Digidexo.com

autoimmune blæreforstyrrelser

Hva kan Genetisk testing avslører om autoimmun sykdom?

Hva kan Genetisk testing avslører om autoimmun sykdom?


Autoimmune sykdommer påvirke så mye som 3 til 5 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge MedscapeCME. De skyldes nedsatt immunforsvar funksjoner som feilaktig angriper kroppens egne celler og vev. Genetisk testing forskning kan avsløre hvilke gener og kjemiske trasé skape autoimmune tilstander. Ved å gjøre det, kan nye behandlingsmetoder bli avdekket.

Autoimmune tilstander

Multippel sklerose, leddgikt, type 1 diabetes og lupus er alle klassifisert som autoimmune sykdomstilstander. Og mens de kan dele noen likheter i form av kroppslige systemer som er involvert, kroppens immunsystem funksjoner spille en sentral rolle i deres utvikling, ifølge MedscapeCME. Sykdoms forskere ser til å forstå genetikk som ligger til grunn autoimmune tilstander, som en gang var tenkt å være genspesifikke opprinnelse. Ifølge Nature, kan pågående forskningsstudier avdekke spesifikke genetiske mekanismer som gir opphav til flere ulike autoimmune tilstander.

Immunsystem funksjoner

Den immunsystem opererer på et cellulært nivå gjennom tilstedeværelse av T-celler i hele kroppen. T-celler er designet for å oppdage potensielle trusler eller bakterier og eliminere dem før de sprer seg, ifølge MedGadget. Et annet sett av celler - regulatoriske T-celler - overvåker de andre T-celler for å sikre at de ikke angriper kroppens egne celler og vev. Autoimmune sykdommer utvikle seg når kroppens regulatoriske T-celler er i stand til å overvåke T-celleaktiviteter. Fordi de fleste cellene i kroppen har sitt eget sett av DNA-materiale, er genetisk testing i stand til å undersøke hvordan T-celler og regulatoriske T-celle gener oppfører seg i tilfeller der en autoimmun tilstand er til stede.

Master Genes

Genetisk testing studier utført i 2007 av Whitehead Institute og Dana-Farber Cancer Institute avdekket et annet sett av gener som regulerer T-cellefunksjoner. Kjent som master genet regulatorer, de foxp3 genene regulerer alle T celle aktiviteter og synes å spille en rolle i produksjon T-celler, ifølge MedGadget. Et sammenbrudd i foxp3 genet resulterer i celleskader forårsaket av tøylesløs T-celler angriper kroppens egne celler og vev. Pågående forskning håper å utvikle metoder for å manipulere foxp3 cellefunksjoner. Ved å gjøre det, kan utviklingen av nye behandlinger utviklet for å kurere autoimmune sykdommer være mulig.

Gene Targets

Genetisk testing gjøres av Dana-Carver Cancer Institute satt ut for å finne hvilke gener innenfor DNA-materiale ble påvirket av foxp3 aktiviteter, ifølge MedGadget. I alt 30 gener som syntes å være regulert av foxp3 mester genet. En av disse gener, kalt Ptpn22, er kjent for sin rolle i type 1 diabetes, lupus og reumatoid artritt. Disse resultatene viser hvordan relaterte gener kan gi opphav til autoimmune sykdommer generelt, snarere enn genspesifikke opprinnelse for hver sykdom. Ved å identifisere eksisterende relasjoner mellom gener og hvordan immunsystemet fungerer, forskere håper å en dag kontroll hvordan immunsystemet reagerer ved behandling av autoimmune tilstander.

Patogene Pathways

Oppdagelsen av gente opprinnelse for autoimmunitet generelt kan forklare saker der enkeltpersoner utvikle flere sykdommer på en gang, ifølge Nature anmeldelser. I praksis forskere er i stand til å klynge tilsynelatende ubeslektede forhold inn i familier basert på den type av genet som utløser dem. Sykdommer funnet å være utsatt for visse genetiske makeups igjen kan avdekke bestemte kjemiske veier som er ansvarlige for genet utvikling og nyrefunksjon. I tracing disse banene fra genvariasjoner videre gjennom til de mekanismene som produserer sykdomstilstander, kan forskerne utvikle en type krets kart som spår hvor, hvorfor og hvordan en immunrespons oppstår.

Lupus autoimmun sykdom

Lupus autoimmun sykdom


Lupus autoimmune sykdom er en alvorlig sykdom kjennetegnet ved kronisk inflammasjon og degenerering av vev og organer. Denne sykdommen har krevd mange liv. Kroppens immunsystem begynner å angripe seg selv, forårsaker hud og leddproblemer og hindrer riktig funksjon av nyrer, hjerte, lunger og blodceller. Mens lupus pleide å være en strengt terminal sykdom, er fremgangsmåter for behandling forbedret i den senere tid. Mange pasienter med lupus har nå potensialet for ledende kvalitet liv.

Symptomer

Hvert tilfelle av lupus er forskjellig, og symptomene er varierte og kan være permanent eller midlertidig. Flares er vanlig for lupus pasienter; flares er plutselige episoder av intense symptomer som gradvis blir bedre eller opphører etter en kort periode. Symptomene avhenger av hvilken del av kroppen er berørt, men det er noen standard tegn å se etter. Tretthet, vekt svingninger, hukommelsestap, brystsmerter, leddsmerter og feber er alle symptomer. Malar utslett er en viktig indikator i tillegg. Dette er en sommerfugl-formet utslett som vises på forsiden. Andre hudsykdommer som lesjoner og munnsår som utvikler etter eksponering til solen er også symptomer. En annen tegn på lupus er når dine fingre og tær blir hvite eller blå i situasjoner med høyt stress. Mange av disse symptomene gjelder for en rekke andre mindre alvorlige forhold, så ikke bli skremt til en riktig diagnose har blitt gjort.

Systemisk lupus erythematosus

Det er faktisk fire forskjellige typer lupus. Systemisk lupus erythematosus (SLE) er den mest vanlige form. Når du hører lupus nevnt, er dette vanligvis sykdommen de fleste omtaler. SLE påvirker alle deler av kroppen. Hud og leddproblemer forekommer ofte. Indre skader vanligvis påvirker nyrene og blodet.

