Digidexo.com

bivirkninger oregano olje

Oregano olje Cures

Olje av oregano er ansett som en potent renser med mange helbredende fordeler. De to sentrale forbindelser i olje av oregano er carvacrol og tymol. Disse forbindelser kan ha evnen til å utrydde mikroorganismer i legemet som fører til sykdom.

Olje av oregano er tilgjengelig i enten flytende eller kapselform. Pass på at skjemaet du velger har en carvacrol innhold på minst 70 prosent for å være effektive. Kjøpe olje av oregano til enhver helsekost butikk eller anerkjente online forhandler.

Fordeler

Noen av fordelene med olje av oregano er at det ødelegger organismer som fører til hudinfeksjoner, styrker immunforsvaret og øker muskel og felles fleksibilitet. Det kan også forbedre helsen til luftveiene. Mens olje av oregano kan ikke være i stand til å fullstendig helbrede sykdom, kan det hjelpe med symptomer at mange sykdommer til stede.

Hudinfeksjoner

Påfør fortynnet olje av oregano direkte på hudirritasjoner, utslett eller områder av hudinfeksjon. Blande en dråpe olje av oregano med en teskje olivenolje eller kokosnøttolje for å fortynne skikkelig.

Digestive Issues

Olje av oregano kan ha muligheten til å roe en urolig mage og hjelpe til med andre fordøyelsesproblemer. Bland to eller tre dråper oregano olje i en åtte unse glass melk eller juice og drikke for optimale resultater.

Sinus Problemer

Olje av oregano fungerer effektivt for å lindre sinus lunger. Bland tre dråper av olje av oregano inn i en åtte gram glass juice og drikker en gang om dagen. Du vil merke bedring i tre til fem dager.

Forebygging

Olje av oregano er nyttig i å hjelpe til å forebygge forkjølelse og sår hals. Hvis du føler symptomer kommer på av en forkjølelse eller sår hals, bland tre dråper olje av oregano på med din favoritt juice, og drikke. Åtte gram juice bør nok. Gjenta en gang om dagen i fem dager, før motgående symptomene er borte.

Advarsel

Ikke bruk olje av oregano hvis du er allergisk mot timian, basilikum, mynte eller salvie. Olje av oregano kan redusere jernnivåene i kroppen, så sørg for å ta en jern supplement mens du bruker olje av oregano.

Har Oregano Oil Kill Ulike Germs?

Bevegelsen for å finne naturlige rettsmidler er økende som frykt for antibiotikaresistens og uønskede bivirkninger blir stadig mer kjent. Med opprinnelse i antikkens Hellas, er olje av oregano kjent for å rivalisere effekten av moderne antibiotika med sine bakterie-drapet egenskaper, uten mange av de bivirkninger og risiko forbundet med moderne medisin.

Fakta

Monterings bevis peker til oregano olje som en naturlig antibiotika, inhibering av veksten av bakterier som E. coli, Salmonella, Pseudomonas aeruginosa (et høyt legemiddelresistente bakterier), Klebsiella pneumonie (en type lungebetennelse) og Candida albicans (gjær). Noen forskere hevder at oregano olje kan også drepe visse sporer (som det av anthrax). Det kan tas internt (enten i flytende eller kapselform) som et antibakterielt / antibiotikum eller påføres topisk til en rekke hudtilstander, for å hindre sårinfeksjoner og for å fremme oral helse.

Forskning

I 2001, en Georgetown University forsker studert effekten av oregano olje mot ulike bakterier, inkludert de som er resistent. Resultater av studier indikerte at komponentene av oregano olje hemme infeksjon med effekt kan sammenlignes med tradisjonelle antibiotika. Den oregano olje hemmet veksten av bakterier som stafylokokker så effektivt som streptomycin, penicillin og vancomycin.

En 2001 studie ved University of Tennessee Department of Food Science produsert bevis for at oregano olje effektivt drept bakterier som listeria, staph og E. coli.

I februar 2000 Journal, Applied Microbiology, foreslo britiske forskere at oregano olje var effektivt som et antibakterielt middel mot mer enn 25 forskjellige bakterier.

Kraftige komponenter

Noen av de kraftige komponenter innenfor olje av oregano inkluderer flyktige oljer (slik som carvacrol og thymol), terpinines (som alfa / beta pinine og alfa-terpinen), flavonoider (som naringin), tokoferoler og derivater av koffeinsyre (rosmarinsyre, f.eks ). Carvacrol er en antimikrobiell kraftpakke som bekjemper bakterier som E. coli og salmonella. Det har også soppdrepende egenskaper og kan bidra til å eliminere parasitter. Thymol er også en soppdrepende og inneholder antiseptiske egenskaper. Terpinines har antibakterielle egenskaper (de er også funnet i tea tree olje). Rosmarinsyre er en potent antioksidant som bidrar til å redusere celleskader fra frie radikaler og kan være nyttig i behandling av allergisk astma. Naringin er en antioksidant (også funnet i grapefrukt), som er tokoferoler (også kjent som vitamin E).

En Produkt: Mange bruksområder

Risikoen for bakterier utvikler antibiotikaresistens til en helt naturlig substans er minimal, noe som gjør oregano olje et lovende nytt alternativ til mainstream reseptbelagte medisiner. I tillegg til å være en naturlig antibiotika med antivirale, antiparasitic, antibakteriell og soppdrepende egenskaper, kan olje av oregano brukes til å behandle en rekke sykdommer som allergier, bronkitt (bruk i en fordamper) og gjær infeksjoner. Det kan også hjelpe fordøyelsen, helbrede eksem og psoriasis, og regulere menstruasjonssykluser

Bruk den topically å behandle akne, leddgikt, fotsopp, tånegl sopp, flass og som en naturlig myggolje.

Tilsett noen dråper i en bøtte med lunkent eller varmt vann for naturlig rengjøring og desinfisering.

Betraktninger

Flytende olje av oregano bør bare tas når fortynnet i en transportør olje (som olivenolje). Når oregano olje er veldig konsentrert, kan det irritere slimhinner og / eller hud. Unngå å få olje i dine øyne, kjønnsorganer eller slimhinner. En varm, tingly følelsen er normal når det tas gjennom munnen. Gravide og ammende bør konsultere lege før du begynner på dette eller alternativ behandling.

Oregano Oil Farer

Oregano Oil Farer


Oregano olje er en potent form av oregano og kan ha antibakteriell, soppdrepende og antiseptiske egenskaper. Pure oregano Oljen kan være nyttig i behandling av visse medisinske tilstander, og kan være en effektiv topisk behandling. Imidlertid er oregano oljen ikke ment for internt bruk i store doser og lokal applikasjon kan gi bivirkninger. Kontakt alltid lege med spørsmål om riktig bruk av oregano olje.

