Digidexo.com

hvordan få bedre holdning barn

Hvordan oppnå bedre holdning

Hvordan oppnå bedre holdning


Samvittighetsfullt å ta skritt for å forbedre holdningen din er første skritt til å lindre smerter i rygg, skuldre og nakke. Øvelser du gjør på regelmessig basis kan forbedre holdningen din og hjelpe deg å stå og sitte rett og høy. I tillegg til å trene, være oppmerksom på holdningen din og sitter eller står rett opp når du merker at du er slumping eller slouching kan forbedre holdningen din.

Bruksanvisning

Flytt haken mot brystet. Hold i fem punkter. Gjenta ti ganger. Dette lindrer smerter i nakken din.

Få på hender og knær. Bue tilbake i en "U" -form, lene hodet bakover samtidig. Pust inn i denne farten, så puster, overordnede ryggen til en liten "N" form og bringe hodet ned. Strekk armene ut foran deg, og len deg tilbake på hælene. Ta med ansiktet mot gulvet. Gjør dette sett av øvelser 10 til 12 ganger.

Få på ett kne, med motsatt ben fot foran deg og kneet bøyd. Len deg forover når du begynner å føle strekningen i hoften av beinet der du kneler. Klem hind end muskler på knelende leg side til hoften begynner å føle strukket. Heve armen på knelende leg side og strekke til den andre siden, bor i denne posisjonen i 30 sekunder. Gjenta dette tre ganger på hver side. Denne øvelsen bidrar til å lindre stramme hip flexors, ifølge kvinner Health Magazine.

Sitt med bena rett ut foran deg. Ta med haken litt opp, rull skuldrene tilbake, og klem dine magemuskler mens du sitter. Hold denne posisjonen i 10 dype åndedrag.

Rull skuldrene tilbake når du sitter, står eller går. Avrundede skuldre bidra til ryggsmerter og dårlig holdning.

Start en vanlig stretching program for å forlenge musklene dine. Pilates klasser kan bidra til å øke omfanget av bevegelse og fleksibilitet, noe som gjør det enklere for deg å oppnå bedre holdning.

Øk abdominal styrke ved å trene dette området regelmessig. Kjernemuskelstyrke er viktig i å ta presset bort fra ryggen for å gjøre alt arbeidet i å holde deg oppreist. Dette vil øke kroppens balanse i styrke og tone, noe som gjør det mulig for deg å sitte og stå rettere.

Hvordan få bedre holdning

Hvordan få bedre holdning


Sank skuldrene, en løs kjerne og låste knær er alle former for dårlig holdning. Dårlig holdning kan resultere fra dagligdagse aktiviteter som sittende, kjøring, stående, arbeider ved en datamaskin, gå og sove. Det er lett å falle inn i dårlige holdning vaner - mens opprettholde god holdning krever en bevisst innsats. Heldigvis er det alltid mulig å endre din holdning til det bedre. Innlemming bedre holdning praksis i din daglige rutine er nøkkelen til å få god holdning.

Bruksanvisning

Riktig Standing Posture & Exercise

En praksis god holdning mens du står. Justere dine ører, skuldre, hofter, knær og ankler. Hold brystet høyt og trekke inn magen og baken. Hold skuldrene avslappet og tilbake. Slapp knærne og balansere vekten jevnt på begge føttene.

Unngå iført høyhælte sko regelmessig. Wear støttende fottøy og plassere en gummi matte under føttene dine når du står i lange perioder. Unngå iført tunge poser på den ene skulderen mens du står. Bruk poser med brede stropper som er slitt på skrå over brystet og ryggen.

Utfør regelmessig mosjon for å fremme god holdning. Effektive øvelser inkluderer turgåing, svømming og sykling for å pleie kroppen din. Utfør styrke øvelser regelmessig for å styrke din kjerne og ryggmuskulaturen. Disse inkluderer abdominal crunches, planker og bro-ups.

Riktig sitte & Sleeping Posture

Sitt med ryggen hardt mot en stol. Plasser en liten pute eller et sammenrullet håndkle bak korsryggen hvis det er nødvendig. Plasser føttene flatt på gulvet og holde knærne nivå med hoftene. Bruk en liten fot krakk til rekvisitt føttene hvis det er nødvendig. Strekk toppen av hodet mot taket og litt brette haken. Hold skuldrene i en avslappet stilling og nakken og øvre del av ryggen rett.

Sitt rett med ører, skuldre og hofter justert. Veksle mellom lener seg fremover med rett rygg og sitter tilbake som musklene begynner å bli trett. Bruk baksiden av stolen som støtte for å lette ryggmuskulaturen.

Flytt deg ofte når du sitter å opprettholde riktig holdning. Ta en pause hver halvtime når du sitter i en stol for lengre perioder. Ta to minutter til å strekke seg, stå eller gå. Unngå ubalanserte positurer mens du sitter. Ikke kryss bena, magert til den ene siden, hunch skuldrene eller bøye hodet.

Bruk ergonomiske verktøy som hjelper deg komfortabelt opprettholde god holdning. Disse inkluderer fotbrett, rygg støtter og en liten pute eller håndkle plassert bak ryggen din mens du sitter eller kjøring. Plasser skjermen slik at senteret er i øyehøyde for å unngå å ty til feil holdning når du arbeider. Bruk høyttalertelefonen eller holder telefonen i hånden fremfor cradling det med hodet og skulderen når du snakker.

Sov på siden eller på ryggen i stedet for magen. Plasser en pute under knærne når du ligger på ryggen. Plasser en pute mellom knærne når du ligger på din side. Bruk en pute som gjør at hodet for å hvile i tråd med resten av kroppen din.

Tips og advarsler

 • Når han går, holde hodet opp og justert med kroppen din. Ikke skyv hodet fremover mens du går. Hold øynene rett frem og skuldrene på linje med kroppen din.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Å ha et barn med ADHD eller ADD, kan være følelsesmessig frustrerende for alle foreldre. Ved første diagnose, lytter du til barnets lege og medisinere dem, bare for å oppdage at bivirkninger av disse medisinene er verre enn diagnosen selv. Så hvis du ønsker å øke din ADD barnet lykkes, uten bruk av medisiner, her er hvordan det kan gjøres.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Hvordan Raise En ADD barn uten medisiner

•  Utdanne deg selv. Finn ut alt du kan om ADD. Finne ut årsakene og vet statistikken. Prognosen er ikke en positiv en for barn som ikke behandles medisinsk, noe som betyr med narkotika. De står en høyere sjanse for å bruke ulovlige rusmidler, for å komme i trøbbel, etc., men hvis du arm selv med kunnskap, alle disse tingene kan forebygges, og det er mange bøker tilgjengelig som kan bryte ned ADD slik at det er lett å forstå.

Kjemp for barnet ditt. Det vil være mange som vil sterkt oppfordre deg til å plassere barnet på medisiner. Mange av dem vil være lærere og rektorer i skolen barnet går på. Alltid huske, skjønt, er du ditt barns eneste talsmannen. Du vet hva som er best for ham. Alt for ofte, skoler ønsker den enkle veien tatt, selv om det ikke er til beste for barnet. Ikke la dette skje med ADD barnet.

