Digidexo.com

øredråper cerumen

Hva er riktig måte å gi øredråper til et barn?

Barn, spesielt babyer og småbarn som er for unge til å være i stand til å gi seg selv øredråper, kan presentere et problem for foreldrene. Barn med såre ører er generelt masete, forsterket av det faktum ørene kan være følsomme og faller selv kan føle ubehag eller til og med smertefull. Imidlertid kan øredråper gis med litt tålmodighet og vil bli lettere med praksis.

Forberedelse

Sørg for at hendene er rene som du ikke ønsker å forverre hva øret problem barnet ditt allerede har hatt. Rengjør alltid munnstykket av øret dråpe flasken før du setter lokket når du er ferdig.

Administrasjon

Plasser barnet slik at du har enkel tilgang til øret hans. Avhengig av barnets alder, kan det hende du trenger hjelp å holde barnet i en trygg posisjon. Generelt, vil du øret for å bli behandlet vendt opp. Dette kan oppnås med barnet på sin side, eller med hodet på skrå oppover og bakover. For en baby, kan det være lurt å vikle hans armer og ben i et teppe å fortsatt noen mobilitet.

Fjern lokket fra flasken med øredråper. Nå skånsom pull på barnets øreflippen. Trekk bakover for å åpne opp øregangen. Stikk innom det foreskrevne antall dråper. Holde barnet rolig og avslappet og ha ham holde denne posisjonen i et øyeblikk mens medisinen sprer jevnt gjennom øregangen. Dette kan være en ubehagelig stilling for barnet ditt, så snakke beroligende og forklare hva som skjer. Eldre barn bør være i stand til å forstå og handle deretter.

Betraktninger

For babyer eller barn med veldig små ører, kan det hende du trenger å trekke på toppen av øret i stedet for øreflippen. En annen måte til å hjelpe medisinen spres på innsiden av øret er å massere brak på forsiden av øregangen etter administrering av dråpene.

Hvordan administrere øredråper til barn

Hvordan administrere øredråper til barn


Det er mange grunner til at du kanskje må gi barnet øredråper, fra behandling av ørebetennelser til å forebygge reisesyke. Øredråper er en svært effektiv måte å administrere medikamenter, forutsatt at de er administrert på riktig måte. Hvis det brukes feil, vil du ikke få nok dråper i øregangen, og medisinen kan være mindre effektive. Mens de fleste voksne kan lett administrere sine egne dråper, å anvende dem til barn kan være vanskelig, og krever en annen prosess.

Hvordan administrere øredråper til barn

•  Vask hendene, og sørge for at de er helt tørre. Oppmuntre barnet til å gjøre det samme.

•  Rist øredråper å blande medisiner. Dette er spesielt viktig hvis formelen ser skyet.

Oppmuntre barnet til å varme dråpene ved å gni flasken i hendene. Dette vil gjøre at barnet føler seg mer involvert i prosessen, og vil også gjøre øredråper varmere når du administrere dem.

Legg deg barnet ditt ned, eller be henne om å vippe hodet til den ene siden. Avhengig av hennes alder og størrelse, kan du finne en posisjon lettere enn den andre.

Hold forsiktig øreflippen ned og tilbake. Sørg for at barnet er komfortabelt.

Klem dråper inn i øret. Ikke klem for hardt, og sørge for dråpene falle inn i øregangen, ikke på øreflippen.

Trykk forsiktig på øret klaff for å "forsegle" øret i noen sekunder. Du kan også bruke en bomulls plugg.

Hint

 • Ikke la øret dråpe applikator å røre noe for å sikre at den er fri for infeksjon.

Hvordan få øredråper hos små barn

Hvordan få øredråper hos små barn


Øredråper er en uheldig nødvendighet når det gjelder å behandle ørebetennelser. Drops kan bidra til å bekjempe dagens infeksjoner og hindre nye fra utviklingsland. Vellykket behandling av en øreinfeksjon krever at dråpene gis riktig; dette er en vanskelig prestasjon med uregelmessige barn som kanskje ikke forstår hensikten med medisin. Nærmer situasjonen fra riktig perspektiv og å ha en idé om hvordan du går frem kan hjelpe deg umåtelig i denne oppgaven.

Hvordan få øredråper hos små barn

•  Snakk med barnet om behandlingen. Hvis han er gammel nok til å forstå hensikten med medisin, kan du overbevise ham til å bli mer samarbeidsvillig med å forklare hvorfor dråper er nødvendig.

Legg et rent håndkle på fanget å fange noen sølt dråper.

Be barnet å legge hodet i fanget ditt, vender den ene siden. Hvis du har en veldig lite barn, kan du bare plassere ham i denne posisjonen og holde hodet stødig med den ledige hånden.

Varm opp dråper container ved å plassere den i armhulen din eller holde den i hånden i noen få minutter. Varme dråper er mer behagelig for barn.

Fyll dropper med riktig dosering, som nevnt av etiketten instruksjonene.

Trekk øret bakover så skånsomt som mulig. Dette åpner kanalen og gjør det lettere for dråpene å treffe sine mål.

