Digidexo.com

krem for gnagesår mellom lårene

Progesteron krem ​​for overgangsalder

Som overgangsalderen nærmer seg, kan en kvinne begynner å oppleve fysiske symptomer på grunn av hennes kroppens redusert hormonproduksjon. Ifølge Dr. Nisha Jackson, forfatter av "The Hormone Survival Guide for perimenopause," progesteron mangel er den vanligste av alle hormonmangler hos kvinner i overgangsalderen. Progesteron, i krem ​​eller gel form, kan være tilpasset blandet på et apotek til en legens anbefaling, eller en kvinne kan velge en naturlig form for progesteron krem, tilgjengelig over disk.

Timing

Progesteron krem ​​anvendes i to vanlige måter. Den første innebærer å påføre kremen på huden på den 14. dagen i en kvinnes menstruasjonssyklus, og fortsetter å bruke det daglig i 14 dager. Den andre metoden instruerer kvinnen å bruke kremen hver dag unntatt for dager når hun har sin periode. Kvinner med mindre alvorlige overgangsplager kan ha nytte av den første metoden, og kan redusere antall dager til så få som to eller tre, hvis ønskelig.
For kvinner som opplever intense hetetokter, nattesvette eller hjertebank, kan den andre metoden for å søke progesteron krem ​​for en lengre regime være oppmerksom på. I tillegg kan kvinner som har gjennomgått en kirurgisk hysterektomi fordeler av en lengre søknadsperioder.

Søknad

Jackson anbefaler å påføre mellom 20 mg og 60 mg progesteron krem, to ganger om dagen i opptil 14 dager. Siden hormonet kommer inn i kroppen gjennom huden absorpsjon, områder der blodårene er nærmere hudens overflate er optimale. Disse omfatter den indre del av armene, i ansiktet, nakken og det indre området på lårene.
Naturlig progesteron kremer er ikke så sterk som resept progesteron kremer, så mer kan være nødvendig hvis du søker en over-the-counter krem.

Symptomreduksjon

Etter å ha startet en progesteron søknad regime, kan du føle deg roligere og du kan oppleve færre humørsvingninger samt færre depressive episoder. Som hormonet regulerer sunt blodsukker, kan mat cravings avta. Jackson rapporterer også at kvinner på en progesteron rutine kan føle seg mindre oppblåst og kan beholde mindre vann. Søvn kan bli bedre hvis du tidligere led av søvnløshet; men hvis din progesteron dosen er for høy for dine behov, kan du oppleve overdreven søvnighet.
Noen kvinner kan oppleve småblødninger mellom perioder eller deres menopausale symptomer kan øke i alvorlighetsgrad, selv om dette bare kan være en midlertidig bivirkning. Noen plagsomme bivirkninger fra progesteron krem ​​bruk bør rapporteres til legen din.

Kremer for å bli kvitt Gynecomastia

Gynekomasti er en tilstand kjennetegnet ved en unormal utvidelse av brystvev hos menn. Ofte forårsaket av ujevn hormonnivåer, nemlig mellom testosteron og østrogen, en subtil til markert hevelse i brystet utvikler seg over en tidsperiode. For noen menn, kan dette føre til en viss brystet ømhet og selv smerte. Selv om behandling ikke er nødvendig for denne tilstanden, fordi den utgjør ingen virkelige helserisiko, mange menn søke behandling for å bøte på utseendet av brystet.

Testosteron Cream

En type produkt som ser ut til å bli stadig mer populært i behandlingen av gynecomastia er testosteron kremer. Siden kroppen din kan være mangelfull i testosteron, kan kremer som inneholder denne spesielle hormonet bidrar til å balansere ut de hormonelle nivåer av kroppen din. For noen menn, kan daglig aktuelle programmer av testosteron gå en lang vei å faktisk redusere størrelsen på brystvevet, så snakk med legen din om du bruker denne type produkt for behandling av din tilstand. Se etter en testosteron konsentrasjonsnivå på mellom 2 prosent og 5 prosent for best resultat.

For å bruke krem, bare bruke mellom 1 og 2 g til magen, brystet, skuldre, armer eller pungen. Egentlig er pungen et ideelt sted, da absorpsjonen av testosteron er større innenfor dette området av kroppen. Imidlertid varierer mengden med konsentrasjonen av testosteron og bruksområde, så sørg for å følge instruksjonene på emballasjen før du bruker produktet. Når anvendt, anbefales det at du lar området tørt før påkledning. Du ønsker å gi lotion nok tid til å absorbere inn i huden; På få minutter er alt det virkelig tar å tørke. Men, kan det være lurt å vurdere å påføre kremen på kvelden, siden morgenen kan være et rush for noen mennesker. Over tid bør du begynne å merke en endring i størrelsen på brystvevet.

Follow-Up

Når du bruker noen form for testosteron krem ​​for å behandle gynecomastia, sørg for å ha regelmessige kontroller med legen din for å bedre overvåke helsen. Leger bør være i stand til å måle nivået av testosteron i blodet. Selv om du er ute etter å øke mengden av dette hormonet i systemet ditt, du fortsatt vil ha det innenfor en normal, sunn rekkevidde. Ikke gjør det, kan det føre til alvorlige bivirkninger, som for eksempel høyt blodtrykk, depresjon, angst og prostataproblemer. Det kan også føre til at du opplever hodepine, svimmelhet, dårlig fordøyelse og hudirritasjon (nemlig i området av programmet).

Når du bruker en gel, unngå å bruke til pungen som det kunne irritere huden på dette området av kroppen. I denne situasjonen, holde seg til armer, skuldre, bryst og mage.

Andre behandlinger

Dersom testosteron krem ​​unnlater å gi noen betydelige resultater, må du snakke med legen din om andre former for behandling. Tamoxifen og raloxifen er to av de mest vanlige. Selv om disse medisiner er ofte brukt i behandling av kreft, har menn sett en minsk i størrelsen på brystvevet med bruk av disse stoffene.

