt lys skjerm, hud testing og kontinuerlig glukose testing. Den første måler blodsukkeret ved å penetrere huden din med en lys, den andre er som en klokke med en spesiell sensor pad, og den tredje bruker en sensorisk pad plassert under huden din. Begge sensoriske pads vil lyde en alarm som varsler deg om blodsukkeret.

•  Vurder ulemper. Du kan ikke få nøyaktig lesing med infrarødt lys på grunn av svingninger for eksempel kroppstemperatur og blodtrykk. Klokken kan irritere huden og virker ikke når du svetter. Det tredje alternativet koster mellom $ 1,00 og $ 2000 og du må flytte den med jevne mellomrom. Ingen av alternativene er så nøyaktig som den tradisjonelle måten.

Test kjøre alle å se hvilken som fungerer best for deg. Kanskje bruke to av dem for å sikre en mer nøyaktig lesing.

Prøv andre hudområder med nåler hvis ingen av de ikke-invasive produkter som fungerer for deg. Selv om du fortsatt må bruke en nål for å nå blodet i armen, magen eller låret, vil det ikke være så vondt som når du holder fingeren tips. De fleste up-to-date-skjermer tillate bruk av alternative teststeder. Hvis du har en eldre meter, kan det hende du må oppgradere.

Hvordan å miste fett uten Cardio trening

Kardiovaskulær trening er en sunn aktivitet og hjelper miste uønsket fett og vekt. Det brenner mye kalorier, og det er en fin måte å jobbe opp en svette og føler til energi. Noen mennesker finner kardiovaskulær trening litt for kjedelig til tider, og selv skjerpende til knær og andre ledd. Det er mulig å oppnå og opprettholde en mager, tonet kropp uten å gjøre noen kardiovaskulær trening.

Hvordan å miste fett uten Cardio trening

Hvordan å miste fett uten Cardio

•  Styrke tog. Styrketrening gir en myriade av helsemessige fordeler: sterkere bein, økt fleksibilitet, økt muskelmasse og redusert kroppsfett nivåer. Du trenger ikke å være en bodybuilder for å høste fordelene av styrketrening. Utnytte en styrke trening rutine som fungerer alle de store muskelgruppene i kroppen din. Det vil gå en lang vei mot å gjøre deg en sterk, slank og frisk person. En konsekvent styrketrening rutine vil drastisk forbedre din kroppssammensetning og generell følelse av velvære, og det vil øke stoffskiftet. Jo sterkere og mer effektivt kroppen din blir, jo lettere vil det være å kaste overflødig fett og holde den av.

innlemme calisthenic rutiner inn i normal trening diett. Calisthenics, inkludert pushups, dips, chin-ups og knebøy er en flott supplement til en normal styrke trening diett. Disse typer øvelser bruke din egen kroppsvekt som motstand, og er perfekt for å utvikle en balansert og symmetrisk kropp mens du arbeider musklene på måter som er litt annerledes enn tradisjonelle vekter og maskiner. Calisthenic øvelser er også en fin måte å gi din kropp og din metabolisme et kort støt, som disse øvelsene drastisk øke hjertefrekvensen for korte perioder av gangen. Hvis du kombinerer en rekke av disse øvelsene rygg mot rygg, med bare små pauser i mellom, vil kaloriforbrenningen drastisk økt.

overhaling kostholdet ditt. Styrketrening og styrketrening er bare halve kampen når det kommer til å ha det tonet og lean body. Hvis din diett er dårlig og er fylt med mye søppel, vil du aldri være i stand til å ha den kroppen du ønsker. Fokuser din diett rundt rene matvarer som magert kjøtt, magre meieriprodukter, rikelige porsjoner med frukt og grønnsaker, og uraffinert hele hvete brød og pasta. Matvarer som kaker, paier, pizza og hamburgere er stor for smaksløkene, men de gjør ingenting for å hjelpe deg å oppnå det flat mage og lean body. Lagre junk food for spesielle anledninger. Fokuser kostholdet ditt på matvarer som er ernæringsmessig tett og fylling; disgard matvarer som er blottet for ekte ernæring, men er pakket med fett, sukker og overflødige kalorier.

Hvordan sjekke Residualer på Duodenal tynntarm fôring rør

Hvordan sjekke Residualer på Duodenal tynntarm fôring rør


Duodenal tynntarm fôring rør brukes til å gi enten kortsiktig eller langsiktig ernæringsmessig støtte hos pasienter som ikke kan spise av ulike grunner. I noen tilfeller kan en pasient med en materøret kan spise, men krever ekstra tilskudd. Å vite hvordan å sjekke rest er viktig å finne ut hvor godt pasienten tåler sondeernæring.

Hvordan sjekke Residualer på Duodenal tynntarm fôring rør

•  Kjenn mål rate. Før måling av rester, er det viktig å kjenne target målet hastighet, som må økes gradvis. Dette gjør at pleieren å vurdere hvor godt den sondeernæring blir tolerert, basert på mengden av residual.The mål rente er beordret av lege i de fleste tilfeller, og er angitt i cc per time. For eksempel kan et mål hastighet være 60 cert i timen levert på en matepumpe. Goal priser gis kun for kontinuerlige tube feedings.

Bolus tube feedings, der en forhåndsbestemt mengde rør fôr administreres manuelt, kjører ikke på en pumpe og har ingen mål rate. Rester bør likevel kontrolleres på bolus feedings å vurdere pasientens toleranse.

Don hansker. Hvis pasienten er på en matepumpe som Kangaroo pumpe, sette pumpen på vent. For pasienter som ikke får en pumpe, sørge for at slangen klemmes av i midten med en klemme enhet levert av røret produsenten.

Åpne pakken som inneholder 60cc sprøyte. Fjern det beskyttende plasthette i enden av sprøyten. Du skal nå se på slip spissenden av sprøyten, som brukes til å trekke opp den gjenværende.

Sett tuppen av sprøyten inn i åpningen indikert for rest måling. I visse merker av rør, en dobbel-lumen-kontakten på enden av røret har en port for å feste en matepumpe rør. Et lysbilde funksjonen gjør dette lumen som skal klemmes av for å unngå siger, mens en andre port er åpnet for tilgang. Pass på at spissen er perfekt satt inn i porten for å unngå lekkasje.