Plasser dropper over øret og klemme for å slippe innholdet inn i ørekanalen. Påfør en dråpe om gangen for å tillate luft å flykte fra øret.

Flytt ytre øret forsiktig å oppmuntre dråpene til å synke inn. Be barnet ditt å ligge stille for lenge etiketten anbefaler.

Hvordan lage hjemmelaget øredråper

Svømmer øre kan være smertefullt og irriterende, men det er lett forebygges og behandles. Hvis du forventer svømmer øre, er det to løsninger kan du enkelt blande hjemme ved hjelp av lavkost husholdningsartikler til både behandle og forebygge tilstanden.

Hvordan lage hjemmelaget øredråper

Mål 1 unse av isopropyl alkohol, en unse av vann og en unse av hvit eddik.

Rengjør og tørk plast krydder flasken og plasser trakten på toppen av det. Hold trakt på toppen av flasken, mens hver helle væske på innsiden. Fjern trakten og rist forsiktig for å blande.

•  Overfør løsningen til et lite øye dråpeflaske for lagring. Merke tomme flaske "øredråper" og datoen, så det er ikke forveksles med noe annet, og slik at du vet når du skal kvitte deg med det. Lagres ved romtemperatur i opptil en uke.

Svømmer øre Behandlings Drops

Tiltak 1 teskje av tea tree olje og 1 ts olivenolje.

Rengjør og tørk liten plast øye dropper flaske og plasser trakten på toppen av det. Hold trakten mens helle oljer i flasken slik at ingen væske flommer ut.

Lukk flasken og bland godt. Label, og oppbevares ved romtemperatur i opptil ett år.

Hint

 • Bruk 3 til 4 dråper av svømmer øre forebygging løsning umiddelbart etter bading. Bruk 2 til 3 dråper av svømmer øre behandling olje. Plasser bomullsdotter i ørene etter bruk av oljen slik at den ikke lekker ut. De første tegnene på svømmer øre er mildt ubehag, rødhet og kløe i øregangen. Konsultere legen din for en nøyaktig diagnose.
 • Enten kjøpe ubrukte plastbeholdere eller grundig rengjort og tørr ressurser tenkt beholdere for å sikre at løsningen ikke blander med eventuelle rest kjemikalier i flaskene. Unnlate å gjøre dette kan potensielt gjøre stoffet skadelig. Forsiktig tørke ørene med en hårføner på lav innstilling før du bruker enten dråper. Bakterier vokser i varme, fuktige steder og tørke ørene vil bidra til å hindre svømmer øre.

Hvordan lage øredråper for øreinfeksjoner

Øret infeksjoner er vanlige. Å gå til legen for en ørebetennelse kan være upraktisk når du har en travel timeplan. Heldigvis er det et hjem rettsmiddel som vil bidra til å kurere en ørebetennelse. Det kan være like effektivt som den foreskrevne øredråper som du ville fått fra legen din.

Hvordan lage øredråper for øreinfeksjoner

•  Vask og skyll pipette grundig.

Fyll pipette omtrent halvveis med 3% hydrogen peroxide.

Plasser infisert øre flatt på et bord, slik at din infiserte øret er parallell med gulvet.

Sakte presse ca tre dråper av hydrogen peroxide inn i øregangen. Sitte i ca ett minutt.

Gni øret slik at hydrogen peroxide å bosette seg. Gjenta alle trinn daglig inntil øret infeksjonen er borte.

Tips for bruk av Over the Counter øredråper for Pain

Øresmerter kan være forårsaket av en rekke forhold. I mange tilfeller kan mild til moderat øreverk bli vellykket behandlet med over-the-counter dråper. Når sårhet og / eller bankende vedvarer, bør profesjonell lege oppsøkes.

Typer av øresmerter

Øreverk kan være svært ubehagelig, og de krever rask og effektiv behandling. Smerte eller sårhet i øret, er vanligvis et resultat av en infeksjon i enten den ytre eller indre øret. Imidlertid kan øret ømhet også være forårsaket av "referert smerte", som er en infeksjon eller sykdom i tilstøtende regioner som påvirker nerver i øret. De kan inneholde kjeve lidelser eller tannsykdommer.

Hva er årsaken til øreverk?

Noen ganger øresmerter skyldes traumer til øret. Slike traumer kan være på grunn av overdreven øret plukking eller eksponering for ekstremt høye lyder. To relativt godartet kilder øresmerter er en opphopning av ørevoks eller "svømmere øret."

Svømmere øret, også referert til som akutt ekstern otitt eller otitis extera, er en infeksjon i det tynne laget av huden foring i ørekanalen. Ører er mer utsatt for smitte når de blir utsatt for ekstrem fuktighet. Rask behandling av svømmer øre kan bidra til å forhindre mer alvorlige problemer fra utviklingsland.

Sikker og effektiv øredråper

Det er flere over-the-counter øredråper som kan i det minste midlertidig lindre øret pain.Homeopathic medisiner, for eksempel Earache Relief Earache Drops, arbeide effektivt med ingen kjente bivirkninger og ingen kjente legemiddelinteraksjoner. Dråpene stimulerer kroppens naturlige evne til å lindre smerte i øret.

