Digidexo.com

Tegretol Lamictal orgasme sexlyst

ADHD & Cyclothymia hos barn

ADHD og cyklotymi ofte forekommer samtidig i barn. ADHD er en lidelse enn hindrer barn fra å opprettholde oppmerksomhet og kontrollere hyperaktiv atferd. Clyclothymia er en mild versjon av bipolar lidelse.

Funksjoner

Ifølge Drugs.com, er cyclothymic lidelse en type bipolor lidelse preget av milde til moderate episoder av mani og depresjon. Personer med cyclomania er fortsatt i kontakt med virkeligheten gjennom sine vekslende episoder av mani og depresjon. ADHD, eller ADHD, er preget av en manglende evne til å ta hensyn og til å kontrollere impulser.

Betydning

En studie publisert av National Institutes of Health viste at barn med cyklotymi har en økt risiko for å utvikle ADHD. I tillegg har barn med ADHD har en økt risiko for å utvikle bipolar lidelse.

Betraktninger

Bipolar lidelse kan muligens bli feildiagnostisert som ADHD, og ​​vice versa; Imidlertid, de ofte forekommer sammen.

Behandlinger

Cyklotymi vanligvis behandles med terapi og medisiner som litium, valproat Tegretol, Lamictal, Trileptal, Neurontin, Zonegran eller Topimax. ADHD behandles vanligvis med enten stimulere medisiner, ikke-stimulere medisiner eller antidepressiva.

Advarsel

Noen medisiner foreskrevet for ADHD faktisk kan gjøre symptomer på cyclothmia verre. Medisiner bør velges nøye og følges opp av lege.

DSM Bipolar hos barn

DSM er forkortelsen for Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, som utgis av American Psychiatric Association og er den definerende ressurs for psykiske lidelser. DSM gir kriteriene som brukes av fagfolk for å bestemme en psykiatrisk diagnose. Mens DSM skisserer de diagnostiske kriteriene for bipolar lidelse hos voksne (voksen alder), gir den ikke en egen diagnose for bipolar lidelse hos barn (tidlig-debut). Dette er ikke en utelatelse eller grell forglemmelse, det er fordi dette er et nytt felt. Barne- og ungdoms bipolar lidelse har bare blitt anerkjent og forsket i det siste tiåret.

DSM og bipolar lidelse

Den nyeste utgaven av DSM (DSM-IV) ble publisert i 1994. På den tiden var bipolar lidelse tenkt å skje bare på voksne. Siden den gang har vitenskapelig kunnskap om hjernen tatt sjumilssteg. Takket være banebrytende forskning, fagfolk vet nå at tidlig debut bipolar lidelse er en realitet. Mens eksperter har utviklet og fortsette å avgrense diagnostiske verktøy for tidlig debut bipolar lidelse, er en offisielt godkjent retningslinje ikke funnet i DSM rett og slett fordi en ny versjon ikke har blitt utgitt siden 1994.

Tidlig-Onset versus voksen alder

Bipolar lidelse hos barn vises annerledes enn bildet beskrevet for voksne i DSM. Voksen alder bipolar lidelse følger et tydelig mønster av humørsvingninger mellom mani og depresjon. DSM sier at stemningen fasene skal uttales og tydelig for en bestemt periode, med minimum varighet er en uke. Barn med bipolar lidelse ikke oppfyller disse kriteriene. De vanligvis opplever rask stemningen sykling, noen ganger går gjennom mange faser av mani og depresjon i en dag. Denne rask sykling har også en tendens til å viske ut grensen mellom ett humør fase avslutning og en ny begynnelse. Presentasjonen kan være en av en kronisk utholdenhet av irritabilitet og humørsvingninger. Eksperter i barn og unges bipolar lidelse har gjennomført forskning og bekreftet at det kan diagnostiseres hos barn.

Diagnostisering Tidlig-Onset Bipolar lidelse

Det første vanskelig skritt i å diagnostisere bipolar lidelse hos barn er å skille det fra de mange andre lidelser eller atferdsmessige problemer som kan føre til humørsvingninger og masquerade som bipolar lidelse. Lidelser som ofte forveksles med bipolar er Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), opposisjonell atferdsforstyrrelse, atferdsforstyrrelser, Aspergers syndrom og angstlidelse. Bestemme den underliggende årsaken er et kritisk punkt fordi bipolar lidelse blir behandlet med sterke medisiner som ikke vil ha noen nytte - og kan selv forverre andre lidelser - dersom barnet blir feildiagnostisert. En passende diagnose krever også skille mellom problematiske ennå typiske emosjonelle og atferdsmessige problemer versus de som definerer en alvorlig lidelse. I tillegg til å vurdere kriteriene som er definert i DSM for mani og depresjon, fagfolk vurdere andre egenskaper som ofte deles blant barn med bipolar lidelse, herunder søvnproblemer, separasjonsangst, rasende og opposisjonell adferd.

Behandling av Early-Onset Bipolar lidelse

Det første målet med behandlingen er å stabilisere humørsvingninger med medisinering. Hvilke typer medisiner som brukes inkluderer stemningsstabiliserende, antiepileptika, antipsykotika, benzodiazepiner og antidepressiva. Med en lang historie med vellykket behandling av maniske symptomer, er litium vanligvis førstevalget. Krampestillende medisiner har også vist seg å behandle maniske episoder. Denne klassen av medisiner inkluderer Depakote, Tegretol, Lamictal, Topimax og Trileptal. Antipsykotika som Risperdal, Zyprexa, Abilify og Geodon bidra til å forebygge episoder av mani og depresjon. De også behandle sinne og aggresjon. Antidepressiva er kun brukes med stor forsiktighet fordi de kan utløse en manisk episode eller rask sykling. Psykologisk terapi for både barnet og familien er en viktig del av behandlingsprosessen. Metoder som kognitiv atferdsterapi, mellommenneskelige og sosiale rytme psykoterapi og familie fokus terapi hjelp lære ferdigheter som vil være avgjørende for å hjelpe barn å lære å håndtere de emosjonelle og atferdsmessige problemer som følger med bipolar lidelse.

