Digidexo.com

hvordan fjerne bomull fra øret

Hvordan fjerne voks fra øret ved hjelp av en trakt

Hvordan fjerne voks fra øret ved hjelp av en trakt


En ørevoks trakt brukes til å utføre den holistiske ørevoks fjerning metode som kalles candling eller coning. Øre trakter er laget av naturlige materialer som bivoks eller parafinvoks og bomull, musselin, eller lin. Bånd av stoff er innpakket for å danne en trakt og deretter dyppet i voks. Den ene enden av trakten går inn i øregangen mens den motsatte enden er tent i brann. Som trakt brannskader, er skånsom suge opprettet, som trekker rusk og ørevoks ut av øregangen. Når flammen blir tett inntil øret, den har opphørt, og de resterende trakt fjernet fra øret. Ifølge Academy of Øre, er øret innsnevres ikke trygt å utføre på deg selv. Ear candling bør bare gjøres av en med erfaring i å utføre prosedyren.

Hvordan fjerne voks fra øret ved hjelp av en trakt

Øret Coning, Candling, eller lede

•  Plasser alle de elementene du trenger på området der du skal utføre øret innsnevres. Du trenger ett øre trakt per øre, en lighter, to håndklær eller en metall pie pan med et hull skåret i midten, og et glass vann.

Legg deg ned på siden med en pute under hodet ditt, eller legge hodet på et bord med øret du ønsker å trakt vendt opp.

Cover alle eksponert hud rundt øret, inkludert kinn og nakke, med håndklær.

Eventuelt kan du ta en metall pie pan og kuttet et rundt hull i midten stor nok for øret trakt til å passere gjennom. Sett kaken pan over øret slik at hullet i pannen linjer opp med øregangen hullet.

For å unngå brannskader, er det viktig at du dekker alle omkringliggende hud i tilfelle varm aske faller fra trakten eller trakten faller mens tent

Plasser øret trakten ikke mer enn 1/2 "inn i øregangen. Hold på bunnen av trakten nærmest øret.

En øre trakt plassert for dypt inn i ørekanalen vil forårsake smerte, blødning, og kan briste trommehinnen.

Bruk den andre hånden til å lyse enden av øret trakt lengst fra øret.

Når du føler for mye varme på hånden eller på øret, trekker trakten ut. Umiddelbart slukke øret trakt i et glass vann.

•  Gjenta prosessen på den andre øret ved hjelp av en helt ny øre trakt.

Hint

 • Mange helhetlig og homøopatiske klinikker utfører øre innsnevres. Denne fremgangsmåten gjøres best i et klinisk miljø.
 • Ear candling bør ikke gjøres mer enn to ganger i året.
 • Trommehinnen sprekke og alvorlige brannskader kan oppstå mens du prøver å utføre øre innsnevres på deg selv.
 • Hvis du opplever smerter i øret mens du bruker et øre trakt, fjerne trakten umiddelbart. Hvis smertene vedvarer, kontakt lege.

Hvordan fjerne bugs fra Ears

Mens du sover, enten du er ute å ha en piknik eller bare sitte rundt hjemmet ditt, bugs er overalt. Bugs kan gå inn i ørekanalen uten at du noen gang mistenker det. Små insekter, samt store biller, kan komme inn i øregangen og forårsake skade. Du kan oppleve en ringing sensasjon, en skarp smerte, samt høye skrapelyder. Det er viktig å fjerne bugs fra øret med en gang, før permanent skade eller hørselstap oppstår.

Hvordan fjerne bugs fra Ears

•  Kjøp en mineralolje slik som tre Spirit mineralolje eller Kondrelmul mineralolje. Produktene er tilgjengelige fra apotek eller varehus. Kontroller at du kjøper en mineralolje som er trygt for forbruk i tilfelle det blir inn i munnen ved et uhell. Fortsett til trinn 2 når du har en venn klar til å hjelpe.

Plasser en gryte i vasken. Fyll til randen med varmt vann. Plasser flasken i mineralolje i vannet. Vent omtrent åtte minutter. Kjør varmt vann inn i potten på nytt. Tillate en ekstra fire minutter. Fjerne olje og teste varmen. La den avkjøles i to minutter hvis det er varmt å ta på.

Fyll dropper med mineralolje. Fullfør trinn 3 til 5 mens oljen er varm.

Legg ned på et fast underlag. Et bord eller gulvet kan være nyttig. Plasser deg selv med bug øret oppreist. Trekk øret ved lapp ut og oppover for å åpne øregangen.

Fyll øregangen med mineralolje. Din venn må preform dette. Avle så mye mineralolje som mulig i til øret, til randen, hvis mulig. Bo i den posisjonen uten å flytte for omtrent tre minutter. Insektet (e) fra øret vil drukne og flyter til toppen av øret.

