Digidexo.com

plutselige smerter på vristen

Hva er årsakene til plutselige smerter i brystet?

Det er mange ting som kan forårsake smerter i brystet. Noen ganger denne smerten kan oppstå plutselig. Mesteparten av tiden, er det forårsaket av forhold som er ingenting å bekymre seg for, men noe uvanlig smerte - spesielt hvis det er ledsaget av betennelse, feber eller pustebesvær - bør bringes til oppmerksomhet fra helsepersonell.

Brystkreft

De fleste kreft klumper er ikke smertefull. Inflammatorisk brystkreft (IBS), derimot, er en sjelden form for brystkreft som er ekstremt aggressiv og presenterer ikke med en klump. Siden IBS utvikler seg raskt, kan det komme plutselig med rødhet og en hoven bryst. Det kan også være en følelse av varme i brystet. Dette er forårsaket av en blokkering i lymfeårer i huden ved kreftcellene.

Graviditet

Brystsmerter er ofte en av de første symptomene på graviditet, da brystene begynner å vokse til å forberede amming (produsere melk). Det er mest alvorlig i første trimester og forekommer oftere hos unge kvinner. Noen brystsmerter er ikke uvanlig etter fødselen, men plutselige smerter kan tyde på en byll i en kvinne som ammer.

Hormoner

Cyster som kommer og går med den månedlige syklusen kan være smertefullt. Fibrocystic endringer er en vanlig tilstand som forårsaker brystsmerter for mange kvinner. Smerten kan noen ganger komme plutselig. Fibroadenomas kan også være svært smertefullt. Begge disse forholdene er ikke-kreft, men klumpene kan fjernes hvis de er for store eller føre til overdreven smerte. Hormonelle endringer som følge av overgangsalderen kan forårsake plutselig brystsmerter.

Skader og infeksjon

En skade i brystet eller musklene rundt brystet kan føre til plutselige smerter. Skade på rygg eller nakke fra leddgikt kan påvirke nervene til å forårsake plutselige smerter i brystet. En infeksjon i brystet kan komme plutselig - spesielt i dagene etter fødsel. Dette kan være svært smertefullt, ofte ledsaget av hevelse og feber. En infeksjon som må behandles med antibiotika av en lege.

Andre betingelser

Ehlers-Danlos syndrom, en sjelden sykdom i bindevev, kan føre til brystsmerter. Costochondritis, en betennelse i brystveggen, er en annen tilstand som kan forårsake plutselig, alvorlig brystsmerter. Det kan behandles med anti-inflammatoriske medisiner som vil hjelpe lindre smerten. Det er også mulig å føle plutselige brystsmerter fra leverskader.

Hvordan å behandle plutselige smerter i håndleddet

Ifølge de ansatte på Mayoclinic.com, kan plutselig håndleddet smerte være forårsaket av muskel stammer, senebetennelse, leddgikt, carpal tunnel syndrom og selv et brudd. Frakturer må settes av en medisinsk faglig. Imidlertid kan de plutselige håndleddet smerte behandles med en kombinasjon av resten, immobilisering, is, varme, medisiner og mosjon. En lege besøk kan være nødvendig for en riktig diagnose hvis betennelser og smerte ikke bedres etter et par dager.

Bruksanvisning

Behandling Sudden Wrist Pain

•  Stopp all fysisk aktivitet som involverer håndleddet. Bære en håndleddet spenne å immobilisere håndleddet felles.

Ta 2 ibuprofen eller naproxen piller hver 4 til 6 timer i løpet av dagen. Gjenta til smerter og betennelser har sunket.

Sett isen i en ispose eller inne i et håndkle. Stropp eller knytte ispose eller håndkle på håndleddet slik at det presses direkte mot håndleddet. La isen på håndleddet i 15 til 20 minutter. Hev håndleddet over ditt hjerte ofte å kontrollere betennelser og smerte.

Når første betennelser og smerte har stilnet, kan du bruke en varmepute flere ganger per dag. Før eller etter varmebehandling, forsiktig massasje håndleddet i 5 minutter. Gjenta flere ganger per dag.

Etter betennelser og smerte er under kontroll, utføre følgende to oppgaver: Med hånden åpen og fingre utvidet (håndflaten vender bort), ta tak i baksiden av fingrene og sakte bøye hånden nedover og mot innsiden eller kjøttfulle siden av leddet. Strekk håndledd og underarm muskler i 5 sekunder, deretter slappe av. Gjør 3 sett (antall ganger for å gjøre øvelsen) av 10 repetisjoner. Deretter vri hånden rundt slik at håndflaten er vendt mot deg (hånd åpen og fingre utvidet). Grab fingrene og bøy hånden bakover. Få en god stretch i 5 sekunder, deretter slappe av. Gjør 10 repetisjoner og 3 totalt sett med denne øvelsen.

Tips og advarsler

 • Du bør bruke isen på håndleddet i løpet av de første 48 til 72 timer etter utbruddet av plutselige håndleddet smerte. Dette vil bidra til å redusere den første hevelse, betennelse og smerter. Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) som reduserer inflammasjon og smerte ved å begrense strømmen av blod og lymfe til sykelige håndleddet. Når betennelsen og smertene har avtatt, kan varmen øker blodstrømmen til håndleddet. Massasje og trening også øke blodgjennomstrømningen. Massasje kan også løse opp spenninger i håndleddet muskler og nerver. Tøyningsøvelser, slik som de ovennevnte, vil øke fleksibiliteten i håndleddet. Du kan også presse en tennisball for å bygge styrke i håndleddet og underarmen. Styrking muskler i håndleddet og underarmen vil bedre stabilhåndleddet felles.
 • Aldri gjelder isen direkte til håndleddet da dette kan forårsake frostskader. Sørg også for å se en lege hvis smertene ikke avtar etter flere dager. Du kan ha en mer alvorlig skade som krever en profesjonell diagnose.

Senk Venstre Abdominal smerte under graviditet

Senk Venstre Abdominal smerte under graviditet


Nedre venstre magesmerter under svangerskapet er mest sannsynlig å være runde ligament smerter, en konsekvens av en Forstørrings- livmor. Lær hvordan du håndterer runde ligament smerter og hvordan du kan vite om din magesmerter er noe å ringe legen din om.

Betydning

De runde leddbånd er som tie-downs for livmoren din når det ikke er gravid. Som livmoren vokser, spesielt i første svangerskap, er leddbånd strekkes utover deres komfortnivå. Nysing, latter eller brå bevegelser kan føles som en knivstikking nedre høyre eller, mer vanlig, nedre venstre, magesmerter under svangerskapet.

