Digidexo.com

hvordan rengjøre febermåler

Hvordan rengjøre blodsukkermåler

Blodsukkermetre eller blodsukkermålere er en del av en diabetiker liv. Måleren gir et sukker lesing i fem sekunder, så diabetikere kan overvåke blodsukkernivået. Som alle enheter, må det utvises forsiktighet for å opprettholde riktig avlesninger. Rengjøring av blodsukkermåler er enkelt.

Hvordan rengjøre blodsukkermåler

•  Tørk apparatet. Du kan gjøre en generell rengjøring av apparatet ved å tørke den med en fuktig klut, som har blitt dyppet i en løsning av vann og mild såpe. Ikke mette klut fordi væske kan skade innsiden av måleren.

Tørk din Lancet. Lansetten kan tørkes av med en fuktig klut, så vel. Ikke dypp det i væske og aldri spray rengjøringsmiddel på lansetten.

Desinfiser meter og Lancet. Til tider kan det være lurt å desinfisere måleren og lansetten på grunn av tørket blod og skitt. Forbered en løsning av en del blekemiddel til ti deler vann. Tørk apparatet og lansetten med en myk klut fuktet i løsningen.

Unngå alkohol og ammoniakk. Selv om disse to ingrediensene er gode desinfeksjonsmidler, de er ikke trygt for apparatet eller lansett enhet. Alkohol skader LED lest opp og ammoniakk korroderer metalldelene.

Hint

 • Oppbevare systemet på et kjølig og tørt sted som er under 86 grader F.
 • Holde systemet borte fra direkte sollys.
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap dine meter, Lancet, eller meter teststrimler.

Hvordan rengjøre System Out Fast

Det er noen forskjellige måter å ta giftstoffer ut av kroppen. Fra en colonic rensing for å juice fasting, kan du bli fanget opp i fancy språk og ikke vet hvor du skal begynne med stilk renser. En rask måte å rense ut urenheter fra systemet ditt er å eliminere giftig mat du spiser på en jevnlig basis og erstatte den med et naturlig kosthold. Noen tips om hva som fungerer og hvordan du raskt rense ut systemet vil sette deg på veien til et bedre liv på rekordtid.

Bruksanvisning

•  Bland saften av 4 sitroner, 4 kopper varmt vann og sukker (etter smak) i en vannflaske å lage en sitron detox for rengjøring system.The sitronsaft detox er et eksempel på en enkel juice detox. Drikk denne blandingen hver morgen, for varigheten av rens.

Kast all bearbeidet mat i en søppeldunk. De vil være til ingen nytte for deg under ethvert system rens.

klargjøre alle måltider med frukt og grønnsaker. Du kan bruke økologiske produkter hvis du kan finne den. Rice i små porsjoner er også tillatt, uten flavorings.You er i utgangspunktet å sette systemet på prøvetid for en kort periode (vanligvis 5 dager) og bare la frukt og grønnsaker, uten fett og mindre korn porsjoner.

Drikk ett eller to 8-oz. glass tranebærjuice hver dag. Dette kan gjøres i tillegg til vann, og en sitronsaft DETOX. En cranberry juice detox er en anstendig hjelp til vann under et system rens.

Avslutt denne rens så snart du føler det har tjent sin hensikt. Resultatene er ganske hurtig med en hvilken som helst juice, eller naturlig mat DETOX, så langvarig bruk ikke er nødvendig. Dette er ikke en sunn langsiktig løsning, og bør bare gjennomføres for de som trenger en rask rens som varer lenger enn to uker.

Hint

 • Prøv å drikke vann ofte for å presse ut urenheter.

Hvordan rengjøre kolon

Rengjøring kolon kan være en viktig faktor i å ha god helse. Hvis du har en ganske stor mage. Hud som er fylt med akne og dårlig ånde. Disse kan være noen tegn på at du trenger å rense internt.

Hvordan rengjøre kolon

•  Det første du trenger å gjøre er å ta et klyster. Når du renser din kolon fra utsiden først vil det være enklere og raskere å se hele prosessen gjennom. Også hvis du har planer om å gå på en rask. Rengjøring av tykktarmen med klyster først vil stoppe sult smerter og hodepine. Når du tar deg klyster, bruker så mye vann som mulig. Alternative Legene er enige om at du kan bruke opp til to liter vann for rensing. Du kan aldri bruke for mye vann.

•  Det neste trinn vil være å holde vannet i deg så lenge som mulig. Masser magen og bruke vann så varmt som du tåler det. Stå på hodet hvis det er mulig. Du ønsker å få at vann virker i deg til å rense deg ut. Gjenta prosessen minst 10 ganger.

Det siste trinnet vil være å ta et kolon cleanser pille gjennom munnen. Det fungerer om natten for de beste resultatene. Når du våkner om morgenen vil du måtte gå kanskje 2-3 ganger avhengig av hvor mye avfall du har komprimert i deg. Du kan kjøpe billig kolon renset fra Walmart eller helsekost butikk. Hvis du ikke kan få kolon renset bruke et avføringsmiddel. Gjør dette om natten, det fungerer med kroppen din bedre.