Noen mennesker hevder at naturopathic urte ekstrakt øredråper (NHED) gir kraftig smertelindring og behandling og kan være like god eller bedre enn antibiotika.

Lider av svømmere 'øret kan ofte finne lindring på apotek teller. Antiseptisk øredråper tørke opp overflødig vann og bidra til å drepe bakterier.

Langvarig øreverk (smerte som fortsetter i mer enn et par dager) vil mest sannsynlig kreve antibiotikabehandling.

Øredråper for øreinfeksjoner

The American Academy of Pediatrics (AAP) sier ørebetennelse hos små barn resultere i millioner av lege kontor besøk hvert år i USA. Den vanligste ørebetennelse hos barn kalles otitis media med effusjon (OME). The AAP sier om lag 90 prosent av barn er diagnostisert med OME minst én gang før fylte 5. En annen relativt vanlig type ørebetennelse kalles svømmer øre (otitis externa). En rekke av øredråper er tilgjengelige for å hjelpe behandle og lindre smertefulle symptomer på ørebetennelse.

OME

Ifølge National Institute on døvhet og andre kommunikasjons Disorders (NIDCD), er mellomørebetennelse en infeksjon som utvikler seg i mellomøret når rørene inni ørene blir hindret med væske og slim. Dette kan skade hørselen og forårsake smerte.

Behandling for OME

Ørebetennelser ofte leges på egen hånd, men i alvorlige tilfeller og ofte hos spedbarn, kan antibiotika være nødvendig. Barn som lider av kronisk ørebetennelse kan ha nytte av kirurgi, som krever å sette inn små rør inni ørene. Disse rørene avlaste trykket i ørene og gjenopprette barnets evne til å høre normalt.

Øredråper for OME

Ifølge Mayo Clinic, men milde til moderate ørebetennelser ikke krever antibiotika, kan øredråper gi en beroligende effekt på øret.

Reseptbelagte øredråper som inneholder en lammende medikamenter vil ikke helbrede infeksjonen, men kan redusere smerte.

Maksimere fordelene med øredråper

For optimal smertelindring, synker øret beholderen bør først bli plassert i varmt vann. Hvis du behandler barnet ditt, lå nøye ham på et flatt underlag med den infiserte øret vendt opp. Sett de varmet dråper i henhold til legens instruksjoner.

Svømmer øre

The Centers for Disease Control and Prevention sier en annen type ørebetennelse kalles svømmer øre (otitis externa). Svømmer øre kan utvikle seg fra bading i forurenset vann, overdreven ørevoks som låser i vann og fra skrape øregangen med bomullspinner eller andre gjenstander.

Svømmer øre og øredråper

The National Institute of Health anbefaler å bruke fire eller fem øredråper om gangen, slik at medisinen kan nå på slutten av øregangen.

Hvis øregangen er meget hoven, kan en veke brukes i øret for å bistå dråpene i å nå den siste del av kanalen.

Ingredienser i øredråper

De spesifikke ingredienser i øredråper, varierer avhengig av typen og alvorligheten av infeksjonen.

Antibiotika virker å drepe bakterielle infeksjoner, mens sure løsninger imitere ørets naturlig syrlig, antibakteriell atmosfære.

Steroid øredråper redusere betennelse og anti-fungal medisiner arbeide for å motvirke effektene av en soppinfeksjon.

Over-the-Counter øredråper å redusere Ringing

Øresus er en tilstand som kalles tinnitus. Én av fem personer opplever tinnitus på ett eller annet tidspunkt, og årsakene til tilstanden variere. Mulige årsaker inkluderer aldersrelatert hørselstap, øre skade og sirkulasjonssystemet problemer. Metoder for avtagende øret ringing inkluderer maskering lyden samt bruke øret slippe produkter som kan kjøpes over disk.

Tinnitus Typer

Det er to forskjellige former for tinnitus. Den første formen kalles subjektive tinnitus. Med denne tilstanden, er du den eneste som kan høre ringing i øret. Hvis tilstanden ikke er forårsaket av hørselstap eller en skade, kan det være forårsaket av overdreven voks buildup i ørene. I så fall kan bruk av over-the-counter øredråper være nyttig i reduseres symptomene dine.

Den andre formen for tinnitus kalles objektiv tinnitus. Dette skjemaet kan bli hørt av deg, samt din lege når han undersøker øret. Mål tinnitus sannsynligvis er forårsaket av et problem med blodårene, et problem relatert til beinet i det indre øret eller muskulære forhold. Over-the-counter øredråper vil ikke lindre objektiv tinnitus, og du må følge anbefalingene fra legen din for å behandle tilstanden.

Andre Tinnitus Årsaker

Eksponering for høye lyder kan føre til utbruddet av øresus. Hvis støyen er ekstremt overdreven, kan det ringer i ørene være indikasjon på skade og / eller hørselstap. Denne typen tinnitus kan løse på egen hånd, eller det kan vise seg å være varig dersom skaden er alvorlig nok. Over-the-counter øredråper vil gjøre lite for å lindre tinnitus stammer fra høyt støyeksponering. Arvelige tilstander som otosclerosis, som er en herding av benet i det indre øret som resulterer i benabnormaliteter, kan noen ganger føre til tinnitus. Igjen, over-the-counter øredråper kan bidra til å redusere øret ringing hvis tinnitus er forverret av overdreven ørevoks, men det vil ikke avhjelpe den unormale bein tilstand.

