Digidexo.com

l-arginin og amming

Kan Arginine & Ornitin Hurt Vekst?

Arginin og ornithine er to aminosyrer som er noen ganger tatt for å hjelpe til med body-building. Det er antatt at tilskudd av disse to aminosyrer kan øke muskelmasse, muligens på grunn av deres innvirkning på veksthormon. Mens disse aminosyrer kan føre til endringer i veksten hormonnivået, er det ingen bevis for at denne endringen kan ha negative effekter på vekst.

Arginin og Ornitihine og veksthormon

Arginin og Ornitin er i stand til å stimulere frigjøringen av veksthormon.

Effekter av Growth Hormone

Veksthormon arbeider for å stimulere celle reproduksjon, vev vekst og vekst hos barn.

Administrasjonsveier

Arginin og ornitin er begge i stand til å bli administrert via en IV eller oralt. IV aminosyrer er mer potent på å stimulere veksthormon utgivelse.

Variabilitet Effects

Evnen til arginin og ornithine å forårsake frigjøring av veksthormon varierer basert på alder, kjønn, vekt, genetikk og andre faktorer.

Effekter av trening

Trening kan også føre til frigjøring av veksthormon, og mens arginin og ornithine kosttilskudd ikke føre til større utslipp, har de ikke hemme det heller.

Amming tips for nye moms

Amming tips for nye moms


En ny mor som ikke har ammet før har alle slags nøling, frykt og selv forvirring om amming et spedbarn som ikke kan følge hva hun lært fra bøker og informasjon lese mens gravid. Ammende mødre må også kjempe med motstridende informasjon fra familie og venner. Så forvirrende som alt kan være i starten, ikke amming ikke å være frustrerende.

Tid til å gro

Når du tar med babyen hjem, venner og familie besøk, håper å tilbringe tid med deg og den nye babyen. Å ha en baby er utmattende, spesielt hvis du hadde din baby ved keisersnitt eller på annen måte hadde en vanskelig fødsel. Og du har nå total vare på en hjelpeløs nyfødt.

Har noen kjøre forstyrrelser for deg med besøkende. Hvis du blir syk, blir amming et problem. Ikke be om unnskyldning for å ta den tiden som trengs for å komme seg. Begrense tid med besøkende, selv om det betyr å forlate rommet eller, hvis alene, innledet besøkende ut døren.

Ikke la angst over separasjon fra spedbarn holde deg fra å la klarert familie eller venner se babyen din mens du hviler. Gjøre det klart at barnet er å bli brakt til deg når sulten. Ikke la velmenende venner til å mate babyen eller bestemme at du må hvile mer enn barnet trenger å sykepleier. Tillat barnet å amme på etterspørsel, og motstå fristelsen til å tilby kunstige brystvorter eller supplerende feedings. Et ofte utilsiktet konsekvens av supplement feedings er å redusere mengden melk du har tilgjengelig.

Know Your Mind

Ikke la andre snakke deg ut av sykepleie. Morsmelk har færre allergier og generelt gråte mindre. Amming er den tryggeste, billigste og enkleste måten å mate en baby. Amming er sunt for mor også. Ikke la andres meninger eller ammende utfordringer stoppe deg fra å gjøre det du vet er sunt for barnet ditt og for deg selv.

Stress

JoAnn Wagner, mor til fire i "Hjelp! Jeg er en ny mor" sa, "Babyer forstår følelser. Når du er opprørt, de aner det. Prøv å slappe av når du mater barnet ditt. Du vil bli belønnet med en roligere baby. "

De første ukene og månedene, fokusere på å være en ammende mor, ikke på en ellers travel hverdag. Stress kan føre til breastfeeding problemer for deg og / eller din baby. Hvis stresset holder deg anspent, kan barnet ditt ikke mate godt. Ikke helt uttrykke deg melk kan føre til tap av melk eller infeksjon.

Sårhet

Regelmessig sykepleie bidrar til å holde melkekanalene fra clogging opp. Tette rør kan føre til at brystene til å bli sår. Med hvile, bruk av varme og hyppig sykepleie, kan dette løse seg naturlig. Røde striper og smerte indikerer et bryst-infeksjon og krever en lege besøk og antibiotika. Du må kanskje også å uttrykke og kaste bort melk fra at brystkreft før mastitt vinner. Regelmessig pleie og ikke bruker såpe eller andre tørking produkter bidrar til å lindre såre brystvorter. Påføring lanolin til brystvortene kan også bidra til å avlaste sårhet.

Support

La Leche League, en organisasjon for ammende mødre, har støttegrupper i mange områder. Det kan også være tilgjengelig online. Bli med denne eller andre støttegrupper kan vise seg avgjørende for å hjelpe du føler deg komfortabel med din beslutning om å amme. En støttegruppe hjelper deg å lære ammeteknikk, forstå hva som er normalt og hva er ikke, og kjenne igjen når du trenger medisinsk intervensjon.

Be om hjelp

Det er ikke uvanlig å ha problemer med amming. Ikke vær redd for å be om hjelp fra sykepleiere eller fra andre som har ammet. Ikke la forlegenhet å holde deg fra å få fram hjelp. Amming kan ta både engasjement og utholdenhet før du bryte gjennom til den søte bånd opplevelse du har lest og andre snakker om.

Hvordan forberede Breast for Amming

Hvordan forberede Breast for Amming


Under svangerskapet, vil kroppen naturlig forberede seg på amming - du trenger ikke å gjøre veldig mye for å forberede brystene. Men hvis du har veldig sensitiv hud, inverterte brystvorter, eller flate brystvorter, er det et par ting du kan gjøre for å gjøre overgangen til ny morskap enklere.

Hvordan forberede Breast for Amming

•  Masser noen dråper råmelk i brystvortene hver par dager, som starter noen uker før barnet er født.

Påfør ren lanolin krem til brystvortene flere ganger om dagen for å berolige sår, øm hud etter at du begynner sykepleie.

