Digidexo.com

hva er eagle syndrom

Tegn og symptomer på TMJ & Eagles syndrom

TMJ og Eagle syndrom innebærer smerte eller ubehag i eller rundt munnen regionen. Selv om symptomene oppstår fra ulike kilder, har mange mennesker opplever Eagle syndrom blitt feildiagnostisert som å ha TMJ, og vice versa.

Identifikasjon

Det vanligste symptomet knyttet til TMJ inkluderer smerter i kjeven, spesielt når du tygger, mens Eagle syndrom har ubehag i halsen. Begge forhold kan føre til smerter rundt øret.

Effekter

TMJ symptomer oppstår når kjeveledd, som ligger i kjeven, blir skadet eller beveger seg ut av stilling. Eagle syndrom skjer når styloid prosessen, et bein som går fra skallen til svelg og tunge, blir strukket.

Advarsel

Begge forhold kan føre til slike alvorlige komplikasjoner som alvorlige ansikts smerter. I tilfelle av kjeveleddet, kan det utvikle seg til og med inn i deformasjon av ansikts bein.

Funksjoner

Andre symptomer relatert til TMJ inkludere slike klare tegn som kjeveklikke og en ujevn bite. Eagle syndrom lider har blodskutte øyne og forandringer i stemmen.

Forebygging / løsning

Alt fra anti-inflammatoriske legemidler, til å bite vakter, til kirurgi kan brukes til å hjelpe slaget TMJ. Kirurgi er fortsatt det mest levedyktige alternativet for behandling av symptomer på Eagle syndrom.

Hva er Mailbox syndrom?

Hva er Mailbox syndrom?


"Mailbox syndrom" er en uformell pop-kultur referanse som, i alle bruksområder, refererer til en persons forhold til hennes postkasse. Det kan referere til en fysisk postkasse, men mer typisk refererer til en e-post innboks.

Postkasse syndrom

Som blogger Amit Agarwal beskrev det: "Hvis du finner deg selv stirrer på innboksen din lurer på hva det er du bør gjøre, har du sannsynligvis fått postkasse syndrom."

Tom og Full

Flere bloggere (inkludert journalist Susan Poremba i bloggen sin "I Breathe, derfor skriver jeg) beskriver" tom postkasse syndrom. "Brukeren rushes til datamaskinen, eller rett og slett ikke la den, ivrig for en e-post å ankomme." Full postkasse syndrom "refererer til en tvang til å lagre hver e-post eller å tillate e-post for å samle uåpnet til en e-innboksen er full.

Urban Dictionary

Den "Urban Dictionary," en online ordbok av slang, viser ikke "postkasse syndrom."

Crackberry

Urban Dictionary gjør list "Crackberry", et derivat av "Blackberry," mobiltelefonen / e-post enhet. Som Urban Dictionary definerer "Users / eiere er vanligvis avhengige av å sjekke e-post og veksling korte meldinger på enheten," vises som "avhengige som en crackhead er på røret."

Klinisk diagnose

Den nåværende utgaven av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV), publisert i 1994, ikke gjenkjenner "postkasse syndrom" eller noen Internett-relaterte sykdommer. DSM-V, som er satt for utgivelse i 2013, antagelig vil ta Internett-avhengighet.

Hva er IBS syndrom?

Irritabel tarm syndrom (IBS) --- også kjent som funksjonell tarm syndrom --- er en funksjonell lidelse i tarmen som forårsaker ubehag i magen, kramper, oppblåsthet, luft i magen, og forstoppelse eller diaré. IBS rammer oftest kvinner over 20 år.

Betydning

Ifølge Mayo Clinic, en av fem personer i United distriktsdomstol lider av IBS symptomer. IBS er primært en kronisk tilstand som kan styres gjennom endringer i livsstil.

Årsaker

De eksakte årsakene til IBS er ukjent, men følgende faktorer kan fungere som triggere: intoleranse for visse matvarer, stress, hormonelle endringer og underliggende sykdommer.

Behandling

Behandling av IBS er rettet mot lettelser symptomene. Behandlingen innebærer medisiner, stress og endringer i kostholdet. Noen mennesker kan trenge rådgivning for å håndtere stressrelaterte symptomer som ikke responderer på medisiner.

Medisinering

Medisinering egnet til å behandle IBS symptomer inkluderer fiber kosttilskudd, anti-diaré narkotika, antikolinerge medisin, antidepressiva og antibiotika. Alosetron og lubiprostone er to IBS-spesifikke legemidler som er godkjent for bruk hos kvinner.

Diet

Personer med IBS bør unngå matvarer som kan forverre symptomene, for eksempel fet mat, meieriprodukter, alkohol, kaffe og brus. De bør inkludere high-fiber matvarer i kostholdet.

Hva er Stroke syndrom?

Hva er Stroke syndrom?


Et hjerneslag syndrom er et sett av symptomer som bidrar til å identifisere hvilken del av hjernen har blitt skadet. Når et hjerneslag oppstår på grunn av iskemi (utilstrekkelig oksygentilførsel) fra blokkering i en arterie eller blødning, hjerneceller begynner å dø, og de områdene av kroppen styres av denne delen av hjernen kan ikke fungere skikkelig. Ifølge Merck Manuals, de fleste slag oppstår i høyre eller venstre cerebrale hemisfærer, men sjeldne hjerneslag inntreffer i lillehjernen eller hjernestammen.

Høyre halvkule

Internett Stroke Senter skisserer syndromer forbundet med slag i ulike områder av hjernen. Strokes i den høyre hjernehalvdelen årsaken svakhet eller delvis eller fullstendig lammelse på venstre side. Synet kan bli svekket i det venstre øyet, og du kan ha problemer med å bedømme avstand eller ved hjelp av små motoriske ferdigheter, som for eksempel å plukke opp små gjenstander. Du kan reagere impulsivt og glemmer eller benekter du er deaktivert, risikere skade og har episoder av depresjon. Din korttidshukommelsen kan svekkes, og du kan ha problemer med å følge retninger eller holde fokus på en oppgave.

Venstre halvkule

Strokes i venstre hemisfære føre til høyresidig svakhet eller lammelse og svekkelse av synet på høyre øye. Du kan bli svært forsiktige og treg i din oppførsel med episoder av depresjon. Din korttidshukommelsen kan svekkes slik at du ikke lære ny informasjon enkelt og spesielt har problemer med matematikk. Merck Håndbøker oppmerksom på at områdene som styrer språket er i frontal og temporale regioner i venstre hjernehalvdel, så et slag kan det føre til at du afasi (talevansker) i varierende grad fra snuble over ordene til manglende evne til å forstå eller snakke. Du kan også ha problemer med lesing eller skriving.

Cerebellum

Cerebellare slag er svært sjeldne, men fordi balanse og koordinasjon er kontrollert av lillehjernen, et slag i dette området resulterer i ataksi (til vanskeligheter eller manglende evne til å gå). Du kan også lider av svimmelhet, hodepine og kvalme og oppkast.

