Digidexo.com

niacinamide ikke niacin apotek

Hjem Drug Detox med kosttilskudd

Narkotikaavhengighet er en kompleks tilstand med sterke psykiske så vel som fysiske problemer som påvirker alle som forsøker å slutte å bruke. Avgiftning symptomer fra heroin, metamfetamin og kokain kan være alvorlige, avhengig av dosering og hvor lenge en person som brukes. Avvenning ned er smart, men sjelden mulig på grunn av innholdet av avhengighet. De fleste narkomane på et tidspunkt må gå cold turkey. Kosttilskudd kan hjelpe.

Aminosyre

L-glutamin er den rusavhengige venn: 1000 mg tre ganger om dagen reduserer cravings og beroliger hjernen. Etter to uker kan dosen halveres.
Samme: 400 mg to ganger daglig lindrer stress, depresjoner og smerter.
5-HTP: 400 mg om kvelden hjelpemidler søvn.
L-tyrosin: 500 mg to ganger om dagen reduserer abstinenssymptomer, spesielt for kokain.

Vitaminer, mineraler og urter

Vitamin C med bioflavanoids: bufret, 1000 mg hver fjerde time for å minske cravings, stopper muskelkramper og hjelpe utholdenhet.
Niacinamid (ikke Niacin), også kjent som vitamin B3: 500 mg. tre ganger om dagen lindrer depresjoner.
Vitamin B6: 50 mg om dagen vil forbedre hjernens funksjon og la drømmen husker.
Vitamin B12 i en methylcobalamine sublingual form: 1000 mcg en gang om dagen øker energi. De fleste narkomane er mangelfull i B12. I tillegg til ovennevnte, kan en høy potens multivitamin.
Kjelatert Kalsium: 1,500 mg og magnesium, 1000 mg tatt sammen ved sengetid behandle angst.
Sink: 30 mg en gang om dagen vokter leveren og immunsystemet.
Milk Thistle: én kapsel to ganger om dagen, hjelper leveren i løpet av detox.

Valerian root: to kapsler to ganger om dagen, er beroligende og spesielt hjelper kokain tilbaketrekning.

Mat og Fluid

Elektrolytt løsninger, for eksempel sportsdrikke, vil erstatte væske tapt fra oppkast og diaré. Ernæring erstatning drinker med 250 og 300 kalorier inneholder protein, fett og karbohydrater er lett å fordøye og vil hjelpe kroppen igjen. Emosjonell næring er viktig også, utvinne narkomane som deltar støttegrupper har en bedre sjanse til å bo ren.

Aktuelt Bruk & Advarsler om Niacinamide

Aktuelt Bruk & Advarsler om Niacinamide


Vitamin B3, også kjent som niacin, er funnet i forskjellige matvarer, slik som melk, fisk, kjøtt, korn, bønner og gjær. I form av niacinamide, kan den brukes lokalt for å hjelpe huden helse og helbrede ulike pre-eksisterende hudproblemer.

Indikasjoner

Det finnes en rekke hudsykdommer som niacinamide kan være foreskrevet, inkludert tørr hud, rødhet, akne, rynker og rosacea. I tillegg hjelper niacinamide helbredelse av solbrenthet, lysner pigmentering og bidrar klare opp alder flekker. I sin aktuell form, er det vanligvis markedsført som en gel eller krem ​​med en 5% konsentrasjon. Ifølge NYU College of Medicine, den har en 80% suksessrate i å rydde opp akne.

Effektivitet

En rekke studier har vært gjort på niacinamide, med den mest fremtredende av disse er en studie som ble gjort av National Taiwan University Hospital. Studien observert virkningene av en Kinetin (antioksidant) og niacinamide blanding, brukt den til ni menn og 52 kvinner. Som en kontroll ble halvparten av ansiktet hadde blandingen påført og halvparten av ansiktet ikke gjorde det. Etter tolv uker, ble det observert en rekke effekter. Fagene viste et gjennomsnitt på 6,8% færre mørke flekker, 10% mindre rødhet, 16,3% økt jevnhet, 16,7% mindre tørrhet, 15.9% mindre synlige porer og 41% færre rynker.

Side Effects

Mens brukere av niacinamide ikke ofte opplever bivirkninger, Pasienter med eksisterende forholdene er på en økt risiko for å oppleve bivirkninger. Mindre bivirkninger inkluderer rødme og lett svie eller kløe. Før du bruker niacinamide, snakk med din hudlege om hvordan det kan påvirke deg. Mens de fleste av de potensielle bivirkninger av vitamin B3 er erfarne når inntak av stoffet, bør forsiktighet fortsatt tas med aktuell bruk. Folk som bør være spesielt forsiktige inkludere mennesker med diabetes, galleblæren problemer, nyreproblemer, allergier, magesår, kommende operasjoner, eller lavt blodtrykk.

Skin Care Med Niacinamide

Skin Care Med Niacinamide


Niacinamide er et derivat av Niacin, også kjent som vitamin B3. Niacinamid er nødvendig for fett og sukker-funksjon i kroppen. Niacinamide bidrar også opprettholde celle helse. Vitamin B3 er i matvarer som kjøtt, fisk, melk, bønner, korn og gjær. Niacinamide påføres lokalt har vist seg å ha positive resultater for hudproblemer, ifølge RxList.

Typer hudproblemer

Mange hudsykdommer som rosacea, rynker, fine linjer, kviser, tørre områder og rødhet kan reduseres ved niacinamide. Det lysere også huden og medhjelpere med solskadet hud, hyperpigmentering og pigmentflekker. Typisk er niacinamid tilsettes til en krem ​​eller gel for topisk påføring. Ifølge en New York University College of Medicine studien, niacinamide ryddet akne i 80 prosent av fagene som fikk behandling.

Forskning

The National Taiwan University Hospital gjennomført testing med en kombinasjon av Kinetin (en antioksidant) og niacinimide. Forskningen viste at denne kombinasjonen kan, "effektivt reversere mange tegn på ansikts aldring i asiater." Forskningen involverte ni menn og 52 kvinner. Behandlingen ble påført på en halvdel av ansiktet, og en applikasjon med noen aktive ingredienser på den andre side av ansiktet. Den 12-ukers studie viste en 16,3 prosent forbedring i hudens jevnhet, en 41 prosent reduksjon i rynker, 15,9 prosent færre synlige porer, 10 prosent mindre hud rødhet, s 16,7 prosent økning i fuktigheten i det ytre laget av huden (den corneum ) og 6,8 prosent færre mørke flekker. Denne forskningen viste at flekker og hydrering ikke viste forbedring med niacinamide alene.

Betraktninger

Selv niacinamide har vist positive resultater, er forskning bare begynnelsen for den potensielle anti-aging effekt og for behandling av eksponeringsforhold UV lys. Ifølge SmartSkinCare.com, en studie som involverte 50 kvinner viste forbedring i hyperpigmentering, linjer og rynker i ansiktet, samt glattere tekstur og reduksjon i rødhet.

