Digidexo.com

frozen shoulder autoimmun sykdom sykdom

Lupus autoimmun sykdom

Lupus autoimmun sykdom


Lupus autoimmune sykdom er en alvorlig sykdom kjennetegnet ved kronisk inflammasjon og degenerering av vev og organer. Denne sykdommen har krevd mange liv. Kroppens immunsystem begynner å angripe seg selv, forårsaker hud og leddproblemer og hindrer riktig funksjon av nyrer, hjerte, lunger og blodceller. Mens lupus pleide å være en strengt terminal sykdom, er fremgangsmåter for behandling forbedret i den senere tid. Mange pasienter med lupus har nå potensialet for ledende kvalitet liv.

Symptomer

Hvert tilfelle av lupus er forskjellig, og symptomene er varierte og kan være permanent eller midlertidig. Flares er vanlig for lupus pasienter; flares er plutselige episoder av intense symptomer som gradvis blir bedre eller opphører etter en kort periode. Symptomene avhenger av hvilken del av kroppen er berørt, men det er noen standard tegn å se etter. Tretthet, vekt svingninger, hukommelsestap, brystsmerter, leddsmerter og feber er alle symptomer. Malar utslett er en viktig indikator i tillegg. Dette er en sommerfugl-formet utslett som vises på forsiden. Andre hudsykdommer som lesjoner og munnsår som utvikler etter eksponering til solen er også symptomer. En annen tegn på lupus er når dine fingre og tær blir hvite eller blå i situasjoner med høyt stress. Mange av disse symptomene gjelder for en rekke andre mindre alvorlige forhold, så ikke bli skremt til en riktig diagnose har blitt gjort.

Systemisk lupus erythematosus

Det er faktisk fire forskjellige typer lupus. Systemisk lupus erythematosus (SLE) er den mest vanlige form. Når du hører lupus nevnt, er dette vanligvis sykdommen de fleste omtaler. SLE påvirker alle deler av kroppen. Hud og leddproblemer forekommer ofte. Indre skader vanligvis påvirker nyrene og blodet.

Andre typer Lupus

Diskoid lupus erythematose (DLE) er en annen form av sykdommen, og refererer seg strengt til hudproblemer. Pasienter med DLE har ofte en Malar utslett på deres ansikter og sår på deres skalp. Drug-induced lupus erythematosus er en mindre vanlig form av sykdommen som rammer folk som har tatt visse medisiner. Symptomer generelt avstå etter at en person slutter å ta uansett medisin var årsak til problemet. Den siste form av sykdommen er neonatal lupus, som påvirker nyfødte. Den infiserte spedbarn kan ha en alvorlig utslett for de første månedene etter fødselen.

Mulige årsaker

Lupus er mest vanlig blant kvinner og svarte. Medisinske fagfolk har ennå ikke etablert årsaken til lupus, men spekulasjoner tyder på at genetikk og miljø er de viktigste faktorene. Eksponering for sollys og enkelte legemidler kan føre til utvikling av lupus, så følger nøye med på disse faktorene for å minimere risikoen.

Forebygging Flares hvis Infected

Flares med intense symptomer kan oppstå fra tid til annen. Medisiner for lupus vanligvis bidra til å administrere fakler, men visse faktorer kan utløse en episode hvis du ikke er forsiktig. Unngå soleksponering. Ultrafiolett lys utløser ofte flares. Bruk solkrem og verneklær. Sørg for å feste med medisiner diett i tillegg. Forstyrre din medisinering tidsplan kan føre til episoder, så vær nøye med å følge behandlingen plan til alle tider.

Autoimmune sykdom Symptomer

Autoimmune sykdommer oppstår når immunsystemet angriper feilaktig én eller flere organsystemer i kroppen. Ifølge Aarda.org, noen 23 millioner amerikanere har autoimmun sykdom, og dens frekvens er på vei oppover. Symptomer og prognoser varierer vilt fra pasient til pasient, og selv innenfor samme person over tid. Autoimmune tilstander deler mange kjernesymptomene, men organsystem (e) påvirket bestemme spesifikk diagnose.

Leddsmerter

Leddsmerter er en av de mest vanlige symptomer på autoimmune sykdommer. Det er en høvding klage blant lupus, leddgikt og Hashimotos tyreoiditt pasienter og mange andre. Symmetrisk leddsmerter som kommer plutselig, er spesielt ødeleggende, eller er ledsaget av feber eller utslett er mer sannsynlig å være en indikasjon på autoimmune sykdommer enn gradvis voksende smerter i en enkelt felles.

Fatigue

For mange mennesker med autoimmune sykdommer, er trøtthet en konstant følgesvenn. Mens den eksakte årsaken ikke er kjent, inflammasjon forårsaket av konstant immune over-aktiviteten er antatt å være delvis ansvarlig. De fleste autoimmune lider oppleve noen grad av tretthet fra tid til annen. Redusert utholdenhet, hjernetåke og oppfriskende søvn ofte følger denne helt av tretthet og kan være en indikasjon på en rekke forhold.

Fever

Feber er kroppens måte å bekjempe infeksjoner. I autoimmun sykdom, feber forårsaket av en dysfunksjonell immunsystem angriper vertsstasjonen. Vedvarende lavgradig feber er ikke uvanlig i sykdommer som lupus og leddgikt, men kan ikke være merkbar for pasienten uten bruk av et termometer. En høyere temperatur enn 99 grader som varer over seks måneder kan indikere autoimmun aktivitet og garanterer videre undersøkelse.

Andre symptomer

Med over 100 tilstander klassifisert som autoimmune sykdommer, er symptomet liste for denne type tilstand tilnærmet uendelige. Plutselige vektendringer, utslett, allergi-lignende symptomer, humør og personlighetsendringer og tilbakevendende infeksjoner er alle mulige symptomer. Uspesifikke plager som trøtthet, lavt humør og smerter og plager er vanlig, som er mer spesifikke symptomer som synstap. Fordi autoimmune sykdommer kan påvirke flere organsystemer kan symptomene omfatte ett eller flere områder av kroppen.