Finn henne en veileder. En av de største grunnene foreldrene medisinere sine barn som har fått diagnosen ADD er slik at hun kan lykkes i skolen. Og en av de største utfordringene disse barna står overfor er å lære, spesielt i større grupper. De fleste lærer bedre i en en-mot-én innstilling. Derfor, hvis det er innenfor verden av muligheter, finne en veileder for barnet ditt. Dette vil bidra til å kutte ned på mengden av frustrasjon hun føler når det kommer til skolearbeidet, og hun vil oppleve større suksess i det lange løp.

Endre sin diett. Flere og oftere i disse dager, er vi høre om hvordan endring av kosthold et barn som har ADD er alternativ behandling for å medisinere dem. Det har blitt bevist at ved å eliminere visse matvarer og legge andre symptomene er enten dramatisk redusert eller har forsvunnet. En flott nettsted for å se på er www.oneaddplace.com. Området har en prøve diett som kan hjelpe deg i gang på veien til en enklere tid med barnet ditt.

Ta ett skritt av gangen. Akkurat som denne artikkelen er brutt ned i skritt, så å, må noen instruksjoner du gir til barnet ditt med ADD. Hvis du vil at han skal rydde rommet sitt, inn i oppvaskmaskinen og kaste klærne, må du gi ham en oppgave av gangen. Hjernen hans rett og slett ikke kan fokusere på mer enn én ting om gangen, og noen ganger, er det ikke å gjøre det på veldig lenge. Vit at du vil trenge tålmodighet og forståelse hvis du velger ikke å medisinere ham.

Ros den ofte. De fleste av utbrudd som oppstår med et barn som lider av ADD skje fordi hun blir frustrert over sin manglende evne til å oppnå eller forstå noe. Så når hun gjør noe slik det må gjøres, ros henne. Dette vil øke hennes selvtillit og få henne til å innse at hvis hun kan gjøre en ting riktig, kan hun bare være i stand til å erobre en annen oppgave hun trodde var umulig.

elsker ham. Uansett hvor ille han kan tjene til tider, det er så veldig viktig å alltid la ham vite hvor mye du elsker ham. Du må huske på at et flertall av tiden, hans oppførsel kan ikke bli hjulpet. Mens jeg ikke støtter ignorerer sine handlinger, jeg støtter positiv disiplin. Barn med ADD lære annerledes enn andre barn. Derfor tror de på en annen måte, så vel. Alltid vise din kjærlighet til dem vil gjøre en stor innvirkning på deres generelle atferd.

Hvordan håndtere ADHD barn

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en tilstand som er så vanskelig for foreldre og omsorgspersoner som det er for berørte barn. Ofte hva barnet opplever er vanskelig for foreldrene å forstå fordi de har sine egne problemer som følge av tilstanden. Bortsett fra å bekymre riktig behandling plan for barnet sitt, må de også håndtere livet på en daglig basis; ingen medisiner er en kur-all. På grunn av intensiteten av følelser som følger med ADHD, må foreldrene finne en måte å takle de utfordringene denne tilstanden har brakt inn i deres liv.

Hvordan håndtere ADHD barn

Hvordan håndtere ADHD barn

•  Snakk med barnets lege. Han vil være en stein for deg, spesielt i løpet av de første månedene etter diagnosen. Han vil være i stand til å veilede og opplyse deg om ADHD. Dette vil gi deg innsikt i hva barnet opplever, og dermed gjør det litt lettere for deg å forstå hvorfor hun ikke kan sitte stille eller hvorfor hun ikke følger med på instruksjonene. Han kan også være i stand til å tilby noen mestringsstrategier som vil få deg gjennom de mer vanskelige stunder.

•  Snakk med barnets lærer. Når en diagnose er på plass, bo i nær kontakt med barnets lærer. Hun kan være i stand til å fortelle deg hvilke teknikker hun bruker i klasserommet for å omdirigere barnets oppmerksomhet til en bestemt oppgave, hvordan å holde ham sittende, og hvilke insentiver hun bruker å hjelpe ham lytte. Alltid huske på at lærere generelt har mer erfaring med å håndtere ADHD barn enn du gjør; deres råd er verdt å ta.

Finn et ADHD støttegruppe. Mange online støtte grupper er satt opp spesielt for foreldre til barn med ADHD. Deres medlemmer gi råd og støtte til hverandre, slik at du vet at du ikke er alene. Dette er ekstremt viktig, så mange foreldre føler seg skyldig fordi de tror de skal ikke føle seg frustrert over en tilstand barnet deres ikke kan kontrollere.

helle på din ektefelle. Når stressnivået har nådd sin topp, spør din ektefelle å ta foreldre tømmene for en stund slik at du kan ta en time for deg selv. Gå en tur eller en stasjon. Gå besøke en venn. Gjør alt du trenger å gjøre, så lenge du får vekk fra situasjonen for en stund. Dette gjør at du kan komme hjem uthvilt og klar til å håndtere en ADHD barn som ikke vil gå i dvale eller som heller vil snakke og kjøre enn å sitte og lese.

Skriv det ned. Hold en journal av situasjoner som oppstår, hvordan du håndterte dem, og resultatene. Dette kan virke unyttig, men det vil hjelpe ved å gi deg en guide til å følge og viser deg hva du kan prøve en annen måte neste gang situasjonen oppstår. Hvis du har funnet en teknikk som aktivert ADHD barn å forbli sittende gjennom middag, for eksempel, kan du se tilbake til din journal for å bruke det igjen neste kveld. Hvis du har funnet en måte å instruere ham til å ta ut søppel, og han gjorde det første gang, skriv det ned. Din journal kan også vise deg at du håndterer situasjoner bedre enn du tror du er.

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn


Å få barn betyr at man har å forholde seg til hyppige forkjølelser, øreverk, influensa og andre barne plager. Fordi de er mindre i stand til å kommunisere hva vondt og hvordan de føler, tending til et sykt barn krever flid og intuisjon. Et sykt barn ikke vet hva hun trenger å føle seg bedre, slik at den som er ansvarlig for å pleie henne tilbake til god helse er det viktig at du kjenner minst det grunnleggende omsorg for syke barn. Heldigvis finnes det en rekke enkle ting du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt.

Hvordan å amme et sykt barn

Hvordan å amme et sykt barn

•  Hold barnet hydrert. Et sykt barn vil sannsynligvis ikke føler for å spise eller drikke mye, så oppmuntre hydrering ved å holde vann tilgjengelig til enhver tid. Et par gram av 100 prosent juice blandet med vann kan lokke barnet til å drikke, så kan spesielle sugerør eller kopper. Sykdommer som involverer diaré og oppkast utgjøre ekstra risiko for dehydrering, så gi barnet ditt en alderstilpasset elektrolytt drink som Pedialyte å holde barnet fra å bli sykere.

