Digidexo.com

begynner å få en liten liktorn

Slik unngår du at Gule tånegler

Slik unngår du at Gule tånegler


Selv iført neglelakk på tåneglene for lenge kan føre dem til å gulne, de viktigste årsakene til misfargede tåneglene er spiker sopp infeksjoner, også kalt onychomycosis. Disse infeksjonene er forårsaket av sopp som trives i mørke, varme og fuktige forhold. Symptomer inkluderer gulnet, fortykket, og smuldrer tåneglene; i noen tilfeller kan den infiserte spiker atskilt fra neglesengen, og har en stygg lukt. Nail sopp infeksjoner, som er skjemmende og smertefull, oppstår når sopp mikroorganismer inn gjennom et lite kutt eller delt i neglen. De fleste tånegl sopp infeksjoner begynner som en liten gul eller hvit flekk på spikeren; for tidlig diagnose og rask behandling, bør du oppsøke lege ved første tegn. Dette er spesielt viktig hvis du har diabetes eller en undertrykt immunsystem, som gjør utvikle komplikasjoner av spiker sopp - for eksempel bakterielle hudinfeksjoner som appelsinhud - mer sannsynlig. Det er enkle grep du kan ta for å hjelpe behandle nail sopp infeksjoner og hindre dem fra reoccurring.

Slik unngår du at Gule tånegler

Følg legens dosering instruksjoner nøyaktig for foreskrevne muntlige soppdrepende medisiner. Ikke plutselig slutte å ta dem med mindre legen din sier at du skal, selv om din tånegl begynner å se bedre ut. De fleste av disse medikamentene må tas i seks til 12 uker. Rapportere bivirkninger; noen soppdrepende medisiner kan forårsake utslett og leverskader.

Vask føttene daglig med antibakteriell såpe og vann, ved hjelp av en neglebørste til å skrubbe vekk skitt, rusk, og spiker vev. Tørr brønn - spesielt mellom tærne - og støv med en anti-sopp foten pulver.

Wear 100 prosent bomull sokker, spesielt når du trener, for å unngå at fukt samler rundt tærne. Bytt inn ferske sokker ved første tegn av fuktighet.

Undersøk alle av deg skoene for å sørge for at de passer ordentlig. Det bør være en buffersone på minst 1/2 tommers bred mellom spissen av den lengste tå og fronten av skoen. Traumer og press på tåneglene forårsaket av dårlig tilpassede sko kan gjøre dem mer sårbare for smitte.

Suge føttene i 15 minutter i en løsning av en del eddik til to deler varmt vann hver dag. Ifølge Mayo Clinic ansatte, er dette trygt å gjøre og kan være nyttig. Eddik, som har antibakterielle og antiseptiske egenskaper, kan bidra til å forhindre ny infeksjon og hemme veksten av bakterier i henhold tåneglene.

Klipp tåneglene rett over, og ikke lenger enn slutten av tå ved hjelp av en høy kvalitet, solid metall sett av tånegl clippers. Vær forsiktig med å kutte dem for kort.

Desinfiser neglen clippers etter at du har klippet hver tånegl å unngå å spre smitte fra en tånegl til en annen. Ikke del dine tånegl clippers med noen, og ikke bruke andres Clippers.

Unngå iført tånegl polsk mens du har en sopp infeksjon. Selv om magefølelsen din kan være å dekke opp gule tåneglene, ha neglelakk på tærne gjør det vanskelig å bedømme om infeksjonen blir bedre eller ikke, og polish tendens til å felle fuktighet og forverre infeksjonen.

bære dusj booties i garderober og bad av treningssentre, spa og offentlige bassenger.

Hint

 • Hvis du går til en salong for en pedikyr, sørge for at ansatte skal sterilisere alle instrumenter.
 • Noen rapporterer forbedring fra å bruke Vicks VapoRub på sine tåneglene; ta kontakt med din lege for råd om når og hvor mye du skal bruke.
 • Tåneglene er lettere å kutte umiddelbart etter at du kommer ut av dusjen eller badekaret.
 • Noen ganger eddik kan irritere huden; hvis du oppdager rødhet på føttene etter soaking, redusere behandlings til to ganger i uken. Hvis irritasjonen vedvarer, bør du bløtlegging.

Tegn og symptomer på Heat Fatigue

Tegn og symptomer på Heat Fatigue


Heat tretthet er en tilstand som oppstår når kroppen ikke kan kvitte seg med varmen fort nok. Heat tretthet er en forløper til mer alvorlige tilstander på heteslag og til slutt varme strøk. Mens varmen tretthet er ikke en alvorlig tilstand, kan heteslag kreve sykehusinnleggelse og kan også føre til døden hvis den ikke behandles. Du bør lære symptomer på hete trøtthet, slik at du kan behandle dem og ikke utvikle seg til en mer alvorlig tilstand.

Tidlige symptomer

Som navnet varme tretthet indikerer, vil det første symptomet være følelsen mer sliten enn ditt aktivitets meritter. Du kan begynne å ha en liten hodepine. Du vil finne at disse forholdene vil vedvare selv om du tar en kort pause.

Mer alvorlige symptomer

Hvis du fortsetter å delta i aktiviteten, kan mer alvorlige symptomer. Du vil finne at du svetter voldsomt. Du kan også oppleve at pulsen øker raskt. Dette kan være ledsaget av hva som føles som en bankende i brystet. Du kan også merke seg at du har en hard tid å fange pusten. Endelig kan du bli desorientert eller forvirret. Du kan oppleve at du har problemer med å organisere dine tanker og problemer med å uttrykke ideer til andre.

Behandlingstilbud

Så snart du gjenkjenne symptomer på hete tretthet bør du umiddelbart prøve å hvile på et kjølig skyggelagte området. Det beste du kan drikke er en sportsdrikk som erstatter salter. Saltene vil hjelpe kroppen din til å eliminere varme. Det er svært viktig at du hviler. Hvis du fortsetter din aktivitet kan du til slutt ha et hjerneslag og må legges inn på sykehus.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det skjer vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føttene og i lysken. Da funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "skrittsopp." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, ekstremt smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere ringorm hos barn.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Diagnostisere Ringorm

•  Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjonen begynner å helbrede, vil se ut som en okser øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for et lite sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

Ta med barna til legen for å ha området så på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

Sjekk dyrene dine hvis du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

Bekreft med en lege på at infeksjonen er, faktisk, ringorm før du begynner noen form for behandling.

Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

Påfør en anti-sopp krem topically til infeksjoner som er funnet på huden annet enn hodebunnen.

Shampoo håret med en selen sulfid som inneholder sjampo.

