Digidexo.com

urinveier kvinner rensing

Body Cleansing under graviditeten

Body Cleansing under graviditeten


Mens det er viktig å ta vare på kroppen din under svangerskapet, må du passe på at du er kroppen rensing på en måte som ikke vil skade barnet ved å unngå ukjente.

Fun Fact

Drikkevann er den mest effektive måten å rense kroppen din under svangerskapet. Drikk minst åtte 8-unse glass vann om dagen.

Advarsel

Unngå noen urte eller detox rette mens gravid. Ikke bare er disse rettsmidler ikke er vitenskapelig bevist at de fungerer, kan de ha ukjente effekter på barnet.

Typer

Kutte ut koffein, alkohol og nikotin er umiddelbare måter å kvitte kroppen for giftstoffer. I tillegg er ikke konsumere disse stoffene er bedre for barnet.

Betraktninger

Stikker til ikke-bearbeidet mat er en annen måte gravid kvinne rense kroppen sin. Hvis du ikke vet hva som er i det, ikke spis det.

Fordeler

Når du trener, svetter du, rensing av kroppen på den sikreste og mest naturlige måten. Trening også vil ha lagt fordeler for deg og babyen din.

Om Infeksjon Kvinne urinveier

Urinveisinfeksjoner oppstår i urinrøret, blæren og andre deler av urinveiene. Kvinner har en høyere risiko for å utvikle urinveisinfeksjoner enn menn. Kvinner bør oppsøke lege dersom de har urinveisinfeksjon symptomer.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med urinveisinfeksjoner opplever hyppige vedvarende oppfordrer til å urinere og en brennende følelse ved vannlating, og kan passere mindre mengder urin. Urinen kan bli blodig, skyet og sterkt luktende.

Årsaker

Mange kvinnelige urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier fra mage-tarmkanalen avslutter anus, kommer inn i urinrøret og reiser opp i urinveiene. E. coli er en viktig årsak til infeksjoner i blæren.

Risikofaktorer

Seksuell aktivitet kan irritere en kvinnes urinrør og øke sannsynligheten for at hun vil få en urinveisinfeksjon.

Komplikasjoner

Ubehandlet urinveisinfeksjoner kan føre til alvorlige infeksjoner i nyrene som kan forårsake permanent skade på disse organene. En gravid kvinne med en urinveisinfeksjon har en større risiko for å føde for tidlig eller å ha en baby med lav fødselsvekt.

Behandling

Kvinner med urinveisinfeksjoner som ellers er sunt kan være foreskrevet antibiotika behandling for et par dager. Tilbakevendende infeksjoner i urinveiene kan kreve lengre perioder med antibiotikabehandling.

Hvordan å gjøre en urinveis Cleanse

Hvordan å gjøre en urinveis Cleanse


Urinveisinfeksjoner er en av de vanligste helseproblemene i dag. De påvirker så mange som én 1 av hver 5 kvinner samt et betydelig antall menn. Symptomer inkluderer smertefull vannlating, trykket i blæren og sporadisk feber. Gjennomgår en urinveis rens ved å ta urte kosttilskudd og ved å spise en diett kan hjelpe deg å unngå nyre og urinveisinfeksjoner og fremme nyre og blære helse. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Planlegg din urinveis Cleanse

•  Velg et tidspunkt å gjøre urin rens som ikke vil påvirke din daglige rutine. Siden du skal drikke mye vann, vil du bli urinering ofte. Ikke gjør dette rens mens du reiser.

Vurder å gjøre et kolon rens og en parasitt rens før du begynner din urinveis rens. Du kan få bedre resultater. Les mer om disse renser på CureZone.com (se Ressurser nedenfor).

Velg en multi-vitamin før du begynner på rens. Mange vitaminer og næringsstoffer kan spyles ut når du drikker mye vann. Vitaminer laget av helt naturlige ingredienser kan være dyrere; men det er antatt at de er mer lett absorberes av kroppen.

Gjør Din urinveiene Cleanse

Drikk rikelig med vann under urinveis rens. Dette vil være nøkkelen til suksess. Mange alternative helseeksperter tror på å bruke "The Water Cure." Hver dag på "The Water Cure," du skal drikke din vekt i gram. For eksempel, hvis du veier 150 pounds, bør du drikke 150 gram vann - eller litt over en gallon.

Unngå koffein og alkohol under rens, samt alle typer raffinert salt. Disse elementene kan gjøre deg dehydrert.

Spis bare sunn, økologisk mat som ikke er bearbeidet, som frukt og grønnsaker, hele korn, fisk og andre magre kjøttpålegg. Unngå mettet fett, hydrogenert oljer og sukker.

Tips og advarsler

  • Før du starter noen form for kroppen rens, bør du kontakte legen din og diskutere mulige bivirkninger, samt fordelene. Dette gjelder spesielt hvis du blir behandlet for en bestemt medisinsk tilstand. Noen naturlige kosttilskudd kan samhandle negativt med reseptbelagte legemidler.
  • Avvikle rens og oppsøke lege umiddelbart hvis alvorlige bivirkninger, som gastrointestinale plager, blir for smertefullt.

Kvinner og nedre magesmerter

Kvinner og nedre magesmerter


Nedre magesmerter kan være tegn på en alvorlig tilstand. Noen av disse er spesifikke for kvinner og andre kan forekomme hos både menn og kvinner. Hvis du opplever magesmerter ledsaget av blødning fra skjeden eller endetarmen, oppkast eller smerter i nakke, skulder eller bryst bør du oppsøke øyeblikkelig medisinsk behandling.

Ektopisk graviditet / abort

Hvis du er eller kan være gravid og opplever smerter i nedre del av magen eller bekkenet, og du har også blødninger fra skjeden, kan du ha en graviditet utenfor livmoren eller være opplever en spontanabort. Ektopisk graviditet er en tilstand der dine befruktede egg implantater i en av egglederne eller et annet sted utenfor livmoren. Denne tilstanden krever umiddelbar medisinsk behandling og, avhengig av hvor langt du er i svangerskapet, kan det hende du trenger kirurgi. Abort, også referert til som spontan abort, er en tilstand der svangerskapet slutter og fosteret er utvist. Dette skjer vanligvis svært tidlig i svangerskapet.

Bekkeninfeksjon

Bekkeninfeksjon (PID) er preget av en konstant murrende smerte i nedre del av magen, sammen med utflod. PID er en bakteriell infeksjon i livmoren, eggledere og eggstokker. Det er vanligvis forårsaket av seksuelt overført sykdom som har spredt seg fra skjeden og livmorhalsen. Du bør kontakte legen din for behandling, som er antibiotika som doksycyklin og Flagyl.

Blærekatarr

Blærekatarr er en urinveis (blære) infeksjon som forårsaker mild smerte i nedre del av magen og smertefull, brennende vannlating. Det kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon, feminine hygieneprodukter, visse medisiner, sæddrepende produkter eller andre irritanter. Hvis infeksjonen forblir ubehandlet kan det spre seg til nyrene dine og skaper en svært alvorlig tilstand. Legen din kan forskrive et antibiotikum basert på den type bakterier som finnes i urinen din.

Menstruasjonssmerter

Nedre magesmerter under menstruasjon er en vanlig tilstand. Det kan begynne noen dager før mensen og vanligvis varer i to eller tre dager. Det kan behandles med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, eller legen din kan forskrive en sterkere smertestillende medikamenter. Plassere en varmepute på magen eller soaking i et badekar med varmt vann kan også hjelpe lindre smerten.

