Digidexo.com

tørr munn og magesmerter

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray


Migrene kan utløses når som helst, dag eller natt. Det er vanskelig å si hvor vondt de vil være og hvor lenge de vil vare. Stadol (butorphal tartrate) er en reseptbelagte medisiner som er tilgjengelig for behandling av migrene. Stadol er ett av flere medisiner som du kan bære med deg for å stoppe migrene smerte.

Hvordan å behandle migrene hodepine Med Stadol nesespray

Stadol for migrene

•  Diskuter din interesse i å prøve Stadol for migrene med legen din. Stadol er ikke en over-the-counter medisiner. Denne medisinen er bare tilgjengelig med en resept fra legen din.

Finn ut hva slags Stadol produktet er riktig for deg. Stadol er tilgjengelig i en nesespray og en injeksjon medisinering.

Spør på apoteket dersom eventuelle medisiner du er i dag vil negativt samhandle med Stadol.

Bruke Stadol nesespray umiddelbart ved utbruddet av en migrene hodepine å minske din smerte og ubehag.

Lær når og hvordan å administrere Stadol nesespray produktet. Sjekk alltid med lege eller apotek for riktig dosering hvis du er usikker. Typisk dosering er en enkelt spray i bare ett nesebor ved angrep av migrene. Overskridelse av denne dosen kan forårsake svimmelhet og døsighet. Denne behandlingen kan bli gjentatt 60 til 90 minutter etter den første dose ble tatt hvis migrene smerte ikke er blitt løst.

Rist Stadol nesesprayflaske før bruk. Puss nesen før den har blitt klarert. Senk hodet litt fremover og plasser Stadol medisin dispenser i det ene neseboret. Plugg den andre neseboret med hånden. Pust inn sakte mens sprøyting nesesprayen. Lene hodet bakover for å la medisinen renne inn i nesen.

Hvile og la medisinen virke. Om nødvendig, ta en ny dose av Stadol som anbefalt av legen din.

Hint

  • Stadol er tilgjengelig i en nesespray, injeksjon og IV former. Pasientens vekt, alder, tilstand, fysisk tilstand og andre faktorer spiller en rolle i å bestemme riktig dosering. Informasjonen ovenfor er en generell retningslinje for dosering. Ring legen din eller gå videre til legevakten for overdreven smerte. Gå til legevakten og motta Stadol gjennom en IV administrasjon. Dette anbefales for ekstremt smertefulle migrene som ikke blir vellykket behandlet hjemme. Bivirkninger kan inkludere, men er ikke begrenset til, følgende: tørr munn, oppkast, magesmerter, svimmelhet, angst, hoste, hodepine, varmefølelse, tåkesyn, og øresmerter.
  • For din egen sikkerhet, kan du bruke denne medisinen som foreskrevet av legen din. Dette produktet kan bli vanedannende hvis brukt i mer enn tre måneder ved maksimal dose.

Bivirkninger av Pinex

Pinex er et medikament som består av paracetamol og kodein som brukes i behandling av smerte. Legemidlet virker ved å stimulere opioidreseptorer i legemet, som i sin tur lindrer smerte og ubehag hos brukeren. Merket Pinex er bare tilgjengelig for kjøp i Australia; imidlertid lignende produkter som består av de samme forbindelser som er tilgjengelige i andre land. Som tilfellet er med de fleste smertestillende midler, er det et antall bivirkninger assosiert med bruken.

Vanlige bivirkninger

Noen av disse bivirkningene forbundet med å bruke Pinex er oppkast, kvalme, diaré, tørr munn, forstoppelse, magesmerter, hodepine, muskelsmerter, generell svakhet og urolig mage. Mens disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med å bruke Pinex, de bare påvirker et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger som er forbundet med bruk av dette medikament. Noen av disse bivirkningene inkluderer feber, høyt blodtrykk, allergisk reaksjon, redusert blodplatenivåer i blodet, hudutslett, pustevansker og elveblest. Disse bivirkninger er også sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Pinex har vært kjent for å forårsake økt svimmelhet og søvnighet hos noen brukere. Som et resultat, er det sterkt anbefalt at brukerne ikke bruker noen form for maskiner (herunder biler) mens du bruker denne medisinen. Det er ukjent hvorvidt denne medisinen vil påvirke det ufødte barnet, så ta kontakt med en lege før du begynner bruk med denne medisinen hvis du er gravid. Pinex kan ha negativ samhandle med andre medisiner, så ta kontakt med legen din hvis du for tiden tar noen andre legemidler før behandlingsstart.

Bruk

Bruk alltid Pinex i direkte forbindelse med legens ordre og aldri i doser større enn det som er anbefalt på etiketten. Pinex gis i tablettform, og bør alltid tas med mat. Denne medisinen bør også alltid tas på samme tid hver dag, og bør inntas sammen med et fullt glass vann for å sikre riktig fordøyelse av stoffet.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, kontakt Giftinformasjonen og leder direkte til nærmeste legevakten.

Pinex er ment som en smerte-management medisiner og bør aldri brukes recreationally eller uten resept.

Ved hjelp av Nexium som en kur for Acid Reflux

Ved hjelp av Nexium som en kur for Acid Reflux


Nexium er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle acid-reflux sykdom. Nexium arbeider for å lindre vedvarende halsbrann og også bidrar til å helbrede skaden som har blitt gjort til spiserøret på grunn av acid reflux. Nexium er vanligvis bare gitt for en periode på 4-8 uker, som er lengden av tiden som kreves for å helbrede spiserøret hvis medisinen skal være effektive.

Fordeler

Astrazeneca, produsenten av Nexium, sier at mange mennesker med acid reflux rapport at man Nexium pille hver dag lindrer deres halsbrann i 24 timer. Nexium er en type medikament kalt protonpumpehemmer. Det reduserer mengden syre gjort i magen. Magen din fortsatt produserer nok syre til å fordøye maten ordentlig. Astrazeneca sier også at i kliniske tester ni av ti personer med erosjoner i spiserøret som skyldes acid reflux ble helbredet vellykket. De fleste erosjoner ble helbredet i løpet av fire til åtte uker.