Hold flaps av din sykepleier bra åpen når det er mulig, slik at brystene blir eksponert for luft.

Spør legen din, lokale La Leche League leder eller lokal amming konsulent om de ulike metoder du kan bruke til å trekke ut inverterte brystvorter.

Delta på et La Leche League eller annet amming støttegruppen under svangerskapet for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha før babyen kommer.

Få en god bok om amming og lese den i løpet av svangerskapet, slik at du får den informasjonen du trenger av den tiden babyen kommer.

Hint

  • Amming kan være utfordrende i begynnelsen. Unn brystene dine forsiktig.
  • Ring din lokale La Leche League eller sykehus amming klinikk for støtte.
  • Hvis brystvortene er invertert, spør legen din om bryst skjold som vil trekke dem ut.
  • Hvis du oppdager en klump, kutt eller blemme på eller rundt brystvorten din, har du kanskje en brystinfeksjon kalt mastitt, eller betennelse i brystet. Symptomer inkluderer sårhet, hardhet, varme, rødhet, hevelse av bryst duct, feber, trøtthet og frysninger. Antibiotika, kan mange sykepleie på de berørte brystet, sengeleie, is eller varme behandlinger og smertestillende alle gi lindring.
  • Hvis du kjøper sykepleier bras før barnet er født, husk at brystene vil bli større når melken kommer inn. Hvis mulig, holde ut på å kjøpe sykepleier bras før de siste ukene før forfallsdato.

Brewers Yeast Sikkerhet og Amming

Ølgjær, eller Saccharomyces cerevisiae, er en encellet sopp som brukes i øl. Tradisjonelt er det brukt til å forbedre en breastfeeding morsmelk forsyning.

En tradisjon

Ølgjær (og øl som inneholder det) er en gammel rette for lav melketilførselen. Kjent amming ekspert Dr. Jack Newman sier at tradisjonen oppsto i Nord-Europa.

Sammensetning

Spiselige gjærprodukter slik som ølgjær inneholder respektable mengder av de fleste B-vitaminer, samt spormineraler som for eksempel krom og selen.

Morsmelk Transfer

Bare svært små mengder av kosttilskudd og medisiner er faktisk gått inn i morsmelk og absorberes av barnet. En mors bruk av ølgjær er svært lite sannsynlig å ha noen effekt på barnet.

Bivirkninger

Når bivirkningene oppstår for en mor å ta ølgjær, de er vanligvis svært mild og kan omfatte gass eller oppblåsthet. En svært følsom ammet barnet kan også oppleve gass.

Interaksjoner

Ølgjær kan samhandle med diabetes medisiner, MAO-hemmere, og smertestillende Demerol. Ammende mødre som tar disse medikamentene bør konsultere lege før du bruker ølgjær.

Amming Etter Brystreduksjon

Amming er et givende og positivt valg, men det kan også være utfordrende for noen. Legg i en historie med brystreduksjon eller andre bryst operasjoner, og du kan lett føle seg overveldet eller redd. Hvis du har planer om å amme etter brystoperasjon, ha litt fred i sjelen å vite at er mulig.

Er det mulig?

Mange kvinner feilaktig anta at amming etter brystreduksjon eller noen form for brystoperasjon er ikke mulig. Andre mener at det vil føre til problemer, og bare gjøre ammingen vanskeligere enn det er nødvendig.

Dagens brystreduksjon operasjoner kan gjøres mens du holder melkeproduserende vev intakt. Hvis operasjonen ikke resultere i brystvorten din blir helt fjernet, har du en god sjanse til amming. Nøkkelen er forberedelse, og vite hva du kan forvente og forstå hvordan man skal håndtere eventuelle komplikasjoner, for eksempel en lav melketilførselen.

Forberedelse

Hvis du har hatt brystreduksjon, kan du oppleve en lav melketilførselen. Dette er ikke alltid tilfelle, og selv kvinner som aldri har hatt noen form for brystoperasjon ofte håndtere dette problemet. Hvis melkekanalene ble skadet under operasjonen, kan det ta fem år for dem å fullstendig gjenopprette. Men i løpet av svangerskapet de vokser tilbake raskere. Hvis du synes du ikke produserer nok melk, er det mange ting du kan gjøre for å stimulere til mer melkeproduksjon. Snakk med din lege, jordmor, eller amming konsulent for å lære om den beste måten å starte amming.

Tilstrekkelig melk levere

Hvis du tror du ikke produserer nok melk, bør du kontakte lege eller amming konsulent. Noen ganger kvinner ikke tror de produserer nok melk til barnet sitt, når de egentlig er. Dette fører bare til ekstra stress. Noen måter du kan vite at barnet ditt er å få en tilstrekkelig mengde melk er:

Du kan høre babyen svelger som han feeds. Hvis du ser nøye etter, kan du fysisk se ham svelge også.

Når barnet er tre dager gammel, bør han ha seks til åtte våte bleier per dag og 04:58 avføring.

Etter at barnet er fire dager gammel, bør han få minst 4-7 gram per uke

Økende melk levere

Noen ganger kvinner ikke tror de produserer nok melk til barnet sitt, når de egentlig er. Hvis du virkelig ikke produserer nok melk, vil legen eller amming konsulent hjelpe deg å avgjøre hvilke metoder som er best for deg.

Holde brystene varme og amming (eller pumping) i et varmt miljø kan bidra til å stimulere en bedre melkestrømmen. Ta en varm dusj, og forsiktig massasje brystene dine eller pakk dem i et fuktig, varmt håndkle i noen minutter før du starter en amming (eller pumping) økt.

Flere naturlige urter er kjent for å bidra til å øke melkeproduksjonen inkludert geit rue, bukkehornkløver og shatavari.

Drikk rikelig med vann. Mange kvinner har hatt positive resultater med havregryn og bygg når du prøver å øke sin melk forsyning.

