Digidexo.com

kråkebolle magnesiumsulfat

Hvordan identifisere og behandle skader Fra Stingrays og kråkeboller

Hvordan identifisere og behandle skader Fra Stingrays og kråkeboller


Rokker og kråkeboller både bevege seg sakte over bunnen av havet for å mate, og vil svi for å beskytte seg selv hvis forskrekket. Stokke føttene over sanden for å unngå møter, men hvis du er stukket, behandle på følgende måte.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn og symptomer på en stingray brodd: flenger eller sår på ankel, fot eller leggen som kan blø eller inneholde mothaker; intense smerter på stedet av såret i opptil 24 timer etter stikket.

Se etter tegn og symptomer på en kråkebolle brodd: små pigger innebygd i huden; en lokalisert brun-lilla farge der mothaker tatt kontakt med huden.

Bruk sterile pinsetter for å fjerne eventuelle innebygde pigger.

Styre blødning ved å bruke direkte press på såret.

Skyll såret med en vanning sprøyte.

Rengjør såret med et desinfeksjonsmiddel.

Senk foten i varmt vann i minst 30 minutter, til smerten avtar.

Hev foten til å kontrollere hevelse.

Kle såret med en steril bandasje.

Monitor for tegn på infeksjon. Disse tegn er hevelse, rødhet, puss, røde linjer som stråler fra stedet av såret, varme på stedet av såret, og feber. Søk medisinsk hjelp hvis infeksjon skulle oppstå.

Tips og advarsler

  • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Ingredienser i Epsom Salt

Epsom salt hentet navnet fra Epsom, England, der den først ble produsert fra mineralrikt vann. Magnesiumsulfat er sammensatt av magnesium og sulfat. Magnesium regulerer over 325 enzymer i kroppen. Dessverre, de fleste mennesker er magnesium mangelfull. Ifølge Epsom Salt Council, menn har om lag 80 prosent av magnesium nødvendig for å hjelpe kroppen fungere skikkelig, og kvinner har om lag 70 prosent av magnesium nødvendig. Sulfat som er nødvendig for å danne hjernevev, felles proteiner og mucin proteiner, hvilken linje veggene av fordøyelseskanalen. Sulfat detoxifies kroppen av forurensninger.

Formålet med Epsom salt bad

Magnesium er et mineral som kan ta som et supplement, men noen matvarer samt magesyre kan påvirke funksjonen av mineralet. Sulfat er et mineral som det er vanskelig å absorbere fra mat, men er enkelt og raskt å absorberes gjennom huden. Ved å ta et bad ved hjelp Epsom salt, huden lett absorberer og magnesium sulfat. Ettersom sulfat absorberes i huden, blir giftstoffer trukket fra cellene. Musklene slapper av. Den magnesium reduserer inflammasjon i musklene og lindrer smerte. Magnesium hjelper også kroppen bind serotonin, som er et kjemisk stoff som fremmer en følelse av velvære og avslapning. Avslapping du føler i sin tur bidrar til å lindre stress, som drenerer magnesium fra kroppen og kan føre til stramme muskler.

Hvordan bruke Epsom Salt

Legg til to kopper Epsom salt til varmt vann. Bade tre ganger i uken, og ligge i minst 12 minutter. Ikke legg til noen såpe; la badesalt myke opp og trenge inn i huden din. Hvile i noen timer etter inntak av badekaret. For kompresser, helle to kopper Epsom salt i en liter vann.

Hvis du er diabetiker eller har høyt blodtrykk eller hjertesymptomer, unngå bad suge og bruke kompress i stedet. Hvis du har noen av disse forholdene, snakke med legen din om å ta bad.

Hvordan kjøpe Epsom Salt

Epsom salt er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Det er billig, koster mindre enn tre dollar for fire pounds. For de som liker aromaterapi bad, vurdere å legge noen dråper eterisk olje, som for eksempel eukalyptus eller lavendel, til vann og badesalt.

Drug Free migrene relief

Migrene er smertefull hodepine ofte ledsaget av følsomhet for lys eller lyd, prikking i ekstremiteter, kvalme og oppkast som kan vare i timevis --- eller dager. Det er ingen kur, men heldigvis finnes det medisiner som kan hjelpe kontrollere hyppighet, varighet eller alvorlighetsgrad av migrene. I tillegg til disse medikamentene, er det medikamentfrie alternativer som kan gi lindring til migrenepasienter.

Identifisere Triggers

De fleste migrene fakkel som svar på en bestemt trigger, og å identifisere det som instigates angrepene kan bidra til å redusere deres antall, eller i det minste forberede dem. Noen vanlige triggere, for eksempel endringer i vær eller hormonsvingninger, ikke kan kontrolleres, mens andre, som for eksempel kosthold og stress, kan. Faktisk er noen av de mest vanlige utløser migrene er kosten, og mange lider av migrene finne lindring ved å unngå visse matvarer og drikkevarer.
Det er en god idé å holde en mat og migrene dagbok, notere hva du spiser og når du får en migrene. Leter etter mønstre mellom disse to kan hjelpe deg å avgjøre om noen av migrene triggere er mat-relatert. Spesielt ta hensyn til din reaksjon på vanlige gjerningsmennene, som for eksempel koffein (inkludert sjokolade), alderen ost, mat additiv mononatriumglutamat (MSG), nitrat eller nitritt i bearbeidet kjøtt (for eksempel bacon, kjøttpålegg og pølser), rødvin, sitrusfrukter, gjær-steget brød og kunstig søtningsmiddel aspartam (NutraSweet). Omvendt kan du starte en eliminasjonsdiett, gradvis redusere og fjerne hver av disse felles utløse mat (i regi av helsepersonell), og se om det er en endring i din migrene mønstre.
I tillegg prøver å eliminere unødvendig stress fra livet ditt, og for de som du ikke kan fjerne, utvikle en strategi for å håndtere dem. Dyp pusting, for eksempel å ta lange, langsomme åndedrag fra blender, og avspenningsteknikker, for eksempel visualisere en rolig beliggenhet, kan hjelpe deg å holde stressnivået under kontroll. Regelmessig mosjon og søvn er også nøkkelen til å håndtere stress.

Alternativ medisin

Alternativ og komplementær medisin har vokst i popularitet, og mange migrenepasienter opplever at disse medikamentfrie alternativer gi lindring. I en studie publisert i en 2004 utgave av "British Medical Journal", akupunktur, en østlig tilnærming til helse som fine nåler settes inn under huden på foreskrevne trykkpunkter, ble funnet å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene ved å stimulere frigjøring av hormoner og biokjemikalier som hjelper kroppen prosessen smerte. States varierer i hvordan de sertifisere og lisens akupunktører, så sørg for å undersøke alle leverandører før du gjør en avtale.
Noen migrenepasienter har funnet lindring ved å lære å kontrollere deres kroppens respons på triggere ved hjelp biofeedback, en teknikk der elektroder festet til kroppen måle temperatur og muskelspenninger, som begge stige under belastning. Ved å lære hvordan kroppen reagerer på visse signaler de kan lære å stimulere sine egne avslapping svar --- hjelpe dem med å håndtere smerten av migrene. Biofeedback er vanligvis tilbys av leger eller klinikker som spesialiserer seg på smertebehandling.