Bivirkninger

Nexium kan forårsake bivirkninger akkurat som alle andre medisiner. Noen av disse inkluderer diaré, gass, hodepine, kvalme, forstoppelse, tørr munn og magesmerter. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ringe legen din med en gang, som du kan ha fått en allergisk reaksjon som kløe, utslett, blemmer, elveblest, pustevansker, problemer med å svelge, hevelse i ansiktet og heshet.

Hvordan ta

Nexium leveres som en kapsel og mikstur. Svelg kapselen hel med et fullt glass vann; ikke knuse den eller tygge den. Hvis du har problemer med å svelge piller, åpne kapselen og tøm medisinen inn i en spiseskje med eplesaus. Svelge den umiddelbart uten å tygge. Å ta miksturen, tømme pakken i et glass sammen med en spiseskje vann. Rør rundt og la sitte i to til tre minutter. Når medisinen har tyknet, rør det igjen og drikke. Nexium kommer i to doser, 20 mg og 40 mg. Legen din vil bestemme hvilken dose som er best til å begynne med. La ham vite om eventuelle bivirkninger du opplever i tilfelle doseringen må justeres.

Forholdsregler

La legen vite om du har en historie med hjertesykdom eller leversykdom. Legen din kan ønske å følge deg opp med tester mens du tar Nexium. Det er ennå ikke kjent om Nexium går for et ufødt barn eller i morsmelk. La legen vite om du blir gravid eller ammer. Visse andre reseptbelagte legemidler kan samhandle negativt med Nexium. Pass på at legen er klar over alle medisiner du tar. Legemidler som kan gi en negativ interaksjon inkluderer Valium, Plavix, Viracept, jern og Coumadin.

Bivirkninger av Previcid

Prevacid er et medikament som lindrer symptomer på halsbrann og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Folk også ta Prevacid å behandle gastrointestinale sår og andre forhold forårsaket av overskytende magesyre. Bivirkningene er mindre vanlige og vanligvis mindre.

Identifikasjon

Prevacid er merkenavnet for lansoprazol, en protonpumpehemmer (PPI) som reduserer magesyre. Det har vært tilgjengelig over disk siden 2009.

Mindre bivirkninger

Ualminnelig, noen opplever bivirkninger når du tar Prevacid. Disse inkluderer tørr munn, hodepine, magesmerter, kvalme og forstoppelse eller diaré.

Time Frame

Prevacid er beregnet for behandling varte åtte uker eller mindre. Tar PPIs for over et år er forbundet med en betydelig økt risiko for hoftebrudd hos personer i alderen 50 år og eldre. Langvarig bruk også er forbundet med kolitt.

Kontraindikasjon

Personer med leversykdom kan ikke være i stand til å trygt ta Prevacid. Disse menneskene bør snakke med sin lege før du bruker protonpumpehemmer medisinering.

Legemiddelinteraksjoner

Prevacid samhandler med mange andre rusmidler. Disse inkluderer visse antibiotika, antikoagulantia, hjerte medisiner, jerntilskudd, proteasehemmere og legemidler som brukes til å behandle luftveislidelser.

Hva er kronisk diaré?

Diaré refererer til en medisinsk tilstand, karakterisert ved å løse eller en gang flytende avføring. Diaré regnes som kronisk dersom løs avføring vare en måned eller mer. Pasienter som lider av kronisk diaré kan ha en eller flere episoder av diaré hver dag. De fleste tilfeller av kronisk diaré er mulig å behandle. Alvorlig kronisk diaré kan føre til døden.

Betydning

Kronisk diaré kanskje et tegn for mer alvorlige tilstander i fordøyelseskanalen. Disse inkluderer inflammatorisk tarmsykdom, irritabel tarmsyndrom, infeksjoner og malabsorpsjonssyndromer.

Identifikasjon

Irritabel tarm-syndrom er en av de viktigste årsaker til kronisk diaré. I tillegg til kronisk diaré, andre symptomer på irritabel tarm syndrom inkluderer vekslende perioder med forstoppelse og diaré og magesmerter.
En annen vanlig årsak til kronisk diaré er inflammatorisk tarmsykdom, som er en betennelse i de store og små tarmer. Pasienter som lider av inflammatorisk tarmsykdom kan oppleve kronisk diaré, vekttap, magekramper, munnsår, magesmerter og feber.
Infeksjon i fordøyelseskanalen også fører til kronisk diaré.

Betraktninger

Konsultere legen din umiddelbart hvis du har løs avføring i mer enn fire uker, eller du miste vekt og virke uttørrende på grunn av diaré. Legen din vil sjekke din medisinske historie og utføre en fysisk undersøkelse for å finne årsaken til diaré. Ytterligere diagnostiske prosedyrer som koloskopi, røntgen kanskje nødvendig for å bekrefte årsaken til diaré.

Størrelse

Ca 5% av den voksne befolkningen i Amerika lider av kronisk diaré. Om lag 15% av folk som lider av kronisk diaré er på grunn av deres immunforsvar er svekket, på grunn av kjemoterapi for kreft eller HIV / AIDS.

Expert Insight

Det er flere agenter som kan bidra til å stivne løs avføring. Disse inkluderer aktivt kull, harpiks, vismut og fiber psyllium. Du kan også bruke anti-diaré medisiner som loperamid og oktreotid å undertrykke løs avføring.

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin

Informasjon om bivirkninger av Lyrica Sammenlignet med Neurontin


Lyrica og Neurontin er både reseptbelagte medisiner som kan brukes til å behandle anfall lidelser og noen typer smerte. Det har vært bivirkninger forbundet med anvendelse av disse medikamentene.

