Digidexo.com

kaffe på cellenivå

Virkningene av drikker svart kaffe

Virkningene av drikker svart kaffe


En manns medisin er en annen manns gift, og slik er det med kaffe. Brygg sunne og skadelige effektene kan avhenge av din generelle fysiske og mentale helse. Kaffe kan stoke brannene i nervesystemet eller bringe ro til oksiderende celler som bidrar til type 2 diabetes. Drikker den svart er den sunnere valg. Du unngår å legge melkefett og heve blodsukkernivået med søtningsmiddel, det være seg rå eller en av de kjemisk behandlet merkevarer.

Sunn Effects

De sunne virkningene av kaffe er så komplisert som sine mange smaker. Bønne inneholder antioksidanter som hemmer aldringsprosessen og redusere plakk i hjernen som beskytter mot Alzheimers sykdom. På cellenivå, bremser klorogensyre utgivelsen av glukose i blodet. Denne reaksjonen kan bidra til å forhindre kroniske sykdommer som mellitus, Parkinsons sykdom, leversykdommer, alkoholisk cirrhose og. Brygg er vanndrivende egenskaper hjelp i å holde gallestein og nyrestein i sjakk ved å øke urinvolum.

Skadelige effekter - Koffein

Svart kaffe kan negativt påvirke unge voksne, barn og eldre som er mer følsomme for koffein, og de med nedsatt immunforsvar og høyt blodtrykk. Selv om koffein effekt på hjertesykdom er fortsatt under spekulasjoner, bør de med svingninger puls være moderat i sitt forbruk. Oljene i ibenholt bønner kan også bidra til forhøyede kolesterolnivået i blodet, spesielt de "dårlige" LDL teller. Bortsett fra at det effekter blodåre tone og kan føre til uregelmessig hjerterytme.

Nyere studier råde gravide kvinner for å begrense seg til tre kopper om dagen for å redusere muligheten for nedsatt fostervekst. I eldre kvinner, er koffein forbruk forbundet med osteoporotiske brudd.

Skadelige effekter - Acid

Noen sier de drikker kaffe for å få sine hjerter i gang i morgen, som det gjør ved å forårsake hjerte priser å stige og magesyre å kjerne. En ubalanse av syre i kroppen kan være tøff på mageslimhinnen forårsaker magesår og halsbrann. Hvis du liker kaffen ekstra varmt, vurdere helsen til spiserøret som må tåle brygge varme på vei ned i halsen din.

Psykiske effekter

De psykiske virkningene av kaffe kan la en person følelsen som begge sider av en mynt. Mens det fremmer årvåkenhet, oppmerksomhet og forbedrede mentale prosesser, det samme stimulering øker også stresshormoner som kan føre til søvnløshet og spenning. Hvis du prøver å bryte vanen, er tilbaketrekning perioden den perfekte vert for hodepine, irritabilitet og apati.

Hvordan gifte på cellenivå

Kroppen blir utsatt for kjemikalier, forurensing, kunstige ingredienser og en lang liste over stoffer som er giftige, som fører til mange helsemessige forhold. Rensing på cellenivå, også referert til som faste, bidrar til å forbedre kroppens immunitet og fremmer generell helse.

Bruksanvisning

Avgifte

•  Fjern så mange giftstoffer fra miljø og kosthold som mulig. Stoffer som kaffe, sigaretter og mettet fett bidrar til giftig nivå og bør unngås under en rens.

Fjern vaskemidler og vaskemidler som ikke er naturlig og eventuelle andre kjemisk-laden produkter. I tillegg erstatte kjemisk-baserte produkter som sjampo, såper og deodoranter med naturlige alternativer.

Redusere stress ved å legge til yoga, fotturer, meditasjon eller annen aktivitet som lar deg nå eller opprettholde indre ro.

Begrense dietten i minimum sju dager. Det er mange avrusning programmer å velge mellom, for eksempel lemonade program, som bruker en blanding av lønnesirup, sitronsaft og cayenne pepper. Andre alternativer er juice programmet, som består av å drikke bare fersk juice eller vann i minst syv dager, og en vann fort, hvor ingen annen væske eller mat er konsumert i syv dager.

Hva disse har til felles er slik at fordøyelsessystemet å hvile mens spyle ut giftstoffer gjennom lever, nyrer, lunger og hud.

Drikk minst 2 liter vann per dag.

Avslutte Avgiftning

Gå tilbake til hele matvarer sakte. Gjør grønnsaksbuljong. Over flere dager, introdusere matvarer som ris og dampede grønnsaker.

Ta vitaminer som støtter avgiftning og immunsystemet bygningen. Vitamin C og B-kompleks vitaminer bidra til å støtte og beskytte kroppen.

Avstå fra å gjeninnføre usunne varer som sigaretter eller sukker.

Tips og advarsler

  • Massasje, badstuer, dyp pusting og varme bad hjelpe force giftstoffer fra kroppen og gir et dypt nivå av velvære.
  • Hvis du er usikker på å skaffe de riktige næringsstoffer og væske under avgiftning, helsekostbutikker tilbyr mange pre-pakket avgiftning kits.
  • Den faste kan vare lenger enn sju dager, så lenge kroppen din blir hydrert.
  • Avkastningen til fast føde bør skje gradvis for å unngå å stresse kroppen.

Er kaffe og egg Bad for irritabel tarm?

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell tarmsykdom, noe som betyr at anatomisk er det ingenting galt med kroppen, men at fordøyelsesprosessen fungerer feil. Styring av dietten er hoved behandling for IBS, så mange matvarer må unngås eller reduseres for å redusere symptomene. Uoppdaget matallergier kan forverre symptomene, så allergitesting kan anbefales. Ofte enkeltpersoner må teste deres toleranse for enkelte matvarer på egen hånd og deretter unngå eller redusere inntaket av matvarer som utløser mer alvorlige symptomer. Begge egg og kaffe er blitt funnet å gi symptomer hos noen mennesker med IBS, men noen ganger av forskjellige grunner.

