Digidexo.com

lysol

Kan du sette Lysol Konsentrat i badevannet?

Amerikanerne har blitt stadig mer bekymret over å gjøre hver centimeter av sin verden sanitær. Anti-bakterielle såper er nesten uunngåelig, og alle som ser på TV i løpet av dagen skulle tro at amerikanske hjem er cesspools på infeksjon - med mindre produktene annonsert blir brukt flittig for å skrubbe hver lille krik og krok. En av de eldste desinfeksjonsmidler på markedet er lysol, og det har blitt satt til noen meget overraskende anvendelser.

Historie

Vanskelig skjønt det er å tro, så sent som i 1948 ble Lysol blir utlyst som en feminin hygiene produkt. Ifølge Museum of Menstruasjon og kvinnesykdommer, ble kvinner advart om at ikke skylling med en løsning av Lysol og vann vil resultere i tap av deres menns hengivenhet. Inntil 1960, skylling med Lysol etter sex var den mest populære metoden for prevensjon blant amerikanske husmødre.

Lysol Ingredienser

Lysol inneholder etanol / SD alkohol, isopropylalkohol, karbondioksyd, benzalkoniumklorid, og 2-fenylfenol.

Etanol / SD-alkohol er en svært brannfarlig rensemiddel. Isopropanol er det å både rense og fjerne lukt, og det er det som gir Lysol sin sterke lukt. Benzalkoniumklorid er et bakteriedrepende, algaecide og soppdreper, og 2-fenylfenol er et desinfeksjonsmiddel. Karbondioksidet er et bindemiddel.

Alkohol Farene

Alle alkoholer har en meget tørking effekt på huden. Soaking i et bad som inneholder nok av de alkoholer stede i Lysol å drepe de ønskede bakteriene vil også resultere i ubehagelig, kløende, tørr hud.

Irriterende Farene

Ifølge en 1 juni 2004, artikkel publisert i tidsskriftet Contact Dermatitis, en studie av benzalkoniumklorid bekrefter at det er "en betydelig hudirriterende." Spesielt for slimhinner, slik som i skjeden og nesegangene, som ikke er beskyttet av et ytre lag av huden.

Soaking i et badekar med en høy nok konsentrasjon av dette stoffet kan føre til kontakteksem, og selv brenner for slimhinnene.

Bakteriedrepende Farene

The Mayo Clinic forteller oss at en ubalanse i de naturlige bakteriene i skjeden kan føre til bakteriell vaginose, noe som kan resultere i en illeluktende utflod som er grå-hvit i fargen, med en fisk-lignende lukt som kan bli mer intense etter samleie . Dermed soaking i et badekar som inneholder en bakteriedrepende kan åpenbart føre til problemer for kvinner og jenter.

Konklusjon

Svaret på dette spørsmålet er i to deler. Først, mens ingen spesifikke kliniske studier har vært gjort, forteller sunn fornuft at du ikke kan trygt sette store mengder Lysol i badevannet uten å risikere irritasjon eller verre hud. For det andre, har du sikkert kan sette svært små mengder av Lysol i badevannet, men det er ingen vits i å gjøre det, bortsett fra å muligens gjøre huden din lukter morsomt.

Er Lysol Giftig for mennesker?

Lysol refererer til en merkevare av desinfeksjonsmiddel som dreper bakterier, mykobakterier og virus. Folk bruker Lysol å desinfisere boliger, sykehus og andre steder. Lysol er giftig for mennesker dersom de brukes feil.

Svelging

Hvis en person får i Lysol, gi offeret et glass vann og søke legehjelp. Inges Lysol kan føre til kvalme, oppkast, sirkulasjonssvikt, respirasjonssvikt, sentralnervesystemet, lever dysfunksjon og nyre dysfunksjon.

Hudkontakt

Hvis du får Lysol på huden, må du vaske den av med såpe og vann. Fjern alle klær som dynket med Lysol. Se en lege hvis irritasjon vedvarer etter vask huden din.

Øyekontakt

Hvis øyekontakt oppstår, skyll med vann i minst 15 minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom det er nødvendig. Se en lege hvis irritasjon vedvarer etter spyling med vann.

Advarsel

Aerosol former for Lysol er brannfarlig. Ikke utsett sprayformer Lysol til varme og flamme. Aldri punktering spraybokser.

Farene ved Lysol Spray

Farene ved Lysol Spray


Lysol linje av produkter inkluderer spray du kan bære til industriell størrelse beholdere. Lysol produserer desinfiserende spray, toalett bolle rengjøringsmidler, Desinfisering kluter, allrengjøringsmidler, luft desinfiserende spray, kjøkken og bad rengjøringsmidler, og hånd sanitizers. Til tross for de forholdsregler, er det fortsatt farene med å bruke Lysol spray i ditt hjem.

Etanol

Etanol er den viktigste ingrediensen i Lysol spray og er svært brannfarlig, spesielt under press. Langvarig innånding i et lukket miljø vil skape hodepine, hoste, tretthet og søvnighet. Hudeksponering kan resultere i alvorlig rødhet og svie. Lysol spray bruker denaturert etanol, noe som kan føre til etanol forgiftning ved inntak.

Carbon Dioxide

Lysol spray inneholder karbondioksid. Det er fargeløs og luktfri. I små mengder, kan karbondioksid påvirke konsentrasjonen. Økte mengder vil føre til at pustefrekvensen øker. Og langvarig eksponering kan forårsake død fra kvelning.

Advarsel

Hold Lysol spray utilgjengelig for barn og ikke utsett dine barn eller kjæledyr til spray. Ikke spray på eller i nærheten av mat på grunn av faren for etanolforgiftning.