Time Frame

Runde ligament smerter kan begynne i løpet av den første uken eller to av graviditet og vanligvis slutter rundt 12 ukers svangerskap, men kan fortsette gjennom hele svangerskapet. Smerten oppstår med ujevne mellomrom, og også når du nyser eller ler.

Forebygging

Leddbånd strekke når de er trukket på. Imidlertid kan brå bevegelser forverre smertene. Når du føler et nys kommer på, hold den nederste halvdelen av magen og trykk på området der du vanligvis føler smerte. Sikring av ligament på denne måten kan hindre plutselige smerter. Denne metoden er ofte instinktive og arbeider for å hindre smerte mens ler, også.

Effekter

Det finnes ingen langtidseffekter fra runde ligament smerter. I senere svangerskap, den stretching kan være mindre smertefullt.

Advarsel

Smerter som ikke er lokalisert, eller er ledsaget av pustevansker, hodepine, kan en hud utslett eller utflod ikke være runde ligament smerter. Alltid konsultere legen din dersom du er i tvil.

Homeopatisk middel for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er en smerte som vanligvis damper fra en underliggende tilstand som diabetes, toksin eksponering, HIV, underernæring eller Carpal Tunnel Syndrome. Denne tilstanden kan være ledsaget av symptomer på nummenhet, skarpe smerter, muskeltretthet, sløvhet eller brenning. Det er flere homeopatiske midler for å behandle denne tilstanden.

Homøopatisk

Det finnes flere forskjellige typer nevropatisk smerte som du kan oppleve. Det beste er å identifisere dine symptomer og velger riktig middel.

Hvis du har en skyting smerte, prikking, svie, nummenhet og hevelse i hender og føtter vil du trenger Aconitum å lindre disse symptomene. Belladonna brukes for skyting smerter i hoften, ryggen og lårene. Når denne behandlingen er nødvendig vil du oppleve plutselige smerter og rødhet i disse områdene.

Cantharsis er et rettsmiddel som vil avlaste smerter i fotsålene. Dette homepathic rette kan brukes til å redusere eventuelle brennende eller prikkende følelse som kan oppstå. Hvis du opplever smerte eller brenning i skuldrene må du Fer Phos å lindre denne smerten. Disse symptomene kan være ledsaget av hevelse i hendene. Unn muskelkramper eller muskelkramper med Mag Phos. Hypericum er et homøopatisk middel for å lindre nervesmerter. Smerter i fingre, tær og lemmer er tegn på at du trenger denne behandlingen.

Advarsel

Spør alltid legen din før du tar homøopatiske midler for å sikre at du har riktig dosering for din symptom. Det er best å behandle årsaken til nevropatisk smerte og ikke bare symptomet. Legen din vil gi deg råd om den beste måten å innlemme homøopatiske midler med din nåværende form for behandling for noen relatert tilstand.

Unngå bruk av homøopatiske midler i 30 minutter etter å ha spist. Det er best å unngå kaffe, mint eller mint tannkrem når du tar homeopatiske medisiner for nevropatisk smerte. Disse elementene kan redusere effekten av visse rettsmidler.

Urter og Næringsstoffer

Skullcap er et middel som brukes for å roe nervesystemet. Tilsett 15 dråper av dette næringsstoffet til en 8-oz.glass vann, i en tidsplan for seks ganger per dag for å redusere nevropatisk smerte. Du kan også ta 100 milligram (MGS) av vitamin B-6 med den anbefalte dosen av vitamin B-kompleks for å lindre denne smerten. En to ganger daglig dose på 800 mg av Magnesium vil bidra til å jevne og roe nervesystemet.

Hvor mange nerveender oppdage smerter?

Nociseptorer

Nerveender har sensoriske nevroner med evnen til å detektere berøring og smerte. De sensoriske nerveceller som gjenkjenner smerte kalles nociceptors og de tall for millioner. Disse er plassert på huden din og indre organer for å varsle om farlige eller smertefulle opplevelser. For eksempel, hvis du legger hånden i nærheten av en varm kopp te, vil du begynne å føle varmen. Inntil varmen blir smertefullt, er andre nerve ending sensorer sender signal til hjernen om at stimulus. Når stimulus, i dette tilfelle av varmen fra den varme væske, når et høyt nok nivå til å registrere seg som smerte, blir nociseptorer aktivert og begynner å sende et signal langs nerver og nerveceller for å kommunisere med hjernen. Hjernen din, i sin tur vil registrere smerten og sende signaler til å flytte hånden bort.

Typer nociseptorer

Den type nociceptors som gjenkjenner varme kalles termiske nociseptorer, og de blir aktive når de utsettes for ekstreme temperatur. Andre nociseptorer oppdage mekaniske eller kjemiske endringer innenfor eller til kroppen din som kan bli oppfattet som smerte. Disse kan tolke eksterne stimuli, slik som et kutt eller overflatisk sår, eller interne stimuli som svarer til organet eller vevsskade. Atter andre bare svare på betennelse eller skade, derfor mottar navnet på lydløs eller sover nociceptors. Disse nerveendene også reagerer på smerte på to ulike måter.

Pain Response

I utgangspunktet disse nerveendene reagere på skarpe eller plutselige smerter. De nociseptorer som sender skarpe, intense smerter er myelinated og overføre informasjon svært raskt, ca 20 meter per sekund. Dette gjør det mulig å reagere raskt. Den andre typen nociceptor er unmyelinated, og overfører smerte opplevelser mye saktere, rundt to meter per sekund. Smerten den overfører varer lenger, men ikke er så intens som den første reaksjonen. Denne andre typen sanse senderen kan faktisk bli mer følsomme for smerte hvis kroppen blir utsatt for smerte eller betennelse i lange perioder av gangen.

Forskere og leger studerer smerteoppfattelse å finne ut hvorfor folk reagerer forskjellig på smerte, og også hvordan du effektivt behandle smerte. Smertebehandling inkluderer psykologisk rådgivning, kirurgi og farmasøytiske behandlinger. Det finnes også alternative smertelindring tilgjengelige alternativer, for eksempel akupunktur, biofeedback og kiropraktisk behandling. Akupunktur antas å påvirke smerte hemmere i kroppen, mens biofeedback hjelper enkeltpersoner til å kjenne igjen og endre sin egen atferd og reaksjoner, som kan bidra til å redusere smerte.

