Digidexo.com

sko i stede for krykke

Monteringsanvisning for Krykker

Monteringsanvisning for Krykker


Hvis du noen gang opplevd et brukket ben eller forstuet ankelen, så vet du hvor viktig det er å ha krykker riktig montert. Krykker hjelpe deg til å gå når du ikke er i stand til å sette full eller delvis vekt på en av bena. Krykker en tendens til å være vanskelig og slitsomt å bruke, men å ha dem passer ordentlig letter belastningen på skuldre og triceps. Moderne krykker er lett å justere, med mange modeller bare knipser på plass en gang satt på riktig sted.

Bruksanvisning

•  Sett sko, eller sko hvis du bare er i stand til å legge vekt på en fot, på at du bruker den mest mens du bruker krykker. Dette bidrar til å måle høyden av krykkene riktig.

Stå så rett som mulig, med magemusklene trakk og skuldrene avslappet. Plasser bunnen tuppen av hver krykke fem centimeter til siden av begge skoene, og 15 centimeter foran tærne.

Mål 2-3 fingerbredder ned fra din underarm; det er her toppen av krykke skal lande.

Juster håndtaket slik at albuen bøyer seg på en komfortabel 20 til 30 grader. Albuene bør aldri bli låst ute mens du bruker krykker.

Hvordan måle for Krykker

Krykker er en vandrende aide laget av tre eller metall. Denne type hjelpeenhet krever overarm styrke, koordinasjon og balanse. Krykker som er for høye eller for kort kan påvirke din balanse, og også føre til ryggsmerter. Feil montert krykker eller dårlig holdning kan føre til en lidelse som kalles krykke parese der nervene under armen er midlertidig eller permanent skadet, forårsaker svekket hånd, håndledd og underarm muskler. To typer krykker er underarm krykker og underarm krykker. Korrekte målinger kan redusere faren for komplikasjoner og fremme sikker bruk av krykker. For å sikre korrekte målinger, er det lettere hvis noen andre måler deg.

Bruksanvisning

Underarm krykke Målinger

•  Plasser personens vanlige sko på føttene.

Assist personen til en stående posisjon. Hvis personen er for svak eller ustø til å stå, instruere henne til å ligge på ryggen.

Mål fra folden under personens arm til en flekk på gulvet som er omtrent to inches fremover og 6 inches til siden av foten hvis personen står opp. Hvis personen ligger nede, måle fra fremsiden av underarm fold til hælen og trekke fra to inches.

Velg et par krykker basert på personens målinger.

Juster håndtakene opp eller ned slik at personen er i stand til å bøye albuen ca 15 til 30 grader.

Kontroller endelige tilpasning av krykker. Toppen av hver krykke bør være omtrent to fingerbredder fra underarm og håndleddene skal være selv med håndtakene når armene henge ved hans side.

Underarm krykke Målinger

Plasser personens vanlige sko på føttene og hjelpe ham til en stående posisjon.

8. Be personen til å bøye albuen så det press på håndleddet hans er på nivå med hans hofteleddet.

Mål underarm fra 3 inches under albuen og deretter legge til avstanden mellom håndleddet og gulv.

Mål rundt den største delen av underarmen for mansjetten størrelse.

Velg krykker basert på personens målinger. Juster lengden på krykker opp eller ned for å matche målingene.

Hint

  • Wood krykker er justert ved å bevege vingemuttere og metall skruer til de passende hull i bunnen av krykken. Metal krykker justeres ved å trykke på knappen nederst og teleskop dem opp eller ned. Ikke bruk metall krykker til knappen snaps tilbake gjennom den aktuelle hullet.

Bruker for Krykker

Bruker for Krykker


Krykker er enheter som brukes til å støtte en person som har lidd en skade i underkroppen. Beregnet på å ta vekten av det nedre hus ved propping legemet opp under armen, krykker kommer i et bredt spekter av stiler og er vanligvis laget av tre eller metall. Krykker er mest brukt i tilfelle av skade, men har andre bruksområder også.

Injury

Krykker er ment å støtte kroppen etter en skade eller et annet medisinsk problem, for eksempel en brukket bein, forstuet ankel, amputasjon, eller hip problem. Vanlige typer inkluderer armhulen krykker, som passer under brukerens arm; underarm krykker, som har mansjetter som passer rundt underarmen for å sette kroppsvekt der og hold krykke jevn; og plattform krykker, som er for brukere med svake håndledd. Krykker vil være utstyrt med medisinske leverandøren, og bør brukes med forsiktighet for å unngå ytterligere skade.

Costume

Hvis du har et par krykker liggende rundt følgende utvinning fra skade, kan de lett bli innlemmet i et kostyme for en teaterproduksjon, party, Halloween eller andre anledninger. For Halloween, prøv å gå som et skjelett med et brukket bein, støttet av krykker. En interessant kostyme fest valget er Jimmy Stewart karakter LB Jeffries fra Hitchcock-filmen "Rear Window", som lider av en brukket beinet; bruke et kamera og kikkert som ekstra rekvisitter. Kjole i gammel engelsk stil med en shabby halstørkle, vest, og topp-lue for å innlemme dine krykker i en Tiny Tim drakt. Hvis du foretrekker å skjule dine krykker, pakk dem inn i papir og feste fjær å gjøre dem om til vingene for en fugl kostyme. En pingvin er et enkelt valg - bare legge til en svart-og-hvit drakt - eller kjole i gult å gå som Big Bird.