Mangel på vitenskapelige bevis

Ifølge Mayo Clinic, mens oregano olje har vist seg å ha antibakterielle og soppdrepende egenskaper, det har ikke vært tilstrekkelige vitenskapelige studier for å bevise sin effektivitet mot visse medisinske tilstander, som for eksempel bihulebetennelse. Alltid snakke med en lege før du bruker oregano olje som en medisinsk behandling.

Brenning

Når den plasseres direkte på huden, kan olje av oregano forårsake en intens oppvarming følelse som kan føle seg ligner et brannsår. Av denne grunn bør oregano olje ikke brukes på barn. Fortynning med vegetabilsk olje forut for topisk anvendelse kan redusere eller forhindre brennende følelse.

Toksisitet

Olje av oregano kan være giftig når forbrukes i store doser. Bare én dråpe oregano olje bør brukes til internt bruk, og bør kombineres med olivenolje eller honning. Det kan også tilsettes til juice eller soyamelk.

Tvilsom Purity

Det kan være vanskelig å finne ren oregano olje, så mange kilder er syntetiske eller har ekstremt lave nivåer av ren oregano olje. Den carvacrol i oregano olje er hva som gir de helsemessige fordelene, så se etter produkter med høye nivåer av carvacrol. Ifølge nettstedet helse og urter, oregano olje som inneholder 75 til 85 prosent carvacrol og thymol 2 prosent er den mest effektive.

Fordeler og risikoer for Oregano Oil

Fordeler og risikoer for Oregano Oil


Ifølge National Institute of Health, er oregano olje kjent for å ha antimikrobiell, soppdrepende, antitumor og antiparasittære fordeler. De aktive bestanddeler av oregano olje er carvacrol, tymol og borneol flyktige oljer, flavonoider, rosmarinsyre, triterpenoids, steroler og vitamin A og C. Disse elementene arbeider sammen for å gi en dobbel dose av fordeler. Oregano er ansett som trygge, men det finnes forholdsregler for bruk av oregano olje.

Risiko

The University of Minnesota bemerker at ingen essensielle oljer bør tas internt og forsiktighet er gitt om mulige toksiske effekter hvis de svelges, spesielt av barn. I tillegg kan det være potensielt skadelige interaksjoner mellom medisiner og oljer. Oregano olje, som en meget konsentrert olje, kan irritere huden og slimhinnene. Det er ikke anbefalt for massasje eller for bruk på sensitiv hud. På grunn av den konsentrerte natur og mangel på forskning på oregano olje er bivirkninger, bør olje av oregano bare brukes som anbefalt av en profesjonell og i fortynnede konsentrasjoner. The University of Michigan Health Center antyder også at det er kontraindisert i svangerskapet og kan skade en baby.

Antimikrobielle Benefit

Ege Universitet utført en studie for å teste effektiviteten av oregano olje mot bakterien Salmonella typhimurium. Salmonella, ved inntak, kan føre til kvalme, magesmerter, kramper og diaré. Studien konkluderte med at oregano olje kan være et levedyktig alternativ til klor bruk for dekontaminering av salat. En annen studie publisert i Journal of Food Protection konkluderte med at komponentene i tymol og carvacol i oregano olje hemmet veksten av Clostridium perfringens, som forårsaker matforgiftning. Oregano olje bruk sammen med andre sikkerhetstiltak kan optimalisere eller forbedrer mikrobiologisk mattrygghet.

Soppdrepende Benefit

Reagensrør forsøk har indikert at oregano olje har soppdrepende egenskaper og er mer effektiv enn en vanlig brukt antisoppmiddel, kalsium magnesium caprylte mot Candida albicans. Candidainfeksjon er en soppinfeksjon. Kliniske studier har ikke blitt gjort for å bekrefte sammenlignbare resultater hos mennesker.

Antiparasitære Fordeler

Forskning publisert i parasittologi Forskning Journal i 2006 dokumenterte eksperimenter med oregano essensielle oljer. I disse eksperimentene, oregano olje indusert lyse av Trypanosoma cruzi. Trypanosoma cruzi er parasitter som kan smitte mennesker og forårsake trypanosomiasis eller Chaga sykdom. Tilstedeværelsen av thymol i oregano olje er ansett for å være kilden til antiparasitt fordel.

Antitumor Fordeler

Oral Roberts University Biologisk institutt driver forskning ved hjelp carvacrol-en viktig del av oregano olje for å bekjempe svulster og ondartede celler. Foreløpige resultater tyder på at carvacrol kan indusere celle selvdestruksjon. Avdelingen fokuserer sin forskning på humane leverkreftceller. En annen bestanddel av oregano olje, quercetin, blir testet på eggstokkene og brystkreft.

Kan du ta Oil of Oregano under svangerskapet?

Oljen ekstraheres fra oregano blader har en rekke helsemessige fordeler. Disse inkluderer lindre hudproblemer som fotsopp, eksem og akne; slåss mot infeksjon; og behandle forkjølelse, sår hals og bihuleproblemer. Men olje av oregano har noen bivirkninger, noe som gjør det risikabelt for gravide. Det er også en meget sterk eterisk olje, og når de administreres på feil måte, kan brenne halsen eller hud.

Fordeler

For gravide kvinner --- så vel som resten av befolkningen --- kan olje av oregano har gode helsemessige fordeler hvis administrert riktig.

Olje av oregano er spesielt gunstig for immunforsvaret og leddene. Hos gravide kvinner, er det viktig å holde immunforsvaret fungerer fullt ut til å bekjempe infeksjoner for både mor og baby, samt leddene sunne, som løsner under svangerskapet, noe som gjør venter mødre utsatt for leddproblemer.

Imidlertid vil de fleste helsepersonell er enige om at risikoen ved å ta olje av oregano under svangerskapet oppveier fordelene. Faktisk tar olje av oregano når du er gravid kan sette din graviditet i fare.

Effekter

Olje av oregano er en kraftig emmenagogue, noe som betyr at det naturlig fremmer menstruasjonsblødning og aktivitet. Enhver substans som fremmer menstruasjonsblødningen under graviditet bør unngås, da dette kan sette fosteret i fare for å miste den beskyttende slimhinnen som omgir det i mors liv.

Olje av oregano hemmer også kroppens evne til å absorbere jern. Under svangerskapet, er det avgjørende å ha tilstrekkelig jern i kroppen din, som å skape tilstrekkelig hemoglobin, bygge placenta og gi næring til barnets vekst. Faktisk, mange leger anbefaler at gravide kvinner supplere kosten med jern; derfor bør hvilket som helst middel som hemmer absorpsjonen av jern unngås.

Alternatives

Hvis du er gravid og ønsker fordelene med olje av oregano uten risiko, er det flere andre essensielle oljer du kan ta som et alternativ. Timian og merian oljer har lignende egenskaper til Oregano olje, uten risikable bivirkninger.

