Digidexo.com

ubalanse i elektrolytter koffein

Hvordan å identifisere symptomer på en elektrolytt ubalanse

Hvordan å identifisere symptomer på en elektrolytt ubalanse


Elektrolytter som kalium, natrium og kalsium er til stede i maten vi spiser. Disse elementene er viktig for nerve-og muskelfunksjon, og de er ofte oppbrukt under trening, varmt vær og utbrudd av sykdom. En ubalanse av elektrolytter kan ofte rettes opp ved å spise riktig mat. I noen tilfeller kan en ubalanse av elektrolyttnivå indikere en allergisk reaksjon overfor medikamenter eller sykdom. Lær hvordan å identifisere symptomer på elektrolyttforstyrrelser og behandle det med riktig kosthold og kosttilskudd.

Hvordan å identifisere symptomer på en elektrolytt ubalanse

En ta hensyn til kroppen din og legge merke til noe uvanlig. Symptomer på lavt natrium nivåer inkluderer hevelse, bremset pust og magekramper. Den kliniske termen for denne tilstanden er hypnonatremia, og det er den vanligste formen for elektrolyttforstyrrelser.

Identifisere symptomer som følelser av kvalme, svakhet, muskelsmerter og diaré som mulige bivirkninger av økt kaliumnivå. Hvis du trener for en maraton, faste, tar diuretika eller du har gjennomgått nyresvikt, kan det oppstå en tilstand som kalles hyperkalemi, noe som fører til en økning i kaliumnivået i kroppen.

Vær spesielt oppmerksom på natrium inntaket. Identifisere symptomer som overdreven tørste, tørr munn, mørk urin og muskelrykninger. Dette er tegn på en overflod av natrium i blodet. Denne tilstanden kalles hypernatremia og er en vanlig bivirkning av dehydrering.

Noter hvor mange ganger du besøker badet i løpet av dagen. Økt vannlating og svakhet kan være symptomer på hypokalemi, som betyr at det er en overflod av kalium i blodet. Denne tilstanden er vanlig hos mennesker som lider av nyresykdom og mennesker som tar avføringsmidler.

Få testet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, eller hvis du har uforklarlige anfall eller overdreven muskelrykninger, må du bli testet for elektrolyttforstyrrelser. Legen din vil teste enten urin eller blod for ubalanser av kalium, natrium og kalsium. Spør legen din for å forklare resultatene. For eksempel bør normale voksne har kaliumnivå på mellom 3,5 og 5,3 mg per desiliter. Legen din bør være i stand til å lese resultatene å anbefale behandling for liten til alvorlig ubalanse.

Hint

  • Hvis du opplever symptomer på kaliummangel, innlemme matvarer som poteter, bananer, avokado og rosiner i kostholdet ditt.
  • Erstatt salt snacks med selleri hvis du ønsker en sunnere kilde til natrium i kostholdet ditt.
  • Unngå overdreven trening, ta avføringsmidler for slanking formål og faste. Kroppen din trenger næring for å trives.

Hvordan å Identifisere risikofaktorer for å utvikle en elektrolytt ubalanse

Hvordan å Identifisere risikofaktorer for å utvikle en elektrolytt ubalanse


Elektrolytter er elementer i kroppen som hjelpemiddel i funksjon av hjertet, nerver og muskler. De hjelper også kroppen absorbere væske som finnes i maten vi spiser og drikke. En ubalanse av elektrolytter kan føre til en rekke bivirkninger, fra tørr munn og kvalme til magekramper, økt hjerterytme, midlertidig lammelse og koma. Hvis du vil at kroppen skal fungere på sitt høyeste mulig nivå, er det viktig å identifisere risikofaktorer for utvikling av en elektrolytt ubalanse.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om helserisikoen ved utholdenhetstrening som for eksempel trening for en maraton. Mange mennesker opplever kalium og natrium Mangler timer etter at de er ferdig med lange treningsøkter. Typiske symptomer er tretthet, hodepine og til og med svimmelhet.

Vei deg hvis du blir syk og erfaring oppkast eller diaré. Hvis du mister vekt, er du på en økt risiko for å utvikle milde til alvorlige elektrolyttforstyrrelser. Langvarig sykdom kan være et tegn på en større sykdom eller sykdom, og bør tas opp umiddelbart.

Snakk med en ernæringsfysiolog for å identifisere risikoen ved faste, avføringsmiddel misbruk og ekstrem slanking. Når du går uten viktige næringsstoffer, kroppen din er i stand til å gjenoppbygge muskler og fylle tapt væske. Hvis du går lenge nok uten å erstatte essensielle elektrolytter, kan du oppleve anfall, muskelsvakhet, ekstreme hodepine, besvimelser og forvirring.

Rådfør deg med en eldre omsorg lege for å lære mer om elektrolyttubalanse risikofaktorer for personer over 65 år Finn ut om en eldre foreldre begrenser hans eller hennes væskeinntak på grunn av faktorer som inkontinens, prostata sykdom eller forsømt helseinstitusjoner. Mange eldre pasienter er også i fare fordi deres organer er ikke så effektiv til å absorbere elektrolytter som de pleide å være. Kosttilskudd og elektrolytt drinker kan bidra til å stabilisere disse pasientene.

Hold deg på toppen av din elektrolytt forbruket dersom du lider av nyresykdom. Personer som lider av nyresvikt er høy risiko kandidater for elektrolyttforstyrrelser - organer rett og slett ikke kan absorbere og prosessvæsker i blodet. Pasienter med nyreproblemer kan oppleve alvorlige symptomer og død på grunn av elektrolyttforstyrrelser. Pasienter trenger å bli testet for å identifisere sine risikoer tidlig og forberede behandling planer.

Følg værmeldingen. I varmt vær, mange mennesker er i faresonen for å utvikle elektrolyttmangel på grunn av overdreven svetting. Hvis du går for lenge uten å erstatte elektrolytter, risikerer du heteslag, forvirring og i verste fall død.

Hint

  • Hvis du opplever kronisk tretthet eller muskelsvakhet, få testet for en elektrolytt ubalanse.

Årsaker til en racing hjerte hos barn

Årsaker til en racing hjerte hos barn


En racing hjerte, eller takykardi, kan føles som en flagrende i brystet eller en galopperende hjerte. Andre symptomer som brystsmerter eller svimmelhet, kan eller ikke kan være til stede og episoder kan vare noen minutter eller over en time.

Hjerteproblemer

Strukturelle problemer i hjertet kan innebære ventiler, muskelvev, eller elektriske baner. Forhold som Wolff-Parkinson-White syndrom, mitralklaffprolaps, supraventrikulære eller ventrikkeltakykardi, eller medfødte problemer som et hull i hjertet kan også forårsake racing hjerte symptomer.

