Digidexo.com

pustefrekvens

Normal pustefrekvens

Normal pustefrekvens


En persons pustefrekvens er antall åndedrag tar per minutt. Gjennom et helt liv, går en persons pusterytme fra rask som en nyfødt å bremse og stødig som hun aldre. Å vite hva som er en normal pusterytme er en god touch stein for personlig helse. Hvis respirasjon er for høy eller for lav, er noe av kilter i kroppen. En persons pustefrekvens avslører mye om helsen til sitt hjerte, blodtrykket hans og hans generelle trivsel.

Infant [fødsel gjennom 1]

Et spedbarn normale pustefrekvens er 30 til 60 pust per minutt. For de første seks månedene av livet, er en baby puster ekstremt rask som han tilpasser seg miljøet og går gjennom massive vekst spruter. Med seks måneder, pustefrekvensen bremser vanligvis til 24-30 pust per minutt.

Pjokk [alderen 1 til 3]

Hos barn alderen 1-3, holder pusterytme på ca 24-40 slag per minutt. Dette er den hviler pustefrekvens. Et barn kan puste mye raskere mens du spiller, uttrykker følelser, eller lider av feber.

Førskolebarn [alderen 3 til 6]

Etter den tid et barn er i barnehage, har hans åndedrett bremset igjen til 22-34 slag per minutt. Små lungene jobber hardt, fjerning av karbondioksid og presser rent oksygen gjennom kroppen for å gi energi et barn en denne alderen behov.

Barneskolen og ungdomsskolen [alderen 6 til 12]

En skole-alder barn har en normal respirasjon 18 til 30 pust per minutt. Sykdom kan føre til at hastigheten til å stige et tillegg 10 pust per minutt og fortsatt bli betraktet som normalt. Medisiner, særlig de for astma og allergi, kan øke pusten priser. Å vite et barns normal respirasjonsfrekvens kan varsle foreldre til mulige helseproblemer, som respirasjon avvik er et tidlig signal om at noe er galt i kroppen.

Tenåring [alderen 12 til 16]

Tenåringer har en gjennomsnittlig respirasjon av 12 til 16 pust per minutt. Tenåringen har lavest hvile respirasjonsfrekvens med i noen grupper. Dette kan skyldes det faktum at mange mennesker er på sitt fysiske topp i tenårene. En sterk, sunt hjerte gjenspeiles i en lufthastighet på 12 til 16 åndedrag gjennom ens levetid.

Voksen [17 og oppover]

Den gjennomsnittlige voksne har en respirasjonsfrekvens på 12 til 20 pust per minutt. Det er en sammenheng mellom vår normale hvile respirasjonsfrekvens, helsen til vårt hjerte og vår blodtrykk. Tar tid å kontrollere og stabil pusten kan ha en positiv innvirkning på din generelle velvære. Respirasjonsmålinger under 12 og over 25 i en hvilende person anses unormal og ville føre til en serie av tester. Disse kan omfatte testing for thyroid problemer, som stoffskiftet kan påvirke puste; måle blod pH for surhet, som surhet indikerer et mulig problem i hjernestammen som kan føre til en økning eller reduksjon i respirasjonsmålinger; og teste blodet for tilstedeværelse av narkotika, noe som kan redusere eller øke pusten priser.

Ok, jeg har gjort endringene du etterspør. Jeg følger conversational tone som er forespurt i retningslinjene, men jeg respekterer hvor youare kommer fra.

Hvordan øke pustefrekvens

Pustefrekvens, eller respirasjonsfrekvens, er antall inhalasjoner og exhalations utført hvert minutt. Pustefrekvensen kan øke når en person er redd, spent, under stress, eller under en treningsøkt.

Man kan med hensikt å øke sin pustefrekvens ved kraftig innånding og exhaling mens du sitter stille. Dette kan føre til hyperventilering enkelt og kan føre til at personen til å føle seg ør, svimmel, eller til og med besvime. En bedre måte å øke pustefrekvensen er å trene lungene, condition dem til å fungere mer effektivt.

Bruksanvisning

Sjekk med legen din. Hvis du har problemer med pustefrekvens og finne du puster saktere enn du var i det siste, bør du gå til legen din for en full sjekk før du prøver noe annet. Du kan ha en tilstand som krever at du er under en lege omsorg, eller du kan trenge noen medisiner for å bidra til å øke pustefrekvens.

Øvelse lungene. Pust inn så dypt som du kan og hold pusten. Tell til 10, og deretter sakte slipper pusten. Gjenta dette fem til ti ganger. Ta en annen pusten dypt, holder det til et tall på fem, og deretter ta en annen dypt pust på toppen av den første. Hold i fem sekunder til, og sakte slipper. Gjenta denne andre øvelsen fem til ti ganger.

Trene lungene vil hjelpe strekke dem, slik at du vil være i stand til å øke din åndedrett på en sunn rate og har lungekapasitet til å holde mer luft med hvert åndedrag. Dette vil redusere risikoen for hyperventilering.

Øk kardiovaskulær trening. Prøve å øke varigheten av øvelsen i hver cardio økt med om lag fem minutter. Dette vil bidra til å øke pustefrekvensen og øke lungekapasitet og utholdenhet. Hvis du ikke utfører kardiovaskulær trening for tiden, prøver å innlemme minst tre økter per uke med cardio i treningen rutine.

Fokus på din pust mens du ser på TV eller avslappende. Dette gir deg en mulighet til å ta hensyn til din pustefrekvens og øke den på vilje. Prøv å øke pustefrekvens for omtrent et minutt. Fokusere på å puste raskere i løpet av denne minutt, men sørg for at de åndedrag er dypt nok til at du ikke hyperventilere.

Tips og advarsler

  • Gradvis bygge opp din maksimale pusterytme. Reaching respirasjonsfrekvensen for fort kan føre til lunge eller hjerteproblemer, som kroppen ikke kan tilpasse seg så raskt til den nye treningen rutine.
  • Slutte å røyke. Nikotin og tjære funnet i sigaretter kan frakk lungene, noe som gjør dem etterslep og forårsake anstrengt pust.
  • Ikke øk respirasjonsfrekvens for mye, da dette kan føre til hyperventilering.

Hvordan du kontrollerer pustefrekvens

Hvordan du kontrollerer pustefrekvens


Lære å kontrollere din pustefrekvens kan være en utmerket stress styringsverktøy. I dagens samfunn, hvor stress og angst er vanlig, er det viktig å ha enkle og enkle måter å stresse ned og slappe av etter en tøff dag. Vi alle har en optimal pustefrekvens der vår kropp og sinn utføre til sitt maksimale potensiale. Dessverre, kan dette bli forstyrret av stress, tretthet og andre miljømessige eller emosjonelle faktorer. Lære å kontrollere pusten kan være gunstig for både den mentale og fysiske velvære.

Bruksanvisning

•  Sitt eller ligge i en komfortabel posisjon. Gjør du det i et rolig område vil tillate deg å konsentrere seg bedre.