Hvis du leter etter en essensiell olje for å øke immunsystem fungerer, prøv lavendel, sitron eller tea tree olje. Eukalyptus, lavendel og merian essensielle oljer hjelpe med ledd og mobilitet. Prøv chamomille eller cejepu olje for å hjelpe med luftveisproblemer, forkjølelse og sår hals.

Advarsel

Alltid snakke med legen din før du tar en eterisk olje supplement, spesielt hvis du er gravid, og unngå oljer kjent for å fremme eller regulere menstruasjonssyklusen eller lavere jernnivåer i kroppen. Eteriske oljer kan være et kraftig verktøy for helse; i samme ånd, kan de være skadelig hvis tatt feil.

Expert Insight

Keith Stelling, en helseekspert for alive.com, advarer mot å ta olje av oregano under svangerskapet på grunn av det faktum at det kan indusere premature livmorkontraksjoner. Han påpeker at andre essensielle oljer --- salvie og sedertre --- kan ha lignende effekter, og bør også unngås under graviditeten.

Positivt og ulemper av Wild Oregano Oil

Positivt og ulemper av Wild Oregano Oil


Kjent for sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaper, kanskje vill oregano olje har helsemessige fordeler, og være en effektiv måte å behandle en rekke plager. Mens oregano olje ikke nødvendigvis har negative bivirkninger, er dens fordeler ikke godt dokumentert, slik at dens effektivitet er ikke godt kjent blant det medisinske fellesskapet.

Wild Oregano Oil har kanskje Properties Healing

Oregano olje produsenter og naturlige helbredende talsmenn hevder at oregano olje har antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. Oregano kan tas i kapselform, og oljen kan også påføres eksternt. James Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Cures", sier at oregano olje effektivt dreper bakterier. Dette gjør det nyttig for et bredt spekter av tilstander, inkludert trost og gjærinfeksjoner (Candida albicans). De anbefaler 300 til 500 mg i kapselform tre ganger om dagen med måltider. De som berøres kan også bruke flytende versjonen og følg produsentens anvisninger.

Oregano olje kan også være nyttig for virus, for eksempel influensa. Oregano olje kan arbeide for å forebygge og også behandle plagsomme influensasymptomer. For folk plaget med influensa, Balch og Stengler anbefale å ta 500 mg av oregano olje fire ganger om dagen.

En foreløpig studie ved Western University of Australia fant at oregano oljen var effektiv på å drepe flere typer bakterier, inkludert stafylokokker, en bakterie som vanligvis forbindes med hudinfeksjoner. For hudlesjoner, kan oregano olje brukes direkte på huden. Eller, ta 500 mg av oregano olje kapsler fire ganger om dagen.

Ingen publiserte studier på dens effektivitet

Selv om naturlige helbredende eksperter tout sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaper, James T. Li, allergi og astma spesialist ved Mayo Clinic, sier at ingen publiserte studier eksisterer for å vise at det kan være effektivt for enhver tilstand, spesielt å forebygge og lindre bihulebetennelse. Li sier, men at det trolig ikke inneholder antibakterielle og antimikrobielle egenskaper rett og slett fordi det er et krydder. Selv om ingen bevis finnes, kan det være nyttig for sinus tilstander forårsaket av bakterier og sopp. Mens mindre skala tester - for eksempel en Western University of Australia studie - har vist noen fordel, bør brukerne fortsatt være forsiktige, da disse testene anses foreløpig.

Ikke Effektiv for gravide

Selv om gravide kvinner er ofte søker etter naturlig, trygt alternativ til vanlige sykdommer, bør de ikke ta oregano olje internt. Maternity Corner sier at oregano har sammentrekning produserende egenskaper.

Hvordan dra nytte av Oregano

Hvordan dra nytte av Oregano


Oregano er en av verdens mest populære krydder, som sin sterke smaken fremhever tomat og pastaretter. Det kan også komme som en overraskelse å vite at en av dine favoritt krydder er også en kraftig naturmedisin bærer en rekke helsemessige fordeler for deg og din familie.

Bruksanvisning

•  Dra nytte av oregano i matlaging, som te eller i olje form som det er en kraftig antioksidant med anti-kreft egenskaper. Studier har vist at oregano har flere antioksidantegenskaper som poteter, epler og til og med appelsiner, noe som gir deg mer grunn til å vurdere denne urten din all-time favoritt krydder.

Lag en sterk oregano te og drikke så mye som mulig for å bidra til å bekjempe matforgiftning forårsaket av bakterien Giardia. Giardia, en mikroskopisk amøbe, er antatt å være den vanligste årsaken til matforgiftning og reisesjekker diarhea. Studier har vist at oregano er enda mer effektiv i behandling av Giardia enn de foreskrevne medisiner, og ikke bære bekostning eller bivirkninger.

Bruk oregano i te eller olje form både internt og eksternt for å bekjempe bakterielle infeksjoner. Du kan gurgle te for tann eller halsinfeksjoner, vaske kroppen med te for hudinfeksjoner eller drikke te for interne infeksjoner som E.coli.

Nyt åndedretts fordelene med oregano, da den inneholder mange komponenter som er naturlige antihistaminer og decongestants. Oregano olje kan bli massert på brystet eller tatt internt for å behandle og forebygge sesongmessige allergier, rolig astma og lindre en hoste.

Plasser en dråpe ren oregano olje på akne, insektbitt, canker sår og vorter å hjelpe drepe sopp, virus og bakterier, behandle og forebygge smitte, redusere hevelse og kløe og fremme helbredelse.

Dra nytte av oregano kraftige anti-sopp egenskaper og massasje oregano olje i områder berørt av fotsopp, ringorm og selv spiker sopp. Påfør oljen to eller tre ganger daglig inntil tilstanden forsvinner.

Drikk så mye oregano te som du liker å dra nytte av de beroligende egenskaper det har på kroppen. Oregano te kan lette både forstoppelse og diaré, bidrar til å fjerne parasitter fra kroppen, reduserer gass og fordøyelsesbesvær og kan også bidra til å hindre utbrudd av halsbrann.

Tips og advarsler

  • For å gjøre oregano te, koke vann og deretter fjern fra varmen, og legger til 2 ts. av tørkede blader for hver kopp vann. Bratt i 10 minutter mens dekket og deretter press og drikke.
  • Hvis du vil bruke oregano olje internt, tilsett 2-4 dråper i en kopp juice og drikke to eller tre ganger daglig. Legge honning, lønnesirup eller olivenolje kan bidra til å forbedre smaken. Aldri ta olje internt i mer enn 15 dager, med mindre anbefalt av legen din.