Spis mat høy i beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde huden og negler sunne.

Forhindre Ringorm

Unngå kontakt med mennesker eller dyr er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med en soppdrepende såpe.

Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden din tørke helt før du setter på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

 • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider som kan forandre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den innledende utslett med barnelege.

Viktigheten av personlig hygiene hos barn

Viktigheten av personlig hygiene hos barn


Personlig hygiene er påkrevet for mer enn bare å vaske bort smuss av dagen. Øve riktig personlig hygiene bidrar til å hindre spredning av sykdom og smitte. Små barn trenger hjelp og veiledning med deres personlige hygiene for å sikre deres helse og for å forberede dem for uavhengig omsorg som de modnes og utvikle seg. Vi er ikke født med kunnskap og ferdigheter som trengs for å holde kroppen ren og sunn; disse ferdighetene trenger å bli undervist og oppmuntret.

Dental Hygiene

Riktig dental hygiene er viktig å beskytte mot tannråte og infeksjoner. Tørk en spedbarnets munn og første tennene daglig med en fuktig vaskeklut. Etter 2 år, begynne å bruke en liten mengde tannkrem og en tannbørste til å hjelpe et lite barn med rengjøring tennene. Etter hvert som barnet vokser og modnes, hjelpe henne med å bygge den kompetansen som trengs for å fullføre denne oppgaven på egen hånd. Alltid overvåke små barn med bruk av en tannbørste og tannpasta-fluorid. Lær barnet ditt å ikke svelge noen tannkrem, som inntak av for mye fluor kan være farlig. Regelmessige besøk til tannlegen bør begynne etter første bursdag.

Bading

Betydningen av bade begynner i barndommen. Regelmessig bading fjerner kroppslukt og bakterier som forårsaker vanlige infeksjoner. Enten å bade din ung barn daglig, er annenhver dag eller to ganger i uken opp til deg og ditt barns nivå av renhet. I de varme sommermånedene, er hyppigere bading vanligvis nødvendig og mer aktive barn kan kreve hyppig bading året rundt. Barn med sensitiv hud eller eksem kan trenge å bli badet sjeldnere. Gjør bad tid mer behagelig ved å legge vann leker, såpe fargestifter eller bobler.

Hårpleie

Holde håret rent og børstet er viktig kosmetisk. Noen barn liker ikke å ha vasket håret og kan gjøre denne prosessen ganske vanskelig. Det er vanligvis ikke nødvendig å vaske et lite barn hår daglig. Vaske det en gang eller to ganger i uken er som regel tilstrekkelig.

Nail Care

God spiker hygiene innebærer jevnlig klipping av negler og fjerne smuss og partikler fra under neglen. Bakteriene kan gjemme seg under lange negler, og hvis huden er skrapet med lange skitne negler kan det føre til en infeksjon. Bruk en neglebørste for å fjerne rusk fra under neglene. En annen spiker problem er tørre, sprø negler og negle senger som kan være et fristed for infeksjon. En mild fuktighetskrem kan brukes regelmessig hvis dette er et problem.

Håndvask

Behovet for regelmessig og grundig håndvask kan ikke undervurdert. Håndvasking, når preformed fullstendig, er den mest påvist fremgangsmåte for å redusere spredningen av infeksjon og sykdom. Bakterier blir ofte overført ved å berøre din ører, øyne, nese eller munn med skitne fingre. Bakterier kan ikke ses og hender vil ofte føle og ser rent etter å gå på do eller spiller utenfor. Det er spesielt viktig å oppmuntre til regelmessig håndvask før du spiser eller å sette noe i munnen.

Hvordan bruke lipodrene

Selv om den amerikanske Food and Drug Administration opprettholdt sin beslutning om å forby efedrin alkaloider i august 2006 (se Ressurser), er vekt-tap supplement lipodrene selges på nettet i formuleringer som inneholder ephedra ekstrakt. Ephedra er en sterk stimulerende at selv om det kan øke din metabalism, kan forårsake slike livs threating komplikasjoner som hjerneslag eller hjerteinfarkt (se Advarsler). Andre ingredienser i lipodrene (koffein, sitrus aurantium og Phenylethylamine) har stimulerende egenskaper som kan være vanskelig for noen mennesker å håndtere.

Hvordan bruke lipodrene

•  Ta kontakt med helsepersonell før du tar lipodrene. Personer med kroniske helseproblemer, som nylig har hatt operasjon eller en sykdom, kvinner som er gravide eller ammer, og folk som trenger å unngå koffein er ikke kandidater for vekt-tap pille. Gjennomgå med legen din noen resept eller over-the-counter narkotika du tar, samt urter og naturlige kosttilskudd, for å se om deres ingredienser kan reagere når den kombineres med lipodrene.

begynner med en liten dose. Den maksimale mengden av lipodrene du bør ta per dag er fire piller. Hvis du er følsom for koffein, start med en pille etter frokost den første dagen. Overvåke hvordan du føler for et par dager. Bo med en pille for en stund hvis du føler deg relativt OK. Hvis du føler deg fin, begynne å ta en ny pille etter lunsj. Det er bedre å holde fast med den laveste dosen som du trenger, enn å skyve kroppen å absorbere maksimalt hver dag.

Start regimet på en helg. Kroppen din trenger et par dager å bli vant til lipodrene. Tar det mens du har fri fra jobben gir deg sjansen til å hvile hvis du føler deg svimmel eller har hodepine.

Unngå koffeinholdige drikker som te, kaffe og brus. Lipodrene inneholder koffein, sammen med citrus aurantium og fenyletylamin, noe som, i henhold til fett brenner Referanse nettsted (se Resources), opptre lik amfetamin. I legfolk premisser, inneholder lipodrene nok av sentralstimulerende midler. Drikke koffein med det kan gjøre deg nervøs, irritabel eller ør.

Følg anbefalt dosering retningslinjer på flasken. Ikke overstige fire piller per dag. De sentralstimulerende midler som lipodrene inneholder kan gjøre deg syk eller gjøre ditt hjerte rase hvis du misbruker den supplement.

Ta den første dosen etter frokost hver morgen. En solid frokost kan minimere bivirkninger som kan være strengere hvis du tar lipodrene på tom mage. Sunne karbohydrater som hel-drain frokostblandinger, toast, pannekaker og vafler er bra for å absorbere kosttilskudd.

•  Ta andre pille for dagen etter 16:00 Noen brukere på Nicemuscle.com (se Resources) har rapportert at lipodrene forårsaket søvnløshet eller problemer med å sovne. Skikkelig hvile er nødvendig for din generelle helse samt vekttap.