Betraktninger

Ved bruk av Lysol spray, være sikker på at det er rikelig med ventilasjon. Ikke spray nær ansiktet ditt og risikere innånding av dampen. Bruk på stoffer som rayon, akryl plast og trevirke vil forårsake skade.

Avhending

Ikke kast Lysol sprayflasker i søpla. Kontakt lokale eller organisasjoner for gjenvinning for informasjon om avhending av aerosolbeholdere.

Allergiske Reaksjoner på Lysol desinfiserende spray

Allergiske Reaksjoner på Lysol desinfiserende spray


Selv Lysol desinfiserende spray er vanligvis brukes til å kontrollere bakterier i hjemmet og skape et sunt miljø, kan det ha noen negative effekter på de med allergi mot vaskemidler eller blekemiddel-type produkter. Kjemikalier som finnes i den desinfiserende spray kan utløse allergi hos dem følsomme for rengjøringsprodukter.

Nysing

Hvis du opplever en uvanlig mengde nysing etter sprøyting Lysol, kan du kanskje har en allergi mot en eller flere av kjemikaliene som brukes i spray.

Kløende øyne

Kjemiske følelser kan også forårsake kløende eller rennende øyne. Dette gjelder spesielt med desinfiserende spray fordi de ofte sprøytes inn i luften i stedet for på overflater.

Elveblest

En annen vanlig allergi symptom er elveblest. Når noen mennesker blir utsatt for kjemiske allergener, vil deres hud bryte ut i røde nupper eller elveblest. Disse elveblest kan eller ikke kan klø.

Pustevansker

Pustevansker er et tegn på at du kan ha inhalert noe som du er allergisk. Hvis Lysol desinfiserende spray har blitt sprøytet inn i luften rundt deg, og du finner ut at du har problemer med å puste normalt, kan du ha en kjemisk allergi problem.

Lysol Safety

Lysol Safety


Lysol er en vanlig husholdning desinfiserende renere. Som mange vaskemidler, kan Lysol være en fare for mennesker og dyr hvis brukt feil. Etter noen sikkerhetsretningslinjer for bruk og oppbevaring av Lysol kan hjelpe deg å unngå en fare i hjemmet ditt.

Eye Irritasjon

Hvis Lysol kommer i kontakt med øynene, kan det føre til irritasjon. Hvis dette skjer, må du skylle øynene med vann. Fjern kontaktlinser og rengjør dem.

Hudirritasjon

Noen mennesker opplever hudirritasjon når de utsettes for Lysol. Hvis huden blir irritert, vaske området grundig. Hvis et problem vedvarer, bør du oppsøke lege.

Brannfarlig

Hold Lysol unna temperaturer over 130 grader C, flammer og gnister. Eksponering for slike forhold vil føre til brann. Lysol i en aerosol kan kan sprekke når de utsettes for varme eller åpen flamme.

Svelging

Lysol inneholder denaturert etanol, noe som kan resultere i etanol forgiftning hvis de spises. Hvis Lysol er inntatt, skylle munnen, drikk et glass vann og kontakt lege.

Lagring

Lagre dine Lysol produkter i sin originalemballasje på et kjølig sted vekk fra barn.

Avhending

Beholdere kan kastes i søpla. La hetten på flaskene og ikke punkteres eller brennes beholderen.

Naturlige bruksområder for Lysol

Lysol tilbyr flere produkter for rengjøring og desinfisering av kjøkken, bad og andre overflater og områder i ditt hjem. Rengjøring er det primære formålet med Lysol produkter, men det finnes andre bruksområder for Lysol som kan være nyttig. Lysol har vært kjent for å lindre eller kurere sykdommer som lus, skabb og fotsopp.

Skabb

Skabb er liten, og kan bare bli drept med sterke kjemikalier, som Raid. Men for å hindre re-angrep og gjenopprette renslighet, kan du spray Lysol på steder som dine sko og ark til å holde re-angrep skjer.

Idrettsutøvere Foot

Siden Lysol er anti-bakteriell, kan du bruke den i små mengder for å lindre effektene av fotsopp. Spray litt av Lysol på en fille og gni fille mellom tærne og over det infiserte området. Tørk den av raskt med et papirhåndkle og vask hendene umiddelbart.

Lus

Selv om Lysol ikke vil drepe noen form for lus, kan du suge brukte kammer og andre hårprodukter i en Lysol blanding for å fjerne eventuelle nits som kan ha klamret seg til tennene på kammen.

Hvordan er Lysol Helse Farlig?

Lysol desinfiserende spray hevder å drepe 99,9 prosent av bakteriene, men de kan bære risiko for mennesker også.

Identifikasjon

Ifølge produsentens hjemmeside, inneholder Lysol merkevare desinfisering spray etanol, vann, isobutan, tetrasodium EDTA, propan, duft, natriumbenzoat, borat forbindelser og ammoniakk forbindelser.

Funksjon

Lysol Anti-Bakteriell Handling Spray inneholder 79 prosent denaturert etanol, noe som kan føre til irritasjon av øyne og slimhinner og kan føre til sentralnervesystemet ved innånding eller svelging.

Betydning

I en undersøkende rapport fra CBC News i Canada i hvilke nivåer av VOC-tallet (flyktige organiske forbindelser) ble målt, ble Lysol spray funnet å inneholde 1200 deler per million. Disse nivåene er 1000 ganger så mye som Clorox rengjøring kluter på 1000 deler per milliard, og mye høyere enn 500 deler per milliard man betraktet som trygge for mennesker.

Potensiell

Lysol desinfiserende spray inneholder ammoniumhydroksyd, en mistenkt respiratorisk toksin, som kan være knyttet til en rekke lungesykdom, inkludert bronkitt, lungeødem, emfysem, og kreft.