Mulig Side Påvirker

Niacinamide ikke vanligvis forårsake noen uønskede bieffekter med mindre du har visse medisinske tilstander. Mindre reaksjoner inkluderer en blussende følelse og muligens lett svie, kløe eller kribling. Det er flere forholdsregler du bør diskutere med legen din før du bruker niacinamide. Diabetikere må overvåke blodsukkernivået som niacinamide kan øke blodsukkeret. Personer med lavt blodtrykk, angina, gallbadder problemer, nyre- eller leverproblemer, allergier, sår eller som har kirurgi planlagt bør konsultere lege før bruk. Mange av disse potensielle problemene kan ha sammenheng med inntak av niacinamide i stedet for lokal applikasjon på huden, men er ingrediensene absorbert inn i huden og forsiktighet bør brukes.

Hjem Rettsmidler

Over-the-counter hudbehandlinger inneholde niacinamide og noen mennesker er å lage sine egne aktuelle rettsmidler som inneholder niacinamide. Vanligvis gjør disse behandlingene ikke forårsake noen bivirkninger, men bør du rådføre deg med en naturlig helsepersonell når de vurderer å lage et hjem behandling.

Adaptive Utstyr for Apotek

Adaptive Utstyr for Apotek


Adaptive utstyr hjelper folk med funksjonshemninger funksjon så selvstendig som mulig. Apotek som tilbyr et utvalg av tilpasset utstyr til kunder gjøre deres butikk og sine produkter og tjenester mer tilgjengelig for en rekke kunder. Ikke alle apoteker tilbyr alle tilgjengelige typer adaptive utstyr, though. Du kan oppmuntre drugstores som du vanker i å øke alternativene de tilbyr til kunder med spesielle behov.

Easy Åpne Caps for Medisinering Flasker

Enkel åpne landskamper for medisinering flasker, i motsetning til childproof caps som mange finner vanskelig å åpne, tillater folk med dårlig finmotorikk eller problemer med å bruke hendene til å åpne sine medisiner flasker lett og selvstendig. De fleste drugstores tilby enkel åpne caps for medisinering flasker, men kundene trenger å be om dem når du bestiller en resept.

Store Print Medisinering Informasjon Blad

Mange drugstores gi kundene informasjon ark med sine resepter som forklarer hvordan du kan ta medisiner og beskrive vanlige bivirkninger. Synshemmede kunder kan ha problemer med å lese liten skrift på standard informasjons medisiner ark. Apotek kan gi store utskrifts informasjonsark for kunder som trenger dem.

Medisinering Arrangørene

Medisinering arrangører, bokser som har små binger for hver dag eller uke eller selv små binger for flere doser av piller hver dag, hjelpe folk å organisere sine piller og bidra til å sikre de ikke gå glipp doser eller få blandet opp og ta en dobbelt dose. Noen medisiner arrangørene selv har alarmer for å minne folk når du skal ta sine piller. Medisinering arrangørene kan være nyttig for mange mennesker, men kanskje spesielt hjelpe de med hukommelsesproblemer, demens, glemsomhet eller forvirring.

Talking Medisinsk utstyr

Mange apoteker selger medisinsk utstyr som blodtrykksmålere og blodsukkermålere (enheter som måler blodsukker). Disse enhetene typisk vise digitale avlesninger med resultatene. Synshemmede kan finne disse skjermene vanskelig eller umulig å lese. Det er enheter tilgjengelig som diskusjon, snakke resultatene høyt i stedet for eller i tillegg til å vise en digital avlesning.

TtyS

Hørselshemmede folk ofte bruker ttys å kommunisere via telefon. Disse enhetene tillate dem å skrive hva de ønsker å si i stedet for å snakke, og en annen TTY brukeren kan skrive tilbake, slik at de kan lese svaret. Apotek som har ttys tillate hørselshemmede kunder til telefonen i forespørsler om medisinering påfyll og å kalle farmasøyter med spørsmål om medisiner eller andre problemer.

Hva gjør Vitamin B3 Do?

Vitamin B3 spiller en viktig rolle i mange av kroppens systemer. Uten tilstrekkelig nivå av vitamin B3, symptomer på mangel, noen ganger alvorlige og til og med dødelig, kan utvikle seg.

Funksjon

Vitamin B3 er avgjørende for metabolismen av karbohydrater, fett og lipider i kroppen, og er nødvendig for produksjon av energi. En mangel på vitamin B3 kan forårsake en sykdom som kalles pellagra, noe som understreker viktigheten av vitamin B3 i en rekke av kroppens vev og organer. Pellagra inkluderer en triade av symptomer - diaré, dermatitt (hudbetennelse og lesjoner i lyse-utsatte områder) og demens (mentale forstyrrelser, inkludert tap av hukommelse og emosjonelle lidelser). Hvis ikke behandles med tilskudd av vitamin B3, kan alvorlige tilfeller av pellagra være dødelig.

Typer

Det er i utgangspunktet to former for vitamin B3 - niacin (eller nikotinsyre) og niacinamide (eller nikotinamid). Niacin er den eneste form for vitamin B3 som har vist seg å redusere "dårlige" kolesterol og triglycerider, og øker "gode" kolesterol. Niacin kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom. Niacinamid ikke viser disse effekter på det kardiovaskulære systemet, men ikke gir de samme fordeler for produksjon og metabolisme av energi og kan være nyttig i behandlingen av depresjon og angst.

Forebygging / løsning

Vitamin B3 er ofte funnet i kosttilskudd sammen med andre B-vitaminer. Siden stress, kan dårlig diett og mosjon selv raskt tømme nivåer av B-vitaminer i kroppen, kan B-kompleks supplement daglig. Sørg for at kosttilskuddet du tar gir minst 15 mg vitamin B3 i form niacinamide (eller nikotinamid) for å unngå hud spyling og bivirkninger forbundet med niacin skjemaet. Hvis du søker de kardiovaskulære fordelene av niacin form av vitamin B3, snakke med legen din om den dosen som er riktig for deg.

Betraktninger

Vitamin B3 tatt i en niacin (nikotinsyre eller) form kan føre spyle eller rødhet i huden. Denne "niacin flush" kan være ganske fremtredende, men det er midlertidig og vil forsvinne når dosen av niacin reduseres. Dessverre er niacin (nikotinsyre eller) den eneste form for vitamin B3 som kan redusere risikoen for hjertesykdommer.

Advarsel

Langvarig bruk av høye doser av niacin form av vitamin B3 kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert leverskade. Niacin kan også øke blodsukkernivået. Hvis du bor sammen med eller har en økt risiko for å utvikle diabetes, konsultere legen din før du tar denne formen for B3. Du bør aldri ta noen form for vitamin B3 i høye doser (mer enn 25 mg daglig niacin eller mer enn 50 mg daglig niacinamide) i lange perioder av gangen med mindre du er under tilsyn av lege.
Vitamin B3 kan også samhandle med ulike reseptbelagte medisiner inkludert statin narkotika for kolesterolreduksjon, aspirin og blodfortynnende. Snakk med legen din før du starter noen nye kosttilskudd hvis du tar noen reseptbelagte medisiner, eller hvis du blir overvåket for eventuelle helsemessige tilstand.