Det siste trinnet vil være å drikke store mengder vann i 2 dager. Ta 2 multivitaminer for å ta med magnesium nivå opp.

Hint

 • Alltid rense kroppen din minst to ganger i året.
 • ikke over gjør det på laxitives eller kolon renset.

Hvordan rengjøre en Fish Oil Spill

Fiskeolje er en god kilde til omega-3 fettsyrer. Mange enkeltpersoner ta fiskeolje som en av sine kosttilskudd. Faktisk, kan fiskeolje senke blodtrykket, ifølge Mayo Clinic. Dersom legen har forskrevet en diett av fiskeolje for deg, må du være forsiktig så du ikke søler. Når fiskeolje er sølt, kan det etterlate en fryktelig fiskelukt i ditt hjem. Du vil ønske å rydde opp fisken oljeutslipp så snart som mulig.

Hvordan rengjøre en Fish Oil Spill

•  Legg noen papirhåndklær umiddelbart over fiskeolje. La oljen trekke inn i papirhåndklær, og deretter kaste dem bort. Du vil fortsatt ha noen fisk olje igjen på overflaten der utslippet skjedde.

Legg oppvaskmiddel til en gallon av varmt vann. Bruk et oppvaskmiddel som er designet for å bryte opp fett.

Dypp fille i vannet og bruke den til å tørke opp resten av fiskeolje. Du må kanskje våt fille og vri den ut et par ganger for å være sikker på at området er rent.

Tørk overflaten med et håndkle.

Bland en halv kopp vann og en halv kopp med hvit destillert eddik sammen. Vannet behøver ikke å være varmt.

Dypp en fille inn i eddik vann og bruk den til å tørke ned overflaten der utslippet skjedde. Dette vil bli kvitt noen langvarig fiskeolje lukt.

Hint

 • Baking soda kan også legges til eddik vann for å hjelpe bli kvitt fiskeolje lukt.
 • Hvis du søler fiskeolje på benkeplater, kan det sive inn i sprekker. Rengjør mellom hver sprekk med en gammel tannbørste.

Hvordan rengjør jeg en K Series HP Officejet?

Hvordan rengjør jeg en K Series HP Officejet?


Alt-i-ett-skrivere som de K Series HP OfficeJets kombinerer funksjonaliteten til en faksmaskin, kopimaskin, skanner og skriver i en enkelt enhet. Denne utformingen gjør at brukerne kan spare plass på skrivebordet og redusere kostnader, siden en enkelt maskin kan gjøre jobben med fire separate enheter. Men uansett hvordan du bruker K Series HP OfficeJet, riktig rengjøring og vedlikehold er viktig. Regelmessig vedlikehold kan hjelpe skriveren kjøre jevnt og hjelpe deg å unngå unødvendig nedetid og reparasjonskostnader.

Hvordan rengjør jeg en K Series HP Officejet?

Slå av skriveren og ta ut strømledningen fra baksiden. Fukt en klut med destillert vann og forsiktig tørke av utsiden av enheten, inkludert tastaturet og plastkoffert.

Løft toppdekselet på OfficeJet å avsløre glassplaten. Fukt en myk, lofri klut med et ikke-slipende rengjøringsmiddel for glass og bruke den til å rengjøre hele overflaten av glasset. Bruk bomullspinner dyppet i glass renere å rengjøre hjørnene av glass.

Sett strømledningen og slå på enheten. Åpne frontdekselet og vent til blekkpatronene for å flytte til midten av skriveren. Vipp hver patronen fremover og trekk det av skriveren.

Snu utskrifts kassetten slik at metallkontaktene vender deg. Dypp en bomullsdott i litt varmt vann og rengjør nøye eventuelle blekkrester og papirstøv fra hver patron. Tillate patronene tørke helt, og deretter sette dem tilbake i skriveren.

Fukt en myk klut med destillert vann og rengjør kontaktene og patronholderen inne i skriveren. Fortsett å rengjøre innsiden av skriveren for å fjerne eventuelle gjenværende blekkrester og papirstøv.

Hvordan virker UV-stråler påvirker menneske Eye?

Ultrafiolette stråler er usynlige former for energi som sendes ut av solen. Også kjent som ultrafiolett stråling, UV-stråler har mye kortere bølgelengder enn synlig lys, eksisterende like bak den synlige delen av spekteret. Langvarig eksponering for solen, eller til og med høy kortvarig eksponering som med ski eller fjellklatring, kan påvirke øyet og forårsake en rekke degenerative sykdommer som photokeratitis, grå stær og midlertidig synstap.

Hvordan UV-stråler nå våre Eyes

Tre typer UV-stråler slippes ut fra solen: UVA, UVB og UVC. Både UVA og UVB er til stede i vårt daglige miljø, mens UVC-stråler, den mest skadelig for våre øyne og hud, er i stor grad blokkert av ozonlaget.

Den bakre del av øyet er direkte påvirket når UVA stråler passere ufiltrert gjennom jordens atmosfære, å trenge gjennom hornhinnen (fremre del av øyet) til baksiden på netthinnen.

UVB-stråler, men ikke så flytende som UVA-stråler, trenge vår ozon akkurat nok til å være helt absorbert av hornhinnen, reflekterer hardt fra overflater som sand eller snø.

