Digidexo.com

bukspyttkjertelbetennelse med narkotika

Hjelp til å slutte med narkotika

Narkotika har et sterkt grep på en som er avhengige. Ofte ingenting annet betyr noe. Det er imidlertid viktig å huske at det eneste sterkere enn narkotikaavhengighet er din viljestyrke. Hvis du gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika du kan, så lenge du er klar over prosessen som må finne sted. Avslutte narkotika er en laginnsats vær det være et team av folk du kjenner eller bare møte for første gang. Making beslutningen om å avslutte er den vanskeligste delen.

Hjelp til å slutte med narkotika

Gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika. Den vanskeligste, men mest avgjørende skritt er å ta beslutningen på egen hånd. Narkotikabrukere aldri virkelig slutte før de foretar en fast beslutning. Når du har innsett at du vil få det bedre uten rusmidler i livet ditt, støtter avgjørelsen din ved å la alle få vite om endringen vil være å gjøre. Fortell familie, venner og viktigste personene du forbinder med mens du gjør narkotika. Vær klar for støtten noen vil tilby samt dårlig holdning noen vil sikkert gi. Holde seg sterk i din beslutning etter å ha snakket med alle.

Få profesjonell hjelp. Faren for at noen vellykket røykeslutt legemidler uten rehab eller noen form for hjelp er nesten lik null. Det kan være lurt å vurdere å sjekke deg inn i en drub rehabiliteringsklinikk. For å finne mer informasjon om en klinikk i nærheten av deg, kan du ringe Drug Rehab Hotline på (877) 801- 5475. I tillegg kan du delta på en lokal 12-trinns program hvor du vil delta på møter en gang i uken med andre som går gjennom det samme livet endres etter hvert som du. Ofte narkotika rådgivere kan være nyttig. De tilbyr deg en-mot-én gang med noen som kan bidra til å skape endringer i livet ditt som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Endre ditt sosiale miljø. Nesten hver narkotika bruker forbinder med en gruppe venner som også gjør narkotika. Dette kan være bare venner som du har. Så hardt som det kan være, må du innse hvor farlig det er å din beslutning om å slutte å kontinuerlig å henge rundt folk som gjør narkotika. Aldri forvente deg selv som en rusmisbruker til å være sterk nok til å være i nærvær av narkotika. Hvis de er virkelige venner vil de forstå og støtte din beslutning, hvis de ikke har det dessverre nye venner kan være i orden.

Lag en oppfølgingssystem. Det er viktig å holde seg på banen selv etter du har fullført rehab eller rådgivning. Når du er rusmisbruker, er evnen til å bruke igjen alltid i systemet. Din vilje til å slutte å gjøre narkotika må ha et sterkere grep på deg enn narkotika gjør. Mange ganger rehabiliteringssentre tilbyr edru levende miljøer etter at du har lykkes å gå gjennom rehab. Sober levende boliger er i utgangspunktet en vanlig bomiljø med romkamerater bortsett fra med noen flere restriksjoner. Du kan leve livet ditt normalt, men du og de mennesker som lever med din lage en sjekk system for hverandre. Hvis edru levende ikke interesserer deg, kan du opprette en sjekk system med noen du stoler på. La dem hjelpe deg å lage regler og grenser. Tillate dem å stille spørsmål ved deg og kreve at du overholde reglene dere begge satt.

Overvåk tid. Holde opptatt med litt ned tid til å vakle vil øke sjansene dine for å bo edru. Arbeid en fast jobb og kanskje til og med bli med noen aktiviteter du liker. Gjør ting som gjør deg lykkelig som ikke forstyrre din edru levende. Hold endring i livet ditt ekte og gjør ingen unnskyldninger for deg selv.

Måter å indusere arbeidskraft med narkotika

Arbeiderpartiet er den perioden av fødselsprosessen like før levering. Tiden i Arbeiderpartiet kan variere sterkt. En fødende kvinne vil oppleve korte sammentrekninger i livmoren hennes. I normal arbeidskraft, sammentrekningene føre til at livmorhalsen utvider seg og forberede seg på levering av en baby. Selv om arbeidskraft forekommer naturlig på egen hånd for de fleste kvinner, for noen må det bli indusert.

Indusere Ap

I visse situasjoner er det ikke ideelt å vente på naturlig arbeidskraft, slik at arbeidskraft må bidro sammen med medisinsk fagpersonell. En grunn for igangsetting av fødsel er en graviditet som har vart lenger enn 42 uker. På 42 uker morkaken - den viktigste livline for fosteret - begynner å bryte ned og ikke lenger er den optimale miljø for et ufødt barn. Så hvis en kvinne viser ingen tegn på arbeidskraft etter 42 uker, vil legen hennes vanligvis indusere arbeidskraft, i henhold til March of Dimes Foundation.

Andre grunner til å indusere arbeidskraft inkluderer hypertensjon forårsaket av svangerskapet, og infeksjon i livmoren. Disse forholdene ikke bare kan gi fosterskader, men de kan også sette livet til moren i fare. Mange induksjoner også oppstå på grunn av en sykdom som mor har, slik som diabetes, eller fordi posen med vann har brutt, men sammentrekninger ikke følger eller arbeidskraft skrider frem for langsomt på egen hånd.

En annen situasjon der arbeidskraft kan bli indusert er hvis fosteret er for lite og arbeid ville være for hardt på den.

Narkotika å indusere

Det er fire brukte narkotika som administreres for å indusere arbeidskraft. Hver av disse stoffene utløser sammentrekninger i livmoren, og deres anvendelse er vanligvis ledsaget av en manuell bryting av morkaken hvis det ikke har brutt ennå. Fordi disse medikamentene er levert intravenøst, er sykehusinnleggelse avgjørende. Sykehusinnleggelse er også obligatorisk etter bryte av morkaken, fordi fosteret og mor er mer utsatt for smitte da.

Den mest brukte medisiner for å bringe på arbeidskraft er Pitocin. Dette er den menneskeskapte form av oksytocin, et hormon som en kvinne normalt produserer ved utbruddet av arbeidskraft for å oppmuntre naturlig progresjon. Hvis kroppen gjør ikke hjelper arbeidskraft fremgang naturlig, er Pitocin administrert i økende mengder inntil trekningene skje på en normal hastighet. Den medisinske profesjon definisjon for normal hastighet på sammentrekninger på toppen, eller like før fødselen, er tre rier hvert 10. minutt.

Mindre vanlige legemidler

Mindre vanlige medisiner kan brukes til å indusere arbeidskraft også. Disse inkluderer Dinoprostone, PGE2 stikkpiller eller gel, og misoprostol. Til slutt, vil legen ta beslutningen om å indusere og vil avgjøre hvordan induksjon bør fortsette.

Hvordan identifisere misbruk Med narkotika

Hvis du er i stand til å identifisere rusmisbruk, kan du i stand til å få en person hjelp før hans avhengighet fører til store helseproblemer eller dreper ham. Alle legemidler har psykiske og fysiske effekter når misbrukt, noe som påvirker brukere sosialt og arbeidslivet. Hvis du oppdager tegn før de eskalerer, kan du være i stand til å redde noens liv.