Følg din egen pustemønster. Oppmerksom på varigheten av både inspirasjon (puste inn) og utløp (puster ut). Også ta hensyn til den stigende og fallende av magen eller brystet når du puster.

Øv puste fra mellomgulvet, som ligger under brystkassen, snarere enn fra brystet. Plassere hendene langs kantene på brystkassen vil hjelpe deg med å overvåke dette. Riktig puste med magen vil utvide brystkassen utover.

Slow din pust, og samtidig opprettholde puste med magen. Ta dype, selv åndedrag, slik at inspirasjon og utløp er av lik varighet.

Tips og advarsler

  • Telling i hodet ditt kan bidra til å overvåke varigheten av inspirasjon og utløp.
  • Rådføre seg med legen din før du starter noen pusteøvelser.
  • Hvis du blir svimmel eller ør, stoppe å puste øvelsen umiddelbart.

Årsaker til septisk sjokk

Septisk sjokk

Septisk sjokk er et resultat av sepsis: en utbredt infeksjon som påvirker flere områder av kroppen.
Kroppen er sterkt beskattet når du prøver å bekjempe denne infeksjonen. I den innledende fasen av septisk sjokk, pasienter opplever en rask økning i hjertefrekvens og pustefrekvens, samt en patologisk høy (feber) eller patologisk lavt (hypotermi) kroppstemperatur.

Som bakteriell infeksjon sprer seg, fører det til at kroppens celler for å frigjøre cytokiner. Disse cytokiner er vanligvis ganske effektive ved behandling av en lokalisert infeksjon. Imidlertid, når det slippes ut i større mengder i respons til en utbredt infeksjon, forårsaker de blodkarene til å utvide seg noe som senker blodtrykket.

Som svar på denne reduksjon i blodtrykket, overcompensates hjertet og begynner å jobbe med en hastighet som ikke kan opprettholdes for lang. Når hjertemuskelen svekkes, kan det ikke gi tilstrekkelig tilførsel av blod og oksygen til alle kroppens vev. Fortsatt berøvelse av disse essensielle næringsstoffer kan resultere i multippel organsvikt, og til og med død, hvilket resulterer i 50 prosent av pasienter med septisk sjokk.

Bakenforliggende årsaker

Sepsis er en unormal infeksjoner som kan være forårsaket av en hvilken som helst måte av bakterier eller sopp. Og selv om det sjelden, sepsis kan også resultere fra en viral infeksjon, selv om virus-infeksjoner sjelden ende med septisk sjokk. De vanligste smittesteder for septisk infeksjon er lungene, magen og urinveiene. Hvis disse infeksjonene involvere abscesser, eller infeksjonen er sluppet ut i blodet (en tilstand som kalles bakteriemi) da risikoen for sepsis er økt.

Risikofaktorer

90.000 mennesker dør av septisk sjokk i USA hvert år. Og nesten alle de 90.000 kjøpte septisk infeksjon og resulterende septisk sjokk mens innlagt på sykehus.

Grunnen til at de fleste tilfeller av septisk sjokk oppstå i sykehus er at folk som er mest utsatt for denne unormale infeksjon er de med svekket immunforsvar på grunn av medisinske tilstander eller prosedyrer.

Den høyeste risikoen for mottakelighet for septisk infeksjon og sjokk er små barn og eldre mennesker som kjemper betydelig sykdom eller gjennomgår medisinske prosedyrer som deres immunforsvar er ikke fullt funksjonell. Men voksne også kjøre en risiko for å utvikle septisk sjokk hvis deres immunforsvar er sterkt beskattet som et resultat av en langvarig kamp med en sykdom.

Ellers friske mennesker som gjennomgår medisinske prosedyrer er også i fare for å utvikle septisk infeksjon. For eksempel de som har implantert medisinsk utstyr (for eksempel et kateter, kunstige leddet av hjerteklaff) er dobbelt utsatt. Den første risiko for infeksjon oppstår under implantasjon når bakterier har en mulighet til å gå inn i kroppen. Den andre risiko oppstår etter implantering: overflatene av disse enheter har en tendens til å samle bakterier gjør septiske infeksjoner mer sannsynlig. Og jo lenger enheten er igjen inne i legemet (spesielt i tilfelle av kateter), jo større er risikoen for infeksjon.

Septic og kardiogent sjokk

Septic og kardiogent sjokk


Betingelsene for kardiogent sjokk og septisk sjokk anses medisinsk nødhjelp. Utsatt for sjokk kan dø hvis hans tilstand ikke er anerkjent og behandlet. Du kan stå overfor en situasjon hvor du må hjelpe noen i et nødstilfelle. Det er viktig å forstå og gjenkjenne symptomer på sjokk under en slik krise.

Shock

Shock er definert av Medline Plus som "en alvorlig tilstand som oppstår når det ikke er nok blod strømmer gjennom legemet, forårsaker meget lavt blodtrykk, en mangel av urin, og celle-og vevsskade." Sjokk er livstruende, fordi hvis blodtrykket er for lavt, tilstrekkelige mengder blod kan ikke bli pumpet gjennom kroppen.

Også ifølge eMedicine Health, "vev i kroppen ikke får nok oksygen og næringsstoffer for å tillate cellene å fungere. Dette fører til slutt til cellulær død, utvikler seg til organsvikt og til slutt, til hele kroppen svikt og død."

Septisk sjokk og kardiogent sjokk er to klassifiseringer av denne livstruende medisinsk tilstand.

Kardiogent sjokk

Skade på hjertet forårsaker kardiogent sjokk. Skaden er ofte forårsaket av hjerteinfarkt eller hjerteinfarkt; hjerteinfarkt kan føre til uregelmessige hjerterytme, funksjonsfeil og brudd til hjertemuskelen eller hjerteveggen. Skaden reduserer evnen av hjertet til å pumpe blod, noe som resulterer i kardiogent sjokk.

Septisk sjokk

Bakterielle infeksjoner forårsake septisk sjokk. "Sopp og (sjelden) virus kan også forårsake tilstanden", ifølge Medline Plus. De bakterier og sopp produserer toksiner som skader humant vev og frembringer en inflammatorisk respons fra kroppen. Inflammasjonen kan forårsake skader på indre organer under giftstoffer kan forårsake "lavt blodtrykk og dårlig organfunksjon."

Symptomer på Shock

Symptomer på septisk sjokk inkluderer:
Akselerert hjertefrekvens raskere enn 90 slag per minutt
Akselerert pustefrekvens raskere enn 20 pust per minutt
Cool, blek hud, spesielt armer og ben
Redusert urinmengde
Lavt blodtrykk og følelse ør

Symptomer på kardiogent sjokk inkluderer:
Ashen utseende
Dreven svetting
Akselerert hjertefrekvens og pustefrekvens
Cool hud
Svak puls

Førstehjelp for Shock

Å gi grunnleggende førstehjelp for sjokk:
Kontakt akuttmedisinske tjenester for å gi avansert medisinsk hjelp.
Hold pasienten varm.
Hvis offeret ikke har en skade på ryggraden, ben, hode eller nakke, plasserer ham på ryggen og heve føttene ca 12 inches fra bakken med en rekvisitt eller pute.
Observere offeret tett og slå ham på sin side hvis han begynner å kaste opp.
Overvåke hjertefrekvens og pustefrekvens hvert femte minutt.

