Digidexo.com

subgaleal blødning

Hode traumer forårsaket av ved hjelp av vakuum ved fødselen

Fødsel kan være en overveldende opplevelse. Hvis du har problemer med å skyve babyens hode ut, kan legen velge å bistå fødselen ved hjelp av vakuum. Imidlertid ikke assistert fødsel kommer med noen risiko.

Vanlige skader

Vakuum extractor fører ofte en haug av hodebunnen vev på toppen av babyens hode, referert til som en chignon. Vakuumet kan også føre til kutt og blåmerker.

Mer alvorlige skader

Det mest bekymringsfulle skader fra et vakuum ekstraksjon er en subgaleal blødning. Dette oppstår når blodårene sprekke, og dermed barnet blør mellom hennes hodebunn og kraniet. Denne skaden er potensielt livstruende, men det er også svært sjeldne.

Hvorfor Vacuum Årsaker Injury

Vakuumet trekker barnet hodebunn bort fra hodeskallen, slik at muligheten for skade.

Risikofaktorer

Flere faktorer kan føre til en skade: forlater koppen på for lenge (mer enn 20 eller 30 minutter), med mye kraft, roterende koppen snarere enn babyens hode, og la koppen å løsne flere ganger.

Er det trygt?

Så lenge helsepersonell følge protokollen for vakuum utvinning, er det trygt.

Hvordan behandle en nese som ikke vil stoppe blødninger

Neseblod kan være skremmende ting, og det er flere foreslåtte måter å stoppe nesen fra blødning. Den mest aksepterte, og den eneste metoden akseptert av store medisinske eksperter er pinching metoden, som er den som brukes i denne rask steg-for-steg for å stoppe nesen fra blødning.

Hvordan behandle en nese som ikke vil stoppe blødninger

•  Hold deg rolig. Sørg for at du holder din puste selv og dyp. Du ønsker ikke å begynne å få panikk, og uansett hva du gjør, om du ikke ønsker å bøye hodet bakover mens nesen er blødning, vil du ende opp med å svelge blod og la den reise til spiserøret, noe som vil føre til at du ikke bare muligens choke, men du vil kaste opp hvis du får i deg for mye blod.

knipe Method. Denne metoden er ganske enkel, og kan lett bli praktisert av alle som har en neseblødning. Bare klype like under broen på nesen, noe som legger press på blodåre i nesen som ofte er den skyldige av en neseblødning. Gjøre det for fem til ti minutter, og prøver ikke å lette på trykket før da, fordi du kan bare starte opp å blø igjen.

Medisinsk Attention! Hvis nesen ikke stoppe blødning på det tidspunktet, så må du gå til sykehuset og søke legehjelp umiddelbart! Faktum er, hvis du klarer å bremse blødningen fra klemming, så det bør stoppe, men hvis den ikke gjør det, kan det være tegn på en mer alvorlig neseblødning som legen må se.

Hint

  • Hvis nesen ikke stoppe blødninger søke medisinsk hjelp.

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

Rektal blødning hos barn er en vanlig foreteelse som kan skje for en rekke grunner. Det kan utvikle seg til et alvorlig problem for barnet ditt. Hvis du oppdager blod i avføringen eller klær til barnet ditt, her er noen metoder for å stoppe rektal blødning.

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

•  Kjøp en over-the-counter salve eller stikkpille som behandler rektal blødning. Noen selskaper kan tilby barneversjon, men en voksen versjon kan også brukes. Kontroller retning for å se om dosen varierer eller anvendelse for barn.

Har barnet ditt drikke 8 til 10 glass vann hver dag. Dehydrering kan være en årsak til rektal blødning. Hvis dette er tilfelle, kan en jevn tilførsel av vann i flere dager kurere barnets problemer. Normalt tar kroppen mange dager til fullt rehydrere. Være vedvarende og pasient med denne behandlingen.

Bade barnet ditt regelmessig. Mange abscesser og åpne sår på endetarms området kan tilskrives dårlig hygiene. Ved å vaske med såpe og vann minst en gang annenhver dag, vil du øke ditt barns sjansene for helbredelse disse områdene uten ytterligere blødning.

Påfør vanlige mengder is til endetarms området. Ice vil ta ned eventuelle betennelser som kan siver, og dermed redusere barnets sjanse for blødninger. Endre isen så snart det smelter.

innlemme en stor mengde fiber inn i barnets kosthold. Mange ganger blødningen er intern snarere enn fra rektum selv. Legge fiber gjennom et kosttilskudd kan bidra til å regulere noen sterke passasjer i kroppen.

Om årsakene til rektal blødning Uten tarmfunksjon

Rektal blødning, også kalt hematochezia, kan finnes i avføringen etter avføring, eller det kan vises på egen hånd. Fargen og mengden av blødning hjelper legene til å oppdage årsaken.

Funksjoner

Fordi endetarmen er den siste delen av tykktarmen som ender ved anus, er det stedet hvor blødning fra enten eksterne eller interne kilder kan bli funnet.

Blod i avføringen kan stamme fra mange steder i din mage-systemet. Det kan for eksempel indikere ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom. Blodig avføring er ofte svært mørk rød eller svart. Av og til vil det bety tilstedeværelse av en svulst i tykktarm eller endetarm.

Effekter

Som kilden til blødning beveger seg nærmere endetarmen, blod vanligvis en lysere røde. Ved rektal blødning er mindre, og forekommer i fravær av avføring, er den mest vanlige kilden hemorroider. Disse er forårsaket når venene i anus blir betent og hoven. Kløe og svie er vanlige symptomer, og lyse rødt blod kan bli funnet på toalettpapir etter tørke. Hemoroider kan være merket som intern eller ekstern, men er generelt behandlet på samme måte.

