Digidexo.com

asian gastrologi hospital in hyderabad

Liste over Sykehus i Andhra Pradesh

Du kan finne Andhra Pradesh, på sørøstkysten av India. Det er den femte største delstaten i India. Staten er kjent for å produsere ris samt investere tungt i informasjonsteknologi. Det er rangert på tredjeplass i BNP sammenlignet med de andre statene i India. Sin hovedstad, Hyderabad, har sykehus som er intet unntak til sin siste vekst som sine fasiliteter og leger er mer enn klar til å håndtere hva plager streik lokalbefolkningen.

Yashoda Hospital

Yashoda Hospital var ideen om Dr. G. Surender Rao, som er en av Hyderabad mest kjente klinikere. Etter å ha fått sin MD utlandet, vendte han tilbake til India med en visjon om å assistere et høyt volum av mennesker med rimelige behandlinger. Logikken var, hvis de har nok kunder sine priser kan være lavere enn gjennomsnittet. Yashoda Hospital sysselsetter over 600 leger og 1100 sykepleiere. De er godt trent og har spesialisert seg på områder, inkludert, men ikke begrenset til neonatology, gastroenterologi, ontologi, kardiologi og onkologi.

Yashoda Hospital
Rajbhavan Road, Somajiguda, Hyderabad
Andhra Pradesh, India 500 082
Telefon: 011-91-40 2331-9999
yashodahospitals.com/

Medicit Hospital

Medicit Hospital har tjent dets omliggende mennesker siden 1996. Det har moderne fasiliteter klar til å hjelpe deg om du er skrantende fra en sykdom eller har en ulykke som krever umiddelbar oppmerksomhet. De har også pakketilbud for mennesker som trenger en sjekk. Ett eksempel er "hoste check fjorten" som omfatter en røntgenstråle, blodprøve og pulmonal konsultasjon.

Medicit Hospital
5-9-22, sekretariatet Road, Hyderabad 500 063,
Andhra Pradesh, India 500 063,
011-91-40-2323-1111
medicitihospitals.com/

Nisa Hospital

Nisa Hospital er utstyrt med svangerskaps, perinatale og postnatal tjenester. Knyttet til bygningen er et laboratorium for videre forskning. Du kan også finne et apotek på stedet. Det er en NICU og barneklinikken for de som trenger det. 24-timers legevakt er også tilgjengelig. De godtar bare cash så planlegger tilsvarende før du besøker.

Nisa Hospital
House Ingen 11-5-82, Bazar Ghat X Roads, Niloufer Hospital Road
Hyderabad, Andhra Pradesh, India 500 004
011-91-40-6673-2786
yellowpages.webindia123.com/details/Andhra+Pradesh/Hyderabad/Hospitals/14210/

Den asiatiske ØNH Care Center

Den asiatiske ØNH Care Center har spesialisert seg på øret plager. Noen av de operasjoner som tilbys på dette senteret inkluderer mikro øret kirurgi, phonosurgery og endoskopisk kirurgi. Det er ved siden av Asian Institute of Gastroenterology. De er åpne mellom klokken 9 am og 19:00

Den asiatiske ØNH Care Center
Panjagutta Main Road, Panjagutta,
Hyderabad, Andhra Pradesh, India 500 082
011-91-40-2337-9237
yellowpages.webindia123.com/details/Andhra+Pradesh/Hyderabad/Hospitals/14045/

Økonomisk hjelp for folk uten Hospital Insurance

Medisinske konsultasjoner, prosedyrer, tester, eller noen sykehus prosedyren kan være svært kostbart, spesielt hvis du ikke har helseforsikring. Hvis du ikke har tilstrekkelig inntekt, og du har problemer med å innfri minimumskrav for medisinske regninger betaling, må du søke riktig informasjon om økonomisk bistand for dine regninger eller for din konto generelt. Noen sykehus vil tilby finansielle hjelpeprogrammer for pasienter som ikke kan betale sine regninger.

Hospital Financial Assistance Program

Kontakt din sykehusets fakturering avdelingen og informere dem om at du opplever økonomiske problemer og trenger hjelp for å betale legeregninger. Spør om de tilbyr økonomisk bistand.

Deretter samle dine medisinske regninger, samt regninger for eksempel verktøyet og husleie, pluss kopier av uttalelser som viser din lønn eller inntekt, for eksempel lønn stubber eller skatteinngang. Disse er alle kreves av finansielle hjelpeprogrammer.

Fylle ut søknadsskjemaet at sykehuset vil gi deg. Gi korrekt og nøyaktig informasjon før du sender den. De fleste sykehus vil tilby finansielle applikasjoner som enten er tilgjengelig på nettet eller i selve sykehuset. Spør legen din eller fakturering avdelingen om disse skjemaer og søknader.

Etter innsending av skjemaet, må du bare vente på svar. Du vil enten bli sendt en bekreftelsesbrev eller motta en telefonsamtale. Avhengig av status og inntekt, kan noen programmer betale alt fra en halv til helheten av regningen.

Medicaid eller Medicare

Du kan også søke om Medicaid hvis du er undersysselsatte, arbeidsledige eller mottar ikke medisinske fordeler fra arbeidsgiver. Hver stat har sine egne retningslinjer om programmet og du bare må søke for å bli informert.

På den annen side, søke om Medicare hvis du er 65 år eller eldre. Hvis du er under 65, kan du likevel søke og kvalifisere hvis du lider av nedsatt funksjonsevne som amyotrofisk lateral sklerose eller permanent nyresvikt.

Social Security

Prøv å kontakte ditt personnummer kontoret og se om du kan kvalifisere for en "Compassionate kvote." Social Security har definert visse alvorlige tilstander som "nedsatt funksjonsevne", og hvis din nåværende medisinske tilstand faller inn under denne definisjonen, er Social Security forpliktet til å gi deg fordeler umiddelbart, uten ventetid. Social Security har en liste over 50 medisinske tilstander som er kvalifisert for denne medfølende kvote. Det gis informasjon på nettstedet Social Security.

Du kan også forskning og rådføre private organisasjoner som imøtekomme til bestemte funksjonshemninger eller medisinske forhold.

The History of St. Judes Children Hospital

St. Jude Children forsknings Hospital, som ligger i Memphis, Tennessee, behandler barn fra hele verden som lider av sjeldne former for kreft og andre uhelbredelige sykdommer. Sine daglige driftskostnader på $ 1,600,000 er primært finansiert av veldedige bidrag.