Øvelse Bor for Homeschooled Kids

Velger å homeschool barna dine kan være givende og oppfylle til foreldre og barn. Individuell oppmerksomhet, sammen med foreldre / barn bonding, kan starte en fast pedagogisk grunnlag. Men det kan også føre til et barns inaktivitet. Ifølge Michigan guvernørens Council on Physical Fitness Health & Sports Position Statement: "Viktigheten av fysisk aktivitet for barn og ungdom», skrevet av James M. Pivarnik, PhD, bør aktivitetsøkt utgjøre minimum 30 minutter hver dag, og utføres minst på en moderat intensitet slik at hjerte-og pustefrekvens øker.

Warm-ups

Begynn hver økt med varme-ups og stretching. Har barnet eller barna stå med føttene litt fra hverandre. Instruere dem til å sakte heve armene til siden til de er rett over hodet, så å strekke seg etter i taket eller himmelen. La dem nå i ca 3 sekunder. Nå har dem sakte tilbake armene til sine sider, holde armene stiv. Gjenta dette 3-5 ganger.
Nå har barna sakte nå for gulvet uten å bøye knærne og med føttene sammen. Henvise dem til sakte stå opp igjen til en full oppreist stilling. Gjenta dette 3-5 ganger.
Endelig har barna sitte på gulvet med bena rett og spre skulder bredde hverandre. Instruere dem til å sakte nå for sin høyre fot, gå tilbake til en oppreist sittestilling, og deretter komme til sin venstre fot. Gjenta dette 3-5 ganger.

Get Moving

Kjører i stedet er en enkel øvelse for en unggutt. Begynn med å la barna kjøre på plass i sitt eget tempo. Bytt til raskere, deretter tregere. Alternativt har dem gjøre små skritt på plass raskt, og store skritt bringe sine knær til sitt bryst slowly..Continue for opptil 5 minutter.
Hopping knekt er en annen enkel øvelse som ikke krever mye plass.
Få barna til å gjøre dem i sakte film og deretter få raskere og raskere. Fortsette i opptil 5 minutter.
Har din gruppe lå på gulvet med bena rett, armene utvidet over hodet. La dem heve bena opp vinkelrett på gulvet. Nå har dem nå for beina. Varier treningen ved å gjøre bare ett ben og motsatt arm. Gjenta fem til ti ganger.

Cool Down

Nedkjølingen er en veldig viktig tid. Det gjør at musklene til å hente inn og barnet eller barna i gruppen din til å slappe av og roe ned før du går tilbake til sine studier.
Få barna til å sitte med bena krysset under dem. La dem bøye seg fremover, nå ut sine hender til å berøre gulvet foran sakte. Gjenta dette fem til ti ganger.
Deretter må barna ligge på ryggen med bena rett og armene strukket over hodet. Instruere dem til å sakte flytte sine rette armer til deres side, og returnere dem til den opprinnelige posisjon. Nå har dem spre sine ben sakte fra hverandre og gå tilbake. Gjenta dette fem til ti ganger.
Endelig har barna stå rett med hendene på sine sider. La dem lener hodet tilbake og rull den til fronten - første til venstre, deretter til høyre. Gjenta dette 3-5 ganger.

Obstruktive Shock Tegn og symptomer

Obstruktive Shock Tegn og symptomer


Shock er en tilstand der celler og organer i kroppen ikke får nok oksygen. Støt kan føre til celle-og organ dysfunksjon og død. Hindrende sjokk er karakterisert ved en mekanisk feil som resulterer i forstyrrelser av fylling og tømming av hjerte og store fartøy.

Mental Status

Obstruktiv sjokk, som med andre typer sjokk, resulterer ofte i en endret mental status. Personer som lider av sjokk vil ofte være svært forvirret. De klager ofte av å være sløv, svak og søvnig. Pasientene vil stille et sterkt ønske om å sove og kunne gå inn i koma i mer avanserte stadier av obstruktiv sjokk hvis ubehandlet.

Vitals

Blodtrykk og puls har en tendens til å være svært lav. Blodtrykket kan være uoppnåelig under sjokk. Puls kan generelt bare bli palpatert ved de femorale og carotis fordi disse er nærmere hjertet. Hvis du kan finne en puls, vil det mer enn sannsynlig være svak og meget rask. En økt pustefrekvens kan følge obstruktiv sjokk og kan føre til hyperventilering.

Utseende

Huden vil se grå eller blålig, veldig blek og vil være kul og klam. Hender, føtter, øreflippene, nese og neglesengen er gode indikatorer på sjokk. De viser ofte cyanose og nedsatt blodtilførsel tidligere enn andre deler av kroppen. Kapillær fylling er også redusert med obstruktiv sjokk. Dette kan enkelt måles ved å trykke på negl; negl blir hvit, men fargen vil komme tilbake når den slippes, noe som indikerer kapillær fylling. Jo raskere farge avkastning etter løslatelse, er den mer effektiv kapillær fylling.

Annet

Pasienter kan vise andre tegn og symptomer på obstruktiv sjokk. Brystsmerter, feber, hodepine, magesmerter og hevelse kan observeres. Tegn og symptomer vil variere i forhold til den enkelte pasient, type obstruksjon forårsaker sjokk og alvorlighetsgraden av sjokk at den enkelte opplever. Noen tegn eller symptomer som indikerer sjokk bør tas opp umiddelbart av en medisinsk faglig.

Effekt av gasslekkasjer på små barn

Effekt av gasslekkasjer på små barn


Forgiftning av naturgass kan skape kaos på helsen til barn. Hvis du har en gasslekkasje i hjemmet ditt, kan din familie begynner opplever en rekke symptomer. Mange folk ikke innser hva som forårsaker symptomene. Hvis du mistenker at ditt barns sykdom kan være forårsaket av en gasslekkasje, ring din gasselskap og be dem sjekke ditt hjem.

Natural Gas

Naturgass forgiftning kan forårsake gastrointestinale problemer, mental fogginess, allergi, tretthet, hodepine, syke husdyr, depresjon, høyt blodceller, hudens tilstand eksem og glemsel.

Klorgass

Eksponering for klorgass kan gjøre barnet ditt syke. Når svømmebasseng kjemikalier blir brukt på feil måte, kan dette føre til hals, øye og nese irritasjon. Klorgass kan luktes.

Resultater

Hvis barnet ditt blir utsatt for høye nivåer av klorgass, vil dette føre til hoste, en endring i pustefrekvens og skader på lungene. Noen individer utvikler RADS eller reaktiv luftrom dysfunksjon-syndrom, som er en type av astma som følge av å bli utsatt for etsende eller irriterende stoffer.