Identifikasjon

Neurontin er en anti-konvulsiv medisiner som virker ved å påvirke kjemikalier og nerver i kroppen som er involvert med beslag og smerte. Det er anbefalt for behandling av voksne og barn som er minst 12 år gammel. Neurontin kan også anvendes i forbindelse med andre medikamenter for behandling av partielle anfall. Neurontin har blitt funnet å være effektive i behandling av smerte assosiert med tilstander slik som herpes virus, eller helvetesild.

Side Effects

Noen bivirkninger har vært forbundet med bruk av Neurontin. Disse kan være alvorlige og inkluderer økt anfallsaktivitet, influensasymptomer, forvirring, hevelse i føttene og anklene, raske øyebevegelser, skjelvinger og blåmerker lett. Noen bivirkninger kan være økt når det brukes i barn. Ring legen din dersom barnet ditt har noen av følgende bivirkninger etter å ha tatt denne medisinen: hukommelsesproblemer, endringer i humør eller atferd, fiendtlig atferd og konsentrasjonsvansker.

Identifikasjon

Lyrica er også en anti-konvulsiv medisinering. Lyrica fungerer ved sakker impulser i hjernen som forårsaker anfall aktivitet. Lyrica er også effektive i behandling av smerter ved å påvirke kjemikalier i hjernen som sender smertesignaler til hjernen.

Side Effects

Det har vært noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av Lyrica. Disse kan være alvorlige og inkluderer svimmelhet, tretthet, angst, tap av balanse, hudutslett, kløe, problemer med konsentrasjon, tørr munn, forstoppelse, magesmerter, økt appetitt og leddsmerter. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever lett blåmerker eller blødninger, hevelse i hender eller føtter, rask vektøkning eller muskel svakhet med feber.

Advarsel

Når du tar Neurontin eller Lyrica, ta kontakt med legen din dersom du opplever utslett, elveblest, pipende pust eller pustevansker. Dette kan være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon. Fortell legen din om eventuelle medisiner du tar før du tar Neurontin eller Lyrica, for å unngå mulige farlige legemiddelinteraksjoner.

Alle bruker av Desoxyn Medisinering

Desoxyn er merkenavnet for metamfetamin hydroklorid, et sentralstimulerende medisiner. Metamfetamin er ansett som et Schedule II stoff under amerikansk Controlled Substances Act, fordi selv om det har klinisk akseptert medisinsk bruk, har stoffet høy risiko for misbruk, samt fysisk og psykisk avhengighet. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har godkjent to bruksområder for Desoxyn, men leger kan forskrive det for off-label (ikke godkjent) bruke også.

ADHD

Desoxyn er primært foreskrevet for å behandle oppmerksomhet underskudd og hyperaktivitet (ADHD) hos barn over seks år gammel. Stoffet er ment som en del av et behandlingsopplegg, inkludert psykologiske, pedagogiske og sosiale tiltak. FDA har ikke godkjent Desoxyn for bruk hos voksne, men leger forskrive det for det formålet også. Selv Desoxyn er et sentralstimulerende, det har en beroligende effekt på mennesker med ADHD.

Vektreduksjon

Desoxyn er godkjent som en kortsiktig vektreduksjon assistent for overvektige mennesker. Stoffet er ment å være en del av en samlet diett plan, og bare for å bli foreskrevet når andre vekttap narkotika og programmer har vært ineffektive. Folk tar Desoxyn i lange perioder av tid til å gå ned i vekt er sannsynlig å bli avhengig av stoffet på grunn av sin stimulerende effekt.

Narkolepsi

Leger også foreskrive Desoxyn for off-label bruk av behandling av narkolepsi, en sykdom som fører til overdreven søvnighet på dagtid og plutselig innsettende søvnepisoder. Narkolepsi er en kronisk nevrologisk tilstand som følge av hjernens manglende evne til å regulere søvn-våkne syklus.

Andre betingelser

Metamfetamin ble opprinnelig godkjent for å behandle andre forhold som det ikke lenger brukes. For eksempel var medikamentet en gang er godkjent for en sykdom som kalles postencefalittisk parkinsonisme, som stimulerer nervecelle degenerering og fører til klinisk parkinsonisme, også kjent som atypisk Parkinsons sykdom. Metamfetamin ble også opprinnelig godkjent for å behandle mild depresjon, og er fortsatt foreskrevet for dette formålet, men sjelden.

Side Effects

På grunn av sin høye risiko for misbruk og avhengighet, leger generelt unngå forskrivning Desoxyn, med mindre andre medisiner eller behandlinger ikke har vist seg å fungere for den enkelte sak. Desoxyn også kan gi bivirkninger som svimmelhet, hodepine, søvnløshet, tørr munn, kvalme, magesmerter, diaré eller forstoppelse, og rask eller uregelmessig hjerterytme. Det bør ikke forskrives til personer med høyt blodtrykk eller andre kardiovaskulære lidelser.

Hydroxycut og magesmerter

Hydroxycut er et supplement som inneholder sentralstimulerende midler og oppfordrer vekttap. Det har vært en tilbakekalling ved flere Hydroxycut produkter, siden supplement har vært knyttet til skader på leveren og ett tilfelle av død. Dette stoffet er kjent for å oppmuntre vekttap, men den mest sunn måte å gå ned i vekt er å holde seg aktiv, trene og opprettholde et sunt kosthold. Det er flere bivirkninger forbundet med Hydroxycut bruk inkludert magesmerter.

Fakta

Dette tillegget brukes til å akselerere vekttap hos mennesker. Hydroxycut kan hjelpe en person i å nå sine ønskede vekt når kombinert med en treningsøkt rutine og spise sunt. En helsepersonell for eksempel en lege skal hjelpe en person avgjøre om å starte et regiment som involverer Hydroxycut er trygt.

Funksjon

Hydroxycut har vært forbundet med raskt vekttap, som er produktets største salgsargument. Hydroxycut har også vært knyttet til økt utholdenhet, økt metabolisme og økt energinivå. Dette produktet har også vært kjent for å redusere en persons appetitt.