Kosttilskudd

Kosttilskudd har tiltrukket seg oppmerksomhet den siste tiden for deres potensial for å gi naturlig, stoff-fri migrene lettelse. Mange migrenepasienter rapporterer at å ta en magnesium supplement (ca. 400 mg magnesium oksid eller magnesiumsulfat per dag) har kuttet ned hyppigheten av deres migrene. Respons fra det medisinske miljøet har vært blandet, som oppsummert av Ninan T. Mathew, MD, i en 1998 symposium i American Association for Study of Headache (AASH), i passen sa hun: "Det er fortsatt ingen bevis på at magnesium erstatning er av noen nytte i migrene profylakse. "
Urte supplement feverfew er også sies å være nyttig i å forebygge migrene. Urten synes å normalisere blodplatefunksjonen, blokkere betennelser og hindre migrene-induserende blod fartøy spasmer. Det har ikke gjennomgått grundige kliniske studier, så hvis du ønsker å legge feverfew til din daglige rutine, gjør det under veiledning og tilsyn av helsepersonell.

In-sykehusbehandling for Migrene

In-sykehusbehandling for Migrene


Sykehusinnleggelse for migrene smerte er ikke veldig vanlig. En migraineur (en som lider av migrene) som er å ha et akutt migreneanfall vanligvis går til et sykehus akuttmottaket, blir behandlet der og løslatt. Men pasienter med "status migrainosus" (alvorlig og nådeløs migrene) - spesielt når det er ledsaget av kvalme eller oppkast - er noen ganger innlagt for mer aggressiv behandling.

Behandling

Etter opptak, får pasienten vanligvis medisiner dihydroergotamin (DHE). Det gis intravenøst ​​hver 8. time. Andre IV terapi kan også gis, slik som anti-nauseates, Benadryl, magnesiumsulfat, Depacon og droperido.

Effektivitet

Dersom DHE er ineffektiv, en "triptan" (et stoff som virker til å innsnevre blodkar) eller et steroid (anti-inflammatorisk) medikamenter blir vanligvis administrert. Narkotiske stoffer som morfin eller Demerol kan også forsøkes.

Testing

Vanlige tester som er bestilt for en migrene pasient under sykehusoppholdet er blodprøver, computertomografi (ofte kalt en CAT eller CT scan), magnetisk resonans imaging (MRI) og sinus røntgen.

Andre behandlinger

Det er ofte nødvendig å også behandle pasienten for depresjon, angst og søvnløshet.

Varighet

Det er generelt forventet at en migrene pasienten vil bli innlagt i en til tre dager.

Magnesium Cure for migrene hodepine

En migrene er en smertefull, vedvarende og noen ganger ødeleggende hodepine. Selv om ingen vet nøyaktig hva som forårsaker migrene, teorier inkluderer miljøfaktorer, endringer i trigeminusnerven (en stor smerte pathway), og en ubalanse i hjernens kjemikalier, mest sannsynlig serotonin, som bidrar til å regulere smerte i kroppens nervesystem. Magnesium mangel har vært vist som en mulig symptom på vedvarende migrene, og magnesium terapi har lenge vært brukt som et forebyggende tiltak og herding.

Effekt

Ved hjelp av magnesium som et alternativ til konvensjonelle migrene behandlinger regnes som en helhetlig forebyggende behandling og har blandet støtte i medisinske kretser. Selv om det ikke er noen vanskelig bevis på at magnesiummangel i hjernen er en årsak til migrene, er det interessant å merke seg at i henhold til www.migraines.com, er magnesium-mangel et vanlig symptom i en stor mengde av migrenepasienter. På grunn av dette, mange migrenepasienter både bruke magnesium tilskudd for å avverge angrep av migrene som et forebyggende tiltak, og ta store doser av magnesium hvis de føler en migrene kommer på å redusere varigheten og intensiteten av smertene. En dobbeltblind placebokontrollert studie (69 pasienter) viste et negativt resultat i å bevise magnesium som en behandling for migrene; imidlertid en annen tidligere og mindre studie viste positive, beviselig resultater i å bruke magnesium tilskudd.

Strategi for behandling

Magnesium, generelt tatt oralt anvendes som et forebyggende og anses ikke på langt nær så effektiv som en behandling for en med en møtende eller allerede forekommende migrene. Kjøp en flaske 400mg tabletter av magnesium på en helse butikk eller supermarked. Den 400mg magnesium er omtrent 100 prosent av USDA anbefalte forbruket for daglige verdi, så ta en hver morgen med en kopp vann. Spis før du tar tabletten fordi matforbruk gjør det lettere å fordøye og forbrenne det. Fordi 400mg magnesium (flasken kan si magnesiumoksid eller magnesiumsulfat) er anbefalt daglig, tar en dobbel dose ville ikke være usunn og kan være forsvarlig avhengig av hvor godt kroppen din forbrenner og absorberer vitaminer. Mange mennesker som tar vitamintilskudd ikke får den fulle tiltenkte dosen fordi kroppen ikke absorbere hele pillen, så hvis du fortsatt har migrene problemer etter start magnesium behandling, ta en 400 mg tablett om morgenen og en om kvelden før middag kan være den beste tilnærming.

Folk kommer i mange forskjellige størrelser og former. Hvis du vil være sikker på at du får riktig dosering den beste tilnærmingen til å holde de riktige mengder av magnesium i systemet til å stoppe vedvarende repeterende migrene kan være å inntaket minst 6mg magnesium en dag for hver kilo kroppsvekt. Du kan ta opp til 10 mg magnesium per kilo kroppsvekt; men det kan ha en lakserende effekt ved at høy dosering så hvis du begynner å oppleve den slags tarm symptom kutte ned igjen til 6mg per kilo. Et kilogram er omtrent lik til 2,2 pounds, så en 200-kilos person ville være om 91kg (rundet opp), så det er omtrent ble 546 mg magnesium på 6mg per kilo eller 910 mg magnesium på 10mg per kilo. Hvis du ønsker å finne ut dosen bare ta vekten din (W) og dele det med 2,2 og deretter multiplisere med 6mg eller 10mg hhv. Hvis du får en fordel fra å ta magnesium som det gjelder for migrene, men opplever den lakserende effekten du kan bryte dosen ned i tre eller fire deler tatt på forskjellige tider av dagen.