Betraktninger

Autoimmune sykdommer deler mange symptomer med andre lidelser. Den eneste måten å være sikker på at du har en autoimmun sykdom er ved gjennomgår spesielle tester administreres av en lege, immunolog eller annet medisinsk faglig.

Forhøyet WBC og autoimmun sykdom

Forhøyet WBC og autoimmun sykdom


The National Institutes of Health (NIH) anslår at om lag 23,5 millioner voksne i USA er plaget med en autoimmun sykdom. Det er et mysterium hvorfor disse sykdommene oppstår. Likevel finnes noen innsikt i hvordan kroppen reagerer.

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller (WBC), også kjent som leukocytter, forsvare kroppen mot infeksjoner. Når et fremmedlegeme eller organisme invaderer kroppen, leukocytter angrepet ved oppslutning av fremmedlegemet eller å lære å gjenkjenne den inntrenger for å forhindre fremtidige infeksjoner, i henhold til Nemours Foundation.

Identifikasjon

Normalt inneholder kroppen mellom 4.500 og 10.000 WBC per mikroliter blod, ifølge US National Library of Medicine. Nivåer over 10.500 WBC kvalifisere som forhøyet.

Betydning

Forhøyede hvite blodceller kan oppstå på grunn av infeksjoner, benmarg sykdommer eller immunsystem lidelser, ifølge MayoClinic.com

Autoimmune Disease

Autoimmune sykdommer oppstår når kroppens immunsystem funksjonsfeil og feil egne friskt vev som fremmedlegemer, ifølge The Merck Manual of Medical Information. Denne funksjonsfeil kan føre til vevsskade og unormal organfunksjon, ifølge US National Library of Medicine.

Typer

Mer enn 80 typer autoimmune sykdommer finnes, US National Library of Medicine rapporterte i mai 2009 Eksempler på slike sykdommer inkluderer lupus, leddgikt, graves 'syndrom og type 1 diabetes.

Frozen Shoulder Hjem Øvelser

"Frozen skulder" beskriver smerte og tap av bevegelse i skulderen. Smerten er vanligvis kjedelig eller verkende. Stivhet gjør det vanskelig å bevege skulderen normalt, inkludert nådde overhead og bak deg. Årsaken er ikke fullstendig kjent, men innebærer kapselen rundt skulderleddet jevning og kontrahering, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Frossen skulder påvirker ofte diabetikere. Tilstanden kan kontrolleres, men utvinning kan ta flere måneder. Stretching og styrke anbefales behandlinger, sier Dr. Bruce C. Anderson, klinisk førsteamanuensis i medisin ved Oregon Health Sciences University i Portland.

Frozen Shoulder Stretching

Før stretching, forberede musklene dine ved å bruke varme. Ta en varm dusj eller badekar. Vær forsiktig når du begynner å gjøre tøyningsøvelser. Øvelser for å bidra til å øke omfanget av bevegelse bør gjøres tidlig i utvinningen, men vær forsiktig så du ikke å forverre tilstanden. Hvis du føler noen skarp smerte mens du strekker, stopp umiddelbart og ringe legen din.

Den vektede pendel stretch: Mens du står eller sitter, slappe av skulderen din, og holde armen loddrett. Hold den tett inntil kroppen. Henge skulderen nedover, balansering med den andre hånden på et bord eller en stol. Sving armen frem og tilbake og fra side til side. Lag små sirkler. Gjøre dette en gang eller to ganger om dagen etter oppvarming for tre til sju dager. Deretter gjør øvelsen ved å legge en liten mengde vekt (1 eller 2 pounds) hver uke. Langsomt øke rekkevidden av bevegelsene - øke diameteren av bevegelsene opp til 2 meter. Minimal smerte bør være følte mens du gjør pendelen strekningen. Du kan gjøre øvelsen umiddelbart etter en skade eller etter å ha mottatt en steroid injeksjon i leddet.

Passive strekninger: Gjør disse etter pendelen trening. De vil bidra til å løsne skulderen og gjenopprette bevegelsesområdet. Gjør 10 til 20 sett en eller to ganger om dagen i flere måneder.
Arm banen stretch: Bruk upåvirket armen for å løfte berørt på et objekt som er i brysthøyde, for eksempel en romanse. Bøy knærne, og åpne armen pit. Skyv berørte armen lenger med hvert sett.
Finger walk: Face en vegg, med bøyd arm. Bruk fingrene til å gå opp på veggen, heve armen opp til skuldrene.
Håndkle stretch: Bruk en 3-fots håndkle; holder den med begge hendene bak ryggen din. Hold den i en 45-graders vinkel. Bruk den øvre, upåvirket arm å trekke armen mot korsryggen.

Frozen Shoulder Styrking

Styrkeøvelser bør gjøres etter omfanget av bevegelse øvelser. Hvile i et par minutter, og deretter gjøre 10 til 15 sett av hver øvelse en gang om dagen. Hold hver posisjon i fem sekunder. En fleksibel gummislange eller store gummibåndet skal brukes. Du kan føle lett sårhet fra øvelsene. Hvis du føler sterke smerter, stopp øvelsene for et par dager.

Utover rotasjon øvelse: Hold albuene inn til sidene på 90 grader. Hold strikken horisontalt i hendene. Roter underarmen på den berørte side utover, og hold i fem sekunder.
Innover rotasjon øvelse: Hold albuen i 90 grader, tett inntil deg. Hekt gummi band på et dørhåndtak. Ta tak i gummistrikk med en hånd. Roter den berørte underarm mot kroppen og hold.
Abduction trening: Bøy albuene til 90 grader. Plasser strikken rundt armene nær albuene. Løft armene ca 5 inches bort fra kroppen og hold stillingen.

Andre hjem rettsmidler

I tillegg til forsiktige øvelser, kan du gjøre andre ting hjemme for å ta din frossen skulder. Begrense aktiviteten. Unngå enhver overhead nå og løfting. Ta smertestillende midler, for eksempel paracetamol eller et ikke-steroid antiinflammatorisk middel (ibuprofen). Disse kan brukes for midlertidig lindring. Is skulderleddet med en innpakket ispose. Ice Det hvert 15. minutt hver fjerde time eller så for å redusere smerte.