Andre typer Lupus

Diskoid lupus erythematose (DLE) er en annen form av sykdommen, og refererer seg strengt til hudproblemer. Pasienter med DLE har ofte en Malar utslett på deres ansikter og sår på deres skalp. Drug-induced lupus erythematosus er en mindre vanlig form av sykdommen som rammer folk som har tatt visse medisiner. Symptomer generelt avstå etter at en person slutter å ta uansett medisin var årsak til problemet. Den siste form av sykdommen er neonatal lupus, som påvirker nyfødte. Den infiserte spedbarn kan ha en alvorlig utslett for de første månedene etter fødselen.

Mulige årsaker

Lupus er mest vanlig blant kvinner og svarte. Medisinske fagfolk har ennå ikke etablert årsaken til lupus, men spekulasjoner tyder på at genetikk og miljø er de viktigste faktorene. Eksponering for sollys og enkelte legemidler kan føre til utvikling av lupus, så følger nøye med på disse faktorene for å minimere risikoen.

Forebygging Flares hvis Infected

Flares med intense symptomer kan oppstå fra tid til annen. Medisiner for lupus vanligvis bidra til å administrere fakler, men visse faktorer kan utløse en episode hvis du ikke er forsiktig. Unngå soleksponering. Ultrafiolett lys utløser ofte flares. Bruk solkrem og verneklær. Sørg for å feste med medisiner diett i tillegg. Forstyrre din medisinering tidsplan kan føre til episoder, så vær nøye med å følge behandlingen plan til alle tider.

Hvordan behandle autoimmune lidelser med Yoga

Behandle autoimmune sykdommer med yoga er et godt alternativ behandling. De fleste lidelser og sykdommer er delvis på grunn av dårlige vaner og manglende kunnskap, som yoga kan bidra til å reversere. Bruke en yoga stil av levende til livet ditt kan forbedre enhver tilstand. Å behandle autoimmune sykdommer, ikke stoppe de prosedyrer og metoder foreskrevet av legen din, men kompliment dem med yoga praksis.

Hvordan behandle autoimmune lidelser med Yoga

Ved hjelp av Yoga for autoimmune sykdommer

•  Spis en sunn, yoga godkjent kosthold, som er rik på antioksidanter ved å spise matvarer som grønnsaker og frukt. Innlemme sunne korn, magert kjøtt og magre meieriprodukter. En del av å bruke yoga som en livsstil er å spise et kosthold som er sunt for hele kroppen.

Få trening gjennom yoga. Praktisere yoga bevegelser regelmessig. På grunn av den type og stil på trening i denne praksisen, vil du forbedre din generelle kondisjon uten å belaste resten av kroppen din. Yoga bevegelser forbedre den generelle fitness inkludert muskel toning og fleksibilitet.

Gjør yoga for å hjelpe med meditasjon og skape positive tanker og utfall. Yoga kan også brukes til å bidra til å forbedre smerte nivåer ved å forbedre tankeprosess og avslappende kroppen generelt. Yoga, kombinert med meditasjon, kan hjelpe deg å se bedre resultater i noen lege foreskrevet behandling for autoimmun lidelse.

Utnytte yoga som en måte å håndtere bivirkninger fra autoimmun lidelse du står overfor. Trøtthet, muskelsmerter, irritabilitet, depresjon og humørforstyrrelser kan behandles med yoga.

Ansett hjelp av en profesjonell yoga instruktør. De kan finne den autoimmun lidelse du har, og deretter skreddersy en yoga diett for å forbedre tilstanden. Profesjonelle alternativ behandling utøvere kan også anbefale andre gratis medisin behandlinger for å forbedre den generelle helsen.

Hint

 • Følg alltid legens råd og bruke yoga som en gratis behandling.

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Lær om autoimmune sykdommer som revmatoid artritt, slitasjegikt, lupus, fibromyalgi og andre påvirker mer enn førti millioner mennesker.

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Immunsystemet i kroppen produserer antistoffer for å bekjempe eventuelle infeksjoner om det er bakterier, sopp, eller kreft. Enhver mikroorganisme som invaderer kroppen vår holdes i sjakk, og det er ødelagt av immunsystemet i kroppen vår. Enhver inntrenging av en mikroorganisme varsler immunsystemet og det produserer antistoffer mot den bestemte mikroorganisme for å ødelegge det som kan føre til en rekke autoimmune sykdommer.

Det finnes ulike typer immunsystemproblemer som skal noteres og kan deles inn i kategorier. En kategori av problemene er de immunsviktlidelser. Det kan være primær eller ervervet. En annen kategori av immunsystemet lidelser er de autoimmune sykdommer hvor immunsystemet angriper sine egne celler. Resultater av slike angrep kan føre til autoimmune sykdommer såsom reumatoid artritt, osteoartritt, lupus, fibromyalgi for å nevne noen.

Artrose, noen ganger kalt degenerative leddsykdom, noe som resulterer når demping brusk i leddene bryte ned, forårsaker smerte og stivhet. Det er den vanligste typen leddgikt, vanligvis påvirker folk etter alder av førti-five.Rheumatoid leddgikt, er en autoimmun sykdom som inflames slimhinnen i leddene. Revmatoid artritt er et av de mest alvorlige og invalidiserende typer arthritis.Fibromyalgia, er en kronisk smertelidelse som forårsaker tretthet, søvnforstyrrelser, og utbredte smerter i muskler og sener, spesielt i nakke, rygg, skuldre og hofter. Det påvirker hovedsakelig women.Gout, er en smertefull tilstand som kan angripe både små og store ledd, oftest begynner i begynnelsen i stortåen. Urinsyregikt rammer hovedsakelig menn og postmenopausale women.Lupus, er en alvorlig autoimmun lidelse som kan inflame og skade ledd og annet bindevev i hele kroppen. Det påvirker hovedsakelig women.Juvenile leddgikt refererer til alle typer leddgikt som rammer barn. Revmatoid artritt er den vanligste typen av juvenile leddgikt sammen med andre former for lupus og Bekhterevs sykdom, påvirker barn under seventeen.Other typer autoimmune lidelser omfatter infeksjoner i ledd (infeksiøs artritt), fusing av ryggraden (Bekhterevs sykdom ) eller en herding av huden og indre organer (sklerodermi).