Exercise. Hundrevis av selskaper har lovet mirakel piller som vil få deg ned i vekt uten trening, men ingen har vist seg å være en permanent løsning. Daglig mosjon er ideell for langsiktig helse. Hvis du ikke kan trene hver dag, gjør det et mål å trene på et moderat tempo tre ganger per uke, og gradvis øke intensiteten på treningsøktene.

Spis et sunt og balansert kosthold. Paring god ernæring og mosjon sammen forbli de viktigste måtene å opprettholde en sunn kroppsvekt. Unngå overdrevet å spise junk mat og de som er stekt eller høy i karbohydrater, salt, sukker og fett.

Spis tre måltider per dag. Ha en sunn snack mellom frokost og lunsj og en annen mellom lunsj og middag. Lipodrene er ment å undertrykke appetitten, men du fremdeles må spise, selv om det er en mindre del at det du vanligvis spiser. Skipping måltider kan hemme vekttap, som stoffskiftet vil avta å spare kalorier hvis kroppen din tror det er sultne.

Drikk åtte til ti glass vann per dag. Vann er viktig for hydrering, til et annet viktig element vekttap. Det spyler også systemet for toksiner. Holde kroppen renset mens du tar lipodrene er en god idé fordi det kan bidra til å redusere bivirkninger av sentralstimulerende buildup.

Seponer lipodrene hvis du opplever bivirkninger som er alvorlige eller oppleves ubehagelig. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, svimmelhet, hodepine, kvalme, oppkast, uklart syn, hjertebank og høyt blodtrykk. Flere personer som brukte lipodrene lagt ut på Nicemuscle.com at de opplevde moderat til alvorlig hårtap.

Hint

 • Den amerikanske Federal Trade Commission utstedt en advarsel om ephedra ekstrakt som sagt å overskride anbefalt dose kan føre til hjerteinfarkt, hjerneslag, et anfall eller død. Personer med hjerte-eller skjoldbrusk sykdom, høyt blodtrykk, diabetes og grønn stær, som er utsatt for hodepine, lider nedbrutt utvidelse, eller har hatt krampeanfall eller en historie med depresjon eller annen psykiatrisk tilstand (eller hvis disse forholdene kjøre i familien) bør konsultere en med en lege før du tar noe med efedrin.

Tegn og symptomer på anemi magnesiummangel

Tegn og symptomer på anemi magnesiummangel


Magnesium er et viktig mineral næringsstoff, og det kreves av hver enkelt organisme på planeten. Uten det, vil en organisme blir syke og til slutt dø. Selv magnesiumsalter tilsettes til mange matvarer, er det anslått at halvparten av verdens befolkning er magnesium mangelfull. Det er mange uheldige bivirkninger som følge av ikke å ha nok magnesium i kostholdet, med anemi er en av dem. Her er de tegn og symptomer på magnesium-mangel anemi.

Apati

Som magnesium mangel anemi manifesterer seg i et individ, er en vanlig symptom apati. En person vanligvis føler kjøre ned, som om han trenger å sove hele tiden. En fullstendig mangel på energi og lite motivasjon til å få normale oppgaver gjort er vanlig. En person normalt føles svekket, som om å ha vært syk eller utvinne fra en tidligere sykdom.

Hodepine

Som en person blir mer blodfattig, kan hun begynne å lide av hodepine. Hyppighet, varighet og intensitet av hodepine ofte forverres over tid. Disse hodepine kan forveksles med migrene, som følelser av svimmelhet kan følge dem. Hvis en person har aldri hatt migrene opp til det punktet, er det sannsynlig at blodmangel kan være årsaken.

Uregelmessig hjerterytme og brystsmerter

Et annet symptom på magnesiummangel anemi er uregelmessig hjerterytme. Uregelmessig hjerterytme, eller arytmi, er en svært alvorlig tilstand, og bør behandles av lege. Arytmi er merkbar som hjerterytme strays fra et normalt mønster, og levendegjør og bremser på tilfeldige intervaller. Hjertet kan fremskynde uten grunn, og deretter hoppe over et slag eller sakte ned, eller det kan slå i en rekke ujevne mellomrom. Arytmi er ofte ledsaget av brystsmerter og kan være svært skremmende for alle som lider av det. Du trenger å komme til et sykehus umiddelbart hvis du mistenker at din hjerterytme har blitt uregelmessig eller uberegnelig, spesielt hvis du opplever brystsmerter!

Nummenhet i ekstremiteter

Anemi kan også føre til en følelse av nummenhet i en persons armer, ben, fingre eller tær. Følelsen kan begynne som en liten kriblende følelse, og utvikle seg til en generell følelse av nummenhet. Dette kan forveksles med en lem som har falt i søvn, som når en person sitter eller ligger i vanskelig posisjon. Hvis følelsen vedvarer selv etter å ha stått opp og gikk rundt i noen minutter, deretter en mer alvorlig tilstand av anemi kan være ansvarlig.

Hvordan bekjempe Belly Fat

Hvordan bekjempe Belly Fat


Buk fett kan begynne som en liten bule i nedre del av magen og raskt utvikle seg til en stor gut. Det finnes utallige årsaker til overvekt rundt midjen, men ofte folk som bærer ekstra vekt kan begrense årsakene til dårlig kosthold og et stillesittende liv. Du kan forvise magen vekt og slanke magen. Men for å oppnå en mindre midje, trenger du en konsekvent rutine og en sunnere livsstil.

Hvordan bekjempe Belly Fat

1 Gjør pilates og mageøvelser. Sentrale oppgaver som pilates er utformet for å styrke og redusere størrelsen på magen og bygge muskeldefinisjon. Begynn å arbeide kjernemuskulaturen med 20 til 30 minutters fysisk aktivitet de fleste dagene i uken. Sit-ups, leg heiser og side crunches er også effektive måter å bekjempe magefett.

Dance! Dans er en flott måte å forbrenne fett og kalorier gjennom hele kroppen til å gå ned i vekt, spesielt i magen. Salsa og magedans tilbyr en kombinasjon av cardio og mage toning bevegelser. Andre utøve opsjoner omfatter løping, gåing og aerobic.

Reduser fettinntaket og lage sunn mat valg. Spis færre usunn, fet mat og fylle opp på magert kjøtt som laks og kalkun, frukt, grønnsaker og sunne snacks som yoghurt og nøtter. Reduser mat porsjoner innta færre kalorier og slanke hele kroppen.

Drikk rikelig med vann og frukt juice, og spise mindre salt for å redusere væskeretensjon og kaster ekstra abdominal vekt. Spise mye salt mat og drikkevann lite vann kan resultere i bære pounds av vann eller fluid i mageregionen.