Historie

Skuespiller Danny Thomas og flere venner og forretningsmenn bestemte seg for å samle inn penger til et forskningsanlegg dedikert til behandling av sjeldne og dødelige barnesykdommene. Sykehuset åpnet sine dører for publikum i 1962.

Funksjon

Pediatrisk sykehus primært forsker behandlinger for ulike former for barnekreft, selv om andre genetiske lidelser og sykdommer er også studert. Pasientbehandling er en del av den pågående forskningsprotokoll.

Funksjoner

Takket være en nylig ekspansjon har St. Jude 2,5 millioner kvadratmeter med plass dedikert til kreftforskning, på stedet produksjon av vaksiner og behandlinger, strålebehandling og andre former for cutting-edge teknologi dedikert til studiet av ødeleggende sykdommer hos barn.

Betraktninger

Pasientene må henvist av sine faste leger for behandling, og bare pasienter med sykdommer passe parametrene av åpne studier ved sykehuset vil bli akseptert.

Fordeler

St. Jude behandler alle kvalifiserte pasienter, uavhengig av familiens evne til å betale for omsorg. Eventuelle kostnader som ikke dekkes av forsikringen er absorbert av sykehuset, som er alle behandlingskostnader for uforsikrede pasienter. I tillegg hjelper anlegget familier med transport og losji kostnader pågående behandling.

Hospital Staph infeksjoner

Staph infeksjoner er forårsaket av en vanlig organisme, Staphylococcus aureus eller S. aureus bakterier. Det er funnet på likene, spesielt på huden eller i nesen på nesten en tredjedel av befolkningen, ifølge American Academy of Pediatrics nettside. Bakteriene på eller i kroppen din indikerer ikke en infeksjon, men. En spesielt sterk stamme av staph kalles, MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus,) og hvis den er anskaffet i et sykehus eller annen helseinstitusjon, kalles det HA-MRSA eller helsepersonell-assosiert MRSA.

Identifikasjon

Staph infeksjoner oppstå når bakterier kommer inn i kroppen typisk gjennom et åpent sår eller åpning i huden. De som er på sykehuset og har nylig hatt en operasjon, eller de med svakt immunforsvar er spesielt utsatt for staph infeksjoner. Symptomer på staph inkluderer rød, hoven område av huden, pus eller drenering fra området, koke eller abscess, brennende følelse, og feber. Symptomer på mer alvorlig infeksjon inkluderer brystsmerter, hoste, tretthet, hodepine, utslett og pustebesvær.

Typer

Sykehuset tilknyttet eller HA-MRSA-infeksjon er lett kontrahert i sykehus innstillinger og kan bringes hjem av pasienter ved å forlate sykehuset også. En annen type MRSA-infeksjon er den community-forbundet eller CA-MRSA. Dette staph infeksjon spres gjennom de som bor i nær kontakt, slik som de i militære kaserner, sovesaler og på treningssentre, spesielt de som brukes av folk engasjere seg i høye kontaktidretter som fotballer eller kampsport.

Effekter

Ifølge en studie ved Northwestern Memorial Hospital, er en diagnose av staph infeksjon bemerket på 1 prosent av alle utslipp i amerikanske sykehus. Staph infeksjoner koste $ 9.5 milliarder i ekstra kostnader hvert år, og trippel liggetid i gjennomsnitt. En staph infeksjon øker risikoen for død, mens på sykehuset fem ganger utover en normal risiko.

Forebygging

Hindre spredning av staph infeksjoner er ofte så enkelt som god håndvask. Ofte vaske hendene med varmt vann og såpe, bruk rensemiddel hvis ingen vann er tilgjengelig. Hold alle sår rene, tørre og dekket med en bandasjert som endres regelmessig. Ikke del personlige ting som håndklær, vaskekluter eller barbering elementer.

Behandling

En mindre staph infeksjon kan kreve en aktuell behandling og antibiotika, og kanskje området blir drenert av en lege. Flere alvorlige infeksjoner kan kreve mer aggressiv antibiotikabehandling, intravenøse væsker og kanskje oksygen. Det er viktig å følge instruksjonene for alle medisiner, og å ta alle medisiner foreskrevet selv om pasienten føler seg bedre.

The Miriam Hospital Vekttap Program

The Miriam Hospital Vekttap Program


Med fedme på vei opp i Amerika og vekttap bli et fokus for en stadig mer overvektig befolkning, noen finner seg selv trenger mer hjelp enn andre. Til tross for den tilsynelatende endeløs rekke dietter, treningsprogrammer og verktøy for selvhjelp, noen mennesker - spesielt alvorlig overvektige mennesker - kanskje trenger mer tilpasset hjelp.

The Miriam Hospital i Providence, Rhode Island, har fått anerkjennelse for sin vekt-tap klinikken.

Miriam Approach

The Miriam Hospital arbeider med pasienter som er overvektige på ethvert nivå. Men det gir spesiell støtte til overvektige.

Miriam Programmet tar en tverrfaglig tilnærming til vekttap. Pasienter arbeide med leger, mosjon fysiologer, psykologer, dietitians og sosialarbeidere. Teamet ser på alle aspekter av pasientens situasjon. Blant de hensyn er motivasjon og behov i spise og trene, effektiv trening planer, god ernæring som grunnlag for å miste vekt, og hvordan å håndtere vekttap og vekt vedlikehold i verden der pasienten bor.

I tillegg til det bestemte mat og mosjon regime en pasient gjennomgår deltar pasienten også i 16 til 28 uker med ukentlige gruppetimer med andre pasienter. Programmet fokuserer på å tenke nytt om hvordan folk forholder seg til mat og kroppen sin og revurdere sine livsstrategier i disse områdene. Det kan også ta opp andre psykologiske og kliniske problemstillinger som kan bidra til en persons vekt problem.

The Biggest Loser

The Miriam Hospital også studert konkurranse som en stimulans for vekttap. Det var en sponsor i et program som heter Shape Up Rhode Island 2007 Studien involverte 4717 mennesker som ble delt inn i fire lag å se hvilket lag som kan tape mest vekt i 12 uker. Rundt 70 prosent av deltakerne holdt seg i programmet til slutten.

The Miriam Hospital konkludert med at mer fysisk aktive deltakere og lag gjorde den beste. Den konkluderte med at konkurransen - lik formatet på TV-show, "The Biggest Loser" --is en effektiv måte å oppmuntre vekttap.