Utover Diagnose

Bipolar lidelse er en livslang sykdom som må overvåkes og behandles for resten av barnets liv. Den ultimate livskvalitet --- utsiktene på lang sikt --- for barn og ungdom med bipolar lidelse vil bli bestemt av behandling og veiledning de mottar fra det øyeblikket de blir diagnostisert. Det er viktig å søke hjelp av fagfolk som er eksperter på tidlig innsettende bipolar lidelse. Det er viktig for foreldre å lære om sykdommen, utfordringene, medisiner og behandlinger. Dybden av deres engasjement --- vil deres evne til å være en talsmann og proaktiv medlem av teamet --- utgjøre hele forskjellen som deres barn lære å takle dette alvorlig, kompleks sykdom.

Medisiner for å behandle bipolar lidelse

Hvis du har bipolar lidelse, vil du sannsynligvis trenger medisiner for å holde tilstanden under kontroll. Medisiner sammen med psykoterapi vil bidra til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av humørsvingninger. Du må jobbe tett med legen din for å finne den rette medisinen eller kombinasjon av medisiner.

Fakta

Det kan være vanskelig å finne de riktige medisiner for å kontrollere bipolar lidelse, fordi alle reagerer på medisiner annerledes. Legen din må kanskje endre medisineringen flere ganger eller justere doseringsmengder inntil den rette kombinasjonen er funnet. Vellykket kontroll av denne lidelsen krever hyppige kontor besøk og nøye overvåking av symptomer og bivirkninger.

Vanligste Bipolar Drugs

De oftest foreskrevet medisiner for bipolar lidelse er humørstabiliserende medikamenter. Dette er stoffer som kan brukes for akutte episoder av mani og depresjon, og kan også brukes for vedlikehold. Den beste stemning stabilisator for manisk depresjon er litium, som er en effektiv langvarig legemiddel. Anti-anfall medisiner er vanligvis brukes til å behandle bipolar lidelse. Eksempler på disse medisinene er valproinsyre, Tegretol, Lamictal og Trileptal. Narkotika kategorisert som atypiske antipsykotika er vanligvis brukes til behandling av schizofreni, men brukes også for bipolar lidelse. Eksempler på disse stoffene er Abilify, Geodon og Zyprexa.

Andre medisiner

Andre medisiner kan brukes i kombinasjon med stemningsstabiliserende eller anti-anfall medisiner. Benzodiazepiner, som for eksempel Valium og Xanax, er noen ganger foreskrevet for akutt mani og for å lindre søvnløshet. Noen pasienter kan trenge en lavdose antidepressiva, men disse er foreskrevet med varsomhet, fordi de kan føre til et skifte til en manisk episode.

Bivirkninger

Din psykiater eller apoteket kan svare på spørsmål om bivirkninger av medisiner som du er foreskrevet. Bivirkninger kan ikke vises før du har tatt et bestemt medikament i noen tid. Noen bivirkninger kan oppstå inkluderer kvalme, vektøkning, diaré, seksuelle problemer eller rystelser.

Betraktninger

Å hjelpe legen din finne den beste medisinen kombinasjon for deg, holde en daglig logg over søvnmønster og humørsymptomer. Også holde oversikt over eventuelle bivirkninger som er plagsomme eller invalidiserende. Hvis et medikament kombinasjon vises til å virke, bør du fortsette å overvåke dine symptomer fordi din reaksjon på medisiner kan endre seg.

Advarsel

Når du er på reseptbelagte medisiner for bipolar lidelse, er det viktig at du tar medisinen som foreskrevet. Det er like viktig at du ikke brått slutte å ta medisinen uten å snakke med legen din. Plutselig stopper medisiner kan føre til dramatisk forverring av bipolare symptomer. Andre farlige abstinenssymptomer er også mulig.

Tegretol Fordeler

Tegretol Fordeler


Tegretol (karbamazepin) er en krampestillende medikament som benyttes til behandling av epilepsi, nervesmerter, og forstyrrelser i forbindelse med dem, så vel som ofte blir brukt til å behandle bipolar lidelse. Mens den eksakte natur av hvordan det fungerer Tegretol å behandle bipolar lidelse er ukjent, det påvirker tinninglappen område av hjernen. Som med alle medisiner, kan pasienten oppleve kjente bivirkninger når du tar Tegretol. Men sammenlignet med andre medisiner i denne klassen, er det noen fordeler med å ta Tegretol å behandle din medisinske tilstand.

Ungdom

Tegretol er uvanlig i at det er godkjent for bruk av barn og tenåringer. Dette gjelder uansett om det er for behandling av bipolar lidelse eller for epilepsi. I tillegg, som Tegretol kommer i en flytende form, så vel som kapsel og pilleform, er det lettere for barn å konsumere. Dette er unikt og en fordel av å ta Tegretol. Akkurat som for voksne som tar denne medisinen, vil barn og tenåringer være gjenstand for regelmessige blodprøver for å overvåke nivåene av medisiner i blodet.

Vanskelige saker

Rapid sykling bipolar lidelse og blandet tilstand bipolar lidelse er de mest vanskelige former av sykdommen til å behandle. Dette skjer når folk raskt endre fra mani til depresjon flere ganger per dag eller per uke. Blandet tilstand oppstår når noen opplever mani, og depresjon samtidig. Tegretol er ofte foreskrevet av leger til å behandle disse forholdene som det har en høyere rate av suksess i forhold til andre medisiner som brukes til å behandle bipolar lidelse, slik som litium og Depakote.

Vekt

Tegretol har en fordel som er ganske ønskelig. Medikamenter i denne klasse kan føre til vektøkning, avhengig av den enkelte. Imidlertid er Tegretol et vektnøytralt medisinering. Det ikke medfører en appetitt økning heller ikke endre det metabolisme. Selvfølgelig, hvis du forbruke mer kalorier enn kroppen din er i stand til å brenne av, du kan fortsatt få vekt på denne medisinen, akkurat som du ville gjort hvis ikke på denne medisinen.

Vekttap og Lamictal

Selv om vekttap ikke er oppført som en offisiell bivirkning av antiepileptika Lamictal (også kjent som Lamotrigin), har kontrollerte studdies vist at mange pasienter synes å oppleve vekttap mens du tar dette stoffet. Lamictal brukes vanligvis til å behandle visse typer anfall, for eksempel epilepsi, samt Bipolar I lidelse hos personer som er 18 år eller eldre.