Andre betingelser

Andre forhold som ikke er direkte relatert til hjertet kan fortsatt påvirke hjertefrekvensen. Disse inkluderer høyt blodtrykk, hypertyreoidisme, og en ubalanse av elektrolytter som kan påvirke den elektriske funksjon av hjertet.

Stoffer

Koffein og kaldt medisiner kan føre til en racing hjerte. Mens mindre sannsynlighet for å være aktuelt for barn, kan andre stoffer som alkohol, kokain, tobakk og slankepiller også påvirke hjertefrekvensen.

Symptomer

Symptomer på en racing hjerte inkluderer svært rask puls, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, blir tungpustet, og brystsmerter. Noen barn kan ha en rask puls uten flere symptomer eller ubehag.

Advarsel

Hvis et barn opplever en rask puls kontakte lege omgående. Ring 911 eller gå til legevakten hvis brystsmerter, pustevansker eller tap av bevissthet oppstår.

Legemidler for Infant Gas

Legemidler for Infant Gas


Hvis babyen gråter, urolighet eller holde deg våken om natten på grunn av gass smerter, vil du finne en lettelse raskt. Men før du hodet til stoffet butikken, er det noen ting du hva du skal vite.

Årsaker

Baby-gassen kommer fra svelger luft mens sykepleie, drikker fra en flaske eller gråte. Noen ganger sykepleie babyer også utvikle gass på grunn av noe deres mor spiser, og formel-matet babyer kan få gass fra sin formel.

Mat Cures

Finne den underliggende årsaken til gass er alltid den beste ideen. Bytte til en flaske for gassy babyer (som Dr. Brown) og gjennomgang av flaske-fôring teknikker er et godt mål også. Mødre som sykepleier eller uttrykke sin melk bør holde en matdagbok og eliminere matvarer fra kostholdet, en etter en, som kan føre til sine spedbarn gass smerter. Disse inkluderer meieriprodukter, myse, hvete, kasein, mais, egg, fisk, egg, peanøtter og koffein.

Formel-matet babyer bør byttes til et produkt for babyer med gass eller kolikk symptomer. Vanligvis er disse har brutt ned melkeproteiner.

Gass Drops

Mens du prøver å finne kilden babyens gass, er det helt trygt å prøve en over-the-counter babyen gass medisinering. Den aktive bestanddel i den sikreste av dem er simetikon, som skummer opp i kroppen og teoretisk hjelper burps å komme ut lettere. Selv om medisinske studier viser blandede resultater med denne typen medisiner, mange foreldre sverger til det.

Imidlertid, når gass og simetikon beveger seg inn i fordøyelseskanalen, kan resultatet bli mer smerte. Simetikon har også null effekt på tarmgass. For best resultat bør simethicone tas etter hvert måltid.

Gripe Water

Mange gripe farvann som selges omfatter natriumbikarbonat (eller natron). Natron fungerer ved å motvirke magens syrer, og fungerer best for midlertidig lindring av sure oppstøt - ikke gass. Det er imidlertid løse FDA retningslinjer for bruk av natron i gripe vann og natron kan føre til bivirkninger som en ubalanse av elektrolytter. Faktisk, hvis du leser en natron boks, de fleste si ingen under 5 år bør konsumere innholdet.

Homeopatiske Drops

Det finnes også homeopatiske medisiner som kan hjelpe barnet ditt. Carbo vegetabilis og Cuprum mettalicum kan bidra til å lette gass smerter i noen babyer, mens andre remedier stole på ingredienser som mynte, ingefær og kamille, som kan fungere for mildere tilfeller av luftsmerter. Igjen, bør det utvises forsiktighet da disse legemidlene ikke er regulert av FDA.

Vann fjerning Metoder

Vann fjerning Metoder


Oppblåsthet og vannretensjon er et vanlig problem som effekter mange mennesker, uavhengig av alder eller kjønn. Vannretensjon kan være forårsaket av en rekke ting, som for eksempel elektrolyttubalanse, dehydrering, over-forbruk av stoffer slik som natrium, koffein, og alkohol, og kosten endres. Det er viktig å forstå at vannretensjon er en midlertidig, og enkel å fikse problemet. Imidlertid kan oppløsningene være noe overraskende.

Drikk vann

Drikkevann, overraskende, er nr 1 løsning til vannretensjon og oppblåsthet problemer. Å drikke vann hjelper kroppen flush toksiner og slipp ekstra vekten fra cellene. Legemet har beholdt vann i cellene for å unngå dehydrering og beskytte mot ubalanse av elektrolytter og natrium. , Når du drikker nok vann, utgivelser derfor kroppen vann fra cellene og oppblåsthet avtar. Eksperter foreslår at å drikke 60 to120 oz. vann per dag er en sunn måte å redusere vann vekt og for å skylle giftstoffer fra cellene.

Unngå Toksiner

Toksiner i visse matvarer og stoffer forårsake oppblåsthet ved å øke problemet er beskrevet i avsnitt 1. For eksempel; Alkohol tørker kroppen, forårsaker celler til å klamre seg til ekstra vann og derfor bloat kroppen. For mye alkohol uten nok vann fører hendene, magen, føtter, ankler, og selv ansiktet for å svelle. Som alkohol, kan natrium rik mat, sigaretter og raffinert sukker og mel forårsake oppblåsthet. For å redusere væskeansamlinger, unngå disse matvarene og stoffer eller begrense dem så mye som mulig.

Karbohydrater og vannretensjon

For mange, karbohydratrike matvarer føre til at kroppen til å holde ekstra vann vekt. Matvarer som brød, kjeks, brus, godteri, kaker og andre carb-laden godbiter kan produsere væske-oppbevaring og føre til at musklene til å holde ekstra vann. Stikker til en sunn diett av proteiner, hele korn, og sunt fett kan bidra til å holde kroppen i balanse og unngå unødvendig beholdning av vann i cellene. Antioksidant og vann-rike matvarer som grønne greener, agurk, tomater og andre grønnsaker er også sies å bidra til å redusere væskeretensjon som de leverer mye vann til kroppen.