Oil of Oregano Forholdsregler

Oil of Oregano Forholdsregler


Bladene av oregano planten gi råmaterialet for å produsere oregano olje. Ved hjelp av damp destillasjon, enten tørket eller friske blader slipper potent olje som inneholder carvacrol, gamma-terpinen, p-cymen, tymol og fenol, ifølge Leger Desk Reference for Herbal Medicines. Oljen har sterke antibakterielle egenskaper, og kan irritere huden, ifølge Kathi Keville, forfatter av "Aromaterapi:. Healing for kropp og sjel" Denne bekymringen hindrer noen naturmedisinere fra å anbefale den.

Hud og slim Irritasjon

PDR for Herbal Medicines viser ingen forholdsregler eller bivirkninger når oljen er brukt i passende, utpekte terapeutiske doser. Imidlertid bemerker Keville at i sterke doser, kan de antibiotiske egenskaper fra fenol irritere sart hud. Noen naturmedisinere anbefaler å fortynne oljen med en grønnsak-baserte carrier olje, for eksempel olivenolje, mandel, sesam eller en nøytral olje som vitamin E. Olje av oregano kan irritere slimhinnene i tillegg til å irritere huden. PDR for Herbal Medicines anbefaler å bruke oregano olje i kapselform for oral bruk.

Caravacrol Sensitivity

Caravacrol er den mest potente og største komponent av oregano olje. Det har antibiotika, soppdrepende, antiviral og antiparasitic egenskaper, ifølge Michelle og Les Moore, forskere med bakgrunn i den farmasøytiske industrien og i naturlig helse. De anbefaler at vill laget, organisk ren olje av oregano fortynnes før bruk på grunn av den høye konsentrasjonen av caravacrol. De konstaterer imidlertid at mange merker av olje av oregano faktisk inneholder mildere olje av timian og merian og er ganske trygt å bruke.

Graviditet og barn Forholdsregler

Gravide og barn bør ikke bruke olje av oregano mindre under tilsyn av en lege. The Moores anbefaler at olje av timian eller merian brukes til barn over 6 år, men de anbefaler ikke noen alternativer for barn som er yngre enn 6. De anbefaler at en gravid kvinne søke råd og veiledning av helsepersonell som er kunnskapsrik i svangerskapet og urtemedisin før du bruker olje av timian eller merian. En naturopathic lege, osteopat med urte opplæring eller en jordmor med urte trening kan gi slike råd.

Sikker bruk Forslag

Fortynne essensielle oljen med en transportør olje, som for eksempel sesam eller mandel, før du bruker den på huden din. Et par dråper olje av oregano med 1/4 kopp carrier olje bør være tilstrekkelig for de fleste formål. Hvis oljen føles for varm eller irriterende, legger mer transportør olje. Bruk topically på revmatiske ledd, smertefulle muskler og på infiserte sår. Massere dypt utvannet olje inn i huden. Tilsett noen dråper av oljen til et kar med varmt badevann eller badesalt. Noen få dråper oregano olje kan tilsettes til en kopp av såpe eller rensemiddel for å desinfisere flater eller kroppsoverflater.

Hva er Oregano Oil Brukes for medisinsk?

Hva er Oregano Oil Brukes for medisinsk?


Origanum vulgare, en oregano arter, brukes til å lage en medisinsk olje som har blitt brukt i tusenvis av år av herbalists å behandle en rekke sykdommer. Det er en vill, blomstrende urt med duftende grønne blader og er innfødt til fjellområdene i Middelhavet. Origanum vulgare er forskjellig fra oregano krydder som selges i dagligvarebutikker.

Medisinsk bruk

Naturmedisinere mener oregano olje har antiviral, antioksidant, anti-inflammatorisk, anti-sopp, antibakterielle og anti-parasittiske egenskaper. Det er inge å behandle diaré, angst, kaldt symptomer, hodepine, tannpine, tannkjøttsykdommer, revmatisme, øreverk, kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, bihulebetennelse, bronkitt og allergier. Oljen brukes eksternt til å behandle insektbitt, fotsopp, utslett, kviser, flass og eksem.

Aktive ingredienser

De aktive ingrediensene i oregano olje er carvacrol (en isomer fenol) og tymol (en fenol-bestanddel). Carvacrol er blitt vist å ødelegge bakterier i reagensglass og mus. Thymol øker immunforsvaret.

Ernæringsmessige verdi

Origanum vulgare er rikt på jern, kalsium, sink, magnesium, kalium, bor, kobber og mangan. Den inneholder også vitamin A og C, og niacin.

Bivirkninger og interaksjoner narkotika

Det er ingen kjente bivirkninger eller interaksjoner. Imidlertid har den amerikanske Food and Drug Administration ikke godkjent oregano olje for bruk som et legemiddel, og derfor har ingen offisielle studier vedrørende sikkerhet blitt gjennomført.

Relatert litteratur

"The Cure er i skapet - Hvordan bruke Oregano for bedre helse" av Cass Ingram, DO, indikerer at Dr. Cass kurert seg av en blod-født soppinfeksjon med oregano olje. Boken forklarer også mange av de andre medisinske bruksområder for oljen.

Georgetown University Study

En studie av oregano olje 2005 av Georgetown University Medical Center, Washington, DC, notater oregano olje er i stand til å drepe den bakterielle organismer Staphylococcus aureus, Helicobacter pylori, E. coli, Klebsiella pneumoniae og Mycobacterium terrae. Undersøkelsen konkluderte oregano olje, "kan vise seg nyttige ved forebyggelse og behandling av alvorlige bakterielle infeksjoner, særlig de som er vanskelig å behandle og / eller er antibiotisk resistente." (Se Resources).

Bruk av Oil of Oregano: Hvis du er gravid

Bruk av Oil of Oregano: Hvis du er gravid


Oregano, foruten å være den favoriserte krydder i middelhavskjøkken, er også fullpakket med gode egenskaper. Foruten å være antimikrobielle, er det også effektivt i bekjempelse av betennelse i leveren og kolon. Olje av oregano er blitt populært å fremme helse, selv om det kan føre til giftige bivirkninger og føre til komplikasjoner i svangerskapet. Hvis du er gravid, bruke ekstrem forsiktighet når du bruker olje av oregano, som med alle essensielle oljer.

Kjemper Infeksjon

Olje av oregano er ofte brukt for anti-sopp og antimikrobielle bruk og til å behandle infeksjoner, som trost og gjær infeksjoner. Merian og timian oljer besitter lignende fordeler og eksperter ofte foreslår å bruke disse i stedet for olje av oregano, fordi de mangler de potensielle negative bivirkninger.

Regulering av menstruasjon

Olje av oregano er kjent for å være en kraftig emmenogogue, betyr det fremmer menstruasjon, og mange kvinner, faktisk, ta det i et forsøk på å regulere menstruasjonssykluser. Imidlertid bør gravide ikke ta noen kosttilskudd som kan føre til at slimhinnen i livmoren for å kaste, siden i visse tilfeller er i stand til å forårsake komplikasjoner eller enda en spontanabort.

