Digidexo.com

flytende probiotika fettlever

Hvordan velge en Probiotiske

Hvordan velge en Probiotiske


Probiotika er solgt i form av et kosttilskudd. Den kan kjøpes i pilleform eller i pulverform. Probiotika inneholder de gode bakteriene som kroppen din trenger for å holde seg frisk. De er spesielt nyttig for personer som har til å ta antibiotika fordi antibiotika dreper de gode bakteriene sammen med de dårlige bakteriene.

Bruksanvisning

•  Se etter pulverisert probiotika eller probiotiske kapsler som er fylt med pulver. Disse er de mest effektive form for probiotika. Flytende probiotika er ikke like effektive, og vil ikke vare så lenge når de lagres for senere bruk.

Les etiketten for å finne ut hvor mange organismer er garantert å være i hver dose. Plukk en probiotiske som har minst 1 milliard organismer per gram. Noe mindre vil ikke være en stor fordel for kroppens helse.

Velg probiotika som er usentrifugert, som nevnt på etiketten. Dette betyr at produsenten ikke bruke sentrifugering som dens bearbeidingsmetode. Denne metoden faktisk ødelegger cellene og gjør de levende organismer ubrukelig.

Kjøp en enkelt probiotikum. Det høres kanskje bra ut på etiketten at det er flere stammer av bakterier i probiotiske, men det er det ikke. Ofte en stamme overvinner den andre, slik at en av stammene ineffektive. Med andre ord, kjøpe en probiotisk som inneholder L. acidophilus og B. bifidum, men ikke begge.

Les online vurderinger. Anmeldelser fra andre som har prøvd produktet før du kan virkelig hjelpe deg å avgjøre mellom to eller tre anstendig merkevarer. Anmeldelser liste nyttige tips om hvordan du kan ta den probiotiske og også om brukeren lidd noen bivirkninger fra en bestemt merkevare som gass eller diaré.

Tips og advarsler

  • Be om en liste over testresultater fra produsenten av den probiotiske du er nysgjerrig på. Disse resultatene vil si hvor potent den probiotiske er.
  • Oppbevar probiotika i en tett lukket beholder i kjøleskapet. Ellers vil organismer mister sin effektivitet.

Hvordan gi babyer Probiotika

Hvordan gi babyer Probiotika


Lactobacillus plantarum er en form for probiotiske som trygt kan introdusert til nyfødte. Vi presenterer nyfødte til gode bakterier er viktig for deres helse og utvikling, som babyer er født med et svakt fordøyelsessystem. Spedbarn kan også bli introdusert til en rekke skadelige bakterier når du forlater fødselskanalen, noe som kan føre til en økt risiko for å utvikle kolikk løpet av de første ukene av livet. Vi presenterer probiotika tellere de skadelige bakterier og legger nødvendig balanse til babyens fordøyelsessystem.

Hvordan gi babyer Probiotika

•  Skyll kålen grundig. Makulere kål og legg den inn i norgesglasset. Tett forsegling glasset og la ved romtemperatur, 72 grader, i tre dager. I løpet av denne tiden, er de gode bakteriene som finnes på kål reprodusere og fermen kål. Når kål har gjæret det vil bli mykt og har en litt beiset smak. Flytende gjæret kål i en food prosessor og sil ut de faste stoffer ved hjelp av en ubleket kaffefilter.

•  Plasser gjæret kål juice i kjøleskapet for når babyen kommer. Hvis du har din baby på sykehuset, sørg for å pakke juice og har sykepleierne oppbevare den i kjøleskapet.

Plasser litt juice på fingeren og la barnet suge på det når han er én dag gammel.

Serve barnet ditt en baby-størrelse spoonful av juice tre ganger om dagen når hun er noen dager gammel og justert til smaken. Hvis hun viser symptomer på kolikk eller reflux, vurdere å tilby saften 20 minutter før en fôring for å hjelpe henne i å fordøye melken bedre.

har ulike fermenterte juice som kokos kefir som babyen vokser til.

Kan Probiotika tas daglig?

Probiotika fremme og bevare vekst av sunne bakterier i tarmkanalen. Denne gunstige mikroflora hjelpemidler i fordøyelsen, øker immunforsvaret og hjelper med absorpsjon av næringsstoffer. Imidlertid er denne bakterien sårbare for ødeleggelser fra miljø-og ernæringsmessige faktorer, som for eksempel stress, drikker klorvann eller ta antibiotika. En daglig dose av probiotika motvirker disse effektene for å holde sunn flora blomstrende.

Funksjoner

Probiotika skape bakteriocin, som dreper dårlig mikroflora, som sopp og virus.

Betraktninger

Tatt daglig mens du bruker antibiotika, kan probiotika bidra til å forhindre intestinal bivirkninger, som diaré forårsaket av Clostridium difficile, samtidig som du beskytter gode bakterier.

Fordeler

Ansatte tar probiotika daglig er mindre sannsynlig til å savne jobben fra sykdommer som forkjølelse og omgangssyke, ifølge en studie publisert i Environmental Health.

Forebygging / løsning

Probiotika er nyttig i behandling av gass og oppblåsthet forårsaket av irritabel tarm syndrom.

Fun Fact

Probiotika finnes i kapsler og flytende drikke fra helsekostbutikker, men også vokse naturlig i fermentert mat som kefir og yoghurt.

Best Juice oppskrift å få din daglige Probiotika

Probiotika er levende, vennlige flora (mikroorganismer) som lever i den menneskelige fordøyelseskanalen. De blir lagt til maten vi spiser for å støtte generelle velvære, balansere de gunstige bakteriene i tarmen, offset bivirkninger fra å ta antibiotika og lette mange gastrointestinale symptomer som diaré.

Fordøyelseskanalen er ansvarlig for en stor del av immunsystemet. Når du tar probiotika, kan du øke immunsystem ved å styrke og balansere fordøyelsessystemet.