Nye funn og botemidler for Hip og sciatic smerte

Nye funn og botemidler for Hip og sciatic smerte


Hip smerte og sciatic smerte eller isjias, streik idrettsutøvere, helge krigere og sofaen poteter med lik hevn. Begge kan være invalidiserende. Den gammeldags metode for behandling av ryggsmerter og leddsmerter tar det lett behov for å bli gitt en pause. Nye funn viser bevegelse for å være den mest vellykkede forebygging og behandling.

Hip Pain

MayoClinic.com sier, "Hip smerte er sjelden en nødssituasjon, og de fleste hoftesmerter kan kontrolleres med egenomsorg hjemme." Hvis du opplever hevelse, rødhet eller ømhet og varme rundt hofteledd, gjøre en avtale med legen din. De fleste hoftesmerter, men kan styres med regelmessig mosjon.

Intense hoftesmerter på grunn av hip impingement, eller tårer av fiber brusk rundt hofteleddet, kan feildiagnostisert. Ifølge en september 2009 artikkel av Hospital for Special Surgery, "Nylige fremskritt i diagnostiske bildeteknikker og hippe arthroscopy prosedyrer er å gi leger og kirurger bedre verktøy som å behandle hoftesmerter." Fremskritt i hip artroskopi for hip impingement bety forskjellen mellom noen små snitt og et stort snitt og forvridning av hip under operasjonen. Hip artroskopi innebærer også mindre utvinning tid.

Isjiassmerter

Sciatic smerte går fra setet nedover beinet. Det er fordi sciatic smerte er et symptom på et problem med isjiasnerven, som går fra ryggmargen til baken og nedover beinet. Årsaken kan være en brokk disk. Likevel, den 8 juli 2009, utgaven av "Journal of American Medical Association" stater, "Omtrent 80 prosent til 90 prosent av personer med isjias gjenopprette over tid uten kirurgiske inngrep." Konservativ behandling av isjias inkluderer trening og uttøyning .

Visse symptomer gjør fortjener oppmerksomhet. Ifølge en artikkel i februar 2009 utgaven av "Harvard Health Publications," "Isjias i seg selv er ikke en nødsituasjon, men hvis noen har feber eller tap av urin og tarmen kontroll, sammen med plutselige smerter og nummenhet, så det kan være et tegn på et problem som ikke trenger umiddelbar oppmerksomhet. "Kirurgi er et alternativ hvis isjias er invalidiserende, men de fleste som lider av sciatic smerte finne lindring med over-the-counter smertestillende midler og konservativ behandling. Den gammeldagse måten å behandle isjias var å hvile. Nye funn viser at regelmessig trening og uttøyning gjøre en betydelig forskjell.

Movement

Utvikle et treningsprogram. Har legen anbefale fysioterapi for dine spesifikke behov. Inkluder regelmessig mosjon og strekking av indre og ytre lår, noe som gjør hip vare en sentral del av treningen. Inkluder strekking av skinke strenger og quad muskler og opprettholde god holdning til å hjelpe med isjiassmerter.

Informasjon om sene smerter mens du tar Levaquin

Informasjon om sene smerter mens du tar Levaquin


Levaquin, merkenavnet for generisk legemiddel levofloxacin, er et antibiotikum allment foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner som forårsaker bronkitt og lungebetennelse samt ulike bakterielle hud og blære infeksjoner.
Levaquin finnes i tabletter, mikstur og injeksjon.
Visse bivirkninger --- selv drepte --- har blitt assosiert med Levaquin. Den vanligste bivirkningen av fluorokinoloner som Levaquin er risiko for seneruptur og senebetennelse.

Mennesker i fare

Før du tar Levaquin, husk å fortelle legen din hvis du har slike forhold som diabetes, anfall eller epilepsi, nyresykdom, eller hvis du er gravid eller ammer. Fortell legen din også hvis du har hatt en organtransplantasjon.

Side Effects

Levaquin spesifikt har vært kjent for å forårsake muskel-skjelettskader, blant annet brudd på sener. Sener er fibrene som forbinder benene til muskler i hele kroppen. Bruk av Levaquin har vist seg å føre til at disse fibre til å svelle eller til og med rive. Folk over 60 har større risiko, men risikoen for seneruptur finnes for alle aldre.

Seneruptur

Den hyppigste forekomsten av seneruptur mens du tar Levaquin er ruptur av akillessenen, det synlige senen som fester leggmuskelen til hælen bein. Et slikt brudd svekker pasientens evne til å gå og kan kreve kirurgi for å reparere.

En sprukket sene kan bli følt som en skarp smerte eller pop. Hvis akillessene tårer, kan du føle smerter i baksiden av ankelen og det kan være vanskelig å gå.

Andre deler av kroppen, inkludert skulder, hånd og biceps, er også sårbare for Levaquin relaterte brudd.

Seneruptur kan oppstå Levaquin måneder etter behandling er fullført.

Advarsler

Ta Levaquin bare som foreskrevet av legen din. Hvis du ikke forstår instruksjonene, kontakt lege eller apotek for mer informasjon. Sørg for å lese informasjonen som følger med medisinen.

Slutt å ta Levaquin på en gang og ringe legen din hvis du har en plutselig smerte eller hevelse i ledd og sener, spesielt arm eller ankel, eller hvis du opplever stivhet, betennelse eller ømhet. Symptomene kan dukke opp kort tid etter å ha tatt stoffet eller uker senere. Pasienter som opplever smerte som indikerer en mulig seneruptur skal ikke se bort fra smerte og bør hvile før de er i stand til å se en lege for en diagnose. Men ikke alle pasienter opplever smerter fra en sene ruptur. Uten behandling kan noen pasienter bli deaktivert.

Andre alvorlige Levaquin reaksjoner inkluderer rask hjerterytme, diaré, hallusinasjoner eller forvirring, feber og hodepine, utslett eller blemmer hud. Andre alvorlige symptomer er slapphet, rastløshet og depresjon. Slike bivirkninger som svimmelhet og tap av balanse, pustevansker og kramper, og hevelse i ansikt eller hals, kan tyde på en overdose eller allergisk reaksjon. Søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Litlgation

Som et resultat av et søksmål anlagt av en forbrukergruppe, har Food and Drug Administration kreves en "black box" advarsel for Levaquin. En svart boks advarsel er den mest alvorlige advarsel etikett brukt på medisiner, kort av et produkt tilbakekalling, og i tilfelle av Levaquin varsler det pasienter og leger til muligheten for senebetennelse og sene brudd. Pasienter som opplever skader fra bruk av Levaquin har blitt oppfordret til å søke juridisk rådgivning.