Kosttilskudd som øker blodsukkernivået

Blod sukker er den vanlige betegnelsen for blodglukosenivåer, og refererer til mengden av glukose som normalt er tilstede i blodet. Blodsukkeret svinger i løpet av dagen, stiger i noen timer etter måltider og fallende mellom dem, og nådde det laveste punktet før det første måltidet av dagen. Blodsukker transporteres fra leveren eller tarmen via blodet og er den menneskelige kroppens viktigste energikilde. Når kroppen ikke kan holde blodsukkeret på et normalt nivå, er en person sies å ha enten hyperglykemi (kontinuerlig høyt blodsukker) eller hypoglykemi (kontinuerlig lavt blodsukker). Utviklingen av en av disse forholdene vil føre til en streng overvåking av matinntaket for å kontrollere blodsukkernivået, men mange overser de kosttilskudd de tar som øker blodsukkeret.

Bruksanvisning

•  Hvis du er ute etter å øke blodsukkernivået, prøve å ta et vitamin som inneholder et B-kompleks. B-vitaminer kan ikke smake den største, men de tillater kroppen å tolerere mat som produserer lavt blodsukker reaksjoner, for eksempel sukkerholdig mat og raffinerte karbohydrater. Disse matvarer kan overvelde bukspyttkjertelen, leveren og binyrene. B-vitaminer, spesielt B6, kan bidra til å bygge opp disse kjertlene og holde dem fra å bli oppbrukt gjennom kosten valg. Mange B-vitaminer finnes i proteinrik mat som kjøtt, egg og fisk.

Studier fra Columbia University har vist at krom hjelper kroppen til å bruke insulin. Ved å stabilisere blodsukkernivået og øke energi, kan krom være et nyttig kosttilskudd verktøy for de med hypoglykemi, insulinresistens eller glukoseintoleranse, og kan bidra til å forhindre utbruddet av diabetes. Den daglige anbefalte kvote er 50 til 100 mikrogram. Krom finnes i brokkoli, soyabønner, nøtter, sopp, ananas, bønner og granatepler.

Celler som blir resistente mot insulin kan ikke lagre magnesium. Magnesium reduserer mengden xanthurenic syre i kroppen og stabiliserer blodglukosenivåer. Den anbefalte mengden av magnesium er 500 milligram per dag, og det er mest effektiv når den kombineres med 10 milligram av vitamin B6. Magnesium finnes i epler, sitroner, fersken, mandler, solsikkefrø og sesamfrø.

Niacinamide, eller Niacin, er et vannløselig vitamin som hever blodsukkernivået. I tillegg øker det insulinfølsomhet og har vært nyttig i å stanse utviklingen av type I diabetes. Funnet i peanøtter, svinekjøtt, laks, tunfisk og kalkun, anbefales det at voksne får 50 milligram hver dag.

Glucomannan er et kostfiber som er avledet fra Konjac root (Amorphophallus konjac). Det er først og fremst brukes som emulgator og et fortykningsmiddel. Selv om ikke godkjent for bruk av Food and Drug Administration, er det noen kliniske bevis som støtter påstandene om at glucomannan lindrer lave blodsukkernivået hos type 2-diabetikere.

Hint

  • Hvis du føler at blodsukkeret er lavt, spise et sukkertøy eller en skje med peanøttsmør, eller drikke et glass juice eller melk. Det vil fungere raskere enn å ta et supplement.
  • Hvis du gjøre betydelige endringer i kostholdet ditt, inkludert eventuelle kosttilskudd du kan ta, bør du sjekke med en medisinsk faglig hvis du begynner å føle seg uvel. Hvis du tar diabetes medisiner, sjekke blodsukkeret regelmessig, i tilfelle du trenger å ha dosen justeres. Ikke overskrid den anbefalte daglige mengden av et gitt vitamin eller supplement. Det er ikke gunstig, og kan til og med være skadelig for helsen din.

Symptomer på B Complex Vitamin Nedbryting

B-vitaminer som helhet er viktig for menneskekroppen. B-vitamin kompleks hjelper kroppen med å snu mat til energi og holder immunsystemet med full styrke. Den B-vitamin-komplekset er ansvarlig for å hjelpe i mange andre kroppsfunksjoner, noe som betyr at når det er en mangel på disse viktige stoffer vil det være alvorlige konsekvenser. De arbeider unisont, og når det er en mangel på en potensialet for ubalanser som påvirker hele metabolisme er der.

Betydning

Thiamin er også kjent som vitamin B-1. Det er nødvendig i reguleringen av glukose som det omdannes til energi. Helsen til den menneskelige nervesystemet i stor grad avhenger tiamin, som finnes i slike matvarer som lever, fjærkre, eggeplommer, fisk og helkorn. Symptomene på en B-1-mangel omfatter tretthet og depresjon, med forstoppelse, svellede deler av kroppen som kalles ødem, og tap av appetitt også mulig. Den mest ekstreme symptom på B-1-mangel er en sykdom som kalles fotsopp, som forekommer i dag for det meste hos alkoholikere med leverproblemer som holder dem fra å bryte ned vitamin for bruk i kroppen.

Funksjon

B-2, kalt riboflavin, bidrar til å produsere røde blodlegemer og antistoffer i immunsystemet. Det er også involvert i energiproduksjon og bidrar til å forbrenne fett og karbohydrater. Mangel på B-2 betyr at visjon problemer er mulig, med øynene blir kløende og sensitiv for lys og grå stær i stand til å utvikle seg i noen tilfeller. Andre vitamin B-2 mangelsymptomer er sprakk lepper, en hoven tunge, svimmelhet, mangel på søvn, og håravfall. Mest sett hos eldre, riboflavin mangel kan unngås bare ved å forbruke slike matvarer som lever, fisk, mandler, belgfrukter og ølgjær.

Fordeler

Hjelpe i utskillelsen av fordøyelsesvæsker og galle er bare ett av jobbene til vitamin B-3. Den kommer i to typer, niacinamide og niacin. Niacin kan redusere dårlige kolesterolet og øke gode blant sine mange fordeler og niacinamide har vist seg å være effektiv i å senke insulinbehovet hos personer med diabetes og forebygger slitasjegikt. Noen med et vitamin B-3 mangel kan gjennomgå utbrudd av diaré og i alvorlige tilfeller må forholde seg til demens og dermatitt, en betennelse eller infeksjon i huden. Brokkoli, gulrøtter, egg, peanøtter, poteter, ost og tomater inneholder dette vitaminet.