Asfyksi

Kvelning kan oppstå hvis oksygennivået i ditt hjem er drastisk redusert. Tap av bevissthet og død kan bli resultatet.

Karbonmonoksid

Karbonmonoksid gass regnes som den tause morderen, fordi du ikke kan lukte det. Dette kan være dødelig for dine barn og til deg selv. Installer en karbonmonoksid detektor i ditt hjem.

Lekkasjer

Gasslekkasjer kan oppstå fra naturgass rørsystemer, varmtvannsberedere, varmesystemer og gassapparater.

Normale Vital Signs for en fire år gammel

Normale Vital Signs for en fire år gammel


På nesten hvert legebesøk, vil medisinsk personell sjekk pasientens vitale tegn. Dette gjelder hvis pasienten er en nyfødt eller en 100 år gammel person eller en hvilken som helst alder i mellom. Selv for foreldre, vel vitende om normale vitale tegn på sine barn for sine tilsvarende aldre kan være livreddende. Vitale tegn inkluderer følgende: åndedrett, puls og blodtrykk. Normale tall er uttrykt i en skala som det vil være en viss mengde svingninger mellom barn i tillegg til forskjellene mellom kjønnene. Den normale kroppstemperaturen for alle mennesker er ca 98,6 grader Fahrenheit.

Respirasjon

Ifølge Dr. Ronald Pirrallo, en nødsituasjon lege, pustefrekvens, også kjent som den normale pustefrekvens, for en fire år gammel er vanligvis mellom 20 og 40 pust per minutt.

Puls

Ifølge nettstedet www.kidsgrowth.com, bør normal puls, noe som indikerer hjertefrekvensen, for de fleste fire åringer varierer mellom 80 og 130 slag per minutt. De indikerer også at hjertefrekvensen justerer lag ti prosent per grad Celsius og fem prosent per grad Fahrenheit. I varmere vær, vil en persons hjerte slå fortere, mens i kaldere vær, vil hans hjerte slå saktere.

Blood Pressure

Ifølge www.kidsgrowth.com, bør normal diastolisk, eller minimum, blodtrykk for en fire år gammel være mellom 45 og 65. Det samme nettstedet viser at de fleste fire åringer bør ha en systolisk, eller maksimal blodtrykk mellom 70 og 110.

Andre hensyn

Ifølge Center for Disease Control (CDC), er barns helse ikke lenger vurdert ved hjelp av vekt. For mange variabler påvirker et barns vekt inkludert noen vekst, forskjeller mellom kjønnene og månedlige endringer. I stedet anbefaler CDC bruk av Body Mass Index (BMI) for å fastslå overvektige eller fete barn, inkludert fire-åringer. Men på grunn av svingninger, BMI er ikke brukt som et diagnostisk verktøy.

Ytterligere vurderinger som hudfold tykkelse målinger er nødvendig. I tillegg tilsettes CDC at to barn kan ha samme BMI mens man kan betraktes obese og den andre ikke er det. Tatt i betraktning forskjellene i aldre og kjønn vil føre til en annen persentil rangering på BMI skalaen. Ifølge CDC, gjennomsnittlig utvalg i høyden for en fire år gammel gutt spenner 37 til 43,5 inches. For en jente på samme alder, er den gjennomsnittlige høyden utvalg 36,5 til 43 inches.

Mulige Bekymringer

Ifølge informasjon finnes på www.kidsgrowth.com, medisinsk personell blir bekymret når inkonsistente svingninger i vekt og høyde oppstå. Vanligvis vil vekt og høyde øker i jevn jevn hastighet. Ekstreme svingninger i temperatur, respirasjon, blodtrykk eller puls av en fire år gammel gir grunn til umiddelbar bekymring og garanterer en tur til legevakten.

Hvordan fortelle om et barn har en langsom metabolisme

Hvordan fortelle om et barn har en langsom metabolisme


Metabolisme refererer til komplekse kjemiske reaksjoner som oppstår i kroppens celler til å bryte ned drivstoff fra inntatte matvarer inn den energien vi trenger for å fungere. Metabolisme er en kontinuerlig prosess og er av fundamental betydning for vår helse. Mayo Clinic medisin spesialist Dr. Donald Hensrud erkjenner at det å ha en langsom metabolisme er sjeldne og vanligvis ikke årsaken til vektøkning. Andre metabolske lidelser forårsaket av enzymmangel eller en over / under-aktiv thyroid bør være av mer bekymring. Hvis barnet ditt viser vanligste symptomene på slike lidelser, gå til en lege så snart som mulig.

Hvordan fortelle om et barn har en langsom metabolisme

•  Hold en matdagbok, overvåking alt barnet spiser i løpet av en vanlig uke. Hvis barnet spiser et sunt, balansert kosthold uten overspising og er fortsatt økende vekt, er det mulig han har en langsom metabolisme.

Sjekk barnets hjertefrekvens og pustefrekvens. Hvis disse er gjennomgående forhøyet og barnet ditt er blek og sliten, er det mulig barnet ditt har stoffskiftesykdom G6PD mangel. G6PD er et enzym som er essensielt for cellemetabolisme, og en mangel kan føre til skade på eller til og med ødelagt røde blodceller. Oppsøke lege umiddelbart hvis barnet ditt viser disse symptomene.

Identifiser hvorvidt barnet opplever rask vektøkning, tretthet og treghet, en langsom hjertefrekvens og hyppig forstoppelse. Disse er alle symptomer på hypotyreose, en underactive skjoldbruskkjertelen som resulterer i en dramatisk redusert metabolic rate. Hvis venstre ubehandlet hos barn, kan hypotyreose forårsake forkrøplet vekst og psykiske helseproblemer.

Infant hjerteproblemer Symptomer

Infant hjerteproblemer Symptomer


Noen ganger, selv i den sunneste av svangerskap, kan et spedbarn utvikle hjerteproblemer. Noen symptomer er så mild at de går ubemerket inntil barnet er eldre. Men kan en forelder eller omsorgsperson se etter noen tegn som peker på problemer i utviklingen av hjertet.

Problemer med å spise

Problemer med å spise er et symptom som er lett for en forelder å gjenkjenne i en nyfødt. En nyfødt bør være sulten om hver og en halv time i løpet av de første seks ukene av livet, flytte til hver to til tre timer for det første året. En baby som er overdrevet sliter med å spise, eller viser en mangel på interesse i å spise, bør ha sitt hjerte undersøkt umiddelbart etter deres barnelege.

Overdreven Sleeping

Nyfødte sover mye: Opp til 16 timer om dagen er brukt napping. Naps er vanligvis 90 minutter lang, med babyen våkner å mate og ha sin bleie endret. Hvis et barn sover 18 eller flere timer i døgnet, men dette kan være et tegn på et hjerte utviklingsproblem. Babyen kan være arbeidende intenst på grunn av enten for mye blod pumpe gjennom kroppen, forårsaker stress, eller for lite blod, forårsaker en mangel på oksygen.