Probiotika og juice

Drikking frisk frukt og grønnsaksjuice gjør at kroppen kan absorbere næringsstoffer raskere enn det kunne fra å spise bearbeidet og tilberedt mat. Fersk juice beholder de naturlige enzymer i rå frukt og grønnsaker, og disse enzymene spille en rolle i å konvertere maten vi spiser til energi og øke kroppens stoffskifte. Juicing frisk, gir rå frukt også kroppen med viktige fytokjemikalier som bidrar til å bygge immunforsvaret og bekjempe sykdommer.

Ved å kombinere juicing med probiotika, kan du være sikker på at du får de essensielle næringsstoffer som kroppen din trenger for å opprettholde og reparere seg selv og gi energi og vitalitet til å håndtere de utfordringene du står overfor hver dag.

Probiotiske Kilder

Probiotika finnes i visse matvarer som kefir, yoghurt, miso, tempeh, noen fruktjuicer og soya drikkevarer, og det kan bli funnet i kosttilskudd som kommer i flytende, kapsel og pulverisert former.

For vårt formål, ønsker du en probiotiske kilde som enkelt kan legges til en juice oppskrift. Du kan velge en flytende probiotiske supplement formel, tilsett yoghurt eller kefir, og soyamelk eller du kan strø en pulverisert probiotiske supplement til din juice oppskrift.

Probiotiske Juice Oppskrift

1 kopp kefir eller yoghurt
1/2 kopp granateplejuice
1/4 kopp friske blåbær
1/2 kopp tranebærjuice (usøtet)
1 liten banan
1/2 kopp fersk appelsinjuice
Håndfull frisk baby spinat

Kombiner alle ingrediensene i en blender og kjør til en glatt.

Konklusjon

Den beste juice oppskriften for å få din daglige probiotika er en som du vil nyte å drikke hver dag. Start med de ingrediensene som er oppført, men velger deretter ingrediensene som du liker og utvikle din egen oppskrift for denne kraften drikke. Hvis du ønsker å lage denne drinken for å erstatte et måltid, kan du også legge til et scoop av din favoritt protein pulver og noen bakken linfrø. Eksperimenter med ulike frukter og grønnsaker før du treffer på noe som du elsker. Det vil ikke ta lang tid for deg å føle fordelene som økt energi og vitalitet og færre fordøyelsesproblemer.

Hvordan bruke Probiotika etter å ha tatt antibiotika

Antibiotika dreper skadelige bakterier i kroppen vår. De ofte er foreskrevet for å behandle sykdommer og infeksjoner forårsaket av bakterielle organismer. Ulempen er imidlertid at de også drepe "vennlige" bakterier i kroppen vår som bidrar til å bekjempe skadelige stoffer og fremme gastrointestinal helse og immunitet. Tar en probiotiske supplement kan gjenopprette kroppens tilførsel av disse gunstige bakterier.

Bruksanvisning

•  Begynn å ta probiotika i løpet av antibiotika behandling og fortsette i flere dager etter. Tar probiotika under behandling kan bidra til å forhindre visse bivirkninger av antibiotika, for eksempel diaré. Probiotika vil ikke forstyrre handlingene til din medisinering.

Kjøp merker som inneholder enten Bacillus coagulans (BC-30) eller Lactobacillus GG. Ifølge Dr. Andrew Weil, disse er de mest effektive probiotika. De bør annonsere kolonidannende enheter (CFU) i milliardklassen.

Ta kosttilskudd to ganger om dagen med måltider. Den anbefalte voksen dosering er 1 ss flytende eller to kapsler. Sjekk med legen din om riktig dosering for barn.

Oppbevar probiotika riktig å opprettholde optimal effektivitet. Skjerme dem fra varme, fuktighet og luft. Se etter kjøle instruksjoner; noen krever det, og noen ikke.

Legg yoghurt i kostholdet ditt. Det er en naturlig kilde for disse gunstige bakteriekulturer.

Tips og advarsler

  • Vurder å bruke probiotika på regelmessig basis for å styrke immunforsvar og fremme intestinal helse. De er trygge å ta langsiktig.
  • Probiotika er ikke en passende supplement hvis du har hatt en allergisk reaksjon på Lactobacillus, acidophilus, Bifidobacterium eller streptokokker thermophilus.
  • Sjekk med legen din om å ta probiotika mens du tar dine antibiotika.

Instruksjoner om å ta antibiotika Med Probiotika

Instruksjoner om å ta antibiotika Med Probiotika


Antibiotika er uunnværlige for moderne helsevesenet. Dessverre er de ikke uten bivirkninger. Antibiotika utslette kroppens gode bakterier, de forårsaker diaré og gjær infeksjoner, og de vanligvis svekke immunforsvaret. Probiotika, i motsetning, gjenopprette kroppens naturlige flora og styrke immunforsvaret. Tar probiotika med antibiotika bidrar til å sikre at du hindrer ubehagelige bivirkninger samtidig som du kjemper deg infeksjon.

Hvorfor Probiotika?

Milliarder av bakterier linje fordøyelseskanalen, fra magen til tarmene. De fleste av disse er "vennlige" bakterier, fordi de hjelper kroppen fordøye maten. De gjør vitaminer fra mat mer tilgjengelig for kroppen din, og i noen tilfeller til og med gi vitaminer av sine egne. Uten disse bakteriene, ville du oppleve ubehagelige gastrointestinale symptomer som spenner fra oppblåsthet diaré. Probiotika gjenopprette bakterier tapt på grunn av antibiotika.

Velg riktig probiotiske

De fleste av de "vennlige" bakterier i fordøyelseskanalen er av den stammer Lactobacillus acidophilus eller Bifidobacterium bifidum. Den probiotiske du velger bør inneholde disse stammene, som øker immunforsvaret, hjelper fordøyelsen, og kjempe veksten av skadelige bakterier og sopp. Dr. Andrew Weil antyder stammen Lactobacillus GG, fordi det er kjent å overleve sterke magesyrer. Harvard Medical School har funnet at denne stamme er særlig nyttig i behandling av diaré, en vanlig bivirkning av antibiotika.