Studier på Lamictal er innvirkning på vekttap

I 2006 American Journal of Psychiatry publiserte resultatene av en studie ledet av Charles L. Bowden, MD, som fokuserte på endringer i vekt hos overvektige pasienter som tok stoffet Lamictal.The studie av 399 pasienter (hvorav 155 var overvektige) over 52 uker konkluderte med at de med bipolar lidelse jeg gikk ned i vekt mens du tar lamotrigin. I løpet av studien de overvektige pasienter mistet i gjennomsnitt 7 prosent av sin kroppsvekt sammenlignet med pasienter som tok placebo (en "sukkerpille" som inneholder ingen medisiner) i løpet av de innledende faser av studien. Å sette i enklere termer, hvis en kvinne veier 180 kg. og mistet syv prosent av sin kroppsvekt, har hun mistet £ 12,6. Selv om denne studien fokusert mest på Lamictal effekt på vektøkning eller tap hos overvektige pasienter, ble det bemerket at de ikke-overvektige pasienter som tar Lamictal ikke få noen vekt.

Velge Lamictal fremfor andre medisiner

Resultatene av denne undersøkelsen kan lede bipolar I pasienter som allerede er overvektige eller fete i retning av Lamictal, heller enn å prøve litium, et annet vanlig brukt medikament for å behandle denne tilstand. Hyppig brukt av leger til å behandle bipolare pasienter siden 1970, er denne medisinen beryktet for å forårsake vektøkning, ifølge psycheducation.com

Andre medvirkende bivirkninger

Også muligens bidra til vekttap hos pasienter som tar Lamictal er påvist bivirkninger funnet i kontrollerte studier: denne medisinen kan føre til kvalme (som kan hindre en fra å spise visse matvarer) og oppkast (som kan føre til dehydrering og tap av vann vekt).

Fordeler og ulemper av Lamictal

Pasienter som behandling for tilstander som tar medisiner som forårsaker dem til å få vekt, må ta i perspektiv fordeler og ulemper med stoffet og dens effektivitet i behandling av deres tilstand. For eksempel, hvis noen som begynner å ta litium finner at hun har en betydelig reduksjon i humørsvingninger, men har fått £ 15., Kan hun ønsker å vurdere om å høste fordelene av dette stoffet er viktigere enn å få vekt.

Lamictal kan ikke være riktig for alle

Med noen narkotika, kan bivirkninger variere. Hvis du tar Lamictal og føler at du har vunnet eller tapt i vekt på grunn av dette stoffet, eller opplever andre ubehagelige bivirkninger, bør du kontakte lege umiddelbart.

Slik unngår du at håravfall med Lamictal

Slik unngår du at håravfall med Lamictal


Lamictal er et effektivt medikament som brukes mot anfall. Imidlertid kan en sjelden bivirkning føre til hårtap hos enkelte brukere. Det er ingen god måte å forhindre dette hårtap, unntatt ved enten å redusere eller endre medisiner, så bør du snakke med legen din for å se om dette er mulig. Bruk bevist sunne hårtap forebyggende metoder for å holde tynt hår så sunt og så sterk som mulig mens du tar medisinen. Hair mistet forårsaket av medisiner ofte tilbake når medisinering er endret, men du bør unngå å gå utenfor medisinen plutselig som det kan føre til en pågripelse.

Slik unngår du at håravfall med Lamictal

•  Gå til legen din og snakke om bivirkning. Spør legen om finasterid eller minoxidil. Eksperter på WebMD sier at disse hårtap forebyggende medisiner kan være effektivt for å forhindre medisiner indusert hårtap.

Vask håret hver dag med riktig sjampo. Velg en sjampo som hindrer hårtap og er egnet for din hårtype.

Påfør en ukentlig hårbehandling. Legg til to eller tre dråper olivenolje på håret og massere hodebunnen i noen minutter. Vikle et varmt håndkle rundt hodet og plassere en plastpose over håndkleet. Legg igjen posen og håndkle på hodet for to eller tre timer. Shampoo håret med en mild hårtap forebygging shampoo. Gjenta prosessen en gang eller to ganger i uken for å hjelpe håret porene forynge.

Bland 1/2 kopp eple cider og varmt vann. La blandingen avkjøles litt og helle i en sprayflaske og spray håret etter du shampoo. La det satt for 3 til 4 minutter og skyll med rent vann.

Legg til matvarer som hvite sesamfrø og yoghurt til morgenen kosthold. Spise en håndfull sesamfrø og en kopp yoghurt om dagen vil legge ekstra magnesium og kalsium i kostholdet ditt som er viktige næringsstoffer for hårvekst.

Skjær en løk i to og gni tynt hår området for å åpne hårsekken porene. Påfør en teskje honning og massere hodebunnen en gang om dagen for å gå tilbake sirkulasjon og legge nødvendige næringsstoffer til håret ditt.

Påfør stylingprodukter med måte. Unngå å bruke produkter som mousse, hårgelé og hårspray som disse har en tendens til å skade og tynt hår. Unngå å bruke hårtørker så mye som mulig for å forhindre ytterligere skade håret.

Redusere stress ved å ta en middels dag power nap. Ifølge ekspertene på Hair Loss Prevention, reduserer søvn stress og gir deg bedre emosjonell kontroll, som til slutt hindrer hårtap.

Lamictal Tinnitus Treatment

Tinnitus er et symptom hvor pasientene hører en ringing i ørene. Det er et resultat av flere mulige underliggende forhold, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser og fysiske øret traumer. Noen behandlingsmetoder lindre den underliggende årsaken, mens andre prøver å ta opp symptom i seg selv ved å redusere ringing støy.

Lamictal

Lamictal er en oral medisin som brukes til å behandle epilepsi, bipolar lidelse og krampeanfall. Ifølge lamictal.com, fungerer den som en krampestillende, å endre nivåene av visse nevrotransmittere for å redusere konvulsive symptomer.

Lamictal som tinnitus behandling

Ingen medisinske bevis støtter påstanden om at Lamictal er en egnet behandling for tinnitus. Det behandler et helt annet symptom, og på ingen måte reduserer ringestøy. Faktisk, ifølge MayoClinic.com, bivirkninger av Lamictal er hodepine og svimmelhet; disse symptomene kan forverre den ubehagelige effekten av tinnitus. Det er ingen grunn til å tro at Lamictal bør brukes for behandling av tinnitus.