Finne Support

Hvis du prøver å amme etter brystreduksjon eller annen type brystoperasjon, det er steder å finne spesifikk støtte for dem i dine sko. Du kan lese historier fra andre mødre som har delt sine erfaringer på http://www.bfar.org/stories-reduction.shtml . Dette kan være en stor motivasjonskilde, selv om det bare hjelper du innser at du ikke er alene.

Du kan samhandle med andre mødre som kan gå gjennom samme dilemma samtidig på den offisielle Amming Etter brystreduksjon fora. Du kan bli med på http://www.bfar.org/joinFora.php?cmd=JoinList .

Amming Nursing Diagnosis

Amming er anerkjent som den sunneste og beste måten å mate spedbarn for de fleste mor-barn par. Men mange mødre har vanskeligheter med amming og bytte til enten delvis eller full formel fôring før anbefalt alder av 1 år. The American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler at spedbarn skal fullammes frem til fylte seks måneder, og at de fortsetter å amme mens også spise fast føde før fylte 1 år. The North American Nursing Diagnosis Association, eller NANDA, har definert en diagnose av ineffektiv amming for mor-barn par som står overfor utfordringer i amming i henhold til retningslinjene AAP.

Definisjon

Den NANDA definisjonen av en ineffektiv amming diagnose er "misnøye eller vanskelighets en mor, spedbarn eller barn erfaringer med amming prosessen." Dette kan inkludere fysisk ubehag samt mangel på kunnskap eller ferdighet for mor og dårlig vektøkning for barnet.

Identifikasjon

De identifiserende kjennetegn ved ineffektiv amming er nesten alle typer problem med amming. Disse kan være problemer knyttet til barnet, som ikke suger effektivt, ikke latching på riktig måte eller ikke ønsker å klinke, protesterer brystet, ikke å bli vekt eller ikke produsere den anbefalte mengden av eliminasjon etter fôring. Ineffektiv amming kan også diagnostiseres fra problemer knyttet til moren, som stadig såre brystvorter som varer lenger enn noen få uker, utilstrekkelig tilførsel av melk eller ikke slik at babyen hyppige nok muligheter til å klinke på og sykepleier.

Effekter

En av de vanligste effektene av ineffektiv amming er en unnlatelse av å amme eller å opprettholde ammingen gjennom den anbefalte alders. Det resulterer ofte i supplerende feedings av formel eller tidlig avvenning fra brystet.

Betraktninger

Mange faktorer påvirker en breastfeeding pair suksess i amming. Mangel på støtte er en vanlig årsak til ammeproblemer. En annen vanlig årsak er å tilby supplerende feedings for tidlig, før ammingen er etablert. Mødre med bryst anamolies eller forrige brystoperasjon har en høyere rate av ineffektiv amming, og baby anomolies i munn eller kjeve kan også påvirke ammingen suksess.

Forebygging / løsning

Mors utdanning og støtte fra familien er de viktigste faktorene i å fremme amming suksess. Mødre bør være utdannet samtidig gravid om betydningen av amming og om amming teknikker. Amming skal begynne innen den første timen etter fødselen, så det er viktig at omsorgspersoner ikke rutinemessig separate mødre og babyer, og at nyfødte gis anledning til å die umiddelbart etter fødselen. Hvis problemene er mistenkt, skal barnets låsen vurderes av en kvalifisert amming konsulent så snart som mulig, og bruk av kunstige brystvorter eller supplerende feedings bør unngås så mye som mulig for å unngå nippel forvirring.

Effektene av L Arginin på Sperm

Effektene av L Arginin på Sperm


L Arginin, en semi-essensiell aminosyre, er noen ganger foreskrevet for menn med infertilitet fordi det kan bidra til å øke sperm count og øke sperm motilitet - sædens evne til å svømme kraftig.

Sædkvalitet

Foreløpige undersøkelser tyder på at inntak av L Arginin over en periode på måneder bidrar til å øke sædkvalitet, ifølge University of Michigan Health System nettside. Men hos menn med ekstremt lav naturlig sædkvalitet, synes L Arginin å være liten eller ingen hjelp. I en studie sitert av "Journal of Nutrition" i 1985, 178 mann tok en daglig dose på fire gram arginin. Resultatene ga "betydelig forbedring" i sædkvalitet for 62% og "moderat forbedring" i sædkvalitet for 28 andre deltakere. Men artikkelen nevnt, en annen klinisk studie ved hjelp av 18 menn viste ingen økning i sperm count.

Sperm Motilitet

En indisk studie publisert i den 25 januar 2006 utgaven av "Biology of Reproduction" konkluderte med at sædceller syntetisere nitrogenoksid, som trengs for å forbedre sperm vitalitet, fra L Arginin. Denne effekten, konkluderte forskerne, er nyttig under in vitro befruktning prosessen. Tidligere studier nevnt i rapporten viste at sperm motilitet er forbedret med dosering en ufruktbar mann med L Arginin.

Cellenes stoffskifte

En september 1998 artikkel i "Biofysikalsk Journal" rapporterer en studie som viser sperm evne til å utnytte glycol (nødvendig for energi) er forbedret med L Arginin. Glykolyse i sin tur hjelper til å maksimere sædcelle utvikling av adenosin trifosfat (ATP). Disse komplekse cellulære prosesser øke sperm evne til å bevege seg sin flageller, halen av cellen som det pisker frem og tilbake for å drive seg selv fremover.

Bivirkninger og advarsler

Ifølge National Institutes of Health, de fleste mennesker tåler arginin godt, men enkelte bivirkninger kan forekomme. L Arginin kan forverre symptomer på sigdcelleanemi. Potensielle bivirkninger av arginin inkluderer ubehag i magen og økt antall avføring, forverring av astma, lavt blodtrykk, endringer i blodkjemi som høy kalium eller kreatin, og økt blodsukker nivåer. Når injisert, kan arginin forårsake ryggsmerter, hodepine, nummenhet, restless legs, irritasjon av årer, rødming, rastløse ben og vev død på stedet av injeksjonen. Arginin kan også øke risikoen for blødning.