Slå over til motsatt side. Mens han fortsatt holder deg øret, la væsken og bug (s) til å falle ut. Etter mineralolje faller ut, ta deg øreflippen. Trekk utover og innover for å fjerne eventuelle gjenværende olje fra ørekanalen.

Bruk en bomullspinne til å fjerne noen venstre-over mineralolje. Full Bare dette trinnet dersom insekt (s) falt ut sammen med oljen. Hvis du ikke ser en feil, gjør en legetime så snart som mulig for å trekke ut feilen (e) fra øret.

Hint

 • Du kan også bruke en suge bevegelse for å få ut mer olje, samt noen feil. Vipp du hodet til siden. Trykk fingeren kraftfullt over øret hull å dekke. Dra fingeren utover raskt. Du vil høre en svak poppende lyd hvis du gjør dette riktig. Gjenta sugemetoden tre eller fire ganger.
 • Hvis insektet har skrapt eller rev huden, må du ikke bruke mineralolje og søke medisinsk hjelp i stedet. Når blødninger, svie eller noen utenlandske utslippet er til stede, må du ikke sette væske inn i ørekanalen.
 • Ikke klistre noe hardt inn i øret, da det kan skade deler av øret. Unngå nåler og pinsett for å utvinne bug.
 • Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis noen blødning eller smerte oppstår. Hvis du fortsatt kan føle bug eller det ikke etterlater øret, ringe legen din med en gang for ytterligere bistand.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously


Fjerne fett fra kosten nutritiously, og du har fullført et nytt skritt i å bygge en sunn ny livsstil. En sunn, fettfattig og næringsrik spise plan kan være like spennende som de fyldigere-fett versjoner av dine favoritt retter. Dagligvarebutikker tilbyr et så bredt utvalg av frisk frukt, grønnsaker og mat med lite fett som for USDA forslag anbefalte daglige kvoter av hver matvaregruppe, diverse mat valg gir mange muligheter for å fjerne fett fra kosten nutritiously.

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously

Opprett en lav-fett tunfisk salat ved å blande vann-pakket tunfisk med lav-fett cottage cheese, i stedet for majones. I stedet for en tunfisk salat sandwich, kaprer denne salaten blandingen på en riskake, og legg skiver av tomat og agurk, med et dryss av pepper.

Substitute applesauce for matolje når du baker. Bruk en klatt mer av eplemos enn kalt-for-mål på olje i kake og kakeoppskrifter.

Prøv en lav-kalori, lav-fett frukt yoghurt, i stedet for melk, på toppen av en fullkorn frokostblanding, som for eksempel granola.

Bruk 1 prosent melk i stedet for melk med høyere fettinnhold, for eksempel 2 prosent og helhet. Bruk den for alle dine matlaging og drikking behov.

Legg til en side rett av avocado til måltidene. Eller legg en skive eller to av avocado på en sandwich i stedet for majones.

Hint

 • Eplemos kutter fett og kalorier; det gir en del av eple per dag som holder legen bort. Frokostblanding med yoghurt gir eksepsjonell fiber inntak, protein og kalsium, og fyller magen bedre og raskere enn den typiske melk og korn alternativet. På prosent melk er å foretrekke fremfor den fyldigere fett Vitamin D-versjon; det gir mer kalsium enn sin hel-fett fetter. Minst en-prosent melkefett er nødvendig for oppbevaring og riktig bruk av kalsium i en frisk kropp. Frukt og grønnsaker har en mengde vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. De fleste frukter og grønnsaker har ikke fett og mye fiber. Imidlertid sn avocado faktisk gir den beste fettet til en menneskekropp; Det er et eksepsjonelt utvalg av alle de fete valg tilgjengelig.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

Hvordan fjerne riper fra plast linse


Plast øye eller solbriller kan bli lett ripete. Dette er særlig tilfelle hvis det er anti-reflekterende belegg på overflaten. Små skrubbsår og riper på plast linser er noe uunngåelig etter iført briller for en stund. Mens du kan ta dem til en optiker for å få riper fjernet, er det hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast linser. Riper kan ikke fjernes fra glass linser som de kan fra plastglass.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

•  Ta på gummihansker. Påfør et kommersielt produkt som inneholder hydrofluorsyre, eller rett flussyre, til området av glassene som er ripet. Følg produsentens anvisninger om hvor lenge å la den på. Det er vanligvis sitte på i ca 5 minutter og deretter poleres med en myk klut og vaskes av med vann.

Spray en lett tåke av løsningen fra en DVD / CD-reparasjonssett på ripene. Bruk en myk klut til å forsiktig buff overflaten. Gjenta etter behov inntil riper fjernes fra plastlinse.