Trekk forsiktig tilbake på sprøyten for å trekke opp innholdet i materøret, mens du holder den på plass. I noen tilfeller, bare en meget liten mengde, mindre enn 5 cc, aspireres. Vær forberedt på rest så stor som 200 cc eller mer ved å ha styrofoam kaffekopper hendig. Som sprøyten fylles opp, tømme innholdet i en kopp for å lagre for utskifting i røret. Fortsett til det ikke mer sondeernæring kommer ut; Men ikke bruk for mye kraft.

Kontroller at materøret er enten klemmes av (hvis du holder en fôring) eller unclamped med pumpeslangen godt festet. Restart matepumpe på ønsket hastighet. Fjern hansker, vaske hender, og ta opp restbeløpet og tiltak.

Hint

 • Enten tilbake rest til pasienten, eller forkaste den, avhengig av mengden erholdt samt legens ordrer. Selv retningslinjer variere, indikerer rest i overkant av 100 prosent av frekvensen at mate ikke blir tolerert. For eksempel, i en pasient med en hastighet på 50 ml per time, hvis rest er 55 cc røret foring skal holdes. Retur rester til pasienten reduserer risikoen for tap av elektrolytt.
 • Hold sondeernæring i én time. Revurdere rest. Hvis det er fortsatt rundt 55 cc, bør helsepersonell bli varslet før omstart. Hvis rest er si, 25 CC, sondeernæring kan gjenopptas ved halvparten av målet rate. Sjekk rest minst annenhver time. Når mengden av gjenværende avtar, kan matehastighet økes gradvis inntil det er tilbake på målet hastighet.
 • Dreven rester bør straks rapporteres til helsepersonell. Følg institusjon politikk og helsepersonell pålegg om utskifting av rest, holder feedings, og gjenoppta mål rate. Restbeløp og annen informasjon om pasientens toleranse for fôring bør registreres i pasientens journal. Overvåke rest minst hver fjerde time, eller per institusjon politikk.

Hvordan sjekke respirasjon

Kontroll for respirasjon er en av de første tingene du trenger å gjøre mens evaluere et offer i en nødssituasjon. Ifølge American Heart Association, må du avgjøre om en person puster normalt eller puste erraticly, i det som kalles agonal gisp representerer hjertestans.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke respirasjon

Knel ned ved siden av offeret og finne ut om han er bevisst eller ubevisst. Spør "Er du ok?" Hvis de ikke klarer å snakke be dem bevegelse som de er bevisst; du trenger for å finne ut om de puster.

Utfør en head-tilt for å se om det er noen hindringer til luft banen. Plasser hånden på offerets panne presser hodet bakover forsiktig. Med den andre hånden, løfter offerets haken frem. Dette åpner luftveiene og kan føre dem til å ta en pust. Du kan også se om det er noen synlige hindringer.

Se på offerets bryst. Normal pusting gjør brystet går opp og ned som lungene blåses opp og tømmes. Du har fem til ti sekunder å finne ut om de puster slik at du ønsker å handle raskt og gjøre raske vurderinger.

Lytt til offerets munn for noen tegn til å puste. Du kan også føle pusten hvis offeret puster.

Utfør HLR hvis personen ikke puster. Dette vil kreve puste for den personen. Du bør gi offeret to innblåsninger, hver varer ett sekund. Hold pusten normal og ikke prøve å tvinge luft inn i offerets lungene. Se hans bryst stige. Da bør du gjøre 30 kompresjoner, to per sekund. Brystkompresjoner er ferdig med hendene foldet sammen trykke 1 til 2 inches ned i mellom personens brystene. Alternativ pusten for komprimering til hjelpen kommer eller personen gjenvinner bevisstheten.

Tips og advarsler

 • Hvis pasienten puster, trenger du ikke å starte HLR. Hvis det ikke er noen tegn til respirasjon, må du starte HLR med brystpumper og kunstig åndedrett.
 • Hvis offeret har åndedrett men respirasjon ikke er i et normalt mønster, kan du fortsatt trenger for å hjelpe offeret med respirasjonen.
 • Hvis du er usikker på hvordan HLR eller føler rusten, innser at å gjøre noe er bedre enn å gjøre ingenting ifølge Mayo Clinic. Du kan spare noens liv ved å prøve.
 • HLR metoder som er beskrevet ovenfor er for voksne. Hvis du prøver å gjenopplive et barn under 8 år, utfør trinn 1 til 4 først. Hvis du trenger å utføre HLR bruk kun en hånd for kompresjoner og puste mer forsiktig. Opprettholde samme to puste, 30 komprimeringsalter du vil bruke for en voksen.

Hvordan kan du sammenligne Blodtrykkmålere

Det finnes to grunnleggende typer blodtrykket skjermer, manuelle og automatiske. Manuelle blodtrykk skjermer er mye som hva et legekontor vil bruke. En mansjett er plassert på armen, en manuell pumpe benyttes til å generere trykk, og et stetoskop, og trykkmåler blir brukt til å bestemme blodtrykket. Den automatiske blodtrykksmåleren kommer i forskjellige typer som manuell, finger, håndledd og mansjett, og vanligvis har en digital skjerm. Hver og en varierer i design, funksjoner, funksjon og pris.

Bruksanvisning

Hvordan kan du sammenligne Blodtrykkmålere

•  Bestem deg for om du ønsker en manuell eller automatisk blodtrykksmåler. Mens blodtrykket skjermer manuelle er kjent for sin nøyaktighet, må man være behagelig og dyktig med bruken. Digital (automatiske) skjermer er lettere og komme med en manuell mansjett pumpet for hånd eller en som blåses opp automatisk.

Bestem hvilke funksjoner som er viktigst. Kan du manuelt blåse opp mansjetten? Ønsker du blodtrykksmåleren for å kunne lagre flere målinger på et tidspunkt som referanse? Eller vil en utskrift møte dine behov?

Bestem en pris som du har råd til. Blodtrykk skjermer kommer i varierende prisklasser.

Sett en grense på fem blodtrykket skjermer basert på type, funksjoner og pris.

Sjekk forbruker vurderinger på Internett for de valgte blodtrykksmålere. Tenk garanti, utholdenhet og produkt avkastning av forbrukerne.

Spør lege eller apotek for deres oppfatning av de du har snevret ned.

Tips og advarsler

 • Vær sikker på å kjøpe ekstra batterier for hvilken typen blodtrykksmåler du velger.