Hvordan våre øyne er berørt

UVA-strålene kan påvirke alle deler av øyet, og har vært kjent for å forårsake grå stær, en uklarhet av øyets linse bak iris og elev. Over tid, kan eksponering for UVA-stråler også føre til degenerasjon av macula, den delen av netthinnen ansvarlig for skarpe, detaljerte syn nødvendig for ting som lesing eller kjøring.

UVB-stråler ikke når baksiden av øyet, men kan forårsake problemer på øyets overflate. Små lesjoner eller vekster kalles pingueculae og pterygia kan danne over tid, forårsaker photokeratitis. Også kjent som "snøblindhet," photokeratitis er en betennelse i hornhinnen som kan være svært smertefullt og føre til midlertidig synstap i opptil 48 timer. Dette kan skje på steder med sterkt reflekterende flater, eller i store høyder hvor atmosfæren er tynnere og mindre sannsynlighet for å absorbere og spre UV-stråler.

Beskytte Eyes

Selv på overskyete dager, gjør det ikke vondt å bruke solbriller eller en lue for å beskytte øynene mot solen. UV-stråling ofte blir reflektert på bakken av skyer nær sola, som kan påvirke våre øyne uten at vi vet. Solbriller med 100 prosent UV-beskyttelse er anbefalt, men avhengig av hvor mye tid du bruker utendørs, spør din optiker som solbriller er riktig for deg.

Hvordan rengjøre trommehinnen

Trommehinnen er en veldig viktig del av øret og din evne til å høre. Lydbølger går inn i øregangen og føre til at trommehinnen til å vibrere. Trommehinnen gjør at du kan høre din favoritt sang på radioen eller en gråtende baby. Noen ganger evnen til å høre kan bli hindret eller du føler ørevoks rundt deg trommehinnen. Du kan være tilbøyelig til å rengjøre den. Her er noen tips om rengjøring av trommehinnen.

Hvordan rengjøre trommehinnen

Gjør ingenting. Noen ganger når folk prøver å rydde en trommehinnen seg selv, det gjør ting verre for dem. Det er en generell ordtak å ikke sette noe mindre enn albuen i øret. En person kan komme til å sprekke sin trommehinnen eller forårsake en infeksjon. En trommehinnen til slutt vil rense seg selv over tid. En person kan være lurt å la naturen gå sin gang og la trommehinnen alene.

Bruk en varm vaskeklut. Siden en vask klut er større enn en albue, er det tryggere å bruke for å rense trommehinnen. Fukt vaskeklut og tørk den langs foldene i det indre øret. Dette er et stort skritt å ta når du dusjer eller tar et bad.

Bruk en sprøyte. En person kan bruke en sprøyte med en nål for å sprute tykt varmt vann inn i øret. Vannet vil myke opp ørevoks og vaske øret ut. Det forhindrer også skrape veggene i øret eller sprengning trommehinnen. Når vannet blir sprutet inn i øret, vil det strømme tilbake ut av øret. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre dette steg for deg selv, finne noen mer kompetente til å gjøre det for deg.

Bruk hydrogenperoksyd. Lå på et håndkle på sengen, med det ene øret stikker opp. Finn noen du stoler på til å helle hydrogen peroxide i øret eller personen kan bruke en sprøyte. Du kan kjøpe hydrogenperoksid på en Wal-Mart eller matbutikk som er 97 prosent utvannet. Hold hydrogen peroxide i øret for fire eller fem minutter. Du vil være i stand til å føle det fungerer ved å høre en fresende lyd. Deretter bruker du en bomullspinne til å tørke ut væske og tørk øret ut.

Besøk en øre, nese og hals (ØNH) lege. Hvis du ikke føler deg komfortabel rengjøring din egen trommehinnen, kan ØNH gjøre det for deg. ØNH lege vil ha hans eller hennes eget utstyr til bruk. Dette utstyret vil bli tryggere og mer pålitelig enn du rengjør øret på egen hånd. Legen kan se i øret med et otoskop, for å se hva behandling er nødvendig for trommehinnen, hvis noen behandling er nødvendig.

Hint

 • Unngå å rense trommehinne med små gjenstander. Det betyr å unngå Q-tips og husholdningsgjenstander som nøkler bil, binders eller tannpirkere for å rense ut øret. I stedet for å rense øret, kan du være pakking voks opp mot trommehinnen. Dette, igjen, kan føre til infeksjoner og en punktert trommehinne.
 • Hvis klar, pus-fylt eller blodig drenering kommer fra øret, har du kanskje sprukket trommehinne. En sprukket trommehinne kan føre til hørselstap. Se din ØNH lege umiddelbart.

Hvordan rengjøre tennene naturlig

Hvordan rengjøre tennene naturlig


Lysere smiler, hvitere smil, ser ut til å være noe alle ville elske å ha. Her er en enkel måte å oppnå en skinnende smil ved hjelp av ingredienser rett ut av kjøkkenet. Syren i sitronsaft og salt i saltvann er både antibakterielle midler som kan gi munnen en sparkly ren at kommersielle tannkrem bare ikke kan oppnå på egen hånd.