Nedgang brus og alkoholinntak. Oppblåsthet er en annen gjerningsmann av ekstra mage vekt. Alkohol kan redusere stoffskiftet, mens brus og melkeprodukter (hvis laktose intolerante) kan bringe på oppblåsthet og øke størrelsen på magen.

Hvordan bruke Ølgjær å forbedre helse

Ølgjær (Saccharomyces cerevisiae) kan gi betydelige helsemessige fordeler for mennesker. Mens vokst som et supplement til mat, er det oftest dyrket på sukkerroer. Det blir tørket ved en høy temperatur for å drepe levende enzymer, og for å produsere et ikke-syring gjær som ikke vil gjære. Gjær er gunstige effekter på helse har vært kjent i hundrevis av år, men det var ikke før begynnelsen av det 20. århundre at de ernæringsmessige komponenter ansvarlige ble identifisert, sammen med oppdagelsen av B-vitaminer.

Hvordan bruke Ølgjær å forbedre helse

Tar Ølgjær tilbyr et bredt spekter av helsefordeler, inkludert senke trigycerides, heve nivåene av gunstig kolesterol samtidig som man reduserer nivået av dårlig kolesterol, kontrollere blodsukkeret, bidrar til å rydde opp hudproblemer som akne og redusere risikoen for leverkreft.

Velg hvilken form av ølgjær er mest egnet for deg. Den er tilgjengelig i pulverform (som er den mest potente form), flak (bra for å legge til shakes og protein drinker) eller tabletter (best for deg hvis du ikke liker smaken).

Sjekk ingrediensene av merkevaren du vurderer. De beste kvalitet kosttilskudd inneholder god kvalitet protein og et stort utvalg av B-vitaminer, samt mineraler inkludert magnesium, kalium, selen, sink, kalsium, krom og kobber.

Begynn med en liten mengde. Hvis du ikke er vant til ølgjær, kan en stor porsjon utløse kvalme eller diaré. En 1/4 teskje er et bra sted å begynne. Doble beløpet tas hver 2 eller 3 dager til du har nådd den anbefalte dosen på 3 spiseskjeer per dag.

Hint

 • Oppbevar Ølgjær i en en ugjennomsiktig lufttett beholder, på et kjølig og tørt skap eller pantry. Det bør holde for 6 til 8 måneder. I kjøleskapet, vil den holde seg i opp til 3 år.
 • Strø en spiseskje i løpet kalde frokostblandinger eller bland inn med varm havremel.
 • Legg en spiseskje til sauser, gryteretter eller supper.
 • Legg en spiseskje ølgjær til bakt god som cookies, brød eller kringle.
 • Bland en teskje ølgjær i med en kartong med yoghurt.
 • Ølgjær har et høyt innhold av purin, som gjør det uegnet for alle lider av høyt blodtrykk, gikt eller nyresykdom.
 • Ikke mer enn tre spiseskjeer om dagen skal konsumeres av hvem som helst annen måte de høye nivåer av purin kan føre til forhøyet blodnivå av urinsyre.

Hva gjør jern piller gjøre for deg?

Jern piller eller kosttilskudd er noen ganger foreskrevet for å behandle anemi. Selv om de kan bidra til å øke jern nivåer, kan de også ha ubehagelige bivirkninger, og er farlig hvis det tas feil.

Bakgrunn

Anemi er en tilstand som oppstår når kroppen din har for lite hemoglobin, et protein i de røde blodcellene. Jern er nødvendig for å gjøre hemoglobin. Gravide kvinner, vegetarianere og folk som lider av indre blødninger er på et høyere risiko for anemi.

Formål

Jern piller bidra til å øke kroppens nivå av jern. De brukes ofte når endringer i kostholdet kan ikke tilstrekkelig gjenopprette mangel jern nivåer.

Bivirkninger

Jern piller noen ganger føre til halsbrann, forstoppelse og magesyke. Begynner med en liten dose og å ta piller med mat kan bidra til å redusere ubehagelige bivirkninger.

Risiko

Voksne menn og postmenopausale kvinner er sjelden jern mangelfull og derfor har en større risiko for jernoverskudd fra jern piller. Jern overbelastning er en farlig tilstand der overskytende jern bygger seg opp i organer, inkludert lever og hjerte.

Advarsel

Jern piller kan være skjebnesvangert giftig hos barn. Barn kan feiltolke jern piller for godteri; butikken jern piller trygt.

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?


Yohimbin hydroklorid (HCL) er en syntetisk form av den aktive bestanddel i Yohimbe bark-ekstrakt. Dette stoffet er antatt å hjelpe til med vekttap ved å stimulere sentralnervesystemet og økende fettsyremobilisering ved binding til og opprivende visse reseptorer som styrer frigivelse av fettsyrer. Mange kroppsbyggere og andre som er interessert i å miste fett og få muskelmasse ta Yohimbin HCL, ifølge Fit Flex hjemmeside.

Sykling

Yohimbin HCL kan brukes på ulike måter, bemerker Anabole Fitness hjemmeside. Den vanligste er å sykle på og av stoffet ved å ta det i tre til fire dager, og deretter stopper for én til to dager før du starter opp igjen, ifølge nettstedet. En av de store bivirkninger av Yohimbin HCL er vannretensjon. Ved å sykle på og av det, kan du minimere mengden vann beholdes.

Kontinuerlig bruk

Yohimbin HCL kan også tas hver dag. Men, advarer Anabole Fitness nettsted som dette kan resultere i betydelige vannretensjon som kan ta opptil to uker å spre, særlig blant personer som tar høye doser av Yohimbin HCL.

Dosering

Lite finnes i veien for doseringsveiledning for Yohimbin HCL. Anabole Fitness nettstedet understreker at doseringen er veldig individuelt, og foreslår at brukerne begynner med en liten dose og jobbe seg opp etter behov. For aktuelle programmer, tyder det starter med 20 og 40 miligrams gang om dagen og jobbe seg opp til 02:58 søknader daglig.

Nettstedet påpeker at noen folk også ta Yohimbin HCL muntlig, men anbefaler ikke dette. Yohimbin HCL selges i kapsler som kosttilskudd som vanligvis inneholder fem miligrams av stoffet. Supplere Direct, som selger et Yohimbin HCL produkt, anbefaler å ta en kapsel en til tre ganger daglig. Når du tar Yohimbin HCL muntlig, anbefaler IronMagazine bruker ca 1 milligram per 10 pounds av kroppsvekt per dag.