Donasjon

Hvis du har krykker du ikke lenger trenger, kan du vurdere å donere dem. Krykker kan være en kostbar del av medisinsk utstyr, men hvis du kan donere et par trenger du ikke, kan du hjelpe noen mindre heldige i tid av fysisk behov. Organisasjoner som Leger for fred, Røde Kors, Frelsesarmeen eller Goodwill vil godta krykke donasjon og sette den mot en god sak, og ditt bidrag er skattemessig fradragsberettiget.

Ukonvensjonelle bruksområder

Hvis du er lei, kan du prøve å sette dine krykker til en mindre konvensjonelle bruk. Bruk dem som en sympati prop på skolen, eller wow damene med en vilt kreativ historie om hvordan du "brakk beinet." Hvis du er en forfatter eller skuespiller, får "i karakter" med tegn som er lammet eller har brutt lemmer ved å bruke krykker.

Hvordan lage en Ice Grip for Krykker

Hvordan lage en Ice Grip for Krykker


Hvis du kommer til å bruke krykker på is, selv for bare en kort periode, er det viktig at du utstyre dem med is grep for å hindre ytterligere skade; "Science Daily" rapporterer at i USA er det over 3500 mobilitet-bistandsrelaterte skader årlig blant barn alene. Gjør går på isen i krykker tryggere med hjemmelaget is håndtak formet med felles husholdning verktøy.

Bruksanvisning

•  Mål den innvendige diameter av den ekstra par gummigulvgripe caps. Med denne målingen, bruker et kompass for å trekke to sirkulære plater på en 1/4-tommers stykke kryssfiner.

•  Klipp ut plater fra 1/4-tommers kryssfiner ved hjelp av en stikksag. Sett inn en plate i hver grep cap gummigulv.

Skru 3 til 4 rustfrie skruer gjennom kryssfiner inne i hver cap. Space den spisse tuppen skruen like fra hverandre i et sirkulært mønster med minst 1/4 tomme ut i bunnen av hetten utstå.

Fjern de vanlige gummigulv grep caps og erstatte med is grep caps før du går utendørs. Husk å skyve den vanlige caps tilbake på for innendørs bruk.

Hint

  • Selv med is fatt på krykker, gå forsiktig på glatte flater for å unngå å forverre eksisterende skader.
  • Fordi isen grepene har skarpe punkter å grave i glatte overflater, de er uegnet for innendørs bruk, og du må fjerne dem.

Hva sko å kjøpe for Flat Feet

Hva sko å kjøpe for Flat Feet


Flat fot oppstår når buene av foten ikke utvikler riktig i løpet av barndommen, ifølge Mayo Clinic. Denne tilstanden kan også oppstå under graviditet eller som en del av aldringsprosessen. Symptomer på flat fot kan omfatte smerter i leggen, smerte i ankelen eller ujevn slitasje på sko. Heldigvis kan folk med flate føtter bruke noen vanlig par sko og innleggs orthotics og spesielle wedges å behandle tilstanden.

Foot Orthotics

Foot orthotics er designet spesielt for pasientens fot, ifølge Mayo Clinic. De orthotics kan passe inn i hvilken som helst vanlig par sko, som gir mulighet for skikkelig støtte av foten. Det er tre typer av ortoser, inkludert myke, halvstive og myke. Legen din vil se på formen på foten din og bestemme hvilken som er riktig for deg.

Shoe Wedges

Personer med flate føtter kan oppleve senebetennelse i føttene. For disse tilfeller må en kile som skal settes inn på innsiden av skoen for å redusere trykket på sener. Disse skoen kiler kan kjøpes på legens kontor eller på et apotek.

Walking Boots

For alvorlige tilfeller av flate føtter, som også inkluderer alvorlig senebetennelse i foten, kan spesielle "fjellstøvler" være nødvendig. Disse fjellstøvler er spesialdesignet for dine føtter. Når slitt, reduserer de betennelse i sener og redusere smerte i foten og ankelen.

Et annet alternativ (foruten en walking boot) er en ankel brace. Hvis brace reduserer smerte, kan den spesielle boot ikke være nødvendig.

Når skal ringe en lege

Å ha flate føtter kan påvirke andre deler av kroppen din, ifølge Mayo Clinic. Kontakt legen din dersom du har smerter i knær, hofter eller ankler. Shin splinter og leddgikt i foten er vanlige komplikasjoner av denne helsemessige problemet. Med den riktige bue støtte, men disse problemer kan unngås.

Hvordan selger jeg sko til diabetikere for profitt?

Sko for diabetespasienter gi dem skikkelig støtte og bidra til å gi bedre blodstrøm for å unngå amputasjon og andre alvorlig helserisiko. Gjennom noen programmer, kan du selge disse skoene uten kostnader for deg selv, gå med fortjeneste og hjelpe diabetikere samfunnet i retur.

Hvordan selger jeg sko til diabetikere for profitt?