Ikke ta magnesium hydroxide i stedet for andre magnesium kosttilskudd fordi det ikke er nyttig som en migrene forebyggende og brukes bare som et avføringsmiddel.

Intravenøse magnesium behandlinger har blitt brukt og vist effekt i minske smerten av migrene etter utbruddet; imidlertid ikke intravenøst ​​vaksinere deg selv med magnesium uten en medisinsk faglig tilgjengelig for å sette dosen. Spør din lege før du bruker intravenøs magnesium behandling for migrene.

Epsom Salts & tånegl sopp

Epsom Salts & tånegl sopp


Tånegl sopp bare blir verre med tid og uoppmerksomhet. Hvis tånegl områder blir smertefulle, drenere puss, og blir røde er det viktig å se en lege fremfor å forsøke å løse problemet selv. For mindre alvorlige tilfeller, er det en matbutikk rette: Magnesiumsulfat, ellers kjent som Epsom salter, er en metode for å håndtere mindre onychomycosis uten å bruke penger på resepter eller leger besøk.

Symptomer

Symptomer på tånegl sopp er de samme, selv for noen forskjellige typer sopp. De infiserte områder viser tydelige endringer i neglen, inkludert smuldrer, blir sprø, har en gul misfarging og kjedelig tone, løsner eller løsne, eller jevning. Den omkringliggende tå kan også bli betent og hoven.

Forebygging

Den enkleste måten å forhindre fot sopp er å holde føttene tørre og rene. Soppen som infiserer føtter og tånegler liv i fuktige, varme områder som offentlige dusjrom, treningssentre eller svømmebasseng. Vandre rundt i det miljøet barbeint med et kutt på tåa eller foten er en rask måte å få en soppinfeksjon. Flip-flops bidra til å holde føttene tørre og beskyttet mot bakterier i disse miljøene, og er spesielt lurt når det er noen hud eller spiker skader på foten. Selv med flip-flops, men husk å vaske føttene grundig etter å ha forlatt en fuktig eller offentlig miljø.

Folk som svetter mye, spesielt fra sine føtter, er mer utsatt for soppinfeksjoner generelt. Slitasje sandaler eller endre sokker ofte for å holde føttene tørre og rene. Når føttene blir våt, tørk dem grundig.

Forberedelse

Før du påfører Epsom salt løsning, trim og fil de infiserte tånegler så langt du kan uten å forårsake ubehag. Dette gjør løsningen til å arbeide mer effektivt og reduserer sjansene for den infiserte spiker sprer seg til voksende sunn spiker.

Fjern eventuell neglelakk og ikke på nytt før etter at soppen er helt borte. Neglelakk kan felle soppen i stedet for å la tærne til å lufte ut.

Finn et grunt beholder som kan inneholde varmt vann. Fyll den med vann som er så varmt som mulig, uten å brenne huden. Varmt vann er mer effektivt enn varm eller lunkent vann.

Bland i en palmful eller opp til 3/4 kopp Epsom salter i vannet.

Bruk

Sett tærne i den klargjorte oppløsningen til 10 til 20 minutter. Hvis vannet er for varmt, dyppe tærne i det kort, så gni Epsom salt inn i dem, og vent til vannet er komfortabel nok til å suge.

For best resultat, gjenta hele prosedyren, inkludert trimming og filing av negler, hver gang Epsom løsningen brukes. Gjør dette minst to ganger om dagen. Det vil ta flere uker før sunn spiker har fullstendig erstattet den infiserte tånegl, kanskje lenger hvis infeksjonen er alvorlig.

Alternatives

En lege kan forskrive en muntlig soppdrepende medisiner. Det er også reseptbelagte topiske kremer som kan bidra til å drepe soppen av, men alle disse reseptbelagte alternativene har en risiko for bivirkninger. Over-the-counter aktuell kremer er også tilgjengelig for kjøp i en dagligvarebutikk, men koster mer enn Epsom salter. I absolutt verre case scenarier løsningen er å kirurgisk fjerne spiker fra foten for å hindre ytterligere skade, men det bør bare gjøres etter råd fra en utdannet medisinsk faglig.

Advarsel

Det er mer enn en type av soppinfeksjon. En lege kan identifisere den nøyaktige belastningen og foreskrive medisiner for å ta av de mer alvorlige eller reoccurring seg. Hvis en infeksjon blir for alvorlig det kan føre til komplikasjoner, som for eksempel sopp på andre deler av kroppen, for eksempel negler, permanent skade på tåneglene eller hudinfeksjoner som paronychia.

Epsom Salt & Kidney Stones

Epsom Salt & Kidney Stones


Mange mennesker lider av nyrestein på et tidspunkt i livet. De kan føre til ekstrem smerte, spesielt når de passerer gjennom et legeme system via urinering. Noen mennesker tror at Epsom salt kan forebygge og behandle nyrestein.

Dannelse

Nyrestein er dannet av stoffer i urinen som danner inn krystallisert massene (eller steiner) i nyrene. Dette er som oftest forårsaket av dehydrering, noe som senker den mengde av væsken i blæren, og som gjør de stoffer som danner steiner mer sannsynlig å kombinere. Nyrestein er ofte laget av kalsium.

Behandling

Den vanligste behandlingen er å drikke seks til åtte glass vann om dagen for å produsere nok urin til å spyle steinen gjennom urinveiene. Smerten av bestått en stein på denne måten kan være så alvorlig at smertestillende kan være nødvendig. I ekstreme tilfeller, er sykehusinnleggelse nødvendig. De fleste nyrestein operasjoner nå innebære å bryte stein opp med sjokkbølger slik at en pasient kan passere brikkene på egen hånd. Epsom salt kan være et alternativ behandling for mindre nyrestein.

Epsom Salt

Epsom salt eller magnesiumsulfat er oppkalt etter byen Epsom & Ewell i England, hvor mineralet ble først populært brukt. Epsom salt er ofte lagt til badevannet og har lenge vært antatt å lette fysiske smerter og plager, samt å tilby eksfolierende egenskaper, selv om disse fordelene ikke har blitt vitenskapelig bevist.

Magnesium Treatment

Noen leger har teoretisert at kalsiumbasert nyrestein kan være forårsaket av en mangel på magnesium i urinen. Epsom salt er hovedsakelig magnesium, fører til den teori at inntak av det kan øke nivået av magnesium i urin. Magnesium kan også bli absorbert gjennom huden, noe som kan forhindre kalsiumbasert nyrestein og kan, i enkelte tilfeller, redusere størrelsen på allerede dannede steiner. Imidlertid har disse fordelene ikke blitt verifisert av vitenskapelige kilder.