Oppmuntre barnet til å holde spise. Syke barn, akkurat som syke voksne, ofte mister appetitten, så gi henne små måltider gjennom dagen for å holde henne energien oppe. Tilby henne trøstende og enkle å spise mat, spesielt hvis hun har en sår hals eller magesmerter, som eplemos, nudler og suppe hvis hun er gammel nok. Frukt smoothies kan gå over bra, og tilbyr fall som hummus kan gjøre maten mer attraktivt.

gir komfort og lav viktige aktiviteter. Barn trenger ekstra ømhet og forståelse når de er syke. Sørg for at syke barn har hennes favoritt teppe, utstoppede dyr, bøker og leker i nærheten. Mens hun trenger mye søvn, kan barnet ditt bli lei og grinete fra alle de andre, så gi henne leker, puslespill, fargestifter eller noe annet hun liker at hun vil leke med stille.

Vit når du skal ringe legen. Hvis barnet ditt har vedvarende diaré eller oppkast, eller har blod i hennes avføring, ring din lege. Ifølge familydoctor.org, mange leger vurdere barn å ha feber hvis de har en muntlig høyere temperatur enn 99,5 grader F (37,5 grader C) eller en rektal temperatur høyere enn 100,4 grader F (38 grader C). Hvis barnet ditt har feber er det best å ringe legen din umiddelbart; for barn fra 6 måneder og eldre, ringe legen din hvis barnet ditt temperaturen når 103 grader F (39,4 grader C). Selv om barnet virker fint annet enn å ha feber, kaller henne lege for råd. Hvis du ønsker å administrere medisiner eller homeopatiske midler til barnet ditt, sjekk med legen din først for å være sikker på at du gir riktig dosering. Også ta kontakt med legen din dersom barnet ditt ser ut til å ha en øreverk, hodepine, utslett, pusteproblemer, magesmerter, ingen matlyst, eller har en høy-pitched gråter eller viser andre uvanlige symptomer eller atferd.

Hold deg rolig. Gjør ditt beste for ikke å vise barnet ditt bekymring eller frykt når hun er syk. Omsorg for et sykt barn er ikke lett, og det er vanskelig å se barnet ditt ulykkelig, så helle på din lege, familie og venner for støtte heller enn å uttrykke til barnet ditt at du er bekymret eller stresset av sykdommen hennes.

Hint

 • Aldri nøl med å ringe legen din hvis du tror det er noe galt med barnet ditt. Ikke prøv å diagnostisere sykdommer på egen hånd eller administrere medisiner uten å snakke med legen din. Selv om det viser seg barnet ditt ikke er syk eller har en mindre sykdom som en kald, er det alltid godt å spille det trygt og ta kontakt med helsepersonell. Vær også forsiktig med elektrolytt drikker som Gatorade. Disse drikker er formulert for voksne, ikke barn, og kan alvorlig forstyrre et barns elektrolyttbalansen og gjøre dem sykere. Hvis det er alt du har, ta en drink på en halv Gatorade og halvparten vann, og få et barns elektrolytt drikke så snart du kan.

Måter å bedre holdning

Dårlig holdning er en tilstand som utvikler seg over tid fra vanlige, daglige aktiviteter som å bruke datamaskiner, sitter i kontorstoler og stå for lange perioder. Selv om det kan styres og administreres enkelt, hvis det ikke er anerkjent og forbedret, kan det føre til kroniske ryggsmerter og kan føre til rygg struktur skade.

Gjør deg klar

Du må gjøre deg oppmerksom på din dårlig holdning. Dette begynner med å lage forbindelser mellom ryggsmerter og stunder da dårlig holdning kan være årsaken. Hvis du opplever et ubehag i ryggen, uansett hvor kjedelig eller skarp smerte kan være, ta et øyeblikk for å undersøke hvordan du sitter eller står på den tiden. Hvis kroppen din ikke er helt rett, eller du flytter i det minste, sjansene er det er din holdning forårsaker smertene.

Endre Posisjoner

Når du har bestemt din holdning kan være årsaken til ryggsmerter, endre posisjon. Hvis du sitter i en kontorstol eller stirrer på datamaskinen din, stå opp og strekke i et par minutter. Gå rundt og gi ryggmuskulaturen en pause. For de som jobben krever dem til å sitte hele dagen, gjør dette hver halve time er nyttig for å bedre kroppsholdning og trykkavlastning fra rygg og nakke.

Trening

Aerobic øvelser som gåing og svømming er veldig bra for å styrke musklene rundt ryggen. Jo sterkere ryggmusklene er, jo lettere blir det å forbedre holdningen din. Trene også bidrar til å hindre skade på disse musklene. Pilates er et eksempel på en øvelse som er effektive for å styrke kjernemuskulaturen; det kan gi deg et sterkere tilbake også.

Bruk Props

Bruk støttende rekvisitter som kontorstoler med justerbar ryggstøtte, fotstøtter og bærbar lumbar støtter ryggen for å holde ryggen rett når du sitter i lengre tid. Håndklær og små puter også er effektiv på å gi nødvendig støtte mens du sitter ved et skrivebord eller kjøring. I tillegg bruker vesker og ryggsekker er designet for å redusere belastningen på ryggen hjelp bedre holdning; jo mindre vekt du har å trekke på skuldrene, jo lettere er det for deg å stå oppreist.

Hvordan få perfekt holdning i 30 dager

Hvordan få perfekt holdning i 30 dager


Som et barn, kan du ha blitt fortalt av moren din å stå oppreist eller stoppe lute i stolen. Som voksen kan du ha ryggproblemer forårsaket av lange timer i bilen eller på kontoret. Dårlig holdning gjør at du ser eldre og forårsaker helseproblemer. The Chicago Center for Anti-Aging sier dårlig holdning kan føre til åreknuter, klemte nerver og spente muskler. Det fører også til lavere rygg og nakkesmerter og hodepine. Flittig innsats og trening vil hjelpe deg å oppnå perfekt holdning i 30 dager.

Bruksanvisning

•  Fordel vekten jevnt når du sitter i en stol. Unngå å sitte i posisjoner, for eksempel krysse bena, hunching skuldrene eller vippe hodet, som føre til at kroppen til å bli ubalansert. Ikke len deg forover eller bakover for å unngå å belaste ryggen. Hold føttene flatt på gulvet. Du må kanskje plassere en pute på stolen for å hjelpe deg å justere din holdning.

Sitt i en ergonomisk kontorstol. Ergonomiske stoler gir korsryggstøtte og hjelpe deg å oppnå god holdning. Ifølge Spine Health nettsted, bør ergonomiske stoler har justerbare seter som er mellom 16 og 21 inches fra gulvet slik at føttene kan forbli flatt på gulvet, lår holde horisontal og armene er selv med skrivebordet. Seter skal være 17 til 20 inches bred og dyp nok til at ryggen lener seg mot ryggstøtten. Setet bør også være laget av polstret materiale, og armlener bør være justerbar. Du må prøve forskjellige stoler for å finne den rette for deg.