Funksjoner

Noen næringsstoffer har flere jobber å utføre i menneskekroppen enn vitamin B-6, som er kalt pyridoksin. Det er viktig i den riktige funksjon av hjernen og også er opptatt med å gjøre de røde blodceller, frisk hud, og regulerer et stort antall enzymer. Supplerende B-6 brukes til å behandle sykdommer som spenner fra epilepsi til hjerte-plager. Symptomene på denne vitamin mangler fra kostholdet kan inkludere kramper og depresjon, anemi, hodepine, tap av hår, og en rekke hudsykdommer som eksem og seborrhea. Vitamin B-6 er i et stort antall matvarer, men er spesielt utbredt i solsikkefrø, valnøtter, soyabønner, gulrøtter, spinat og fisk.

Betraktninger

Folsyre er et medlem av B-vitamin kompleks, som finnes i grønne greener som Chard, bete greener og spinat. Det er en av de B-vitamin kompleks medlemmer som blir ofte mangelfull på mennesker fordi når disse matvarene kokes det senker nivået. Heldigvis menneskekroppen kan lagre folsyre for opptil 2 måneder, men alkoholbruk drastisk svekker kroppens evne til å absorbere det. Folsyre bidrar til å holde hjertesykdom i sjakk; symptomer på mangel av dette stoffet manifestere seg som depresjon, anemi og blir lett irritert og glemsom.

Riktig Deponering av Insulin nåler

Fordi de har vært i kontakt med blod, brukes insulin nåler klassifisert som en biohazard. Derfor kan de ikke være tilfeldig kastes på søppelfyllinger, og heller ikke kan de bli resirkulert. Brukte kanyler insulin, så vel som andre produkter som har potensial til å trenge gjennom huden er kjent som "sorte."

Sharps Containere Oversikt

Når en nål brukes, er det første skritt mot sikker deponering til umiddelbart å erstatte endedeksel som dekker nålen. Dette dekselet gir den første linjen i forsvaret mot utilsiktede punkteringer.

Så snart som mulig etter at endehetten er erstattet, hvis nålen er plassert i en beholder for skarpe gjenstander. Disse er stive beholdere, vanligvis rød plast, som kan inneholde flere titalls til hundrevis av brukte sprøyter. De er designet med en dreiemekanisme for å godta nåler, men ikke søl hvis beholderen er slått over. De er tett og punktering motstandsdyktig.

Når beholderen for spisse gjenstander når "full" linje, bør den være lukket, slik at ingen ytterligere nåler kan plasseres i den. Når denne låsen er lukket, kan det ikke bli gjenåpnet. Må deponeres fulle Sharps containere på forsvarlig måte.

Shaprs Container: Hvor kjøpe

En beholder for skarpe gjenstander kan kjøpes på mange apotek, diabetiske forsyning hus, og fra en rekke elektroniske kilder. De kommer i forskjellige størrelser og former, og du kan velge en avhengig av din hastighet på nål bruk. Sharps beholdere er relativt billig.

Sharps Container: Trygg Avhending

Aldri kaste en beholder for skarpe gjenstander inn i en papirkurv eller resirkulering bin. Avhengig av jurisdiksjon, kan dette være ulovlig.

I mange tilfeller vil du være i stand til å returnere den fylte beholder for skarpe gjenstander til apoteket der du kjøpte insulin og nåler. Ikke alle apotek vil akseptere Sharps beholdere.

Hvis apoteket ikke vil godta Sharps containere, her er noen andre ideer:

Ditt primære omsorgsperson kontor
Lokalsykehus
Andre apotek
Fylkesnemnda for helse
Trash overføringsstasjoner og gjenvinningsstasjoner

Forvent å betale en symbolsk sum for å dekke avhending og håndteringskostnader. Også noen apotek krever (og setter pris på) hvis beholderen for spisse gjenstander blir presentert for dem i en plastpose som de som vanligvis brukes av dagligvarebutikker.

Sammenligne apotekpris

Sammenligne apotekpris


Mange folk ikke drive apotek prissammenligninger. Imidlertid kan prisen på en bestemt medikament variere betydelig mellom nettapoteker, murstein og mørtel apotek, rabatt kjedebutikker, kanadiske apotek og selv postordre apotek. Les videre for å lære hvordan man kan sammenligne apotekpris fra en rekke ulike kilder.

Bruksanvisning

PharmacyChecker.com og Destination Rx (www.drx.com) er gode ressurser for å sammenligne en rekke nettapoteker som drugstore.com, canadadrugs.com, medsforless.com, Blueskydrugs.com, walmart.com, og costco.com . Klikk på stoffet du er interessert i eller skriv medikamentnavnet i søkemotoren boksen oppført. Klikk på doseringen du er interessert i å kjøpe. Resultatet vil bli et diagram som vil gi en oversikt over prisene, som gjelder frakt avgifter, anslå shipping tid og mer.

Sammenlign murstein og mørtel apotek. Du kan gjøre dette ved å ringe noen av dine lokale apotek for å spørre om prisen på en bestemt medisin.

Sjekk for å se om staten har et narkotika sammenligning nettstedet. Sjekk en søkemotor for "staten narkotika sammenligning nettstedet." Nedenfor er noen som kan være nyttig hvis du bor i en av statene som er oppført.
Florida - www.myfloridarx.com/
Indiana - www.rxforindiana.org
New York - www.nyagrx.org
Maryland - www.oag.state.md.us/Drugprices/index.htm
Minnesota - www.minnesotarxconnect.com
Michigan - www.michigan.gov/mdch
Ohio - www.agrx.ag.state.oh.us/secured/landing.aspx
New Hampshire - www.egov.nh.gov/medicine-cabinet
New Jersey - www.njdrugprices.nj.gov/
New Mexico - www.ago.state.nm.us
Vermont - www.atg.state.vt.us/display.php?smod=185
Washington - www.rx.wa.gov
* West Virginia - www.wvagrx.com

Logg inn Rxaminer.com. Denne nettsiden kan fortelle deg om det er en generisk versjon av narkotika samt gi en sammenligning på generiske og nongeneric priser.

anmeldelser postordre reseptbelagte kostnader. Ring din helse forsikringsselskapet og be dem om detaljene i deres postordre reseptbelagte prisplan. Noen forsikringsselskaper vil gi en tre-måneders forsyning av et medikament for kostnaden av en to-måneders forsyning.

Tips og advarsler

  • Mens sammenligne apotekpris, husk at enkelte apotek tilbyr rabatter, belønning kort, gavekort, drivstoff perks og andre incentiver for å få resept fylt fra dem. Ifølge Consumer Reports, merkevare narkotika er nesten alltid billigere fra Canada enn fra USA, men generiske legemidler er det ikke. Det er også narkotika assistanse programmer i regi av farmasøytiske selskaper. Sjekk med legen din hvis du trenger hjelp til å betale for dine resepter eller gjennomgå RxAssist på http://www.rxassist.org/.
  • Hvis du bestiller resepter fra utenfor landet, anbefaler Consumer Reports stikker med canadiske nettsteder som har blitt inspisert og sertifisert. Minnesota RxConnect gir en god ressurs til forskning kanadiske narkotika priser. I tillegg må du passe på at den kanadiske nettstedet er sertifisert av Canadian International Pharmacy Association (www.ciparx.ca). Prisen er bare en betraktning når man sammenligner apotekpris. Ditt forhold til apoteket, samt å ha alle dine medisiner gjennom ett apotek for å lettere overvåke legemiddelinteraksjoner er også en annen viktig faktor.

