Digidexo.com

sår i senfester i nakken

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører


Selv om kjøring er en stor nødvendighet for de fleste av oss-det kan være en smerte i nakken både billedlig og bokstavelig talt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å vurdere din kjørestilling som kan forårsake nakke forstuing-og gi tips om hvordan du kan redusere det.

Hvordan redusere belastningen på nakken mens du kjører

•  Nesten alle utvikler en stiv eller vond nakke mens du kjører. Dette er vanligvis forverret når turer er lange. Du kan finne det nyttig å plassere en slags påminnelse objekt eller notat i nærheten av din kjøre plass som en liten "kognitiv kick" å ta hensyn til din holdning.

Ha en kunnskapsrik venn, helsepersonell eller personlig trener observere kjøre kroppen din holdning. Områder av spesiell bekymring for at bør observeres er hode og skulder posisjon, samt nedre del av ryggen. Riktig oppstilling er nødvendig for å redusere belastningen.

Den håndstilling som sannsynligvis fører til minst belastningen på halsen holder rattet ved 5 og 7 stilling. Grep skal være avslappet, men også fast nok til å håndtere en plutselig vei nødsituasjon.

Gjør skånsom bevegelsesutslag (ROM) nakke øvelser klokken deretter mot klokken. Dette er en flott måte å bidra til å hjelpe musklene i cervicalcolumna føler seg mer smidig-men selvfølgelig aldri gjøre disse (eller andre) nakke øvelser mens du kjører!

Selv på korte turer er det alltid en god idé å ta en pause fra kjøring og nyte øyeblikket. Du kan også gå litt og legge en hånd bak nakken og forsiktig strekke nakken mot den hånden. Gjenta på motsatt side.

Hint

  • Vær proaktiv i å forebygge nakke forstuing mens du kjører.
  • En personlig trener eller fysioterapeut vil mest sannsynlig gi den beste holdning vurdering.
  • Gjør din hals stress reduksjon øvelser tidlig og ofte. Ikke vent til du har en stiv og vond nakke.
  • Bare en lisensiert medisinsk faglig kan diagnose og behandle medisinske tilstander. Denne artikkelen er for pedagogiske formål.

Hva er behandlingen for en dehydrert disk i nakken?

Hva er behandlingen for en dehydrert disk i nakken?


En dehydrert disk i nakken kan føre til symptomer som nakkesmerter og muskelsvakhet og smerter i armene. Legen din kan gi deg behandling avhengig problemene disken forårsaker.

Disker i nakken

Ryggsøylen i nakken fungerer som puter mellom ryggvirvlene og bidra til å gi halsen noe av sin fleksibilitet.

Dehydrert Disk

Diskene i nakken har høyt vanninnhold når du er ung. Som du alder, diskene gradvis tørke på grunn av tid, press plassert på diskene og risikofaktorer som røyking sigaretter.

Ikke-invasive behandlinger

Ikke-invasive behandlinger for en dehydrert disk i halsen inkluderer anti-inflammatoriske medisiner og trekkraft for å lindre smerter og press på disken.

Kirurgiske behandlinger

Hvis konservative behandlinger ikke hjelper, så kirurgi er tilgjengelig for å behandle problemer med disken i nakken. Din kirurg kan fjerne dehydrert disk og sikring ryggvirvlene det polstret.

Betraktninger

Hvis dehydrert disken har blitt en herniated disk, bør du vite at 95 prosent av pasientene kommer seg uten kirurgi.

Vil Symptomer på en svulmende Disc i nakken gå bort?

Vil Symptomer på en svulmende Disc i nakken gå bort?


Symptomene på en svulmende plate i halsen kan være smertefullt. Legen din kan anbefale en rekke behandlinger som vil bidra til å gjøre disse symptomene gå bort og hjelpe din utvinning.

Svulmende Disc

En svulmende plate i nakken skjer når en av gummiaktig plater mellom dine nakkevirvler herniates. Sentrum av platen presser ut gjennom kanten på platen og legger press på nærliggende nerver.

Symptomer

Symptomer på en svulmende plate i halsen er smerter i nakken, spesielt når du flytter den. Du kan også føle smerte over din skulder blad eller smerter som stråler nedover armen til hånden din.

Ikke-invasive behandlinger

Anti-inflammatoriske medisiner kan behandle symptomene på en svulmende plate, som kan forsiktig fysioterapi. Immobilisering av nakken kan også gi lindring.

Kirurgi

Hvis ikke-invasive behandlinger ikke gjør de symptomene forsvinner, så kirurgi er et behandlingsalternativ. Den svulmende plate kan fjernes av en kirurg.

Betraktninger

Ifølge Chicago Institute of Neurosurgery and Neuroresearch, vil nesten 95 prosent av pasienter har symptomer på en svulmende plate i halsen gro uten behov for kirurgi.

Botemidler for Crick i nakken

Botemidler for Crick i nakken


En kink i nakken er en vanlig foreteelse som de fleste har opplevd en eller annen gang i sitt liv. Det er en følelse av smerte og stivhet i nakken og er vanligvis forbundet med søvnproblemer, dårlig posisjon når de skal sove, utilstrekkelig puter eller sove i ukjente eller uvanlige steder. Smerten forsvinner vanligvis i en dag eller to; Hvis den ikke gjør det, bør du oppsøke lege.

Påfør en ispose

Legge inn en ispose vil bidra til å redusere betennelse og hevelse i muskler og sener. Påfør et håndkle rundt halsen og legge ispose på det berørte området i 15-20 minutter, deretter ta den av i 40 minutter. Gjenta.

Prøv noen Heat

En varmepute eller varm klut på halsen kan hjelpe slappe av og løsne muskler og sener, lindre en kink i nakken. Vær forsiktig så du ikke brenner huden på halsen.

Lett trening

Det er bedre å flytte det berørte området enn å gi etter for smertene. Gjør noen milde strekninger og svinger av halsen. Ikke overdriv. Som muskler og sener løsne opp, øke aktiviteten.

Masser forsiktig

Massasje kan bidra til å roe de muskelspasmer som forårsaker en kink i nakken, men vær veldig forsiktig i begynnelsen mens området er fortsatt sår. Som musklene løsne og smerte avtar, øker dybden til massasje.