•  Finn en online grossist å kjøpe sko fra til en engros-pris eller finne en diabetiker sko-salg av program på nettet som Sikker Step. Registrer deg som medlem på stedet av ditt valg, enten det er en online grossist eller selge programmet, og komme i gang. Med et program som Sikker Step, medlemmer registrere deg gratis og motta en oppstartspakke som inkluderer måleverktøy, skjemaer, betalingsmetoder og prøve sko å vise sine kunder. Det programmet du valgte, være sikker på at du har måter å riktig passer en klients fots til en sko og prøve sko å vise dem.

Lær alt som er å vite om dine produkter. Lær om de ulike stiler av sko og hvor godt hver sko fungerer i økende foten blodsirkulasjonen og bidrar til økt generell helse for diabetikere i alle aldre. Vet også litt om mote å vite hvilke sko er mer visuelt tiltalende enn andre.

Utvid din kundebase. Arbeid med en lokal lege, sykehjem, diabetiker forsyningssenter eller behandling anlegget for å bygge nettverk med diabetespasienter for å finne kunder for dine sko. Spør legene å gi referanser til sine pasienter om deg. Husk at ikke alle pasienter vil ha et umiddelbart behov for et nytt par sko. Å ha tålmodighet og vennlig utholdenhet vil øke sannsynligheten for å selge til kundene.

Hvis du ønsker å sette opp et nettsted for å selge sko på. Dette er en måte for pasienter å se gjennom, sammenligne og kjøpe skoene dine uten å forlate sine hjem.

Arbeid med diabetespasienter til å finne de beste skoene for deres behov, personlighet og stil. Vis dem de ulike alternativene som er tilgjengelige for dem, og hjelpe dem å komme til en beslutning om ett eller to par sko. Pass på at du selger sko til en pris som er rettferdig, men det vil gå med overskudd for å hjelpe deg å støtte deg selv og din familie.

Samle inn penger fra pasienten, deres forsikringsselskap eller Medicare. Nøyaktig hvem du regningen vil avhenge av pasientens alder og forsikring. Arbeide med pasienter for å finne det rimeligste alternativet for dem siden du vil bli betalt full pris for skoene uansett.

Hva slags sko er bra for flate føtter?

Hva slags sko er bra for flate føtter?


Millioner av amerikanere er født med en felles fotdeformitet --- flate føtter. Ortopedisk kirurg og oppfinneren Dr. Michael Pryce sier folk med flate føtter bør bruke sko som gir stabilitet. Foot ustabilitet gjør pronasjon (fot rullende innover) problemer verre.

Velge Sko

Dr. Pryce sier de beste skoene for flate føtter er sko som er rett varte. Ifølge Kjør Planet, varer er tre modeller av føtter, som representerer de former og erketyper de ulike skostørrelser.

Shoe Inspeksjon

Velge riktig sko er viktig. Dr. Pryce sier en sko slitebane bør hvile flatt på et plant underlag, og skoene bør ikke være i stand til å rocke fra side til side.

Arch Støtter

Overpronasjon fører folk med flate føtter å ha smerter i sine hofter, ben, knær, ankler og buer. Dr. Pryce sier mange tror plattfotinnlegg kan hjelpe, men de gjør det ikke.

Shoe Size

Noen mennesker utvikler flate føtter som de blir eldre. Deres føtter forlenge og spre seg, noe som betyr at de må få lengre og bredere sko.

Slitasje

Personer med flate føtter har unormal slitasje på skoen. De har en tendens til å bryte ned den indre vegg av hælkappe av sko og de yttersåle eller slitebanen.

Hva sko er best for Plantar fasciitis?

Plantar fasciitis er en vanlig årsak til hæl smerter, spesielt i løpere eller andre som må være på føttene for lange perioder av gangen. Når plantar fasciitis setter inn, er det relativt lett å bli kvitt. Med de riktige øvelser og bue støtte, spesielt en endring av sko, kan plantar fasciitt forsvinner like plutselig som det satt inn.

Plantar fasciitis

Plantar fasciitis oppstår når bandet av vev som forbinder hælen til tå og går langs bunnen av foten din blir betent. Normalt bandet av vev, eller plantarfascien, fungerer som en støtdemper for foten din for hvert skritt du tar. Når vevet blir over-stresset eller er under unormal belastning, vil vevet rive og svelle. Fedme, flat-footedness, kan visse typer trening som løping eller dans, lengre perioder eller stående eller gangtid, og utilbørlige sko føre til stress eller spenning.

En avslørende tegn på plantar fasciitis er en stikkende smerte i bue eller hælen. Det forekommer vanligvis i morgen med dine første skritt på dagen. Når foten gjør smidig opp, generelt avtar smertene. Men uten behandling eller oppmerksomhet, vil smertene bare vokse verre og kan føre til andre fot, kne, hofte eller ryggproblemer, til slutt å endre måten du går.

Dine Sko

Din sko spille en viktig rolle når det kommer til plantar fasciitt. Sandaler som flip-flops eller sandaler, høye hæler, eller noen andre sko uten bue støtte kan bidra til mye av spenningen på føttene, spesielt hvis brukes til enhver tid. For å redusere risikoen for plantar fasciitt, ​​slitasje sko med riktig bue støtte. Selv om de vanligvis pleier å være dyrere, vil de vare lenger og være mer tilgivende på føttene. De beste og mest komfortable sko for plantar fasciitis er enkle joggesko, selv om disse har en tendens til å miste sin støtte etter en tid og må skiftes ut.