Hvordan resirkulere Pill bokser

Det er flere måter å gjenbruke gamle pille flasker som kan være hoper seg opp og fylle hjem mellomrom. Du kan lage juledekorasjoner, gjøre personlige kits, eller bruke dem til å lagre urter og krydder. Om ikke annet, kan du resirkulere dem. Finne spesielle bruksområder for disse pille esker kan spare deg for penger og hjelpe miljøet. Husk å merke pille flasker når gjenbruk, slik at de ikke vil forveksles med viktige reseptbelagte piller.

Bruksanvisning

Slå dem i små beholdere. Lagre små binders, håndverket glitter, knapper og andre små gjenstander i pille esker i stedet for i større beholdere som tar opp mer plass. Pille esker som brukes som lagercontainere er kostnadseffektive og robuste nok til å bli gjenbrukt.

Snu dem inn håndverket prosjekter. Gamle pille flasker er spesielt nyttig som juledekorasjoner. Kle seg pille flasker med glitter, design og andre kreative håndverk forsyninger. Klipp ut en slit og feste en snor til pillen flasken toppen. Loop strengen rundt et juletre gren for å lage festlige ferie ornamenter.

Lag førstehjelp, sy, eller fiske forsynings kits med større pille esker. Grundig rengjort hver del, tørr og merke hver avsnittet nøye. Sett inn hver seksjon førstehjelp forsyninger som band-hjelpemidler og kremer; fiske forsyninger som fiskekroker og lokker; og sy forsyninger.

Gjør leker for små barn. Fyll gamle pille esker med bønner eller andre støyende elementer. De barnesikkert topper holde elementer fra å falle ut og bli fordøyd av mindre barn. Ikke legg godteri eller mat i pille flasker for barn fordi de kan tro at alle pille flasker inneholde godteri, ikke reseptbelagte legemidler.

Fyll gamle, rene flasker med urter og krydder. Husk å merke flaskene med permanente markører for å identifisere hver enkelt.

resirkulere dem. Sjekk med ditt lokale apotek for å se om de gjenbruke dem. Ikke alle apotek godta gamle resepter, og hvis de ikke gjør det, oppsøke medisinsk oppdrag eller kirker som kan bruke disse pillen flasker for familier og enkeltpersoner i nød. Et annet alternativ er å ta gamle pille esker til en lokal gjenvinningsstasjon. I stedet for å kaste flasker i søpla, vil disse resirkuleringssentre sterilisere og re-produsere pillen flasker som ny.

Hus Product Cure for Eksem

Eksem er en svært ubehagelig hud tilstand der tørr, flassende hud raskt kan bli rød og betent. Verre ennå, kan tilstanden utvikle seg til å bli gråtende eksem, der huden sår lekke væske.

Holde huden hydrert ved å drikke seks til åtte glass vann om dagen, og ved hjelp av en kraftig innendørs luftfukter hjelper enormt, som gjør holde dusjer lunken, så varmt vann kan overdry huden. Det blir også lett kjøpt, ikke-reseptbelagte produkter som kan hjelpe den helbredende prosessen sammen.

Kolloidalt havremel

Dr. Howard Donsky, ansatte hudlege på Toronto General Hospital, foreslår å legge en kolloidalt havremel produkt til badevannet. Kolloidalt havremel bath løsninger er tilgjengelig på store kjeden apoteker, selv om en enklere, billigere og like effektive løsningen er å bare male tørre havregryn deg selv i et krydder eller kaffekvern.

Legg til to kopper kolloidalt havremel eller selvmalt havremel til varme badevannet og godgjøre seg i minst 15 til 20 minutter. Husk å bruke en fuktighetskrem på de berørte områdene etter bading, som havremel bad kan overdry noen hudtyper.

Non-Resept Relief

Mens seriøse ezcema forhold kan kreve en resept hydrokortison krem ​​med en styrke på én prosent eller høyere, hydrokortison kremer med en 0,05 prosent styrke er tilgjengelige uten legens samtykke og kan bidra til å rydde opp i problemet.

En annen svært nyttig reseptfrie middel er et antihistamin, for eksempel Benadryl. Antihistaminer er effektiv på å lindre kløen som kan gjøre et alvorlig tilfelle av eksem mye verre på grunn av overdreven skrape. De er også svært effektiv på å bekjempe betennelse som ofte kommer med eksem.

Den beste planen for angrep med ikke-reseptbelagte apotek kjøp er å bruke en .05 prosent styrke løsning av hydrokortison brukes til de berørte områdene, sammen med doser av antihistaminer tatt med jevne mellomrom.

Som en større grad av forsikring, foreslår Dr. Andrew Weil en 500 mg dose av gamma linolenic acid to ganger om dagen for generell hud helse. Gammalinolensyre ekstrakt kan finnes i store kjedesupermarkeder og helsekostbutikker.

Effektive Fuktighetskremer

Foruten dabbing de berørte områdene med hydrokortison, er en fin måte å behandle eksem å bruke en mykgjørende løsning som inneholder fett, som vil myke opp huden og felle nødvendig huden fuktighet. Eucerin er en populær mykgjørende anbefales av hudleger, som er Aquaphor og Lubriderm Cream.

Når selv behandling av eksem, er det viktig å unngå bløtgjøringsmidler som mangler fuktighet fangende fett og inneholder tung mengder parfyme. Syntetiske dufter kan forverre tilstanden. Hvis luktene oppført i ingrediensene ikke er naturlige oljer, unngå dem.

For gråtende eksem, er Calamine lotion gunstig i å tørke ut oser utslett. Hudlege Dr. Romano of St. Vincent Hospital anbefaler en Calamine lotion med mentol eller fenol lagt til det for ekstra hjelp i kampen mot kløe.

Hvordan Stopp Flat Vorter Fra Sprer

Hvordan Stopp Flat Vorter Fra Sprer


Flate vorter spres lett og har en tendens til å forekomme i stort antall, sier American Academy of Dermatology. Vokser i antall på mellom 20 og 100, ofte i ansiktene til både barn og menn, og på bena av kvinner, de sprer seg til andre deler av kroppen når den berørte huden er irritert. AAD anbefaler at medisinsk behandling av flate vorter overlates til legen din hvis de blir uhåndterlig. Men fordi de til slutt gå bort på egenhånd, kan du stoppe flate vorter sprer seg ved hjelp av retningslinjer anbefalt av medisinske fagfolk.

