Digidexo.com

diabetes 2 og infeksjoner blodsukker

Diabetes og nyre infeksjon

Diabetes og andre forhold som svekker immunsystemet ditt er risikofaktorer for nyre infeksjoner. Diabetes kan også forårsake nerveskader, og hvis nervene rundt blæren er skadet, kan du være uvitende om opplevelser av en nyre infeksjon.

Fakta

En nyre infeksjon, også kalt "pyelonefritt," er en infeksjon som vanligvis begynner i blæren eller urinrøret og reiser til nyrene. Det kan være akutt (plutselig) eller kronisk (lang sikt).

Symptomer

Symptomer på en nyre infeksjon inkluderer ryggsmerter, feber, frysninger og magesmerter. Du kan oppleve en vedvarende trang til å urinere, kan føle en brennende følelse ved vannlating, eller kan se pus eller blod i urinen.

Diagnose

Legen kan finne ømhet når han palpates området av nyrene. Blodkultur resultater kan vise en infeksjon, og en urinanalyse kan vise røde eller hvite blodceller i urinen. Bakterier kan også bli funnet i urinen.

Behandling

Nyre infeksjoner behandles med antibiotika. Hvis du har en alvorlig nyreinfeksjon, kan du bli innlagt på sykehuset. Hvis du har hyppige nyre infeksjoner, bør du se en spesialist.

Forebygging / løsning

Personer med diabetes må jobbe for å holde blodsukkeret under kontroll. Drikk rikelig med vann og kutte ned på matvarer som inneholder mye protein eller salt, fordi disse matvarene kan forårsake nyreskade.

Advarsel

Hvis du har en nyre infeksjon, må du øyeblikkelig legehjelp. En ubehandlet nyre infeksjon kan føre til permanent skade nyrene, noe som er spesielt farlig for personer med diabetes.

Natural Cures for Diabetes og høyt blodsukker

Natural Cures for Diabetes og høyt blodsukker


Når bukspyttkjertelen ikke produserer eller kroppen kan ikke riktig bruke hormonet insulin, diabetes resultater. Insulin kontrollerer innholdet av glukose i blodet. Når kroppen ikke produserer insulin, insulin må tilsettes i form av skudd. Det er muntlig medisiner i tillegg til å kontrollere diabetes, men disse er langt mindre effektive enn å kontrollere høyt sukker nivåer naturlig, med kosttilskudd og matvarer.

Chromium picolinate

En diett høy i raffinert sukker og hvitt mel fører til en krom-mangel, som er utbredt i de fleste folks dietter. Krom er et nødvendig mineral for metabolismen av glukose. Krom forbedrer insulin effektivitet, noe som senker blodsukkernivået. Overprocessed matvarer redusere mengden av krom i matvarer. En daglig dose på 400 til 600 mikrogram er anbefalt. Krom finnes i helsekostbutikker og utvalgte narkotika butikker.

Hvitløk

Hvitløk reduserer og stabiliserer blodsukkernivået og hjelpemidler i metabolismen av fett. Diabetikere er utsatt for vektøkning som setter en ytterligere belastning på bukspyttkjertelen. En daglig hvitløk supplement anbefales i stedet for å legge hvitløk i kostholdet hver dag. Et supplement ikke forårsaker den uønskede hvitløk ånde. Hvitløk kosttilskudd kan kjøpes på en helsekostbutikk eller stoff butikken.

Vitamin B12

Vitamin B12 brukes til å hindre diabetisk nevropati, eller nervesmerter, noe som påvirker de fleste diabetikere i sine føtter og hender. Injeksjoner gis av en lege gang i måneden er den mest effektive behandling. Vitamin B12 pastiller og en sublingual skjemaet er også tilgjengelig gjennom legen din. Vitamin B12 kan også økes i kosten ved å spise kjøtt, ølgjær, egg, nyre, lever og melk og melkeprodukter. Vitamin B12 er også til stede i urter alfalfa, blæretang og humle.

Koenzym Q10

Koenzym Q10 forbedrer stabiliserer blodsukkeret og forbedrer blodsirkulasjonen. Koenzym Q10 er til stede i alle deler av kroppen, men avtar med alderen. Koenzym Q10 kan være foreskrevet av lege eller kjøpt på en helsekost eller stoff butikken. Den anbefalte daglige dosen for diabetikere er 80 mg. Koenzym Q10 er også ganske gunstig for hjertet helse og gir dermed dobbelt plikt beskyttelse for diabetikere.

Holy Basil

Holy basilikum har blitt funnet å være en av de beste urte-behandlinger for å stabilisere blodsukkeret. Hellig basilikum handlinger mest spesifikt på blodsukkeret pigger forårsake av hormonet kortisol. Kortisol er normalt produsert i reaksjon på stress, eller "fight or flight"-syndrom nødvendig når kroppen er satt under ekstremt stress. Dessverre kortisol kan pakker på vekt når det ikke er nødvendig, men fremstilles bare ved kroppens kjemisk reaksjon til visse matvarer og spesielt koffein.

Matvarer for å unngå

Selvfølgelig må en diabetiker ikke forbruker sukker i overkant. Det er også flere høy glykemisk mat man bør unngå i naturlig behandling av diabetes. Hvite fire produkter, pasta, stivelsesholdige grønnsaker og overprocessed matvarer raskt konvertere seg til glukose i fordøyelsesprosessen. Mange leger oppgi tommelfingerregel for diabetikere bør "unngå hvit."

Ting å spise

En diabetiker kosthold bør være basert på matvarer i sin naturlige tilstand, det vil si uten overkoking og prosessering. Grønnsaker med en liten mengde frukt om dagen er den ideelle dietten for diabetikere. Hele korn kan inntas i moderate mengder, men en topp i blodsukkeret vil følge. Mange diabetikere har eliminert nesten alle blodsukker problemer ved å følge en rå mat diett med sporadiske hele korn eller spesiell søt lagt en gang i uken.

Diabetes & Infeksjon Risks

Diabetes & Infeksjon Risks


Pasienter med diabetes er mer utsatt for å utvikle og dø av smittsomme sykdommer enn befolkningen generelt, bemerker JoAnn Deasy, PA-C, MPH, en utøver med California Emergency Physicians på San Mateo General Hospital. Noen infeksjoner er mer vanlig hos personer som har diabetes, mens andre infeksjoner er nesten eksklusivt til diabetespasienter.

Staphylococcus Aureus

Staphylococcus aureus er vanligvis kjent som staph. Denne type bakterier er funnet på huden og på innsiden av nesen i 11 prosent av ikke-diabetiske personer, men i 30 prosent av diabetikere, i henhold til Medscape. Staph kan utvikle seg til en alvorlig infeksjon hvis huden er skadet, eller hvis det er andre skader på kroppen.

Medisin Net advarer om at personer med diabetes har høy risiko for å utvikle en staph infeksjon. Hud-relaterte infeksjoner er den vanligste form for sykdommen, men alvorlige infeksjoner forekommer i andre områder av kroppen dersom staph kommer inn i blodet. Sykdommen forårsaker lungebetennelse og abscesser i lungene, en sykdom som kalles osteomyelitt som er kjennetegnet ved betennelse i bein, og endokarditt, som er en infeksjon av hjertesystemet som fører til hjertesvikt.