Hydroklortiazid og Amming

Hydroklortiazid og Amming


Amming er en naturlig og sterkt anbefalt metode for å mate en nyfødt. Når mor er under medisinsk behandling, men medisiner som hun tar kunne gjøre henne morsmelk giftig for barnet sitt. Hydroklortiazid er et slikt medikament som utgjør en potensiell skade på sykepleie babyer.

Preparat Hydroklortiazid

Hydroklortiazid er et reseptbelagt medikament som brukes for å bekjempe høyt blodtrykk og væskeansamlinger i kroppen. En lege kan forskrive denne medisinen til gravide og ammende kvinner.

Overvåking Hydroklortiazid Intake

Hydroklortiazid er et av flere reseptbelagte medisiner som bør monitoreres nøye, spesielt når foreskrevet til ammende mødre som det vil gå over i morsmelken.

Breast Milk Forurensning

The American Academy of Pediatrics viser at, selv om mengden av hydroklortiazid kan være lav i morsmelk, bør narkotika forskrifter se nærmere forby denne medisinen for ammende kvinner på grunn av de negative effektene det kan ha på barn.

Forskning

Ifølge MayoClinic.com, har det ikke vært en betydelig mengde forskning gjort på barn for å finne ut hva effekter hydroklortiazid har på barn. På grunn av dette, bør leger foreskrive medisiner med forsiktighet.

Komplikasjoner

Selv om mengden av hydroklortiazid er lavt i morsmelk, kan medisinen likevel føre til problemer for pleie spedbarn. Det er rapportert tilfeller av spedbarn opplever lavt blodtrykk, slapphet, diaré og forstoppelse.

Relpax og amming

Relpax og amming


Relpax er en reseptbelagte medisiner ofte foreskrevet for å behandle migrene og hodepine. Relpax har flere negative bivirkninger som kan gjøre det farlig for gravide eller ammende mødre å ta. Det er viktig å diskutere dette med legen din før du starter noen ny medisinsk behandling.

Om Relpax

Relpax er et merkenavn versjon av eletriptan, et medikament som brukes til å forkorte lengden av migrene hodepine som de skjer. Det forhindrer ikke en migrene oppstår. Det er klassifisert som 5-hydroksytryptamin-reseptor-agonist.

Bivirkninger av Relpax

Relpax kan føre til mange bivirkninger, slik som tetthet i brystet, svimmelhet, munntørrhet, hodepine, kvalme, søvnighet, prikking og svakhet. Relpax kan også føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt hos personer med tidligere helseproblemer.

Relpax i morsmelk

Relpax kan overføres til fosteret hvis gravide og til et barn gjennom amming. Effektene at dette kan ha på et barn har ikke blitt tilstrekkelig undersøkt for å fastslå den sanne risikoen, ifølge MediResource på Canada.com.

Barn og Relpax

Det er ikke anbefalt at barn under 18 år tar Relpax. Er ikke etablert sikkerheten og effektiviteten av denne medisinen på små barn ennå. Dette omfatter små barn som kan få noen gjennom morsmelk.

Alternative behandlinger

Andre medisiner, for eksempel paracetamol, butalbital og ketorolac er moderat trygt å ta mens du ammer. Før du tar noen medisiner, bør kvinner diskutere alternativer med sine leger.

Estrace og amming

Estrace og amming


Estrace, en resept form av hormonet østrogen, blir brukt for en rekke medisinske lidelser hos både menn og kvinner. Mens det kan være svært nyttig når det brukes riktig, gir den også flere bekymringer for kvinner som ammer. Videre forskning er nødvendig for å fullt ut bekrefte risikoen forbundet med amming og Estrace.

Beskrivelse

Estrace er resepten merkenavn østradiol, en form av hormonet østrogen. Det er oftest brukt for symptomer på overgangsalder, som hetetokter og vaginal kløe, tørrhet og brenning. Denne medisinen er også brukt til å behandle visse former for hormonrelatert kreft hos både menn og kvinner. Tar Estrace kan også bidra til å forebygge osteoporose og korrigere enkelte hormonelle ubalanser.

Fødselsskader

De største bekymringer med å ta Estrace under graviditet kommer fra den høye risikoen for fødselsskader knyttet til medisinering. Faktisk klassifiserer FDA Estrace som en kategori X narkotika for gravide kvinner på grunn av den alvorlige risikoen det utgjør for det ufødte barnet. I tillegg til å forårsake fødselsskader, Estrace øker også risikoen for visse typer kreft hos barn når de er tatt under svangerskapet.

Estrace i morsmelk

Vanligvis kan små mengder Estrace bli funnet i morsmelk av kvinner som tar denne medisinen mens de er sykepleier. Mens ulike meninger om hvorvidt disse beløpene er nok til å skade barnet, vil alle leger er enige om at risikoen for barnet er langt mindre enn risikoen knyttet til fosteret før fødselen.

Forsinket vekst

I tillegg til disse bekymringene, må legene bruke forsiktighet ved forskrivning Estrace til barn fordi det kan holde dem fra å utvikle med en normal hastighet. Barn som tar Estrace må overvåkes nøye for å være sikker på at deres vekst ikke er forkrøplet. Mens det er ingen medisinske bevis som støtter at Estrace hos ammende mødre forårsaker forsinket vekst hos spedbarn, denne bekymringen har heller ikke blitt overstyrt.

Redusert Amming

Endelig er Estrace ofte foreskrevet for å begrense amming hos kvinner som velger å ikke amme barna sine. På grunn av dette, mødre som tar Estrace mens du ammer ofte produsere lavere kvalitet morsmelk i mindre mengder. Dette problem alene kan hindre babyens vekst, selv om de hormoner som finnes i brystmelk ikke.