Ta smertestillende medikamenter

Ibuprofen, Tylenol eller Aleve kan brukes til å lindre smerte og redusere betennelse i muskler, sener og leddbånd i nakken. Ikke overskrid anbefalt dose av disse legemidlene. Dersom smertene vedvarer eller blir verre, bør du oppsøke lege umiddelbart

Når å se legen

Hvis du etter å følge disse trinnene, du fortsatt har smerter, eller hvis smertene vedvarer etter en uke eller blir verre, gjøre en avtale for å se din lege. Smerter som en kink i nakken kan være et tegn på mer alvorlig sykdom eller skade. Leddgikt kan forårsake nakkesmerter. Hjernehinnebetennelse er en alvorlig sykdom som kan forårsake nakkesmerter. Din lege vil ta en X-ray eller få en MR av nakken din for å se om det er problemer med bein eller myke vevet rundt ryggraden. Legen kan også ta blodprøver for å se om det er en underliggende infeksjon eller sykdom.

Hindre Cricks i nakken

Sørg for at sengene er komfortable, og tilbyr støtte for hode, rygg og nakke. Unngå å sovne i sofaer, lenestoler eller på offentlig transport. Prøv ekstra puter eller spesielle hode-og-nakke puter hvis hyppig kink i nakken er et problem. Sjekk din posisjon mens du arbeider for å sørge for at du ikke legger utilbørlig press på nakkevirvler. Ta pauser fra arbeidet og strekke ut armer, rygg og nakke.

Øvelser for de viktigste musklene i nakken

Øvelser for de viktigste musklene i nakken


Styrke og økt fleksibilitet med øvelser for de viktigste musklene i nakken. Spenninger i nakke kan føre til utallige helseproblemer. Hodepine, tann og kjeve smerter, tetthet i skuldre, arm og håndledd smerter, hofte og kne dysfunksjon, ankelsmerter, lavere og midback problemer kan alle være forårsaket av smerter og spenninger i nakkemuskulaturen. Ved å holde nakken sterk og smidig, du forbedre din generelle helse og fysiske velvære.

Forsiktig Løsne nakkemusklene

Begynn med langsomme, statiske strekninger. Start ved tucking haken til brystet. Hold denne posisjonen og sakte fortsette å lene hodet fremover i strekk. Kjenn at det strekker i skulderbladene og midback. Tilbake til startposisjonen og lener øret mot din samme side skulder. Bruk samme langsom, gjennomtenkt metode du brukte tucking haken. Tilbake til startpunktet og helle til den andre siden. Du kan legge merke til den ene siden er mer smidig enn den andre. Over tid, arbeide mot kveld ut denne ubalansen. Avslutt med roterende hodet for å se over skulderen din, først den ene siden og deretter den andre. Bruk samme treg, bevisst bevegelse. Igjen, jobbe mot kveld ut begge sider over tid.

Isometriske Strekker

Hvile hodet på venstre skulder og plasser venstre hånd på høyre øre. Forsøk på å rette hodet tilbake til start posisjon mens hindre bevegelsen med venstre hånd. Påfør trykket sakte. Ikke rykk eller belastning. Over tid, veldig gradvis, jobbe mot å bruke den fulle styrken av halsen mot motstander hånd. Gjenta denne øvelsen med høyre side.

Tilbake til utgangspunktet. Plasser hælene på begge håndflatene på pannen. Forsøk å nikke haken til brystet mens hindre bevegelse med begge hender. Påfør trykket med samme omhu som den foregående, side-til-side isometrisk trening. Arbeide mot samme mål over tid.

Tilbake til utgangsposisjonen. Plasser begge hender på baksiden av hodet. Forsøk å nikke hodet bakover samtidig som blokkerer bevegelse med begge hender. Bruk samme forsiktighet og hensyn som de forrige to isometriske øvelser.

Tilbake til utgangsposisjonen. Plasser håndflaten på den siden av ansiktet ditt. Forsøk på å snu hodet mot hånden din for å se over skulderen din mens blokkerer bevegelse med hånden. Bruk de samme teknikkene og hensyn som de tidligere isometriske øvelser. Gjenta denne øvelsen på den andre siden.

Neck Rotasjoner

Stå eller sitte oppreist mens du slapper av kroppen din så mye som mulig. Rotere hodet ved å senke haken til brystet, rulle hodet tilbake over høyre skulder å holde halsen strukket til siden så langt det kan gå, fortsett til du ser oppover, deretter rulle på venstre skulder og tilbake til haken på brystet.

Denne øvelsen bør gjøres til en langsom greven av fem, som begynner og slutter med haken på brystet. Utføre denne øvelsen med og mot klokken. Fungere over tid mot 12 rotasjoner av halsen. Til syvende og sist, som du vokser i styrke, kan du fullføre så mange som 36 rotasjoner til hver side.

Forholdsreglene for å observere.

Spør legen din hvis du har en pre-eksisterende halsen tilstand før trening.

Ikke utfør disse øvelsene raskt eller i en rykking bevegelse.

Tving aldri nakken inn i en posisjon før det kan oppnås komfortabelt.

Stopp umiddelbart dersom du opplever noen smerter eller tap av bevegelse.

Utføre disse øvelsene mens du sitter og står.

Sakte og forsiktig utførelse av disse bevegelsene er nøkkelen til suksess.

Grunner for trenger en ny plate i nakken

Grunner for trenger en ny plate i nakken


Øm i nakken klart ned i armen fra en klemt nerve og legen anbefaler operasjon. Du har et valg: har to av halsen bein smeltet sammen eller har en ny plate satt mellom dem. Hvilken er best?

Bevarer Motion

Ifølge Science Daily, pasienter som har cervical plate erstatning ende opp med å miste mindre bevegelse i nakken. Hvis du sikring to av de sju bein i halsen sammen, ender du opp med bare seks og halsen ikke bøyer så mye som det pleide.

Hastigheter Recovery

Pasienter med kunstige plater komme seg raskere enn fusion pasienter. Fusing to ryggvirvler sammen bruker skruer for å holde dem på plass mens et bein pode gjør det permanent, og bein helbreder sakte. Disc erstatning krever ingen skruer eller bein pode.

Sparer penger

Ifølge en studie finansiert av Medtronics, en produsent av livmorhals erstatning plater, implantere en kunstig plate i ryggraden "kan koste mer i utgangspunktet ... men det sparer pasienten nesten $ 6000 i løpet av to år," fordi du kan gå tilbake til å jobbe raskere og du er mindre sannsynlig at du trenger mer behandling for problemer fusjon kan føre til, som degenerativ leddgikt i nakken fordi de sammenvokste bein legge mer press på sine nabo bein.

