Digidexo.com

divertikulitt back pain blære problem

Divertikulitt & Back Pain

Divertikulitt & Back Pain


Ifølge Web MD, om lag 80 prosent av amerikanerne oppleve ryggsmerter på et tidspunkt. Den kommer i mange former (lav, middels eller øvre smerte) og inneholder mange årsaker. Den magesmerter forårsaket av divertikulitt kan stråle ut til korsryggen, og dermed forårsaker ryggsmerter.

Definisjoner

Diverticulosis er en tilstand som forårsaker poser for å utvikle seg i tykktarmen. Divertikulitt oppstår når disse posene blir smittet, forårsaker problemer i tykktarmen og fordøyelseskanalen.

Ryggsmerter er definert som enhver form for smerte følte i ryggen. Denne smerten kan være kjedelig eller verkende, skarp, akutt eller kronisk.

Divertikulitt g Back Pain

De to er relatert på at smerten fra divertikulitt kan stråle opp til ryggen. Ifølge Relief Back Pain, kan divertikulitt føre til ryggsmerter.

Videre Relief Back Pain bekrefter også sammenhengen mellom divertikulitt og ryggsmerter, sier "de fleste av problemene i fordøyelseskanalen kan føre til ryggsmerter en gang eller en annen." Når vi føler magesmerter, som med divertikulitt, vanligvis lokalisert i ryggen blir smerten.

Symptomer

De vanligste symptomer assosiert med divertikulitt er magekramper, forstoppelse og diaré. Medisin Net lister mer alvorlige komplikasjoner som ansamling av puss i bekkenet, generalisert infeksjon i bukhulen og blødning i tykktarmen.

Årsaker

Diverticulitis er forårsaket av betennelse i de lommer som dannes i tarmveggen. Ifølge Web MD, poser typisk dannes ved den "høye trykk (i tykktarmen) presser mot svake punkter i tykktarmen hvor blodkar passerer gjennom muskelen lag av tarmveggen til å levere blod til den indre veggen."

Andre årsaker til ryggsmerter inkluderer rygg belastning, anstrengt ligaments, tilbake muskel skader, anstrengt ryggmuskler, rygg muskelspasmer, overdreven anstrengelse, overdreven løfting, skive lidelser og skiveprolaps. Det finnes flere typer ryggsmerter, inkludert isjias, coccydynia (smerter i halebenet), smerter i korsryggen, midt ryggsmerter og øvre rygg smerter.

Behandling

De med milde symptomer på divertikulitt trenger kanskje ikke noen behandling i det hele tatt. Ifølge Medisin Net, "et høyt fiber diett og fibertilskudd er tilrådelig å hindre forstoppelse og dannelse av mer diverticula." Behandling for milde symptomer inkluderer anti-spastisk medikamenter (for å avlaste de muskulære spasmer i det området av diverticula-). Disse stoffene omfatter Librax (chloran diazepoxide), Bentyl (dicyclomine), Donnatal (atropin, phenobarb) og Levsin (hyocyamine).

Behandling for ryggsmerter inkluderer hvile, aspirin, fysioterapi, kiropraktikk manipulasjon, NSAIDs (en anti-inflammatorisk agent), steroidinjeksjoner, smertestillende, anti-depressiva, ispose, lokal varme og varmeflaske.

Herpes & Back Pain

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 45 millioner mennesker i alderen 12 år og eldre, eller en av fem unge og voksne, har genital herpes. Ryggsmerter, et generelt begrep som beskriver noe ubehag i ryggen, kan være et symptom på genital herpes.

Herpes

Herpes er en vanlig seksuelt overført sykdom som skyldes en infeksjon av herpes simplex virus. Det finnes to typer herpes: muntlig og genital. Det er mulig for en person å ha en og ikke den andre. Selv behandlinger finnes for herpes symptomer og utbrudd, er det i dag ingen kur.

Herpes kan også være asymptomatisk, noe som betyr en person kan ha herpes uten symptomer. Faktisk opp til 60 prosent av personer som har genital herpes viser ingen tegn eller symptomer, og er vanligvis uvitende om de er smittet.

Herpes Symptomer

Symptomer for oral herpes inkluderer sår og feber blemmer som kan være i eller rundt munnen. Mens vanligvis irriterende, disse sårene er ikke skadelig i voksne, tenåringer og barn. Men er oral herpes svært farlig for nyfødte, og er nødvendig øyeblikkelig legehjelp.

Den første innledende utbrudd av genital herpes er forskjellig fra senere utbrudd. Det første utbruddet oppstår vanligvis i løpet av to til 20 dager etter kontrahering viruset. Symptomer kan være feber, frysninger, hodepine, hovne kjertler og andre influensalignende symptomer som smerter i korsryggen. Behandling for herpes inkluderer medisinering.

Det vanligste symptomet på en genital herpes utbrudd er en klynge av blistery sår på eller i nærheten av vagina, penis eller surround-områder, inkludert rumpe og anus. Men personer med genital herpes kan også oppleve en brennende følelse ved vannlating, genital blemmer, kløe, åpne sår, genital smerter eller ryggsmerter eller være ute av stand til å urinere på grunn av en hoven urinrøret.

Ryggsmerter

Ryggsmerter er et begrep som brukes for å beskrive noe ubehag i ryggen. Det er også den vanligste årsaken voksne besøke sin lege, ifølge Dr. Peter F. Ullrich av Spine Health.com. Ryggsmerter kan være enten akutt, betyr kortsiktig, eller kronisk, som varer mer enn tre måneder.

Årsaker til Back Pain

Ryggsmerter kan være forårsaket av muskelspenninger eller skade eller som et resultat av en medisinsk tilstand som for eksempel nyresykdom, eller herpes. Den vanligste årsaken til smerter i korsryggen kommer fra lumbar belastning, en mikroskopisk tåre i leddbånd, sener og / eller musklene i korsryggen. Ryggsmerter kan også være et tegn eller symptom på en medisinsk tilstand som nyre infeksjoner, nyrestein, graviditet, eggstokkene og / eller livmor problemer, svulster på rygg eller bekken eller herpes.

Behandling for ryggsmerter

Behandlinger for ryggsmerter inkluderer smertestillende medikamenter, hvile, massasje, varme kompresser, rehabilitering øvelser, og i noen tilfeller kirurgi.

Alkoholisme & Back Pain

Alkoholisme & Back Pain


Moderat inntak av alkohol gir helsemessige fordeler spesielt til hjertet, men overdreven drikking av alkohol kan utgjøre alvorlige trusler mot helse. Det kan føre til milde sykdommer som ryggsmerter, eller alvorlig seg som hjerteinfarkt og andre hjerte-problemer.

Betydning

Den mest alvorlige type alkohol problemet er alkoholisme eller alkoholavhengighet. Det er ikke mengden av drikkevann som gjør en person en alkohol avhengig, men reaksjonen av personens kropp for å alkohol. Alkoholisme er knyttet til mange negative helsemessige forhold.