Rhinocerebral mucormykose

Rhinocerebral mucormykose er en sykdom som først og fremst rammer diabetikere. Den eMedicine nettstedet indikerer at sykdommen var 100 prosent dødelig før 1955, da en soppdrepende medisiner som kalles amfotericin ble tilgjengelig. Selv med medisinsk behandling, sykdommen forårsaker dødelighet 80-prosent hvis den infiserer hjernen. Tidlige symptomer er vage og generalisert, slik som hodepine, feber og kvalme. Senere utvikler pasienten tåkesyn, øyesmerter, eller til og med blindhet. Nevrologiske symptomer som anfall og svimmelhet vises som infeksjonen utvikler seg. Vevet rundt nesen noen ganger blir svart og henfall. Ifølge eMedicine utvikler sykdommen seg raskt og død er mulig i løpet av to uker etter utbruddet av sykdommen. Amfotericin B og kirurgisk fjerning av infiserte vev blir benyttet for å behandle sykdommen.

Foot Infeksjon

Ifølge eMedicine, fot infeksjoner er en av de mest vanlige infeksjoner hos personer med diabetes. Dette skjer på grunn av sirkulasjonsproblemer som ofte oppstår som en sekundær følge av diabetes. Det er et bredt utvalg av diabetiske-relaterte infeksjoner i foten. Cellulitt, for eksempel, er en bakteriell infeksjon som forårsaker svelling og betennelse i huden. Mer alvorlige infeksjoner som osteomyelitt infisere benmargen i føttene. Osteomyelitt er vanskelig å behandle og krever en fremgangsmåte som kalles debridement, som er fjerning av den avtagende vev, eller amputasjon hvis situasjonen er for alvorlig. Cellulitt blir behandlet med antibiotika.

Diabetes Hudproblemer

Diabetes Hudproblemer


Personer med diabetes har en spesiell sett med omstendigheter som kan føre til hudproblemer andre mennesker kan ikke oppleve. Spesielt er de mer utsatt for infeksjoner som kan slå dødelig eller føre til amputasjon. Det er viktig for personer med diabetes å opprettholde god generell helse for å forebygge hudproblemer.

Tørr hud

Personer med diabetes som ikke kontrollerer blodsukkeret og har høyt blodsukkernivå er utsatt for å utvikle tørr hud på grunn av redusert væske i kroppen. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, kan høyt blodsukker også føre til nerveskader som kan føre til redusert svette. Redusert svette bidrar til tørr hud problemer for personer med diabetes. Skrape tørr hud som er kløende kan lage små kutt i huden, noe som gjør huden mer utsatt for infeksjoner.

Infeksjon

Når en person med diabetes har høyt blodsukker, hun har en økt risiko for hudinfeksjoner. Dette er forårsaket av blodsukkeret mate bakterier og bakterier som kan gå inn kutt eller skraper på huden. Selv om blodet leverer blodsukkeret som strømmer infeksjonen, den leverer også hvite blodceller og medisiner som bekjemper infeksjonen. Føttene til en person med diabetes er spesielt utsatt for infeksjoner som er vanskelige å helbrede, på grunn av redusert blodtilførsel til bena og føttene.

Koldbrann

Koldbrann er en tilstand der hud og muskelvev rundt et sår eller infeksjon dør. Personer med diabetes er spesielt utsatt for koldbrann infeksjoner på bena og føttene på grunn av redusert blodtilførsel til disse områdene, og fordi nerveskader kan hindre dem fra å føle smerten forbundet med koldbrann. Ifølge National Institutes of Health, må dødt vev forårsaket av koldbrann fjernes for å fremme helbredelse av gjenværende vev. I alvorlige tilfeller kan dette innebære amputasjon av et lem eller, hvis venstre ubehandlet, kan føre til dødsfall.

Forebygging

Den beste måten for en person med diabetes for å forebygge hudproblemer er å opprettholde gode blodsukkernivået. Han bør også ta spesiell omsorg for å beskytte føttene hans for å forhindre skade eller infeksjon. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, bør personer med diabetes inspisere føttene daglig for å se etter eventuelle blemmer, kutt eller andre skader. De bør også fukte tørr hud for å redusere risikoen for infeksjon forårsaket ved å skrape eller sprukket hud.

Behandling

Det er viktig for personer med diabetes til å søke behandling umiddelbart for eventuelle kutt, skrubbsår, blemmer eller sår på huden, spesielt i bena og føttene. Legen din kan foreskrive muntlig eller aktuelle antibiotika for å behandle infeksjonen. Noen infeksjoner kan kreve sykehusinnleggelse for å behandle og forebygge koldbrann oppstår.

Er en vaginal gjær infeksjon smittsomt?

Gjær infeksjoner oppstå når det er en overvekst av gjær i kroppen. Organer produsere en viss grad av gjær og andre bakterier, som vanligvis er regulert og eliminert av våre immunforsvaret og naturlige kroppslige prosesser. Men i varme, fuktige deler av kroppen - inkludert munn, hud, føtter, og vagina - noen ganger oppstår en gjær overvekst.

Når begrepet "gjærinfeksjon" er brukt, henviser generelt til en gjær-infeksjon i vagina. Vaginal gjær infeksjoner, også kalt vulvovaginal candidainfeksjon, kan oppstå når denne overvekst av gjær oppstår i skjeden, eller når kroppen ikke regulerer sopp riktig.

Årsaker til en vaginal gjær infeksjon

Gjær infeksjoner oppstå av mange grunner. Forhold som senker immunsystemet - blant annet stress, sykdom eller graviditet - kan hemme kroppens naturlige evne til å redusere nivået av gjær og andre sopp. Når dette skjer, overvekst av gjær som forårsaker vaginal gjær infeksjon kan forekomme. Visse medisiner - inkludert antibiotika, p-piller og steroider - kan også hemme kontroll av gjær ved å forstyrre immunsystemfunksjoner og / eller drepe gode bakterier som holder gjær i sjakk. Ukontrollert diabetes og høyt blodsukker kan også øke risikoen for å kontakte en vaginal gjær infeksjon. Hormonendringer, slik som de forårsaket av menstruasjon, kan også interferere med organer evne til å regulere gjær.

Til slutt bestemte handlinger øke en persons risiko for å utvikle en gjær infeksjon. Iført klær som er for stramt eller laget av syntetiske materialer kan skape et miljø der gjær blomstre. I tillegg kan bruke produkter som Douches eller duftende feminine hygieneprodukter opprørt den kjemiske balansen i skjeden og forårsake en overvekst i gjær.

Symtpoms av en vaginal gjær infeksjon

Vaginal gjær infeksjoner er en symptomatisk sykdom, og symptomene vises når gjær overvekst først blir ute av kontroll. Symptomer inkluderer irritasjon og kløe i og rundt vaginal området. Det også kan være kløe, hevelse og rødhet i vulva. Uvanlig utflod som kan ha konsistensen av cottage cheese kan også tyde på at en gjær overvekst eksisterer. Til slutt, svie ved vannlating eller mens du har samleie kan også foreslå en gjær infeksjon.

Sprer Vaginal gjær infeksjoner

Vanligvis er en gjærinfeksjon forårsaket av en ubalanse i kroppen og vaginalområdet. Dermed gjær infeksjoner er vanligvis ikke smittsomt og kan ikke spres ved hud til hud kontakt. I sjeldne tilfeller kan seksuell kontakt overføre en overdoser av gjær til en seksuell partner. Når og hvis det skjer, kan den mannlige partner utvikler kløe eller utslett på penis på grunn av overdoser av gjær. Denne overføringen av gjær er ikke ansett for å være en seksuelt overførbar sykdom, og behandles.

