Digidexo.com

skabb gravid farlig

Hvordan å behandle skabb mens gravide

Hvordan å behandle skabb mens gravide


Skabb er en midd angrep som fører til en skjellete, hovne utslett, på grunn av midd gravende under huden din. Utslettet er kløende og går ikke bort uten insektmidler. Du må også vaske alle klærne og sengetøy for å hindre at den forurenses på nytt fra disse elementene. Hvis du er gravid, kan en skabb infestation gå fra en hodepine til et mareritt. Konsultere legen din dersom du er usikker på noen skabb behandlinger være usunn for deg.

Bruksanvisning

•  Se en lege. Han eller hun vil ta avskraping av huden din for å finne ut om du har skabb. På denne måten trenger du ikke å ta noen medisiner hvis du ikke må.

Ta medisiner anbefalt av legen din. Ifølge Organisasjonen av teratologi Informasjon Spesialister, er mange gravide kvinner foreskrevet pyrethrin eller permetrin, som er avledet fra krysantemum, for å behandle skabb. Ifølge OTIS, er disse medikamentene ikke absorbert i kroppen på samme måte som andre, mer tøffe skabb medisiner er. Ta medisiner som anvist av legen din, og ikke hoppe doser.

Rengjør alle dine sengetøy og klær. Vask alt i veldig varmt vann og tørk den to ganger. Hvis du har stoppede møbler, leie eller kjøpe en steam renere og damp den grundig.

Fortsett medisinen så lenge det er nødvendig. Hvis du fortsatt viser tegn til skabb etter flere uker, vil legen din sannsynligvis anbefale en ny runde med pyrethrin eller permetrin. Bruk nøyaktig som anvist av legen din.

Tips og advarsler

  • Pyretrin og permetrin er tilgjengelig på resept bare.
  • Hvis du har feber i forbindelse med skabb, gå til legevakten.

Er Helvetesild farlig hvis du er gravid?

En oppblussing av varicella zoster virus (VZV) forårsaker helvetesild. En kvinne som kontrakter VZV under svangerskapet er økt risiko for varicella komplikasjoner, samt å overføre viruset til barnet hennes. Medfødt VZV er assosiert med alvorlige infeksjoner, så vel som fødselsdefekter. VZV i svangerskapet er sjeldne, men fordi de fleste voksne allerede har hatt viruset, og kan ikke bli infisert.

Risiko

VZV forårsaker vannkopper under den første infeksjon, og helvetesild senere i livet. En risiko for komplikasjoner er til stede bare hvis en kvinne kontrakter VZV under svangerskapet, dvs. hun har ikke allerede hatt vannkopper.

Helvetesild under graviditet

Barn født av kvinner som selv opplever helvetesild under graviditet er ikke økt risiko for misdannelser eller komplikasjoner, ifølge Johns Hopkins.

Transmission

En gravid kvinne som aldri har hatt vannkopper kan smittes av viruset gjennom nær kontakt med en person opplever helvetesild, eller gjennom kontakt med noen som har vannkopper.

Fare for mor

En gravid kvinne som kontrakter VZV kan utvikle varicella lungebetennelse, en potensielt dødelig tilstand, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Tidlig VZV

VZV kontrahert i løpet av de første 20 ukene av svangerskapet kan føre til alvorlige misdannelser, inkludert hudproblemer og atrophying av lemmer, synsproblemer, og mikrocefali, en tilstand der hodet er mindre enn vanlig, noe som kan føre til mental retardasjon og beslag, henhold til Johns Hopkins.

Senere VZV

Mødre som utvikler VZV smitte mellom fem og to dager før levering kan passere smitte videre til sine barn. Ifølge CDC, kan opptil 30 prosent av disse barna dø.

Er Herpes Zoster Farlig for gravide?

Herpes zoster er en sekundær tilstand som oppstår som et resultat av infeksjon med varicellazoster-virus (VZV), som forårsaker vannkopper under akutt infeksjon. Det er sjelden at helvetesild oppstår under svangerskapet og risikoen til et ufødt barn hvis dette skjer er tenkt å være minimal.

Identifikasjon

Helvetesild forekommer oftest hos personer som er forbi fruktbar alder og gravide kvinner er ikke ofte påvirket. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), er det ikke sannsynlig å komplisere svangerskapet.

Effekter

En kvinne som kontrakter VZV for første gang under svangerskapet kan oppleve alvorlige komplikasjoner, inkludert fødselsskader hvis kontrakt i løpet av de første 30 ukene av svangerskapet. Hennes barn kan bli smittet hvis VZV er kontrahert like før fødselen, ifølge ninds, og denne infeksjonen kan være dødelig.

Komplikasjoner

En kvinne som kontrakter VZV svært nær tidspunktet for fødselen kan passere smitte til barnet hennes. I dette tilfellet, kan betingelsen være dødelig, fordi hun ikke har hatt tid til å passere antistoffer til tilstanden på barnet, i henhold til ninds.

Forebygging

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at gravide unngå kontakt med folk som har aktiv helvetesild utslett. Det er imidlertid ikke mulig å trekke seg sammen VZV hvis du allerede har hatt helvetesild.

Betraktninger

CDC rapporterer at det er anbefalt at kvinner som er gravide ikke bør vaksineres mot helvetesild, og bør vente til etter svangerskapet å gjøre det.

Hva er risikoen ved skabb medisiner mens gravid?

Hva er risikoen ved skabb medisiner mens gravid?


Under graviditet er det viktig at usikre medisiner ikke engang berøre huden din. Under en skabb utbrudd, må du være klar over risikoen forbundet med mange skabb medisiner. Skabb er ikke forbundet med skitt-lignende levekår eller en bestemt rase eller sekt av mennesker.

Definisjon

Skabb er mikroskopiske insekter kalt midd som kryper under huden til å leve og formere seg. Leger og jordmødre vurdere skabb å være en smittsom infeksjon fordi det kan smitte fra person til person, blant annet fra mor til baby.