Forskere er usikre på hva som forårsaker de fleste typer autoimmune sykdommer. Imidlertid er det noen kjente risikofaktorer.

Hint

 • Kosttilskudd som inneholder vitamin C og vitamin E, mineraler som sink, jern og selen kan tas for å forbedre immunforsvaret og unngå eller å styre autoimmune lidelser. Matvarer som er rike på vitamin C er sitrusfrukter, grønn paprika, meloner og brokkoli. Helkornprodukter og vegetabilske oljer er rike på vitamin E. Kjøtt, tørkede bønner og tofu har rik Iron innhold. Fisk, korn og nøtter har rik selen innhold.
 • Dobbelt så mange kvinner som menn får autoimmune sykdommer.
 • Noen typer leddgikt, inkludert svakhet i ledd eller bein, kan være arvelig.
 • Sport eller arbeidsaktiviteter kan slites bort brusk i leddene

Hvordan behandle autoimmune sykdommer Naturligvis

Hvis du har en autoimmun lidelse, der immunforsvaret produserer antistoffer mot ditt eget vev, kan det være vanskelig å håndtere. Autoimmune lidelser er den tredje største sykdomsgruppen i Amerika; Men det er ingen kjente medisinske rettsmidler for det. Til tross for dette, er det flere naturlige måter å hjelpe deg å bekjempe sykdommen og å arbeide mot å holde seg frisk.

Hvordan behandle autoimmune sykdommer Naturligvis

Finne ut hvor til Start

•  Finne ut din lidelse. Den beste måten å begynne å jobbe mot en naturlig behandling er å vite hva den eksakte autoimmune problemet er. Dette betyr å finne hvilke symptomer du er plaget av det mest og hvordan det påvirker deg.

Forskning. Selv med de foreslåtte naturlige kosttilskudd som du kan bruke til å bekjempe en autoimmun lidelse, er det alltid best å gjøre din egen forskning og finne det du tror vil være gyldig. Fordelen med naturlige kosttilskudd er at det ikke blir noen bivirkninger; derimot, kan finne den rette behandling første gang du spare penger, forverring og tid.

•  Finn mer enn én type av supplement. Den mest åpenbare type forskning du vil ønske å gjøre er å finne de urtemedisiner som kan hjelpe deg å kjempe deg autoimmun lidelse. Men de fleste sier at implementering av en treningsøkt program, for eksempel yoga eller tai chi, kan også hjelpe deg å få indre styrke.

Tøm ut systemet

Start med en detox. Uansett hva du har funnet med dine symptomer, er det alltid best å starte ved å starte friskt. En detox er en enkel måte å hjelpe kroppen din til å tømme ut og starte på nytt. Det er flere måter å gjøre dette. Noen av de enkleste er å drikke et glass Epson Salt eller faste på én type mat for et par dager.

Bruk urter for å hjelpe avrusning prosessen. Ett av alternativene du kan bruke er en gammel middel for å tømme ut systemet. Dette er bestemt for dem som står overfor autoimmune sykdommer. Kombinere sarsparilla og ryllik kan brukes spesifikt til å avgifte blodet. Spis litt av disse hver dag for å begynne å tømme ut systemet og føle deg bedre.

Kjenn dine alternativer. Du vil ønske å fortsette å tømme ut systemet med naturmidler og for å finne ut hva som fungerer best for deg. Se inn urter som Bosweilla, Djevelens Claw, ingefær og gurkemeie, ved enten å ta seg tid til å spise dem hver dag eller ved å legge dem inn i dine måltider. Hvis du har muskelstivhet, kan du også prøve yucca som et naturlig middel.

Hint

 • Sett av tid til å gå sin gang. Det vil ta tid for de naturlige rettsmidler og alternativer for å begynne å jobbe effektivt for deg. Å være tålmodig og kontinuerlig med rettsmidler vil hjelpe deg å til slutt fjerne autoimmun lidelse.
 • Ikke vær redd for å eksperimentere. Selv om du vet hva symptomene er og hva de potensielle rettsmidler er, se inn å finne flere alternativer, og å engasjere seg med hva andre har gjort. Dette vil hjelpe deg til å helbrede.

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer


En autoimmun sykdom er når immunsystemet angriper friskt vev i legemet. Det er over 80 forskjellige typer autoimmune sykdommer. Autoimmun hemolytisk anemi er når hvite blodlegemer frakk og angripe røde blodceller. Denne lidelsen kan oppstå i alle aldre, og det kan skje plutselig eller over tid. Les videre for å lære om hvordan du kan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer.

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere røde blodceller autoimmune sykdommer

•  Bestem hva slags autoimmun hemolytisk anemi du har. Varm antistoff hemolytisk anemi er når hvite blodceller angriper de røde blodceller ved en temperatur som er lik eller større enn kroppstemperaturen. Cold antistoff hemolytisk anemi er når hvite blodceller angriper de røde blodcellene under subnormal kroppstemperatur. Sjekk temperaturen for å finne ut om du har feber eller hvis kroppstemperaturen er lavere enn 98,6 grader Fahrenheit.

Legg merke til din øyenfarge. Hvis det hvite i øynene dine er gulaktig i fargen, kan du ha mild gulsott. Mild gulsott utvikler seg som et resultat av ødeleggelse av røde blodceller.

Overvåk mageområdet for noen smerter eller ubehag. Når røde blodceller blir ødelagt, er det vanlig for milten for å forstørre.

Gauge din generelle helse på daglig basis. Er du energisk eller trøtt? Er du balansert eller svimmel? Tretthet, svimmelhet og en generell syk følelse er noen andre vanlige symptomer for røde blodceller autoimmun lidelse.

Hint

 • Hvis helsen ikke blir bedre i løpet av noen dager, bør du oppsøke lege.
 • Den Senkning (SR) og C-reaktivt protein (CRP) tester kan bidra til å diagnostisere en autoimmun lidelse.
 • Ikke overse din tilstand, fordi når autoimmun sykdom påvirker blodet, kan det hende du trenger blodoverføring.

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer inkluderer forhold som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom. Dessverre, det er ikke en kur for slike forhold. Videre lider må justere deres livsstil og lære å håndtere muskelsmerter og tretthet. Selv om autoimmune sykdommer tilfeldig påvirke folk har leger fant frem stress som en utløser. Derfor er stress reduksjon din beste forsvaret mot en autoimmun sykdom.