Hvordan bruke Oriental Bodyworks å avlaste nakke og skulder smerter

Ifølge gamle orientalske bodyworks utøvere, roten årsaken til nakke- og skuldersmerter er en ubalanse i kroppens energikanaler. For å rette opp dette, Oriental bodyworks terapi, som har som mål å re-balansere kroppens energi, kan være svært gunstig. Av de ulike formene for Oriental bodyworks terapi, noen mener at akupressur og jin shin Jyutsu kan være spesielt nyttig for å redusere og eliminere nakke og skuldersmerter.

Bruksanvisning

Bidra til å avlaste nakke og skulder smerter Med Akupressur

•  Begynn med å stå oppreist og holde føttene omtrent 12 inches hverandre.

Hold ryggen rett mens utvide nakken ut.

Plasser hendene på hver side av halsen, like under hårfestet.

Feel for et følsomt sted i denne regionen ved hjelp av pekefingeren.

Påfør fast trykk til dette stedet i flere sekunder.

Gjenta to til tre ganger per dag for å smelte bort eventuelle gjenværende spenning i nakke og skuldre.

Få mer informasjon om akupressur og smertelindring ved å besøke spiker Institute nettsted (se Ressurser nedenfor).

Bruk Jin Shin Jyutsu bli kvitt nakke og skulder smerter

Start med å fatte tommelen i flere minutter. I jin shin Jyutsu, er tommelen en av de energibanene til nakke og skuldre. Holder tommelen for en periode kan bidra til å lette spenninger i dette området.

Plasser fingrene på baksiden av halsen i flere minutter mens konsentrere seg om energien i kroppen din. Når du er ferdig, kan du oppleve at noen ekstra spenning i nakke og skuldre er borte.

Lær mer om smertebehandling gjennom jin shin Jyutsu ved å besøke Jin Shin Jyutsu Institute nettsted (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Klipp neglene før du prøver å utføre akupressur eller jin shin Jyutsu å avlaste nakke og skuldersmerter for å unngå kutt, riper eller smerte.
 • Gjør din massasje litt enklere ved å kjøpe duftende massasjeoljer. Ikke bare vil disse billig oljer gi deg økt fuktighet, men de kan også gi deg en følelse av ro og velvære.
 • Bruk aldri jin shin Jyutsu eller akupressur i stedet for en lege omsorg i tilfelle av en livstruende nødsituasjon.
 • Hvis du opplever blødninger eller plutselig smerte mens engasjerende i jin shin Jyutsu eller akupressur teknikker, stopp behandlingen umiddelbart og ta kontakt med legen din.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.

Symptomer på en trakk muskel

Symptomer på en trakk muskel


En trukket muskel skjer når muskelfibre, og vevet rundt muskel som forbinder til fibrene, er overbelastet. Dette skader muskelcellene. Trakk muskler skje hvis muskelen ikke var riktig strukket før treningen eller hvis en bestemt muskel er over anstrengt. Disse er symptomene på en trukket muskel.

Plutselige smerter

Med en gang, eller innen et par minutter, du vil føle en skarp smerte i det berørte området. Denne smerten kan føles som en dyp brodd.

Jabbing Pain

Hvis trykket er brukt til det berørte området, kan du oppleve jabbing smerter. Jabbing smerter vil føles som en dyp smerte som er slått av og på gjentatte ganger.

Begrenset bevegelse

Muskelen kan ha begrenset bevegelse. Jo mer du prøver å flytte muskelen, jo mer smerte det medfører for deg, noe som vil gjøre at du har begrenset mobilitet.

Hard Feeling

Muskel kan føle hardt. Når du prøver å flytte muskel, kan du føle den stivne på innsiden av kroppen din. Når du press med hånden vil du også føle hardheten på utsiden av kroppen din.

Lokal hevelse

Avhengig av alvorlighetsgraden av den trakk muskel, kan du oppleve lokal hevelse. Dette er når det berørte området blir hoven.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Hvordan behandle Elbow senebetennelse


Elbow senebetennelse er en smertefull tilstand forårsaket av hevelse i sener som kobler din lavere armmusklene til beinet. Det er også referert til som "tennisalbue" eller "golf albue", selv om de fleste tilfeller av albue senebetennelse vises i fabrikkarbeidere. Enhver repetitive bevegelsene til den bestemte bandet av sener kan føre til albue senebetennelse. Mens overforbruk av sener kan føre til smerter og betennelser, kan en persons alder også gjøre dem mer utsatt - sener i kroppen mister sin elastisitet den eldre en person blir. Symptomer på albuen sene er inflammasjon og smerte i albueområdet, så vel som en brennende følelse og eventuell stivhet. Albue senebetennelse kan behandles hjemme for å bidra til å fremme helbredelse i det berørte området. Prøv disse enkle trinnene for å være på vei mot smertelindring og sterkere sener.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Måter å behandle Elbow senebetennelse

Rest. Unngå handlingen som forårsaker albuen senebetennelse. Hvis det er en sport, kan du prøve en alternativ sport for trening. For eksempel, hvis du spiller tennis, ta opp svømming eller sykling mens du la din senebetennelse helbrede.

Plasser en ispose på albuen og underarmen området. Dette vil bidra til å avlaste både smerte og hevelse som er et resultat av betennelse i senene. Forlate isen pakke på i minst 20 minutter, tre ganger om dagen. Ved hjelp av en ispose opp til seks ganger om dagen er ideelt, men ikke alltid praktisk avhengig av din daglige timeplan. En ispose kan også brukes på jobb under pauser, så vel som i kveld når du ser på TV.

Bruk en arm spenne eller albue brace for å legge til støtte til sene mens det er healing. Seler skal brukes under albuen, ned underarmen, så dette er hvor musklene koble til.

Ta en over-the-counter antiinflammatorisk middel, slik som aspirin eller ibuprofen. Dette vil ikke bare avlaste noen av betennelse og hjelpe sene til å gro, det vil også gi deg noen sårt tiltrengte smertelindring, selv om bare midlertidig.

Utfør milde tøyningsøvelser etter våkner og før du tar kvelden. Lett strekke området av armen som stiver opp. Disse strekningene bør også gjøres på jobb mens du er på en pause. Dersom mens du gjør disse strekningene du opplever plutselige smerter, stopp umiddelbart.