Konklusjoner

Profesjonelle ulike meninger om sikkerheten ved å ta Estrace mens du ammer. Mens noen leger er villige til å forskrive det i noen tilfeller, andre mener det å være farlig for spedbarn. På grunn av dette er de fleste kvinner som tar Estrace bedt om å slutte å amme, eller vente til fortsatt behandling med Estrace.

Amming & Robitussin

Amming & Robitussin


Amming er nesten alltid det sunneste alternativet for mødre og deres babyer. Imidlertid krever breastfeeding mødre til å ta forsiktig med medisiner fordi alt de spiser passerer gjennom til melk som strømmer sine babyer. Heldigvis flertallet av kalde medisiner er trygt for ammende mødre, men det finnes måter å ytterligere å redusere risikoen.

Robitussin

Robitussin er en over disk kaldt medisin som brukes oftest som en hoste suppressant. Robitussin kommer i flere varianter med flere ingrediens formuleringer. De ulike typer av Robitussin behandle brystet lunger, hoste og influensa.

Medisinering Transfer

Alle medisiner overføre over i morsmelk, inkludert kalde medisiner. Forskere undersøke mengden av medikament som overfører i melk i noen tilfeller og evaluere effekten av medikamentet på pleie spedbarn. Ifølge boken Medisiner og Mothers Milk av Dr. Thomas Hale, en av standard bøker detaljering trygge medisiner under amming, er Robitussin vurderes som lav risiko.

American Academy of Pediatrics

The American Academy of Pediatrics (AAP) vurderer resultater fra studier utført på medisiner overføring til amming og gir anbefalinger for sikkerheten til bruk hos ammende mødre. Imidlertid har AAP ikke anmeldt sikkerheten Robitussin spesielt for ammende mødre. Regjeringen byrå Indian Health Service anbefaler Robitussin som en akseptabel kaldt medisin til bruk mens du ammer.

Forsiktig

Mens Robitussin antas trygt for ammende mødre, er forsiktighet fortsatt nødvendig. Robitussin reduserer melkeproduksjonen og mødre som tar medisiner i flere dager på rad bør se sine barn for å sikre at spedbarn er tilstrekkelig næring og ikke får dehydrert.

Minimere risiko

Selv tar Robitussin mens du ammer regnes som trygt, det finnes måter å minimere risikoen ytterligere. Ammende mødre tar Robitussin bør drikke mer vann og sykepleier oftere enn vanlig for å sikre at melkeproduksjonen holder seg høy nok. Ta den laveste effektive dose av stoffet og unngå flere ingrediens medisiner når det er mulig.

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming


Aided amming blir et problem for familier adopterer nyfødte og som ønsker å amme adoptivbarnet. Siden mors kropp ikke har gått gjennom de hormonelle endringer i svangerskapet, må hun kunstig stimulere amming gjennom manipulering av nerveender rundt brystvorten. Amming adoptivbarn bringer mor og baby nærmere med naturlig liming, og morsmelk har en rekke helsemessige fordeler til en nyfødt, selv uten råmelk produsert av svangerskapet. Hjelpe amming med en transkutan elektrisk nervestimulering enhet (TENS) er en diskret måte å hjelpe amming for kvinner som er i arbeidslivet hver dag.

Hvordan bruke en TENS Unit til hjelp i Amming

•  Ha på TENS enhet rundt halsen eller livet i en liten pose for enkel tilgang. Enheten er liten, omtrent på størrelse med fire stablede ispinner.

Fest elektrodene til brystene dine på hver side av brystvorten og i tråd med brystvortene. Fest en rød pute og en svart pad til hvert bryst.

Still TENS enheten til muskelstimulering. Du prøver å stimulere nervene i brystet for å imitere en baby dier, noe som vil føre til at kroppen til å produsere Prolaktin, hormonet som kreves for amming.

Slå enheten på i 15 minutter annenhver time døgnet rundt. En mild kriblende følelse bør være alt du føler.

Kontroller for amming med jevne mellomrom. Når melken kommer og du er ennå ikke sykepleier et barn, bruker et sykehus grade brystpumpe for å tømme brystet etter du bruker TENS enhet. Tømming brystene hjelper deg laktat mer.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din eller OB / GYN før du forsøker å laktat å sikre bryst helse.

Hva bidrar til å øke Amming med Ølgjær?

Ølgjær har vært brukt som en amming supplement i århundrer i mange land. I dag kan det kjøpes i en kapselform som et vitamin, eller i en pulverform som kan bli lagt til bakevarer og smoothies. Mens noen mødre rapportere en økt mengde gassiness i sine spedbarn når du bruker ølgjær og en større forekomst av gjær infeksjoner, de rapporterer også en markert økning i amming. Selv om den eksakte element av ølgjær som ser ut til å øke morsmelk forsyning er ukjent, amming konsulenter som Kelly Bonyata stor grad tilskriver det til vitaminer og essensielle næringsstoffer som finnes i gjær. Effektiviteten av ølgjær på amming, om noen, har ennå ikke bevist vitenskapelig.

B-vitaminer

En studie publisert i Journal of Nutrition viser at den ledende årsak til lav amming var mangelfull ernæring. Ølgjær gir en ammende mor med en rekke viktige næringsstoffer. De mest fremtredende næringsstoffer i gjæren er fra vitamin B familien og omfatter riboflavin, tiamin, pantotensyre, niacin, folinsyre, biotin, pyridoksin og i noen tilfeller B12.

Protein

Om lag 40 prosent av ølgjær består av komplette proteiner. For hver 1 spiseskje ølgjær er det 8 gram protein. Proteiner er rike på aminosyrer som er avgjørende for vekst og utvikling. Proteiner er en viktig komponent i brystmelk og tilstedeværelsen av komplette proteiner i ølgjær kan bidra til en økning i produksjonen, eller forbedring av kvalitet i melk.