Brain Stem

Hjernestammen kontrollerer kritiske hjerte- og lungefunksjoner, slik at et slag i hjernestammen fører ofte døden som hjerte og / eller lunger mislykkes. Men hvis du overlever, kan du oppleve et bredt spekter av symptomer, inkludert hjerte og lunge dysfunksjon, quadriparesis eller quadriplegia (svakhet eller lammelse i hele kroppen), nedsatt syn, problemer med å svelge eller snakke. Noen mennesker blir værende i en vegetativ tilstand i en permanent koma.

Betraktninger

Mens et slag kan være ødeleggende, kan hjernecellene regenerere til en viss grad, og andre deler av hjernen kan overta funksjonene til skadede områder, slik at slag syndromene kan forbedre med fysioterapi og / eller tale terapi.

Hva er Myelodysplasi syndrom?

Myelodysplastisk syndrom er en gruppe lidelser hvor stamceller i kroppen danner ikke eller fungerer riktig. Dette betyr at det ikke er nok friske celler i kroppen, noe som kan føre til livstruende komplikasjoner. Ifølge Blood Cancer og Leukemi nettside, er mellom 7000 og 12 000 nye tilfeller av myelodysplastisk syndrom diagnostisert hvert år i USA

Betraktninger

Myelodysplastisk syndrom ikke er kreft, men noen former av tilstanden kan føre til akutt myeloid leukemi, en form for kreft. Av denne grunn er syndromet ofte referert til som pre-leukemi.

Symptomer

Tretthet og kortpustethet, lett blåmerker eller blødninger, mister vekt utilsiktet, veldig blek hud, hyppige infeksjoner, petekkier (små røde flekker under huden), svakhet og feber er symptomer på myelodysplastisk syndrom.

Typer

Det finnes forskjellige typer av myelodysplastisk syndrom. 5q-syndrom påvirker DNA av kroppen. Hypoplastisk MDS fungerer som anemi i kroppen. MDS med myleofibrosis fører benmargen til å vokse i milt og lever. Og regelmessig benmarg er erstattet med vev og fibrose MDS med fremtredende eosinofili forårsaker et overskudd av visse hvite blodceller.

Kreftrisiko

Pasientene er klassifisert etter deres risiko for å utvikle kreft. Intermediate-1 er det laveste risikonivå. Pasienter på dette nivået har ildfast anemi, ildfast anemi med ringsel sideroblaster eller refraktær anemi med overdreven blasts. Pasienter som har høyere risiko for å utvikle kreft anses Intermediate-2 og har vanligvis refraktær anemi med overdreven blaster i transformasjon eller krom myelomonocytisk leukemi.

Årsaker

Det er ingen kjent årsak for primær myelodysplastisk syndrom. Noen årsaker til sekundær myelodysplastisk syndrom inkluderer kjemoterapi og miljøgifter.

Metabolsk syndrom og fedme

Fedme er en av de største epidemiene i USA Millioner av amerikanere er overvektige, og like mange nærmer seg eller fedme. For å bekjempe tilstanden, er det viktig å kjenne og forstå de ulike faktorer assosiert med fedme. Metabolsk syndrom er en gruppe av risiko som faktor i ett individ. Risikoene forbundet med metabolsk syndrom, så er det viktig å søke medisinsk hjelp for å behandle problemene knyttet til den.

Hva er Metabolsk syndrom

Metabolsk syndrom er en karakterisert gruppe av risiko forbundet med metabolismen som er funnet i én person. Disse faktorene omfatter abdominal fedme, høyt blodtrykk, insulinresistens, pro-inflammatorisk tilstand (en forhøyet C-reaktivt protein i blodet) og aterogene dyslipidemi (blodfettforstyrrelser, høyt kolesterol).

Risiko

De som har blitt diagnostisert med metabolsk syndrom har spesiell risiko for koronar hjertesykdom, sammen med forskjellige andre sykdommer forårsaket av oppbygging av plakk innenfor veggene av arteriene. Slike sykdommer inkluderer slag og perifer vaskulær sykdom og type 2 diabetes. Det er mange personer diagnostisert med metabolsk syndrom i USA og mange flere mennesker blir diagnostisert med det hele tiden. Så langt er det rundt 50 millioner mennesker som har metabolsk syndrom.

Den øverste risikoer knyttet til denne tilstanden er abdominal fedme og insulinresistens. Når kroppen din er motstandsdyktig mot insulin, betyr det at kroppen din ikke er i stand til å bruke insulin effektivt - det er en generell stoffskiftesykdom. Noen ganger er metabolsk syndrom kalles insulinresistens syndrom.

Andre faktorer

Noen av de andre tilstander forbundet med metabolsk syndrom er fysisk inaktivitet, aldringsprosessen, genetisk predisposisjon og hormonell ubalanse. Det er noen personer som er genetisk disponert for insulinresistens. Deretter med en kombinasjon av andre ervervede faktorer kan bidra til utbruddet av insulinresistens, så som inaktivitet og overflødig fett. Mange av menneskene som utvikler dette har abdominal fedme. Så langt er de molekylære nivåer ikke fullstendig kjent mellom metabolske risikofaktorer og insulinresistens.

Diagnose

Det er ingen organisert system eller kriterier for diagnostisering av stoffskiftesykdom ennå, men kriteriene gitt av National Cholesterol Education Program, eller NCEP, brukes mye. Det anbefales at tre eller flere av de følgende komponenter som befinner seg i en pasient (i henhold til American Heart assosiere og National Heart Lung and Blood Institute):
• Forhøyet livvidde (over 40 inches i menn og over 35 inches i kvinner)
• Forhøyet blodtrykk
• Forhøyet glukose
• Redusert HDL kolesterol (godt kolesterol)
• Forhøyede triglyserider

Behandling

Behandling som brukes til å behandle og administrere langsiktig og kortsiktig metabolsk syndrom inkluderer vekttap, økt fysisk aktivitet og sunne matvaner.

Globus syndrom

Globus syndrom


Tilstanden kalles globus syndrom ble først brakt til lys rundt 2000 år siden av Hippokrates "far til medisin." I hans medisinske notater dokumentert han tilstanden som en plage type sykdom, forårsaket av psykisk abnormitet. Under tiden med Hippokrates global syndrom ble kjent som "global hystericus", men dagens moderne leger synes å ha funnet en sammenheng mellom globus syndrom tilstand og sure oppstøt.

Hva er Globus syndrom?

Begrepet globus syndrom er også referert til som globus sensasjon; en tilstand som er merket med en følelse av fylde i halsen. Merck forklarer at pasienter som har blitt diagnostisert med global syndrom ofte oppleve følelsen av en klump eller masse i området av halsen. Men ved ytterligere undersøkelse av en lege det ikke er fysisk bevis for at det er noen hindring i halsen.

Symptomer

Foruten følelsen som de har en klump i halsen, pasienter også beskrive globus syndrom som følelsen som mat eller et fremmedlegeme sitter fast på baksiden av halsen. Nexium Forskning forklarer at vekttap er ikke et problem fordi syndromet ikke forstyrrer med å spise. Det gjør det, men gjør det vanskelig for en pasient å svelge spytt og medisiner som er i pilleform. Noen pasienter rapporterer at globus syndrom er mer alvorlig i løpet av kvelden.

Hvordan er det diagnostisert?