Risiko for mikrokirurgien på Disc Replacement i nakken

Risiko for mikrokirurgien på Disc Replacement i nakken


Hvis du vurderer å ha cervical kunstig ny plate mikrokirurgi for å avlaste trykket på nerverøtter i ryggraden samtidig bevare flytende bevegelse av nakken, snakke med legen din om fordelene versus risiko som kan være involvert i prosedyren. Mens mikro plate erstatning er mindre invasiv enn tradisjonelle spinal fusjon, mange av de potensielle risikoene - inkludert blodtap, spinalvæske lekkasje, infeksjon, skade på nerveroten, lammelser og død - er de samme.

Tap av Motion

Formålet med microendoscopic cervical dekompresjon eller kunstig plate erstatning mikrokirurgi er å avlaste presset på nerver og ryggraden forårsaket av en degenerert plate samtidig opprettholde flytende bevegelser i ryggsøylen. I motsetning til spinal fusjon, hvor de berørte platen er fjernet (diskektomi) og de tilstøtende plater av ryggraden er smeltet sammen for å gi stabilitet, mens trykkavlastning, kunstig ny plate ideell gir større bevegelsesutslag i nakken etter operasjonen. I sjeldne tilfeller, men bein i ryggraden kan re-sikring, gjennom en prosess som kalles spontan ankylose, som fører til et tap av fleksibilitet og bevegelse i nakken.

Infeksjon

Som en hvilken som helst operasjon, er det en viss risiko for infeksjon når et innsnitt har potensial til å tillate bakterier for å komme inn i blodbanen. Infeksjoner som påvirker huden kan behandles med orale eller injisert antibiotika, men noen ganger ytterligere kirurgi kan være nødvendig å ta opp dypere infeksjoner i muskler, vev og bein.

Blodpropp

Selv om sjeldne i cervical kirurgi, kan tromboflebitt (blodpropp) oppstår under eller etter operasjonen. Når klumper brytes av, kan de sendes til pasientens lunger, hjerne eller hjerte, forårsaker en emboli, som kan føre til slag, hjerteinfarkt eller en reduksjon av blodtilførsel til en del av kroppen. For å hindre dannelsen av blodpropper fra forming, kan pasienten bruke blod-tynning medikamenter før kirurgi.

Sinking

Når en implantert kunstige platen synker ned i eller over den vertebrale kroppen, neurologisk kompresjon og symptomene assosiert med sykdommen kan oppstå igjen. I slike tilfeller kan ytterligere kirurgi være nødvendig å gjenopprette platen til sin rette posisjon og avlaste trykket.

Implant Failure

Det er mulig at implantatet kan degenerere over tid på grunn av repeterende bevegelser, forårsaker en nedbrytning av ørsmå biter av materiale fra den kunstige plateoverflaten. Hvis dette skjer, kan pasientens immunsystem reagerer på det fremmede stoff i kroppen, forårsaker smertefulle immunologiske responser. Integriteten av implantatet også kan bli påvirket, forårsaker en løsning eller svikt av kunstig platen. Når den kunstige platen svikter eller bryter fra hverandre i kroppen, blir videre operasjon som kreves for å skifte ut platen.

Nerveskade

Under enhver spinal kirurgi, kan nervene i ryggsøylen bli skadet av en utilbørlig kutt, bump eller manipulasjon av nervevev. Resultatet kan være hevelse og / eller midlertidig eller permanent tap av følelse, funksjon eller styrke til musklene og huden som er koblet til det berørte nerve. Når musklene i forbindelse med blæren blir påvirket, kan midlertidig eller permanent inkontinens oppstå. Hvis eller når den kunstige platen ikke er riktig plassert, kan ytterligere eller økt kompresjon eller lammelse oppstår spinalvæskelekkasje under operasjonen, som krever ytterligere kirurgi.

Blodtap

Det er en viss risiko for at blodårene på forsiden av ryggraden kan bli skadet under en operasjon, noe som fører til tap av blod. I tilfelle av ekstreme blodtap, kan en blodtransfusjon bli nødvendig.

Physio øvelser for nakken

Physio øvelser for nakken


Fysioterapeut- baserte øvelser kan brukes til å hjelpe til med rehabilitering og styrking av halsen. Disse enkle øvelsene kan praktiseres i hjemmet på en daglig basis for å bekjempe nakkesmerter i løpet av fem dager. Kontakt lege hvis smertene er alvorlig, hvis det hindrer mobilitet eller blir verre over tid. Når du bruker disse øvelsene med nakkeproblemer, kan den enkelte oppleve smerter under treningen. Ifølge Better Øvelse Fitness For Life nettsted, er smerter på grunn av stivhet generelt utholdelig og vil lette snart etter å ha fullført øvelsene, mens smerter på grunn av skadede musklene vil generelt gjøre treningen ekstremt smertefullt og den enkelte bør slutte å trene umiddelbart og tillate flere muskler mer tid til å leges.

Sitte rett opp på en tre-støttet stol for å begynne treningen. Hold øynene sentrert og sakte bevege haken oppover til øynene ser opp mot taket og hold positur i fem sekunder. Sakte senke hodet ned igjen til startposisjon.

Igjen begynner i sittende stilling ved hjelp av en tre-støttet stol. Ryggen bør være rett med øynene vendt fremover. Hold øynene sentrert og sakte rulle hodet fremover til øynene ser ned til lårene. Hold i fem sekunder før du løfter hodet opp igjen til utgangsposisjonen.

Opprettholde holdning, holde ryggen rett, og bevege hodet så langt til venstre som mulig. Tar sikte på å stille opp blikket ditt med linjen av skulderen, selv om du bare skal gå så langt som er utholdelig. Hold positur i fem sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen ved å flytte blikket til høyre skulder.

Sitt eller stå med ryggen rett og skuldrene tilbake. Klem skulderbladene sammen og bringe albuene tilbake så langt som mulig uten å øke ubehag. Hold i fem sekunder og slipp tilbake til utgangsposisjonen. Hvis det er mulig prøve å gjenta øvelsen 10 ganger og øke antall repetisjoner som nakkemusklene styrke.

Sitt eller stå, opprettholde en rett rygg gjennom hele øvelsen. Hold øynene vendt forover og tuck i haken, flytte hodet tilbake over nakken for å føle en subtil strekk i baksiden av halsen. Hold i tre sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen 10 ganger og øke etter hvert som nakke musklene styrkes.

Hva er Tegn og symptomer på MS i nakken?

Hva er Tegn og symptomer på MS i nakken?