Bruksanvisning

Se inn i øynene på personen du mistenker å være å bruke narkotika. Ting å se etter inkludere glaserte øyne, glassaktig utseende til øyne og store pupiller.

Kokain og metamfetamin misbrukere vil ofte bruke solbriller for å unngå å bli oppdaget i deres øyne. Stimulerende misbrukere har vanligvis problemer med å sitte stille og kanskje hoppe fra et emne til neste under en samtale. Irritabilitet og bli sint raskt er også tegn til at noe er opp.

Du kan få øye på metamfetamin misbrukere lett etter sin vanskelige oppførsel, holdningsendring og vindus kikket, hvor de ser ut av vinduet hver noen minutter eller så. Meth misbrukere vanligvis diskutere tilfeldige ting og har en tendens til å tygge på sin munn eller slipe tennene sine. Har problemer med å sitte stille er også vanlig for rusmisbrukere. Se for plukking av ansiktet og en økning i akne. Ofte rusmisbrukere føler at det er insekter krypende over dem, og de reagerer ved stadig å skrape huden. Rapid vekttap eller vektøkning er også vanlig. Rusmisbrukere, spesielt med meth, noen ganger har en vanskelig sove mønster der de vil være oppe hele natten og sove i to dager i strekk.

Avhengig av metode for bruk av narkotika, kan neseborene se rødt eller har et sår se til dem. Nålespor eller merker kan være til stede. For å unngå å bli fanget, kanskje noen injiserende stoffmisbrukere injiserer seg under tungen eller bak knærne så sportegn er ikke merkbar. Misbrukere kan være svært svett og ekstremt tørst til tider. Noen rusmisbrukere får hyper og har masse energi.

Vær på utkikk etter blodskutte øyne. Ofte vil folk som misbruker rusmidler har en sterk følelse av lukt som kommer fra håret og på klærne. Misbrukere kan ofte le uten noen åpenbar grunn.

Narkotikamisbrukere vil ofte dagdrømmer og ignorere ting som blir sagt til dem. Vanlige, hverdagslige gjenstander som en gaffel eller TV fjernkontroller kan bli spennende til et punkt der de kan se på objektet på alle mulige måter og undersøke hver enkelt funksjon.

Urter for å hjelpe med Narkotika DETOX

Ridding avhengighet av et skadelig stoff er et viktig skritt i å bli frisk. Men de innledende legemiddelabstinenssymptomer kan være vanskelig å tåle. Avhengig av alvorligheten av avhengighet og typen av medikament, kan avgiftning prosessen involverer overdreven svetting, kvalme og oppkast, diaré og magekrampe, og depresjon. Disse symptomene kan behandles naturlig med en rekke urter for å hjelpe deg å komme gjennom avrusning og fortsette utvinning.

Avgiftning

For å bidra til å eliminere legemidler fra kroppen, prøv urter kjent for sine evner til å redusere toksisitet. Burdock rot og rødkløver både fjerne giftstoffer fra blodet. Begge urter kan finnes i essiac urte formler, som kan inntas i en te. Melk tistel, en naturlig antioksidant, hjelper avgifte kroppen av skadelige stoffer og forynger skadede celler i leveren.

Kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast er vanlige, men ubehagelige virkningene av narkotika avgiftning, som kroppen forsøker å kvitte seg med skadelige stoffer på noen måte mulig. Bruk urter som ingefær, kattemynte, løvetann og peppermynte for å lindre kvalmen.

Dreven svette

Overdreven svetting er et annet typisk symptom på seponering. Hjelpe kontroll svette med salvie. Prøv å legge salvie til mat som pastaretter eller brygging den inn i en te med sitron.

Diaré og magesmerter

Avlaste ubehagelig utbrudd av diaré og magekramper med urter som bjørnebær root bark, kamille og bringebær blader. Ingefær og cayenne har vært kjent for å lindre magekramper.

Beslag

For å forebygge anfall ved seponering, prøve urter som klaseormedrue, isop og lobelia. Disse urter har beroligende egenskaper som bekjemper angrepene sentralnervesystemet.

Depresjon

Drug avgiftning kan få noen kraftige depressive følelser, som hjernen er glede er ikke lenger blir stimulert av stoffet. Prøv Johannesurt, en kraftig naturlig antidepressant, for å hjelpe til med å motvirke perioder med detox-indusert tristhet. Også vurdere Valerian rot. Spesielt når det kombineres med aminosyren tyrosin (vanligvis finnes i high-protein matvarer som kylling og soyaprodukter), har Valerian rot beroligende krefter som bidrar til å opprettholde stemninger. Valerian rot er spesielt anbefalt for de utvinne fra en kokainavhengighet.

Angst

Følelser av intens nervøsitet er pari for kurset ved seponering, men økt angst kan føre til andre problemer, inkludert søvnløshet og selv hallusinasjoner. Mens fornye og inspirere det sentrale nervesystemet, beroliger skullcap anfall av angst og hjelper søvn. Krampe banken er en naturlig beroligende som kan hindre panikkanfall. Pasjonsblomst har også beroligende egenskaper til å arbeide mot problemer med nervøsitet og søvnløshet.

Hva er fordelene med HCG injeksjoner?

Human chorionic gandotrophin, eller HCG er et hormon som finnes i urinen til gravide kvinner. Det er mange spekulert fordeler forbundet med bruken av HCG. Noen hevder at det er et svært effektivt verktøy i kampen mot vekttap. Dette er ikke bare en uprøvd krav, men den offisielle amerikanske Food and Drug Administration posisjon er at det er usanne. Men den medisinske samfunnet enig i at det er noen fordeler med å HCG i behandling av visse betingelser, inkludert infertilitet og ulike hormonrelaterte problemer.

Identifikasjon

HCG er et vannløselig hormon som produseres i placenta. Det er funnet i urinen til gravide kvinner, først og fremst i første trimester av svangerskapet. Det er en del av en klasse av glykoproteinhormoner, som inkluderer FSH (follikkelstimulerende hormoner), TSH (thyroid hormoner) og LH (luteiniserende hormoner). Den inneholder både alfa-og beta-aminosyrer.

Fordeler

HCG kan bidra til å øke en ufruktbar kvinne sjanser til å bli gravid, og det kan hjelpe kvinner som lider av uregelmessige menstruasjonssykluser. Det hjelper også i produksjonen av testosteron og sperm. Endelig er guttebarn som er født med kryptorkisme (unormale i testiklene til stede ved fødselen) hjulpet av HCG.

HCG og fedme krav

Mellom 1950, da først introdusert av Dr. Simeons, og 1976, da FDA og Federal Trade Commission tok skritt mot HCG injeksjoner, HCG injeksjoner var den mest populære metoden for fedme kontroll i Amerika. Dr. Simeons hevdet at narkotika tillatt folk å leve på så få som 500 kalorier om dagen, og at narkotika fordelt lagret fett og hjalp kroppen å forbrenne fett.