Mulige effekter

Høye konsentrasjoner av olje av oregano kan føre til en urolig mage, og under svangerskapet, er magen allerede sensitive - en annen grunn til at det bør unngås. Olje av oregano også hindrer reopptak av jern. Tilstrekkelig jern nivåer er avgjørende under svangerskapet for sirkulasjon og helsen til fosteret. Hvis du tar jerntilskudd, kan olje av oregano motvirke deres effekter. Oljen bør ikke tas oralt fordi det har vært tilfeller av brenning i munn og svelg når du tar eteriske oljer på denne måten. En viktig ingrediens i olje av oregano er thujone, som er relatert til sedertre og salvie, to stoffer som gravide bør unngå.

Avslapping

Oregano olje er et sterkt irriterende på huden og slimhinnene. Ved hjelp av en liten mengde eksternt som en massasje olje, men kan bidra til å helbrede leddene og lindre utmattelse, som er en velkommen fordel når du er trøtt mens hun var gravid.

Hvordan Heal med Oregano Oil

Hvordan Heal med Oregano Oil


Oregano olje er hentet fra vill oregano, og brukes i et bredt spekter av helbredende rettsmidler. Den har antiseptiske og antibakterielle egenskaper som fremmer helbredelse både inne i kroppen og ut. Olje av oregano er også pakket full av antioksidanter, som hjelpemiddel kroppen i bekjempelse av skadelige frie radikaler som kan forårsake hjertesykdom og andre sykdommer. En studie publisert av United States Department of Agriculture uttalt at oregano olje er nær toppen av listen over planteoljer med antimikrobielle egenskaper. Oregano olje kan tas internt som en drikk eller i kapselform, eller fortynnet og påført eksternt på huden.

Bruksanvisning

Unn Innvendige Plager

•  Ta oregano olje internt til å behandle urolig mage, fordøyelses problemer, bryst og bihuler lunger, menstruasjonskramper, urinveisinfeksjoner, sår hals, trost og forbedre den generelle helsen til immunsystemet.

Hell 1/2 kopp vann i et glass. Saft kan også brukes i stedet for vann.

Legg to dråper oregano olje til vann eller juice. For barn som er yngre enn 12, bruker bare en dråpe. Drikk oregano oljeblandingen den to ganger om dagen.

Ta oregano olje kapsler hvis du har et problem forbruker oregano olje med en drink. Kjøpe kapsler på apoteket eller helsekost butikk. Pass på at etiketten sier det er «100 prosent ren" eller du kanskje ikke få full healing resultater. Fordi produksjonsprosessen kan være forskjellig for forskjellige merker av kapsler, følg instruksjonene pakken for å sikre at du får riktig dosering for maksimale resultater.

Unn Eksterne Plager

Påfør oregano olje eksternt for å behandle brannskader, kutt, infeksjoner, psoriasis, såre muskler, eksem, bleie utslett, fotsopp, vorter, sprukket hud, tånegl sopp eller andre soppinfeksjoner og koker.

Hell 2 ts. olivenolje i en bolle og tilsett 1 ts. av olje av oregano.

Gni blandingen i det berørte området av huden. For åpne sår, gni forsiktig.

8. Pakk det berørte området med en ren bandasje og la på over natten. Gjenta denne prosessen i morgen og fortsette inntil sykdommen har ryddet.

Å behandle munn og tanninfeksjoner, massere olje av oregano / olivenolje blandingen i tannkjøttet to ganger om dagen

Gni olje av oregano / olivenolje blanding langs bunnen av nesen og puste dypt for å behandle bihulebetennelse.

Tips og advarsler

  • Ved søknad oregano olje til huden din, kan du prøve en liten mengde først å være sikker på at du ikke har noen bivirkninger.
  • Ikke ta oregano olje internt hvis du er gravid eller ammende.

Bruk av Pure Oregano Oil å vokse hår

Bruk av Pure Oregano Oil å vokse hår


De gamle grekerne hentet olje fra oregano som vokste i den fjellrike regionen i det østlige Middelhavet. De brukte oregano olje for sine antibiotika egenskaper å kurere infeksjoner og sykdom. I dag er olje av oregano påføres lokalt og inge muntlig i kapsler for å bekjempe bakterier og sopp. Oregano olje kan bidra til å opprettholde en sunn hodebunn, herding flass og fremme sunn hårvekst.

Velg en oregano oljeprodukt

Velg en olje av oregano inneholdende mellom 70 og 85 prosent carvacrol, dens viktigste antibiotiske ingrediens. Den essensielle oljen kan brukes til inntak eller topisk påføring på hodebunnen til behandling av bakterielle og sopphodebunnen betingelser som hindrer hårvekst, så som flass, ringorm og dermatitt. Den kan også brukes til koking, som en ekstra fordel ved å kjøpe ren form. Noen selskaper produsenten ren olje av oregano i oral kapsel form. Andre selge formuleringer innehold oregano olje sammen med andre naturlige ingredienser for behandling av en rekke lidelser, inkludert hårtap.

Inntar oregano olje

Konsumere oregano olje for å få fordelene og helbrede skalp forhold som påvirker hårveksten. Sett dråper direkte på tungen i henhold til instruksjonene på flasken, "jage" det ned med vann. Doserings mengder kan variere. Den kraftige effekten olje kan brenne tungen og overvelde munnen, selv om det er trygt. Fortynn en eller to dråper per kopp vann som en mer akseptabel alternativ. Ved hjelp av en dropper, drops sted i tomme kapsler før du tar det muntlig for å unngå den brennende følelse eller bruke en transportør olje som olivenolje, vegetabilsk olje, eller vitamin E, å suspendere oregano olje og gjøre det mer utholdelig. Bruk en oregano olje til transportør oljeforhold på 01:50 dråper.

Lokal applikasjon

Gjennomføre en stikkprøve for allergi eller følsomhet på et lite område av huden før du bruker til hodebunnen. Massasje oregano olje direkte inn i hodebunnen med fingertuppene. Hvis det er for sterk, kan du bruke en transportør olje som også er bra for hodebunnen, for eksempel olivenolje eller vegetabilsk olje, med samme forholdstall, for en mer skånsom applikasjon. Dråper av olje, kan også bli tilsatt til sjampoer for å behandle flass og andre hodebunnen betingelser hver gang håret er vasket. Vask og skyll som vanlig.

Helsemessige fordeler av Oil of Oregano

Oregano er en plante som vokser i fjellområdene. Det er stort sett funnet i fjerntliggende deler av verden uten forurensning eller mye av menneskets inngrep i natur. Oljen utvinnes bare fra bladene av blomstrende plante, som har den høyeste mengden av olje. Oljeutvinning er en helt naturlig prosess; det er ingen kjemikalier involvert i det hele tatt. Dessuten er anlegget dyrket uten bruk av kjemiske hjelpemidler, slik som plantevernmidler eller gjødningsstoffer.