Multiple aclerosis, eller MS, er en av flere sykdommer som påvirker den myelin foringsrør som omfatter nervefibrene rundt ryggraden. Skaden gjort til denne casing lar delikat sentralnervesystemet å lekke ut væske og utløser "misfires" langs nerveimpulser og til slutt nerve død. Flere symptomer som vises langs nakken og ryggraden kan være advarsel tegn på multippel sklerose.

Konstant fysisk tretthet

En av de første tegnene på MS er en konstant trøtthet i beina og andre kroppsdeler, for eksempel nakken. Fatigue seg selv kan være relatert til utmattelse eller flere sykdommer, og bør ikke tas som en sikker indikator på MS. Den type tretthet som mer tydelig relatert til MS er ofte ledsaget av en svakhet eller klossethet i bena eller hendene, og vil ikke forsvinne med resten. Hvis du opplever stivhet i nakken sammen med tretthet, hvile mer og sjekke selv for flulike symptomer. Hvis situasjonen ikke løser etter fem til syv dager, kontakt lege.

Nummenhet eller skjelving

Et annet symptom på MS er nummenhet i nakken eller ryggraden. Dette kan være ledsaget av en kjølig følelse eller av varemerket "pins og nåler" som vanligvis er forbundet med nummenhet i ekstremiteter. Skjelving er også mulig og vil vanligvis oppleves som en form for problemer med å holde hodet oppe. Disse symptomene stammer fra nerve "feiltenning", som resulterer i koss signaler. Mens begge symptomene er også en indikasjon på andre forhold (for eksempel Parkinsons sykdom) er det trolig at nummenhet eller skjelving i nakken og ryggraden betyr trøbbel. Oppsøk lege umiddelbart hvis opplever disse symptomene.

Lhermittes Sign

Mens de fleste av de tegn og symptomer på MS er generelt (kan også være en rekke andre sykdommer fra mild til alvorlig,) Lhermittes tegn er en av de få veldig klare indikatorer. Lhermittes tegn manifesterer fysisk så lesjoner nærheten nakkesøylen og erfarings som en følelse av betydelig smerte i rygg og nakke som føles lik elektrisk støt, ofte som nakken er bøyd fremover. Etter dette en endring i objektiv sensorisk tolkning ofte forekommer. Smak kan endre seg radikalt (for eksempel kan kylling smak altfor flavorful, som pepperoni, eller iskrem kan ha ingen smak i det hele tatt) eller farger kan vises skjevt (enten fargeblindhet eller farge forvirring). De som mistenker opplever Lhermittes skiltet bør søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan kan jeg bidra til å helbrede en svulmende plate i nakken?

En herniated plate i nakken oppstår når en plate i den øvre ryggraden buler ut av ryggraden, klemming nerve rot i nakken. Dette fører til smerte og ubehag i nakke samt svakhet og prikking i armer og hender. En herniated plate kan være forårsaket av en rekke aktiviteter, blant annet nakkesleng, leddgikt eller stress plassert på ryggen.

Rest

Spesielt når en skade fører til en herniated plate, bør resten være den første linjen av behandling. En person skal immobilisere halsen så mye som mulig i flere dager etter en herniated plate har blitt observert. Når symptomene begynner å opphøre eller smerten er mindre alvorlig, sakte gjeninnføre aktiviteter som involverer nakke bevegelse, men ikke gjenoppta normale aktiviteter til platen viser tegn på helbredelse.

Styrke og kontrollert bevegelse kan videreutvikles ved fysisk terapi. Etter å ha mottatt en henvisning fra legen din, har en fysisk terapeut vurdere din tilstand og alvorlighetsgraden av svulmende plate. Din terapeut kan først anbefale terapi for å redusere smerte, for eksempel massasje, varmeterapi eller kulde terapi, og deretter vise deg en rekke øvelser designet for å oppmuntre til fleksibilitet, utvalg av bevegelse og styrke, oppmuntre helbredelse av Bulgaria-plate.

I tillegg bør din fysioterapeut evaluere din holdning og form mens gjennomføre andre daglige aktiviteter som potensielt kan føre til re-skade eller ytterligere ubehag.

Medisiner

En lege kan anbefale smertestillende medikamenter for å redusere hevelse, slik som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). I tillegg til reseptbelagte alternativer, over-the-counter medisiner inkluderer paracetamol eller ibuprofen.

En annen medisinsk behandling for å redusere nerveroten inflammasjon er en cervikal epidural injeksjon, som blir levert til området rundt ryggraden og nerverøttene. Dette kan kreve en eller flere injeksjoner, og har vist seg å gi betydelig lettelse i behandlingen av en svulmende plate.

Alternative behandlinger

Ifølge SpineUniverse.com, har pasientene opplevde lindring av et svulmende plate gjennom alternative behandlinger, slik som akupunktur, som setter små nåler inn i kroppen for å gjenopprette balanse og blodstrømmen i kroppen. En studie detaljert av Spine Universe som dukket opp i "British Medical Journal" fant at akupunktur behandlinger var svært effektive i behandling av en svulmende plate.

Andre alternative løsninger inkluderer capsaicin krem. Capsaicin er en varmeproduserende stoff som gir krydder til chili peppers og bidrar til å lindre smerte på grunn av leddgikt. Denne kremen må ofte brukt igjen å undertrykke smerten. En annen urte behandling designet for å redusere betennelse er djevelens klo. Denne urten kan tas oralt og er vist å redusere leddgikt-relatert betennelse og smerter.

Når Konservative behandlinger mislykkes

Ifølge svulmende-disc.com, hvis forsøk på at-home behandlinger viser ingen tegn på lettelse etter 6 til 12 uker eller din tilstand ser ut til å bli verre, kan det være på tide å vurdere kirurgiske inngrep for å behandle platen. Dette gjelder spesielt hvis du opplever et plutselig tap av tarm eller blære-funksjonen, som kan være et tegn på herniated plate har påvirket korsrygg av spinalkanalen.

Hva er symptomene når du blåser en plate i nakken?

Når folk snakker om å blåse en plate i nakken, de henviser til herniated cervical plate skade. Platen, eller brusk mellom ryggvirvlene, sprekker. Deretter siver gelé-aktig kjerne ut og utøver press på spinalnerver, som gir opphav til en rekke uønskede symptomer.

Symptomer i General

En herniated cervical plate vanligvis fører til skarpe smerter, nummenhet og svakhet i nakken og i andre muskler.

C6-C7 nivå Symptomer

De syv halsvirvler er nummerert C1 til C7. Nerverot skade mellom den sjette og syvende nakkevirvler kan forårsake svakhet og utstrålende smerter fra triceps til langfingeren.