Betraktninger

Fordi den amerikanske Food and Drug Administration ikke vurdere eller godkjenne stoffer som selges som kosttilskudd, er det ingen garanti for renhet av et produkt som Yohimbin HCL. Det er også ulike bivirkninger forbundet med å ta Yohimbin HCL, selv når du sykler stoffet. Disse inkluderer angst, økt blodtrykk og søvnløshet, ifølge IronMagazine.

Typer av malignt melanom

Typer av malignt melanom


Hudleger gjenkjenne fire hovedtyper av malignt melanom: overfladisk spre melanom, nodulær melanom, lentigo maligna melanom, og acral lentiginous melanom. De erkjenner også to hoved subtyper.

Overflatisk spredende

Overfladisk spre melanom står for 7 av 10 melanom tilfeller. Det begynner som en liten prikk med uregelmessige kanter, og det kan se ut som svart, brun, blå, rød, hvit og andre farger. Som melanom skrider frem, kan den forandre farger, og det kan også bli kløende eller betent.

Nodulær Melanoma

Ut av alle typer melanom, er nodulær melanom den mest aggressive. Det er vanligvis mørk farget, for eksempel en svart eller brun. I motsetning til enkelte andre melanomer, sprer nodulær melanom nedover (i huden) raskere enn utover (på toppen av huden), noe som kan gjøre det vanskelig å detektere. Personer over en alder av seksti er spesielt utsatt.

Lentigo maligna melanom

Lentigo maligna melanom vanligvis vokser på solskadet hud. Sine usammenhengende brune farger kan ligne en alder spot eller en solflekk, særlig en ufarlig type misfarging kalles en lentigo simplex. Følgelig kan lentigo maligna vokse i mange år før det mørkner i farge og utvikler mer uregelmessig grenser. Før det faktisk blir kreft, er lentigo maligna melanom også kalt en "Hutchison sin fregne."

Acral lentiginous Melanom

Acral lentiginous melanom står for halvparten av alle melanom tilfeller i afrikansk-amerikanere og asiater. Det kalles også "skjult melanom" på grunn av hvor den danner: på fotsålene og håndflatene, på innsiden av munnen eller nesen, eller til og med under en fingernegl eller tånegl. Under en tidlig fase, acral lentiginous melanom ser ofte ut som en merkelig-formet tan eller en spiker strek.

Subtypene

De to undertyper av malignt melanom er relativt uvanlig. Den første, amelanotic melanom, ser ut som rødlig eller rosa klump, og den andre, desmoplastic neutrotrophic melanom, ser ut som en fargeløs arr.

Tongue kreftdiagnose

Tongue kreftdiagnose


Hvis legen mistenker kreft, kan han ringe etter en biopsi og ytterligere tester, for eksempel en X-ray, CT scan, MR eller PET-scan, for å bekrefte diagnosen.

Doctor Besøk

På tungen selv, kan det være røde eller hvite flekker, nummenhet eller blødning, og pasienten kan oppleve problemer med å svelge og tygge og en vedvarende sår hals. Andre symptomer inkluderer smerte i øret, og en endring i pasientens tale.

Hvis en pasient viser noen av disse symptomene, kan legen ta en biopsi, eller prøve, av tungen og sende den til et laboratorium. En spesialist vil undersøke biopsi under et mikroskop, som bekrefter om kreft er tilstede.

X-Ray

I løpet av en X-ray, en stråle av X-ray partikler går gjennom en pasients kropp, og en spesiell film eller datamaskin registrerer bilde en-dimensjonalt. Harde stoffer, slik som ben, vil blokkere strålen vises hvitt mens mykere stoffer, slik som tungen, vises gråaktig. Fra en X-ray, kan en lege finne prøver for tunge kreft.

CT Scan

En CT, eller "computertomografi," scan kombinerer røntgen med datamaskin imaging. CT-skanning produsere to-dimensjonale bilder, slik at leger for å vise om kreften har spredt seg fra pasientens tungen. For eksempel kan kreften i tungen spres til nærliggende vev eller lymfeknuter.

MR-undersøkelse

MR står for "magnetisk resonans imaging." Denne maskinen bruker magnetfelt og radiobølger til generasjon tredimensjonale bilder av pasientens innsiden. Selv smertefri, er en MR-undersøkelse svært støyende og, i motsetning til en X-ray eller CT scan, kan det ta litt tid å fullføre.

Med en MR en lege kan sjekke for små avvik i pasientens tunge og avgjøre om kreften har spredd seg.

PET Scan

En PET, eller "positronemisjonstomografi," scan begynner med en liten injeksjon. Injeksjonen, som inneholder en liten mengde av radioaktivt materiale, kan skanner å detektere hvor fort kroppens celler vokser. Kreftceller, for eksempel vokser mye hurtigere enn normale, friske celler.

På grunn av sin følsomhet, kan en PET scan oppdage tungen kreft før synlige symptomer. Det kan også i noen tilfeller, å erstatte en tunge biopsi.

Hva er psylliumfibre?

Hva er psylliumfibre?


Leger har lenge visst viktigheten av å inkludere fiber i kosten, og mange anbefaler en diett høy i fiber fra frukt, grønnsaker og helkorn. Fiber kosttilskudd er også effektive. Psylliumfibre er den viktigste ingrediensen i flere over-the-counter fiber produkter som har blitt brukt i flere tiår.

Beskrivelse

Psyllium er fiber skrelle av frø av en plante også kjent som Plantago ovata. Det er et medlem av Banan familien og er også kjent som ispaghula og isapgol.

Geografi

Plantago ovata er innfødt til Asia, Middelhavet regionene og Nord-Afrika. Forsyninger av skall for det amerikanske markedet er importert hovedsakelig fra India. Jordbrukspraksis er ikke alltid sikker, og importert psyllium kan fumigated ved sin ankomst til amerikanske havner. Organisk Psyllium er tilgjengelig hvis du har spørsmål om renhet.

Funksjon

Psylliumskall inneholder løselig fiber, ligner på løselig fiber i havre. Denne fiberen er ikke fordelt når den passerer gjennom fordøyelseskanalen. Det blir gelatinaktig når de blandes med vann og gir bulk, som beveger mat gjennom tarmen lettere. Ett hundre gram psyllium gir 71 gram løselig fiber. Ett hundre gram havre gir bare fem gram løselig fiber.

Resultater av studier av Veterans Affairs Medical Center og University of Kentucky, og Procter & Gamble Company ble publisert i American Journal of Clinical Nutrition. De angir at psyllium er effektive i å senke LDL-kolesterol ved å redusere absorpsjonen av gallesyrer og fettstoffer i blodet.