Oregano Ingredienser

Oljen av oregano anlegget er rik på isomere fenoler. Disse er svært kraftige stoffer. Selv når fortynnet til en ordre 1/50000, er de i stand til å drepe mange giftstoffer. Disse inkluderer aspergillus mold, candida albicans, stafylokokker, camplylobacter, pseudomonas, Proteus, giardia og selv e.coli. Thymol er en annen viktig ingrediens i olje av oregano som beskytter din helse. Oregano olje er din beste forsvaret mot giftstoffer.

Vanlige plager Oregano Cures

Olje av oregano har vært kjent for å kurere mange plager, for eksempel fordøyelsesbesvær, diaré, insektbitt, øreverk, revmatisme, og selv kikhoste og bronkitt. Imidlertid må man sørge for å sikre at oregano du bruker er ren. Oregano tilgjengelig i markedet er kjent for å ha svært lav eller ingen mengder oregano. Pure oregano kommer fra Middelhavet; grekerne var blant de første til å oppdage bruken av dette fantastiske anlegget.

Hudinfeksjoner

Oregano er meget nyttig i behandling av hudinfeksjoner. Oregano olje påføres direkte på huden for å behandle infeksjoner. Den behandler også huden klør og til og med irritert tannkjøtt. Men når den brukes på huden direkte, ta vare å fortynne det. Pass på å følge instruksjonene på flasken nøye. Høykonsentrerte oljer kan trenge å bli fortynnet med olivenolje eller kokosolje.

Soppdrepende Fordeler

Oregano er en viden kjent soppdrepende medisiner. Sopp er svært farlig, og er ansvarlig for en rekke infeksjoner. Fungi kan forårsake alvorlige infeksjoner i øre, nese og hals. Disse infeksjonene må behandles så snart som mulig; hvis de sprer seg til hjernen, kan de vise seg å være dødelig.

Antioxidant

Oregano olje kan også brukes som en meget effektiv antioksidant. Dette medisinsk eiendommen vil være av en enorm fordel i det lange løp, som de frie radikaler av oksidanter forårsake mye skade på kroppen din. Oregano olje nøytraliserer disse frie radikaler og reparerer skader gjort. Det bremser ned den uunngåelige aldringsprosessen. Den beskytter deg mot visse typer kreft samt tap av syn og hørsel.

Hvordan bruke Oil of Oregano for Candida

Hvordan bruke Oil of Oregano for Candida


Olje av oregano --- forutsatt at det er 100 prosent ren eterisk olje --- er en kraftig anti-sopp. I behandlingen av Candida (en type intern gjær som påvirker helsen til fordøyelsessystemet og kroppen generelt), har olje av oregano velig blitt brukt med stor suksess i behandling av både interne og eksterne sopp og gjær. Finn ut her hvordan du enkelt kan behandle din indre cooties med denne kraftige naturlige behandling.

Hvordan bruke Oil of Oregano for Candida

•  Bland en dråpe olje av oregano med 1 ss. av kokosolje. Bare legg slipp av oregano olje til en stor spiseskje kokosolje. Innta denne som en dose av flytende medisin. Det anbefales at du også drikke rikelig med vann etter hver dose slik at du skylle systemet for toksiner, patogener og gjær som dør av som oregano olje gjør sin magi.

•  Ta en dråpe av olje av oregano / kokosoljeoppløsning tre ganger om dagen. Du kan alltid plassere blanding av olje av oregano og kokosolje i en gelatin fane for å innta det på den måten. Hvis du finner denne dosen vanskelig å opprettholde på grunn av fysiske reaksjoner, tilsett mer kokosolje til hver dose og / eller redusere antall ganger du tar løsningen. Prøv to ganger eller til og med en gang om dagen i stedet.

Ta denne hjemmelagde løsningen i minst 10 dager eller til du føler deg bedre. Hvis du finner ut at du fortsatt har typiske symptomer på Candida etter 10-dagers behandling (slik som oppblåsthet, gass og lav energi), ta en 2-dagers hvile og deretter ta løsningen igjen for ytterligere 10 dager. Du kan eksperimentere med inntak av olje av oregano, med pauser på et par dager mellom behandlingene, for en måned. Etter det, ta kontakt med helsepersonell for flere forslag.

Hint

  • Det anbefales å ta din daglige dose av olje av oregano hele dagen --- i stedet for alle på en gang. Det er meget sterk. Å behandle babyer og små barn, bland en dråpe olje av oregano med kokosolje og gni inn føttene.
  • Olje av oregano er en blod tynnere, så hvis du allerede tar blodfortynnende medisiner, ta kontakt med en helsepersonell før du begynner denne behandlingen. Det anbefales ikke å bruke olje av oregano hvis du er gravid eller ammer.

Hva gjør Oregano Oil Gjør for kroppen?

Hva gjør Oregano Oil Gjør for kroppen?


Oregano olje er et naturlig middel som har en rekke positive effekter på kroppen. Det er en ganske sterk olje som er hentet fra vill oregano planter av sorten Origanum vulgare. Dette er ikke den type oregano vanligvis brukes i matlaging, som er Origanum Merian. To viktige elementer som finnes i oregano olje er carvacrol og tymol. Begge disse stoffer har vist seg å ha virkninger på de virus og bakterier som forårsaker sykdommer hos mennesker. For at oljen skal være på sitt mest effektive, bør konsentrasjonen av carvacrol være minst 70 prosent.

Veibeskrivelse

Olje av oregano er tilgjengelig for kjøp i flytende og kapsel form. Å ta væske oralt, bland en del oregano olje til tre deler olivenolje. Avhengig av den sykdom som skal behandles, er den anbefalte dosering mellom tre og seks ganger daglig. Hvis du tar som et forebyggende tiltak, plasserer 1-4 dråper under tungen og deretter følger med et glass vann. Oregano olje kan også brukes direkte på huden, og bare et par dråper er nødvendig.

Fordeler

Olje av oregano har en rekke helsemessige fordeler. De aktive forbindelser av carvacrol og thymol gjøre oljen antivirale og antiparasitt. Oregano olje er også et antibiotikum og bekjemper soppinfeksjoner. Nivåene av rosmarinsyre gjør oregano olje et antihistamin. Det er også mulig at oregano olje bidrar til å senke kolesterolnivået og dempe veksten av kreftceller ved å hindre celleskader fra frie radikaler.

Bruksområder

Det er mulig å bruke oregano olje for en rekke plager: forkjølelse og influensa, hudsykdommer og soppinfeksjoner. Oregano olje kan brukes i stedet for reseptbelagte medisiner for å lindre symptomene på allergi og høysnue. Det kan også behandle bakteriell akne og brukes til å lette leddbetennelse forårsaket av leddgikt. Noen få dråper oregano olje i en bolle med dampende vann kan bidra til symptomer på bronkitt.