Bruksanvisning

Skrell dine sitroner. Når skrelles, ta en skive og tygge på det som om det var et stykke tyggegummi. Flytte den rundt i munnen fra en side til den neste, og mot fronten av munnen i ca 10 minutter.

Ta den andre skive sitron, og med hånden, massasje tennene med den i en sirkulær bevegelse som om polering tennene.

Bland 1/2 av teskje havsalt til en 8-unse kopp vann. Skylle munnen med havsalt vann.

Hint

 • Dette bør gjøres morgen og kveld hver dag.
 • Du kan fortsatt pusser tennene med normale produkter; bruke denne metoden før du gjør din vanlige rengjøring.
 • For mer nyttig informasjon om hvordan du kan holde munnen ren og forfrisket ta en titt i min Ressurser.

Hvordan Heal sprukne hæler

Hvordan Heal sprukne hæler


Sprukne, tørre hæler er en svært vanlig, men smertefull fot tilstand. Sprekkene er forårsaket av tørr hud. Huden da tykner og hard hud danner rundt kanten av hælen å gjøre problemet verre. Det er ikke vanskelig å helbrede sprukne hæler og holde føttene ser og føler deg bra. Les videre for å lære hvordan du kan helbrede sprukne hæler.

Bruksanvisning

Bruk en pimpstein til buff av så mye sløvt huden som mulig. Bruk på hælene og på kantene av føtter og tær. Gjør denne prosedyren for en uke, helst like før sengetid.

Sug føttene i varmt såpevann i minst 15 minutter etter bruk av pimpstein. Hvis føttene er såre og ekstremt sprakk, får et produkt som heter Domboro Solution og bruke den i henhold til instruksjonene for foten suge. Mens du slikker, bruk forsiktig pimpstein igjen og gjøre mer skraping av tykk hud og hard hud.

Tørk føttene grundig og vent ti minutter slik at sprekkene er helt tørre. Bruk en hårføner for å sørge for at de sprukne områdene er tørre. Hvis fuktigheten forblir skjult i sprekker, kan det føre til infeksjon.

Påfør en krem som heter Lansinoh etter føttene er helt tørre. Dette er 100 prosent ren, endret lanolin.

Ta på rene hvite sokker og holde dem på hele natten. I morgen, fjern sokker og på nytt mer Lansinoh krem. Sett på et rent par hvite sokker.

Gjenta trinn 1 til 5 daglig i en hel uke. Hvis føttene er fryktelig sprakk og svært smertefullt, gjør denne behandlingen to ganger daglig for å få fart på helbredelsesprosessen.

avvikle soaks når føttene har helbredet, og er myk og glatt. Påfør en god fuktighetskrem hver natt for å holde tilstanden fra reoccurring.

Tips og advarsler

 • Hvis hælene er smittet, oser, drenering eller hvis du har diabetes eller andre helseproblemer, se din lege eller podiatrist. Disse forslagene er for friske mennesker med tørr hud og sprukne hæler som vil svare raskt til minimal behandling.

Hvordan Rengjør Volcano Vaporizer

The Volcano Vaporizer er laget for å trekke ut smak og aktive ingredienser fra planter. Disse ingredienser blir deretter sluppet ut innestengt luft, som kan inhaleres. The Volcano Vaporizer systemet sier at denne praksisen kan bidra til å lindre stress. Fyllekammeret og lokket av Volcano Vaporizer må rengjøres regelmessig, spesielt når det blir brukt av to eller flere personer.

Bruksanvisning

•  La Volcano Vaporizer enheten avkjøles helt.

Fjern lokket fra undersiden av enheten ved å trekke den rett opp og av maskinen.

Bruk den medfølgende rengjøringsbørsten til å skyve den lille skjermen eller filter ut av hetten. Det vil også være en sylinder hette og en ring. Vær oppmerksom på hvordan disse bitene passer sammen, slik at du kan montere dem senere.

Tørk alle bitene av hetten med en bomullsklut fuktet med etylalkohol for å drepe eventuelle bakterier på delene.

Fjern skjermen fra fyllekammeret. Dette kan gjøres ved å trykke på skjermen fra undersiden av fyllekammeret, slik at det kommer ut på toppen. Tørk av denne skjermen med etylalkohol også.

Tørk av fyllekammeret med bomullsklut for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Monter fordamper.

Tips og advarsler

 • Ballonger og munnstykker krever ikke rengjøring, selv om det er en god idé å tørke munnstykket ned med alkohol hvis den blir brukt av flere personer.

Hvordan virker en blodsukkermåler fungerer?

Diabetes påvirker millioner av mennesker og kan føre til andre sykdommer. En av de beste forebyggende behandlinger for diabetes er for pasienten å være klar over hvordan maten han spiser påvirker hans blod sukker. I dag er det en hendig maskin kalt blodsukkerapparat som gjør at pasienter med diabetes, både type 1 og type 2, for å teste deres blod sukker i bekvemmeligheten av sine hjem, kontor eller skole. Når en person kjenner sin blodsukker lesing han kan lage bedre mat valg og holde sin diabetes i kontroll.