En 1986 studie med tittelen "Forholdet mellom alkoholmisbruk og Low Back Pain", utgitt i oxfordjournals.com fant ingen sammenheng mellom alkoholforbruk og ryggsmerter, men likevel kommet til at økt alkoholforbruk kan være en medvirkende faktor.

Effekter av alkoholisme

Ifølge Mayoclinic.com, kan alkoholisme føre til komplikasjoner som leversykdommer, hjerte-og karproblemer, bentap, nevrologiske komplikasjoner, erektil dysfunksjon, gastrointestinale problemer og økt risiko for kreft.

Andre årsaker til ryggsmerter

Det er ingen enkelt identifiserbar årsak til ryggsmerter. WebMD.com bemerker at ryggsmerter kan være et resultat av en ervervet tilstand som skoliose, leddgikt, Bekhterevs sykdom eller en spinal stenose. Det kan også være et resultat av en svulst, skade eller andre problemer som muskelspenninger og krampe.

Managing Back Pain

Å vite årsaken til tilstanden din kan hjelpe mye, slik at du kan ta skritt for å lindre ryggsmerter. Så det er ingen enkelt kilde for ryggsmerter, er det heller ingen enkel effektiv behandling for det. Leger vanligvis foreskrive en kombinasjon av medisiner, fysioterapi, hvile og øvelser for å behandle sine pasienter. Hvis du oppdager at å drikke alkohol gir deg ryggsmerter, prøve å begrense forbruk og oppsøke lege umiddelbart.

Alkoholisme Treatment

Mayoclinic.com forklarer at alkoholikere trenger sosial støtte og motivasjon til å fullstendig og permanent trekke seg fra sin vice. Uten disse, kan de en tendens til å falle tilbake i løpet av få år. Behandling kan bare begynne etter en alkoholisert aksepterer at det er et problem, og at han må slutte å drikke. Han må forstå at hans tilstand kan kureres. For at dette skal skje, må han være motivert for å endre.

Bolig alkoholisme behandling programmer er tilgjengelig i USA Disse programmene vanligvis inkluderer rådgivning, avgiftning, tilbaketrekking, psykologisk støtte, psykiatrisk behandling, medisinsk vurdering og vekt på viktigheten av avholdenhet. Ettervern er også tilgjengelig for å opprettholde den livsstilen som en alkoholisert ønsker å oppnå.

Midt Back Pain årsaker

Midt Back Pain årsaker


Ryggsmerter er en av de vanligste medisinske klager. Ifølge Ohio State University Medical Center, vil 75 til 85 prosent av alle mennesker har smerter i ryggen sin på noen punkt. Middle ryggsmerter kan være momentant eller snike seg innpå deg sakte. Men fort det skjer, smerter som regel innebære rygg muskler, sener og ledd, og kan være forårsaket av skade, aldring, justering eller andre faktorer.

Stammer og forstuinger

Muskler i midten av ryggen kan bli anstrengt når de får overstretched. Når dette skjer, er du vanligvis sår for en dag eller to etter skaden, men smertene kan vare opptil en uke eller mer. Smerten er et resultat av betennelse eller oppriving av musklene.

Forstuinger er forårsaket av overstrekking eller rive leddbånd i ryggen. Leddbånd koble bein til andre bein og holde dem på linje.

Stammer og forstuinger kan skje fra plutselige traumer, for eksempel vri for langt eller for fort, i et fall eller fra en ulykke. Denne typen skader kan også oppstå fra å sove i feil posisjon eller på en komfortabel seng.

Plater og vertabrae

En annen vanlig årsak til midten tilbake smerte er en sprukket eller skadet plate. Platene er putene som sitter mellom hver ryggvirvlene av ryggraden. Når en ryggvirvlene er ute av stilling, vridd eller skadet, kan puten bli sprukket. En sprukket eller skadet disk kan bule ut mellom ryggvirvlene og berører nervene langs ryggmargen, forårsaker betydelig smerte. Som mennesker alder, blir puten mindre myk og blir mer utsatt for skader.

Andre årsaker

Fordøyelsesproblemer kan også være en faktor i midten ryggsmerter. Gass kan noen ganger skaper press på og forårsake smerter i midten av baksiden.

En mindre kjent årsak til ryggsmerter er blodsukkerrelaterte problemer. Organer påvirkes av blodsukker og festet til ryggraden av nervene kan bli påvirket av blodsukker svingninger. Denne type smerte vanligvis innebærer binyrene, pankreas og lever.

Den ekstra vekten på magen samt hormonelle endringer under svangerskapet kan føre til midt ryggsmerter.

Mindre vanlige, men alvorlige årsaker til ryggsmerter kan inkludere nyreproblemer, lunge sykdommer og til og med hjerteproblemer. Hvis du mistenker at noen av disse situasjonene, se en lege umiddelbart.

Hjelp for Middle Back Pain

Minor rygg ubehag kan bli hjulpet av ved hjelp av over-the-counter, ikke-steroid anti-inflammatorisk smerte medisiner som ibuprofen. Hvis ryggsmerter varer i mer enn noen få dager, eller hvis du har tegn på en infeksjon som feber eller frysninger, tarm eller blære dysfunksjon, eller problemer med å sove, er det anbefalt at du bli vurdert av helsepersonell. Han kan anbefale fysioterapi, hvile, trening eller en kiropraktor, avhengig av årsaken til smertene.

Postural Back Pain

Ryggsmerter er en alvorlig invalidiserende tilstand som står for nesten 150 millioner tapte arbeidsdager hvert år. Mye av ryggsmerter er uspesifikke, som betyr at det er ingen grunn for smerten, for eksempel osteoporose eller en klemt nerve. Men en av de viktigste bidragsyterne til ryggsmerter er dårlig holdning. Her er noen ting å være klar over slik at du kan unngå smerte som et resultat av dårlig holdning.

Your Back

Den sentrale komponenten i ryggen er ryggraden. Dette er et fenomenalt utformet sett av bein, sener og muskler som tillater mennesker å gå oppreist. Knoklene av ryggraden kalles ryggvirvler og blir dempet av inter-ryggvirvel plater for å dempe stress og belastning på skjelettet. Innenfor ryggraden er den ryggmargen, som er motorveien for nerve conduction til ekstremiteter, blære og tarmer. God holdning er integrert for å redusere stress på ryggraden og sannsynligheten for skade.

Bad Posture

Vi tenker ofte på dårlige arbeidsstillinger som bare å være lutede skuldre bøyd over brystet, men det er ikke den eneste manifestasjon, som posisjonering som er av ved bare millimeter kan forårsake feilaktig holdning og føre til ekstrem smerte. Ved å stå foran et speil, vil du være i stand til å avgjøre om du har god eller dårlig holdning. Hvis tærne er pekte innover eller utover, eller den ene siden av hoften er litt høyere enn den andre, da har du problemer med din holdning.