IBS

IBS har tre undergrupper: diaré dominerende, forstoppelse-dominant, eller vekslende anfall av heller. Mange symptomer er felles for alle typer, med den mest utbredte er oppblåsthet og kramper. Andre forhold kan stamme fra IBS, inkludert underernæring og hemoroider.
Avgjøre hvilke matvarer utløse symptomer oppnås ofte ved å holde en matdagbok, der de med IBS skrive ned når de spiste hvilke matvarer samt hva som skjedde som et resultat. Dette hjelper dem med å lære sine individuelle toleransenivåer.

Coffee

Siden kaffe inneholder høye nivåer av koffein, regnes det som en stimulerende. Sentralstimulerende midler er ikke godt tolerert av mennesker med IBS. Deres fordøyelseskanal systemer har en tendens til å overreagere på sentralstimulerende midler, som bringer på mer alvorlige symptomer. Noen individer har rapportert å ha umiddelbar kramper eller diaré etter å ha drukket kaffe.
Selv koffeinfri kaffe noen ganger fører til problemer på grunn av sin surhet og et enzym den inneholder. Koffeinfri kaffe kan utløse en mildere reaksjon enn vanlig kaffe, men det ofte fortsatt forårsaker problemer på grunn av de andre faktorene.

Egg

Mange har eggallergi. Noen vet ikke at de er allergiske, hvis de har en mildere allergisk reaksjon. Det er mulig at enkelte personer med IBS har en udiagnostisert eggallergi.
Et annet problem som noen mennesker med IBS har er matvarer med svovel. Svovelet i de egg, ikke en allergisk reaksjon, kan være hva som utløser symptomene.
Uansett, mange mennesker med IBS har problemer med egg.

Betraktninger

Snakk med legen din om mulige matallergier i et forsøk på å eliminere den muligheten. Hvis du ikke har allergi, vil du måtte bruke prøving og feiling for å finne ut om kaffe og egg forårsaker problemene dine. En matdagbok kan hjelpe deg å oppdage en trend å avgjøre om egg eller kaffe er årsaken til problemet. De bør ikke tas sammen, for da vil du ikke vite noe som forårsaket problemet.
Samlet for de fleste mennesker med IBS, både kaffe og egg er problematisk. Du kan være i stand til å tolerere dem på anledning eller i reduserte mengder.

Misforståelse

Noen ganger folk med IBS kan være i stand til å tåle en mat ved en anledning, bare for å ha en dårlig reaksjon på et annet tidspunkt. Andre faktorer kan ha behov for å bli vurdert, slik som stress og hormonelle svingninger. Kroppen kan være under stress allerede, og klarer å håndtere flere irritanter, for eksempel en potensielt vanskelig å fordøye mat, på bestemte dager. Andre ganger kan du være i stand til å tåle maten godt fordi kroppen er under mindre stress, så holder de andre hensyn i tankene når du velger hvilken mat å spise.

Kaffe og dietter

A 2007 studie titler "hva Amerika Drinks" viste at den gjennomsnittlige amerikaner bruker en femtedel av sine daglige kalorier i form av drikkevarer. Juice, brus, alkohol og andre drikkevarer kan være fulle av kalorier, som alle hemme vår vekttap innsats. Kan kalori-fri kaffe hjelpe deg å nå dine vekttap mål?

Kaffe for lav kalori og lav karbohydrat dietter

Hvis du er på en lav kalori diett, bør svart kaffe være din kaffe av valget. Svart kaffe inneholder ikke kalori-laden fløte eller sukker av andre kaffetyper. Du kan drikke det både avkjølt eller varm for variasjon.

Det er noe uenighet i lav karbohydrat diett samfunnet om hvorvidt kaffe er skadelig for lav karbohydrat (low carb) dietter. Mens svart kaffe har snaut karbohydrater, er low carb vekttap avhengige, delvis, på å kontrollere blodsukkeret. Noen mener at koffein i kaffe har en skadelig effekt på insulin som gjør det vanskeligere å gå ned i vekt. Andre hevder at de kan drikke kaffe uten problemer. Low carb dieters som drikker mye kaffe og har truffet en diett stall bør teste

Kaffe for Cravings

Fordi lett flavored kaffe (uten tunge sirup, fløte eller sukker) inneholder få eller ingen kalorier, kan de bidra til å dempe cravings, spesielt rundt helligdager, når flavored kaffe som gresskar krydder og gløgg er tilgjengelige. Hvis dietten tillater det, legger du til en målt teskje av fløte eller melk til kaffen, pluss noen nei-kalori søtningsmiddel, for en spesiell opplevelse.

Kaffe og trening

Forskning har antydet at koffein i kaffe kan bidra til å øke mental fokus og redusere smerte under trening. Hvis trening er en viktig del av din vekttap diett, kan kaffe hjelpe deg til å øke intensiteten, lengde, og effektiviteten av treningsøktene.

Hvorfor Har Koffein i min Kaffe Gjør meg opp i vekt?

Koffein i kaffe kan føre folk til å få vekt i et par forskjellige måter. Det kan ha en negativ effekt på stressnivå, som kan gjøre folk ønsker å spise mer. Fordi koffein kan holde folk våken, det har også blitt koblet med insulinresistens, noe som fører til lagring av fett i kroppen.

Koffein og Stress

Koffein har vist seg å øke stresshormonet kortisol. Høyere nivåer av kortisol gjøre kroppen din krever mer drivstoff for energi, og du kan bli mer sulten. Fordi kroppen din er "stresset", det vil ønsker mat med høyt sukker, karbohydrater og fett.

Virkning på metabolismen

En liten bit av koffein kan stimulere stoffskiftet, som er en positiv hvis du ønsker å gå ned i vekt. Men fordi kaffe (og andre koffeinholdige drikker som te) er vanndrivende, oppfordrer det et tap av vann vekt, ikke fett.

Tap av søvn

En av koffein mest kjente bivirkninger - holde deg våken - kan også ha negative effekter på dine vekttap mål. Mangel på søvn kan føre til høyere stressnivå og vil også påvirke insulin nivåer. Insulin balanserer stoffskiftet og kan føre til at du lagrer fett, ikke brenne den.