Ørevoks Hindringer

Tinnitus noen ganger skjer når en overdreven mengde ørevoks bygger opp, akkumuleres og blokkerer det indre øret. Ved hjelp av over-the-counter øredråper kan bidra til å lindre problemer med dette årsaken til tinnitus og gjenopprette hørselen til det normale. Blant de mange over-the-counter øret slipp produkter du kan velge å redusere tinnitus er Debrox, RingStop og TinnaRex.

Debrox

Debrox utgivelser oksygen når dråpene er plassert på innsiden av ørene; dette genererer et skum når det kommer i kontakt med ørevoks og løsner ørevoks for fjerning. Du kan plassere fem til ti dråper Debrox i hvert øre for å la produktet rense ørene trygt. Etter 15 minutter kan du skylle produktet fra ørene med varmt vann. Produktet bør brukes to ganger om dagen for optimalt resultat.

RingStop

RingStop er et homøopatisk middel som inneholder Calcarea carbonica, carbo vegtabilis, CHININUM SULPHURICUM, cimicifuga racemose, cinchona officinalis, Coffea cruda, graphites, kali carbonicum, Lycopodium, Natrum Salicylicum og Salicylicum acidum samt andre ingredienser. Produktet brukes til å behandle støy sensitiviteter, tinnitus og øre lyder. Du må følge instruksjonene på pakken for å kunne bruke produktet riktig. Dette produktet anbefales ikke for kvinner som er gravide eller personer som tar Warfarin eller Coumadin.

TinnaRex

TinnaRex er en helt naturlig produkt som inneholder gingko biloba, rosmarin, Avena sativa og jernurt. Brukt riktig, minsker dette produktet øresus forbundet med tinnitus og forbedrer sirkulasjons prosesser som er ansvarlige for øret ringing. Å behandle kroniske øre ringing, bør du blande 10 til 15 dråper TinnaRex i en fjerdedel kopp vann eller juice tre ganger om dagen og spiser drikke. Akutte tilstander krever fem dråper blandet i en kvart kopp vann hvert 30. minutt. Du bør ikke ta mer enn 10 doser i en 12-timers periode. Kvinner som er gravide og personer som bruker warfarin eller antikoagulantia bør ikke bruke dette produktet.

Hvordan lage etter bading øredråper

Svømmer øre er en "en betennelse eller infeksjon i ytre øregangen," ifølge Pool Solutions. Det er forårsaket av bakterier og sopp inne våte, alkaliske ører. Selv om alle kan få denne tilstanden, det oftest slår svømmere fordi de bruker så mye tid i alkalisk bassengvannet. Selv om kommersielle produkter kan forebygge eller behandle denne tilstanden, kan du enkelt gjøre etter bading øredråper hjemme.

Hvordan lage etter bading øredråper

Mål 2 ss vann (lik 1 unse) inn på øyedråpetellerknappen flaske.

Legg det samme beløpet (2 spiseskjeer) av enten hvit eddik eller isopropanol.

•  Rist ingrediensene i dråpetellerflasken forsiktig for å blande før hver bruk. Påfør en dråpe eller to av løsningen for å fjerne overflødig vann fra øregangen etter bading.

Hint

 • Ved hjelp etter bading øredråper kan være mest gunstig for personer som er utsatt for ørebetennelser.
 • Hvis rubbing alkohol forårsaker en ubehagelig stikking eller brennende følelse i øret, bruk hvit eddik i stedet.
 • Ikke bruk øredråper hvis du har en eksisterende øreinfeksjon, øre tube eller en perforert trommehinne. Søk profesjonell medisinsk hjelp hvis øret gjør vondt, legger du merke til et hørselstap eller øret avløp.

Neomycin øredråper for infeksjoner

Neomycin øredråper for infeksjoner


Når du bruker Neomycin øredråper å behandle en ørebetennelse, er det noen viktige fakta du bør vite. Mens Neomycin øredråper kan med hell behandle bestemte typer bakterielle infeksjoner, kan feil bruk forårsake betydelig skade på øret og permanent hørselstap.

Funksjon

Neomycin øredråper er en steril antibakterielle og anti-inflammatoriske oppløsningen til behandling av bakterielle infeksjoner i den ytre øregang.

Betraktninger

Neomycin øredråper bør ikke brukes dersom ørebetennelse er mistenkt eller kjent for å være forårsaket av et liniment, viral infeksjon, slik som varicella zoster-virus eller Herpes simplex virus.

Søknad

Før administrering av neomycin øredråper, bør det ytre øregangen renses og tørkes med en steril bomullspinne. Pasienten bør ligge med den infiserte øret vendt oppover og fire dråper neomycin bør droppes i øret. Pasienten bør forbli i denne stillingen i minst fem minutter. Fremgangsmåten bør gjentas tre eller fire ganger per dag.