Hint

 • Hvis du finner ingen lindring med albuen senebetennelse, ta kontakt med din lege for å sikre at du er riktig diagnostisert.
 • Hvis du er på noen andre medisiner, eller har en eksisterende medisinsk tilstand, sjekk med din lege eller apotek før du tar en over-the-counter anti-inflammatorisk å sørge for at det blir ingen skadelige legemiddelinteraksjoner.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

Hamstring musklene spenner lengden på baksiden av låret, fra bekkenet til leggen. Du kan skade dine hamstringsmusklene under omtrent enhver aktivitet som innebærer å kjøre, raske akselerasjoner, eller raske minske farten. Det er tre typer av hamstring skader, målt i karakterer etter alvorlighetsgrad. En hamstringskade kan diagnostiseres gjennom en fysisk eksamen, men ytterligere testing er nødvendig for å fastslå alvorlighetsgraden av det. Her er fremgangsmåten for å ha din hamstringskade diagnostisert.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

gjenkjenne symptomer på en hamstringskade. En hamstringskade vil dukke opp som smerter i ryggen i lårene eller lavere rumpeballe, spesielt når du prøver å gå eller bøye seg. Området kan være øm eller mørbanket. Du kan oppleve plutselige smerter mens du gjør fysisk aktivitet. Noen mennesker har rapportert føler et blunk eller pop på tidspunktet for skaden.

Se helsepersonell og forklare dine symptomer til ham. Han vil spørre deg spørsmål om hvordan skaden skjedde og om eventuelle helsemessige problemer du måtte ha. Han vil også ønske å vite om du har hatt skader som dette tidligere, eller hvis du noen gang har følt disse symptomene i det siste. Svar på alle spørsmålene hans så sannferdig som mulig.

La legen din til å utføre en fysisk eksamen. Han vil ønske å identifisere eventuelle områder som er betent, forslått eller hovne. Han vil føle musklene og vevet rundt i området for å prøve å identifisere smerte og ømhet. Han vil også se etter symmetri mellom dine to ben. Forskjeller mellom de to strekningene kan være en indikasjon på skade. På et tidspunkt under eksamen, kan du legen be deg om å fullføre en rekke bøyer og strekker benbevegelser. Han vil merke noen smerter, svakhet og ustabilitet.

Send til ytterligere testing for å fastslå alvorlighetsgraden av hamstringskade. Røntgen, magnetisk resonans imaging skanner, og computertomografi skanner kan alle brukes til å undersøke skadde hamstring. De kan også indikere noen bein pausene, revet leddbånd eller sene skade, som kan være komplikasjoner av hamstring skader.

Konsekvent Hamstring Pain

Konsekvent Hamstring Pain


Hamstring musklene er plassert på baksiden av lårene. Når du trekker en hamstring, det er en tåre av hamstring muskelfibre. Konsekvent hamstringskade kan være smertefullt, men det kan helbrede seg selv over tid.

Symptomer

Når en person har en hamstringskade, en av de mest vanlige symptomer er en skarp og plutselig smerte på baksiden av låret. En person kan ikke være i stand til å utvide sin benet rett uten å føle intens smerte.

Årsaker

Mange faktorer kan bidra til hamstring skader. Den ene innebærer å skyve utover grensene dine med for mye fysisk aktivitet. Andre faktorer er dårlig fleksibilitet og / eller muskelstyrke.

Diagnose

Å diagnostisere hamstring problemer, vil en lege gå over personens medisinske historie og stille spørsmål om treningsvaner. På baksiden av låret vil også bli undersøkt, og vil innebære strekker og bøyer benet. Det er viktig for legen å fastslå nøyaktig når og hvor smerten er følt.

Behandling

Hvis en person har konsistent hamstring smerter, er det viktig å hvile på så mye som mulig muskel. Bruke is og kompresjon også er nyttig. En lår vikle kan også brukes for støtte. For alvorlig hamstring smerter, kan det være best å se en lege.

Forebygging

For å hindre konsekvent hamstring smerter, strekke og varme opp før trening. Prøv ikke å overdrive noen øvelser. Det er nyttig å strekke etter trening også.

Hvordan behandle en trakk Hamstring Muscle

Trekke, eller anstrengende, kommer hamstring som et resultat av å rive av en eller flere av de tre hamstrings muskler. De tre musklene er semitendinosus, semimembranosus og biceps femoris. Kollektivt er de kjent som hamstring muskelgruppe. Hvis du har trukket noen av disse musklene, vil du føle deg skarpe og plutselige smerter på baksiden av leggen under trening. Det kan være blåmerker eller hevelse og du kan føle smerte mens du strekker bena.

Hvordan behandle en trakk Hamstring Muscle

Unn skaden umiddelbart. Jo lenger du venter, jo lenger tid vil det ta for skaden til å helbrede.

Prop føttene opp. Heve bena over ditt hjerte vil fremme blodsirkulasjonen i bena.

3 isen din skade. Du bør holde en ispose eller noe kaldt på kneskaden i 15 til 20 minutter om gangen. Du bør gjøre dette flere ganger som du føler er nødvendig for de første 24 til 48 timer.

Hvil bena. Bor på føttene og unngå stress på din etappe vil være gunstig for restitusjonen.

Hold bevegelse i dagen. Du bør ikke begrense deg til sengs gjennom perioden for skade. Flytte så mye som mulig vil holde musklene aktive. Hvis det er smerter når du går, kan du bruke hjelp av en krykke eller har noen hjelpe deg å flytte rundt.

Fortsett med de foregående trinnene for opp til 72 timer. Det kan være lurt å vurdere en lett kompresjonsbandasje hvis du ikke har restituert etter de første 12 til 24 timer. Hvis det ikke har vært noen lettelse i smerte utover de første tre dagene, bør du vurdere profesjonell hjelp så skaden kan være mer alvorlig.

Hint

 • For å unngå skade, må du strekke ordentlig før delta i noen fysisk aktivitet.
 • Varme kan brukes på skaden, men vente til etter at de første 24 til 48 timer.

Deltamuskelen Injury Treatment

Deltamuskelen Injury Treatment


Deltoid er et trehodet muskel som ligger på skulderen som løfter armen vekk fra kroppen. Deltamuskelen smerter forårsaket av betennelse, stamme eller muligens rive vil fremgang hvis venstre ubehandlet. Oppsøk en lege råd før du fortsetter med rehabilitering.

Symptomer

Symptomer på en deltamuskelen skade inkluderer plutselige smerter på baksiden av skulderen, eller når du løfter en forlenget arm på lett motstand og hevelse eller ømhet på muskelen.