Hva kan Genetisk testing avslører om autoimmun sykdom?

Hva kan Genetisk testing avslører om autoimmun sykdom?


Autoimmune sykdommer påvirke så mye som 3 til 5 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge MedscapeCME. De skyldes nedsatt immunforsvar funksjoner som feilaktig angriper kroppens egne celler og vev. Genetisk testing forskning kan avsløre hvilke gener og kjemiske trasé skape autoimmune tilstander. Ved å gjøre det, kan nye behandlingsmetoder bli avdekket.

Autoimmune tilstander

Multippel sklerose, leddgikt, type 1 diabetes og lupus er alle klassifisert som autoimmune sykdomstilstander. Og mens de kan dele noen likheter i form av kroppslige systemer som er involvert, kroppens immunsystem funksjoner spille en sentral rolle i deres utvikling, ifølge MedscapeCME. Sykdoms forskere ser til å forstå genetikk som ligger til grunn autoimmune tilstander, som en gang var tenkt å være genspesifikke opprinnelse. Ifølge Nature, kan pågående forskningsstudier avdekke spesifikke genetiske mekanismer som gir opphav til flere ulike autoimmune tilstander.

Immunsystem funksjoner

Den immunsystem opererer på et cellulært nivå gjennom tilstedeværelse av T-celler i hele kroppen. T-celler er designet for å oppdage potensielle trusler eller bakterier og eliminere dem før de sprer seg, ifølge MedGadget. Et annet sett av celler - regulatoriske T-celler - overvåker de andre T-celler for å sikre at de ikke angriper kroppens egne celler og vev. Autoimmune sykdommer utvikle seg når kroppens regulatoriske T-celler er i stand til å overvåke T-celleaktiviteter. Fordi de fleste cellene i kroppen har sitt eget sett av DNA-materiale, er genetisk testing i stand til å undersøke hvordan T-celler og regulatoriske T-celle gener oppfører seg i tilfeller der en autoimmun tilstand er til stede.

Master Genes

Genetisk testing studier utført i 2007 av Whitehead Institute og Dana-Farber Cancer Institute avdekket et annet sett av gener som regulerer T-cellefunksjoner. Kjent som master genet regulatorer, de foxp3 genene regulerer alle T celle aktiviteter og synes å spille en rolle i produksjon T-celler, ifølge MedGadget. Et sammenbrudd i foxp3 genet resulterer i celleskader forårsaket av tøylesløs T-celler angriper kroppens egne celler og vev. Pågående forskning håper å utvikle metoder for å manipulere foxp3 cellefunksjoner. Ved å gjøre det, kan utviklingen av nye behandlinger utviklet for å kurere autoimmune sykdommer være mulig.

Gene Targets

Genetisk testing gjøres av Dana-Carver Cancer Institute satt ut for å finne hvilke gener innenfor DNA-materiale ble påvirket av foxp3 aktiviteter, ifølge MedGadget. I alt 30 gener som syntes å være regulert av foxp3 mester genet. En av disse gener, kalt Ptpn22, er kjent for sin rolle i type 1 diabetes, lupus og reumatoid artritt. Disse resultatene viser hvordan relaterte gener kan gi opphav til autoimmune sykdommer generelt, snarere enn genspesifikke opprinnelse for hver sykdom. Ved å identifisere eksisterende relasjoner mellom gener og hvordan immunsystemet fungerer, forskere håper å en dag kontroll hvordan immunsystemet reagerer ved behandling av autoimmune tilstander.

Patogene Pathways

Oppdagelsen av gente opprinnelse for autoimmunitet generelt kan forklare saker der enkeltpersoner utvikle flere sykdommer på en gang, ifølge Nature anmeldelser. I praksis forskere er i stand til å klynge tilsynelatende ubeslektede forhold inn i familier basert på den type av genet som utløser dem. Sykdommer funnet å være utsatt for visse genetiske makeups igjen kan avdekke bestemte kjemiske veier som er ansvarlige for genet utvikling og nyrefunksjon. I tracing disse banene fra genvariasjoner videre gjennom til de mekanismene som produserer sykdomstilstander, kan forskerne utvikle en type krets kart som spår hvor, hvorfor og hvordan en immunrespons oppstår.

Er Parkinsons en autoimmun sykdom?

Parkinsons er en sykdom som reduserer og hemmer normal bevegelighet og kroppsholdning. Det skyldes først og fremst ved akselerert forringelse av dopaminerge celler. Dopaminerge celler produserer neurotransmitteren dopamin, som er avgjørende for hvordan hjernen styrer bevegelsene. Nyere forskning har vist at autoimmunitet, hvor immunsystemet angriper friske celler, kan være assosiert med Parkinsons.

T-Cells

I henhold til "International Journal of Neuroscience", både forstyrrelse av funksjonen av T-celler, som er kritisk for immunresponsen, og tilstedeværelsen av autoimmune antistoffer er sett i noen Parkinson-pasienter.

Vasoaktive nevropeptider

Særlige vasoaktive nevropeptider (nevrotransmittere som regulerer blod dilatering og dopamin fordeling) kan påvirkes av autoimmunitet, og kompromittert reseptorer for disse celler har blitt vist i Parkinsons.

Betennelse

The American Academy of Neurology publisert en populasjonsbasert klinisk studie som viser at autoimmune sykdommer øke aktiviteten av inflammatoriske regulatorer, noe som kan føre til nedbrytning av dopaminerge nevroner - roten årsaken til Parkinsons.

Pathway av inflammatoriske mediatorer

Hypofysen adenylatsyklase-aktivering peptid (PACAP) som hindrer nevrotoksisitet, og vasoaktive nevropeptider (VP) ikke regulere betennelsesmediatorer i Parkinson-pasienter.

Forebygging

Forskning på seg rollen som autoimmunitet rolle i Parkinsons, hvis bekreftet, kan føre til farmakologiske mål å forebygge sykdommen i fremtiden.

Lap Band og autoimmun sykdom

Leger utfører runde band kirurgi, eller laparoskopisk justerbar mage bandet kirurgi, for å hjelpe pasienter som trenger å gå ned i vekt. Pasienter med autoimmune sykdommer kan ikke være gode kandidater til denne type kirurgi.