Bestem deg for en Probiotiske Form

Probiotika finnes i flytende eller pille form. Ta avhengig av hva du foretrekker, men sørg for at hver dose inneholder minst 4 milliarder organismer (eller 1 milliard for et barn). Hvis du tar piller, velger varianter som er enterodrasjert, noe som gjør dem i stand til å overleve sterke magesyren før de trenger å bli absorbert. Merk at de fleste probiotika trenger kjøling for å bli levedyktig. Mens noen merker tyder på at de kan overleve uten kjøling, kan de ikke være like effektivt.

Bo på en Schedule

Ta en dose av probiotika to ganger om dagen, fortrinnsvis minst en halv time, eller mer, før inntak. Også ta doser et par timer bortsett fra å ta antibiotika doser. Ikke hoppe over en dose, så det vil forsinke de nyttige bakteriene kolonisering i fordøyelseskanalen. Fortsett å ta probiotika i minst et par uker etter at du er ferdig med antibiotikakur. Hvis du har sluttet å ta probiotika og du begynner å ha noen gastrointestinale symptomer, gjenoppta ta dem.

Fordeler med flytende klorofyll for Horses

Fordeler med flytende klorofyll for Horses


Flytende klorofyll har helsemessige fordeler for mennesker, hester og hunder. Det er et naturlig produkt laget av stoffet som gir gresset sin grønne farge. Grønne alger har den høyeste kilden til klorofyll i planteverdenen. Flytende klorofyll hjelper kroppen til å detox, balanserer surhetsgraden i kroppen og øker immunforsvaret. I hester, kan den brukes både internt og eksternt som en helbredende agent og en naturlig energi booster.

Sår

Klorofyll er en førstehjelp og helbredende agent for hester. Det bidrar til å bygge immunsystemet, og for å stimulere hestens kroppsvev i helbredelsesprosessen. Du kan bruke flytende klorofyll for å rense og suge mindre sår. Det er også brukt for den daglige soaking og rensing av rotete sår, og bidrar til å reparere skadet vev. Bruk en klemme flaske for å skylle sår.

Energi

Hvis en hest ikke er å spise på grunn av en sykdom, bland honning, kroppstemperert vann og flytende klorofyll. Sett blandingen i en sprøyte uten nål. Sprøyt røren i hestens munn. Tillate hesten å svelge blandingen en munnfull om gangen så mange ganger om dagen ved behov. Dette hjelper hesten til å stabilisere kroppen og gir sin kroppen energi og næringsstoffer.

Fordøyelse

Fordøyelseskanalen er grunnlaget for hestens helse. Fordøyelsessystemet til en hest er beregnet for kontinuerlig bevegelse for å stimulere motilitet. De fleste hester lever i fjøs og er ikke så aktiv. Stress, narkotika og dårlig fôring valg kan negativt påvirke hestens fordøyelse. Mat som er rik på enzymer, probiotika og klorofyll hjelpe til med å opprettholde en balansert fordøyelsessystemet. Fôring kosttilskudd som blågrønn alger og klorofyll-rike matvarer kan bidra til å gi hesten din med den næring den trenger for å hjelpe på fordøyelsen.

Kosttilskudd

Flytende klorofyll og klorofyll-rike matvarer er et viktig tillegg til en hest kosthold. Hester trenger kosttilskudd utover høy og havre for å forbli sunne. Som mennesker, noen hester har god helse, mens andre ikke gjør det. En hestens kropp kan lide av slitasje over tid. I så fall, kosttilskudd er nødvendig for å opprettholde god helse. Når hesten har god fordøyelse, det kan assimilere alle vitaminer, urter og mineraler som kreves for en levetid på god helse. Klorofyll bidrar til å holde hestens system ren og sunn.

Problemer med fettlever

Problemer med fettlever


Det finnes to typer fettleverproblemer. Den første type er referert til som alkohol indusert fettlever og det andre er kjent som ikke-alkoholholdige fettleversykdom. Alkohol indusert fettlever er sett hos pasienter som har engasjert i kroniske og tung drikking av alkohol. NAFLD pasienter har ingen tidligere historie med overdreven drikking. Den NAFLD tilstanden er ofte forårsaket av insulin eller stoffskifteproblemer, og begge typer kan bli ganske alvorlig hvis venstre ubehandlet. Tidlig stadium behandlinger inkluderer endringer i kostholdet og medisiner, mens sent stadium fatty leversykdom kan medføre operasjon eller en transplantasjon.

Hva er Fatty Liver?

Ifølge American Liver Foundation, er en liten mengde av fett i leveren sunn. Den tilstand som er referert til som "fettlever" oppstår når leverceller fylles med store mengder fett. Vekten av et sunt menneske lever gjennomsnitt £ 3. Når fettnivået begynner å overstige 10 prosent av det vekt, er leveren anses å være fettstoffer.

Tretthet og magesmerter

I begynnelsen stadier av fatty leversykdom de fleste pasienter har svært få symptomer, hvis noen. Men når symptomene forekommer de ofte vage og noen ganger avvist som andre sykdommer. The American College of Gastroenterology av Bethesda, Maryland, forteller at tidlige symptomer på fettlever kan produsere smerte i midten eller øvre høyre kvadrant av magen sammen med en følelse av generell tretthet og svakhet.

Betennelse

Hos pasienter som har fettlever, vil leveren ofte blir hovne og betente. Ifølge Merck, er en lege vanligvis i stand til å føle en hoven leveren ved undersøkelse og palpasjon. Når betennelsen er oppdaget, vil legen vanligvis bestille en rekke blodprøver som kan identifisere årsaken bak hevelsen. Behandlende lege kan også bestille en MR (magnetisk resonans imaging) av magen, noe som vil gi et klarere bilde av hvor mye ekstra fett i leveren har akkumulert.

Nash

NASH (alkoholfrie steatohepatitis) blir ofte referert til som en silent killer, og ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, NASH mistenkes når nivåene av ALAT (alaninaminotransferase) eller ASAT (aspartataminotransferase) er funnet å være forhøyet i en blodprøve. Hvis venstre ubehandlet, kan den unormale celle utviklingen forbundet med NASH føre til arrdannelse i leveren. Denne arrdannelse er kjent som "fibrose" og kan bli ganske stort. En leverbiopsi er ofte nødvendig for å bekrefte fibrose.