Bruksanvisning

•  La flate vorter løse på egen hånd, råder den amerikanske Osteopathic College of Dermatology. Kroppen bygger opp en motstand mot flate vorter over en viss tid, etter som de vil gå bort på egenhånd. Dette kan ta måneder eller år. Men hvis du tar en "vente og se" tilnærming, er det sannsynlig at du vil få en immunitet mot humant papillomavirus, eller HPV, som forårsaker vorte, noe som gjør deg mindre utsatt for flate vorter i fremtiden.

Vær forsiktig under personlig stell. Flate vorter spres når høvelen skrubbsår over vorten og overføringer HPV til en infisert område av huden. Ikke barbere løpet flate vorter, råder Mayo Clinic. Unngå å børste eller gre håret på kroppsdeler som er berørt av flate vorter.

Du må ikke plukke eller klø på flate vorter. Viruset kan også overføres til andre deler av kroppen din ved neglene. Når du berører vorter, sørg for å vaske hendene med såpe og vann, råder Mayo Clinic.

Ikke bruk apotek vorte behandlinger til selv godbit flate vorter i ansiktet eller kjønnsorganer, advarer National Institutes of Health. Disse aktuelle medisiner, som er brukt på vorter hver dag i flere uker, kan løse vorter hvis det brukes på en sikker og riktig måte. Men som AAD påpeker, flate vorter er problematisk fordi de forekommer i så store tall.

Spør legen din om hjelp hvis flate vorter komme ut av kontroll. AAD sier at noen aktuelle medisiner kan legen forskrive kan inkludere de som skrelle huden din, slik som salisylsyre, tretinoin eller glykolsyre. Noen ganger voksne kan kreve kirurgisk fjerning av flate vorter.

Hva er årsaken til Planter Vorter?

Plantar vorter - harde, flate, runde områder på fotsålene - Arent en alvorlig helsetrussel. Men de kan forårsake store smerter mens du går eller kjører til et punkt der de forstyrrer dag-til-dag-aktiviteter. Plantar warts anses ikke svært smittsomt, selv om enkelte miljøer er mer gjestfrie mot viruset som forårsaker dem.

Hva er plantar vorter?

Plantar warts, også kalt fotvorter, er til stede på den eneste av foten, eller plantar området. Disse vorter er ikke hevet over hudens overflate, fordi det trykk som utøves av resten av kroppen får dem til å flate. Plantar warts kan være svært smertefullt og blir ofte beskrevet av de som har dem som føler seg som småstein i skoene sine.

Plantar Vorte Årsaker

Plantar warts er forårsaket av å komme i direkte kontakt med en av rundt 100 typer av humant papillomavirus (HPV). Mens enkelte stammer av HPV forårsaker vorter å vises på hender, fingre eller kjønnsorganene, den typen som forårsaker plantar vorter påvirker fotsålene - det vanligvis går unna på egen hånd i løpet av to år.

Er Plantar Vorter smittsomt?

Plantar warts anses ikke ekstremt smittsomt, selv om de er lettere spres i optimale omgivelser: varme og fuktige. HPV som forårsaker plantar warts trives i dusjgulv, garderober og offentlige svømmebassenger. Plantar warts kan også spre seg til andre kroppsdeler når noen berører eller klør på vorter og berører et annet område av huden. De kan også spre seg til andre mennesker gjennom hud-til-hud kontakt.

Plantar vorte behandling

Ifølge Mayo Clinic, kan plantar warts effektivt behandles hjemme ved hjelp av en over-the-counter medisiner som inneholder salisylsyre. Duct-taping plantar vorter før de løse seg selv kan også være en effektiv kur. Men når plantar warts responderer ikke på apotek topicals og hjem rettsmidler, er det i-kontoret prosedyrer og reseptbelagte medisiner som kan hjelpe.

Medisinsk behandling for Plantar warts

In-kontoret behandlinger som bruker kryoterapi (kjemisk frysing) eller Cantharidin eller interferon injeksjoner kan brukes til å behandle plantar warts. Mer invasive behandlinger, for eksempel kutte ut vorte gjennom konvensjonell eller laser kirurgi, er effektive, men ofte mer smertefull enn mindre inngripende metoder. En resept aktuell krem ​​som heter imiquimod - som også brukes til å behandle andre typer vorter - kan brukes av pasienter hjemme. Dersom plantar warts ikke har løst med en annen type terapi, kan en lege injisere vortene med bleomycin, en medisin som også brukes til å behandle visse former for kreft.

Reseptbelagte Spareprogrammer

Reseptbelagte Spareprogrammer


Det er tider når alle trenger litt økonomisk hjelp, og out-of-pocket helsesektoren utgifter kan ta en toll på budsjettet. Resepter kan koste hundrevis av dollar, men er avgjørende for helse og trivsel. Hvis du har en vanskelig tid å betale for reseptbelagte medisiner, er det hjelp tilgjengelig.

Farmasøytiske selskaper

Sjekk med din narkotika produsent. Noen av disse selskapene tilbyr rabatter og lave kostnader eller ingen kostnader programmer for populære narkotika. Du trenger imidlertid nødt til å kvalifisere seg ved å gi bevis av økonomisk nød. Slå opp din narkotika produsentens navn på internett, gå til nettsiden, og se hva de har å tilby.

Sosiale tjenester

Finne lokale ressurser. Det er sosiale etater tilgjengelig for å gi økonomisk bistand. Regjeringens program Medicaid gir bistand til lav inntekt enkeltpersoner som ikke har råd reseptbelagte medisiner. En demonstrert økonomisk bevis på behovet er nødvendig. Avhengig av størrelsen på husholdningen, vil nivået på inntekten for kvalifisering variere.

Snakk med din lege

Ta kontakt med din lege. Legen din er i kontakt med farmasøytiske representanter som prøver å få dem til å foreskrive sine legemidler. Disse representantene er klar over legemidler som er forbundet med rabatt programmer. Store produsenter som GlaxoSmithKline tilbyr rabatter, eller gratis, hvis du er kvalifisert for programmet.

Rabattkort

Søk på Internett. Rabatt narkotikaprogrammer med billige reseptbelagte kortene er tilgjengelige på Internett. Disse kortene er ofte gratis og finansiell informasjon er ikke nødvendig, disse kortene er brukbare på store narkotika forhandlere. CVS, Walgreens, og Rite Aid delta i slike programmer. Hvis du ikke finner et program på nettet, sjekk med apoteket. Han vil være i stand til å fortelle deg om ikke hans apotek er med i et slikt program, og hvordan du kan få et kort.

Raskeste måtene å bli kvitt influensa

Det svikter aldri. Influensa bug streik akkurat når du har noe viktig å gjøre. Du kan ikke bli kvitt det over natten, men du kan kutte syke tid av en dag eller to. Nøkkelen er å ta handling i det øyeblikk du føler symptomer.

Symptomer

Influensasymptomer kan streiken raskt, noen ganger i løpet av noen timer. Så det er viktig å vite hva de er: høy feber, ubehag i brystet, frysninger og svettetokter, ekstrem tretthet, tørr hoste, og den følelsen av total "lousiness." (For barn, som kan vise seg som crankiness.)