Advarsler

Mens det er vanlig å oppleve en varm, kriblende følelse når du tar olje av oregano muntlig, kan det føre til irritasjon når den brukes til sensitiv hud. Likeledes er det viktig å holde oregano olje ut av øynene. Brukt ryddig, kan oregano olje forårsake urolig mage, så for å forhindre dette bør fortynnes i virgin olivenolje eller kjøpt ferdigblandet. Til slutt bør olje av oregano ikke brukes av alle som har en allergi mot oregano, timian, merian, basilikum eller noen annen plante fra denne familien.

Bruker for Oil of Oregano kjertler

Bruker for Oil of Oregano kjertler


Olje av oregano er en av naturens egne medisiner. Sin anti-inflammatorisk, anti-sopp, anti-bakteriell og anti-parasittiske egenskaper gjør olje av oregano nyttig for å behandle en rekke ulike plager og symptomer. Alltid holde seg til anbefalte doser og være klar over mulige forhold som tar olje av oregano kan være farlig.

Hudirritasjoner

Ifølge WebMD, kan olje av oregano utvunnet fra planter kjertler brukes direkte til et bredt spekter av hudsykdommer. Akne, fotsopp, åreknuter, psoriasis og rosacea kan alle bli behandlet med oregano olje. Den kan også brukes på sår og lidelser som edderkopp biter, kløende flekker, hudinfeksjoner og irritert tannkjøtt. Når den brukes på huden, kan olje av oregano redusere betennelse og smerter i problemområder.

Fordøyelsesproblemer

Den kulinarisk krydder oregano er offisielt kalt Origanum merian. Den oregano brukt til å lage olje av oregano er Origanum vulgare, en annen type oregano. Selv om bare å spise mye oregano kan ikke ha samme effekt, inges olje av oregano har vært kjent for å lette mange fordøyelsessymptomer. Oregano olje inneholder tymol og carvacrol, to kjemikalier som har vært kjent for å hjelpe på fordøyelsen og roe mageproblemer, ifølge Hjem rettsmidler Web. Dette inkluderer besvær forårsaket av kulde og influensa virus, samt gastrointestinale tilstander som halsbrann og sure oppstøt.

Allergier

Sunn Oil Planet er en online guide til naturlige oljer. Det rapporterer at olje av oregano inneholder rosmarinsyre, et naturlig antihistamin. Hvis høysnue er å få deg ned, men du ikke liker tradisjonelle allergi medisiner, Kan olje av oregano redusere allergisymptomer. Hjem tiltak Web foreslår å sette inn tre dråper olje av oregano til et glass juice hver dag for å redusere sinus trykk og lunger. Det råder også ta denne oljen når du føler en kald kommer på som et forsvar. Dr. Cass Ingram, forfatter av "The Cure er i skapet," antyder oregano er 70 prosent carvacrol. I tillegg til å være en fordøyelseskanal hjelpemiddel, inneholder carvacrol kraftig anti-mikrobiell aktivitet eller anti-inflammatorisk egenskaper som kan hjelpe med plutselige allergi angrep og fungere som en decongestant.

Infeksjon Fighter

Olje av oregano, ifølge WebMD, har vært kjent for å bekjempe bakterier og soppinfeksjoner, samt parasitter. Det kan brukes som et middel mot ringorm når det tas internt. Når brukes eksternt, kan olje av oregano effektivt holde unna mygg og lopper. Det kan også hjelpe mot bakterier, som er en annen levende organisme som invaderer kroppen og kan føre til alle slags problemer, som tyfus og kolera.

Betraktninger

Gravide kvinner bør ikke innta olje av oregano, ifølge Hjem rettsmidler Web. Selv om det kan hjelpe med symptomer på menstruasjons ubehag, uregelmessighet og overgangsalder, øker oregano blodtilførselen til livmoren. Dette kan svekke vevet feste fostervann sac til veggene i livmoren og sette barnet i fare.

Slik pakker du ut Oregano Oil Gjennom Steam Destillasjon

Slik pakker du ut Oregano Oil Gjennom Steam Destillasjon


Oregano olje er kjent for sin hud healing og helsemessige egenskaper. Georgetown University rsearcher

Harry G. Preuss fant at oregano olje kan være en effektiv behandling mot farlige og ofte resistente bakterier. En oregano olje komponent, carvacrol, ser ut til å redusere infeksjon så vel som en tradisjonell antibiotika.

Oregano olje kan utvinnes gjennom damp destillasjon med ferske eller tørkede blader. Snarere enn å kjøpe dyrt destillering utstyr, bruk en vannkoker eller kasserolle å destillere den essensielle oljen fra friske eller tørkede blader. Rimelig damp destillasjon kits er tilgjengelig, også.

Bruksanvisning

•  Hell 10 liter rent destillert vann i en kjele og tilsett friske eller tørkede oregano blader. Når kjelen er fullpakket med oregano blader, feste topp kolonne i destilliseringsapparat til kjelen. Alle vannledninger må være koblet til kondensatoren.

Gi en varmekilde til destilliseringsapparat og sikre at samlingen slangen er rettet mot oppsamlingsbeholder. Når vannet i kjelen er ved koketemperatur, begynner strømmen av avkjølt vann for å presse ut olje og damp, og deretter tillate den å strømme inn i kondensatoren.

Kontroller at den essensielle oljen kommer ut av damp destillasjonskjøler og at det er en jevn strøm av avkjølt vann for å redusere damp. La destillert olje avkjøles til en lunken temperert.

Samle destillert blandingen i små kvanta og endre oppsamlingsbeholderen etter hver 500 ml eller to kopper. Dette sikrer at oljen allerede er samlet forblir ved en høy kvalitet. Hvis venstre for lenge, vil kvaliteten på den utpakkede olje faller raskt i løpet av de siste stadier av destillasjon. Se nivået på vann i kjelen slik at oregano bladene ikke svi bunnen av kjelen.

ser for en reduksjon i kvaliteten av det oregano olje hvis man har samlet 8 liter destillert vann og oljeblanding. Slå av varmen og fjern Distiller nøye med grytekluter. Håndtakene vil varme for ekstreme temperaturer under destillasjon prosess.

6. Dekk til olje og være tålmodig til oljen skiller seg fra vannet. Imidlertid kan oljen synes uklar etter denne prosessen, slik at oppsamlingsbeholderen for å sitte inaktivt til å forlate nok tid for å separere oljen fra vannet. Dette kan ta flere timer, men en klar væske vil forbli. Det vil si at oljen.

Separer oljen fra vannet ved hjelp av et målebeger som inkluderer en separator ellers bruker en klar plastboks og legge til en liten dreneringsslange. Vente på at vann og olje for å separere i beholderen før langsomt drenerende vannet via den lille avløpsslangen.