Advarsel

Ifølge US Environmental Protection Agency, minst halvparten av ingrediensene i Lysol har ikke blitt testet for mulig helserisiko for mennesker.

Hvordan er Lysol en helsefare?

Hvordan er Lysol en helsefare?


I motsetning til det mange tror, ​​er rengjøringsprodukter ikke testet for sikkerhet ved eventuelle tilsynsorgan før de vises på markedet. Faktisk, mange desinfeksjonsmidler, som for eksempel Lysol, inneholde farlige kjemikalier som utgjør en potensiell helsefare.

Glykoletere

Ifølge US Department of Human Health & Services, inneholder Lysol dietylenglykol monobutyleter, som har vært knyttet til lever, nyre, milt og blodsykdommer hos dyr ved høy eksponering.

O-fenylfenol

O-fenylfenol er en soppdreper. Per US Centers for Disease Control and Prevention, er denne kjemiske en hud, luftveier og slimhinner irriterende. Kronisk eksponering kan føre til svimmelhet, oppkast, tåkesyn og elev dilatasjon. Beslag og hjertebank er rapportert ved høy eksponering.

Andre kjemikalier

En HMS-datablad levert av The College of Biological Sciences ved Ohio State University viser formaldehyd og saltsyre blant Lysol ingredienser. Dokumentet viser også at bruk av dette produktet kan forverre eksisterende luftveislidelser. Øyekontakt kan føre til permanent uførhet.

Interaksjoner

Ingrediensene i Lysol er etsende for metaller. I tillegg, å blande dette produkt med blekemiddel frembringer en farlig gass. Lysol er også svært brennbart i nærheten av en åpen flamme.

Betraktninger

Siden mange rengjørings formler anses proprietære, Lysol ingredienser kan ikke være fullt offentliggjort.

Naturlige alternativer til Lysol

Naturlige alternativer til Lysol


Selv rene overflater og en bakterie-fritt hjem er ideelt, og erstatte bakterier med andre kjemiske rengjøringsprodukter er uønsket. Alternative rengjøring produkter er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker, eller kan gjøres fra enkle produkter du sannsynligvis vil ha i ditt hjem.

Syvende generasjon

Seventh Generation splitter desinfeksjonsmidler, en av de ledende nasjonale giftfri rengjøring merkevarer, er det første naturlig avledet desinfeksjonsmiddel godkjent av Environmental Protection Agency (EPA), ifølge en 2009 Market rapport. Produktet dreper 99 prosent av bakterier, inkludert influensa-viruset, heter det i rapporten.

Syvende generasjon produkter inneholder ingen flyktige organiske forbindelser (VOC) og alle dens bestanddeler regnes som "food grade" av US Food and Drug Administration. I tillegg til desinfeksjonsmidler, gjør dette merket vaskemidler, papirprodukter, og baby-produkter, blant annet.

Biokleen

Biokleen er en naturlig utvunnet desinfeksjonsmiddel laget av stabilisert polyphenolic forbindelser som finnes i grapefruktkjerneekstrakt (GSE). Den inneholder GSE og vegetabilsk glyserin og ingen andre ingredienser. Biokleen produsenter hevder at produktet er antibakteriell, soppdrepende, antiviral, og kan også bekjempe parasitter, noe som gjør det til en bred specturm desinfeksjonsmiddel.

Metode

Metode produkter kan bli funnet på Target butikker og andre store kjedebutikker, og er annonsert som alternative rengjøringsmidler. Metode produkter bruk stabilisert, naturlig avledede ingredienser, som inkluderer natriumkarbonat, kaliumhydroksyd, natrium-glukonat, decyl og polyglukosid.

Hjemmelagde produkter

Effektiv rengjøring kan oppnås ved hjelp av ingredienser du sannsynligvis vil ha i ditt eget hjem. The Consumer Reports helse blog antyder natron og eddik som renholdere for alt fra et vaskemiddel booster til et toalett cleanser. Løsninger, inkludert boraks og kremen av tartar gi desinfiserende effekt og et mildt slipemiddel for å fjerne flekker.

The US Department of Health and Human Services tilbyr en online produktdatabase, som er nyttig for å bestemme sikkerhet og effekt av din husstand rengjøringsmiddel.

Hvordan Desinfiser Etter en Rotavirus Outbreak

Rotavirus er den ledende årsak til alvorlig diaré hos barn, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, og det fører til sykehusinnleggelse av 55.000 barn i USA hvert år. Det er smittsom og har en tendens til å dukke opp i vintermånedene. God hygiene er viktig for å hindre overføring av sykdom.

Hvordan Desinfiser Etter en Rotavirus Outbreak

Hvordan Desinfiser etter en Rotavirus Outbreak

•  Hold deg høy standard på hygiene, konsentrere seg om hyppig og konsekvent håndvask. Vask hendene før du begynner å desinfisere området, så vel.

Vask og tørk alle forurensede klær, sengetøy, tepper og slikt umiddelbart.

desinfisere alle bleieskift områder, bad og gulv med en bakteriedrepende renere og rent vann og rensekluter. Deretter takle bord, stoler, dørhåndtak, telefoner, tastaturer og lysbrytere. Bytt vann og kluter ofte.

Desinfiser alle leker og lekeområder. Stoff eller klut leketøy skal vaskes i vaskemaskin og tørket hvis mulig.

Bruk en antibakteriell spray, som Lysol, på alle overflater.

Hvordan fjerne lus fra Objects

Lus er svært små parasitter som lever på den menneskelige hodebunnen og fôr på menneskeblod. Lus kan smitte ved direkte kontakt, og de er utbredt blant barn i skolealder. Hvis barnet ditt kontrakter lus kan du bruke en over-the-counter medisin eller én foreskrevet av legen din. Selv om du behandler alle hode i husholdningen, du fortsatt trenger å riktig omsorg for visse gjenstander i hjemmet for å sikre at lus ikke kommer tilbake.