Hvis du må bruke sko som er flate, eller du rett og slett ikke liker utseendet på buede sko, kan du kjøpe en over-the-counter bue innsats fra enhver matbutikk eller apotek. De vil som regel hjelpe avlaste spenningen og holde deg i stil.

Hva værforhold må være til stede for en tornado?

Hva værforhold må være til stede for en tornado?


Meteorologer og stormjegerne har lenge vært fascinert av tornadoer. Mens de er vanskelig å forutsi, kan fagfolk advare publikum når forholdene ligger til rette for dem å danne.

Opprinnelse

Tornadoer dannes i tordenvær langs en ustabil linje som skiller luft av forskjellige tettheter. Varm, fuktig luft før østover kalde fronter ofte skaper voldelige tornado-produserende stormer.

Storm Formation

Tørre linjer av varm, fuktig øst luft og varm, tørr luft presser fra vest kan skape tornadoer, i tillegg til oppover skrånende luft langs fjellkjeder og orkaner og tropiske stormer, ifølge National Severe Storms Laboratory.

Logistikk

En lav, horisontale spinnende effekt former som vind endre retninger, blir raskere og skape en oppadgående push. Meteorologene ser for denne aggressive rotasjon i systemer gjennom Doppler radar. Storm Prediction Center rapporterer at veldefinerte roterende stormer (super) produserer de dødeligste tornadoer.

Tegn

Se etter løv, papir og annet rusk flyr over bakken i en sirkulær bevegelse. Hvis luften er varm og det er stummende mørkt med truende vegger av skyer, tar sikkerhet og lytte for høyt, trainlike lyder. Hagl, lyn, regn og sterk vind er ofte til stede, men er ikke prediktorer, ifølge Storm Prediction Center.

Andre indikatorer

Hold et øye med trakter fra skyene og være klar over noen tornadoer er kamuflert av omfattende regn og lavtliggende skyer. En dråpe i barometertrykk forut tornadoer, som i seg selv inneholder slike ekstreme dråper som er vanskelig å måle.

Alternativer for Krykker

Alternativer for Krykker


Krykker er en type gåing og mobilitet hjelpemiddel for de som har sufferered en skade på sine ben eller føtter. Selv krykker er nyttige i å forbedre evnen til å gå, kan de også være ubehagelig å bruke som de krever mye overkroppen og armen styrke. Det finnes andre alternativer til krykker.

Kne Walker

Knee turgåere er designet for å hjelpe de med skader under kneet. De kjører på tre eller fire hjul med en polstret "kneet hvile" og ratt likner en høy trehjulssykkel. Kneet walker i hovedsak fungerer som et ben mens du bøyer og hvile kneet på "kneet hvile" og holde på ratt for støtte.

Spaserstokken

En spaserstokk er bare passende for de med svært små beinskader. Du må være i stand til å trykke litt ekstra til den skadde foten. Spaserstokk er der for ekstra vandre støtte. En spaserstokk kan også brukes for de med ryggskader.

Rullestol

Rullestoler kan brukes manuelt eller elektronisk. De har fire hjul og en sete. De er for de som har spesielt alvorlige skader eller for dem som ikke kan bruke begge beina. Rullestoler begrense tilgjengeligheten skjønt de er klumpete.

Håndfri krykke

Dette er et alternativ til den tradisjonelle krykke der du trenger armer og hender til å mobilisere deg. Håndfri krykke er designet for de med skader på den ene foten. De består av en enkelt stang med forskjellige stropper som er ment til å feste rundt beinet. Som brukeren, må du bøye kneet og hvile den på puten. Håndfri krykke har en gummi slitebane som tar vekten av beinet i stedet for foten din.

Steder for Troubled Barn nærheten Pontotoc, Mississippi

Steder for Troubled Barn nærheten Pontotoc, Mississippi


Urolige barn kan experiencedepression eller angst eller har symptomer på Attention Deficit Disorder. De kan også være lider av posttraumatisk stresslidelse som følge av naturkatastrofer som orkanen Katrina eller tornadoer. Psykiske helsetjenester i samarbeid med Medicaid, fosterhjem og juvenile rettferdighet arbeid for å gi vurderings- og behandlingsprogrammer for barn i nærheten Pontotoc, Mississippi.

Mississippi Department Of Mental Helse

Familier med urolige barn i Mississippi, inkludert Pontotoc område, kan få tilgang til psykisk helsevern gjennom Mississippi Department of Mental health.The byrået har også en ungdom selvmordsforebyggende program. Den nærmeste mental helse sentrum til Pontotoc er basert i Tupelo, Mississippi, som handler om en tjuefem minutters kjøretur. Dette anlegget kalles Region III Mental Health Center

The North Mississippi Medical Center

The North Mississippi Medical Center i Pontotoc, Mississippi ville være et godt sted å ta kontakt hvis du har en urolig barn. Spør dem om lokale psykiske ressurser som psykologiske vurderinger for barn og om eventuelle behandlingsprogrammer de kan ha for barn. De kan også efer deg til et bestemt barn psykiater eller psykolog som har spesialisert seg i å arbeide med barn.