Funksjoner

Selv om den er merket som et avføringsmiddel i henhold til FDA regler, psylliumskall er fiber bare og ikke en sann avføringsmiddel. Psyllium fremmer regularitet og fordøyelses helse gjennom sin løselig fiber aktivitet fremfor mykgjørende eller kondensering av mat blir fordøyd den måten et avføringsmiddel gjør. Metamucil®, Fiberall® og Serutan® inneholder store mengder psylliumfibre (kapsler er 100 prosent psyllium), og korn Bran Buds® og Heartwise® har høy psyllium innhold. Psylliumskall inneholder glykosider og planteslim som brukes i enkelte bearbeidede matvarer for å tykne og forbedre tekstur. Psyllium fortykningsmidler kan være oppført på mat etiketter under produsentens navn for teksture agent.

Psyllium er tilgjengelig over disk under mange merkevarer og generiske legemidler som et pulver, som wafere og i kapselform. Psyllium krever mye vann fordi det "sveller" 10 til 20 ganger sin størrelse fordi det absorberer vann og kan utgjøre en kvelningsfare uten nok væske.

Betraktninger

Psyllium er lett å ta og billig. Oppblåsthet og gass kan oppstå som kroppen justerer seg til å behandle den økte fiber. Dette kan reduseres ved å følge produkt doseringsinstruksjonene, som begynner med en liten dose, og øker etter behov.

Nasal Vask Teknikker

Nasal Vask Teknikker


Nasal og sinus symptomer er vanlig blant de med allergisk astma, allergisk rhinitt, nesetetthet, eller andre luftveisrelaterte spørsmål. Astmasymptomer kan gjøres verre av drenering fra bihulene og nesen, særlig om natten. Mange synes at en nasal vask, eller nasal vanning, kan bidra til å redusere disse symptomene og holde drenering i sjakk. Den nasale vaske fjerner bakterier, virus, allergener og irritanter, slim fra nesehulen.

Neti Pot Technique

En neti potten er et glass eller keramiske container med en lang tut, ligner på en tekanne, som er tilgjengelig på de fleste apoteker. Hvis du vil bruke denne teknikken, fylle potten med saltvannsoppløsning, stå over en vask med hodet vendt til siden, og sett neti potten inn i øvre neseboret. Tips bunnen av potten så løsningen pours i nesen. Pust ut av munnen din, og la løsningen helles i nesen, gjennom nesepassasjen, og ut det andre neseboret. Hold haken gjemt under deg å hindre at vannet siver inn på baksiden av halsen. Når du har strømmet omtrent halvparten av løsningen gjennom ett nesebor, gå videre til det andre neseboret. Når du er ferdig, må du huske å fjerne eventuelle gjenværende vann i nesen ved enten lett blåser det inn i en vev, eller ta en serie med raske åndedrag.

Plastic Bottle Technique

En annen enhet, også tilgjengelig på de fleste apoteker, for nasal vask er egentlig en fleksibel plastflaske med et tips designet for å passe inn i et nesebor. I denne teknikken, blir flasken fylt med saltoppløsning. Du plasserer spissen inn i et nesebor, og klem på flasken for å øve press på vannet som går inn og renser nasal passasje. Når du bruker denne, er det viktig å holde munnen åpen, for å sikre at løsningen ikke reise inn i halsen din.

Saline Solution

En typisk saltvannsoppløsning er en blanding av 8 gram varmt vann med en 1/2 teskje salt. Bland løsningen grundig for å unngå eventuelle ubehag. Du ønsker ikke løsningen å være for kaldt eller for varmt - den ideelle temperaturen er lunken. Begynn med en liten mengde vann, og hvis du føler irritasjon, justere vanntemperaturen før du fortsetter.

Utviklingsstadier av Ringorm

Utviklingsstadier av Ringorm

Introduksjon

Har du noen gang hatt fotsopp? Hva med skrittsopp? Så du har hatt ringorm. Ringorm er en infeksjon i huden forårsaket av soppen tinea. Til tross for navnet, har det ingenting å gjøre med ormer. Navnet kommer fra ringformet utslett som vises på huden.

Ringorm er smittsom og gått gjennom direkte kontakt med en infisert område. Disse kan omfatte huden av infiserte mennesker eller dyr, dusj og garderobe gulv, kammer og uvaskede klær eller håndklær og infisert jord. Ringorm liker varme, fuktige overflater som hud, hår og spiker senger og kan komme i flere typer, avhengig av området av kroppen er involvert.

Tinea capitis

Denne typen påvirker skalp eller skjegg og noen ganger etterlater bare flekker. Den svarte prikken variasjon begynner som en liten lapp og utvikler rødhet men ingen kløe som det blir større. Hår bryter av ved bunnen av hodebunnen, og partiklene som bygges opp i hårsekken se ut som svarte prikker. Den grå patch typen starter også som en liten oppdatering, men sprer seg og stopper i etapper. Rødhet og skalering forekomme, og håret har en frostet utseende når det bryter ut like over hodebunnen.

Ringorm

Denne type ringorm er svært kløende og forekommer på det øverste laget av huden i ansiktet, armene, stammen eller ben. Den begynner som et utslett og deretter danner sirkulære sår som kan være rød, flat eller hevet, og kan ha små blemmer eller humper. Over tid sentrene rydde opp, og etterlater en ring.

Lyskesopp

Vanligvis kjent som skrittsopp, smitter dette ringorm i lysken og noen ganger rumpe eller innsiden av lårene. Mer vanlig hos menn, er utslett som vises godt definert og skjellete, forårsaker en brennende følelse og peeling, sprekker eller flasser av huden. Med tiden kan det utvikle blemmer og få større. Den kan spre seg gjennom samleie eller felles bruk av forurensede klær eller håndklær.

Fotsopp

Noen ganger kalles fotsopp, dette ringorm smitter mellom tærne, men kan også infisere foten. Det begynner vanligvis med skalering mellom tærne og kan senere utvikle små væskefylte blemmer. Fordi ringorm liker en mest miljø, er fotsopp mer vanlig i varmt vær, når man bærer tungt fottøy eller når svette.

Risiko og Behandling av Ringorm

Selv om ringorm kan påvirke folk i alle aldre, er det mer vanlig hos barn, folk som hud, hodebunn, eller negler er konstant våt, personer med nedsatt immunforsvar (diabetes, HIV eller AIDS) eller folk som allerede har eksem. Hvis venstre ubehandlet, kan ringorm infeksjoner spre seg og forårsake permanent arrdannelse.

Noen infeksjoner klare seg på egenhånd, men å holde hud og negler tørr og ren vil hjelpe. Flere soppdrepende kremer er tilgjengelige uten resept (Tinactin, Micatin og Lotrimin), men en mer aggressiv antibiotika kan være nødvendig for vedvarende infeksjoner. De fleste tar ca en måned før infeksjonen helt forsvinner.