Advarsel

Neomycin øredråper bør ikke brukes på pasienter med et trommehinne perforering eller åpen mastoid hulrom, som Neomycin er ekstremt toksisk for en del av det indre øret ansvarlig for hørselen. Hvis Neomycin når disse interne delene av øret, kan det føre til permanent hørselstap.

Løsning

Risikoen knyttet mot neomycin øredråper øker med langvarig bruk. Av denne grunn bør pasientene overvåkes nøye under behandlingen og bør bare ta neomycin øredråper for maksimalt 10 påfølgende dager.

Hvordan lage 5% natriumbikarbonat øredråper

Hvordan lage 5% natriumbikarbonat øredråper


Natriumbikarbonat øredråper - laget hjemme - kan trygt brukes til å myke opp og oppløse ørevoks buildup. Natriumbikarbonat øredråper også kan brukes til å holde øregangen tørr, noe som bidrar til å hindre ytre ørebetennelse. Den vanligste formen av natriumbikarbonat for hjemmebruk er natron. En 5 prosent natron-løsning er trygt og effektivt å bruke som øredråper.

Hvordan lage 5% natriumbikarbonat øredråper

Varme 4 gram (½ kopp) av vann. Ved blanding av dine øredråper bruke varmt vann, men pass på at blandingen er avkjølt til romtemperatur før du bruker øredråper. Putting varm eller kald øredråper inn i ørene vil forårsake smerte.

Bland en teskje natron i det varme vannet. La natron er fullstendig oppløst.

Oppbevar dråper i en ren glassbeholder. Oppbevar beholderen ved romtemperatur. Rist beholderen før du tar dråpene.

Bruk en dropper å sette natriumbikarbonat øredråper i øret. Bruk bare to til tre dråper på en gang. Drops kan brukes to ganger om dagen, hvis det er nødvendig.

Bruk 2-3 dråper to ganger om dagen i en uke når du bruker øredråper å oppløse ørevoks. Ifølge BD Schmitt, forfatter av "barnets helse," for å oppløse en ørevoks blokkering, ligge med din sperret øret vendt opp, plasserer 05:56 dråper - nok til å fylle øregangen - og la dråpene i øret én time. For å hindre fremtidige ørevoks blokkering, bruker 02:58 dråper per øre gang i uken.

bruke ett to dråper per øre annenhver dag når du bruker øredråper å hindre ytre ørebetennelse. Natriumbikarbonat øredråper hjelpe tørke ut øregangen, noe som er viktig for folk som svømmer ofte.

Bruk 2-3 dråper to ganger om dagen for en til to uker for en aktiv ytre ørebetennelse. Natron dråper bør ikke ta plassen til øredråper legen har foreskrevet for å behandle en ørebetennelse, men. Etter at du har fullført noen antibiotika behandling foreskrevet av legen din, kan du bruke natron dråper å tørke opp og oppløse left infeksjon rester i øregangen.

Hint

 • En 50/50 blanding av peroxide og varmt vann er også trygt å bruke som øredråper.
 • Hvis du har et rør i øret eller en perforert trommehinne, aldri satt væske eller dråper av noe slag inn i øret ditt.

Hva er farene ved øredråper?

Hva er farene ved øredråper?


Øredråper blir ofte brukt til å behandle ørebetennelser og ørevoks buildup. Hvis brukt riktig, kan øredråper hjelpe deg å unngå ytterligere medisinsk intervensjon for vanlige øre forhold. Hvis det brukes feil, kan øredråper skade øret eller gjøre en eksisterende øre tilstanden verre.

Typer

Antibiotika øredråper er foreskrevet for å behandle og forebygge ørebetennelser. Over disk øredråper brukes hovedsakelig til å myke opp ørevoks buildup. Ørevoks dråper er oljebasert eller inneholde kjemiske midler for å løse opp ørevoks.

Betraktninger

Bruke utgåtte øredråper er farlig; antibiotiske øredråper mister styrke over tid. En ørebetennelse bør behandles med friskt antibiotika.

Over skranke dråper er effektive, men les nøye etiketten. Noen kan inneholde peanøttolje, noe som kan forårsake alvorlige reaksjoner for personer som er allergiske mot peanøtter.

Potensiell

Over disk øredråper fukte øret i et forsøk på å myke opp ørevoks og bør ikke brukes i mer enn to uker. Overflødig fuktighet i øregangen kan forårsake en ørebetennelse. Hvis ørevoks buildup ikke reagerer på øredråper etter en til to uker, ta kontakt med din lege.

Advarsel

Øredråper bør ikke brukes hvis trommehinnen er kompromittert. En åpning i trommehinnen kan øredråper å skrive inn mellomøret. Foreign væske i mellomøret kan forårsake infeksjon og permanent skade øret.

Expert Insight

Prøv å være sanitær ved håndtering av øredråper. Vask hendene og unngå å berøre øret med applikatoren. Bakterier kan bli introdusert til applikatoren forårsaker reinfeksjon hver gang dråpene blir brukt. Dropper tips bør rengjøres med isopropanol mellom bruker.