Symptomer

En skabb infeksjon presenterer som en ekstremt kløende, flassende utslett som vanligvis er plassert i avslørende steder som bretter mellom fingrene, skrukker på ledd og genitalia.

Komplikasjoner

Komplikasjoner fra skabb inkluderer infeksjoner ved utslett nettsted som skaper sår. Hvis disse sårene bli infisert med bakterier-som staph, kan det føre til en alvorlig systemisk infeksjon som sprer seg gjennom kroppen din.

Behandling

Behandling for skabb inkluderer scabicides, som er kremer og lotions som retter seg mot skabb midd. I tillegg leger kan foreskrive en oral medisin for å bekjempe smitten. Den eneste godkjente medisiner for skabb under svangerskapet er permetrin, en aktuell behandling som dreper både skabb og eggene. I tillegg, hvis infisert bør du vaske alt som har vært i kontakt med deg (sengetøy, håndklær, klær) i varmt vann og tørk i en varm tørketrommel i minst 20 minutter for å drepe alle av midd og hindre reinfestation.

Risiko

Risiko forbundet med scabicides inkluderer hudirritasjon, rødhet og hevelse i infiserte områder. Ved hjelp av en medisin som ikke er godkjent under svangerskapet er risikabelt og kan være forbundet med stor helserisiko for deg og babyen din. Disse risikoene inkluderer hodepine, kramper og utilsiktede overdosedødsfall.

Permethin Medisinering for skabb

Permethin Medisinering for skabb


Permetrin er en aktuell medikament som brukes for behandling av skabb. Skabb er en hudinfeksjon der midd graver seg inn i tunneler under huden og legger egg. Det viktigste symptomet på skabb er intens kløe, som faktisk skyldes hudens reaksjon på egg og midd 'avføring.

Permetrin

Permethrin er et kjemikalie som er brukt som et insekticid, og insektmiddel i landbruket, og som en behandling for lus og skabb i medisin. Permetrin krem ​​behandler vanligvis skabb parasitten i ett program. Det er brukt om natten, etter en grundig dusj, og holdt på i mellom 8 til 14 timer, og deretter vaskes av.

Side Effects

Bivirkninger av permetrin medisiner spekter av kløe, prikking og irritasjon til en brennende utslett og hevelse. Ifølge Drugs.com bivirkninger som nummenhet, prikking og utslett er vanlig i bare 1 til 2 prosent av pasientene.

Advarsler

Medisinen er ekstremt farlig hvis en person blir utsatt for for mye. Overdose symptomer er svimmelhet, kvalme, hodepine og kramper. For å unngå overeksponering bruk nøyaktig slik legen foreskriver.

Ytterligere behandling

Mens du blir behandlet for skabb med permetrin, kvitt ditt hjem av skabb. Vask alt sengetøy, håndklær og sengetøy i varmt vann og tørk dem i en varm tørketrommel.

Betraktninger

Permetrin bør ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammende.

Hvis det er åpne sår eller infeksjoner på hendene, bruk hansker når du påfører kremen.

Unngå kontakt med øynene mens søknad permetrin.

Skabb under graviditeten

Skabb er en velkjent og kureres hud lidelse. Imidlertid kan vanlige salver foreskrevet for den smittsomme mite ikke være det beste valget for gryende kvinner. Kjenne den sikreste behandling er nøkkelen til å bo sunt i svangerskapet.

Definisjon

Skabb som forekommer hos mennesker er referert til som skabb. Det er forårsaket av en parasittisk midd, og er svært smittsom; det går fra en smittet person gjennom direkte eller indirekte kontakt.

Symptomer

Symptomer inkluderer utslett-lignende røde flekker som er intenst kløende, særlig om natten. En påvirket person kan også utvikle en infeksjon fra riper.

Grunnleggende behandling

Den kanadiske Pediatric Society (CPS) sier at førstelinjeforsvar er en krem ​​som inneholder permetrin. Dette aktuell behandling er gnidd på den elendige kroppen fra topp til tå, og blir stående på i åtte til 14 timer. Selv om stoffet er "vellykket og gjentatte ganger brukes hos gravide kvinner med crusted skabb," det er ikke anbefalt for dem.

Alternativ Behandling

Lindan krem ​​er et alternativ til permetrin. Det bør også brukes med forsiktighet i tilfelle av en gravid eller ammende kvinne.

Behandling under graviditet

Barnevernet rapporterer "utfelt svovel i vaselin er et trygt alternativ terapi for svært små spedbarn og gravide og ammende kvinner." I motsetning til andre behandlinger, som generelt er effektive i en behandling, bør svovel salver bli satt på i tre dager, og dro på i 24 timer etter påføring.

Påvirker på Fetus

Skabb i en gravid kvinne er ikke farlig å et foster.

Slik unngår du at skabb

Slik unngår du at skabb


Skabb er små parasitter - midd så små at de er usynlige for det blotte øye - som graver seg under huden og forårsake kvise-lignende sår, Burrows der de kvinnelige midd legger egg og intens kløe, spesielt om natten. Selv om skabb ikke er farlig, kan skrape kviser forårsake små huden tårer og føre til en bakteriell infeksjon som kan være farlig hvis den forblir ubehandlet. Skabb påvirke folk i alle aldre og økonomiske grupper. Som de fleste parasittsykdommer, er det lettere å unngå enn å behandle.

Bruksanvisning

Forhindre Skabb

•  Unngå langvarig kontakt, for eksempel samleie eller intens kosing med alle som viser symptomer på skabb. Et håndtrykk eller en rask klem er greit, men lengre kontakt er sannsynlig til å føre til at du blir infested.

Unngå selv kortvarig kontakt med folk som har "norske" eller "crusted" skabb.

Hindre dine familiemedlemmer fra å dele skitne håndklær, uvaskede klær og uvasket sengetøy. Dette kan hindre overføring av flere smittsomme hudsykdommer, inkludert skabb.