Trening for å bedre holdning. Trening hjelper deg å få perfekt holdning i 30 dager fordi det styrker rygg, mage og skuldre. Svømming, turgåing, sykling og dans tilstand kroppen din og styrke musklene rundt ryggen. Hvis du er overvektig, overvekt du mister fra trening hjelper mot stress i korsryggen. Vekt trening hjelper deg også forbedre holdningen din. Hvis du ikke ønsker å gjøre styrketrening alene, arbeide med en fysioterapeut eller personlig trener. Han vil hjelpe deg å bruke riktig holdning når du trener. Pilates og fleksibilitet øvelser også hjelpe deg med å forbedre din holdning fordi de forlenge ryggraden og styrke kjernemuskulaturen i nedre rygg, mage og bekken.

Wear holdning vennlige fottøy. Høyhælte sko støtter ikke din holdning. I stedet har de negativt påvirke din tyngdepunkt. Bare ha høye hæler på anledningen, og velg støttende sko som pute hele foten. Spesielle skobutikkene måle føttene til å finne de riktige sko for ryggstøtte.

Stå med føttene litt fra hverandre med knærne bøyd. Sørg for at føttene dine, er ryggraden, rumpe og skuldre jevnt plassert. Hvis du jobber på en jobb som krever mye tid på føttene, gjør nakke sirkler og strekker seg for å løsne ryggmuskulaturen. Spine Health anbefaler også å stå på en gummimatte hvis du er på føttene i lang tid.

Hvordan identifisere atferdsforstyrrelse hos barn

Alle barn vise opposisjonell eller aggressiv oppførsel fra tid til annen, spesielt når de er lei seg, trøtt eller sulten. Opposisjonell adferd, slik som å krangle, løgn og ulydighet, er en normal del av utviklingen for småbarn og tidlig ungdom. Når dette problemet er hyppig eller overdreven, påvirker childâ € ™ s hjem eller skolehverdag, eller krenker rettighetene til andre, kan en atferdsforstyrrelse være present.Conduct lidelse er den mest alvorlige psykiske lidelser i barndommen, og forekommer oftere hos gutter enn hos jenter. Ifølge US Department of Health and Human Services, påvirker uorden anslagsvis 1-4 prosent av ungdom i alderen 9 og 17 år. Barn med denne lidelsen gjentatte ganger krenker andres rettigheter, og vise aggressiv, destruktiv, og svikefull adferd. Identifisere tegn og symptomer på atferdsforstyrrelser, og begynner behandling så tidlig i livet som mulig, er viktig for å forebygge uorden og prognose fra forverring.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere atferdsforstyrrelse hos barn

Lær om risikofaktorer for å utvikle atferdsforstyrrelser, som for eksempel å ha en forelder med en stemning lidelse, ADHD, rusmisbruk lidelse eller atferdsforstyrrelse. En historie om misbruk eller forsømmelse, eksponering for vold, inkonsekvent eller overdrevent streng disiplin, fattigdom, og overfylte levekår er andre risikofaktorer for atferdsforstyrrelse.

Ta hensyn til alle aggressiv atferd, som for eksempel mobbing, truende eller skremmende andre. Barn med atferdsforstyrrelse ofte starte både verbale og fysiske kamper, og har en historie med vold og grusomhet mot mennesker og dyr. Mer alvorlige tegn på aggressiv atferd inkluderer bruk av våpen og en historie med seksuelt overgrep.

Vurder om tidligere destruktive handlinger var tilsiktet eller utilsiktet. Mens alle barn har potensial til å skade eiendom på grunn av uforsiktighet eller uvøren lek, barn med atferdsforstyrrelser bevisst forårsake skade på andres eiendom.

Se nøye etter andre tegn på atferdsforstyrrelser, som løgnaktig, tyveri, skulking, rusmisbruk, alvorlige regelbrudd, og veslevoksen seksuell aktivitet. Barn med denne lidelsen kan også oppleve symptomer på depresjon, har dårlige relasjoner med familiemedlemmer og kolleger, og oppleve betydelige faglige vansker.

Snakk med din childâ € ™ s lærer for å få hennes mening, og diskutere childâ € ™ s symptomer med en mental helse profesjonell som spesialiserer seg på forstyrrelser i barndommen. Les alt du kan om symptomer på atferdsforstyrrelser, slik at du er bedre i stand til å identifisere symptomer hos barnet ditt.

Tips og advarsler

 • De fleste barn vokser ikke ut av atferdsforstyrrelse. Forsinke diagnose og behandling er sannsynligvis resultere i en progresjon fra atferdsforstyrrelser til antisosial personlighetsforstyrrelse.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det skjer vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føttene og i lysken. Da funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "skrittsopp." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, ekstremt smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere ringorm hos barn.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Diagnostisere Ringorm

•  Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjonen begynner å helbrede, vil se ut som en okser øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for et lite sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

Ta med barna til legen for å ha området så på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

Sjekk dyrene dine hvis du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

Bekreft med en lege på at infeksjonen er, faktisk, ringorm før du begynner noen form for behandling.

Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

Påfør en anti-sopp krem topically til infeksjoner som er funnet på huden annet enn hodebunnen.

Shampoo håret med en selen sulfid som inneholder sjampo.

Spis mat høy i beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde huden og negler sunne.

Forhindre Ringorm

Unngå kontakt med mennesker eller dyr er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med en soppdrepende såpe.

Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden din tørke helt før du setter på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

 • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider som kan forandre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den innledende utslett med barnelege.

Hvordan sove bedre med naturlig rettsmidler

Får ikke sove? Du er ikke alene. Millioner av amerikanere har vanskeligheter med å falle (og bor) sover. Insomnia er en av de vanligste søvnforstyrrelser påvirker amerikanere i dag. Den gode nyheten er at det finnes enkle, naturlige måter å takle søvnløshet. Her er noen tips for å hjelpe deg å få en god natts søvn

Bruksanvisning

Hvordan sove bedre med naturlig rettsmidler

•  Drikk en kopp kamille te før sengetid. Det er en mild, trygg beroligende som vil bidra til å gi deg en avslappet søvn. Kamille har vært brukt i en rekke år som et middel for stress, angst og søvnløshet. Et annet godt alternativ: Silent Night te fra naturens måte kan være svært nyttig.

Prøv andre urter. California poppy, vil pasjons, og vendelrot roe deg før sengetid. Forskning viser at kava kava er også et godt middel. Hvis stress eller angst er en av årsakene til søvnløshet, vil denne urten kan hjelpe deg med å utvikle bedre søvnmønster.

Ta et varmt bad-ikke en dusj-en time før sengetid. En annen god idé: Sett flere dråper av en beroligende eterisk olje som kamille i badevannet. Eller prøv å bruke en lavendel lotion til kroppen din like før sengetid. Aromaterapi er økende i popularitet som en effektiv behandling for søvnløshet. Dessuten har engelsk lavendel evnen til å roe sinnet og indusere dypere, høyere kvalitet søvn.