Gruppe deltakelse er en del av vekttap behandling på The Miriam Hospital.

Weight Control and Diabetes Research Center

The Miriam Hospital er tilknyttet Weight Control and Diabetes Research Center og Brown University Medical School. Senteret gjør klinisk forskning på vekttap emner, inkludert ungdom vektkontroll, pediatrisk vektkontroll, vektkontroll under og etter svangerskapet, hvordan familiemiddager påvirker barns vekt, stue lean i et giftig miljø og hvordan å stoppe vekt re-gain.

Marian Hospital er en klinisk stedet for sentrum og også innlemmer og implementerer rutiner og programmer av sine egne basert på forskningsresultater.

Hospital Records Oppbevaringspolicy

Hospital Records Oppbevaringspolicy


Sykehuspolitikk på oppbevaring av pasientjournaler er basert på amerikanske sykehus Information Management Association anbefalinger, føderale krav og statlige lover eller forskrifter.

AHIMA Anbefalinger

American Hospital Information Management Association anbefaler å beholde voksnes medisinske poster i 10 år etter at den siste lege eller sykehus besøk og mindreåriges poster til "myndighetsalder" (vanligvis 18) pluss Foreldelsesloven. Den anbefaler også å holde fosterets hjertefrekvens monitor poster i 10 år etter myndighetsalder og diagnostiske bilder som røntgen og CT-skanning for fem år. Fødselen, bør død og kirurgi registre og mestre pasient-indeksen holdes permanent.

Føderale Krav

Føderale krav for å beholde sykehuspasientjournaler er omfattende. Eksempler på rekord retensjonstidene inkluderer tre år for abort og relaterte tjenester, seks år for rurale helsestasjoner og kritiske tilgang sykehus, fem år etter utskrivning for poliklinisk rehabilitering, 75 år for militære veteraner og fem år for hjem helsemyndigheter.

Statlige lover og forskrifter

Statlige lover og forskrifter varierer og håndheves av det offentlige helse eller lignende avdeling.

Veldedige organisasjoner som hjelper Med Hospital Bills

Veldedige organisasjoner som hjelper Med Hospital Bills


Når alvorlige medisinske problemer oppstår som krever tid på sykehuset, kan medisinsk regninger legge opp - ofte utover muligheten for folk flest til å betale. En tur til legevakten for en ikke-livstruende medisinsk problemet kan overvelde et familiebudsjett. Heldigvis er det økonomisk bistand tilgjengelig fra ulike lokale og nasjonale veldedighetsorganisasjoner.

Access-prosjektet

Access Prosjektets mål er å hjelpe folk å spare penger med sitt Medical Debt Resolution Program. Programmet lærer strategier og gir informasjon til forbrukere å samhandle effektivt med forsikringsselskaper og medisinske tilbydere for å redusere gjelden. Også tilgjengelig gjennom programmet er en liste over offentlige hjelpeprogrammer som tilbyr annen nyttig informasjon.

Access-prosjektet
30 Winter Street, 7. etasje
Boston, MA 02108
617-654-9911
accessproject.org

CancerCare Co-Betaling

En kreftdiagnose kan være en av de største belastningen som kan legges oppå en familie. CancerCare er en non-profit organisasjon som lindrer noe av den økonomiske belastningen er involvert i behandling av denne sykdommen. CancerCare gir kontantstøtte og økonomisk bistand til pasienter som trenger hjelp med å betale for sykehusregninger eller kreftbehandling.

CancerCare
275 Seventh Ave.
Floor 22
New York, NY 10001
800-813-4673
cancercare.org

Barnas Health Fund

En annen organisasjon som jobber for å hjelpe i tider med en medisinsk finanskrisen, barnas helse Fund gir en rekke gratis helsetjenester til barn og deres familier. Den ble grunnlagt i 1987 av vokalist Paul Simon. Den støtter et nasjonalt nettverk av pediatriske programmer i under-servert lokalsamfunn.

Barnas Health Fund
215 West 125th Street, Suite 301
New York, NY 10027
212-535-9400
childrenshealthfund.org

Medi-Corp Health System

Hvis du trenger hjelp til å betale medisinske eller sykehus regninger, kan Medi-Corp forhandle med en medisinsk leverandør på dine vegne for å redusere akkumulert gjeld. Hvis du kontakter dem i forkant av en planlagt medisinsk prosedyre, kan de melde dere på deres rabatt program, som bistår i å senke regningen på en glidende skala 20-60 prosent i dette programmet.

Medi-Corp Health System
c / o Mary Washington Hospital
1001 Sam Perry Blvd.
Fredericksburg, VA 22401
540.741.1100
marywashingtonhealthcare.com

Hvordan sette opp en Invacare Semi-Electric Hospital Bed

The Center for Devices og Radiological Health, som regulerer bruk av sykehussenger i USA, rapporterer at mer enn 2,5 millioner sykehussenger brukes i sykehus, rehabiliteringstjenester og hjem over hele USA. Invacare Semi-Electric Hospital Bed fjern gir pasienten til å justere høyden på deres hode, knær og ben med letthet på en knapp push.

Bruksanvisning

Trekk hodet våren delen til en 45-graders vinkel. Plasser hodet våren seksjon på siden, slik at senteret monterings låsene er vendt mot høyre.

Sett foten våren delen på høyre side i en 90-graders vinkel i forhold til hodet våren delen. Den trekker våren tube, som vil koble foten våren til hodet våren, bør være på toppen av av seksjonen. Senteret monterings nagler vil nå være på venstre side av seksjonen.

Fest bunn sentrum montering låsen plassert på hodet våren plattformen til bunns monterings klinke ligger på foten våren plattformen. Trekk hver side av låsen for å sørge for at det er trygt på plass. Løfte hver side litt hjelpemidler i å gi deg den ekstra utnytte nødvendig.

Hook høyt midt montering låsen plassert på hodet våren plattform til toppen montering klinke ligger på foten våren plattformen. Trekk hver side av låsen for å sørge for at de er godt på plass. Løfte hver side litt hjelpemidler i å gi deg den ekstra utnytte nødvendig.

Trekk fjærene inn i en flat posisjon.

Trekk fjær stoffet ned fra toppen av hodet plattformen til bunnen av foten plattformen. Hekte de angitte koblinger til enden av foten fjærplattformen for å sikre duken.