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

•  Lær hvordan du kan si "nei". Noen ganger bringer vi unødvendig stress på oss selv. Hvis du ønsker å eliminere stress, så må du lære å si "nei", og feste med avgjørelsen din. Snarere enn å tilfredsstille alle, og overvelde deg selv, bør du begrense forpliktelser.

Lag en to-do-liste. Hvis du har for mye på tallerkenen din, og du vet ikke hvordan de skal håndtere alt, lage en daglig liste.

Adopter en en-dags-at-a-time holdning. Dreven bekymrings kan skape stress og bidra til autoimmune sykdommer. I stedet for å fokusere på morgendagens problemer og gårsdagens feil, leve for hver dag.

Deleger dine plikter til andre mennesker. Du trenger ikke å være en superkvinne eller mann. Enten det er hjemme, på skolen eller arbeid, be om hjelp og ikke vær redd for å re-tildele oppgavene dine.

Godta ting du ikke kan kontrollere. Det gir ikke mening å sitte og sutre om ting du ikke kan endre eller kontroll. Det er greit å føle seg trist eller skuffelse. Snarere enn å klage eller stønn, gå videre med livet ditt.

Sett av tid til å slappe av. Hvis du holder en hektisk timeplan, vil du sannsynligvis føle deg stresset og overbelastet. For å hindre utbrenthet og senk dine sjanser for å utvikle en autoimmun sykdom, reserve tid for hvile hver dag. Ta et bad, lese en bok eller få en massasje.

Hvordan behandle autoimmun lidelse Med Milk Thistle

Det finnes mer enn 80 forskjellige autoimmune sykdommer som påvirker mennesker. Disse lidelser er skadelige fordi de føre til at kroppens immunsystem til å angripe normale, friske celler i stedet for målretting mutante celler. Følg disse trinnene for å bruke melk tistel å behandle autoimmune lidelser.

Hvordan behandle autoimmun lidelse Med Milk Thistle

Bruk Milk Thistle å behandle autoimmune sykdommer

•  Vit hva del av melk tistel planten har helbredende egenskaper. Frøene er antatt å inneholde de biologisk aktive midler. Derfor vil du ønsker å høste og bruke frøene når du forbereder en homeopatisk behandling.

Kok opp vann og lage en melk tistel infusjon. En infusjon er bare en sterk te, i dette tilfellet laget av bløtlegging tørket melk tistel frø pulver i varmt vann. Denne behandlingen alternativet er best tatt i morgen på tom mage. Hvis du ikke liker smaken av melk tistel, tilsett litt honning og sitron, eller bratt med en pose av din favoritt grønn eller rød te.

Tilsett melk tistel ekstrakter for å drikke eller mat. Melk tistel kommer i flere forskjellige former, inkludert en flytende ekstrakt. For å bruke denne formen for medisinsk urt bare følge doserings instruksjonene på flasken for å finne ut hvor mye av væsken for å legge til dine favoritt-te, kaffe eller mat. Igjen, tidlig om morgenen den beste tid for å ta ekstraktet.

holde ting enkelt ved å ta melk tistel i sin kapsel form. Du kan finne melk tistel kapsler i kosttilskudd og vitamin midtgangen i din lokale avdeling eller dagligvarebutikk. Vanligvis de er solgt i 300 milligram størrelse. Følg doseringsregime på flasken.

Hint

 • Noen mennesker har en allergisk reaksjon på melk tistel, så vær forsiktig hvis du har en historie med plante allergier.

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer


En autoimmun lidelse oppstår når en persons immunsystem lager antistoffer som angriper sin egen kropp. Revmatoid artritt, psoriasis og mange skjoldbrusk problemer er resultater av autoimmune sykdommer. Selv om det er i dag ingen kur for autoimmune lidelser, er det trinn som du kan ta for å lindre symptomene dine og unngå å utløse angrep. Lær om måter å redusere risikoen for å oppleve problemer med autoimmune sykdommer.

Hvordan du kan redusere risikoen ved autoimmune sykdommer

•  Unngå sollys. Når du er ute, sørg for at du bruker solkrem og løstsittende klær som dekker armer og ben. Du kan også velge å bære en solhatt, en lue med en stor brem som blokkerer solens fra ansiktet og skuldrene, eller solbriller. Ikke sole seg eller brunfarge i innendørs seng.

Unngå alkohol og tobakk. Studier har vist at å drikke og røyke, selv i moderate mengder, kan utløse autoimmune sykdommer. Hvis du for øyeblikket drikker eller røyker regelmessig eller av og til, bør du eliminere disse vanene.

•  Hold deg rolig. Psykisk og fysisk stress kan utløse en autoimmun lidelse. Utpeke et sted hvor du kan gå å ta noen dype åndedrag og slappe av når det blir for hektisk på jobb eller hjemme. Fokus på inhaling og exhaling dypt og beroligende pulsen når du blir opphisset eller opprørt. I tilfelle av autoimmune sykdommer, kan arbeide for hardt bokstavelig talt gjøre deg syk, så pass på at du setter noen faste tider hver uke som du er "off", der du ikke tenke på eller bli involvert i arbeidsrelaterte problemer.

Bli med i en støttegruppe. Å ha andre rundt deg som har opplevd denne type helseproblem kan hjelpe deg å holde sterk som du avtale med en autoimmun lidelse. De kan ha forslag om måter å unngå triggere og også ytterligere kunnskap om medisinske behandlinger og fremskritt.

Spis sunn mat. For folk prøver å unngå å utløse en autoimmun lidelse, ernæringseksperter anbefaler masse friske grønnsaker og frukt, hele korn, brun ris, magre meieriprodukter, fisk og fjærfe.

Øvelse daglig. Daglig mosjon kan redusere stress samt holde deg sunn og frisk. Folk i bedre fysisk form er mindre sannsynlighet for å oppleve vanskeligheter med autoimmune sykdommer.