Forbedre Posture

Hvis du har dårlig holdning, oppnå god holdning krever fysisk anstrengelse. Du må styrke musklene som ikke trekke overkroppen oppover som de burde. Den beste måten å forbedre holdning er gjennom mage- og nedre rygg øvelser og skulder shrugs. Du bør også gjøre stretching, yoga eller pilates å forlenge muskler, sener og leddbånd i ryggraden og slippe stress på den.

Holdning i Aktiviteter

Mange har god holdning, men har dårlige holdning vaner når du gjør konkrete aktiviteter, som for eksempel når du skal løfte objekter. Løft med bena i stedet for å bøye ryggen og løft vil plassere stress på quadriceps, som er mye mer forberedt på tunge løft i forhold til de små musklene som støtter ryggsøylen.
Arbeider ved en datamaskin er et annet problem situasjon, som folk har en tendens til å slentre eller bruke et tastatur som er i en posisjon som legger stress til baksiden. Kontroller at du sitter opp og møter skjermen direkte med føttene komfortabelt på gulvet for å hjelpe deg å opprettholde god arbeidsstilling. Nye mødre kan også utvikle dårlig holdning ved å balansere deres baby på deres hip mens du gjør husarbeid.

Redusere Back Pain

Forbedre din holdning vil i stor grad redusere mye av ryggsmerter, og vil bidra til å forhindre den fra å utvikle seg til en mer alvorlig tilstand, for eksempel en herniated plate eller klemt nerve. I tillegg til å arbeide for å forbedre din holdning mens du jobber, gå og gjøre andre aktiviteter, sørg for at du har tilstrekkelig støtte for ryggen din når du sover. Bruk en kropp pute eller holde en pute under knærne for å støtte ryggraden. Dette vil hjelpe deg å sove bedre, samtidig bidrar til å bedre din generelle tilbake helse.

Fysioterapi for Back Pain

Hvis du lever med kroniske ryggsmerter kan legen anbefale at du begynner fysioterapi. Det er mange komponenter til en fysioterapi behandling program som kan hjelpe deg med å administrere dine symptomer. Fysioterapi innebærer ikke bare behandle dine nåværende symptomer, men også lærer deg teknikker for å bidra til å unngå skjerpende symptomene dine i fremtiden.

Diagnose

Det er mange faktorer som kan føre til ryggsmerter. Dine symptomer kan være forårsaket av et problem med en disk, fysiske endringer i ryggvirvlene i ryggraden eller kanskje du har en muskuløs problem Din fysioterapeut kan vurdere din individuelle situasjon for å lage en behandlingsplan spesifikt for din diagnose.

Modaliteter

Modaliteter er teknikker som brukes av fysioterapeuter for å redusere ryggsmerter. Dette inkluderer å bruke fuktige varmepakninger eller is. I tillegg er fysioterapeuter lisensiert til å bruke ultralyd, TENS enheter og Iontoforese som hjelper steroider inn i huden.

Trening

De varierende medisinske tilstander som forårsaker ryggsmerter har alle øvelser som er nyttig og de som er kontraindisert. Den treningsprogram for en disk problem eller sykdom er svært forskjellig fra et program for en muskuløs problem. Din terapeut er opplært til å hjelpe deg med å utvikle en hensiktsmessig og effektiv tilbakekjøpsprogram.

Kropps Mekanikk / Ergonomi

Ved hjelp av riktig kroppen mekanikk i alle aktiviteter du gjør er en svært viktig del av ryggen din omsorg. Din fysioterapeut kan vurdere dine daglige aktiviteter hjemme, på jobb og i løpet av hobbyer. Du vil da lære å utføre disse aktivitetene i gang at ikke ytterligere forverre din ryggsmerter.

Hands On Stretching og Soft Tissue Manipulation

Hvis ryggsmerter begrenser din evne til å utøve, kan din fysiske terapeut bruker passiv stretching og bløtvev manipulering (massasje) for å hjelpe slappe muskler og redusere smerte. Med passiv stretching forblir du avslappet og lar terapeuten å bevege kroppen i et strekk.

Forhindre Future Back Pain

Husk at din fysioterapeut jobb er å lære deg å ta vare på deg selv, og du må spille en aktiv rolle i din omsorg. Du vil ha øvelser og trenger å bruke modaliteter hjemme i mellom øktene. Du må revurdere måten du gjør ting og gjøre livslang endringer for å hindre ryggen din smerte fra repeterte.

Om bruk av Yoga Ball for Back Pain

Trenings baller brukes for alle typer fysisk form inkludert yoga, aerobic og fysioterapi. Men du kan også bruke en yoga ball for å lindre ryggen din smerte. De arbeider for å bidra til å stabilkorsryggen og gi styrke til dine "kjerne" muskler eller de musklene som inkluderer din mage og rygg, slik at du kan stå høyere og finne lindring fra ryggsmerter problemer.

Hvorfor Yoga Ball Bruk Hjelper Back Pain

Selve innholdet av en yoga ball er ustabil. Når du sitter på ballen, fungerer kroppen din til å opprettholde balansen, og tvinger deg til å bøye og spente ulike muskler til enhver tid. Disse bevegelsene tone og forme dine mage- og ryggmuskulatur, som gir kroppen din den styrken den trenger for å støtte ryggraden og redusere ryggsmerter.

Hvordan det hjelper

Ved hjelp av en yoga ball for å hjelpe ryggsmerter er spesielt effektivt fordi det er veldig enkelt å bruke. Bare den subtile vugger frem og tilbake bevegelse på ballen kan løse opp spenninger i musklene. Denne øvelsen verktøyet bidrar til å bygge styrke og utvide omfanget av bevegelse i ryggen og ryggraden. Du vil være i stand til å opprettholde god holdning på grunn av dette økt styrke og vil legge mindre belastning på de omkringliggende musklene i ryggen.

Hvordan Yoga baller kan brukes

Nå som du vet fordelene ved å bruke en yoga ball for å lette ryggsmerter, la oss diskutere hvordan dette verktøyet kan brukes. Først kan det hjelpe deg å lære hvordan å holde kroppen i oppreist stilling. Det kan også hjelpe deg med å forbedre balanse og kontrollere dine kjernemuskulaturen. Det som kanskje er enda viktigere er dens evne til å hjelpe deg å lære å løfte med knærne for å unngå fremtidige ryggskader.

Enkle måter å bruke en Yoga Ball

Ved hjelp av en yoga ball hver dag er det beste alternativet for lettelser smerte. En måte du kan gjøre dette på er å stå med en øvelse ball bak ryggen og hviler mot en vegg. Det bør være plassert på korsryggen din. Deretter sitte på huk ned slik at knærne er på linje med tærne. Ballen skal rulle opp ryggen din og hjelpe deg å holde riktig holdning. Men ikke lene seg mot ballen. Dette kan gjøres fem ganger og skal hjelpe deg å finne den beste måten å holde kroppen din.