Hvordan sjekke Your Heartbeat

Når du ønsker å sjekke hjerterytme, hva du egentlig gjør er å måle hastigheten på pulsen. Hjertefrekvens måles ved å telle slag per minutt (BPM) av ditt hjerte. Du kan sjekke pulsen for å finne ut om du trener på et optimalt tempo, eller av helsemessige årsaker.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke Your Heartbeat

•  Start stoppeklokken og sette den et sted som du kan se det lett. Peke din venstre hånd mot gulvet, håndflaten vendt opp. Mens du kan også føle pulsen i armen og nakken, sjekke håndleddet er den enkleste og mest sikker-brann måte å måle din BPM.

Bruk de to første fingrene på høyre hånd til å trykke fast, men ikke for hardt på venstre håndledd, rett under tommelen. Fingrene skal være der benet møter sene på håndleddet. Det kan ta litt å bevege seg rundt, men du vil være i stand til å føle pulsen.

Vent et øyeblikk, når du har funnet din puls, for å være sikker på at det er å slå regelmessig og med samme mengde styrke. Når du er klar, se på stoppeklokken og telle hvor mange pulser du føler deg i tjue sekunder. Multiplisere tallet med tre for å bestemme din BPM.

Tips og advarsler

 • Hvis pulsen føles svak og uregelmessig, kan det være lurt å sjekke med legen din.

Hvordan sjekke for luftforurensning i nærheten av et hus

Hvordan sjekke for luftforurensning i nærheten av et hus


Hvordan sjekke for luftforurensning i nærheten av et hus. Luftforurensning er et globalt problem, men det er også lurer rett utenfor døren din. Det er en komplisert teknisk problem, og det er vanskelig å vite hva du leter etter. Men det er noen enkle måter å sjekke for luftforurensning i nærheten av huset ditt. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Sjekk Air Nå hjemmeside for informasjon luftforurensning. Søk nasjonalt, etter stat eller etter byen, for å se hva miljøgifter er for tiden i luften. Ozon og svevestøv nivåer er oppført i mange byer over hele USA.

•  Se på Scorecard for mer detaljerte sammenligninger. Dette nettstedet vil vise deg en rekke forurensende stoffer fordelt på stat og fylke. Det vil også sammenligne disse statistikkene med lignende fylker over hele USA.

Snakk med din lokale avdelingen av Environmental Protection Agency eller avdeling for helse og miljø. Hver av disse etatene vil ha en luftkvalitet rapport tilgjengelig for gjennomsyn. Dette vil gi deg detaljert informasjon for ditt område.

Test luft selv. Dekke små firkanter av papp med folie og frakk hver firkant med en liten mengde vaselin aluminium. Henge disse på forskjellige steder i nærheten huset ditt. Ta dem ned etter et par dager, og merk det som har festet seg til gelé.

Tips og advarsler

 • Air Quality Index (AQI) måler den generelle kvaliteten på luften på en skala fra 0 til 500. Et lavt tall betyr god luftkvalitet mens høyere tall betyr dårligere luftkvalitet.
 • Partikkelforurensning-eller svevestøv-er et annet mål på forurensninger i luften og er ofte oppgitt som PM2,5 eller PM10. PM2.5 er kjent som fine partikler eller de mindre enn 2,5 mikrometer i diameter. PM10 er grove partikler, og er mellom 2,5 og 10 mikrometer i diameter.
 • Det er seks vanlige luftforurensning anerkjent av EPA: ozon, nitrogen, karbonmonoksid, bly, svoveldioksid og partikler.

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut


Mange mennesker ønsker å gå ned i vekt, men i stedet for misplacing pounds de mister sitt momentum når du trener blir for mye av en problemfri, for tidkrevende eller rett og slett for vanskelig. Mens det er ikke en god langsiktig plan for å gå ned i vekt uten å trene og opprettholde et sunt hjerte-og fitness diett, det er tider i livet ditt når du kan rett og slett være for sliten, for stresset eller for opptatt til å trene. Til tider som det, trenger du ikke å ofre din figur, men du må fokusere veldig intenst på de tingene du spiser, så vel som når du spiser dem.

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

•  Ta en daglig multivitamin. Arbeid med legen din for å være sikker på at du får alle de vitaminer og mineraler som du trenger. Fordi du må kutte kaloriinntaket dramatisk for å kunne fortsette å gå ned i vekt uten en vanlig trening, må du sørge for at du fortsatt får alle de viktige næringsstoffene.

Skift frokost med en næringsrik protein eller måltid erstatning riste. Dette vil bidra til å sikre at du får nok energigivende kalorier for å starte dagen uten å legge i overdreven karbohydrater som er i de fleste frokostblandinger, toast og andre klassiske morgen måltider.

Spis karbohydrater før en PM.Carbohydrates gi deg energi, men de er også en av de enkleste ting for kroppen din til å bli fett. Unngå karbohydrater etter lunsj gir kroppen din tid til å brenne opp karbohydrater som du spiste tidlig på dagen.

Unngå sukker helt. Hvis du må blidgjøre noe, bruker en sukralose basert søtningsmiddel i stedet for the real thing. Når du ikke trener, lagrer kroppen din automatisk glukose og gjør den til fett i stedet for å bruke den for energi.

Skjær dine deler i to. Hvis du kommer til å gi avkall på trening, da blir du nødt til å gi avkall nesten halvparten av kaloriene som du er vant til å spise. Prøv å eliminere kalorier fra brød, sukker og søte drikker som te og cola mens du holder høy-protein matvarer som kylling, magert rødt kjøtt og frisk frukt og grønnsaker.

Hint

 • Selv om du ikke har tid til å trene, kan du likevel gi stoffskiftet et løft ved å ta en rask spasertur eller spise krydret mat.
 • Arbeid med legen din og en kostholdsekspert for å være sikker på at du ikke blir underernært når du kutter kaloriinntaket.

Hvordan å senke blodtrykket uten resept

Hvordan å senke blodtrykket uten resept


Hvis du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk tanken på blodtrykket medisiner har trolig krysset tankene dine. Mens reseptbelagte medisiner er et alternativ er det også naturlige botemidler for høyt blodtrykk. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan å senke blodtrykket uten medisiner.

Hvordan å senke blodtrykket uten resept

•  En av de naturlige botemidler for høyt blodtrykk er vekttap. Hvis du er overvektig selv et vekttap på 10% av kroppsvekten kan senke blodtrykket uten medisiner. Så med det i tankene vurdere å gjøre vekttap en høy prioritet.