Begrensning

Ett viktig skritt i behandling av en deltamuskelen skade er å slutte å utføre bevegelsen eller aktiviteten som utløste skaden. Inntil muskelen er rehabilitert, endre rutine eller teknikk.

Selv Treatment

Påfør en ispose i 15 minutter om gangen for de første 24 timene. Hvis det ikke er for smertefulle, strekke baksiden av skulderen.

Medisinsk behandling

Sports-skader spesialister og leger fremskynde utvinning ved hjelp av massasje teknikker. Pasientene er foreskrevet et rehabiliteringsprogram bestående av strekninger, styrking og massasjer. Hvis en deltoid skaden alvorlig, kan leger foreslå en operasjon.

Muskulær ubalanse

Når du konsentrere din trening på øvre speilmusklene, for eksempel den øvre trapezius, anterior deltoid og brystmusklene, og unnlater å utvikle de "ikke-speilmusklene", nedre trapezius, rhomboids, latissimus dorsi og bakre deltoid, oppretter du en muskuløs ubalanse rundt skulderen. Deltoid skader forebygges og rehabilitert ved å balansere nedre og øvre muskler.

Forebygging

Unngå ytterligere deltamuskelen skade ved å balansere overkroppen treningen. For hvert trykk eller trykk på trening du gjør, innlemme et rykk eller en rad øvelsen inn i rutinen.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp


Running innebærer konstant repeterende bevegelser, så det er ikke rart at opptil 70 prosent av løpere utvikle skader hvert år. En av de muskelgrupper som er utsatt for smerte er kalven. Ofte løpere klager over at de opplever kalv smerte mens du kjører. Du kan forhindre at noe av denne smerten ved å holde kalv muskler fleksibel.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

•  Stå med hendene mot veggen. Skritt tilbake slik at du lener deg fremover og det ene beinet er foran den andre. Hold begge føttene fullt på bakken og lene videre fremover til du føler en strekk i midten av leggen din. Hold strekken i 15 sekunder og gjenta på det andre benet.

To Remain i posisjon med hendene mot veggen, men denne gangen bringe begge føttene sammen. Lean hoftene fremover og bøy knærne litt til du føler en strekk i leggene. Bo i denne posisjonen i 30 sekunder.

Stå på kanten av et trinn eller dempe med hælen hengende på ryggen. Hold på et rekkverk eller vegg for støtte og sakte senke hælen mot bakken. Hold knærne rett. Pause når du føler en mild strekk og hold denne posisjonen i 30 sekunder. Bøy knærne litt å strekke lavere kalv. Hold denne posisjonen i 30 sekunder.

Hint

 • Hopp prerun strekninger. En 2011 rapport fra forskere ved Feltet Association George Washington University og USA Track og konkluderte med at stretching før et løp ikke ut til å redusere skader i det hele tatt. Fokuser i stedet på å varme opp med en lett joggetur før løpeturen og på stretching etter løpeturen når musklene er varme og ettergivende. Gjenta alle de ovennevnte strekker seg minst to ganger. Puste normalt under stretching. Riktig pust vil slappe kroppen din og øke blodstrømmen til musklene dine.
 • Unngå hopping ved dine strekninger som dette kan føre til tårer i musklene som kan føre til skader. Strekke til det punktet av ubehag, men ikke strekke til det punktet av smerte. Hvis du føler noen plutselige smerter under strekningen, stoppe umiddelbart. Strekk alle andre beinet muskler etter din går så godt for å unngå muskel ubalanser. Hvis kalv smertene vedvarer selv etter vanlig stretching, snakk med din lege eller terapeut, som du kan ha en revet muskel.

Symptomer på MS

Multippel sklerose (MS) er en alvorlig tilstand som angriper kroppens sentralnervesystemet (CNS), det området av legemet som styrer evnen til å fungere. Til tross for at det er utallige mulige symptomer, er det viktig å huske på at ingen av symptomene på MS er spesifikke for sykdommen alene. Å ha en av disse symptomene, eller enda mer, betyr ikke nødvendigvis at du har MS. Disse symptomene er alle alvorlig, skjønt, og garanterer oppmerksomhet av en helse-omsorg leverandøren dersom de presenterer seg selv - enten alene eller sammen med andre.

Optiske Symptomer på multippel sklerose

Symptomene på MS kan deles inn i en rekke forskjellige kategorier. Den første vil vi se på er de visuelle symptomer, eller symptomer på MS som påvirker øynene. De optiske symptomer på MS kan inkludere optikusnevritt (tåkesyn, blindhet, fargeblindhet eller øyesmerter); dobbeltsyn (dobbeltsyn); og nystagmus (plutselige krampetrekninger øyebevegelser).

Du kan også oppleve en tilstand som kalles afferent pupillen defekt (unormale responser i elevene), har problemer med bevegelse og lyd phosphenes (der du ser blinkende lys når du hører en plutselig lyd eller beveger øynene for fort) eller til og med utvikle inter oftalmoplegi (der øynene ikke kan koordinere med hverandre).

Motor Symptomer på MS

Fordi multippel sklerose angriper sentralnervesystemet, vil effektene på dine motoriske evner være veldig tydelig. De som lider av MS, kan lide av en rekke tilstander som påvirker muskelkontrollen og motorikk.

Noen av de motoriske symptomer på MS inkluderer paraparesis (svakhet i underkroppen), quadriparesis (svakhet i begge armer og begge ben), monoparesis (påvirker en lem) og hemiparese (enten høyre eller venstre side av kroppen), alle som bidrar til muskel svakheter som kan utvikle seg enten mild eller delvis lammelse. Forhold som plegia (lammelser), hemiplegi (den ene siden av kroppen er lammet), quadraplegia (begge armene og begge bena er lammet), paraplegi (påvirker bare ben) og tetraplegi (lammelse av alle fire ekstremiteter samt torso ) er mer alvorlige forhold som påvirker muskelstyrke og kan forårsake alvorlige eller total lammelse.

Andre vanlige symptomer er spastisitet (tap av muskeltonus, forårsaker smerte og stivhet), dysartri (talevansker), muskelatrofi, muskelkramper, muskelkramper, rastløse ben syndrom, droppfot, hypotoni eller clonus (holdningsproblemer) og dysfunksjonelle refleks lidelser .