Forebygging / løsning

Avslutt alltid en antibiotika resept og ikke dele øredråper med andre. Følg alle dosering og timing instruksjoner på øret dråpe flaske. Ifølge Earhelp.co.uk, kan øredråper være trygt og effektivt når det brukes som anvist.

Hvordan å innpode øredråper hos barn

Hvordan å innpode øredråper hos barn


Typisk øredråper er gitt til barn for ørebetennelser. Øredråper er også administreres for smerter i øret og andre øre-relaterte forhold. Instilling øredråper riktig er avgjørende for medisinens effektivitet, fordi dråpene må komme inn i øregangen for medisin for å gjøre jobben sin. Hvis gitt på feil måte, vil dråpene ikke fungerer som de kan renne ut av barnets øre.

Hvordan å innpode øredråper hos barn

Forbered øredråper

•  Vask hendene grundig med såpe og vann.

Rist øredråper i sin container, som de kan bli grumsete.

•  Varm opp øredråper hvis nødvendig for ikke å forårsake svimmelhet fra kalde dråper.

Innpode øredråper

Hold dropper ned, og sett spissen i de øredråper 'container.

Klem pæren på toppen av dropper, og fyll opp til den foreskrevne mengden.

Legg barnet på ryggen med hodet vendt til siden. Hvis det er nødvendig, kan du pakke barnet inn i et teppe med armene inne i teppe for å holde henne fra å kjempe. Dette er som svøping en baby.

Hold barnets øreflippen ned og bakover, og sette tuppen av dropper nær øregangen. Ikke berør dropper å øret fordi dette kan overføre bakterier til øredråper.

Klem pæren øverst for å slippe den foreskrevne antall dråper inn i øregangen.

Sikre Drops holder seg på plass

Trykk på øret klaff opp, og hold den over øregangen åpning i noen minutter for å sikre at medisinen forblir satt.

Gjør barnet ditt ligge på hans side i opptil fem minutter etter dosering hvert øre for å være sikker på at medisinen når det indre øret og blir der. Dette trinnet er nødvendig for sta ørebetennelser.

Sett inn en bomullsdott --- lett --- i øret for å holde dråpene drypper.

Hint

 • Hvis øredråper har en dårlig lukt eller gjenstander som flyter i dem, ikke bruke dem fordi de kanskje har gått dårlig.

Hvordan administrere øredråper til et barn

Hvordan administrere øredråper til et barn


Barnas ører er spesielt utsatt for smitte fordi Eustachian rør er enten ikke lenge nok eller ikke er plassert riktig å tillate drenering av væske. Ørebetennelser forårsake intense smerter som over-the-counter smertestillende midler som paracetamol eller ibuprofen kan ikke være i stand til å lindre. For å lette ditt barns lidelse, kan det hende at barnelege eller fastlegen foreskrive smertestillende øredråper for å bidra til å redusere smerte. Alternativt kan han eller hun anbefaler en over-the-counter øret slipp.

Hvordan administrere øredråper til et barn

Vask hendene grundig i varmt såpevann.

Varm øredråper ved å holde beholderen i hendene til den når romtemperatur.

Rist øredråper. Dette trinnet er bare nødvendig hvis de øredråper er en suspensjon. Sjekk etiketten.

Plasser barnet på hans eller hennes side, med den smertefulle øret vendt opp. Eldre barn vil være i stand til å bo i denne stillingen av seg selv. For yngre barn, må du kanskje å rekruttere litt hjelp. Har hjelperen legge seg ned på hans eller hennes rygg og vugge barnet i hans / hennes armer, med den smertefulle øret vendt opp.

Trekk forsiktig øreflippen slik at du har tilgang til øregangen. Hvis barnet ditt har svømmer øre, ikke en mellomøret infeksjon, utelate dette trinnet fordi trekke på øret vil føre til enda mer smerte og ubehag.

6. påføre den riktige antall dråper. Dette nummeret vil være tydelig merket på emballasjen. Som du bruke dråpene, ikke tillater dropper å røre øret.

•  Hold barnet i denne samme stilling i minst fem minutter for å tillate dråpene å nå trommehinnen.

Vask hendene grundig med varmt såpevann.

Hint

 • Få en legens tillatelse før du bruker øredråper. Øredråper kan ikke brukes på barn med øret rør eller hull i sine trommehinnene.
 • Påse at øredråper er minst ved romtemperatur. Kalde øredråper kan føre til kvalme eller svimmelhet.
 • Ikke mikrobølgeovn øredråper.

Hjemmelaget øredråper for svømmer øre

Svømmer øre er den vanlige betegnelsen for smertefull betennelse i den ytre øregangen. Denne betennelsen er vanligvis forårsaket av vann som har blitt fanget i øret, noe som stimulerer veksten av bakterier. Vann kan skyves inn i øregangen ved innsetting av bomullspinner, ørepropper eller hodetelefoner eller ved eksponering for fuktighet. Under konstant fuktig forhold, ikke bare øret ikke klarer å tørke naturlig, men pH i de omkringliggende vev også kan endres, banet vei for vekst av skadelige mikrober.