Endometriose

Endometriose er en tilstand der celler fra livmorslimhinnen befinner seg i andre deler av magen, utenfor livmoren. Fordi disse cellene fortsette å handle som normalt livmor vev, de produserer blod som kan hope seg opp, noe som fører til smerter og press. Du kan oppleve smerter under samleie, så vel som på andre tider. Komplikasjoner kan omfatte utvikling av bekken cyster eller tarmobstruksjon. Hvis tilstanden ikke reagerer på medisiner, for eksempel hormoner eller undertrykkende steroider, kirurgi kan være nødvendig.

Fibroids

Kvinner kan utvikle fibroids, som er unormal vekst av musklene i livmoren. Noen ganger kalt livmora steiner, skaper de en hard masse i livmorveggen. De er ikke-kreft og saktevoksende. De kan også føre til uregelmessig eller overdreven menstruasjonsblødning. Behandling kan inkludere hormonelle medisiner som p-piller, en D & C som er en skraping av livmorveggen, kirurgi for å fjerne fibroids. I alvorlige tilfeller en hysterektomi kan være nødvendig.

Andre betingelser

Andre forhold som fører til lavere magesmerter, som ikke er begrenset til kvinner omfatter blindtarmbetennelse, divertikulitt, tarmobstruksjon, nyrestein, ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, irritabel tarm-syndrom og forstoppelse. Konsultere legen din for diagnose og behandling.

Kolon Rensing behandling for IBS

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en omfattende begrep for en rekke sykdommer som påvirker mage-tarmkanalen. Det er beskrevet som kroniske magesmerter, oppblåsthet og irrasjonelle avføring. Personer som lider av IBS er ofte rammet av forstoppelse og diaré. Selv om mange behandlinger har lykkes roet symptomene på IBS, er kolon rensing på toppen av listene. Kolon rensing bidrar avgifte kolon påvirket av avfall og vil også tone tykktarmen, noe som er nødvendig for å unngå ubehag forbundet med IBS.

Hva er irritabel tarm syndrom?

Irritabel tarm-syndrom er en lidelse som rammer kolon. Det vises vanligvis i tidlig voksen alder og påvirker nesten dobbelt så mange kvinner som menn. Lider ofte klager over hyppig forstoppelse, uforklarlig diaré, smertefulle magekramper og overdreven gass. I en frisk persons fordøyelsessystemet, veggene i tarmen komprimere og slipp som mat beveger seg gjennom det. Hastigheten ved hvilken matvare trekk styres av sammentrekningene. Tarmen hos en IBS lidende bevege seg i en ikke-tids rytme, forårsaker ekstremt ubehagelig konsekvenser.
IBS ikke fører til mer alvorlige forstyrrelser, men er en kilde til kronisk tretthet og frustrasjon. Noen mennesker opplever symptomer på en finere skala og livskvalitet kan bli negativt påvirket.

Hva er Kolon Rensing?

Kolon rensing er ment å fjerne påvirket fecal materiale fra tarmen. Tarmen er utviklet for å naturlig rense seg selv, men noen ganger er det behov for hjelp, spesielt hvis du ikke får nok fiber eller lider av gastrointestinale problemer. Rensing kan redusere symptomene på IBS dramatisk, og noen ganger også eliminere dem helt. Avgifte kolon bidrar til å tone det, noe som gjør det mulig å unngå forstoppelse. En sunn kolon bør fjerne avfall fra kroppen så mange som tre ganger daglig.

Hvorfor er en rens Gunstig for IBS lider?

IBS lider er plaget med irriterende, noen ganger pinlig, og noen ganger ukontrollerbare symptomer. Når kolon er renset, vil mange av disse symptomene forsvinne. Fordi det er ingen giftstoffer igjen å blokkere utgivelsen av avføring, vil forstoppelse ikke lenger være noe problem. Når de dårlige toksiner er erstattet med gode bakterier, som gjør rensing, avfallsmateriale ikke lenger vil sitte i kolon forårsaker problemer for IBS lidende. Jo mindre tid avfall sitter i tykktarmen, jo bedre du føler og sunnere kolon.

Hva gjør en Colon Cleanse innebære?

Det finnes mange alternativer i kolon renset. Borte er de dagene av klyster. Mens de er fortsatt rundt, det er så mange flere alternativer tilgjengelig. De fleste renser tas oralt, enten gjennom piller, pulvere eller en kombinasjon av begge. En lege eller herbalist vil være i stand til å skreddersy en avtale som passer dine behov. Vær oppmerksom på eventuelle rens som lister Cascara Sagrada hvis du er gravid eller har hjertesykdom. Bentonitt leire kan anvendes i ren form for betydelig mindre penger enn mange av de populære renser.
Mens du går gjennom et kolon rens, er det avgjørende å opprettholde et rent kosthold. Ikke spis noen prosesser sukker eller høy-kalori mat, for eksempel rødt kjøtt. Sukker og fett føre til at giftstoffer for å trives. Å gjøre et kolon rens er en forpliktelse fordi det tar litt tid. Forvent å feste med programmet og kosthold for hele kurset.

Detaljene

En typisk rens er gjort muntlig, siden det er behov for å gå gjennom hele fordøyelsessystemet for å gjenopprette den naturlige funksjoner i kroppen din ved å avgifte og fjerne parasitter. Noen renser hevder å jobbe i så raskt som tre dager; noen jobbe saktere og mer grundig over span av en måned. Rens produktet skal være laget av alle naturlige ingredienser, som for eksempel bentonitt, som vil klamre seg til giftstoffer og frie radikaler i tykktarm og fjerne dem. Mengden av rens tas daglig avhenger rens du velger. Noen planer foreskrive et pulver tilsatt til vann to ganger daglig. Mange er rett og slett piller, drikke eller urtete tatt med måltider. Atter andre er tatt en gang, rett før sengetid til naturlig vanne systemet ditt mens du sover. En populær rens krever en fullstendig fast i ti dager, med de eneste væsker inge være vann og saft tilsatt lønnesirup.

Hvordan vet jeg at jeg trenger en Colon Cleanse?

Bare en lege kan diagnostisere IBS. Hvis du oppdager et mønster av forstoppelse etterfulgt av uvanlig diaré, overdreven gass, en oppblåst mage eller unormale magekramper, bør du oppsøke lege. Hvis han mistenker du har IBS, be ham eller en herbalist om et kolon rens.

Naturlige måter for kvinner over femti å miste vekt

Naturlige måter for kvinner over femti å miste vekt


Vektøkning er et problem som står overfor mange mennesker, og forsøk på vekttap kan føre til år med kamp og ulykkelighet. Kjepphest dietter og piller kan være fristende, men er ofte ineffektive, og når en motløs dieter gir opp, kan føre til mer vektøkning. Heldigvis finnes det mange trygge og naturlige måter å kaste de pounds. Kvinner over 50 kan ha spesifikke bekymringer som garanterer diskusjon med en lege, for eksempel bein og felles problemer, men et sunt kosthold og mosjon kombinert vil hjelpe slippe uønskede pounds og holde dem av.