Slik behandler autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer inkluderer flere tilstander hvor immunsystemet angriper forskjellige deler av kroppen. Mennesker som lever med en autoimmun sykdom kan behandle kroniske muskel-og leddsmerter, tretthet, mental forvirring og problemer med fordøyelsen. Dessverre, det er ikke en kur for autoimmune sykdommer. Men, det finnes måter å håndtere disse forholdene, og lever et symptom-fritt liv.

Slik behandler autoimmune sykdommer

•  Få en medisinsk undersøkelse. Autoimmune sykdommer inkluderer tilstander som lupus, leddgikt, polymyositt og multippel sklerose. Fordi disse sykdommene kan etterligne hverandre, er det viktig å få en nøyaktig diagnose. Leger kan be om en rekke medisinske undersøkelser, som kan inkludere røntgen, blodprøver og MR. Dette er nødvendig for å bekrefte en diagnose, og for å utelukke ikke-autoimmune tilstander slik som kronisk tretthetssyndrom og fibromyalgi.

Ta reseptbelagte medisiner. Det er naturlige måter å takle autoimmune sykdommer. Hvis venstre ubehandlet, er noen forhold ødeleggende, og leger kan foreskrive medisiner for å kontrollere eller stoppe betennelse.

Få nok hvile. Fatigue er en viktig symptom på autoimmune sykdommer. Fordi kroppen angriper sitt eget immunsystem, sufferers tendens til å føle seg uvanlig sliten. Sove minst åtte timer hver natt for å bekjempe tretthet. I tillegg kan ta hyppige pauser eller en lur i løpet av dagen forynge kroppen.

Start en øvelse rutine. På grunn av ledd-og muskelsmerter, kan folk med autoimmune sykdommer være ute av stand til å utøve. Imidlertid tilbyr en regelmessig mosjon rutine spesifikke helsemessige fordeler. Bevegelsen kan minske ledd-og muskelsmerter, og trening kan øke et lavt energinivå.

Lær stress management teknikker. Ofte ganger, stressende situasjoner og angst kan bringe på smerter og tretthet. Mennesker som lever med en autoimmun sykdom burde lære praktiske måter å redusere stress og kontrollere tvangstanker. Ta naturlige humør enhancers eller anti-angst medisinering.

Spis et sunt kosthold. Sunn mat er den beste måten å holde immunforsvaret sterk og aktiv. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, og begrense junk food og koffein inntak. Å ta en daglig multivitamin forsyner kroppen med viktige mineraler og næringsstoffer.

Symptomer på autoimmun leversykdom

En autoimmun sykdom kan eventuelt angriper leveren og forårsake autoimmun hepatitt, som også kalles autoimmune leversykdommer. Immunsystemet beskytter kroppen ved å angripe virus og levende organismer som ikke hører hjemme. Noen ganger på grunn av genetisk disposisjon, bakterier, virus, medikamenter eller giftstoffer, vil ikke immunsystemet fungerer ikke skikkelig og begynner å angripe kroppens egne celler. Når den angriper leveren, det heter hepatitt. Mange av de tilfeller påvirke kvinner. Faktisk er andelen om lag 70 prosent kvinnelige og 30 prosent mannlige.

Betydning

Sykdommen er normalt svært alvorlig og forverres uten behandling. Det varer ofte i mange år og kan føre til skrumplever, herding og arrdannelse og leversvikt. Det begynner vanligvis i barndommen, men kan starte når som helst. Ofte andre sykdommer forekommer på samme tid. Dette er type 1-diabetes, betennelse i blodkarene i nyrene, betennelse i skjoldbruskkjertelen, graver sykdom forårsaker overaktiv skjoldbruskkjertel, et syndrom som fører til tørr munn, autoimmun anemi og tørre øyne og ulcerøs kolitt.

Tidlige symptomer

Tidlig i sykdomsforløpet kan det ikke være mange symptomer gjenkjent. Noen ganger kan en utslett eller leddsmerter og ubehag i magen er til stede. Folk kan begynne å legge merke mørkere urin og lys farget eller grå-farget avføring. Oppkast kan også forekomme sammen med tap av appetitt.

Flere symptomer.

Som det påvirker leveren, flere symptomer på cirrhose oppstå. Disse inkluderer gulsott øyne og hud, mer alvorlig leddsmerter, edderkopp årer spesielt i ansiktet, oppkast og vekttap. På denne tiden, avslører en fysisk eksamen ofte harde klumper på leveren.

Avanserte Stages

Når det alvorlig debilitates leveren, er symptomer på skrumplever full blåst. Fluid kan hope seg opp i magen, en tilstand som kalles ascites. Det er ofte mental forvirring i pasient med alvorlig skade denne. Noen kvinner opphøre menstruasjon.

Advarsel

Selv om disse symptomene kan dukke opp, trenger du en rekke tester for å finne den egentlige årsaken. Av og til hepatitt fra en antibiotika eller andre rusmidler fører også de samme symptomene. For å utelukke andre årsaker ut, bør den primære omsorg giver ta tester før du starter behandling. Det er viktig å finne den eksakte årsaken og utelukke skader forårsaket fra medisin slik at behandlingen er riktig.

Tester

Blodprøver og en leverbiopsi er nødvendig for å utelukke andre typer lidelser. Blodprøvene består ikke bare av normale blod vurderinger for å oppdage hepatitt, men også de å finne antistoffer laget av immunsystemet.

Behandling

Tidlig oppdagelse og behandling ikke bare stopper mye av skaden, men også tillater kroppen å reparere og reversere skaden allerede gjort. Leger bruker kortikosteroider kalles prednison og azatioprin for å behandle tilstanden. Det undertrykker immunsystemet og bremser den ned slik at den minste effektive mengde er viktig å finne at ikke det kompromitterer systemet. I nærmere 70 prosent av tilfellene, går sykdommen i remisjon i løpet av tre år.

Symptomer på Autoimmune Thyroid Disease

Autoimmun thyroid sykdom (ATD) inkluderer en hyperaktiv skjoldbruskkjertelen forårsaket av Graves 'sykdom og en hemmet skjoldbruskkjertelen forårsaket av Hashimotos tyreoiditt. Symptomer kan være subtile, og kvinner er mest utsatt for ATD.

Årsaker

ATD oppstår når kroppens eget immunsystem produserer auto-antistoffer som kan skade skjoldbruskkjertelen vev, forårsaker kjertelen å slippe for mye eller for lite thyroid hormon.