Noen spekulerer deres popularitet ble hjulpet av leger som ønsket å ha løftet av pasienter tilbake for en ukentlig injeksjon. Grunnet mangel på dokumenterte resultater og statlige tiltak, HCG injeksjoner tapt popularitet til de ble gjenopplivet i 2007 av en infomercial og bok av Kevin Trudeau hevde at HCG injeksjoner var en kur til fedme og at American Medical Association, FDA og andre medisinske grupper var en del av en konspirasjon for å undertrykke sannheten.

FDA Position på HCG og fedme

Mange leger vil ikke lenger utføre HCG injeksjoner på grunn av mangel på dokumenterte resultater og de potensielle bivirkninger og risiko forbundet med narkotika. Videre, siden 1975 har FDA kreves en advarsel til å bli festet til HCG produkter som sier at de ikke har vist seg å være en effektiv terapi i kampen mot fedme, at ingen bevis viser at de oppfyller noen av de lovede krav.

Bivirkninger

Hos menn bivirkninger av HCG inkluderer brystforstørrelse, høyde øker, og / eller den plutselige utviklingen av ansikts-eller kjønnshår når det gis til ungdom. Når den brukes som behandling for fruktbarhet, kan HCG forårsake fordøyelsesbesvær, oppkast eller kvalme, ukontrollerbar bestått av små mengder urin, pustevansker, oppblåsthet eller rask vektøkning.

Hvis det brukes som en fedme hjelpemiddel i forbindelse med en svært lav kalori diett, risikoen for drastiske calorie reduksjon eksisterer, som leger advarer om at å spise en 500 calorie diett kan ikke være nok til å opprettholde vitale organer i kroppen.

Hva kan jeg ta med til Drug & Alcohol Rehab?

Hvis du er avhengige av enten narkotika eller alkohol, kan du til slutt nødt til å bli tatt inn til et rehabiliteringsklinikk for å overvinne din avhengighet. På en typisk anlegget, vil du bare være i stand til å bringe visse elementer sammen med deg og trenger å være klar over hva som kan og ikke kan tas.

Lommebok / veske Elementer

Du har lov til å ta med et kredittkort, personlig identifikasjon (enten en lisens eller pass), mellom $ 100 og $ 200 i kontanter og enten en kasserers eller personlig sjekk for å betale for stoffet senterets rehabilitering avgift. Du kan også ta med en liste over medisiner og doseringsanvisningen for dagens medisiner du tar og en liste over familiemedlemmer, leger og venner som får lov til å kontakte deg.

Klær

Det forventes pasienter å bringe casual klær som kan legges lagvis om nødvendig, nattøy, et par komfortable joggesko, et par fjellsko, badetøy og trening antrekk. Tank topper og ermeløse skjorter er forbudt, med hatter og solbriller kun tillatt for utendørs aktivitet.

Toalett

Følgende toalettsaker er tillatt på rehabilitering klinikk lokaler: shampoo, balsam, hårspray, body lotion, munnvann og solkrem. De eneste begrensninger på disse elementene er at de må være alkoholfri. Stearinlys og røkelse er også strengt forbudt.

Elektronikk

Følgende elektronikk får lov til å bli brukt og lagret mens du bor på klinikken: en vekkerklokke, CD-spillere, iPods (bare lyd), kameraer og hårføner. Kameraer er tillatt bare hvis pasienten lover ikke å krenke privatlivet til noen av de andre medlem. Pasientene er ikke tillatt å bringe mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, DVD-spillere eller håndholdte datamaskiner.

Betraktninger

Sigaretter er tillatt bare hvis de er brakt inn i klinikken i forseglede pakker.

Vaskerom og vaskemidler er tilgjengelig på stedet, så du trenger ikke å ta med vaskerom forsyninger med deg. Dette er for å sikre at ingen ulovlige stoffer er smuglet inn i anlegget gjennom disse midlene.

Alle klær med narkotika eller alkohol referanser er strengt forbudt.

Hva er symptomene på narkotika-eller alkoholmisbruk hos barn?

Hva er symptomene på narkotika-eller alkoholmisbruk hos barn?


Det finnes en rekke symptomer på stoffet av alkoholmisbruk hos barn. Av disse symptomene, er det flere som er funnet i nesten noensinne forekomst av et barn misbruker narkotika eller alkohol. Foreldre og andre voksne må årvåken i å oppdage utbruddet av symptomene på narkotika-eller alkoholmisbruk hos barn. Tidlig intervensjon gir den beste muligheten for å hjelpe et barn i avhengighet utvinning.

Hjem

Noen av symptomene på narkotika-eller alkoholmisbruk hos barn vises hjemme. Disse inkluderer manglende deltakelse i familieaktiviteter, løgn og verbal eller fysisk misbruk.

Skole

Andre symptomer assosiert med narkotika-eller alkoholmisbruk hos barn er utstilt i skolen. Disse tegn er en dråpe i karakterer og økt skulking.

Time Frame

Symptomene forbundet med narkotika-og alkoholmisbruk blant barn ofte vises veldig plutselig. I tillegg vil typisk oppvise flere symptomer på samme tid.

Misforståelse

Den vanligste misforståelsen i forbindelse med narkotika-eller alkoholmisbruk hos barn er at de fleste tilfeller arbeide seg ut på egenhånd. I de aller fleste tilfeller, barn trenger profesjonell hjelp til å løse et problem med narkotika eller alkohol misbruk.

Expert Insight

Den ultimate symptom på misbruk av narkotika eller alkohol av barn er kriminell aktivitet. Barn ender opp med å engasjere seg i forbrytelser på grunn av og til å støtte sine vaner.

Sosiale Fordeler med Drug Rehabilitation

Ingen gode ting kommer fra narkotikamisbruk. Du trenger bare å se på nyheter og høre om de forferdelige forbrytelsene som er begått mens om narkotika og livene som har blitt ødelagt gjennom stoffmisbruk å se at kostnadene ved narkotikabruk er uoverskuelig. Derfor står det til grunn at det er mange fordeler for brukeren og for samfunnet for øvrig fra å søke vellykket narkotika rehabilitering.

For den enkelte, fordelene med narkotika rehabilitering er enorme. Narkotika kjemisk endre måten en persons hjerne fungerer, ifølge National Institute on Drug Abuse. Being av narkotika kan hjelpe en person være mer av hvem han virkelig er, og dermed bidra til å forbedre sin evne til å være i og opprettholde nære relasjoner med venner og familie.

På en større skala, samfunnet betaler en høy pris for narkotikamisbruk. Ifølge National Institute on Drug Abuse 1992 estimater, den totale kostnaden for narkotikamisbruk i USA var over $ 97 milliard. Dette totalt har vært økende siden 1970-tallet. Basert på studien resultatene gitt i april 2009, den totale årlige kostnaden for narkotikamisbruk i USA var om $ 180 milliarder kroner. Gjennom narkotika rehabilitering, disse pengene, mye av dette er båret av brukeren og brukerens familie, kan bli satt til bedre bruk.

Ifølge Substance Abuse and Mental Health Administration publikasjon, det er andre samfunnsmessige fordeler fra vellykket narkotika rehabilitering. Disse inkluderer redusert fraværet fra jobb, redusert on-the-job ulykker og færre feil. Kostnaden til Medicare og til sykehus også reduseres, siden det er mindre behov for sykehusopphold og medisinsk behandling for de som har gjennomgått vellykket rehabilitering.