Den eneste andre metode for behandling gynecomastia er kirurgi, slik som mastektomi og fettsuging. I disse kirurgiske prosedyrer, er brystvev eller bryst fett fjernet fra kroppen. Dette kan ofte redusere størrelsen på brystet, slik at for et mer naturlig utseende.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for infertilitet

Noen ganger, kan barnløshet skyldes en kvinne ikke å ha nok progesteron. Bruken av en progesteron krem ​​kan hjelpe til i å bringe progesteron til et passende nivå for unnfangelse. Men ufruktbarhet kommer sjelden ned til en enkelt faktor, og det er ikke ofte en quick-fix tilnærming som induserer en graviditet. Egentlig, ifølge Mayo Clinic, kan barnløshet være vanskelig å diagnostisere; det kan være kvinne, mann eller en kombinasjon av de to som påvirker parets manglende evne til å unnfange.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Gjør dette før du tar noen skritt for å behandle mulig infertilitet. Hvis du har problemer med å bli gravid, kan det ha noe å gjøre med progesteron-nivå, eller bare delvis på grunn av din progesteron nivå. En lege vil kunne diagnostisere hvorfor du opplever et problem, og styre deg mot den ideelle metoden for optimal gjødsling.

Hvis det er funnet at progesteron er en faktor, gjelder 1/4 ts. progesteron krem ​​på kroppen din. Hvis du har funnet hormonnivået gjør det vanskelig for deg å bli gravid, bør programmet starte på dagen etter din menstruasjon syklus er avsluttet.

Switch bruksområder hver 2 til 3 dager. Påfør kremen på brystet, magen, innsiden av lårene eller din indre armer. Bytt områder som du bruker progesteron krem. Dette skyldes effekten transdermal krem ​​kan ha på huden din. Mye som et depotplaster, bør bruksområdet veksle gjennom hele dens bruk.

Bruk progesteron krem for ca 3 uker av den første måneden, og deretter slutte å bruke for å gi kroppen en pause. Du egentlig supplere progesteron nivå av kroppen din med kremen, så nivået vil naturligvis endre som du normalt ville tilnærming og erfaring menstruasjon.

Begynn å bruke kremen igjen på dagen etter menstruasjon syklusen er avsluttet, med de samme prinsippene i programmet. Fortsett å bruke kremen i ca 3 måneder.

Snakk med legen din dersom du har blitt gravid for å sørge for at progesteron krem du bruker kan brukes under graviditet. Noen progesteron kremer har ingredienser som kanskje ikke nødvendigvis trygt for bruk mens en kvinne er gravid.

Bivirkninger av Steroid Kremer for Eksem

Bivirkninger av Steroid Kremer for Eksem


Aktuell steroid kremer, også ofte referert til som kortikosteroider, er en av de lengste etablerte behandlinger for hud tilstand eksem. Bruke en steroid krem ​​til huden påvirkes av eksem kan lindre kløe og tørrhet assosiert med denne tilstanden, slik at huden til å helbrede. Imidlertid har steroid krem ​​bruk flere potensielle bivirkninger, spesielt med langvarig bruk.

Skin Tynning

Hud tynning, også kjent som hudatrofi, er kanskje den vanligste bivirkning av steroid krem ​​bruk. Sjansene for å utvikle tynne eller skjøre huden med steroider er økt hvis du bruker en høyere potens av krem ​​eller hvis du bruker en steroid krem ​​for en lengre periode. Folk på et høyere risiko for å utvikle hudatrofi inkludere eldre og personer med allerede tynn hud. Ansiktet og ryggen av hendene er de områdene av huden mest utsatt for atrofi med steroid krem ​​bruk.

Contact Dermatitis

Kontakteksem viser til hudsykdommer - typisk utslett eller hud betennelse - som utvikler seg når huden din kontakt noe du er allergisk mot. Steroid krem ​​har flere komponenter som kan ofte føre til kontakteksem hos disponerte individer. Du kan være allergisk mot steroider, eller konserveringsmidler eller lanolin stoffer i steroid krem. Sjansene for å utvikle kontakteksem som følge av steroid krem ​​bruk er økt hvis du har en historie med allergier.

Rosacea

Ganske ironisk, kan steroidkremer fungere som enten en årsak eller en kur for huden tilstand rosacea. Hyppigst påvirker ansiktet, og mer utbredt blant kvinner enn menn, rosacea forårsaker rødhet og kløe rundt kinn, nese, panne og hake. Hvis du bruker steroid krem ​​på ansiktet som en eksembehandling, være klar over kremen potensial til å forårsake rosacea, særlig hvis du er kvinne, lyshudet og i alderen 30 til 60 - alle risikofaktorer for rosacea.

Cushings syndrom

Cushings syndrom kan være forårsaket av absorpsjon av steroid kremer inn i kroppen din. Komplikasjoner av Cushings syndrom inkluderer høyt blodtrykk, bentap og - i noen tilfeller - utvikling av diabetes. Ifølge Mayo Clinic, kan Cushings syndrom utvikles dersom kroppen din er utsatt for høyere nivåer av hormonet kortisol på lang sikt. Stoffer i kortikosteroider har en lignende effekt på kroppen din som forhøyede kortisolnivåer.

Progesteron krem ​​for behandling av Ovarian cyster

Cyster på eggstokkene, et vanlig problem blant mange kvinner, kan behandles gjennom riktig bruk av progesteron krem. Mange er kjent med Dr. Lee forskning som populariserte bruken av progesteron krem ​​for behandling av denne sykdommen.

Definisjon

Progesteron er et hormon som produseres naturlig i kroppen under menstruasjon og graviditet. I form av en krem, kan det anvendes for å behandle en rekke kvinnelige problemer, inkludert ovariecyster, brystkreft, PMS og symptomer på menopause.

Skjemaer

Progesteron krem ​​er tilgjengelig både over disk og på resept skjema. Selv om over disk versjonen kan kjøpes uten en lege besøk, er resepten skjema ofte mer kostnadseffektivt.

Hvor skal man søke

Kremen kan brukes på noen del av kroppen som har rikelig med blodstrømmen, inkludert håndflatene, fotsålen, bryst, mage og lår. Det absorberes i fettceller og deretter overføres til blodet.