Tar fem milligram av melatonin en time før sengetid vil hjelpe med sporadiske søvnløshet. Det er en av de beste rettsmidler for søvnløshet, sier ekspertene. Melatonin er et naturlig hormon som produseres av pinealkjertelen i hjernen og kjent for å regulere kroppens naturlige sove-våkne syklus. Som vi alder, våre organer produsere langt mindre melatonin enn da vi var yngre.

Spoon opp litt yoghurt om natten, spiser en banan, en dato eller en fig. Alle inneholder trypotophan, en av de mest kjente kilder for å fremme søvn. Også en god idé: Bruke minst en time å slappe av og stresse ned. Lær å sette bekymringer ut av tankene dine. Gjenskape en hyggelig tid i livet ditt og leve det i tankene dine. For eksempel visualisere deg selv på stranden. Høre bølgene bryter mot kysten. Bruken av bildene er veldig nyttig.

Tips og advarsler

 • Sørg for å konsultere lege før du tar noen urte kosttilskudd. Ikke selv-diagnostisere hvis du tror du kan ha en mer alvorlig helseproblem.
 • Du kan også ta kontakt med en naturopathic lege for råd. For å finne en lisensiert lege i ditt område, kan du ringe American Association of Naturopathic Physicians gratisnummer 866.538.2267, eller besøk http://www.naturopathic.org.
 • Forskning viser at melatonin kosttilskudd kan være en effektiv og side-effekt-fri søvn hjelpemidler. Du kan imidlertid opprettholde melatonin nivå naturlig med noen daglige rutiner. Spis regelmessige måltider, holde kostholdet lys om natten, unngå sentralstimulerende midler som kaffe, te og brus som kan forstyrre melatoninproduksjonen, og unngå å trene sent på kvelden.
 • Ikke bruk kava kava langsiktig. Det kan føre til tørr flassende hud og gulaktig misfarging av hår og negler.
 • Hvis du har leverproblemer, snakk med legen din før du tar kava kava.
 • Melatonin er ikke ment å bli brukt langsiktig og noen brukere rapporterer svært levende - eller urovekkende drømmer når de tar den.

Tips til bedre holdning

Tips til bedre holdning


Dårlig holdning kan begynne tidlig i utviklings vekst stadier dersom gode holdning vaner ikke er dannet og håndheves. Dårlig holdning kan også utvikle seg senere i livet som følge av repeterende aktiviteter som arbeider ved en datamaskin, ser på TV, sitter i kontorstoler. Også måten du stå og sove bidra til kvaliteten på holdningen din. Mens dårlig holdning kan føre til ryggsmerter og andre langsiktige helseproblemer, kan det lett bli korrigert ved å følge noen tips.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet spiller en vesentlig rolle i ryggraden helse. Når musklene blir slitne, blir det lettere å bosette seg i slouching, slumping og dårlige arbeidsstillinger, som legger ekstra press på nakke og rygg. For å forbedre din holdning og motstå muskeltretthet, kan du endre posisjoner ofte når du sitter eller står. Hvert 30. minutt kan du ta en liten pause fra hva du gjør og strekke seg, stå i noen minutter, eller ta en liten spasertur. Regelmessig aerob trening som gange, svømming eller sykling holde musklene sterke og fleksible slik at de kan støtte ryggraden riktig. Core og tilbake styrke øvelser som yoga og pilates kan bidra til å forbedre holdning også.

Fottøy

For å bedre holdning når du står, kan du bære støttende fottøy som erke-støttet og polstrede sko. Iført høyhælte sko regelmessig kan være skadelig for god holdning fordi disse skoene forstyrre kroppens tyngdepunkt og dermed endre justeringen av kroppen som en helhet. Denne retningsendringen påvirker negativt ryggstøtte og holdning. Hvis du er på føttene hele dagen på jobb, kan du også forbedre holdningen din ved å stå på en gummimatte når det er mulig.

Sittende og stående stilling tips

For å bedre sittestilling, må du forstå riktig justering av hodet, rygg, nakke og andre kroppsdeler. Alle disse delene fungerer sammen for å skape god, støttende holdning. Hodet bør være rett og nivå med toppen av ryggraden med en avslappet nakke og skuldre. Bekkenet bør vippe fram og magen bør innsnevret litt for å støtte ryggraden og bære vekten. Bad stående positurer kan skape en illusjon av ekstra pounds. For riktig stående stilling, skal skuldrene være tilbake og ned med brystet hevet. Selvfølgelig, bør dette gjøres uten å belaste musklene. Kjeven bør være på et nivå vinkel og på baksiden bør ikke være altfor buet. Du er nødt til å engasjere dine kjernemagemusklene for å hindre overordnede i ryggen.

Hvordan Potty Train et barn med autisme

Hvordan Potty Train et barn med autisme


Potty trening kan være en utfordring i de beste tider, men hvis barnet ditt har autisme og er overfølsom for ytre stimuli, kan det være spesielt utfordrende. Det hjelper virkelig å vite hva som har fungert for andre foreldre som arbeider med de samme problemene. Les videre for å lære hvordan å potty trene et barn med autisme.

Bruksanvisning

Opprett Bad Språk

•  Spør ergoterapeut som Køer deg og barnet ditt kan bruke til å kommunisere når barnet trenger å bruke badet. Siden den tradisjonelle øyet og verbale signaler av ikke-autistiske barn kan ikke fungere for deg og barnet ditt, kan det hjelpe å ha alternativer, for eksempel nynner en bestemt lyd.

Sett av en tid som du kan vie utelukkende til toalett trening barnet ditt. Både du og barnet ditt er nødt til å gi og formidle litt i rekkefølge for ham å akseptere pottetrening konsept.

forsterke positiv atferd med oppmuntrende ord eller en klem.

Velg mat som Assist Elimination

mate barnet matvarer som vil hjelpe i eliminering, som for eksempel frukt, fullkorn og væsker. Autistiske barn er utsatt for harde, smertefulle avføring, og dette kan føre til et problem når du vil ha dem til å se frem til å bruke toalettet. Riktig mat kan hjelpe.

Bekreft matvalg med barnets lege.

Hold kjøleskapet og pantry lager med de anbefalte elementer.

Avlaste presset du legger på deg selv og barnet ditt

Glem om pottetrening tider med andre barn. For noen barn vil pottetrening skje på mindre enn en uke. For andre kan det ta et år eller mer.

Ta barnets eliminering rutine i betraktning. Hvis du prøver å få henne til å bruke toalettet når hun ikke vanligvis trenger å eliminere, er du sette deg opp for problemer. Men hvis du vet at 1 time etter frokost hun trenger vanligvis hennes bleie endret, har du oppdaget et vindu av muligheter.

9. Prøv å unngå å bruke makt og frustrasjon når oppmuntre en autistisk barn til å bruke toalettet, da dette kan forsinke pottetrening enda lenger.