C4-C5 og C5-C6 nivå Symptomer

Skivebrokk- mellom fjerde og femte nakkevirvler kan føre til svakhet i deltamuskelen eller skulder muskel. En herniated plate mellom femte og sjette nakkevirvler kan forårsake nummenhet og kribling smerter nedover biceps muskelen til tommelen side av hånden.

Behandlinger

Personer med en herniated cervical plate trenger å hvile og bruke is, spesielt de første dagene. Is bidrar til å holde den første betennelse, opphovning og smerte under kontroll. Så snart svelle avtar, kan en varmepute øke flyten av blod, som bærer oksygen og næringsstoffer som er nødvendig for helbredelse. Andre behandlingsalternativer er diskutert på spine-health.com.

Time Frame

En herniated cervical plate kan helbrede på egen hånd med riktig behandling. Tidsrammen kan variere fra et par uker til flere måneder.

Forebygging / løsning

Cervical plater blitt mer sårbare som en person aldre. Stretching og styrketrening kan øke fleksibiliteten og stabiliteten i nakken og minimere sjansen for plateskader.

Hvordan bli kvitt fett på nakken hos kvinner

Overspising og en stillesittende livsstil kan raskt legge på pounds. Det er mange steder fett show på folks kropper, inkludert baksiden av halsen. Å ha fett her kan være pinlig, føle ubehag, og er ikke attraktivt. Men det er ting du kan gjøre for å bli kvitt fettet på baksiden av nakken din.

Hvordan bli kvitt fett på nakken hos kvinner

En trening minst tre ganger hver uke. Du bør trene i 30 til 45 minutter per trening. Du kan ikke målrette bare en del av kroppen til å forbrenne fett. Du trenger å miste fett over hele kroppen for å bli kvitt fett på baksiden av nakken din. Før trening bør du strekke. Brenn fett ved å sykle, gå fort, hoppe tau, svømming, dans, jogging på plass, kjører og bruke motstand band. Etter cardio rutine, bør du løfte vekter i 10 til 30 minutter. Bygge muskler vil hjelpe deg å forbrenne kalorier i løpet av dagen og bidra til å brenne fett raskere.

spise næringsrike måltider tre ganger om dagen. Maten du spiser bør være magert kjøtt, fisk, bønner, belgfrukter, nøtter, frø, frukt, grønnsaker og helkorn. Også drikke minst åtte glass vann hver dag. Vann hjelper flush toksiner ut av kroppen din og vil hjelpe deg å føle deg mett raskere. Ikke spis junk food som cookies, chips, brus og iskrem. Snack på næringsrik lav-fett matvarer som yoghurt, frukt, grønnsaker og pretzels. Næringsrik mat vil hjelpe kontroll cravings hele dagen, holde deg på sporet med vekttap. Å kunne kontrollere dine krav ved å endre hva du spiser er nøkkelen til å miste vekt og være sunn.

Rest hver natt for syv til åtte timer. Ikke får nok søvn vil avta stoffskiftet og sette stress på kroppen din. Kroppen din må jobbe hardere for å funksjon og vil kreve mer mat.

Hint

  • Øvelse i et bra tempo for deg. Ikke prøv å holde tritt med andre hvis du ikke er komfortabel med sitt tempo.
  • Sjekk med legen din om en passende treningsprogram for deg.
  • Ikke overexercise. Overexercising kan gjøre deg svimmel og kan skade muskler.

Hjelp til en svulmende Disc i nakken forårsaket av Leddgikt Spurs

En svulmende hals plate oppstår når putene som skiller dine spinal leddene bule på grunn av alderdom, skade og noen ganger også leddgikt halsen spurs. Leddgikt nakke spurs er en utvidelse av din normale benbygning dannet over tid på grunn av muskelkramper eller manglende evne til muskler, sener og leddbånd å holde beina ordentlig på plass. Eliminering av leddgikt nakke spurs i nakken omfatter medisinske injeksjoner, fysioterapi og noen ganger kirurgi.

Leddgikt Neck Spur Symptomer

Når en leddgikt halsen anspore forårsaker en svulmende hals plate pasienter kan lide av symptomer som stivhet i nakken, smerter som stråler ut fra halsen og ned gjennom skuldrene og nummenhet, som alle er knyttet til klemming av en nerve i nakken. Mens de første symptomene kan være mild smerte og stivhet, vil de raskt blir mer alvorlige dersom det virkelig er et problem.

Fordi platene i ryggraden støtte symmetrien i hele kroppen, kan en svulmende eller ubalansert disk forårsake symptomer på smerter og nummenhet i hele nedre del av ryggen og bena ledsaget av muskelkramper der du normalt ikke ville forvente seg å være basert på en nakkeskade .

Nakkestivhet grunn av en svulmende hals plate forårsaket av en leddgikt halsen anspore kan bli så alvorlig at det blir vanskelig å bevege hodet opp, ned, til venstre eller til høyre.

Leddgikt Neck Spur Behandlinger

Hvis du har kroniske smerter i nakken, så er det viktig å oppsøke lege for å fastslå om det er en leddgikt nakke sporen som er årsak til Bulgaria-plate eller en annen tilstand. Legen kan anbefale anti-inflammatoriske medisiner som Aleve og administrere en kortison steroid skudd til det berørte området for å lindre betennelser og returnere en rekke bevegelser. Legen din vil også anbefale flere dager med hvile, slik at du flytter det berørte området så lite som mulig, kutte ned på sjansene for å irritere bulged plate.

Du kan også bruke en ispose til området i 20-minutters intervaller flere ganger om dagen ved behov. Dette vil avlaste hevelse og betennelse forbundet med leddgikt halsen sporen og svulmende hals plate.

Mens en svulmende hals plate returnerer vanligvis til en normal tilstand etter healing, vil en leddgikt nakke sporen ikke bare gå bort og så kan kreve kirurgi for å fjerne det. Det er nå mange relativt trygge kirurgiske prosedyrer for å fjerne leddgikt nakke spurs og redusere presset på svulmende halsen plate. En prosedyre som kalles en foraminotomy avlaster press på nerver forårsaket av leddgikt halsen sporen og svulmende hals plate. En laminotomy er en prosedyre der spinalkanalen er åpnet gjennom et snitt --- uten behov for generell anestesi --- for å øke mengden av tilgjengelig plass til nerver av det berørte området. Begge prosedyrer er minimal invasiv og føre til en rask utvinning.

Etter leddgikt halsen sporen er fjernet slik at den svulmende halsen plate for å gå tilbake til normal funksjon, spør legen din om fysioterapi øvelser, som kan hjelpe deg å gjenopprette raskere ved å returnere et komplett utvalg av bevegelse til nakke og skuldre.