Spray en liten mengde av møbelpolish på riper. Buff scratch over linsen med en myk klut før du fjerner riper. Gjør dette to eller tre ganger om nødvendig.

Hint

 • Ikke prøv disse metodene på glass linser.

Hvordan fjerne insekter fra øregangen

Hvordan fjerne insekter fra øregangen


Det kan være en situasjon der du finner deg selv eller noen andre med en øreverk eller øre problem som følge av et insekt kryp eller flyr inn i ørekanalen. Det skjer-men sjelden om den gjør-denne artikkelen vil gi noen tips for å hjelpe deg å fjerne denne irriterende, smertefulle, "skumle" problem.

Hvordan fjerne insekter fra øregangen

•  Ta en mini lommelykt og lyste inn i de berørte øret. Lyset ray kan tiltrekke seg noen insekter å bevege seg mot den. Det er imidlertid visse arter av feil som vil gjøre det motsatte, og beveger seg bort fra lyskilden. Hvis du føler smerten blir verre, må du straks slå av lommelykten.

En annen metode for å fjerne feilen er å posisjonere hodet slik at de berørte øret vender oppover. Det naturlige lyset ved øret åpning kan tiltrekke insektet til mot det og å krype ut av øregangen.

Bruk en spiseskje med baby olje eller mineralolje ved romtemperatur, og sakte hell i det berørte ørekanalen å drukne feilen. Snu hodet der de berørte øret er i en ned posisjon til å la oljen, og forhåpentligvis feilen, å renne ut av kanalen sammen.

Rens øregangen ut med varmt vann etter at du har pakket ut bug fra øret. Hvis det er noen tegn til blødning eller blod som du rengjøre det berørte øregangen, klem litt antiseptisk salve på en bomullsdott og forsiktig tørk det berørte området for å redusere risiko for en øreinfeksjon. Det er lurt å oppsøke lege for en grundig øre inspeksjon for å sikre at kanalen har ingen lesjoner eller irritasjoner, for å redusere risikoen for infeksjon.

Hint

 • De vanligste situasjoner der et insekt kan komme inn i øret er: sove utendørs i gresset eller når camping om natten og bading i havet eller i et urent basseng.
 • Bruke ørepropper når du svømmer eller øreklokker når camping utendørs.
 • Ikke forsøk å bruke en pinsett eller øre pinne for å trekke ut insekt, da dette kan føre til at insekt å krype dypere inn i øret som resulterer i ytterligere smerte og komplikasjoner.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.

Hvordan fjerne vann i øret

Hvordan fjerne vann i øret


Etter en lang dag på stranden eller bassenget, kan ørene bli tett med vann. Det er viktig å fjerne denne væsken fra ørene fordi fuktighet kan føre til bakterievekst. I sin tur, kan denne bakterien føre til en infeksjon kalt svømmer øre. Å drenere vannet fra øret, kan du bruke hjemme behandlinger som isopropanol. Hvis du utvikler en ørebetennelse, men vil du ha å oppsøke lege for antibiotikabehandling.

Hvordan fjerne vann i øret

•  Tøm ut ørene etter bading. Når du kommer ut av vannet, tilt hodet til den ene siden og rist det forsiktig. Bøy hodet til den andre siden og rist den igjen. Dette bør fjerne det meste av vannet fra ørene.

Bruk en hårføner. Sett tørketrommel på laveste innstilling og hold den minst 6 inches fra øret. Føn hvert øre i ca 20 sekunder.

Plasser rubbing alkohol inn i ørene. Hvis du fortsatt har vann fast i ørene, bruke rubbing alkohol for å tørke ut væsken. Bøy hodet til den ene siden med de berørte øret vendt oppover. Deretter bruker en medisin dropper å sette 4 til 5 dråper rensevæske inn i øret.

La rubbing alkohol for å reise ned øregangen. Trekk på øreflippen og gjespe å la rensevæske spredt over hele kanalen. Hold hodet på skrå i minst 30 sekunder.

Drain øret. Snu hodet over slik at den berørte øret vender nå bakken. Bruk et håndkle til å fange noen rensevæske som kommer ut.

Hint

 • Ikke stikk fremmedlegemer som Bobby pins, bomullspinner eller nøkler i øret. Disse objektene kan forårsake skade på øret.

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene


Face it når vi treffer 40ish ... fett synes å angripe oss fra alle retninger. Jeg tror jeg bare slått 40 når jeg så ned og fant denne fantastiske lomme av fett på albuen min! Jeg var allerede disgusted med fett på toppen av hoftene mine. Å være en tynn person, jeg lurte på hvor disse fettlagrene får i slike merkelige steder. Jeg fant ingen svar.
Jeg har oppdaget hvordan å eliminere fett fra albuen min, og for å styrke musklene i armene mine kroppen min glemmer å bruke. Dette er så enkelt og lett, og kan gjøres mens du ser på TV om du så velger.