Vend sengen over slik at den øverste delen er på gulvet.

8. Sett akselen av hver trinse i benet sammenstillingen. Låse Hjulene bør plasseres diagonalt til hverandre. For eksempel: hvis du plasserer en låse caster på høyre ben av hodet plattform; den andre låse trinse bør være plassert på venstre ben i foten plattformen.

Lås hjulene ved å trykke ned på spaken plassert på siden av hver låse caster. Dette er for å sikre at sengen forblir konstant for varigheten av oppsettet.

Vend sengen over, slik at hjulene er nå på gulvet.

Plasser en universell seng slutt så nær hodet våren plattform som du kan.

Løft hodet våren delen opp til den er høy nok til å hekte hjørne låser inn den universelle seng slutten. Vipp universell seng enden mot hodet våren delen; plassere nagler av sengen ende på toppen av hjørnelåser av hodet våren plattformen. Trekk den universelle seng slutten oppreist, til du hører nagler på plass.

Gjenta trinn 11 og 12 for å koble den universelle seng slutt på foten våren plattformen.

Fjern plastlokkene fra hver ende av drivakselen.

Trykk og hold våren knappen på indre akselen mens du setter det inn i den ytre aksel. Engasjere våren knappen i første posisjonering hullet.

Sett den indre aksel i gearboksen plassert i hodeenden av sengen. Skyv inn den ytre aksel mens du setter det inn i den utgående akselen ved fotenden av sengen. Shift sengen for å justere hver ende, hvis det er nødvendig.

Kontroller koblingsboks og elektriske ledninger; gjør at alt er intakt.

Sett ledningene inn i koblingsboksen til du hører et klikk. Den gule kabelen er kabel foten våren høydejustering; Det bør plasseres i det øverste sporet. Den blå kabelen er kabel hodet våren høydejustering; det skal være steder i det andre sporet. Den grønne kabelen er for hengekontrollen; Det bør plasseres i det nedre sporet. Tråkk kabel låsen for å låse koblingsboksen til sengen.

Flytt sengen inn på ønsket sted og låse hjulene på plass.

Hva er barnas Hospital Care Center?

De fleste barns sykehus barnehager har en tendens til barn som var eller er mistenkt for å ha blitt misbrukt. CARE er vanligvis et akronym for Children at Risk Evaluering.

Audrey Hepburn Care Center

Audrey Hepburn CARE Center er en del av barnas sykehus i New Orleans, Louisiana. Mer enn 1000 misbrukte barn fra Louisiana til sørlige Mississippi motta omsorg i sentrum på en årlig basis. Med en hjemmekoselig atmosfære, gir senteret klinisk kompetanse i barnemishandling rettsmedisin, konsultasjon og forebygging, opplæring og forskning.

Akron Children Hospital Care Center

Akron Children Hospital Care Center evaluerer og behandler barn som er mistenkt for å lide av fysisk eller seksuelt misbruk eller forsømmelse, så vel som medisinsk evalueringer for barn i fosterhjem. Barn på en innleggelse enhet har også tilgang til sentrum når misbruk er mistenkt.

St. Luke bekymringer på Boise Barnas Hospital

St. Luke bryr sentrum søker å minimalisere eventuelle ytterligere traume en angivelig misbrukte barn kan ha opplevd. Senteret gir også medisinsk diagnose, henvisning og ressurser for misbrukte barn og deres familier. Psykiske helsetjenester tilbys i saker der det trengs også.

Hvordan finne en Hospital nær deg

Hvordan finne en Hospital nær deg


Enten du er ny til et fellesskap eller bare har en bestemt helsevesenet behov, finne et sykehus i nærheten av deg kan virke som en skremmende oppgave. De mange typer helseinstitusjoner --- somatiske sykehus, kirurgisk sykehus, kvinners sykehus, sykehus som spesialiserer seg på pediatriske sykdommer eller psykiske helsetjenester --- kan gjøre et søk virke komplisert. Faglige organisasjoner, offentlige ressurser og spesialiserte nettsteder alle tilby verktøy for å forenkle søket.

Bruksanvisning

•  Spør naboer og venner. Word-av-munnen henvisninger er trolig den enkleste måten å finne et nærliggende sykehus. Sjansene er gode for at blant ditt nettverk av venner, kolleger og naboer, noen har hatt behov for tilsvarende helsetjenester, og kan hjelpe deg å finne et sykehus.

Stol på statlig og nasjonal sykehusforeninger. Statlige sykehus foreninger inkluderer vanligvis blant sine medlemmer mest lokalsamfunnet og fylket somatiske sykehus samt spesialitet sykehus. The American Hospital Association gir en ressurs side på sin hjemmeside som lar deg finne din statens sykehus foreningen og deretter søke etter sykehus i ditt område, basert på dine behov. Selv om hver stat sykehus foreningen legger ut informasjon på forskjellige måter, vanligvis de alle tilbyr enten en liste over alle sykehusene i staten, en søkbar katalog eller en kombinasjon av de to. Uavhengig av hvordan de gi informasjon om sykehusene i nærheten av deg, alle sykehus foreninger gi telefonnumre, gateadresser og nettsider for medlems sykehus.

Bruk Internett søkeverktøy. Gratis Internett-søkesider som amerikanske Hospital Finder eller Hospital Connect Søk har nettbaserte søkeverktøy som trekker fra databaser av tusenvis av sykehus i USA Slike nettsider lar deg utføre et postnummer søk --- lokaliserings sykehus i nærheten zip-code- -OR å søke per stat, og deretter gjøre flere søk ved byen eller samfunnet. Søkeresultater inkluderer full kontaktinformasjon av sykehusene i nærheten av deg, samt web-adresser, slik at du kan lære mer om de kliniske tjenester tilgjengelige på hvert sykehus.

Forskning offentlige kataloger. The National Library of Medicine gir en komplett liste over kataloger av amerikanske sykehus, segmentert etter kategori. Har du behov for å søke etter en generell sykehus, eller en frittstående kirurgisk senter? Er du søker etter et sykehus med spesialiserte psykiske helsetjenester, eller fødsel fagfolk? The National Library of Medicine katalog av kataloger vil hjelpe deg å finne et sykehus i nærheten av deg som har de tjenestene du trenger.