Sunn søvn og regelmessig mosjon

Tilstrekkelig søvn og regelmessig mosjon er to måter å redusere oppblåsthet og vannretensjon. Søvn hjelper kroppen gjenopprette sine muskler og reduserer hevelser i hud, ansikt og øyne. På samme måte bidrar trening i kroppen skylle ut giftstoffer gjennom svette og bygger sunn muskel som holder metabolismen revved. Disse prosessene, sammen, holde kroppen metabolizing mat riktig og spyle giftstoffer. Til oppsummering, er reduksjon av væske og vann vekt enkelt hvis du følger enkle skritt mot helse. Disse trinnene inkluderer drikkevann, trene, spise sunt antioksidant-rike råvarer og grønnsaker, og få nok søvn. Kutt ned på alkohol, tobakk, raffinert mel og sukker, og andre gift laden matvarer og stoffer. Disse enkle trinnene vil hjelpe kroppen din flush toksiner og slipp ekstra vann vekt.

Uregelmessig hjertefrekvens ETTER TRENING

En uregelmessig hjerterytme, eller arytmi, kan være forårsaket av mange ulike faktorer. Disse inkluderer røyking, for mye koffein og koronarsykdom. Opplever en uregelmessig puls bare under eller etter trening kan være et tegn på en veldig spesifikk og livstruende problem: catecholarminergic polymorf ventrikkeltakykardi (CPVT).

Symptomer på uregelmessig puls

De generelle symptomer på uregelmessig hjerterytme inkluderer pounding i brystet, kortpustethet, svimmelhet, enkel ubehag i brystet, trøtthet og hjertebank. Noen mennesker kan være lider av en uregelmessig puls og ikke engang vet det. En ekkokardiogram, eller EKG, kan finne ut sikkert om ikke noen som lider av noen eller alle av disse symptomene opplever en uregelmessig hjerterytme.

Hvis noen bare lider av symptomene på uregelmessig puls etter trening, kan en ekkokardiogram ikke være i stand til å oppdage problemet. Hvis dette er tilfelle, kan en øvelse stress test være nødvendig for å diagnostisere uregelmessig puls og mulig årsak.

Mosjon og CPVT

CPVT er en genetisk basert hjerte tilstand hvor mutasjoner i ryanodine reseptoren, en hjerte protein, fører til problemer med regulering av kalsium. En økning i kalsium i hjertet fører til en uregelmessig hjerterytme, et problem som kan være dødelig.

Personer med CPVT har normal hjerterytme når i ro. Når adrenalin og andre katekolaminer som produseres av kroppen under trening eller stress støter hjertet av en person med dette proteinet mutasjon, men det fører plutselig uregelmessig puls. Denne tilstanden er så alvorlig at trening kan føre til plutselig død for noen med CPVT.

Stress Test

Hvis noen opplever en uregelmessig puls etter trening, vil han trenge en øvelse stresstest for å oppdage problemet. Under en øvelse stress test, er faget satt på en tredemølle og koblet opp til utstyr for å overvåke hjertet. Faget begynner å gå på tredemølle, og hastigheten økes gradvis. Stigningen på tredemøllen skal også økes for å gi ekstra stress på emnet. Hjertefrekvensen overvåkes etter stresstest og blodtrykket er også tatt.

Behandling CPVT

De vanligste legemidler som brukes i behandlingen av CPVT er betablokkere. Betablokkere er vanligvis forbundet med behandling av hjertesykdommer og prestasjonsangst. De motvirke effektene av katekolaminer utgitt under trening eller under stress på hjertet og blodomløpet.

Uregelmessig hjertefrekvens

En uregelmessig puls etter trening kan være et tegn på andre hjertesykdommer. En ubalanse av elektrolytter som kalium eller natrium kan føre til en uregelmessig puls etter trening. Overdreven røyking eller koffein forbruk kan også føre til en postexercise arytmi. Dessuten er trening en form for stress, og overdreven trening kan føre til i uregelmessig puls.

Matvarer for å unngå for Hypocalcemic Pasienter

Matvarer for å unngå for Hypocalcemic Pasienter


Hypokalsemi er en tilstand indikert av lavt kalsiumnivå i kroppen. Den viktigste årsaken til den lave kalsium er en ubalanse i kroppens elektrolytter. Dietten av en hypocalcemic person er tungt overvåket, slik at kalsium er riktig oppnådd, og elektrolytter er tilstrekkelig. Hypokalsemi er en farlig tilstand som ofte er en forløper til mer alvorlige sykdommer som kronisk nyresvikt og forskjellige blodsykdommer.

Koffein

Koffeinholdige drikker kan føre til dehydrering, som igjen fører til elektrolytten mangel av hypokalsemi. Koffein, ifølge American Heart Association, øker urinering som kan føre til dehydrering. Ikke bare er koffein tilgjengelig i mange te, kaffe og brus, men koffein er også funnet i visse nøtter og sjokolade. Hvis en hypokalsemi pasienten virkelig ønsker en koffeinholdige mat element, bør masse vann bli fortært sammen.

Natrium-rik mat

Natrium er et essensielt næringsstoff som hjelper deg å absorbere vann du drikker og vitaminer fra maten du spiser. Store mengder av natrium i din daglige rutine vil føre til at aldosteron (et hormon som styrer salt absorpsjon) nivåer for å være lav. Ifølge Ultracycling nettside, vil høye aldosteron nivåer bidra til å bevare natrium allerede i kroppen din. Begrense natrium-rik mat vil hjelpe kroppens naturlige forsvar opprettholde riktig nivå av natrium, noe som i sin tur er mindre sannsynlig å bli tapt under aktiviteter. Når en person med lav aldosteron nivåer svette, er natrium trukket fra blodet og sendt til steder som omgir cellene, som organer og muskler. Dette fører til ytterligere dehydrering og en ubalanse i elektrolytter, som er roten årsaken til hypokalsemi.

Surt Foods

Kroppen kan ikke høye mengder av sure matvarer, eller den vil motvirke de alkaliske mineraler, slik som kalsium, tappe deres nivåer. Lave nivåer av kalsium kan føre til at kroppen til å trekke reservert kalsium fra skjelettet, noe som fører til andre helsemessige forhold som osteoporose. Ved å trekke ut reservene av kalsium, kan en lav karakter av hypokalsemi lett bli til mer alvorlig hypokalsemi. Sure matvarer er generelt greit, men noen matvarer er svært sure. Du bør overvåke mengden av kjøtt og meieriprodukter som ost som du forbruker daglig. Behandlet og forhåndsdefinerte matvarer er også høy i syrer, siden de er bevart for å vare lenger på markedet sokkel.

Problemer knyttet til hyppig bruk av Milk av Magnesia

Melk av magnesia er en væskeavføringsmiddel som virker ved å trekke salt inn i tarmen fra blodet, og skaper en spyleeffekten i tarmen. Det er ment å gi midlertidig lindring fra forstoppelse eller halsbrann og bør bare brukes for en kort tid. Det er flere mindre bivirkninger som kvalme, svakhet og oppkast. I tillegg til bivirkninger forbundet med kortvarig bruk, det er problemer som kan oppstå fra pågående bruk av melk av Magnesia.