Tester / Diagnose

Gjær infeksjoner kan diagnostiseres ved en hjemmetest og / eller av en lege av gynekolog. Det finnes en rekke måter for å diagnostisere en gjærinfeksjon. En lege kan evaluere uvanlig utflod under et mikroskop i en prosess som kalles en våt prep. Under mikroskopet, vil legen være i stand til å detektere tilstedeværelsen av Candida noe som betyr at det er en overflod av gjær som forårsaker en yest infeksjon.

Gynekologer kan også diagnostisere gjær infeksjoner gjennom bekken eksamener. Gjær infeksjoner forårsaker betennelse i huden i løpet av vulva, vagina eller på livmorhalsen. Denne betennelsen kan foreslå for legen din at tilstedeværelsen av gjær er irriterende vaginal området. I tillegg kan det tørre, hvite plagene i gjær også være til stede langs veggene i vagina.

Leger kan også ta urinprøver for å utelukke andre årsaker til vaginal irritasjon, inkludert urinveisinfeksjoner.

Behandling

Gjær infeksjoner kan behandles oralt eller vaginalt. Vaginal krem ​​er satt inn i og rundt i vagina ved hjelp av en stikkpille. En stikkpille består av en applikator som gjør det mulig å sette inn medisinen på innsiden av vagina. Medisinene styre produksjonen av gjær, for å få den tilbake i sjakk slik at den kan slutte å produsere symptomer. Vaginal krem ​​kan også lindre kløe på stedet hvis infeksjonen.

Gjær infeksjon behandlinger kan ta alt fra 3 til 14 dager for å rydde opp i problemet, avhengig av alvorlighetsgraden av gjær infeksjon og den type behandling. Selv om symptomer kan forsvinne tidlig, er det viktig å fortsette hele foreskrevet løpet av behandlingen for å unngå et tilbakefall av gjærinfeksjon, hvis gjæren begynner å vokse igjen når behandlingen er avsluttet.

Forebygging

Bruke løstsittende og behagelige klær som ikke felle fuktighet. Unngå å bruke parfymerte produkter rundt vagina og vaginal området som kan forstyrre skjeden evne til å rense seg selv naturlig. Hold vaginal området rent og tørt og unngå igjen i våte badedrakter eller undertøy lenger enn nødvendig. Avstå fra å ta antibiotika med mindre foreskrevet av lege. Til slutt, de med diabetes må ta nødvendige skritt for å håndtere nivået av blodsukker i kroppen sin.

Hvorfor er Diabetes So Serious?

Diabetes er en kronisk tilstand preget av forhøyet blodsukker nivåer. Overskuddet av glukose er forårsaket av ineffektiv bruk av insulin eller utilstrekkelig insulinproduksjon. Høye blodsukkernivåer etter hvert skade blodårene i hele kroppen, som påvirker nesten alle organer.

Cardiovascular Damage

Forhøyet blodsukker nivåer fører til opphopning av fett i blodårene. De trange arterier begrense blodgjennomstrømningen og kan bli blokkert, øke risikoen for hjertesykdom og slag.

Nyresyke

Høyt blodtrykk og glukose skader små blodkar i nyrene. Ettersom skaden utvikler seg, nyrene mister evnen til å fungere og til slutt mislykkes. Diabetes er den ledende årsaken til nyresvikt.

Eye Damage

Diabetes fører til diabetisk retinopati. Små blodkar på netthinnen svekket fra høye blodsukkeret. Kapillarene lekke blod, som blokkerer lys fra å nå netthinnen. I tillegg arrvev former og til slutt trekker netthinnen bort fra baksiden av øyet, forårsaker synstap.

Nerve Damage

Nerver i hele kroppen kan bli skadet av diabetes. Forhøyet blodsukker og fettstoffer i blodet, pluss skadede blodkar, påvirker nerver og forårsake smerte, prikking eller nummenhet.

Legg og fot Komplikasjoner

Skadede blodkar redusere sirkulasjonen i føtter og ben, og nerveskader forårsaker tap av følelse i føttene. Blemmer, kutt og sår kan gå ubemerket. Bakterier mate av overflødig glukose i blodet, noe som resulterer i infeksjoner som kan utvikle seg til koldbrann.

Vil en Virus Årsak forhøyet blodsukker?

Enkelte virusinfeksjoner har vist seg å bidra til hyperglykemi (høyt blodsukker). Disse inkluderer infeksjoner med enterovirus som coxackie, samt hepatitt C virus. Behandling med antiretrovirale medikamenter, så vel som infeksjon med hepatitt C som har vist seg å øke risiko for hyperglykemi hos mennesker med HIV. Hyperglykemi er assosiert med diabetes.

Enterovirus

Vanlige infeksjoner med enterovirus som coxackie har vist seg å bidra til hyperglykemi og diabetes hos genetisk disponerte mus, ifølge Marc S. Horowitz, et al., Ved Institutt for immunologi ved The Scripps Research Institute. Videre studier i 2009 viste at enterovirus bidratt til utviklingen av type-1 diabetes hos unge mennesker, ifølge Reuters News.

Potensial

Hvis enterovirus er vist ytterligere å bidra sterkt til utvikling av type-1-diabetes, kan vaksiner mot disse virusene gi håp i begrensende diabetes, ifølge Reuters News. Imidlertid vil eventuelle vaksiner mot enterovirus ta flere år å utvikle.

HCV infeksjon

En studie av CE Behrendt og RB Ruiz of Epidemiology, Safety and Risk Management ved Pfizer Global Research and Development tyder på at unge mennesker som har fått hepatitt C-virus (HCV) og som har en familiehistorie med diabetes har økt risiko for å utvikle diabetes og at infeksjon med hepatitt C kan bidra til å fremme fra nedsatt fastende glykemi (IFG), en pre-diabetiker tilstand, til diabetes.

HIV og hyperglykemi

Folk som er på antiretroviral terapi for behandling av HIV-sykdom er kjent for å ha økt risiko for utvikling av insulinresistens og metabolske sykdommer som diabetes. Studier, som at utført av Shruti H. Mehta, et al., Av Johns Hopkins, har vist at folk som er på antiretroviral behandling og som også har hepatitt C-infeksjon har økt risiko for å utvikle hyperglykemi.

Betraktninger

Virusinfeksjon har ikke vist seg å føre til direkte hyperglykemi og diabetes. Snarere er de tenkt som triggere som bidrar til utviklingen av disse tilstandene hos personer som ellers er også disponert for å utvikle dem, ved genetikk eller atferdsmessige faktorer.

Om farlige nivåer av blodsukker

Diabetes, preget av fastende glukose (blodsukker) nivåer over 120, krever vanligvis oral medisin eller insulin injeksjoner for å kontrollere blodsukkeret. Endringer i diett og mosjon hjelpe kroppen til å opprettholde riktige nivåer av blod sukker i løpet av dagen. Men selv med riktig behandling og god kontroll av glukose, personer med diabetes risikerer hypoglykemi (lavt blodsukker) eller hyperglykemi (høyt blodsukker).