Advarsler

Før du bruker en yoga ball å finne tilbake smertelindring, bør du rådføre deg med legen din om dine treningsmål begrensninger, og hvis du trenger å ta noen spesielle forholdsregler. Les instruksjonene som følger med yoga ball og følge dem. For eksempel, trenger ballen enkelt blåses opp til en bestemt størrelse, avhengig av hvilken modell du kjøper. Vær oppmerksom på ikke å overdrive øvelsene først, så ryggmuskulaturen er svak. Det siste du ønsker å gjøre er å forårsake ytterligere skade eller unødvendig stress.

Dekompresjon Therapy for Back Pain

Dekompresjon terapi strekker ryggraden og dekomprimere plater i ryggen. Den tillater ryggvirvlene som skal separeres fra hverandre. Dette skiller platene og løser problemer som herniated eller svulmende plater. Terapien tar fem til syv uker flytter platen bare litt hver behandling. Om 20-28 behandlinger er anbefalt over denne tidsperioden. Terapien kan slippe næringsstoffer komme på innsiden av platen og ryggvirvlene å tillate vevet til å gro. Hver behandling tar omtrent 30 til 45 minutter.

Back Pain

Ryggsmerter kan være forårsaket av en rekke forskjellige tilstander. Noen av dem inneholder svulmende eller herniated plater, skade eller overforbruk av muskler, leddbånd og ledd, muskelspasmer, degenerasjon av plater, dårlig justering eller opptak av ryggvirvlene, slitasjegikt, spinal stenose, spinal kurvaturer som skoliose.

Vil dekompresjon Therapy Hjelp?

Spinal dekompresjon terapi har en høy suksessrate hvis pasienten følger legens ordre. Hun vil vanligvis anbefaler at du avstår fra visse aktiviteter og få fysioterapi. En annen nøkkel til suksess er å drikke en halv liter vann per dag for å re-hydrat platene. Legen kan også anbefale kosttilskudd.

Skadede plater

The Arizona Back Institute sier mest rygg og nakkesmerter er forårsaket av herniated plater, svulmende plater eller degenerative plater som ikke bare fører til ryggsmerter, men leggkramper, nakkesmerter og arm smerter. Dekompresjon terapi er et godt alternativ til kirurgi. Plater i ryggraden ikke har en god blodtilførsel, noe som betyr at det er vanskelig for dem å helbrede. Når en plate er skadet eller revet, vil det ikke holde hydrering. Dette fører til mer skade, betennelse, degenerasjon og mer smerte. Dekompresjon terapi vil reversere denne prosessen.

Om Back Pain & Burning

Ryggsmerter er den vanligste årsaken til en tur til legekontoret og den nest mest populære unnskyldning for manglende arbeid, ifølge boken No More Back Pain. Når du har ryggsmerter, er alt du ønsker lettelse, spesielt hvis du har forskjellige symptomer som svie.

Årsaker til ryggsmerter

No More Back Pain, en bok skrevet av to leger, lister 41 årsaker til ryggsmerter. En skade, en stillesittende livsstil, feil type trening, spinal problemer, sove på en dårlig madrass eller mangel på vitaminer er blant mulige årsaker til ryggen din smerte.

Brennende smerter

Hvis du har brennende smerter overalt i kroppen, er det ofte en nerverelatert, ifølge Dr. Rob Gottesman, en Colorado Springs kiropraktor. Nerve komprimering eller betennelse kan føre til brenning, varme eller sterke smerter.

Burning Back Pain

Men, brennende smerter i ryggen er ikke vanlig. Og denne "ett symptom alene er ikke veldig diagnostisk," sier Dr. Gottesman. Han anbefaler ortopedisk og nevrologisk testing for å fastslå årsaken. Du må kanskje også en X-ray dersom en patologi, brudd eller forvridning er mistenkt.

Lindre Burning

Hvis du opplever brennende smerte i ryggen, bør du oppsøke lege så snart som mulig. Du kan prøve et varmt bad, is massasje, stretching, kiropraktisk behandling eller sengeleie for å lindre smerten. Generelt, is først og deretter bruke varme for flere kroniske lidelser.

Advarsler

Burning ryggsmerter kan maskere en mer alvorlig problem, så få det sjekket ut før heller enn senere. Ta det med ro og unngå øvelser som å berøre tærne, full sit-ups, dype back-bend eller mye hopping, ifølge forfatterne av No More Back Pain.

Slant Board Therapy & Back Pain

Skrå bord terapi - eller inversjon terapi, som det også kalles - er en naturlig tilnærming til ryggplagene. Ryggsmerter er bare en fordel at noen mener er ervervet fra denne type terapi. Tilbake smertelindring er den vanligste grunnen til å bruke terapi. Denne typen smertelindring er naturlig og fri for ødeleggende narkotika og medisiner som brukes til å administrere ryggsmerter.

Finn en Inversjon Terapeut

Arbeide med en utdannet terapeut for inversjon terapi er den beste måten å finne ut om metoden er riktig for deg. Før du investerer i en skrå styre din egen, ta deg tid til forskning terapi og prøve den med en terapeut som kan vise deg de riktige metoder og øvelser som vil lindre ryggsmerter.
Behandlingen er kontroversielt i det medisinske miljøet og mange mener de som lider av høyt blodtrykk eller hjertesykdom bør ikke bruke behandlingen. Behandlingen gir bare midlertidig lindring fra ryggsmerter og er ikke en kur for ryggproblemer. Diskuter risikoen for skrå bord terapi med legen din før du fortsetter med behandlingen.

Kjøpe en tabell

Hvis skrå bord terapi gir lindring fra din spesielle ryggsmerter, kjøpe en tabell er det neste logiske steg. Dette gjør at du kan bruke skrå bord når du trenger lindring av smerte.
Inversjon tabeller eller skråbrett er tilgjengelig uansett hvor du kan kjøpe treningsutstyr. Prisene for disse tabellene varierer i henhold til kvaliteten på styret og merkenavn som du velger. Noen inversjon tabeller fold for enkel lagring hvis plass er et problem i ditt hjem.
For å finne den riktige tabellen for dine ryggsmerter behov, vurdere kostnadene ved bordet og den plassen du har tilgjengelig i ditt hjem. Velg en modell som er trygt for hjemmebruk.

Øvelser for Back Pain Relief

Inversjon terapeuter anbefaler styrkemagemusklene i tillegg til skrå bord terapi. Den skrå bord kan gi midlertidig lindring, men styrke musklene kan føre til en permanent løsning til ryggsmerter.
Svømming er en styrke-building øvelse som begrenser mengden av påvirkning på leddene. Denne typen trening vil bidra til å bygge styrke i nesten hver eneste muskel i kroppen, inkludert magen. Sterke magemuskler bidra til å avlaste trykket av ryggsmerter.