Betraktninger

Mens det er mange fordeler ved å ta daglige magnesium tilskudd, for eksempel lindring av muskelsmerter og stress, tar for mye kan føre til en rekke nyreproblemer, alvorlig utmattelse og depresjon. Som med alle supplement, konsultere legen din før du tar magnesium.

Om over skranke medisiner for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm-syndrom (IBS) er den mest vanlige mage problem som påvirker tykktarmen. Det finnes ingen kjent årsak for IBS, slik at behandling tilnærming er fokusert på å lindre symptomer forbundet med syndromet. Mens milde tilfeller av IBS krever kun endringer i kostholdet og stressreduksjon, kan moderate tilfeller kreve over disk medisiner for å lindre symptomene. Det finnes flere ulike tilnærminger til behandling av IBS med over-the-counter medisiner.

Typer

Noen over disk behandling for IBS er avhengig av typen av IBS. Det kan være forstoppelse-dominant, diaré-dominerende eller en kombinasjon av de to.

Forstoppelse

Forstoppelse-dominerende IBS behandling behandling kan inkludere volumøkende avføringsmidler. Ved å øke fiberinntaket, avføring forekommer oftere. Volumøkende avføringsmidler inkludere psyllium, kalsium polycarbophil og hvete dekstrin. Disse laksativer ta fra 12 til 72 timer til å arbeide. Osmolaritet midler, inkludert polyetylen-glykol, glyserin, magnesiumsulfat og magnesium-citrat hjelp mildne avføring for å produsere en avføring. Den polyetylenglykol tar 2-4 dager for å ha en effekt, mens glyserin, magnesiumsulfat og magnesium-citrat tar mellom 15 minutter og tre timer til å arbeide. Bisacodyl piller, bisacodyl stikkpiller og senna stimulere fordøyelsessystemet til å produsere avføring. Utbruddet av handlingen varierer fra 15 minutter til 12 timer for sentralstimulerende avføringsmidler. En annen behandling, en mykgjørende, er docusate. Imidlertid kan docusate ikke fungerer like godt som andre behandlinger. Hvis det ikke fungerer, det tar 24 til 72 timer for å ha en effekt.

Diaré

Å behandle diaré-dominerende IBS, anti-diaré medisiner er tilgjengelige over-the-counter. Diphenoxylate med stropine og loperamid bremse food bevegelsen i fordøyelseskanalen. Økende fiber, av kosten betyr eller ved å ta fibertilskudd, kan bidra til å lindre diaré. Disse medikamentene bør bare brukes etter behov, ikke som en daglig medisinering diett.

Urte kosttilskudd

En rekke naturlige kosttilskudd og urter på markedet bære påstander for behandling av IBS og dens symptomer. Ifølge medisinsk ressurs UpToDate, er det ingen vitenskapelige bevis for disse urter og naturlige behandlinger fungerer. Studier gjort på disse naturlige rettsmidler har blitt feilaktig eller var for små til å produsere nøyaktige resultater. Peppermynteolje er en av disse naturlige rettsmidler. Selv om det ser det kan ha noen fordel for IBS lider, fører det også halsbrann. Acidophilus og probiotika er uprøvd i behandling av IBS og dens symptomer. Kosttilskudd som har ingen påvist fordeler inkluderer kamille te, nattlysolje og fennikelfrø. Noen markedsføres naturlige behandlinger er usikre, blant annet malurt og comfrey. Malurt olje kan skade nervesystemet, og comfrey kan forårsake leverproblemer.

Pain

Over-the-counter smertestillende medikamenter kan redusere magesmerter forårsaket av IBS. Kramper i tarmen kan være svært smertefullt. Ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som arbeidet omfatter ibuprofen, aspirin, naproxen natrium og ketoprofin. Paracetamol er en annen type OTC medikament som er nyttig for å redusere smerten forbundet med IBS.

Advarsel

Det er viktig å se en lege hvis symptomer på IBS eksisterer. IBS deler mange av de symptomer med IBD, og ​​en lege trenger å utelukke muligheten for en av disse alvorlige tilstander. Å utelukke IBD, kan legene kjøre en rekke tester, blant annet blodprøver, magnetic resonance imaging (MRI), datamaskin tomografi (CT), barium studie og sigmoidoskopi. IBD forårsaker skade på tarmen og fører til alvorlige problemer, så det er viktig å utelukke det før du antar det er IBS og godartet.

Emergency behandling av hypertensjon

Emergency behandling av hypertensjon


Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, er vanligvis en kronisk sykdom som ikke krever akutt behandling. I spesielle tilfeller, derimot, kalt hypertensive haster og hypertensive krise eller hypertensiv krise, blodtrykk pigger til svært høye nivåer, anstrengende hjerte, blodårer og lunger. Disse akutte medisinske tilstander kan alvorlig skade ulike organer eller drepe et offer som ikke får umiddelbar og riktig legehjelp.

Fysiologisk prosess

I hypertensive haster, rask økning i blodtrykket, mens utgjør en betydelig risiko, har ikke skadet vev. I hypertensiv krise (eller i beredskap), derimot, har skade begynte å oppstå i organer eller vev, typisk resulterer i symptomer. Kronisk, ut-av-kontroll hypertensjon eller utløsende faktorer --- plutselige tilbaketrekning fra enkelte stoffer, noen former for hjerneslag; visse typer lever, nyre og endokrine forstyrrelser; og, hos gravide kvinner, eklampsi --- kan føre noen av disse forholdene.

Blodtrykket øker i respons til økende væskevolum eller forhøyet motstand i blodkar. Så, som høytrykks øker motstanden, kan blodet strømme tilbake opp, overbelastning organer som hjerne, nyrer, lunger eller øyne. Dette sikkerhetskopierte blodstrøms skader vev og utgjør livstruende tilstander som hjerneblødning eller lungeødem.

Triage

På grunn av vevsskade, er hypertensive krise normalt håndtert i akuttmottaket eller intensiven. Hypertensive haster er vanligvis håndteres gjennom poliklinisk behandling med orale anti-hypertensive medisiner som slappe blodåre veggene og / eller diuretika som reduserer væskenivåer.

Rapid fallende blodtrykk kan også skade vev eller organer. Derfor må de stabiliserende behandling for hypertensive krise inkluderer skikkelig blodtrykksmåling med tiltak for å stabilisere blodtrykket bør det begynne å falle for fort. Målet for behandling av hypertensive kriser er ikke å slippe blodtrykket til normale verdier, men heller å begynne å senke blodtrykket for å hindre ytterligere skade. Vanligvis, for hypertensiv krise, er IV (iv) fluider i gang for å gi tilgang for medisiner, og for å forhindre plutselig kardiovaskulær kollaps når blodtrykket senkes.