Hvordan fjerne lus fra Objects

Kok kammer og børster for fem til ti minutter. Vannet bør være minst 130 grader Fahrenheit. Alternativt kan børster eller kammer som kan smelte være forseglet i en plastpose i to uker. Det kan ikke være en dårlig idé å kaste bort billige elementer som lett kan erstattes.

Maskin vaske alle sengetøy, håndklær, klær og andre muligens forurensede gjenstander i varmt vann. Tørk elementene i en tørketrommel på høy varme syklus.

Rengjør alle leker. Leker kan også vaskes i vaskemaskinen med varmt vann. Hvis ikke kan vaskes lekene maskin, bør de også være plassert i en forseglet pose i to uker. Små leker som ikke smelter kan den legges i kokende vann i fem til ti minutter.

Støvsug noen tepper, og mopp alle etasjer med varmt vann. Ved å rengjøre huset grundig, kan du forhindre en lus fra å returnere. Du bør også rengjøre hjemmet hvis en smittet person har besøkt. Som en forholdsregel, sjekk alles hode for å sikre at infeksjonen ikke spre seg.

Bruk Lysol å rengjøre benkeplater, bord og andre gjenstander i hjemmet. I tillegg til varmt vann, kan du drepe lus ved å la plaggene ligge i Lysol for en time.

Støvsug seter og gulvbord av alle biler smittet person kom i kontakt med. Lus kan falle av på klær og hår og være avventer deres neste offer i familiens bil.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa


Nylig, min syv måneder gamle fikk magen influensa fra min fire år gamle. Jeg har tatt med instruksjoner om hva du skal gjøre når din eldre barnet har magen influensa.

Fra mine enkle trinn, vil du være i stand til å hjelpe barnet ditt når hun har gastroenteritt.

Hvordan hjelpe Eldre baby når hun har magen influensa

•  Først, hvis du har søkt og funnet denne artikkelen, sjansene er babyen din har vært å kaste opp eller har hatt alvorlig diaré. Symptomer på gastroenteritt, eller magen influensa inkluderer å kaste opp og eller diaré. Så, hvis barnet er ellers frisk og opplever noe av dette, skjønner at hun har fått infisert av viruset.

Etter at barnet kaster opp, skje mate Pedialite væske til henne en time etter at hun kaster opp, hver på 15 grader 20 minutter. Ikke forsøk å mate henne ennå, fordi sjansene er hun vil holde gulpet opp. Hvis det i et par timer, hun ser ut til å ønske noen melk, kan du mate henne litt etter litt. Hvis du over mate henne, vil hun kaste det opp.

Plukk opp noen tilsølte klær, puter, etc og spray dem med Lysol og kaste dem i vaskemaskinen. Hvis noen kroppsvæsker landet hvor som helst, rydde dem opp umiddelbart og spray Lysol hvor de hadde landet. Dette vil bidra til å hindre spredning av viruset.

Hvis babyen kastet opp på deg, og du er både skittent, starte dusjen eller baby bad. Dusjen eller baby bad bør være varm (90F, 32C eller lavere). Ren og kle barnet ditt opp først, og deretter sette henne i en barneseng eller spille penn i nærheten av deg og rense deg opp neste.

Babyen vil sove mye mens hun er syk. Holde henne varm og ren til enhver tid. Hvis hun hadde diaré, vil du lukte det, slik at så snart du gjør, rydde henne opp. Hvis klærne hennes ble skitten, straks vaske henne og endre hennes. Hvis hun er lei, eller mens hun må vente en time før å bli lei igjen, satte henne i en lekegrind i nærheten av deg med massevis av rene leker.

magen influensa går som regel bort etter 48 timer. Dette betyr at barnet skal hvile og spise litt om gangen i denne perioden. Kontroller at du sjekke henne for feber med jevne mellomrom, og innser at hun trenger å ha en våt bleie hele tiden.

Hvis barnet ikke kaster opp lenger, er følelsen mye bedre, og hennes avføringen blir mindre vassen, kan du mate henne biter av myke nudler. Bare bruke rene fingre å bryte biter av en noodle og forsiktig plassere den i munnen hennes. Du kan også øke melkeinntaket med 2 flere unser (over hva hun hadde tidligere).

Hvis barnet nekter å spise, og hun har ikke hatt en våt bleie i åtte timer, må du ta henne til sykehuset fordi hun vil bli lider av dehydrering. Lykke til, og jeg håper barnet ditt føles bedre.

Hint

 • Mens barnet ditt er sykt, gi henne ekstra oppmerksomhet og oppfylle hennes behov.
 • Hvis babyen din føler seg bedre, gi henne noen leker å leke med.
 • Husk å rengjøre hennes leker regelmessig.
 • Glem å jobbe, når babyen er syk, hun trenger deg.
 • Hvis barnet ditt har en høy feber, og er ikke å spise, må du ta henne til han legen.
 • Jeg kan ikke holdes ansvarlig for babyen å bli verre.
 • Ikke noen gang prøve å tvangsfore babyen når hun er syk fordi du vil ende opp med å bruke det du matet henne.

Luftbårne forholdsregler for Herpes zoster virus

Svineinfluensa, fugleinfluensa, SARS - verden har stått overfor smittsom sykdom pandemier de siste 10 årene. Nylig har amerikansk helsevesen og media vært fokus på vaksiner for herpes varciella zoster - kjent som helvetesild. Mange mennesker ønsker å vite om det er andre måter å hindre overføring av helvetesild.

Helvetesild

Zoster er en variant av varicella, virus som forårsaker vannkopper. Helvetesild ofte følger eller stammer fra å ha hatt vannkopper.