Graves 'sykdom

Symptomer på Graves 'sykdom inkluderer struma (forstørret skjoldbruskkjertelen), økt hjerterytme, utstående øyne, irritabilitet, økt appetitt og vekttap.

Hashimotos tyreoiditt

Symptomer på Hashimotos tyreoiditt inkluderer struma, tretthet, vektøkning, tørr hud og hår, kulde intoleranse, langsom hjerterytme, reaktiv hypoglykemi og forstoppelse.

Hashimotos Encefalitt

Hashimotos Encefalitt er en sjelden komplikasjon av Hashimotos thyreoiditt og fører til endringer i bevissthet, kramper, skjelvinger og slag-lignende episoder. Sykdomsforløpet kan være progressiv eller relapsing.

Relaterte tilstander

Revmatiske sykdommer, endokrine sykdommer og andre autoimmune sykdommer er vanlig hos pasienter med ATD.

Autoimmune sykdom Symptomer

Autoimmune sykdommer oppstår når immunsystemet angriper feilaktig én eller flere organsystemer i kroppen. Ifølge Aarda.org, noen 23 millioner amerikanere har autoimmun sykdom, og dens frekvens er på vei oppover. Symptomer og prognoser varierer vilt fra pasient til pasient, og selv innenfor samme person over tid. Autoimmune tilstander deler mange kjernesymptomene, men organsystem (e) påvirket bestemme spesifikk diagnose.

Leddsmerter

Leddsmerter er en av de mest vanlige symptomer på autoimmune sykdommer. Det er en høvding klage blant lupus, leddgikt og Hashimotos tyreoiditt pasienter og mange andre. Symmetrisk leddsmerter som kommer plutselig, er spesielt ødeleggende, eller er ledsaget av feber eller utslett er mer sannsynlig å være en indikasjon på autoimmune sykdommer enn gradvis voksende smerter i en enkelt felles.

Fatigue

For mange mennesker med autoimmune sykdommer, er trøtthet en konstant følgesvenn. Mens den eksakte årsaken ikke er kjent, inflammasjon forårsaket av konstant immune over-aktiviteten er antatt å være delvis ansvarlig. De fleste autoimmune lider oppleve noen grad av tretthet fra tid til annen. Redusert utholdenhet, hjernetåke og oppfriskende søvn ofte følger denne helt av tretthet og kan være en indikasjon på en rekke forhold.

Fever

Feber er kroppens måte å bekjempe infeksjoner. I autoimmun sykdom, feber forårsaket av en dysfunksjonell immunsystem angriper vertsstasjonen. Vedvarende lavgradig feber er ikke uvanlig i sykdommer som lupus og leddgikt, men kan ikke være merkbar for pasienten uten bruk av et termometer. En høyere temperatur enn 99 grader som varer over seks måneder kan indikere autoimmun aktivitet og garanterer videre undersøkelse.

Andre symptomer

Med over 100 tilstander klassifisert som autoimmune sykdommer, er symptomet liste for denne type tilstand tilnærmet uendelige. Plutselige vektendringer, utslett, allergi-lignende symptomer, humør og personlighetsendringer og tilbakevendende infeksjoner er alle mulige symptomer. Uspesifikke plager som trøtthet, lavt humør og smerter og plager er vanlig, som er mer spesifikke symptomer som synstap. Fordi autoimmune sykdommer kan påvirke flere organsystemer kan symptomene omfatte ett eller flere områder av kroppen.

Betraktninger

Autoimmune sykdommer deler mange symptomer med andre lidelser. Den eneste måten å være sikker på at du har en autoimmun sykdom er ved gjennomgår spesielle tester administreres av en lege, immunolog eller annet medisinsk faglig.

Om autoimmune sykdommer

Ofte forveksles med kreft eller ervervet immunsvikt syndrom (AIDS), klassifiserer begrepet autoimmun sykdom mer enn 80 sykdommer som oppstår når immunforsvaret begynner å angripe cellene i kroppen din er sunt vev. Immunsystemet fungerer normalt å rense kroppen for utenfor inntrengere (antigener). Med en autoimmun sykdom, begynner immunforsvaret jobber hyperaktivt for å bekjempe det som oppfattes som trusselen om de friske cellene.

Typer autoimmune sykdommer

De amerikanske Autoimmune sykdommer relatert Association (AARDA) rapporterer at de typer autoimmune sykdommer som regel dele inn i to grupper: organ spesifikk og ikke-organspesifikk. Organspesifikke autoimmune sykdommer påvirker bestemte organer. Immunsystemet påvirker det organ ved å interferere med dens funksjon, direkte angriper vev i organet eller forårsaker det organ til å vokse til en overdreven størrelse. I noen tilfeller kan en person ha mer enn ett organ bestemt autoimmun sykdom. Type-1 diabetes og Addisons sykdom kan vises sammen, for eksempel.

Effekten av ikke-organspesifikke autoimmune sykdommer er sett i hele kroppen. Resultatet av overaktiv immunsystem kan føre til betennelse i ledd, muskler eller organer. Blodet kan også bli målrettet av løper immunsystemet, noe som kan forårsake blodpropp i en blodåre. Lupus og leddgikt er eksempler på ikke-organspesifikke autoimmune sykdommer.

Symptomer

Ifølge US Department of Health and Human Services nettside, kan autoimmune sykdommer slå noen del av kroppen, og fordi klassifiseringen inkluderer et så bredt spekter av sykdommer, symptomer varierer. The Johns Hopkins Autoimmun Research Center rapporterer at autoimmunitet kan oppstå i hvilket som helst system i kroppen.

Diagnose

Diagnose for en autoimmun sykdom gir flere utfordringer. Det brede spekter av sykdommer krysser flere medisinske spesialiteter. Pasientene har ofte ufullstendige journaler. Symptomene for enkelte autoimmune sykdommer kan forsvinne i flere måneder av gangen, og symptom for andre har en så subtil utbruddet som du ikke legger merke til umiddelbart.