Insulinresistens

Insulinresistens betyr bare at kroppen ikke bruker insulin for å effektivt behandle mat og øke stoffskiftet. Det skjer når du er overbelastede og under-uthvilt. Den vanligste effekten er at kroppen din vil lagre fett i stedet for å bruke det som brensel. Fordi koffein øker stressnivået og kan holde deg våken, har det vært knyttet til insulinresistens.

Sparker Habit

Koffein forårsaker stressnivået til å stige, og når stressnivået øker, de fleste er utsatt for overspising. I en høy-stress tilstand, vil kroppen henge på fett i systemet ditt og kaster bare vann, noe som vil føre til sterkere sug etter mat. Koffein er en vanskelig vane å bryte, men hvis du prøver å gå ned i vekt og ikke har mye suksess, kutte ned på koffeininntaket kan gjøre utslaget.

Kan du miste vekt fra å gi seg kaffe?

Kan du miste vekt fra å gi seg kaffe?


Hvis du er fast bestemt på å gå ned i vekt kan du være villig til å vurdere noe som helst, selv å gi opp kaffe. Mens slutte kaffen vil ikke direkte at du skal gå ned i vekt, kan det hjelpe på ulike måter.

Hvordan du drikker det

Hvordan du drikker kaffen din kan spille en stor rolle i hvordan usunn det er for deg. Har du mange kopper spesialitet kaffe en dag eller bruk for mye krem ​​og / eller sukker? Hvis ja, gi opp på disse tingene i kaffen din kan hjelpe deg å miste vekt mer enn bare å gi opp kaffe.

Appetitt

Mens kaffe kan hjelpe undertrykke appetitten på en svært kortsiktig nivå, kan det faktisk øke cravings. Serier sier at kaffe øker kortisolnivået, et hormon som forteller kroppen din til å konsumere mer av din energi butikker, og gir deg lyst til å spise mer.

Expert Insight

Eksperter er forvirret på hva, akkurat, gjør kaffe til vekten din. Mayo Clinic bekrefter at forskning på koffein og vekt er ikke-konkluderende. Det ser ut til at de største effektene av å slutte kaffe på vekt er knyttet til indirekte bivirkninger, for eksempel mindre sukker, mer energi eller lavere stress.

Virkningene av kaffe på High Blood Pressure

Effekten av kaffe på blodtrykket har vært gjenstand for mye forskning og betydelig uenighet. Eksperter på området er ikke i avtale og vitenskapelige studier ofte motsier hverandre om hvorvidt kaffe faktisk øker blodtrykket, men en ting er avtalt .: Hvis du lider av høyt blodtrykk, er målet å senke blodtrykket, og konsumere koffein er motstridende til dette formål.

Hypertensjon Definert

Hypertensjon refererer til mengden blod pumpes av hjertet og motstand hvis ansikter reise gjennom blodårene dine. Et anslag 50 millioner mennesker i USA har høyt blodtrykk, øker risikoen for koronar hjertesykdom, hjerneslag og hjertesvikt. Hypertensjon tar mange år å materialisere seg, noen ganger ikke viser noen symptomer i det hele tatt. Det er lett oppdages og kan behandles med livsstilsendringer.

Kaffe og koffein

Mengden koffein i kaffe varierer etter merke og produsent. I gjennomsnitt inneholder en kopp espresso mest koffein, ca 185 mg per skudd. Drypp kaffe er neste, med 115-175 mg per kopp, og deretter presset med 80-135 mg per kopp. Pulverkaffe inneholder omtrent 65-100 mg per kopp og koffeinfri kaffe inneholder 3-4 mg per kopp, litt mindre for umiddelbar koffeinfri.

Bivirkninger av koffein

Vanlige bivirkninger av koffein inkluderer takykardi eller rask puls, hjertebank, søvnløshet, rastløshet, nervøsitet, skjelvinger, hodepine, magesmerter, kvalme, oppkast, diaré og diurese. Disse effektene oppstår ved forskjellige mengder av forbruk, avhengig av individuell fysiologi; noen mennesker er rett og slett mer følsomme for koffein enn andre. Inntak av koffein har potensial til å øke systolisk blodtrykk med 3 til 13 mm Hg og diastolisk blodtrykk med 4 til 13 mm Hg. Folk uvant å konsumere koffein oppleve en midlertidig, men sterk, økning i blodtrykket. For å se om kaffe hever blodtrykket, få blodtrykket tatt før, og igjen 30 minutter etter, forbruk av kaffe.

Motstridende forskning

En langtidsstudie av hvite menn støttet av National Institute on Aging og gjennomført av Johns Hopkins forskerne konkluderte med at kaffe inntak økte risikoen for å utvikle høyt blodtrykk, men også konkludert med at kaffedrikkere var mer sannsynlig å drikke alkohol og røyke sigaretter, noe som gjør det uklart om kaffen var årsakssammenheng i utviklingen av tilstanden. Harvard forskere publiserte resultatene av en langtidsstudie av kvinner i Journal of American Medical Association i 2005, noe som indikerer at kaffeinntak kan beskytte dem mot å utvikle høyt blodtrykk, men forbruker koffein i form av cola økt risiko for hypertensjon. Kvinner som drikker i overkant av seks kopper kaffe per dag hadde en lav risiko for hypertensjon, men de som drakk mindre enn tre hadde en høy risiko. Det må tas hensyn til andre risikofaktorer i livsstil av folk som utvikler hypertensjon.

Kaffe vs Cola

Det er uklart hva komponent av cola påvirker blodtrykket; sukret eller diett cola både produsere lignende resultater. Ifølge en Harvard University studie, kvinner som drikker mer enn én brus per dag er 44 prosent større sannsynlighet for å utvikle høyt blodtrykk da kvinner som konsumerer store mengder kaffe eller mindre enn en brus daglig. Den største risikoen er for kvinner i alderen 43-71. Forskning er ikke avgjørende for menn.

Virkningene av kaffe på blodsukkeret og vektøkning

Virkningene av kaffe på blodsukkeret og vektøkning


Forbruk av kaffe, selv koffeinfri, kan ha en negativ effekt på vekttap mål, samt å øke insulinresistens. Kaffe kan utløse mat cravings, forårsaker du å ta inn flere kalorier enn du trenger. Hvis du bruker mye kaffe hele dagen, og har funnet det vanskelig å gå ned i vekt, kan det være lurt å vurdere å sparke kaffe vane.