Ved å bruke

Førti milligram av Kremen skal påføres begynner på dag seks av en kvinnes syklus, med dag én være den første dagen av mensen. Den skal brukes til dag 20, og deretter behandling bør stoppe før dag seks av hennes neste periode. Dette bør fortsette i flere måneder.

Ta kontakt med din lege

Som alltid er det viktig å rådføre seg med legen din før du starter noen form for behandling, herunder progesteron krem.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

Noen ganger kan en lege foreskrive progesteron krem ​​eller gel for en kvinne som opplever unormalt lange menstruasjon. Hva denne kremen gjør er behandle unormal blødning som kommer fra livmorveggen. Denne behandlingen kan ta et par måneder å vise resultater, men kan være effektive for noen kvinner.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

•  Snakk med legen din. Før du noen gang prøvd å behandle langvarige perioder, bør du snakke med legen din. En unormal menstruasjonssyklus kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand som rett og slett en langvarig periode.

Påfør progesteron krem til det angitte område av kroppen. Avhengig av hvilken type av progesteron krem ​​du bruker, vil legen angi området (eller områder) der du skal bruke kremen. Noen produkter er administrert direkte til vagina, mens andre vil veksle mellom rumpeballene, innsiden av lårene, magen, håndledd, indre armer eller nakke. Du vil mest sannsynlig bruke en "applicatorful" på hver administrasjon, som er et forhåndsbestemt beløp angitt i pakken.

Fortsett å bruke progesteron krem som anvist. Vanligvis vil legen din foreslå å bruke progesteron supplement for totalt seks programmene, administrere krem ​​til kroppen din annenhver dag.

Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen endring i din periode som kan dosen må endres. Din lege vil vanligvis foreskrive en 4 prosent konsentrasjon for å behandle avvik i en kvinnes menstruasjon. Når denne behandling ikke fungerer, kan han velge å øke dosen til en 8 prosent løsning.

Påfør konsentrasjon til legemet å følge den samme applikasjons anbefaling (annenhver dag i totalt seks applikasjoner).

Hint

  • Prøv å bruke krem ​​eller gel på samme tid hver dag.
  • Det anbefales å bruke kun disse kremer og geleer som inneholder progesteron gjennom en resept.

Hvordan bruke naturlig progesteron krem ​​for å oppnå hormonbalanse

Trenger du å gjenopprette hormonbalanse? Mange kvinner opplever hormonelle svingninger som wreak ødeleggelse på deres eksistens. De opplever ett eller flere av følgende forhold: forferdelige PMS, humørsvingninger, kviser, hårtap, hirsutisme, mangel på energi, uforklarlig vektøkning, hodepine og søvnløshet. Vi er kondisjonert til å tro at hormonelle problemer er normalt, og bare en del av livet. I virkeligheten er mange kvinner ute av hormonbalanse og problemet med hell kan behandles ganske enkelt med en kombinasjon av vitex og naturlig progesteron krem.

Bruksanvisning

•  For å begynne å oppnå hormonbalanse, må du forstå syklusen din. Du bør ha 28 eller 29 dager mellom periodene. Hvis sykluser er kortere (færre enn 27 dager) eller lengre (større enn 32), er dette en svært sannsynlig tegn på at hormonene dine ikke fungerer som de skal, selv om du ikke har andre symptomer (humørsvingninger, kviser, hodepine, etc. ) Først finne ut når du har eggløsning. Gjør dette ved å sjekke cervical mucus (CM). (Du trenger ikke å faktisk føler inni kroppen din, bør du legge merke til det når du bruker toalettet.) CM bør være av en eggehvite konsistens i noen dager før eggløsningen. Når du ikke lenger produserer denne type CM, kan du anta at du har hatt eggløsning. Denne informasjonen er viktig for de neste trinnene. Vær oppmerksom på, hvis du er ute av balanse, er det fullt mulig at du ikke produserer levedyktige egg, eller muligens ikke eggløsning i det hele tatt. Uansett, hvis du følger disse prosedyrene, bør du fortsette eggløsning i løpet av ca 6 måneder, muligens før.

Begynn å ta 600mg Vitex per dag i første halvdel av den månedlige syklus som neste skritt for å få hormonene i balanse. Vitex er en urt som finnes på de fleste helsekost og vitamin butikker. Det har blitt funnet å regulere kvinner hormoner, og mange kvinner som trodde de var infertile har rapportert å bli gravid etter å ha tatt denne urten for 6 måneder til 1 år. Når du har eggløsning (eller tror du gjør), slutte å ta Vitex den måneden og gå videre til neste trinn. Hvis du virkelig ikke kan fortelle om du har eggløsning, stoppe Vitex på dag 15.

På dagen etter antatt eggløsning, begynne å bruke aktuell naturlig progesteron krem. Vær på vakt, må det være USP naturlig progesteron krem, gjerne en anbefalt av Dr. John Lee. Han var en nyskaper i dette feltet, og hans nettside går i detalj om fordelene ved naturlig progesteron krem. Han trodde helhjertet at progesteron krem ​​føre til fullstendig hormonbalanse. De fleste av de naturlig progesteron kremer på markedet kommer i en pumpe og har en konsistens som lotion. For de første månedene, trykk på pumpen helt ned to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om natten. Sørg for å gni det godt inn, og roter hvor du setter den på kroppen din slik at du kan unngå over metning på ett sted. Stopp bruk etter 14 dager, slik at du kan få mensen.

Fortsett disse trinnene for omtrent et år for å sikre hormonbalanse. Målet er å bli frisk, slik at du kan slutte å ta Vitex og bruke progesteron krem ​​alle sammen, og la kroppen din til å produsere hormoner riktig på egen hånd. Men når en kvinne blir peri-menopausen (slutten av trettiårene, begynnelsen av førtiårene), kan naturlig hormon erstatning trenger for å bli en livsstil.