Hvil nå

Ikke prøv å være en helt; ikke vent til du virkelig føler forferdelig å hvile. Invester i en liten pute gang med en gang for å hjelpe immunforsvaret få styrke til å kjempe for at infeksjonen. Det gjelder for voksne så vel som barn.

Fluids

For å få fart mot utvinning, trenger du ekstreme mengder væske. Vanlig vann, juice og varme supper - spesielt kyllingsuppe - er best. Ifølge Mayo Clinic, bør du drikke nok væske, slik at urinen er klar eller svært lys gul.

Hvis du er syk akkurat nå, ta noen slurker med vann så snart du er ferdig med å lese denne setningen.

Antivirale

For mange voksne, kan antivirale medikamenter redusere lengden av influensa av en dag eller to. Men du må begynne å ta dem innen 24-48 timer med følelsen symptomer. Leger vil vanligvis foreskrive oseltamivir (Tamiflu) eller zanamivir (Relenza). Som med alle legemidler, være klar over bivirkninger.

Alternative terapier

Når antivirale midler er mangelvare, hvis du ikke kan komme til legen med en gang, det er eller nye bevis som Sambucol, en svarthyllekstrakt, kan bidra til å redusere antall dager du tilbringer i sengen. Du kan kjøpe Sambucol i apotek, helsekostbutikker og på nettet. Under influensasesongen, holde en tilførsel på hånden, slik at du kan begynne å ta den så snart du føler symptomer.

Andre rettsmidler

Noen mennesker sverger ved homøopatisk middel Oscillococcinum å redusere lengden på sykdom. Den er tilgjengelig på drugstores. I likhet med andre antivirale midler, bør det tas i begynnelsen av symptomer for å maksimere effektiviteten. Andre hjem rettsmidler som steam dusj, fuktig varme kompresser og nasal saltvann vasker kan hjelpe lindre symptomene dine, men du vil fortsatt ha å vente ut viruset.

Hva virker ikke

Apotek hyller er fulle av produkter som gir lindring for influensasymptomer. De kan ikke få fart på utvinningen, men noen ganger å bli kvitt den forferdelige hodepinen kan være akkurat det du trenger. Acetominofen (Tylenol) og ibuprofen (Advil) kan lindre symptomer, men de kan også redusere feber, og dermed gjør infeksjonen vare lenger. Leger forsiktig anbefale dem til noen voksne som har behov for å redusere feber sin belastning på hjertet eller lungene. Men de fleste friske voksne er fint uten dem.

One More Day

Så du begynner å føle deg bedre. I et rush for å komme tilbake til jobb eller skole? Ta det med ro. The Centers for Disease Control anbefaler at barn og voksne holde seg hjemme i 24 timer etter at influensa feberen har sunket, for å holde fra å smitte andre.

Advarsler

Hvis du eller pasienten er høy risiko for influensa komplikasjoner - gravid, eldre enn 65 eller yngre enn 3, har astma, hjerte eller lungesykdom, diabetes eller andre tilstander - ring din lege eller helsepersonell så snart symptomer streik. Sjekk alltid med legen din før du tar noen urte-eller over-the-counter medisiner. Ikke bland noen av de virkemidlene som er oppført her, og aldri gi dem til barn med mindre legen foreskriver eller anbefaler dem.

Emergency Signs

Influensa nødsituasjon faresignaler inkluderer problemer med å puste, blåaktig hudfarge, ikke-interaksjon med andre, smerter eller trykk i brystet eller magen, plutselig svimmelhet, alvorlig eller vedvarende oppkast og feber med utslett. Pasienter med noen av disse symptomene bør få medisinsk behandling umiddelbart.

Hvordan unngå Medicare Donut Hole

Dekningen gap i Medicare Part D (reseptbelagte stoffet dekning) er referert til som smultring hullet. Sammen med en $ 310 egenandel som i 2010, er du ansvarlig for å betale 25 prosent av reseptbelagte kostnader til du kommer til $ 2830. Etter det, vil Medicare Part D ikke bidra til kostnadene til du akkumulere $ 6440 i reseptbelagte utgifter eller til starten av et nytt år dekning. Du vil bli pålagt å betale fem prosent av reseptbelagte kostnader ut av lommen etterpå. Medicare bolle hull trenger ikke å sette hull i lommeboken, men.

Bruksanvisning

Bruk generiske legemidler. Siden generiske legemidler er billigere, kan du holde kostnadene under dekning terskel. Starte tidlig for å holde den totale ned.

Be legen din om prøvene. Legene har ofte reseptbelagte prøver av drgus på hånden. Ved hjelp av prøver kan hjelpe deg å holde under grensen dekning eller spare deg penger hvis du faller i smultring hullet. En prøve vil også tillate deg å se hvordan du reagerer på medisinen før du fyller en hel resept. Hvis du har bivirkninger, vil du vite før du kaster bort penger og komme nærmere grense dekningen.

Sammenlign priser på ulike apotek. Ikke alle apotek lade de samme prisene for et bestemt legemiddel. Et par dollar i innsparinger kan legge opp, spesielt hvis du får nær dekning gap. Ring lokale apotek for priser før du slippe av din resept.

Eliminer unødvendige medisiner. Hvis penger er en stor bekymring, bør du vurdere å eliminere resepter som ikke er absolutt nødvendig. For eksempel, hvis du tar en reseptbelagte medisiner for acid reflux, kan en over-the-counter medisiner være like effektive. Snakk med legen din for å vurdere din nåværende behov.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan unngå smultring hullet, fortsetter å gi din Medicare Part D medlem ID-kort på apoteket for å motta din planens nedsatte resept pris. Presentere kortet sikrer også at kostnadene vil bli brukt til det totale, slik at du kan klatre ut av smultring hullet raskere.

Overseas Pharmacy Safety

Mange utenlandske internett eller postordre apotek tilbyr reseptbelagte legemidler til en redusert pris, eller uten at det krever en resept. Selv fylle resepter på nettet kan være billig og praktisk, er oversjøiske apotek ikke regulert av US Food and Drug Administration, og kan ikke være sikker.

Funksjoner

Oversjøiske internett apotekene noen ganger selge falske, forurenset eller utløpt narkotika. Medisinen kan også lagres eller transporteres på feil måte, noe som kan gjøre narkotika farlig eller ineffektiv. Noen utenlandske legemidler er ikke produsert med trygge standarder og er ikke kontrollert for sikkerheten eller effektiviteten. Til slutt, kjøpe utenlandske narkotika er ulovlig i mange deler av USA, ifølge Maryland Board of Pharmacy.

Oppløsning

Hvis du ønsker å kjøpe medisin på nettet, unngå oversjøiske apotek og velge en state-lisensiert apotek lokalisert i USA. Ikke bruk apotek som dispensere medisiner uten resept.

Betraktninger

Hvis du trenger å fylle en amerikansk resept mens du besøker et fremmed land, må du vite det generiske navnet på resept. Amerikanske merkenavn ofte høres lik eller identisk med utenlandske merkenavn for ulike legemidler.