Strategi for behandling

Snakk med legen din om medisinsk-støttet tinnitus lettelse; flere behandlingsalternativer er tilgjengelige. Hvit støy maskiner er effektive for å redusere den irriterende ringing av tinnitus. Dreven ørevoks kan forårsake tinnitus, så snakk med din otolaryngologist om ørevoks fjerning strategier. Trisykliske antidepressiva (f.eks amitriptylin) har vist sin effekt i behandling av alvorlig tinnitus. Men bruk denne metoden med forsiktighet, som potensielle bivirkninger inkluderer tåkesyn og hjerteproblemer.

Slik Kombiner Lamictal og Topimax

Slik Kombiner Lamictal og Topimax


Lamictal og Topimax er både krampestillende medisiner som brukes til å forebygge anfall hos epileptikere. Men begge medikamenter også kan bli brukt til å behandle andre tilstander, slik som bipolar forstyrrelse. Begge medisiner fungere som stemningsstabiliserende for mange mennesker med bipolar lidelse. Spesielt kan Topimax være foreskrevet for folk som ikke har hatt flaks med andre behandlinger for sin lidelse og de som lider av rapid-cycling bipolar lidelse. Lamictal fungerer også som en stemning stabilisator og er også gunstig for de som heller ikke har svart på andre stemningsstabiliserende medikamenter. I motsetning til andre medikamenter i denne klasse, betyr Lamictal vanligvis ikke indusere problematiske bivirkninger. Lamictal og Topimax blir noen ganger brukt sammen for å behandle bipolar lidelse. Lamictal har mer av en antidepressiv effekt enn side gjør topiramat, noe som er grunnen til at de kan anvendes sammen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Ha en full fysisk gjort, inkludert blod og urinprøver. Dette er viktig som skjoldbrusk lidelser og endokrine lidelser bør utelukkes, da de kan forverre stemningslidelser.

Diskuter med og få en behandlingsplan fra legen din. En spesifikk behandlingsplan er nødvendig når du planlegger å ta Lamictal og Topimax sammen. Skaff resepter for både medisiner fra legen din. Det er sannsynlig at legen vil starte på Lamictal først, så du må starte med en lav dose og jobbe deg opp til riktig dose.

Begynn å ta Lamictal samtidig daglig. Den tiden skal ha blitt bestemt av legen din. Det er generelt tatt enten første om morgenen eller først i kveld. Følg doseringsanvisningen nøyaktig. Din dose vil trolig økes en gang per uke av legen din til du er på ønsket område.

Diskuter når og hvordan du blir å ta Topimax med legen din. Han vil gi deg råd om hvorvidt du bør ta det med Lamictal, eller på et annet tidspunkt på dagen. Kroppen din kan reagere forskjellig på Topimax enn det gjør til Lamictal.

Begynn å ta Topimax slik legen din. Hold styr på hvordan det gjør du føler. Hvis du føler deg mer sliten ta Topimax i tillegg til Lamictal, la legen få vite og eksperimentere med å ta det på et annet tidspunkt på dagen. Gjør det samme hvis du finner ut at det gjør deg mer våken.

Hint

 • Hvis du savner en dose av enten medisiner, ta den så snart du husker det.
 • Hold medisiner i en pille holder som er merket med dagene i uken for å hjelpe deg å holde styr på pillene.
 • Angi en påminnelse på din mobiltelefon eller datamaskin slik at du vet at det er på tide å ta Lamictal og Topimax.
 • Oppsøk lege umiddelbart dersom symptomene dine forverres eller du føler deg suicidal.
 • Kontakt legen din dersom du opplever noen form for utslett.
 • Ikke plutselig slutte å ta Lamictal eller Topimax uten legens godkjennelse.

Hvordan Avslutt Tegretol

Tegretol er et krampestillende medikament som brukes til behandling av epilepsi, samt bipolar lidelse. Som med alle medisiner, kan det problema bivirkninger som kan oppstå. Det er virkelig ingen måte å vite på forhånd hvorvidt det vil skje. Hvis du har besluttet å avslutte Tegretol, er det viktig at det gjøres ved å redusere dosen sakte over en periode på en måned eller mer. Det er også viktig at det gjøres med en lege godkjenning og tilsyn. Hvis Tegretol avsluttes plutselig, er det mulighet for alvorlige bivirkninger, som for eksempel anfall.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege. Diskuter årsakene til at du ønsker å avslutte medisinering. Husk at det kan ta minst én måned for deg å føle den fulle virkningen av denne medisinen. Hvis det er forbi den tiden, og du opplever urovekkende bivirkninger, legen din vil sette sammen en plan for å avvikle Tegretol. Det vil trolig bety sakte redusere dosen uke etter uke til du er ikke lenger å ta den.

Øv god søvn vaner. Hver gang du kommer ut av medisiner som Tegretol, er det en sjanse for at det kan forstyrre søvnen. Prøv og gå i dvale og våkne opp på samme tid hver dag. Melatonin kan brukes til å hjelpe indusere søvn. Rådfør deg med helsepersonell om riktig dose for å ta.

Unngå å drikke alkohol. Det er ikke en god idé å drikke alkohol mens du tar Tegretol. Det bør spesielt unngås mens ebbe ut av medisinen.

Reduser stress så mye som mulig. Uttaksprosessen er allerede taxing på systemet ditt. Det er viktig ikke å ta på seg noen nye oppgaver i løpet av denne tiden. Hvis det ikke er mulig å redusere stress, bare sørg for at du allot deg selv litt tid for avslapping.

Suppler kosthold med et B-kompleks vitamin. Det ideelle vil inneholde B12, B1 og B6. De er nyttige som B-vitaminer hjelper med produksjonen av dopamin, som er integrert i en samlet positiv velvære. Som du kanskje oppleve irritabilitet mens avvikling Tegretol, kan B-vitaminer lette det bestemt bivirkning. Konsultere med en lege for å bestemme riktig dosering.

Tips og advarsler

 • Yoga er en stor oppgave for avslapping og stress lettelse. Se inn klasser i ditt område.
 • Ikke slutte å ta Tegretol brått. Du må avta av det.
 • Hvis du opplever kramper eller alvorlige migrene mens avvikling Tegretol, kontakt lege umiddelbart.