Tips og advarsler

  • Bruk en kalender for å kartlegge din syklus, inkludert når du tar Vitex, når du har eggløsning, når du bruker progesteron krem, etc.
  • Ikke bruk wild yam krem. Det er ikke det samme som naturlig progesteron krem ​​og kroppen vil ikke anerkjenne den.
  • Sørg for å rotere de områdene du bruker krem ​​på kroppen din. Ellers vil du oversaturate et område, og det vil ikke bli absorbert som det skal være.
  • Mange kvinner rapporterer å bli gravid etter å ha fulgt disse prosedyrene. Hvis du prøver å oppnå graviditet, flott! Hvis ikke, kan du bruke nøye prevensjon.

Aktuelt kremer for Omskjæring Pain Relief

The American Academy of Pediatrics, eller AAP, anslår at 1,2 millioner nyfødte guttebarn blir omskåret i USA hvert år. Omskjæring er et valgfritt alternativ som foreldre gjør for sine barn på grunn av religiøse, kulturelle, sosiale eller hygieniske grunner. Ifølge Omskjæring Resource Center, ble før 1980 anestesi ikke brukes fordi spedbarn smerte ble avvist av det medisinske fellesskapet. De siste årene har AAP har bestemt at smertelindring bør gis. En aktuell krem ​​er ett alternativ for omskjæring smertelindring.

Typer

Lidokain, prilokain og tetrakain er typer kremer som brukes for smertelindring. En eutektisk blanding av lokalanestetika, kjent som EMLA, er den vanligste typen av aktuell krem ​​brukes på spedbarn under omskjæring. Denne vannbasert krem ​​inneholder en kombinasjon av lidokain og prilokain.

Effektivitet

I henhold til AAP, betyr preparatet ikke lindre alle smerte forårsaket av den kirurgiske fremgangsmåten, men har vist seg å minske det under enkelte faser av prosessen. Kremen skal påføres minst en time før de omskårne for å gi mest nytte. Studier har vist at babyer som ble behandlet riktig med EMLA under omskjæring hadde mindre økning i hjertefrekvens og gråt for en kortere periode enn babyer som ikke fikk EMLA, indikerer kremen gi noen smertelindring.

Betraktninger

The National Institute of Child Health and Human Development konkluderte med at smertestillende kremer som EMLA bør vurderes når andre metoder for smertelindring er ikke tilgjengelig

Lidokain kremer inkludert EMLA kan forårsake hud fargeendringer og irritasjon. I sjeldne tilfeller har aktuell smertestillende kremer vært knyttet til blå-baby syndrom. Imidlertid, i henhold til NICHD, gir nåværende data tilstrekkelig bevis for at en enkelt dose av preparatet er trygt for påføring på huden til nyfødte.

Informert beslutning

Det er slutt avgjørelsen av den overordnede til å bestemme om å ha sin sønn omskåret, og hvilken type smertelindring vil bli brukt under omskjæring. Vite fordelene og risikoen ved alle alternativer for å gjøre en utdannet beslutning om hva som er best for barnet.

En diett for å miste vekt i lårene

Det er ikke mulig å gå ned i vekt i lårene alene. Når du mister vekt, mister du inches overalt i forskjellig grad. Du kan målrette lårene å bygge og / eller tone lårmusklene. Men for å redusere mengden av fett samlet seg rundt lårene du må redusere all-around kroppen-fett prosentandel.

Grunnleggende

Body-fett prosentandel representerer mengden av vekten som skyldes fett. Senke kroppen fett prosentandel er hva vekttap handler om. For denne dietten din trenger for å innføre færre kalorier inn ditt system enn hva kroppen din trenger, og tvinger kroppen til å brenne sine fettreserver for å kompensere for kaloriunderskudd. Så igjen, bør du ikke gi kroppen din så få kalorier som til å satse det inn i sult modus som presser stoffskiftet og faktisk gjør vektøkning mye enklere. Du må balansere den ene ytterligheten mot den andre, ikke bare for kalorier, men for næringsstoffer i tillegg. Du trenger en lav-kalori, ernæringsmessig balansert kosthold.

Ernæringsmessig balanse

Målet er å kutte kalorier ikke næringsstoffer. Frata kroppen av noen av de næringsstoffene den trenger bare tjener til å komplisere din helse og faktisk kan utløse krav som kan sabotere dine vekttap mål. Omtrent 50 prosent av kostholdet ditt må være karbohydrater. Karbohydrat er nesten synonymt med hjernen mat. Uten nok karbohydrater i kosten, har hjernen din til å ty til avledning av energi fra sin beredskaps drivstoff kilde - protein. Og mens hjernen kan kjøres på protein ikke går i tillegg. Til tross for hypen rundt low-carb dietter, det er ikke at å spise karbohydrater fremmer vektøkning. Det er den type karbohydrater du spiser som kan oppmuntre dette problemet. Staven til komplekse karbohydrater som har en lav til moderat glykemisk indeks (et mål på hvor raskt karbohydrater brytes ned i fordøyelse). Omtrent 25 prosent av kostholdet ditt bør være protein, viktig for helsen til nesten hver eneste celle i kroppen din. Og de resterende 25 prosent av kostholdet ditt bør bestå av fett. Men i likhet med karbohydrater, må du være oppmerksom på hvilken type fett du spiser. Ikke mer enn 7 prosent av fettinntaket bør være mettet. Mettet fett er ansett som de "dårlige" kolesterolet skapende fett. Mono og flerumettede fettsyrer er ansett som de "gode" kolesterolet gende fett. Å få mellom 25 og 35 gram fiber daglig er også viktig for rensing fordel at fiber har å tilby. Og om kosten for vekttap matvarer med et høyt fiberinnhold tendens til å være svært tilfredsstillende i små porsjoner, noe som kan dempe kalori inntaket. Du må også være oppmerksom på å få den daglige anbefalte mengder av vitaminer og mineraler som også spiller en viktig rolle i kroppens helse.

Calorie Balanse

Bruk ressursen nedenfor for å finne et estimat av kroppens basal metabolic rate. Din BMR representerer antall kalorier kroppen din trenger til drivstoff sine mest grunnleggende funksjoner, for eksempel å slå ditt hjerte og pust. Ditt daglige kaloriinntak bør ikke være mindre enn dette, eller du risikerer å sulte kroppen din. Du må også beregne kroppens daglige totale kaloribehov (en kombinasjon av din BMR pluss antall kalorier kroppen din trenger for å utføre sine rutinemessige fysiske aktiviteter). For dette kan du bruke Harris Benedict formel nedenfor. Ditt daglige kaloriforbruk bør ikke overstige dette nummeret eller vil du ikke gå ned i vekt.