Diaré

Diaré er en hyppig bivirkning av melk ved hjelp av magnesiumoksyd. Det er vanligvis ikke alvorlig, men langvarig diaré er farlig. Hyppig bruk av melk av magnesia kan resultere i kronisk diaré, som fører til en rekke andre problemer. I tillegg til helseproblemer, er kronisk diaré en vesentlig ulempe og sosial forlegenhet. Ingen ønsker å besøke badet flere ganger i løpet av dagen, selv om det er et resultat av lettelse fra forstoppelse.

Dehydrering

Dehydrering oppstår når du drikker mindre væske enn kroppen din er å miste. Det er en vanlig bivirkning av diaré. Mild dehydrering er avhjelpes ved å drikke rikelig med væske, så hvis du bruker melk av Magnesia å avlaste forstoppelse, drikke minst 64 gram vann hele dagen. Alvorlig dehydrering kan føre til en rekke alvorlige problemer, inkludert beslag, hevelse av hjernen, lavt blodvolum som fører til redusert blodtrykk og oksygen i kroppen, nyresvikt, koma og muligens død.

Tarm Avhengighet

Pågående bruk av melk av Magnesia fører til tarm avhengighet. Dette skjer når kroppen din er avhengig av ekstern støtte til å rense seg selv og forstoppelse forverres. Dette er en vanlig foreteelse med overforbruk av medisiner fordi det overstyrer kroppens naturlige systemer. Hvis du opplever vedvarende forstoppelse, prøve naturlige løsninger som fibrøs mat og vann, før du slår til melk av Magnesia. Kontakt legen din hvis avføringen er svart, tjæreaktig eller blodig når lider av forstoppelse eller ta melk av Magnesia.

Ubalanse i elektrolytter

Hyppig bruk av melk av Magnesia påvirker elektrolyttbalansen i kroppen din. For mye melk av Magnesia resultater i en tilstand som kalles hypermagnesemia, som er en økt nivå av magnesium i blodet ditt. Symptomer på hypermagnesemia som forvirring, svakhet, oppkast, dårlig appetitt, kvalme, hjertebank og bremset reflekser. Mens du bruker melk av Magnesia, unngå alkohol og koffein fordi begge er kjent for å forårsake elektrolyttforstyrrelser. Drikk rikelig med vann og lindre forstoppelse med frisk frukt og høy-fiber matvarer i stedet for melk av Magnesia.

Hva utløser Hikke?

Hva utløser Hikke?


Hikke er ufrivillige membran muskelsammentrekninger som oppstår plutselig og raskt. Med hikke, kontinuerlig kontrakter membranen muskelen, noe som fører til stemmebåndene lukkes og hindrer luftinnstrømning. Hikke har en tendens til å ikke vare lenger enn noen minutter. Ulike faktorer antas å utløse hikke hos mennesker.

Central Nervous System

I alvorlige tilfeller, kan forstyrrelser i sentralnervesystemet føre til hakking. Infeksjoner, skader eller svulster i systemet som følge av traumer kan føre til avbrudd av kroppens vanlige forvaltning av hiccuping refleks. Noen eksempler på sentralnervesystemet problemer er alvorlige skader i hjernen, hjernebetennelse, hjernehinnebetennelse, svulster, multippel sklerose og slag, ifølge MayoClinic.com.

Nerve

Irritasjon eller skade på nervene kan også utløse hikke. Dette er en spesielt vanlig årsak til hikke. Skade på nervene som styrer mellomgulvet muskler - phrenic og nervus nerver - kan føre til hikke. Noen kilder til phrenic og vagus nerve irritasjon og skade er laryngitt, sår hals, et hår eller objekt i øret som gjør direkte kontakt med trommehinnen, gastroøsofageal refluks og nakke struma eller cyster. Knyttet til membranen, kan membran abscesser også utløse hikke, ifølge nettstedet Hva er årsaken til Hikke.

Metabolsk betingelser

Ifølge MayoClinic.com, kan noen metabolske tilstander også føre til utvikling av hakking. Disse betingelsene er svikt i nyre, ubalanse av elektrolytter, diabetes og alkoholisme. Ulike rusmidler og medikamenter kan også påføre hikke, inkludert barbiturater, beroligende midler, steroider og anestesi.

Hverdags Årsaker

Forskning ved MayoClinic.com viser at i de fleste tilfeller, hikke resultere fra hverdagens, standardspørsmål. Noen eksempler på de mest vanlige hikke triggere er overdreven spising (spesielt krydret mat), følelsesmessig stress, spenning, drikker for mye alkohol eller drikker for mye koffein.

Om Kolon Rensing Kits

De fleste kolon rensing kits på markedet i dag inneholder en rekke elementer som er brukt i en nesten steg-for-steg prosess. Ofte ganger, vil du finne både kosttilskudd og en pulverblanding å bli tatt på ulike steder av dagen. Noen kits inkluderer også en urtete som du vil inkludere som en del av "kolon rensing program." Uansett hvilket merke du ender opp med å bruke, i hovedsak inneholder hver en slags kosttilskudd avføringsmiddel for å indusere "rense", som er et annet ord for avføring.

Bruksanvisning

•  Ta 2 tabletter, fra rengjøringsutstyr, muntlig med et glass vann. Vanligvis bør dette gjøres i morgen før første måltid.

Bland pulveret supplement (som vanligvis er referert til som et rensemiddel) med en 8-gram glass væske. Vanligvis vil blandingen kommer med en pre-målt scoop, slik at du slipper å bekymre deg for å måle. For å hjelpe med smak, som de fleste pulver vil ha en ganske stygg smak, bland det med en slags juice. Drikk det om 15 minutter etter at du har tatt tablettene.

Spis din vanlige morgenmåltid ytterligere 15 minutter etter å ha tatt cleanser. Det anbefales at du unngår andre sentralstimulerende stoffer, som koffein, mens du tar kolon rens.

Drikk åtte 8-unse glass vann hele dagen. Dette er meget viktig. Mens cleanser kan kvitte system av "avfall", det er også kvitte kroppen med vann. Dette kan føre til dehydrering og enda en ubalanse i elektrolytter.

Drikk urtete før sengetid (hvis det er inneholdt i pakken). Det te er også opptrer som som vil indusere avføring i morgen en slags avføringsmiddel.