Skrumplever

Skrumplever er en alvorlig sykdom som oppstår i de senere stadier av fatty leversykdom. The Mayo Clinic viser at når arrdannelse er minimal, er leveren stand til å helbrede seg selv gjennom regenerering. Men, når arrdannelse er kronisk, skrumplever setter inn. Skrumplever kan føre til en økning i smitte i hele kroppen og vanskelighets absorbere vitaminer og næringsstoffer. Cirrhose i leveren, kan også øke risikoen for utvikling av leverkreft, som ofte livstruende.

Hva er fordelene med flytende vitamin E?

Hva er fordelene med flytende vitamin E?


Vitamin E er en kraftig antioksidant med mange nyttige bruksområder. Det er spesielt kjent for dens fordeler for huden og håret. Vitamin E, enten svelges eller påføres lokalt, beskytter cellemembraner, holder cellene friske, nøytraliserer skadelige frie radikaler og blokkerer kreftfremkallende. Vitamin E er en av de viktigste vitaminer, takket være sine helbredende egenskaper, og brukes ofte som et supplement for å fremme en sunn, virile kropp. I sin flytende form, er det vanligvis påføres lokalt for behandling.

Betydning

Vitamin E kamper av frie radikaler og reaktive oksygen arter (ROS), som begge kan skade celler. Frie radikaler er også kjent for å være en av de viktigste årsakene til aldrende hud og kreftceller. ROS kan skade alle typer celler i kroppen, som fører til medisinske tilstander, inkludert hjertesykdommer og øyesykdommer. Dermed er vitamin E viktig å opprettholde en sunn kropp og sinn. Kilder til vitamin E inkluderer mørke bladgrønnsaker, som spinat; nøtter, som mandler og cashewnøtter; og tropiske frukter, som mango og kiwi. Anbefalt daglig inntak er ca 15 milligram i folk over 14 år gammel. Vitamin E-mangel kan ha drastiske effekter på en persons immunsystem.

Funksjon

Vitamin E virker ved å belegge cellemembranen for å forhindre inngang av skadelige frie radikaler. Vitamin E fanger frie radikaler og holder dem fra å ødelegge den naturlige fett og lipider i kroppen, som er avgjørende for å opprettholde sunne cellestruktur. Videre beskytter vitamin E essensielle fettsyrer, slik som lav-tetthets lipoproteiner, i kroppen fra oksidasjon. Oksydasjonen av low-density lipoproteins antas å føre til hjertesykdom og andre kardiovaskulære sykdommer.

Typer

Det er åtte typer vitamin E: alpha-, beta-, gamma-og delta-tokoferol og alfa, beta, gamma-og delta-tocotrienol. Alfa-tokoferol er hovedtypen som finnes i human kroppsvevet, og den fungerer som en antioksidant. De andre formene for vitamin E er vanligvis metaboliseres av kroppen, og på dette punktet, er det ukjent om de tjener noen uttrykkelig funksjon.

Fordeler: Skin

Flytende vitamin E er en utmerket fuktighets for huden. Den kan brukes lokalt for å fukte tørr hud over hele kroppen, og det er en av de viktigste ingrediensene i body lotion og ansikts kremer. Den kan også brukes som et anti-aldring serum for å glatte og reduserer tilsynekomsten av fine linjer og dype rynker rundt øynene, på pannen og rundt nasolabiale folder (som går fra hver side av nesen til hvert hjørne av munnen) . Flytende vitamin E brukes også for å redusere fremkomsten av arr og strekkmerker.

Fordeler: Hair

Flytende vitamin E gir næring tørste hårstrå og mykgjør tørre låser. Noen få dråper gnis mellom håndflatene og påføres håret tilfører fuktighet og glans. Det kan også brukes til å glatte krusete, puffy hår. Da gjaldt tuppen av håret, kan flytende vitamin E forsegle flisete tupper og helbrede porøse hårfibrene. På grunn av sin svært fuktighetsgivende egenskaper, kan vitamin E finnes i mange balsam.

Fordeler: Lips

Noen få dråper flytende vitamin E kan helbrede tørre, sprukne lepper. Den fuktighetsgivende effekt av vitamin E jevner ut sprekker, myker herdet hud og lindrer smertefulle lepper. Vitamin E er også en viktig ingrediens i mange fuktighetsgivende leppepomader.

Advarsler

Høye doser av flytende vitamin E kan ha negative effekter på menneskekroppen. Det kan føre til overdreven blødning og forstyrret blod koagulasjon. Faktisk, har kliniske studier vist at svært høye doser av vitamin E kan øke risikoen for død, spesielt hos eldre, ifølge National Institutes of Health. Men det er ingen forskning som foreløpig indikerer at flytende vitamin E er skadelig når den brukes lokalt.

Fettlever Symptomer og Cures

Fedme og usunne matvaner øker sjansene for å utvikle en rekke medisinske tilstander som fatty leversykdom. Denne tilstand forekommer når fettet akkumuleres i leveren. Hvis venstre ubehandlet, kan overflødig fett i leveren redusere leverfunksjonen og føre til permanent lever arrdannelse. Heldigvis finnes det måter å kurere fettlever og forebygge fremtidige problemer.

Symptomer på Fatty Liver

Fordi symptomene er uvanlig med fatty leversykdom, noen lider er uvitende om deres tilstand. En rutinemessig blodprøve kan antyde høy leverenzymer, som er et tegn på fettlever. Hvis venstre ubehandlet, kan tilstanden forverres, og du kan ha smerter i øvre høyre side av magen eller erfaring tretthet.

Reduser Vekt

Å kurere eller reversere fatty leversykdom, redusere kroppsvekten din er avgjørende. Opprettholde en sunn vekt minsker risikoen for en mange sykdommer som hjertesykdom og diabetes. Hva mer, senker en sunn vekt blod triglyserider (fett), og blir kvitt fett opphopning i leveren.