Hemmorhoid krem ​​for å redusere ansikts Blushing

Flere forhold kan forårsake ansikts rødmende. Det er vanligvis knyttet til en hyperaktiv sympatiske system, som er en del av nervesystemet. Men det kan være forårsaket av en reaksjon på medisiner, rosacea, alkohol, høyt kolesterolnivå, høy feber, overgangsalder, krydret mat og raske endringer i temperaturen. Det finnes behandlinger for noen av forholdene, samt behandlinger som kan hjelpe med rødmende. En behandling er et hjem rettsmiddel å bruke hemorrhoid krem. Hemorrhoid krem ​​kan tone ned rødmende.

Rødmende

Når ansiktet rødmer, de små blodårene utvider seg og øke blodstrømmen i ansiktet, primært kinnene. Dette fører til en rødhet å spre seg over ansiktshuden og gir deg inntrykk av å ha et rødt ansikt. Det kan være pinlig å ha en lys rød i ansiktet i en alvorlig situasjon.

Når du føler ansiktet ditt bli varm og huden i ansiktet ditt svi litt, kan du begynne å føle seg flau, og dette kan øke rødhet og varme følelser i ansiktet ditt. Hvis du prøver å roe deg ned for å holde rødhet fra forming, kan dette hjelpe litt, men det kan ikke. Du kan trenge litt hjelp i å få rødhet og ut av kinnene. Du kan prøve forskjellige måter å behandle den rødmende for eksempel å sette en kald klut i ansiktet ditt med en gang, eller å gni litt hemorrhoid krem ​​inn kinnene og berørte områder.

Hemorrhoid Cream

Hemorrhoid krem ​​brukes vanligvis til å behandle hemorroider, krymping og beroligende betente nerver som forårsaker kløe, svie og smerte. Men hemorrhoid krem ​​kan nytte andre forhold også, blant annet når ansiktet rødmer eller blir rød.

Hvis du er utsatt for rødming, vurdere å bære hemorrhoid krem ​​med deg hvis du forventer at du vil være i en situasjon som vil motvirke den rødmende ansikt, slik at du kan behandle tilstanden med en gang.

Påføre et tynt lag med hemorrhoid krem ​​over din kinn og panne kan hjelpe krympe blodårene i ansiktet som har utvidet og forårsaket overflødig blodstrømmen til ansiktet ditt. Medisinen kan arbeide raskt på fartøy krymping for å gi deg rask lindring fra rødmende.

Hemorrhoid krem ​​kan også arbeide for å kjøle ned oppvarmet huden, noe som vil hindre varmen at de utvidede blodårer genererer fra forårsaker et annet problem, svette.

Plante enzymer for fordøyelsen og galleblæren

Plante enzymer for fordøyelsen og galleblæren


Fordøyelsesenzymer bryte ned partikler av mat for kroppen å bruke som energi. Leveren og bukspyttkjertelen er ansvarlig for å produsere fordøyelsesenzymer, i henhold til klinisk sykepleier konsulent Phyllis Balch er "Resept for Nutritional Healing". Personer med fordøyelsen og galleblæren lidelser kan ønske å ta supplerende fordøyelsesenzymer for å bedre opptaket av mat næringsstoffer og lette fordøyelsesbesvær. Plantebaserte enzymer skiller seg fra andre fordøyelsesenzymer i at de ikke er avledet fra en dyrekilde.

Papain

Den papaya frukten inneholder et enzym kalt papain. Ifølge Balch, papain bryter ned fett, karbohydrater og protein molekyler. Papain hjelpemidler i galleblæren helse og fordøyelseskanal helse. Galleblæren er ansvarlig for oppbevaring av galle som produseres av leveren. Personer som har galleblæren lidelser eller som ikke lenger har en galleblæren kanskje ikke har nok lagret galle for å fordøye fett lett. Papain bidrar til å fordøye fett og reduserer arbeidet i galleblæren. Dette enzymet er tilgjengelig i tyggetabletter som tas til hvert måltid.

Bromelain

Ifølge University of Maryland Medical Center, er enzymet bromelain finnes i ananas og er ofte brukt til å behandle dårlig i Sør- og Mellom-Amerika. Bromelain er et proteolytisk enzym, noe som betyr at det bryter ned protein molekyler. Den fordeler bromelain gir for å hjelpe halsbrann og fordøyelseskanal opprørt er forbedret når det kombineres med et fordøyelses blanding. Siden bromelain ikke fordøye fett, har det liten nytte for de med galleblæren sykdommer. Imidlertid kan bromelain bidra til å redusere betennelse i hele kroppen når den tas på tom mage. Bromelain er tilgjengelig i kapselform i helsekostbutikker.

Lipase

Lipase og andre isolerte enzymer ble ofte solgt fra animalske kilder, men er nå ofte laget av plantekilder, ifølge University of Maryland Medical Center. Supplere din diett med lipase er spesielt nyttig for de som har en begrenset eller ikke-fungerende galleblære eller for de med cøliaki eller Crohns sykdom. Lipase er tilgjengelig i kapsel og tablett form. Barn bør ikke supplere med lipase eller følgende enzymer mindre regissert av en kvalifisert helse-utøveren.

Amylase

Fordøyelsesenzym amylase normalt utgitt i munnen og tarmene. Det er ansvarlig for å bryte ned karbohydrater. Supplere med plantebasert amylase gjør maten som skal predigested i magen for enklere absorpsjon i tarmen. Amylase forbedrer fordøyelsen av måltider som inneholder mye karbohydrater som brød, pasta, ris eller sukker. Amylase er ofte funnet i fordøyelsesenzymer blander og må tas med mat for å hjelpe på fordøyelsen.