Om Magnet Therapy og Back Pain

Magnetisk terapi er en trygg og naturlig form for healing som bruker elektromagnetiske felt av magneter for å helbrede kroppen. Den negative side av magneten er plassert der hvor det er smerte. Dette trekker friskt oksygenrikt blod og næringsstoffer til dette området, fjerner giftstoffer og surhet samtidig øke blodsirkulasjonen og fremme helbredelse. Magnet terapi kan være en god måte å håndtere smerte, bedre søvn, og unngå manglende arbeid og muligens også invasive behandlinger som kirurgi.

Back Pain

Ryggsmerter kan skyldes et problem i musklene, slik som en belastning eller rive. Mangel på mosjon og stress kan føre til muskelstivhet. Malplassert bein, kan leddgikt eller diskproblemer også føre til akutte og kroniske ryggsmerter.

Smerte med magneter

Når magnetene er plassert på huden, vanligvis med vanlige plaster, kapillærveggene slappe av slik at blodet kan strømme inn og slipp smerte. Muskelkramper kan være årsaken til ryggsmerter, og magneter kan roe og hindre dem. Selv om smertestillende medikamenter kan hjelpe smerten, de kan også ha bivirkninger, og ikke komme til roten av problemet. Magneter ikke har noen bivirkninger og kan helbrede roten av problemet.

Studier viser positive resultater

En studie publisert i Archives of fysikalsk medisin og rehabilitering oppdaget at reelle magneter var mer effektive enn placebo magneter på å kontrollere smerte forårsaket av postpolio syndrom. Tre fjerdedeler av pasientene som brukte magnetene nytes smertelindring, mens bare 18 prosent som brukte falske magneter fikk lettelse. En annen studie ved Tufts University School of Medicine i Boston viste at magneter gi lindring til personer med fibromyalgi, som er en kronisk smertefull tilstand.

Andre studier viser magneter har ingen effekt

En studie ved New York College of Podiatric Medicine oppdaget at magneter ikke har noen effekt på smerte. Av både kontrollgruppen og placebogruppen 60 prosent forbedring rapportert. En annen studie i 2000 fant ingen effekt ved hjelp av magneter for å behandle ryggsmerter, og enda en studie ved University of Virginia viste at pasienter med fibromyalgi hadde ingen lindring fra magneter. De fleste vitenskapsmann og leger mener det er lite bevis for å støtte magnet terapi.

Det er verdt et forsøk

Det finnes studier som viser at magneter er både nyttig og ikke nyttig. For de med kroniske ryggsmerter, er det verdt et forsøk, siden det er et naturlig og trygt alternativ. Mens noen magneter koste opp til $ 900,00, de kan koste så lite som $ 5,00. Det er best å ikke bruke mye penger for å bare prøve det ut. En mynt-formet magnet laget av sjeldne jordmetall neodymium-boron er en god magnet som ikke koster mye penger.

Inversjon Therapy for Back Pain

Inversjon terapi er en behandling for å lindre ryggsmerter ved å ta presset av ryggraden og reversere effekten av tyngdekraften. Inversjon terapi er en historisk akseptert behandling som innebærer å henge opp ned eller på en invers vinkel. Det er ofte brukt som en del av en rygg dekomprimering program eller i forbindelse med andre alternative og vanlige behandlinger for å behandle lidelser og ryggsmerter. Ifølge Cure-Back-Pain.org, kan selv 25 minutter med daglig inversjon ha en betydelig effekt på ryggsmerter,

Typer Inversjon Therapy

Det er to vanlige metoder for inversjon terapi for å oppnå den opp-ned eller invertert posisjon. Den første er iført gravitasjonsstøvler som festes til et stativ, slik at du kan henge rett opp ned ved anklene. Det andre alternativet er en inversjon tabellen, som tillater deg å bli invertert på flere vinkler, inkludert rett opp ned. Inversjon tabeller tendens til å være tryggere, mer fleksibel og enklere å bruke.

Fordeler med Inversjon Therapy

Inversjon terapi strekker ryggraden, forlenger det, justerer det og reverserer presset av tyngdekraften. Det sies å dekomprimere ryggraden og avlaste presset på ryggvirvlene og plater. Når ryggvirvler og plater er for nær hverandre eller ryggraden er komprimert, kan dette føre til stress og spenning, noe som fører til muskelspasmer, klemte nerver, og nakke- og skuldersmerter. Denne behandling kan også øke sirkulasjonen, styrke og fleksibilitet.

Advarsler på Inversjon Behandlinger

Det er risiko forbundet med inversjon terapi. Du bør generelt ikke praksis inversjon terapi med mindre du er under oppsyn av en partner som kan hjelpe deg hvis det oppstår problemer. Gravide kvinner og de med høyt blodtrykk eller hjertesykdom bør ikke praktisere inversjon terapi.

Hvordan snakke med legen din om Back Pain

Hvordan snakke med legen din om Back Pain


Du må kommunisere med legen din effektivt for at ryggen din smerte å bli diagnostisert riktig og behandles riktig. Problemer knyttet til ryggsmerter er så vanlig og så variert at leger har ingen anelse om hvordan du går frem hvis deres pasienter ikke vet hvordan de skal snakke med dem. Gode ​​leger vil vite hvordan du skal lokke fram meningsfulle svar, men det hjelper hvis pasientene jobber på problemet, også.

Bruksanvisning

Lær å snakke med legen din om Back Pain

Bruk beskrivende termer når du snakker med legen din om ryggsmerter. Brenning, skyting, kjedelig og varmt er alle gode måter å beskrive hva du føler.

Pinpoint hvordan og når ryggsmerter begynte. Det gjør en forskjell om din ryggsmerter stammer fra en bestemt aktivitet eller om du bare våknet opp med det en morgen. Dessuten kan det være lurt å finne ut om din ryggsmerter kan tilskrives en nylig bout av sykdom.

Fortell legen din spesielt når ryggen er vond. Du må fortelle legen din om ryggen er vond sporadisk eller hele tiden, og om det skjer etter en bestemt handling som hoste, bøyd over eller nysing.

Beskriv intensiteten og varigheten av ryggsmerter med legen din. Legen din vil ønske å vite om smerten er jabbing eller verkende for korte perioder av gangen, eller om det holder med deg hele dagen lang.

Tenk på hva som gjør ryggen din føler seg bedre. De tingene som gjør ryggen din føler seg bedre, slik som varmebehandling eller ligger flatt på en seng, kan være i stand til å hjelpe legen finne den nøyaktige årsaken til ryggsmerter.

6. Bestem tiden på dagen at ryggen ikke vondt så mye. Tenk om du våkner opp med smerter, hvis det går bort i løpet av dagen eller om det øker i intensitet etter hvert som dagen skrider frem.

Ta med detaljer som kanskje ikke synes viktig eller som kan være pinlig når du snakker med legen din om ryggsmerter. For eksempel, vil du ønsker å nevne hvis du er for tiden i en følelsesmessig stressende situasjon eller har tatt steroider i det siste.