Tips og advarsler

 • Du kommer til å trenge tålmodighet til å potty tog en autistisk barn. Siden barnet ditt allerede har sin egen rutine som gjør livet forståelig og utholdelig for henne, å innføre en ny og kompleks oppgave inn i den rutinen sannsynligvis ikke vil bli lett. Men når du bruker toalettet ikke blir en del av hennes rutine, bør det bli en vane med bare sjeldne tilbakefall.
 • Tving aldri pottetrening. Tren dine autistiske barn å potty tog i sitt eget tempo. Å tvinge et barn med autisme å gjøre noe er vanskelig og kan føre til resistens mot hele ideen.

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD


Barn som er diagnostisert med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er vanskelige å forelder. Barn med ADHD er ikke som andre barn: De har mye kortere oppmerksomhet spenn, og de har en enorm mengde energi. Mange folk ikke setter pris på hvordan taxing foreldre et barn med ADHD kan være; men de som bor i en husholdning med et barn med ADHD kjenner utfordringene altfor godt. Les videre for å lære hvordan de skal overleve foreldre et barn med ADHD.

Bruksanvisning

Bekrefte at foreldre et barn med ADHD er hardt arbeid. Mange foreldre til barn med ADHD minimere akkurat hvor vanskelig det er og slå seg opp for å miste sin tålmodighet med sine barn. I stedet akseptere at oppdra et barn med spesielle behov er vanskelig.

Slutt å sammenligne din familie til andre familier. Mange foreldre til barn med ADHD måle sin suksess som foreldre mot foreldre til barn som ikke har spesielle behov, og de konsekvent finne seg å komme til kort. De foreldre metoder som fungerer på andre barn ofte ikke fungerer på barn med ADHD. Barnet ditt er ikke dårlig oppførsel på grunn av dårlige foreldre: Han har en medisinsk tilstand som fører ham til å ha mindre impulskontroll enn andre barn.

Gi barnet mange muligheter til å brenne overskuddsenergi. Jo mer du oppmuntre barnet til å gjøre ting fysisk utendørs, for eksempel sykle eller hoppe på en hoppestokk, jo mindre energi skal han brenne ved å være rampete innendørs.

Sett barnet ditt til sengs tidlig. ADHD symptomene blir forverret av mangel på søvn, så sørg for at barnet ditt får nok hvile. Ved å sette barnet til sengs tidlig, er du møte sine fysiske behov, så vel som å gi deg selv en etterlengtet pause på kveldene.

Ta deg tid for deg selv. Mens alle foreldre trenger tid til å holde liv i seg selv, foreldre til barn med ADHD trenger tid for egenomsorg enda mer. Bruke minst to timer hver uke gjør noe du liker, uten barnet ditt. Jo mer du lade opp egne batterier, jo mer tålmodighet du vil ha med barnet ditt.

Finn det humor i din situasjon. Å ha en god sans for humor er avgjørende for å overleve foreldre et barn med ADHD. Som krenkende som ditt barns oppførsel kan være, barnet ditt gir deg også mange morsomme historier å dele.

Legg merke til barnet bak atferden. Bak den rampete skøyer som holder deg på tå hev er en dyrebar liten gutt eller jente som trenger like mye kjærlighet som alle andre barn. Finn måter å få kontakt med barnet ditt kjærlig i de øyeblikkene der han ikke er ødeleggende.

Tips og advarsler

 • De fleste barn ser ut som engler når de sover. Se barnet ditt sover for å minne deg selv på den dyrebare barn bak dårlig oppførsel.

Hvordan opprettholde god holdning i overkroppen

Hvordan opprettholde god holdning i overkroppen


Dårlig øvre kroppsholdning setter stress på musklene i ryggraden og kan føre til potensielle rygg og nakkesmerter når du blir eldre. Læring, implementere og vedlikeholde riktig holdning kan bidra til å forhindre fremtidige ryggproblemer i tillegg til å hjelpe du ser og føler seg mer selvsikker. Opprettholde god holdning krever konstant oppmerksomhet til det blir fast til deg. Du kan øve god holdning mens du står, sitter eller løfte gjenstander og praktisere styrke øvelser for å bedre holdning.

Bruksanvisning

Når Stående

Trekk skuldrene tilbake og skyv brystet ut.

Plasser hodet slik at øreflippene er rett ovenfor sentrum av skuldrene.

Tuck haken i litt mens du holder hodet rett opp.

Stå med knærne rett og trekk navlen mot ryggraden din.

Når Sittende

Sitte og plasserer begge føttene godt plantet på jorden.

Trekk skuldrene tilbake og skyv brystet ut.

Tuck haken litt inn og holde øreflippene sentrert over skuldrene.

Skyv din posterior til baksiden av stolen. Kroppen din har en naturlig krumning i nedre rygg eller korsrygg.

Plasser en sammenrullet håndkle eller liten bok mot ryggen, i korsryggen, for å opprettholde god holdning i overkroppen mens du sitter.

Når Løfte

Stå nær objektet. Utvid din holdning, slik at føttene er litt bredere enn skuldrene.

Anta riktig holdning og bøy knærne og hofter. Hold ryggen rett.

Ta tak i objektet med begge hender, stramme magemusklene og løft opp ved hjelp av leggmusklene, holde ryggen rett.

reversere denne prosessen å sette objektet ned.

Hvordan behandle Hives hos barn

Elveblest hos barn er vanligvis forårsaket av en allergisk reaksjon på matvarer, insektstikk eller medisiner, ifølge National Institutes of Health. Når et allergen er oppstått, utgivelser kroppen histamin. Dette stoffet er årsaken til hevelse og rødhet forbundet med elveblest. Noen ganger kan en virusinfeksjon forårsaker elveblest, ifølge barnesykehus-Denver. Elveblest eller urticaria, ser ut som rød eller hvit hevet flekker på huden. De vises plutselig, spredte seg raskt, og kan komme i bølger. Elveblest vanligvis vare i flere dager til en uke.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Hives hos barn

Unn barnet umiddelbart. Ikke vent for å se om elveblest forsvinne uten behandling, som allergiske reaksjoner kan utvikle seg raskt, selv i et barn uten kjente allergier.

Skyll barnet med såpe og vann for å fjerne eventuelle stoffer fra huden som kan utløse allergiske reaksjoner. Dette er spesielt viktig hvis elveblest er begrenset til ett område av kroppen eller hvis barnet ble nylig spille utenfor eller kan ha blitt utsatt for en aktuell allergen.

Gi barnet en over-the-counter antihistamin, for eksempel Benadryl, så snart du legger merke til elveblest. Sjekk etiketten for å finne riktig dose for barnets vekt og alder. Benadryl kan gis hver sjette time, eller oftere hvis instruert av barnets barnelege.

Bruk is til elveblest å redusere hevelse og lette kløe. Masser området i 20 minutter med en kald pakke, i henhold til barnesykehus-Denver. En kjølig bad hver par timer er også nyttig.