Rapid Heart & pustefrekvens

En nyfødt hjertefrekvens er normalt mellom 120 og 150 slag per minutt. Dette er kombinert med en åndedrett eller pustefrekvens på mellom 35-60 pust per minutt. Hvis det nyfødte ser ut til å være sliter med å puste, pesende eller gisper, kombinert med en rask eller bremset puls, ring din barnelege umiddelbart. Hun vil spørre deg spesifikke spørsmål for å avgjøre hva som er normalt, versus hva som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Farge

Unormal farge er et annet symptom på hjerteproblemer og en som lett kan oppdages. Hvis barnet ditt lider av en svekket hjerte, spesielt en som forårsaker for lite blod som pumpes gjennom til lungene, vil barnet ha et blålig skjær. Spedbarn er naturlig rosa, så en svært blek eller blå nyansen er en indikator på at det nyfødte hjerte kan være sliter og trenger medisinsk intervensjon.

Vekttap

Et annet symptom du kan observere er hvis barnet ditt ikke er å få vekt eller, enda verre, å miste vekt. Et spedbarn naturlig mister 5-10% av sin fødselsvekt i løpet av den første uken, og dette er gjenvunnet i løpet av de tre første ukene av livet. Men hvis det nyfødte fortsetter å gå ned, eller ikke få, vekt, tyder dette på at noe er galt, og det kan være et symptom på et hjerte problem.

Instinct

Hvis babyen bare ikke synes "rett", begynner å journal hva du legger merke til. Legg merke til dag, tid og symptomet. Spore problemer, og se etter symptomer som er ute av normen for babyen din, for eksempel en plutselig endring i hvilepuls eller pustefrekvens og en plutselig endring i sove eller spise mønstre. De fleste babyer er sunt, men hvis det er noe galt, fange det tidlig er den beste forebygging av et alvorlig helseproblem.

Haste Symptomer

Hvis du ser en kombinasjon av følgende symptomer, ring 911 og snakke gjennom symptomer som spedbarn kan være å ha et hjerteinfarkt. Selv om sjeldne, er det viktig å ta opp umiddelbart, spesielt hvis barnet ditt hadde et hjerte bilyd ved fødselen:

Babyen er helt utrøstelig;
Huden ser grå, askegrått eller spraglete;
Skin er blå rundt munnen og leppene;
Svette;
Svekket stemme;
Babyen ser redd;
Pustevansker;
Hjertelyd enten rask eller treg;
Babyen er kaldt å ta på, og når du trykker tommelen inn i deres brystbenet, ikke fargen ikke tilbake mer enn 3 sekunder.

Kjennetegn på en Apnea Monitor

En apnea skjerm er en nødvendig del av utstyret når du har et prematurt barn som har pusteproblemer. Når barnet er født for tidlig, hans sentralnervesystemet, som består av hans hjerne og ryggmarg, er for umoden til å fungere tilsvarende på egen hånd. Som et resultat, vil barnet ditt lider av unormal bursts av pust som også kan stoppe. En apnea monitor hjelper den lille utvikle en normal puste rytme. Før barnet ditt forlater sykehuset, kan han allerede ha hjelp puste med en skjerm.

På sykehuset

Hvis barnet ditt er født for tidlig, vanligvis mindre enn 34 uker, kan hun utvikle pustevansker. Ifølge Kids Health, kan disse puste unormalt vare opp til to måneder. I neonatal intensivavdeling (NICU), vil barnet ditt i første omgang bli plassert på en ventilator og deretter en kontinuerlig positivt luftveis maskin (CPAP). En ventilator består av et rør plassert nede babyens hals for å hjelpe flush luft inn i lungene hennes. En CPAP maskin gir en kontinuerlig strøm av luft som sirkulerer gjennom lungene hennes. Men med en CPAP-maskin, må barnet ditt til å være i stand til å puste selv.

Hjem Apnea Monitor

Når barnet ditt er i stand til å puste på egen hånd i NICU, vil legen din tillate deg å ta ham hjem. Mens noen barn ikke kan ha noen problemer med apné når de er utskrevet fra sykehuset, mens andre kan. Hvis barnet ditt har fortsatt anfall av apné, vil legen gi deg en apnea monitor. Symptomer på apnea vanligvis løse 44 uker etter unnfangelsen av barnet ditt.

Apnea Kjennetegn

Babyens apnea monitor vil bestå av to hovedkomponenter: et belte med sensoriske ledninger og en enhet som overvåker hennes pustefrekvens. Reimen wraps rundt babyens bryst, og skjermen priser hvor ofte hun puster. Hvis alarmen går, betyr det at barnet ditt er under et anfall av apné. Det er viktig å holde barnets skjermen på en hard overflate mens hun sover, slik at du kan bli varslet når alarmen går. Skjermer leveres med en bæreveske, som gjør skjermen praktisk for reise.

Forholdsregler

Før du forlater sykehuset med barnet ditt, er det viktig å ta en klasse i hjerte-lungeredning (HLR). Selv om det ikke kan være nødvendig å bruke HLR på spedbarn, i tilfelle at han gjør slutte å puste eller ansiktet hans blir blå, kan vite HLR være en viktig del av lagring av barnets liv. Mens du bruker HLR, oppsøke lege umiddelbart. Hvis barnet ikke slutter å puste, aldri riste ham til å prøve å få ham til å reagere.

Risikoen for en Apnea Monitor

Hvis strømmen går ut, kan babyens skjermen slutter å virke. Ifølge Barne Health, kan du ringe ditt elektriske selskapet for å finne ut når planlagte strømbrudd vil oppstå. Hvis du har et strømbrudd som vil vare i en betydelig mengde tid, vil en backup generator holde babyens monitor kjører.

Kjøpe en skjerm

Kostnaden for en apnea skjermen kan være kostbar. Men mange forsikringsselskaper dekke kostnadene for maskinen, siden spedbarn apnea er ansett som en livstruende tilstand. Du må gi bevis på ditt barns sykdom.

Det er også mulig gjennom babyens sykehus å leie skjermer hvis du ikke klarer å dekke den fulle prisen på en maskin. Hvis du velger å ta med hjem skjermen leveres av spedbarnets sykehuset, vil NICU ansatte instruere deg om hvordan du skal jobbe enheten, og hva de skal gjøre når alarmen går.

Mens det er mulig å kjøpe apnea skjermer på nettet, kan enhetene koste mer enn $ 1500, og det er ingen garanti for at enheten skal være i god stand.

Normal behandling for babyer Uttak Off Metadon

Normal behandling for babyer Uttak Off Metadon


Babyer opplever tilbaketrekking av metadon har en tilstand som kalles neonatal abstinenssyndrom. Den produserer symptomer som utrøstelig gråt, dehydrering, kramper, svette og oppkast. Det er noen ting legene kan gjøre for å hjelpe barn som trakk seg ut metadon.