Tips og advarsler

  • Ryggsmerter faller inn i to grunnleggende klasser: akutte og kroniske. Akutte smerter er oftest assosiert med stammer og forstuinger. Den kommer på raskt, og er generelt en stikkende smerte. Akutte smerter går som regel bort i noen dager eller 3 til 4 uker. Kronisk smerte oppstår i mer enn 12 uker. De fleste lider karakter kroniske smerter som en dyp, langvarig smerte.

Forskjellen mellom MR & X Ray for Back Pain

Forskjellen mellom MR & X Ray for Back Pain


Å ha kroniske ryggsmerter kan være en ødeleggende opplevelse. Diagnostisering og behandling av årsaken kan lindre noen, om ikke alle, av den smerten. De fleste leger bruker magnetic resonance imaging (MRI) eller røntgen under diagnose. Selv om det er legens preferanse som hun ønsker å bruke, noen forskjeller mellom de to verktøyene.

X-ray for Back Pain

To typer røntgenstråler brukes på ryggen: diskografi og myelogram. En diskografi trenger injeksjoner i skivene og brukes hvis smertekilde er antatt å være en plate. En myelogram krever en spinal injeksjon og brukes når pasienten har ryggsmerter når du flytter og stående.

MR for Back Pain

En MR er vanligvis ikke det første valget for å diagnostisere ryggsmerter problemer når de dukker opp. Som et resultat, kan en MR eksamen ikke dekkes av forsikringen.

Ved å bruke X-ray

Når ryggsmerter er antatt å være på grunn av sykdom, er en X-ray foretrukket. Det kan illustrere progresjon av degenerative tilstander slik som artritt.

Ved å bruke MR

Noen faktorer kan føre en lege for å velge en MR for å finne årsaken til ryggsmerter. De omfatter pasienten blir mer enn 50 år gammel, har medfødte ryggraden problemer, tegn til brudd eller svulst, ryggraden leddgikt, en tidligere ryggskade eller kirurgi, steroid eller narkotikamisbruk, en skyting smerte ned et bein, og tilstanden ikke bedre etter fire uker med hjemmebehandling.

Bildekvalitet

MRI har evnen til å ta 3-D-bilder av ryggen og andre deler av legemet, og de gir et mer nøyaktig bilde av det myke vevet rundt ryggvirvlene enn røntgenstråler. X-stråler gjør en god jobb som viser justering av ryggraden og ryggvirvlene som helhet.

Comfort

MRI-maskinen er lik et rør. Pasienten legger på et bord som skyves inn i røret, og MR-maskinen roterer rundt bordet. Dette oppsettet kan føre til problemer for klaustrofobiske pasienter og folk som får hodepine fra maskinens høyt støynivå. Å ha en X-ray tatt, legger pasienten på et bord eller står, og X-ray maskinen står rundt ham. En X-ray tatt mens pasienten stands kan være mer behagelig for noen med alvorlige ryggsmerter.

Back Pain Management med en epidural eller steroider

Hvis du lider av intense ryggsmerter, kan du finne deg selv i stand til å nyte dine favorittaktiviteter eller nødvendige onder (arbeid, noen?). Ifølge WebMD.com, omtrent 80 prosent av amerikanerne oppleve noen grad av ryggsmerter gang i sitt liv. Hvis det er ingen trøst å vite at du ikke er alene, kanskje det vil hjelpe å vite at lettelse er der ute, spesielt i form av ryggsmerter ledelse med en epidural eller steroider.

Back Pain Management med en epidural

Bruken av en epidural å administrere ryggsmerter består i innsprøyting av anti-inflammatorisk medikament inn i rommet på utsiden av ryggmargen, som er kjent som epiduralrommet. Formålet med epidural er å redusere betennelse av nerverøtter, en vanlig årsak til ryggsmerter.

Mens ryggsmerter ledelse med en epidural kan til tider være en permanent løsning, ofte det primære formålet med en epidural er å gi midlertidig smertelindring mens skaden er healing.

Tilbake Smertebehandling med steroider

Orale steroider kan være foreskrevet som en ryggsmerter ledelse teknikk. Som tilfellet er med en epidural, oral steroider ment å gi kortvarig lindring av smerte. Pasientene er ofte gitt en høy dose for umiddelbar lindring og deretter blir avvent i en lavere dose hver dagene før de kan slutte å ta medisinen.

Mens få eller ingen komplikasjoner har blitt funnet med kortvarig bruk av orale steroider for ryggsmerter ledelse, kan noen langsiktige bivirkninger inkluderer magesår, vektøkning og andre symptomer. Med det i tankene, sørg for å følge legens anvisninger nøye og varsle henne umiddelbart hvis du oppdager noen problemer.

Hvem bør ikke bruke Back Pain Management med en epidural eller steroider

Diabetikere bør styre klar av ryggsmerter ledelse med orale steroider på grunn av risiko for økt blodsukker. Pasienter som har en aktiv infeksjon bør også unngå orale steroider, som kan gjøre deres infeksjon verre.

Hvis du har noen bekymringer om bruk av ryggsmerter ledelse med en epidural eller steroider, sørg for å snakke med legen din før du begynner disse behandlingene.

Kullsyre Drinks & Back Pain

Ryggsmerter er en utrolig vanskelig problem. Baksiden er ment å støtte vår vekt og gjøre oss sterke. Vi føler deg svak når vi har ryggsmerter, det være seg vedvarende eller på annen måte. Det er mange ting som bidrar til ryggsmerter. Forbruket av brus ser ut til å være en av dem.

Hvordan Soda Lead til Back Pain?

En av de viktigste årsakene til ryggsmerter er en svekkelse i bein i ryggen. Bones bli svakere når du blir eldre fordi kalsium i skjelettet begynner å forsvinne. Smidig by rapporterer at de fleste brus vil stripe dine bein av kalsium på tre måter: koffein vil redusere kalsium i bein; fosforsyre vil redusere kalsium i bein; og drikker brus erstatter et mye sunnere alternativ drikke du kunne ha konsumert.

Koffein Reduserer Kalsium

Koffein er den vanligste kjemiske i kullsyreholdige drikker. Selv om det er koffein-fri brus som 7-Up, Sprite og rot øl, de fleste andre brus har koffein. Det er den kjemiske som gir deg som utbrudd av energi etter å ha drukket en brus eller en kopp kaffe. Imidlertid kan koffein være en viktig årsak til kalsium tap i ryggmargen. WebMD rapporterer at "(a) nother mulig gjerningsmann (i kalsium utlekking fra skjelettet) er koffein, som eksperter har lenge visst kan forstyrre kalsium absorpsjon." Å drikke for mye koffein vil stripe bein av kalsium og gjøre dem svakere, fører til hele kroppen smerte, inkludert ryggsmerter.