Hvordan finne ut hvor god en Hospital Er

Hvordan finne ut hvor god en Hospital Er


Det finnes tusenvis av sykehus over hele landet. Noen, som Cedars-Sinai, University of Michigan, John Hopkins og Cleveland Clinic, er kjent over hele verden som topp sykehus. Men det er mange flere mindre kjente sykehusene gjør store fremskritt innen behandling, anlegg og teknologier. Med hjelp av Internett, kan du raskt finne ut hvor de beste sykehusene er --- og hvor god sykehusene er i ditt område.

Bruksanvisning

Bli medlem av Consumer Reports. Inn i byen og / eller staten der du bor og Consumer Reports nettsted priser dine området sykehus. Karakterene er basert på flere faktorer, inkludert (men ikke begrenset til) pasientbehandling, behandlinger og teknologi.

Vis Thomson Reuters Top Sykehus hjemmeside. Thomson Reuters forsker sykehus bruker "offentlige datakilder for å hjelpe sykehus og helsesystemet ledere få en objektiv sammenligning av resultatene deres til lignende sykehus, og utvikle en nøye balansert plan for å nå for excellence." Fra nettsiden, kan du forskning lokal eller nærliggende sykehus som har gjort det på denne prestisjetunge listen.

•  Finn ut hva utmerkelser lokale sykehus og leger har vunnet ved å besøke den amerikanske Hospital Associate nettside. Skriv inn ditt sykehusets navn i "Search Box" øverst til høyre på siden. Se de mange artikler på nettstedet, også.

Vis ditt lokale sykehus hjemmeside. Klikk på "Om oss" -knappen for å vise spesielle utmerkelser, pressemeldinger og nyheter fra sykehuset.

Hospital Psykose grunn Idiosynkratiske reaksjoner på medikamenter

Hospital Psykose grunn Idiosynkratiske reaksjoner på medikamenter


Sykehus anses steder av healing, men de kan også være stressende. Smerte og ubehag, høyt eller påtrengende medisinsk utstyr, ukjente omgivelser, forvirrende sykehus tidsplaner og idiosynkratiske narkotika reaksjoner kan alle bidra til det som kalles sykehus psykose.

Hospital Psykose

Pasienter innlagt på et sykehus med en betingelse, men senere diagnostisert med sykehuset psykose-også kjent som ICU psykose-erfaring sensoriske hallusinasjoner som føles ekstremt reell, sløret tale, mental forvirring og hukommelsestap, ifølge en "American Association of Critical Care Nurses" nettside om "ICU psykose."

Faktorer i Hospital Psykose

Hvor lenge en pasient bruker i et sykehus er en viktig faktor i alvorlighetsgraden av sykehuset psykose, i henhold til "American Association of Critical Care Nurses" nettside, men andre faktorer er: søvnmangel på grunn av sykehusets rutiner, mangel på passende lys pekepinner-en tilstand som kalles "sundowner sin syndrome'-og idiosynkratisk narkotika reaksjoner.

Idiosynkratiske reaksjoner på medikamenter

Idiosynkratisk, eller "Type B", narkotika reaksjoner er atypiske reaksjoner på et stoff som er uforutsett i medisinsk erfaring eller produktlitteraturen, i henhold til "American Academy of Family Physicians" nettside på "Bivirkninger". Hospital psykose er bare én type av idiosynkratisk legemiddelreaksjon.

Type B Variabler

Et problem i å oppdage hvilke spesifikke stoffet kan være medvirkende til sykehuset psykose er at idiosynkratisk, eller type B, kan narkotika reaksjoner også oppstå på grunn av en kombinasjon av medisiner, eller en kombinasjon av medikamenter og anestesi, ifølge en "MedicineNet" nettside på "ICU psykose. "

Behandling av Hospital Psykose

Behandling av sykehus psykose kan omfatte sedasjon med anti-psykotiske midler, inkludert haloperidol, i henhold til "medicinenet" nettside, men hvis tilstanden faktisk er utløst av en idiosynkratisk legemiddelreaksjon, kan ytterligere medikamenter utgjøre et problem. Det første trinnet er å gjennomgå alle pasientens medisiner.

Hospital ISO-sertifisering

Hospital ISO-sertifisering


Sykehus nå aktivt søke ISO-sertifisering. American Legion Hospital i Crowley, La., Var det første sykehuset for å registrere for ISO kvalitet sertifisering i 1996. Selv om sykehusene opererer under strenge offentlige instanser som for eksempel Food and Drug Administration, medisinske feil koste $ 37000000000 og resultere i 44.000 dødsfall hvert år i USA, ifølge The Institute of Medicine (IOM). ISO-sertifisering kan etablere praksis som reduserer disse feilene og øke pasientsikkerheten.

Bakgrunn

International Organization for Standardization (ISO) søker å harmonisere bransjepraksis i flere land for å lette interoperabilitet og gi et vokabular som kan vanligvis deles mellom næringer av ulike bedriftskulturer. Grunnlagt i 1947, denne organisasjonen portefølje av retningslinjer inneholder mer enn 18.000 standarder. I dag, 163 nasjoner deltar i standardene 'definisjon; sin tilslutning og distribusjon av ISO retningslinjer rammer om lag 98 prosent av den globale arbeidsstokken.

Verdi

Flere ISO-standarder justere godt med driften av sykehusene. De fremmer bruker metoder som beskytter pasientsikkerheten og personvernet. For eksempel, noen av reglene tvinge klarhet i kommunikasjon mellom pasient og legene og blant det medisinske personalet å fremme pasientsikkerhet. ISO krever sentraliserte databaser av pasientinformasjon at leger kan få tilgang til når som helst fra hvor som helst. ISO retningslinjer krever gjennomføring av tiltak som opprettholder integriteten av forsyninger fra tidspunktet for deres mottak, samt tydelig merking for å støtte nøyaktig dosering.

ISO 9001 på sykehuset

ISO 9001: 2008, den nyeste versjonen av ISO 9001-standarden, er aktuelt for, og kan være gunstig for et sykehus. I en ISO 9001-kompatibel verden, alle nivåer i organisasjonen mester kvalitetsstyring. Når portet til sykehuset innstillingen, ledere, administrasjon og medisinsk personale alle fokuserer på å levere kvalitet til pasientene. Dette omfatter, for eksempel, nøyaktig pasientinformasjon, en infeksjon-kontrollert miljø eller diagnostisk utstyr som fungerer godt. Kontinuerlig prosessforbedring skaper måter å forbedre pasientenes komfort, akselererer sin utvinning tid; fremme reduksjon i fakturering feil; eller eliminere lagerstyring kobler.