Betraktninger

Før du bruker Hydroxycut, er det visse spørsmål å vurdere. Hydroxycut bruk har vært knyttet til en død tilfelle. The Food and Drug Administration, som i mai 2009, har oppfordret forbrukerne til ikke å konsumere Hydroxycut tabletter. Flere leverrelaterte skader og forholdene har vært direkte knyttet til Hydroxycut bruk. Hydroxycut bruk bør stoppes umiddelbart, og lege bør kontaktes hvis det oppstår allergiske reaksjoner som hevelser i munn eller hals mens du tar supplement. Dette tillegget er ikke anbefalt for gravide, folk med høyt blodtrykk eller folk som er kjent for å ha bivirkninger av efedrin fordi det er en av de viktigste ingrediensene i Hydroxycut. (Se Resource 1).

Bivirkninger

Som med en hvilken som helst medisin eller supplement, er det en mulighet for å oppleve uønskede bivirkninger med Hydroxycut bruk. Noen av bivirkningene av Hydroxycut bruk er: dårlig fordøyelse, søvnløshet, økt blodtrykk, økte vannlating, sterk svetting, så vel som en økt hjertefrekvens. Andre bivirkninger forbundet med Hydroxycut bruk er svimmelhet, en følelse av rastløshet, tap av appetitt og svimmelhet. Magesmerter følte mens du tar Hydroxycut kan skyldes en mangel på vanninntaket. Hydroxycut bør tas sammen med mat, kan folk oppleve kvalme hvis tillegget er tatt på tom mage. Kaffe bør ikke inntas før eller etter å ha tatt Hydroxycut som det kan føre til mage kramper.

Funksjoner

Det er mange aktive ingrediensene i Hydroxycut at alle jobber sammen for å oppmuntre vekttap. Hydroxycut tabletter inneholder visse mengder efedrin, willow bark, guarana, hydroxagen, L-karnitin, samt grønn te ekstrakt. Guarana er kjent som en urte versjon av koffein og willow bark fungerer som en urte versjon av aspirin. Grønn te ekstrakt i Hydroxycut tabletter fungerer som antioksidanter.

Lavere magesmerter hos menn

Lavere magesmerter hos menn


Nedre magesmerter kan ha en rekke årsaker, blant annet infeksjonssykdommer, fordøyelsessykdommer og kroniske sykdommer. Ifølge Mayo Clinic, kan årsaken til underlivssmerter være vanskelig å diagnostisere med mindre den er ledsaget av andre symptomer. Menn med lavere magesmerter som blir verre eller ikke blir bedre bør søke medisinsk behandling.

Blindtarmbetennelse

Nedre magesmerter som er ledsaget av abdominal hevelse, feber, kvalme eller oppkast tyder blindtarmbetennelse. Blindtarmbetennelse smerter kan begynne rundt navlen og deretter migrere til nedre høyre kvadrant. Blindtarmbetennelse smerter ikke gå bort og kan bli verre med bevegelse, hoste eller vandre. Hvis du opplever disse symptomene, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart som blindtarmbetennelse krever medisinsk behandling.

Nyrestein

Nyrestein kan være tilstede og forårsaker ingen problem eller symptomer. Hvis en stein blir et problem, vil menn ofte føler ekstreme smerter i ryggen eller siden området eller i nedre del av magen. Smerten kan føles veldig intens, kramper og skarp. Kvalme og oppkast kan også være til stede, og det kan være blod i urinen, tinging det rosa. Mannen kan føle behov for å urinere oftere eller føler en brennende følelse ved vannlating. Rådfør deg med helsepersonell hvis du opplever noen av disse symptomene. Hvis feber og frysninger er til stede, kan du kontakte helsepersonell umiddelbart.

Irritabel tarm syndrom

Menn med lavere magesmerter, gass og vekslende forstoppelse med alvorlig diaré kan ha irritabel tarm syndrom. Hold en logg over dine symptomer, kosthold og annen relevant informasjon å dele med helsepersonell for å hjelpe diagnostisere problemet.

Seminal Vesiculitis

Seminal vesiculitis er en betennelse i sædblærene som kan føre til lavere magesmerter hos menn. Seminal vesiculitis er ofte forårsaket av prostatitt, eller en betent prostata.

Blærekatarr

Blærekatarr er betennelse i blæren som kan være forårsaket av en urinveisinfeksjon. Symptomer inkluderer lavere magesmerter og smertefull vannlating. Blærekatarr kan også føre til hyppig vannlating og det haster, følelsen av å måtte urinere ofte og umiddelbart.

Ulcerøs kolitt

Smerter i nedre del av magen som er ledsaget av blodig diaré, leddsmerter, utslett på huden, munnsår og vekttap kan indikere ulcerøs kolitt (UC), en inflammatorisk tarmsykdom. UC krever medisinsk behandling, så bør du kontakte legen din hvis du har symptomer på denne tilstanden.

Accutane & Magesmerter

Roaccutane, eller isotretinoin, er et kraftig medikament som brukes til å behandle alvorlig akne som har potensial til å forårsake disfiguration og la dype arr. Fordi det kan føre til alvorlige bivirkninger, inkludert magesmerter, bør bruk av Roaccutane overvåkes nøye av lege.

Om Accutane

Roaccutane regnes som den mest effektive måten å behandle cystisk akne, konstaterer American Academy of Dermatology. Den muntlige medisiner tas daglig for 14-20 uker. De fleste pasienter se full oppløsning av akne etter å ha tatt Accutane.

Vanlige bivirkninger

Visse bivirkninger er vanlig under behandling med Roaccutane. The Mayo Clinic bemerker at tørr hud, nese, munn og øyne er vanlig, som er tynt hår. Pasienter kan oppleve en mild hodepine og merk følsomhet for sollys. Noen ganger kan pasienter oppmerksom magesyke.