Selv zoster er en del av herpesfamilien av virus, er det ikke herpes simplex I og II, virus oftere referert til som "herpes" som er ansvarlig for forkjølelsessår og genitale lesjoner. Og mens helvetesild ikke vare livet ut, og er ikke seksuelt overført, det er smittsom og kan ha alvorlige farer for de med svekket immunforsvar eller som er svært ung eller gammel.

Transmission

Helvetesild er i utgangspunktet en sekundær infeksjon av vannkopper. Alle som har hatt vannkopper kan ha zoster forbli i hans system, ligget i dvale. Hvis zoster våkner, ofte reiser det til det sentrale nervesystemet som bidrar fordele den i hele kroppen.

Resultatet er et utslett svært lik vannkopper, bare det vanligvis dannes i en rad eller ordnet mønster på en side av kroppen. I mange tilfeller helvetesild vondt, med skyting smerter eller prikking rapportert.

Fordi Helvetesild kan bare skje med de som har hatt vannkopper, er det ingen direkte måte å få helvetesild. Noen som ikke er vaksinert for Varciella eller Varicella Zoster kan kontrakten vannkopper fra en helvetesild pasient. Overføring kan bare skje når helvetesild blemmer har sprukket og oser, og før de skorpe over. Når de åpne blemmer har klaka, er Varicella ikke lenger smittsom.

Airborne Forebygging

Varicella smitter ikke gjennom luften. Varicella er primært gitt videre gjennom fysisk kontakt, direkte og indirekte. Noen som aldri har hatt vannkopper eller vannkopper bør unngå å berøre noe en helvetesild pasient har berørt og spesielt unngå å berøre pasienten.

Ellers vanlig sunn fornuft regler gjelder. Hold overflater rene og desinfiseres Lysol og andre desinfisering produkter kan hjelpe med rengjøring tellere, bad, etc å sørge for at det ikke er noen levende virus fra indirekte kontakt. Vask sengetøy, håndklær og klær av pasienten raskt når hun har flyttet inn i "klaka over" fase.

Desinfeksjonsmidler som ødelegger Hep B

Desinfeksjonsmidler som ødelegger Hep B


Hepatitt B er en smittsom leversykdom forårsaket av hepatitt B virus. Det er kjent som en "innhyllet virus", som betyr den har en ytre innpakning, ifølge National Caner Institute. Infeksjon oppstår når viruset kommer inn i blodet og når leveren. Hepatitt B smitter gjennom direkte kontakt med infisert blod og spytt og ved ubeskyttet sex og morsmelk. Hepatitt B kan bli drept av flere typer desinfeksjonsmidler.

Høyt nivå Desinfeksjonsmidler

Høyt nivå desinfeksjonsmidler brukes vanligvis i en helse-omsorg innstilling. Hydrogenperoksid er en høy-nivå desinfeksjonsmiddel som er effektivt i å ødelegge hepatitt B, men i henhold til BC Center for Disease Control, produsenter av hydrogenperoksyd advare at det krever kontakt i minst fem minutter for å være effektive. Hydrogenperoksid sammen med pereddiksyre har høye desinfiserende kvaliteter. Produsenter av denne blanding har funnet at alle mikroorganismer med unntak av bakteriesporer, blir ødelagt i løpet av 20 minutters kontakt med denne løsningen. Pereddiksyre er også effektiv til å drepe virus som for eksempel hepatitt B om sin egen, men er ustabil, særlig ved fortynning.

Gluteraldehydes er høyt nivå desinfeksjonsmidler som dreper virus som hepatitt B. De kan være svært giftig, og bør bare brukes av medisinske fagfolk til å sterilisere medisinsk utstyr. Orto-ftalaldehyd (OPA) ligner på gluteraldehyd, men dens lukt er svak og ikke irriterende for nese eller øyne.

Formaldehyd er en høy-nivå desinfeksjonsmiddel som vanligvis anvendes som en vannbasert løsning kalt formalin (37% formaldehyd). Denne løsningen vil drepe hepatitt B-virus sammen med flere andre virus, sopp og sporer. Vanligvis er bruken av formaldehyd også begrenset til medisinske innstillinger.

Middels nivå Desinfeksjonsmidler

Middels nivå desinfeksjonsmidler dreper vegetative bakterier, virus og sopp. Ethyl og isopropyl alkohol er middels nivå desinfeksjonsmidler effektive i å drepe kappekledde virus som hepatitt B. Den tiden som trengs for å drepe bakterier og virus er vanskelig å oppnå fordi alkohol fordamper raskt. Den BC Center for Disease Control anbefaler fordype elementet krever desinfeksjon inn i alkohol.

Hypokloritter, som klorin, er hurtigvirkende middels nivå desinfeksjonsmidler som er best brukt til å desinfisere overflater, som de kan brenne huden og øynene. For å få mest effekt fra hypokloritter, må de forbli på overflater i flere minutter.

En annen vanlig middels nivå desinfeksjonsmiddel er jod og jodoforer. Jod tinkturer, som er oppløst i alkohol, har begrenset renhold evne. De er effektive i å drepe den hepatitt B-virus, men krever en lang kontakttid og flere applikasjoner kan være nødvendig.

Low-Level Desinfeksjonsmidler

Lavnivå desinfeksjonsmidler dreper vegetative (dyrket i rik, fuktig jord) bakterier, sopp og kappekledde virus. De er vanligvis brukt til å rense husholdning overflater. Fenol, en ingrediens som finnes i munnskyllevann og hånd såper, er den aktive ingrediensen i husholdningenes desinfeksjonsmidler som Lysol. Fenoliske desinfeksjonsmidler er effektive i å drepe hepatitt B-viruset og er trygge å bruke. Langvarig kontakt med huden kan forårsake irritasjon.