Tips og advarsler

  • Oppbevar oregano olje i mørke lufttett glassflaske og date dem.
  • Legg oregano olje til hudpleie produkter eller legge til en transportør olje som søt mandelolje eller jojobaolje og gni på verkende muskler. Alternativt, legge til et par dråper inn oppskrifter.

Oregano Oil for urinveisinfeksjoner

Oregano Oil for urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjon oppstår vanligvis hos kvinner når bakterier kommer inn i urinveiene gjennom urinrøret og multipliserer, infisere urinrøret og blæren. Tilhengere av naturlige, stoff-fri alternative legemidler tror oregano olje anti-bakterielle egenskaper helbrede UVI.

Oregano Oil Funksjon

Gamle grekerne brukte olje av oregano, som vokste i den fjellrike regionen i det østlige Middelhavet, som et antibiotikum behandling for smittsomme sykdommer og sykdom.

Skjemaer

Olje av oregano kan brukes lokalt eller tatt muntlig i en kapsel form til å kjempe bakterielle og soppinfeksjoner. Forbruket av oljen er anbefalt for forebygging uti. Formler som inneholder oregano olje er markedsført for behandling i tillegg.

Bakterier Fighter

Pseudomonas aeruginosa er en vanlig urin patogen og den tredje største årsaken til sykehuservervet UTI. Det er en av 90 bakterier oregano olje kan bidra til å lindre, ifølge remedy-bladder-infection.com.

Carvacrol

Carvacrol er den viktigste antibiotiske ingrediens i oregano olje. Vill oregano oljer med høyest innhold inneholde 75-85 prosent carvacrol. Det hemmer veksten av E. Coli og Proteus, bakterier som også forårsake UVI, ifølge remedy-bladder-infection.com.

Advarsel

Forbruker oregano olje dråper fortynnet i skjemaet transportør olje eller kapsel regnes som et forebyggende og helbredende tiltak mot residiverende UVI og noen resistente bakterier, men pleie- og gravide kvinner bør ikke ta olje av oregano.

Hvordan Mix Oregano Oil med Sweet Almond Oil

Hvordan Mix Oregano Oil med Sweet Almond Oil


Oregano olje, også referert til som olje av oregano, er hentet fra bladene av vill oregano; dette anlegget, men må ikke forveksles med vanlig oregano funnet i krydderhyllene. Studier, inkludert de som er utført ved som University of Tennessee og Georgetown University, har vist at vill oregano inneholder carvacrol og tymol, som har kraftige antibiotika og rensende egenskaper. Den sterke natur oregano olje krever at det fortynnes før bruk; den søte natur søt mandelolje som gjør den til en perfekt følgesvenn.

Bruksanvisning

•  Plasser den ønskede mengde av oregano olje i en kopp. Oregano olje har en veldig sterk, jordnær smak, så bruk med måte. En typisk porsjon er 3 dråper.

Plasser den ønskede mengde av søt mandelolje inn i koppen med oregano olje. Siden mandelolje fungerer som en transportør for oregano olje, bruke minst en 2: 1 ratio for blandingen olje. For eksempel, for en typisk 3-slipp servering av oregano olje, tilsett minst 6 dråper mandelolje.

Rør blandingen. Hvis blandingen ikke anvendes med en gang, kan de to oljer naturlig skille. Restir løsningen om nødvendig.

Påfør blandingen olje til det ønskede bruksområde. Hvis du er inges løsningen kan du legge den til juice å ytterligere kutte den sterke smaken.

Bruker for Oregano Extract

Bruker for Oregano Extract


De friske eller tørkede blader av oregano plante kan produsere et utdrag som har soppdrepende, antibakteriell, antimikrobiell, antiparasitic, antioksidant, antimutagenic og anticarcinogenic egenskaper, i henhold til "PDR for Herbal Medicines." Et vanlig anlegg i Asia, Amerika, Europa og Nord-Afrika, er oregano anses av herbalists å være nyttig når du arbeider med mange ulike typer interne og aktuelle bekymringer.

Fighting Sykdommer

Studies on ekstrahert oregano olje funnet at forbindelser slik som tymol og carvacrol hemme veksten av mange virus, bakterier og mikrober. Tradisjonelle healere siden den tid Hippokrates har brukt oregano ekstrakt å behandle respiratoriske problemer som hoste, forkjølelse, influensa, sår hals og bronkitt. Herbalists også bruke oregano ekstrakt å behandle urinveis og gjær infeksjoner. Acne reagerer på lokal applikasjon av oregano ekstrakt, som gjør andre hudproblemer som fotsopp, insektbitt og stikk og hudinfeksjoner.

Fjerne Parasitter

Olje av oregano ekstrakt har vist seg å være effektiv på å fjerne flere forskjellige typer parasittiske ormer, flukes, cryptosporidium og giardia i menneskelige forsøk. Det demonstrerer også effektiviteten i å drepe lus og skabb. Videre studier viser at oregano ekstrakt er både trygt og effektivt i håndteringen av parasitter som angriper fugler. Ved hjelp av oregano ekstrakt kan være lettere tolerert enn noen farmasøytiske produkter fordi det fører til mindre magesyke.

Fordøyelse

Mange kokker bruker oregano i matlaging pizza, gryteretter og kjøttpudding. Mens urten gjør maten smaker og lukter godt, i ekstrakt form det også behandler mageproblemer, gass, oppblåsthet og tarm ubehag. Hippokrates brukte oregano til å behandle magesmerter og Paracelsus brukte den til å behandle diaré og oppkast. Gassen reduserende effekt, kjent som carminative, lindrer fordøyelseskanalen og letter smertefulle magekramper. Oregano te gir også en effektiv måte å få tilgang til denne gunstig eiendom.

Diabetes

Oregano ekstrakt kan ha nytte diabetespasienter, ifølge en 2004 studie i "Journal of Ethnopharmacology." Oregano ekstrakt har en hypoglykemisk virkning på diabetikere uavhengig av bruk av insulin. Effekten ble observert hos både engangsbruk dose og i vanlige daglige doser. Det kan også bidra til å forhindre retinopati og perifer neuropati hos personer med diabetes.

Andre bruksområder

Forskningsstudier også kontrollere kraftige antioksidantegenskaper av oregano ekstrakt. Planteingredienser som tokoferol, rosmarinsyre, caravacrol og tymol står for noen av de antioxidant fordeler fra oregano ekstrakt. Men videre studier må gjennomføres for å fastslå verdien av oregano ekstrakt for dette formålet i både kort og lang tids bruk. I tillegg har oregano ekstrakt anti-inflammatoriske egenskaper. Naturmedisinere og naturlige healere har anbefalt det for revmatoid artritt, leddsmerter og smertefull menstruasjon. Imidlertid bekrefter ingen publisert forskning effektiviteten av oregano for disse plagene.