Hvordan å vurdere personer med Drug & Alcohol Problems

Dreven narkotika og alkohol kan ødelegge familier og liv. I mellomtiden er den personen misbruker narkotika eller alkohol vanligvis på dypt fornektelse og rationalizes hans eller hennes oppførsel, noe som gjør problemet vanskeligere å behandle. Enten du er helsepersonell eller en bekymret venn, familiemedlem eller kollega du kan bruke enkle teknikker for å vurdere omfanget av narkotika-eller alkoholmisbruk, og bidra til å sette vedkommende på bedringens vei med støtte og behandling.

Hvordan å vurdere personer med Drug & Alcohol Problems

•  Start med å se på årsakene til narkotika-og alkoholmisbruk. Risikofaktorer inkluderer familie historie av avhengighet, som setter folk på et høyere risiko for misbruk; historie med mental sykdom; ubehandlet fysisk smerte, kan unsupervised smertestillende medikamenter være svært vanedannende; og gruppepress, spesielt for tenåringer. Hvis noen du kjenner har noen av disse risikofaktorene deretter gå videre til å se på de fysiske tegn på misbruk og avhengighet.

forstå de fysiske tegn på misbruk og avhengighet. Eksempler er manglende evne til å sove, hemningsløs energi, forvirring og desorientering, hurtig vekttap eller gevinst, overdreven sove, endringer i klær for å skjule arr fra injeksjoner og potensielle legemiddeltilbehør. Hvis noen du kjenner viser én eller flere av disse skiltene deretter umiddelbart ta dem til en medisinsk faglig (enten et sykehus, øyeblikkelig hjelp anlegget eller narkotika rehabilitering).

Se etter den mentale og emosjonelle tegn på misbruk. Eksempler for å se etter inkludere grenseløs energi, irritabilitet og sinne, ser 'frikete,' depresjon, paranoia og vrangforestillinger og hallusinasjoner. Narkotika forårsake en rekke forskjellige følelser, avhengig av hvilken type blir misbrukt. Hvis noen av disse symptomene er utstilt så er det en god idé å få helsepersonell som er involvert for å behandle den personen. En psykiater kan evaluere narkotikamisbruk og kanskje få personen på en riktig behandling plan. En psykolog kan ta opp de følelsesmessige aspektene av narkotika eller alkohol misbruk i komplementær terapi.

Hint

  • Vær spesielt oppmerksom på tenåringer. Tenårene er en prime tid til å eksperimentere med narkotika og alkohol og symptomene ovenfor er mer endemisk i tenårene (som sinne, depresjon, grenseløs energi, sover for mye eller for lite), noe som kan gjøre misbruk vanskeligere å få øye på.

Narkotika programmer i Ohio

Narkotika programmer i Ohio


Beslutningen om å legge inn en avhengighet behandling programmet kan være et livreddende en. Personer med en narkotikaavhengighet ofte trenger medisinsk behandling, i tillegg til terapi og pågående støtte. Delstaten Ohio er hjem til en rekke narkotika rehabiliteringsprogrammer, herunder poliklinisk behandling og mer intensiv behandling i institusjon. Noen programmer tilbyr også bolig overgang hjelp for dem i utvinningen.

Lake Area Recovery Center

Lake Area Recovery Center ligger i nordøst Ohio, like ved bredden av Lake Erie. Senteret er en privat organisasjon som tilbyr behandling til personer med kjemisk avhengighet og tvangsmessig atferd problemer. Tjenestene omfatter poliklinisk og døgn programmer, tilgjengelig på steder over hele Ashtabula County. Pasientene kan få behandling på poliklinisk basis som inkluderer innledende vurdering, gruppeterapi og krisehåndtering. Polikliniske programmer vanligvis krever en 18-ukers engasjement, mens de mer intensive innleggelse bolig program varer mellom 60 og 120 dager, avhengig av pasientens behov. Lake Area Recovery Center forenkler også en rekke organiserte møter for rusavhengige og deres kjære, inkludert Anonyme Alkoholikere, Anonyme Narkomane og Al-Anon.

Lake Area Recovery Center

2801 C Court

Ashtabula, OH 44004

440-998-0722

larc.cc

Rusmiddel Recovery Center

Rusmiddel Recovery Center er en operasjon av Cleveland Clinic, rangert som en av landets fire øverste sykehus i 2010 av US News and World Report. Den nordlige Ohio klinikken tilbyr både døgnbehandling og poliklinisk programmer for personer med narkotika eller alkohol avhengighet problemer. Innleggelse tjenester er utført i et sykehus, og inkluderer psykiatrisk og medisinsk vurdering og behandling, 24-timers pleie tilsyn og gruppeterapitimer - behandling lengde varierer avhengig av individuelle behov. Klinikkens poliklinisk program består av tre møter i uken i seks uker; uformelle forelesninger, stressmestring og gruppe terapi er alle en del av poliklinisk behandling.

Rusmiddel Recovery Center

9500 Euclid Ave.

Cleveland, OH 44195

216-636-5860

my.clevelandclinic.org

First Step Hjem

First Step Home, som ligger sørvest i Ohio, serverer kvinner med rusproblemer. Programmets anlegg kan huse opptil 10 kvinner og barn får lov til å leve i lokalene. Tjenestene som tilbys inkluderer rusmisbruk rådgivning i både individuelle og gruppeinnstillinger, mental helse vurdering og livsferdighetstrening. Kvinner med barn kan også motta barnepass assistanse og familieterapi. First Step Hjem gir også beboerne tilgang til helsetjenester og forenkler kommunikasjon med jobb opplæringsprogrammer. Ved ferdigstillelse av boligprogrammet, varigheten av som fastsettes på individuell basis, kan kundene bo i First Step Home sin overgangsbolig.

First Step Hjem

2203 Fulton Ave.

Cincinnati, OH 45206

513-961-4663

firststephome.org

Alle de naturlige måter å rense systemet for narkotika

Alle de naturlige måter å rense systemet for narkotika


Både over-the-counter narkotika ment for medisiner, og illegale rusmidler kan være vanedannende. Ifølge mydetoxfood.com, har forskere funnet ut at narkotika ligne hjernens naturlige kjemikalier og endre den kjemiske balansen i hjernen å gjøre brukeren avhengig. Ifølge thegooddrugsguide.com, rensing systemet fra narkotika naturlig kan ta to til tre uker. Det anbefales å være under medisinsk tilsyn i løpet av denne prosessen, men for å hjelpe deg med å håndtere abstinenssymptomene.

Urte kosttilskudd

Bruk urte kosttilskudd som løvetann og fennikel å rense alle giftstoffer fra blodet, organer og fettceller. Løvetann er en naturlig vanndrivende som øker urinproduksjonen ved å stimulere nyrene til å skille ut salter, vann og giftstoffer forårsaket av narkotika i systemet ditt. Løvetann er også en god kilde for kalium, som er en viktig ingrediens i medikamentet avgiftning. Pelargonium reniforme er også kjent for sin gunstige virkning på leveren og fordøyelseskanalen.