Typer

Hypoglykemi oppstår når blodsukkeret synker under 70, og det kan oppstå som et resultat av å hoppe over et måltid, å glemme å spise en matbit eller rett og slett ikke å konsumere nok karbohydrater for å opprettholde et tilstrekkelig nivå av glukose. Anstrengende trening eller sykdom kan bringe på hypoglykemi. Medisiner som brukes til å behandle diabetes noen ganger føre til et fall i blodsukkeret i midten av natten.

Hyperglykemi oppstår når glukosenivået når 200 til 240 eller mer, avhengig av målområdet for den enkelte. Vanligvis begynner en plutselig økning i glukose etter måltider for å komme ned i løpet av en time eller to etter å ha spist, men - når blodsukkeret ikke klarer å slippe eller fortsette å klatre - hyperglykemi fører til bekymring. Å spise for stor et måltid eller et måltid som inneholder store mengder karbohydrater, mangel på mosjon eller stress og sykdom bidra til høyt blodsukker.

Funksjoner

Symptomer på hypoglykemi (lavt blodsukker) inkluderer blek hud, jitters, følelsen av ekstrem sult, hodepine, svimmelhet, endringer i atferd eller humør, problemer med å betale oppmerksomhet, eller prikking rundt munnen. Symptomer på hyperglykemi inkluderer overdreven tørste og økt vannlating. Blodsukkermålingene over 200 indikerer at hyperglykemi krever behandling. Ved nivåer på 240 eller mer, eksisterer faren for diabetisk koma (ketoacidose).

Effekter

Ketoacidose oppstår når kroppen har utilstrekkelige mengder insulin for å behandle glukose og begynner å bryte ned fett som brensel. Denne prosess skaper keotones som ikke kan tolereres av kroppen. Keotones er deponert i urinen i kroppens forsøk på å kvitte seg med store mengder keotones. Fordi kroppen ikke kan slippe alle keotones, bygge de opp i blodet og føre til ketoacidose, en tilstand ofte kalt diabetisk koma.

Forebygging / løsning

Behandling av lavt blodsukker består av å konsumere karbohydrater for å bringe nivået opp. Sukkerholdige drikker som ½ kopp juice eller vanlig brus, glukosetabletter eller harde drops generelt produsere de ønskede resultater. En bør sjekke glukose nivå 15 minutter etter den første målingen. Diabetikere bør se Hvis blodsukkeret er fortsatt lave. Prosessen bør gjentas hvert 15. minutt inntil det ønskede resultat oppnås. En vanlig tidsplan for måltider og snacks bør opprettholdes.

Behandling av høyt blodsukker krever trening så lenge personen ikke produserer keotones i urinen. En enkel urinprøve bestemmer om keotones er til stede. Pasienter med risiko for hyperglykemi bør holde en tilførsel av prøvemateriale for å se etter keotones. En lege som er kjent med pasienten bør konsulteres. Hvis keotones ikke er til stede i urinen, bør man utvise umiddelbart å bringe blodsukkeret ned. Utøvelse når keotones er tilstede i urinen produserer en invers effekt og hever blodsukker enda høyere.

Advarsel

Søke deg legens råd for målet nivåer av sunn blodsukker og instrukser for behandling av hyperglykemi. Justeringer i medikament kan være nødvendig for å opprettholde en sunn glukosenivå. Denne informasjonen er presentert for pedagogiske formål og bør ikke erstattes av lege.

Høyt blodsukker Behandlinger

Høyt blodsukker Behandlinger


Høyt blodsukker er et kjennetegn på diabetes. Hvis venstre ubehandlet, kan det ha negative kortsiktige og langsiktige effekter på en persons helse. Å vite hvordan å gjenkjenne dette problemet og hvordan det er behandlet vil hjelpe de rammede med tilstanden minimalisere de potensielle negative.

Definisjon

Høyt blodsukker, eller hyperglykemi, er en tilstand som oppstår når kroppen ikke har nok insulin til å kontrollere mengden av glukose i blodet. Det forekommer vanligvis hos personer med diabetes fordi kroppen ikke produserer nok insulin eller ikke er i stand til å bruke sin insulin riktig.

Typer

Ifølge Web MD, er det to typer av hyperglykemi. Fasting hyperglykemi kan oppstå hvis en person ikke spiser i minst åtte timer. Postprandial hyperglykemi oppstår ofte etter en person spiser. I denne typen, mengden av glukose i blodet topper på omtrent en til to timer etter måltidet.

Symptomer

Symptomer på høyt blodsukker inkluderer overdreven vannlating, noe som skjer fordi nyrene prøver å skylle overflødig glukose; dreven tørste; tåkesyn; konsentrasjonsvansker og tretthet. Hvis høyt blodsukker fortsetter i lang tid, kan det føre til vekttap fordi kroppen vil begynne å bryte ned sitt eget fett og muskel for energi.

Årsaker

Selv om diabetes forårsaker høyt blodsukker fordi det forstyrrer kroppens evne til å produsere eller bruke insulin, kan det også oppstå på personer som behandles for sine diabetes. Høyt blodsukker kan oppstå når folk ikke tar sine medisiner på riktig tid, eller når de spiser for mye mat eller feil type.

Behandling

Fordi høyt blodsukker er vanligvis forårsaket av diabetes, vil behandle sykdommen holde høyt blodsukker under kontroll. Den første behandlingen inkluderer regelmessig mosjon og et kosthold der sukker er kontrollert. En person med høyt blodsukker bør også drikke nok til å forbli godt hydrert. Ved disse behandlinger er ikke tilstrekkelig til å behandle en persons høyt blodtrykk fullstendig, kan han må ta medisiner eller insulininjeksjoner. Dersom høyt blodsukker vinner, kan den type, dosering eller frekvens av medisinen må endres.

Ledelsen

Forvaltning av høyt blodsukker er en viktig del av behandlingen fordi det tillater en person å unngå forverrede symptomer og effekter. En god forvaltningsplan inkluderer å spise et riktig kosthold, trene regelmessig, ta medisiner til rett tid, og sjekke blodsukkeret flere ganger om dagen ved hjelp av en spesiell meter.

Adolescent Diabetes Symptomer

Type 1 diabetes, tidligere kjent som juvenile diabetes, er en livslang autoimmun sykdom der bukspyttkjertelen slutter å lage insulin. Kroppen bruker blodsukker, eller glukose, for å gjøre energi. Uten insulin, er dette ikke mulig. Slik at cellene kan få tilgang til glukose, må de med type 1 diabetes tar daglige insulininjeksjoner. Juvenile Diabetes Research Foundation International anslår at rundt 15.000 barn hvert år blir diagnostisert med type 1 diabetes i USA. Her er noen symptomer å se etter:

Hyppig vannlating

De med type 1 diabetes har massevis av blodsukker (glukose) i kroppen som ikke er riktig omdannet til energi av bukspyttkjertelen. For å rense kroppen for glukose, vil en person urinere ofte og i store mengder. Selv om hyppig vannlating kan være et tegn på mange lidelser, når kombinert med disse andre symptomene, et barn bør bli testet for diabetes.

Ekstrem tørste

Når dreven glukose bygger seg opp i blodet, er nyrene tvunget til å skylle den ut gjennom urinering. Kroppens reaksjon på hyppig vannlating er behovet for å rehydrere. Hjernen mottar også signaler til å drikke mer væske for å fortynne sukker og returnere dem til det normale.