Begynne å trene

Å miste vekt og brenne fett, starter en øvelse rutine og bruke minst 30 minutter til aktivitet tre til fem ganger i uken. Fysisk aktivitet kan omfatte idrett, ved hjelp av en treningsøkt video eller besøke treningsstudioet. Å ha en større del av magen øker risikoen for fettlever. Du kan slanke magen ved å inkludere kjerneøvelser i treningen - crunches, pilates eller bruk gym utstyr som er utformet for å tone magemusklene.

Healthy Eating

Eliminere fet mat fra kostholdet ditt og erstatte disse måltidene med lav-fett måltider og snacks - yoghurt, bakt chips, frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Fet mat inkluderer stekt mat og rask mat. Du trenger ikke å gi opp din favoritt elementer eller snacks. Men du trenger å øve moderasjon og lære porsjonskontroll. Med regelmessig mosjon og et lavere kaloriinntak, kan du reversere fettlever og nyte en og annen godbit.

Unngå alkohol

Selv om det er trygt å konsumere en alkoholholdig drikke daglig, mennesker som lever med fettlever burde fullstendig eliminere alkohol fra kostholdet sitt - i hvert fall inntil tilstanden reverserer. Overforbruk av alkohol er en primær årsak til leverskade og drikke alkohol mens du kjemper mot fettlever kan stress leveren og langsom bedring.

Alternativ behandling av fettlever Symptomer

Når leveren begynner å akkumulere forekomster av fett, kan du begynne å lide av det som er kjent som en fettlever. Ofte referert til som ikke-alkoholisk fettleversykdom, denne tilstanden vanligvis medfører ingen problemer for folk, men kan be noen betennelse og irritasjon i orgelet. Over tid vil dette til slutt resulterer i dannelsen av arrvev, som hindrer den totale funksjon av leveren. Når dette skjer, er behandling ofte nødvendig for å avhjelpe tilstanden.

Livsstil Treatment

Siden det ikke er en standard medisinsk behandling for alkoholisk fettleversykdom, de fleste leger anbefaler "alternative" ruter til å redusere faktorer som kan være medvirkende til forekomster av fett. En av de mest vanlige er å miste overflødig vekt du kan bære. For å gjøre dette, de fleste finner en nytte av å endre sine matvaner og mosjon regime, så redusere mengden mettet fett og kaloriinntak av kostholdet ditt, samt øke mengden av fysisk trening du deltar i hver dag.

Frukt, grønnsaker og hele korn er gode kilder til vitaminer og næringsstoffer, så vel som inneholder langt færre kalorier enn de fleste kjøtt og meieriprodukter. Utveksling biff og svinekjøtt med kylling og fisk. Eliminer svært bearbeidet mat, som for eksempel måltid hjelpere, hermetisk supper og frosne middager, og velge sunn snacks, som nøtter, gulrøtter og epler, i stedet for chips eller godteri. Alle disse tingene kan gå en lang vei å senke kolesterolet og forebygge opphopning av fett i leveren.

For trening, prøv å innlemme minst 30 minutter fysisk anstrengelse hver dag. Turgåing, sykling og jogging bare ta en halvtime å virkelig nytte for din helse. Løfte vekter og konkurranseidrett, som tennis eller basketball, kan ikke bare bidra til å brenne kalorier, men også oppmuntrer til utvikling av muskler og minske potensialet av fettavleiringer. Selv enkle ting som å ta trappene på jobben eller gå på butikken kan innlemme fysisk form i det daglige liv.

Alkohol Restriction

En annen metode for behandling av fettlever, er å unngå inntak av alkohol. Når du allerede lider av fatty leversykdom, kan alkohol ytterligere irritere leveren, forårsaker den til å inflame og etter hvert utvikle arrvev. Ved å unngå alkohol, du minske potensialet for ytterligere skader, spesielt når det med kobling av livsstilsendringer, til leveren.

Antioksidant Forbruk

Det er noen tro på at bruken av antioksidanter kan lindre og potensielt motvirke akkumulering av fettavleiringer i leveren. Vitaminene A, C og E, samt karotenoid og selen, er den klart mest vanlige antioksidanter som brukes i dag. Men å ta disse i supplement form kan ikke være nok til å gjøre noen form for gunstig effekt på leveren, så oppsøke faktiske mat kilder til disse næringsstoffene.

Gulrøtter, brokkoli, tomater, squash, grønnkål, aprikos og fersken er alle gode kilder til både vitamin A og karotenoid. Grønne bladgrønnsaker (som spinat og kål), tomater, grønn paprika brokkoli, jordbær og sitrusfrukter er rik med vitamin C. Vitamin E finnes i mange nøtter og korn samt spinat, kål, Chard, grønne og vende greener og blåbær. Nøtter, fisk, kylling, kalkun og hele korn er gode matvarer for å få selen. Så i stedet for å snu til kosttilskudd for å bruke antioksidanter for å behandle din tilstand, kan du prøve å få disse næringsstoffene direkte fra kilden.

Diett for pasienter med fettlever

Fatty leversykdom, eller ikke-alkoholisk fettleversykdom (NAFLD), er en vanlig forekommende tilstand hos overvektige individer forbi alder av 30. Denne sykdommen rammer omtrent 15 til 20 prosent av befolkningen, med en mye høyere insidensrate blant dem som er allerede overvektig. Hvis du sliter med en fettlever, vet at hjelpen er mulig, men problemet kan ikke løses med konvensjonelle medisiner eller behandling.

Om NAFLD

NAFLD utvikles når fettet regulerende kapasitet av et sunt leveren blir svekket. I en frisk lever, fett er enten brukes som energi eller pumpes ut av leveren via gallen. I et individ med NAFLD, er leveren lagring av fett i stedet for å behandle den, noe som fører til oppbygging over tid. Dette kan føre til vanskeligheter med å miste vekt, utvikling av Type 2 diabetes, forhøyet kolesterol og abdominal fedme.

Herding NAFLD

Det er ingen medisinsk behandling av "raske løsninger" for en fettlever. Den eneste virkelige løsningen er gradvis og vedvarende vekttap gjennom endring av en usunn livsstil. Mens slanking metoden som er tidligere overlatt til pasienten, har ny forskning indikerte at en low-carb diett kan oppmuntre ekstra fettforbrenningen i leveren, og dermed fører til bedre resultater for personer som lider av NAFLD enn bare en lav-kalori diett.