Øredråper

For at dine egne øredråper og kunne behandle svømmer øre, husker hvorfor øret er infisert: Det er for fuktig og bakterier trives i øregangen. Å tørke ut øret og drepe bakterier, bruke en kombinasjon av isopropylalkohol og eple cider eddik. Hell 1 ts. av hver inn i en liten flaske, og rist kraftig inntil de to væsker er godt blandet. Alkoholen vil sterilisere øret og fordamper raskt, hjelpe til tørkeprosessen. Eddik skaper et surt og fiendtlig miljø som fraråder bakterievekst.

Søknad

Å bruke øredråper, fjerne en liten mengde av løsningen fra flasken med et øye dropper. Bøy hodet mot skulderen din, snu den infiserte øret mot taket. Plasser 3-4 dråper inn i øret, og deretter vente i 10 sekunder. Returnere hodet til normal posisjon. DAB øret med et papirhåndkle hvis øredråper kjøre ut igjen. Gjenta denne prosedyren hver to til tre timer før infeksjonen klarner opp. Ubrukt del i kjøleskap i inntil 6 måneder.

Alternatives

Hvis du heller ikke blande dine egne øredråper, kan 2-3 dråper hvitløksolje produsere lignende resultater. De kjemiske forbindelser i hvitløk også har antibakterielle og antisoppegenskaper. Eller bland litt av hvitløk med olivenolje eller mineralolje for en beroligende middel som motvirker infeksjon.

Advarsler

Hvis du etter fem til syv dager av egenomsorg du ser ingen forbedring eller hvis symptomene blir betydelig verre, bør du oppsøke helsepersonell. I tillegg, hvis du har smerter som ikke lindres av over-the-counter medisiner, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, svimmelhet, uklart syn, eller en hvilken som helst tilstand der immunforsvaret er svekket, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan bruke øredråper

Mange balk når foreskrevet øredråper. De husker tidligere uhell. Øret dråpe medisin rullet nedover kinnet i stedet av øregangen. De kalde dråper forårsaket smerte når de kom inn i øret. For mange dråper ble utgitt i bruk. Men ved å følge noen enkle trinn disse problemene kan unngås.

Bruksanvisning

1 Klargjør den øredråper. Rull flasken frem og tilbake mellom håndflatene for å varme innholdet. Riste flasken for å blande ingrediensene. Skru av toppen. Dersom dropper er en egen enhet, klem pære å trekke medisinen inn i dropper.

Få på plass. Len hodet til den ene siden med den elendige øret vendt oppover. Med en hånd, trekk forsiktig øreflippen vekk fra halsen for å forlenge øregangen.

Hit målet. Med den frie hånden til å holde spissen på flasken eller dropper rett over åpningen av øret uten å berøre øret. Klem forsiktig på flasken eller dropper pære å slippe dråpene. Gi slipp på øreflippen.

Forblir i sin posisjon i flere minutter. Lett gni siden av ansiktet foran øret. Dette hjelper medisinen reise ned øregangen.

Rydd opp. Sitte oppreist. Tørk bort sigevann fra øret med en vev. Fest toppen på flasken. Rene hender for å fjerne eventuelle rester av medisiner.

Tips og advarsler

 • Utfør trinnene foran et speil eller be en annen person til å hjelpe. Dette vil hjelpe til å treffe målet.
 • Rådfør etiketten om hvilke ører å behandle, antall dråper du skal bruke, hvor ofte du bruker dråper og hvor lenge.
 • Unngå å få vann i ørene for varigheten av behandlingen.
 • De fleste øredråper bør ikke brukes hvis trommehinnen er punktert. Hvis det er mistanke om denne tilstanden, søke råd fra en lege eller apotek.
 • Ikke del øredråper med andre.
 • Kast ubrukte dråper.

Hvordan Administrer øredråper

Øredråper er vanligvis foreskrevet for svømmer øre, voks fjerning, antibiotika øreinfeksjon behandling og post-kirurgi øret omsorg. På et tidspunkt, kan det hende du trenger å administrere øredråper til deg selv eller noen andre. Ved hjelp av øredråper er mer involvert enn bare å slippe en løsning i et øre. Det er sikkerhetsmessige hensyn og riktige prosedyrer for å forebygge skader, men samlet tildeling øredråper kan gjøres raskt og enkelt.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig med antibakteriell håndsåpe for å hindre videre smitte i øret, og rist flasken for å være sikker på at medisinen er jevnt spredt over hele løsningen.

Bøy hodet, eller fortelle den som mottar behandling for å vippe hodet, slik at problemet øret vender opp.

Hold munnstykket på flasken rett over øregangen. Hvis du administrere dråper på deg selv, kan det hende du trenger et speil for å være sikker på at du har munnstykket riktig plassert.

Lett klem på flasken til det foreskrevne antall dråper faller inn i øret, og la hodet ditt (eller den andre personens hode) vippet i to eller tre minutter, slik at løsningen for å kjøre helt inn i øret.