Koffein og Appetite

Koffein inntak har vært knyttet til hypoglykemi, en lav-blodsukker tilstand. Lavt blodsukker kan føre til en følelse av ørhet, svette, og panikk. Kroppens reaksjon på lavt blodsukker er å kreve mat med høyt sukker og karbohydrater. Fordi mat med høyt sukker og karbohydrater inneholder ofte tomme kalorier, vil blodsukkeret stige, men raskt krasje, forårsaker en syklisk respons av høy-kalori mat cravings hele dagen.

Koffein og GABA

Koffein er blitt vist å redusere hjernenivåer av GABA (gamma-aminosmørsyre), en nevrotransmitter, og aminosyre som regulerer stress og følelser, spesielt angst. Mangel på GABA kan føre til en følelse av tristhet eller angst, som i sin tur kan utløse emosjonell spising.

Kaffe og mat Cravings

Ingredienser som finnes i både koffeinholdige og koffeinfri kaffe har vist seg å øke utskillelsen av kortisol, kroppens stresshormon. Kortisol utløser kroppens "fight or flight" respons, økt puls og blodtrykk, samt varsle kroppen til å ta inn mer energi. Dette resulterer i mat cravings, spesielt for søtsaker og matvarer høy i karbohydrater. Studier har vist at langvarig heving av kortisol nivåene øker magefett, en tilstand knyttet til hjerte-og karsykdommer og diabetes.

Kaffe og Blood Sugar

En rekke studier har vist at koffein bidrar til insulinresistens, en tilstand der bukspyttkjertelen produserer insulin, men har ikke lenger evnen til å bruke den effektivt. Insulinresistens resulterer i forhøyede nivåer av blodsukker eller glukose, noe som øker risikoen for utvikling av type II diabetes og hjertesykdom.

Hvordan å drikke kaffe for å miste vann vekt

Hvordan å drikke kaffe for å miste vann vekt


Bortsett fra smaker stor, legge noen sprette til din skritt i morgen og gjøre kontoret livet bare litt mer utholdelig, kaffe kan også hjelpe deg å kaste vann vekt. Dette skyldes hovedingrediensen av kaffe - koffein - som fungerer som et diuretikum; dermed hjelpe fjerne overflødig vann vekt fra kroppen din. Før du vurderer kaffe for å miste vann vekt, konsultere legen din - vann vektøkning kan indikere en rekke helseproblemer.

Hvordan å drikke kaffe for å miste vann vekt

drikke kaffe om morgenen. Dette kan dempe sult og redusere cravings for matvarer som forårsaker vannretensjon. Unngå å drikke for mye - særlig hvis du vanligvis ikke drikker kaffe eller koffeinholdige drikker.

Bruk en sukker erstatning og fettfri melk i kaffen. Unngå creamers og sukker.

Drikk kaffe før trening. Noen studier tyder på at å drikke en kopp kaffe før trening øker energi og utholdenhet og også hjelpemidler i lipolyse (fettforbrenning) og avgivelse av vann vekt. Ikke drikk mer enn en kopp kaffe og sørg for å holde deg hydrert med vann også.

Drikk mer vann som du drikker kaffe. Dette kan ikke virke intuitivt, men vann faktisk klarer væskeretensjon, stimulerer vannlating og rids kroppen av salter og giftstoffer, og dermed hjelpe lindre overflødig vann-restvekt. Drikk minst åtte glass vann om dagen.

Hint

  • Vanlige kaffedrikkere vil ikke kaste vann vekt fra kaffe bruk like lett som ikke-kaffedrikkere.
  • Forbruker for mye kaffe kan ha uheldige bivirkninger, føre til helseproblemer og er ikke anbefalt.

Hvorfor kan du ikke ta jern piller med kaffe?

Jern piller er en nødvendighet for folk som sliter med jernmangel. Jern er en viktig del av de proteiner som bærer oksygen gjennom blod til ulike deler av kroppen. Det hjelper også regulere cellevekst.

Betydning

Det er ingen umiddelbar fare for å ta jern piller med kaffe og det er trygt å gjøre det. Hvis du tar jerntabletter for å korrigere en jernmangel, kan det være en langsiktig risiko hvis du bruker kaffe med jern piller hver dag.

Potensiell

Kaffe kan påvirke opptaket av jern fordi den inneholder polyfenoler. Hvis kroppen din ikke absorbere jern fra pillene dine, så din jern kan få svært lav. Andre stoffer som kan forstyrre jern absorpsjon omfatter kalsium, fiber og soya.

Effekter

Hvis strykejernet blir for lavt, kan det hende du må gå til legevakten for blodoverføring. Andre symptomer på alvorlig anemi inkluderer brystsmerter, problemer med å puste, lav energi, blek hud og en rask hjerterytme.

Betraktninger

Annen mat og drikke som inneholder polyfenoler er te, vin, sjokolade og valnøtter. Bør også unngå meieriprodukter på grunn av kalsium, hele korn på grunn av fiber, nøtter, soya og visse frukter og grønnsaker.

Forebygging / løsning

For å øke jernopptaket, ikke ta jern piller mindre enn en time eller to timer etter at du bruker noen av de ovennevnte matvarer. Du kan også ta pillen med stoffer som bidrar til å absorbere jern, kjøtt proteiner og vitamin C.

Advarsel

Du bør alltid konsultere legen din før du tar jern piller. For mye jern kan være giftig og selv dødelig, så det er viktig å ha dine hemoglobinnivå sjekket for å se hvor mye, om noen, jern du trenger.

Hvordan Curb Kaffe Cravings

Hvordan Curb Kaffe Cravings


Listen over vanlige avhengighet inkluderer sjelden kaffe; Imidlertid, kan det være den vanligste avhengighet av alle. Den morgenen kopp kaffe er ofte ansett som nødvendig for å starte dagen og våkne opp, og kan også smitte over til flere kopper i løpet av dagen. Hvis du prøver å sparke din vane, er det noen måter du kan dempe dine krav.