Intravenøs

Babyer uttak av metadon opplever symptomer som skjelvinger, økt pustefrekvens, diaré og mateproblemer, ifølge NovusDetox.com. Ofte disse babyene trenger ekstra kalorier og væske via intravenøse linjer på grunn av ekstra aktivitet og dehydrering, ifølge ChildrensHospital.org.

Neonatal abstinenssyndrom Scoring

Neonatal abstinenssyndrom scoring gir en målbar måte å finne ut hvor dårlig en baby opplever abstinenssymptomer. Sykepleiere overvåke og score babyer hver to eller fire timer avhengig av hvor alvorlig saken, ifølge NovusDetox.com.

Alvorlige abstinenssymptomer

Babyer som får alvorlige abstinenssymptomer i mer enn seks timer eller så får morfin for å lindre deres ubehag og roe sine symptomer.

Miljø

Babyer trekker seg ut av metadon, særlig de med milde symptomer, nyte rolige, mørke rom, ifølge TheWomens.Org. Denne type atmosfære hjelper berolige babyen.

Comfort

En annen måte å behandle milde tilfeller av spedbarn metadon tilbaketrekking er ved svøping og kosing babyen. Smokker hjelpe så godt.

Ting å trøste en prematur baby

Fødselen av en prematur baby kan være bekymringsfullt og stressende. Heldigvis, derimot, er det mange ting som foreldre kan gjøre for å trøste sin premature baby, både når hun er på sykehuset, og når hun kommer hjem. Dette vil hjelpe barnet å gjøre det vanskelig tilpasning til å leve utenfor livmoren.

Touch

Touch er en fin måte å trøste en prematur baby, og foreldre bør prøve å ha så mye fysisk kontakt med sin nyfødte som mulig. Enhver berøring bør være forsiktig og fast. The Ohio State Medical University Center anbefaler å legge en hånd på barnets hode og den andre på hans nederst eller tilbake. Du kan også stryk hans armer og ben.

Kangaroo Care

Kenguru omsorg er praksisen med å gi din prematur baby hud-til-hud komfort ved å holde henne tett til din nakne brystet, mellom brystene dine hvis du er en mor. Premature babyer i stor grad kan dra nytte av denne form for komfort, sier Deborah L. Davis og Mara Tesler Stein i sin bok, "Foreldre Din Prematur baby og barn." Kangaroo omsorg ikke bare bidrar til å stabil kroppen temperaturer på preemies, men det kan roe sitt hjerte og pustefrekvens, også. Preemies holdt på denne måten også en tendens til å sove bedre og få vekt raskere.

Massasje

En 1986 studie ved Touch Research Institute viste at foreldre som massert sine premature så en 21% større vektøkning per dag i sine babyer enn de som ikke gjorde det. Begynn med kopping hendene og plassere dem på babyens hode. Din preterm hud er ganske følsom så la henne et minutt eller to å bli vant til dette. Deretter stryk nedover ryggen, armer, ben og føtter mens den er svært nøye med å unngå noen rør, tape eller annet utstyr. Du kan også bruke baby lotion hvis din lege eller sykepleier tillater det. Babyen har trolig hatt nok rørende hvis hun begynner å spent opp eller gråte, eller hvis du merker endringer i hennes pustemønster

Tale

Snakk med barnet ditt. Bruk en myk, vennlig tone og oppmuntrende, hengiven ord. Dette vil øke barnets følelsesmessig trygghet, i henhold til Barnas Hospital of Pittsburgh.

Co-senger

Tvillinger, trillinger og multipler kan dra nytte av sengetøy sammen i intensivavdelingen. Deres søvnmønster blir synkroniseres, og de gir varme og komfort for hverandre som de vokser.

Foreldreinvolvering

Involver deg selv så mye som mulig med prematur baby omsorg mens han er på sykehuset. Foreldre kan bidra med sondeernæring, bading, bleieskift og munn rengjøring. Selv om dette kan være skremmende i starten, er det avgjørende for barnets trivsel, sier UCLH neonatolog, Dr Jane Hawdon.

Amming

En tidlig babyens mor har nøyaktig riktig melk for en preterm baby, ifølge Great Ormond Street Hospital. Feedene kan være kort i begynnelsen, men fordi melk er så bra for barnet, bør mor bruke enhver anledning til å amme. Hvis de barnet er for svak til å klinke og suge på riktig måte, kan morsmelken bli uttrykt og tilføres til barnet med en flaske eller sprøyte.

Om Duromine

Duromine er et vekttap medisiner som fungerer ved å undertrykke appetitten. Det er tatt i form av en pille, og inneholder virkestoffet fentermin. Den aktive bestanddel kombineres med en type harpiks for å fremstille en frigjøring som er langsom og virker til å forlenge Duromine effekter. Det foreslås at Duromine brukes sammen med en vanlig øvelse rutine og sunt kosthold.

Kandidater

Duromine er en passende vekttap medisinering for personer som er klassifisert medisinsk som å være overvektig eller i det minste svært overvektig. Personer med en kroppsmasseindeks (BMI) på over 27 er kandidater, er det folk som handler med vektrelaterte plager som høyt blodtrykk (hypertensjon), diabetes og høyt kolesterol nivåer.

Funksjon

Duromine fungerer ved å undertrykke appetitten. Det reduserer ønske om mat, fordi den aktive kjemisk komponent (fentermin) påvirker områder av sentralnervesystemet. Fentermin er svært lik amfetamin (en type av psykostimulerende stoff), og som et resultat av og til fører til økt energinivå.

Vanlige bivirkninger

Det er noen bivirkninger som vanligvis er forbundet med bruken av dette vekttap medisinering. Noen av disse bivirkningene er hodepine, søvnløshet, rastløshet, følelse av eufori, utmattelse, svakhet, følelse ør, økt blodtrykk, endringer sexlyst, impotens, munntørrhet, dysfori (ubehagelig stemning), forstoppelse, diaré, pustevansker, og hevelser i ankler.

Tar Duromine

Duromine bør tas en gang om dagen. Det anbefales at Duromine tas enten før frokost eller innen to timer etter det. Det anbefales også at Duromine tas tidlig på dagen. Dette skyldes det faktum at det å ta det kan noen ganger føre til energiinnsprøytninger og søvnløshet problemer.

Overdose

Overdoser på Duromine kan være svært skadelig og farlig. Dette er grunnen til at det er viktig for folk å konsultere sine leger om deres passende doseringsmengde, enten det er 15, 30 eller 40 mg. Tegn på Duromine overdose inkluderer hallusinasjoner, panikkanfall, depresjon, ekstrem utmattelse, arytmi (uregelmessig hjerterytme), desorientering, forvirring, skjelvinger, kaster opp, magesmerter, høyt eller lavt blodtrykk og høyere pustefrekvens.

Kan du miste vekt ved å kutte kalorier?

Kontrollere vekten i kroppen egentlig dreier seg om tilbud og etterspørsel. Hvis du gir kroppen mer enn den trenger, vil den lagre ekstra for senere bruk. Hvis du gir mindre enn det som er nødvendig på en daglig basis, vil kroppen bruke disse butikkene, og du vil miste vekt. Trening hjelper også ved å øke den grunnleggende mengde energi kroppen trenger hver dag.