Unngå varme dusjer og bad, tettsittende klær og andre årsaker til hudirritasjon. The National Institutes of Health advarer om at disse kan forverre kløe og hevelse.

Bruk over-the-counter hydrokortison krem for å lindre eksepsjonelt kløende utslett. I USA, er hydrokortison krem ​​tilgjengelig i 0,5% og 1,0% styrke. Start alltid med den svakeste krem ​​på barn.

Ring barnets barnelege hvis årsaken til elveblest er ukjent, hvis dette er den første episoden av elveblest, eller hvis barnet lider av livstruende allergier.

Se barnet nøye for tegn på forverring reaksjon, for eksempel problemer med å puste, hevelse i ansikt eller tunge, tungpustethet, blek hud eller vedvarende oppkast. Hvis noen av disse symptomene utvikler seg, eller om det er en historie for anafylaksi, ta barnet til legevakten for videre behandling.

Administrere kronisk elveblest med en daglig antihistamin, oral kortikosteroid, H2-antagonist, eller andre medisiner foreskrevet av legen din. Allergitesting og immunterapi kan også vurderes, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan diagnostisere bipolar hos barn

Bipolar oppførsel er ofte vanskelig å diagnostisere hos barn, fordi det kan etterligne andre vanlige barne lidelser som ADHD, Tourettes syndrom, obssessive-compulsive disorder, panikklidelse og generalisert angstlidelse, blant andre.

Selv om det ikke er bestemt psykiatrisk test tilgjengelig for å diagnostisere bipolar lidelse hos barn, foreldre, lærere og helsepersonell kan se ut for flere atferd.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere bipolar hos barn

•  Identifisere symptomer på bipolar lidelse. Foreldre, lærere og mental helse fagfolk må være klar over og kjent med symptomer assosiert med dette ofte misforstått og underdiagnostisert lidelse.

Symptomer som indikerer bipolar lidelse kan omfatte overdreven og alvorlige raserianfall, irritabilitet, vanskelig atferd, raske humørsvingninger, risikoatferd, impulskontrollproblemer, aggressiv atferd, dårlig selvfølelse, overdreven tretthet etterfulgt av perioder med søvnløshet eller hyperaktivitet, angst, altfor -emotional reaksjoner, natteskrekk, hallusinasjoner, ødeleggelse av eiendom, besettelse eller fascinasjon med vold, hyper-seksuell oppførsel, obsessive compulsive atferd, tics, depresjon og selvmordstanker.

Mange av de ovennevnte symptomene er til stede i andre vanlige barnesykdommer, men et barn som uttrykker ekstreme eller flere symptomer kan ha bipolar lidelse.

Oppsøk en evaluering fra en mental helse spesialist for å finne ut om barnets symptomer og historie er kompatible med bipolar lidelse. En erfaren og kvalifisert barnepsykolog må avgjøre om barnets symptomer og historie er kompatible med bipolar lidelse. Psykologen skal snakke med barnet og barnets familie, vurdere barnets atferd over tid, undersøke barnets familie historie og gjennomgang skole gjennomføre poster.

Administrere Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders IV (DSM-IV). Selv om det ikke er noen spesifikk psykologisk test for å diagnostisere bipolar forstyrrelse hos barn, ifølge HealthyPlace.com må alle nødvendige symptomer på voksen bipolar være tilstede i barn for en bekreftende diagnose skal utføres. Som nå, er det eneste universelt akseptert psykologisk test for bipolar lidelse hos barn DSM-IV. Imidlertid utviklet en gruppe forskere og eksperter ved University of Washington i "strukturert diagnostisk intervju, kjent som Wash U KIDDIE-SADS diagnostisk metode. Denne testverktøy er svært følsom for spesifikke underkategorier eller manifestasjoner av atferd ofte til stede i barndommen tilfeller av bipolare lidelser, men ikke voksne tilfeller.

Tips og advarsler

 • Det er viktig å detektere symptomene på bipolar lidelse hos barn tidlig for å unngå fremtidige problemer. Foreløpig er en diagnose bare gjort når barnet er allerede presentere alvorlig atferd og atferdsproblemer. Diagnostisering av bipolar lidelse på et tidlig stadium kan bidra til å forhindre potensielle narkotikamisbruk, selvmordsforsøk, risikabel atferd, sykehusinnleggelse ved psykiatriske institusjoner, fengsel, utvisning fra skolen, og unødvendig, forebygges utvikling av andre psykiske lidelser som personlighetsforstyrrelse.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

Mange barn har problemer med å sove om natten. Mangel på søvn kan føre til et barn å bli irritabel, opprørt, og selv deprimert. Atferdsproblemer, som for eksempel å ikke betale oppmerksomhet i klassen, er også mer vanlig hos barn med søvnmangel problemer. Sykdom og mangel på fokus er andre vanlige resultatene av søvnløshet. Men det er skritt du kan ta for å hjelpe barnet ditt å forbedre mengden av søvn han får.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

•  Gi barnet ditt mindre koffein. Koffein er et sentralstimulerende, så reduserer barnets inntak vil tillate henne å sovne raskere og lettere.

Følg en sovende tidsplan og før-bed rutine. Barnet bør få opp på samme tid hver morgen og gå til sengs på samme tid hver kveld. Hun bør følge en rutine som innebærer å trappe ned før sengetid slik at kroppen hennes kan gi i å sove lettere. Denne rutinen kan inkludere et varmt bad, lese en bok, og alt annet som ikke inkluderer mye stimulering. Hold det konsekvent.

Få nok stimulans i løpet av dagen. Trening i form av sport eller bare spille utenfor er gunstig for barnets søvn om natten. Hvis han får lov til å slappe av hele dagen, vil han ikke ønsker å sove om natten.

Sett opp barnerommet på en måte som bidrar til å sove. Unngå for mye lys, støy og distraksjoner. Bekreft at soverommet er en behagelig temperatur.

Be barnet ditt hvorfor hun ikke sover godt. Hun kan få opp noe du ikke var klar over, for eksempel følelsen frykt eller angst. Gjør hva du kan for å få henne til å føle seg trygg og komfortabel.

Hint

 • Kontakt lege dersom du mistenker at det er et medisinsk problem å holde barnet fra å få nok søvn.

Hvordan håndtere et barn med angstlidelse

Generalisert angstlidelse (GAD) er en mental tilstand som fører til barn å bekymre overdrevet, lider av søvnløshet og irritabilitet, har dårlig konsentrasjon, og ofte nekter å gå på skolen, ifølge Martin L. Kutscher, forfatter av "Barn i Syndrome Mix . "

Selv om mange barn bekymre stressende situasjoner, for eksempel en test eller en konkurranse, kan GAD forstyrre daglige virke ved å skape et behov for perfeksjonisme. Håndtering et barn med GAD krever tålmodighet, og hjelpe ham arbeid gjennom angst ved å konfrontere sin frykt. Barnets angst er ofte et lite problem at han har overdrevet i et større problem. Ved betryggende ham at hans problem kan lett bli løst, kan du hjelpe ham å redusere sitt behov for perfeksjonisme.