Spise sunt

En av de enkleste og mest effektive, måter for alle å gå ned i vekt er ved å rense opp kostholdet. Unngå brus og godteri, og begrense inntaket av stekt mat. Prøv å spise mer grønnsaker, frukt og grønnsaker. Hvis truffet av trangen til å snack, slå til mat som selleri eller gulrøtter i stedet for sterkt bearbeidet snack mat eller kjeks. Husk, dette må være en langsiktig endring, ikke noe gjort for en uke eller to før du gir opp. Begrense kalorier hjelpemidler trygt og sunt vekttap betydelig, men må utføres med forsiktighet for å sikre at kroppen får nok næring til å fungere skikkelig. Riktig mengde kalorier avhenger av alder, nåværende vekt, høyde, kjønn og andre faktorer; eldre kvinner kan være lurt å spørre sin lege før du gjør noen betydelige endringer i kostholdet.

Trening

Øvelse ikke bare hjelpemidler vekttap, men kan også bidra til å gi mer energi og vitalitet. Det er et bredt utvalg av nyttige øvelser. Kvinner over 50 kan være lurt å vurdere lav-effekt trening, som for eksempel yoga eller pilates, for å hjelpe med fleksibilitet. Løfte vekter fordeler kvinner også, og kan ta opp bentetthet problemer. Selv noe så enkelt som å gå kan være til stor nytte for en ellers stillesittende kvinne. Igjen, konsultere med en lege anbefales for å ivareta sikkerheten. Hvis leddproblemer allerede eksisterer, kan trening uten forsvarlig omsorg forverre dem og føre til smerte eller skade. Ta vare før du tar fatt på en øvelse plan.

Forsiktig

Avhengig av nåværende vekt og aktivitetsnivå, kan kvinner over 50 lurt å rådføre seg med en lege før du starter en øvelse plan eller endre kostholdet sitt betraktelig for å unngå compounding eventuelle eksisterende helseproblemer. Leger kan anbefale visse kosttilskudd, slik som kalsium, avhengig av næringsinntak.

God ernæring og mosjon kombineres for å hjelpe til med sunn vekttap. Mange kjepphest dietter annonsere seg selv som sunn og naturlig, men juice faster og lignende dietter bør unngås da de kan føre til en alvorlig kaloriunderskudd, noe som kan føre til ytterligere problemer. Slankepiller og kosttilskudd er også best unngås. Appetittdempende midler kan virke fristende, men kan ha farlige bivirkninger. Hold deg til enkle, velprøvde metoder og spise en balansert diett for å se pounds slippe unna.

Øvelser for å holde kvinner Slim i 1950

Øvelser for å holde kvinner Slim i 1950


Den klassiske bilder av 1950-tallet viser elegante kvinner med slanke avfalls linjer og demur funksjoner. Likevel en rask Internett-søk gir svært få resultater som forklarer hvordan kvinner over et halvt århundre siden bodde så slank. Kvinner i 1950 hadde ikke pilates, spinning klasser eller en treningsklubb på hvert hjørne. Imidlertid kan en nøye titt på gjennomsnittlig husmor livsstil avsløre sin hemmelighet.

Husarbeid

Kvinner i 1950 ikke har gulv dampskip eller robot støvsugere. De fleste hadde ikke eier en automatisk oppvaskmaskin og dermed tilbrakte sine kvelder oppvasken for hånd. Og, selv om mange hadde elektriske vaskemaskiner, klærne ble hengt og tørket på linjen. Den typiske støvsuger på den tiden veide rundt 25 pounds, sammenlignet med dagens oppreist som kommer i rundt halvparten som vekt. Selvfølgelig ble tre måltider om dagen også forberedt hjemme, fordi spise ute var en luksus forbeholdt spesielle anledninger. Husarbeid i 1950 var virkelig et ork. Gjennomsnittlig husmor brukte omtrent tre timer per dag rengjøring. Det er mye kalorier brent.

Shopping

Det var sjelden at familier på 1950-tallet til å eie mer enn én bil. Også den gjennomsnittlige husholdningen kjøleskap var en brøkdel av størrelsen på moderne kjøleskap og ofte ikke har den ekstra luksusen av en fryser. Så, i tillegg til sin daglige huslige plikter, 1950 kvinnen gikk til og fra markedet hver dag for fersk mat. Supermarkeder i dag ikke eksisterer. Mor gikk fra slakterbutikken til bakeriet og til kjøpmann å hente hennes råvarer, melk og egg. Kvinner i 1950 gikk mer enn en time hver dag på en jevnlig basis.

Spilletid

Mengden og intensiteten av husarbeid var ikke den eneste forskjellen mellom da og nå. Den typiske 1950 kvinnen ikke har en jobb utenfor hjemmet og var et opphold-at-home mamma. Disse moms brukt en god del av dagen sin underholdende og ta vare på barn. De fleste amerikanske hjem på den tiden ikke har en TV. Videospill og datamaskiner eksisterte ikke. Holde barn opptatt ment å spille ball, hoppe tau, spille kle seg opp, ta turer til parken og spille spill som skjul-og-søker. Så, spilletid var bare en annen aktivitet som har hjulpet kvinner i femtiårene holde sine ungdommelige tall.

Moderne oversettelse ...

Hva betyr dette for kvinner i dag? Det er mye som kan læres fra 1950 livsstil. Mens 1950-tallet kvinne brent en ekstra 1000 kalorier per dag gjør husarbeid, kan den moderne kvinnen klarer å brenne en ekstra 550 ved å trene på treningsstudio og gjøre andre rutinemessige aktiviteter. Selv om vi ikke kan ha tre ekstra timer hver dag for å rense ut som en femtitallet husmor - heller ikke ville vi nødvendigvis ønsker å hvis vi gjorde - vi kan innlemme mer aktivitet inn i hverdagen, enten mens på jobb, ute og løper ærend eller hjemme . Start ved å gjøre små endringer. Parkere lenger bort fra butikken eller på kontoret. Ta trappen i stedet for heisen. Gå eller sykle til jobb hvis mulig. Gjør regelmessig spilletid en del av din daglige rutine. Finn en sport eller aktivitet som du liker å gjøre og kunne selv liker å gjøre sammen med venner eller familie på en jevnlig basis.

Follicare Håravfall behandling for kvinner

Hårtap kan være ganske forvirrende for kvinner. Det er ikke lett å se klumper av kronen på verket flyt i avløpet eller sitter fast på børsten din. Hår behandling produkter laget av Follicare ble formulert etter grundige undersøkelser. Den inneholder aktuell agent minoxidil. I en klinisk studie rapporterte at Follicare hadde bidratt til å redusere hårtap 100 prosent av deltakerne.

Hvordan virker Follicare Forhindre hårtap?

Follicare hårtap behandling fremmer blodsirkulasjonen i hodebunnen. Den stopper også produksjonen av DHT (dihydrotestosteron), som er den primære grunnen til at kvinner opplever tynning og håravfall. Follicare produkter gir viktige næringsstoffer og proteiner som kreves av kroppen til å vokse sunt hår naturlig. I tillegg fungerer det ved å rense hodebunnen og bli kvitt problemer som tilstoppede porer, brukte hodebunnen oljer og døde hudceller. Alle disse kan bygge opp i håret, og størkne til en rest som hindrer vekst av nytt hår.

Den Follicare System

Den Follicare hårvekst og Restaurering System for kvinner består av følgende elementer, som vanligvis varer i to måneder: 1 flaske av alle naturlige Aktuelt Spray, en flaske med kosttilskudd, 1 flaske Nutrient Shampoo og en flaske med 2 prosent Extra Strength Minoxidil .