Magesmerter

AAD bemerker at Accutane bruk kan føre til mer uttalt bivirkninger, og en av disse inkluderer alvorlig mage eller magesmerter. Kvalme og oppkast kan bemerkes, så vel som diaré og blødning fra rektum.

Andre alvorlige bivirkninger

I tillegg til sterke magesmerter og andre symptomer på gastrointestinale plager, kan de som tar Accutane lider alvorlige brystsmerter, vanskeligheter med å svelge, uskarpt syn og ekstrem depresjon - og kan ha selvmordstanker. The Mayo Clinic bemerker at slike alvorlige bivirkninger er sjeldne.

Hva du skal gjøre

AAD bemerker at alvorlige symptomer som alvorlig magesmerter kan føre til komplikasjoner, og det råder pasienter til å ta kontakt med en hudlege eller annen helsepersonell bør de merke seg disse mens du tar Accutane.

Allergier og magesmerter

Matallergier påvirker nesten 11 millioner mennesker i USA og føre til en rekke symptomer, hvorav mange er lik de som er forårsaket av sesongmessige allergier. Men magesmerter, kvalme, oppkast og diaré er spesifikke for matallergier.

Årsak til matallergier

Som med andre allergier, vil kroppen reagerer som om et bestemt stoff er skadelig. Følgelig produserer antistoffer immunsystemet til å bekjempe maten allergen. Når kroppen kommer i kontakt med maten utløser allergi, frigir legemet histaminer. Disse kjemikaliene utløse allergiske symptomer.

Mat som utløser allergiske reaksjoner

Mer enn 160 matvarer er kjent for å forårsake allergiske reaksjoner. Peanøtter, melk, egg, fisk, tre nøtter, hvete, soya, og skalldyr står for 90 prosent av matvare allergiske reaksjoner.

Hvordan Bestem Food Allergen

Ofte kan avtrekkeren maten bli identifisert ved å observere kroppens reaksjon på en bestemt mat. Symptomer på matallergi skje i løpet av et par minutter til opptil en time etter å ha spist og inkluderer magesmerter, utslett, prikking i munn, hoste og hevelse i halsen og stemmebåndene. En allergi spesialist kan utføre hud og / eller blodprøver for å isolere allergen.

Food Allergy versus matintoleranse

Matallergier og matintoleranse gi lignende plager i fordøyelseskanalen, og kan lett forveksles. I en matallergi, produserer immunsystemet antistoffer og histamin som respons på allergenet. Alvorlige matallergier kan utløse anafylaksi, som er en livstruende tilstand. Mens matvareintoleranse kan være svært ubehagelig, er det sjelden farlig.

Behandle magesmerter forårsaket av matvareallergi

Behandlingen fokuserer primært på å unngå allergenet og matvarer som inneholder det. Mat etiketter liste viktigste ingrediensene og tydelig opplyse om produktet inneholder melk, egg, fisk, skalldyr, tre nøtter, peanøtter, hvete eller soya. Antihistaminer lindrer symptomer som magesmerter. De med alvorlige allergier bør alltid bære en adrenalin autoinjektor (EpiPen), som skal brukes i tilfelle en alvorlig reaksjon.

Fish Oil & magesmerter

Fish Oil & magesmerter


Magesmerter og andre gastrointestinale bivirkninger er blitt rapportert av noen mennesker som tar en fiskeolje supplement. Fiskeolje har blitt anerkjent som et trygt supplement ved Mayo Clinic, når den anbefalte mengder er tatt i form av kosttilskudd fisk eller fiskeolje. (Se referanser 1) Det kan gi helsemessige fordeler i å forebygge hjerteinfarkt, hjerneslag og andre sykdommer. De magesmerter og andre bivirkninger, mens ubehagelig, var som regel ikke alvorlige komplikasjoner. I noen tilfeller bivirkningene rapportert var alvorlig.

Magesmerter

Selv om noen bivirkninger av å ta en fiskeolje supplement er irriterende og plagsomme, kan andre være seriøs og din lege bør kontaktes. Potensialet for store smerter og diaré øker med høye doser Ifølge National Institutes of Health.

Rap

Rap er også en potensiell bivirkning. Det kan gi dårlig ånde og en fishy smak i munn og svelg. Dette kan være ubehagelig, men er ikke generelt ansett som en alvorlig gastrointestinal helseproblem.

Sterke smerter

Oppblåst mage og sterke magesmerter er noen av de mer alvorlige bivirkninger er mulig når du bruker en fiskeolje supplement. Den magesmerter kan bli følt som kramper eller annen nød. Tidlige indikasjoner kan være episoder av halsbrann eller fordøyelsesbesvær. Det kan også være tilfeller av acid reflux. I mange tilfeller å kutte ned på dosen eller begynner programmet med en lavere dose og bygge opp til den anbefalte doseringen kan hjelpe.

Symptomer

Din helsepersonell bør bli gjort oppmerksom på din beslutning om å ta en fiskeolje supplement og bør kontaktes dersom du opplever noen av de alvorlige bivirkninger. Disse kan vise så uvanlige blødninger eller blåmerker eller som blod i avføringen. Den som yter helsehjelp skal bli kontaktet dersom det er noen endring i syn eller tale som disse kan også være bivirkninger av fiskeolje supplement.

Lindre

Lindring av disse bivirkningene er noen ganger mulig. The National Institutes of Health tyder på at noen inkludert dårlig ånde, fishy ettersmak, halsbrann, fordøyelsesbesvær, kvalme og diaré kan reduseres ved å holde fiskeolje kosttilskudd i kjøleskapet. Gastrointestinal opprørt kan også lindres ved å supplere med måltider. Det kan være nødvendig å bytte til et annet merke eller til å begynne med en lavere dose og gradvis øke til du kommer til anbefalt nivå. En helsepersonell bør kontaktes hvis ubehaget fortsetter eller forverres.