Fatigue

Siden kroppen ikke kan ordentlig konvertere glukose til energi, tretthet og slapphet er symptomer på diabetes. Andre årsaker til trøtthet blant ungdom diabetikere inkluderer hurtig vekttap og lavt blodtrykk for noen.

Økt appetitt

Ungdom med type 1 diabetes ofte føler deg sulten, og kan ikke være lett mett av å spise. Dette er fordi kroppen kan ikke på riktig måte omdanne blodsukker til energi.

Vekttap

Ettersom kroppen ikke lenger å behandle og bruke sukker som normalt, blir kroppen til fett og muskler for energi. Plutselig vekttap forekommer som legemet utarmer disse andre former for energi.

Tilfeldig Vs. Fastende blodsukker tester

Tilfeldig Vs.  Fastende blodsukker tester


Diabetes er en sykdom hvor nivåer av glukose, en sukkertype, er unormalt høy i kroppen. Glukose tester kan avgjøre om kroppen er i stand til å lagre overflødig glukose. Tilfeldige tester og fastende tester hver har ulike diagnostiske verdier. En helsepersonell bør gjennomgå alle blodsukkermålinger.

Blood Glucose

Glukose er den primære kilde til drivstoff for kroppens funksjoner. Vi får glukose fra nedbrytningen av karbohydrater. Når du spiser, et komplekst system i kroppen din opprettholder blodsukkernivået innenfor et område på ca 70 milligram per desiliter (mg / dL) og 130 mg / dL. Hvis nivået synker for lavt, til kroppen din utgivelser tilgjengelig lagret glukose og fett kompensere. Hvis blodglukosenivået stiger for høyt, til bukspyttkjertelen frigjør insulin lagre overflødig glukose i musklene. Hos personer med glukoseintoleranse (prediabetes) og diabetes, er insulin enten fraværende eller ute av stand til å lagre overflødig glukose. Dette forårsaker skade på blodkar, noe som fører til komplikasjoner sett i noen diabetikere.

Random Test

En tilfeldig blodsukkermåling gjøres når som helst på dagen for å måle blodsukkernivået på det aktuelle tidspunktet. The American Diabetes Association anbefaler at blodsukker før et måltid ikke overstige 130 mg / dL, eller 180 mg / dL etter å ha spist. Hvis testen avslører noen nivåer over dette, bør du se en helsepersonell for oppfølging og evaluering for glukoseintoleranse eller diabetes. Når en leverandør ber om en "fastende blodglukose" test, skal laboratorie bekrefte om dette betyr en tilfeldig blodglukosetest utført etter minst åtte timers faste, en glukosetest utført etter faste som også omfatter en annen test to timer etter spising, eller en glukosetoleransetest, hvor en fastende nivå blir målt før testen begynner.

Post prandiale Test

De to-timers postprandial testen sjekker blodsukkeret etter et måltid. En blodprøve er tatt før et måltid, og igjen to timer etter måltidet. Innledende blodsukkernivået bør være normal, og nivåene på to timer etter spising bør være tilbake til det normale, under 130 mg / dL.

Hemoglobin A1c

Hemoglobin er et oksygen-bærende protein i røde blodceller. Hemoglobin A1c er en type hemoglobin som inneholder glukose. Måle det gir et riktig bilde av blodsukkernivået i løpet av de siste 90 dagene. Helsepersonell be om denne testen for å sjekke for samsvar hos diabetespasienter. Hemoglobin A1c bør utgjør ikke mer enn 7 prosent av den totale mengden av hemoglobin i kroppen din. Nivåer over det tyde på at en diabetiker pasient ikke har fulgt deres behandling protokollen riktig.

Glukosetoleransetest

Glukosetoleransetest bestemmer kroppens evne til å håndtere en glukosebelastning. Testen består av å ta en innledende blodprøve når fasten, forbruker en glukosebelastning (vanligvis i form av en brus), og deretter å ha tatt blodprøver hver time i fire timer etter glukosebelastning. En normal reaksjon er en rask økning i blodglukose etter at belastningen med en reduksjon til normalt nivå etter to eller tre timer. Økte nivåer etter den tid kan tyde på glukoseintoleranse eller diabetes.

Betraktninger

Selv hjemme glukose meter er svært nøyaktig, verdiene de gir er ingen erstatning for en helsepersonell råd. Alltid konsultere med din leverandør hvis du får en unormal blodsukker lesing av noe slag når som helst. Følg din leverandørs instruksjonene for å opprettholde sunne blodsukkeret.

Hvordan å lage mat for folk med høyt blodsukker

Personer som har diabetes eller høyt blodsukker av andre grunner trenger å planlegge og sørge for at de har sunne måltider tilgjengelig for dem. Diabetikere må være spesielt årvåken om mengden av enkle karbohydrater, sukker og fett de spiser. Cooking for folk med høyt blodsukker betyr å lære om den ernæringsmessige verdien av alle typer matvarer, så vel som å vite hva sunn mat ser ut.

Bruksanvisning

•  Lær utvekslings verdier av ulike matvarer før du begynner å lage mat for en person med høyt blodsukker. Hver type mat er tilordnet en numerisk verdi basert på mengden av fett, karbohydrater, protein og sukker den inneholder. The Mayo Clinic nettsiden gir lister over børser som du kan bruke til å planlegge måltider i forbindelse med legens råd (se Ressurser).

Cook med enumettet fett som olivenolje eller raps olje når du forbereder måltider for personer med høyt blodsukker. Personer med diabetes har mer av en risiko for å utvikle hjertesykdom enn de med normale blodsukkernivået. Enumettet fett regnes som "hjertet sunt" stoffer.

Velg magert kjøtt som en del av en lav-fett, lav-kolesterol diabetes diett. Grill, bake eller broil oksekjøtt, svinekjøtt og kylling i stedet for steking det å redusere fettinnholdet enda mer.

Planlegg måltidene rundt retter som inneholder mye fiber. Spis brun ris, fullkorn pasta og brød i stedet for sine hvite, mer raffinerte kolleger. Bønner og andre frukter og grønnsaker er gode kilder til fiber som kan hjelpe regulere blodsukkernivået.

Bake eller broil laks, tunfisk eller andre typer fisk som en del av en helse diabetiker diett. Spise fisk to til tre ganger hver uke kan redusere risikoen for høyt kolesterol, som også kan ha en positiv effekt på blodsukkernivået.

Hint

  • Spør legen din om en henvisning til en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog hvis du har problemer med å planlegge sunne måltider. En profesjonell på dette området kan hjelpe deg å lære å spise riktig når du har blodsukker problemer.

Høyt blodsukker Myter

Mange misforståelser og myter om diabetes og høyt blodsukker har utviklet seg gjennom årene. Det er viktig å fjerne vanlige myter om diabetes når du eller en du er glad lider av høyt blodsukker. Høyt blodsukker kan være alvorlige, og ikke behandle den på riktig måte kan føre til ytterligere helseproblemer.

Myte 1 - Smittsom?

Den øverste myten om høyt blodsukker eller diabetes er at det er smittsomt. Dette er ikke sant. Diabetes ikke spres ved bakterier som en vanlig virus. Diabetes er kjent for å være genetisk, selv om det er den eneste kjente måten at det kan overføres fra en person til en annen.

Myte 2 - for mye sukker?

En annen vanlig misforståelse er at å spise for mye sukker kan føre til diabetes. Begge typer diabetes er forårsaket av kroppens manglende evne til å enten lage insulin eller manglende evne til å bruke insulin riktig. Hvis du har diabetes, spiser for mye sukker kan gjøre det verre, men det ikke forårsaker diabetes.