Hvordan bruke Follicare

En av de viktigste produktene i Follicare systemet er spray som skal brukes to ganger om dagen. Denne sprayen gir håret med viktige hår næringsstoffer og DHT blokkere. Disse ingrediensene bidrar til å redusere hårtap og fremme hårvekst og bekjempe de skadelige effektene av frie radikaler.

Follicare shampoo er en annen viktig del av dette systemet, og inneholder essensielle keratin protein som er gunstig for helsen til håret ditt, og hjelper det å låse fuktigheten i. Tillegg renser den ut eventuelle skadelige bakterier som kan hekker på hår og hodebunn. Du kan bruke denne shampoo daglig.

Den ernæringsmessige supplement i pakken inneholder viktige vitaminer og 20 andre naturlige ingredienser. De er til å tas med mat to ganger om dagen. Til slutt, er den resterende produkt en 2 prosent minoksidil løsning som har vist påviste resultater i gjenvekst. Dette produktet må brukes i henhold til Follicare spesifikasjoner for å oppnå de ønskede resultater.

Når kan jeg ser resultater?

Når du begynner å bruke dette produktet, kan du merke mindre håravfall etter noen uker. Kvaliteten og tykkelsen på håret ditt bør forbedre i den første måneden, og ved den andre måneden, vil nye håret begynner å vokse. Ikke forvent en plutselig sprute av veksten i håret etter noen bruker. Vanligvis, vokser hår bare ½ cm til 1 cm i måneden. Fortsette å bruke produktet hver dag i 6-8 uker for de beste resultatene.

Tarm rensing med Magnesium Citrate

Kolon rensing er nødvendig like før en person har en CTC scan. En CTC skanningen er ofte brukt til å lete etter utviklings polypper og / eller kreft. Men hvis tykktarmen ikke er ordentlig renset før diagnostisk testing, er testens sensitivitet betydelig redusert. Du kan også rense tykktarmen for å bedre din helse, redusere tretthet og avgifte kroppen din. Magnesium citrate er en ingrediens som kan være i tykktarmen cleanser du velger.

Før rensing

Du vil bli pålagt å faste for en periode på 24 timer før du har en tarm rensing med magnesium citrate. Din faste perioden vil tillate deg å ha klare væsker bare og ingen fast føde overhodet. Du vil også bli utstyrt med et avføringsmiddel slik at evakueringen av tarmer vil bli enklere og mer hensiktsmessig. Den avføringsmiddel i spørsmålet er ofte magnesium-citrat i form av et pulver.

Den Magnesium Citrate tarmtømming

Magnesium citrate er tidvis den foretrukne avføringsmiddel før en CTC scan, spesielt for de som kanskje har natrium sensitiviteter eller elektrolyttforstyrrelser. Magnesium citrat brukes som tarm-rensende middel, fordi det inneholder osmotiske midler og ioner som er uorganisk, som tvinger væske til å bevege seg inn i tarmlumen. Dette senere handling deretter stimulerer en prosess som kalles peristaltikk, som bidrar til å tømme ut kolon. Magnesium citrat er noen ganger identifiseres som en "saltavføringsmiddel." Den magnesium citrate stopper reabsorpsjon av væske og oppfordrer utvisning av noe i tykktarmen området.

Pulverisert magnesiumsitrat må blandes med åtte gram vann. Hvis magnesium citrate tilbys til deg i en ferdigblandet form, er alt du trenger å gjøre konsumere væske inne i flasken. Du trenger å konsumere drikke tre til fire timer før CTC skanningen er planlagt, og vil du også ønsker å fortsette å drikke vann til din CTC skanne slik at du kan være fullt hydrert.

Hjemme Magnesium Citrate Kolon Renset

Det finnes flere produkter som kan brukes hjemme som tilbyr de samme kolon-rensing fordeler som medisiner levert av en lege før en CTC scan. Du kan velge produkter som Dulcolax®, Citrate av Magnesia eller Fleet Prep Kits, som kan brukes hjemme, slik at du kan rense ut eventuelle tarm ansamlinger i tykktarmen. Du må følge instruksjonene som tilbys på emballasjen for de beste resultatene.

Det anbefales at du rådfører deg med en lege før du bruker magnesium citrate hjem produkter for rensing av tykktarmen. Men noen mennesker opplever bivirkninger fra bruk av slike produkter, inkludert svimmelhet, diaré og magesmerter. Produktene skal ikke brukes hvis du har problemer med nyrene eller hvis du har hjerte-og karsykdommer. Produktet også bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner eller av folk som mistenker at de har en tarmobstruksjon.

Body rensing og avgiftning

Dagens verden er full av giftstoffer. Maten vi spiser, og noen ganger vannet vi drikker, kan inneholde dem. Til tider kan selve luften vi puster være giftig. Noen sverger til en total body rens å avgifte kroppen din og sikre god helse.

Måter å rense

Mange produkter hevder de rense alle giftstoffer ut av kroppen og drastisk forbedre helsen. Imidlertid kan detox gjøres naturlig uten å bruke massevis av penger på ulike gimmicker.

Den mest populære måten å detox kroppen din er å begynne med en diett som består hovedsakelig av ferske og rå frukt og grønnsaker. Utelate all bearbeidet og tilberedt mat hjelper rense hele fordøyelsessystemet. Ved effektivt å fjerne alt avfall fra kroppen med mer hyppig avføring, fjerner du giftstoffer som kan være fanget på grunn av kroppen din ikke eliminere som det skal.

Bentonittleire fungerer ved å slikke vann og snu til en gel, som holder giftstoffer for å fjerne dem fra kroppen din. Tilsett 1 ss. av bakken linfrø og 1 ss. av flytende bentonitt til et glass vann om morgenen. Vent minst 30 minutter før du spiser etter at du drikker dette. Drikk rikelig med vann i løpet av dagen for å forhindre forstoppelse og dehydrering (se referanse 1).

Probiotika er gode bakterier som bidrar til å fjerne klor og andre giftstoffer fra fordøyelseskanalen. De kan også forbedre immunsystemet, forbedrer fordøyelsen og hindre vekst av skadelige bakterier. Se etter probiotika som har et enterisk belegg, et lag som beskytter bakteriene for å sikre at det gjør det til fordøyelsessystemet der det er mest nødvendig.

Bivirkninger

Noen av bivirkningene av kroppen rensing inkluderer muskel sammenbrudd, vitaminmangel, og problemer med blodsukkeret. Det kan også føre til problemer med kalium og natrium nivåer i kroppen. Immunsystemet kan også bli svekket, og etterlater en person mer utsatt for forkjølelse og infeksjoner enn vanlig. En annen ubehagelig bivirkning er hyppigere og flytende avføring. Gravide kvinner bør ikke bruke en kropp rensing program. Personer som lider av diabetes eller hjerte-og nyresykdom bør også unngå dem (se Referanse 2).

Lønnesirup Rensing Dietter

Lønnesirup Rensing Dietter


Også kjent som lemonade diett, ble lønnesirup rensing kosthold skapt av Stanley Burroughs i 1950 og beskrevet i sin bok "The Master Cleanser". Han designet den helt flytende diett for å rense kroppen for giftstoffer og urenheter og å resultere i hurtig vekttap. Dietten kombinerer lønnesirup med vann, sitronsaft og enten cayennepepper eller ingefær for å lage en juice. Dieter drikker seks til 10 glass juice hver dag i sju til ti dager. Hun bruker også en lakserende te hver kveld og en kopp saltet vann hver morgen for å hjelpe avføring. Følge dietten plan, er matvaregruppene gradvis gjeninnføres til dietten.