En pasient opplever symptomer på globus syndrom bør vurderes av en lege. Under eksamen, vil en lege se etter indikasjoner på heshet eller en svulst under tungen. Tilstedeværelsen av en av disse ville utelukke globus syndrom og indikerer en underliggende sykdom. I boken "Diagnostisering og behandling av symptomer i luftveiene," forfatteren Richard S. Irwin avslører at behandlende lege vil også undersøke hals, bihuler og hals for å utelukke sykdom. Diagnostiske tester kan også anvendes for å bekrefte at globus syndrom ikke er forårsaket av en masse eller oppbygging av slim.

Årsaker

Årsaken globus syndrom er fortsatt ukjent, men leger teoretisere at det kan være relatert til gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Ifølge American Academy of Family Physicians, er globus syndrom den vanligste symptomet forbundet med GERD. Faktisk er mellom 23 og 60 prosent av pasienter som opplever globus syndrom også diagnostisert med gastroøsofageal reflukssykdom.

Behandling

Ingen medisiner har vist seg effektive i behandlingen av globus syndrom, men leger har konstatert at deres pasienter har en reduksjon i globus syndrom symptomer når GERD er blitt behandlet. Rhinologist og Nasal plastisk kirurg Dr. Joe Marais forklarer at kontinuerlig harking og svelging kan gjøre følelsene forbundet med globus syndrom mer uttalt og foreslår å gjøre en bevisst innsats for å begrense slike vaner. Også suger på et stykke hardt godteri eller svelge en kald drikke kan også være nyttig.

Hvordan er Moebius syndrom Bestått?

Hvordan er Moebius syndrom Bestått?

Hva er Moebius syndrom?

Moebius syndrom, også kjent som Mobius syndrom, er en nevrologisk lidelse som er sjeldne og effekter barn fra fødselen av. Barn og voksne med Moebius syndrom er ikke i stand til å bevege øynene fra side til side og har problemer med å blinke, smilende, frowning, suger, og griner. Andre symptomer til stede hos personer som har Moebius syndrom inkluderer taleforstyrrelser, søvnforstyrrelser, problemer med å svelge, pusteproblemer, synsvansker, sensorisk integrasjon dysfunksjon og svak overkroppen styrke, mangel på ansiktsuttrykk, fôring og kveles problemer, øye følsomhet, forsinkelser i motoriske ferdigheter, krysset øyne (også kalt skjeling), sikling, deformert tungen, ganespalte, begrenset tungen bevegelse, hørselsproblemer, taleforstyrrelser, skamslått føtter og hender misdannelser. Hvis du tror barnet ditt kan ha Moebius syndrom, ta ham til lege så snart som mulig for en undersøkelse.

Kjemien bak Moebius syndrom

Moebius syndrom effekter det 6. og 7. hjernenerver, noe som reduserer muligheten for pasienter til å flytte sine ansikter og øyne. Selv om noen lider av Moebius syndrom har bare disse nerveforstyrrelser i hjernen, andre hjernenerver som kan være berørt inkluderer 3., 4., 5., 9., 10., og 12. nerver. Hvis den 8. hjernenerve kommer i stand vil pasienten trolig lider av hørselstap. Selv om det er kirurgiske prosedyrer for å gjøre ansiktsmusklene mer brukbare for Moebius pasienten, er det i dag ingen kur for Moebius syndrom.

Er Moebius syndrom Arvelig?

Fordi Moebius syndrom er en tilstand som påvirker hjernen, det er konstant studier prøver å avgjøre hvorvidt Moebius syndrom er genetisk eller arvelig. Ifølge Department of Human Genetics, University of Cape Town Medical School i Sør-Afrika, har en link blitt oppdaget mellom fravær av kromosom 13 og noen Moebius syndrom lider i Sør-Afrika, som kan vise at sykdom er en genetisk lidelse. Men fordi Moebius er en svært sjelden sykdom, har det vært vanskelig for leger å finne en felles kobling mellom alle pasienter Moebius syndrom. Som i 2009, har ingen offisielle krav er gjort hvorvidt sykdommen er arvelig eller genetisk, og bestått av Moebius syndrom anses å være tilfeldig. Det er imidlertid påvist at Moebius syndrom er ikke smittsomt, og det er alltid til stede ved fødselen.

Hva som forårsaker store smerter i buen på foten?

Har du noen gang hatt en smerte i buen av foten din ved å komme ut av sengen? Eller kanskje det oppstår etter langvarig stående, løping eller gåing. Noen ganger kan du gå den av og andre ganger skyting smerte er mer enn du kan stå. Følgende er noen syndromer som forårsaker bue smerte. Forstå at disse er muligheter, og på ingen måte en diagnose. Søke medisinsk behandling når det trengs.

Mulige årsaker til smerter i fotbuen

Buen på foten består av et band av fascia som festes tærne til calcaneus bein (hæl). I mange tilfeller fascia blir irritert og betent. Denne irritasjonen kan også innebære akillessene og muligens leggen, siden akillessene knyttet til disse musklene og kontrahering dem kan skape smerter i buen. Heat, klassisk massasje og treg strekk kan løsne det nok for å lindre smerten. Løpere har ofte problemer på grunn av hælen / tå vektbærende handling. Dette kan skape mikro-tårer i fascia hvis du ikke skal strekke før du kjører. Forskjellige benlengder resulterer i en ujevn gangart også kunne være en faktor, som kunne tårer til fascia, eller plantar fasciitis, som er den mest vanlig kjent syndrom av buen. De eldre kan ha degenerasjon og bryte ned av fascia fibrene som de alder skaper mikro-tårer, noe som gjør dem mer utsatt for fotproblemer. I disse tilfellene en bue støtte er spesiallaget for å løse problemet

Lav Kalium

Lav kalium kan også opprette foten kramper. Hvis kalver er stramt og kramper kan trekke handling påvirker buen. Tegn og symptomer på lavt kalium inkluderer svakhet, tretthet, muskelkramper, forstoppelse og unormal hjerterytme (arytmier). Behandling av lav kalium er rettet mot den underliggende årsak, og kan omfatte kaliumtilskudd. Hvis du er bekymret for din kaliumnivå, snakk med legen din.

Plantar fasciitis

Smerter ved stiger i morgen eller smerter under lange turer eller langvarig stående kan være plantar fasciitt. Dreven strekking av plantarfascien vil rive det, og kan føre til helbrede spurs hvis ikke en ordentlig måte. Et eksempel er stiger opp på ballen av foten barefoot, som om nå for noe, eller når iført høye hæler. Begge er unaturlige posisjoner for foten, slik støtte av buen er svært viktig. En lav hæl, og i noen tilfeller en bue støtte, anbefales. En helhetlig tilnærming til raskt å løse plantar fasciitt er med svenske Bitters. Prøv å fortynne bitter med renset vann og suge et ess bandasje i det. Slather kakao smør eller smult på buen og toppen av foten for å hindre uttørking. Klem ut overflødig væske i bandasjen og vikle foten løst. Deretter sette en plastpose over bandasjen og en sokk over det og gå til sengs. Gjør dette i 3-7 netter til smerten er borte. Jo raskere du gjør dette etter skade jo bedre; urtene suge inn i konseptet og fremme helbredelse.