Hypertensiv krise

Hypertensiv krise behandlinger variere avhengig av hvilket organ eller vev blir skadet og eventuelle utløsende faktorer. Hvis hypertensive krisen har påvirket hjernen, kan en pasient mottar IV narkotika --- typisk labetalol, som hindrer naturlig blodkar restriksjonar og nitroprusside, som utvider blodårene. Nyre engasjement er ofte behandlet med nicardipin, en kalsiumkanalblokker som slapper veggene i blodårene. Forgiftning er behandlet med intravenøs magnesiumsulfat. Andre medikamenter kan være aktuelt avhengig av helse historie og pasient respons på behandling.

Alle behandlinger for hypertensive krise må administreres i et kontrollert miljø med tilgang til gjenopplivingsutstyr. Gjennom behandling, blodtrykk, puls og respirasjonsstatus følges nøye. Justeringer av IV medisiner er laget for å holde blodtrykket synker jevnt, men trygt. Åndedretts bistand kan gis i form av suge, puste behandlinger, og bryst rør (om nødvendig).

Forsiktighetsregler

Søk øyeblikkelig medisinsk intervensjon for noen blodtrykk større enn 180/120 millimeter kvikksølv. Hypertensjon som er ledsaget av en bankende hodepine, svimmelhet, pustevansker, forvirring, plutselig muskelsvakhet, sløret tale, brystsmerter eller blødning i øyet bør også vurderes av en lege umiddelbart. Kun opplært medisinske fagfolk kan riktig vurdere og behandle nøds hypertensive tilstander.

Hvordan Best Absorber magnesium kosttilskudd

Hvordan Best Absorber magnesium kosttilskudd


Magnesium er nødvendig for hundrevis av kroppens grunnleggende funksjoner, inkludert regulerer ditt hjerte og blodtrykket og bidrar til å forbrenne sukker og fett. Det hjelper også nervesystemet og bekjemper slike problemer som søvnløshet og angst.

Hvordan Best Absorber magnesium kosttilskudd

•  Ta chelatert form av magnesium, slik som magnesium-citrat, malat eller glycinat. Dette skjemaet er absorbert best ved kroppen din.

Kombiner magnesium med kalsium. Den enkleste måten er å ta en balansert formel av en del magnesium til to deler kalsium.

•  Ta vitamin C på samme tid. Det bidrar til å gjøre magnesium mer biologisk tilgjengelig for kroppen din.

Bade i magnesiumsulfat, bedre kjent som Epsom salter. Mineralet kan absorberes gjennom huden din.

Redusere eller eliminere forbruket av brus. Den utbredte fosfater fører magnesium for å bli tømt fra kroppen din.

Senk fettinntaket. Et høyt fettinntak vil også føre til magnesium for å bli tømt fra kroppen din.

Sjekk ditt inntak av vitamin D. Høye doser vil føre til magnesium for å bli utvasket fra kroppen din.

Redusere eller eliminere alkoholbruk. Det kan føre til tap av magnesium.

Sjekk dine reseptbelagte legemidler. Diuretika, digitalis, tetracyklin og corticoids er noen av de medisiner som kan føre til magnesium tap.

Sjekk ditt inntak av mat med høyt innhold av oksalsyre. Disse inkluderer mandler, Chard, kakao, rabarbra og spinat. De kan føre til redusert magnesium absorpsjon.

Redusere eller eliminere inntaket av animalske proteiner. Høye mengder kan føre til redusert magnesium absorpsjon.

Hint

  • Foods høy i magnesium inkluderer brun ris, fisk, bananer, tofu, blackstrap melasse, sjømat og avokado.
  • Den anbefalte dosering av magnesium er 350-750 mg per dag.
  • Vitamin B-6 øker mengden av magnesium som kan bli absorbert av cellene. Høye doser av B-6 kan være skadelig, men.
  • Hvis du tar reseptbelagte medisiner, bør du kontakte lege eller apotek før du tar kosttilskudd.
  • Tar mer enn 750 mg magnesium per dag kan gi bivirkninger som diaré og tretthet.
  • Diskuter magnesium kosttilskudd med legen din først, hvis du har noen form for nyresykdom.
  • Unngå å ta store mengder avføringsmidler eller antacida som inneholder magnesium.

Bivirkninger av tokolyse

Tokolyse er en klasse av medisiner som brukes til å utsette levering i prematur arbeidskraft. De virker ved å hindre uteruskontraksjonene for 48 slik at medisiner kan gis til moren for å fremme fosterets lunge modenhet. Noen tokolyse er terbutalin sulfat, ritodrin, nifedipin, magnesiumsulfat og indometacin.

Kardiovaskulære bivirkninger

Noen tokolyse handle på hjertet så vel som livmor muskler. Bivirkningene dette fører til er raske hjerteslag hos moren og fosteret, følelse av å besvime, hjertesvikt, brystsmerter og uregelmessige hjerteslag.

Gastrointestinale System bivirkninger

Tokolyse kan føre til forstoppelse, kvalme, oppkast, diaré, tap av matlyst og munntørrhet.

Sentralnervesystemet bivirkninger

Administrasjon av en tokolytisk kan føre til pustevansker, hodepine, skjelvinger, nervøsitet, skjelvinger, tretthet, forvirring, tretthet og svimmelhet.

Luftveiene bivirkninger

Hoste, puste fort, kortpustethet og opphopning av væske i lungene er bivirkninger av tokolyse på luftveiene.

Andre bivirkninger

Tokolyse påvirke andre systemer i kroppen med følgende bivirkninger: tåkesyn, tap av balanse, øresus, blødning nese, smerter ved vannlatning, urinering ofte, rødming, økt svetting, kløende hud, utslett, følsomhet for solen, muskelkramper og leddstivhet.

Tokolytisk Agenter og hjertesykdom

Babyer levert før term svangerskapet er vanligvis høyere risiko for dødelighet og dårlig helse. Leger gang anbefale å bruke preterm arbeidskraft terapi for å forlenge svangerskapet. Imidlertid kan tidlig fødsel behandling med tokolytisk agenter har negative effekter på hjertefunksjon.

Beskrivelse

Tokolytisk agenter hemme preterm arbeidskraft De er hovedsakelig brukes til å utsette levering i 48 timer for å maksimere effekten av glukokortikoider og redusere forekomsten av respiratorisk distress hos premature babyer, sier Medscape.

Typer

Legemidler som brukes som tokolytisk agenter vanligvis har andre bruksområder og ulike virkningsmekanismer. Eksempler på disse innbefatter terbutalin, salbutamol, ritodrin, magnesiumsulfat og indometacin Nifedipine:

Effekter på kvinner

Mulige kardiovaskulære bivirkninger av tokolyse på mor inkluderer ødem, lavt blodtrykk (hypotensjon), hjertebank, pulsforstyrrelser (arytmier), rødme, kortpustethet, brystsmerter, respirasjonsdepresjon, blødningsforstyrrelser, hjertesvikt og forhøyet blodtrykk hos hypertensive pasienter.