Lønnesirup

Ren lønnesirup er kjent for sine helsemessige fordeler. Som et naturlig forekommende plantesaft med konstant eksponering for sollys, er det i høy anti-oksidanter og mineraler som sink og kalsium. Derfor har den anti-bakterielle og anti-kreftegenskaper. Bruken av klasse B ekte lønnesirup, snarere enn mindre dyre kommersielle produkter, som pleier å bruke maple flavoring, er oppmuntret av lønnesirup rens talsmenn.

Fordelaktig Claims

Lønnesirup renser har blitt gjort populært av kjendiser, inkludert Beyonce Knowles, som fulgte planen og mistet mer enn 20 pounds for sin rolle i filmen "Dreamgirls". Personer som brukte lønnesirup rensing kosthold sa de følte seg mer energisk og fokusert når du er på diett, men det kan være på grunn av deres tro på at kostholdet renset kroppen sin. Faktisk har legemet krever en DETOX for å fjerne giftstoffer. Den hud, lever, fordøyelsessystemet og nyrer fjerne giftstoffer naturlig som deres funksjon. Fordelaktige påstander gjort av lønnesirup rensing Kosten er vekttap, klarere hud, bedre fordøyelse, bedre sirkulasjon, ekkolodd søvn, fornyet besluttsomhet og viljestyrke, en lykkeligere utsikter til liv og en større følelse av selvtillit.

Ulempene

Lønnesirup rensing kosthold er en svært lav-kalori plan. Det kan være svært skadelig for helsen når fulgt i mange dager. Negative bivirkninger forbundet med lønnesirup rens er tretthet, svimmelhet, kvalme, hodepine, mangel på konsentrasjon, demping av stoffskiftet, næringsmangel, dårlig sirkulasjon og et svekket immunforsvar. En fristelsen til å overindulge kan følge dietten, forårsaker en kropp satt i "sult-modus" for å lagre ekstra kalorier som fett. Så i ukene etter dietten, den enkelte gjenvinner vekt. Dessuten kan gjentas crash dieting legge press på hjertet, forårsaker hjerte stress og hjertebank. Gravide kvinner, barn, ungdoms-ledere og personer med medisinske tilstander bør unngå å gjennomføre en lønnesirup rensing kosthold.

Variasjoner

Mindre ekstreme versjoner av lønnesirup rensing kosthold tillate enkeltpersoner å konsumere solid mat mens detoxing. En variant bruker kostens juice å erstatte ett eller to måltider hver dag i flere dager. Et annet innebærer å følge dietten plan for en dag hver uke for å opprettholde vekttap. Andre varianter inkluderer et mønster av tre dager på lønnesirup rensing kosthold, deretter tre dager med å spise lys, sunne måltider, deretter ytterligere tre dager etter rensing diett.

Kan drikke masse vann rense kroppen?

Ifølge Mayo Clinic, er omtrent 60 prosent av en persons kroppsvekt vann. Vann er viktig å rense kroppen for giftstoffer og for å holde deg hydrert. De fleste mennesker ikke oppfyller minste daglige anbefalte vannbehov.

Toksiner

Når du drikker store mengder vann hver dag, du naturlig rense kroppen for giftstoffer. Giftstoffer som finnes i vitale organer skylles ut med vannet og kan forebygge sykdommer. En daglig stort inntak av vann hjelper også bære næringsstoffer til kroppens celler. Hvis du er på en bestemt kroppsdel-rensing program, for eksempel en lever rens, deretter Den naturlige veien anbefaler at du drikker to ganger anbefalt mengde vann.

Hydration

Å drikke rent vann bidrar til å holde cellene i kroppen hydrert. Når du er dehydrert, kroppens celler begynner å deformere. I alvorlige tilfeller, dette fører til en mangel på konsentrasjon, black outs og død. Et fravær av vann i kroppen hindrer også fjerning av giftige celler i kroppen.

Antall

Du kan sjelden bruker for mye vann, som det er så gunstig for kroppen. Imidlertid, i henhold til de Mayo Clinic, kalt en sjelden tilstand hyponatremi kan resultere fra for mye forbruk av vann spyle ut for mye natrium. Dette er mest vanlig blant utholdenhetsutøvere. Det er minimum mengder av vann som du bør drikke for å høste fordelene. Den generelle regelen er å drikke minst åtte 8 oz. briller hver dag. Dette tilsvarer ca 2 liter. The Mayo Clinic sier også at Institute of Medicine har forskjellige anbefalinger av daglig inntak av væsker for menn og kvinner. Det forteller at kvinner drikker ni briller eller omtrent to liter væske om dagen, mens menn bør drikke 13 kopper eller ca tre liter om dagen.

Typer

Det er mye debatt om hvilken type vann er virkelig trygg. Vann fra springen kan være førstevalget for folk flest, som det er lett tilgjengelig, og prisen er allerede inkludert i den månedlige strømregning. Imidlertid ikke rens og Detox Lifestyle ikke anbefale inntak av vann fra springen, og sier at den inneholder en mengde giftstoffer, inkludert klor, fluor og reseptbelagte medisiner. Dette i sin tur hindrer muligheten av vann for å rense kroppen riktig og kan til og med føre til kreft over tid. Rens og Detox Livsstil støtter bruk av vannfiltre i stedet, som sine påstander at selv flaskevann kan være farlig på grunn av mulig tilstedeværelse av kjemikalier i vannet fra plasten. The Mayo Clinic ikke fremme noen bestemt type vann, men anbefaler at du rengjør gjenbrukbare beholdere etter hver bruk for å forhindre sykdommer.

Anbefalinger

The Mayo Clinic anbefaler at du ikke venter å drikke vann før du er tørst, da dette er et tegn på dehydrering og tilstedeværelsen av giftstoffer i kroppen. Også, som vi blir eldre, er det vanskeligere å oppdage dehydrering. Drikk vann i løpet av hvert måltid, samt mellom måltidene. Drikk et glass vann etter behov i løpet av fysiske trening, så vel som før og etter trening. Selv om andre drikker inneholder vann, de har ikke de samme fordelene som rent vann og kan føre til dehydrering og sette mer giftstoffer i kroppen din. Eksempler inkluderer alkohol, kaffe og soda.

Detox & Rensing Teas

Mange rapporter bekrefter det som har vært kjent i mange kulturer i århundrer: Tea har helbredende egenskaper som kan øke kroppens helse. Noen te som har helsemessige fordeler er de spesielt utviklet for å hjelpe kroppen din detox og rens. Disse typer te kan hjelpe fordøyelsen og vekttap ved å forbedre nyrefunksjonen.

Hvordan Do Detox & Cleansing Teas arbeid?

Detox og rensing te består av urter og røtter som anses å være spesielt effektiv i avgifte kroppen, spesielt ved å skylle ut leveren og nyrene. Troen er at når disse viktige organer ikke er overveldet med giftstoffer, kan de bidra til å forbedre fordøyelsen og hjelpe vekttap.

Hva slags resultater kan jeg forvente?