Bruksanvisning

•  For å påvirke musklene som du ikke bruker, må du holde albuen rett, om du har det hviler på armen av sofaen eller rekvisitt noe noe under den. I det øyeblikket du bøyer armen din, du bruker helt andre muskler. Hold armen rett!

Deretter kan du enkelt heve hånden som på bildet, (holde armen rett). Du kan føle et brannsår på baksiden av hånden din og musklene som kjører under fra albue til skulder. Dette er bra. Dette betyr at du ikke har brukt disse musklene og det er derfor fett funnet sin lykkelig liten vei inn på armen.

Løft hånden din inn i denne posisjonen så lenge du kan, ta den ned og heve den igjen. For de neste ti minuttene, bare holde heve og senke hånden. Dette vil bygge opp de musklene som tidligere urørt og brenne opp fettet på disse musklene.

Det er det! Du er ferdig! Bare gjør dette enkle lille øvelsen ti minutter om dagen, og du vil legge merke til fettet begynner å løpe fra dette området.

Hvis du vil ha raskere resultater, kan du bruke en liten hånd vekt. Husk bare å få disse musklene som brukes i første omgang er et stort skritt!

Tips og advarsler

 • Dette fungerer også ut flab under armene.
 • bøye albuen gjør du trene musklene på toppen av skulderen, holde albuen rett og du trene musklene under armen. Gå tallet.

Hvordan fjerne plakk fra halsen blodkar

De viktigste blodkar i halsen påvirkes av plaque er de to store fartøyer på hver side av halsen er kjent som carotis. Arteriell plakk i carotis er farlig fordi det innsnevrer arteriene, og dermed redusere blodtilførselen til hjernen og presentere en større risiko for å få slag. Pasienter med arteriell plakk kan ta visse forholdsregler for å fjerne plakk fra sine nakken blodårene til å redusere risikoen for hjerneskade.

Hvordan fjerne plakk fra halsen blodkar

•  Spis en diett lav på fett og LDL (low density lipoprotein) kolesterol, for eksempel animalsk fett. Spis mer mat som inneholder HDL (High Density Lipoprotein) kolesterol, for eksempel olivenolje, nøtter og fisk som inneholder omega-3 fettsyrer.

Diskuter med legen din fordeler og ulemper med å ta en kolesterolsenkende medisiner (statin narkotika) for å bidra til å redusere plakk og betennelse. Ta alle medisiner som foreskrevet.

Tren regelmessig, utfører både aerobic og lett trening minst tre ganger i uken.

Opprettholde en sunn vekt til enhver tid. Hvis vektig, ta skritt for å reducein samsvar med legens anbefalinger. Konsultere Body Mass Index retningslinjer fra National Institutes of Health å overvåke utviklingen.

Ikke røyker sigaretter. Bli med et røykesluttprogram hvis du nå røyker og har problemer med å slutte. Følg alle rådene gitt å slutte å røyke.

Ta kontakt med legen din om blodfortynnende medisiner som aspirin eller warfarin, også kjent som coumadin. Diskuter bivirkninger av warfarin og sine evner til å fjerne plakk fra arteriene.

Diskuter blodtrykket med legen din. Ta medisiner for å senke høyt blodtrykk dersom legen foreskriver.

Rådfør deg med en hjerte-spesialist og gjennomgå en ultralyd og en angiograph å fastslå omfanget av noen innsnevring (stenose) eller blokkering i nakken.

Diskuter de to viktigste kirurgiske alternativer for å fjerne plakk fra carotis: angioplastikk med utposning og stenting (CAS), eller endarterectomi (CEA). Diskuter fordeler og risiko ved hver prosedyre.

under på samtykkeskjemaene for legen din å fortsette med fjerning av plakk hvis angiograph avslører blokkering i nakken blodkar. Foregår den riktige operasjon som indikert ved graden av innsnevring eller blokkering i karotidarterien.

Følg spesialist instruksjoner etter CAS eller CEA å prøve å forhindre plakk fra forming igjen. Ta alle medisiner som foreskrevet.

Fortsett å endre kostholdet til å bli tynn og redusere kolesterolet. Følg opp med kirurgen i form av testing og eventuelle endringer i symptomer etter behov.

Hvordan fjerne superlim fra øyet

Superlim er et lim med en ekstremt sterk binding. Beholdere av superlim er ofte små og kan forveksles med oftalmiske løsninger som øyedråper, ifølge British Journal of Ophthalmology. Enten limet er et uhell falt inn i øyet i stedet for et medikament eller gnidd seg i løpet av et hjem reparasjon eller håndverk prosjekt, må fjerne superlim gjøres med forsiktighet.