Protease

Protease bryter ned proteiner og er vesentlig for fortsatt fordøyelses helse, ifølge Balch. Ufordøyd protein i tarmkanalen er forbundet med lekk tarm-syndrom, noe som gjør det mulig for matpartikler å unnslippe tarmen og inn i blodbanen. Protease er tilgjengelig i isolert form og i fordøyelsesenzymer blander.

Analgetisk antibakteriell krem ​​for Scar Incisions

Analgetisk antibakteriell krem ​​for Scar Incisions


Arr laget av snittene er best behandles ved en smertestillende antibakteriell krem, ifølge de fleste leger og kirurger. Ved hjelp av disse typer kremer vil bidra til å redusere infeksjon og hjelpe helbredelsen av såret. Noen hevder til og med å bidra til å redusere arret & rsquo; s utseende.

Hva gjør et analgetikum antibakteriell krem ​​gjøre?

Smertestillende antibakterielle kremer, på grunn av deres antibiotika ingrediens, hevder å lindre smerten av arr snitt, hjelpe påskynde snittet helbredelse og bekjempe infeksjoner som innsnitt leger.

Hvilke ingredienser er normalt i et analgetikum antibakteriell krem?

De aktive ingrediensene i analgetiske antibakterielle kremer vanligvis er Polymyxin B sulfat, neomycin, Pramoxine hydroklorid, Bacitracin sink og Capsaicin.

Hvordan bruker jeg smertestillende antibakteriell krem?

Følg legens etter kirurgi retninger, som vil avhenge av hvilken type snitt, størrelse, etc. Når du søker et analgetikum antibakteriell krem, holde området rent med mild såpe og vann og ren med hydrogen peroxide på en bomullsdott. Sjekk alltid med legen din for å sikre at du bruker riktig produkt. Noen mennesker er allergiske mot noen ingredienser i kremer.

Hvilke merker av smertestillende antibakterielle kremer finnes det?

Den mest populære merkevare av smertestillende antibakteriell krem ​​er Neosporin. Capzasin inneholder en naturlig ingrediens som bidrar til å helbrede mindre kutt og brannskader, og kan brukes som Neosporin. Bacitracin er et annet merke av smertestillende antibakteriell krem.

Bør jeg bruke smertestillende antibakteriell krem ​​med en bandasje?

Legen din vil sannsynligvis anbefale at du dekker arr snittet med smertestillende antibakteriell krem ​​og steril kompress og bruker sterilt medisinsk tape for å holde gasbind på plass. Etter et par dager til en uke, kan arret snitt gro ut i friluft. For å hindre smitte, fortsette å bruke kremen siden det har et antibiotikum ingrediens.

Dietter for voksne i deres 30-årene

Som du alder, går kroppen din gjennom endringer som resulterer i redusert produksjon av vitale vektkontroll stoffer som testosteron og thyroid hormon. Dette betyr at jo eldre du blir, jo mer streng du bør bli med kostholdet ditt for å opprettholde et ungdommelig nivå av leanness. Dessverre er det motsatte ofte er tilfelle, med dietter blir mer slakk som folk alder. Hvis du er i 30-årene og ønsker å slanke seg effektivt, forstår at det kan gjøres - men det vil ta litt innsats.

Slanking Selection

Velg en diett typen som er du mest sannsynlig å følge. Mens det er konstant uenighet om hvilken diett typen er "best" (lav-fett, lav-carb, high-protein), sannheten i saken er at den beste dietten er den du er mest sannsynlig å holde seg til religiøst for på minst 12 til 16 uker. Ikke gjør den feilen å gå sammen med mengden, velge en kjepphest diett som du vet at du har ingen sjanse til å holde seg til - velg noe som du har hatt tidligere suksess eller noe som du vet er riktig for din situasjon.

Slanking Compliance

Forstå at nøkkelen til vellykket slanking har lite å gjøre med den type diett du velger. Hva er mye mer relevant er hva slags mat du spiser mens du er på diett plan. Mål å konsumere så mange naturlige matkilder som mulig. Det betyr å unngå bearbeidet mat, sukker, hvitt mel elementer og andre "junk" mat mens du er på diett. I stedet for disse elementene, bør kostholdet bestå av litt mer enn frisk frukt, grønnsaker, magert kjøtt, hele korn og sunt umettet fett, uavhengig av hva kosthold typen du har valgt å forfølge. Stikker til naturlige matkilder og eschewing kunstige matvarer vil tillate deg å gå ned i vekt gradvis og naturlig. Som du allerede er i 30-årene, har du langt mindre spillerom for forbruker "jukse" måltider og andre junk mat, så det er best å omprogrammere din livsstil nå for å hindre muligheten for fremtidig sykdom fra fattige kosten valg.

Hva er best: piller, patcher eller Kremer for hormon erstatning?

Hormonerstatningsterapi blir ofte administrert ved bruk av lapper, kremer eller piller. Det har ikke vært nok studier som viser noe som er bedre; derimot, er enhver form for hormonbehandling som hjelper avta symptomene dine godt.

Betydning

Hormonbehandling brukes til å administrere overgangsalder og dens symptomer, slik som hetetokter, endringer i libido, og søvnløshet. Hormon erstatning er ment å gjenopprette en kvinnes østrogen og progesteron.

Typer

Hormonene kan gis gjennom piller, patcher eller kremer.

Identifikasjon

Kremer brukes til noen tynne hudområder, som de indre underarmene. Patches er plassert på et rent område av huden og erstattet en eller to ganger i uken. Pillene er tatt en gang om dagen, eller i henhold til en legens ordre.

Expert Insight

Etter å ha gjort sin egen test med pasienter, Dr. Jane Murray på www.virginiahopkinstestkits.com funnet ut at hennes pasienter ble reagere bedre å patcher og kremer i stedet for piller.

Fordeler

Hormonerstatnings ikke bare også avlaster symptomer på menopause, men også kan hindre bentap, og redusere risikoen for kreft i tykktarmen.

Advarsel

Hormonbehandling kan øke sjansene for å få slag, galleblæresykdom og høyt blodtrykk.