Brukere rapporterer ofte mange gode resultater fra detox og rensing te. Noen formler kan fungere som et diuretikum eller kan regulere avføring og eventuelt hjelpe vekttap. I tillegg kan disse typer te hjelp magen og fordøyelses bekymringer.

Som du kanskje forventer, vil detox te definitivt få system i bevegelse, så før du vet hvordan kroppen din vil reagere, kan du ønsker å bo i nærheten av et bad. Ofte, hvis det er tatt om natten, vil systemet være klar til å rense seg selv ut av den tiden du våkner opp om morgenen.

Hvor kan jeg kjøpe Detox & Cleansing te?

Som detox-te har blitt mer vanlig, kan de ofte bli funnet på vitamin butikker som vitamin Shoppe og GNC, samt på mange drugstores. Du kan finne at det er et stort antall av te tilgjengelig, hver spesielt utviklet for å forbedre helsen. I tillegg kan de ansatte på en vitamin butikken bli mer kjent med detox-produkter og kan gi deg råd om det beste produktet basert på ønsket utfall. Imidlertid kan detox og rensing te også bli funnet på dagligvarebutikker som Whole Foods og Trader Joe. Disse butikkene har generelt en ganske stor helseavdeling hvor du kan finne dette produktet.

Hva er populære merkene av Detox & Cleansing te?

Etterspørselen etter disse produktene har økt ganske mye de siste årene. Det finnes nå en rekke merker tilgjengelig, men her er et par av produktlinjer som tilbyr mange forskjellige typer te å løse dine individuelle bekymringer:

Tradisjonelle Medicinals --- detox, fordøyelses, avføringsmiddel og vanndrivende te
Yogi Tea --- rensing, slanking støtte, antioksidant

Begge disse produktlinjer tilbyr også mange andre typer te, men de spesielt bære et stort utvalg av te å hjelpe detox og rensing programmer.

Advarsler

Mange detox og rensing te bør ikke tas av kvinner som er gravide eller ammer, og hvis du opplever noen negative reaksjoner, bør du slutte umiddelbart.

Diett for å rense arteriene

Diett for å rense arteriene


Koronar hjertesykdom er en viktig dødsårsak i hele USA. Ifølge American Heart Association, 2500 mennesker dør av hjertesykdom hver dag. Hjertesykdom oppstår når plakk bygger seg opp på blodårene. Dette reduserer flyten av oksygen-beriket blod til hjertet og kan til slutt føre til at arteriene til å sprekke. Faktorer som spiller inn er: røyking, høye nivåer av mettet fett, høyt kolesterol, høyt mengder blod sukker, forhøyet blodtrykk.

Drikk grønn te

Grønn te er en god beskytter å ha på din side i kampen mot hjertesykdom. Studier i Japan har vist at å drikke 2-3 kopper grønn te daglig kan redusere risikoen for hjertesykdom med opptil 32 prosent hos kvinner og 22 prosent hos menn. Grønn te kan også tas i kapselform; den foreslåtte daglig dose er 300 mg til 400 mg.

Spis rikelig med spinat

Spinat er en av de få mat som er kjent som super matvarer. Dette betyr at det er fullpakket med verdifulle næringsstoffer og antioksidanter. Spinat kan bidra til å holde hjertesykdom i sjakk og rense blodårene dine fordi den er høy i kalium og folsyre, som er både hovedlinjene i forsvar mot høyt blodtrykk. Spinat er også rik på Co-enzym Q10 (den eneste andre plantekilde dette enzymet er brokkoli). Co-Q10 bidrar til å styrke hjertemuskelen. Lutein, også til stede i spinat, bidrar til å redusere åreforkalkning.

Reduser fettinntaket

Hvis du bruker olivenolje eksklusivt, dette kan bare redusere risikoen for hjertesykdom med halvparten. Dette er fordi, i motsetning til andre oljer som inneholder mye mettet fett og transfett, er høy i monosaturated fett, som er sunnere olivenolje. Ditt daglige kosthold bør ikke inneholde mer enn 7 prosent mettet fett, ikke mer enn 1 prosent transfett og ikke mer enn 300 mg kolesterol.

Legg hvitløk til kosthold

Hvitløk kan bidra til å forhindre koronar hjertesykdom og aterosklerose. Hvitløk inneholder rikelig antioksidanter som arbeider for å ødelegge frie radikaler - partikler som bombarderer cellemembraner og endre genetisk materiale. Enda viktigere, har tallrike undersøkelser vist seg å være effektiv for å redusere skadelige kolesterolnivåer (LDL) og økende gode kolesterolnivåer (HDL), som gjør at blodstrøm mer fritt, og bidrar til å senke blodtrykket.

Spis rikelig med tomater

Tomater er deilig å spise om du foretrekker dem tilberedt av rå, så det er godt å vite at de er også utmerket for å opprettholde et sunt hjerte. De inneholder en kjemisk kalt lykopen, som har vist seg å reversere effektene av skade på grunn av høye nivåer av LDL, noen ganger i løpet av noen måneder. Det bidrar også til å redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Rensing Sequence for Lever, tarmer og nyrer

Toksisitet er en bekymring i moderne kultur, og det påvirker kroppen vår på mange negative måter. Etter en skikkelig rensing sekvens som involverer tarmer, nyrer og leveren vil gi deg en måte å få kroppen tilbake til optimal driftsnivå. Når dette optimal helse nivået er nådd, kan mange helseproblemer bli eliminert eller redusert.

Betydning

Etter rensing sekvens av kolon renset først, nyre-rens andre, og leveren rens tredje er viktig siden den vil fjerne de fleste giftstoffer. Hvis tykktarm og nyre ikke blir renset først, vil de ikke bli fungerer ordentlig, og ikke spyle giftstoffer ut. I sin tur vil leveren absorbere deres toksiner. Leveren ikke tømme ut, men absorberer. Ved rensing av tykktarmen første og andre nyrer, de eneste giftstoffer igjen vil være leverens. "Leveren er vår viktigste detox organ." Haas, MD.

Funksjon

Den korrekte sekvens for rensing av kolon, nyre, lever og tjener det formål å bli kvitt kroppen av dens akkumulerte giftstoffer. Rensing er mest populære under sesongmessige endringer, med prosessen tar en til to uker. Det kan gjøres hjemme eller på en profesjonell kontor. Den kolon renset involverer administrering av en væskefylt klyster rektalt. Både nyre og lever rens involvere drikking gunstige væsker. Den brukes til å hjelpe kroppen i å utføre på sitt optimale nivå ved å skylle ut giftstoffer.

Fordeler

Etter riktig rensing sekvens av kolon renset, nyre-rens, og leveren rens har vist seg å gi mange fordeler. Noen fysiske fordeler kan inkludere vekttap, økt energi, redusert leddsmerter, tenkte klarhet, bremse av aldringsprosessen, redusert hodepine, clearing lunger, redusert mottakelighet for sykdom og forbedret fleksibilitet. Det er også følelsesmessige og åndelige fordeler som bedre konsentrasjon, økt følelse av velvære, følelse av renhet og lykke.

Advarsel

Den rensing sekvensen er ikke anbefalt for alle. Det er ikke for de med svakt immunforsvar, kvinner som er gravide eller ammende, de under 16 år, eller enkeltpersoner som opplever smerter i galleblæren, mage, eller leverområder. Det er heller ikke for de med forkjølelse eller influensa symptomer, eller noen syk. Rådfør deg med legen din før du gjennomgår noen rensing sekvens.