Anal sprekker er en annen vanlig årsak til rektal blødning. Disse sprekkene kan utvikle seg som vev rive med belastningen av å utvise hard avføring. Blodet fra disse er vanligvis lyse rødt. Anal sprekker forårsake smerte som øker betydelig i løpet av arbeidet med å defekt.

Identifikasjon

For å finne kilden til rektal blødning, vil legen gi deg en grundig fysisk undersøke. Avskraping av hudceller kan tas fra din anal området og sendt til et laboratorium for å finne ut om du har en infeksjon. Og legen din kan bestille en koloskopi for å være sikker på at blødningen ikke er forbundet med et kolon svulst eller polypp. Legen kan også bestille en Hemocult, som kan identifisere blod i avføringen som ofte ikke er synlig.

Hvis legen mistenker en anal fissur, kan han bestille en endoskopisk evaluering, så den indre delen kan sees å identifisere plasseringen av sprekken.

Forebygging / løsning

Hvis rektal blødning er fra hemorroider, er behandlingen som oftest en over-the-counter salve eller krem, selv om disse i hovedsak behandle symptomer som kløe eller svie.

For anal sprekker, starter behandling med en høy-fiber diett for å legge bulk til avføring og lar det passere lettere. Aktuelt anestetika kan være foreskrevet til nummen anal regionen under avføring, og steroider kan legges for å redusere betennelse. En sitz bad anbefales å bidra til å slappe av kramper i lukkemuskelen, som så ofte følger en anal fissur. Medikamenter og kirurgi er alternativer hvis konservativ behandling ikke virker.

Advarsel

Hvis du opplever rektal blødning, gjøre en avtale for å se din lege. Du kan bare ha hemoroider, men blødningen kan også være et tegn på en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Om rektal og vaginal blødning i pensjonister

Rektal og vaginal blødning i alle aldre er en bekymring, men spesielt i pensjonister fordi det er en større sjanse for kreft. Det kan være mange årsaker til rektal eller vaginal blødning i pensjonister, men begge bør undersøkes av en lege med en gang. Ifølge online Kaiser Permanente Health Encyclopedia, "rektal blødning i små mengder er vanlig." Men det sier også at "i en kvinne som ikke har hatt en menstruasjon i 12 måneder, er vaginal blødning alltid unormalt og bør diskuteres med legen din."

Rektalblødning

Rektal blødning kommer fra anus, men kan stamme hvor som helst i tarmen. Det kan være forårsaket av flere ting. En årsak er hemoroider, som er hovne blodkar som ligger innenfor eller utenfor anus. En annen er inflammatorisk tarmsykdom, som ofte fører til rektal blødning blandet med slimete i løs avføring. Polypper, godartet eller vekster, i tykktarmen, kan føre til rektal blødning. Eller, kan det være forårsaket av magesår, som ville trolig føre til mørk avføring i stedet for lys rød blødning. Mindre vanlig er rektal blødning forårsaket av kreft.

Behandlinger for rektal blødning

Hemorroider er vanligvis ikke alvorlig og kan behandles med avføring myknere, aktuelle salver eller injeksjoner. Inflammatorisk tarmsykdom er mer komplisert å behandle, men vanligvis innebærer endringer i kostholdet og senke stress. Polypper kan vanligvis behandles ved kirurgisk fjerning. Sår kan behandles med syrenøytraliserende og kosten modifikasjoner.

Vaginal blødning

Vaginal blødning hos eldre kvinner kan være forårsaket av flere ting. Ifølge online Merck Manual of helse og aldring, hvis en kvinne er på østrogenbehandling, vaginal blødning kan være forårsaket av fortykkelse av livmor. Tynning av vaginal veggene på grunn av lavt østrogennivå kan forårsake blødninger, spesielt etter samleie. Blødning kan også være forårsaket av vaginal eller livmor infeksjon eller kreft.

Behandlinger for vaginal blødning

Hvis en kvinne er på østrogenbehandling, kan hennes resept bli endret for å stoppe blødningen. For tynning vaginal vegger, kan aktuell østrogen og smøremidler brukes på vagina før sex. Biopsier av vaginal og livmorvev, og en ultralyd kan utføres for å bestemme nærvær av andre vekster eller muligens kreft.

Advarsler

Hvis du opplever mye blødning eller besvime, kontakt legen din med en gang. Passerer store mengder lyse rødt blod og klumper, mørkere rødt blod, eller svart og tjæreaktig avføring kan, over tid, føre til lavt blodtrykk og anemi.

Hvordan stoppe blødninger fra endetarmen

Mens alarmerende, kan rektal blødning være et tegn på bare mindre problemer, slik som sprekker, hemorroider, polypper eller infeksjon. Ved hjelp av over-the-counter produkter, som for eksempel fibertilskudd og salver, kan den blødning og ubehag stoppes. Det er også viktig å følge en diett full av fiber-rik mat som bekjempe forstoppelse og gir mulighet for regelmessig avføring. I mer alvorlige tilfeller, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart for riktig diagnose og behandling.

Hvordan stoppe blødninger fra endetarmen

•  Prøv å ta over-the-counter fiber kosttilskudd. Kjøp fiber kapsler eller et pulver som kan blandes med væske, og ta bare så ofte som anvist på pakken. The fiber hjelper mykne avføring og reduserer sjansen for blødninger på grunn av forstoppelse. Drikker opptil åtte glass vann daglig i tillegg til kosttilskudd hjelper produsere regelmessig avføring og reduserer sjansene for å utvikle sprekker eller hemorroider.