Hvordan Curb Kaffe Cravings

Ween deg av kaffe sakte for å bidra til å redusere koffein cravings. Begynner å blande koffeinfri kaffe i din vanlige miksen, og legger til litt mer hver uke frem til alt du drikker er koffeinfri. Smaksløkene vil aldri merke forskjellen, og ditt behov for koffein vil veldig sakte avta, redusere hodepine, irritabilitet og tretthet som kommer med koffein tilbaketrekning.

spise fem eller seks små måltider gjennom dagen, og pass på at du inkluderer minst en proteinkilde i hvert måltid. Å spise flere ganger vil bidra til å kontrollere blodsukkernivået og sørge for at kroppen din har en konstant energikilde, bidrar til å hindre at koffein krasj som gjør kroppen din vil ha en kopp joe.

Drikk rikelig med vann og får regelmessig mosjon for å skylle koffein fra systemet så raskt som mulig. Vann og mosjon også bidra til å øke din energi og bekjempe tretthet forårsaket av koffein tilbaketrekning. Hvis du er vant til vanlige kaffepauser i løpet av dagen, ta en rask spasertur i stedet.

Bytt ut en varm kopp kaffe med en varm kopp grønn te. Grønn te har en fantastisk smak, og tilbyr et løft av energi, men er også full av antioksidanter og flavonoider som er bra for helsen din.

Hint

  • Husk at kaffe cravings er virkelig cravings for koffein, så unngå å erstatte din daglige kaffe med brus eller andre koffeinholdige drikker.

Hvordan velge en sunn kaffe drikker

Står på telleren av din lokale kaffehus kan være en utfordring hvis du prøver å se din vekt. På den ene siden du ønsker å bestille hva du liker og hva som smaker godt. På den annen side, har du kanskje hørt at kaffedrikker kan ha store mengder kalorier i dem. Følg disse tipsene for å sørge for at kaffe drikke ikke har tilsvarende en dag er verdt av kalorier i det, men likevel smaker godt.

Hvordan velge en sunn kaffe drikker

•  Bestill din kaffe drikke med skummet melk og redusere fett kalorier i det. Kaffedrikker er laget med helmelk eller halvt om halvt som standard. Helmelk og halvt om halvt kan ha svært store mengder fett i dem. Du kan komme rundt dette hinderet ved å bestille din latte med skummet melk i stedet. Hvis du bestiller en vanlig kaffe, sørg for at du ikke ta halvt om halvt eller vanlig fløte. Se etter ikke-meieri, fettfri creamer i stedet. Hvis du bare må ha smaken av flere fett creamers, deretter bruke en del halv og en halv og en del fettfritt Creamer.

Velg sukkerfrie smakssirup. Hvis du liker smaken av hasselnøtt eller karamell så gå for det. Bare vær forsiktig og vet at noen av de smaks sirup er sukker-fri og noen er ikke. Du kan noen ganger se forskjell av fargen på pumpene på flaskene. Du kan ta dette sukkeret skjærespissen et skritt videre ved hjelp av kalorifrie søtstoffer i stedet for sukker for å holde kaffen drikke vennlig for midjen.

Bestill en liten kaffe drikke. Hvis du foretrekker å ha din kaffe med den fulle smaken av fett og sukker, men fortsatt ønsker å gjøre det sunnere for deg da bare velge en mindre størrelse. Selv en drink med mye kalorier kan gjøres sunnere ved å drikke mindre av det. Noen ganger bare å ha smaken av drikken er nok til å tilfredsstille en craving for det uten å måtte drikke hele greia.

Drikk kaffe gjennom et sugerør for å gjøre det sunnere for tennene. Hvis din kaffe har sukker i det, hver slurk du tar vasker som sukker over tennene. Ved hjelp av en halm vil tillate sukker for å omgå tennene og bevare sin helse ved å sende kaffen rett til halsen din til å svelge.

Hint

  • Ikke stole på kaffehuset viser alle størrelser av drinker som er tilgjengelige. Noen kafeer holde mindre størrelse kopper bak disken, men du må be dem fra barista.

Effekten av koffein i kaffe

Kaffe er en svært populær drikk for mange mennesker. Den koffein i kaffe hjelper folk holde seg våken, siden det er et sentralstimulerende. Men effekten av koffein i kaffe går langt utover bare å holde en person våken. Koffein påvirker nesten alle deler av legemet på en eller annen måte, med både positive og negative utfall. Men trenger koffein inntak til å være i moderate mengder, som for mye fører til flere problemer. Den akseptabel mengde kaffe inntak per dag er 500 mg til 600 mg per dag, eller rundt fire kopper kaffe, for å unngå problemer knyttet til over forbruk av koffein.

Effekter

Koffein er et sentralstimulerende, noe som fører til en økning i hjertefrekvens, elev dilatasjon og innstramming av musklene. Det fører til en frigjøring av adrenalin i kroppen, noe som utløser den personen til å føle seg våken og løfter humøret.

Fordeler

Når konsumert i moderate mengder, kan koffein fra kaffe har en positiv effekt. Det forbedrer atletisk ytelse når forbrukes før treningsøktene. Det holder folk våkne når de er lei. Koffein virker å kontrollere vekten, redusere smerte og åpne opp bundne luftrom. Det er spesielt gunstig for personer med kronisk utmattelse. Koffein er den viktigste aktive ingrediensen i mange slankepiller. De medisinske fordelene av koffeinholdige kaffe inkludere reduksjon av risiko for personer med høy risiko for leversykdom, liten reduksjon i risiko for type 2 diabetes og reduksjon av symptomene på astma. Det øker også mental årvåkenhet, øker effekten av smertestillende medikamenter og øker muskelstyrke.

Risiko

For mye koffein fra kaffe alene eller en kombinasjon av kilder, er farlig å jevne den sunneste person. Det kan føre til hjertebank, skjelving og konsentrasjonsproblemer. Det fører også til søvnforstyrrelser og søvnløshet. Andre symptomer på koffein overbelastning er hodepine, angst, halsbrann, høyt blodtrykk, kvalme og rask puls. Sørg for å overvåke koffein inntak fra alle kilder for å unngå problemer med koffein overbelastning. Hvis noen av disse symptomene, redusere inntak av koffein for å løse problemet.