Grunnleggende Vekttap Prinsipp

Hver dag tar vi i kalorier gjennom maten vi spiser. Disse kaloriene gi den energien kroppen trenger for å fungere. Hvis vi tar i mer enn vi trenger, kroppen lagrer disse ekstra kalorier for senere bruk, noe som resulterer i vektøkning. Hvis vi ikke tar i nok, vil kroppen bruke det som ble lagret på et tidligere tidspunkt, noe som resulterer i vekttap.

Kalori behov

Ditt daglige kaloribehov er faktisk antall kalorier kroppen din trenger for å opprettholde sin nåværende vekt. Det nøyaktige antallet varierer fra individ til individ, men for de fleste moderat aktive voksne det faller mellom 2000 og 3000. Kalkulatorer er tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg mer nøyaktig bestemme dine eksakte krav.

Overskudd og underskudd

Arbeide fra din base kalori kravet, kan du kontrollere vektøkning eller vekttap ved å opprette en kalori overskudd eller underskudd. Det er ca 3500 kalorier i en kilo kroppsfett. Opprette en 500 kalori per dag underskudd i kosten vil føre til at du mister ett pund per uke. Derimot, hvis du tar i 500 flere kalorier enn du trenger hver dag, vil du få en kilo per uke.

Dette er også hvor trening kan bidra vesentlig til vekttap. Fysisk aktivitet er mer energikrevende, og resulterer i en høyere basiskaloribehovet. Du kan lage den samme 500 kalori underskudd ved å kutte 300 kalorier fra kosten din og gå å brenne en ekstra 200.

Ernæringsmessige hensyn

Kroppen din trenger næringsstoffer som finnes i proteiner og karbohydrater. Fad dietter inkluderer ofte å kutte ut kjøtt, hvor kroppen får mesteparten av sin protein eller karbohydrater. Selv om disse metodene vil føre til hurtig vekttap, et balansert kosthold med trening og kaloriinntaket kontroll er en mye sunnere måte å gå.

Kosttilskudd

Hvis du vurderer en diett supplement, lese nøye de ernæringsmessige etiketter før du bruker disse produktene. Mange kosttilskudd inneholder diuretika som føre til at du mister vann vekt. Dette kan resultere i en usunn tilstand av mindre dehydrering i kroppen. Andre inneholder sentralstimulerende midler som kan forårsake en opprettholdes økning i hjerte-og pustefrekvens.

Hvordan overvåke IV væsketerapi

Hvordan overvåke IV væsketerapi


Pasienter som mottar intravenøs væske, IV væsketerapi, som en del av behandlingen for en rekke medisinske tilstander, først og fremst i et sykehusmiljø. IV væsketerapi gir for pasientenes væskevolum behov, og ofte tar for spesielle medisinske behov.

For å overvåke pasienter som får IV væsketerapi, klinikere måle vitale tegn som indikerer hydreringsstatus og måle spesifikke blodkomponenter knyttet til medisinske behov. Klinikere må erstatte vedlikehold og tapt væske samtidig unngå over-hydrering fra overdreven væsketilførsel.

Hvordan overvåke IV væsketerapi

•  Bestem væsker som trengs for tilstrekkelig pasient hydrering ved å beregne summen av følgende: beredskapsmessige behov for gjenoppliving; restaurering av hydrering; vedlikeholdsbehov; og pågående tap.

Mål væsketap, for eksempel i urin og avføring. Beregn væske restaurering, gjennoppliving og vedlikeholdsbehov, ved hjelp av formler basert på kroppsvekt tilgjengelig i referanser som "Merck Manuals." Trekk eventuelle væsker pasienten inntar dette fra IV væskebehov.

Mål IV væskevolum og skriv administreres og sammenligne med behov. Som endrer behov, for eksempel ved oppkast, justere væske tilsvarende.

overvåker vitale tegn og symptomer som tyder på væskebalansen for å unngå dehydrering eller over-hydrering. Relevante fysiske eksamensresultater inkluderer kroppsvekt, tannkjøtt fuktighet, hud turgor, puls, pustefrekvens, lungelyder som høres med et stetoskop og observasjon av vev hevelse rundt øynene eller under huden.

Hjertefrekvensen kan øke, og kroppsvekt, tannkjøtt fuktighet og huden turgor, toleransen til huden etter at den er klemt, kan reduseres. Over-hydrering, forårsaket av inntak av overflødig IV væsker, kan føre til hevelse av vev, lyder økt respirasjonsfrekvens og unormale lunge.

Øke eller senke IV fluidinfusjonshastighet som behovet er indikert av disse parametrene.

I kritisk omsorg pasienter, bruke blodprøver for å overvåke væskebalansen og overvåke sentralt venetrykk. Blodprøver omfatter blod-urea-nitrogen, urin spesifikk vekt og hematokrit, et mål for konsentrasjonen av røde blodceller. Hematokrit, blod urea nitrogen og urin egenvekt kan øke under dehydrering.

Monitor sentralt venetrykk for å unngå dehydrering og over-hydrering. Midtvenetrykket måles med en trykkmåler festet til en kateter plassert i en vene i nærheten av hjertet. Det kan øke under over-hydrering og redusere med dehydrering.

Monitor spesifikke behov adressert gjennom intravenøs væske for spesifikke forhold.

For eksempel kan pasienter trenger kalsium og kalium tilskudd i pankreatitt tilfeller, og blodprøver veilede væsketerapi for å møte disse behovene. En kliniker må kanskje legge til elektrolytter til IV væsker.

Hint

  • Økt kroppstemperatur vil øke IV væskebehov.
  • Fagfolk bør direkte IV væskeovervåking som feil kan føre til alvorlig skade eller død.

Forskjellen mellom Katekolaminer & Noncatecholamines

Hva skjer når du blir møtt med noen form for fare? I dyreriket er det en fight-or-flight syndrom som aktiveres i kroppen når møtt med fare. Med andre ord, er binyrene aktiveres for å lagre kroppen. Når dette skjer andrenergic systemet er aktivert. Systemet frigjør adrenerge agonister som også er kjent som "sympatomimetika." Dette navnet er avledet fra dens egenskaper som er å etterligne symptomene på det sympatiske nervesystemet.

Hva er Katekolaminer?

De katekolaminer er hormoner som er utgitt av binyrene når en person blir møtt med noen form for stress. Dette er en fight-or-flight respons av binyrene som aktiveres for overlevelsen av den personen. Rollen av katekolaminer er å øke pustefrekvens, hjertefrekvens, blodtrykk, muskelstyrke og mental årvåkenhet. For å støtte de funksjoner av kampen-eller-flight syndrom i kroppen, blir blodstrømmen trukket bort fra huden, og omdirigert til hjerne, nyrer og hjerte for dette formål. Noen eksempler på katekolaminer i kroppen er adrenalin eller adrenalin, dopamin og noradrenalin.