Hvordan fjerne superlim fra øyet

•  Vask øyet og øyelokkene med varmt vann hvis øyelokkene er fast til øyet eller til hverandre. Vask så snart du innser at du har superlim i øyet for å prøve å skylle limet ut før det fullt obligasjoner. Vask flere ganger i løpet av dagen for å prøve å lette bindingsfjernende prosess.

•  Dekk til berørte øyet med et gasbind bandasje hvis superlim har limt øyelokkene eller øyevipper sammen. Unngå å prøve å lirke limet av øyevippene eller du kan skade øyet videre. Innen noen få dager, bør limet spre og du vil være i stand til å åpne øynene.

Påfør en natriumbicarbonatløsning til øyet hvis superlim er på øyeeplet selv. Natriumbikarbonat er en løsning som regel gitt gjennom en IV for å behandle tilstander som acidose. Den originale Super Glue Corp sier at med en 3 prosent konsentrasjon av løsningen som et øye vask kan hjelpe limet løsne fra øyeeplet. Forvent forbigående synsforstyrrelser mens du bruker løsningen, slik som overdreven rive og uskarphet.

Oppsøk øyelege hvis du ikke klarer å fjerne superlim fra øyet selv. Øyet legen kan utføre andre prosedyrer, for eksempel trimming øyet vippene for å fjerne lim fra øyet og dens omgivelser.

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Briller

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Briller


Anti-refleksbelegg legges på briller å gjøre dem enkle å bære. Når blending reduseres, er det mindre belastning på øynene. Hvis du ikke liker den anti-reflekterende belegg, eller det har blitt ripete, finnes det måter å fjerne belegget fra briller. Når belegget begynner å komme seg, kan det være distraherende og hindre din visjon. Hvis du bestemmer deg for ikke å ha den fjernet av en lege, det finnes måter å fjerne anti-reflekterende belegg fra briller selv.

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Briller

•  Påfør et tykt lag med flussyre over anti-reflekterende belegg på briller. Bruk en bomullspinne for å bruke den. La den stå på i fem minutter.

Skyll briller med varmt såpevann. Ikke gni linsene som det kan ende opp med å skade dem. Hold briller under en rennende vann inntil hydrofluorsyre er fjernet.

klatt brilleglass med et mykt håndkle. Ikke gni eller trykk for hardt på linsene. Den anti-reflekterende belegg skal være borte på dette punktet.

Hint

 • Gjør denne metoden kun for plast brilleglass, ikke glass.

Hvordan fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig

Hvis du er interessert i å fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig, har du flaks. Menneskekroppen er et spenstig organisme utviklet for å rense og fornye seg. Ved å skape de mest optimale forhold og unngå ytterligere eksponering for giftstoffer, kan du sikre at eksisterende giftstoffer i kroppen din vil bli fjernet så effektivt som mulig. Når du har tatt i bruk de nødvendige endringer i livsstil, bestemme om du ønsker å gjøre mer for å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann og spise mye frisk frukt og grønnsaker. Disse sunne valg er helt avgjørende for god helse generelt, men vann og fiber (finnes i råvarer og hele korn) er spesielt viktig for en fullt funksjonell eliminatory system.

Velg økologisk mat så ofte som mulig. "Konvensjonell" eller uorganisk mat er produsert ved hjelp av kunstgjødsel og plantevernmidler som kan være noe giftig, særlig ettersom de bygge opp i kroppen over tid. Eliminere disse forurensningskilder hjelper kroppen din begynne å fjerne giftstoffer.

Unngå animalsk fett så mye som mulig, spesielt fra uorganiske kilder. Animalsk fett samle og lagre giftstoffer, så spiser dem kan være giftige tilsvarer å spise en veldig stor mengde forurenset matplanter.

Opprettholde en sunn vekt. Menneske fett lagrer giftstoffer akkurat som andre animalske fettstoffer gjør, så jo mer du redusere ditt eget fett innskudd, jo mer giftstoffer som er lagret der kan bli eliminert.

Unngå transfett, ofte oppført som delvis hydrogenert olje. Disse oljene er ikke lett fordøyelig og kan skape et giftig miljø i kroppen.

Filter ditt drikkevann for å unngå forurensing som kan være til stede i vannforsyningen.

Spis antioksidantrike matvarer, for eksempel mørke bær, tørkede bønner og grønn te. Antioksidanter bidra til å fjerne skadelige frie radikaler forbindelser fra kroppen.