Om Olive Oil Hair Relaxer

Om Olive Oil Hair Relaxer


Olivenolje fungerer som naturlige, ikke-giftig, alternativ hår relaxer. Det kan beskytte og reparere skader. I motsetning til kommersielle produkter, betyr olivenolje ikke forstyrrer den kjemiske strukturen av håret.

Du kan kjøpe byggesett, komplett med instruksjoner, eller bruke extra virgin olivenolje rett fra dagligvare sokkel.

Historie

Olivenolje har vært brukt siden antikken. Ingen vet nøyaktig når dyrking begynte, men de fossile restene antas å date så langt tilbake som for tjue millioner år. Olivenolje har blitt kalt "flytende gull."

Funksjoner

Olivenolje har fuktighetsgivende egenskaper. Det er lastet med antioksidanter. Anken av olivenolje som et hår-relaxer skiller seg ut, gitt sine naturlige egenskaper. Du kan bare bruke den til å tørke håret. Vær forsiktig med å bruke for mye. Begynn med en liten mengde i håndflaten din. Ved hjelp av riktig mengde vil slappe krøller, og hindre frizz.
Hvis du bruker den til å tørke håret er for "tung", prøve å legge litt til håret conditioner. Du blir nødt til å eksperimentere, basert på etnisitet og hårtype.
Prøv å varme olivenolje. Massere det inn i hodebunnen (eller engasjere en venn), jobber den inn i endene av håret ditt. Vær forsiktig så du ikke overopphetes og forårsake brannskader. Når du er ferdig masserer, pakke inn håret i et håndkle. Varm håndkleet først, ved hjelp av tørketrommel. La håndkleet litt fuktig. Nå lå rundt i et par timer mens den "flytende gull" penetrerer.

Potensial

Hair behandlingen forårsaker skade. Perms, rettetang og fargestoffer bryter ned håret og hodebunnen av nødvendige næringsstoffer. Gjør din egen relaxer med olivenolje kan bare være løsningen for en mer personlig resultat. Curling strykejern og fønefunksjon også føre til skade.
Det kan være lurt å blande olivenolje med andre nærende fuktighetskremer. Eksperimenter med jojoba, olivenolje og kakaosmør, for eksempel. Når du starter, er du sikker på å finne den perfekte olivenolje oppskrift for å slappe av håret tilstrekkelig, holde den håndterbare og stilig.

Advarsel

Kommersielle hår relaxers primært inneholde natriumhydroksid (lut), guanidin hydroksid eller ammoniumthioglycolat. Den sterkeste er slike produkter som inneholder natriumhydroksyd. De bærer risikoen for brannskader. Lye produkter er svært alkalisk. Innånding kan føre til pustevansker.

Forebygging / løsning

Hjemmelagde skjønnhetsprodukter kan være en tilfredsstillende alternativ til kostbare innkjøp. De fleste av oss har multi-purpose godbiter i våre kjøkkenskap, men sjelden utforske alternative bruksområder.

Naturlige behandlinger har blitt stadig mer attraktivt. Mye forskning har vært viet til giftstoffer i produkter til personlig pleie. Vurdere de samlede helsemessige fordelene ved å bruke olivenolje når du velger et hår relaxer.

Hjem rettsmidler for Seborrheic keratoser

Seboreisk keratose er en noncancerous vekst som kan dukke opp hvor som helst på huden. Det begynner som en liten hump og til slutt blir tykkere og ser ut som en vorte. De fleste er brune, men kan variere i farge fra lys brun til svart, og kan variere i størrelse fra en brøkdel av en tomme til så stor som en femti-øre stykket. Noen får bare en vekst, men det er mer vanlig for flere å dukke opp. Et kjennetegn ved seboreisk keratose er voksaktig, malt-on-the-hud utseende. Veksten kan se ut som en dråpe varm, brun stearinen.

Første opptreden

Seboreisk keratose vises først i midten alder eller senere, og noen ganger kan vises under svangerskapet eller etter østrogenbehandling. Vekster som oftest danner på brystet eller ryggen, men kan bli funnet på hodebunnen, ansiktet, halsen eller andre steder på huden bortsett fra håndflatene eller fotsålene.

Behandlingstilbud

Behandling er ikke nødvendig som seboreisk keratose utgjør ingen trussel fordi det er noncancerous. Men hvis vekster kommer på raskt, bli svart, klør eller blør, de kan være vanskelig å skille fra hudkreft og bør sjekkes av en hudlege. Veksten kan biopsied å sjekke om det er kreft eller ikke.

Hvis vekster er plaget av klær eller smykker, er fjerning et alternativ å vurdere. Vortefjerner kan brukes hjemme. Dette krever flere programmer, og fjerning er kanskje ikke like rask som fjerning av en lege.

Fjerning av seboreisk keratose vekster bør gjøres av en hudlege. Behandlingene er rask og effektiv og vekster vil forsvinne på et blunk. Noen behandlinger omfatter elektrokirurgi, som bruker høyfrekvent strøm for å fjerne vekst og cryosurgery, under hvilken legen fryser veksten ved hjelp av flytende nitrogen. En annen behandling kalles utskrapning, som er gjort i kombinasjon med enten elektrokirurgi eller cryosurgery. Legen fjerner vekst ved skraping hudens overflate med en kyrette, som er et kirurgisk instrument med en skje, løkke eller ring som ved sin spiss.

Hvordan lære å bruke lim til proteser

Proteser som flytter eller slip kan være pinlig og kan gjøre å spise vanskelig. Faktisk, i en studie publisert i november 2003 Journal of American Dietetics, NR Sahyoun og E. Krall funnet bevis for en sammenheng mellom kosten mangler og de som trodde sine protesene ble ikke montert riktig. Proteseadhesiver, mens ikke nødvendig for alle, og mens absolutt ikke en erstatning for riktig protese justeringer og utskifting når det er nødvendig, kan hjelpe deg med å administrere mindre glidning problemer.

Bruksanvisning

•  Forstå hvordan proteser arbeid. Myr Dentistry beskriver tetningen mellom protesen og tannkjøttet som den samme som tetningen mellom to glassruter med et tynt lag av vann mellom dem. Vannet holder protesen på plass så lenge det ikke er noen uregelmessigheter som gjør at luft inn.

Pasienter som lider av økt spyttsekresjon eller tørr munn enten oversaturate området eller ikke klarer å produsere nok fuktighet til å skape forseglingen og dermed ofte må bruke lim.

Kjenn dine alternativer. Det finnes to typer proteseadhesiver tilgjengelige: pulver og lime. Lim er vanskeligere å fjerne fra proteser enn pulver.