Kosttilskudd Mineraler

Ølgjær er også en verdifull kilde for diett mineraler avgjørende for en mors helse og melkeproduksjon. Ølgjær inneholder betydelige mengder av selen, krom, sink, kobber, mangan, jern, kalium og natrium. Ifølge University of Maryland Medical Center, disse mineralene hjelpe moren i regulering av blodsukker og insulin produksjon.

Dosering

Nøyaktig dosering av ølgjær avhenger av merke og supplerende ingredienser. Kelly Bonyata, amming konsulent og mor, anbefaler å ta 04:57 caplets tre ganger om dagen, eller 1 ½ til 2 ½ ss pulver tre ganger om dagen. Ta ølgjær med et måltid for å minimere gassrelaterte bivirkninger.

Sunt kosthold Foods for amming moms

Sunt kosthold Foods for amming moms


Hvis du er som de fleste mødre, du er engstelig for å miste barnet i vekt så snart du føder. En flott måte å gå ned i vekt er å amme babyen. Amming brenner ytterligere 500 kalorier per dag. Det er viktig å spise riktig mat mens du ammer for å være sikker på at du får riktig næring mens du prøver å gå ned i vekt.

Gjenopprette kroppen din

Kroppen din har mest sannsynlig blitt utarmet av noen viktige næringsstoffer butikker takket være graviditet. Nå som du har gitt fødsel, er det viktig å fylle disse næringsstoffene. Du vil føle deg bedre og være i stand til å gi barnet ditt mer komplett næring gjennom morsmelken.

Ting å spise

Spis et balansert kosthold. Du bør spise minst 1800 kalorier per dag. Hvis du spiser for få kalorier, vil du bli sliten, har dårlig melkeproduksjon og gå ned i vekt for fort (som også fører til dårlig melkeproduksjon).

Spis en diett rik på hele korn, magre proteiner, egg, meieriprodukter, bønner, grønnsaker, frukt og nøtter eller frø (hvis barnelege sier det er greit). Du bør spise litt mer protein enn vanlig for å hjelpe kroppen din gir protein som babyen trenger. Det vil også hjelpe deg å føle deg mett lenger.

Hele korn gir fiber og andre næringsstoffer og samtidig hjelpe deg til å føle full. Frukt og grønnsaker gir tonnevis av viktige vitaminer, mineraler og fiber. Det er best å spise enten friske eller frosne frukter siden hermetisert frukt har ofte mye sukker lagt til dem. Prøv å spise mye av mørkegrønne bladgrønnsaker siden disse er spesielt høy i næringsstoffer, inkludert kalsium.

Du kan spise fisk, men vær forsiktig med å spise det mer enn to eller tre ganger i uken på grunn av potensielle kvikksølvforurensning.

Foods å begrense eller unngå

Det kan være lurt å unngå peanøtter og peanut produkter mens sykepleie selv om dette ikke har vist seg å fullstendig hindre peanut allergier. Du bør begrense koffein til bare én eller to kopper om dagen. Begrenser også dine alkoholholdige drikkevarer. Prøv å drikke noe alkohol fire timer før du skal pleie igjen slik at alkohol ikke vil bli utskilt i morsmelken.

Ta hensyn til din baby

Prøv å ta hensyn til hva du spiser, spesielt hvis du begynner å legge merke til at barnet ditt har tider når han er overdrevent gassy eller ubehagelig. Noen matvarer som er vanlige utløsere av ubehag er meieriprodukter, hvitløk, bønner og brokkoli. Snakk med legen din om å kutte disse matvarene ut hvis du mistenker at de kan være årsaken babyen ubehag.

Vil Amming hjelpe meg ned i vekt?

Vil Amming hjelpe meg ned i vekt?


Det er mange gode grunner til å velge amming, men et vekttap garanti er ikke en av dem. The American Society for pediatri, og American Medical Society både anbefaler fullamming i seks måneder for optimal barnets helse, vekst og utvikling.

Betraktninger

Amming tilbyr et bredt spekter av helsemessige fordeler for både mor og baby, men ikke nødvendigvis hjelpe med postpartum vekttap. Selv om en fersk studie publisert i september 2010 utgaven av American Journal of Medicine, tyder på at amming kan hjelpe en kvinne holde vekten av senere i livet, samt redusere sin risiko for å utvikle diabetes.

Individuelle erfaringer

Eksklusiv amming kan brenne en ekstra 200-600 kalorier per dag, men vekten ikke akkurat smelte av i de fleste kvinner. Dette kan være fordi hormonet prolaktin stimulerer appetitten, samt stimulerer melkeproduksjonen, så en breastfeeding kvinne kan forbruke mer kalorier enn hennes ikke-amming motstykke. Noen kvinner opplever ikke en retur til sin pre-graviditet vekt til de stopper sykepleie.

Trening og ernæring

De fleste kvinner mister postpartum vekt gradvis, og moderat trening kan hjelpe til med vekttap. Spis en sunn, fettfattig diett, med mye fiber og drikke mye vann. Øvelse ikke forstyrrer din evne til å amme.

Konklusjoner

En litteraturgjennomgang viser forskningen er blandet på dette emnet, slik at amming er effekter på vekt og kroppsfett uklart. Personlige erfaringer varierer mye, og noen kvinner faktisk opp i vekt mens du ammer. Vekttap mål bør ikke være en viktig faktor når de vurderer personlig avgjørelse å amme.

Arginine & Heart Disease

Arginine & Heart Disease


Hjertesykdom tar livet av ca 652 091 mennesker hvert år i USA Dette står for 27 prosent av alle dødsfall i USA Begrepet hjertesykdom er en mer generell betegnelse for flere forskjellige hjertesykdommer slik som medfødt hjertesykdom, arytmier og perikard sykdom.