Low-carb Anbefalinger

Du trenger ikke vedta et radikalt low-carb plan for å se fordelene. I stedet for slanking ved hjelp av tradisjonelle carb-tak (teller daglige karbohydrater), bruk en carb-restriktiv tilnærming. Med andre ord, bare konsumere karbohydrater fra visse kilder - frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er fulle av nødvendige vitaminer og næringsstoffer, og er i stand til å gi alle karbohydrater kroppen din trenger for å kjøre effektivt.

Avrunding ut Diet

For resten av kostholdet ditt, spiser rikelig med magre proteiner, som kjøtt, kylling, fisk, egg og kalkun. Dessuten, sørg for at du spiser minst 30 prosent av dine daglige kalorier fra en blanding av de ulike typer fett. Gjør dette ved å dele fettinntaket blant animalsk fett, naturlig fett (for eksempel fett som finnes i egg og kokosnøtter) og oljer (med fisk og olivenolje er to gode valg). Hvis du klarer å spise en proteinkilde, en frukt og en grønnsak, og noen sunt fett til hvert måltid, vil du sannsynligvis gå ned i vekt og administrere fatty leversykdom.

Betraktninger

Husk at gradvis vekttap er best. Du har ikke blitt overvektig over natten, og så mye som du ønsker å oppnå dine mål i dag, ta en mer langsynt tilnærming. Mål å miste 1 til 2 kg. per uke. Overvåk dette ved å holde en mat logg (inneholder matvarer og totale daglige kalorier) og veier deg ved utgangen av hver uke. Hvis du taper vekt på sporet, holde kalorier konstant. Hvis ikke, øke eller redusere kalorier med 200 daglig, deretter re-evaluere etter behov.

Hvordan bli kvitt fettlever

Dårlig kosthold og fedme bidrar til fatty leversykdom. Lær hvordan du kan reversere denne tilstanden og stoppe leverskader.

Hvordan bli kvitt fettlever

miste kroppsfett. Fedme og abdominal vekt kan føre til akkumulering av fett i leveren. Gå på en diett og vilje til å opprettholde en sunn kroppsvekt å reversere fettlever. Spis mindre fett og redusere kaloriinntaket.

Trening for å redusere fettlever. Brenner fett og kalorier og engasjerende i mage toning øvelser kan redusere eller bli kvitt en fettlever. Øvelse for 30 minutter om dagen, og inkluderer bevegelser for å redusere magefett slik som sit-ups.

Endre matvaner. En høy fett diett øker også sjansene for fettlever. Fjern fet mat fra kostholdet ditt og velge lav-fett eller ikke-fetterstatninger.

Unngå alkohol. For mye alkohol skader leveren og utløser fettlever. Slutte å konsumere alkoholholdige drikker å reversere fettlever og unngå leverskade.

Tegn og symptomer på en alkoholisk fettlever

Tegn og symptomer på en alkoholisk fettlever


Alkoholisk fettlever sykdom er en kronisk leversykdom som kan føre til arrdannelse og betennelse i leveren. Fatty leversykdom er vanlig hos mennesker som misbruker alkohol, men mellom 2 prosent og 5 prosent av amerikanerne som ikke drikker noe eller drikke svært lite alkohol har også tilstanden, ifølge National Digestive Diseases Information Clearninghouse. Tilstanden oppstår når leveren slutter å effektivt å bryte ned fett, forårsaker dem til å bygge opp i orgelet. Mange mennesker med tilstanden er uvitende de har det, men det kan føre til skrumplever og fremgang til leversvikt.

Magesmerter

Noen mennesker med alkoholisk fettlever sykdom vil utvikle magesmerter. Smerten er vanligvis følte i øvre høyre kvadrant, der leveren ligger. Smerten er vanligvis kjedelig og ubehagelig, ikke skarpe eller alvorlig.

Fatigue

Alkoholisk fettleversykdom kan føre til tretthet eller en generell følelse av uvelhet. Disse symptomene vanligvis ikke utvikles før etter at sykdommen har begynt å komme videre. I tillegg, trøtthet og illebefinnende er symptomer på mange medisinske tilstander og da opplevde alene er vanligvis ikke en indikasjon på ikke-alkoholisk fettleversykdom.

Vekttap

Et annet symptom på alkoholisk fettleversykdom er uforklarlig vekttap. I likhet med mange andre symptomer, skjønt, er vekttap vanligvis ikke merkbar før sykdommen har kommet eller skrumplever har begynt å utvikle.

Skrumplever er når sunt leveren vev er erstattet med arrvev og orgelet begynner å svikte. Personer med skrumplever også kan oppleve væskeretensjon, intestinal blødning og, til slutt, leversvikt. Men ikke alle tilfeller av ikke-alkoholisk fettleversykdom fremgang til det punktet av skrumplever.

Flytende Beroligende-Urter for barn

Et barns nervesystem er umodne, og derfor extrasensitive til stressfaktorer og stimulering i hverdagen. Det er urtemedisiner som kan berolige hyper barn og forbedre sin atferd.

Identifikasjon

De to viktigste urte ingredienser som brukes for å roe hyperaktive barn er kamille og vendelrot.

Benefit

Beroligende urter som kommer i flytende form gjør for enklere utlevering til masete barn.

Slik fungerer det

Kamille har mildt beroligende egenskaper som hjelper normalisere nervesystemet. Som foreskrevet narkotika Valium Valerian aktive ingredienser binde seg til reseptorer i hjernen til å roe angst.

Produkter

Eksempler på populære flytende beroligende-urter er Valerian Super Calm and Kamille Calm.

Advarsel

I sjeldne tilfeller, noen mennesker er stimulert av vendelrot. I så fall kunne kamille være et bedre valg. Alltid konsultere en lege før du gir medisiner til barn.

Tegn og symptomer på en flytende Nyre

Tegn og symptomer på en flytende Nyre


En flytende nyre, også kjent som nephroptosis, en bevegelig nyre eller en vandrende nyre, omfatter en nedadgående bevegelse av nyrene og kan være smertefull hvis den ikke behandles på riktig måte.