ISO 22870: 2006 på sykehuset

ISO 22870: 2006 gir krav som styrer testing av pasienter med bærbar, typisk håndholdt utstyr på sykehuset (point-of-care testing). Denne retningslinjen drøfter hva optimale praksis føre til nøyaktig diagnostikk og nøyaktig dokumentasjon for å koble informasjon fra testene for pasienten. Dette settet av standarder fungerer sammen med ISO 15189: 2007, som retter seg mot medisinske laboratorier.

Hospital ISO-sertifisering

I en lignende tilnærming til andre bransjer involvert med ISO, gir en akkreditering fast sertifikatet til sykehuset etter en tredje part som representerer et revisjonsfirma bekrefter at sykehuset er i samsvar med intensjonen i ISO-standardene. Compliance består av en sammenligning av hver standard krav til praksis av sykehuspersonalet. Revisors oppdrag fra prosessen dokumentasjon og tilfeldig utforske ansatte samsvar med ISO-reglene. Avvik observert av sensorene er kategorisert i større eller mindre hull: Store hull må fjernes umiddelbart for å motta ISO sertifikat; mindre problemer kan rettes opp innen ett år.

Slik Finn Hospital Records

Din medisinske historie er dokumentert i medisinske registreringer av leverandørene som har gitt medisinsk behandling til deg, deriblant leger, klinikker og sykehus. Det finnes en rekke forhold når det kan være nødvendig for deg å få din sykehus poster, og når du gjør det, er det en prosedyre som må følges for å få den informasjonen som enkelt og tidsriktig som mulig.

Bruksanvisning

Få ditt Hospital Records

Sykehus holde pasientenes poster på fil for en begrenset tid, så det er lurt å kalle den medisinske poster avdeling for å sørge for at de postene du ønsker å forespørsel er fortsatt tilgjengelig.

De fleste sykehus vil kreve at du fyller ut en release form bestille dem til å løslate de poster til deg. Du må signere og dato skjemaet og noen ganger spesifisere hvilke typer poster du ber om.

Sammen med den signerte release form, vil du ønsker å sende sykehuset et brev ber postene. Ta med følgende informasjon i brevet: fødselsdato, fullt navn (inkludert andre navn du kan ha blitt kjent med, slik som pikenavn), tidsrammen av de medisinske postene du ber om, og hvilke typer poster, slik som CT-skanning, behandling notater og immunisering poster.

Hvis sykehuset krever at du betaler en avgift for postene (vanligvis for å dekke sine kostnader med å lage kopiene), kan de sende deg en regning, som du må betale før de vil frigi postene.

Angi hvor du vil postene sendt. Noen ganger pasienter vil be om at postene blir sendt direkte til helsepersonell. Hvis dette er tilfelle, la legen din kontor know, slik at de vil vente postene.

Tips og advarsler

  • En kopi av din journal skal oppbevares i hjemmet ditt, enten som papirkopier i et arkivskap eller på din hjemme-PC-ens harddisk.
  • Det er viktig å holde sykehus arkiv oppdatert.
  • Lag en kopi av forespørselen brevet, og hvis du ikke får svar innen flere uker, kan du sende en oppfølging brev.
  • Sykehus ta minimum 7 til 10 dager for å oppfylle en medisinsk poster forespørsel; være tålmodig.
  • Ikke vent for lenge med å be om sykehusets poster. Mange anlegg ødelegge medisinske poster etter 8 år, selv om noen holde dem lenger.

Om helseforsikring Hospital Cash Planer

Om helseforsikring Hospital Cash Planer


Sykehus kontanter er markedsført som en forsikring som gir deg en grad av beskyttelse fra økonomisk motgang hvis du blir innlagt på sykehus. De månedlige premieinnbetaling kan være lav. Noen ganger den medfølgende salg litteratur touts at du ikke vil bli nektet dekning på grunn av noen helsemessige tilstand, og at du aldri vil bli blinket ut for en rate raise. Denne type forsikring kan være nyttig så lenge du aksepterer det for hva det er.

Tradisjonell Health Insurance

Tradisjonell helseforsikring refunderer helsepersonell og sykehus fasiliteter for kostnader forbundet med behandlingen og de nødvendige medisinske tjenester, innenfor vilkårene i forsikringsdekningen. Med noen administrerte omsorg HMO planer betaler du lite eller ingenting ut av lommen for medisinsk behandling. Men med mange helsevesenet planer du betaler en egenandel og co-betalinger. Forsikringsselskapet, en gang kravet er godkjent, betaler leverandørene. Med andre ord, pengene sti vanligvis går fra deg eller fra forsikringsselskapet direkte til lege, lab og sykehus. Forsikringsselskapet vanligvis ikke sette pengene i hendene.

Hospital Cash Planer

Sykehus kontanter forsikring er betalt direkte til deg. Du kan bruke ytelser til deg som du vil. Du kan velge å bruke fordelene til å betale for din medisinske egenandeler eller co-betalinger, men du trenger ikke å. Hvis det er til din fordel å betale for barnepass under rekonvalesens eller å spare penger, er valget ditt.

Supplere ikke en erstatning

Sykehus kontanter forsikring er vanligvis klassifisert som en begrenset nytte type forsikring plan. Begrensede ytelsesordninger er ment å fungere som et supplement til omfattende tradisjonelle helseforsikring planer. Noen planer har en grense på antall dager som vil bli dekket. Andre har et pengebeløp cap at de vil betale for ubegrenset dager, forutsatt at disse dager er som en innleggelse i en akutt pleie sykehus. Noen planer har levetid grenser og / eller årlig rammer. Forbrukerne må lese og forstå alle de begrensninger og unntak av planen for å avgjøre om planen er en god verdi for sine premium kostnader. Forbrukere bør også ta vare på all informasjon, spesielt forsikring.

Betraktninger

Før du kjøper inn i reklame, må du avgjøre om et sykehus kontanter plan er riktig for deg. Hvis du har arbeidsgiver gitt dekning som betaler full pris for et bestemt antall dager i sykehus, premiene du betaler for ytterligere dekning er sannsynligvis ikke verdt det. På den annen side, hvis planen har en per dag egenandel, kan det være lurt å vurdere en plan som vil fylle gapet. Du bør også vurdere at ifølge US Centers for Disease Control and Prevention i sine publiserte Faststats, er den gjennomsnittlige lengden på innleggelse sykehusopphold 4,8 dager. Hvis du kunne administrere din nåværende plan egenandel for at mye tid uten motgang, så premien for en kontant plan kan ikke være en god verdi for deg.