Hva er Noncatecholamines?

Noncatechalamines er adrenerge legemidler som brukes til å aktivere de alfa-og beta preceptors. Disse stoffene inneholder ikke katekol i deres kjerne. Noen eksempler på disse stoffene er efedrin, fenylefrin, amfetamin, metatraminol og metoksamin. Disse stoffene blir brukt som behandling for ulike plager som for eksempel mot innsnevring av blodceller, for å oppnå muskelavslapning med letthet, for nasal og øye decongestion og for utvidelse av bronkiene.

Forskjeller

Den grunnleggende forskjell mellom katekolaminer og noncatecholamines er at man blir produsert i kroppen, og den andre er navnet gitt til en grupper av medikament som genererer den samme reaksjonen i kroppen som katekolaminer. De noncatecholamines kan være indirekte virkende, direktevirkende og dual-skuespill. De direkte virkende noncatecholamines benyttes spesielt til å stimulere alfa-og beta-reseptorer. Disse inkluderer isotharine, terbutalin og albuterol mens dual virkende de inkluderer efedrin.

De viktigste forskjellene

De katekolaminer er alltid og utelukkende direktevirkende. På den annen side, siden noncatecholamines er direkte, indirekte og dobbeltvirkende de kan administreres etter den operasjon, de varer lenger, og de har evnen til å krysse blod-hjerne-barrieren. Brukes mest i nær døden tilfeller noncatecholamines er som et spørsmål om faktum livreddende medisiner i mer enn én måte.

Hva er fett brenner Herbal Medicines?

Ifølge Food and Drug Administration, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd. Et kosttilskudd er noe tatt av munnen ment å forbedre eller supplere en diett. Urte fett brennere lover å brenne fett eller øke hastigheten på stoffskiftet naturlig.

Funksjoner

Ifølge FDA, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd på grunn av kosttilskudd Helse-og opplæringsloven av 1994 et kosttilskudd, som en urte fettforbrenner, er tatt av munnen og inneholder et kosttilskudd ingrediens som er ment å supplere dietten. Kostholds ingredienser i urte fett brennere kan omfatte vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer og andre stoffer.

Advarsel

Nylig urte fett brennere har kommet under ild for å inneholde skadelige ingredienser ikke oppført på pakken eller i kommersiell reklame. Ifølge FDA, bumetanid, som har blitt funnet i mange urte fett brennere, kan føre til alvorlige og betydelige tap av fluid og elektrolytt. Fenproporex, som som også er funnet i urte fett brennere er et sentralstimulerende som ikke er godkjent av FDA, og kan føre til økt pustefrekvens, søvnløshet og mulig sudden death.

Typer

Ifølge FDA, det er mange forskjellige urte fettforbrenner produkter på markedet, og de er tatt i en rekke forskjellige måter. Noen kan tas over en periode på to, tre, fem, syv og åtte dager. Andre er tatt over en 24 timers periode, eller etter behov.

Historie

Ifølge FDA, har urte fett brennere eksistert siden før Dietary Supplement Health and Education Act ble undertegnet i 1994 De har nylig blitt stadig mer populært de siste årene som reklame har blitt hyppigere. Ifølge FDA, ble de klar over de skadelige ingredienser som finnes i mange urte fett brennere i 2008.

Betydning

Herbal Fat brennere er svært populære kosttilskudd selv med FDAs nylige oppdagelsen av ulovlige og farlige ingredienser. FDA har tilbakekalt 72 urte fett brennere, og fortsetter å se etter infiserte produkter. Mens noen av urte fett brennere kan være en trygg rute til vekttap for noen, kan de være en fatal feil for andre.

Sjekkliste for å spore hypothyroid symptomer

Sjekkliste for å spore hypothyroid symptomer


Hypotyreose er preget av utilstrekkelig produksjon av hormoner av skjoldbruskkjertelen. Disse hormonene har sentrale roller i å regulere kroppens stoffskifte, og i deres fravær mange av kroppens funksjoner begynner å avta. For å oppdage hypothyroid relaterte endringer, hjelper det å lære noen av de progressive symptomer på sykdommen.

Forstå hypothyroid symptomer

Hvis du lider av hypotyreose, vil alvorlighetsgraden av symptomene dine avhenger av alvorlighetsgraden av hormonmangel, ifølge Mayo Clinic. Vanligvis tegn på sykdommen utvikle seg over en lengre periode, og du kanskje ikke tydelig merke sine effekter for år.

Potensielle Tidlige tegn

Første tegn på hypotyreose ofte inkluderer treghet og trøtthet, som kan feilaktig tilskrives naturlig aldring. Som stoffskiftet fortsetter å avta, vil ytterligere tegn på hypotyreose vises. Selv om symptomene kan variere, til potensielle problemer se etter inkludere uforklarlig vektøkning; depresjon; forstoppelse; redusert seksuell interesse; en økt følsomhet for kulde; ansikts poser; høyt kolesterol; muskelsmerter, ømhet og stivhet; muskelsvakhet; hevelse, stivhet og smerter i leddene; unormalt kraftig menstruasjon; heshet i stemmen din; tørr hud; og sprøtt hår eller negler. Hvis du utvikler noen av disse symptomene, eller hvis du ofte føler deg sliten uten kjent årsak, bør du oppsøke lege for en riktig diagnose. Selv om hypotyreose ikke kan være ansvarlig for dine symptomer, kan det forklare en tilsynelatende urelaterte rekke griner klager.

Potensielle Senere og Advanced Signs

Hvis din hypotyreose ikke behandles, vil du oppleve en dypere dine eksisterende symptomer. I tillegg kan du utvikle en forstørret skjoldbruskkjertel, kjent som struma. Du kan oppleve en merkbar demping av dine mentale funksjoner, og hukommelsestap. Hvis din hypotyreose blir alvorlig, kan du utvikle en livstruende tilstand som kalles myxedema, karakteriseres av en nedgang i kroppstemperatur og pustefrekvens, lavt blodtrykk, og manglende respons som kan føre til koma.

Tegn hos spedbarn, barn og ungdom

Hypotyreose mest typisk rammer kvinner over 50 år, men det kan slå alle i alle aldre. Hvis barnet ditt er født med en skjoldbrusk mangel, kan hennes symptomer inkluderer ansikts poser, en stikker tungen, choking, og gulsott (gulfarging av hud og øyne). Hvis sykdommen ikke blir diagnostisert, kan barnet oppleve forsinket vekst og fôring vanskeligheter, så vel som uvanlig tretthet, dårlig muskel tone og forstoppelse.

Hvis tenåringen eller små barn utvikler hypotyreose, vil hans symptomer generelt være lik de av en voksen. I tillegg kan han oppleve forsinkelser i utviklingen av sine permanente tenner og i starten av puberteten, samt dårlig fysisk vekst og mental utvikling.

Konsultere legen din for mer informasjon om de avslørende tegn på progressiv hypotyreose.