Kvartære ammonium (QA) forbindelser er en annen type lavnivå desinfeksjonsmiddel, men er ineffektive som antiseptiske midler på hud og vev. QA desinfeksjonsmidler blir ofte formulert som ammonium-klorid, og er effektive i å drepe hepatitt B-viruset. De har lav toksisitet, men kan irritere huden etter langvarig kontakt. Disse desinfeksjonsmidler kan brukes i hjemmet desinfisering av overflater som gulv, møbler og vegger.

Typer av hodebunnen problemer

Hodebunnen problemer kan føre til komplikasjoner med teksturen i håret, helsen til håret og med veksten og tap av håret. Problemer knyttet til hodebunnen er lett behandles i hjemmet ved hjelp av hjemme rettsmidler eller medisinert sjampo og kremer.

Alopecia

Alopecia er et hår tilstand som rammer både menn og kvinner. Etter å ha alopecia kan påvirke den fremre del, den midterste del, tinnings eller hodebunnen som helhet. Årsaker til alopecia kan omfatte kjemoterapi behandlinger, visse reseptbelagte medisiner, stress og overproduksjon av DHT i hodebunnen, noe som negativt påvirker hårvekst syklus. Bruk en DHT blokker som Rogaine, eller en urte DHT blokker som så Palmetto, for å hindre produksjon av DHT i hodebunnen.

Ringorm

Hodebunns er forårsaket av soppinfeksjoner i huden i hodebunnen. Fysiske tegn på ringorm i hodebunnen omfatter skjelloppbygning på huden i hodebunnen. Ringorm i hodebunnen er mer sannsynlig hos personer med svekket immunforsvar på grunn av sykdommer som AIDS, kreft og diabetes. Ringorm i hodebunnen, så vel som mange andre hodebunnen betingelser, kan behandles ved bruk av hodebunnen massasje, samt anti-soppmidler, inkludert eplecider eddik, og ved bruk av anti-flass shampo

Seboreisk eksem

Seboreisk eksem er en mer avansert type flass som manifesterer seg gjennom skjellete hud og flak i hodebunnen. Ubehandlet seboreisk eksem forårsaker hårtap hos noen mennesker. Seboreisk dermatitt er lett behandles ved bruk av medisinske sjampoer som Neutrogena T-Gel, Medi-dan, og Dermarest, som arbeidet ved rensing av porene i huden i hodebunnen, og ved å hindre produksjon av overdreven talg i hodebunnen.

Lus

Hodelus kan overføres ved å dele kammer og hårbørster og håndklær. Hodelus kan forårsake kløe i hodebunnen som egg av hodelus begynner å klekke i hodebunnen. Hodelus er mer grunn til forlegenhet enn en trussel mot en persons generelle helse. Hodelus kan behandles gjennom bruk av sjampo og andre alternative legemidler, også ved hjelp av eple cider eddik og vann for å rense hodebunnen og drepe eggene som forårsaker hodelus. Rene putevar, ryggen av møbler og stoler der hodet av en infisert person kan ha gjort kontakt. Bruk en desinfiserende spray som Lysol å rense de flater.

Inngrodde hår

Inngrodde hår i hodebunnen kan være forårsaket av feil vask teknikk og skjæring mot den naturlige korn av håret. Vask håret fra foran til bak. Barbere håret i hodebunnen fra foran til bak. Unngå iført trange bukser og caps etter barbering hodet. Mangel på luft til hodebunnen kan føre til inngrodde hodebunnen hårene. Bruk skarpe kniver når barbering og klippe håret for å unngå risikoen for kutt, noe som kan føre til inngrodde hodehår.

Acne

Akne kan utvikle seg i hodebunnen på samme måte som på en hvilken som helst annen del av kroppen. Hodebunnen akne kan forårsake rødhet i hodebunnen, kløe og smerter under børsting, styling, stell og vask av hår. Unngå å bruke hår-pleie produkter som inneholder mye olje. Clear hodebunn akne hjelp av en anti-flass shampo.

Behandlinger

Behandling av hodebunnen problemer kan enkelt gjøres i hjemmet ved hjelp av anti-flass sjampo og naturlige anti-sopp behandlinger som eple cider eddik. Hodebunnen massasje kan også være fordelaktig i å gi et miljø i hodebunnen ikke er egnet for vekst av hodelus og ringorm.

Hvordan bli kvitt av Varicella Zoster Virus

Hvordan bli kvitt av Varicella Zoster Virus


Varicella zoster er viruset som forårsaker vannkopper hos barn, og helvetesild (herpes zoster), eller av og til postherpetisk nevralgi hos voksne. Dette viruset er nært knyttet til herpes simplex, som er viruset som forårsaker forkjølelsessår. Som herpes simplex, når en person har lidd av varicella zoster, forblir viruset latent i kroppen. Heldigvis er det vanligvis enkelt å kvitte seg med sykdommer forårsaket av dette viruset, og også for å drepe eventuelle viruspartikler som kan forbli på overflater på grunn av kontakt med en smittet person.

Hvordan bli kvitt av Varicella Zoster Virus

Forebygging

•  Spør legen din om varicella zoster vaksine, som er tilgjengelig i USA siden 1995.

vurdere fordeler og ulemper med vaksinen. Det er færre sykehusinnleggelser og dødsfall som følge av varicella viruset siden vaksinen ble innført, men immunitet er kortvarig, kanskje ti år som gir mulighet for den vaksinerte å lide en mer alvorlig helvetesild utbrudd som voksen heller da den relativt milde vannkopper som barn.

Få barnet ditt vaksineres, hvis du har bestemt det er i hans beste interesse å gjøre det.

Bli kvitt Infeksjon

Ta barnet til legen for å få en diagnose.