Trening med ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men det vil også få hjertet til å pumpe, og vil senke blodtrykket naturlig. Du trenger ikke å løpe maraton, men en rask 20-30 minutters gange om dagen vil gjøre en betydelig forskjell i å senke blodsukkeret ditt.

Redusere saltinntaket er en annen naturlig kur for høyt blodtrykk. Noen enkle måter å redusere saltinntaket er å kjøpe friske grønnsaker i stedet for hermetisk, redusere brus inntak, og ikke sesong maten med salt. Disse tre enkle valg kan senke blodtrykket uten medisiner.

En annen naturlig kur for høyt blodtrykk er et besøk til kiropraktor. Hvis ryggen eller nakken er ute av stilling det kan føre til høyt blodtrykk. Så planlegge en avtale for å få en justering.

Hvis du røyker sigaretter kan du slutte! Ved å gi opp de røyker vil du naturlig redusere blodtrykket.

Hint

 • Alltid diskutere dine helseplaner med legen din.

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose


Alle som lever med hypotyreose vet at det kan være svært vanskelig å gå ned i vekt mens du holder tilstanden din under kontroll. I motsetning til hypertyreose, der metabolismen er så sped opp en person har en hard tid å få vekt, en under aktiv skjoldbrusk kan bremse stoffskiftet, noe som gjør det vanskelig å kaste uønsket pounds.People med hypotyreose trenger ikke å fortvile imidlertid, og kan finne måter å slå sin endokrine systemet til underkastelse. Nedenfor er flere måter å oppnå betydelig og varig vekttap når du arbeider med hypotyreose.

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

øke fiber inntaket-verre ting om hypotyreose er at det bremser fordøyelsessystemet ned. Mange hypothyroid pasienter lider av kronisk forstoppelse som resultat. Når avføring bygger opp, så gjør kroppens reaksjon på det. Vann vekt og alvorlig ødem kan forekomme. Økende fiber hjelper tarmene å evakuere og vann vekt minsker. Bare sørg for å også øke vanninntaket, som fiber er en bulking agent og kan føre til enda større forstoppelse hvis du ikke drikker en passende mengde væske Dessuten er spyler vann også lymfesystemet, som kan utrydde oppbevaring problemer.

Boost Your Metabolism-mens trening kan hjelpe med dette målet, hva du spiser og hvordan du spiser det vil være mer produktive i re-lading stoffskiftet. En ting du kan begynne med er å legge frokost til din daglige rutine. Selv om dette kan virke som en liten, ubetydelig ting, sannheten er, folk som spiser frokost er mer sannsynlig å miste vekt raskere enn de som ikke gjør det. Dette er på grunn av det faktum at legemet er blitt nektet brennstoff for varigheten av tiden har vært i dvale. Når du spiser et måltid i morgen du effektivt avslutte natta fort, derav begrepet "break-fast". Sørg for at du lager middag den minste måltid og ikke sulte deg selv i et forsøk på å tape. Når kroppen din mener det ikke vil motta næring, vil den prøve å bevare fett. Spis små måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet stabilisert å unngå "sult vektøkning" .Selvfølgelig, sier det seg selv at maten må være sunn, fri for stivelse og sukker, og bruk av frukt og grønnsaker.

Legg vekt trening for å trene-Personer som vekt tog gå ned i vekt raskere enn de som ikke gjør det. Du bør velge vekter som er tunge, men ikke så mye at du ikke kan gjøre minst 5-10 repetisjoner før musklene gi opp. Den nedre-body workout rutine bør inkludere knebøy, beinpress, og lunges. For brystet og armene, kan krøller og vendinger hjelpe deg å bygge overkroppen styrke og brenne kalorier. Du kan endre arbeidet ut i henhold til hva du maur å oppnå, men spør legen din før du tar fatt på en ny fysisk activities.Adding disse rutinene med cardio er en sikker måte å miste vekt effektivt og permanent.

Hint

 • Prøv å ikke hoppe over doser av Synthroid medisiner, som helse kan påvirkes sterkt. Hvis du glemmer en dose, må du ta den så snart som mulig. Også aldri doble opp på glemte doser-mengden medisin er svært nøyaktig. Du ønsker ikke å gjøre noe som vil kompromittere gevinster medisinen har gitt til deg. Hold deg unna kosttilskudd som godt de fleste produsenter vil gi informasjon på etiketten advarer folk med skjoldbrusk problemer ikke å ta medisinene sine, men selv de mest uskyldige eller naturlig urte pillen kan potensielt skape kaos på din allerede skjøre skjoldbruskkjertelen. Det er bedre å ta proaktive skritt som ikke involverer piller for å påvirke sant, permanent vektendring.

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

Amerikanske samfunnet forherliger busty kvinne og som et resultat av mange kvinner ønsker et større bryst. Ifølge statistikken, er den gjennomsnittlige kvinnens cup størrelse en 34 B, langt fra den gjennomsnittlige 34 C eller 34 D som er portrettert i mange magasiner og hele Hollywood. Det er mange gimmicker på markedet som hevder å øke en kvinnes byste størrelse. Men mange av de samme produktene føre til vektøkning og holde vann. Mens større bryster kan være ditt endelige mål, er det lite sannsynlig at det å få noen pounds er i planen. Disse trinnene vil hjelpe deg å gjøre dine bryster større uten å få ekstra vekt.

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

1 Gjør øvelser for å øke brystmuskulaturen. Gå til et lokalt treningssenter og snakke med en personlig trener. Spør dem hvordan du kan bygge opp brystet og brystmuskulaturen. Med de riktige øvelsene, kan du øke fastheten og størrelsen på brystmusklene. Som et resultat, vil brystene vises fastere og perkier.

2 Gjør øvelser for å flate magen. Hvis du stramme opp magemusklene, vil du ha en flatere mage. Som et resultat, vil brystene dine ser større og rundere.

Bruk en push-up BH. Ved hjelp av en enkel push-up bh, kan du gi en illusjon om at du har en større byste størrelse. En push-up BH vil presse opp brystene dine og gi deg litt ekstra cleavage. Dette vil gjøre brystene ser større og føles større.

Prøv en vann BH. Vann BH er en kombinasjon av de typiske push-up BH og polstret BH. Vannfylte pakkene er satt inn i BH som gir en illusjon av at den enkelte har større bryster. Vannet inserts kommer i forskjellige størrelser slik at du kan variere størrelsen på brystene dine basert på hvilke setter du bruker. Victorias Secret har en stor linje av vann BH.