Vann

Drikk minst åtte glass per dag for å få fortgang i prosessen med å spyle narkotika fra systemet.

Aromaterapi Bath

Ta et varmt bad og legge litt lavendelolje til det å hjelpe deg å slappe av. Sug i badet i minst 15 til 20 minutter, og drives mer varmtvann etter behov. Tømme tankene og slappe av. Dette vil berolige humørsvingninger og muskelsmerter forbundet med narkotikaabstinenssymptomer.

Trening

Gå for en joggetur eller gjøre noen annen trening. Trening øker svette utskillelse, som hjelpemidler systemet i å bli kvitt narkotika. Det vil også bidra til å holde tankene opptatt med noe annet enn abstinenssymptomene og suget etter narkotika. Gjør pusteøvelser for å hjelpe deg å takle depresjon som ofte følger med narkotika tilbaketrekning.

Diet

Endre kostholdet til å spise mat som vil hjelpe systemet til å avgifte og kvitte seg med narkotika. Spis frukt og grønnsaker som er høy i kalium, som meloner, bananer, sitrusfrukter, tomater og grønne grønnsaker for å fylle systemet.

Drikk mye tranebærjuice. Tranebær inneholder en kombinasjon av anti-oksidasjonsvitaminer og næringsstoffer som vil rense kroppen din og skylle ut nyrene. Tyttebær er også kjent for å rense lymfesystemet.

Spis frukt høy i frukt pektin. Ifølge naturalnews.com, pektin har evnen til å trekke urenheter fra blodet og skille ut det gjennom urinering. Grønne epler er en god kilde til pektin. Du kan også kjøpe frukt pektin i hermetisert eller pulverisert form fra helse butikker.

Reduser fettinntaket for å gjøre fordøyelsessystemet fungere normalt igjen. Dette vil gjøre den naturlige renseprosessen mer effektiv.

Hvor å gifte for narkotika

Hvor å gifte for narkotika


Drug avgiftning oppstår når en narkoman person går gjennom prosessen med å trekke seg fra narkotika. Avgiftning betyr kroppen renser seg selv giftige stoffer. Uttak er definert som avsluttet bruk av et vanedannende stoff og omstille til de fysiske og psykiske symptomer som følger den.

Hvor å gifte for narkotika

•  Innse det faktum at du må slutte å bruke rusmidler permanent. Mentalt forberede og sette en dato for å slutte helt. Innse at avgiftning vil trolig variere fra mildt til ekstremt ubehagelig og til og med smertefull og at psykiske cravings kan vare i måneder etter fysiske cravings har stoppet. Bestem på forhånd hvordan de skal håndtere abstinenssymptomer.

Begynn narkotika tilbaketrekning, helst under medisinsk tilsyn, men definitivt med en sterk støtte system på plass. Avhengig av medikamentet, kan abstinenssymptomer variere fra mild til alvorlig. Bare noen av symptomene kan omfatte risting, angst, kvalme, kramper, intense cravings, svetting, aggresjon, depresjon og oppkast. Tilbaketrekking tidsramme varer fra timer til måneder, avhengig av alvorlighetsgraden og type avhengighet.

delta rådgivning og / eller behandling etter behov. Støttegrupper, gruppevis rådgiving, poliklinisk behandling og individuell rådgivning alle gir gode muligheter for å se narkomane person gjennom noen av de mest vanskelige tider. Noen individer kan også se en rådgiver eller liv coach som trengs for år etter narkotika avrusning. Andre forfølge en åndelig støtte system gjennom en lokal gudshus.

Hint

  • Medisinsk tilsyn vil lindre symptomer assosiert med narkotika avgiftning. Hold deg varm og hydrert som redusert dopamin nivåer kan føre til kroppstemperatur til å slippe. Spis mye. Mat vil også hjelpe kroppen din å motvirke effektene av narkotika avrusning. Se komedier, lytte til beroligende musikk og synge. Få nok frisk luft og mosjon. Unngå stress hvis det er mulig. Få en massasje - terapeutisk berøring kan lindre og slappe av hele kroppen.
  • Avrusning fra narkotika uten medisinsk tilsyn kan være farlig, selv dødelig. Ikke forsøk å slutte "cold turkey" uten medisinsk tilsyn. Tilbaketrekningen erfaring vil variere mye avhengig av lengde, type og mengde narkotika du bruker. Mange bruker mer enn ett medikament eller en multippel kombinasjon av flere stoffer. Ulovlige eller reseptbelagte legemidler kan gi varig eller uopprettelig skade, selv etter avrusning er fullført.

Hvordan bryte-Free fra narkotika

Hvordan bryte-Free fra narkotika


Flertallet av narkotikabrukere tror de kan slutte å bruke uten profesjonell hjelp, ifølge National Institute on Drug Abuse. I virkeligheten, de fleste narkotikabrukere har en vanskelig tid å slutte narkotika på grunn av hjerneendringer som påvirker deres tenkning. Det finnes en rekke ulike behandlingstilbud tilgjengelig for de som ønsker å bryte fri fra narkotika.

Hvordan bryte-Free fra narkotika

•  Gjenkjenne du har et problem med narkotika og gjør et løfte til deg selv å forbli forpliktet til å bryte fri fra din avhengighet. Ikke gå steder hvor andre folk bruker narkotika og kutte båndene med venner som bruker narkotika.

Omgi deg med støttende familiemedlemmer og venner. Ifølge HelpGuide.org, rev seg løs fra narkotika er lettere hvis du har andre folk til å lene seg på for å få støtte. Ring en du er glad når du for oppmuntring og veiledning når du har en tøff dag.

Finn en lokal avhengighet støttegruppe. Mange støttegrupper bruke en 12 trinns modell for å hjelpe rusmisbrukere gi opp sin avhengighet. I en støttegruppe, kan du dele dine erfaringer med andre medlemmer og få støtte, mens du kjemper deg avhengighet.

Søk profesjonell hjelp fra en lisensiert terapeut. Ifølge Mayo Clinic, kan en terapeut hjelpe deg å finne måter å håndtere cravings og anbefale strategier for å unngå å bruke narkotika. Å snakke med en terapeut kan også hjelpe deg å finne årsaker til at du begynte å misbruke narkotika i første omgang. Vær ærlig med terapeuten din om eventuelle tidligere erfaringer som kan ha forårsaket din avhengighet, som traumer, overgrep eller omsorgssvikt.

Meld deg på en in-pasient eller poliklinisk behandling programmet. Behandlingstilbud gi pedagogisk, medisinsk og terapeutisk støtte, sentrert på avslutte bruk av narkotika og hindre tilbakefall, sier Mayo Clinic. Du kan velge å motta behandling i individ, familie eller gruppetimer.

Hva er Intervention tilnærminger for narkotika?

Hva er Intervention tilnærminger for narkotika?