For å bidra til å øke sannsynligheten for en nøyaktig diagnose, har AARDA noen forslag:
• Hold en medisinsk historie for din familie. Genetikk spiller en rolle i autoimmune sykdommer.
• Spor dine symptomer. Hold en logg over når symptomet oppstod, ubehag nivå, og hvor lenge symptom varte.
• Spør legen om hun har noen erfaring med autoimmun sykdom.
• Oppsøk henvisninger til erfarne leger.
• Få en grundig medisinsk undersøkelse. Du må kanskje flere typer tester.
• Få en ny mening eller to, hvis du føler at du trenger det.

Behandling

Den brede spekter av autoimmune sykdommer spiller en rolle i å begrense behandlingen. Noen av disse sykdommene kan behandles ved å behandle symptomene med medikamentell behandling og livsstilsendringer. Den spesifikke behandlingen vil avhenge i stor grad av hvilken sykdom du har.

Noen behandlinger inkluderer legemidler som virker til å redusere aktiviteten av immunsystemet, men infeksjon fra utsiden antigener kan oppstå hvis immunsystem er undertrykket for dypt. Noen pasienter vil trenge supplerende hormoner, insulin eller vitaminer for å bekjempe skadene fra den autoimmune sykdommen. Andre kan kreve fysioterapi for å reparere skadede bein eller muskler.

Årsaker

Genetikk og miljøfaktorer begge ser ut til å spille en rolle i utviklingen av en autoimmun sykdom. Den eksakte årsaken er ukjent. Den AARDA anslår at 20 prosent av amerikanere lider av en autoimmun sykdom, og kvinner i fertil år er 75 prosent mer sannsynlig å utvikle en autoimmun sykdom enn menn.

Hvordan du kan forbedre Autoimmune System

Autoimmune mangel kan føre en person til å være mer utsatt for forkjølelse, influensa og infeksjoner. Gjenopprettingstiden fra sykdommer påvirkes også når immunsystemet ikke fungerer som den skal. Forbedre immunsystemet er et viktig skritt mot et sunnere liv.

Hvordan du kan forbedre Autoimmune System

•  Forbedre kosthold og ernæring ved å unngå bearbeidet mat og spise så mange hele matvarer og korn som mulig sammen med frisk hav fisk, hvitløk, sjø greener og yoghurt.

supplere kosten med antioksidanter som selen, beta-karoten og vitamin E sammen med Q10 og acidophilus, som er en probiotisk.

Oppgave i ca 20 minutter tre ganger per uke, fordi øvelsen forbedrer immunforsvaret ved å øke oksygen, noe som bidrar til å bekjempe antistoffer, eller sykdom.

sove minst åtte til ti timer per natt for å bidra til å forbedre autoimmune system, fordi dette er tiden da kroppen reparerer seg selv.

Hvordan finne leger for autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer er sykdommer der kroppens immunforsvar angriper sitt eget friske celler ved en feiltakelse. Leger som behandler autoimmune lidelser kalles revmatologer. Selv revmatologi som et felt som tradisjonelt fokuserer på sykdommer i ledd og bindevev, bruker den gjennombrudd i immunologi å kurere dem, knytte årsakene til de fleste av disse sykdommene til autoimmune systemet. Finne en revmatolog er en enkel prosess.

Hvordan finne leger for autoimmune sykdommer

Finn Leger

Be fastlegen din eller indremedisiner for en henvisning til en revmatolog. Når du snakker med legen din om mulige henvisninger, be om et par alternativer å vurdere - og be ham om å foreslå spesialister til hvem han ville se sin egen venner eller familiemedlemmer.

Kontakt nærmeste universitetssykehus eller medisinsk skole for å finne en revmatolog. En komplett liste over alle de undervisning sykehus i USA er tilgjengelig på Association of American Medical Colleges 'nettsted (se Resources).

Søk etter en lokal revmatolog ved å kontakte din helseforsikring leverandøren og få en liste over i-nettverk leverandører som vil godta din helseforsikring. De fleste helseforsikring selskaper tilbyr søkbare databaser på sine nettsider, eller gi hjelp over telefonen for å hjelpe deg å søke etter en in-nettverksspesialist. Kontaktinformasjonen for din helseforsikring leverandøren er på helsetrygdkort.

Bruk ressurser utviklet av profesjonelle organisasjoner som representerer revmatologer og behandling av autoimmune sykdommer. The American College of Rheumatology tilbyr et verktøy for å finne en revmatolog på sin hjemmeside. Den amerikanske Autoimmune Related Diseases Association gir også en liste over ressurser - Sortert etter autoimmun sykdom - for mer informasjon om lidelsen, for å finne behandlingstilbud og leverandører, og for å søke støtte fra andre pasienter.

Autoimmune Skin Disease

Autoimmune Skin Disease


Ditt immunsystem er bygd opp av celler og organer som beskytter kroppen mot bakterier, sopp, parasitter eller virus som kan forårsake infeksjoner. Når immunforsvaret ikke kan utføre sin jobb, kan en lidelse eller sykdom i immunsystemet oppstår. Det er hva som skjer når du har en autoimmun hudsykdom.

Bulløs Phemphigoid

Bulløs phemphigoid er en kronisk blemmer i huden. Symptomene kan begynne med et utslett eller kløe, som kan være i ett område eller over hele kroppen. Disse blemmer kan oppstå på magen, lysken, innsiden av lårene og armene.

Behandlinger

Denne sykdommen kan behandles med kortison medikamenter som vil bidra til å redusere betennelse. Antibiotika kan også være foreskrevet, sammen med niacin. Kjemoterapi eller andre medisiner for å dempe immunsystemet er andre behandlingsalternativer.

Pemfigus vulgaris

Denne type av autoimmune hudsykdom er de mest vanlige. Smertefulle blemmer kan danne på hodebunnen din, bagasjerommet og andre områder.

Årsaker / Behandlinger

Det er visse medisiner, for eksempel ACE-inhibitorer, som kan behandle denne sykdom. Behandlinger kan omfatte væske, antibiotika og soppdrepende medisiner.

Komplikasjoner

Medisiner bivirkninger, sekundære hudinfeksjoner, kan smittespredning eller dehydrering oppstå, ifølge Medline Plus.

Autoimmune Bone Marrow Disease

Autoimmune Bone Marrow Disease


Autoimmune benmarg sykdom er et resultat av immunsystemet angriper sine egne celler, og dermed kan være dødelig. Diagnostisering av sykdommen er en lang prosedyre som krever medisinsk ekspertise. Medisiner, transfusjoner og benmargstransplantasjon er utført for å lindre pasientens plager. Disse behandlingene midlertidig gi avlastning til pasienten, men symptomene vanligvis gjentas.