Lav Kalium og magesmerter

Kalium er et viktig mineral og elektrolytt nødvendig for riktig funksjon av kroppens muskler og vev. Utilstrekkelig kalium kan føre til magesmerter når nivåer slipp lav nok til å indusere hypokalemi, en potensielt livstruende tilstand.

Årsak

Hypokalemi oppstår når nivåene av kalium i blodet er for lavt; det kan skyldes nyresykdommer, spiseforstyrrelser eller fra overdreven oppkast, svette, diaré eller vannlating, ifølge Medline Plus.

Signs

Magesmerter fra lav kalium resultater fra tarmlammelse og kan også føre til forstoppelse og oppblåsthet, sier Linus Pauling Institute. Andre symptomer på hypokalemi er kramper, muskelsvakhet og tretthet.

Farene

Ubehandlet hypokalemi kan noen ganger føre til lammelser eller uregelmessig hjerterytme, ifølge informasjon fra Medline Plus.

Ved å søke hjelp

Ring legen din dersom du har magesmerter eller andre symptomer på hypokalemi Etter opplever noen store tap av kroppsvæsker.

Behandling

Kaliumtilskudd, tatt under tilsyn av lege, kan vanligvis riktig hypokalemi. Alvorlige tilfeller kan kreve intravenøs kalium.

Hvordan å behandle tørr munn

Hvordan å behandle tørr munn


Spytt forebygger tannkjøttsykdom og tannråte. Det hjelper også på å fordøye mat og svelger. Tørr munn forårsaker sår, dårlig ånde, vanskeligheter med å svelge og tannproblemer. Unn conditio med medisiner og mindre endringer i drikke og spise.

Hvordan å behandle tørr munn

Generelle Solutions

drikke vann, sukkerfrie juice og melk i løpet av dagen. Melk hjelper frakk maten din mens du spiser.

Chew sukkerfri tyggegummi og spise hardt sukkerfri godteri.

Legg buljonger, sauser uten tomater, saus og smør til dine matvarer.

Bruk en leppepomade eller fuktighetskrem rundt leppene. Denne behandlingen forhindrer sprekker og sår som utvikler seg i hjørnene.

Pust gjennom nesen.

Sov med en luftfukter eller vaporizer på i rommet ditt. Den økte fuktighet hjelper hvis du puster med munnen åpen mens beroligende halsen området.

Juster kostholdet ditt. Unngå å drikke alkohol, koffein drikker og syrlig juice som tomat, grapefrukt og appelsin. Begrens saltinntaket. Ikke røyk eller bruke snus. Unngå å bruke munnskyllevann som inneholder alkohol eller peroxide.

Dental Solutions

pusse tennene etter måltider med en fluortannkrem og myk tannbørste. God tannhygiene reduserer noen av problemene med tørr munn.

Floss minst en gang om dagen. Hold deg til en god plan for bruk av tanntråd før sengetid.

Ta din tannbørste og børst forsiktig toppen og sidene av tungen.

Skyll og gurgle med fluor munnvann.

Planlegg regelmessige tannlegekontroller og tannpuss. Fortell tannlegen om eventuelle legemidler du tar, fordi noen kan forårsake tørr munn.

Spør din tannlege eller apotek om over-the-counter kunstige spytt produkter. Administrere disse ved spray, skyll eller fuktighetsgivende gele.

Hvordan behandle magesmerter

Magesmerter kan komme fra mange forskjellige kilder og behandle det med hell ofte avhenger av årsaken. Alvorlig eller kronisk magesmerter må bli sett av en medisinsk faglig som noen magesmerter kan være tegn på et alvorlig problem. Magesmerter kan være forårsaket av irritabel bolle syndrom, blindtarmbetennelse, gallestein eller andre problemer.

Hvordan behandle magesmerter

•  Snakk med legen din om magesmerter som du opplever, særlig hvis smertene er alvorlig eller om det fortsatt inntreffer. Noen abdominal smerte kan være mer direkte (for eksempel menstruasjonssyklus kramper) enn andre, og kan ende i løpet av en relativt kort tidsperiode. I disse tilfellene, hjem rettsmidler er ofte fint. Imidlertid bør abdominal smerte ikke kan ignoreres dersom det er mer alvorlig eller hvis årsak er ukjent.

Bruk en over disk syrenøytraliserende for magesmerter som er relatert til halsbrann. Du kan også finne medisiner som vil hjelpe behandle overflødig gass, som også kan føre til magesmerter og ubehag. Hvis symptomene er vedvarende, snakk med legen din om hvordan du kan hindre dem fra å skje.

Ta et varmt bad eller plassere en varmepute over området. Mange synes at varmen bidrar til å redusere smerte og lette små problemer. Dette kan være spesielt nyttig for menstruasjonssmerter.

Prøv å ta en over disk smertestillende medikamenter. Det er lurt å holde seg borte fra ibuprofen og aspirin som de både kan irritere magen og føre til mer magesmerter. I stedet velger paracetamol produkter vilje er mindre sannsynlighet for å forårsake irritasjon.

Rest, drikke væske for å hindre dehydrering og spise små måltider. I mange tilfeller vil magesmerter passere hvis du ta det med ro en stund. Velg milde matvarer og holde seg borte fra fet mat, alkohol, koffein og krydret valg. Mange synes det er nyttig å ta små, hyppige slurker av ikke kullsyreholdige drikker er bedre enn å drikke mye på en gang.

Hvordan takle brennende munn syndrom

Brennende munn syndrom (BMS) er en tilstand som fører folk til å føle at deres munn er alltid brenner. Smerten begynner på tungen eller ganen, som føles som det blir brent av varm kaffe. Avhengig av personen, kan BMS vare i måneder eller år uten hjelp i sikte. Finn ut hva du skal gjøre om brennende munn syndrom før det er for sent å behandle symptomene dine.