Hvis du er lei av de polstret BH og vann BH, vurdere å gå til en plastisk kirurg for å få en brystforstørrelse. Dette vil gi deg en permanent løsning på små bryster. Det er noen ned sider. Først er en brystforstørrelse dyrt, så du må spare penger. Dernest må du til lekser. Finn de beste plastisk kirurg tilgjengelig, ellers kan du ende opp med et mislykket boob job. Til slutt, sette av tid for utvinning. Du vil trenge litt ned tid å gjenopprette.

Hint

 • Hvis du vurderer en brystforstørrelse, gjør din forskning.
 • Ikke gå for stort på vann bh inserts. Du ønsker fortsatt å se naturlig.

Hvordan sjekke Mat etiketter

Sjekker mat etiketter er viktig å forstå hvilke ingredienser, næringsstoffer og andre stoffer du tillater inn i kroppen din når du spiser visse matvarer. Du kan ikke forvente å vite hva du spiser bare ved å kaste et blikk på forsiden av en boks. Sjekk alltid mat etiketter grundig, inkludert ingredienser, kalorier, fett, fiber, natrium og prosenter av næringsstoffer som finnes i produktet. Du vil bli bedre utdannet om hvilke matvarer er gunstig for helsen og hvilke matvarer du bør unngå. Her er noen av de viktigste tiltak for å følge når du sjekker mat etiketter.

Hvordan sjekke Mat etiketter

Hvordan sjekke mat etiketter

•  Kontroller utløpsdatoen. Dette forteller deg når maten er ikke lenger trygt (eller velsmakende) for å spise. Mange matvarer kan fortsatt bli fortært i løpet av få dager har passert utløpsdatoen, som egg og mange bearbeidet mat. Utløpsdatoen er vanligvis funnet på baksiden av mat-pakken. Boxed mat som frokostblanding og knekkebrød inneholder vanligvis utløpsdatoer trykt på toppen av boksen.

Legg merke til kalori-og fettinnhold på mat etiketter. Dette er spesielt viktig hvis du er overvektig og i fare for helseproblemer, har høyt kolesterol, er slanking eller prøver å opprettholde en sunn vekt. Vær oppmerksom på at transfett er det farligste av alt fett og bør unngås helt hvis mulig.

Kontroller natrium innhold. Høye mengder av natrium (mer enn 2350 mg, basert på en diett på 2000 kalorier) kan føre til tilstander som høyt blodtrykk og høyt kolesterol. (Ref. 2.)

Ta en titt på fiberinnholdet. Fiber hjelpemidler i sunn tarm funksjon. Den anbefalte daglige rasjon for en gjennomsnittlig person er 25 gram. (Ref. 1.)

Kontroller prosenter av næringsstoffene i maten. Denne informasjonen er plassert på bunnen av ernæring etiketten. Denne delen av etiketten vil vanligvis inneholde prosenter av kalsium, jern og vitamin A og C. Merk at denne prosentandelen er også basert på en 2000 kalori daglige kosthold. (Ref. 1.)

Undersøk listen over ingredienser. Ingredienser er alltid oppført i rekkefølge, fra den høyeste andelen til lavest andel som finnes i produktet. For eksempel, hvis korn er den første bestanddel som er oppført, betyr dette at produktet inneholder høyere mengder av korn enn for en hvilken som helst etterfølgende bestanddel.

•  Kontroller etiketten for å se om maten er økologisk. Organiske matvarer er nesten alltid et sunnere valg, da de inneholder lite eller ingen plantevernmidler eller additiver, selv om de vanligvis er mer kostbart. La deg ikke lure. Hvis en etikett leser at maten "inneholder organiske ingredienser," dette kan bety at bare fem prosent eller mindre av produktet faktisk er økologisk.

Hint

 • Gjøre oppmerksom på porsjonsstørrelser. Hvis en cottage cheese etiketten viser at den inneholder 80 kalorier og tre gram fett per servering, må du multiplisere disse tallene med antall porsjoner som du spiser.
 • Hvis du overvåker sukker inntaket, når du sjekker mat etiketter oppmerksom på at ingredienser som laktose, glukose, sukrose, maltose, dekstrose, fruktose og selv honning er bare andre navn for sukker. (Ref. 3.)
 • Hvis det er noen ingredienser som er oppført på en mat etikett, kan det være lurt å tenke to ganger før du kjøper produktet.

Hvordan sjekke allergier

Hvis du får en rennende nese og rennende øyne et par ganger i året, kan du har allergier. Du legger kanskje merke at dine symptomer oppstår når pollen teller er høy, eller du kan finne at nesen klør og dine øyne vann når du besøker en venn som eier en hund eller katt. Hvis disse symptomene beskriver tilstanden din, kan legen anbefale at du har allergi tester gjort.

Allergitesting er et verktøy som allergikere bruker til å identifisere de spesifikke stoffer som forårsaker symptomene dine. Disse stoffene kan omfatte dyr dander, tre eller gresspollen, støvmidd, kakerlakker, eller muggsopp.

Ikke la bekymringen om noen hud pricks holde deg fra å få allergitesting. Allergitesting er en enkel og relativt smertefri prosedyre, selv for et barn.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke for allergier

•  Forbered deg på ditt første avtale med allergolog ved å opprette en allergi symptom dagbok. Oppmerksom når og hvor dine allergisymptomer oppstår. Sørg for å beskrive dine symptomer og deres alvorlighetsgrad. På din første avtale, vil legen din utføre en fysisk undersøkelse og ta en historie om dine allergisymptomer.

Send til en allergi prikktest. Dette er den mest vanlige type allergi test som brukes i dag. Testen vil bli utført på underarmen eller ryggen. Allergolog vil skrive tall på armen eller ryggen. Hvert tall representerer en bestemt allergen. Han vil anvende en dråpe av et hvert allergen til hvert av numrene. Da vil han forsiktig stikke eller skrape huden din, slik at dråpe allergen å trenge gjennom huden. Hvis du er allergisk mot et allergen, vil du se en rød kul som ligner et myggstikk innen ca 15 til 30 minutter. Disse humper kan klø kort, men de vil raskt forsvinne.

Samtykke til en intradermal allergi hudtest hvis legen din anbefaler. Denne testen er mer følsom enn den prikktest. En liten mengde av den mistenkte allergen vil bli injisert under det øverste laget av huden din. Som med allergi prikktest, bør du få resultater i ca 15 til 30 minutter.