Behandle alle i husstanden samtidig hvis en person blir infisert. Legen din vil forskrive en krem ​​eller lotion som bør brukes overalt fra halsen til tærne. Denne kremen er igjen på over natten og vaskes av i morgen. Behandlingen gjentas i 7 til 10 dager for å drepe eventuelle midd som kan ha klekket.

Vask alle klær, sengetøy, håndklær og vaskekluter i varmt vann og tørk dem på "hot" innstilling umiddelbart etter at alle i husstanden har tatt den første behandlingen. Skabb kan leve i en kort periode av det menneskelige legeme, men varmen fra vasking og tørking vil drepe dem, og eventuelle egg de kan ha lagt.

Gå tilbake til legen umiddelbart dersom den smittede personens tilstand ikke blir bedre i løpet av en eller to uker etter den andre behandlingen, eller hvis flere medlemmer av familien bli infisert med skabb.

Tips og advarsler

  • En person som aldri har blitt infisert med skabb før vil ta 4 til 6 uker for å vise symptomer. En person som har hatt en tidligere angrep av skabb vil vise symptomer innenfor et par dager for å bli smittet.
  • Hvis husstanden krever behandling for skabb, og du eller et annet familiemedlem er gravid, må du fortelle legen. Han eller hun kan bestemme seg for å foreskrive en mildere aktuell krem. Hvis den gravide kvinnen ikke har blitt infisert, kan legen foreslå hun hoppe over behandlingen og unngå tett, langvarig kontakt med noen i husholdningen som er infisert.

Hvordan bli gravid med HPV

Hvordan bli gravid med HPV


Human papillomavirus, eller HPV, er viruset som forårsaker kjønnsvorter og er knyttet til livmorhalskreft. Hvis du har nylig blitt diagnostisert med HPV eller har hatt eller vært behandlet for genital warts i det siste, kan du være bekymret for sjansene for å bli gravid, bære en baby til termin eller overføring av smitte til babyen. Overføring av smitte til partneren din er en annen bekymring mange kvinner har. Mens det er noen graviditet og fruktbarhetsproblemer assosiert med HPV, I de fleste tilfeller er det liten grunn til bekymring.

Hvordan bli gravid med HPV

•  Gå til legen for årlige celleprøver og bekken eksamener så snart du er seksuelt aktiv, selv om du ikke planlegger graviditet i nær fremtid.

Få en tilstand overvåkes regelmessig (vanligvis hvert halvår) hvis en Pap viser HPV, eller hvis du har genital warts. Legen din vil ønske å vite om HPV-infeksjon utvikler seg, og om det er noen forstadier celler tilstede.

har noen kjønnsvorter eller forstadier celler behandlet som anbefalt av legen din. I noen tilfeller, de unormale celler eller vorter forsvinner av seg selv. I andre, må du ha dem frosset av (kryoterapi), kirurgisk fjernet eller behandlet med aktuelle medisiner.

4 har vorter fjernet før du planlegger å bli gravid, som du kan spre smitte til din partner gjennom ubeskyttet sex. Har partneren din kontrolleres og behandles også.

Hvis du planlegger å bli gravid, informere legen din om at du har blitt behandlet for HPV. I sjeldne tilfeller, behandling for genital warts påvirker fruktbarhet ved å skade livmorhalsen og redusere slimproduksjon, noe som gjør det vanskeligere for sædcellene å nå egget.

Hvis du allerede er gravid, legen din du har blitt behandlet for HPV. Av og kirurgisk fjerning av vorter eller forstadier celler svekker livmorhalsen, slik at spontanabort mer sannsynlig. Legen vil vurdere din tilstand tett som svangerskapet skrider frem.

Ikke bekymre deg for mye om du har kjønnsvorter og er gravid. Det er liten risiko for deg eller barnet. Noen ganger svangerskapet kan føre til unormale celler til å utvikle raskere, men dette vanligvis løser seg selv etter at barnet er født.

Har legen din overvåke tilstanden din nøye dersom du har genital warts mens hun var gravid. I sjeldne tilfeller kan genital warts blokkere livmorhalsen, noe som gjør vaginal fødsel umulig. I svært sjeldne tilfeller kan HPV føre til en farlig halsinfeksjon i baby.

Er solarium trygt å bruke mens gravid?

Tanning senger er en av de mest populære måter å skaffe seg en brunfarge. Gjennom årene har folk blitt ledet til å tro at solarium er tryggere enn naturlig sollys; imidlertid, er at bare ikke tilfelle. Solseng eksponering er bare en farlig som sollys når det gjelder risikoen for hudkreft. Tanning senger er ikke anbefalt under graviditet.

UV-eksponering

Gravide kvinner som bruker solarium er utsatt for UV-stråling. Ultrafiolett stråling har vist seg å forårsake kreft.

Melanom

Tanning senger har vært fast bestemt på å føre melanom hudkreft. Melanom kan spre seg til morkaken og potensielt kan skade en ufødte baby.

Overoppheting

Solarium kan føre til en gravid kvinnes kropp overopphetes. Overoppheting under svangerskapet kan føre til misdannelser i ryggraden i fosteret.

Chloasma

Gravide kvinner kan merke en økning i chloasma, de mørke hud flekker som ofte oppstår på ansikt og armer under svangerskapet.

Sikrere Alternatives

Gravide kan trygt bruke sunless tanning lotions å simulere en brunfarge.

Alkohol og narkotikamisbruk hos gravide kvinner

Det har lenge vært holdt at rutinemessig alkoholforbruk og bruk av narkotika under svangerskapet skaper overdreven risiko for fosterutvikling og pågående problemer etter at barnet er født. The Surgeon General første advart gravide om risikoen ved alkoholbruk under svangerskapet i 1981 og har oppdatert den advarselen gjennom årene til å omfatte risiko fra andre stoffer som kan sette barnets utvikling.