Driscoll Children Hospital Bedriftshistorie

Driscoll Children Hospital er en 200-seng nonprofit sykehus i Corpus Christi, Texas, som spesialiserer seg i pediatrisk omsorg. Som i 2009, er Steve Woerner president og administrerende direktør. Driscoll tallet ble dannet gjennom en veldedig stiftelse oppkalt etter Robert Driscoll og Julia Driscoll og Robert Driscoll Jr., som familien hadde vært Texas patrioter i generasjoner.

Grunnleggere

Clara Driscoll hadde den opprinnelige ideen om å skape et barnesykehus i Corpus Christi, Texas. Clara ba henne eiendom brukes til å bygge og drive sykehuset, Dr. McIver Furman var innflytelsesrik i den endelige etableringen av sykehuset som åpnet i 1953.

Clara Driscoll

Født i St. Marys, Texas, Clara Driscoll var en viktig figur i å redde historiske bygninger i Texas. Hun døde den 17. juli 1945, i Corpus Christi på hotellet oppkalt etter hennes bror Robert Driscoll.

Bedriftens logo

Logoen til Driscoll Children Hospital har en rekke betydninger, inkludert Y av logoen som representerer Driscoll storfe merkevare. Sirkelen i logoen representerer kontinuitet i omsorgen; Y og sirkelen skape bildet av et barn med utstrakte armer og ba om hjelp.

Størrelse

Driscoll s tar nå henvisninger fra et område på 31.000 kvadratkilometer miles dekker 33 fylker. Størrelsen på dette området er større enn hele tilstanden South Carolina.

Pasienter

I løpet av en gjennomsnittlig år, gir Driscoll omsorg for 6500 inneliggende pasienter, 6000 pasienter for kirurgiske prosedyrer, 65000 spesialitet poliklinikker og legevakten behandler 4000 barn.

Hvordan de eldre betale sine Hospital Bill hvis de ikke har forsikring?

Hvordan de eldre betale sine Hospital Bill hvis de ikke har forsikring?


Som mennesker alder, kan de trenger mer medisinsk behandling enn de gjorde da de var yngre, men de kan også ha lavere inntekter som de trekke seg tilbake fra arbeidslivet, og kan ikke lenger ha helseforsikring. Mange eldre mennesker er avhengige av Medicare for helseforsikring, men noen kvalifiserer ikke for Medicare eller ikke har råd til månedlige premier. Ifølge Consumer Health Ratings, gjennomsnittlig regningen for behandling på et sykehus akuttmottaket for folk 65 år eller over var $ 1203 i 2008; selvfølgelig, koster døgnbehandling betydelig mer.

Søke om Medicaid

Eldre mennesker med lav inntekt og ingen helseforsikring kan søke om Medicaid for å få hjelp med medisinsk regninger. I de fleste stater, vil Medicaid dekning betale regninger du pådratt i løpet av de siste 30 dager eller enda mer så lenge du er kvalifisert for Medicaid på den tiden, selv om du ennå ikke hadde søkt. Politikk på dette varierer fra stat til stat. Kontakte byrået som administrerer Medicaid-programmet i staten for mer informasjon eller for å søke.

Spør Hospital for Assistance

Mange sykehus har midler til å hjelpe betale for omsorg for mennesker med lav inntekt og ingen helseforsikring. De vil redusere din regning basert på inntekten din. Kontakt fakturering kontor på sykehuset der du fikk behandling og spør om økonomisk bistand er tilgjengelig. Du må fylle ut et søknadsskjema og fremlegge bevis for all husholdningsinntekt. Sykehus kan rabatt enkelte tjenester, men ikke andre; for eksempel, hvis du har mottatt behandling i akuttmottaket, kan sykehuset sende deg en regning og ER lege kan sende deg en ny regning. Sykehuset kan diskontere sin del av regningen, men det ER lege kan ikke rabatt hans del.

Grants

Noen organisasjoner tilbyr tilskudd til mennesker med behov for medisinsk behandling som de ikke har råd til. For eksempel kan eldre mennesker med nyresykdom kvalifisere for tilskudd fra det amerikanske Kidney Fund, og de med kreft kan kvalifisere for tilskudd fra Kreftfondet of America. Spør en sosionom på sykehuset der du fikk behandling hvis hun kan henvise deg til andre kilder til tilskudd som du kan kvalifisere.

Hvis du ikke kan betale

I noen tilfeller, eldre folk bare må ha medisinsk behandling og har ingen midler til å betale sine regninger. I nødssituasjoner, under Emergency medisinsk behandling og Active Labor loven, må sykehusene gi livreddende behandling, selv om du ikke har helseforsikring, og ingen mulighet for å betale for behandlingen du får. Sykehuset vil sende deg en regning senere, og hvis du ikke betaler regningen, kan sykehuset rapportere manglende betaling til kredittopplysningsbyråene. Men under dette scenariet, kan du fortsatt få den behandlingen du trenger i krisesituasjoner.

Hvordan finner jeg et hjerte Doctor ved UPMC Passavant Hospital?

UPMC Passavant Hospital - som ligger i Pittsburgh, Pennsylvania - har flere spesielle fokusområder, inkludert hjertebehandling. Innenfor hjertevesenet feltet, spesialiserer UPMC Passavant i hjertesvikt behandlinger, pulmonal hypertensjon behandlinger, intervensjons kardiologi, elektrofysiologi og hjertekirurgi. Hjertepasienter har også tilgang til endovaskulær og vaskulær terapi, samt rehabiliteringstjenester etter hjerteoperasjon. Bortsett fra å utføre en lege database-søk, kan du også ringe 1-800-533-UPMC å finne en UPMC Passavant kardiolog - også kjent som et hjerte lege.

Bruksanvisning

•  Gå til UPMC nettside. Klikk på "Finn en Doctor" link fra toppmenyen.

Søk etter preferanser. Velg kardiologi fra «Velg en spesialitet" nedtrekksmenyen og UPMC Passavant fra "sykehus" nedtrekksmenyen. Andre tilgjengelige søkekriterier er plassering, kjønn og språk.

Klikk på "Send" -knappen når du har fylt ut dine søkekriterier. Skriv ned navn og telefonnummer for hver lege fra listen som du er interessert i.