Hvordan takle brennende munn syndrom

•  Ring legen din umiddelbart hvis du har vedvarende smerter i tunge, lepper og tannkjøtt som varer lengre enn en uke. Hvis du gjør det, kan du ha BMS. Leger kan diagnostisere deg gjennom ulike blodprøver for å sjekke blodprosent for eventuelle helsemessige mangler. Leger bruker også en muntlig pinne eller biopsi for å teste direkte et stykke munnen vev hvis de har mistanke om BMS. Hvis du har BMS, snakk med legen din om behandlingsalternativer.

Ta foreskrevet medisiner for å behandle dine brennende munn symptomer. Det er ingen medisiner spesielt for å behandle BMS, men medisiner som klonazepam og gabapentin kan lindre symptomene dine. Disse to medisiner direkte behandle smerte på din smaksløk området. En annen medisin som fungerer på BMS symptomer er lamotrigin, en krampestillende for epilepsi, som direkte lindrer noen munn smerte.

Endre dine daglige vaner for å behandle BMS symptomer. Start tar B-vitaminer og mineraler så som jern og sink for å kontrollere eventuelle ernæringsmangler. Også sjekke med legen din for å se om noen av de medisiner du nå tar årsak BMS som en bivirkning. I så fall få en annen medisiner foreskrevet. Også fjerne fra daglig bruk alle alkoholbaserte elementer som munnvann, kanel eller mynte produkter og sigaretter, som alle har en tendens til å forårsake BMS symptomer til å blusse opp.

Unn dine BMS symptomer i løpet av dagen ved å holde munnen opptatt. Tygge is chips eller sukkerfri tyggegummi for å lindre brenning.

Care for munnen annerledes om natten for å behandle noen nighttime BMS smerte. Finn en annen ADA-godkjent tannkrem eller pusser tennene med natron. Også holde protesene ut for hele natten hvis du bruker dem. Hvis smertene vedvarer, ring din lege neste dag for å se om du gikk glipp av noe i ditt forrige besøk.

Hint

  • Folk som knipe tennene om natten er mer sannsynlig å få brennende munn syndrom. Holde tungen mot tennene forlater den følelsen sår. Kontroll knuger og BMS gjennom foreskrevet medisiner eller bruke en munn vakt. Hvis du velger å gjøre heller, vil tungen din føler seg bedre og sjansene for å få BMS nedgang.
  • Ignorer ryktet om at bare kvinner i overgangsalderen lider av brennende munn syndrom på grunn av tap av østrogen som påvirker deres smak knopper. Noen menn og selv tenåringer lider av tilstanden, men det er ikke så vanlig. Uavhengig av kjønn og alder, bør alle med tilstanden se en lege umiddelbart.

Årsaker til venstre-sidig magesmerter

Årsaker til venstre-sidig magesmerter


Magesmerter er et symptom på en rekke lidelser, noen av dem alvorlige eller livstruende. Kontakt lege dersom du opplever sterke magesmerter som vedvarer eller forverres. For smerter i venstre side av magen, en rask sjekk av dine siste aktiviteter, mat forbruk og tilhørende symptomer kan hjelpe deg å finne en mulig årsak.

Betydning

I medisinske termer, begynner magen rett under brystkassen eller brystbenet og strekker seg nedover til bekken bein. Magen er hjem til magen din, dine store og små tarmene, blindtarmen din, lever, milt, bukspyttkjertel og galleblæren. I tillegg, urinveiene, nyrene og urinlederne er i magen. Selv om reproduktive organer er i bekkenet, mange anser dette området for å være deres underliv.

Typer

Smerte er kroppens måte å fortelle deg det kan være et problem. Siden buken inneholder mange organer, plasseringen av smerte, intensiteten og den type smerte er indikatorer på det underliggende problem. Noen av de vanligste fordøyelsessystemet årsaker til magesmerter venstresidig inkluderer tarmgass ledsaget av oppblåst mage, fordøyelsesbesvær, kolitt, pankreatitt, divertikulitt, irritabel tarm syndrom (IBS) eller nyreproblemer som påvirker venstre nyre eller urinleder. Hvis smertene er ny, skarp eller alvorlig, ta kontakt med en lege for råd.

Identifikasjon

Fordi magen er den største kroppens hulrom, kan smerter på venstre side indikere et problem andre steder i magen. En ektopisk svangerskap i venstre egglederen kan stråle smerte i den øvre del av buken. Hos kvinner, kan endometriose føre til kroniske smerter i hver side av magen. Hvis legen mistenker Smerten stammer i reproduktive organer, kan han bestille en transvaginal ultralyd for å finne problemet.

Betraktninger

Legen din vil be om de siste måltider hvis smertene er midt på venstre side av magen. Selv om matforgiftning ofte påvirker hele magen, noe som resulterer i kvalme, oppkast eller diaré, kan det også påvirke bare én side, forårsaker musklene til krampe. Venstre-sided smerte som strekker seg bakover mot ryggen kan stamme i venstre nyre. En nyrestein forårsaker uutholdelig smerte hos noen individer, og kan kreve at laserbehandlingen for å bryte stenen i mindre biter, slik at det kan passere gjennom ureter. Med en stor nyrestein, kan litt blod være synlig i urinen din, fra en rosa skjær til en mørkere rød. Noe blod i urinen din signaliserer behovet for å varsle lege umiddelbart.

Potensiell

Selv en enkel fordøyelseskanal lidelse kan føre til magesmerter venstre-sidig, kan årsaken også være noe alvorlig. En lege bør ta noen nye smerter eller smerter som forverres. Venstre-sidig magesmerter med en medfølgende feber, tap av matlyst, mage hevelse eller dårlig ånde signalisere en nødsituasjon og pasienten bør oppsøke lege så snart som mulig.

Advarsel

Ikke vent for sterke smerter å avta, ringe legen din og få hans mening. Mens de fleste tilfeller av magesmerter er midlertidige forhold, som følge av dårlig fordøyelse, en trakk abdominal muskel eller forstoppelse, tar ingen sjanser.