Risiko

Forbruk av alkohol under svangerskapet kan føre til en tilstand som kalles føtalt alkoholsyndrom som er knyttet til lav og med farlig fødselsvekt hos barn. Eksponering for legemidler inkludert illegale rusmidler, alkohol, nikotin og selv reseptbelagte medisiner kan føre til en rekke risikoer inkludert:

Lav fødselsvekt Dårlig hjernens utvikling Begrenset fysisk utvikling høyere forekomst av misdannelser

Dagens trender

En fersk rapport fra Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA) viste både positive og negative utviklingstrekk i Amerika i denne saken. SAMHSA rapportert at de fleste kvinner er å følge advarsler om rusmiddelbruk under svangerskapet, men alkoholbruk blant gravide kvinner er fortsatt urovekkende høyt. Den nasjonale undersøkelsen bemerket at ca 1 av 8 kvinner beskyldt for å drikke et beløp under svangerskapet.

Risiko ved Stoff

En kort oppsummering av noen av risikoene ved stoffet vokser, ikke overraskende, mer farlig som de stoffene få mer vanedannende og farlig.

Alkohol: føtalt alkoholsyndrom, Fetal Alcohol Effects, alkoholrelaterte fødselsskader, som alle produserer varierende grad av unormal fysisk utvikling, lærevansker og atferdsproblemer. Marijuana: Høy risiko for dødfødsel, spontanabort, lav fødselsvekt og fosterets misdannelser. Nikotin og tobakk: Forårsaker lav fødselsvekt, risikerer prematur fødsel, risiko for dødfødsel og spontanabort og SIDS (Sudden Infant Death Syndrome). Kokain: Alle de komplikasjoner som er nevnt ovenfor pluss prenatal slag, nyre og puste lidelser, kan Abruptio morkaker og babyer blir født avhengige. Heroin og andre narkotiske stoffer: Alle de ovennevnte, pluss spedbarn kan bli født som lider av tilbaketrekning og alt det er effekter. Mødre eksponert for HIV kan passere den på sine barn ved fødselen. Metamfetamin, PCP, sniffing, steroider, OTC: Risiko for alvorlige fysiske misdannelser og abnormaliteter som mangler eller ubebygde lemmer og organer.

Reseptbelagte medisiner

Selv om de er foreskrevet av legen din, reseptbelagte medisiner bære fødsel og utviklings risiko også. Det er best å diskutere all risiko med legen din før du starter noen medisiner.

Senking Risk

Den beste måten å holde noen risiko for det ufødte barnet lav er å avstå fra enhver og alle rusmiddel stoffer under svangerskapet.

Kan du bli gravid Hvis egglederne er tette?

Befruktning skjer når sperm og egg møtes i kvinnens skjede. Befruktning skjer innenfor egglederen, noe som fører til livmoren hvor det befruktede egget implantater og kvinnen blir gravid. Det er mange kvinner som egglederne er tette eller arrete på noen måte som kan redusere sjansen for graviditet.

Betydning

Egglederen er et rør ned som en kvinnes egg reiser hver måned. Egg frigjøres fra eggstokken og blir feid inn i egglederen. Hvis ingen sperm er til stede, vil egget bare fortsette ned røret inn i livmoren hvor det vil mislykkes i å feste seg og i løpet av noen dager en kvinne vil starte sin periode. Motsatt, hvis spermier er tilstede egget vil bli befruktet og implantert inn i livmorveggen, impregnerings kvinnen.

Effekter

Fordi befruktning skjer innenfor egglederne, hvis de er blokkert er det umulig for kvinnen å bli gravid. En kvinne kan slippe et egg, og spermier kan reise gjennom livmorhalsen og livmoren, men en blokkert egglederen vil gjøre det umulig for de to å møtes.

Identifikasjon

Hvorvidt et fallopianrør er blokkert, kan kun bestemmes av en lege, fordi det er sjelden symptomer.

Blokkerte eggledere er ofte forårsaket av en tilstand som kalles bekkeninfeksjon. Dette er en tilstand som vanligvis forbindes med seksuelt overførbare sykdommer, som kan la arrvev bak selv etter at de er borte. Ektopisk svangerskap og aborter samt endometriose også kan føre til egglederne å bli blokkert.

Betraktninger

Graviditet i en kvinne med en blokkert egglederen er ikke umulig hvis bare en av egglederne er blokkert. Eggstokkene eggløsning i løpet av alternative måneder, og hvis spermier er til stede i den ublokkerte egglederen på samme tid en har eggløsning, deretter graviditet kan forekomme. Alternativt, hvis et fallopianrør ikke er fullstendig blokkert, kan noen sædceller komme gjennom og befruktning kan finne sted.

Advarsel

Av og til laproscopic kirurgi kan fjerne blokkeringen rør eller fjerne arrvev innenfor blokkerte eggledere. Disse prosedyrene er ikke alltid vellykket, og det er en økt risiko for svangerskap utenfor livmoren hvis det befruktede egget ikke kan reise fritt nedover egglederen. I disse tilfellene, det befruktede egget implantater i egglederen seg selv og ikke i livmoren. Ektopisk svangerskap kan være farlig.

Kan du bli gravid med Cervix Stenose?

Cervical stenose er en tilstand innenfor den kvinnelige reproduktive system hvor en hindring inne i livmorhalsen blokker passasje fra skjeden inn i livmoren. Det er en tilstand som kan være tilstede ved fødselen eller kan oppstå senere i livet.

Årsaker

Kvinner som ikke er født med cervical stenose kan skaffe tilstanden på grunn av en rekke medisinske forhold. Disse problemene omfatter cervical eller endometrial cancer, stråling for å behandle cervical eller endometrial cancer, kirurgi i området av cervix, fjerning av livmoren foring (en prosedyre for å lindre endometriose) og endringer initialisert ved menopause.

Funksjon

Ordet stenose betyr "stivne". Den stivne refererer til muskler som omfatter livmorhalsen, slik at den kan åpnes og lukkes fullstendig. I tilfelle av cervical stenose, disse musklene stive og kan ikke fungere skikkelig. Eller, kan arr eller annen unormal vev tette livmorhalsen, også hindre passasje.