Lap Band Surgery

Ifølge Piemonte Hospital, leger implantere en laparoskopisk justerbar mage bandet rundt pasientens øvre del av magen under lap band kirurgi for å redusere størrelsen på magen og begrense mengden mat som magen kan lagre. Bandet kan justeres eller fjernes på et senere tidspunkt.

Autoimmune sykdommer

Leger kan ikke utføre lap band kirurgi på pasienter som har autoimmune sykdommer i bindevev, som sklerodermi eller lupus, og pasienter med en familiehistorie med denne type autoimmun tilstand fordi de kan lide komplikasjoner fra operasjonen.

Andre restriksjoner

Personer med gastrointestinale tilstander som Crohns sykdom, sår eller øsofagitt, kan mennesker med alvorlig lunge- eller hjertesykdom og pasienter med en infeksjon ikke gjennomgå runde band kirurgi.

Kandidater

Vektige personer over 18 år som ikke har hatt langvarig suksess i å miste vekt, enkeltpersoner som er villige til å gjøre sunne justeringer til deres matvaner og pasienter som ikke drikker store mengder alkohol kan ha nytte av lap band kirurgi.

Fordeler

Pasienter som velger fanget bandet kirurgi i stedet for tradisjonell gastric bypass operasjon ikke opplever så mye kirurgisk traume, har mindre arrdannelse og smerte, og har en raskere restitusjon.

Forhold som forårsaker Frozen Shoulder

Den gode nyheten om frossen skulder? Selv uten medisinsk intervensjon, tilstanden reverserer vanligvis seg selv innen to år. Den dårlige nyheten? Flere forhold kan føre til frossen skulder, også kjent som lim capsulitis.

Generelt Årsak

Frossen skulder oppstår når bindevevet, eller "kapsel", encasing din skulderleddet mister elastisitet. Denne "frysing" reduserer omfanget av bevegelse i den berørte arm og skulder.

Idiopatisk

Noen ganger legene kan ikke finne en underliggende årsak til frossen skulder. Dette idiopatisk diagnose betyr ganske enkelt at de klassiske årsakene til frossen skulder ikke synes å eksistere i pasienten.

Dårlig holdning

Noen leger spekulerer i at en levetid på "skråskuldret" levende kan føre til en gradvis oppbygging av arrvev rundt skulderleddet.

Hormonelle endringer

Fordi om lag 70 prosent av frossen skulder pasientene er kvinner, de fleste over 40, forskere mener at hormoner spiller en viktig rolle i den tilstanden. I slike tilfeller utviklingen av klebemiddel capsulitis synes å falle sammen med inntreden av menopause eller perimenopausen.

Skader

Ikke overraskende, kan enhver skade med langvarig tap av bevegelse føre til at bindevevet i skulderområdet for å stramme og tykkere gjennom stillstand. Faktorer som fører til immobilitet av området omfatter en brukket arm, rotator cuff skade, eller hjerneslag.

Autoimmune Disease

Flere forhold ser ut til å resultere i den sekundære komplikasjon av frossen skulder. De fleste av dem faller under klassifiseringen av autoimmune sykdommer, inkludert diabetes og skjoldbrusk lidelser.

Informasjon om Frozen Shoulder

Frossen skulder, eller lim capsulitis, er en medisinsk tilstand preget av smerter og stivhet i skulderleddet. Tegn og symptomer assosiert med denne tilstanden har en tendens til å komme på gradvis, forverres med tid og deretter løse i ca to år. De som er i faresonen for å utvikle frossen skulder har sin arm immobilisert eller i en slynge for en lengre periode. Frossen skulder er mulig å behandle, og det er flere behandlingsmetoder tilgjengelig.

Stadier og symptomer

I den smertefulle fasen av frossen skulder, kan en pasient oppleve begrenset utvalg av bevegelse og smerte når du flytter den berørte skulderen. I løpet av den frosne stadium, kan pasienten oppleve en betydelig reduksjon i omfanget av bevegelse, stivhet i skulderleddet og en reduksjon i smerte. I tining stadium av frossen skulder, kan en pasient oppleve en økning i omfanget av bevegelse. Pasienter med denne tilstanden kan oppleve en forverring av smerter i løpet av natten.

Årsaker og risikofaktorer

Den eksakte årsaken til frossen skulder er ukjent. De som har hatt en siste skulder kirurgi, har hatt sin skulder i en bestemt posisjon for en lengre periode eller som har vært i fatle i flere uker er i faresonen for å utvikle frossen skulder. Av ukjente grunner, diabetes pasienter synes å utvikle frossen skulder oftere enn de uten sykdommen. På grunn av dette, leger tror det kan være en sammenheng mellom autoimmune sykdommer og frossen skulder.

Tester og diagnose

Frossen skulder er ofte diagnostisert med en fysisk eksamen og ved å kjenne pasientens symptomer. Noen leger kan foreslå andre diagnostiske tester, for eksempel en MR eller røntgen, for å utelukke andre problemer.

Behandling

Hovedfokus for behandling for frossen skulder er å bevare omfanget av bevegelse og å kontrollere smerte. Kortikosteroider og ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter blir vanligvis brukt for å kontrollere smerte. Fysioterapi er ofte brukt for å bidra til å bevare omfanget av bevegelse. I sjeldne tilfeller kan operasjon være nødvendig å behandle frossen skulder. Andre behandlingsprosedyrer inkluderer skulder manipulasjon for å løsne stramme vev og oppblåsthet å bidra til å forbedre bevegelsen ved å strekke det skadede vevet.

Forebygging

For å hindre frossen skulder, må man være mobil. Når en skade oppstår som tvinger skulder å bli immobilisert, er det viktig å arbeide med en fysioterapeut, som kan foreskrive øvelser for å hindre frossen skulder oppstår.

Frozen-Shoulder Therapy Alternatives

Frossen skulder er allment kjent som lim capsulitis. Denne tilstanden vare vanligvis over to år med symptomer på smerter og stivhet i skulderledd. Symptomene på frossen skulder vanligvis begynner sakte og bli mer intense over tid. Det finnes flere alternativer for terapi for å behandle denne tilstanden.