Betraktninger

Hvis det gjøres feil, kan rensing ha negative effekter på kroppen som forårsaker store mengder næringsstoffer som skal spyles fra ens kropp. Andre effekter kan være tretthet, tap av appetitt, svimmelhet, diaré og kvalme. Tenk det faktum at det er noen i det medisinske vitenskap feltet som tror naturlig rensing er ikke vitenskapelig bevist, og kan være skadelig for helsen.

Kolon Rensing for menn

Kolon renser utgir seg for å rense kroppen for bebygde giftstoffer og rense fordøyelsessystemet --- resulterer i bedre helse --- har vært på markedet i mange år. På grunn av avviket i størrelse og mengde mat forbrukes over en levetid, menn trenger et sterkere rense enn kvinner. Det er viktig å vurdere hvilken som er riktig for deg og kroppen din --- og å måle ditt nivå av engasjement før du tar fatt på et kolon-rensing kurset.

Homeopatiske

Homeopatiske kolon renser er populære fordi de mangler de harde bivirkninger forbundet med kjemiske renser. På den annen side, er de ikke så sterke eller effektiv som kjemiske renser. Aloe vera juice er en vanlig homeopatisk rens. Saften stimulerer utskillelse prosesser i kroppen, og hjelper fjerne tykktarmen av giftstoffer.

Kolon-rensing Foods

Kolon-rensing matvarer kan bli innlemmet i din diett med relativ letthet. De hjelper stimulere lymfesystemet og fordøyelsessystem og kan lindre kroniske sykdommer som hodepine, halsbrann og mageplager. Gode ​​valg for et kolon-rensing kosthold er økologisk frukt og grønnsaker spises rå sammen med hele korn, høy-fiber matvarer.

Extreme Colon Cleanse

En ekstrem kolon rens er ansett som en rask avgiftning av tykktarmen og anbefales bare i spesielle situasjoner med ekstrem forstoppelse der kroppen holder seg fast i gammel mat i uker eller måneder. Denne teknikken vanligvis parene kjemiske kolon kits med colonic vanning eller avføringsmidler. Dette er en ekstrem løsning og bør begitt seg ut på bare med samtykke fra en lege.

Etter rens

Når du er ferdig med rens, er det viktig å gjøre alt du kan for å holde kolon sunt. Noen ting å vurdere; spise et fiberrikt kosthold, unngå rødt kjøtt, få minst 30 minutter med trening fem dager i uken, ikke røyke, opprettholde en sunn vekt og begrense inntaket av alkohol. Hvis du er i en høyrisikogruppe for tykktarmskreft, må du ha årlige screenings utført av en lege. Hvis du ikke er høy risiko, bør du begynne screening hvert år etter fylte 50 år.

Naturlige metoder for Kolon Rensing for menn

Velge en metode for kolon rensing har å gjøre med helse og livsstil. Kolon rensing er en måte for menn (og kvinner) for å få sunnere. Ved å kvitte kroppen av akkumulert avfall, føles en person bedre og kroppen kan drive mer effektivt.

Drikk mer væske

Vanlig vann er et godt valg når en du ønsker å rense ut kolon. Kommersielle fruktjuice og grønnsaksjuice kan inneholde tilsetningsstoffer som kanskje ikke er ønskelig, så fersk klemme du eier anbefales. Ifølge American Dietetic Association, som fremmer gode matvaner, trenger en person minst 64 gram væske hver dag. Men Mayo Clinic i sin artikkel "forstoppelse" er mindre krevende på mengden vann som trengs, noe som tyder på at beløpet kan variere i henhold til kjønn, vekt, høyde og fysisk kondisjon.

Legg mer fiber

Det samme Mayo Clinic artikkelen antyder en person spiser 20-35 gram fiber hver dag. Denne serien tar hensyn til det faktum at folk er forskjellige vekter og aktivitetsnivå. De beste kildene til fiber er grønne grønnsaker, frukt og helkorn. Fiber bidrar til å rense tykktarmen ved å legge bulk til avføring. Dette bidrar til å bevege avfallet gjennom tykktarmen og ut av legemet. Høyt fiber dietter øke antall avføringer så kolon er renset ut regelmessig.

Gjør mer Exercise

Trening får kolon muskler i bevegelse, rapporterer Mayo Clinic. Tarmene bruke muskelkontraksjoner å presse de kroppslige avfall gjennom systemet. Fysisk bevegelse får hjertet og lungene i høy stasjonen og øker muskelbevegelser i hele kroppen. Trening forbrenner også fett, slik at en person mister vekt. Giftstoffer lagres i fettavleiringer. For menn som er i form, er regelmessig aerob trening som løping et godt valg. Men også menn som ikke trener mye kan fortsatt hjelpe til å rense sine kolon ved å gå mer hver dag. En mann bør se en lege for å få råd om treningsprogrammer som passer hans behov.

Ayurvedisk Kolon Rensing

Ayurveda er en gammel indisk holistisk helse system som bruker yoga, pusteøvelser, kosthold, urtemedisiner, renser og meditasjon for å hjelpe mennesker å oppnå balanse og velvære. Ikke en første-linje behandling for alvorlig sykdom, er Ayurveda antas å øke den generelle helse, redusere stress og forebygge fremtidige problemer.
Målet med ayurvedisk behandling er å skape harmoni i kropp, sinn og ånd. Prosessen begynner ofte med å rydde unna bebygde giftstoffer og avfall.

Eliminere giftstoffer

En av de mest populære ayurvediske renser kalles "Panchakarma" ("fem behandlinger" i sanskrit) og er foreslått som en sesongmessig tune-up; ja, mange tilhengere gjennomgå dette ritualet fire ganger i året. Panchakarma innebærer massasje, olje bad, bestemte matvarer, urter og klyster for å rense kroppen for "ama", sanskrit begrepet for at skadelige konglomerat av ufordøyd mat som klamrer seg til vev og tarmer. Ayurveda lærer at hvis igjen i kroppen, disse stoffene skaper ubalanser i kroppen og kan føre til alvorlige helseproblemer.

Panchakarma metoder slipper giftstoffer ikke bare gjennom endetarmen, men også gjennom luftveiene, urinveier og til og med svettekjertler.

Gjennomgår en rens

Et par netter før en rensende, pasienter nyte massasje med varme oljer infused med helbredende urter. Varme blir så tilført til halsen og brystet. Kombinasjonen turnus giftstoffer fra armer og ben inn i tarmkanalen. Derfra kan de lett bli utgitt. Om morgenen den rensing, pasienter spiser Basmatic ris og yoghurt med salt eller andre matvarer som forverre tarmen, lettelser eliminering.

Andre metoder

Andre rensemetoder i Ayurveda inkluderer klyster, terapeutisk oppkast, urte avføringsmiddel terapi og urte innånding.

Mer enn 100 klyster påfunn eksisterer. I den ene, kjent som "Basti", oljer eller flytende urteblandinger blir forsiktig pumpet inn i rektum, lindre sykdommer inkludert isjias, arthritis, revmatisme, nyrestein, forstoppelse, seksuelle forstyrrelser og til og med vanlig forkjølelse.

Terapeutisk oppkast lindrer hoste, forkjølelse, feber, appetitt tap, tungpustethet, tette bihuler, kortpustethet, kvalme, anemi, forgiftning, hudsykdommer, diabetes, lymfatisk obstruksjon og kronisk fordøyelsesbesvær. En brygge som inneholder Calamus root te, kardemomme, salt, honning og lakris er gnidd på pasientens tunge, spørre oppkast og fjerne slim og lunger fra lungene og brystet. Prosessen blir gjentatt mellom 4-8 ganger, avhengig av pasientens behov.