Føtal / neonatale effekter

Ifølge Medscape, inkluderer mulige kardiovaskulære bivirkninger på fosteret eller det nyfødte forhøyet hjerterytme (takykardi), økt risiko for blødning mellom ventriklene (hjertekamrene), slapphet, respirasjonsdepresjon, pulmonal hypertensjon, postpartum patent ductus arteriosus (en hjertefeil) og lavt blodtrykk.

Advarsel

Bruken av tokolyse er spesielt risikabelt for gravide pasienter med hjertesykdom, spesielt de med en historie med hjertesvikt, hjertekirurgi, lungesykdom og nyresvikt, sier Health.

Betraktninger

Kliniske studier er ikke avgjørende om effektiviteten av tokolyse på å hindre for tidlig fødsel eller redusere neonatal dødelighet. Men litt mindre effektive, sengeleie og hydrering har færre bivirkninger.

Magnesium Oxide for angst

Magnesium Oxide for angst


Du trenger magnesium for noen 300 biokjemiske reaksjoner, ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd. Dette mineralet finnes naturlig i matvarer som bønner og grønne blader, og er produsert syntetisk som magnesiumoksid. Tillegget har vært knyttet til humør problemer som angst på to måter-som både en sideeffekt av bruk, og som en måte for å behandle tilstanden.

Grunnleggende

Hvis du kjøper magnesiumoksid, er det solgt under navnene Mag-ox og Uro-Mag. Det kan tas av mange grunner, ifølge NIH Office of Kosttilskudd, inkludert å hjelpe til med halsbrann og som avføringsmiddel. Avhengig av din tilstand og merke du bruker, kan du ta det i pilleform fra en til fire ganger daglig.

Viktig

Hvis du ikke har nok magnesium i kroppen din, kan du oppleve problemer som svakhet, utmattelse og kan du ikke ønsker å spise. Etter hvert som kroppen blir mer mangel av mineralet, kan du oppleve humør og personlighetsforandringer, ifølge NIH Office of Kosttilskudd. Angst er en stemning lidelse preget av søvnløshet, konstant bekymring over små bekymringer, mangel på konsentrasjon og en racing hjerte, blant andre manifestasjoner, ifølge Mayo Clinic.

Behandling

Dr. Mary Gallenberg av Mayo Clinic antyder magnesium som en kur for forhold som PMDD (premenstruelle dysphoric lidelse). En spesielt alvorlig form for PMS, er tilstanden sin basis i angst og depresjon. Gallenberg sa noen fysiske endringer forårsaket av menstruasjon handle for å forverre eventuelle underliggende humør problemer.

Effektivitet

Av de tre hovedtypene av magnesium kosttilskudd for å øke din diett, Office of Kosttilskudd rapporterer at magnesiumoksid har det laveste nivået av det som kalles "biotilgjengelighet", som er et mål på hvor effektiv medisinering er over å bli sluppet inn i kroppen. Faktorer som utvendig belegg av tillegget kan påvirke hvor mye magnesium blir absorbert av kroppen, i henhold til NIH.

Bivirkninger

Angst er blitt knyttet til magnesium kosttilskudd. NIH lister humør og mentale endringer som en effekt av stoffet, og Cleveland Clinic rapporterer angst forekommer i de som tar merker som Mag-Ox, om slike humørforstyrrelser ikke skjer ofte.

Alternatives

Den beste måten å få magnesium du trenger er å spise mat som inneholder det, ifølge NIH. Disse inkluderer mat pakket med klorofyll, som gir spinat og brokkoli som grønn nyanse. Korn, bønner og nøtter er også gode kilder til mineralet. Hvis en magnesium supplement må brukes, er andre alternativer inkluderer magnesiumsulfat og magnesiumkarbonat, som har begge vist seg å ha høyere forekomst av biotilgjengelighet enn magnesiumoksid.

Hjem tiltak for å fremme regelmessig avføring

Tarm uregelmessighet er en vanlig helseplage, og over 4 millioner amerikanske voksne er rapportert å være forstoppet mesteparten av tiden. Det er mange endringer i livsstil og hjem rettsmidler fra kjøkkenet og medisinskapet som kan hjelpe behandle forstoppelse og øke tarm regularitet.

Om tarmen regularitet

Individuelle avføringsmønster varierer mye fra flere avføringer i dag til en hver to eller tre dager, men en person er generelt ansett for å være forstoppet hvis avføring ikke har skjedd for tre eller flere dager. Forstoppelse kan være forårsaket av livsstil problemer som utilstrekkelig væskeinntak, en lav-fiber diett med høyt raffinert mat og mangel på mosjon. Tarm uregelmessighet kan også skyldes medisinske tilstander og reseptbelagte stoffet bivirkninger. Forstoppelse er mer vanlig hos kvinner og er ofte rapportert som en bivirkning forekomst av svangerskapet. Hvis venstre ubehandlet, kan forstoppelse ha negative helseeffekter, inkludert toppelse, tarmobstruksjon og utvikling av hemorroider fra anstreng.

Kjøkkenrettsmidler

En enkel måte å redusere kronisk forstoppelse er å øke fiber i kosten. Du bør spise fiberrikt brød produkter som hel-korn korn, pasta og brød i stedet for produkter laget med raffinert hvitt mel. Cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og grønne blader er høy i fiber, og det er nyttig å spise grønnsaker rå eller lett dampet for å opprettholde fiberinnholdet. De fleste bønner som kidneybønner, pinto bønner og grønne erter er lastet med fiber som er de fleste nøtter som mandler, cashewnøtter og pekannøtter. High-fiber frukt inkluderer mango, papaya, fiken og svisker. Å spise frukt som epler og pærer med huden øker fiberinnholdet som gjør spise frøene i frukt som bær og druer.

Andre kjøkken rettsmidler er spesielt nyttig i å lindre akutt forstoppelse ved å fremme avføring med sukker eller med noe som inneholder pektin, ved hjelp av oljesmøring eller oppmuntre bulk krakk produksjon. Et vanlig brukt middel for barn som er forstoppet er å drikke 2 ss melasse eller mørk sirup i en kopp varmt vann. Olivenolje blandet halvt om halvt med juice kan bidra til å smøre fordøyelseskanalen. Du kan også kjøpe fennikelfrø, linfrø eller psyllium frø fra en helsekostbutikk og suge dem i vann for en hjemmelaget avføringsmiddel drink.