Fortsett å bruke kit for ikke mer enn 1 uke. Ethvert produkt som inneholder et avføringsmiddel, selv noe så naturlig som Senna, kan føre til en avhengighet, noe som betyr at kroppen din vil begynne å stole på stoffet til å produsere avføring.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker har klaget over visse bivirkninger fra kolon rensing kits, inkludert diaré, forstoppelse og hjertestans (på grunn av elektrolyttforstyrrelser).

Avgifte Med Klyster

Avrusning er fort bli en av de største helse moter. Avrusning krever at du kvitte kroppen for alle de skadelige kjemikalier som er angivelig i våre matvarer. En av måtene mennesker avgifte er med klyster. Forstå avgiftning klyster kan hjelpe deg å vite om de er riktig for deg.

Hva er et klyster?

Klyster rense ut din lavere tarmen. Klyster brukes til en rekke medisinske og personlige formål. Klyster har blitt brukt til å administrere medisiner, både medisinsk og fritids. De brukes også til å bidra til å rydde ut eventuelle hindringer som kan eksistere i tarmer, og å behandle enkoprese. Klyster brukes i mange alternative medisinske praksis. De er raske og billige, men bør nesten alltid gis av en lege. Det er personlige klyster kits tilgjengelig på markedet, men disse bør først brukes etter råd fra lege.

Hvordan virker det?

Fremgangsmåten for administrering av et klyster er ekstremt lett. Væske av noen type, vanligvis vann, blir tvunget inn i anus og opp i nedre tarmen. Som styrkeøkninger, dette fører til ubehagelige følelser av oppblåsthet og kramper. Kroppen din vil begynne å evakuere de lavere tarmen raskt. Dette omfatter nesten all avføring i de lavere tarmen og ifølge detox talsmenn, alle de skadelige stoffer og kjemikalier som bygger opp innsiden av kroppen din. Klyster kan faktisk la deg opp til 10 til 15 pounds lettere, da dette mye avføring og avfall kan finnes i nedre tarmen til enhver tid. Grønn Diva sier at med klyster, "The koffein eksponering fører til leverens portal årer og gallegangene for å utvide, noe som øker frigjøringen av fortynnet giftig galle. Den klyster væske utløser peristaltikk (tarmmuskelsammentrekninger) og effektiv fjerning av avfall fra kroppen. "

Hva er fordelene, og er Klyster Trygt?

De påståtte avgiftning fordelene med klyster er mange. For eksempel, gjør Enema Web påstandene om at "Kaffe Klyster er svært stimulerende til leveren, og er et flott hjelpemiddel i å eliminere sine giftige giftstoff." De hevder også at disse Klyster føre til en avslapning i leveren og galleblæren regionen som letter smerter, og at de kan til og med føre til at du passere gallestein. Disse fordelene kan være tvilsom. The Mayo Clinic rapporterer: «Det er ingen bevis, men at detox dietter faktisk fjerne giftstoffer fra kroppen. De fleste inge toksiner blir effektivt fjernet av nyrene og leveren og utskilles i urin og avføring." Og klyster kan noen ganger være usikre. Hvis det gjøres feil, kan de føre til en ubalanse av elektrolytter og kan også sprekke de lavere tarmen og forårsake alvorlige indre blødninger. Det er mulig at klyster kan også forårsake bilyder.

Årsaker til Leg og tå Cramps

Årsaker til Leg og tå Cramps

Oversikt

Toe Cramps

Toe kramper kan være forårsaket av seg sko som ikke passer. Hvis skoene er særlig stramt i tå-området, kan det ende opp med kramper tærne på slutten av dagen.
Ifølge Crampshelp.com, kan høye hæler også være den skyldige.
Tå kramper oppstår ofte etter en fot har vært innesperret i et par sko i flere timer. I tillegg, hvis du lider av en mangel på kalsium kan dette føre til at tærne og føttene til krampe. Få mer kalsium i kostholdet ditt eller ta et daglig tilskudd.

Foot Cramps

Myfootshop.com rapporterer fot kramper er delt inn i tre grupper: iskemisk, metabolske og bio-mekanisk. Iskemisk kramper vanligvis oppstår om natten og kalles nattlige claudicatio. Dette skjer fordi det er utilstrekkelig sirkulasjon til foten. Claudicatio intermittens kan oppstå etter at du har trent iherdig.

Metabolsk

Metabolsk kramper oppstår på grunn av mangel på kalium i kroppen din, noe som kan skje hvis du bruker diuretika. Sodium initierer muskelsammentrekninger, og hvis det er en ubalanse i kroppen din mellom natrium og kalium, som er både salter, kan dette føre til kramper.

Bio-mekanikk

Føttene kan krampe rett og slett fra å gå på dem. Bio-mekanikk betyr vitenskapen om hvordan kroppen beveger seg. Hvis du går for mye, eller iført feil sko, kan dette resultere i foten kramper.

Mortons Toe

Dr. Dudley J. Morton skrev i sin bok, "den menneskelige foten," det svake ankler, falt buer, slitne og overarbeidede føtter, samt problemer på den første metatarsal bein, kan føre til at føttene og tærne til krampe, så vel som bena, som har blitt anstrengt på grunn av alle de ovennevnte problemene.
Hvis andre tå er lengre enn din store tå så du kan ha Mortons Toe. Den andre tå er ikke ment å være lenger enn stortåen, men mange av oss har den tilstanden. Måten vi skulle være utformet er for første metatarsal bein å være lenger, eller så lenge, den andre metatarsal bein. Morton beskriver at den første metatarsal benet er ment for å bære lasten eller det dobbelte av vekten av det andre benet metatarsal. Hvis andre metatarsal bein er lengre enn den første metatarsal bein da riktig løfte ikke kan oppnås. Hver gang en person tar et skritt, vil den andre metatarsal ben møtes bakken før den første, og dette er unormal. Den første metatarsal bein er ment for å bære vekten av den fremre del av foten, men kan ikke under disse betingelsene. Den andre metatarsal må nå gjøre denne jobben mens under ideelle forhold det ville bare være å gjøre en tredjedel av arbeidet. Dette fører til overdreven stress på den andre metatarsal bein, noe som skaper en kjede av hendelser som kan gjøre en person vondt over alt.

Leg Cramps

Dr. Burton S. Shuler rapporterer at hans pasienter rutinemessig klager over nattlige leggkramper samt Restless Leg Syndrome (RLS). Shuler forklarer at natten leggkramper, som ofte omtales som Charlie Horses, er unormale sammentrekninger av musklene. Årsaken til leggkramper er ikke helt forstått, men de kan være forårsaket av overanstrengelse, en reaksjon på medisiner, dårlig sirkulasjon, dehydrering eller en ubalanse av elektrolytter.