Få 25 til 35g fiber hver dag fra matvarer. Matvarer med høyt fiberinnhold inneholder bønner, artisjokker, hel-hvete pasta, bringebær, epler, kli muffins og kikerter. Fiber hjelpemidler med fordøyelsen og bidrar til å hindre diverticulosis, som kan føre til blødning fra endetarmsområdet.

Bruk medisinert kremer for å berolige området. En rekke salver og stikkpiller er tilgjengelig i drugstores som er laget for å beskytte og helbrede hemorroider. Også holde endetarms området rent og tørt. Ikke lenger irritere området ved hjelp av grov toalettpapir eller tørke for hardt.

Start antibiotikabehandling. Rektal blødning kan være et resultat av å spise forurenset mat. Ta antibiotika for hele tiden er foreskrevet, for å eliminere infeksjon og stoppe blødningen.

Vent det ut. Noen ganger vil blødningen gå bort av seg selv, på grunn av kroppens naturlige helingsprosess. Tiden vil hjelpe eventuelle sprekker - som er små rifter i anus - lukke opp og stanse blødningen. Etter noen dager, bør det ikke være mer blod.

Oppsøk lege. Din fastlege kan tilby behandlingstilbud, eller kan sende deg til en spesialist, for eksempel en gastroenterolog, for å fastslå årsaken til rektal blødning. Diagnosen dikterer riktig behandling, som for eksempel kirurgi eller cauterization gjennom koloskopi.

Hint

  • Hvis blødningen er tung eller ledsaget av smerter, oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan stoppe blødninger Bruke Pressure Points

Hvem som helst kan stoppe blødninger ved bruk av trykkpunkter, muligens spare et liv. Når noen blør ukontrollert, kan han blø i hjel i løpet av minutter eller sekunder. Dette kan skje lenge før lege eller ambulanse. Når du legger trykk på trykkpunkter som involverer blodstrøm, kan du bremse blødningen og holde offeret i live til medisinsk fagpersonell ankommer.

Hvordan stoppe blødninger Bruke Pressure Points

•  Forstå hvordan blodet flyter i menneskekroppen. Hjertet pumper oksygenrikt blod gjennom kroppen gjennom et system av arterier. Legemet absorberer oksygen returnerer deretter blod til hjertet gjennom et system av årer. Når noen er blødning tungt, har de kuttet åpne en arterie eller vene. Mengden blod som tapt er en indikasjon på hvor dårlig arterie eller vene ble kuttet.

Identifisere område av legemet som er blødning og finne den tilsvarende trykkpunkt som vil kontrollere blødningen. Hver del av legemet har en stor arterie og vene mate det blod. Se etter det. Noen ganger kan du se en blå blodåre som indikerer hvor det er. Ellers føler etter puls ved hvert trykkpunkt. Dette vil indikere at du trykker riktig tidspunkt.

Hvis blødningen er på hodet over ørene, trykk på punktet rett foran øret. Du kan finne det nøyaktige stedet ved å spore en linje fra hjørnet av øyet rett tilbake til du treffer øret. Føler for en liten innrykk hvor du kan føle en puls.

Hvis blødningen er på den nedre del av ansiktet, trykk punkt på kjevebeinet halvveis mellom haken og enden av kjeven. Knip kjevebeinet mellom en finger og tommelen.

Hvis blødningen er fra halsen, trykk på punkt på siden mellom adamseplet og nakkemusklene. Det er der karotidarterien og jugularvenen --- som leverer blod til hjernen --- er plassert. Stoppe blødning fra her er et spørsmål om liv og død.

Hvis blødningen er fra skulder eller arm, bruker trykkpunkter langs brakialarterien. Hvis blødningen er høy på armen, trykk punkt like over midten av kragebein. Hvis blødningen er lav på armen, trykker det punkt i folden på motsatt side av albuen på innsiden av armen.

Hvis blødningen er fra hånden, trykker de punkter på begge sider av den indre håndleddet. Den første er under tommelen, på det stedet hvor en puls er vanlig filt. Dette er lett å finne siden det pulserer. Den andre trykkpunktet er i et lignende sted under lillefingeren.

Hvis blødningen er fra lysken eller lårene, trykk på punktet på lårarterien. Du finner den langs bikinilinjen halvveis mellom hofte og lyske. En mye blod strømmer gjennom lårarterien til å levere oksygen til bena. Du må bruke en betydelig mengde press for å stoppe blodstrømmen. Har blødning person legge seg ned og trykk nedover med hele hånden.

Hvis blødningen er fra leggen, leggen eller foten, trykk på punktet på popliteal arterien. Det er funnet i folden på motsatt side av kneskålen, på baksiden av benet.

Hint

  • Heve blødning del av kroppen over hjertet bidrar også redusere blødningen.
  • Ring lege straks når du lærer at noen blør ukontrollert. Trykkpunkter er et midlertidig tiltak for å minimere blødning til lege eller ambulanse.

Behandling for blødning hemorroider

Hemorroider er hovne og betente årer rundt anus. De skyldes strai grunn av forstoppelse, høyt blodtrykk og fra sittende for lenge. De er også vanlig under svangerskapet. Et vanlig symptom på hemoroider er blødning etter avføring.

Generelt Treatment

Behandling av hemorroider, avhenger av om de er internt eller eksternt. Siden de fleste hemorroider løse på egen hånd, er de fleste behandling rettet mot å lindre symptomer. Kremer som Forberedelse H lindre kløe og lindre området.