Tarsal Tunnel Syndrome

Når posterior tibial nerve blir komprimert i tarsal tunnel, er det nummenhet over buen på foten, samt smerte, svie eller prikking (nervesmerter). Tarsal tunnel syndrom kan forveksles med plantar fasciitis eller hælspore, og legen din kan utelukke det med en nerve conduction test. Dette syndromet er hva carpal tunnel syndrom er til hånden / håndleddet.

Bekhterevs sykdom

Bekhterevs sykdom kan skade brusk og bein i ryggraden og hoftene og føre til disse områdene smeltet sammen. Når dette skjer det begrenser din mobilitet og skader nerver, noe som i sin tur kan skape hæl og bue smerte.

Alternative behandlinger for Restless Leg Syndrome

Alternative behandlinger for Restless Leg Syndrome


Ingen kan helt forstå hva Restless Leg Syndrome er inntil hun en dag lider med det. Det er en merkelig følelse som får deg til å hele tiden flytte bena; de synes ubehagelig i alle posisjoner, og trangen til å flytte dem er nesten uimotståelig. Det føles nesten som om beina er under andres kontroll som de rykk og kreve å bli flyttet enda en gang. For alle som lider med Restless Leg Syndrome (RLS), søvn er nesten umulig, og jo mer du tenker på det, jo verre det synes å bli.

Selv om det finnes medisiner tilgjengelig for å hjelpe med RLS, kan du ikke ønsker bivirkninger og kan velge å søke etter hjem rettsmidler eller alternative behandlinger. Her er en samling av rettsmidler og alternative behandlinger som anses som trygt for alle å prøve.

Enkle endringer

Ta en spasertur på kvelden. Noen sier at mild trening i kveld hjelper lindre RLS symptomer.

Gjør milde strekninger i kveld.

Drikk minst en halvliter vann i kveld for å unngå dehydrering, som mild dehydrering kan forverre symptomene.

Reduser inntak av koffein, spesielt etter 14:00. Unngå alkohol og nikotin.

Wear strømper til sengs.

Endringer i kostholdet

Ta en multivitamin med jern daglig. Vær sikker på at den inneholder 100% av den voksne daglige behov for vitaminer B6, B12, kalium og jern.

Drikk 12 oz. tonic vann daglig.

Bland 1 c. varmt vann med 1 ss. honning og 1 ss. eple cider eddik og drikke på kvelden.

Spis ett av følgende hver kveld før sengetid: en appelsin, en banan eller tre svisker

Avslapping

Bestrebe seg på å slappe av i kveld og ikke bekymre seg for ting. Lytt til dempet musikk og lese noe lett og morsomt. Nipp til en urte te som induserer avslapning og søvnighet. Hold føttene og anklene varme. Du kan prøve å massere lotion inn føttene før du tar på strømper, massasje hjelper mange folk slappe av.

Gå til sengs på samme tid hver kveld og stå opp på samme tid hver morgen. En vanlig søvn tidsplan vil signalisere kroppen din at det er på tide å sove om natten, og vil hjelpe deg å slappe av.

Off-the-wall rettsmidler

Gni varm eple cider eddik på føttene og leggene.

Plasser et såpestykke mellom madrass pad og bunnen av arket på sengen (jeg ikke gjør dette opp); mange hevder dette har gitt dem lindring av RLS.

Dyppe føttene i svært kaldt vann i 20 sekunder; ta dem ut og tørk dem før pakke dem i en forvarmet varmepute.

Konsultere lege

Sjekk med legen din før du diagnostisere deg selv med RLS. Legen bør utelukke alle andre mulige årsaker, som for eksempel ernæringsmessige mangler, anemi, diabetes, skjoldbrusk forhold og nyresykdom.

Om Myelodysplasic syndrom

Myelodysplastisk syndrom, eller MDS, refererer til en bred gruppe av kreft i blodet og / eller benmarg. Leukemi og lymfom Society anslår at 11.000 MDS tilfeller er diagnostisert årlig, basert på et gjennomsnitt på 50 484 diagnostiserte tilfeller mellom 2001 og 2005 i de amerikanske menn over 70 er de vanligste pasienter rammet av MDS. Det finnes flere forskjellige typer av MDS, hvorav noen er høyere risiko enn andre.

Hva er myelodysplastisk syndrom?

Myelodysplastisk syndrom begynner i benmargen, når normale benmargceller begynner å mutere. Det er to forskjellige typer av myelodysplastisk syndrom: høy risiko MDS og lav risiko MDS. Hos pasienter med lav risiko MDS, utvikler kreft langsomt og blodceller og blodplater som er gjort i benmargen fortsette å være relativt vanlig. Den vanligste bivirkningen av lav risiko MDS er anemi, men for det meste hver av cellene fortsetter å fungere normalt.
Høy risiko MDS begynner også i benmargen, men cellene er produsert innen benmargen ikke lenger fungere som normalt. Hos pasienter med MDS, blir cellene utgitt før de er utviklet. Disse cellene, kalt "blasts" blir sluppet tidlig. Vanligvis blastceller utgjør mindre enn 5% av cellene i marg, men i en pasient MDS de står for høyere enn 5%. De blast celler aldri utvikle fullt ut, og slik at pasientene utvikler lavt antall blodceller (røde blodceller, hvite blodceller og blodplater). Den lave celletall fører til en rekke mulige medisinske problemer.

Myelodysplastisk syndrom og Leukemi

MDS kan utvikle seg til akutt myelogen leukemi (AML). Pasienter hvis benmarg inneholder 20% eller høyere blåse (umodne) celler blir kategorisert som å ha AML, som er en livstruende form av leukemi.

Årsaker

I de fleste pasientene, er MDS anses å være en primær cancer, og har ingen kjent årsak. Imidlertid kan MDS også forekomme som en sekundær form for kreft. Dette betyr MDS ble forårsaket av behandlinger i forbindelse med andre krefttyper (herunder kjemoterapi og strålebehandling). MDS i forbindelse med kreftbehandling er sjeldne, og vanligvis pasienten har også en arvelig genetisk defekt som gjør hans kropp mindre i stand til å tåle den behandling av kreft.
Eksponering for et kjemikalie som kalles benzen, som er funnet i sigaretter og industrielle innstillinger, kan også føre til MDS ved å skade celle DNA.

Symptomer

MDS kan være asymptomatisk i mange pasienter. I noen tilfeller kan det føre til tretthet eller utmattelse, og / eller pustevansker, spesielt under anstrengende fysisk aktivitet. Fordi det er asymptomatisk og symptomene når de oppstår, er også symptomer på mange andre sykdommer, er MDS ofte funnet under en komplett blodceller under rutine physicals. En nøyaktig diagnose av MDS er gjort ved å måle blodlegemer og ved en mikroskopisk undersøkelse av benmarg og blodceller.