Intervensjon tilnærminger for narkotika gi stoffbrukere / misbrukere sjansen til å frigjøre seg fra de ødeleggende effektene at narkotika har på deres psykiske og fysiske helse. Intervensjonsstrategier omfatter forebyggingsstrategier, førstegangs bruk tilnærminger, utforskning og eksperimentering intervensjon, integrert bruk intervensjon, og overdreven bruk og avhengighet intervensjon. Hver strategi kan anvendes som en eksklusiv verktøyet eller i kombinasjon med andre metoder.

Forebygging Intervensjon

Den beste måten å ikke bli hekta på narkotika er aldri å begynne å bruke. På dette stadiet, foreldre og venner har størst effekt i å hjelpe sine kjære holde seg borte fra narkotika og alkohol. Foreldre og venner som gir sine kjære med emosjonell støtte, bekreftelse og oppmuntring tendens til å gi dem et godt grunnlag for å motstå lokke og trykket gjør narkotika og drikker alkohol.

Initial Bruk Intervensjon

Du ønsker ikke å bli så skremt ved første gangs bruk stadiet at du overreagerer ved å skylde og forsøker å skamme den enkelte. Men om du ikke ønsker å være nonchalant om det og behandle det så trivielt. Intervensjonen har en bedre sjanse til å lykkes hvis du setter deg ned og snakke med brukeren og la henne snakke om hva fikk henne til å bruke i første omgang. Diskuter risikofaktorer for narkotika-og alkoholmisbruk.

Eksperimentering Intervensjon

Når de som driver med narkotika og drikker alkohol utforsker og eksperimenterer, er sjansen for å bli avhengige øker. Gi dem informasjon om kjemisk avhengighet og avhengighet er nøkkelen. De eksperimenterer behov for å vite den ødeleggende virkningen og effekten av narkotika og alkohol misbruk har på et sinn og kropp. Denne informasjonen kan føre dem til å slutte å bruke eller i det minste gjøre dem tenke på hva livet kan slå inn når du bruker og misbruker.

Integrert Intervensjon

Når narkotika og alkohol blir integrert, vil store problemer trolig følge. En trenet narkotika og / eller alkohol rådgiveren må nå inn i bildet. Rådgiveren vil vurdere alvorlighetsgraden av bruken. Alle de negative faktorer assosiert med integrert narkotika og alkohol vil bli brakt på bane mellom rådgiveren og brukeren. På dette stadiet, kan brukerne være i fornektelse av et alvorlig problem og trenger rådgivning for å løse dette fornektelse.

Overdreven bruk Intervensjon

Graden av inngrep må intensiveres hvis stoff / alkoholmisbruk er langsiktig og gjennomgripende. En 12-trinns program, innleggelse / bolig behandling, intensiv poliklinisk rådgivning og narkotika / alkohol tester må være ansatt for å bekjempe overdreven bruk og vanedannende oppførsel. Familier bør sette sterke grenser og konsekvenser, og begynne å holde brukeren ansvarlig for hans ulovlig atferd. Holder ham ansvarlig vil hjelpe ham øve mer produktive og ansvarlige atferd.

Narkotika fakta for tenåringer

Legemidler kan lett skli inn i den sosiale scene av tenåringer og presentere fristelser som mange tenåringer er dårlig rustet til å håndtere. The National Institute on Drug Abuse, en del av National Institutes of Health, bemerker at en av de beste måtene å hjelpe tenåringer avtale med narkotika spørsmålene er å sørge for at de har nok fakta til å ta smarte avgjørelser. Her er noen viktige fakta som skal hjelpe tenåringer forstå effekten av narkotika på deres kropper og sinn, samt gi informasjon for å starte samtaler mellom unge og deres foreldre, kolleger og andre, for eksempel søsken, leger og lærere.

Typer

Listen over legemidler som tenåringer eksperiment er nesten uendelige, men i henhold til 2009 Partnerskap for en stoffri America Partnership Attitude Sporing Study (PATS), den vanligste stoffet som brukes av tenåringer er marihuana, selv om at rapporten viste at marihuana bruk av tenåringer er ned med om lag 24 prosent siden 1998. Andre legemidler inkluderer methamphetamines, "speed", som påvirker sentralnervesystemet. Versjoner av disse stoffene kan være røkt, svelges eller injiseres. Og mens disse er ikke teknisk "narkotika", hårspray, markører, rengjøringsmidler og andre husholdningskjemikalier er blant de mest misbrukte stoffer ved tenåringer, som puster inn røyk som avgis av disse produktene i en praksis som kalles "huffing." Den PATS rapporten også bemerket at resept-narkotikamisbruk av tenåringer holder jevn, med én av fem tenåringer som innrømmer å misbruke et reseptbelagt legemiddel minst én gang i sitt liv.

Effekter

Mens den ønskede effekten av de fleste medikamenter er en følelse av eufori eller "en høy," noen stoffer har ulike formål. Teenage utøvere kan bli fristet av steroider og andre prestasjonsfremmende midler, mens andre unge mennesker kan slå til narkotika for å hjelpe dem ned i vekt. Begge typer narkotika kan ha langvarige helseeffekter. Steroider kan gjøre skade på leveren og andre organer, og vekt-tap stoffer fungere som sentralstimulerende og kan føre til alvorlige og til og med livstruende problemer med sentralnervesystemet. Disse stoffene, sammen med narkotiske stoffer, som marihuana, kokain og ecstasy påvirker hjernen, ikke bare i å gi ut "feel good" kjemikalier og forstyrrer dom, men i utløser reaksjoner som kan føre til avhengighet og selv hjernevev død. Svekket dømmekraft som følge av narkotika og alkohol kan ofte føre til seksuell aktivitet. Centers for Disease Control (CDC) rapporterer at tenåringer under påvirkning av narkotika og / eller alkohol er mindre tilbøyelige til å bruke kondom, og dermed øke risikoen for graviditet og seksuelt overførbare sykdommer. CDC bemerker også at HIV / AIDS er den sjette største dødsårsaken i USA blant de 15 til 20.

Advarsel

Narkotikabruk kan ha flere virkninger på kroppen og atferd. Disse effektene inkluderer problemer med kort- og langtidshukommelse, læring problemer i skolen, svekket dømmekraft og koordinering, økt hjertefrekvens og hjerterytme forvrengninger. Meth, for eksempel, kan også føre til munn og huden sår, mens røyke marihuana og andre rusmidler kan føre til lungeskade. Men en av de mer subtile, men likevel ubestridelige fakta om narkotikabruk er at det fører til personlighetsforandringer, som alt for ofte resultere i ødelagte relasjoner innen familier og ødelagte vennskap.

Forebygging / løsning

Den beste måten å unngå narkotikaproblemer, er å unngå å ta narkotika i første omgang, selvsagt. Og fordi narkotikabruk blant tenåringer har en tendens til å være en del av sosial atferd, en de beste tingene du kan gjøre for å unngå fristelsen av narkotikabruk er å finne en sosial sirkel består av tenåringer som ikke drikker eller gjøre narkotika. En helsesøster, kan din personlige lege og annet helsepersonell svare på spesifikke spørsmål om narkotika, men den viktigste personen å snakke narkotika med en forelder eller verge.