Redusere betennelse

En nøkkel til å håndtere hemorroider er å redusere hevelse. Sittende i et varmt bad, isposer og ta medisin som paracetamol eller aspirin er nyttige måter å kutte ned betennelsen.

Rubber Band hemorroider

Dette er en metode for fjerning av hemorroider, karakterisert ved at en lege plasserer en gummibånd rundt hemoroide, kutte av dens blodtilførsel. Etter noen dager, vil det skrumpe inn og rett og slett falle av.

Hemorrhoidectomy

Dette er når en lege kirurgisk kutt ut hemorroider ved hjelp av en kniv eller laser. Dette brukes til å behandle både interne og eksterne hemorroider.

Egenomsorg

Drikker masse vann, spise matvarer som svisker, å miste vekt og økt mosjon er måter å stoppe hemorroider fra gjenoppstå.

Rektal blødning Symptomer

Rektal blødning Symptomer


Rektal blødning kan være forårsaket av flere ulike medisinske tilstander, noen alvorlige og andre ikke så alvorlig. Blødningen kan være lett, moderat eller alvorlig. I alle tilfelle er det viktig å snakke med din medisinske leverandøren, som det kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. I de fleste tilfeller er rektal blødning ikke alvorlig og vanligvis løser seg raskt. De fleste medisinske intervensjoner kan håndteres uten sykehusinnleggelse.

Mild Rektal Bleed: Fysiske symptomer

Rektal blødning er først anerkjent som lyse rødt blod som kan eller ikke kan inneholde blodpropper, sammen med passering av avføring. Hvis blødningen er mild, kan det se ut etter å tørke seg selv. I andre tilfeller kan vannet i toalett vises rosa, eller å ha bare en svak blodig skjær. Noen vanlige årsaker til mild rektal blødning inkluderer hemorroider, en ripe på endetarmen, eller en anal fissur. Annet enn den minimale mengde blod er angitt, er det ikke noen andre symptomer forbundet med denne type rektal blø.

Moderat til alvorlig Rektal Bleed: Fysiske symptomer

I tilfeller av moderat til alvorlig rektal blødning, kan en person passere flere lyse røde blodpropper ofte med hver avføring. I noen tilfeller, blodet i en persons avføring mitt utseende bli på jorden, eller til og med svart ser. Dette er også et tegn på en rektal blø. Den antatte avføring kan bare inneholde blod og har en veldig sterk lukt.

Moderat til alvorlig Rektal Bleed: Andre symptomer

Hvis en person har en rektal utfall over en tidsperiode, kan de oppleve svakhet, tretthet, svimmelhet, og i nærheten av synkope som et resultat av blodtapet. Hvis en moderat til alvorlig rektal blødninger mistenkt, vil en person generelt bli innlagt på sykehus for videre observasjoner og for å bestemme plasseringen av blø. Rektal smerte kan også være til stede med en moderat til alvorlig rektal blø.

Årsaker

Det kan være en rekke forskjellige årsaker til en rektal blø. I mange tilfeller, hemorroider er den skyldige for mange milde endetarms blødninger. Andre medisinske tilstander som irritabel tarm syndrom, infeksjoner, svulster, polypper, en anal fissur eller divertikulitt er potensielle årsaker for moderat til alvorlig endetarms blødninger.

Behandling

Mild rektal blødninger, normalt krever lite inngrep. En tur til legen din kan normalt løse ethvert problem du kan ha. Hvis en person lider av en moderat til alvorlig rektal blødning, vil de bli innlagt på sykehus, og en rekke ulike tester vil bli løp til personen for å finne kilden til rektal blødning, og hvis det kommer til å trenge reparasjon. En koloskopi og testing av avføring for okkult blod kan være prøver som vil bli bestilt av helsepersonell for å undersøke rektal blø videre.

Blødning etter spiral fjerning

Blødning etter spiral fjerning


Intrauterine enheter (iuds) er plassert inne i livmoren og forhindre graviditet etter en viss tid (vanligvis ett til 10 år). Alle IUDs til slutt må bli fjernet (og skiftes ut, om ønsket).

Blødning

Noen blødning etter fjerning av IUD er helt normal, som er en moderat mengde av smerte. Tar ibuprofen før spiral fjerning avtale kan bidra til å forhindre eller redusere ubehag.

Planlegging

For å minske mengden av post-fjerning blødning, planlegge fjerning din i løpet av en uke der du ikke forventer å ha mensen.

Residual Bleeding

Når spiralen er fjernet, forventer lett blødning eller småblødninger i opptil en uke etterpå.

Kraftig blødning

Kraftig blødning er ikke normalt etter spiral fjerning, og kan tyde på at livmoren ble punktert. Kontakt helsepersonell med en gang eller besøke din lokale legevakten hvis du opplever kraftige blødninger.

Gjenopptakelse av normale perioder

Mange spiralen brukere opplever et opphør av sine perioder mens du bruker en spiral. Når en spiral er fjernet, bør vanlige blødningsmønster tilbake i løpet av de neste tre månedene.

Grunner for neseblødning

Grunner for neseblødning


Den medisinske termen for neseblødning er neseblødning. En neseblødning innebærer vanligvis bare ett nesebor og blødningen kan være mindre eller overdreven. Det er små blodkar i nesen som kan sprekke og blø lett. Nesen oftest blør fra forsiden av septum, som er vevet mellom sidene av nesen. Vanligvis kan du stoppe blødningen selv ved å klemme neseborene sammen og holde hodet over hjertet.