Medisinskap rettsmidler

For en akutt tilfelle av forstoppelse, kan medisinskapet allerede har noen rettsmidler. Mineralolje er en av ingrediensene i noen over-the-counter avføringsmidler. Du kan ta en eller to spiseskjeer av mineralolje alene eller sammen med andre væsker for å smøre din fordøyelsessystemet. Epsom salter er krystaller av magnesiumsulfat, og kan blandes i vann for å virke som en saltløsning lakser lignende til tarm kirurgi forberedelse produkter. Du bør ikke bruke en av disse metodene for kronisk forstoppelse som langvarig bruk kan føre til vitamin og mineral mangler og elektrolyttforstyrrelser.

Livsstilsrettsmidler

Regelmessig mosjon vil bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og utvikle muskulær støtte som trengs for tilstrekkelige avføring. Det er også viktig å sørge for at du drikker rikelig med væske daglig for å opprettholde nok væske i fordøyelseskanalen. Dette er spesielt viktig dersom du bruker en fiber supplement, fordi fiber trenger væske for å produsere avføring. Uvilje mot å flytte innvollene i en ukjent eller offentlig sted kan bidra til forstoppelse. Jo lenger avføringen blir værende i nedre tarmen, vil mer vann bli absorbert fra avføring fører til hard, tørr avføring og mulig toppelse, så det er viktig ved behandling av forstoppelse å flytte tarmer så snart kroppen din signaler.

Naturlige Forstoppelse Cures

Forstoppelse er en av de vanligste klagene som mottas av helsevesenet utøvere. Rundt fire millioner amerikanske voksne oppgir at de er forstoppet mesteparten av tiden. Selv om det finnes flere forskjellige typer av over-the-counter avføringsmidler, mange foretrekker en mer naturlig kur for forstoppelse.

Om Forstoppelse

Avføringsmønster kan variere mye fra person til person, men i gjennomsnitt oppstår avføring en gang daglig. Noen mennesker har flere per dag, mens andre bare har en avføring hver dagene. Forstoppelse er generelt sies å oppstå når en person ikke har hatt avføring i mer enn tre dager. Forstoppelse kan være forårsaket av en diett mangler i fiber, mangel på mosjon og bevegelse, eller ved medisiner som forårsaker tarmen til å bremse ned. Ubehandlet forstoppelse kan bidra til hemorrhoid utviklingen fra anstreng, og kan til slutt føre til toppelse og tarmobstruksjon, noe som kan være medisinsk farlig. Forstoppelse er mer vanlig hos eldre, hos kvinner og er en hyppig klage under svangerskapet. Enten forstoppelse er kort sikt (akutt) eller langvarig (kronisk), er det mange alternativer for naturlige forstoppelse botemidler.

Akutte Forstoppelse Cures

Epsom-salter er en naturlig forekommende magnesiumsulfat salter. De har vært i bruk i hundrevis av år for en rekke helsemessige forhold, og er svært nyttig på å produsere avføring i et alvorlig tilfelle av forstoppelse. En spiseskje av Epsom salter oppløst i et glass vann kan forventes å arbeide innenfor flere timer. Epsom salter bør bare brukes i unntakstilfeller for forstoppelse som det kan føre til væske ubalanser hvis de brukes over lang sikt.
Mineralolje er et effektivt smøremiddel som kan hjelpe avføring gli ut av tarmen lettere. Et par spiseskjeer av mineralolje kan tas for forstoppelse. Mineralolje bør ikke brukes på en jevnlig basis, fordi det kan føre til vitamin tap hvis de brukes over lang sikt.
Melasse eller mørk brun sirup blandet med varmt vann er et rettsmiddel som vanligvis gis til spedbarn. Et par ss blandet i en kopp varmt vann kan være meget effektiv på lindrende forstoppelse, fordi de naturlige sukker i løsning fremmer avføring.

Kronisk forstoppelse Cures

Spise mer high-fiber matvarer som bønner og cruciferous grønnsaker som brokkoli og kål vil øke fiber i kosten. Bytte til hele korn brød og pasta vil også øke kostfiber. De fleste amerikanere ikke får nok fiber i kosten, og ganske enkelt å øke fiber forbruk vil ofte føre til lindring av forstoppelse. Når du øker kostfiber, være sikker på at mye vann er konsumert i tillegg. Den ekstra delen av fiberen trenger vann for å øke avføringsmassen for å fremme avføring.
Fennikel frø, kan psylliumskall eller linfrø kjøpes fra en helsekostbutikk og dynket i vann en naturlig fiber avføringsmiddel. Denne metoden kan brukes på en jevnlig basis for kronisk forstoppelse.
Får regelmessig mosjon vil også fremme regelmessig avføring. Øvelsen vil gi vevsoksygenering sammen med muskelutvikling nødvendig for riktig avføringsmønster. Når du starter en øvelse rutine, alltid sjekke med legen din først.

Bivirkninger av Epsom salter

Epsom salter er et navn gitt til en krystallisert form av magnesiumsulfat, som er tilgjengelig over disk på stoff butikker. Enten brukes muntlig eller rektalt som et avføringsmiddel, eller i badevannet for å lindre smerter og plager, eller som et alternativ behandling for autisme, gjør Epsom salter utgjøre en risiko for bivirkninger hos enkelte brukere.

Bivirkninger

Bivirkninger av Epsom salter inkluderer oppblåsthet, kramper, diaré, kvalme, gass og økt tørste, ifølge Mayo Clinic.

Funksjoner

De mulige bivirkninger av Epsom salter er mest vanlig når stoffet internt brukt som en oral medisin eller et klyster. Når den brukes i badekaret for å enten lindre smerter og plager, eller som en sensorisk stimulus for autisme, er det liten risiko for bivirkninger.

Risiko

Som alle avføringsmidler, er det ikke tilrådelig å kontinuerlig bruke Epsom salter å behandle forstoppelse i mer enn to uker, forklarer Drugs.com. Langvarig bruk av avføringsmidler kan forstyrre funksjonen av fordøyelsessystemet, noe som gjør deg avhengig av avføringsmiddel for avføring.

Allergiske Reaksjoner

Selv om sjeldne, noen pasienter utvikler alvorlige allergiske reaksjoner på Epsom salter, forårsaker kortpustethet, elveblest og hevelse i halsen, ansiktet eller ekstremiteter.

Betraktninger

Hvis du tar en tetracycline antibiotika som demeclocycline, en fluoroquinolone antibiotika som ciprofloksacin, antibiotika nitrofurantoin eller hjertet narkotika digoksin, kan det ikke være trygt for deg å bruke Epsom salter, advarer Drugs.com. Kvinner som er gravide eller ammende bør konsultere lege før du bruker Epsom salter, foreslår Epsom Salt Rådet.