Spør legen din om allergi blodprøver dersom en eksisterende hud tilstand eller nåværende medisiner kan forstyrre med konvensjonelle hud testmetoder. Legen din kan råde denne testen (også kalt RAST eller ELIZA test) hvis du lider av eksem, for eksempel. Allergy blodprøver vanligvis koster mer enn hudtester, og resultatene av testen ikke er umiddelbart tilgjengelig. Blodprøvene vil bli sendt til et laboratorium som skal returnere dine resultater i løpet av få dager. Blodprøver er heller ikke så følsom som den mer vanlige hudtest.

Hvordan Quit Smoking Uten Patch

Hvordan Quit Smoking Uten Patch


Den som sa: «Ikke vær en quitter" sannsynligvis ikke har en dårlig vane å røyke. Noen folk røyker på anledningen. Kanskje de røyker når de er ute og drikker med venner eller under masse mengder stress. Noen folk røyker ofte, men ikke hver dag. Kanskje de røyker i helgene når de ønsker å slappe av. Andre mennesker er kjeden røykere og kan røyke opptil to pakker sigaretter om dagen. Disse menneskene er helt avhengige av røyking. Enten du er en sjeldent røyker eller en kjede røyker, lære måter å slutte å røyke uten bruk av plasteret.

Bruksanvisning

Hvordan Quit Smoking Uten Patch

En mentalt forberede deg. Dette er det viktigste å huske. Du må være mentalt forberedt på å slutte å røyke. Vanligvis skjer dette når du fysisk se eller føle mulige helseproblemer. Kanskje du er kontinuerlig hoste opp slim. Kanskje dine lepper har blitt misfarget. Noen ganger folk som røyker har en veldig vanskelig tid beveger seg raskt uten å miste pusten. Er dette deg? I så fall er det på tide å mentalt kalle det avsluttes.

Senk farten! Hvis du røyker tre ganger om dagen, gå for to ganger om dagen. Hvis du røyker to ganger i uken, mål for en gang i uken. Gradvis avvenne deg av den dårlige vanen.

Rengjør og desinfiser house.This taktikk er svært nyttig når du kommer hjem fra jobb og ta et pust av frisk luft. Du vil se hvor annerledes miljø lukter. Du trenger ikke lenger å gå inn et sted som oser av gammel sigaretter.

Sett kroppen din til test.A sikker måte å innse hvor ute av form deg og lungene dine har blitt er gjennom trening. Du trenger ikke å gå på treningsstudio for å teste dine evner og lungene. Bare ta en 10 minutters joggetur rundt i parken, kjøre opp og ned trinnene dine 10 ganger hver vei eller gjøre 100 hopping knekt. Du vil være ute av pusten! Dette vil vise seg hvor mye røyking påvirker din helse.

Hold din siste pakke. I stedet for å kaste ut din siste pakke sigaretter, se på dem og si: "Jeg er ferdig etter denne siste pakken." Ideelt sett ville det være flott å kaste dem ut, men som regel ender du opp med å gå i papirkurven for å hente dem . Det høres ekkelt, men det er sant. Med din siste pakke satt trygt bort ubrukt, gjenta trinn nummer én hver dag for resten av livet ditt.

Tips og advarsler

 • Prøv å mentalt forberede deg gjennom meditasjon.
 • Suge på et stykke hardt godteri når du ønsker å røyke.
 • Hold en penn eller highlighter for å bryte deg selv ut av vanen med å holde en sigarett.
 • Lær å snack på en sitrus snack. Sitrusfrukter setter smaksløkene i sjokk.
 • Begynne å drikke urtete.
 • Bruk multivitaminer og urter for å utvise giftige kjemikalier fra kroppen din.
 • Aldri slutte å slutte. Det kan ta måneder eller år, men aldri sluttet å prøve å slutte å røyke.

Hvordan sjekke for hudkreft

Forekomsten av hudkreft er for tiden på vei oppover. En type hudkreft, melanom, er behandles hvis fanget tidlig, men kan være dødelig hvis venstre udiagnostisert. En lege bør undersøke både menn og kvinner en gang i året for tegn på hudkreft, og de med risikofaktorer bør vurdere hyppigere evalueringer. Månedlige self-eksamener skal utføres samtidig som bryst eksamener eller testikkel eksamener for å merke noen forandringer i huden så snart som mulig.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke for hudkreft

•  Lær alt du kan om tegn og symptomer på hudkreft, og deretter bli kjent med din egen kropp. Basalcellekreft er vanligvis finnes i områder som ofte er utsatt for sol, og fører til en rekke støt og flekker som kan være liten, hevet, rød eller rosa, og blanke eller voksaktig utseende. Plateepitelkreft oppstår også oftere i områder som er utsatt for sol, og generelt produserer klumper som er skjellete, grov, og flat. Melanom, den dødelige formen for hudkreft, påvirker ofte formen eller størrelsen på eksisterende føflekker, men kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Å vite hva du skal se etter, og være kjent med hvordan huden din normalt ser ut, vil i stor grad hjelpe til med å finne endringer som kan være tegn på hudkreft.

Stå foran et speil i full lengde under et sterkt lys. Ta deg god tid, og grundig eksamen hvert område av kroppen din. Bruk et håndspeil for å undersøke ryggen din og andre områder som er vanskelige å se. Hvis du ikke klarer å vise alle områder av kroppen din, spør en venn til å hjelpe.

Kontroller nøye huden din for ABCDs av melanom, og for eventuelle nye flekker, ujevnheter, sår, eller vekster. Oppmerksom på eventuelle spredning av pigment fra grensen til et sted å omgi områder av huden, og holde oversikt over eventuelle endringer i sensasjon, inkludert smerte eller kløe. Endringer i struktur eller overflate av føflekker bør også registreres, slik som oser, blødning, skalering, eller ujevnhet. Når du sjekker huden for melanom, betale ekstra oppmerksomhet til asymmetri, uregelmessige grenser, merkelige fargevarianter, og diameter større enn 6 millimeter. Eventuelle føflekker som viser disse skiltene skal umiddelbart rapporteres til legen din.

Undersøk dine lepper, ører og øyne for eventuelle endringer eller humper. Ved hjelp av en lommelykt, sjekk innsiden av munnen din og så mye av halsen som mulig. Hudkreft kan forekomme i slimhinner, så vel som på overflaten av huden.