Komplikasjoner

Problemer forårsaket ved cervikal stenose omfatter en opphoping av blod eller infeksjon inne i livmoren, som kan være smertefull og farlig. Blokaden inne i livmorhalsen kan også hindre menstruasjonsblødningen, som fører til et tap av månedlige perioder og hindre passasje av sædceller å skape infertilitet.

Variabler

Avhengig av den grad av stenose eller mengden av arrvev kan graviditet være vanskelig eller umulig. Hvis livmorhalsen er fullstendig blokkert, vil graviditet gjennom samleie ikke forekomme. Hvis det bare er en delvis blokkering, er mulig graviditet med en lavere andel av suksessrate.

Behandling

Cervikal stenose kan behandles med en fremgangsmåte hvor en liten, metallstaven blir satt inn i livmorhalsen. Stengene gradvis øker i diameter, og blir liggende i slik at livmorhalsen åpne opp. Det kan ta fire til seks uker for riktig strekking, hvoretter normal prevensjon er mulig.

Andre Conception informationon

Kvinner med livmorhals stenose kan bli gravid ved hjelp av inseminasjon. Dette er fremgangsmåten hvor sæden settes inn i livmoren gjennom et metallrør. Intrauterin inseminasjon er ikke den foretrukne behandling for livmorhals stenose fordi cervical dilatasjon prosedyren som er forklart ovenfor er mye enklere, ikke-invasiv og mer vellykket.

Skabb Behandling Bruke Bactrim

Skabb er en vanlig og irriterer huden infeksjon forårsaket av gravende midd. Det er overført av hud-til-hud kontakt, spesielt mellom familiemedlemmer og mennesker som lever i nært hold. De vanlige symptomene er kløe og utslett, spesielt mellom fingrene, på albuene, på genitalia hos menn og rundt brystvortene hos kvinner. Mens skabb ikke er en bakteriell infeksjon kan det noen ganger føre til sekundære bakterieinfeksjoner som krever andre legemidler for behandling.

Årsaker

Kløe midd, Sarcoptes scabiei var hominis, er den skyldige som forårsaker sykdommen. Den kvinnelige mite Burrows inn i huden for å legge sine egg; når larvene klekkes de kommer til å pare seg og syklusen gjentas. Den midd kan kun lever i noen dager i fravær av en human vert. Mangel på god hygiene og overbefolkning er de viktigste faktorene som fremmer spredning av skabb.

Behandlinger

Leger vanligvis behandle skabb med en pediculicide, en krem ​​som er brukt over hele kroppen fra halsen og ned for å drepe midd. Lindan, permetrin og crotamiton er alle vanlige alternativer. Lindan bør ikke brukes til barn under 2 år i eller gravide eller ammende mødre. Det er viktig å rense klær og sengetøy fordi midd kan overleve i opptil tre dager utenfor en vert og kan benytte anledningen til å få haik på venner og familie.

Bactrim

Bactrim er handelsnavnet for et antibiotikum med de aktive bestanddeler sulfametoksazol og trimetoprim, som ofte administreres oralt, men også i andre formuleringer. Det er vanligvis brukes til å behandle øret og blære infeksjoner, blant andre forhold. Som de fleste medikamenter, har Bactrim bivirkninger, ofte inkludert svimmelhet, søvnproblemer eller en hoven tunge, selv om den har i noen tilfeller forårsaket mer alvorlige allergiske reaksjoner.

Bactrim og skabb

Noen leger har foreskrevet Bactrim å behandle hodelus eller til og med skabb på teorien om at antibiotika vil drepe tarmbakterier som lever i lus (eller midd), og dermed hindre parasittene 'fordøyelsen. I dag denne tilnærmingen er ikke mye som støttes av eksperter og anbefales ikke, og heller ikke er det stoffet godkjent av FDA som en pediculicide. Generelt tar antibiotika for betingelser som ikke resulterer fra bakterielle infeksjon er noe uklokt, ettersom medikamentet kan bidra til utviklingen av antibiotikaresistens i andre bakterier. I noen tilfeller kan imidlertid skabb gi de rette forholdene for skadelige bakterier å forårsake en sekundær infeksjon.

Sekundære infeksjoner

Skadelige bakterier kan kolonisere åpne sår til å forårsake infeksjoner; sekundære infeksjoner av skrapemerker er faktisk ganske vanlig med skabb. Hvis en sekundær infeksjon utvikler, leger vil ofte antibiotika som Bactrim for å drepe bakterier. Følgelig, mens antibiotika er vanligvis ikke foreskrevet til behandling av den midd angrep i seg selv, er de av og til foreskrevet til behandling av sekundære infeksjoner. Informasjonen ovenfor er ikke ment som medisinske råd; som alltid, hvis du er i tvil om hvilken behandling som er riktig for din tilstand, som alltid, er det best å sjekke med legen din.

Sikker Vekttap mens gravide

De fleste leger er enige om at gravide ikke bør prøve å gå ned i vekt. Imidlertid bør gravide ikke få for mye vekt heller. Generelt, leger tyder på at en sunn vektøkning under svangerskapet er ca 25-35 pounds for den gjennomsnittlige størrelsen kvinne. Imidlertid er anbefalingen for overvektige kvinner mellom 11 og 20 pounds med en hastighet på 2 til 3 pounds en måned.

BMI

Faktum er at noen overvektige kvinner, faktisk gå ned i vekt når de er gravide, spesielt i de første få måneder, noen ganger på grunn av morgenkvalme og andre ganger på grunn av det faktum at de er bedre å spise og å utøve mer. Leger ofte avgjøre om det er sunt for en overvektig kvinne å kaste pounds under graviditet ved å bruke hennes body mass index (BMI). Din BMI er forholdet mellom høyde og vekt, og legen din kan hjelpe deg å beregne det. Mange vil si at hvis din BMI er over 25 så kan du råd til å miste litt vekt og har fortsatt en sunn graviditet. Faktisk, overvektige kvinner er mer utsatt for høyt blodtrykk, svangerskapsdiabetes, og andre helseproblemer under graviditet. Så det er viktig at disse kvinnene gjør alt de kan for å være så sunn som mulig.