Tegn og symptomer på en herniated plate i nakken

Noen ganger ", en smerte i nakken" er mer enn bare et uttrykk. En person opplever en herniated disk i nakken kan vise symptomer som spenner fra en brennende følelse i armen hele veien til et fullstendig tap av koordinasjon.

Identifikasjon

En herniated disk er en svulmende disk materiale som finnes mellom segmentene i rygg skjelett, og en herniated disk i nakken er kjent som en cervical skiveprolaps. Dette kan legge press på en nerve rot, som er referert til som cervikal radikulopati, eller det kan trykke direkte på ryggsøylen, som er referert til som cervical myelopati. Begge forholdene er ekstremt smertefullt, men cervical myelopati er ansett som mer alvorlig fordi kontakten er direkte med ryggmargen.

Effekter

En første symptom på en cervikal skiveprolaps er smerte som går fra undersiden av halsen og ned langs armen. Plasseringen av smerter i armen bestemmes av hvilken disk i nakken er skadet. Det er også følelsen av skarpe smerter i fingrene, og armen kan også bli svake. Det har blitt funnet av mange pasienter at hvis de slår hodet sitt bort fra den siden som viser symptomer, vil smertene være mindre. Men ser rett opp eller utvide halsen kan alvorlig øke smerten.

Typer

Hvert segment av ryggskjelettet har en betegnelse som normalt er en bokstav og et tall. For halsen, bokstaven "C" står for livmorhals ryggvirvlene, og bokstaven "T" står for torakalcolumna bein. Tellingen viser en plassering lenger ned på ryggen mot halebenet. Den mest vanlige forekomst for en cervikal herniated disk er ved C5-C6, og C6-C7 partier av ryggraden. Hvis en person har en cervikal herniated disk ved C5-C6-delen av ryggraden, så han vil oppleve smerter og nummenhet i underarmen og den øvre del av armen. Han vil også oppleve nummenhet i håndleddet, og en kriblende smerte vil kjøre langs toppen av tommelen. En person opplever en C6-C7 cervical herniated disk vil føle en nummenhet i baksiden av overarmen, som vil utvide til underarmen. Det vil også være en prikkende smerte følelse som går ned i langfingeren.

Betraktninger

Mange leger arbeider fra et standard sett av symptomer for å finne nøyaktig hvor smerten kan stråler fra i nakken. Men mennesker opplever en cervical herniated disk på ulike måter, og et standard sett med symptomer rett og slett ikke gjelder for alle. I de fleste tilfeller, detaljerte skanninger og tester må gjøres for å fastslå den eksakte opprinnelsen til tilstanden.

Betydning

Cervical myelopati, cervical herniated disk trykke direkte på ryggsøylen, har en utpreget annet sett av symptomer enn en disk som er å trykke på en nerverot. En person opplever cervical myelopati kan utvikle en mangel på koordinering i de øvre eller nedre ekstremiteter og problemer med å gå, og de kan også utvikle tarm og blæreproblemer.

Hva er årsaken til leddgikt i nakken?

Å ha leddgikt i nakken, som også kalles cervical spondylose, kan forårsake smerter, problemer kjøring og gjør andre normale daglige aktiviteter. Smerter og betennelser forårsaket av leddgikt i nakken kan styres med egenomsorg og smertestillende medikamenter. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til leddgikt i nakken inkluderer skader, infeksjoner og skader på ryggvirvler.

Posture

Holde hodet og nakken i samme stilling kan føre til stivhet som fører til leddgikt.

Overforbruk

Personlige vaner som tyggegummi, røyking, sliping tennene eller stirrer på en datamaskin kan føre til leddgikt rundt leddene i nakken.

Skader

Skader fra et fall eller bilulykke kan føre til skade på ryggvirvlene i halsen og føre til leddgikt.

Skjelett

Lidelser som bein spurs eller innskudd av kalsium i mellom nakkevirvler kan føre til leddgikt i nakken.

Spinal Disorders

En herniated eller brukket rygg disk i halsen kan føre deg til å utvikle leddgikt av kronisk irritasjon og betennelse.

Infeksjoner

Infeksjoner som Lyme sykdom, hjernehinnebetennelse og hjernebetennelse kan gi bivirkninger som leddgikt i nakken og kroppen.

Lettelse for klemt nerve i nakken

Det har skjedd for mange av oss, du våkner opp om morgenen og kan ikke snu hodet til den ene siden. Det virker som smerten fra klemt nerve stråler fra nakken til skuldrene, og uansett hva du prøver, betyr det ikke lindre smerten. Ifølge NativeRemedies.com, kan lettelse bli funnet gjennom akupunktur / akupressur, kiropraktisk behandling, varme / kulde terapi og med smertestillende midler.

Akupunktur / akupressur

Akupunktur og akupressur er gamle asiatiske teknikker som fokuserer på trykkpunkt terapi. Sette små nåler eller legge press trykkpunkter kan gi lindring for smerten av en klemt nerve. NeckSolutions.com viser nøyaktig trykkpunktet for nakkesmerter som å være "som ligger på baksiden av hånden, mellom benene i fordypningen bak knokene på den første og langfinger." NeckSolutions.com antyder også at hvis smerten er på høyre side av halsen, bruker trykkpunktet på venstre side, og omvendt for den motsatte side.

Chiropractic behandling

Ifølge Dr. Ken Erickson, DC, det er "to viktigste årsakene til nerve irritasjon, hver krever en annen metode for behandling, slik at en korrekt diagnose av årsaken til dine symptomer er avgjørende." Den første årsaken er enten en svulmende disk eller en beinvekst presser på nerven og forårsaker smerte. Det andre er når nerven blir fanget av mykt vev på grunn av gjentatt bruk. Erickson anbefaler spinal justering for å behandle klemt nerve som han sier kan ofte gi umiddelbar smertelindring.

Hot / Cold terapi

Varmt og kaldt terapi kan lette betennelser forårsaket av klemt nerve. Selv om ikke spesifikke for en klemt nerve i nakken, anbefaler MayoClinic.com bruke is til steder av isjiasnerven smerte i 15 til 20 minutter, og etter 48 timer som gjelder varme til de berørte områdene. Lettelsen levert av varme og kulde for isjiassmerter relatert til klemt halsen nerve smerte fordi begge involverer betent nerver i kroppen.