Barnepsykiatere

Kontakt individuelle barnepsykiatere i nærheten Tupelo, Mississippi. Spør dem om du trenger en henvisning fra fastlegen din for å gjøre en avtale for dem å vurdere barnet ditt, og om din medisinske forsikringen dekker en vurdering og behandling for barnet ditt. En barnepsykiater vil være i stand til å finne ut om barnet ditt har en alvorlig psykisk helse lidelse eller lærevansker.

Mississippi barnas hjem Services

Mississippi barnehjemmet Services tilbyr omfattende og familie støttetjenester. Dette byrået tilbyr vurdering, hjelpe med å utvikle en krise / sikkerhetsplan, døgnet rundt kriseintervensjon, familieterapi, terapeutiske tjenester, foreldre utdanning og atferd ledelse assistanse. Det tjener barn opp til 18 år og familier kan henvise seg direkte. Denne organisasjonen er basert i Jackson, Mississippi, men kan også vite av tjenester i Pontotoc, Mississippi.

Hva er åsted for handlingen for betablokker narkotika?

Hva er åsted for handlingen for betablokker narkotika?


Beta blocker narkotika er vanlig å behandle hjertelidelser og andre forhold. Effekten disse stoffene har på pasienter er hovedsakelig på grunn av det faktum at de har mer enn ett område av handlingen i kroppen.

Bruksområder

Rxlist.com fastslår at betablokkere er effektivt anvendes i en rekke sykdommer, inkludert, men ikke begrenset til: hypertensjon, kongestiv hjertesvikt, angina, migrene hodepine, atrieflimmer, fibromyalgi, angst og hjertesvikt.

Hvordan fungerer de?

Disse stoffene blokkerer noradrenalin og adrenalin fra å binde seg til reseptorer. Det er tre forskjellige typer av reseptorer som er lokalisert i ulike deler av kroppen som betablokkere fokus.

Nettsteder av Handling

Betablokkere er tenkt å ha mer enn ett område av handling, først og fremst nyrene og hjertet. De har også vist seg å blokkere reseptorer i lungene, mage-tarmkanalen, lever, livmor, vaskulære glatte og skjelettmuskulaturen, samt i fettcellene.

Nyrer

Ifølge science.jrank.org, blir betablokkere vitenskapelig bevist å redusere nyrene 'fremstilling av renin, et enzym som er essensielt for produksjonen av et hormon vist seg å øke blodtrykket.

Arteriene

Arteriene blir avslappet av betablokkere. De begrenser effekten av trening på hjertet ved å la blodet til å flyte lettere og raskere, noe som resulterer i mindre arbeid for hjertet.

Hvordan Cut en Spot i en skosåle for en Nike Sensor

Nike sensoren fungerer sammen med Apples iPod og iPhone til å spore hvor langt du gikk eller løp, total tid brukt, forbrente kalorier og tempo. Nike lager sko som inkluderer en kupé designet for å imøtekomme sensoren i sålen. Hvis du ikke vil kjøpe et nytt par sko bare for det formål å trene, kan du klippe et sted for sensoren. For å unngå å kutte i skoen, kan du også kjøpe eller lage en Nike sensor posen.

Hvordan Cut en Spot i en skosåle for en Nike Sensor

Kutt Hole

Trekk opp skuminnlegg, eller pute inne i skoen. Du trenger ikke å dra opp hele innsatsen, bare første halvdel for å gi plass for å få tilgang sålen.

•  Plasser Nike sensoren på sålen på skoen.

Trace omrisset av sensoren med en penn eller blyant. Deretter fjerner sensoren.

Resultat omrisset opprettet med verktøyet kniv til en dybde på ca en centimeter.

Sett tuppen av kniven under scoret delen for å løsne den, og ta den helt fra skoen. Legg stoffet et sted der du kan hente den senere når du bestemmer deg for å ta sensoren ut.

Plasser Nike sensoren i utskjæringen, og skyve tilbake nedover skuminnlegg.

Lag Pouch

Plasser Nike sensor i hjørnet av en liten og klar, plastpose.

8. Skjær posen i en firkant rundt sensoren med en saks. Tillat plassen å være to cm bredere og høyere enn sensoren.

Pakk plast cutout pent rundt sensoren, deretter tape toppen og på siden av det stengt med klar plast tape.

Skjær hver av de fire spissene på cutout diagonalt å lage et hull å sette inn skolisser.

på kryss og tvers i slutten av skolissene gjennom hullene for å feste den til skoen.

Triks for å holde Sko fra rubbing Blisters

Triks for å holde Sko fra rubbing Blisters


Blemmer dannes når varme, fuktighet og friksjon fra sko og sokker rubbing hud forårsake væske til å bygge opp mellom hudens lag. Blemmer kan være en mindre irritasjon eller så smertefullt at du har en hard tid på å gå. Du kan forhindre gnagsår ved å holde føttene kjølig og tørt, iført velsittende sko som er brutt i, og hviler føttene når du føler en verkebyll forming. Når du har en blemme, trenger du å vite noen triks for å holde skoene fra å gni dem.