Healthy Eating

Ditt første steg mot sikker vekttap under svangerskapet er å sikre at du spiser et sunt, velbalansert kosthold som gir babyen all den næring den trenger. Får nok protein er ikke bare viktig for barnet, men også for å hjelpe deg å holde blodsukkeret stabilt, så sørg for å inkludere protein i alle måltider og snacks hele dagen. Også, ikke spise store måltider. Du er bedre å spise flere små måltider, og tro det eller ei, spise ofte kan bidra til å redusere kvalme.

Ikke hoppe å spise første tingen i morgen, fordi å ha en godt balansert frokost med tilstrekkelig protein, karbohydrater, fiber og fett kan hjelpe deg å føle deg bedre hele dagen lang. Sørg for at karbohydrater kommer fra frukt, grønnsaker og hele korn i stedet for fra junk mat som ikke har noen næringsverdi. Prøv å spise magre proteiner i stedet for høy fett seg, og være forsiktig med å spise umettet fett som oliven, raps, og peanut oljer i stedet for mettet og herdet som finnes i margarin, palmeolje, og animalsk fett.

Du må også sørge for at du får rikelig med folsyre og jern i kosten, så ta deg prenatal vitamin hver dag. Hvis du tar dette vitamin gjør at du føler deg kvalm, prøve å ta det i midten av dagen rett etter at du har spist noe. Holde en matdagbok kan hjelpe deg å holde styr på hva du spiser og er noe du kan dele med din lege eller ernæringsfysiolog for å sikre at du er på sporet.

Trening

Sammen med et sunt kosthold, bør gravide trene, ikke bare fordi det kan hjelpe deg å miste vekt trygt, men også fordi det kan hjelpe deg å bygge opp utholdenhet du trenger for arbeidskraft og levering. Selv om du ikke er noen som normalt funker, kan du med legen din tillatelse, starte når du er gravid. Nøkkelen er å begynne sakte og ikke overdrive det. For aerobic condition, starte med 15 minutter om dagen og jobbe opp til 30 minutter en dag med lav innvirkning aktiviteter. Prøv ting som turgåing, bading, og sykle den stasjonære sykkelen, og pass på å ikke la pulsen være mer enn 140 slag per minutt. Riding en vanlig sykkel kan være farlig som kan ridning og noen kontaktsport. Du bør også unngå å ligge flatt på ryggen, sit ups, og noen kraftige mage aktiviteter etter første trimester. For en balansert arbeid ut, inkluderer noen milde stretching og toning øvelser som de som finnes i en yoga klasse spesielt rettet mot gravide kvinner.

Farlige bivirkninger av Saizen

Saizen er merkenavnet for en resept, injiserbare syntetisk versjon av menneskelig veksthormon somatropin. Til tross for sin effektivitet på behandling av hemmet vekst hos barn og voksne med hypofysen mangler, utgjør Saizen en risiko for bivirkninger.

Betydning

Den vanligste farlig bivirkning assosiert med Saizen er utbruddet av type 2 diabetes, som forekommer hos ca 10 prosent av voksne brukere, ifølge FDA kliniske studier som er publisert på det amerikanske Food and Drug Administration.

Typer symptomer

Mens du tar Saizen, være oppmerksomme på symptomer på hyperglykemi eller diabetes, som tretthet, overdreven tørste og vannlating, økt sult, uforklarlig vekttap, veldig tørr hud, sår eller sår som ikke leges, prikking i føttene, tåkete syn og irritabilitet .

Legemiddelinteraksjoner

Saizen har potensial til å føre til en økning i bivirkninger fra medisiner som kortikosteroider, antikonvulsiva og den immunsuppressive stoffet cyklosporin, melder det amerikanske National Library of Medicine.

Risiko

Hos barn, utgjør Saizen en liten risiko for hypotyreose og utbruddet av leukemi eller blodkreft.

Betraktninger

Fordi dens effekter på fosterutvikling er ikke kjent, leger sjelden foreskrive Saizen for bruk hos gravide kvinner med mindre det ikke er trygt alternativ til behandling. Saizen kan ikke være trygge pasienter med en historie med hjernesvulster, kreft, lukket epiphyses, diabetisk retinopati, Prader-Willis syndrom, væskeretensjon, hypotyreose, ørebetennelse, skoliose, diabetes, Turner syndrom eller nyre-eller leversykdom, advarer Mayo Clinic com

Hva er behandlinger for gravide rusmisbrukere?

Kvinner som bruker narkotika mens de er gravide må få behandling for helsen til barnet sitt og seg selv. Noe en gravid kvinne setter i kroppen hennes vil potensielt krysser placenta og inn i hennes baby. En baby født avhengige kan lider av lav fødselsvekt og smertefulle abstinenssymptomer. Et foster utsatt for narkotika og alkohol er i fare for misdannelser, noe som kan føre til døden. Avhengighet utvinning er fysisk og følelsesmessig vanskelig. Heldigvis er det mange behandlinger tilgjengelig for å gjøre prosessen enklere og muliggjøre levering av en sunn spedbarn.

Nikotinavhengighet

Nikotinavhengighet er spesielt vanlig blant gravide kvinner. Babyer født av mødre som røyker ofte lider av lav fødselsvekt. Ideelt sett, hvis du røyker og du er gravid, bør du slutte cold turkey. De fleste røykeslutt medisiner inneholder nikotin, som stiller de samme truslene for fosteret som røyking. Chantix, en resept smoking-cessation narkotika, har ikke blitt evaluert for sikkerhet hos gravide kvinner. Rådgivning og gruppeterapi er tilrådelig for gravide kvinner som røyker.