Betraktninger

Koffein er vanedannende. Dette betyr at når legemet blir vant til inntak av koffein, blir det avhengig av den til å fungere. Fjerne koffein deretter resulterer i abstinenssymptomer. Koffein tilbaketrekning symptomer inkluderer hodepine, tretthet, angst, kvalme, irritabilitet, muskelstivhet og hetetokter og frysninger. Sakte redusere koffeinholdige kaffe inntak reduserer sannsynligheten for disse symptomene.

Advarsel

Personer med hjerteproblemer trenger å diskutere koffein inntak med sin lege eller kardiolog. Forbruker koffein er farlig for personer med visse hjertelidelser.

Kaffe og tidlig overgangsalder

Mange forbinder overgangsalder med sine symptomer som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger, søvnproblemer og tretthet. Menopause er en naturlig del av enhver kvinnes liv. For de fleste kvinner, oppstår menopause på et tidspunkt etter at levetiden målet med å få barn er blitt oppnådd. For noen, men kommer overgangsalderen tidlig. Mange faktorer er knyttet til tidlig overgangsalder, inkludert røyking og kaffe forbruk. Mens studier bekrefter røyking er en gjerningsmann knyttet til tidlig overgangsalder, er det ingen enighet om hvilken rolle kaffe forbruk.

Menopause

Menopause markerer opphør av menstruasjonssykluser i en kvinnes liv. De fleste kvinner inn i overgangsalderen i deres midten til slutten av 40-tallet selv om det er dokumentert tilfeller av kvinner inn i overgangsalderen i 20-årene. (Se referanse 2). Kvinner som går inn menopause før fylte 45 er i tidlig overgangsalder (Se referanse 1).

Tidlig menopause Risiko

Flere faktorer fremskynde utbruddet av overgangsalder, inkludert røyking og en diett høy i fett og kolesterol (se referanse 3). Tidlig overgangsalder øker helserisikoen forbundet med noen sykdommer og tilstander, inkludert osteoporose og iskemisk hjertesykdom. Motsatt kan utbruddet av tidlig overgangsalder beskytte kvinner mot brystkreft (Se referanse 1).

Kaffe og tidlig menopause

Forskere fra Institutt for allmenn og samfunnsmedisin ved Universitetet i Oslo, Norge, gjennomført en forskningsstudie for å fastslå livsstilsfaktorer som er involvert med utbruddet av tidlig overgangsalder. De livsstilsfaktorer inkludert røyking, alkoholforbruk og koffein forbruk. Studien involverte 2123 postmenopausale kvinner født i 1940 eller 1941. Resultatene indikerer drikker kaffe bidrar ikke til tidlig menopause. Andre studier tyder drikker kaffe kan faktisk bidra til å beskytte mot tidlig menopause (se referanse 1).

Ikke alle forskere er enige med de ovennevnte funnene. To andre studier utført i 1998 og 2002 tyder på at kaffeinntak bidrar til tidlig menopause (Se referanse 3).

Kaffe og overgangsalder

Kaffe er ekstremt høy i koffein, som kan ha ulike negative effekter på en kvinnes kropp. Studier indikerer kaffe og andre koffein drikker kan faktisk forverre menopausale symptomer som angst, hetetokter, søvnløshet og bentap (Se Referanse 2). Andre studier bekrefter postmenopausale kvinner som drikker kaffe er mer sannsynlig at lider av mer alvorlige symptomer enn sine menopausal kolleger som ikke drikker kaffe (se Reference 3).

Koffein øker kortisolnivå. Cortisol er kjent som stresshormon. Koffein er også blitt forbundet med tretthet og interfererer med absorpsjon av viktige mineraler, herunder magnesium, kalium, kalsium og jern. Drikker kaffe i overgangsalderen har vært knyttet til utviklingen av Parkinsons sykdom i post menopausale kvinner (Se Referanse 2).

Konklusjoner

Det er ingen klare bevis kaffedrikking er positivt assosiert med tidlig overgangsalder. Noen studier viser at det er ingen sammenheng, mens andre indikerer kaffedrikking spiller en rolle i tidlig overgangsalder. Men det er ikke noe argument om virkningen av kaffedrikking på kvinner i overgangsalderen. Menopausale kvinner som konsumerer kaffe er mer sannsynlig å oppleve ubehagelige bivirkninger forbundet med overgangsalderen.

Den koffein i kaffe vs Pop

Den koffein i kaffe vs Pop


Koffein er et sentralstimulerende som gir deg den ekstra boost når du drikker kaffe eller brus. Men, koffein kan også bidra til angst, hodepine og rastløshet. Ulike brygger kaffe og forskjellige merker av brus varierer i mengden av koffein den inneholder. Sjekk koffein innholdet i kaffe og pop du drikker og vurdere å kutte ned på koffein dersom du tar i mer enn 500 mg per dag.

Coffee

Koffein innholdet i kaffe kan variere hver dag, selv om det er fra samme sted fordi faktorer som sliping, steking og brygging påvirker koffein innhold. Bruk koffein innhold som en guide for daglig inntak. Brus, på den annen side har den samme koffein-innhold på grunn av sin enhetlige fremstillingsprosesser.

Typer

Kaffen kommer i koffeinholdige og koffeinfri alternativer. Men koffeinfri kaffe fortsatt inneholder koffein. Kaffe er naturligvis koffein så for å gjøre koffeinfri, koffein er fjernet enten ved den sveitsiske vannmetoden, som fjerner omtrent 95 prosent av koffein, eller kjemisk oppløsningsmiddel-metoden, som fjerner 97 prosent av koffein i kaffebønner. Koffein-fri brus egentlig ikke inneholder koffein.

Koffein i kaffe

En 8 oz. kopp pulverkaffe inneholder 27 mg til 173 mg koffein, men en kopp koffeinfri har bare 2 mg til 12 mg koffein. For sterkere kaffe, en 8 oz. brygget kopp inneholder 95 mg til 200 mg koffein. For de som liker kaffe fra kaffebarer, en 8 oz. vanlig kaffe på Starbucks inneholder 160 mg koffein, og Dunkin 'Donuts' vanlig kaffe har 103 mg.