Medisiner

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) er en form for behandling som brukes til å redusere betennelse som forårsaker frossen-skuldersmerter. Kortikosteroider er et annet medikament som kan anvendes for å lindre begynnende alvorlig smertefulle symptomer. Denne behandling er en injeksjon til den direkte plassering av skuldersmerter og bør bare brukes én gang. Det fungerer også for å forkorte varigheten av tilstanden.

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS)

En TENS enheten bruker elektroder tapet til huden din til å levere elektrisk strøm til nervebanene og stimulere produksjonen av endorfiner i kroppen din. Endorfiner er smertedempende molekyler. Denne formen for behandling er smertefri og ikke skade kroppen.

Akupunktur og bevegelse

Kan brukes akupunktur, massasje og skulder bevegelse for å øke flyten av blod til området, samt å hjelpe til i nedbryting av arrvev som kan forårsake smerte. Det er også godt å strekke flere ganger om dagen for å balansere og stabilisere skuldermusklene. Hvis du bruker en skulder spenne eller en slynge, kan det være nyttig å utføre skånsom bevegelse. Slynger og bukseseler kan forverre tilstanden din, men myke bevegelser vil oppmuntre sirkulasjon i skulderen for å hindre stivhet og smerte.

Svette

Svette er viktig for å frigjøre giftstoffer i kroppen din som kan forårsake smerte. Måter å oppmuntre svette bruker en badstue, trene mens iført lag med klær, og legger cayenne pepper til kosthold og drikker te eller annen varm drikke i et varmt rom.

Kirurgi og andre prosedyrer

Distensjon er en form for behandling som gjør det lettere for skulderen til å bevege seg ved å strekke vevet i leddet. Dette gjøres ved å injisere sterilt vann inn i kapsel av skjøten. Skulder manipulasjon er en prosedyre som bruker fordelen av en anestesi for å lindre smerte og stivhet. Etter at du får anestesi, vil legen løsne strammet vev i skulderen ved å flytte den. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig. Dette er foreslått kun etter at andre behandlingsformer som ikke har fungert. Kirurgi er gjort for å fjerne sammenvoksninger og arrvev som har dannet i skulderen din.

Frozen Shoulder Remedy

Det er ingen rask kur for frossen skulder. De fleste behandlingsformer består av en lang og smertefull fysioterapi programmet, pluss medisiner for å redusere smerte. Noen behandling er mer for styring av problemet i den innledende fasen, etterfulgt av en langsom treningsprogram.

Trening

Øvelser inkluderer treg strekke bevegelser som bidrar til å avlaste din stressede muskler og øke bevegeligheten i leddet. Tap av muskelmasse må minimeres, og behandling tar sikte på å sikre at du gjenvinne bevegelse i skulderen på en effektiv og sikker måte. En terapeut bør overvåke all trening.

Therapy

Sammen med øvelsene, kan du bli gitt rehabilitering i form av is, fuktig varme og ultralyd. Gir fuktig varme hjelper slappe av musklene, noe som gjør dem mer føyelige og lett strukket og fremme raskere restitusjon. Det er imidlertid avgjørende for utøvelse frossen skulder behandling. Mens de viktigste strekninger bør gjøres i nærvær av terapeuten, kan du gjøre lett trening i løpet av dagen for å sikre mobilitet.

Kirurgi og Kortison

Kortison injeksjoner kan bidra til å redusere betennelse i skulderen og la helbredelse skal skje raskere. Injeksjonene også bidra til å redusere smerte forårsaket av øvelser. Dersom ingen av de behandlinger som fungerer, kan pasienten må gjennomgå kirurgi, i løpet av hvilken adhesjon som forårsaker frossen skulder er fjernet.

Frozen Shoulder Diagnose

Hva er frossen skulder

Også kjent som klebemiddel capsulitis, er frossen skulder en tilstand der det er smerte, stivhet og tap av bevegelse i skulderen. Det kan påvirke individer hvor som helst i alderen 40 til 60 år gammel og uten predisposisjon for bruk arm, muskelspenninger eller kjønn. Det er imidlertid flere tilfeller av frossen skulder hos pasienter med diabetes og leddgikt.

Mens det har ingen klar årsak, skjer frossen skulder når kapselen rundt skulderleddet tykner. Kapselen kan bli betent, arr eller krympe, forårsaker tap av mobilitet og en begynnende smerte.

Diagnose

Frossen skulder er normalt en symptomatisk diagnose, noe som betyr at det er diagnostisert av symptomene snarere enn noen testresultatene. Leger vil be om røntgen og MRI testing for å sikre at det ikke er andre forhold i skulderen struktur som kan være årsaken til smerte og mangel på mobilitet. Andre vilkår som må utelukkes inkluderer rotator cuff skade eller skulder forvridning.

Symptomer

Symptomer på frossen skulder kan bestå av tre stadier av tilstanden progresjon: frysing, frosset og tining. Den smertefulle eller "frysing" scenen er når personen begynner å føle smerte i skulderen og felles. Det er på dette stadium at tapet av bevegelse begynner. I den frosne stadium, fortsetter stivhet. Til slutt, i trinn tre, tinetrinn begynner skuld en langsom retur til normal bevegelighet.

Behandling av frossen skulder

Selv om det kan gå bort av seg selv, noen tilfeller krever profesjonell medisinsk behandling. Leger kan foreskrive kirurgiske prosedyrer for anti-inflammatoriske medisiner og fysioterapi for å tillate strekking av skulderområdet som er berørt. I noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig og vil strekke seg eller rive kapselen som har blitt "frosset".

Frozen Shoulder Homeopatiske terapi

Leve med frossen skulder kan være svært smertefullt. Den gode nyheten er at smertene kan lindres. Siden homeopati tar for seg alle av symptomene dine, kan du forvente at utøveren vil spørre deg flere relevante spørsmål for å hjelpe henne å bestemme den beste rette for deg.

Hva er frossen skulder?