Dietter og øvelser for å miste vekt i lårene

Fat lårene kan være et problem når du kjøper et par skinny-leg jeans, men de kan være tonet i en total fitness plan som kombinerer kosthold og mosjon. En lav-fett diett hjelper med vekten. Kardiovaskulær trening, kombinert med vekttrening, modellerer og toner lårene.

Øvelser

Gjør lår reduksjon og toning del av et treningsregime som inkluderer solid vekttrening, kardiovaskulær trening og slanking. Sikt på å miste ett pund per uke og redusere kroppsfett med 20 til 27 prosent. Dette vil omfatte lårene. Mål din nåværende kroppsfett og omkrets på lårene. Bruk kardiovaskulær trening for å forbrenne fett. Stepper er en utmerket måte å jobbe på lårene, fordi det er rettet mot de rumpe musklene. Setemuskler er kroppens største muskelgruppe og vil brenne mest kalorier. For å trene baksiden av bena, hoppe på elliptiske trener, som engasjerer hamstrings på baksiden av lårene. Begge disse maskinene vil fungere på rumpe og lår. Ikke overexert, spesielt i begynnelsen. Holde innenfor et område på 60 til 70 prosent av den maksimale hjertefrekvensen vil tillate legemet å trekke sin energi fra fettceller. Mer enn dette, og at kroppen får sin drivstoffet fra sukker og protein.
Sculpt lårene ved å bruke veie trening. Vekttrening bør dekke alle muskelgruppene i lårene for å unngå muskel ubalanse og skade. Barbell knebøy og ben presser målrette firemannsrom. Gjør hamstring curls på en sittende curl maskin eller ligge på maskinen. Uansett, peker tærne nedover for å fullt engasjere hamstring. Bruk en sittende bortfører maskin å tone utsiden av lårene. Bruk adductor maskin og knebøy med manualer i begge hender til firmaet innsiden av lårene. En bonus er at de muskuløse lårene vil drive deg fremover når du kjører. Mer fart og utholdenhet bety lengre og raskere kjører. Gjør om tre sett av hver øvelse, med 12 til 20 repetisjoner i hver. Legg vekter hvis du gjør mer enn 20 reps.

Low-Fat Diet Tips

Planlegg en god diett for å gå sammen med øvelsen. Stick med en lav-fett diett. Bruk magre ingredienser i matlaging; vurdere å kjøpe pre-pakket kosthold måltider med kaloriene allerede telles. Mat kan være smaksatt med små mengder av fettrike matvarer som ost og bacon. Meieriprodukter, slik som yoghurt og melk, bør være lav i fett.

Hva som forårsaker plakk i blodårene?

Plakk i blodårene dine er en medisinsk tilstand også kalt åreforkalkning, som er forebygges og behandles. Å ha plakk i blodårene dine setter deg på et høyere risiko for sykdommer, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser, hjerteinfarkt og hjerneslag. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til plakk i blodårene dine inkluderer kosttilskudd og personlige vaner.

Blood Pressure

Hvis blodtrykket ditt er større enn det ideelle nivået av 120/80 mm / Hg, kan blodårene dine utvikle plakk raskere enn hvis du hadde normalt blodtrykk.

Diabetes

Type 2 diabetes kan føre til at blodårene til å bli betent, noe som kan gjøre det lettere for plakk å holde seg til innsiden av dem og bygge opp.

Diet

Hvis du spiser en diett som er høy i kolesterol, spesielt "dårlig" kolesterol (low-density lipoprotein), kan overflødig kolesterol i blodet føre til en økning av plakk i blodårene dine.

Genetikk

Hvis du har et nært familiemedlem som en forelder, besteforelder eller søsken med aterosklerose, er du mer utsatt for å utvikle denne tilstanden også.

Overvekt

Å være overvektig, spesielt hvis du er også inaktive, kan forårsake plakk å bygge opp i blodårene dine på grunn av en større mengde blod i kroppen din.

Røyking

Den nikotin du inhalerer når røyke tobakk kan skade blodårene dine, samt begrense dem, slik at plakk å bygge opp og potensielt blokkere en arterie.

Hvordan bruke kremer for å Burn Belly Fat

Hvordan bruke kremer for å Burn Belly Fat


Overdreven fett eller cellulitter på magen som gjenstår til tross for en rigid diett og mosjon regime er en grunn til bekymring, som det er usunt og skjemmende. Bli kvitt magefettet med cellulitter reduserende kremer som inneholder ingredienser som forbrenner fett, stram og fast i huden, til dramatisk flate magen. Mens cellulitt-reduksjon kremer er praktisk, de er effektive når du innlemme riktig påføringsmetode.

Hvordan bruke kremer for å Burn Belly Fat

•  Påfør cellulitt-reduksjon krem på magen to ganger om dagen, i morgen og kveld.

•  Masser cellulitt-reduksjon kremen over magen området for rundt 30 og 60 sekunder, i løpet av hvert program.

Tren regelmessig og innlemme et sunt kosthold, for å opprettholde de positive effektene av cellulitt-reduksjon krem.

Hint

  • Påfør cellulitt-reduksjon krem ​​bare på magen området påvirket av overdreven fett, som applikasjon på andre områder vil bryte ned lagret fett celler og flat huden.
  • Pass deg for falske cellulitt-reduksjon kremer og ta kontakt med lege for råd om å velge riktig krem.

Hva kan forårsake en summende i ørene?

Summende lyder i ørene kan være et forstyrrende ordensforstyrrelser og bli verre med tiden hvis venstre ukontrollert. Mange faktorer kan bidra til summende. Heldigvis kan noen hjemme rettsmidler også behandle den.

Identifikasjon

Kan ta en rekke soniske former summende lyder i ørene. Ringing, blåser, brøling og sizzling er bare noen av måtene folk identifiserer summende lyder i ørene.

Volume

Ear summende kan være forårsaket av akustisk traume eller høye lyder. Eksplosjoner, nærliggende skudd og høy musikk er høy-volum bidragsytere til akustisk traume.

Øreinfeksjoner

Øret infeksjoner kan også produsere summende lyder. En infeksjon kan produsere flytende og / eller betennelser i det indre øret, som ofte resulterer i summing.