Misforståelse

Den største enkelt misforståelse om narkotika er at "en gang ikke kan skade." Sannheten er, en gang kan få deg drept. Å være høy mens du kjører bil, for eksempel, kan føre til en fatal bilulykke og forvrengt dom kan gjøre deg mer sannsynlig å ta sjanser som kan føre til personskade. Det har også vært dokumenterte tilfeller av legemidler som påvirker sårbare tenåringer som hadde ukjente medisinske tilstander som ikke kan tolerere den unaturlig fartsovertredelse opp av hjertet eller sentralnervesystemet.

Betraktninger

Vær oppmerksom på at alkohol er et rusmiddel og at alkohol forstyrrer din dom. Med andre ord, mens du kanskje ikke ønsker å prøve ecstasy eller andre rusmidler når du er edru, kan du være mer tilbøyelig til å prøve andre stoffer etter at du har hatt et par drinker.

Myter og fakta om narkotika

Til tross for den illegale natur av narkotika i USA, forblir narkotikabruk en vanlig foreteelse blant folk fra alle sosioøkonomiske backgrounds.The pågående debatt om narkotika har resultert i mange myter og misforståelser som vedvarer den dag i dag. Den beste måten å skille narkotikarelaterte myter fra fakta er å undersøke de tilgjengelige statistikk og data, som er det første skrittet til å gjøre en informert beslutning.

Myter om narkotikabruk

Den største og kanskje mest skadelige myten om narkotikabruk er at ulovlige stoffer er mer farlig for helsen din enn lovlige stoffer som alkohol og tobakk. Mange antar en kobling mellom legalitet og sikkerhet der det er ingen. For eksempel, er marihuana et Schedule stoff til tross for aldri direkte forårsaker en dokumentert død i hele sin historie med bruk, mens alkohol er fortsatt lovlig tross forårsaker mange overdose og trafikkrelaterte dødsfall hvert år.

Drug War Myter

En stor myte om krigen mot narkotika er at det har redusert forekomsten av narkotikamisbruk i USA Ifølge WhiteHouseDrugPolicy.gov, krigen mot narkotika 'årlige budsjettet overskredet $ 13.7 milliarder i 2008 og er satt til å øke med minst en milliard dollar i 2009. Til tross for disse ublu tallene, illegale rusmidler er renere, billigere og mer tilgjengelig enn de var 25 siden. Ifølge DrugPolicy.org, steg renheten av heroin og kokain betydelig mens prisene falt mellom 1981 og 1998. I mellomtiden, krigen mot narkotika koster skattebetalerne mer enn $ 40 millioner hver år.

Misoppfatninger om Addiction

En vanlig myte om narkotikabruk er at prøver narkotika en eneste gang vil føre til avhengighet. I virkeligheten, de fleste som prøver narkotika aldri bli avhengige og gå på å lede vellykkede, produktive liv. Ifølge Samhsa.gov, gjorde 90 prosent av førstegangsbrukere ikke blir avhengige eller bruke mer enn en gang i året etter deres første stoffet opplevelse.

Avhengighet er en sykdom som følge av komplekse genetiske og atferdsmessige faktorer og kan derfor ikke tilskrives eksperimentering med narkotika alene. Ifølge ScienceDaily.com, er de med en psykisk lidelse mer sannsynlig å misbruke narkotika på grunn av forskjeller i et område av hjernen som kalles amygdala, som kontrollerer følelser som angst og frykt. En familiehistorie med avhengighet øker også sjansene for at en rusmisbruker vil bli en rusavhengig.

Narkotikabruk: et moralsk problem?

Folk som velger å bruke ulovlige stoffer er ofte målet for kritikken av ikke-brukere. Stereotypien av den voldelige, narkotika-dum kriminelle er ofte oppgitt av de som er imot bruk av narkotika, til tross for at narkotika selv ikke er kjent for å forårsake voldelig oppførsel i mentalt stabile individer. Alkohol, derimot, spiller en rolle i mange voldelige forbrytelser hvert år. Ifølge MarinInstitute.org, 40 prosent av straffedømte voldtektsmenn rapporterer å være under påvirkning av alkohol på tidspunktet for sine forbrytelser, mens 28 prosent av selvmords ofre i alderen 9-15 skyldtes alkohol i 1997.

Forsøkene på å male narkotikabruk som et moralsk spørsmål har røtter i den rasistisk baserte propaganda av de pre-Harrison Act dager, der mediene forsøkt å skremme publikum til handling ved å skylde narkotikabruk for voldelige forbrytelser mot hvite. Bruker begreper som "neger kokain djevel" og lignende rasistisk art, var de lykkes i å snu narkotikabruk inn i en sak om moral tross for ingen saklig grunnlag for sine påstander.

Harm Reduction og eliminering

Uansett stoffet, bærer all narkotikabruk risiko. Den eneste måten å fullstendig unngå disse risikoene er ved å avstå fra bruk av narkotika helt. De som velger å bruke narkotika kan redusere risikoen for negative utfall ved å praktisere måtehold og forsiktighet, og ved å informere seg om mulige effekter på forhånd.

Atferdsproblemer hos voksne med ADHD

Ifølge Mayo Clinic, ADHD, ofte referert til som ADHD, er «en kronisk tilstand som rammer millioner av barn og ofte vedvarer inn i voksenlivet." De felles attributter av uorden er allment forstått for barn, men det er et spørsmål eller om voksne kan vise lignende symptomer.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at ADHD forsvinner når voksen alder er nådd. Mens forskningen ikke er så uttømmende på voksne pasienter, symptomene er angivelig like. Misforståelse kan tilskrives en rekke barn diagnostisert tidlig med sykdommen som har lært å lykkes overvinne sine problemer etter den tid de blir voksne. For de som går udiagnostisert eller er diagnostisert sent i barndommen / tenårene, er det mindre tid til å bli kjent med sykdommen og dermed mindre tid til å kompensere for problemene knyttet til den.

ADHD i arbeid

Voksne med ADHD kan være mer tilbøyelig til å unngå jobber som krever ekstrem konsentrasjon eller langvarig oppmerksomhet. De kan få lett frustrert med oppgaver og være ute av stand til å sitte stille i mer enn svært korte perioder av gangen. De kan være uorganisert eller, i et forsøk på å motvirke deres ADHD, kan de utvikle en ekstrem behov for organisering og være ute av stand til å fungere uten. Voksne kan være mer tilbøyelige til å føre til konflikt med kolleger på grunn av manglende impulskontroll og glemsel.

ADHD hjemme

De samme problemene som plager voksne med ADHD på jobb påvirker også forholdet til familie og venner. De kan miste ting lett, glemmer å betale regninger og savner avtaler. Oppgaver kan settes i gang, men forlot uferdig til å starte andre. Noen voksne kan få defensive når de blir konfrontert med problemstillinger rundt deres manglende evne til å konsentrere seg og snert ut.

Komplikasjoner

Angst og depresjon både kan påvirke voksne med ADHD. Voksne kan være mindre sannsynlighet for å søke hjelp for sine problemer, og dermed fører til ytterligere frustrasjon og skuffelse med sine evner. Stigma som ADHD er bare en barndom uorden ofte holder voksne fra å spørre legen sin om mulig behandling. De kan medisinere seg selv med narkotika eller alkohol, men beroligende midler bare gjøre symptomene verre fordi de jobber mot de vanligst foreskrevet ADHD medisiner.