Myte 3 - Kan barn vokser diabetes?

Myten om at barn kan vokse diabetes er falsk. Når du har diabetes, er det irreversible. Diabetes er forårsaket hovedsakelig av ødeleggelse av insulinceller, og disse cellene kan aldri vokse. For barn med type 1 diabetes, vil insulin alltid være behov for å regulere blodsukkernivået. Type 2 diabetes kan styres uten insulin oftere enn ikke med riktig kosthold og vektkontroll.

Myte 4 - Finnes det en kur?

Dessverre er det ingen kur for diabetes. Den misforståelse at det er en kur som kun leger vet om eller at insulin kan kurere diabetes er falsk. Insulin er et langsiktig behandlingsplan for de med diabetes. Det vil hjelpe i å regulere blodsukkeret, men det vil aldri stoppe sjansen for blodsukkeret blir for høyt.

Myte 5 - Border Diabetes

En vanlig misforståelse er at du kan ha borderline diabetes. Dette er ikke sant. Hvis blodsukkernivået er jevnt over normalt nivå, er du mest sannsynlig diabetiker. Den eneste grunnen til at en persons blodsukker bør heves er på grunn av kroppens manglende evne til å produsere eller regulere insulin. Dette er definisjonen av diabetes. Hvis kroppen din ikke regulere blodsukkeret på egen hånd, så du har diabetes. Det er ingen grunn til at blodsukkeret til å være over det normale ellers.

Myte 6 - Karbohydrater

Den endelige vanlig myte er at karbohydrater er dårlig for diabetes. Det er sant at for mange karbohydrater i kosten kan føre til at blodsukkeret til å være for høyt, men hvis du klarer kostholdet ditt riktig, bør de ikke forårsake et problem. Ifølge Mayo Clinic, karbohydrater er din viktigste kilde til energi. Hvis du har for lite i kostholdet ditt, vil du finne deg selv uten mye energi.

Hvordan bli kvitt dårlig ånde forårsaket av diabetes

Diabetes, en tilstand forårsaket av en svekkelse av insulin produksjon, hemmer kroppens evne til adekvat bruke glukose. Denne tilstanden manifesterer seg på mange måter, inkludert å gi lider av dårlig ånde. US National Library of Medicine sier at diabetikere avgir en fruktig eller søtt kjemisk lukt. Generelt munnhygiene blir kvitt dårlig ånde forårsaket av diabetes.

Hvordan bli kvitt dårlig ånde forårsaket av diabetes

Kontroll blodsukker nivåer for å bli kvitt dårlig ånde. The Center for Disease Control and Prevention sier at høye blodsukkeret føre til dårlig ånde hos diabetespasienter.

Børst tennene minst to ganger om dagen. Børst tennene og tungen med en bakterie-kampene tannkrem og tanntråd for å fjerne partikler fra mellom tennene. Protese wearers bør fjerne tennene hver kveld og ren før du legger dem i munnen.

Drikk mye vann. Opprette et fuktig miljø i munnen øker spyttproduksjon og reduserer dårlig ånde relatert til diabetes. Diabetikere har ofte tørr munn, som tillater mat og bakterier til å forbli på tennene.

Tygg sukkerfri tyggegummi eller suge på sukkerfri godteri. Som vann, disse sukkerfrie produktene bedre spyttproduksjon, noe som hjelper bli kvitt dårlig ånde forårsaket av diabetes.

Spis matvarer som naturlig bli kvitt dårlig ånde. Rå frukt og grønnsaker som selleri og epler og yoghurt som inneholder aktive kulturer bekjempe dårlig ånde forårsaket av diabetes. Tygge rå frukt og grønnsaker øker spyttproduksjonen i munnen. The American Dietetic Association sier at aktive kulturer og vitamin D i yoghurt drepe bakterier som forårsaker dårlig ånde.

Besøk tannlegen to ganger i året. Tannleger kan gi pasienter tips om å bli kvitt dårlig ånde forårsaket av diabetes. En persons helsepersonell kan være i stand til å oppgi navnet på en lege som spesialiserer seg på diabetiker odontologi, eller diabetikere kan besøke American Dental Association for informasjon om å finne en tannlege som spesialiserer seg på diabetikere.

Dyslipidemi Diabetes Risk Factors

Dyslipidemi er en tilstand som er merket med abnormale nivåer av blod-kolesterol og triglyserider (fett av den type som finnes i blodet). Personer med eller uten diabetes kan utvikle dyslipidemi, men denne tilstanden utvikler seg i og påvirker diabetikere noe annerledes enn mennesker uten diabetes.

Identifikasjon

Dyslipidemi hos diabetikere tar oftest form av lav "gode" HDL-kolesterolet og hypertriglyseridemi (for mange triglyserider), ifølge American Diabetes Association.

Funksjoner

Den kjennetegn ved dyslipidemi hos diabetikere, ifølge American Diabetes Association, er et høyt antall små og tette "dårlige" LDL kolesterol partikler.

Diabetiker Faktorer

Risikofaktorer for dyslipemia spesifikt knyttet til diabetes inkluderer høyt blodsukker, være alvorlig overvektig (fedme) og å være insulinresistente (eller har problemer med å bruke insulin), ifølge Dr. Ira J. Goldberg av divisjon for forebyggende medisin og ernæring, Columbia Universitetet College of Physicians og kirurger.

Nondiabetic Faktorer

Diabetikere kan også utvikle dyslipidemi for tilsynelatende urelaterte grunner vanlige blant hele befolkningen, inkludert nyresykdom, hypotyreose (under påvirkning av skjoldbruskkjertelen), alkohol, østrogen og genetiske faktorer.

Betraktninger

Personer med dyslipidemi er noen ganger økt risiko for å utvikle diabetes i fremtiden, ifølge Dr. Ira J. Goldberg.

Prosedyrer for glukosetoleransetest i Type 2 Diabetes

Personer som har ubehandlet diabetes har høyt blodsukker. En av de vanligste metodene leger bruker for diagnostisering av et individ med diabetes er glukosetoleransetest - også kjent som OGTT, siden testen blir administrert gjennom et oralt inntak av væske.

Type 2 Diabetes

Ifølge America Diabetes Association, er Type 2 Diabetes form oftest sett. I denne typen diabetes, insulin er enten ikke tilstrekkelig produsert av kroppen eller det blir ikke brukt av cellene som det skal være, hvilket resulterer i unormalt høyt blodsukker (sukker) nivåer. Disse høyt blodsukker gjør at den nødvendige energien (sukker / glukose) for kroppens celler er å bygge opp i blodet i stedet for å gi kroppen med den energien den trenger for å fungere.

Pre-Testing Prosedyrer og Kosthold

Individer som gjennomgår den OGTT metoden bør ikke endre sin diett før testperioden, med unntak av 12-timers faste direkte forut for testen. Opprettholde et normalt kosthold før 12-timers rask vil hjelpe legen din bestemme normale blodsukkernivåer som oppstår i blodet ditt hver dag. Ellers en diett målrettet lav i inge sukker i løpet av de foregående dagene --- og den resulterende lavt glukosenivå lesing --- kan føre ham til å ikke diagnostisere diabetes når det er til stede.