Temperatur og luftfuktighet

Neseblod er mer vanlig om vinteren, fordi luften er veldig kaldt og tørt. Varmere temperaturer med svært lav luftfuktighet er også bidrar til neseblod, og antagelig du holde huset varmt om vinteren. Dette betyr at i løpet av vinteren kan du bli puste kald, tørr luft ute og varm, tørr luft inne. Som et resultat kan du oppleve flere neseblod i løpet av denne sesongen.

Medisiner

Visse medisiner, for eksempel blodfortynnende eller aspirin, kan føre til neseblod. Hensikten med blodfortynnere er å redusere faren for blodpropp og som et resultat kan de forårsake overdreven blødning. Aspirin også griper inn med blodpropp. Ved hjelp av slimhinneavsvellende nesespray for ofte kan irritere slimhinnen i nesegangene og føre til en neseblødning.

Allergier

Allergi kan føre til neseblod på grunn av irritasjon og kløe i nesegangene, samt stadig nysing og blåser nesen. All denne aktiviteten kan tørke ut slimhinnen i nesen, noe som kan føre til at det å blø.

Skade

Nesen kan blø på grunn av skade, som å bli truffet i nesen eller plukke den. Hvis du tror at nesen er brukket må du søke medisinsk behandling. I å plukke nesen kan du tilfeldigvis ødelegge membraner inni neseborene ved å skrape fingerneglen over dem, forårsaker blødning.

Øvre luftveisinfeksjon

En øvre luftveisinfeksjon vil irritere dine bihuler samt nesegangene. Kombinasjonen av en rennende nese, nysing og blåser nesen kan føre til neseslimhinnen bli sår. Hvis dette skjer skal skje i løpet av vinteren, er du også puste veldig tørr luft, noe som gjør deg mer utsatt for en neseblødning.

Forebygging / løsning

Smøring nesen med vaselin eller bruke saltvann nesespray kan bidra til å forhindre neseblod, som å holde nesegangene fuktig minsker sjansen for en neseblødning. Du kan også prøve å holde ditt hjem på et kjøligere temperatur og bruke en vaporizer eller luftfukter hvis du er utsatt for neseblod.

Advarsel

Du bør søke medisinsk nødhjelp hvis nesen fortsetter å blø i mer enn 20 minutter, eller hvis det er et resultat av en hodeskade. Med fortsatt blødning, kan det hende du må ha blodårene i nesen cauterized. En hodeskade kan indikere et brudd til skallen din.

Postmenopausal blødning

Postmenopausale blødninger forekommer i om lag 25 prosent av kvinner, og det er noe som bør tas på alvor. Mens sjansene er årsaken til postmenopausal blødning er relativt små, er det bedre å være sikker, spesielt hvis mer enn 12 måneder har gått siden den siste perioden.

Postmenopausal blødning

Se din lege. Årsaken til de fleste postmenopausal blødning er mindre, men tidlig diagnose er avgjørende i tilfelle saken er mer alvorlig. Legen din vil sannsynligvis utføre en bekken eksamen, PAP smøre, og muligens en blodprøve for å måle hormonnivået.

Ta oppfølging tester som anbefales. Avhengig av resultatene av foreløpige tester, kan legen din ønske å planlegge mer kompliserte tester, for eksempel en endometrial biopsi eller en dilatasjon og utskrapning (D & C). Sonographs eller ultralyd tester kan også bestilles.

Utvikle en behandlingsplan med legen din. Når alle testresultatene er tilbake, bør du og legen din begynne en behandlingsplan basert på resultatene. Mange ganger dette vil innebære noe mindre, for eksempel hormoner eller progesteron terapi, mens den best-case scenario vil innebære å gjøre ingenting i det hele tatt med mindre postmenopausal blødning dukker opp igjen.

Seek måter å hindre en annen hendelse. Opprettholde en sunn vekt, vil riktig ernæring og stressreduksjon hjelpe, og de kan startes ved første tegn av postmenopausal blødning.

søke en ny mening hvis du har noen betenkeligheter med testresultatene eller anbefalte behandlinger. Tilbringe tid til å kjenne alle alternativer og se etter flere innspill vil gjøre deg til en mer informert pasient.

Hint

  • Hvis du skal ha en endometrial biopsi utføres, er det ofte fordelaktig å ta en anti-inflammatorisk, for eksempel ibuprofen, kvelden før og igjen kort tid før inngrepet finner sted.

Blødning etter Follistim

Blødning etter Follistim


Follistim er en fruktbarhet stoff som brukes til å stimulere en hårsekken (egg) til å vokse til modenhet. Dette stoffet fungerer for kvinner som har eggstokker og produsere follikler, men mangler tilstrekkelig hormonell stimulering for å støtte hårsekken. Follistim er gitt ved injeksjon.

Blødning etter injeksjon

Follistim omfatter follikkelstimulerende hormon (FSH), et naturlig forekommende hormon. Menstruasjonsblødning eller blødning noen ganger oppstår etter follistim injeksjoner. Hvis du opplever slike symptomer, bør du umiddelbart rapportere det til legen din.

Flere fødsler

Som med mange fruktbarhet narkotika, kan behandling med follistim produsere flere fødsler. Disse svangerskap bære iboende risiko, som du bør evaluere grundig med legen din før du tar injeksjonen.

Fødselsskader

Follistim faller under Food and Drug Administration i kategorien X for fruktbarhet narkotika. Dette betyr at det kan føre til fosterskader, så det er viktig at du utelukke graviditet før hver injeksjon. I tillegg bør ammende kvinner unngå å bruke follistim som det ikke er kjent hvorvidt stoffet passerer til barnet via morsmelk.