Fottøy

Slitasje fleksible sko med polstrede innleggssåler og mye støtte. Slitasje tynne, syntetiske sokker med forsterket hæl og tær som holder seg på plass og ikke glir på føttene. Unngå bomull sokker, som beholder væske og bli heftende når de blir våte. Sørg for at du har plass til å vifte med tærne, og at det er ingen sømmer i sko og sokker for å forårsake friksjon.

Blister behandling produkter

Plasser bandasjer, pads eller gasbind blemmer og steder som har en tendens til å gni mot sko. Mange selskaper, deriblant Dr. Scholl-tallet, gjør en linje av produkter utviklet for å forhindre gnagsår og for å holde skoene fra å gni blemmer som allerede har dannet. Dr. Scholls Blister Treatment er en tynn, sterilisert, fleksibel, vanntett pute brukes til å dekke blemmer og holde skoene fra å gni. Moleskin er padding med selvklebende lim som brukes til å dekke blemmer og hindre friksjon. Dr. Scholls Molefoam Padding har et lag med bomull og en av skum med selvklebende lim for å holde den på plass, og det kan bli kuttet til alle størrelser.

Emergency triks

Hvis du har utviklet en smertefull blemme under en fottur og du ikke har blemme behandling produkter tilgjengelig, må du kanskje ty til tiltak du ellers ikke ville ta. Lage et lite snitt i skoen på trykkpunktet for å avlaste noe av friksjon. Gni vaselin på foten, bruke babyolje eller strø på litt talkum. Dekk blister med en bandasje, stykke duct tape eller et stykke gjennomsiktig tape.

Sår Calf muskler forårsaket av sko

Dårlig tilpasset eller skyhøye sko kan føre til en rekke utilsiktede konsekvenser i tillegg til noen ekstra blemmer. For en, kan disse typer sko forårsake kalv smerter og kramper som gjør det vanskelig å gå og utføre andre daglige aktiviteter. Hvis du er et offer for kalv smerter forårsaket av skoen problemer, er det korrigerende tiltak for å identifisere den eksakte årsaken til foten smerte og identifisere mer komfortable sko å kjøpe i fremtiden.

Anatomy

Din kalv regionen består av to muskelgrupper: gastrocnemius og soleus. Gastrocnemius musklene er funnet på baksiden av kneet og feste til akillessenen. Soleus muskler linje området under gastrocnemius muskler og begynne på kne, strekker seg helt ned til akillessenen.

Årsaker

Når folk har på seg veldig høye hæler, de er løftet høyere på tå hev. Dette kontrakter gastrocnemius muskelen og legger ekstra press på ballen av foten din. Over tid, dette presset og sammentrekning bygger, forårsaker kalven til å føle seg sår når du tar en sko av. Fordi kalven har fått i oppdrag for varigheten en person bærer en høyhælte sko, kan handlinger som strekker kalven bidra til å gi noen lettelse fra symptomer.

Strekker å hindre Calf Pain

Strekk kalv muskler ved å bøye ned for å ta på tærne eller ved å nå for dine bøyd tærne mens du sitter på bakken. I tillegg til stretching, kan noen mennesker velger å bære natt splinter, som bidrar til å strekke leggen over natten.

Shoe Anbefalinger

Som en generell regel, jo høyere sko, jo mer kalv sammentrekning og sårhet vil du oppleve senere. EverydayHealth.com anbefaler iført en sko som ikke er høyere enn en tomme til en tomme og en halv av bakken for å unngå såre muskler. Hvis skoene er to inches eller høyere, begrense bruk dem til kortere mengder tid - ikke en full arbeidsdag.

Rotere Sko

I tillegg til seg altfor høye hæler, kan kalvene bli sår fra den repeterende bevegelser av seg en sko for mye på en gang. Hvis du bruker samme par sko og er på føttene i flere dager på rad, er det sannsynlig at du vil oppleve mer kalv smerte enn om du vekslet sko slitt på daglig eller to ganger daglig basis. Av denne grunn, sørg for å utnytte ulike sko og stiler for å hindre ytterligere kalv smerte og sårhet.

Gode ​​sko for barn

Gode ​​sko for barn


Et barns fot helse er i stor grad knyttet til den type sko han har på seg. Barns føtter er fortsatt vekst og utvikling. Sko som binder føttene, la lite rom for fleksibilitet eller gi for mye støtte tillater ikke for riktig utvikling av foten bein og muskler. De beste barnesko tett etterligne den nakne foten.

Myk og fleksibel

Sko som er utstyrt med myke og fleksible såler gi beskyttelse uten å risikere utvikling av sterke foten muskler og balanse. En myk og fleksibel såle kan barna føle seg som om de går barbeint. Soft Star Sko har pjokk og ungdoms størrelser tilgjengelig i sandaler, sko, støvler og mokasiner. Robeez bærer myke såler tilgjengelig i spedbarn og småbarn størrelser. Lapsaky, en organisk og naturlig linje, bærer pjokk og ungdoms størrelser i myk såle snø støvler. Velge en myk såle sko er viktig for stabiliteten, muskelstyrke og beinutvikling.