Fasting Prosedyre

Rask fra alle mat og drikke (unntatt vann) for de 12 timer som direkte forut oral glukosetoleransetest. Legen din vil fortelle om noen av dine medisiner må stoppes under fasten, men du må oppgi en liste over dine medisiner først og søke hans mening om denne saken.

Test-dagers Prosedyrer

Ifølge National Institutes of Health, vil blodsukkernivået testes rett før testen starter, og hver 30 til 60 minutter etter inntak av teststoffet en pasient er gitt til drikke. Væsken hun vil bli instruert til å drikke vil være en type av glukose (sukker). Hele testtiden bør ikke være mer enn tre timer (se lenke i Resources).

Test Symptomer og resultater

Kvalme og svetting kan være symptomer oppleves etter inntak av glukose test drink. Smerte eller en prikkende følelse, fra innsetting av nålene som benyttes for å trekke blod for testing av hver 30- til 60-minutters intervall kan også bli opplevd.

En lesning av mindre enn 140 mg / dL to timer etter inntak av 75 gram oral glukose drink ville indikere en "normal" rekkevidde. Mellom 140 og 200 mg / dL etter time to skulle tilsi prediabetes, ifølge National Institutes of Health.

Hvordan få blodsukker Under 200

Det viktigste symptomet på diabetes er høyt blodsukker, som også er kjent som hyperglykemi. Ifølge American Diabetes Association, fastende blodsukker nivåer over 125 mg / dl er for høye og resultere i en diagnose av diabetes. Postprandial blodsukkernivået, som er blodsukkeret etter et måltid, må være under 200 mg / dl to timer etter å ha spist. Hvis glukose forblir i blodet for lenge, kan det føre til skade på kroppen, inkludert hjertesykdommer og amputasjon. På bare noen få trinn kan du utføre handlinger som bidrar til å senke blodglukosenivået under 200 mg / dl.

Hvordan få blodsukker Under 200

Test urinen med urin teststrimler som kontrollerer for ketoner hvis blodsukkeret er 240 mg / dl eller høyere.

Hvis du tester positivt for ketoner, kontakt legen din umiddelbart. En positiv test betyr at du kan ha diabetisk ketoacidose, som er en alvorlig tilstand som resulterer i en diabetiker koma eller død hvis den forblir ubehandlet.

Spis mindre mat, spesielt elementer som inneholder sukker.

Karbohydrater raskt øke blodsukkernivået etter et måltid. Protein og fett også øke blodsukkeret også, men i mindre grad. Hvis du har en diagnose av pre-diabetes eller diabetes, tar kroppen lengre enn ikke-diabetikere å returnere postprandial blodsukkernivået til det normale.

Bukspyttkjertelen skiller ut insulin for å fortelle kroppen til å ta opp glukose i kroppen din. Hvis cellene ikke reagerer godt på insulin, er dette en tilstand som kalles insulinresistens som forårsaker høyt blodsukker. Også dersom bukspyttkjertelen er for skadet til å produsere nok insulin, som resulterer i høyt blodsukker også. For begge forholdene, spise mindre mat, og mindre sukker spesielt, bidrar til å redusere blodsukkernivået.

Ta alle medisiner som anvist av legen din.

Legen forsk diabetes medisiner for å hjelpe kroppen med å kontrollere blodsukkernivået i løpet av dagen. Hvis blodsukkernivået er fortsatt for høyt til tross for å ta medisiner på riktig måte, kan du be legen din for å justere dosen eller tidspunktet for legemidlet.

Øvelse mer.

Treningen bruker glukose som energi, inkludert sukker i blodet ditt. Når du trener, er mer glukose i kroppen din absorbert for energi til drivstoff musklene, noe som senker mengden sukker til stede i blodet ditt. Muskel gevinst fra trening som vekttrening hjelper siden kroppen trenger mer glukose for å ernære ekstra muskelvev.

Den eneste gangen ikke å trene er hvis du tester positivt for ketoner i urinen. Hvis du har ketoner, kan trening gjøre blodsukkeret stige enda mer.

Hint

  • Hvis du er en insulinavhengig diabetes, sørg for at du injiserer nok insulin. Kontroller også at insulinet ikke er utløpt. Utløpt insulin er mindre effektivt enn fersk insulin.

Hva er effekten av alkohol på diabetes?

Hva er effekten av alkohol på diabetes?


Diabetes er en medisinsk tilstand hvor personen har ekstremt høy blodglukose (blodsukker) nivåer. Dette kan være forårsaket av sin manglende evne til å produsere insulin, som i type 1 diabetes, eller hans legeme utilstrekkelig produksjon eller ineffektiv bruk av insulin, som i type 2 diabetes. En person som har diabetes må være veldig forsiktig med å kontrollere sine blodsukkernivået, gjennom bruk av insulin og forsiktig med å spise og drikkevaner. Alkohol, i særdeleshet, kan være svært farlig for en diabetiker.

Hypoglykemi

I daglig aktivitet, er leveren ansvarlig for å legge glukose til blodet etter behov, når blodsukkeret begynner å bli lavt. Trening og faste er både vanlige årsaker til senket blodsukkeret. Diabetikere kan også være utsatt for lavt blodsukker på grunn av feil doser av insulin. Når alkohol kommer inn i systemet, men blir leveren ute av stand til å legge til ytterligere glukose, siden den filtrerer alkohol fra blodet. Med mindre diabetiker spiser noe, eller tar en glukose tablett, kan hennes blodsukkeret bli ekstremt lav.

Leverfunksjon

Leveren skades av hyppig og tung drikking. Denne type drikking kan resultere i en tilstand der arbeider levervev er erstattet av arrvev. Denne arrdannelse i leveren kalles skrumplever, og det forstyrrer leverens nødvendige funksjoner, spesielt sin del i å regulere blodsukkernivået.

Dårlig kontroll

Alkoholens effekter på blodsukker kan påvirke muligheten til en diabetiker å styre sin diabetes effektivt. Ekstreme blodsukker lows krever intervensjon med glukose, som tvinger blodsukkeret til ekstreme høyder. Ekstreme høyt blodsukkernivå krever insulin, for å bringe blodsukkeret til normale nivåer. Disse ytterpunktene kan gjøre det vanskelig for en diabetiker å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

Vektøkning

Alkohol kan føre til vektøkning hos diabetikere, på grunn av det faktum at det tilfører tomme kalorier til dietten. Diabetes er klart lettere i en person som er en sunn vekt. Når en diabetiker drikke regelmessig, kan hun ha problemer med å holde vekten nede, noe som vil føre til pågående problemer med blodsukkeret.

Nerve Damage

The American Diabetic Association anbefaler at enhver diabetiker med nerveskader unngå alkohol helt. Alkohol, som menneskekroppen reagerer på som en gift, er spesielt farlig for nervene. Selv sjeldne drikking kan øke alle de symptomer assosiert med nerveskade for en diabetiker, inkludert smerte og nummenhet i ekstremitetene.

Hvordan holde Nyrer sunt med diabetes

Når nyrene dine er friske, kan de utføre tre funksjoner. De kvitte kroppen for avfall som du ikke trenger, filtrere væske og rense blodet. Hvis du har ukontrollert diabetes, eller høyt blodsukker sammen med høyt blodtrykk, kan nyrene bli skadet. Nyreskader trenger ikke å skje når du har diabetes. Det finnes måter å holde nyrene friske.