Bruksanvisning

•  Spør barnet hva er bekymringsfullt henne. Snakker om hva som plager henne kan hjelpe henne å forstå hennes frykt.

Arbeide sammen for å komme opp med en løsning. Ofte kan han føle seg maktesløse til å løse sitt problem (er). Brainstorming mulige løsninger kan bidra til å redusere angst ved å vise hvordan problemet er ikke så vanskelig å fikse.

Ikke legg henne ned. Fordi angst kan påvirke et barns følelse av egenverd, er det viktig ikke å sette barnet ned ved å ugyldiggjøre hennes følelser. Å være støttende kan bidra til å bygge tillit.

forsikre ham at det er OK hvis han ikke er perfekt. Barn som lider av GAD ofte streber etter å være perfeksjonister i for å føle seg bedre om seg selv. La ham vite det er bedre å prøve å det beste evne snarere enn streber etter å være perfekt.

Ta henne til en adferdsterapeut. Atferdsterapi kan hjelpe barnet til å utvikle angstreduserende strategier, for eksempel tankeblokkering og holdning justeringer.

Tips og advarsler

 • Varsle lærere i barnets tilstand for å få støtte i klasserommet også.
 • Arbeid alltid med ditt barns barnelege når du arbeider med angstlidelse. I noen tilfeller kan han bestemme det er nødvendig å kombinere atferdsterapi med medikamentell behandling.

Hvordan ta vare på barn Seizure Disorder

Barndom anfallslidelser kan være skremmende både for barnet og foreldrene. Å vite hva som forårsaker sykdommen, hva medisiner barnet bruker og hvordan du håndterer barnet under et anfall episode er ekstremt viktig. Ved å kjenne fakta, kan barn og foreldre bedre håndtere sykdommen og eventuelle komplikasjoner.

Hvordan ta vare på barn Seizure Disorder

•  Det viktigste er å komme til roten av årsakene til anfallene. Det er flere forskjellige årsaker, inkludert hjernesvulster, epilepsi, feberkramper og helse-indusert anfall. Behandlingen vil avhenge av typen av beslaget. Når årsaken er diagnostisert og medisiner er på plass, familie, venner og barnet kan begynne å lære hvordan man skal håndtere beslaget uorden.

Det er viktig å følge behandlingsprotokoll som foreskrevet. Ofte leger vil foreskrive anti-beslag medisiner som fenobarbital eller Dilantin. Noen ganger, kan anti-angst medisiner være foreskrevet. Det første målet med behandlingen er å prøve å stoppe eller redusere antall anfall barnet har.

Sikkerhet for barn under et anfall er av største betydning. Voksne bør holde så rolig som mulig, slik som å ikke skremme barnet. Alle møbler bør fjernes fra området, og noe plassert under barnets hode slik at de ikke vil skade deres hode fra gjentatte banging. Hvis mulig, bør barnet bli slått til hans side, så noen spytt kan renne ut av munnen hans. Det er ikke lenger anses nødvendig å plassere et objekt i barnets munn når du har et anfall. Ganske enkelt å plassere dem på sin side er tilstrekkelig.

Hvordan reagere på et barn med en mangel på renslighet

Hvordan reagere på et barn med en mangel på renslighet


God hygiene holder barna friske og forhindrer dem fra luktende dårlig eller ser unpresentable. Rene barn ofte har bedre selvbilde enn de som ikke er rene, i henhold til Barn, Ungdom og kvinner Health Service (se referanse 1). Vasking ulike deler av kroppen, inkludert deres hender, og pusser tennene kan beskytte barn mot virus og bakterier som forårsaker sykdommer eller andre helseproblemer. Hvis barnet ditt har problemer med renslighet, snakke med ham om det, og veilede ham i å bruke god hygiene.

Hvordan reagere på et barn med en mangel på renslighet

•  Kommuniser med barnet ditt i en ikke-konfronterende måte om behovet for å forbedre sine hygienevaner. Fortell henne om områder der hun trenger å forbedre, slik som å pusse tennene bedre eller vaske hendene eller ansiktet mer grundig. Stress hvordan det å være ren kan bidra til å holde henne fra å få sykdommer, som forkjølelse eller infeksjoner. La barnet være en del av samtalen, og la henne til å stille spørsmål og forklare hennes mangel på renslighet.

Guide barnet ditt i hvordan å praktisere god hygiene vaner når han er ung, forklarer til eller vise ham hvordan du skal pusse tennene, vaske hendene og ansiktet, skrubbe kroppen hans og tørke seg etter å gå på do. Kjøp produkter, for eksempel deodorant, såpe, sjampo, foten pulver, balsam, tannkrem og vaske ansiktet, for at barnet skal bruke for å opprettholde god hygiene. Kjøpe andre elementer, for eksempel en hårføner, spiker clippers og (eventuelt) cologne, parfyme, sminke, barberhøvler, barberskum og aftershave, for å hjelpe barnet ditt til å være presentabel, har en god lukt og utvikle et positivt selvbilde. Hvis du har en datter, veilede henne i å bruke maxi pads eller tamponger riktig slik at hun er i stand til å holde seg ren under hennes periode.

Hjelp barnet å opprettholde god hygiene hvis hun har en funksjonshemming, for eksempel cerebral parese, autisme, Aspergers syndrom, mental retardasjon, multippel sklerose eller muskeldystrofi, som gjør det vanskelig for henne å opprettholde en viss standard på rengjøringen. Hjelpe henne å holde ren mens også lære henne å vaske sin egen kropp slik at hun begynner å utvikle et mål på uavhengighet. Søke hjelp fra fagfolk, for eksempel sykepleiere eller ergoterapeuter, i tråd barnet ditt rent, utdanne barnet ditt om hygienevaner og få råd om hvordan å ta vare på ditt barns spesielle behov. Kjøpe elementer, for eksempel et badekar sete, som hjelper deg til å ta vare på ditt barns hygiene behov.

Serveres som en rollemodell for barnet ditt ved å praktisere god hygiene vaner. Regelmessig dusje, vaske hendene, pusser tennene, gre håret og utføre andre praksis for å opprettholde en pen og ryddig utseende og for å oppmuntre barnet til å gjøre det samme. Forklare prosessene i å gjøre en oppgave, for eksempel å pusse tennene eller vaske håret ditt, hvis barnet spør.

Hint

 • Når barnet ditt snakker om hygiene, lytte aktivt, og viser med kroppsspråk at du er interessert i hva han har å si.
 • Begynne å lære barnet ditt god hygiene når hun er ung, slik at hun forstår hvordan å holde rent når hun er tenåring, når hun vil utvikle smører huden og mer kroppshår, ifølge foreldre (se Referanse 2).
 • Unngå å gjøre barnet ditt føle seg dårlig om seg selv når du kommuniserer betydningen av renslighet. La ham vite at han trenger å forbedre sine hygienepraksis uten å bringe ned sin selvfølelse.