Forske symptomene og årsakene til hjertesykdom er en viktig del av en sunn livsstil. Finne helhetlige tilnærminger til bekjempelse av hjerteproblemer er et viktig verktøy for å leve et fullt, lang levetid. En strategi som kan være fordelaktig er å legge en aminosyre som heter arginine eller L-arginin til kosthold via mat eller kosttilskudd.

Betydning

Selv arginin ble isolert i 1886, det var i 1932 at forskere innså arginin er nødvendig i urea skapelsen. Urea er nødvendig for å fjerne ammoniakk fra kroppen. Arginin hjelper kroppen i sårheling, assistere nyrene for å fjerne avfall og opprettholde hormon og immunfunksjoner i legemet.

Spesielt for hjertet, omdanner arginin nitrogenoksid i en nevrotransmitter. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og slapper blodkarene. Arginin bedrer blodgjennomstrømningen i hjertet. Dårlig blodgjennomstrømning bidrar til tilstoppede arterier, angina og koronarsykdom. Blodtrykket kan også reduseres ved hjelp av arginin.

Gravide kvinner som har svangerskapsforgiftning (høyt blodtrykk under svangerskapet) har effektivt brukt arginin å lindre symptomer. Denne behandlingen bør bare vurderes med nøye oppfølging fra helsepersonell.

Arginin er godt kjent av kroppsbyggere. Det er en av flere aminosyrer i en formel som kalles kreatin, som brukes for å øke muskelmasse og fremme vekttap.

Funksjon

Kroppen gjør arginin og kosttilskudd kan ikke være nødvendig. Vanligvis bare folk med overdreven ammoniakkproduksjon, protein feilernæring, infeksjoner, brannsår, urea syntese problemer, sepsis eller peritoneal dialyse (en form for nyredialyse) trenger mer arginin.

Symptomer tilskrives arginin mangel er hårtap, utslett, dårlig sårtilheling, forstoppelse og en fettlever.

Dosering

Selv om det er varierende standard på arginin anbefalte daglige kvoter, vanligvis en voksen kan ta 2 til 3 gram opp til tre gang om dagen. Den kan også brukes lokalt på sår for å bidra til å forbedre helbredelse.

Diet

Styrking arginin inntak kan oppnås ved å gjøre endringer i kostholdet. Matvarer som inneholder denne aminosyren inneholde nøtter (hasselnøtter, valnøtter, pekannøtter, Brasil, cashewnøtter, peanøtter, mandler), frø (sesam, solsikke), brun ris, kokos, rosiner, korn (bygg, bokhvete, havre, mais), kylling , rødt kjøtt, fisk og meieriprodukter. Vær forsiktig med Brasil nøtter forbruk som de har høye nivåer av selen. For folk som ønsker å bekjempe hjertesykdommer ved å øke arginin i deres system, endring av kostholdet kan være den enkleste tilnærmingen.

Konklusjon

Når du vurderer å bruke kosttilskudd for å øke arginin, snakke med en helhetlig utøveren eller helsepersonell. Selv om det vanligvis ikke har bivirkninger for de fleste, kan alvorlige bivirkninger oppstår, inkludert lavt blodtrykk, økt blodsukker, forverring tilstand for mennesker med sigdcelleanemi og økt kalium for personer med leverproblemer.

Om fordelene med L Arginin

L-arginin er en aminosyre og naturlig produsert stoff som har blitt et populært kosttilskudd kreditert med å styrke immunforsvaret, healing skader, beskytte mot hjertesykdom og forbedre mannlige seksuelle funksjoner. Mye av den informasjon om fordelene med L-argainine anses foreslått, og ved bruk av L-arganine som et supplement er fremdeles i de tidlige stadier av forskning.

Funksjon

L-arganine er en aminosyre som er naturlig produsert av nyrene. L-arganine hjelpemidler i produksjon av nitrogenoksid, kreatin, L-prolin og L-glutamat. L-arganine fungerer også til å kvitte kroppen med ammoniakk, et naturlig forekommende avfallsprodukt. De viktigste fordelene med L-argainine løgn i sin evne til å lindre helseproblemer som krever avslapning av blodkar. Etter samme prinsipp, kan L-arganine forbedre erektil dysfunksjon. L-arganine hjelper også i dannelsen av proteiner som hjelper i helbredelse av sår og infeksjoner.

Betydning

L-arganine produseres naturlig i nyrene, men er også funnet i meieriprodukter, de fleste kjøtt, soya, sjømat, nøtter og frø. L-arganine kan hjelpe kroppen i en rekke måter. Ved å produsere nitrogenoksid, kan L-arganine øke blodgjennomstrømningen og redusere og lindre åreforkalkning.

Fordeler

Produksjonen av nitrogenoksid av L-arganine tjener til å øke blodstrøm og forbedre funksjonen av blodkar, slik at det er en viktig forbindelse i mot hjertesykdommer. Økning i nivået av L-arganine også hjelpe i healing alvorlige skader og brannskader, på grunn av uttømming av arganine forårsaket av disse skadene. Nylig har fordelene av L-arganine vært rettet mot mannlig seksuell funksjon. L-arganine er ofte inkludert i mannlig fertilitet produkter. L-arganine hjelpemidler i produksjonen og helse av sædceller. L-arganine er også vist seg å forbedre erektil kvalitet ved å øke blodtilførselen til penis, slik at menn til å oppnå og opprettholde en ereksjon.

Potensiell

Mange studier tyder på L-argainine kan ha vidtrekkende fordeler for de riktige kandidatene. Men forskningsfeltet med hensyn til L-arganine er fortsatt i en tidlig fase. Håpe løftet er sett i bruk av L-arganine å beskytte mot hjertesykdom, helbrede skader og hjelpe til mannlig seksuell reproduksjon. Som alltid en medisinsk faglig bør konsulteres før du tar L-arganine som et supplement.