Spør legen din hvis saken er alvorlig nok til å rettferdigantivirale medisiner.

Fyll eventuelle resepter som anvist og følg instruksjonene for å ta antivirale medikamenter. Antivirale medikamenter hjelpe kroppen å kvitte seg med varicella raskere, som de begrense virusets evne til å reprodusere.

Bli kvitt Varicella Zoster på overflater

Kjøp et desinfeksjonsmiddel som er effektiv mot varicella. Lysol desinfiserende spray er effektivt på grunn av sin høye konsentrasjon av etanol, og Clorox produkter er effektive fordi natriumhypokloritt er effektiv til å drepe varicella virus.

Rens grundig med desinfiserende alle overflater i hjemmet som ofte berørt, om du har grunn til å tro smittet person har berørt overflaten eller ikke, som varicella viruset kan reise gjennom luften.

Fortsett å rense disse områdene flere ganger om dagen i to uker etter at den smittede viser først symptomer, så det er usikkert hvor lenge en smittet person fortsetter å kaste viruspartikler.

Hint

 • Følg alltid legens retninger for å komme seg etter sykdom og bli kvitt et virus.

Hvordan behandle liggesår med hjem rettsmidler

Hvordan behandle liggesår med hjem rettsmidler


For en person på sykehus eller sykehjem, kan seng sår være et problem. Seng sår skje når noen er seng ridd og doesnâ € ™ t flytte rundt nok. Seng sår hovedsakelig forekomme i mennesker som er lammet, handikappet, eller deaktivert. En person som sitter i samme stilling i sengen uten å flytte rundt nok vil ha sår som sår som ikke benete deler av kroppen. Liggesår er også kjent som trykksår fordi de ser når det er for mye press på kroppen fra bor i en stilling for lenge. Selv om noen er lammet, funksjonshemmede eller utviklingshemmede, og på et sykehjem, bør de ha hjelp bevege seg rundt nok til å holde presset ut av kroppen. Dessverre, liggesår er et vanlig problem i sykehjem, fordi pasientene blir ofte neglisjert og venstre legging i senga ikke er i stand til å bevege seg. Det er naturlige ting en person med seng sår kan gjøre for å helbrede sårene.

Bruksanvisning

•  Bland melk av Magnesia og jod i en bolle og sett blandingen til side for en stund. Etter ca 30 minutter, bruke melk av Magnesia og jod blanding til seng sår. Påfør blandingen flere ganger om dagen etter behov og etter noen dager seng sår begynner å gro.

Bland sammen litt sukker og honning og bruke den til seng sår. Påfør blandingen to ganger om dagen.

Bland sammen 2 ss. av honning og 1 ss. av rabarbra juice eller bete juice. Du kan bruke en shaker for denne blandingen, eller blande den opp i en bolle. Ved hjelp av en shaker vil blande den opp bedre. Du kan også legge litt mel til å tykne den opp hvis du tror det er for tynt. Bruk denne blandingen til seng sår, dekke såret med en bandasje og endre det daglige.

Rengjør området der liggesår er, og deretter bruke noen calendula eller aloe vera krem. Påfør calendula eller aloe vera krem ​​en gang eller to ganger om dagen, avhengig av hvor ille seng sår er. Calendula eller aloe vera krem ​​vil berolige liggesår og helbrede dem.

Sett noen Lysol i en sprayflaske og spray over hele området av kroppen der de seng sår er. Hvis sengen sår er infisert, vil Lysol drepe eventuelle bakterier som kan være i sår og helbrede seng sår.

Tips og advarsler

 • Seng sår bør forebygges når de kan. Det finnes enkle måter å hindre liggesår som å drikke mye vann, spise et sunt, velbalansert kosthold, få nok vitamin C og sink daglig, endre plasseringen av sengen ridd person hver par timer, holde huden tørr og ren som mye som mulig, og bruk en bølget madrass for kontinuerlig og normal blodstrøm.
 • Få nok fiber i kosten. Å få nok fiber vil tillate normal avføring som er viktig for personer med trykksår.
 • Unngå bearbeidet mat og junk food hvis du har seng sår.
 • Prøv å unngå å spise kjøtt
 • Hvis seng sår blør, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan får jeg Ringorm Out of My Couch Do?

Selv om ringorm er ofte tenkt på som spres gjennom direkte kontakt med en smittet person eller husholdning kjæledyr, har det også vært kjent for å bli leid gjennom kontakt med andre objekter, for eksempel at sofa som infisert kjæledyr har sittet på.

Årsaker og symptomer på Ringorm

Ringorm er en infeksjon av huden forårsaket av hud sopp, som lever på et lag av dødt keratin-protein på toppen av huden. Det kan finnes i både mennesker og dyr, og er identifisert av den karakteristiske røde ringen som vises rundt den berørte huden. Ringorm fikk sitt navn på grunn av det faktum at det var en gang antatt å være forårsaket av en orm, og navnet fortsatte å holde seg selv etter at hypotesen ble bevist feil.

Ringorm er spredt av både direkte og indirekte kontakt. Det kan inngås ved hud til hud kontakt med et annet menneske eller dyr som vanlig husholdning kjæledyr, eller indirekte gjennom gjenstander som kammer, børster, sengetøy og møbler, som sofaer, der sopp kan leve i fibrene for opp til to år.

Trinn for å komme Ringorm ut av en Couch

Først, sørg for å behandle eventuelle personer eller dyr som kan ha symptomer på ringorm å unngå recontaminating sofaen med sopp.

Regelmessig støvsuging av sofaen og eventuelle puter bør bidra til å bli kvitt mugg og sopp sporer som kunne overføres til huden. Hvis sofaen er laget av en color ikke-porøst materiale, prøv å spraye den ned med Lysol desinfiserende spray, la det på lenge nok til å være effektive. Kontroller at materialet tørker grundig og raskt ved å tørke den med en ren tørr klut, som sopp trives i fuktige områder.