Bivirkninger av Zosyn

Zosyn er en resept medikament som brukes for behandling av forskjellige typer bakterieinfeksjoner. Det administreres via injeksjon. Medisinen består av to separate legemidler, som er tazobaktam og piperacillin. Piperacillin er et antibiotikum som stopper bakterievekst. Tazobaktam er en beta-lactamase-inhibitor og assisterer antibiotikum. Det er noen bivirkninger som kan skje fra å ta Zosyn.

Vanlige bivirkninger

Noen Zosyn bivirkninger er ganske vanlig. Vanligvis mindre, disse bivirkningene ofte avta raskt. De er fordøyelsesbesvær, uro, søvnløshet, kaster opp, hodepine, kvalme, diaré, forstoppelse og hevelse, rødhet eller smerte der medisinen ble injisert. Hvis disse bivirkningene ikke går bort, eller hvis de plager deg, bør du la legen din vite.

Alvorlige bivirkninger

Noen mennesker kan også oppleve mer alvorlige bivirkninger av Zosyn, selv om de er mindre vanlig. Hvis du merker tegn på alvorlige bivirkninger må du søke legehjelp. Disse bivirkningene inkluderer skjelvinger, hallusinasjoner, blodig avføring, blemmer, rød eller hoven hud, ømhet av betennelse i blodårene, gulsott, føtter, ankler, eller hendene blir hoven, vaginal irritasjon eller utflod, magesmerter, ekstrem diaré, kaster opp, frysninger, sår hals, feber, uregelmessig, langsom eller rask hjerterytme, urinering sjeldnere, brystsmerter, utvidet avslapning av muskler, betennelse der medisinen ble injisert, unormal blødning eller blåmerker, kortpustethet, unormal svakhet eller tretthet og beslag .

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også alvorlige bivirkninger fra Zosyn. Når disse oppstår, pasienten krever umiddelbar medisinsk hjelp. Noen tegn å se opp for er vansker med pusten, tetthet eller tyngde i brystet, hevelse (munn, tunge, lepper og ansikt), hudutslett, kløe og elveblest.

Forsiktig

Det er viktig å utvise forsiktighet når de vurderer å ta Zosyn. Informer legen om eventuelle medisinske allergier du måtte ha (spesielt mot cefalosporiner) og alle dine medisinske tilstander, spesielt cystisk fibrose, blodpropp eller blødning lidelser, eventuelle allergier, nyresykdom eller ubalanser av elektrolytter.

Overdose

Hvis du mistenker at du kan ha hatt en overdose på Zosyn, søke akutt medisinsk behandling. Noen tegn på Zosyn overdose er uro, rastløshet, ekstrem angst, nervøsitet og kramper.

Bivirkninger av Tony Ferguson Diet

Tony Ferguson kosthold innebærer å kjøpe ulike matvarer som vil fungere som erstatning for vanlige måltider. Dette kan omfatte diett shakes, suppe, gelatin, fiber kosttilskudd og vitaminer. Ifølge hans nettsted, er Mr. Ferguson en farmasøyt fra Australia og er ikke en lege eller profesjonell ernæringsfysiolog. Planen er en lav kalori, lav karbohydrat diett som kan gi resultater for slankere, men ikke uten noen ubehagelige bivirkninger.

Funksjoner

Hvis de følges som anvist, er Tony Ferguson diett en svært lav kalori vekttap plan. Kvinner er tillatt 800-1000 kalorier per dag og menn har lov 1200. Dette er ekstremt restriktiv.

Misforståelse

Lavkaloridietter vil resultere i vekttap, men dette tap kan være kortvarig, siden en god del av det som er tapt kan være vann eller muskelvekt i tillegg til fett.

Advarsel

Siden regelmessige måltider er gitt opp for tilberedte shakes, supper og gelatins har dieter lite fleksibilitet. Mens en slik rutine kan være utholdelig for en stund, kjører dieter risikoen for til slutt å falle av vogna og ty til usunn binging.

Effekter

Lav kalori diett vil etter hvert avta stoffskiftet som kroppen sliter med å tilpasse seg utilstrekkelige kalorier. Lavere metabolisms vil tendere til å også tregere vekttap og forårsake økt vektøkning etter dieter begynner å spise normalt.

Betydning

Å opprettholde et lavt kaloriinntak over en lengre periode kan føre til ubalanse i elektrolytter.

Betraktninger

Før en potensiell deltaker i Tony Ferguson kosthold kan kjøpe produkter på nettet de må svare på et helserelatert spørreskjema. Selvfølgelig, det er ingen bekreftelsesprosessen for å sikre at spørreskjemaet er besvart sannferdig.

Bivirkninger av Acai Berry kolon renser

Bivirkninger av Acai Berry kolon renser


Den acai berry rens kosthold har flere varianter. Ifølge Science Daily, noen mennesker mister vann vekt, men Acai Berry kolon renser ikke er et effektivt verktøy for varig vekttap og har noen ubehagelige bivirkninger.

Vekttap

Det er ingen forskning som støtter at acai berry hjelper med varig vekttap, men når du er på rens kan du gå ned i vekt som en bivirkning. En rens expells alle bygget opp av avfall slik som standard, gjør acai rens du gå ned i vekt på kort sikt.

Kvalme og hodepine

Acaiberrycleanse.com advarer om at kvalme og hodepine kan oppstå hvis kroppen blir dehydrert. Kvalme kan føre til at du blir svimmel, har magekramper og føre til oppkast.

Oppkast og diaré

Den acai berry rens vil kvitte kroppen for giftstoffer og overflødig avfall. Det oppnår dette ved å tømme ut tarmer og tykktarm. Science Daily sier at å ta acai kosttilskudd vil forårsake mild til alvorlig diaré og oppkast. For å unngå dehydrering, drikke mye vann når du er på rens. Dehydrering vil føre til en ubalanse av elektrolytter i kroppen.

Bivirkninger av Amioderone

Amiodaron er en resept antiarytmika medisin som styrer hjerteslagene og deres rytmer. Den viktigste funksjonen til amiodaron er å opprettholde vanlige hjerteslag for folk som har farlige hjerterytmen tilstander som involverer ventriklene, hjertekamrene som gjør at blodstrømmen. Det er vanlig å behandle vilkårene for ventrikkelflimmer og ventrikkeltakykardi. Som med alle typer medisiner, er det noen mulige bivirkninger forbundet med bruk av amiodaron.

Forsiktig

Før du forsøker å ta amiodaron, er det viktig å ta kontakt med lege hvis du har spesielle pre-eksisterende forhold. Disse forholdene omfatter enten lavt eller høyt blodtrykk, astma eller andre typer luftveislidelser, leversykdom, skjoldbrusk problemer, dårlig syn og ubalanse av elektrolytter (som redusert magnesium eller kalium nivåer i blodet). Det samme gjelder for personer som har enten en defibrillator eller en pacemaker i brystet.