Definisjon

"Flytende nyre" er en tilstand der en nyre beveger seg nedover inn i bekkenet når en person står. Det er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. De fleste har ingen symptomer i det hele tatt, og hvis det ikke er noen symptomer, er ikke nødvendig behandling.

Årsaker

Flytende nyre er vanligvis en medfødt defekt, men det kan også være forårsaket av et hardt slag mot underlivet eller løfting av en tung gjenstand.

Symptomer

Noen mennesker faktisk får symptomer, som inkluderer kvalme, frysninger, smerter, høyt blodtrykk, eller blod eller protein i urinen. Smerten kan noen ganger være intens når personen er stående, men vanligvis avtar når hun legger seg ned.

Diagnose

Flytende nyre vanligvis ikke er diagnostisert med mindre symptomene oppstår. Leger kan gjøre fysisk eksamener, men en full diagnose innebærer vanligvis en X-ray av blære og nyrer.

Behandling

Hvis smertene vedvarer, er kirurgi nødvendig for å løse problemet.

Soya Yoghurt Probiotika for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell tarmsykdom, noe som betyr at det ikke er noe fysisk galt med kroppen, men fordøyelsesprosessen fungerer feil.

Probiotika er bakterier som hjelper til med fordøyelsen. De forekommer naturlig i kroppen, men kan være lav på grunn av gjær eller andre kroppslige bakterier som konkurrerer om ressursene. Probiotika kan økes gjennom kosthold og kosttilskudd, inkludert soya yoghurt.

IBS

Kosthold er den viktigste behandlingen for IBS, selv om det er noen reseptbelagte legemidler som behandler symptomene. Probiotika kan forbedre fordøyelsesprosessen ved å redusere gass som forårsaker oppblåsthet og kramper. Det kan også bidra til å utvikle mer regelmessig avføring. Dette kan hjelpe med IBS siden de viktigste to symptomene er diaré og forstoppelse. Noen individer lider bare det ene eller det andre, mens noen er veks anfall av begge.

Oppblåsthet og kramper er andre vanlige symptomer; de er generelt brakt videre av kronisk diaré og forstoppelse skjønt.

Probiotika

Økende probiotiske nivåer i kroppen hjelper med å minske alvorligheten av IBS symptomene. Probiotika er ofte referert til som "vennlige bakterier". Den menneskelige fordøyelsessystemet er fullt av bakterier og enzymer som hjelper til med fordøyelsen eller blir utviklet som nedbrytningsprosessen bryter ned matvarer. Noen ganger kroppen er oppbrukt av probiotika, som kan resultere i fordøyelsesproblemer samt gjær infeksjoner. Dette skjer vanligvis når antibiotika har blitt brukt, da de dreper både gode og dårlige bakterier.

Soya Yoghurt

Å spise en å to serveringer av soya yoghurt om dagen er nok til å gi gunstige nivåer av bakterier for mennesker med IBS. Det vil ta opp til en uke for å se en forskjell i IBS symptomer fra probiotika. Begynn med bare én visning av en dag i flere dager, og deretter jobbe opp til to. Hvis du starter med to om dagen kan du oppleve en økning i symptomer som kroppen tilpasser seg den økte probiotika.

Soya yoghurt regnes som en god kilde til probiotika, da den inneholder to typer bakterier som hjelpemiddel i fordøyelsen: Lactobacillus bulgaricus og Streptococcus termophilus. Det er også et godt valg for de som er laktoseintolerante. Mange mennesker med IBS er følsomme for melkeprodukter, så soya yoghurt er en god kilde til probiotika som ikke vil føre de samme bivirkningene som meieri-baserte yoghurt.
I tillegg er en studie publisert i International Journal of Food Microbiology fant at soya yoghurt bidrar til å forsvare seg mot bakterier heliobacter pylori, som forårsaker magesår.

Om Flytende Fasting dietter

Flytende faste dietter har nylig kommet tilbake på moten med bruk av sports-og næringsdrikker. Ikke bare flytende faste dietter hjelpe deg hoppe starte en vekt-tap programmet, men de kan alvorlig påvirke din vekt raskt, noe som hjelper deg å bygge momentum som kan gjøre deg i stand til å opprettholde en langsiktig vekt-tap programmet. For å gjøre en flytende fasting diett riktig, må du forstå nøyaktig hvordan de fungerer og hvilken effekt de kan ha på helsen din.

Historie

På slutten av 1970-tallet, begynte flytende dietter for å falle i unåde hos dietitians og leger ikke fordi de ikke kvitte seg med pounds, men fordi langsiktig, uforsiktig bruk førte til alvorlig underernæring. Men de fortsatte å være populær rett og slett fordi de jobbet gjennom hele 1980-tallet. Men som andre slanketrender kom inn på scenen, flytende dietter fikk mindre og mindre oppmerksomhet, og opplevd en alvorlig "lull" for det neste tiåret eller så. Heldigvis, med fremskritt innen ernæringsvitenskap, kan du nå gå på en flytende fasting diett og se gode resultater uten å risikere helsen din - hvis du følger reglene.

Funksjon

For å miste £ 1, må du kutte ca 3500 kalorier fra kostholdet ditt. Flytende fastende dietter hjelpe med dette fordi de er lav kalori og hjelpe deg å kontrollere inntaket av kalorier ved å rett og slett forby fast føde. Dette kan resultere i dramatiske og umiddelbar vekttap hvis du holder deg til programmet.

Effekter

Flytende fastende dietter se gode resultater fordi du kan miste 3 til 4 kg. eller mer i henhold til en uke den første uken på diett. Men, vil du også oppleve en reduksjon i energi fordi du har kuttet kalorier så dramatisk. Etter den første uken, kan kroppen din begynne å tilpasse seg den mangel, så mest likvide fastende dietter er ment å være kortsiktige regimer.