Sklisikker

Sikkerhet er en nummer-en bekymring for mange foreldre å kjøpe sko for barnet sitt. Sko som har sklisikre såler er viktig, spesielt når et barn deltar i en innendørs idrett. Suede, ku skinn og tynn gummi er alle gode materialer for sklisikre sko. Saucony og Asics er to joggesko som tilbyr sklisikre gummisåler som fremdeles er fleksibel. Pedipeds er laget av høy kvalitet ku skinn, noe som gir skoen trekkraft uten stivhet. New Balance 630 er en podiatrist-godkjent sneaker med en gummisåle for løping og daglig slitasje. Pedipeds er egnet for seg ute så vel som inne, men de har ikke nok støtte for å delta i idrett.

Pustende materialer

Barns føtter svette, spesielt når barn er aktive. Pustende og naturlige materialer er best for komfort av barnets fot. Keen lager sko av alle slag for spedbarn, småbarn og ungdom. Alle Keen sko, sandaler og støvler er laget av pustende materialer som mesh, naturlig lerret og naturgummi.

Bred og romslig

Barns føtter er ikke fullt utviklet, og småbarn og små barn har ofte brede føtter. Av denne grunn, og slik at barnas tær har plass til å vrikke og strekke seg, bør gode barnesko være dypt og bredt i tå-området. Dette sikrer at barnas føtter vil utvikle riktig og være fri for bunions og hard hud. Sko som Acorn mokasiner, Pedipeds og Keen Maybell sko er bredere i tåen for mer slingringsmonn. Barn som kan bevege tærne pleier også å ha bedre balanse og mobilitet.

Sko som er bra for ryggen din

Sko som er bra for ryggen din


Hvis skoene du ikke tilbyr skikkelig støtte til kroppen din, vil du merke smerter i leddene og ryggen. Sko påvirker holdning, som kan sette stress på kroppen og dermed forlate deg i smerte. Mens støttende orthotic sko kan gi komfort og stabilitet til kroppen din, kan du ikke finne dem stilig nok for daglig bruk. Som et alternativ, se etter sko med visse egenskaper som gir lindring for ryggen og leddene mens utfyller din garderobe.

Demping

Føttene er naturlig utviklet for å absorbere støt ved å bevege seg i en hæl-tå bevegelse. Hvis føttene har høye buer eller ikke er veldig fleksibel, kan det naturlige bevegelser hindres. Ifølge BigBackPain.com, typen av skoen mest egnet for deg er en med ekstra demping. Hvis du går mye på hardt underlag, kan ekstra demping være avgjørende.
Du kan ha hverdags tennissko som passer godt, men ikke gir nok pute. I dette tilfellet, legger gel eller memory foam inserts til skoene som støtdempere. Athletic sko er ideelle for å redusere ryggsmerter, men forskjellige stiler har varierende grad av demping. Når shopping, kan du finne det paret som er best for deg ved å prøve på og vandre rundt i en rekke stilarter. Hvis du fremdeles er usikker, kan det være lurt å konsultere en podiatrist.

Support

Når du shopper for en komfortabel og solid sko, er det viktig å finne en som tilbyr bue og hæl støtte. En type gang som forårsaker ryggsmerter kalles underpronation. Underpronation oppstår når foten flater buen og ruller ankelen utover, forårsaker smerter i hælen og bue muskler, i tillegg til kneet eller ryggsmerter. Finne en sko med en bue støtte bidrar til å stabil buen mens du går. Det hjelper også å holde hælen på plass for å redusere overflødig bevegelse av foten. Når du shopper for sko, se etter de som har "stabilitet" eller "bevegelseskontroll" for å holde foten bein riktig justert.

Shape

Enten du bruke flate sko som flip-flops eller høyhælte sko, kan du oppleve ryggsmerter. Delvis er dette fordi begge typer sko kan være feil form for dine føtter. Formen på skoen du velger bør bidra til å redusere unaturlig foten bevegelse mens du er i bevegelse. Ifølge Mayo Clinic, er det tre grunnleggende sko former - buet, semi-buet og rett. For de som har en svak bue, den mest passende type såle er en semi-buet stil, som vugger foten og gir bue stabilitet. Hvis du ikke har noen bue eller flate føtter, velg en såle som er rett å gi stabilitet til din bue muskel. Til slutt, for de som har en høy bue, foreslår Mayo Clinic en buet såle med demping å absorbere støt.

Materialer for Making Ortopediske sko

Materialer for Making Ortopediske sko


Ortopediske sko er et avgjørende element i helsevesenet rutine for diabetikere, men kirurger, Fotpleie og fysioterapeuter bruker dem også til å behandle andre fots forhold eller ganglag uregelmessigheter. Konstruert for bedre støtte og passform, ortopediske sko og orthotic inserts må være laget av materialer som er fleksibel og holdbar, og legge til rette for et tilpasset montering.

Funksjon

Materialene for å lage ortopediske sko gir bedre veigrep og balanse mens du står og går. De har sikker passform og nedleggelse, og tilbyr fleksibilitet og pusteegenskaper for foten og tå. Ekstra støtte er den viktigste funksjonen til ortopediske sko, og tettheten av materialer er ofte inkludert i produktinformasjonen fordi dybdemåling skiller ortopediske sko fra sko som ikke er rettet mot noen spesielle helsemessige bekymringer.