Hvordan fjerne slim fra lungene

Noen slim i lungene er normalt og nødvendig for en sunn brystet og holde smuss og andre uønskede partikler fra å komme inn i lungene. Men visse sykdommer, fra en mindre kaldt til mye mer alvorlig cystisk fibrose, kan føre til for mye slimproduksjon og foreta rydding lungene - og enda puster - vanskelig. Vanskelighets clearing slim kan føre til infeksjoner i luftveiene. Følg dette rådet fra Salisbury Hospital for å lære å fjerne slim fra lungene og når du skal oppsøke lege.

Bruksanvisning

•  Ta milde, avslappet pust. Puste normalt, ikke for dypt, slappe av skuldrene og brystet. Dette vil bidra til å roe kroppen din og få kontroll over pusten din.

•  Pust dypt. Ta i en langsom, lang pust, plassere hånden på magen din til å føle vekst og fall av pusten. Du bør ikke forhaste disse åndedrag, men la dem skje på en langsom, naturlig tempo.

Huff. Med et vidåpent munnen, som om du var å blåse varm luft på et speil se den sky opp, huff forsiktig og lang nok til å produsere en knitrende lyd.

Kombiner disse tre åndedrag i et mønster, kalt en pustesyklus, økende til en mer intens hoste: Avslappet pust, dype åndedrag, avslappet pust, huffing, avslappet pust, deretter hoste hvis du må.

Gjenta pustemønster, rydde slim med hver enkelt, inntil to hele pustesykluser ikke produserer noe slim.

Hint

 • For noen, rydding lungene av slim er enklere enn for andre. Gi deg selv nok tid og nok pustesykluser for å fjerne lungene fullt.
 • Hvis du har en mindre kaldt produsere slim, kan det være nyttig å puste inn damp (nøye) for å bidra til å bryte opp slim.
 • Du bør også diskutere tømme lungene med legen din. Basert på din tilstand, kan hun ha råd om en god posisjon for deg å ta mens clearing lungene.
 • Hvis du produserer mye slim på regelmessig basis, og har ikke sett en lege, er det viktig å oppsøke lege for å være sikker på at en mindre slim-forårsaker infeksjon er ikke et tegn på en mer alvorlig sykdom.

Hvordan fjerne mugg fra en CPAP Water Container

En CPAP maskin, en forkortelse for kontinuerlig positivt luftveistrykk, blir brukt for behandling av søvnapné. Maskinen tvinger luft inn i en persons luftveiene mens han sover for å sikre riktig åndedrett. Fordi tvinge luft inn i halsen og nesegangene kan være tørking, mange CPAP maskiner er utstyrt med en luftfukter. Humidifer reservoarene er et fuktig miljø som kan være utsatt for muggvekst, noe som kan introdusere irritasjon og infeksjon for brukeren. For å unngå dette problemet, rense CPAP vannbeholderen regelmessig.

Bruksanvisning

•  Fjern vannbeholderen fra CPAP-maskin.

Fyll en vask eller vask med et 50-50 forhold mellom vann og eddik. Tilsett noen dråper mildt vaskemiddel og swish løsningen rundt før det dannes bobler på overflaten.

Senk vannbeholderen i vasken og la det trekke i ti minutter. Ved hjelp av en børste, skrubbe alle overflater av beholderen, spesielt med fokus på flekkene med mold.

Drain vasken og skyll beholderen under rennende vann.

Legg på et håndkle og la det lufttørke før du setter i maskinen.

Tips og advarsler

 • Bruk kun destillert vann i CPAP luftfukter for å bidra til å hemme muggvekst.
 • Tøm vannbeholderen og fyll den med friskt vann daglig.

Hvordan fjerne slim fra hodet

Når du arbeider med en kald eller øvre luftveisinfeksjon, kan slim bygge opp i hodet og lungene. Snørr er ikke moro, men heldigvis finnes det effektive metoder for å fjerne denne grønne slaps fra hodet. Hvis du har en alvorlig øvre luftveisinfeksjon eller bronkitt, kan du også trenger antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Noen mennesker naturlig produsere mer slim enn andre fordi hver person for seg virus og bakterier annerledes. Ditt kosthold kan også påvirke hvor mye slim du produserer. Hvis du er allergisk mot visse matvarer som melk eller andre meieriprodukter, kan du merke at du har mer slim selv når du ikke har å gjøre med en kald.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter slimløsende medisiner. Effektive aktive ingredienser for å se etter er medisiner som inneholder en kombinasjon av guaifenesin og dekstrometorfan. Disse medikamentene er funnet på ditt lokale apotek --- spørre på apoteket for å få hjelp. Før du tar denne medisinen, snakk med legen din hvis du tar noen andre reseptbelagte legemidler eller hvis du ammer eller er gravid.