Kjøpe kanadiske narkotika

Kjøpe kanadiske narkotika


Merkevare-navnet narkotika er billigere i Canada enn i USA fordi prisene i Canada reflekterer de av de europeiske landene narkotika selges i. Som et resultat av mange amerikanere foretrekker å kjøpe sine medisiner fra kanadiske kilder.

Bruksanvisning

krysse grensen til Canada. Hvis du bor i den nordlige USA kan det være verdt pengene å ta en kort tur over grensen til Canada for å kjøpe narkotika og spare på medisiner regninger. Neon busser tilbyr rundturer fra til Toronto New York starter på $ 1 hvis du bestiller tidlig nok.

Canada Narkotika er et nettsted som leverer reseptbelagte og over-the-counter narkotika til lavere kostnader enn du ville finne i USA. Shipping er bare $ 6.95 eller gratis hvis kjøpet totalt $ 99 eller mer. For mer informasjon, besøk www.canadadrugs.com eller ringe (800) 226-3784.

The Online Canadian Pharmacy drives av lisensierte farmasøyter som er forpliktet til å gi kunder med trygge resepter. Kjøpe narkotika på www.onlinecanadianpharmacy.com/ eller ringe deres gratis nummer, (888) 730-3338.

Cross Border Pharmacy tilbyr et diagram som viser hva besparelsene vil være hvis du kjøper narkotika via deres nettsted. Se diagrammet på http://www.crossborderpharmacy.com/index.html og se bestillings detaljer ved å besøke http://www.crossborderpharmacy.com/ho_home.html.

For å sammenligne prisene på ulike nettapoteker, besøk www.pharmacychecker.com. Ikke alle apotek oppført er i Canada. Velg medisinen du trenger klikk på det, og når du blir tatt til neste side klikk på "se priser." En lett-å-lese tabellen vil sammenligne priser for medisiner i nettapoteker i USA, Canada og andre land.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at når du importerer kanadiske narkotika er mot USAs politikk, vil FDA ikke tiltale forbrukere som importerer små mengder (tre måneders verdt eller mindre) for personlig bruk. I tillegg, når du kjøper legemidler på nettet du kjøre en liten risiko for å motta utløpt av falske legemidler. Sjekk omdømmet til nettstedet du velger.

Michigan Pharmacy Technician Krav

Michigan Pharmacy Technician Krav


En apotektekniker kan forberede medisiner under ledelse av en lisensiert apoteket. Teknikeren arbeider i klinikker, sykehus, apoteker og apotek og tiltak, mikser, teller, etiketter og registrerer medisindoser og aksepterer refill forespørsler eller skriftlige resepter. Andre oppgaver omfatter å opprettholde pasientprofiler og medisinsk forsikring skjemaer og poster og holde lager av medisiner, ifølge National Pharmacy Technician Association. Du kan bli en apotektekniker med en high school grad og postsecondary utdanning.

Forberedelse

En apotektekniker lærer jobbkravene gjennom en high school diplom med fokus på apotek, en high school diplom med en farmasøytisk yrkesrettet utdanning eller en knytte grad i apotek teknologi, ifølge Michigan hjemmeside. Nyttige kurs i videregående skole inkludere matematiske, teknologi, datamaskiner og vitenskap. Potensielle techs kan også melde deg på yrkesfag, som apotek bistå, og arbeider under oppsyn av en registrert apotek. Klasser i et college apotek teknologiprogram inkluderer algebra, kjemi, anatomi, fysiologi, detaljhandel apotek, helse, apotek konsepter, mikrobiologi og apotek etikk og jus.

Ytterligere krav

De fleste arbeidsgivere spør en søker å ta en fysisk eksamen og en tuberkulosetest. Dessuten kan ingen dømt for en forbrytelse jobbe som apotektekniker fordi jobben omhandler kontrollerte stoffer. Søkeren er også gjenstand for en bakgrunnssjekk, ifølge Michigan hjemmeside. En apotektekniker som jobber på et sykehus vanligvis må bære en uniform. En retail apotek kan kreve en tekniker til å bære en uniform eller lys jakke.

Sertifisering

En apotektekniker bistår farmasøyter og trenger ikke et apotek bachelorgrad eller må passere et statlig styre eksamen eller fullføre et apotek internship, som registrerte farmasøyter gjør. En tekniker kan imidlertid bli en sertifisert apotek tekniker ved å sende Pharmacy Technician Certification Board undersøkelse, ifølge Michigan hjemmeside.

Sammenligning Medicare Part D Planer

Hva dekkes av Medicare Part D planer varierer fra stat til stat og fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. De fleste forsikringsselskaper har flere typer Part D dekning. Den beste måten å velge en Medicare Part D plan er å se på premiene og dekning, og finne en som dekker dine behov.

Månedlig Premium

Det første du må se på er premie belastet for Medicare Part D dekning. Ulike planer krever betaling av en annen månedlig premie. Selv om premium pris er ikke det eneste du bør se på, velge en premie du har råd er en viktig del av å sammenligne Medicare Part D planer. Lavere premie vanligvis resultere i mindre fordeler, for eksempel høye egenandeler.

Egenandel

Egenandelen er beløpet du må betale før forsikringsselskapet vil begynne å betale fordeler. Noen planer har ingen egenandel, noe som betyr at forsikringen vil umiddelbart begynne å betale fordeler. Hvis en plan har en $ 295 egenandel, må du betale den første $ 295 i narkotika kostnader hvert år før forsikringsselskapet vil begynne å betale for din narkotika.

Dekning Gap

De fleste Part D planer har en maksimal nytte de vil betale i et år. Du er ansvarlig for noe utover dette nivået til du kommer til et punkt der katastrofale dekning spark i. Dette kalles "dekning gap", eller "smultring hullet." Noen planer ikke tilby dekning etter maksimalt utbytte er betalt. Andre planer tilby noen dekning for noen generiske legemidler, og atter andre fullt ut dekker generiske legemidler utover maksimal dekning.

Fordel typer tilgjengelig

Det finnes to typer av Medicare Part D fordeler: grunnleggende og forbedret. Forskjellen i strukturen av kostnadsdeling. Forbedrede baserte pensjonsordninger vanligvis betale en høyere prosentandel av narkotika kostnader enn grunnleggende ytelsesordninger.

Lavinntekts Subsidier

Noen stater har lav inntekt subsidier for de som trenger hjelp med å betale sine Medicare Part D premier, egenandeler og copayments. I stater hvor de blir tilbudt, subsidier er tilgjengelig for hele eller deler av kostnadene for kvalifiserende planer. Men ikke alle planer kvalifisere for lav inntekt subsidier.

Andre hensyn

Ikke alle Part D planer dekke alle rusmidler. Det er viktig å sjekke med forsikringsselskapet for å bekrefte dekning av dine eksisterende resepter. Også, ikke alle apoteker godta alle Medicare Part D planer. Sjekk med apoteket for å sørge for at det vil akseptere planen du vurderer.