Gjenoppta en vanlig hodeposisjon, og tørke noen løsning fra rundt utsiden av øret med et rent håndkle.

Tips og advarsler

 • Ikke la munnstykket av dropper å røre noe. Hold det avkortet når den ikke er i bruk. Droppers som er atskilt fra flasken bør desinfiseres mellom bruker og holdt i en beskyttende plastposen. Ikke stikk noen gjenstander direkte inn i øret ditt, så du kan forårsake alvorlig skade og mulig hørselstap.

Hvordan lage Baking Soda øredråper

Ørevoks, selv om det ser ekkelt, er en meget funksjonell substans som skilles ut i øret. Ørevoks smører øregangen, bidrar til å holde vannet ute, beskytter øret fra bakterier og bidrar til å fjerne smuss og andre fremmedlegemer. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å fjerne ørevoks, eller for å rense øregangen i det hele tatt. Men hvis overflødig ørevoks forårsaker problemer som nedsatt hørsel eller forstyrrer høreapparat, kan en enkel natron øret dråpe løsning hjelpe.

Bruksanvisning

Legg til to gram av varmt vann til beholderen. Apoteker faktisk selger dråpetellerflasker som er ideelle for dette formål, men en hvilken som helst flaske eller forseglbar beholder vil gjøre.

•  Bland 1/2 teskje natron i vannet grundig. Natron bør være fullstendig oppløst i vannet. Hvis det ikke løses helt, prøv å bruke varmere vann.

Slipp 03:57 dråper av løsningen i hvert øre ved hjelp av dropper. Gjør dette to ganger daglig i opp til sju dager. Det er ikke nødvendig å skylle løsning fra øret hvis det blir plagsomt.

forsegles beholderen tett for å unngå fordampning av løsningen. Før du bruker den neste gang, kjøre varmt vann over flasken i et minutt eller to for å varme løsningen. Dette vil gjøre dråpene mer behagelig å administrere.

Kast gjenværende oppløsning og bland opp en ny bunke hvis du ønsker å fortsette behandlingen utover en uke.

Tips og advarsler

 • Kløe, smerte og ringing i ørene kan alle være en indikasjon på at ørevoks.
 • Hvis du lider av hyppige ørebetennelser, bør du ikke bruke natron øredråper.
 • The American Academy of Øre tyder på at folk ikke bør forsøke å rense ørene hjemme og bør i stedet gå til en lege for å få det gjort.

Hvordan bruke Gentisone HC øredråper

Hvordan bruke Gentisone HC øredråper


Gentisone HC er en steril oppløsning av Gentimicin og hydrokortison. Gentamicin er et vanlig antibiotikum. Hydrokortison er et kortikosteroid og anti-inflammatorisk. Når kombinert, disse skaper en kraftig løsning for å behandle ørebetennelser. Smerte, rødhet, kløe og hevelse er vanlige tegn på ørebetennelse. Gentisone HC er foreskrevet av helsepersonell og er lett å påføre.

Hvordan bruke Gentisone HC øredråper

Vask hendene grundig med såpe og varmt vann.

•  Rengjør den ytre delen av øret med såpe og varmt vann. Tørk området med et håndkle.

Fjern lokket fra toppen av flasken. Vær forsiktig så du ikke berører applikator.

Bøy hodet, så den infiserte øret vender oppover. Lener seg over en vask vil fange overflødig oppløsning.

Løft flasken over øret og snu den opp-ned. Ikke stikk tuppen direkte inn i ørekanalen.

Klem flasken før to eller tre dråper inn i øregangen. Fortsett å holde hodet på plass i to minutter.

Løft hodet sakte. En liten mengde løsning kan lekke fra øret. Tørk overflødig løsning ut av øret og ansiktet.

Sett på lokket og oppbevar medisiner på et tørt og kjølig sted. Kast noen løsning som er igjen i flasken, ved slutten av behandlingsperioden.

Hint

 • Medisinen er kun til utvortes bruk.
 • Bruk ikke dette legemidlet hvis du har en perforert trommehinne.

Hvordan Administrer øredråper til en Baby

Øret infeksjoner er en del av barndommen. Typiske behandlinger for ørebetennelser inkluderer anti-inflammatorisk eller av og til antibiotika drops. Alltid konsultere en barnelege før administrering av medisiner til en baby, som observasjons diagnose kan være upålitelige.

Bruksanvisning

•  Legg barnet på sin side med de berørte øret vendt opp. Denne posisjonen fungerer best når barnet er trøtt, som han ikke vil prøve å vri seg eller endre posisjoner. Hvis barnet ikke er trøtt eller ikke i stand til å bli beroliget, vurdere å søke mens sykepleie.

Klem øret dropper og slipp den foreskrevne antall dråper i de berørte øret.

Rock og komfort babyen før dråpene har helt tømt inn i ørekanalen. Babyens øregangene er veldig liten, så det kan ta så lenge som fem minutter helt inn. Trykk forsiktig tragus nedover når alle medisiner som er inni. Den tragus er brusk bump foran øregangen.

Hold babyen oppreist og tørk noen form for medisin som lekker fra øret med bomullsklut.