Spør en venn til å undersøke hodebunnen for eventuelle mistenkelige endringer. Del håret, eller bruke en hårføner, for å få en nærmere titt på hele hodebunnen området.

Ta bilder av noe som virker unormalt. Disse bildene skal vises til legen din, og kan oppbevares og brukes som en referanse for fremtidige eksamener.

Tips og advarsler

 • Tidlig diagnose og behandling av melanom er avgjørende.

Hvordan Beat Angst Uten Meds

Den angstlidelser Association of America (ADAA) hevder at angst påvirker 40 millioner amerikanske voksne 18 prosent av befolkningen. Generalisert angst, panikk, posttraumatisk stress, sosial angst og tvangslidelser er de vanligste formene. Hvert år, personer som lider av angst lidelser er tre til fem ganger mer sannsynlig å se en lege for å få hjelp. Mens mange leger mener angstlidelse behandling fordeler fra medisiner, noen mennesker som lider av angst velger ikke å behandle deres tilstand med meds. I disse tilfeller er det mulig å utforske andre behandlinger ved hjelp av en psykiater.

Bruksanvisning

Hvordan å slå angst uten medisinering

•  Arbeid med en psykiater for å finne din tilstand (e) og utforske alternative behandlinger. Siden det finnes mange typer av angstlidelser, er det også mange behandlinger. Etter å ha blitt diagnostisert med en angstlidelse eller lidelser (noen mennesker lider av mer enn én type), kan du begynne å lære mer om sykdommen og hva som forårsaker det. Din psykiater kan også anbefale deg å se en terapeut. En terapeut er forskjellig fra en psykiater, som de ikke kan klinisk diagnostisere tilstanden din eller foreskrive medisiner. I stedet bruker de psykoterapi for å bidra til å identifisere dine problemer, tilby støtte, finne de dype årsaker til angst og bidra til å administrere din lidelse gjennom "snakke-terapi."

Eksperimenter med avspenningsteknikker. The American Psychiatric Association publisert en 2001 artikkel om alternative behandlingsformer som ble brukt til å behandle angst. Artikkelen rapporterte at folk som lider av denne tilstanden responderte godt av metoder for avslapning og meditasjon. Typer avslapning inkluderer autogen trening (kombinasjonen av visuelle bilder og kroppsbevissthet å bringe en inn i en tilstand av dyp avslapning), progressiv muskelavslapning (sakte og individuelt spenner og deretter slippe muskelgrupper starter med tærne og etterbehandling med muskler i nakke og hoderegionen) og meditasjon (å gjenta en mantra, eller et enkelt ord eller en setning eller ved å fokusere seg oppmerksomhet på sine øyeblikk-for-øyeblikk følelser og opplevelser).

Lær så mye som mulig om angstlidelse. Det er mange ressurser som kan gi deg verdifull informasjon. Se online på anerkjente nettsteder som The angstlidelser Association of America (adaa.org) og The American Psychological Association (apa.org). Anbefalte bøker eller pamfletter fra legen din kan også hjelpe.

Tips og advarsler

 • Andre teknikker som kan hjelpe redusere din angst uten bruk av meds inkluderer trening, et sunt kosthold, yoga og akupunktur.
 • Sørg for å søke medisinsk hjelp etter de første tegn på angst du best kan behandle det.
 • Vær tålmodig mens behandling din angstlidelse, da det kan ta tid. En behandling som er riktig for én enkelt person kan ikke hjelpe den neste. Mange angstlidelser har tatt år å utvikle, og vil ikke forsvinne over natten.
 • Ikke forsøk å selvmedisinering din angst med narkotika eller alkohol. Selv om disse stoffene kan slappe av deg eller lindre angst på kort sikt, kan de føre til at du mer angst som de begynner å avta.
 • Kvinner bør være spesielt på vakt mot angst symptomer, som de er dobbelt så høy sannsynlighet for å lide av en angstlidelse enn menn.
 • Hvis venstre ubehandlet, kan angstlidelser ha alvorlige, varige konsekvenser. For eksempel kan noen som lider av sosial angstlidelse kontinuerlig unngå visse sosiale situasjoner, forårsaker skade på sine relasjoner, karriere og familieforpliktelser.
 • En lidelse som er venstre ubehandlet kan føre til andre forhold som for eksempel depresjon og rusmisbruk.

Hvordan å sjekke status for sykehjem

Direktoratet for Healthcare Research and Quality rapporterer at 43 prosent av amerikanerne over 65 vil kreve sykehjem omsorg på et tidspunkt, og at enda flere kronisk syke, yngre mennesker trenger dyktige sykepleie facility services enn noen gang før. Det er noen enkle ting du kan gjøre for å velge et sykehjem som er riktig for deg eller din kjære.

Bruksanvisning

Hvordan å sjekke status for sykehjem

Uanmeldte inspeksjoner er gjennomført ved alle langsiktige helseinstitusjoner som mottar Medicare og / eller Medicaid Funds hver ni til 15 måneder. Resultatene av disse undersøkelsene, sammen med selvrapportert informasjon fra sykepleie fasiliteter, er oppsummert på sykehjem sammenligning nettsted (se "Ressurser" nedenfor).

Du kan slå opp et anlegg etter navn eller søke etter by, fylke, stat eller zip å sammenligne alle fasiliteter i din area.You kan også sortere listen etter hvor stort anlegget er, eiertype, og om den godtar Medicare, Medicaid eller begge deler.

Om 3 prosent av sykehjem er "ikke-deltakende" og aksepterer ikke Medicare eller Medicaid. Disse anleggene vil ikke være i sykehjem sammenligne database, men de fortsatt krever konsesjons inspeksjoner. Staten lisensiering byrå for sykepleie og langsiktig omsorg (LTC) fasiliteter kan ha et rapporteringssystem for ikke-deltakende fasiliteter som ligner på sykehjem Sammenlign. Kontakt din tilstand helse eller menneskelige tjenester avdeling for detaljer.

Det er en god idé å sjekke med lisensiering etaten selv for å delta lokale, siden staten kan ha ytterligere krav til lisensstatusen som ikke dekkes av de føderale standarder. Du kan finne ut om det er noen sanksjoner mot anlegget lisens eller om eventuelle straffetiltak har blitt testet for brudd på statlige sykehjems standarder.