Alkoholisme

Alkoholforbruk under svangerskapet fører til fødselsskader kalt Fetal Alcohol Spectrum Disorders, eller FASDs. The March of Dimes nettside sier at opptil 40.000 barn blir født med en FASD hvert år. Alkohol avhengighet bør behandles tidlig i svangerskapet siden barnet utvikler mest i første trimester. Milde alkohol abstinenssymptomer som tremor og agitasjon vare en kort tid og trenger ikke behandling. Abstinenssymptomer som påvirker fosteret som takykardi, feber og kramper bør behandles symptomatisk. Rask hjerte-rate kan konverteres med medisinering adenosin. Adenosin har en ekstremt kort halveringstid, og vil ikke skade fosteret. Feber kan behandles trygt med paracetamol. Kramper forårsaket av alkoholabstinens er vanligvis behandles med benzodiazepiner som klonazepam tatt til lavest dose mulig å minimere risikoen for fosteret.

Street narkotika

Kokain, metamfetamin og heroin skade fosteret. Kokain og metamfetamin kan stoppes umiddelbart. Uttak fra disse stoffene er ubehagelig, men ikke farlig. Tilbaketrekking fra disse stoffene bør foregå i et medikament rehabilitering anlegget for å bidra til å håndtere eventuelle følelser eller fristelser som kan føre til tilbakefall.

Heroin tilbaketrekking er ekstremt vanskelig og potensielt farlig. En kvinne som ikke er gravid ville bli plassert på opiat metadon. Metadon også utgjør trusler mot fosteret. Hvis du tar metadon i løpet av de siste ukene av svangerskapet, kan barnet oppleve abstinenssymptomer. Buprenorfin er et medikament som reduserer suget etter heroin, og alle andre opiater, uten å produsere en "høy" følelse. The Food and Drug Administration har godkjent bruken av to former for buprenorfin, Suboxone og Subutex. Informasjon om buprenorfin og fosterets helse er begrenset. Likevel, fordelene med buprenorfin oppveier risikoen ved bruk av heroin.

Marijuana

Marihuana avhengighet er rent psykologisk. Røyke marihuana presenterer de samme problemene som sigarettrøyking. En kvinne som ulovlig røyker marihuana mens hun er gravid bør slutte umiddelbart fordi marihuana krysser placenta. Hvis en kvinne bruker skrevet marihuana, bør hun bestemme med sin lege om hun skal fortsette behandlingen.

Betraktninger

Legemidler som brukes intravenøst ​​plassere mor og baby i fare for blodbårne sykdommer. Sykdommer som hepatitt og HIV kan overføres til babyen. Alle nyfødte testes for narkotika. Hvis det blir funnet narkotika i barnets system, kan mor mister foreldreretten til barnet.

Alternative behandlinger for skabb

Skabb er en allergisk reaksjon på bitt av en edderkopp. Den vanligste behandlingen er en enkel over-telleren medisinering. Det er effektivt, men det kan være farlig. Det er tryggere urtemedisiner som kan brukes til å drepe parasitter som forårsaker utslett og for å lindre kløen.

Evening Primose og johannesurt

Disse urte rettsmidler vil ikke drepe midd som forårsaker utslett, men de vil lindre kløen. Anvende disse produkter på huden direkte. Gjenta denne prosessen etter behov.

Neem og Tumeric

SX Charles, en lege fra India, brukte et lim som inneholder blader fra neem-treet. Pastaen var fire deler neem til en del tumeric. Neem fungerer som et insekt avvisende og har anti-parasittiske egenskaper. Da gjaldt de berørte områdene, vil pastaen lindre kløe.

Løk

Løk inneholder et kjemikalie som kalles quercetin. En salve kan fremstilles ved koking i 15-30 løk skinn i en halv liter vann. Påfør salve til hele kroppen. Dette vil drepe midd som forårsaker utslett.

Mountain Mint som et forebyggende tiltak

Denne urten er kanskje ikke så populær som noen av de andre, men det er et effektivt insektmiddel. Rubbing blader fra anlegget på kroppen kan hindre flått, skabb og andre parasittiske midd og insekter fra å komme på huden.

Plinius den eldre er Flea Repellent

Den romerske natura Plinius den eldre bemerket at Penny Royal urt som vokste i Europa frastøtt lopper. Naturalist ville også være en av de årsaksforhold av utbruddet av Mt. Vesuv i år 79 e.Kr. amerikansk og europeisk loppe olje kan brukes på huden som en måte å hindre en person fra å få skabb.

Hvordan kunne behandle skabb

Hvis huden klør og er dekket i tynne linjer består av små støt eller blemmer, kan du skylde på små, åttebeinte midd som kalles Skabbmidd. Disse midd grave seg inn i huden og legger egg, forårsaker en hudsykdom som kalles skabb. Kroppen din reagerer på tilstedeværelsen av midd og deres egg med en allergisk reaksjon preget av kløe og utslett som hovedsakelig forekommer i foldene i huden din.

Betraktninger

Skabb er en vanlig sykdom som rammer rundt 300 millioner mennesker på verdensbasis hvert år, ifølge Verdens helseorganisasjon. Du kan ta skabb lett gjennom direkte hudkontakt med noen som har denne tilstanden. Risikoen for å få det fra et svømmebasseng er svært lav, selv om en annen svømmer har skabb. Midd er ikke spres gjennom vann og vanligvis ikke overflaten på våt hud. Selv om din hund eller katt kan ha skabb midd, de er en annen art enn de som påvirker mennesker. Disse midd kan forårsake skabb hos dyr, men de har ikke overleve lenge nok hos mennesker til å skape problemer.

Medisinert Cream Alternativer

Legen din vil foreskrive en medisinert krem ​​som ødelegger egg og midd. Den mest brukte kremen er permethrin 5 prosent, siden det er trygt å bruke på voksne, barn, gravide kvinner og kvinner som ammer. Andre kremer, såsom crotamiton og benzylbenzoat, er også effektive ved behandling av skabb. Noen leger fore lindan når andre medisinert kremer ikke fungerer, men det er ikke brukt ofte, siden det kan føre til alvorlige bivirkninger, som for eksempel anfall.

Påføring Medicated Cream

Følg legens instruksjoner for bruk av en medisinert krem. I de fleste tilfeller, legger du den på hele kroppen og la den absorbere i ca åtte timer. Du må kanskje bruke den en gang til hvis utslettet ikke forsvinner, eller hvis en ny vises. Din familie og noen andre du har hatt nær kontakt med nylig også nødt til å bruke medisinert krem ​​som en forholdsregel, siden skabb er lett overføres fra en person til en annen.