Komme i gang

Blodsukker meter virker ved å måle mengden av glukose i en liten del av blodet og deretter presentere at lesing til pasienten. Det første en pasient må gjøre er å kjøpe blodsukker system av hennes valg. Han kalibrerer deretter maskinen i henhold til instruksjonene fra den maskinen. De fleste har en standard stripe som setter inn i maskinen, noe som fører til at maskinen skal slå seg på og vise lesing på ansiktet. Denne lesing må sams prøven pinne. Hvis den gjør det, så maskinen er klar til å ta en live test.

Finger Prick

De fleste blodsukkermålere fungerer ved å ta en lansett og piercing fingertuppen. Da en liten perle av blodformer på fingertuppen. Deretter setter pasienten en teststrimmel inn i hans blodsukker maskin, som automatisk slår på maskinen. Maskinen piper og viser bildet av en dråpe blod, noe som betyr at den er klar for blodprogrammet. Fingeren blir så hjelpe opp til en strimmel og teststrimmelen trekker blodet. Når stripen trekker nok blod i, piper maskinen og testen starter. Maskinen piper igjen for å signalisere at testen er ferdig og viser resultatet på forsiden av maskinen. Pasienten skal deretter spille denne lesningen sammen med dato og klokkeslett han tok det.

Underarm

Fordi fingrene blir følsom og sløvt, enkelte selskaper produserer blodglukose maskiner som tar blod fra underarmen i stedet for fingertuppen. Disse arbeider på samme måte som finger stikk maskiner, bortsett fra at lansetten skjærer armen i stedet for fingeren. På grunn av at huden er kjøttfulle på dette området, er denne type av test nesten smertefri og mange diabetikere foretrekker denne typen blodglukosemåler.

Velg de beste blodsukkermåler

Velg en blodsukkermåler som vil fungere best for dine spesielle forhold (se Ressurser nedenfor). Mange egner seg til bærbarhet på grunn av den lille av størrelsen. Noen lyser i mørket for å gjøre natt opplesninger lettere å ta uten å slå på lysene. Se både kostnadene ved apparatet og kostnaden av strimlene når gjør beslutningen om hvilke blodglukosemåler for å oppnå.

Hvordan fikse sprukne hæler med Stridex

Hvordan fikse sprukne hæler med Stridex


Sprukne føtter ikke bare ser dårlig de kan også være smertefullt. Hvis de la gå for lenge det gjør det vanskelig å gå rundt. Her er noen tips om hvordan du kan fikse din sprukne hæler med Stridex.

Bruksanvisning

•  Ta en Stridex Pad og tørk hælen med det. Det er alpha hydroxy syre i puten, og det bidrar til å ta den harde, død hud på av foten. Bruk en pad for hver fot.

•  Glatt på et tykt lag av lotion eller vaselin på hver hæl. Hvis du bruker fuktighetskrem vil du trenger for å få en veldig tykk type lotion som er mer som krem, for å få mest mulig nytte.

For å bidra til å holde på fuktighet, sette sokker på føttene. Du kan også prøve å sette sandwich poser på føttene og deretter sokkene over dem, mens du ser på tv før du går til sengs. Bare husk å ta de baggies av og sette sokker på bena. Mens du er på den, legg til litt mer vaselin eller lotion på hælene før du setter sokkene på igjen.

Vær tålmodig som det vil ta omtrent en uke med å gjøre dette hver kveld før du vil se resultater. Føttene vil bli merkbart bedre hvis ikke alle sammen helbredet eller skal jeg si krenget.

Hvordan unngå sprukne hæler

Hvordan unngå sprukne hæler


Sprukne hæler er vanlig og vanligvis forårsaket av tørr hud. Det er spesielt et vanlig problem hos personer som står for en lengre tidsperiode, er overvektig, og slitasje åpne høyhælte sko eller ingen sko i det hele tatt. Sprukne hæler som går ubehandlet kan føre til mer alvorlige problemer som infeksjoner og sår. Forebygging er den beste behandlingen. Les videre for å lære hvordan du kan unngå sprukne hæler.

Bruksanvisning

•  Bruk en god fuktighetskrem minst to ganger om dagen til hver hæl. Kremen bør være oljebasert å legge til ekstra fuktighet.

Bruk en fot fil eller pimpstein for å redusere fortykkelse av huden og hard hud. For best resultat, bruk en pimpstein når føttene er tørre.

Bruk en havsalt skrubb på anledningen. Oljebaserte salt skrubber er en skånsom måte å eliminere tørr hud og fuktes frem på samme tid.

Oppsøk behandling av en podiatrist hvis problemet vedvarer og blir uutholdelig.

Bruk sko med god hæl støtte. Sokker bør også brukes med sko til alle tider. Om nødvendig kan sålene kjøpes for å legge til ekstra støtte.

Unngå å være barfot, spesielt på hardt underlag som betong, tregulv og fliser.

Tips og advarsler

 • Får regelmessig fotpleie er en god måte å unngå sprukne hæler. Dette er spesielt viktig hvis du er diabetiker, på grunn av økt risiko for infeksjon.
 • Oppsøk en podiatrist eller en fotpleie butikken for riktig montering og support av sko.
 • Ikke bruk et barberblad på tørre hæler eller hard hud. En fil eller pimpstein er et mye tryggere alternativ.