Hva er Autoimmune Bone Marrow sykdom?

En myk vev på innsiden av beina som gjør blodceller kalles benmarg. Den produserer de tre forskjellige typer blodceller: røde blodlegemer, som leverer oksygen til ulike deler av kroppen; hvite blodlegemer som bekjemper sykdommer; og blodplater, som blodpropp blod. Autoimmune benmarg sykdom er forårsaket når organismen er i stand til å gjenkjenne sine egne celler, og dermed lar en immunreaksjon mot sine egne celler. Arv er en viktig faktor i gjengivelsen personer utsatt for autoimmune benmarg sykdom. I sin bok, "Kvinner og Auto immune sykdommer," Robert G. Lahita nevner, "syttifem prosent av ofrene for autoimmune benmarg sykdom i Amerika er kvinner, muligens på grunn av økt betennelsesreaksjon."

Symptomer

Mykhet av bein og smerter, hodepine, svake ledd og poser av forskjellige organer, inkludert milt, lever og nyrer, er noen av de kjente symptomene på benmargssykdom. Når den røde blodceller avtar betydelig, fører det til anemi, som kan tyde på benmargssykdom. Hyppige infeksjoner og pasientens manglende evne til å svare på generell medisin er signaler som ikke bør overses.

Diagnose

Nøyaktig diagnose av sykdommen er avhengig av følgende nøyaktig historie til pasienten, fysisk undersøkelse, blodprøver og røntgen. Ricard Cervera, i sin bok, "Diagnostic Criteria I Auto immune sykdommer" stater, "noen ganger auto-antistoffer er injisert, nivået av auto-antistoffer er beregnet å gi en detaljert analyse av utviklingen av sykdommen." En prøve av benmarg kan også trekkes ut for evaluering i et laboratorium.

Behandling

Konsultere en spesialist er obligatorisk. Leger administrere medisiner for å bremse respons av immunsystemet, men som også påvirker systemets evne til å bekjempe andre sykdommer. Kroppens immunforsvar svekkes og pasienten ikke er i stand til å kjempe enda mindre plager, som influensa. Pasienter må legges inn på sykehus ofte og forblir konstant under medisinsk tilsyn. Blodoverføringer er utført i tilfelle antall røde blodceller synker under trygge nivåer. Stråling og kjemoterapi er også brukt i behandlingen.

Benmargstransplantasjon

I noen tilfeller er det mulig å tilføre stamceller fra en donor til en annen person. Legene fastslå kompatibiliteten til giver til mottaker før prosedyren utføres, for å øke sjansene for suksess.

Forhøyet WBC og autoimmun sykdom

Forhøyet WBC og autoimmun sykdom


The National Institutes of Health (NIH) anslår at om lag 23,5 millioner voksne i USA er plaget med en autoimmun sykdom. Det er et mysterium hvorfor disse sykdommene oppstår. Likevel finnes noen innsikt i hvordan kroppen reagerer.

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller (WBC), også kjent som leukocytter, forsvare kroppen mot infeksjoner. Når et fremmedlegeme eller organisme invaderer kroppen, leukocytter angrepet ved oppslutning av fremmedlegemet eller å lære å gjenkjenne den inntrenger for å forhindre fremtidige infeksjoner, i henhold til Nemours Foundation.

Identifikasjon

Normalt inneholder kroppen mellom 4.500 og 10.000 WBC per mikroliter blod, ifølge US National Library of Medicine. Nivåer over 10.500 WBC kvalifisere som forhøyet.

Betydning

Forhøyede hvite blodceller kan oppstå på grunn av infeksjoner, benmarg sykdommer eller immunsystem lidelser, ifølge MayoClinic.com

Autoimmune Disease

Autoimmune sykdommer oppstår når kroppens immunsystem funksjonsfeil og feil egne friskt vev som fremmedlegemer, ifølge The Merck Manual of Medical Information. Denne funksjonsfeil kan føre til vevsskade og unormal organfunksjon, ifølge US National Library of Medicine.

Typer

Mer enn 80 typer autoimmune sykdommer finnes, US National Library of Medicine rapporterte i mai 2009 Eksempler på slike sykdommer inkluderer lupus, leddgikt, graves 'syndrom og type 1 diabetes.

Hvordan identifisere Autoimmune Hepatitt

Autoimmun hepatitt er en kronisk tilstand der kroppens immunforsvar angriper leveren. Denne sykdommen er mer vanlig hos kvinner og forekommer først og fremst under ungdomspornografi og tidlig voksen alder. Autoimmun hepatitt er svært alvorlig, og jo tidligere det oppdages, jo bedre er sjansene for at det kan kontrolleres gjennom behandling. Det er derfor det er viktig å være i stand til å gjenkjenne denne tilstanden.

Hvordan identifisere Autoimmune Hepatitt

•  Kjenn faresignaler. Symptomene er tretthet, gulsott, utslett, leddsmerter, magesmerter, unormale blodkar i huden, kvalme, oppkast, tap av matlyst, mørk urin, og blek eller grå avføring. I alvorlige tilfeller kan symptomer inkluderer væske i magen, mental forvirring, og kvinner kan slutte å ha perioder.

se etter tilstedeværelsen av visse andre forhold, som kan være en indikator. Medisinske eksperter sier at omtrent halvparten av alle mennesker som har autoimmun hepatitt, har en eller flere av følgende: type 1 diabetes, nyreproblemer, en betent skjoldbruskkjertelen, Graves 'sykdom, tørre øyne og munn, og sår forårsaket av betennelse i tykktarmen og endetarm.

Sørg for å utelukke medisiner som årsak for dine symptomer. Visse medisiner som paracetamol (hvis det brukes for ofte) kan føre til leversvikt mye på samme måte som hepatitt gjør. Dessuten kan enkelte medisiner føre til at kroppens immunsystem til å angripe leveren, og dermed gjør det virke som om du har autoimmun hepatitt.

Hint

 • Visse genetiske faktorer kan øke en persons sjansene for å utvikle autoimmun hepatitt.