Terapeutisk effekt av Tegretol

Tegretol (karbamazepin) er en anti-konvulsiv medikament som brukes til å forebygge og kontrollere anfall hos mennesker som lider av epilepsi. Stoffet er også noen ganger brukt til å behandle bipolar lidelse og trigeminusnevralgi (nervesmerter).

Slik fungerer det

Tegretol virker på nervesignaler i hjernen. Det virker ved å redusere overdreven nervesignaler og oppnå normal nerve aktivitet.

Epilepsi

Ved å normalisere nervesignalene i hjernen, kan det bidra til å forhindre unormal elektrisk hjerneaktivitet som utløser anfall.

Visse nevropatier

Nevropati smerte resultater fra skadede nerver. Tegretol behandler diabetisk nevropati og trigeminusnevralgi. Trigeminusnevralgi resultater fra nerveskader på en av hjernenerver, noe som resulterer i sterke smerter i ansiktet og øynene. Diabetisk nevropati ofte påvirker føtter og ben. Som mange anti-krampe medisiner, reduserer Tegretol nerve aktivitet som fører til denne smerten.

Bipolar lidelse

Effektene av Tegretol på hjernens aktivitet ser ut til å redusere maniske episoder hos personer som lider av bipolar lidelse. Det kan være spesielt gunstig for folk som svinger raskt mellom depresjon og mani, endring i timer og dager i stedet for måneder.

Andre bruksområder

Leger noen ganger bruker denne medisinen for å hjelpe behandle alkoholabstinens, sentral delvis diabetes, nevrogen smerte og psykose.

Hva er bivirkningene av Lamictal?

Lamictal er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle epilepsi, som er en nevrologisk tilstand som fører til anfall. Det er også en vedlikeholds medisiner for bipolar lidelse, som er en psykisk lidelse som er preget av ekstreme humørsvingninger, fra intense eufori til ekstrem depresjon. Som med alle reseptbelagte medisiner, er det noen mulige bivirkninger forbundet med å ta Lamictal.

Vanlige bivirkninger

Det er noen bivirkninger for å ta Lamictal som er svært vanlig. Disse vanlige bivirkningene er nedsatt koordinasjon, hodepine, svimmelhet, kvalme, kaster opp, uskarpt syn, dobbeltsyn, tretthet, utslett, tremor og søvnløshet.

Alvorlig hudreaksjon

Når folk opplever utslett med Lamictal, de er vanligvis milde og avtar raskt. Men i mer sjeldne tilfeller kan noen mennesker opplever en alvorlig hudreaksjon som kan kreve dem for å bli innlagt på sykehus. Denne alvorlige hudreaksjoner oppstår vanligvis i løpet av de første to månedene av hjelp Lamictal. I svært sjeldne tilfeller har hudreaksjoner vært dødelig. Disse reaksjonene skjer oftere til barn enn til voksne.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen andre bivirkninger som anses å være svært alvorlige. Hvis disse alvorlige bivirkninger er erfarne, bør en lege varsles umiddelbart. Disse inkluderer feber, bryte ut i elveblest, hevelse av lymfekjertler, smertefulle sår som er plassert enten rundt øynene eller munnen, og hevelse i tunge eller lepper.

Lever- eller blodproblemer

Noen mennesker har også opplevd lever- eller blodproblemer som et resultat av å ta Lamictal. Noen tegn på problemer med leveren eller blodet inkluderer merkelig blødning eller blåmerker, ekstrem muskelsmerter, utmattelse, svakhet, ofte får infeksjoner og huden eller øynene blir gult.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er noen mindre vanlige bivirkninger av å ta Lamictal som vanligvis ikke anses å være farlig eller føre til bekymring. Disse bivirkningene er ryggsmerter, hoste, sår hals, magesmerter, influensa symptomer (som frysninger og smerter i kroppen), diaré, bronkitt, smertefulle kramper under menstruasjon, vekttap, brystsmerter, halsbrann og fordøyelsesbesvær.

Hvordan Stopp Tegretol XR

Tegretol XR (utvidet release) er en reseptbelagte medisiner som brukes i behandling og forebygging av anfall. Tegretol XR er også brukt for å behandle nervesmerter forårsaket av diabetes, trigeminal neuralgi og bipolar lidelse. Alvorlige bivirkninger av Tegretol XR inkluderer hevelse i ansiktet, elveblest, kortpustethet eller hvite flekker inne i munnen din. Fordi Tegretol XR er en reseptbelagte medisiner, er det viktig at du snakker med legen som foreskrevet det før avsluttet behandling.

Bruksanvisning

Gjør en avtale for å snakke med legen din om å stoppe din Tegretol XR behandling. Gi legen din med informasjon om eventuelle negative reaksjoner du har opplevd som et resultat av å ta Tegretol.

Fortsett å ta Tegretol XR før legen din godkjenner stans av behandlingen. Hvis du tar Tegretol for beslag forebygging, være oppmerksom på at plutselig stopper behandlingen kan føre til tilbakefall av anfall.

Følg opp med legen din og gjøre deg tilgjengelig for fysisk undersøkelse om nødvendig. Hvis du tar Tegretol XR som følge av diabetes, kan legen din bestille en blodprøve før slik at du kan slutte å ta medisinen din.

Hvis du har opplevd negative reaksjoner eller bivirkninger (som elveblest, hevelse, pustevansker eller hodepine / kvalme) spør legen din om alternative medisiner for din tilstand.

Sørg for at legen din vet ditt fulle medisinske historie før du tar flere medisiner for din tilstand. Sørg for å gi ham en liste over alle medisiner du er i dag, inkludert over-the-counter medisiner, slik at han kan ta en informert dom om å avvikle Tegretol XR, eller gi en alternativ form for behandling.

Hvordan du bytter fra Effexor XR til Lamictal

Hvordan du bytter fra Effexor XR til Lamictal


Effexor XR er et stoff som brukes ved behandling av angst eller depresjon mens Lamictal brukes for bi-polar lidelse, så vel som depresjon. Hver person reagerer forskjellig på anti-depressent narkotika og hva som gjør underverker for en, fungerer kanskje ikke i det hele tatt for en annen. Legene må ofte prøve en myriade av medikamenter eller kombinasjoner for å finne stoffet som fungerer og forbedrer den mentale velferden til personen. Effexor XR krever en pasient å avvenne off av stoffet sakte. Avvenningsperioden vil variere basert på den tiden du har vært på medisiner, samt dosering.