Betraktninger

Før du starter et flytende fasting diett, bestemme nøyaktig hva du vil miste - annet enn fast føde. For eksempel, sjekk for å se om du trenger å ta ekstra vitamintilskudd for å sikre at du får nok vitaminer, mineraler og essensielle næringsstoffer. Pass også på at du gjør dietten i en tid da du kan holde oss til planen. Ellers kan du oppleve at du nettopp har lagt en væske supplement til kaloriinntaket heller enn å kutte alvorlige kalorier.

Typer

Flytende fastende dietter kommer i mange varianter. Noen er "riste" dietter, noe som betyr at du drikker en ernæringsmessig shake flere ganger om dagen i stedet for et måltid. Andre er bokstavelig "juice" dietter som ikke har mye ernæringsmessig verdi, og er ikke mye annerledes enn å drikke vann. Langsiktige flytende faste dietter bør ikke holde deg utelukkende på væsker, men på sikt bør jobbe fast føde tilbake i din daglige rutine.

Advarsel

Det er svært viktig at du ikke fortsetter en flytende fasting diett forbi den anbefalte tiden. Hvis du gjør det, risikerer du din fysiske helse. Du kan utvikle kramper, kvalme, tann komplikasjoner og alvorlig underernæring over tid.

Hvordan du skal gå på en flytende diett

Hvordan du skal gå på en flytende diett


Flytende dietter synes å være den nye mani som sommeren kommer opp på oss og alle ønsker å se sizzling hot for sommeren.

Hvordan du skal gå på en flytende diett

En flytende dietter er dietter som inneholder matvarer som er all væske. Selv om det ikke er anbefalt som en metode for vekttap, synes det å være stor etterspørsel siden sommeren nærmer seg. Flytende dietter er vanligvis brukes av personer som avgifte, er rensing deres kolon, personer som hadde kirurgi, personer som har et problem tygge eller svelge og personer som lider av ekstrem fedme.

Disse diettene består av juice erstatte alle måltider. Det trenger ikke gi kroppen med nødvendige næringsstoffer, inkludert protein, fett og kalorier. Vanligvis når man er på denne dietten de ikke klarer å opprettholde tilstrekkelig energinivå.

Hvis derimot du likevel velger å gå på en flytende diett du trenger å ta en tonic eller juice supplement for å gi de nødvendige vitaminer og mineraler til kroppen slik at den kan holde fungerer. BEWARE denne dietten bør være for kortsiktige KUN BRUK og ta kontakt med lege før du bestemmer deg for å starte. Hvis du gå på denne dietten uten å konsultere en lege du gjør det på egen risiko.

Du kan konsumere kaffe, te, sportsdrikker, buljong, ernæring supplement drikker f.eks sikre (pounds tendens til å bli gjenvunnet etter at du slutter å ta disse protein shakes), popsicle, gelatin, puré grønnsaker i supper, sorbet. Husk at det ikke er oppmerksom på at denne dietten kan brukes som et middel for vekttap, og hvis du bestemmer deg for å bruke denne dietten for å miste vekt du gjør det på egen risiko. Hvis du ønsker å gå ned i vekt på en sunn måte bør du kontakte lege, gå på treningsstudio og spise sunt.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du går på denne dietten
  • Denne dietten er ikke anbefalt for vekttap

Rask og effektiv flytende dietter

Det er mange flytende dietter som fremmer raske og effektive måter å gå ned i vekt. Noen flytende dietter er under oppsyn av en lege, mens andre kan kjøpes uten resept. De fleste flytende dietter har en lavere kaloriinntak enn det gjennomsnittlige diett. Du mister vekt raskere på grunn av den lave mengden kalorier forbrukes. Bivirkninger kan være letargi, svimmelhet, mangel på næringsstoffer og til og med skade på hjertet. Mange mennesker som mister mye vekt på flytende dietter få vekten tilbake raskt så snart de gjenoppta en vanlig spising plan. Nedenfor er noen av de mest effektive flytende vekttap programmer tilgjengelig.

The Master Cleanse flytende diett

The Master Cleanse flytende diett har vært en som ble populært i løpet av de siste årene. Det innebærer å drikke en blanding av vann, sitron, honning og litt red hot pepper. Det er en diett program som er anbefalt for 10 eller flere dager. Det hevder å avgifte kroppen samt fremme vekttap. Mange mennesker kan ikke følge dietten siden de er ment å gi opp å spise mat helt for så lenge. På oppsiden av master rens kosthold er at det koster bare noen få dollar.

Slim Fast flytende diett

Slim Fast er en flytende diett tilgjengelig uten resept. Den kommer i en rekke forskjellige smaker og hevder å forsyne deg med alle vitaminer og næringsstoffer du trenger. Konseptet er å erstatte to måltider om dagen med vibrering og deretter spise et sunt måltid.

Flytende Medi-Fast Diet

Medi-Fast flytende diett er tilgjengelig og vist seg å være en vellykket vekttap programmet. Dietten Planen består av fem flytende shakes om dagen og deretter ett måltid som er lav i fett og kalorier. Det anbefales for måltidet å inkludere høy-protein kjøtt og noen grønnsaker. Dietten gir deg omtrent 800 til 1000 kalorier om dagen. Den er tilgjengelig på nettet og kjøpt uten resept kan.

The Hollywood flytende diett

The Hollywood diett har blitt et populært flytende diett. Dietten hevder at du vil miste five pounds innen 24 timer. Den er også tilgjengelig i en 48-timers diett plan. Mens mange av de andre shake flytende diett planer kommer i vanilje, sjokolade eller jordbær Hollywood kosthold er en frukt shake. Det hevder å avgifte og rense kroppen. Mange studier tyder på at selv om du mister vekt på Hollywood diett, er det vann vekt og kommer tilbake så snart du gjenoppta normale matvaner.

Opti-Fast flytende diett

Opti-Fast flytende diett er en flytende diett som brukes under tilsyn av en lege. Du overvåkes ukentlig av din lege. Det største kravet for å lykkes er at siden du blir tilbudt støtte og veiledning mens du blir overvåket på diett, etter at du har mistet den ønskede vekten du vil ikke få den tilbake. Den lærer deg livsstilsendringer mens slanking og måltid erstatninger smake godt.