Behandling

En lege som er spesialist på blodsykdommer, som kalles en hematologist, anbefales for MDS pasienter. Høyrisiko MDS pasienter kan bli behandlet av høy doss av kjemoterapi, og allogene stamcelletransplantasjoner. Allogene stamcelletransplantasjoner krever en matchet donor. Lav risiko MDS pasienter kan bare se og vente, og ikke har aggressiv behandling for MDS. MDS pasienter kan også administrere symptomer og behandle MDS med blodcelleoverføringer og ved å begrense sin eksponering for infeksjoner.
Noen muntlige medisiner kan også bli anbefalt å hjelpe blodceller vokse. Disse medicaitons inkluderer Deferasiroks, Erytropoietin og Epoetin alfa.

Kan Piriformis bli sett på en MR?

Piriformis er en muskel som ligger dypt til setemusklene. Det kan visualiseres på en MR av bekken / glutealregionen. MRI er visual piriformis muskel, på grunn av sin evne til å definere myke vev, inkludert muskler. Piriformis syndrom kan tidvis bli lagt merke til på en MR.

Hva er en MR?

En MR, (magnetic resonance imaging) er en form for radiografisk studie som gir visualisering av mykt vev i kroppen.

Hva er piriformis?

Piriformis er en muskel som ligger dypt til setemusklene. Det er en flat muskel som virker som et sideveis rotator av hoften. Det stammer fra sacrum, og det setter inn større trochanter av femur.

Hva er isjiasnerven?

Isjiasnerven er nerven som begynner i korsryggen og kurs ned setet og ned i underekstremitetene. Det leverer det meste av innervasjon til underekstremitetene, som det grener i tibial og felles fibular nerve.

Hva er piriformis syndrom?

Piriformis syndrom er en klinisk tilstand som oppstår når piriformis muskelen irriterer isjiasnerven. Variasjoner av forholdet mellom piriformis muskel og hoftenervene er vanlig. En spesifikk variant har isjiasnerven piercing piriformis muskel magen, er disse personene oftere rammet av smerte.

Imaging og Piriformis

MRI som inkluderer setemuskulaturen skal visualisere piriformis muskelen. Piriformis muskelen kan sees forstørret og til i piriformis syndrom.

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?


Selv om tørre øyne syndrom forekommer svært sjelden hos yngre demografi, er det mulig. Det kan skje med symptomer som smertefulle og ubehagelig som hos voksne tilfeller. Fordi leger ofte misdiagnose tilstanden hos barn, er det viktig å rapportere alle symptomer. Vær spesielt oppmerksom på hva barnet rapporter.

Funksjoner

Tørt øye syndrom er en forstyrrelse av filmen der tårer produseres normalt. Når tørt øye syndrom oppstår, er øyet ute av stand til å produsere en tilstrekkelig mengde av tårer, eller tårene er sammensatt av kjemikalier som forårsaker dem til å fordampe umiddelbart. De tilstanden gir redusert tåreproduksjon og en abnormitet i produksjonen av slim vanligvis finnes i rivesjikt. Selv om de fleste pasienter opplever bare milde til moderate symptomer på tørre øyne syndrom, kan alvorlige tilfeller av tørre øyne syndrom være svært smertefullt og ubehagelig, og de krever ofte kirurgi, slik at øyet ikke tørker ut.

Forstå barnets symptomer

Pasienter med tørre øyne syndrom ofte rapporterer vedvarende øye tørrhet, en følelse av svie eller skrape i øyet, tåkesyn, en modig eller filmy følelse i øynene, lysfølsomhet, og rødhet i øyet eller "følelse av fremmedlegeme", hvor det føles som om et objekt har forbønn øyet. Mens et barn ikke kan klage over en følelse av tørrhet i og rundt øyet, vil barnet sannsynligvis beskrive følelsen av irritasjon, svie, scratchiness, og kløe. Foreldre bør også lytte til miljøledetråder som kan vise til tørre øyne syndrom. For eksempel kan barnet hevder at symptomene forverres i løpet av et fly tur eller en ferie til et tørt, mye vind plassering.

Unngå Feildiagnostisering

For å unngå at barnet ditt bli feildiagnostisert, være forberedt på å svare på spørsmål angående ditt barns normalt øye atferd --- for eksempel, ikke barnet normalt sove med øynene åpne? Foreldre bør også være forberedt på å rapportere om barnet er plaget med en sykdom som påvirker huden, ledd, guts, eller luftveiene. Det er også mulig en aktuell medisinering kan bidra til ditt barns øye tilstand; Denne informasjonen bør bemerkes, samt. Endelig kan en hvilken som helst form av strålebehandling eller kjemoterapi skade kjertler som er involvert i tåreutskillelse. Det bør gis til barnets lege, så vel. For å være sikker på at barnet lider av tørr-øye-syndrom, vil en lege sannsynlig bestille en Schirmer test, en fremgangsmåte som forsøker å måle mengden av tårer i en pasients øye ved hjelp av en tynn strimmel av filterpapir plassert ved hjørnet av øyet.

Årsaker til tørre øyne syndrom hos barn

De fleste tilfeller av pediatriske tørt øye syndrom er forårsaket av én av flere tilstander. En forutsetning, mucin mangel, påvirker primærprodusentene av tåre mucin. Mangel av denne integrert komponent destabiliserer tårefilmen og forårsaker øyet å tørke ut. For å unngå denne tilstand, bør barn konsumere den daglige mengden av vitamin A (xeroftalmi), og trachoma, da disse elementene har evnen til å sterkt påvirke mucin lag av tårefilm.

Lipid-mangel kan også bidra til tørre øyne syndrom. De meibomian kjertler, eller tarsal kjertler, er de primære bidragsytere til den oljeaktige lag av tårefilm. Et fall i dette laget fremmer en hurtigere fordamping av tårefilmen, skjerpende tørt øye syndrom. Strålebehandling eller cellegift kan føre meibomian kjertel dropout, ofte resulterer i en alvorlig mangel på dette tåre lipid laget. Andre årsaker til tørre øyne syndrom inkluderer langvarig perioder med øye-tung aktivitet, inkludert å se på TV, lese eller bruke en datamaskin, tørr eller støvete luft, andre medisiner, eller langvarig kontakt linse bruk.

Behandling

Pediatric tørre øyne syndrom kan lett behandles ved å massere barnets lokk, rengjøring øyelokks marginer to ganger daglig med fortynnet baby shampoo (ca en teskje av sjampo til en kopp lunkent vann), avstå fra medisiner som kan være årsaken øyet å tørke ut og sørger for at barnet ditt bruker den nødvendige mengden av vitamin A og essensielle lipider. Anvende et antibiotikum eller kortikosteroid kombinasjon til lokket margin i små mengder kan også hjelpe i behandling av pediatrisk tørre øyne syndrom.

Hva er behandlingen for Stevens Johnson syndrom?

Hva er behandlingen for Stevens Johnson syndrom?


Stevens-Johnson syndrom er en potensielt farlig hud tilstand som fører til smertefulle blemmer og død hud. Tilstanden er forårsaket av en alvorlig allergisk reaksjon på medisiner eller fra infeksjoner. Ifølge Johns Hopkins Medicine, er tilstanden mest vanlig hos barn og yngre voksne, selv om noen kan utvikle sykdommen. Uten behandling kan du utvikle permanent synstap hvis sykdommen utvikler seg i dine øyne, hud infeksjoner, sepsis, permanent skade huden og skade på indre organer.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er den største faktoren for utvikling av Stevens-Johnson syndrom bruk av visse medisiner. Slike medisiner kan inkludere NSAIDS, som ibuprofen, anti-gikt medisiner, som allopurinol, penicilliner, sulfonamider, og anti-convulsants. Infeksjoner fra sykdommer som HIV, kan influensa, herpes, tyfus, difteri og hepatitt også forårsake sykdommen.