Bruksanvisning

•  Skriv ned dosen av Effexor XR du er på daglig. Hvis du ikke vet, kan du lese instruksjonene på flasken. Hvis kapslene er 150 mg, og du tar to kapsler hver dag, er dosen 300 mg per dag.

Gjør en avtale med legen din for å diskutere overgangen fra Effexor XR til Lamictal. Effexor XR, som med alle anti-depressent stoffet kan gjøre deg svært syk hvis du slutter å ta medisinen brått. Tilbaketrekkingen av Effexor XR må nøye administrert av deg og din lege. Legen din vil bestemme din ukentlig reduksjon basert på dosering og antall år du har tatt Effexor XR. Ifølge Effexor.com, kan avvenning av av Effexor XR ta uker eller måneder.

overvåke dine symptomer forsiktig så du redusere Effexor XR ved å holde en daglig dagbok over symptomer og dosering tatt. Vanlige abstinenssymptomer er kvalme, hodepine, frysninger, økt angst og følelsen av å ikke være i stand til å tenke. Hvis du trekker for fort du kan oppleve anfall. Noen symptomer som er over mild bør rapporteres til legen for å justere avvenning prosessen. Legen kan redusere dosen din med halvparten hver uke eller over en lengre periode hvis dosen er høy.

Legg i Lamictal på scenen instruert av legen. Vanligvis vil du legge i Lamictal, med en lav dose, samtidig du gjør ditt første reduksjon av Effexor XR. Legen vil be deg om å overvåke bivirkningene nøye for å prøve å finne ut om en bivirkning er fra å legge Lamictal eller redusere Effexor XR.

Fortsett reduksjonsprosessen før du er helt ut av Effexor XR. Effexor XR kommer i kapsler som ikke kan halvert. Dette gjør den endelige reduksjon vanskelig for noen pasienter. Den minste kapsel er 37,5 mg. Du kan bli pålagt å sprette mellom en kapsel hver dag, til en hver annen dag til en hver tredje dag før du kan helt komme av Effexor XR.

Hint

 • Vær tålmodig med avvenningsprosessen. Det kan ta lang tid og en frem og tilbake mønster av doser for å finne riktig tempo for å redusere Effexor XR og legge i Lamictal.
 • Ring legen din dersom du har noen symptomer som forstyrrer din daglige funksjon eller hvis du har økt depresjon eller angst. Legen er der for å hjelpe deg med å avvenne, og avvenning er ikke alltid en enkel prosess.

Hvordan øke doseringen av Tegretol

Tegretol er et medikament som brukes til å forebygge og behandle ulike typer anfall hos pasienter med epilepsi gjennom reduksjon av nervestimulering. Den kan også brukes til å behandle andre tilstander slik som bipolare lidelser, Alzheimers relatert aggresjon, schizofreni, migrene og for å nevne noen. Blod nivåer trenger å bli trukket hver tredje måned for å vurdere hvordan nyrene og leveren fungerer. Den Tegretol nivået i blodet også må overvåkes. For medisiner for å være effektiv, må tilstrekkelige nivåer av medikamentet opprettholdes.

Bruksanvisning

Step-up Therapy for epilepsi

Start ut på 200 mg to ganger daglig (hver 12. time) eller 100 mg fire ganger per dag hvis du tar miksturen for den første uken.

Fra og med den andre uken, øke dosen med 200 mg per dag.

Begynnelsen på den tredje uken, øke ytterligere 200 mg per dag.

Fortsett å øke med 200 mg intervaller hver uke inntil ønsket effekt er nådd, og hvis medisinen er godt tolerert.

Maks døgndose bør ikke overstige 1200 mg per dag.

Hva er Tegretol CR?

Tegretol CR er en kanadisk merkenavn for medisinering karbamazepin, hovedsakelig foreskrevet for å behandle epilepsi og andre anfallslidelser. Den tilsvarende medisin i USA er Tegretol XR.

Fysiske Behandlinger

Tegretol CR for å forebygge partielle og grand mal anfall og å behandle flere andre forhold også. Disse forholdene omfatter diabetes insipidus, restless legs syndrom og ansikts nerve tilstand trigeminusnevralgi.

Psykologiske behandlinger

Tegretol CR også brukes til å behandle alkohol og narkotika tilbaketrekning, bipolar lidelse, depresjon, posttraumatisk stresslidelse og andre alvorlige psykiske lidelser.

Typer

Tegretol CR er tilgjengelig i flytende, tabletter, tyggetabletter og utvidet frisetting. Dosering avhenger av tilstanden for pasienter som bruker medisinering.

Vanlige bivirkninger

Vanlige, men midlertidige bivirkninger forbundet med Tegretol CR omfatter svimmelhet, tretthet, slapphet, ustøhet, kvalme og oppkast.

Alvorlige bivirkninger

Mindre sannsynlig effekter inkluderer svært lavt antall røde og hvite blodlegemer, lavt natrium nivåer, skjoldbrusk misdannelser og leverfeil. Karbamazepin også er knyttet til en økt risiko for selvmordstanker og selvmordsatferd og alvorlige hudreaksjoner, inkludert Stevens-Johnson syndrom og toksisk epidermal nekrolyse.

Hva er Tegretol brukes til?

Hva er Tegretol brukes til?


Tegretol er merkenavnet for et medikament som heter karbamazepin. Det påvirker nerver måte kommunisere med hverandre, og blir brukt til å behandle en rekke sykdommer.

Beslag

Tegretol brukes til å behandle visse typer beslag, slik som de som oppleves av mennesker med epilepsi.

Nerve Pain

Tegretol kan bidra til å redusere smerter forbundet med nervelidelser som for eksempel diabetisk nevropati.

Bipolar Disorder

Tegretol anvendes i behandlingen av bipolar forstyrrelse. Det kan brukes spesielt i løpet av maniske episoder eller som en måte å administrere manisk depressive / sykluser.

Restless Legs Syndrome

Selv om ikke mye foreskrevet for denne tilstanden, har Tegretol vist seg å forbedre symptomer på Restless Legs Syndrome.

Chorea

Chorea er en bevegelse lidelse hos barn som fører til at deres lemmer å rykke ukontrollert og uforutsigbart. Tegretol er noen ganger brukt til å behandle denne lidelsen.