Kvinner som er gravide anbefales mot å bruke amiodaron uten først å konsultere sine leger. Dette skyldes det faktum at amiodaron kan potensielt forårsake skade på det ufødte barnet. Det er også anbefalt at ammende mødre ikke bruke amiodaron, som det kunne finne sin vei inn i morsmelk og forårsake skade på barnet.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk amiodaron. Virkning er uregelmessig hjerterytme (som blir verre); følelsen av å måtte besvime; treg, pounding eller raske hjerteslag; prikking, smerte, svie eller nummenhet i hender eller føtter; tynt hår; blir for kaldt eller for varmt; vekttap; overdreven svetting; uregelmessig menstruasjon hos kvinner; hals hevelse (kjent som struma); mørkere urin; gulsott; kortpustethet; brystsmerter; hoste, piping i brystet; verkende bak øynene; hodepine; hoste opp blod og hevelse.

Hvis en av disse forekommer, slutte å ta medisinen umiddelbart og oppsøke lege.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er en mulig bivirkning av amiodaron. De som opplever tegn på allergisk reaksjon bør søke legehjelp umiddelbart. Disse reaksjonene omfatter bryte ut i elveblest, har en hard tid puste, og tunge, lepper, hals eller hevelse i ansiktet. Selv om disse reaksjonene skje måneder etter opprinnelig amiodaron, kan det være en kobling. Oppsøk lege og gi råd til de som behandler deg av amiodaron dosering.

Mindre bivirkninger

Andre bivirkninger av amiodaron er sannsynlig å være mild, og bør avta på egen hånd raskt. Disse bivirkningene er utmattelse, følelse ør, svimmelhet, søvnløshet, koordinering tap, svakhet, følelse av prikking og varme, rødhet i huden, kaster opp, magesmerter, kvalme, appetitt tap og forstoppelse.

Overdose

Skal en individuell mistanke om at han kan ha overdose på Amiodaron, bør han søke øyeblikkelig legehjelp. Noen tegn på Amiodaron overdose inkluderer å bli ør, besvimelse, lavere hjertefrekvens og følelsen veldig svak.

Diet for Dandruff

Diet for Dandruff


Du kan legge merke til små hvite prikker på svart skjorte og lurer på hvor de kom fra. Disse kan være flass eller tørr hud flak fra hodet. Flass er ofte forårsaket av en soppinfeksjon eller tørr hud (forårsaket av sjampo). Hvis det ikke er en medisinsk grunn til at du lider av flass, bør du vurdere å endre kosthold for å lindre den.

Typer

Det finnes to typer flass: interne og eksterne. Årsaker til ekstern flass inkluderer kaldt vær, tørr varme, stress, utilstrekkelig skylling av håret, bruker krølltenger for ofte og for lenge, og bruker mye hårspray eller gel og hår-fargemodus produkter. Interne flass problemene er forårsaket av dårlig helse, hygiene, allergi mot melkeprodukter, nøtter eller sjokolade, mangel på søvn, ubalanse av hormoner og spise for mye sukker og fet mat.

Frukt

Fokuser kostholdet ditt på frisk frukt. Disse fruktene bør inkludere epler, melon og ananas. Unngå frukt som er hermetisert fordi næringsstoffene i hovedsak er tappet fra dem gjennom hermetisering prosessen. Også unngå sitrusfrukter, som appelsiner og bananer.

Grønnsaker

Grønnsaker er viktig å inkludere i kostholdet for flass lettelse. Det er best å spise rå grønnsaker. Når du koker grønnsaker du tømme de næringsstoffene som finnes i dem. Disse næringsstoffene er avgjørende for å holde hodebunnen sunn og hindre sopp buildup på hodet.

Kjøtt

Ved å spise kjøtt, er det best å velge økologiske produkter. Dyr som ikke er organisk hevet blir ofte matet mat som har kjemikalier lagt til det. Disse kjemikaliene kan gjøre kua syke og mer utsatt for helseproblemer. De samme kjemikaliene er inge når du spiser kjøtt og gjøre deg mer utsatt for å ha hudproblemer og gjøre dine hormoner i ubalanse.

Koffein

Vurdere å gi opp koffein. Koffein fylte produkter dehydrerer kroppen. Dette dehydrering gjør huden mer mottakelig for flass og kan få den til å tørke ut. Prøv å kutte ned på koffein eller slutte å konsumere det helt hvis det er mulig.

Sukker

Kutte ned på sukkerinntak kan også bidra til å redusere flass. Sukker er inkludert i en rekke produkter. Sukker kan vises på etiketten som sukrose, fruktose, glukose, laktose, maissirup, sorghum, sirup eller maltose.

Farene ved Idretts Gels

Farene ved Idretts Gels


Opprettholde energinivået er avgjørende for idrettsutøvere som trener og konkurrerer i utholdenhetsidretter. Energi gels tilby en relativt ny løsning på sport samfunnet fordi de gir konsentrerte, komplekse karbohydrater og elektrolytter i en lett-å-bære-pakke. Med riktig bruk, gels gi løpere, syklister og andre utholdenhetsutøvere rask absorpsjon av næringsstoffer kroppen trenger for å opprettholde optimale energinivå for lange treningsøkter. Som med alle kosttilskudd, bør man sørge for å sikre riktig bruk og unngå bivirkninger.

Dehydrering

Fordi de konsentrerte gels er lett å svelge uten væske, kan utøverne bli fristet til å hoppe i vannet. Ved bruk av energi geler under trening, er det viktig å ta dem med en tilstrekkelig mengde væske. En god tommelfingerregel er å drikke ca 500 ml (ca to kopper) vann med hver 1.4 oz gel pack. Vann hjelper kroppen å absorbere energien fra gels mye raskere, og hoppe væsker kan føre til dehydrering, noe som resulterer i lavere ytelse sammen med andre, mer alvorlige bivirkninger.

Overdreven sukker inntak

Høye karbohydrat dietter kan føre til insulinresistens og markedsfettlagring. Uten riktig oral hygiene, sukker bidrar til en økning i dentale kaviteter. Men studier viser at med riktig bruk, trenger energi gels ikke føre til betydelige problemer i disse områdene. Geler bør generelt benyttes for trening som varer lenger enn 45 minutter, og for å unngå et overskudd av sukker i kroppen, bør idrettsutøvere unngå å bruke begge geler og energidrikker under samme treningen. Når du planlegger hva du skal bruke, mener at kroppen kan bare absorbere ca 400 kalorier på en time, og de fleste geleer inneholder vanligvis mellom 90-150 kalorier per porsjon.