Koffein I Soda Pop

Noen brus, for eksempel 7Up, Sprite, Fanta (alle smaker) og Mug vørterøl, ikke inneholde koffein. En kan av Coca-Cola Classic, Coke Zero, kirsebær cola og diet Coke alle inneholder 35 mg koffein, men diet Coke eller Coke med kalk har 45 mg. En kan av Pepsi har 38 mg koffein. Brus spretter som inneholder mer koffein er Dr Pepper (41 mg), Mello Yello (53 mg), Mountain Dew (54 mg) og Vault (71 mg).

Betraktninger

Hvis du velger mellom kaffe og brus for en drink uten koffein, har du flere alternativer i brus. I gjennomsnitt inneholder brus mindre koffein enn kaffe, men kaffe inneholder også antioksidanter fordeler som brus ikke gjør. Uansett hva du velger, er det best å drikke med måte.

Koffeinfri kaffe Health Information

Koffeinfri kaffe Health Information


Ingen tvil om det meste av den moderne verden vi lever i er koffeinholdige. Foruten brus, kaffe er big business, men mange kaffedrikkere finne seg å bytte fra en vanlig kopp o 'Joe til koffeinfri for en rekke personlige grunner. Men koffeinfri virkninger helse like mye som vanlig kaffe.

Fordøyelsesproblemer

Prosessen med å fjerne koffein fra Robusta bønner øker syrenivå, som så i sin tur kan bidra til eller forverre acid reflux sykdom (GERD), halsbrann eller magesår. De diagnostisert med disse forholdene bør redusere sitt inntak av koffeinfri kaffe.

Kolesterol

De naturlige oljer produsert under koffeinfri bønne prosessen inneholde diterpenes, kjemikalier som stimulerer fettsyre produksjon som kan øke risikoen for hjerteinfarkt hos enkelte individer. Koffeinfri øker mengden av LDL (dårlig) kolesterol i de utsatt.

Bone / Joint Health

Koffeinfri kaffe syrer kan bidra til tidlig debut av demineralisering av beinmateriale (osteoporose) og negativt påvirke leddene ved å øke risikoen for å utvikle revmatoid artritt (RA). Omvendt, forbruker te i de samme mengder som daglig koffeinfri kaffe reduserer denne risikoen betydelig.

Synet

Den høye surhet i koffeinfri kaffe øker intraokulært trykk bak øynene, noe som øker risikoen for å utvikle (eller bevegelse) glaukom i de diagnostisert med tilstanden. Venstre ukontrollert, glaukom kan føre til for tidlig og varig blindhet.

Kreft

Koffeinfri kan inneholde spormengder av det kjemiske additiv metylenklorid, som brukes til å størkne og fjerne koffein. Denne kjemiske ikke bare har skadelige effekter på sentralnervesystemet, men er knyttet til flere kreft i lungene, magen og tarmene.

Kaffe og Ménières sykdom

Kaffe og Ménières sykdom


Ménières sykdom er en indre-øret tilstand som kan føre til hørselstap, vertigo og tinnitus, ifølge Mayo Clinic. Effektene av Ménières sykdom kan bli forverret ved å forbruke koffein, inkludert kaffe.

Effekter

Ifølge Mayo Clinic, de stimulerende egenskaper av koffein, inkludert det som finnes i kaffe, kan forverre symptomene på Ménières sykdom. Dette inkluderer å lage ringe forbundet med tinnitus mer uttalt.

Identifikasjon

Ifølge Loyola University Health System, koffein virkninger Ménières sykdom ved å forårsake innsnevring av blodårene i hjernen og indre øret. Dette bidrar til opphopning av endolymphatic væske, som ligger bak effekten av tilstanden.

Forebygging

The Mayo Clinic anbefaler å unngå kaffe. Men University of California i San Diego Medical Center antyder at personer med Ménières sykdom bør prøve å kutte koffein.

Andre endringer

I tillegg til å unngå koffein, kan folk med Ménières også rådes til å unngå MSG, røyking og stress, og for å begrense salt og ta diuretika, muligens sammen med andre medisiner, ifølge Mayo Clinic.

Intervensjon

Personer med Ménières bør arbeide med en lege for å skape en effektiv behandling plan for å håndtere sine symptomer. Dette er viktig for å målrette de typer av effekter og alvorlighet at hver enkelt lidende erfaringer.

Hvordan detox fra kaffe

Hvordan detox fra kaffe


For noen mennesker, kan kaffe blitt en vanedannende daglig vane som er vanskelig å slutte. Hvis du finner deg selv i stand til å drikke kaffe i moderate mengder, så kan det være et tegn på at kroppen din har blitt vant til konstant tilførsel av koffein og det er behov for å bo energi og våken hele dagen.

Avslutte drikker kaffe cold turkey har vært forbundet med alvorlig hodepine, tretthet og humørsvingninger. Dette er fordi kroppen din har blitt avhengig av koffein. Det kan være nedslående å oppleve disse smertefulle bivirkninger når du prøver å gjøre noe bra for kroppen din. En langsom overgang fra den koffeinholdige drikken kan være å foretrekke for mange mennesker fordi det kommer uten uønskede bivirkninger (som kan være svært ubehagelig og vare en uke eller mer).

Hvordan detox fra kaffe

•  Finne ut hvor mye kaffe du for øyeblikket drikker. Skal du ha to kopper i morgen etterfulgt av en jevn strøm av påfyll i løpet av dagen? Få en grunnlinje slik at du kan se hvor du kan begynne å kutte. Det vil også være nyttig for å spore den tiden av dagen du begynner å drikke kaffe om morgenen og omtrentlig tid du har din siste kopp hver dag.

Sett din daglige kaffe timeplan med en mindre, endret tidsplan. For eksempel, hvis du finner deg selv å drikke fem kopper i løpet av dagen, kan du prøve å banke det ned til tre kopper. Spre din kaffe forbruk utover dagen slik at du kan fortsatt holde en jevn strøm av koffein i systemet for å unngå de ekle bivirkninger. Hvis du drikker kaffe fra 08:00 om morgenen til 03:00 på ettermiddagen, la den nye endret tidsplan for å passe inn i det tidsrommet.

begynne å legge koffeinfri kaffe til din vanlige kopper. Fortsett å drikke din endret tidsplan for kaffe, men kutte koffein ned til tre fjerdedeler av normal mengde, og legger til en fjerdedel koffeinfri kaffe til koppen. Prøv dette for et par dager og deretter gå ned til halv koffeinfri og halvparten vanlig kaffe for enda et par dager. Gradvis redusere mengden koffein hver dagene før du drikker utelukkende koffeinfri kaffe hele dagen.