Mens noen klebemidler kan holde seg så lenge som 12 timer, er avhengig av en rekke faktorer som mengden av væske i munnen varigheten av tetningen, enten produsert eller konsumert, og mengden av spising og snakker man gjør.

Lim vanligvis vare lenger på øvre proteser enn på lavere proteser, ifølge SimpleStepsDental.com.

Hvis du velger å bruke pulverisert lim, rengjøre protesen med en myk børste og såpe. Skyll den grundig, og la den våte - fuktigheten på protesen er det som gjør pulveret pinne.

Strø pulveret over hele kontaktområdet på gebiss, og sett den i munnen og holde den på plass i noen sekunder.

Hvis du velger å bruke pastalim, rengjør proteser med en myk børste og såpe. Påfør pastaen til en våt eller tørr protese, selv om en våt protese er foretrukket.

Dot limet langs kontaktflaten. Limet skal ikke sprute ut sidene når du trykker den på plass. Eksperimentere med kvantitet. Begynn med en liten mengde og øke den til du har oppnådd en komfortabel forsegling.

Hint

 • Følg produsentens retningslinjer for dentaladhesiv bruk. Store mengder lim kan skade tannkjøttet og erodere benbygning.
 • Lim ER IKKE en erstatning for vanlige protese justeringer.

Slik Care for Toe sopp

Slik Care for Toe sopp


Toe sopp er ikke en uvanlig tilstand. I de fleste tilfeller vil soppen oppstå under eller rundt tånegl. Det kan begynne med en liten hvit eller gul flekk under spissen av tånegl, og når soppen begynner å spre seg, kan spikeren bli misfarget tykkere og utvikle ribbekantene. Soppen er en levende organisme som vokser i mørke, fuktige miljøer som tå. Det er viktig å ta vare på soppen umiddelbart lest den spre seg og føre til større problemer ikke bare på tå, men også i resten av kroppen din.

Bruksanvisning

•  Rengjør det berørte området daglig med varmt vann og såpe. Holde tå og hele foten rene er viktig å helbredelse og for å hindre spredning av soppen.

Bruk sokker og sko som er helt tørt. Fuktige miljøer føre til sopp å blomstre og spre seg.

Klipp og fil neglen forsiktig, fjerne overflødig vekst.

Konsulter lege hvis soppen fortsetter å spre seg. Legen vil kunne foreskrive en lokalisert polish inneholder ciclopirox (Loprox) eller amorolfine (Loceryl) som vil redusere sopp menn størrelse.

Tips og advarsler

 • Bruker komfortable sko og rene, tørre sokker vil bidra til å forhindre spredning av sopp.
 • Foot pulver er også en gunstig måte å tørke foten og fjerne overflødig fuktighet før du tar på sokker og sko.
 • Hvis du bruker en offentlig dusj, slitasje flip-flops eller sandaler for å unngå kontakt med våte gulv som kanskje havna sopp.

Definisjon av en Brain aneurisme

Definisjon av en Brain aneurisme


Hjernen aneurismer er en skremmende helserisiko. Det har blitt anslått at 1 av 15 amerikanere vil utvikle en aneurisme i sin levetid. En hjerne aneurisme produserer svært få symptomer før det blir et alvorlig problem. Aneurismer vanligvis føre til hjerneskade og ofte død. Fordi de er så alvorlig, er det viktig å forstå hva en aneurisme er og for å forstå deres årsaker og virkninger.

Hva er en hjerne aneurisme?

Brainaneurysm.com definerer en hjerne aneurisme som "... en unormal utbuling utover fra en av arterier i hjernen." Disse buler form når blodårene svekkes. Aneurismer forekommer hyppigst i blodårene i hjernen og i hovedpulsåren i hjertet, kalt aorta. Hvis venstre ubehandlet, kan en aneurisme briste, forårsaker massive indre blødninger, hjerneskade og død.

Hvordan aneurismer Form

En aneurisme starter i det små. Det begynner som en liten bule i blodåren som er knapt merkbar i røntgen. Plagede personen er uvitende om at han utvikler en aneurisme. Det er ingen smerte eller lidelse forbundet med en liten aneurismen. Noen ganger kan en aneurisme bli liten for lange perioder uten å vokse. Ettersom tiden går, samler mer og mer blod i fartøyet, forårsaker den til å vokse seg større og større inntil den brister. Dette vil føre til massive indre blødninger.

Hvor Do hjernen aneurismer Form?

Den vanligste stedet for en hjerne aneurisme for å danne er på bunnen av hjernen, kalt Circle av Willis, som er den viktigste system av arterier som tilfører blod til hjernen. Det har blitt anslått at 85 prosent av hjernen aneurismer skjema her. Andre vanlige steder inkluderer fremre cerebral arterie, carotis interna, bakre kommunisere arterien og midten cerebral arterie.

Virkninger av en aneurisme

En aneurisme kan ofte være liten for år. Disse små aneurismer er harmløse og gir ingen symptomer eller bivirkninger. Ifølge Mayo Clinic, "De fleste hjernen aneurismer imidlertid ikke sprekke, skape helseproblemer eller forårsake symptomer. Slike aneurismer er ofte oppdages under tester for andre forhold. Behandling for en unruptured hjernen aneurisme kan være hensiktsmessig i noen tilfeller, og kan hindre et brudd i fremtiden. " Imidlertid vil mange aneurismer fortsette å vokse og mange vil sprekke. Like før den sprekker, kan den plagede personen opplever en ekstremt alvorlig hodepine, kvalme, synstap, brekninger og bevisstløshet. Noen ganger personen føler ingen symptomer før aneurisme sprekker. Burst aneurisme kommer vanligvis raskt og kan overrasker en tilsynelatende frisk person. Den blodtap i en aneurisme kan være alvorlig, og vil vanligvis føre til hjerneskade og død.

Aneurisme Årsaker

Genetikk spiller en rolle i utviklingen av en aneurisme. Det har blitt anslått at 20 prosent av personer med et utbrudd eller blødning aneurisme hadde en nær slektning som led av samme tilstand. Men det er en viss usikkerhet knyttet til den eksakte rolle genetikk med hensyn til aneurismer. Selv om en åpenbar familie link har blitt nevnt, har et mønster ikke er oppdaget. To eller tre personer i en familie kan lide av aneurismer, men de genetiske koblinger mellom disse familiemedlemmer er ofte indirekte. Mange sykdommer har vært knyttet til aneurismer, inkludert polycystisk nyresykdom, Ehlers-Danos syndrom, Marfans syndrom, og Nevrofibromatose.