Stoppe Medisiner

Behandlingen for Stevens-Johnson syndrom krever sykehusinnleggelse, uansett årsak. Hvis du har tatt et medikament som har gjort deg hyper-sensitive, vil legen din ber deg slutte å bruke noen form for medisiner. Legen din vil da spørre hva forrige medisiner du har tatt for å prøve å finne ut om sykdommen var forårsaket av medikamentbruk.

Støttende Care

Hudskader fra Stevens-Johnson kan skape et tap av væske i hele kroppen din. Støttende omsorg krever påfyll av tapt væske, som vanligvis gjøres med en behandling av væske gjennom en nesesonde. En nesesonde er plassert gjennom neseboret og matet inn magen. Hvis du har noen hudlesjoner, vil de bli vurdert og pleies. Hvis du har hud som har dødd, vil dette hud fjernes. En dressing med anestesi salver vil bli plassert over de berørte områdene.

Medisiner

Medisiner som smertestillende for å lindre smerter og antihistaminer for å lindre kløe mens huden helbreder, vil bli gitt. Antibiotika vil også bli administrert for å redusere utviklingen av en infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, kan du også bli gitt en intravenøs kortikosteroid, som kan bidra til å minske din utvinning tid, så vel som "alvorlighetsgraden av symptomene dine." Du kan også gis immunglobulin intravenøst, noe som er et medikament som har antistoffer som kan hjelpe immunforsvaret bekjempe Stevens-Johnson.

Negl

Hvis du har lidd massive hud tap som følge av sykdommen, vil en hud pode være nødvendig for å hjelpe huden din leges. For en hud pode, er huden fjernet fra en del av kroppen din, for eksempel låret, og deretter festet til det berørte området. Hvis årsaken til sykdommen kan bestemmes, vil huden din vanligvis begynner å vokse med en pode på plass etter et par dager. Hvis saken var alvorlig, kan det ta mange måneder før sårene dine vil begynne å forbedre.

Hva er Anterior Knee Pain Syndrome?

Du kan lide av fremre knesmerter syndrom hvis klatring trapper, sitter i en kinosal eller gå for en kjøre resulterer i smerter i og rundt kneet. Du hvile den, is det og prøve å strekke, men ikke klarer å finne en løsning på ubehag. Dette problemet er en av de vanligste klagene av eliteutøvere og hver dag utøvere likt, og kan også bli kalt patellofemoral smertesyndrom eller runner kneet. Det er en tilstand uten en bestemt årsak, og er vanskelig å vurdere. Behandlingsalternativene er varierte og avhenger av individuelle faktorer.

Årsak

Fremre knesmerter syndrom kan være et resultat av ulike interne eller eksterne problemer. Vanlige årsaker er overforbruk, svake og lite fleksible quadriceps og hamstrings, en plutselig endring i intensiteten på trening regime, overvekt og flate føtter. Noen mennesker kan aldri oppleve fremre knesmerter syndrom, mens andre lider på daglig basis. Det er ikke klart hva som forårsaker smerte og medisinske fagfolk er i stand til å peke på en bestemt aktivitet eller bio-mekanisk problem som fører til fremre knesmerter.

Tegn og symptomer

Fremre knesmerter syndrom er ikke som et brukket bein når du vet umiddelbart at noe er galt. Fremre knesmerter er gradvis. Du kan begynne å legge merke til murrende smerte etter å ha sittet i en lengre periode, kan kneet pop oftere, eller du kan oppleve skarpe, skyting smerter. Til slutt smertene er vedvarende når aktivitetene er forsøkt som resultat i en overbelastning på kneleddet, slik som vektløfting eller kjører, eller kreve kneet å forbli bøyd over en lengre periode.

Behandling

Behandling er vanskelig, ettersom det ikke er en klar årsak til smertene. Vanligvis er behandling konservativ og kirurgi er ikke anbefalt. En lege kan forskrive anti-inflammatoriske legemidler, anbefaler styrke og fleksibilitet øvelser for quadriceps og hamstrings, støtter buen for skoene dine, mister vekt, og / eller midlertidig avstå fra trener. Når smertene er mindre vedvarende kan du gradvis begynne å trene med mer vekt på ikke-impact aktiviteter som svømming eller elliptisk maskin.

Forebygging / løsning

Fremre knesmerter er vanlig blant de som trener ofte eller med høy intensitet. Det er vanskelig å hindre fremre kneet smerte. Senene rundt kneet er som støtdempere, men er ikke uforgjengelig. For å minske skader på kneet, hvis du deltar i sportslige aktiviteter, ha skikkelig fottøy, stretch og lytt til kroppen din, ettersom hver persons evne terskelen er annerledes. Hvis du har smerter i kneet, is etter trening og redusere intensiteten for et par dager for å se om smertene avtar. Hvis ikke for tiden trener, kan årsaken være bio-mekanisk eller du kan være overvektig. Å diagnostisere symptomene dine, søke hjelp fra en lege.

Betraktninger

Som med noen smerte eller skade, er det best å søke råd fra en lege og ikke selv diagnose. Mens fremre knesmerter er ikke livstruende, er det viktig å utelukke andre alvorlige problemer. Hvis du tror du kan være lider av fremre knesmerter, gjøre en avtale med legen din.

Hva er Jumping Leg Syndrome?

Hopping beinet syndrom (mer bedre kjent som urolig legs syndrome) er preget av den overveldende ønske om å flytte ens ben. Trangen til å flytte blir mer ubehagelig jo lenger man motstår. Hopping beinet syndrom starter når den lidende prøver å hvile mens du ligger nede eller når du sover. Ubehaget og rastløse ben bevegelser kan være intens nok til å vekke den lidende ut av en lyd søvn.

Jumping Leg Syndrome Årsaker

Det er ingen medisinsk avtalte grunn til å hoppe leg syndrom. Det synes å være noen sammenheng med dårlig blodsirkulasjon i bena og utbruddet av syndromet. Andre medisinske fagfolk tror oppfordrer skyldes spasmer av mikrofiber som utgjør beinmuskulaturen. Innsnevring av blodårer i bena på grunn av høye kolesterolverdier har blitt lagt frem som en teori i tillegg.

Som lider av Jumping Leg Syndrome?

I 50 prosent av tilfellene er det noen familiehistorie med sykdommen. Personer med anemi, nyresvikt, diabetes og Parkinsons sykdom kan utvikle hopping beinet syndrom. Gravide kvinner, særlig i de siste tre månedene av svangerskapet, kan oppleve hopping beinet syndrom. Det går som regel bort etter fødsel. I mange tilfeller er det ikke vet underliggende sykdommen knyttet til syndrom. Det er mer utbredt hos eldre enn hos yngre mennesker, og det kan øke i alvorlighetsgrad over tid. Kvinner er litt mer sannsynlig å utvikle sykdommen enn menn.