Stopp drikker kaffe. Når du er nede på 100 prosent koffeinfri kaffe på en daglig basis, er det trygt å slutte å drikke kaffe uten noen uønskede bivirkninger. Hvis du liker å ha en varm drikke i hånden hele dagen, kan du holde deg til koffeinfri kaffe eller prøv nipper til urtete i stedet.

Hint

  • Hvis du finner deg selv opplever hodepine eller andre uønskede bivirkninger under avvenning off prosessen, litt øke inntak av koffein før kroppen blir vant til endringen.

Kaffe bivirkninger kvinner

Kaffe bivirkninger kvinner


Kaffe er en drikk laget av bakken bønner av kaffe anlegget. Det er en veldig populær drikk; ifølge International Coffee Organization, er kaffe den nest mest omsatte vare bak petroleum. Imidlertid inneholder kaffe den naturlige stimulerende koffein, så vel som andre stoffer som følger med visse risikoer og bivirkninger. Studier har vist at disse risiko og bivirkninger er av spesiell bekymring for kvinner.

Moderasjon

Legene er enige om at kaffe er trygg når konsumert i moderate mengder. Det betyr ikke mer enn én eller to kopper per dag. Men ifølge opplysninger samlet av National Coffee Association i USA, Inc., amerikanerne forbruker i gjennomsnitt 3.56 kopper kaffe per dag. Noen studier har også identifisert kaffedrikkere som bruker så mange som 10 eller 15 kopper daglig.

Leverkreft

I sin bok, The Truth About Koffein, forfatter Marina Kushner sier at kaffe inneholder stoffer som har vært knyttet til leverkreft. Kaffe inneholder polyaromatiske hydrokarboner, aldehyder, sulfider og tannic syrer, og alle disse midler har vist seg å fungere som kreftfremkallende i leveren.

Fertilitet

Kushner siterer en studie som involverer 3000 europeiske kvinner i fem land som knytter kaffe forbruk med fertilitetsproblemer. I studien, tok kvinner med koffein forbruk i overkant av 500 mg per dag 11 prosent lenger tid å bli gravid. En annen studie utført av National Institute of Environmental Health Sciences fastslått at kvinner som forbrukes bare én kopp kaffe per dag var halvparten så sannsynlig å bli gravid. På grunn av disse og andre studier, har National Institute of Child Health and Human Development rådet kvinner som prøver å bli gravide til å redusere sine koffein forbruk.

Abort

Kaffe forbruk har vært assosiert med økt risiko for spontanabort hos gravide kvinner. En 1996 studie rapportert i epidemiologi som spores 3000 gravide kvinner konkluderte med at daglig inntak av tre eller flere kopper kaffe brakt med seg en høyere risiko for spontanabort. Denne undersøkelse fastslått at spontanabort risikoen forbundet med koffein er større enn den som er knyttet til stoffer som alkohol og nikotin.

Fibrocystic brystkreft svulster

Noen studier har også knyttet koffein med veksten av fibrocystic brystsvulster. Selv om disse svulstene er godartet, kan de bli ganske smertefullt. De kan også tjene til å kamuflere veksten av ondartede svulster, og som sådan, kan de utgjøre en svært reell helserisiko.

Koffein og p-piller

Kushner diskuterer forskning tyder på at kvinner som tar p-piller eliminere koffein mindre effektivt enn de som ikke gjør det. Av denne grunn, kan bivirkningene forbundet med denne stimulerende være mye større for de kvinner som er på pillen.

Hvordan å drikke kaffe etter Brain Surgery

Avhengig av årsaken til hjernekirurgi - stoke, svulst, skade - kan utvinning være annerledes og gjenoppta normale aktiviteter som å drikke kaffe kan ta tid. I noen tilfeller vil rehabilitering være nødvendig å forbedre motoriske ferdigheter og koordinasjon som trengs for å utføre enkle oppgaver som drikkevann. I andre tilfeller, kan evnen til å svelge bli påvirket, og krever en annen type rehabilitering.

Hvordan å drikke kaffe etter Brain Surgery

•  Begynn med en tom kaffekopp, og har noen du stoler med deg. Fordi din hukommelse eller motoriske ferdigheter som trengs for drikking kan være kompromittert etter hjernekirurgi, er det best å ha noen med dine sikkerhetsmessige grunner. Bruk de tre R metodikk for å mestre oppgaver (Review, øve, Repeat).

Gjennomgå tiltak som kreves for å heve koppen til munnen med en omsorgsperson. Se dem som de demonstrere oppgave fra begynnelse til slutt. Bryt prosedyre ned i en serie av mindre oppgaver - å ta tak i koppen, løfte koppen oppreist, bringer koppen til munnen, vippe koppen å tillate væske å flyte, svelge, tilbake koppen til en flat overflate.

Øve rekke små oppgaver, utgir seg for å bruke en kopp først, deretter bruke en tom kaffekopp som du normalt ville bruke på en jevnlig basis. Ha vaktmester korrigere eventuelle feil du kan gjøre, som varm kaffe kan forårsake brannskader hvis sølt på avdekket områder av kroppen din.

Gjenta handlingen før det trer i minnet, og du kan utføre oppgaven uten å måtte tenke på det. Øv handlingen med din vaktmester med og uten kaffe i koppen til din vaktmester er tilfreds med at du har mestret oppgaven.

Hint

  • Koffein er ikke anbefalt i de tidlige stadier av utvinningen fra hjernekirurgi som det fjerner vann fra kroppen og øker risikoen for forstoppelse eller hard avføring avføring. Stramming etter hjernekirurgi på noen måte kan føre til komplikasjoner. For mer informasjon om påvirker av koffein, bør du kontakte lege.