Drikk 8-10 glass rent vann hver dag. Vann vil bidra til å rense kroppen din på innsiden og hydrering er alltid viktig når du arbeider med en kald. Dette kan bidra til klare slim fra hodet, men flere tiltak er nødvendig for å få jobben gjort. Unngå å drikke klorert vann fra springen som dette er ikke bra for urinveiene.

Kjøp noen ultra myke ansiktsservietter på matbutikken. Blås nesen flere ganger per dag for å trekke ut slim gjennom nesen.

Ta en varm dusj to ganger per dag. Pass på at vannet er veldig varmt, slik at dampen kan hope seg opp i rommet. Lukket døren og puste inn så mye damp som mulig. Hvis kommunale vann-systemet er tungt klor, feste en klor filter til dusjen før du gjør dette fordi inhaling klor er ikke bra for lungene.

Drikk rå grønnsaksjuice daglig. Væsker er viktig når du prøver å fjerne slim fra hodet. Du kan også drikke ekstra sunne drikker enn vann. Rå grønnsaker juice som bete, gulrot og agurk forsyne kroppen med vitaminer, enzymer og mineraler som trengs for å bekjempe infeksjoner. Hvis du liker fruktjuicer du kan også drikke rå ananas juice fordi denne frukten inneholder høye nivåer av enzymer for å øke immunitet.

Tips og advarsler

 • Unngå å blande grønnsaker og frukt når juicing. Den eneste frukt som du kan blande inn med grønnsaker er epler. For mange frukt og grønnsaker kombinasjoner kan forårsake magesyke. Prøv å alltid drikke dem separat.
 • Sove så ofte som mulig når du arbeider med en kald. Søvn bidrar til å styrke kroppen din slik at du kan komme over sykdommen mye raskere.
 • Saltvann nesespray er også nyttige verktøy for å bli kvitt slim.
 • Unngå å svelge slim, da dette kan forårsake magesyke og bygge opp i kroppen. Alltid spytte ut eller blåse slim ut på en vev.
 • Noen over-the-counter slimløsende medisiner bør bare bli tatt for en kort periode mens du prøver å gjenopprette fra en sykdom. Ikke ta det for mer enn to uker, og følg instruksjonene på etiketten.

Hvordan å fjerne mugg fra Nuts

Hvordan å fjerne mugg fra Nuts


Mold er en vanlig form for mat forringende, men bare fordi maten er mugne betyr ikke det har gått råtten. Moldy nøtter kan bli frelst fra søpla kan, spesielt hvis du fange formen tidlig eller mutteren har en beskyttende skall. Fjerne mugg fra nøtter, men unngå å bruke en barsk, mulig giftige cleanser på mat senere du har tenkt å spise.

Bruksanvisning

•  Inspiser nøtter én etter én. Enhver mutter som har gått råtten samt mugne er hinsides sparing og skal kastes.

Hell hvit eddik i en bolle. Ikke fortynne eddik.

Ha mugne nøtter i bollen av eddik. Eddik er effektiv på å drepe mer enn 80 prosent av muggsopp, og også er giftfri. Suge nøtter i eddik i 3 til 5 minutter.

Fjern mutterne fra bollen, skyll dem av og inspisere dem igjen. Noen muttere kan også impregneres med formen som skal rengjøres. Kast disse altfor mugne nøtter. Dersom en mutter med et skall beholder noen mold, knekke skallet og sjekk mutter kjøttet før du kaster den.

Sett de resterende, rene nøtter i solen. Sollys bryter også ned muggsopp, og tørker dine nøtter etter eddik vask.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Det har skjedd til alle barna på blokken: En stor del av tyggegummi fast i håret. Ingen foreldre liker å håndtere det, og hvis du prøver å plukke den ut, vil du bare frustrere deg selv, rive ut ditt barns hår - og snart alle vil være i tårer. Heldigvis tyggegummi fast i håret ditt er et veldig enkelt problem å fikse - og du kan sette saksen unna.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

•  Har barnet ditt sitte stille på en stol.

Flytt overflødig "gum-free" håret vekk fra gummy området, ved hjelp av klipp eller Bobby pinner. Ideen er å isolere problemet området slik at det er enklere for deg å jobbe.

•  Skje ut en liten mengde av peanøttsmør, omtrent så stor som den klump av gummi, eller litt større, og gni den direkte til tyggegummi. Arbeid det inn i gummy området med fingrene, som best du kan.

La den sitte i et minutt eller to, slik at oljene litt tid å løsne tyggegummi.

Plukk tannkjøtt og peanøttsmør ut av håret så skånsomt som mulig. Vær forsiktig med å trekke for hardt. Påfør mer peanøttsmør, og gjenta så mange ganger som nødvendig å fjerne tyggegummi.

Vask barnets hår som du vanligvis gjør.

Hint

 • Hvis barnet er allergisk mot peanøtter, kan majones eller olivenolje brukes på en lignende måte.