Ifølge Mayo Clinic, er frossen skulder preget av smerter og stivhet i skulderleddet. Det er også kjent som klebemiddel capsulitis. Bein, sener og leddbånd som er en del av skulderleddet kommer sammen i en kapsel av tilkoblet vev: Når denne kapselen strammer og tykner, det begrenser dine bevegelser, forårsaker frossen skulder symptomer.

Symptomer og stadier

Den første fasen av frossen skulder er smerter. Du vil føle smerte når det er bevegelse av skulderen. Det er ikke uvanlig for din smerte å være verre om natten. Det kan forstyrre søvnen din. Under den andre fasen du begynner å legge merke til at du har redusert bevegelse: skulderen din har blitt stivere og du kan ikke bevege seg så mye.
Tine fasen er når omfanget av bevegelse begynner å bli bedre.

Rettsmidler

Homeopati avtaler med hele personen, og rettsmidler må være skreddersydd til hver enkelt.

Calc Phos anbefales hvis du opplever frossen skulder og er blodfattig eller mørk hudfarge, er tynn og har en svak ryggrad.

Hvis du er lett opphisset eller kranglete, eller lett irritert og har en veldig blekt ansikt, Ferrum møtte er den rette for deg. Ferrum brukes for den første fasen av frossen skulder.

Rhus tox er er best hvis du har dårlige effekter etter å bli våt, eller er rastløs eller engstelig eller ikke kan forbli i sengen, eller må endre posisjoner hele tiden for å ha mindre smerter.

Sanguinaria kan være foreskrevet hvis du opplever kulde i kroppen din og brenning av håndflatene eller noen form for stivhet i fingrene.

Bryonia 30 bør være den rette hvis du har sterke smerter som forverres ved enhver bevegelse. Chelidonium 30 er valgt rette for smerte som sprer seg fra skulderen til øvre høyre back. Hvis sove forårsaker smerte problemer Syphilinum 30 kan være en å jobbe for deg. Hvis smertene du opplever skjer i kveld og fortsetter gjennom natten, er mezereum anbefales.

Frozen Shoulder Lim capsulitis Physical Therapy

Klebe capsulitis, også kjent som frossen skulder, er en tilstand karakterisert ved smerte og stivhet i skulderen på grunn av betennelse, ofte alvorlige nok til å alvorlig begrense mobiliteten. Selv om smertefull, er det en rekke måter for å behandle tilstanden, inkludert fysisk terapi, som ofte brukes i forbindelse med ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter.

Fysioterapi

Fysioterapi for behandling lim capsulitis blir brukt til å lindre smerter og beholde mobilitet og gjenvinne mobilitet som gikk tapt. I tillegg, ikke bare hjelper det hindre skulder fra "frysing", det bidrar i bruddet av arrvev som kan ha dannet eller er i ferd med å danne. Avhengig av alvorligheten av inflammasjon, kan de oppgaver som utføres være utrolig smertefull, men er nødvendig for å øke mobiliteten og hindre tilstanden oppstår igjen en gang helbredet. Diskuter med din lege eller fysioterapeut hvilke øvelser er best for deg, ettersom hver sak er forskjellig.

Typer Øvelser

Ifølge familydoctor.org, er det tre effektive øvelser du kan utføre for å behandle lim capsulitis. Disse inkluderer:

Den Codman øvelsen, som er utført ved å sitte i en stiv stol sidelengs med armhulen din hviler på toppen av stolryggen. Strekk armen ut og begynne å svinge den i en sirkulær bevegelse, og starter med mindre sirkler og gjøre dem gradvis større. Gjør dette både med og mot klokken.

Nå, som er en grunnleggende strekning gjort hver dag. Den strekker skulderen på en sikker måte, og kan gjennomføres uten å tenke på det, for eksempel gjennom å nå for skoene dine eller nå over bordet for å ta tak i salt.

Klatring veggen, noe som innebærer å plassere håndflaten flatt mot veggen og gjør armen klatre opp den ved hjelp av fingrene. Hvert par inches bør du stoppe i ca 30 sekunder for å la skulderen til å strekke trygt. Gå så høyt opp på veggen som du kan innen ditt individuelle terskel for smerte.

Betraktninger

Uansett typer oppgaver du og legen din komme opp med, er det alltid best å varme opp i fem til 10 minutter med lys strekker seg for å unngå å forverre skaden. Behandlingen må gjøres daglig, og kan følges med over-the-counter smertestillende medikamenter og varm komprimerer for å lindre betennelser. Selv om limet capsulitis kan helbrede på egen hånd, som følge av fysioterapi systemet som er angitt av din fysioterapeut eller lege, og behandle smerte trygt kan fremskynde prosessen betraktelig.

Funn av Kawasakis sykdom

Kawasakis sykdom er en autoimmun sykdom som hovedsakelig rammer barn under fem år. Nyere forskning har fokusert på å finne årsaken til sykdom og nye behandlinger.

Genetiske årsaker

På grunn av sterke bevis for at sykdommen har en genetisk komponent (inkludert det faktum at det er mye mer vanlig blant folk i japansk avstamning enn andre grupper), har mye nyere forskning fokusert på å finne en genetisk årsak. En fersk studie av Onouchi Y. et al. på SNP Research Center i Japan har funnet et gen som ser ut til å være forbundet med sykdommen.

Eksterne årsaker

Mens de fleste av fokus for studien har vært på genetiske årsaker, har Barnas Hospital Boston antydet at miljøfaktorer kan spille en nøkkel. Dette tyder på en sammenheng mellom Kawasakis sykdom og eksponering for teppe rengjøringsmidler eller stillestående vann.

Smittsomme årsaker

Det er også mulighet for at Kawasaki sykdom er utløst av en viral eller bakteriell infeksjon, og noen nylige studier har støttet denne forbindelse. (Nakamura Y. et al.)

Aspirin Treatment

Mens behandling med acetylsalisylsyre har vært en lang akseptert måte å nærme seg sykdom, har noen nyere forskning kalt sikkerheten ved denne behandlingen i tvil.

Kortikosteroider behandling

Bruk av kortikosteroider har også blitt undersøkt, og Kortikosteroider brukes nå når annen behandling ikke klarer å kurere sykdommen.