Hvordan Diagnose magesmerter

Magesmerter er et vanlig helseproblem. Det kan skyldes en rekke forhold, som for eksempel blindtarmbetennelse, nyresykdom, en galleblæren infeksjon, urinveisinfeksjoner, gjær infeksjoner, blære infeksjoner, pankreatitt og selv irritabel tarm syndrom. Du kan selv diagnostisere hvis du kjenner tegn og symptomer å se etter.

Hvordan Diagnose magesmerter

Hvordan diagnostisere magesmerter

•  Å vite hvordan man skal beskrive og lokalisere smerten er det første trinnet i å diagnostisere problemet. Ligg på ryggen og skyv hardt på magen der du tror du føler smerte. Bruk fingertuppene til å gjøre dette. Puste normalt mens du presser med en hånd i områder hvor du føler ømhet eller noe utenom det vanlige, for eksempel en klump eller herdet området. Hvis du føler noe unormalt, sørg for å la legen få vite.

Hvis du opplever ubehag ved vannlatning, eller ømhet i blæren området, kan dette enten være en blære infeksjon, en urinveisinfeksjon (UVI) eller muligens en seksuelt overført sykdom (STD). Du bør konsultere legen din med en gang hvis du føler smerte eller brennende mens urinering. Smerter og ømhet rundt marine kan bety at du har blindtarmbetennelse. Smerter i øvre del av magen, som vanligvis oppstår etter å ha spist, kan bety at du har en sår. Disse forholdene er alvorlig og må behandles av lege for å hindre ytterligere helseproblemer.

Record hvor ofte du opplever symptomer, varigheten og den eksakte plasseringen av disse abdominal ubehag. Hvis du opplever skarpe smerter, blødning, eller nummenhet, bør du oppsøke lege umiddelbart. Forklar legen din om alt du har opplevd, og sørg for å vise ham plasseringen av smerte. La ham vite hvor lenge du har hatt problemer, og hvor ofte de forekommer.

Det ville også være en god idé å ta noen medisiner som du tar når du ser din lege. Noen ganger kan visse medisiner forårsake kramper, og kan være en bivirkning av noen av din smerte. Ikke anta at det er bare din medisinering, eller en allergi mot mat. Blir alltid sjekket ut av lege hvis disse symptomene vedvarer, eller å bare sørge for at alt er OK.

Hint

  • Søk profesjonell hjelp hvis du opplever pågående magesmerter. Ikke prøv å medisinere seg selv hvis symptomene fortsetter å vedvare. Ikke slutt å ta noen medisiner uten legens tillatelse. Bruk en penn og papir for å ta eventuelle symptomer og hvor ofte de forekommer.
  • Ta aldri reseptbelagte legemidler som ikke er foreskrevet til deg. Hvis du er allergisk mot noen medisiner, vennligst informer legen din om det. Ring 911, eller gå til nærmeste akuttmottaket, hvis du opplever sterke smerter.

Hvordan bli kvitt tørr munn

Munntørrhet oppstår for en rekke årsaker. Den kan være et resultat av en sykdom, kan det være forårsaket av fjerning av spyttkjertler eller det kan være en bivirkning av medisinering. Den faktiske kliniske tilstanden tørr munn kalles xerostomia. Hvis tørr munn er alene i en lang periode, kan tennene begynner å forfalle og risikofaktorer for sykdom i det myke vev i munnen økning.

Hvordan bli kvitt tørr munn

Suck på isbiter. Dette kan bidra til å holde munnen våt og også stimulerer spyttkjertlene. Du kan også bruke sukkerfrie harde drops eller is spretter.

Ta en mugge med vann uansett hvor du går. Nipp vannet hele dagen lang og holde en flaske eller glass i nærheten av sengen om natten.

Unngå mat som er salt, høy i sukker eller veldig tørr. Også unngå koffein og alkohol, noe som kan føre til overdreven vannlating og forverre dehydrering.

Hvis du røyker sigaretter eller tygge tobakk, stopp.

Tygg sukkerfri tyggegummi. Gum har en todelt tilnærming: Sukker fra gummien og bevegelsen av kjevene både virker til å stimulere spytt.

Spis mye fiber. Fiber krever mer tygging. Dette kan ikke bare bidra til å stimulere spytt, men bidra til å senke kolesterolet.

Hint

  • Velg sukkerfrie harde drops, tyggegummi og is spretter fordi de ikke fremmer tannråte.

Årsaker til kronisk magesmerter

Kronisk magesmerter kan føre deg til å være i en evig tilstand av ubehag og angst. Årsakene til kronisk magesmerter er varierte, og inkluderer lidelser og infeksjoner i fordøyelsessystemet, kjønnsorganer og urinveier. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til kronisk magesmerter.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan føre til at du har kroniske smerter i øvre del av magen, og kan bli verre etter å ha spist og samtidig legge ned.

IBS

Irritabel tarm syndrom (IBS) kan føre til at du har kroniske magesmerter, magekramper og forstoppelse som veksler med diaré.

Gallestein

Kroniske smerter i øvre del av magen som er ledsaget av kvalme og kronisk fordøyelsesbesvær kan være et resultat av gallestein, som krever rask legehjelp.

Divertikulitt

Divertikulitt er en kronisk betennelse i små områder av tarmen, og kan føre til kroniske magesmerter og problemer med å fordøye visse typer matvarer.

PID

Bekkeninfeksjon (PID) kan føre til kroniske smerter i nedre del av magen og bekkenet hos kvinner, og er forårsaket av infeksjoner i det reproduktive systemet.

Endometriose

Kvinner med kroniske underlivssmerter kan ha endometriose, en sykdom i slimhinnen i livmoren.

Urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon kan gi smerter i nedre del av magen, og kan være kronisk hvis infeksjonen står ubehandlet.