Steam-rensing vil også være en effektiv måte å bli kvitt ringorm sopp; men husk å sørge for at sofaen tørker raskt for å unngå sopp fra blomstrende igjen.

Måter å hindre Ringorm fra Retur

Sørg for å isolere alle husdyr og tillater ikke smittede personer å ha kontakt med sofaen eller andre møbler for varigheten av ringorm behandling.

Dekk sofaen i en lett vaskbar slip cover slik at hvis re-infeksjon oppstår, kan slip cover tas ut og rengjøres uten at det påvirker sofaen selv.

Regelmessig støvsuge og tørke ned sofaen med en fuktig klut, etterfulgt av en tørr klut for å fjerne fuktighet raskt. Dette vil bidra til å holde unna mugg og sopp, samt andre allergener som kan bosette seg i sofaen materiale.

Headlice Cures

Headlice er parasitter som lever på håret sjakter av mennesker, overlever på deres blod. De er et vanlig problem, særlig på skoler der barn leker tett sammen. Selv om de er svært smittsom, blir de lett behandles og kureres.

Behandle Hair

Det finnes en rekke over-the-counter, lus-drapet sjampo, de vanligste er Nix og Rid. Å behandle, bruker du sjampo til håret av smittet person, og deretter kjøre kammen gitt gjennom håret for å fjerne egg og lus. To bokser kan være nødvendig for noen med usedvanlig lang hår. Denne prosessen må gjentas for alle i samme husstand, uansett om de viser symptomer på lus eller ikke. Innen sju til ti dager, bør behandlingen gjentas for å sikre at det ikke re-infisering.

Vask klær og sengetøy

Samle klær og sengetøy fra alle familiemedlemmer, og vask dem i varmt vann (130 grader), etterfulgt av en tur i tørketrommelen på høy varme. Dette er den temperatur ved hvilken egg og levende lus blir drept. Alle klær som ikke kan vaskes må renses, og utstoppede dyr bør samles og plasseres tett i en plastpose i to uker. Lus trenger menneskeblod for å overleve; å være i plastposen vil kvele dem og ta bort deres matkilde.

Rene husholdningsartikler

Start med kammer og børster. Disse kan bli dynket i rubbing alkohol eller Lysol, eller vaskes med varmt vann og såpe. Neste du ønsker å støvsuge gulv og møbler; dette vil kvitte hjem av egg som muligens kan klekkes. Selv om det er lus drepende spray, de er giftige ved innånding. Til slutt er det en god idé å støvsuge bilen, spesielt hvis personen smittet satt i den før han ble behandlet.

Hjemmelaget Remedy for bedsores

Liggesår er en av de vanligste plager som møter dersom du er begrenset til seng eller en rullestol for en lang tidsperiode. De kan også forekomme hos eldre som ikke er veldig mobile. Personer som er i koma, samt paraplegics, møter ofte dette problemet også.

Hva er årsaken til bedsores?

Det er ikke en spesifikk årsak til seng sår. Imidlertid har den primære årsaken er identifisert som manglende blodtilførsel til de områdene som ikke opplever noen bevegelse. Hvis du er sengeliggende eller bundet til en rullestol, trenger spesifikke deler av kroppen din ikke får en tilstrekkelig tilførsel av blod. I tillegg til dette, konstant trykk på den samme del, hver dag, forverrer problemet ytterligere.

Du er mest sannsynlig å få liggesår på hofter, rygg, rumpe, korsrygg, hæler, skulderbladene og albuene. Liggesår starter som rød i fargen og veldig smertefullt å ta på. I ekstreme tilfeller kan de slå lilla. Hvis ikke behandles umiddelbart, kan liggesår bryte åpne, slippe pus og forårsaker videre smitte.

Hjem rettsmidler for bedsores

Det er flere hjem rettsmidler som er effektive i å kontrollere liggesår. Ifølge Disabled World.com, en ledende helse og funksjonshemming online community, Lysol sprayet hele kroppen kan være ganske effektive for liggesår. I tillegg kan du lage en honning-og-sukker grøtomslag og fest den til sår med en lufttett dressing. Sukker holder bakterier fra vokser og infeksjonen sprer seg. Når bakteriene er under kontroll, vil helbredelsesprosessen foregå raskere.

Nok et effektivt middel for liggesår gjør bruk av Comfrey blader og glatte alm. Bland begge i like mengder og lage en lime. Sett denne lim på en klut og knytte klut til liggesår. La den stå på over natten. Du vil merke en betydelig forbedring i tilstanden ganske snart.

Tea-tree olje har medisinske egenskaper som fungerer som en kur for liggesår. Påfør tea-tree olje til sårene to ganger om dagen, og gjenta behandlingen i 10 dager for å få maksimalt utbytte av den.

Massasjer og Diet for bedsores

En massasje er svært terapeutisk, bidrar til å gjenopprette blodtilførsel. Ikke bare kan en melding helbrede de eksisterende liggesår, men de kan også hindre at nye spretter opp. Hud massasje som bruker vitamin E olje eller aloe vera er sterkt anbefalt for folk med liggesår. Men etter en massasje og svamp bad, sørg for at huden er tørket skikkelig, og det er ikke et spor av fukt på den. I denne tilstanden, kan fukt være skadelig for helsen til huden i det berørte området.

Som for diett, inkluderer essensielle vitaminer som fremmer helsen til huden, slik som vitamin A, B, C, E og sink. Kutt ned deler av kjøtt eller unngå det helt. Spis en høy-fiber diett, inkludert matvarer som grønne bladgrønnsaker, frukt og nøtter.