Urte behandling for Lyme sykdom

Lyme sykdom er forårsaket av bakterien Borrelia burgdorferi, som overføres av hjort krysser eller svart-legged flåttbitt. En runde røde merket med en hvit senter som ligner en "blinken" er det første tegn på tilstanden. Som infeksjonen beveger seg gjennom kroppen, kan det føre til tretthet, hodepine, hjertebank, muskelsmerter, kvalme og oppkast. Det er naturlige behandlinger som kan hjelpe avhjelpe tilstanden. Sørg for å konsultere med en kunnskapsrik utøveren av urte-og / eller naturopathic medisin hvis du bestemmer deg for å behandle denne tilstanden naturlig.

Herbal behandlinger

Kattens klo er en kraftig immunstimulerende med en lang historie av tradisjonell bruk. Ta 2000 milligram daglig. Echinacea og ginseng tatt sammen forsterke fordelene ved den andre. Denne kombinasjonen øker virkningen av immunceller som er kjent som naturlige dreperceller (NK), som kan ødelegge infeksjonen. Det kan også kjempe eventuelle sekundære infeksjoner som kan beskjære opp. Ta echinacea skjær som anvist på etiketten. Drikk ginseng te ved siver 1 ts i en kopp varmt vann. Drikk en kopp om dagen. Disse to ting trenger ikke å bli forbrukt på samme tid til å virke. Kudzu avlaster ansikt og hals muskelspenning som kan forekomme som et resultat av sykdommen. Ta 10 mg tre ganger daglig. Lentinan reverserer feber og trøtthet og aktiverer T-hjelpeceller, immunceller som er ansvarlig for å ødelegge skadelige organismer som bakterier og virus. Bruk pulver i en dosering bestemmes av helsepersonell. Lakris kan stanse utviklingen av nevrologiske symptomer som noen ganger byr seg og bekjemper kronisk tretthet. Bruk Glycyrrhizin tabletter på 800 milligram daglig. Bruk i seks uker, og ta to uker fri i mellom sykluser. Maitake stimulerer immunforsvaret og bekjemper infeksjoner. Ta 500 mg tre ganger daglig. Rødkløver er en kraftig blod cleanser. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Scutelleria har en lang historie med bruk i tradisjonell kinesisk medisin som en sterk antibakteriell og antiviral agent. Ta 2000 milligram tre ganger daglig. Sibirsk ginseng bekjemper stress og øker immunforsvar. Ta ekstrakt som anvist på etiketten. Johannesurt kjemper mental trøtthet og lindrer betennelsesreaksjoner. Ta 900 milligram daglig.

Ikke bruk kattens klo hvis du tar insulin for diabetes eller er gravid eller ammende. Hold deg unna echinacea og sibirsk ginseng hvis du har noen form for autoimmun sykdom som lupus eller leddgikt. Unngå lakris hvis du har glaukom, høyt blodtrykk, eller en østrogenavhengig lidelse som brystkreft, endometriose eller fibrocystic bryster. Hvis du har diaré, ikke ta Scutellaria.

Andre forslag

Sørg for å opprettholde tilstrekkelige mengder av vitamin A i systemet ved å spise minst 1 porsjon daglig av mørke-grønne, gule eller oransje frukt og grønnsaker. En studie publisert i oktober 1996 Journal of Infectious Disease funnet at mangler av dette vitaminet øker sjansene for å få leddgikt. Denne tilstanden kan resultere i noen mennesker smittet med Lyme sykdom. Kom deg ut i solen i 15 til 20 minutter daglig for å stimulere tilstrekkelig vitamin D-butikker i kroppen. Dette kan bidra til å retardere utviklingen av artritt. Inkludere masse hvitløk i kostholdet ditt eller ta et supplement som anvist på etiketten. Det er et velkjent naturlig antibiotika og immun booster.

Hva er behandlingen for lupus sykdom?

Lupus er en autoimmun sykdom karakterisert ved kronisk, bodywide betennelse. Betennelse vanligvis påvirker ledd og mange forskjellige organer. Inntil nylig, prognosen for lupus var ikke bra; Imidlertid kan dagens medisiner effektivt behandle, men ikke kurere, lupus.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er potente anti-inflammatoriske medisiner som brukes til å behandle en rekke lupus symptomer, vanligvis bare for korte perioder. Kontinuerlig bruk kan føre til mange alvorlige bivirkninger.

NSAIDs

NSAIDs er non-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse inkluderer aspirin og ibuprofen, og de kan fås i resept styrke for lupus behandlinger. Selv om NSAIDs har bivirkninger, de er generelt mindre alvorlige enn de som er forbundet med kortikosteroider.

Antimalaria medisiner

Det er ingen sammenheng mellom lupus og malaria, men legemidler for sistnevnte har vist seg effektive i å redusere symptomer og fakkel-ups av lupus. Plaquenil er den vanligste antimalariamiddel som brukes på denne måten.

Immundempende

Lupus sykdom fører til at kroppens immunsystem til å angripe sine organer og vev. Medisiner som hemmer immunsystem funksjoner, som for eksempel azatioprin og cyklofosfamid, kan derfor brukes til å behandle lupus. Disse stoffene kan ha alvorlige bivirkninger.

Stem Cell Transplant

Omfattende forskning er for tiden i gang for å bruke stamcelletransplantasjoner å gjenoppbygge lupus pasientenes immunforsvar til å behandle og muligens kurere sykdommen. For nå er fokus på lupus tilfeller med en høy sannsynlighet for dødsfall.

Hvilken type sykdom er Lupus?

Lupus er en sykdom i autoimmune system. Likene celler snu og angripe hverandre. Lupus påvirker organsystemer, hud, ledd og indre organer. Lider av denne sykdommen er ofte feildiagnostisert fordi symptomene ligner andre forhold. Ofte blir de nektet uføretrygd på grunn av mangel på riktig diagnose og en undervurdering av hvor alvorlig tilstanden.

Symptomer

Kronisk tretthet er en felles klage av lupus lider. Dette er også et symptom på depresjon. Den fysiske årsak til tretthets er ofte vanskelig å detektere. Lupus lidende er konstant sliten og vet ikke hvorfor.