Advarsel

Aldri ta Tegretol eller andre medisiner uten resept skrevet spesielt for deg. Kombinere Tegretol med andre medisiner kan føre til alvorlige bivirkninger, inkludert død.

De teratogene effekter av TegretolTegretol er et vanlig foreskrevet antikonvulsiv medisiner som brukes til å hjelpe lider av epilepsi forebygge anfall. Som enhver narkotika, det har visse bivirkninger, og kan utgjøre noen risiko for pasienten, spesielt i svangerskapet. Antikonvulsive medisiner har vært kjent for å forårsake fødselsskader, også kjent som teratogeny, i noen babyer, og Tegretol er intet unntak.

Om Tegretol

Tegretol er en kritisk medisiner for enkelte epilepsi lider. Denne viktige reseptbelagte stoffet bidrar til å kontrollere anfall som oppleves ofte av de med epilepsi.
Tegretol er klassifisert i svangerskapet kategori D, som betyr at den har potensial til å forårsake skadelige fødselsskader til fostrene av gravide kvinner som tar stoffet. Legemidler som er klassifisert som kategori D kan brukes av gravide kvinner dersom fordelene av medisinen klart oppveier risikoen for fosteret.

Teratogene effekter

De fleste fødselsskader forbundet med Tegretol bruk forekomme hos pasienter som tok stoffet i løpet av første trimester av svangerskapet, opp til en svangerskapslengde på 14 uker.
Risikoen for fosteret faller med svangerskapslengde. Det øker når mer enn en antiepileptisk eller anticonvlusant medisinen er tatt på en gang.
Disse fødselsskader inkluderer unormalt tett-sett øynene, spina bifida, fraværende organer, mangler eller utilstrekkelig fontanel (baksiden av hodeskallen), unormalt liten hodeomkrets, leppe-eller ganespalte, psykisk utviklingshemming og misdannelser i nesen.
Lærevansker og hjerte- og karsykdommer har også blitt bemerket hos barn født av mødre som tar eller tok Tegretol.
Men generelt, er risikoen for teratogency relativt lav, da flertallet av kvinner som tar Tegretol går på å ha sunne babyer.

Forebygging

Det beste en forventningsfull mor kan gjøre mens du tar Tegretol er å ta folsyretilskudd i tillegg til stoffet. En daglig dose på 4000 mg er anbefalt for gravide kvinner og kvinner som prøver å bli gravide, om de tar Tegretol.
De mest teratogene effekter ble observert hos kvinner som tok Tegretol under fjerde, femte og sjette uke av svangerskapet. Hvis det er mulig å redusere dosen eller eliminere den i løpet av disse ukene, er risikoen for fosteret redusert. Alltid snakke med legen din før du endrer en dose av noen reseptbelagte medisiner, spesielt dine antiepileptika. Siden graviditet kan forverre epilepsirelaterte anfall, beslutningen om å redusere eller eliminere din Tegretol dose, eller å fortsette det med ingen endring, er en best laget med en legens råd.

Prøver å bli gravid

Kvinner som planlegger å bli gravide som har epilepsi og for tiden tar krampestillende medisiner bør rådføre seg med sin lege før du blir gravid til å veie risiko og fordeler sammen med de alternativene de har for å ha en sunn graviditet. Legen din kan være i stand til å bidra til å gi deg og babyen din en best mulig start.

Amming

Tegretol excretes i en kvinnes morsmelk. På grunn av mulig risiko for barnet som skal svelges Tegretol mens du drikker melken fra moren, produsenten av Tegretol, Novartis, anbefaler ikke ammer barnet ditt mens du tar stoffet.
Selv om du tok Tegretol under svangerskapet og hadde en sunn baby, er det sterkt anbefalt at du ikke mate melk til babyen din per instruksjoner fra Novartis.

Bivirkninger av Tegretol

Tegretol er reseptbelagte medisiner. Den brukes for behandling og forebygging av anfall. Det er klassifisert som en anti-epileptisk medisin og krampestillende. I noen tilfeller er det også brukes til å redusere nervesmerte kjent som trigerminal nevralgi. Tegretol opererer ved å bringe tilbake den friske nerve aktiviteten i hjernen.

Vanlige bivirkninger

Mindre bivirkninger er relativt vanlig med Tegretol bruk. Disse mindre bivirkninger er ustøhet, tretthet, svimmelhet, kaster opp, kvalme og munntørrhet. Disse bivirkningene skal avta ganske raskt. Hvis de ikke gjør det, eller hvis de blir sterkere, må du snakke med legen din.

Alvorlige bivirkninger

Mange alvorlige bivirkninger som kan oppstå ved bruk av Tegretol, skjønt sjansene for opplever dem er ikke som vanlig. Disse bivirkningene inkluderer mørkere farge på urinen; gulfarging av øyne eller hud; forvirring; desorientering; tjæreaktig, blodig eller svart avføring; hoven, peeling, rød eller blemmer hud; endringer i menstruasjonssyklusen; dvelende eller ekstrem hodepine eller svimmelhet; og ukontrollerte bevegelser av musklene.

Fremdeles andre bivirkninger er sår eller sår inne i munnen; hevelse under armene, nakken, eller lysken; vondt i magen; vanskeligheter med å snakke; kortpustethet; appetitt tap; hallusinasjoner; uregelmessig eller rask hjerterytme; bestått ut; urin beløpsendringer; brystsmerter; koordinering tap; frysninger; sår hals; feber; leddsmerter; humør eller mentale forandringer; kalv ømhet; hevelse eller smerte; plutselig vektøkning; suicidale følelser; hovne lymfeknuter; unormal utmattelse; problemer med synet og øynene, og unormal blødning eller blåmerker. Hvis noen av disse symptomene, bør du få akutt medisinsk hjelp.

Allergiske Reaksjoner

Noen mennesker får allergiske reaksjoner på Tegretol som krever øyeblikkelig legehjelp. Noen symptomer på en allergisk reaksjon er problemer med å puste; tetthet eller tyngde i brystet; kløe; hevelse i lepper, tunge, munn og ansikt; utslett og elveblest.