Sensoriske symptomer på multippel sklerose

De sensoriske symptomer på MS kan være ganske skremmende. Noen vanlige sensoriske symptomer på MS omfatter parestesi (delvis nummenhet, summende eller prikking, og noen ganger også vibrasjoner, vanligvis følte i ekstremiteter); L'Hermitte tallet (summende eller elektrisk støt følelser ved hodebevegelser); og trigeminusnevralgi (ansikts smerter). Du kan også oppleve anestesi (komplett nummenhet i deler av kroppen) eller nervesmerter (plutselige smerter uten identifiserbar årsak).

MS symptomer som påvirker koordinasjon og balanse

På grunn av sitt engasjement med det sentrale nervesystemet, kan MS ha en betydelig innvirkning på din evne til å holde balansen og vedlikeholde din koordinasjonsevne.

Vanlige symptomer som påvirker disse evner inkluderer ataksi (manglende evne til å forbli koordinert), dysmetri (bevegelser som under-eller over-shoot), svimmelhet (en form for svimmelhet som kan forårsake oppkast eller kvalme), tale hindringer, risting, skjelving og tap av evne til å bevege seg i en rytmisk måte.

Reproduktive & Elimination Symptomer

Multippel sklerose kan ha en alvorlig innvirkning på din reproduktive system (spesielt på din sexlyst) samt på blæren og tarmene.

Vanlige symptomer på MS påvirker din evne til å eliminere avfall inkluderer urininkontinens, problemer med vannlating, forstoppelse, et presserende behov for å gjøre sitt fornødne eller fekal inkontinens.

Vanlige seksuelle symptomer på MS inkluderer impotens, en manglende evne til orgasme, mannlig utløsning tilbake i blæren og en manglende evne til å bli seksuelt opphisset.

Kognitive eller emosjonelle symptomer

Bare blir diagnostisert med MS kan ha en betydelig innvirkning på en persons tankesett. Som andre symptomer, spesielt i de senere stadier av sykdommen, kan du finne deg er å utvikle flere kognitive symptomer.

Disse symptomene er depresjon, humørsvingninger og angst, alle relatert til stress og bekymring forbundet med selve sykdommen. Du kan også utvikle hukommelsesproblemer, talevansker, demens eller til og med bipolar lidelse.

Topimax bivirkninger

Topimax bivirkninger


Topimax er merkenavnet for topimirate, laget av Ortho-MacNeil-Janessen Pharmaceuticals, som eies av konglomerat Johnson & Johnson. Når det først ble solgt i 1995, ble det opprinnelig laget for å behandle epileptiske anfall og Lennox-Gastaut syndrom, som fører til anfall hos små barn. Selv om det fremdeles klassifisert som et antikonvulsivt middel, er for det meste topiramat er foreskrevet for behandling av migrene og noen ganger som et antidepressivt middel.

Funksjoner

Topimax positive bivirkninger tendens til å inkludere vekttap, bedre søvn og mindre hodepine. En nøytral bivirkning er vekttap, noe som kan eller ikke kan være ønsket. Negative bivirkninger inkluderer fødselsskader, glaukom, nyrestein, mangel på konsentrasjon, forvirring, depresjon, mareritt, selvmordstanker og psykose. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, økt urinmengde, smertefull vannlating, alvorlige ryggsmerter, besvimelse og anfall.

Advarsel

Den mest alvorlige bivirkningen er en plutselig smerte rundt øynene og synsproblemer. Dette krever umiddelbar sykehusinnleggelse fordi du kan utvikle glaukom. Men hvis du får noen av bivirkningene som er nevnt ovenfor, bør du kontakte legen din umiddelbart. Med mindre symptomene er alvorlige, ikke slutte å ta Topimax med mindre legen din forteller deg. Plutselig stopper kan føre til smertefulle abstinenssymptomer og beslag.

Time Frame

Vanligvis, hvis du kommer til å få glaukom fra Topimax, vil du utvikle øyesmerter og plutselige synsproblemer innen 1 måned for å ta den. Nyrestein kan utvikle etter måneder eller år med fortsatt Topimax bruk. De fleste av de andre negative reaksjoner kan starte umiddelbart med det første par doser. Noen symptomer som døsighet vil gå bort i et par uker. Hvis de ikke gjør det, kan du kontakte legen din.

Betraktninger

Før du begynner å bruke Topimax, la dine betrodde venner og familie vet at du vil være på denne nye, kraftige medisiner. Spør legen din kontor for å ringe på deg for å være sikker på at du høres greit. De kan se på deg, siden Topimax kan føre til selvmordstanker, et ønske om å bli isolert fra andre og mental forvirring. Med symptomer som disse, kan du ikke være klar over at du har en bivirkning. Personen ser på deg kan sørge for at du får hjelp.

Teorier / Spekulasjoner

Topimax blir studert for bruk i vekttap og for å behandle alkoholikere (se Ressurser). Dette kan gjøre Topimax mer utbredt og dermed gjøre Topimax bivirkninger oftere sett.

Størrelse

Ifølge en studie fra 2006 av Dion Greybeal, MD, bare 1,5 prosent av voksne Topimax takers få nyrestein forårsaket av Topimax. Menn er mer sannsynlig å få dem enn kvinner. Fra 825.000 pasienter, ca 23 Topimax brukere fikk glaukom.

Slik Spot Tegn åreknuter

Slik Spot Tegn åreknuter


Åreknuter er knyttede, forstørret årer som vanligvis finnes i ben og føtter. Årsaken til tilstanden er den kombinerte effekten av blodårer som har mistet elastisitet og svake ventiler som tillater blod å samle bakover. Resultatet er et forstørret, blått utseende vene. De fleste mennesker opplever noen varicose vein symptomer, og andre forblir asymptomatiske.

Slik Spot Tegn åreknuter

•  Finn ut om verkende følelse og tyngde i bena, særlig etter sittende eller stående, er tidlige tegn på åreknuter. Du kan også føle en brennende eller bankende og kramper eller hevelse i nedre ekstremiteter.

Merknad om du har synlig forstørret, blå årer. De kan se vridd og tau-lignende og ofte klør. De kan vises engorged mens du står og deretter avta når du sitte eller ligge.

Observer anklene for brun misfarging av huden hvis du har andre varicose vein symptomer. Dette er en indikasjon på venøs stase og kan føre til eksem og fortykkelse av vevet rundt åreknuter, som til slutt kan føre til dårlig healing og ytterligere skade vev.

Vurdere noen av årsakene til åreknuter, som for eksempel høy alder, jobber som krever stående i lange perioder av gangen, fedme, arvelighet, iført trange klær, hormonbehandling, graviditet og skade på blodårene. Hvis du har noen av disse risikofaktorene, kan du utvikle åreknuter.