En sommerfugl-formet utslett skjemaer på ansiktet og andre områder av huden. Mange ganger er dette avvist som akne eller annen hud tilstand.

Leddsmerter imiterer det av artritt, men ikke deformeres benene på samme måte. Sener løsne fra beina forårsaker svakhet og ubehag.

Ifølge Dr. Michelle Petri, MD med Johns Hopkins, "I lupus pasienter, er vi ofte med utsikt fibromyalgi. Tretti prosent av mine pasienter har fibromyalgi. Det er en tilbakeføring av smerte termostaten i hjernen." Dette kan påvirke hukommelsestap hos lupus pasienten.

Mange mennesker med lupus miste håret.

Typer

Som en autoimmun sykdom, er lupus ikke alene. Andre autoimmune sykdommer er vanlige og lett diagnostiseres. Diabetes og skjoldbrusk forhold er også autoimmune sykdommer.

Det finnes forskjellige typer lupus. Systemisk lupus erythematosus påvirker ledd og organer. En person med discoid lupus ville være å eksperimentere symptomer primært på huden. De med subakutt kutan lupus erythematosus viser non-arrdannelse hudlesjoner. Noen ganger lupus er legemiddelutløst. Denne typen kalles legemiddelindusert lupus. Neonatal lupus er en sykdom som rammer nyfødte

Behandling

Anti-inflamatory legemidler som ibuprofen eller Plaquenil kan brukes til å behandle de med milde symptomer. Dette lindrer leddsmerter og betennelser, trøtthet og utslett.

For mer alvorlige symptomer, kan leger behandle med høye doser kortikosteroider eller immundempende medikamenter i tilfelle av alvorlige organkomplikasjoner. Bivirkningene av disse sterkere rusmidler må vurderes og avgjøres mellom legen og pasienten før behandlingen starter.

Utstrekning

Anslagene varierer mellom 237 000 og 1,5 millioner mennesker som har lupus. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Rundt 70 prosent av tilfellene er systemisk. Halvparten av disse sakene viser en stor organ berørt.

Lupus er to til tre ganger mer utbredt blant folk av farge, inkludert afrikansk-amerikanere, latinamerikanere, asiater og indianere, i henhold til Lupus Foundation of America.

Advarsel

Holde håp under kampen mot sykdommen kan være utfordrende. Depresjon og motløshet er hindringer lider må overvinne hvis de skal leve et normalt liv. Med riktig diagnose og behandling av sykdommen er nå mer håndterlig enn i år tidligere. De med lupus har sjansen til å leve lange liv og nyte mange av de tingene andre gjør hvis de søker behandling og holde håp.

Virkninger av Lupus sykdom

Lupus sykdom eller systemisk lupus erythematosus (SLE) er en autoimmun sykdom der kroppens immunforsvar angriper sitt eget friske vevet, forlater kroppen utsatt for infeksjoner og andre sykdommer.

Emosjonell

De fleste mennesker er berørt av SLE er i 30-årene og 40-årene når det streik. Fordi SLE kan føre til ekstrem tretthet, smerte og er vanskelig å diagnostisere, pasienter opplever depresjon før, under og etter en diagnose er stilt.

Familie Stress

Å leve med SLE kan plassere familien i en stressende situasjon. En person har en tendens til å ha ekstreme humørsvingninger; barn kan bli forvirret av foreldrenes manglende evne til å utføre enkle oppgaver.

Lupus nefritt

Ifølge National Institute on Health, lupus, hos noen pasienter, fører forekomster av antistoffer innen nyrene, noe som resulterer i nyresvikt, og muligens fører til dialyse eller nyretransplantasjon.

Myokarditt

Lupus kan føre til betennelse hvor som helst i kroppen; når den treffer hjertet, kan det potensielt være dødelig.

Beslag

Hvis lupus angriper hjernen, kan det føre til anfall, som fører til hjerneslag-lignende lammelse og verre.

Serositt

Fluid kan utvikle rundt hjertet og lungene, kvele eller drukning pasienten innenfra.

Kan man dø Lupus sykdom?

Kan man dø Lupus sykdom?


Ifølge Lupus Foundation of America, kan 85 prosent av dem diagnostisert med denne sykdommen forvente å leve normale liv. Den andre 15 prosent av personer lider av kroniske lupus symptomer og andre sykdommer, som bidrar til tidligere dødsfall er rapportert i denne gruppen.

Hva er Lupus?

Lupus er en autoimmun sykdom som påvirker ledd og organer i kroppen. De mest utbredte symptomene er en sommerfugl-formet utslett i ansiktet, sår i munnen, tretthet og hovne ledd.

Assosierte sykdommer

Mange pasienter som har lupus har også en eller flere av de følgende sykdommer, hvorav noen er livstruende: reumatoid artritt, Sjøgrens syndrom, irritabel tarmsykdom, hjertesykdom, diabetes, nyresykdom, cøliaki, fibromyalgi, Crohns sykdom og kreft.

Reseptbelagte medisiner Problemer

Noen av reseptbelagte medisiner som er gitt til lupus pasienter har alvorlige bivirkninger, som for eksempel å hemme kroppens immunsystem fra bekjempelse av sykdommer. Andre medisiner kan forårsake livstruende sykdommer, slik som kreft.

Dødsårsaks

Når en person som har lupus dør, vil hennes dødsattest ofte liste en annen dødsårsak enn lupus. Hyppigste dødsårsakene omfatter lungebetennelse, hjertesykdommer, nyresykdommer og kreft. Den sekundære dødsårsak blir deretter notert som lupus.

Early Detection

Tidlig deteksjon av denne sykdommen kan gå langt i å forlenge levetiden for noen med lupus. Mens det er alvorlige bivirkninger forbundet med lupus medisiner, fordelene ofte oppveier de negative sidene ved å ta medisiner.

Dødsraten Statistikk

Ifølge Center for Disease Control, er tallet på dem dø av lupus og lupus relaterte sykdommer på vei oppover. En studie som kjørte 1979-1998 viste at lupus dødsfall økte fra 879 per år ved begynnelsen av studien til 1406 på slutten av studien.