Home Care

Medisinert krem ​​dreper skabb raskt, men det kan ta minst to uker for kløe å avta. Påføring over-the-counter Calamine lotion kan gi noen lettelse. Du kan også redusere kløe ved å plassere en fuktig, kald vaskeklut på huden eller soaking i et badekar fylt med kaldt vann. Legen din kan anbefale å ta over-the-counter antihistaminer, som kan hjelpe lindre kløe.

Bekymringer

Hvis du har et svekket immunforsvar, kan du utvikle crusted skabb. Dette er en mer alvorlig type skabb som sprer seg over større områder av kroppen din og danner skjell eller crusty støt. Folk i sykehjem og de som har alvorlige sykdommer har også en høyere risiko for å få crusted skabb. Legen din kan forskrive en oral medisin, slik som ivermectin, å ødelegge midd og egg. Skrape huden din åpne kan føre til en sekundær infeksjon forårsaket av bakterier som stafylokokker eller streptokokker. Hvis en infeksjon skulle oppstå, vil legen forskrive antibiotika for å behandle det.

Hindre annen Outbreak

Skabb midd kan leve på overflater rundt ditt hjem for et par dager før han døde. Vask sengetøy, klær og håndklær i varmt vann med vanlig vaskemiddel, og tørk dem på en høy varme innstillingen for å forhindre en ny Infestation. Sett noen produkter som ikke kan gå i vaskemaskinen eller renses i en forseglet plastpose i ca to uker. Å gjøre dette sulter midd, siden de ikke vil ha tilgang til mat kilder. Støvsuge tepper, sofa og alle andre stoppede møbler i ditt hjem. Hvis noen du kjenner har skabb, holde seg borte fra dem før de har blitt behandlet for det. Unngå å gå til et anlegg hvor en skabb utbrudd nylig har skjedd, for eksempel en barnehage eller sykehjem.

Ivermectin behandling for skabb

Hvis du har vært plaget av en vedvarende og bestandig tilfelle av skabb, kan legen forskrive ivermectin å behandle den. Ivermectin brukes vanligvis til å behandle flere konkrete parasittinfeksjoner og infeksjoner, men det er ikke godkjent for behandling av skabb av Food and Drug Administration. Men mange leger fore ivermectin som et alternativ eller "off-label" behandling for skabb. Hvis legen vurderer ivermectin, er det noen fakta som du finner nyttige.

Hvorfor leger kan velge Ivermectin

Ivermectin kan gis peroralt som én enkelt dose, som gjør det mye enklere å administrere enn permethin. Ivermectin er ofte foreskrevet i klinikken eller institusjoner fordi det er lettere å distribuere. Det er også behandling av valget i tilfeller der immunsystemet er undertrykt og i tilfeller av crusted skabb.

Hvordan Ivermectin brukes

Det kan være en oppfølging dose foreskrevet to til tre uker etter første dose dersom bedring ikke er sett. I sjeldne tilfeller, er en tredje dose ivermectin nødvendig. Det vil alltid være ledsaget av grundig rengjøring med boraks eller en pediculite.

Forskning Støtte for Ivermectin som en Skabb Treatment

I 2002, Journal of Kutan medisin og kirurgi publisert en gjennomgang av tilgjengelig litteratur om bruk av ivermectin å behandle skabb. Konklusjonen av gjennomgangen var at en enkelt oral dose ivermectin er svært effektiv i behandling av skabb. En 2004 artikkel i "American Family Physician" bemerket at en enkelt dose av ivermectin fullstendig eliminert skabb i 70 prosent av alle tilfeller.

Bivirkninger av Ivermectin

Mulige bivirkninger av ivermectin inkluderer kvalme, diaré, svimmelhet, ødem (hevelse av hender, føtter eller ankler), kløe, utslett, en følelse av at noe er i dine øyne og hovne lymfeknuter. Flere alvorlige, men sjeldne bivirkninger inkluderer synsproblemer, urin eller tarmproblemer, forvirring, øye rødhet eller smerte, forvirring, manglende koordinering og beslag.

Kontra

Hvis du er gravid eller ammende, diskutere alternative skabb behandlinger med legen din, fordi det kan føre til problemer for det ufødte barnet, eller bli funnet i morsmelk. Forsikre deg om at legen din vet om du har leverproblemer fordi ivermectin kan forverre disse problemene.

Fakta om skabb

Fakta om skabb


Skabb er en svært smittsom infeksjon i huden forårsaket av en kløe-midd parasitten. Denne infeksjonen oppstår når en gravid kvinne kløe midd Burrows inn i huden og legger egg. Skabb er en infeksjon som er mer vanlig i områder der folk er i nær kontakt, for eksempel barnehager, sykehjem og skoler. Hender, fingre, håndledd, midje, kjønnsorganer, bryster og lavere rumpe er de vanligste stedene for en skabb infeksjon.

Symptomer

En skabb smitte fører til hevelse, rødhet, kløe og skorper, som 25 prosent av tiden er ledsaget av hule linjer, eller tynne, røde linjer eller prikker på huden.

Transmission

Skabb smitter ved direkte hud-til-hud kontakt med en smittet person; infeksjonen ikke kan overføres fra dyr eller overflater.

Behandling

Standarden på behandling for skabb er en scabacide lotion brukes på hele kroppen i minst 12 timer alternative behandlinger som neem olje eller tea tree olje kan gi lindring, men er ikke en kur.

Forebygging / løsning

Unngå kontakt med smittede personer er den beste forebygging; derimot, er skabb vanskelig å forebygge, siden en infisert person kan være smittsom og uten symptomer i opptil to måneder.

Betraktninger

Kløe midd som forårsaker skabb ikke er i stand til å leve utenfor menneskekroppen; derfor er det ikke nødvendig omfattende rengjøring av noe annet enn sengetøy etter en skabb infeksjon.