Avførende behandling som klarner tarmer og fjerner giftstoffer fra blodet, er for behandling av hudsykdommer, forstoppelse, gikt, irritabel tarmsyndrom, gastrointestinale problemer, gulsott og eventuelt mage svulster. De vanligste urtene som finnes i ayurvedisk avføringsmidler er Senna, sviske, kli, linfrø skrelle, løvetann rot, psyllium frø, kumelk, salt, Lakserolje, rosiner og mango juice. Pasientene er også gitt spesifikke dietter å følge i løpet av behandlingen.

I urte inhalasjonsbehandling pasienter inhalerer dampen av kokende vann som har blitt fylt med medisinske urter. Mest effektive i kampen mot sykdommer i ører, øyne, nese og hals, er urte innånding brukes til å behandle migrene, sinus lunger, bronkitt, heshet og andre øye og øre problemer.

Forsiktighetsregler

Tester har avslørt tilstedeværelsen av giftstoffer i noen ayurvediske preparater. Sjekk med din lege før du gjennomgår noen form for kolon rens. Sørg for å jobbe kun med anbefalte utøvere.
Til tross for noen farer, når det brukes riktig ayurvedisk kolon rensing kan få ny energi og balanse i kroppen, åpnet veien for harmoni i sinnet, kropp og ånd.

Måter å rense ut Urinrør

Måter å rense ut Urinrør


Mange kvinner lider av smertefulle urin spørsmål som urinveisinfeksjoner og uretritt. Ta vare på deg selv og ha en ren urinrør er nøkkelen til å holde seg frisk og unngå blære problemer.

Urinrøret

Urinrøret er en viktig del av urinveiene som gjør at urinen å forlate blæren og ut av kroppen. På grunn av plasseringen og shortness av den kvinnelige urinrøret, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha urinrørsåpningen og urinveisproblemer. Smerte mens urinering kan være et tegn på en betent eller infisert urinrøret. Selv om noen tilfeller av urinrørsbetennelse er forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer (SOS), kan du få uretritt fra enkle irritasjoner. Ta vare på urinveiene kan hjelpe deg å unngå denne smertefulle problem.

Drikkevann

Å drikke seks til åtte glass vann om dagen er ikke bare en god måte å holde deg hydrert, men det fremmer også en sunn urinrøret. Jo mer vann du drikker, jo mer vil du urinere, og gir kroppen din mulighet til å skylle ut bakterier. Ikke drikker nok væske eller holde urinen for lenge kan føre bakterier å bygge opp i urinrøret eller andre deler av urinveiene, forårsaker en smertefull infeksjon.

Unngå Irritasjon

Bringe utenlandske irritanter inn i vaginal regionen kan føre til bekken og blære infeksjoner. Hvis du er tilbøyelig til å ha en betent urinrør, bruke rene håndklær som har blitt vasket i duft-fri rengjøringsmiddel. Ta hyppige dusjer og unngå boble bad eller andre fancy såper. Hold deg til vanlig, hvit såpe uten duft. Bruk vanlig latex, vannsmurt kondomer. Spermadrepende kondomer kan være farlig for en følsom urinrøret. Endre pads og tamponger ofte når du har mensen. Leaving en i for lenge kan føre til infeksjon.

Lær å elske Cranberries

Tyttebær og tranebær juice underverker som en sunn og naturlig måte å rense ut urinveiene og unngå problemer. Tranebær inneholder egenskaper som kan stoppe dårlige bakterier fester seg til urinrøret og urinveiene. Hvis du ikke liker smaken av tranebær juice, kan du også ta naturlige tranebær kosttilskudd i pilleform.

Spør legen din

Hvis du opplever smerter ved vannlating eller et bankende i urinrøret, kontakt din fastlege, gynekolog eller urolog. Hjem rensing arbeider for å hindre urinrør problemer, men når en infeksjon er til stede, antibiotika er nødvendig å fullstendig kvitte kroppen av infeksjonen.

Hvilke vitaminer er bra for kvinner å bli mer Fertile

Hvilke vitaminer er bra for kvinner å bli mer Fertile


Vitaminer er næringsstoffer som finnes i matvarer som er en del av et sunt kosthold. Mens noen kvinner kan velge å ta vitamintilskudd, kan det ikke være nødvendig. Kosttilskudd tiltak alene kan være nok til å øke fruktbarheten hos en ellers frisk kvinne. Sørg for å spise en balansert diett og øke mengden av mat som er spist i henhold til legens anbefaling når svangerskapet er nådd.

Typer

Ifølge The Fertility Plan: En helhetlig program for å bli gravid en Helse Baby, er vitaminer som bidrar til å øke fruktbarheten delt inn i to generelle grupper: fettløselige og vannløselige vitaminer. Fettløselige vitaminer er vitaminene A, D, K og E. I hovedsak fettsyrer er også klassifisert som fettløselige og ikke er teknisk vitaminer, men vesentlige ernæringsmessige elementer som gjør det mulig for absorpsjon av vitaminene A, D, K og E. Vann oppløselige vitaminer er B-vitaminer og vitamin C. Matvarer som er lagret på riktig måte vil være høyere i vitamin innhold.

Ernæring

Fettoppløselige vitaminer bo i systemet lenger, men vannløselige vitaminer krever regelmessig påfylling. Øke forbruket av frukt og grønnsaker, helkorn og grønne bladgrønnsaker. Prøv å spise hovedsakelig organisk, ubehandlet mat. Spiser belgfrukter kan hjelpe rense kroppen for usunne giftstoffer som finnes i bearbeidet mat. Ernæringsbehov varierer avhengig av den medisinske historien til den potensielle moren. Konsultere med en lege for å finne riktige kosttilskudd eller supplerende tiltak som bør iverksettes for å best passer individuelle behov. Fritt, for eksempel, kan føre til lavere vitamin C nivå.

Funksjon

Kosten modifikasjoner og kosttilskudd planer forbedre fruktbarheten ved å øke den generelle helsen til både den potensielle mor og barn. Sunne matvaner også oppmuntre til en sunn vekt, noe som er viktig for å potensial for å bli gravid. Ifølge American Dietetic Association, vekt påvirker mengden av østrogen som produseres av kroppen, som igjen påvirker menstruasjon, eggløsning og fruktbarhet. Å være undervektig kan resultere i for lite østrogen for fruktbarhet, overvekt for mye.

Advarsel

The Fertility Plan anbefaler å ta kosttilskudd, men ADA har advart om at du tar uvanlig høye doser av vitaminer og mineraler i form av kosttilskudd kan ikke nødvendigvis være en god idé. Siden lite forskning har blitt utført på emnet, er konsekvensene av en slik unaturlig høyt forbruk av disse ernæringsmessige komponenter som ikke er kjent. Tar kosttilskudd og mat lagring tiltak kan være en tryggere måte å øke fruktbarheten med vitaminer.

Fordeler

Vitaminer og mineraler øke fruktbarheten og har fordeler for morens generelle helse, ifølge The Fertility Plan, blir immunforsvaret og energinivå forbedret med B-vitaminer og vitamin C. Vitamin D kan forbedre opptaket av kalsium.