Forebygging / løsning

Utdanning er den mest kraftfulle verktøyet i arbeidet med ADHD som voksen. Hvis du tror du har sykdommen, bli vurdert. Familien din lege kan vurdere deg hvis han har fått opplæring eller kan henvise deg til noen som kan. Vær forberedt på å prøve noen forskjellige medisiner før du finner den rette for deg.

Møte med en rådgiver eller psykolog som er opplært til å håndtere voksen ADHD. De kan hjelpe deg å håndtere dine problemer spesielt og vil arbeide med å endre atferd for å nå målene dine.

Narkotika Formulary Definition

Narkotika Formulary Definition


Et stoff Formulary er en liste av reseptbelagte legemidler som en Medicare plan vil betale for. En Formulary inkluderer både generiske og navnet merkevare narkotika. Ifølge Medicare.gov, "De fleste reseptbelagte legemidler som brukes av personer med Medicare vil være på en planens Formulary."

Hyppigst forskrevne

Et stoff Formulary er nødvendig for å inkludere klasser av minst to av de mest foreskrevne legemidler til personer med Medicare.

PDP

Hver person med Medicare vil bli tildelt en PDP eller reseptbelagte stoffet plan, som er en liste over godkjente reseptbelagte medisiner og narkotika butikker.

Før Autorisasjon

Noen stoffer som kan være overdrevet priset eller har høye mengder av bivirkninger kan være nødvendig for å bli gitt forhåndstillatelse til å sikre at de er foreskrevet riktig og ansvarlig. Medisinene vil bli dekket når en lege kontakter leverandøren og beviser at hver omstridte stoffet er som Medicare.gov sier, "medisinsk-nødvendig."

Postordre

Noen planer kan tilby postordre alternativer for lettere hvis planen ikke er leid inn for å bruke ditt lokale apotek.

Høye narkotika kostnader

Hvis du bruker mye ut-av-lomme på reseptbelagte legemidler kan noen planer tilby ytterligere dekning hvis du bruker visse mengder per år. Ifølge Medicare.gov: "Selv i planer der du betaler 100% av obligasjoner med narkotika kostnader etter en viss grense, ville du fortsatt betale mindre for resepter enn du ville gjort uten dette stoffet dekning."

Problemer med Provigil

Provigil er et medikament som fremmer våkenhet og årvåkenhet hos personer som lider av søvnforstyrrelser som narkolepsi, søvnapné, eller skiftarbeid søvnforstyrrelse. Medisinen virker ved å endre signalstoffene i hjernen, som igjen hjelper brukeren å holde seg våken. Som med de fleste medisiner søvnforstyrrelser, er det en rekke av bivirkninger forbundet med ved hjelp av Provigil.

Vanlige bivirkninger

Svimmelhet, hodepine, nervøsitet, økt irritasjon, diare, kvalme, søvnvansker og munntørrhet er bivirkninger knyttet til bruk av Provigil. Selv om disse er de mest vanlige bivirkninger forbundet med å bruke denne medisinen, de påvirker bare et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger som er blitt forbundet med ved hjelp av denne medisinen. Noen av disse bivirkningene er feber, sår hals, hodepine, kraftig oppkast, blåmerker, alvorlige blemmer, hallusinasjoner, uvanlige tanker eller atferd, angst, depresjon, brystsmerter og uregelmessig hjerterytme. Disse bivirkninger er også sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Ikke bruk Provigil hvis du er allergisk mot modafinil eller armodafanil som det kan føre til en alvorlig allergisk reaksjon. Rådfør deg med legen din dersom du lider av brystsmerter, lever- eller nyresykdom, hjerteproblemer, historie med narkotika-avhengighet, høyt blodtrykk, eller hvis du nylig har hatt et hjerteinfarkt. Det er andre legemidler som kan reagere negativt på Provigil, så forteller legen din om alle dine nåværende medisiner.

Usage

Ta alltid Provigil i direkte forbindelse med legens ordre og aldri i doser som er større enn det som har vært anbefalt på etiketten. Denne medisinen er vanligvis foreskrevet for 12 uker eller mindre, og du må fortsette å ta stoffet gjennom hele behandlingsforløpet. Provigil er vanligvis tatt etter å ha våknet opp om morgenen for å unngå dagtid døsighet, slik tidsplan doser tilsvarende.

Advarsel

Hvis du opplever noen bivirkninger, kontakt din lokale lege for en justert behandlingsmetode.

Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Provigil er ment for bruk i behandling av søvnforstyrrelser og bør aldri ben brukes til annen medisinsk tilstand med mindre spesifikt foreskrevet av legen din.

Hvordan Approach noen med et narkotikamisbruk

De fleste som misbruker narkotika ikke skjønner eller tror at det er et problem. Ifølge narkotikamisbruk Support, narkomane er ikke de samme menneskene de en gang var, og arbeider med en narkoman kan være vanskelig (Referanse 2). Konfrontere en kjær med en narkotikaavhengighet kan være skremmende, men ved å være forberedt, holde et åpent sinn, opprettholde en vilje til å snakke, og å ha en handlingsplan, kan du forvente intervensjonen prosessen til å gå mer jevnt.

Bruksanvisning

Ifølge Drug rehabs, er det viktig å ha avtaler gjort med et medikament rehab anlegget før konfrontere overgriperen, slik at han kan umiddelbart sjekke inn, før han har tid til å ombestemme seg (Referanse 1).

Gjør research før intervensjonen. Ifølge Drug rehabs, anbefales det å forske og samle generell informasjon om noen grunner for å bruke narkotika, effekter stoffene har på kroppen, og hva som kan skje med folk som misbruker narkotika regelmessig (Referanse 1). Forske og samle fakta er viktig slik at når du nærmer deg rusmisbruker, kan samtalen holde seg til fakta, heller enn å la følelser distrahere deg.

Ha en åpen dialog med narkotika misbruk ved å snakke om de konkrete problemene hun har og hvilke medisiner hun bruker. Husk å lytte til hva hun har å si og vise at du bryr deg, uten å komme av som fordømmende.

Gi emnet med informasjon om narkotikaavhengighet, slik at han kan bli informert. Med forslag til narkotika rehabiliteringsprogrammer og være villige til å snakke åpent om behandlingstilbud.

Søk profesjonell hjelp med intervensjon, hvis det er nødvendig. Ifølge narkotikamisbruk Support, kan fagfolk "gi en nøyaktig og objektiv redegjørelse for brukerens atferd" (Referanse 2). Å ha profesjonell hjelp kan også tjene som en mellommann for familier og venner.

Tips og advarsler

  • Det er svært viktig å være klar over kroppsspråk og tone når du nærmer deg en narkoman, ifølge Drug rehabs (Referanse 1). Narkomane kan føle sårbare, som om du dømme dem, som vil gjøre dem vende seg bort fra din hjelp.
  • Husk at beslutningen om å endre løgner i hendene på den narkomane; han må være klar for forandring.