Lettelse for blødning hemorroider

Selv regel ufarlig, kan blødning hemorroider føre til både fysisk smerte og angst. Hemorroider er hovne årer i anus eller endetarm som har en rekke årsaker, blant annet forstoppelse og graviditet. Mens behandlingstilbud florerer for dette vanlig sykdom, er det best å begynne med en mer konservativ tilnærming før du prøver dyrere og mer avanserte medisinske intervensjoner.

Selv behandlingstilbud

Heldigvis finnes det et antall rimelige selvrensemetoder for styring av blødning hemorroider. Eksperter ved Mayo Clinic anbefaler å gjøre endringer i kostholdet, inkludert drikke mer vann og spise mer fiberrik mat. Over-the-counter fiber kosttilskudd er også et middel til å øke den daglige fiberinnhold. The Mayo Clinic råder også mot sittende eller stående i lengre perioder av gangen. Andre enkle endringer i livsstil, som å gå eller lav effekt trening, er også anbefalt av eksperter for å bidra til å løse den underliggende forstoppelse er en vanlig del blødning hemorroider. I tillegg ta varme bad, inkludert sitz bad, kan være nyttig i å kontrollere blødning hemorroider ved å redusere hevelse og betennelse. Til slutt, unngå overdreven straining under avføring er avgjørende for å hindre ytterligere hevelse og blødning.

Ulike produkter over-the-telleren er også gunstig i beroligende blødning hemorroider. Salver, geleer og stikkpiller for å lindre kløe, hevelse og smerte er allment tilgjengelig, som er muntlig smertestillende som inneholder ibuprofen eller naproxin. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som Advil og Aleve er foretrukket over smertestillende midler med paracetamol, som de bidra til å redusere hevelse og betennelse. Også paracetamol-baserte smertestillende midler er blodfortynnende, så de bør unngås (med mindre regissert av en lege) som de kan faktisk bidra til økt blødningstendens.

Ikke-kirurgisk medisinsk intervensjon

Hvis enkle self-behandling rettsmidler ikke løser blødning hemorroider, så ikke-kirurgiske medisinske prosedyrer er generelt effektive. Disse metodene innebærer å kutte av blodtilførselen til de hovne årer for å kontrollere blødning. Det er to separate tilnærminger til å nå dette målet. Infrarød koagulasjon er en ikke-kirurgisk teknikk som involverer levering av en rask puls av infrarødt lys til vevet over hoven hemoroide via en liten sonde. Den infrarøde lyset koagulerer venen og får den til å krympe, og dermed kontrollere blødning. Den andre teknikken er kjent som gummibåndet ligering. Det omfatter innsetting av en liten gummibåndet på vevet over de svellede årer for å kutte av dens blodtilførsel og reduserer svelling. Strikken og dødt vev sloughs av et par dager senere, og de involverte området helbreder naturlig. Begge disse metodene oppnå det samme målet om å krympe den hovne hemorroider ved å kutte av sin blodforsyning; Disse fremgangsmåter foretrekkes fremfor kirurgi, så risikoen minimaliseres og teknikken er rask og forårsaker liten eller ingen smerte.

Kirurgiske inngrep

Hvis ikke kan oppnås lindring fra kronisk blødning hemorroider gjennom konservative tiltak, deretter kirurgisk intervensjon er en siste alternativet. The American Society of Colon og endetarms kirurger bemerker at hemorrhoidectomies er kun utført i omtrent 10 prosent av alle tilfeller av blødning hemorroider; de er generelt gjort etter at alle andre behandlingsalternativer har mislyktes. Når operasjonen er anbefalt, er det vanligvis reservert for tilfeller av interne eller strangulated hemorroider som er i fremskredne stadier av patologi. Som med alle operasjoner, trenger hemorrhoidectomies innebærer risiko, smerte og en langvarig helbredelsesprosessen.

Blødning etter fullstendig hysterektomi

En total hysterektomi er kirurgisk fjerning av begge livmor og cervix. En kvinne som har gjennomgått en fullstendig hysterektomi vil stoppe mensen og mister sin evne til å bli gravid. Når blødningen oppstår utover normal utvinning tid fra en hysterektomi, kan det være et tegn på helseproblemer som vil kreve ytterligere medisinsk behandling.

Post-kirurgisk blødning

Det er helt normalt å oppleve noen lys vaginal blødning i de første fire til seks uker etter en hysterektomi som masker helbrede og vev reparere. Det kan også være noen intermitterende spotting eller en rosa discharge.The bruk av bind vil være behov for denne midlertidige vaginal blødning og utflod.

Blødning som oppstår utover utvinning tid

Post-hysterektomi blødninger kan oppstå måneder eller år etter inngrepet, og kan skyldes en rekke faktorer, hvorav noen er potensielt alvorlig, og vil kreve en evaluering og mulig behandling av din lege.

Egglederen prolaps

Egglederen prolaps (FTP) er en sjelden komplikasjon etter både buk og vaginal hysterektomier. En biopsi kan avgjøre om betingelsen er tilstede. Den vaginale fjerning av prolaps røret kan være nødvendig.

Endometriose

En av grunnene til en kvinne kan velge å gjennomgå en hysterektomi er endometriose. Denne tilstand forekommer når vevet som linjer livmoren utvikles i andre områder av legemet. Endometeriosis kan være smertefullt og forårsake uregelmessige blødninger.

Når livmorhalsen er fjernet, hvilke er referert til som en vaginal mansjetten er created.This er der endometriose kan utvikle seg etter en hysterektomi.