Utilstrekkelig Karbohydrat Replacement

Skimping på mengden av gel tatt under trening kan også være risikabelt. Studier viser at med tilstrekkelig væskeinntak, gels å opprettholde blodsukkernivået idrettsutøvere trenger i perioder med trening. I tillegg kan ingredienser som finnes i energi geler bidra til å forsinke muskeltretthet ved å hindre omdannelse av muskelen til sukker som energikilde. Avhengig av kroppsvekt og tempo, bør idrettsutøvere planlegger å innta mellom 50-100 kalorier for hver time med trening, tatt i betraktning at det tar 20 minutter for kroppen å absorbere supplement.

Følsomhet for Ingredients

Som med alle supplement, forbrukere trenger å være klar over de ingrediensene de svelges. Følsomhet for elektrolytter, koffein og urter bør vurderes. Idrettsutøvere bør opprettholde en journal for å registrere hvordan de følte seg under trening, og bør eksperimentere med som supplement fungerer best for dem. De som opplever problemer med å svelge gelen kan prøve gels i lett-å-tygge blokkform.

Detox Drinker å miste vekt

Detox-programmer er laget for å hjelpe kroppen din eliminere giftstoffer og forbedre metabolsk funksjon. Men en sekundær fordel --- eller virkning --- er tap av vekt på grunn av kalori restriksjoner og økt metabolisme. Pass på at du rådfører deg med legen din for å finne ut om en detox programmet vil være bra for helsen.

Hensikten med en Detox Diet

Mens mange mennesker er å miste vekt som et resultat av detox dietter de ikke er svaret på alle dine vektproblemer. Formålet med disse programmene er avgiftning, og mens de vil bidra til å forbedre din helse og føre til vekttap, de er ikke ment som en langsiktig løsning. Hvis du bruker en detox diett som et vekttap program og gjøre noe for å endre dårlige matvaner eller et dårlig treningsprogram, vil du ende opp med å bli skuffet.

Typer av Detox Drinks

Det er mange detox drinker å velge mellom. Noen detox-programmer, for eksempel lemonade diett og frukt juice diett, krever at du gjør dine egne drikkevarer fra friske, helst økologisk frukt og grønnsaker. Andre detox drikke er høy i antioksidanter og kan komme i form av konsentrert juice blander eller urtete. Grønn te, granateple og acai berry blandinger er svært populært for sine sunne egenskaper.
Du finner instruksjoner for gjør-det-selv detox drinker online på nettsteder som themastercleanse.org eller besøke lokale helsekostbutikker og kjøpe deres produkter.

Hva kan man forvente på Detox

Hvis du eliminere solid mat fra kostholdet ditt under en detox, så er det en god idé å forberede fordøyelseskanalen på forhånd ved å begrense din fast føde inntak til frisk frukt og grønnsaker begynner tre dager før det nye programmet. Og når du starter detox, forvente å føle seg verre før du føler deg bedre, så du slipper giftstoffer inn i kroppen din --- og det tar tid for dem å bli skylt ut. Du kan også få influensalignende symptomer, bli sliten og bli opphisset som et resultat av din sultfølelse. Det vil ta noen dager å begynne å føle seg bedre som toksiner blir spylt fra systemet.
Oppta minst to liter vann daglig i tillegg til DETOX drikke. Rådfør deg med lege dersom du opplever svimmelhet når som helst, da dette kan indikere en alvorlig tilstand forårsaket av en ubalanse av elektrolytter. Når du er ferdig med detox, sakte gjeninnføre fast føde inn i systemet ditt, først med juice og buljonger og deretter frukt og grønnsaker i løpet av flere dager.

Master Cleanse Diet Farer

Mange mennesker ønsker å tro at det er en snarvei til helse og fitness, og til disse menneskene, er eksentrisitet en sirene sang. Noen dietter er mer eksentrisk enn Master Cleanse. Selv om diett løfter vekttap og en økt følelse av velvære gjennom sine påståtte "avgiftende" effekter, er det flere farer som du bør vurdere før du tar fatt på Master Cleanse.

Om Master Cleanse

The Master Cleanse er en "detox" kosthold, som betyr at det tar sikte på å kvitte kroppen for urenheter akkumulert gjennom mange års eksponering for miljøgifter i mat, luft og vann. The crux av dietten er dens krav at du livnære i opptil to uker eller mer på ingenting, men en kombinasjon av fersk presset lemonade og lønnesirup.

Underernæring

Den første risikoen i Master Cleanse er at av underernæring. Enhver periode hvor kroppen din er konsekvent fratatt viktige vitaminer og næringsstoffer er en periode hvor du kan bukke under for farene ved underernæring. Som rens ikke gir for en multivitamin eller forbruk av frukt eller grønnsaker utover sitroner, kan du ikke muligens møte dine daglige ernæringsmessige behov mens du er på denne planen.

Dehydrering

Selv om rens er en flytende diett, er dehydrering fortsatt en mulig bivirkning stammer fra utvidet bruk av Master Cleanse. Ifølge Dr. Sam Klein, president i American Society for Clinical Nutrition, slankere ved hjelp av Master Cleanse har en økt risiko for både dehydrering og ubalanse av elektrolytter.

Metabolsk Nedskrivning

Til tross for hva du kanskje tror, ​​er stoffskiftet ikke en stillestående prosess --- med andre ord, kan stoffskiftet raskere eller tregere, avhengig av forholdene som det er utsatt. Ifølge kanadiske ernæringsfysiolog Dr. John Berardi, en av de viktigste reglene for metabolisme er at den "jager inntak." Det vil si, når du spiser mer, hastigheter stoffskiftet opp, og vice versa. Som Master Cleanse er en uke eller mer av ubetydelig kaloriinntak, er stoffskiftet sannsynlig å lide. Dermed, hvis du bruker rens for slanking formål, kan du finne det stadig vanskeligere å slippe ekstra vekt etter endt Master Cleanse.

Tap av Lean Body Mass

En endelig fare for Master Cleanse er tap av muskelmasse, eller muskelvev. Dette skjer på grunn av sult-nivå av kalorier som mates til kroppen. Mens du kanskje tror at dette problemet ville være mer av et problem for menn enn for kvinner, det påvirker begge kjønn like, da dette kan også bidra til metabolsk nedgang. Lean mass er metabolsk krevende vev. Jo mer lean mass du har, jo flere kalorier forbrenner du, selv når du står rundt gjør ingenting. Dermed er tap av lean mass et tap av muligheter til å brenne kalorier.