Hvordan fjerne hud fra kylling

Enten du er mat for en lav-fett diett, personlig smak eller den nyeste oppskriften du ønsker å prøve, det er tider da vite hvordan man skal flå en kylling vil komme godt med.

Hvordan fjerne hud fra kylling

•  Skyll en hel rå kylling under varmt vann.

•  Legg kyllingen med brystsiden ned på et skjærebrett. Trekk opp huden i nakken. Med en skarp kniv, gjør et innsnitt fra nakken hele veien ned ryggraden til den bakre enden. Vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet.

Hold nakken med en hånd. Bruk den andre hånden til å gripe tak i huden og dra den bort fra nakken, en side om gangen.

Bruk skarp kniv for å fjerne vingene. Fortsett forsiktig peeling huden bort til du kommer til lår og legger.

Skjær huden vekk fra kyllinglår på hver ende, ved hjelp av kjøkkensaks. Neste, bruke skarp kniv til å skjære huden vekk fra kjøttet. Bruk dine hagesaks for å rydde opp og fjerne eventuelle ekstra hud. Du er nå klar til å prøve ut det nye fatet du så på Cooking Channel!

Hint

 • Start alltid med en ren fugl.
 • Bruk alltid en ren skjærebrett.
 • Bruk alltid en skarp kniv.
 • Aldri kuttet mot deg selv.
 • Ikke glem å rengjøre og desinfisere alt utstyr etter å ha jobbet med rå fjærfe.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering


En bandasje er en førstehjelps nødvendighet i mange situasjoner fordi de beskytter kutt og skrubbsår fra skitt, bakterier og irritasjon. Som du kanskje vet, bandasjering har også en tendens til å etterlate en klebrig, gummy rester på huden. Hvis igjen alene, vil dette klebrig rester tiltrekker seg støv, skitt og lo. Den beste trekk er å rense dette rester fra huden din slik at du ikke tiltrekke irritanter og mulige forurensninger til et område der huden er allerede kompromittert.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Vedlikeholdsbabyolje på en bomullsdott til bomullsdott er mettet.

•  Gni bomull ballen forsiktig over de områdene av rester. Bruk små, sirkulære bevegelser for å løsne rester.

Tørk av løsnet rester med en ren klut.

Tørk eventuelle gjenværende rester igjen med olje-gjennomvåt bomullsdott. Du må kanskje å fukte en annen bomullsdott hvis den første er skitten.

Fukt en ren klut og bruke noen milde, ikke-allergifremkallende såpe på kluten. Bruk klut til å tørke forsiktig og rense området hvor resten ble fjernet. Skyll av såpen, og klapp huden tørr.

Hvordan fjerne riper fra Lenses

Dine briller sannsynlig gå overalt med deg. Siden de er i lommene, vesken, bilen eller på din person i løpet av dagen, er det uunngåelig at de vil til slutt få riper. Lens riper i stor grad kan påvirke syn, så det er viktig å få dem fjernet så snart som mulig. Lette riper kan fjernes fra linsene via en rekke forskjellige metoder. Mens det kan være vanskelig å fjerne dype riper fra objektiver, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre dem.

Hvordan fjerne riper fra Lenses

•  Gni linsene med en myk klut. En pusseskinn klut er skånsom nok til å hindre ytterligere skade på glass, men inneholder akkurat nok tekstur til buff bort små riper.

Spray en linse renere på glassene. Bruk klut til buff bort mot glassene. Gjenta prosessen til du merker en forbedring i ripene.

Plasser en dråpe babyolje på hver linse. Gni oljen i sirkulære mønstre i omtrent 5 minutter. Oljen vil bidra til å myke opp riper og glatt den totale overflaten av linsene.

Sett en liten mengde metall polish på glass linser. Akkurat som polsk arbeider for å buff bort ujevnheter på metall, vil det glatte overflaten på linsene.

Bruk en bit av møbelpolish på plastglass. I mange tilfeller, plast linser kommer med et belegg som kan løsne over tid. Den møbelpolish vil fjerne peeling stykker og glatt linsene.

Prøv Armour Etch. Du finner dette produktet på de fleste båter butikker. Påfør et tykt lag med krem ​​til begge sider av linsene og la det forbli der i ca 5 minutter. Skyll den av med kaldt vann. Dette fungerer godt på moderat til dyp riper også.

Ta ut linsene til en profesjonell brille verksted. De kan være i stand til å buff riper ut av linsene. I noen tilfeller kan de riper være for dypt til å reparere. I så fall vil den profesjonelle sannsynlig anbefale erstatning linser.

Hint

 • Ikke bruk for mye press når gni linsene. Hvis du trykker for hardt, kan du skade dem ytterligere.