Kontakt en LTC Ombudet (se "Ressurser" nedenfor), som er en talsmann for sykehjem beboere og ikke ansatt av anlegget. Den eldre amerikanere loven etablert langsiktig omsorg ombudsmann program for å beskytte helse og rettigheter sykehjemsbeboere og å løse klager fra, eller på vegne av beboerne. Ombudet besøker sannsynligvis hennes tildelte anlegg regelmessig, så blir kjent med de ansatte og beboerne. Hun kan gi løpende informasjon om anleggets status og trender. Hun bistår også med sykehjemsplass og kan svare på spørsmål og gi informasjon om anleggets tjenester.

Besøk Nursing Facility og be om å se Erklæring om Mangler (Form CMS-2567). Føderale forskrifter krever deltar fasiliteter for å gjøre disse tilgjengelig slik at du kan se gjennom den siste undersøkelsen og klage granskningsrapporter. Disse vil fortelle deg hvis anlegget har blitt sitert for en krenkelse, og hvordan den har blitt korrigert. Se etter referanser til en "substandard kvalitet på omsorg," noe som kan indikere misbruk, livskvalitet eller kvaliteten på pleien.

Tips og advarsler

 • • Dersom anlegget du besøker har bosatt råd, be om å intervjue presidenten. Som bosatt seg selv, kan han fortelle deg første hånd hvordan det er å leve i anlegget. • Prøv å få informasjon fra mer enn bare én kilde, og følge opp med eventuelle motstridende rapporter. • Sykehus-basert dyktig sykepleier Facility enheter er notert på sykehjem Sammenligne nettside.
 • • Ikke mist motet hvis et anlegg har noen mindre mangler; de fleste fasiliteter få litt nå og da. • Se om anlegget korrigerer mangler eller om det er et tilbakevendende mønster av de tilsvarende mangler.

Hvordan sjekke Car Smog i California

Hvordan sjekke Car Smog i California


Delstaten California arbeider hardt for å bringe kjøretøyet smog, eller utslipp, under kontroll med innføringen av Department of Consumer Affairsâ € ™ Smog Sjekk Program. Programmet inneholder obligatoriske smog sjekker, eller inspeksjoner, annethvert år for alle kjøretøy seks år eller mer. I 2009, staten permanent fjernet 22.000 uakseptable biler fra veiene. Drivere lavere inntekt kan få hjelp fra staten for å sikre at deres biler møte luftkvalitetskriterier. Drivere kan gjelde statlige utbetalinger for pensjonere sine biler til kjøp av en nyere, lavere utslipp bil.

Bruksanvisning

Hvordan Kontroller California Smog nivå Index

online, gå til aqmd.gov, den offisielle nettsiden til South Coast Air Quality Management District.

Til venstre på skjermen, finne og klikk på "Current Time Air Quality" for å få opp et kart over sørkysten.

Zoom inn eller ut for å lokalisere området av interesse.

Til venstre for kartet fargekodet finne og sammenligne fargekodekort for luftkvalitetsnivåer fra god (grønn) til farlig (mørk rød).

Hvordan sjekke en Kjøretøy Emission nivå

Fra hjemmesiden til aqmd.gov, bla ned og finne på venstre side, "dagens programmer, arrangementer og emner."

Klikk på "Clean Air Vehicles" underposisjon.

På denne siden, velg og klikk på ett av årene markerte. Informasjon om fabrikater og modeller vedrørende drivstoff kjørelengde og utslipp for sammenligning av biler fra samme år er gitt her.

Hvordan måle blodsukker uten blod

Overvåking av blodsukker (dvs. blodsukker) nivåer er viktig hos pasienter med diabetes mellitus. Vedvarende høyt blodsukker skader blodårer, nerver, øyne og nyrer. Omvendt, kan behandling med insulin eller orale hypoglykemiske midler fører til en brå nedgang i blodsukkernivået. Dette fører til atferdsendringer, kramper, bevisstløshet og kan være dødelig hvis alvorlig.

Den tradisjonelle metoden for å sjekke blodsukkeret er å stikke en finger og søle en dråpe blod på en glukosemåler som viser lesing. Selv om det er bare et enkelt nålestikk, å måtte gjøre det fire eller flere ganger om dagen kan være traumatisk for noen diabetes pasient. For å løse dette problemet, har de ikke-invasive blodsukkermålere er utviklet for å måle blodsukkeret uten blod.

Hvordan måle blodsukker uten blod

Hvis du har brukt en finger-stick glukose meter og du vil skifte til et ublodig glukose meter, må du se din endokrinolog eller diabetes spesialist først. For å avgjøre om ikke-invasive metoder som er aktuelle for deg, kan han ha en anmeldelse av dine medisiner, insulin tidsplan (hvis du har noen) og blodsukkermålinger for de siste månedene. Han kan også be om laboratorie eksamener som din HbA1C nivå.

Spørre om dine muligheter. Noen av kontinuerlig glukosemåling systemer som du og din lege kan velge mellom er:

FreeStyle Navigator ® av Abbott Seven ® Plus ved Dexcom Guardian ® av Medtronic GlucoDay ® S av A. Menarini

Lær hvordan du bruker enheten. I disse enhetene, er en sensor festet til en del av kroppen, som oftest overarmen eller magen. Blodsukkernivået blir deretter sjekket avhengig av et sett frekvens (kan være så hyppig som hvert minutt) og avlesningene er overført til en separat mottaker som registrerer blodsukkeret. Du må kalibrere skjermen med jevne mellomrom, med verdier innhentet av finger-stick.

Be hjelp av din lege hvis det er noe som du ikke forstår i manualen. Legen din vil også fortelle deg de øvre og nedre grense for blodsukkeret. Du må legge inn disse verdiene på non-invasiv glukose skjerm, som er designet for å sette av en alarm hvis blodsukkeret er enten for høyt eller for lavt.

Hvis du føler noen form for ubehag når du bruker enheten, fortelle din lege med en gang. Noen pasienter kan klage over hudirritasjon, infeksjon eller blødning på stedet av sensor innsetting.

Hint

 • Pasienter med diabetes trenger å opprettholde en sunn livsstil. Følg ernæringsfysiolog råd for et sunt kosthold, utføre moderat intensitet øvelser minst tre ganger per uke, unngå røyking og opprettholde blodtrykket under 130/80 mmHg.
 • Disse enhetene er ikke ment å erstatte blodsukkermålere tradisjonelle. Feilaktig høye og feilaktig lave målinger er rapportert i litteraturen. Oppsøk din lege råd hvis du mistenker at enheten er å gi deg unøyaktige målinger.