Typer

Produksjon av ortopediske sko krever flere materialer, som skiller seg fra den ene skoen til neste basert på pasientens behov. Ortopediske sko er vanligvis laget av lær eller en lignende kvalitet materiale med en gummisåle og blonder eller borrelås. Sålene av ortopediske sko eller orthotic innsatser er vanligvis laget av en viss type skum, såsom polyuretan eller etylen-vinyl-acetat (EVA) skum, også kjent som skumgummi. Andre materialer kan inkludere plaster for støping av en modell av foten til tilpasset passe skoen, sement eller andre lim for å fikse såler og innleggssåler til skoen, smøremidler og rengjøringsmidler.

Fordeler

Materialer i ortopediske sko og orthotics gi ekstra beskyttelse for foten, for å unngå skader og ubehag forårsaket av fremmedlegemer eller en dårlig montering sko. Materialer som skum gi fast støtte for foten, sammen med ekstra polstring og fleksibilitet.

Potensiell

De fleste materialer for å lage ortopediske sko gir mulighet for tilpasset montering. Noen krever hjem montering, montering eller justering. I andre tilfeller gjør en orthotic spesialist eller annet helsepersonell montering og montering. Tilpasset montering kan være for innersålen bare eller for hele skoen. Custom fots seng og enkeltmanns former gi pasientene et bredere base for ekstra balanse eller et korrigerende holdning.

Betraktninger

Laminat, et begrep som ofte brukes for å beskrive materialer for å lage ortopediske sko og orthotic inserts, er faktisk ikke et materiale, men i stedet beskriver prosessen med lagdeling flere forskjellige materialer for å produsere en innersåle. Laminat sålene er laget av en kombinasjon av materialer i et forsøk på å kapitalisere på styrkene og redusere svakhetene til hver, ifølge Acor Orthopaedic.

Sko for Behandling av plantar fasciitis

Sko for Behandling av plantar fasciitis


Plantar fasciitis er en smertefull fot skade som krever behandlinger som iført vernesko. Denne skaden er mest vanlig blant løpere. Velg hvilken type sko som vil beskytte hælen mot ytterligere skade.

Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en skade som involverer betennelse og irritasjon av plantarfascien, bindevevet som går langs bunnen av foten. Dårlig tilpasset sko kan føre til ekstra stress til konseptet slik som de som mangler demping i hælen og forfoten.

Sko

Når det gjelder å velge sko for behandling av plantar fasciitt, ​​se etter et par som passer deg godt og de som gir tilstrekkelig mengde strukturell støtte rundt buen og midten av foten. Det er mange sko tilgjengelig laget spesielt laget for plantar fasciitt. Disse skoene har en metode utviklet i eget å helbrede og bekjempe utbruddet av plantar fasciitt.

Shoe Push-up Test

Ifølge Dr. Stephen Pribut, en podiatric medisinsk behandling spesialist, kan du gjøre skoen push up test for å finne ut om dine sko svinger der det skal være - på ballen av foten.

Hold hælen på skoen oppreist i den ene hånden og trykk opp under sin forfoten. Skoen skal bøyes på ballen av skoen. Hvis skoen bøyer for langt tilbake på foten, er det feil, og bør byttes ut. Se Resources en for bilde.

Orthotic Innleggsåler

I tillegg til plantar fasciitis sko, orthotic innleggssåler tilbyr også en effektiv behandling av plantar fasciitis hæl smerter og ubehag. Sett disse inn i noen par sko for lindring fra hæl smerter.

Betraktninger

Mange Fotpleie enten lage eller gi informasjon om kjøp sko spesielt laget for plantar fasciitis pasienter. Disse skoene bekjempe virkningene av plantar fasciitt grunn av design som har en stabiliserende orthotic fots seng som tjener til å omstille føttene til en nøytral posisjon.

Hvordan fikse sko for Hammer Toes

Hammer tå er en misdannelse av andre, tredje eller fjerde tå der tå bøyer i midten av noe ligne en hammer. Denne tilstanden kan være smertefullt og ødeleggende hvis den forblir ubehandlet, men gjør noen endringer i dine sko kan bidra til å løse problemet hvis du tar det tidlig. I tillegg til følgende forslag, bør du også snakke med legen din for å utelukke andre problemer.

Bruksanvisning

Healing Hammer Toe

•  Undersøk dine sko. Er de smale og spisse nær tærne? Hvis så, kan dette være den skyldige, siden trange sko kan tvinge foten din inn i en unaturlig stilling og forårsake tærne å bøye og gni. Du må kanskje kjøpe nye sko som er en halv tomme lenger enn den lengste tå for å imøtekomme din skade. Sørg for at du skal prøve sko i butikken for å sikre komfort og passform.

Prøv å strekke noen av de aktuelle sko med en sko horn eller annen utvidelse enhet for å skape en bredere "tå boksen" på toppen. Du kan også besøke en skomaker plassering hvis din hjemme-innsats ikke gir gode resultater. Du ønsker å sørge for at føttene kan hvile komfortabelt i dine sko, og at tærne er lang og løs, snarere enn tett og sammenkrøllet opp, noe som kan resultere i hammer tær.

Til slutt, sandaler, joggesko og lav hæl eller flate sko så mye som mulig. Disse plasserer foten i en bedre posisjon, og kan bidra til å forhindre fremtidige hammer tær fra forming. Snakk med en podiatrist om andre alternativer hvis det er nødvendig.