Komplikasjoner av Jumping Leg Syndrome

Motstå trangen til å flytte ens ben kan vokse økende ubehagelig. Mens vanligvis ikke smertefull, sensasjonen er ubehagelig om ubehag kan bli løst ved å flytte en ben. Den mest vanlige og vanskelig komplikasjon knyttet til hopping beinet syndrom er tap av søvn på grunn av manglende evne til å lå stille. Lider er ofte kronisk sove ute.

Forebygging

For å hoppe leg syndrom som synes å være koblet til en bestemt sykdom som diabetes, behandling av den underliggende sykdommen ofte lindrer symptomene. For de som hopping beinet syndrom er idiopatisk, leger foreslår endringer i livsstil i håp om å minske symptomene. Endringer i livsstil omfatter redusere eller eliminere bruken av kaffe, sigaretter eller alkohol. Tar vitamintilskudd, moderat mosjon eller en endring i søvnmønster er også foreslått. Leg massasje, varme bad eller ved hjelp av kalde eller varme pads og heve bena mens du sover kan også gi en viss lettelse. Å miste vekt kan også bidra til å minske symptomene.

Medisinske behandlinger

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), "generelt, leger velge mellom dopaminergika, benzodiazepiner (sentralnervesystemet), opioider, og antiepileptika" for lettelse fra moderat til alvorlig symptomer på hopping beinet syndrom. "For mer alvorlige symptomer, kan opioider som kodein, propoksyfen, eller oksykodon være foreskrevet for sin evne til å indusere avslapning og redusere smerte." Disse medikamentene er ikke uten risiko for alvorlige bivirkninger som oppkast, svimmelhet og potensialet for avhengighet. Dessverre ingen medisiner er riktig for alle som lider. Det kan ta litt eksperimentering og tid til å finne hva som fungerer best for å avlaste hopping beinet syndrom symptomer.

Hva er behandlingen for Isjias Piriformis syndrom?

Hva er behandlingen for Isjias Piriformis syndrom?


Hvis du har smerten skyter ned på siden eller bak på beinet, kan du bli lider Piriformis syndrom. Piriformis syndrom er når hoftenervene er irritert eller klemt av din piriformis muskel eller piriformis sene, som igjen sender nummenhet, prikking og smerter nedover beinet. Du kan oppnå smertelindring gjennom enkle tøyningsøvelser og teknikker gjøres hjemme, men hvis de bevise uhjelpsom, kan det hende du må ty til andre behandlinger. Ulike faktorer, som for eksempel spinal lidelser, kan føre til sciatic nerve irritasjon, så det er viktig å lære å skille den viktigste årsaken til isjias.

Medisinert Shots

Ett alternativ for smertelindring fra Piriformis syndrom er å motta en bedøvelse injeksjon eller kortikosteroid skudd til området. Legen din kan levere de medisinert skudd til spesifikke "triggerpunkter" til beste lindre smerten (triggerpunkter er den mest smertefulle flekker på baken). Skuddene avlaste mulig muskelkramper som forårsaker nerve irritasjon, og de kan redusere eller eliminere sciatic smerte, med resultater som varer i mange måneder. Kortison skudd er generelt begrenset til tre i året, så hvis bildene dine slites av for tidlig, kan du bli nektet videre tilgang til dem.

Antiinflammatoriske legemidler

For å lindre smerter og betennelse i piriformis, ta noen ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Lettelsen kan være midlertidig, men vil være nok for deg å fullføre daglige aktiviteter. Over-the-counter anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen bør tas som anvist. Unngå overdosering, siden narkotika kan ha skadelige effekter på indre organer. Hvis OTC narkotika ikke hjelper, må du kanskje sterkere smertestillende medisiner. Har din behandlende lege undersøke deg og foreskrive medisiner etter behov.

Massasje

Å ha en massasje terapeut eller fysioterapeut utføre noen dyp massasje i området kan hjelpe piriformis muskelen til å slappe av sin stramt grep på isjiasnerven. Vær oppmerksom på trykket din terapeut utøver og hvordan kroppen din reagerer på massasje, som for mye press kan føre til piriformis å gripe opp. Det kan være lurt å prøve forskjellige karosseri terapier - inkludert akupressur, triggerpunkt terapi og shiatsu - hvis vanlig massasje hjelper ikke.

Akupunktur

Anvendelsen av hår-tynne nåler i kroppen din, og noen ganger i det lokale området av smerte, vil bidra til å avlaste spenningen i piriformis muskelen. En standard kinesisk stil akupunkturbehandling kan omfatte nåler settes inn i bakre inntil nålen utløser en elektrisk følelse. Akupunktur kan hjelpe slappe av muskel og dermed lindre spasmer. Din akupunktør kan også legge til elektrisk stimulering til nålene til ytterligere slappe av muskel og lindre smerten.

Fysioterapi

Mye av smerte og spenning i baks kan avlastes med spesifikke øvelser og strekninger. Tøyningsøvelser å behandle isjias er ulike hamstring og lav rygg strekninger. Disse har som mål å strekke seg, slappe av og styrke hip rotator musklene. For mer tilpassede og spesifikke øvelser, snakk med din fysioterapeut. Vær forsiktig med ytterligere stramme muskler gjennom styrke-øvelser og skjerpende isjiasnerven.

Kirurgi

Kirurgi bør vurderes bare som siste utvei og bare hvis smerten er uutholdelig. Hvis konsistente behandlinger med NSAIDs eller andre behandlingsformer er å gi deg litt lindring, kan et kirurgisk inngrep utføres som inkluderer løsne eller avgi piriformis sene. Kirurgi bærer alltid risiko, og det er en mulighet for at smertene vil fortsatt være til stede etter operasjonen, så tenk på dette før du bestemmer.

Hva er årsakene til Klinefelter syndrom?

Klinefelters syndrom er en sjelden genetisk sykdom som innebærer tilstedeværelse av en ekstra sex kromosom, vanligvis den "X" kromosom. Syndromet påvirker typisk personer som identifiserer seg som mannlig og har mannlige kjønnskarakteristika som barn. Når barnet modnes, kan han utvikle funksjoner som typisk assosieres med kvinner, inkludert forstørret brystene. Klinefelters syndrom er ikke en svært vanlig sykdom og er relativt sjeldne. Den ble oppdaget og navngitt i 1942 av Dr. Harry Klinefelter.

Om

Ifølge Robert Block av National Institutes of Child Health and Human Development, er Klinefelters syndrom en sykdom som påvirker betydelig unge menn i deres oppvekst. Det er en sykdom hvori den mannlige har en ekstra "X" kromosom. Som et resultat, er den vanlige konfigurasjonen av kjønnkromosomene XXY, i stedet for den normale XY. Barn med denne lidelsen utvikler bryster, men har små testikler, litt ansikts-og kroppshår.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er en ekstra X kromosom arvet fra en av foreldrene i personer med Klinefelter syndrom. Siden denne lidelsen ikke er arvelig og er ikke gått gjennom familier, er det en helt tilfeldig hendelse som påvirker utvikling av embryo. Forskerne rapporterer at en alder av mor ikke gjøre en forskjell, i motsetning til andre kromosomforstyrrelser.