Fosforsyre Reduserer Kalsium

En annen vanlig bestanddel i de fleste soda er fosforsyre. Fosfor er element som fosforsyre kommer fra. Det er faktisk et viktig mineral i de fleste bein. Imidlertid melder WebMD at "hvis du får uforholdsmessig mye fosfor i forhold til mengden av kalsium du får, som kan føre til tap av beinmasse." Kalsium er den viktigste kjemiske nødvendig for å holde skjelettet sterkt. Hvis fosfor nesten utelukkende erstatter kalsium i kosten din, vil dine bein lide, så vil kroppen din og tilbake.

Soda Erstatter sunnere alternativ

Et annet stort problem med brus forbruk er at det erstatter et sunnere alternativ drink. For hver brus du drikker, er du unngår melk, juice og vann. Alle tre av disse drikkene gir kalsium til skjelettet. Drikke brus benekter kroppen din mulighet til å få kalsium fra friske drinker, og deretter strimler dine bein av kalsium de trenger. Brus også føre til større vektøkning, noe som kan være en annen viktig årsak til ryggsmerter. Gjennomsnittlig 8-unse brus har ca 150 kalorier. Den gjennomsnittlige glass melk har 100, den gjennomsnittlige glass juice 120, og den gjennomsnittlige glass vann har ingen kalorier. At ekstra 50 kalorier i brus kan ikke virke som mye, men alle tre av de andre drikker tilby noe næringsrik og viktig for kroppen din. Brus er tomme kalorier.

Vedvarende Kalsium Loss

Mange tror at hvis de bare drikke en sunn drikk for hver brus de drikker på en dag, at det vil bidra til å motvirke de negative effektene av brus de drikker. Dette er feil. WebMD diskuterer en rapport laget av Tufts University: "Forskere ... fant at kvinner som regelmessig drakk cola-baserte brus - tre eller flere om dagen - hadde nesten 4% lavere bentetthet i hofte, selv om forskerne kontrollert for kalsium og vitamin D-inntak. " Hva dette betyr er at selv om kvinnene fikk kalsium og vitamin D de trengte for sine bein ble soda fortsatt stripping sin kropp av kalsium.

Hvordan leve med Middle Back Pain

Middle ryggsmerter kan være forårsaket av leddgikt i ryggvirvlene brusk, en herniated plate, senebetennelse eller til og med en anstrengt muskel. Mest midt ryggsmerter er forårsaket av arbeidsrelaterte skader, som for eksempel dårlig holdning mens du arbeider eller overforbruk av midten bak. Den beste måten å behandle oppblussing av smerter i midten bak er med hvile, immobilisering, is, varme, medisiner og mosjon.

Bruksanvisning

Behandling Middle Back Pain

Når du har midt ryggsmerter, hvile ryggen i flere dager. I løpet av denne tiden, bære en ryggvarmer for middel ryggstøtte så ofte som mulig. Ta ibuprofen eller naproxen som anvist.

Sett isen i en ispose eller inne i et håndkle. Plasser et stort håndkle på gulvet eller sofaen med ispose eller håndkle på toppen av det. Legg deg ned slik at midten bak presses direkte på isen. Ligge der i 15-20 minutter. Gjenta denne prosedyren hver tredje til fjerde time gjennom hele dagen. Når din første ryggsmerter og betennelser har stilnet litt, bruke en varmepute flere ganger per dag inntil ryggen er helbredet.

Gjør følgende to oppgaver: Mens du står med føttene skulder bredde hverandre, sakte vri til høyre og strekke ryggen. Hold denne posisjonen i 10 sekunder. Gjenta samme bevegelse til venstre. Gjør flere repetisjoner. Neste, ligge på ryggen med knærne opp og begge føttene på gulvet. Sakte løfter baken og korsryggen opp fra gulvet. Hold i 2-5 sekunder, deretter slappe av. Har 10 totale repetisjoner.

Gå på en diett og miste 5-15 pounds (mer hvis du er mye tyngre). Kjøpe noen sko inserts og bruke dem i dine sko når du er på føttene.

Ta den anbefalte dosen av en magnesium supplement for å hjelpe slappe av musklene i midten bak.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å bruke de første 48-72 timer glasur ryggen etter utbruddet av midt ryggsmerter. Dette vil bidra til å kontrollere betennelser og smerte. Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer), som reduserer inflammasjon og smerte ved midlertidig å begrense strømmen av blod og lymfe væske til den midterste tilbake. Når du har den første betennelsen under kontroll, vil varmen fremme flyten av blod, med sine helbredende egenskaper som oksygen og vitamin C, til det berørte området. Du kan også få noen til å massere ryggen din i minst 15 minutter per dag. Massasje øker blodgjennomstrømningen og kan eliminere eventuelle arrvev i muskelen, noe som øker sjansen for fremtidige skader. Massasje hjelper også slappe av nerver og muskler.
  • Hvis midten ryggsmerter er mer kronisk, trenger du sannsynligvis å se en lege. Aldri ignorere midt ryggsmerter, fordi du kan ha en herniated eller degenerative disk (sprukket eller iført brusk) mellom ryggvirvler. Behandlingsmetoden vil variere avhengig av din skade. Det er også mulig at symptomer er forårsaket av en annen utgave, slik som et galleblæren problem.

Elektrisk stimulering for Back Pain

Elektrisk stimulering for Back Pain


I USA, er ryggsmerter en ledende grunnen til at folk gå glipp av arbeid. Det er også hovedårsaken til at jobben uførhet, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Behandlingstilbud for ryggsmerter inkluderer elektrisk stimulering.

Back Pain

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, ryggsmerter er den nest vanligste nevrologiske smertelidelse i USA. Det kan skje hvor som helst i ryggen, men oppstår som oftest i korsryggen.

Årsaker

Ryggsmerter kan være forårsaket av skade på en av musklene i ryggen. En skadet mellomvirvelskive kan legge press på nerver i ryggen, noe som også resulterer i smerter.

Elektrisk stimulering

Transkutan elektrisk nervestimulering, eller TENS, er en form for smertebehandling. I TENS, sender en elektrisk kraftenhet elektrisk stimulering i ryggen gjennom elektroder som plasseres på huden din i nærheten av stedet av din smerte, ifølge American Cancer Society.

Metode

Transkutan elektrisk nervestimulering lindrer smerte ved å lage nerveimpulser som blokkerer smertesignalene som reiser til hjernen. Det kan også bidra til å stimulere produksjonen av endorfiner, som kan bidra til å lindre smerte.

Komplikasjoner

Hvis du gjennomgå transkutan elektrisk nervestimulering for ryggsmerter, er det en liten sjanse for at du kan oppleve et brannsår fra elektrisk strøm som brukes. Hvis du har en pacemaker eller hjertestarter implantert i kroppen din, bør du ikke prøve elektrisk stimulering for å unngå konflikt med disse enhetene.