Tips og advarsler

  • Du kan be om en avtale på nettet ved å velge "Request en avtale online" fra venstre menyen, under "Avtaler".

Hospital Housekeeping Protokoller

Hospital Housekeeping Protokoller


Housekeeping spiller en viktig rolle i et sykehus. Rengjøring vegger, gulv, sengetøy og og utstyr beskytter pasienter, ansatte, besøkende, og samfunnet mot virus og mikroorganismer som kan være skadelige. Ifølge JK Science, hindrer effektiv rengjøring sykdom, bakterie, og infeksjon spredning, redusere medisinske kostnader og hvor mye sykdom blant pasienter på grunn av disse faktorene. Lokalsamfunn er beskyttet gjennom gode housekeeping praksis.

Tidsplan

Noen områder av sykehuset bare rengjøres når de er merkbart skitne, for eksempel dørhåndtak, tak, vinduer, vegger og dører. De rengjøres med en klut fuktet med rengjøringsmiddel og vann. Hvis disse områdene er svært skittent, bør desinfeksjonsmiddel brukes. Desinfeksjonsmiddel brukes for daglig renhold områder, for eksempel stoler, bord, senger, rekkverk, lys, lamper, tellere. Rutinemessig medisinsk utstyr, for eksempel blodtrykk mansjetter og stetoskop, rengjøres daglig med vaskemiddel og vann. De bør også rengjøres umiddelbart hvis de virker skitne. Gulv, vasker, toaletter og bad, og pasient rommene blir rengjort hver dag med et desinfeksjonsmiddel. Vasker bør skylles med vann etter rengjøring. Også, dersom en hvilken som helst kroppsvæske er på en hvilken som helst av disse flater, det bør renses umiddelbart. Undersøkelsesrom, operasjonssaler og prosedyre rommene rengjøres etter hver prosedyre eller eksamen. Labs rengjøres ved slutten av hvert skift med et desinfeksjonsmiddel. Tepper skal støvsuges en gang per uke og gardiner kan endres når de blir skitne. Sengetøy og avfall fjernes daglig, men de kan skiftes oftere ved behov. Søppeldunker bør rengjøres en gang per uke, minst. med et desinfeksjonsmiddel. En klorblanding må brukes for å rense opp hvilken som helst type av blod eller kroppsvæske.

Dress

Hver gang du rengjør pasientrom eller forurensede områder, vask vaskeri eller instrumenter, innsamling og avhending av søppel, eller bruke noen form for renere, må du bære verktøyet hansker og vernesko. Bære en maske, gummiforkle, og beskyttelsesbriller hvis det er søl eller du forventer noe å sprute. Mount Sinai Hospital sier at hansker bør endres før og etter rengjøring av badet.

Gulv

Feiing og tørr mopping er ikke tillatt i sykehus og klinikker. Disse handlingene flytte forurensninger fra gulvet til luften og på andre rene overflater. Når rengjøring av gulv, starter housekeeping avdeling med de reneste gulv og flytter til den skitneste da. Dette gjør at housekeeping arbeidstaker å spare tid ved å ikke endre sin mopp bøtte så ofte. En bøtte teknikker krever housekeeping arbeideren å rengjøre hans bøtte mye oftere. Rengjøring kan bruke en to-bøtte eller tre-bøtte metoden. I de to-spann metoden, er en skovl rensemiddel og den andre er vann, hvor moppen er skylt og vridd opp før de blir resubmerged i rense bøtte. Med tre bøtter, er moppen skylt to ganger før den blir plassert tilbake i vaskeløsningen. En våt vakuum vil bli brukt i kirurgiske suiter der gulvet er oversvømmet med rengjøringsmiddel og deretter støvsugd opp. Kun tørr vakuum rene tepper.

Dusting

Tørr dusting er ikke brukt på sykehus fordi det omfordeler microorganisims på rene flater. Bruk alltid en klut som har vært våt i et rensemiddel for støv. Den dobbelt-bøtte system kan brukes sammen med støving også. Alle overflater må rengjøres, og John Hopkins University foreslår å starte på ett sted og bevege seg rundt i rommet for å dekke alle flater. Som du er rengjøring av vegger og tak, bør du sjekke for fukt eller lekkasjer.

Måter å rengjøre en Hospital Room

Måter å rengjøre en Hospital Room


Et sykehus rengjøringspersonalet må være metodisk som det fungerer gjennom dagen for å holde rom fri for bakterier og andre sykdomsfremkallende patogener. Noen ansatte som ville jag gjennom renseprosessen er ikke bare risikere livet til pasienter, men livene til alle sykehus medarbeider som kan bli utsatt for resistente bakterier som forårsaker potensielt dødelige staph infeksjoner.

Slik unngår infeksjon

Antibakterielle germicides brukes på alle flater som medisinsk personell og / eller pasienter som kommer i kontakt med. Vegger, medisinske instrumenter, vask, rengjøring overflater, operasjonsbord, senger og gulvet bør alle bli skrubbet med disse bakteriene-eliminere løsninger på slutten av hver dag eller etter at en pasient har forlatt den aktuelle sykehusrom. Sykehus er også ansette Air Desinfeksjon Units å tømme ut luftbårne patogener som ikke lever på harde overflater, for eksempel den dødelige norovirus.

Hvor å Feilfri Hospital Floors

Slipende svamper og pads er ansatt for å skrubbe alle overflater som bruker desinfeksjonsmiddel innenfor en gitt sykehusrom. Dette gjøres vanligvis mens alle møbler har blitt fjernet fra rommet og sterilisert på sin egen måte (antibakterielle germicides som beskrevet ovenfor). Desinfeksjonsmiddel fjernes ved bruk av en våt / tørr vac som fjerner alle de stående våte kjemikalier og vann som kunne avle infeksjon om lov til å forbli.

A Good Staff er en sertifisert Staff

Ifølge Housekeeping Channel, sykehus som har et rykte for å være ren og sunn vil ha Rens Industry Management Standard sertifisering lagt ut på sykehusets område. Å ha sertifisering, må et sykehus rengjøring team ha en skriftlig renholdsplan, tidsbestemte ut budsjettet, slik at hvert rom får skikkelig rengjøring tid, og et system for inspeksjon for å sikre at alle rommene er rengjort skikkelig. Videre betyr sertifisering som en uavhengig tredjepart assessor har også gradert personalets rengjøring ferdigheter.