Hint

 • Hvis du mistenker at du har åreknuter, ta kontakt med din lege for teatment og anbefalinger om hvordan å hindre dem fra forverring.
 • Hvis du har en varicose vein diagnose, varsle din lege hvis tilstanden forverres, eller hvis du opplever plutselig smerte eller hevelse i det berørte beinet.

Lyskebrokk Tegn og symptomer

Lyskebrokk er svært vanlig og kan oppstå på hver side av lysken. En inguinal brokk skyldes forårsakes når en del av tarmen rager inn lyskekanalen på grunn av en abdominal muskelsvakhet. Disse brokk er sett oftere hos menn enn kvinner. Voksne kan utvikle dem fra tunge løft, kronisk hoste eller aldring.

Fact

I en artikkel med tittelen: "Risikofaktorer for inguinal brokk blant voksne i den amerikanske befolkningen." skrevet av Constance E. Ruhl og James E. Everhart, publisert i American Journal of Epidemiology i mars 2007 Den sier, "Det er anslått at i USA, har brokk resultert i betydelig begrensning av aktivitet for rundt 400.000 personer, og antallet arbeidsdager tapt er større enn for andre kroniske fordøyelses forhold. "

Funksjoner

Det er tre typer av lyskebrokk - en reduserbar lyskebrokk er lett skyves tilbake inn i magen, en irreducible eller soning lyskebrokk kan ikke skyves tilbake i magen og en strangulated lyskebrokk er en langvarig soning brokk der blodtilførselen har blitt kuttet av. Dette er en alvorlig skade som krever øyeblikkelig legehjelp.

Signs

Det finnes kanskje ingen er ingen tegn eller symptomer for å oppdage at du har en lyskebrokk det kan bli diagnostisert under en fysisk undersøkelse. Det kan være en utvekst eller en bule sett og følt i det berørte lysken det kan forsvinne når du legger ned og dukke opp igjen når du står. Hanner kan oppleve smerte og hevelse rundt scrotal og testiklene området. Hos spedbarn og babyer brokk kan bli sett når de er hoste, gråt eller straining under avføring.

Symptomer

Et vanlig symptom er smerter i det berørte lysken når du hoster, bøye eller gjøre anstrengende tunge løft. Du kan også oppleve en følelse av tyngde i området av de berørte lysken. Et angrep av plutselige smerter i det berørte lysken med kvalme og oppkast er vanligvis symptomene på en strangulated lyskebrokk. Dette er et medisinsk nødstilfelle søke øyeblikkelig medisinsk behandling for å unngå døden til strangulated vev og grav komplikasjoner for pasienten.

Forebygging / løsning

Følgende trinn kan bidra til å forebygge lyskebrokk:
Slutte å røyke for å unngå å utvikle en kronisk luftveis tilstand.
Lære riktig kroppen mekanikk spesielt i jobber som krever langvarig og tunge løft.
Bruk riktige kroppen teknikker for løfting og bruke en mid støtte til kroppen.
Opprettholde tilstrekkelig kroppsvekt. Spis en sunn diett av frisk, frukt, grønnsaker, protein og et tilstrekkelig inntak av væske.

Symptomer på Appendisitt under svangerskapet

Graviditet er vanligvis en lykkelig og spennende tid for nye mødre; det er også en dårlig tid for dem å utvikle en sykdom som blindtarmbetennelse. Symptomer ofte etterligner andre sykdommer; noen symptomer på blindtarmbetennelse kan også etterligne graviditet tegn. Leaving blindtarmbetennelse ubehandlet i den gravide moren er potensielt dødelig.

Symptomer

Den gravide moren med en betent blindtarm opplever plutselige smerter som er ulikt noen annen form for smerte hun noen gang har følt. Generelt starter denne smerten ved navlen og begynner å bevege seg mot nedre høyre side av magen; denne smerten blir gradvis verre, spesielt med bevegelse, nysing, hoste eller puste inn dypt. Hun kan også miste sin appetitt, erfaring diaré eller forstoppelse, bli kvalm, kaste opp, mister evnen til å passere gass, erfaring abdominal hevelse (forskjellig fra hennes graviditet), har en lavgradig feber (som vil følge hennes andre symptomer) og føler at hvis hun bare kunne ha avføring, ville hun føle seg bedre.

Etterligner andre sykdommer

Blindtarmbetennelse kan enkelt etterligne andre abdominale eller tarm sykdommer som forstoppelse, bekken inflammatorisk sykdom og / eller andre gynekologiske sykdommer, inflammatorisk tarmsykdom, intestinal obstruksjon eller adhesjon. Fordi hun er gravid, kan symptomene på blindtarmbetennelse også etterligne noen av hennes graviditet symptomer, som for eksempel morgenkvalme og Braxton-Hicks sammentrekninger.

Diagnostiske metoder

Legen vil begynne sin diagnostiske prosessen ved å ta pasientens medisinske historie, og bemerker svangerskapet. Som han utfører den fysiske undersøkelsen, bemerker han bestemte atferdsmessige tegn i sin pasient, som vokter hennes underliv; andre tegn han notater omfatter rebound ømhet i magen, Rovsing fortegn, psoas skilt og Obturator tegn. Han kan også be om en urinanalyse for å utelukke en urinveisinfeksjon; en blodprøve kan tas for å oppdage andre tegn på infeksjon. En CAT scan kan bidra til å diagnostisere blindtarmbetennelse.

Medisinske intervensjoner

Hvis blindtarmbetennelse er diagnostisert, vil tillegget bli fjernet; dette vil bli gjort samtidig sikre graviditet og ufødte barnet ikke blir satt i fare. Baby og mor kan settes i slik fare fra en mulig sprengning vedlegg at behovet for kirurgi oppveier risikoen kirurgi kan presentere for babyen.

Konsekvenser

Hvis betent blindtarm ikke er fjernet, kan et tilbakevendende syklus av betennelse begynne; abdominal fôr kan også bli betent og en abscess kan utvikle. Den abscess er en pus-fylt område av inflammasjon, som angir bakterieinfeksjon. Hvis betent blindtarm er fortsatt ikke fjernet, sepsis (forgiftning fra de smittsomme bakteriene kommer inn i blodet) kan utvikle seg. I tilfelle av en gravid kvinne utviklet blindtarmbetennelse, hvis hennes vedlegg ikke er fjernet, kunne hun utvikler enhver av disse helse komplikasjoner; hun og hennes baby kan også dø.