Advarsel

Forskning viser L-arganine bør ikke brukes etter å ha fått et hjerteinfarkt. L-arganine fungerer også å øke nivåene av sukker og bør unngås av personer som lider av diabetes. L-arganine kan også komplisere symptomene på genital herpes. En annen bivirkning av L-arganine er økt produksjon av magesyre, som kan føre til dårlig fordøyelse, halsbrann og magesår irritasjon. Kvinner som er gravide bør ikke ta L-arganine fordi forskning er ikke avgjørende om sine bivirkninger.

Helsemessige fordeler av L-Arginine

L-arginin er en aminosyre som forekommer naturlig i kroppen. Aminosyrer er byggesteinene i protein og kan også bli funnet i maten vi spiser. Hvis du pleier å spise en balansert diett har du sannsynligvis mer enn nok l-arginin i kostholdet ditt. Men noen ganger kosttilskudd må tas for å få det du trenger. Følgende er de helsemessige fordelene av l-arginin, påminnelser om hvorfor du trenger denne aminosyren.

Immune System

L-arginin bidrar til å styrke immunsystemet ved å øke aktivitetsnivået i tymus. Dette øker antallet av T-celler i kroppen, noe som senker tumor vekster og fordeler immunforsvaret.

Fertilitet

L-arginin er spesielt gunstig for menn når du arbeider med fruktbarhet. Det bidrar til å øke sædkvalitet, noe som gjør det ideelt for menn som har en naturlig lav sædkvalitet.

Cardiovascular Health

L-arginin fremmer sunn nitrogenoksyd-syntese. Dette bidrar til å slappe av blodårene og øke blodstrømmen til hjertet og hjernen.

Vekttap

L-arginin bidrar til å forbrenne protein i kroppen, noe som senker fett i kroppen, som et resultat. Tar dette som et supplement er flott for de som ønsker å gå ned i vekt.

Sår

L-arginin er kjent for å helbrede kirurgiske sår raskere, og tar det som et supplement vil bidra til å helbrede andre sår og brannsår.

Hvordan ta Arginine

Hvordan ta Arginine


Arginin er en aminosyre som er typisk solgt i tillegg form som L-arginin. Ifølge National Institutes of Health (NIH), de fleste ikke trenger arginin kosttilskudd fordi det finnes i mange vanlige matvarer. NIH har funnet at arginin kan være nyttig i behandling av hjertesykdommer og tilstoppede arterier fordi den ber blodårene til å slappe av, selv om det trengs mer forskning for å bevise denne sammenhengen. I tillegg er arginin ofte brukt i kroppsbygging på grunn av sin rolle i etableringen protein i kroppen.

Hvordan ta Arginine

•  Snakk med legen din før du begynner å ta arginin kosttilskudd. NIH har funnet at arginin kan samhandle med mange forskjellige medisiner, inkludert Viagra, Zantac og selv over-the-counter medisiner som aspirin og ibuprofen. Legen kan avgjøre om arginin kosttilskudd er trygge for din tilstand.

Ikke bruk arginin hvis du er under 18 år, gravid eller ammer. Effektene av dette tillegget på disse gruppene har ikke blitt studert.

•  Ta 2 til 3 gram arginin opp til tre ganger per dag, i henhold til NIH-retningslinjer. Arginin kosttilskudd vanligvis kommer i kapselform og bør tas med et glass vann sammen med et måltid. Siden størrelsen på arginin kosttilskudd kan variere basert på produsenten, følger individuelle produktanvisningene eller råd av legen din.

Stopp tar arginin tilskudd hvis du utvikler noen urovekkende bivirkninger. Vanlige bivirkninger er mageproblemer, kramper og økt hyppighet av avføring. Arginin kan også øke kaliumnivået og føre til lavt blodtrykk.

Ikke ta arginin tilskudd hvis du også ta ginkgo biloba kosttilskudd. Arginin kan øke risikoen for blødning, og det ser ut til at risikoen øker når det tas sammen med ginkgo biloba.

Prøv å få arginin fra hele matvarer hvis du kan. Mange typer nøtter er gode kilder til arginin, spesielt valnøtter, pekannøtter og hasselnøtter. Brun ris, bygg, rosiner og havre er også gode kosten kilder til denne aminosyren.

Arginine & Hair Loss

Legemet produserer aminosyren arginin og en diett av kjøtt, fjærkre og melkeprodukter er rikt på næringsstoffer. Tilskudd kan ha fordeler for hår tap behandling, men det er ingen konkrete forskning som støtter sine aktuelle fordeler for håret.

Arginin Deficiency

Mangel er sjelden fordi kroppen produserer arginin og det finnes i mange vanlige matvarer. Folk som har en mangel, erfaring håravfall og andre hud-relaterte problemer, ifølge HairLossInfoSource.com.

Vasodilatorer

L-arginin er ansvarlig for produksjon av nitrogenoksid, et molekyl som forårsaker vasodilatasjon i blodkar. Vasodilators antas å stoppe håravfall og er ofte funnet i håret-tap produkter, ifølge HairLossInfoSource.com.

Tilleggsfunksjoner

Nitrogenoksid åpner også kaliumkanaler, som fører til Etterveksten, ifølge Regrowth.com. I store doser på 3 til 12 gram, arginin kan bidra til å frigjøre naturlig veksthormon, som antas å hjelpe til med hårtap.

Time Frame

L-arginin fremmer sirkulasjon og slapper av hårsekkene, ifølge InformedBeauty.com. Nettstedet forteller at tillegget tar flere måneder å stoppe eller bremse hårtap og flere måneder for å se gjenvekst.

Søknad

Arginin tabletter kan kjøpes gjennom helse og ernæring butikker. Ifølge Mayoclinic, er det ingen sett doseringskrav. Arginin gel ikke kan trenge inn i huden og topisk anvendelse kan gi irritasjon på grunn av dets pH-verdi, i henhold til FSDInfo.org.