Hvordan holde Nyrer sunt med diabetes

Hvordan holde Nyrer sunt med diabetes

Mål for vanlige tall. Du har sikkert hørt dette fra legen din, men det er sant, og ekstremt viktig. Å holde nyrene friske du ønsker å opprettholde normalt blodsukker og blodtrykk nivåer. For eksempel, når du våkner opp om morgenen eller før måltider, vil du at blodsukkernivået til å være mellom 70-130 mg / dL. Når du begynner å spise måltidene, bør blodsukkernivået være under 180 mg / dL. Hvis du og din diabetes spesialist har bestemt på forskjellige måltall, deretter følger foreskrevet mål. Også, sørg for at teste regelmessig blodsukkeret med blodsukkermåler.

Blodtrykk som er for høy kan også skade friske nyrer. Så sørg for å holde blodtrykket under 130/80. Ikke glem å holde kolesterolet under kontroll, også.

•  Få testet. Dessverre, kan nyreskader oppstå lenge før du merker at noe er galt. Så, for å holde nyrene friske sørg for at legen sjekker urin og blod for nyresykdom. Med en microalbumin test, vil legen teste for små mengder protein. En blodprøve vil teste for kreatinin og måle nyrefunksjonen. Hvis du har type 2 diabetes, bør du testes minst en gang i året. Men hvis du har type 1 så du bør testes hvert år begynner fem år etter at du ble diagnostisert. Hvis legen finner nyreskader, du, må kanskje ta angiotensin converting enzyme (ACE) hemmer eller angiotensin reseptorblokker (ARB) for å bremse nyreskader ned.

Gjør endringer i livsstil. Hold kolesterolnivået ved optimale området. Spis et sunt kosthold, kutte ned på salt og fet mat. Bli fysisk aktive, hvis du allerede ikke er. Sjekk med legen din om hvilke øvelser du bør gjøre.

Ta medisiner som anvist. Kontroller at du tar all diabetes medisiner, som insulin, som foreskrevet, og ikke gå glipp av en dose. Det kan føre til en topp eller langvarig høyt blodsukker. Også, bare ta smertestillende tabletter som paracetamol og til. Daglig bruk av medisiner kan skade nyrene dine. Så hvis du må ta paracetamol eller smertestillende for å håndtere kroniske smerter, som leddgikt, ta kontakt med legen din for å finne en måte å kontrollere din smerte uten å plassere nyrene i fare for skade, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse (NDIC).

Forbindelsen mellom Leptin & Insulin

Forbindelsen mellom Leptin & Insulin


Ifølge Atlanta endokrinolog Dr. Scott Isaacs, "Alle dine hormoner påvirker hverandre. Det er en stor sirkel. Når en hormon er ute av balanse, det har dyptgripende virkninger på alle dine hormoner." Insulin og leptin er både hormoner og din reaksjon på dette forholdet kan ber bedre helse. Det må tas hensyn til insulin og leptin motstand.

Leptin Definert

Leptin er et protein hormon som regulerer appetitten og stoffskiftet. Oppdaget som et hormon i 1994 av Jeffrey M. Friedman og andre på Rockefeller University, leptin har hjulpet legene til å forstå fedme og insulinresistens. Leptin er utformet for å redusere appetitten og start fettforbrenningen når den signaliserte hjernen på et høyt nivå. Lav leptin signale vil få deg til å spise mer og lagre mer fett; dette kalles leptinresistens - det er å motstå signale hjernen. Dr. Ron Rosen sier: "En leptin-følsom person, vil redusere sult, øker fettforbrenningen og redusere fettlagring."

Insulin Definert

Insulin er også et proteinhormon. Insulin er utskilt i løpet av bukspyttkjertelen i respons til økning i karbohydrater i blodet og en økning av blodsukkeret. Legemet har mange celler med insulinreseptorer utformet for å absorbere glukose (sukker) fra blodet. Uten insulin kan du spise og likevel sulte fordi cellene våre ikke kan få kaloriene innenfor glukose uten insulin. De med type I diabetes gjør ikke noe insulin, og må erstatte den med skudd eller pumper. Type 2-diabetes er ikke av en mangel på insulin, men insulinresistens. Celler av type 2 diabetes pasienter reagerer dårlig på insulin, og cellene kan ikke ta opp glukose effektivt. Denne dårlig absorpsjon eller insulinresistens spikes blodsukkeret.

Betydelig Connection

I sin bok, "hormonell balanse", foreslår Dr. Scott Isaacs at vi forbedre vår insulinresistens og leptin motstand: ". Insulinresistens og leptin motstand gå sammen Følg insulin reduserende strategier og din leptin handling vil bli forbedret....." Blant årsakene til insulinresistens er betennelse, aldring, overgangsalder, nyre- eller leverproblemer, lav kalium, lav-fett / høy-carb dietter, røyking, medisiner og gjær infeksjoner.

Dette er hva insulinresistens ser slik ut: body mass index (BMI) på 25-27 kg / m2 eller høyere, "magefett", forhøyet blodtrykk, hud koder, acanthosis nigricans (svart, fløyelsaktig hud utslett eller mørk misfarging i huden rundt halsen, under armene, rundt navlen eller i hudfolder - som skitt som ikke vil vaske av), og polycystisk ovariesyndrom.

Når du blir leptin-resistent, kan hjernen din ikke høre leptin budskap å slutte å spise og slutte å lagre fett. Hjernen tenker at du ikke har nok fett butikker for å overleve en hungersnød. Leptin motstand fører til at hjernen til å glemme hvor du skal plassere fettet du lagrer. Som standard det ender opp på magen og på mage organ - leveren din. Leveren blir fett og hørselshemmede; som svar dumper det sukker fra protein bidrar til leptin motstand fører til type 2 diabetes.

Advarsel

Resultatene av leptin og insulin resistens er alvorlige helseproblemer. Den største komplikasjon av insulin og leptin resistens er type 2 diabetes. Forhøyet blodsukker er en indikasjon på at bukspyttkjertelen ikke kan holde tritt med etterspørselen på kroppen din fra år med insulinresistens.

Andre komplikasjoner fra leptin og insulin resistens inkluderer hypertensjon, dyslipidemi, søvnapné, fatty leversykdom, søvnløshet, gallestein, gikt, tretthet, polycystisk ovariesyndrom, kreft og hjerte- og karsykdommer.

Forebygging / løsning

Reverseinsulinresistens er et kritisk punkt å oppnå hormonbalansen. Insulinresistens og leptinresistens er reversible betingelser. Dr. Scott Isaacs gjør følgende forslag. Senke din BMI 25 kg / m2 eller din normale kroppsvekt kan lindre insulinresistens. Spise en hormonelt sunt kosthold som er omtrent 40 prosent karbohydrater, 30 prosent protein og 30 prosent fett og forbedre insulinresistens. Reduser insulinresistens ved å legge til Omega-3 fettsyrer, lav glykemisk indeks matvarer, og kalium. Spis små, hyppige måltider og ikke mellom 3 am og 6 am som dette er tiden veksthormoner og kortisol (insulin motstander) skilles. Moderat alkoholbruk og økt fysisk aktivitet er visse måter å forbedre insulin og leptin motstand. Endelig slipper stresset kortisol - kortisol er en "mot-insulin" hormon ifølge Dr. Isaacs. Alt arbeidet du har gjort med kosthold og mosjon er ugjort ved å legge stress til livet ditt.