Tinnitus

Tinnitus er den medisinske termen for summende lyder i ørene. Denne tilstanden kan være mild, varer bare noen få minutter av gangen, eller en mer langsiktig problem som skaper helsemessige forstyrrelser.

Forebygging / løsning

Effektive hjem behandlinger til øre summende inkluderer hvile; unngå koffein, alkohol og nikotin; å ta over-the-counter sinus medisiner som lindre lunger; og engasjerende i avslapping aktiviteter.

Medisin for å utløse en galleblæren angrep

Nesten 1 million amerikanere gjennomgå galleblæren kirurgi hvert år. Mens leger har kjent i årevis at alder, fedme, diabetes og flere svangerskap kan øke risikoen for galleblæresykdom, har forskere lært at visse legemidler kan utløse en galleblæren angrep. Kolesterolsenkende medisin, og østrogen og progestin, kvinnelige hormoner som brukes til å motvirke symptomene på overgangsalder, skape flere sjanser.

Risikofaktorer

For mye kolesterol kan føre til gallestein i galleblæren, og til å utløse en smertefull angrep. Dine gallestein sjansene øker med alder, fedme, flere svangerskap og diabetes. Forskning viser at hormonbehandling, p-piller og kolesterolsenkende medisiner også utgjøre betydelige risikoer.

Hormonbehandling

I 2005 lærte forskerne at postmenopausale kvinner som tar østrogen har en høyere risiko for galleblæren sykdom og kirurgi. Tar progestin, en annen hormonbehandling, ikke påvirker deres risiko.

Studien, en del av kvinner Health Initiative som avslørte farene ved hormonbehandling, fulgt 22.000 kvinner for inntil syv år. Forskerne delte kvinnene inn i to grupper, de som hadde hatt hysterectomies og de som ikke hadde. De med hysterektomier tok enten østrogen eller en placebo. Kvinner som ikke hadde hatt operasjonen fikk østrogen og progestin eller et placebo.

Kvinnene som tok østrogen alene hadde en 67 prosent høyere risiko for å få galleblæren sykdom eller som krever kirurgi. De som tar både hormoner økte sin risiko med 59 prosent. Kvinner som tar østrogen alene var også 80 prosent større sannsynlighet for å oppleve galleblæren betennelse. Når en gallestein blokkerer strømmen av galle, kan føre til betennelse. Pasienter som tok østrogen-gestagen kombinasjon hadde en 54 prosent økning i betennelse risiko. Østrogen pasienter også opplevd en 86 prosent høyere risiko for forming gallestein, mens kvinner tar kombinasjonsbehandling hadde en 68 prosent høyere risiko.

Østrogen endrer trolig arten av galle, noe som gjør det mer mettet og danner steiner som blokkerer galleblæren og sin kanal, noen ganger utløser betennelse, sier medforfatter av studien Dr. Robert B. Wallace, en epidemiologi professor ved Universitetet i Iowa College of Public Helse.

Kolesterolsenkende medisiner

Mens kvinner er tre ganger så sannsynlig som menn for å utvikle galleblæren sykdom, kan menn eskalere sin risiko ved å ta kolesterolreduserende medikamenter. Noen av disse stoffene, spesielt fibrater, kan stimulere dannelse av gallesten fordi de legger mer kolesterol til gallen. Legemidler som øker risikoen inkluderer gemfibrozil eller Lopid; fenofibrat, eller Tricor; og bezafibrat, eller Bezalip. Hvis du er bekymret for risikoen, snakk med legen din før du starter på noen av disse stoffene. Hun kan hjelpe deg veie medisin risikoer, sammenlignet med andre løsninger for menopause symptomer eller høyt kolesterolnivå.

Soppdrepende aktuelle kremer for Ringorm

Soppdrepende aktuelle kremer for Ringorm


Har ingenting å gjøre med ormer, er soppinfeksjon i huden tilstand som kalles ringorm så kalt på grunn av den karakteristiske røde ringformet utslett som vises på sunn hud. Flere over-the-counter (OTC) og resept-styrke aktuell kremer er tilgjengelige for å behandle ringorm. Tilstanden vises i ulike former, for eksempel fotsopp (tinea pedis), skrittsopp (tinea cruris); ringorm på kroppen (tinea corporis) og soppinfeksjon på huden på brystet, rygg og skuldre (tinea versicolor).

OTC og reseptbelagte kremer

OTC og reseptbelagte remedier ofte inneholde de samme aktive ingrediensene, men til en sterkere konsentrasjon i reseptbelagte medisiner, som brukes i mer alvorlige tilfeller. På grunn av mulige bivirkninger og legemiddelinteraksjoner, må de reseptbelagte varianter tas i henhold til legens retninger.

Butenafine

Butenafine er en resept bare krem ​​som påføres huden for å behandle ringworm av kroppen, fotsopp, jock kløe og soppinfeksjon på brystet, ryggen og skuldrene.

Ciclopirox

Ciclopirox er en resept bare krem ​​tilgjengelig under slike merkenavn som Loprox og Loprox TS. Det dreper og hindrer vekst av sopp og behandler ringworm av kroppen, fot, lyske, bryst, rygg og skuldre. Den er også tilgjengelig i en gel eller sjampo for å behandle seboreisk eksem i hodebunnen og i en neglelakk for å behandle ringworm av negler.

Econazole

Econazole er en presciption-bare aktuell krem ​​tilgjengelig under merkenavnet Spectazole. Det er foreskrevet for å behandle ringworm av kroppen, fot, bryst, rygg og skuldre.

Terbinafin

Terbinafin er tilgjengelig OTC og ved resept under merkenavnene Lamisil og Lamisil AT. Terbinafin påføres direkte på huden for å behandle ringworm av kroppen, fot og lyske, og av rygg, skuldre og bryst. I tillegg, blir det brukt til å behandle soppinfeksjoner i huden.

Mikonazol

Mikonazol er funnet i et bredt utvalg av soppdrepende kremer, noen OTC og noen resept. Merkenavn inkludere Fungoid, Lotrimin AF, Micatin, Micro-Guard, Monistat 1 og Neosporin AF.