Smertestillende midler

Den MayoClinic.com anbefaler også ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, ibuprofen og paracetamol for smertelindring forårsaket av sciatic nerve smerter, og hvis de fungerer for sciatic smerte, er det en gyldig behandling for nerve smerter i andre deler av kroppen. Disse smertestillende midler kan også lindre betennelser rundt klemt nerve og bidra til å lette spenninger i omkringliggende vev. Hvis disse ikke fungerer, er det neste løpet av handlingen smertestillende midler i et legekontor, som kan inkludere kortison injeksjoner eller en resept av narkotiske stoffer som kodein. Hvis legen ikke er i stand til å behandle klemt nerve tilstrekkelig, kan kirurgi være en siste utvei.

Naturlig behandling for leddgikt i nakken

Naturlig behandling for leddgikt i nakken


Naturlig behandling for leddgikt i nakken bør alltid diskuteres med din helse-omsorg leverandøren. Til tross for medisinsk behandling, mange leddgikt opplever unrelieved smerte, som fører til bruk av naturlige behandlinger uten påvist vitenskapelige krav. Leddgikt i halsen kan forårsake symptomer som går utover bare smerte. Tap av balanse, hodepine og stivhet på oppvåkning er forbundet med leddgikt av halsen, noe som gjør naturlige behandlinger for artritt tiltalende. Nakke leddgikt kalles også cervical spondylose.

Bruk en Neck Brace

Nakke bukseseler er ikke oppmuntret lang sikt for naturlig behandling av leddgikt i nakken. En nakkekrage, montert av en profesjonell, kan gi kortsiktig lindring. Iført en spenne kan svekke nakkemusklene. Når leddgikt nakkesmerter blusser opp, bære en nakkekrage for ikke mer enn en uke for å hjelpe til med behandling av nakke leddgikt.

Stress Relief

Øv stress lettelse. Meditasjon, kan milde yoga øvelser og rådgiving være gunstige behandlinger for å lindre nakkesmerter forbundet med leddgikt.

Fysioterapi

Øvelser som øker omfanget av bevegelse og fleksibilitet kan redusere smerter og stivhet fra leddgikt i nakken. Trening er en av de mest fordelaktige naturlige behandlinger for leddgikt. Immobilitet fører til mer smerter og stivhet. Legen din vil veilede fysioterapeut ved å bestille andre behandlinger tilgjengelig for behandling av nakke leddgikt, som ultralyd eller elektrisk stimulering.

Bruk en nakkeputen

Vurder å kjøpe en spesiell nakkepute beregnet for leddgikt. Puter kan lette nakke leddgikt ved å hjelpe lindre muskelkramper og gir skånsom trekkraft under søvn, hvile og reise.

Selv Massasje

Vurder å kjøpe en massasjeapparat til hjemmebruk. Infrarøde massører levere varme til vev, hjelpe med leddgikt i nakken.

Fokus på god holdning

Dårlig holdning kan gjøre halsen smerte fra leddgikt verre. Øv god holdning til alle tider. År med dårlig holdning kan svekke musklene i rygg og nakke. Det kan være viktig å engasjere seg i aktive øvelser for å bedre holdning.

Andre naturlige behandlinger for nakke leddgikt

Påfør en gni laget av capsaicin til halsen. Capsaicin er laget av chili peppers, og er et naturlig middel som kan redusere leddgikt nakkesmerter når den brukes lokalt. Relief kan ikke være umiddelbar, men over tid, kan capsaicin redusere betennelse av leddgikt. Kommersielle preparater er tilgjengelig fra en rekke leverandører, inkludert de fleste apotek.

Terte kirsebær kan selvsagt redusere betennelse fra halsen leddgikt. Kirsebær har også andre helsemessige fordeler forbundet med å redusere betennelse. Cherry juice er også tilgjengelig i konsentrat. Den anti-inflammatoriske virkning av kirsebær er vist å være en effektiv behandling for naturlig hals artritt og andre typer av inflammatoriske artrittiske tilstander så som gikt.

Symptomer på en klemt nerve i nakken & Eye

Klemte nerver kan være ganske vanlig, spesielt for folk som har kroniske ryggsmerter. En nerve hvor som helst i kroppen kan komme i klem, og føre til kroniske smerter og muligens immobilitet. Det finnes flere behandlinger for nerve smerter, mange av dem ikke-invasiv og fokus på sakte rehabilitere området berørt av klemt nerve. Klemte nerver har evnen til å påvirke mange regioner i hele kroppen på en gang, slik at mennesker i alvorlige kroniske smerter på en daglig basis. Rehabiliteringsmetoder avhenger av hvilken nerve kommer i klem, og hvor den er plassert i kroppen.

Definisjon av klemt nerve

Klemte nerver oppstå når omkringliggende vev, for eksempel bein, brusk, muskler eller sener, bære ned og legge for mye press på en nerve. Trykket svekker nerve normale funksjon evne, forårsaker smerter, nummenhet, svakhet og prikking. Klemte nerver kan forekomme hvor som helst i legemet. Noen ganger kirurgi er det eneste alternativet for å kurere ubehag brakt videre av feil nerve. Symptomer på en klemt nerve er nummenhet eller redusert følelse i klem området, skarpe eller brennende smerte som strekker seg utover, parestesi, som er "pins og nåler" prikkende følelse i skadet område, samt muskelsvakhet eller rykninger i berørte området eller hyppig følelsen av at skadede området har "sovnet", slik som ekstremiteter kanskje når blodstrømmen er kuttet av.

Klemt Eye Nerve

Synsnerven, også kjent som den hjernenerven II, går fra øynene til hjernen. Det kan bli klemt. Ved innklemming av occipital nerve eller nerver i nakken inntreffer, er det kjent som occipital nevralgi. Symptomer på bakhodet nevralgi er nummenhet, prikking eller smerter rundt basen av skallen. Det er også manifestert av en distinkt bestående av kronisk hodepine piercing, bankende eller følelsen av et elektrisk støt begrenset til den ene siden av hodet. Vanligvis begynner smerte i nakke og beveger seg oppover inn i den ene siden av hodet. Det kan også spre seg til begge templene, og smerten føles som et stramt bånd rundt hodet.