Hvordan kjøpe akupunkturnåler

Hvordan kjøpe akupunkturnåler


Hvis du praktiserer akupunktur eller planlegger å lære dette alternativ medisinsk praksis, så må du kjøpe et sett med nåler til bruk på pasienter. Hvis du aldri har kjøpt akupunkturnåler, kan du være usikker på hvordan du skal velge blant de tilgjengelige alternativene.

Bruksanvisning

•  Få et parti. Hvis du har tenkt å praktisere akupunktur ofte, så du kommer til å trenge en stor mengde akupunkturnåler. Den typiske boksen skal komme med mer enn 100 nåler.

Kjøpe fra en pålitelig merkevare. SEIRIN er en av de beste produsentene av trygge og smertefri akupunkturnåler. Sine nåler er sterilisert og brukes av mange utøvere av akupunktur.

Se etter en nål som gir smertefri innsetting for pasienten. Activa har en linje med akupunktur nåler som har blitt utformet for å redusere mengden av smerte som oppleves av pasienten. Hvis en pasient er i smerte, da den avbryter sin energi flyt og akupunktur er ineffektiv.

Velg fargekodede nåler. Nåler med en fargekodet spissen kan tillate deg å være klar over de ulike størrelser av nålene ved bare skotter på fargen.

Innkjøps nåler som ikke er belagt i silisium. Silisium kan forårsake en allergisk reaksjon hos en pasient. Få en silikonfrie typen i stedet.

Bestill akupunkturnåler online. Når du bestemmer deg på den typen som du ønsker å bestille, kan du gå online for å Lhasa Oms eller HBW Forsyning til å plassere den endelige bestillingen.

Tips og advarsler

 • Du bør ha fullført et opplæringsprogram før du forsøker å bruke akupunktur nåler i noen form for terapi.
 • Det er to forskjellige håndtak for akupunktur nåler: metall og plast. Velg den typen basert på dine preferanser.

Hvordan stopper jeg Føler skremt?

Hvordan stopper jeg Føler skremt?


Enkelte individer er konsekvent engstelig eller redd rundt andre. Sine følelser av utilstrekkelighet resultere i angst, skyhet og nervøsitet. Disse reaksjonene ofte stammer fra frykt for konfrontasjon eller tidligere erfaringer, for eksempel barndom mobbing. Hvis du stadig føler skremt, spør deg selv om følelsene er garantert eller muligens ubegrunnet. Du kan ta skritt for å bygge din selvtillit og eliminere trusler, ifølge Maria Erving, personlig utvikling lærer. Dette vil tillate deg å leve i en sunnere sinnstilstand.

Bruksanvisning

•  Ta fullt ansvar for din egen kraft. Husk Eleanor Roosevelts ord, "Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke." Du er i kontroll over følelsene dine, og du er ansvarlig for dine reaksjoner.

Visualiser deg selv å være trygg og stå i din egen kraft. Praktisere dette hver morgen når du våkner opp og om kvelden før du går til sengs.

Kommunisere dine følelser til den personen som skremmer deg. Dette gjennombruddet kunne lindre bygget opp spenning. Åpne opp og være ærlig, og du kan selv bli nære venner, ifølge Erving. Den enkelte kanskje ikke innser han skaper ubehag. Det kan være din perspektiv som trenger en tweak.

Sett klare grenser. La folk få vite hvordan du forventer å bli behandlet. Når du respekterer deg selv, vil andre også respekterer deg.

Praksis positive selvfølelsen, gjerne foran speilet. Se direkte inn i øynene i speilet refleksjon og gjenta myndig affirmasjoner, som for eksempel: "Jeg er alltid rolig og trygg i alle situasjoner." Gjør dette daglig for å bygge din tillit.

Pust dypt og bo i nåværende øyeblikk. Slutte å male engstelig bilder i hodet av omstendigheter som kan aldri skje. Forbli rolig og spør deg selv hvordan du skal reagere i en vanskelig situasjon. Lytt til veiledning og følge disse instinktene.

Fortell deg selv at noen som bevisst prøver å skremme deg er faktisk engstelig. Han har et behov for å få andre til å føle deg mindreverdig, slik at han kan føle seg tryggere, ifølge Erving. Når du kjenner igjen denne barnlige oppførsel, vil du se personen i et annet lys, og han vil ikke være skummelt lenger. Du kan også føle medfølelse og hengivenhet mot personen. Når han føler disse følelsene fra deg, vil han mykne i ditt nærvær.

Hvordan rengjøre en Trach

Hvordan rengjøre en Trach


En trach eller trakeostomirøret, gir en passasje for deg å puste, når pusten din blir svekket. Trach rør er satt inn midlertidig eller permanent, avhengig av omfanget av din medisinske tilstand. Din trach består av en indre kanyle, ytre kanylen og trach plate. Du må fjerne den indre kanylen for rengjøring minst to ganger om dagen, med mindre du har en overdreven mengde sekresjon.

Hvordan rengjøre en Trach

Non-Disposable kanyle

Skum hendene med såpe og skyll hendene. Bruk et rent håndkle for å tørke dem. Sett dine sterile hansker på.

Ta din indre kanyle. Bland like deler av hydrogenperoksid og vann i en bolle.