Kreft

En total hysterektomi gjør sjansene for eggstokkreft svært sjeldne. Men det er en liten risiko for utvikling av primær peritoneal kreft (kreft i membranen som utgjør innsiden av magen), hvor de symptomer og behandlingen er lik de for ovariekreft. Det er ikke fullt ut forstått hvorfor trusselen om peritoneal kreft fortsetter å eksistere etter en hysterektomi.

Granulasjonsvev

Granulasjonsvev er en helbredende vev som vokser for å hjelpe avverge infeksjon etter en hysterektomi. Av og til granulasjonsvev vokser altfor voldsomt.

Atrofisk vaginitt

Atrofisk vaginitt er en betennelse i skjeden forårsaket av lavt østrogennivå og alvorlig irritasjon.

Medisin for blødning hemorroider

Hemorroider kan være en pinlig og smertefull tilstand. Foruten ubehag, kløe og hevelse, kan en person også måtte forholde seg til blødning, noe som skjer inne i endetarmen. Heldigvis er det over-the-counter og reseptbelagte legemidler, så vel som hjemme rettsmidler, tilgjengelig for å behandle blødning hemorroider.

Identifisere problemet

Å behandle denne tilstanden med den rette medisinen, må du vite hva slags hemorroider forårsaker du smerte og ubehag. Hemoroider kan være internt eller eksternt, og i noen tilfeller et individ kan lide av begge. En lege kan diagnostisere tilstedeværelsen av hemorroider ved å gjøre en endetarms eksamen, og hun kan også utføre en krakk guaiac test for å fastslå om det er blod i avføringen. En person som lider av hemorroider kan ha smertefulle avføringer eller føler anal smerte mens du sitter.

Midlertidig Hemorrhoid Behandling

Hemorroider er svulmende blodårer som ligger i nedre del av endetarmen eller anus. Når de blør det betyr venen har hatt utbrudd eller briste, og de er vanligvis smertefulle. Å behandle blødning hemorroider som ikke er av alvorlig karakter, over-the-counter stikkpiller og kremer, som forberedelse H og Anusol-HC, og reseptbelagte medisiner, for eksempel Proctosol, tilby midlertidig lindring.

Bremse strømmen av blod

Det er ingen over-the-counter kremer eller reseptbelagte medisiner som kurerer blødning hemorroider. Behandlingene kan bare tilby rask, midlertidig lindring til blødningen problem. I noen tilfeller medisiner som brukes for interne hemorroider ta opptil tre uker før en person merknader en forskjell i hans tilstand. Medisiner for blødning hemorroider brukes til å forsinke den blodstrøm nedover, og andre medikamenter er nødvendig for å lette andre symptomer på hemoroide tilstand.

Konvensjonelle og alternative medisiner

Akkurat som det er mange vanlige kremer, lotion, piller og reseptbelagte legemidler for å bekjempe blødning hemorroider, kan du også behandle tilstanden med homøopatiske og urtemedisiner. Tar 2 ts av eple cider eddik i et glass med vann etter måltider har blitt sagt å stoppe blødning hemorroider, og legge til 1/2 ts kajennepepper til et glass med vann er også sies å bringe nødhjelp til tilstanden. Trollhassel er også en vanlig naturlig behandling for blødning hemorroider.

Hemorrhoid lider Beware

Blødning hemorroider er ikke et uvanlig symptom for denne tilstanden; men du bør oppsøke lege for å være sikker på at blødningen ikke er forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand. Når du bruker noen form for konvensjonelle medisiner, være klar over de mulige skadelige bivirkninger av ingredienser som anestesi og steroider, og aldri bruke stikkpiller på blødende hemoroider. Når medisiner ikke gir lindring, kan en person har til å vurdere andre alternativer, for eksempel kirurgi.

Hva er årsakene til blødning?

Blødning i mave-tarmkanalen kan komme fra den øvre GI-seksjonen (fra munnen til tynntarmen) eller den nedre seksjonen GI (tynntarmen gjennom anus). Forhold som forårsaker blødninger spenner fra svært behandles forhold til livstruende situasjoner. Blødning kan være umulig å oppdage eller det kan bli svart og tjæreaktig i avføring og oppkast, eller lyse rødt.

Sår

Sår oppstå som flenger i øvre fordøyelsessystemet som kan være forårsaket av infeksjon eller noen medisiner. Blod kan være tilstede i avføring og i oppkast hvis sår er årsaken til gastrointestinal blødning.

Betennelse

Betennelse kan forårsake blødninger i mage-tarmkanalen. Betennelse kan oppstå i slimhinnen i spiserøret, ofte på grunn av GERD, en tilstand hvor magesyre kommer inn i spiserøret. Betennelse i magevevet er referert til som gastritt og kan være forårsaket av medikamenter, skader, sykdommer og sykdommer. Betennelse i kolon kalles kolitt.

Tårer i spiserøret

Langvarig oppkast eller kraftig oppkast kan lage rifter i slimhinnen i spiserøret, kalt Mallory-Weiss tårer. Disse tårer kan også oppstå fra andre belastende, slik som hoste eller fødsel.

Esophageal varicer

Esophageal varicer er en tilstand der blodårene ligger i spiserøret svelle og sprekke og forårsake blødninger. Denne tilstanden er assosiert med cirrhose.

Svulster og kreft

Tumor formasjoner i både den øvre og nedre GI GI kan føre til blødning. Både kreftsvulster og godartede svulster kan føre til blødning. Vekster som finnes i tykktarmen kalles polypper.

Diverticulum

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, diverticula er poser innenfor veggene i tykktarmen som kan forårsake blødninger.