Klemt Neck Nerve

En klemt nerve i nakken, også kjent som en cervical radikulopati, kan oppstå av ulike årsaker, for eksempel spinal arthtitis, degenerative plate sykdom, en herniated plate eller skader eller traumer som følge av en ulykke. Nerver som stråler ut fra mellomvirvel områder kan bli komprimert. Dette trykket på nerven kan påvirke omkringliggende områder som skuldre, armer, fingre og områder i øvre og nedre del av ryggen. Noen ganger smerter som følge av en klemt nerve kan være feilaktig diagnostisert som en muskel tåre eller skade.
Kribling, lammende fornemmelser, elektrisk smerte, skyting, skarp eller stikkende smerter i nakken eller omkringliggende regioner av kroppen er alle symptomer på en klemt nerve. Siden en klemt halsen nerve har evnen til å påvirke omkringliggende områder, kan det etterlate noen lider immobile og i en god del av kroniske smerter.

Klem Nerve Treatment

Behandling av klemte nerver begynner med hviler det berørte området. Noen ganger leger vil ha en pasient bære en skinne eller bånd til å gjengi området immobile. Hvis resten ikke kurere det berørte området, da en lege vil anbefale fysioterapi som strekker det berørte området og har en pasient sakte gjenvinne funksjon av det smertefulle området ved langsom trening og flexing av muskler. Hvis fysioterapi ikke virker, da en lege vil foreskrive en anti-inflammatorisk stoffet som et NSAID å holde nerve hevelse lav og smerte minimal. Det siste alternativet vurderes er kirurgi for å døyve eller nummen nerve.

Konklusjon

Hvis du opplever smerter fra en klemt nerve, er tidlig intervensjon nøkkelen til å hjelpe deg selv. Med tiden problemet kan utvikle seg og lea til alvorlig funksjonshemming og kronisk dag-til-dag smerte. Legen din vil vite den beste fremgangsmåten for å bruke til å behandle smerter og for å holde deg mobil og fungerer sunt. Hold et positivt syn når i utvinning og ta alle legens råd til hjerte til å høste maksimale fordeler det medisinske feltet kan tilby. Hvis enkelte aktiviteter føre til at nervesmerter i Flair opp, så prøv å unngå å delta i disse aktivitetene som resten er en av de første og viktigste trinnene i å redusere smerte og lidelse fra nerveskader.

Hva er årsakene til den Kink i nakken?

Nakke knekk kan være så smertefullt at de gjør du vil spy. Noen ganger nakke knekk oppstå på grunn av skader, men andre ganger er de et resultat av vår livsstil.

Body Positioning

Hvis du våkner med en kink i nakken, mener at din madrass kan være for myk eller at du sover i en vanskelig posisjon som er anstreng halsen. Feil kroppen posisjonering, enten det skjer under søvn eller mens du arbeider, kan resultere i en knekk nakken, ifølge Yogawiz.com (Se referanse 1).

Stress

Hvis du er under mye stress, kan dette faktisk føre til en knekk nakken. Når vi blir engstelige og anspente, ikke vår blodet ikke sirkulerer som det skal, og dette kan føre til smerter.

Gikt

Cervical (nakke) leddgikt kan forårsake smerte, stivhet og knekk i nakken, som kan en muskel belastning, ifølge Yogawiz.com. Hvis du plutselig rykket halsen, kan dette føre til at nakkemusklene til å stramme opp og føle en knute.

Spasmer

Noen ganger en person vil ha en muskelspasmer i hans eller hennes hals for en ukjent grunn, og dette kan resultere i en smertefull kink og stivhet. Prøv å bruke noen varme til spasming området og ta en ibuprofen hvis det ikke er kontraindisert av andre medisiner som du kan ta. Noen mennesker foretrekker å bruke en kald pakke til området eller sette noen form for aktuell salve på sår området.

Myofascial Pain Syndrome

Muskelsmerte syndrom kan føre til tilbakevendende muskelkramper som kan knute opp halsen og begrenser bevegeligheten i nakken. Ifølge Mayo Clinic, er myofascial smertesyndrom knyttet til nakkesmerter samt arm og ben smerter, hodepine, ryggsmerter, bekkensmerter og kjevesmerter. Dette syndromet oppstår når stramme muskelfibre dannes i musklene på grunn av overforbruk eller en skade. Disse områdene blir veldig følsom.

Når skal man oppsøke lege

The Mayo Clinic (se referanser 2) forteller at hvis nakkesmerter ikke løser seg selv i løpet av noen få dager, og du fremdeles ikke kan berøre haken til brystet, gjøre en avtale med legen din. Hvis, etter å ha opplevd nakke knekk og smerte, legger du merke til tap av følelse i armer og ben, kan dette tyde på en nevrologisk problem, og du trenger å søke behandling umiddelbart.
Hvis du opplever skarpe skyting smerter som følge av nakken knekk, kan dette bety at nervene er irriterte. Dette gjelder særlig hvis smerten sprer seg til skuldrene og ned armen og hånden.

Puter

Dr. Robert Kunkel av Cleveland Clinic (se Reference 3) anbefaler at folk ikke bruke puter når de sover. Han har observert at mange mennesker som opplever nakke knekk og smerte er mye bedre når de ikke bruker en pute.

Symptomer på nerveskader i nakken

Som med hvilket som helst sted langs ryggraden, er nakken utsatt for skader. Dette vil inkludere nerveskader, enten innenfor selve ledningen eller de musklene som utgjør halsen. Når du er uheldig nok til å lide nerveskader i nakken, kan du oppleve en rekke symptomer på grunn av skade.

Smerte

Sannsynligvis den vanligste symptomet av skade på en nerve i nakken vil være smerte. Siden vi alle reagerer forskjellig på traumer eller skader, kan din smerte løpe fra en nesten bankende, murrende smerte i en skyteepisode, skarp sensasjon.

Stivhet

Ofte vil skade på en nerve i nakken be musklene til å stramme, og skaper en stivhet eller endring i omfanget av bevegelse i nakken, noe som begrenser rotasjonen av hodet ditt.

Nummenhet

Mange mennesker som har lidd av skade på en nerve i nakken også møte noen nummenhet eller prikkende følelse med halsen, og ned i skuldrene eller øvre del av ryggen. Dette kan også manifestere seg som en brennende eller prikkende innenfor de samme områdene.

Svakhet

Du kan også legge merke til en viss svakhet i halsen etter at du har lidd av nerveskader. Dette kan be mer smerte eller tetthet, som muskel i nakken må overkompensere for denne mangelen på styrke.

Posisjonelle problemer

Noen ganger nerveskader i nakken kan gjøre det vanskelig å finne en posisjon der å holde hodet, noe som gjør det nødvendig å justere tilt eller plasseringen av hodet for å oppnå den mest avslappende og smertefri plassering mulig.

Spasmer

I noen mennesker, kan nerveskader i nakken få muskelkramper eller muskelrykninger i halsen og omkringliggende områder (skuldre og øvre rygg).