Forsiktig

Hvis du tenker på å ta Tegretol, bør du diskutere muligheten med legen din. Legen bør være oppmerksom på eventuelle allergier du måtte ha, samt av din medisinske historie, særlig når det gjelder psykiske lidelser, porfyri, lupus, glaukom, nyre eller leversykdom, hjerteblokk og hjertesykdommer.

Overdose

Overdoser på Tegretol kan resultere i noen ubehagelige og potensielt svært farlige bivirkninger, slik som rastløshet, rask hjerterytme, kaster opp, kvalme, urinering med mindre frekvens, ikke urinering i det hele tatt, svimmelhet, besvimelse, sløret kommunikasjon, skjelvinger, forskjøvet turgåing, grunne pust, og rykninger i muskler. Skulle du opplever noen av disse bivirkningene, få medisinsk hjelp så snart som mulig.

Terapeutiske Levels for Tegretol i Bipolar Treatment

Tegretol (generisk navn Karbamazepin) er et medikament som har, i de siste årene, blitt populært i behandling av bipolar lidelse. Forstå sin terapeutiske nivåer vil hjelpe deg å forstå hvordan medisinen hjelper behandle symptomene på bipolar lidelse.

Opprinnelsen til Tegretol

Som mange andre psykotrope legemidler, ble Tegretol opprinnelig utviklet som en anti-epileptiske medisiner. Dens evne til å behandle symptomer på bipolar lidelse er i hovedsak en bivirkning av sine opprinnelige intensjoner.

Slik fungerer det

Tegretol har flere effekter på bipolare symptomer. Den virker spesielt for å redusere intensiteten av den maniske sykluser av sykdommen. Tegretol bidrar også til å redusere hyppigheten av sykluser, slik at en person tar den vil være i stand til å opprettholde en "normal" humør-nivå i lengre perioder av gangen.

Former for Tegretol

Tegretol er oftest distribuert som en tablett. Tre tabletter du kan få er 100 mg tyggetabletter, 200 mg tabletter, og Tegretrol XR, som er en utvidet utgave tablett. Tilgjengelig i 100, 200, eller 400 mg doser, de utvidede frisetting er spesielt populære i behandling av bipolar lidelse.

Dosering av Tegretol

Den mest vanlige forhold på Tegretol er 10 mg per £ 66 kroppsvekt. Det er typisk for den totale dosen som skal spres utover dagen, (f.eks 50 mg om morgenen og 50 mg ved sengetid). Medisinen må distribueres i hele kroppen i flere dager før de når et terapeutisk nivå, og ikke alt er absorbert.

Opprette et terapeutisk nivå

Siden Tegretol distribueres gjennom blodet, vil blod arbeid gjøres for å avgjøre om et terapeutisk nivå er nådd. Vanligvis er terapeutisk nivå 4-12 ml i blodet. En dose kan være nødvendig å økes eller reduseres hvis det er for mye eller for lite Tegretol i blodet.

Bipolar lidelse og Lamictal bivirkninger

Bipolar lidelse er en alvorlig medisinsk tilstand, og stoffet Lamictal har vært kjent for å hjelpe de som lider av det. Men, som alle legemidler kan Lamictal gi bivirkninger. Bivirkninger er ikke vanlig, og de fleste er mild, men Lamictal har forårsaket alvorlige problemer i noen pasienter.

Hva er bipolar?

Bi-polar lidelse, også kjent som manisk depresjon, er en mental lidelse som fører til ekstreme humørsvingninger. Depresjon er generelt preget av en mangel på energi og motivasjon, og mani består av perioder med høy energi, uvanlige tankemønstre, og noen ganger psykose. De plaget med bipolar pleier å ha episoder hvor disse to følelsene både kan vises i sin mest ekstreme form. Disse episodene kan vare dager, uker eller måneder.

Lamictal

Lamictal, også kjent som lamotrigin, er et medikament ment for langvarig behandling av epilepsi og bipolar I lidelse. I tilfelle av bipolar kan det bidra til den samlede mentale helse av pasienten ved å stabilisere den elektriske aktivitet, og å kontrollere frigivelsen av neurotransmitteren glutamat i hjernen. Glutamat er en kjemikalie som er lagret i nerveceller, og brukt til å eksitere nerveceller. Det frigjøres når elektriske signaler bygge opp i nerveceller og dermed begeistrer flere nerveceller. For mye eller for lite av denne kjemiske antas å forårsake de intense humørsvingninger i forbindelse med bipolar lidelse.

Milde bivirkninger

Lamictal kan ha mange bivirkninger, hvorav de fleste er mild. De vanligste bivirkningene er hodepine, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, smerter i ledd og ryggsmerter. Lamictal kan også forårsake forstyrrelser i tarmen, slik som diaré, forstoppelse, kvalme og magesmerter.

Utslett

Hos noen pasienter Lamictal kan forårsake en alvorlig utslett som, hvis venstre ubehandlet, kan føre til sykehusinnleggelse og i sjeldne tilfeller død. Utslettet er mest sannsynlig å dukke opp i løpet av de første 2-8 ukene av å bruke stoffet, og det er mer vanlig hos barn og eldre. Risikoen for å få utslett er høyere hvis du tar valproat, Depakene eller Depakote. Også, hvis pasienten tar høyere doser av Lamictal eller øker dosen hennes raskere enn foreskrevet, er risikoen for å få utslett er høyere. Slutte å ta narkotika umiddelbart og kontakte helsepersonell hvis du opplever noen av disse symptomene: utslett, elveblest, feber, smertefulle sår i munnen eller rundt øynene, hevelse i lepper eller tunge, gulfarging av hud, uvanlige blåmerker eller blødning.

Selvmordstanker

I likhet med andre legemidler som behandler epilepsi, kan Lamictal forårsake selvmordstanker eller handlinger i et lite antall pasienter. Kontakte helsepersonell hvis du har noen av følgende mens du tar Lamictal, særlig hvis de er nye symptomer, de har blitt verre, eller de er bekymringsfull. Listen over farlige tegn på at Lamictal ikke kan være riktig for deg inkluderer tanker om selvmord eller døende, forsøk på å begå selvmord, ny eller verre depresjon, ny eller verre angst, følelse opphisset eller rastløse, nye eller verre panikkanfall, være aggressiv sint eller voldelig, en ekstrem økning i aktiviteten eller snakke, eller andre uvanlige endringer i oppførsel eller humør.