Hemorroider

Hemorroider forårsake blødninger på grunn av forstørret og irritert årer rundt anus. Anal sprekker eller rifter i huden av endetarmen, også forårsake blødninger.

Definisjon av unormal livmor blødning

Dysfunksjonell eller unormal livmor blødning (AUB) er blødninger som oppstår mellom perioder, etter sex, eller etter overgangsalderen. Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer, er det en av de vanligste årsakene til en kvinne besøker hennes lege.

Årsaker

AUB er ofte forårsaket av en hormonell ubalanse. For eksempel, hvis eggstokkene ikke slipper et egg, påvirker dette hormonnivået og kan forårsake blødninger.

Symptomer

Symptomer på AUB inkluderer blødning på andre enn ganger i løpet av en menstruasjonssyklus eller å ha kraftigere blødning enn normalt i løpet av en menstruasjonssyklus. En kvinne med AUB kan også passere blodpropp, har hetetokter, eller har humørsvingninger.

Diagnose

Leger kan utføre en fysisk eksamen, ta blodprøver, ta en biopsi, eller ta bilder med en ultralyd for å diagnostisere problemet forårsaker blødninger.

Behandling

Leger kan foreskrive medisiner, hormoner, eller utføre kirurgi for å kontrollere eller stoppe blødningen.

Betraktninger

Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever AUB; hvis venstre ubehandlet, kan du bli blodfattig eller utvikle problemer med livmorslimhinnen.

Neseblødning hos barn

Neseblod er vanlig i barndommen og vanligvis ikke signalisere alvorlige problemer. Disse stopper med behandling hjemme, men medisinsk intervensjon kan være nødvendig for blødninger som er vanskelig å kontrollere. Barn vanligvis vokser neseblod i løpet av tenårene.

Årsaker

Neseblod er forårsaket når de små blodårene i neseslimhinnen sprekke. Dette kan utløses av traumer til hodet eller nesen samt nese plukking. Tørt vær, allergier, forkjølelse og bihulebetennelse føre til neseblod på grunn av mangel på fuktig luft og hevelse i nesegangene.

Underliggende tilstander

Neseblod kan være relatert til blodproppsykdom eller kreft i sjeldne tilfeller. Unormale strukturer innenfor nesen samt vekster forekommer sjelden, men kan føre til neseblødning.

Forebygging

Bruk en luftfukter for å holde luften fuktig og hindre nesegangene tørker ut. Saltvann dråper kan også brukes til å holde passasjer fuktig og klar. Motvirke nese plukke eller å sette fremmedlegemer i nesen. Behandling av allergier hindrer også neseblødninger fordi virkningene av irritasjons minimaliseres.

Hjem Behandling

Har barnet ditt spytte ut noe blod som kan være i munnen. Lean barnet fremover mens hun sitter på fanget og klemme neseborene lukkes med et vev eller vaskeklut; gjelder kontinuerlig milde press i 10 minutter, minner barnet å puste gjennom munnen. Hvis dette ikke stopper blødningen, bruke en kald komprimere over neseryggen og klemme neseborene stengt i ytterligere 10 minutter.

Medisinsk behandling

Se en lege hvis hjem behandlinger er mislykket, eller hvis neseblødning forekommer ofte. Medisinert dråper som constrict blodkar kan plasseres i nesen av legen om å stoppe blødningen.

Hvordan behandle en blødning Hemorrhoid

Hvordan behandle en blødning Hemorrhoid


Blødning hemorroider, som er en smertefull tilstand som består av hovne eksterne eller interne årer i anal og rektal område, kan effektivt behandles. Det er viktig å ha førstegangs lider vurderes av lege. Det finnes en rekke årsaker som fører til hemorroider, for eksempel uke rektale vene vegger eller ventiler, forstoppelse, overdreven koffein eller alkoholforbruk, og graviditet.

Hvordan behandle en blødning Hemorrhoid

•  Spør din lege om kirurgi. Ifølge en 1991 studie ved Kirurgisk avdeling, Chang Gung Memorial Hospital i Taipei, Taiwan, bare 11 prosent av de som ble behandlet med laser kirurgi bedt narkotiske smertelindring, mens 56 prosent av pasientene som fikk lukket Ferguson hemorrhoidectomy nødvendig narkotiske smertestillende medikamenter. Fordi laser i det vesentlige forsegler nerver og blodkar i løpet av behandlingen, er det mindre sjanse for infeksjon sammenlignet med den tilhørende etter-behandling som involverer suturene som benyttes i tradisjonell operasjon.

Påfør lidokain / hydrokortison krem, en over-the-counter medisiner, som en måte å forebygge behovet for hemorrhoid kirurgi. Ifølge Drugs.com, denne fløte blitt rapportert å redusere ubehag som kløe og svelling; imidlertid bruke den under en lege omsorg og retning.

Løs opp ca 1/2 kopp Epsom salt per liter vann i en sitz bad, og sitte i den i 15 til 20 minutter. Len deg tilbake slik at du ikke bruker for mye press på blødning hemorroider. Ifølge hemorrhoidshemroids.com, vil en sitz bad bidra til å endre blodtilførselen til området og bidra til å lindre hevelse. Naturalhemorrhoidtreatment.org sier at dette er en behandling for det meste effektive tidlig.

Naturlig rettsmidler har ikke blitt evaluert eller godkjent av US Food and Drug Administration. Oppsøke lege før selv-medisinering.

Hint

  • Forebygging er en av de beste verktøyene for å bruke mot hemoroider. For dem som er rammet, dette inkluderer du unngår å sitte i lengre perioder av gangen eller gjøre aktiviteter som lesing mens du er på toalettet.