Risikoen for Epsom Salt for kronisk forstoppelse

Epsom salt (magnesium sulfat) behandler en rekke forhold, inkludert forstoppelse, og er anerkjent som en av de sikreste avføringsmidler tilgjengelig. Det fungerer ved å øke vanninnholdet i tarmen og tarmer, og dermed oppmuntre avføring.

Sikkerhet

Epsom salt er FDA-godkjent og ifølge Dr. Susan Jewell, ikke har vist seg å være "skadelig eller føre til negative konsekvenser for kroppen hvis tatt som anvist eller følge instruksjonene fra helsepersonell."

Videre Professor David Lubowski, en kolorektal kirurg, anbefaler spesielt Epsom salt som en "trygg, effektiv behandling for forstoppelse."

Behandling

Epsom salt kan fortynnes med vann og svelget, som brukes i en klyster eller lagt til badevannet.

Til tross for tilstedeværelsen av magnesium i en rekke over-the-counter stoffer, er det imidlertid bare sjeldne rapporter om magnesium toksisitet ifølge Nancy M. Tofil, MD

Midlertidig

Epsom salt er ikke anbefalt som en langsiktig løsning. Enhver avføringsmiddel anvendes i overskudd over lengre tid kan føre til avhengighet, resultere i andre fordøyelsesproblemer og skade i tarmslimhinnen.

Kjente interaksjoner

Det er ingen kjente interaksjoner mellom Epsom salt og mat; Men kan noen medisiner, inkludert vitaminer, mineraler og urteprodukter, samhandle med magnesiumsulfat.

Betraktninger

Slutt å ta Epsom salt og konsultere legen din dersom du opplever magesmerter, oppkast, kvalme, har blod i avføringen, allergiske reaksjoner, diaré eller noen unormal bivirkning. Det er ukjent om Epsom salt er skadelig for ufødte foster eller ammende babyer, og pasienter med nedsatt nyrefunksjon bør klare det med sin lege før du bruker Epsom salt.

Forebygging / løsning

Forebyggende metoder er de sikreste og mest varige løsninger til kronisk forstoppelse. Start med å forbedre kostholdet ditt. Frukt, grønnsaker, bønner, brun ris, kli frokostblandinger, svisker og linfrø vil øke fiber. Unngå hvitt mel, stekt mat, kullsyreholdige drikker, alkohol, raffinert sukker og ost --- "forstoppelse synderne" --- henhold til Colon Cleanse og forstoppelse Resource Center. Drikk rikelig med væske.

Osmotiske Diaré Årsaker

Osmotiske Diaré Årsaker


Diaré kan skyldes mange forskjellige årsaker. Osmotisk diaré oppstår når for mye vann kommer inn i tarmen. Vanligvis vil en rekke prosesser forekommer i tarmen som letter absorpsjon av næringsstoffer, andre stoffer og vann, men en rekke forhold kan forstyrre disse prosessene.

Dårlig fordøyelse

Forhold som fremmer dårlig fordøyelse føre næringsstoffer til å forbli i tarmen hvor de kan trekke inn væske, som resulterer i vannaktig avføring. Eksempler på dette er cøliaki (allergi mot hveteprotein) og forhold som påvirker bukspyttkjertelen.

Sukker og sukker erstatter

Visse typer sukker inneholder stoffer som kroppen har en hard tid å absorbere. Disse stoffene forblir i tarmen hvor de trekker vann inn i tarmen. Laktose (melkesukker) Intoleranse er en vanlig årsak. Sukker erstatter som sorbitol eller xylitol og høy fruktose mais sirup kan også fremme vannretensjon i tarmen.

Avføringsmidler

Avføringsmidler inneholdende magnesium-fosfat, magnesiumsulfat og natriumfosfat kan også forårsake osmotisk diaré.

Hvordan Sug Epson salter for forstoppelse

Epsom salter (magnesiumsulfat USP) er en muntlig hypersmotic. Oral hypersmotics "renne vann inn [den] kolon fra [den] omkringliggende kroppens vev for å tillate enklere passasje av avføring," sier Mayo Clinic. Epsom salter er lett tilgjengelig i drugstores og blir oppløst i vann til internt bruk. Alltid konsultere med legen din før du starter en forstoppelse behandling.

Hvordan Sug Epson salter for forstoppelse

•  Løs opp 03:58 strøkne ts av Epsom salt i en 8-unse glass vann for voksne og barn i alderen 12 år og eldre.

Løs opp ett femtinitti strøkne ts av Epsom salt i en 8-unse glass vann for barn i alderen 6 til 12 år.

Rør til det er helt oppløst.

Drikk hele glasset i en sittende. Ta en dose hver fjerde time, men ikke overstige to doser per dag.

Hint

  • The Mayo Clinic sier at volumøkende avføringsmidler - som er essensielt fiber kosttilskudd - er den mest skånsomme på kroppen din og den sikreste å bruke langsiktig.
  • The Mayo Clinic advarer forbrukere om farene ved selv behandling med over-the-counter avføringsmidler. Epsom salt er ikke en langsiktig behandling for forstoppelse og bør ikke brukes i mer enn en uke uten å konsultere lege. The Mayo Clinic anbefaler brukere som Epsom salter avføringsmidler kan forårsake "oppblåsthet, gass, kramper, kvelning eller økt forstoppelse" hvis ikke tatt med nok vann.

Allergisk reaksjon til Epsom Salt

Allergisk reaksjon til Epsom Salt


Epsom salt, som er kjent som magnesiumsulfat, anvendes som et avføringsmiddel, bading og til og med tilsetningsstoff for å suge verkende føtter eller hender. Men kan mennesker lider allergiske reaksjoner på Epsom salt når den brukes for noen av disse formålene.

Betydning

Hvis noen er allergisk mot Epsom salt, kan de utvikle alvorlige reaksjoner enten internt eller eksternt. Epsom salter inneholder svovel. Alle som er kjent for å ha allergi eller alvorlig overfølsomhet for svovel bør ikke bruke Epsom salt for ethvert formål.

Typer av allergisymptomer

En person som bruker Epsom salt for et avføringsmiddel kan utvikle hevelse i ansiktet, leppene eller tungen. De kan også utvikle elveblest eller utslett på huden deres.

Andre typer allergisymptomer

Folk som bruker Epsom salt for bading, detoxing eller avslapnings føtter og hender kan utvikle svimmelhet eller har problemer med å puste. Disse symptomene kan også være som et resultat av å bruke Epsom salt internt.

Betraktninger

Magnesiumsulfat inneholder magnesium, oksygen og svovel, som er en etsende element til hvilke visse personer kan være følsomme. Dette gjelder spesielt for folk som er følsomme for sterk lukt.

Advarsel

Personer som har allergiske reaksjoner på Epsom salt bør slutte å ta den. Hvis deres reaksjon er alvorlig, de trenger for å få legehjelp.