Risikofaktorer

Det er svært få risikofaktorer for å ha et barn med Klinefelter lidelse ifølge Mayo Clinic. Siden det er en helt vilkårlig hendelse, og er ikke relatert til helse eller alder av en av foreldrene, er det nesten ikke mulig å forutsi om et barn vil utvikle denne lidelsen. I mange tilfeller er Klinefelters ikke diagnostisert før oppvekst, når barn begynner å utvikle sekundære kjønnskarakteristika.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av Klinefelter lidelse er betydelige. Ifølge Mayo Clinic, barn med denne lidelsen sjelden modne til menn som kan få barn i sine senere år. I tillegg hanner med Klinefelters er tilbøyelige til osteoporose grunn av svake bein som kan være tilbøyelige til å bryte. Personer med denne tilstanden er også utsatt for sykdommer som er mer vanlig hos kvinner, som for eksempel brystkreft.

Behandlinger

Ifølge National Institute of Child Health and Human Development, vanlige testosteron behandlinger er de mest effektive virkemidlene. Testosteron bidrar i utviklingen av sekundære mannlige kjønnskarakteristika, som for eksempel utvikling av ansikts-og kroppshår, dypere stemme og voksende og slippe av testiklene. Mens menn som gjennomgår behandling med testosteron ikke kan være i stand til å få barn, kan de ha utseende og egenskaper av upåvirket hanner. Pasientene må fortsette å motta testosteronbehandling for å opprettholde den sekundære karakteristikker.

Hva er behandlingen for irritabel tarm syndrom & Flatulens?

Irritabel tarm syndrom er en fordøyelses tilstand der veggene i tarmen ikke nødvendigvis fungere som de skal. I stedet for å slappe av og kontrahering i en enda mote, tarmen bruke mer av sin tid i en tilstand av sammentrekning, spørre løs eller hard avføring, magekramper og oppblåsthet. Den egentlige årsaken til denne ubalansen ifølge Mayo Clinic, er ikke kjent, men det finnes en rekke behandlinger som kan bidra til å redusere og til og med eliminere symptomene av denne tilstanden ubehagelig.

Diet

En av de mer effektive behandlinger for IBS innebærer en endring i dietten, nemlig å redusere noen matvarer som utløser tilstanden. De fleste mennesker, ifølge Mayo Clinic, vil se resultater med "eliminere høy-gass matvarer." Dette vil inkludere ting som brokkoli, blomkål, kål, rå frukt, rå grønnsaker og brus. De fleste av disse matvarene er en del av et sunt, velbalansert kosthold, så folk bør eksperimentere litt for å se hvorvidt visse matvarer er triggere for dem.

Fiber

Ved å legge fiber inn i en diett, gjør noen mennesker ser en forbedring i sine IBS og dens medfølgende oppblåsthet. Denne formen for behandling kan fungere for både løs og hard avføring; det bare er avhengig av den type fibre som brukes i løpet av forsiktighet. Løselig fiber kan behandle begge, mens uløselig fiber behandler kun den sistnevnte. Med denne formen for behandling, vil en person med IBS enten ta en fiber supplement eller innføre high-fiber matvarer i kostholdet sitt for å forbedre og minske hans symptomer. En god kilde til løselig fiber er frukt eller belgfrukter, og en god kilde for uoppløselige fiber er korn og grønnsaker. Selv om dette kan synes å motsi den første formen for behandling, er det virkelig om å få en person til å være "vanlig" med sin avføring.

Medisiner

Avhengig av alvorlighetsgraden av IBS, kan en person trenger for å begynne å ta et medikament for å lindre symptomer på tilstanden. Disse medikamentene kan være noe enkelt som en over-the-counter anti-diaré medisin eller noe mye mer intensiv som alosetron eller lubiprostone, både reseptbelagte legemidler. Med alosetron, tykktarmen blir avslappet, minske hyppigheten av sammentrekninger og derved behandle diaré. Med lubiprostone, tynntarmen se en økning i fuktighet, noe som gjør det enklere å passere avføring og dermed behandling av forstoppelse. Når diaré eller forstoppelse er behandlet, bør andre symptomer som kramper og oppblåsthet avta.

Hydration

Med folk flest, øker mengden vann de drikker hver dag kan bidra til å behandle IBS. Når en person ikke er riktig hydrert, kan kroppen kommer ut av balanse, inkludert flytting av tarmer. For personer med IBS, blir dette inntak av vann er enda viktigere, siden deres legemer er langt mer utsatt for ubalanse, nemlig i løpet av den store tarmen. Ved å drikke minst 64 gram vann hver dag, kan en person med IBS bidra til å holde frekvens og konsistens av avføring normal.

Trening

Høre at trening er en behandling for IBS kan gjøre noen mennesker spotter. Men ting om trening, spesielt det som er gjort på en daglig basis, er det kan føre til en likevekt i de rytmiske bevegelser i tykktarmen. Når de blir satt i balanse, bør de ikke lenger trekke seg mer enn å slappe av og de bør føre en regularitet på tarmer.

Hva er irritabel tarm syndrom eller IBS?

Irritabel tarm syndrom eller IBS, er en fordøyelseskanal lidelse anslått til å påvirke 20 prosent av den voksne befolkningen i USA hyppigheten og alvorlighetsgraden av symptomene mennesker med irritabel tarm-syndrom erfaring varierer sterkt. IBS kan være nedbrytende og smertefullt, men det har ikke de alvorlige risikoene forbundet med fordøyelsessykdommer som Crohns eller ulcerøs kolitt.

Årsaker

Årsakene til irritabel tarm syndrom er ukjent. Symptomer skyldes overdreven sammentrekninger av intestinal muskler under fordøyelsen. De med IBS har ulike symptom triggere, inkludert visse matvarer (ofte meieri eller sure produkter), stress og mindre sykdommer.

Symptomer

Personer med irritabel tarm-syndrom generelt opplever noen eller alle av følgende symptomer i varierende grad: kramper eller smerter i magen, oppblåsthet, diaré, forstoppelse, oppblåsthet og slim i avføringen.

Diagnose

IBS er en syndrom, ikke er en sykdom, fordi det ikke er noen definitiv bekreftelse. Diagnosen stilles basert på en pasients konto av symptomer og en fysisk eksamen. Kriterier for diagnoser omfatter buksmerter og to eller flere av de ovennevnte symptomer pågår i minst tre måneder.

Komplikasjoner

Irritabel tarm syndrom kan irritere hemorroider, men generelt har ingen komplikasjoner utover avbrudd i daglige aktiviteter. Disse forstyrrelser kan imidlertid føre til depresjon. Også avkall visse matvarer for å unngå symptomer kan føre til mangelsykdommer.

Behandling

Det finnes ingen kur for IBS, men symptomene er håndterbart med livsstilsendringer, kosttilskudd og farmasøytiske eller urte behandlinger. Endringer i kosthold og stressmestring ofte hjelpe. Fiber kosttilskudd, unngå fet eller gassfremkallende matvarer, anti-diaré medisiner og antidepressiva er vanlige metoder for behandling.