Glysin for Back Pain

Glysin for Back Pain


Ryggsmerter rangerer bak hodepine som den vanligste lidelsen i USA. Tilstanden er et symptom som indikerer hvilket som helst antall av sykdommer eller forstyrrelser. Det finnes to former for ryggsmerter: akutte og kroniske. Førstnevnte er plutselige, intense og av kort varighet. Sistnevnte kan gå på i opp til en måned og er preget av en gnagende, murrende smerte. Glycin kosttilskudd er en av de vanligste former for behandling som kan hindre behovet for smertestillende.

Årsaker til ryggsmerter

Mekaniske posturale endringer på grunn av degenerative sykdommer som artrose eller osteoporose kan føre til ryggsmerter. Disse er vanligvis aldersrelatert og koblet til kroppens redusert evne til å reparere skader. Ryggsmerter kan stamme fra sykdom eller misdannelser. Med mindre en grundig legeundersøkelse er utført, må du ikke utelukke svulster, blindtarmbetennelse, urinveisinfeksjoner, ovarian lidelser og bekkeninfeksjon, som kan forårsake henvist ryggsmerter. Ryggsmerter også resultater fra skader fra fysisk aktivitet som setter ryggraden under utilbørlig press. Feil løfteteknikk kan resultere i en herniated plate.

Hva er Glysin?

Organismer syntetisere proteiner med glycin, en ikke-essensiell aminosyre som finnes i fisk, meieriprodukter eller kjøtt. Cholin i lever eller nyre, og threonin og serin kan også danne glycin i kroppen. Når kroppen er i en fastende tilstand, kan aminosyren bli omdannet tilbake til serin. Det forbedrer også glykogen lagring, slik at mer glukose å bli spart for kroppens energibehov. Glysin i sin rene form er et supplement som bidrar til å hindre artrose og sykdommer som kan føre til ryggsmerter.

Effekt av Glycine på Back Pain

Betydelig forbedring av ryggsmerter er kjent når glysinsalter kosttilskudd er tatt, noe som reduserer behovet for smertestillende. En mulig årsak er at glysin motvirker effekten av kostholdsrelaterte mangel på glycin. L-glycin fungerer også som en inhiberende nevrotransmitter til hjernen, noe som resulterer i en følelse av ro. Fordi det er også en forløper til kollagen og et veksthormon promotoren, kan glycin lette ryggsmerter, som kollagen, og veksthormonet er viktig både for å sårheling.

Andre metoder for Back Pain Relief

Lette smertefulle muskelkramper med varmeputer, isposer eller massasje. Følg 20- til 30-minutters varighet ved bruk av is eller varme. Styrke øvelser kan også hjelpe lindre kroniske ryggsmerter. Akupunktur forenkler utgivelsen av opioider som lindrer smerte og roer det sympatiske nervesystemet. Capsaicin, den aktive ingrediensen i chilipepper, avtar konsentrasjonen av substans P når den påføres på huden. Substans P er en nevrotransmitter for smerte. I tillegg til smertestillende effekt, kan du føle en stikkende / brennende følelse der kremen påføres.

Forebygging av ryggsmerter

Hvis du trenger å bli sittende i flere timer, ta jevnlige pauser for å strekke og avlaste ryggmuskulaturen. For en person stadig på hans føtter, lav hæl sko eller leiligheter legge mindre belastning på ryggraden. Trening er viktig for å styrke ryggen og omkringliggende musklene. En stillesittende livsstil er en faktor i ryggsmerter. Lav-effekt trening som gåing, sykling og svømming tillater deg å bygge opp styrke og kondisjon uten ytterligere belaste ryggen din. Videre kan vekttap og bedre holdning fra regelmessig trening reduserer belastningen på ryggen.

Kontinuerlig passiv bevegelse Machine for Back Pain

Kontinuerlig passiv bevegelse Machine for Back Pain


Ryggsmerter er en av de mest utbredte fysiske plager i USA. Smerter i ryggen kan tilskrives skade, sykdom eller strukturelle misdannelser som skyldes alder eller medfødte defekter. Behandlingstilbud er allment tilgjengelig og variert på grunn av utbredelsen av tilstanden. En av de mer kjente behandlinger for ryggsmerter innebærer bruk av en kontinuerlig passiv bevegelse maskin for å avlaste inter-vertebral trykk og lette ryggsmerter.

Hva er en kontinuerlig passiv bevegelse Machine

Anordningen beveger en persons lavere tilbake gjennom en rekke lordose, eller krumninger av ryggsøylen. Den gjelder syklisk kraft med en back-engasjerende overflate, som er klemt mellom en persons rygg og en tilstøtende statisk struktur, slik som et gulv. Bevegelses øker og minsker avstanden mellom marken og maskinen, slik at et bredere spekter av bevegelse enn det vanligvis er mulig. Force økning og intervaller styres med en svinger og timing kretser henholdsvis innstillingene for noe som kan være forhåndsinnstilt av brukeren.

Mekanismen for en CPMM

Mekanisk tilbakemelding mellom transduseren og den kraftutøvende anordning styre trykket eller kraften, som blir påført på baksiden. CPMM vanligvis har innstillinger som kan settes til å kjøre for en viss tid, og utøve en bestemt mengde press under øktene. Den kraft som utøves av CPMM kan innstilles til å øke opp til et bestemt nivå før avtagende med jevne mellomrom. I tillegg kan en betydelig stabilt trykk utøves blant periodene mellom kraft økning og reduksjon.

Effekten av CPMM på Back Pain

Den lordose pålagt av en CPMM er ment å berolige og løsne stramme muskler på en skånsom måte. Dette sikrer utgivelsen av inter-ryggvirvel press. Folk som kjøper en CPMM er trygg på at de ikke lenger trenger å gjennomgå smertefulle øvelser og stretching økter for å håndtere ryggsmerter. Det forbeholdet er at effekten av en CPMM avhenger av hvor alvorlig ryggsmerter er.

En Skeptics 'View of CPMM

Forskning på bruk av CPMM i post-kne kirurgi bruken er godt etablert. Imidlertid er tilsvarende data for sin effekt på nedre ryggsmerter mangler. Et interessant poeng i studier på bruk av en CPMM i kneet smerte er at de har en tendens til å komme til motstridende konklusjoner. Noen tilstand som CPMM forbedrer pasientens tilstand etter at kne-kirurgi, mens andre ta opp liten eller ingen virkning når CPMM blir sammenlignet med et placebo.

Forvaltning av ryggsmerter

En CPMM kan være et supplement til eksisterende fysioterapi for ryggsmerter. Leger har en tendens til å understreke at administrerende kosthold, fysisk helse og stress ville bringe mer suksess enn ville bruken av en CPMM. Regelmessig smertelindring med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og muskelavslappende kan hjelpe på kort sikt, og bor aktiv med trening som øker bagasjerommet styrke og fleksibilitet er nyttig i lettelser ryggsmerter. I motsetning til det mange tror, ​​er sengeleie utilrådelig for dem som lider av ryggsmerter.