Bruk din trakeostomi pensel til å forsiktig rense innsiden av din indre kanyle. Skyll slangen å fjerne rusk. Sug slangen i blandingen og gjenta prosessen med å rense med trakeostomi børste til din slangen er ren.

Plasser kanyleslangen på et papir håndkle for å lufttørke. Etter tørking, låse indre kanylen på plass. Du kan føle når den klikker, ifølge SUNY Upstate Medical University.

Disponibel kanyle

Tvett hendene, tørk dem og sette på sterile hansker. Ta en ny indre kanyle fra engangsemballasje.

6. Ta ut den gamle indre kanyle. Plasser den nye indre kanyle inn i din trach plate.

Lås den nye indre kanylen på plass. Kast ut den gamle kanyleslangen.

Hvordan rengjøre en Medela

Hvordan rengjøre en Medela


Medela teknologi har avansert siden deres første manuell brystpumpe ble introdusert i 1983 Nå er selskapet leverer ammende kvinner med en 2-Phase Expression-teknologi som bedre etterligner den naturlige suge bevegelse av en baby så mer melk kan produseres på kortere tid. Når du bruker en Medela brystpumpe, er det alltid viktig å rense systemet etter hver bruk, slik både baby og mor holde seg frisk og fri for bakterier.

Hvordan rengjøre en Medela

Koble fra alle deler som kommer i kontakt med morsmelk. Disse delene omfatter breastshields, kontakter, ventiler, membraner, flasker og caps. Det er viktig å skille delene slik at de kan rengjøres skikkelig.

Vask alle delene i såpe, varmt vann. Skyll med rent vann.

Legg brystpumpedeler på et håndkle til tørk. Du ønsker ikke å lagre eller montere deler til de ikke lenger har fuktighet på dem. Når tørr, dekke deler før neste bruk.

Rengjør posen og membran cap ved å tørke av dem med en fuktig klut. Ikke bruk en våt klut, som du ikke vil at fuktighet trenger inn i mellomgulvet.

Undersøk slangen etter hver bruk for å se etter kondens eller morsmelk. Hvis kondens er funnet etter at du er ferdig med pumping, deretter fortsette å kjøre pumpen med rørene festet for et par flere minutter eller til den er tørr. Du trenger ikke å rengjøre slangen etter hver bruk, men om nødvendig, ta av slangen og vaske den i såpevann og deretter skylle den i rent vann. Heng slangen tørke eller fest den til pumpe og kjøre pumpen for aa par minutter før slangen er tørr.

Hint

 • Alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Pass på at delene er tørre før du lagrer eller bruker dem.
 • Medela Quick Clean Mikro Poser kan brukes for å rense de brystpumpedeler i mikrobølgeovn. Hver pose har instruksjonene som er trykt på baksiden som detalj hvor mye vann du bruker og den maksimale kapasiteten. Du kan ikke rense de SoftFit breastshields i Medela Quick Clean Mikrobølgeovn Vesker.
 • -Før Første gangs bruk:
 • Medela instruerer bryst pumpe mødre til å rengjøre enheten og deler før første gangs bruk. Unassemble alle deler av breastpump som kommer i cantact med morsmelk: breastshields, kontakter, ventiler, membraner, flasker og caps. Sett delene i kokende vann i 10 minutter og lå på et håndkle til tørk. Du trenger ikke å rense slangen før første gangs bruk.
 • Du kan ikke vaske pumpen eller powercord.

Hvordan rengjøre av permeable Gas Kontaktlinser

Hvordan rengjøre av permeable Gas Kontaktlinser


Gass permeable linser er en type stive kontakter. Gass permeable linser er vanligvis konstruert med silikon, noe som gjør linsene mer holdbar og oksygen permeable. Oksygen permeable linser føre til mindre irritasjon i øynene og redusere sjansen for øyeinfeksjoner. Harde kontaktlinser også vare lenger enn myke kontakter. Som et resultat, kan disse objektivene vare i flere år: Men riktig omsorg er viktig.

Hvordan rengjøre av permeable Gas Kontaktlinser

•  Vask hendene med håndsåpe og vann. Sørg for at alle spor av såpe er fjernet fra fingrene, mellom fingrene og på hendene. Tørke hendene på en lofri klut, som vil redusere sjansen for små fibre å bli fanget under linsene.

Fjern linsen fra en av dine øyne. Plasser linsen i håndflaten din, bolle-form vendt opp.

Påfør noen dråper rengjøringsmiddel på linsen. Bruk kun løsninger spesielt utviklet for din type linser, for eksempel løsninger laget for myke kontakter. Ved hjelp av en sirkulær bevegelse med pekefingeren, gni forsiktig linsen i noen sekunder.

Skyll linsen igjen med rengjøringsmiddel. Bruk aldri vann fra springen for å skylle linsene. Vann fra springen inneholder mikroorganismer som kan være skadelige hvis introdusert i øyet.

Plasser linsen i et kontaktlinseetui. Fyll tilfellet med lagringsløsning. Gjenta fremgangsmåten ovenfor for den andre kontaktlinse.

Legg en enzymatisk renere til objektivet omsorg diett en gang i uken. Dette hjelper til å fjerne proteinavsetninger fra linsen.

Hint

 • Rengjøringsmidler bør være steril og hvis løsninger er blitt misfarget, kaste løsningen ut.
 • Rengjør kontaktlinseetui ut etter hver bruk med en flerbruks linse renere, og lufttørker kontaktlinseetui.
 • Aldri lage din egen kontakt rengjøringsmiddel, for eksempel saltvann og vann.
 • Bruk aldri vann for å skylle ut din kontaktlinseetui.

Hvordan rengjøre systemet raskere

Hvordan rengjøre systemet raskere


Rensing av systemet - andre kloke kjent som en kropp detox eller en rens-rids kroppen for giftstoffer som forårsaker du å føle seg svak, sliten og kjøre ned. Everyday du inhalerer, fortære og absorbere giftstoffer fra luften, mat og drikke. Disse giftstoffene ta over systemet ditt, slik at du med trøtthet, kvalme og hodepine. Rensing systemet av disse giftstoffene kan la deg følelsen uthvilt og forynget. Men før du begynner på et detox prosessen ta kontakt med fastlegen. Når du får OK fra legen din, begynner detox prosessen på en helg når du ikke trenger å være aktiv.

Hvordan rengjøre systemet raskere

•  Drikk rikelig med vann daglig for å hjelpe til med å spyle giftstoffer ut av systemet ditt og holde deg hydrert.

gå 15 minutter om dagen, hver dag.

Fjern mat med høyt fett og sukker fra kostholdet ditt. Pre-pakket og altfor behandler matvarer inneholder tilsatt sukker og vil redusere din detox ned. Kutte ut junk food vil øke hastigheten på detox prosessen.

Legg til mer fiber. Fiber er viktig for rens prosessen. Fiber gjør at du føler fyldigere, som betyr at du er mindre sannsynlig å overspise. Fiber kan finnes naturlig i hele korn, frukt og grønnsaker. Eller, kan du legge fibertilskudd til måltider.

Unngå alkohol under detox prosessen.

Reduser mengden natrium du forbruker. Natrium øker blodtrykket, noe som setter ekstra press på hjertet ditt, og den beholder vann. Når detoxing du trenger å konsumere så lite natrium som mulig.

Legg frisk frukt og grønnsaker til dietter. Ferske frukter og grønnsaker er fulle av næringsstoffer som kroppen din trenger for å fungere ordentlig.

Legg til vitamin C. Vitamin C hjelpemidler i produksjonen av glutation, som er et stoff som driver giftstoffer ut av leveren din.

Pust dypt. Ta dype, lange puster gir bedre oksygensirkulasjonen gjennom kroppen din.

Sitte inne en sauna i 20 minutter om dagen. Badstuer føre til at kroppen til å svette. Når du svetter, utgivelser kroppen giftstoffer fra kroppen din.

Hvordan bruke en glukosemåler

En glucometer gir rask tilgang til blodsukkernivået. Diabetikere er pålagt å overvåke deres blod sukker nivå flere ganger om dagen og registrere resultatene; disse resultatene er nødvendig av legen din for å finne ut om behandlingen din må endres. Riktig å bruke en glukosemåler kan hjelpe deg å opprettholde et sunt blodsukkeret.

Hvordan bruke en glukosemåler

•  Ta ut glucometer og legg på et flatt underlag. Du kan finne det nyttig å holde alle dine blod testing forsyninger på ett sted, som en overhead skap.

Ta en strimmel fra beholderen og plasser i glukosemåler. Den ene enden må møte toppen av glukosemåler; vanligvis den har en mørkere farget linje på den. Dette er hvor blodet skal plasseres for prøving.

Slå på glucometer. Noen modeller slå på umiddelbart når en strimmel blir satt inn i maskinen.

Bruk en lansett å pierce huden og få blod. Vanligvis blod oppnås fra spissen av en finger, men nyere glucometers vil tillate blod å bli tatt fra andre steder.

Plasser blodprøve på teststrimmelen. Strimmelen pakken vil ha nøyaktige instruksjoner, inkludert blodprøve størrelse. Vanligvis oppnås dette ved å plassere en dråpe blod mot kanten eller toppen av strimmelen.

Se glucometer skjermen. Den skal vise en "venter" eller "behandling" symbol, og vil gi et pip når prøven er testet. Resultatene vil vises som et tall på skjermen.

Ta opp testresultater i notatblokken. Denne informasjonen skal bli vurdert av legen din for å kontrollere at behandlingen er tilstrekkelig. Følg legens råd om blodsukkeret vises på glucometer; Dette kan kreve å spise en liten bit av godteri å øke blodsukkeret eller insulininjeksjon hvis tallet er for høyt.

Hint

 • Sørg for å holde en tilførsel av nye batterier hendig for din glucometer.
 • Oppvarming hendene før du bruker lansetten vil gjøre blodstrømmen enklere.
 • Gjennomgang resultater med legen din på en jevnlig basis. Resultatene registreres i den bærbare PCen er viktig å fastslå effektiviteten av behandlingen og blodsukker ledelse.
 • Bruk et papirhåndkle eller vev for å legge press på blodprøven nettstedet hvis blødningen vedvarer.