Digidexo.com

bells parese smerter

Bells Parese Øvelser

Bells parese er en tilstand som påvirker evnen til å kontrollere ansiktsmusklene. Nerven som styrer disse musklene går gjennom en liten tunnel i bein som den gjør sin vei til ansiktet. Hvis nerve lider betennelse og hevelse, muligens fra en infeksjon, blir tunnelen for stram for det. Dette fører til et sammenbrudd i kommunikasjonssystemet mellom nerve og ansiktsmusklene, som kan føre til lammelser og svakhet i de ansiktsmusklene. Bare den ene siden av ansiktet som regel påvirkes.

Årsaker og symptomer på Bells parese

Herpes simplex virus er den hyppigste årsaken til Bells parese. I tillegg er det virus som forårsaker vannkopper, helvetesild eller eller den som forårsaker mononukleose kan være årsaken. Det forekommer oftere hos personer som har diabetes, er gravid eller har en øvre luftveisinfeksjon, som en forkjølelse eller influensa. Advarselen tegn og symptomer på Bells parese inkluderer ansikts hengende, problemer med å gjøre ansiktsuttrykk, plutselig svakhet eller lammelse på den ene siden av ansiktet, manglende evne lukke øyet eller smil, lyder som dukker opp høyere på den berørte side, hodepine, smerter i, bak eller foran øret av den berørte side, tap av smakssans og endringer i tåre kvantitet.

Diagnostisering Bells parese

Det er ingen bestemt test for en offisiell ansiktslammelse diagnose. En lege vil gjøre visuelle vurderinger av svakhet i nedre og øvre ansiktsmusklene. Typisk skjer tilstanden på bare den ene siden, og av og til det innebærer munnen, øyelokket eller panne. Hvis det er en forvrengt utseende eller en manglende evne til å bevege ansiktsmusklene, så Bells parese er mistenkt. Noen ganger kan den skadedes smile, men kan ikke vise tennene. Munnen kan henge ned, eller øyelokkene kan ikke lukke. Imaging tester kan gjøres, også, for ytterligere bekreftelse.

Ansikts muskel øvelser, eller nevromuskulær omskolering, kan være svært nyttig i omskolering og opprettholde ansiktsmusklene. En ansikts terapeut kan trene pasienten erkjenner utvalg av ansiktsmusklene for en bedre forståelse av hvordan de fungerer normalt.

Bells parese Øvelser

Hvis du har Bells parese, må du utføre øvelsene presist og langsomt og justere dem til din situasjon. Først er det viktig å bli kjent med ansiktet ditt. Bruk et speil for nøyaktig overvåking. Det er viktig å jobbe musklene i en mild, tålmodig måte. Nøkkelen er å balansere bevegelse med upåvirket side. Prøv å holde musklene isolert. Pasienter som er rammet er lært å sikte øvelser mot bestemte muskelgrupper med mindre bevegelser for å skaffe mer presisjon for de nødvendige ansiktsbevegelser. Utfør øvelsene i en symmetrisk måte. Ansikts øvelser skal gjøres i korte intervaller to til tre ganger per dag, eller oftere hvis det er mulig.

Et utvalg av ansikts øvelser kan hjelpe deg å få ansikts muskelkontroll. Noen av disse inkluderer sniffing, fakling neseborene, rynker nesen, curling overleppen opp mens heve det og gjør det stikker, komprimere leppene, pucke og deretter plystring, trekke dig lepper mot midten av ansiktet med en tommel og peke finger, heve øyenbrynene og holde den posisjonen i 10 til 15 sekunder, blunker med det ene øyet og så den andre, og frowning mens du tegner øyenbrynene nedover.

Etter en ansikts terapeut lærer deg øvelsene på et kontor, så kan du gjøre dem i komfortable hjem. Øvelsene må kanskje gjøres i tre til fem år. Positive resultater kommer i sakte tempo, men de kan forventes å vare lenge eller være permanent.

Bells parese Onset Symptomer

Bells parese Onset Symptomer


Bells parese oppstår når nerve som styrer ansiktsmusklene blir komprimert, betent eller hovne. Ifølge Mayo Clinic, ca 40.000 amerikanere utvikle Bells parese hvert år. Bells parese symptomer angripe plutselig og vanligvis en topp i løpet av to eller tre dager.

Vanlige symptomer

Bells parese innebærer vanligvis en plutselig innsettende svakhet eller lammelse på den ene siden av ansiktet. Dette gjør ansiktsuttrykk, som smilende og frowning, svært vanskelig å kontrollere.

Andre symptomer

Pasienter lider ofte av et plutselig tap av smak eller endringer i spytt og tåreproduksjon. De kan også føle smerte i øret på den berørte side.

Årsaker

Den vanligste årsaken til Bells parese er herpes simplex virus. Andre virus forbundet med ansiktslammelse omfatter herpes zoster virus og Epstein-Barr virus (EBV).

Behandling

Leger ofte behandle Bells parese med kortikosteroider, sterke anti-inflammatoriske medisiner som reduserer nerve hevelse. Leger også foreskrive antivirale legemidler til behandling av eventuelle underliggende virusinfeksjoner.

Recovery

De fleste Bells parese pasienter bedre innen tre uker, og helt seg selv igjen innen seks måneder. Om lag 10 prosent av pasientene lider et tilbakefall av symptomer.

Betraktninger

Mens Bells parese kan angripe enkeltpersoner i alle aldre, sjelden påvirker det de yngre enn 15 år eller eldre enn 60 år.

Langtidseffekter av Bells parese

Bells lammelse er en tilstand markert ved svelling og komprimering av nerven er ansvarlig for bevegelse av ansiktsmusklene. Tilstandens bivirkningene er vanligvis bare midlertidig, og folk flest få fullt. Men noen mennesker har reoccurring symptomer eller symptomer er alvorlige nok til å forårsake uønskede langtidsvirkninger.

Årsaker

Ansiktslammelse er forårsaket av betennelse og hevelse - gjerne i forbindelse med en virusinfeksjon - som påvirker nerve ansvarlig for bevegelsen av ansiktsmusklene. Nerven går gjennom en smal, bony rør eller tunnel som den beveger seg mot ansiktet. Hevelsen kan føre til press fra bein og skader på dette viktige nerve.Those med mer alvorlige nerveskader er mer sannsynlig å oppleve langsiktige effektene av Bells parese. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, påvirker denne tilstanden om lag 40.000 mennesker som bor i USA hvert år, og er mest utbredt blant de mellom 15 og 60 år.

Symptomer

Symptomer på Bells parese inkluderer ansikts lammelse eller svakhet som oppstår plutselig. Lammelse gjør det vanskelig for den enkelte å smile eller lukke øynene på siden av ansiktet som har problemet. Hvis du har denne tilstanden, kan du også ha problemer med å gjøre ansiktsuttrykk, og du kan merke smerter foran eller bak øret på lammet side. Lyder kan også vises høyere på den ene siden og hodepine, tap av smak, og saliva- og tåreproduksjonsendringer kan være tydelige. Disse symptomene er bare midlertidig for folk flest.

Recovery

De fleste blir helt fra denne tilstanden, selv om de ikke har medisinsk behandling. Ifølge Mayo Clinic, milde tilfeller krever en gjennomsnittlig utvinnings gang på en måned. Imidlertid kan utvinning ta lengre tid hvis du har opplevd total lammelse av ansiktsmusklene. I et slikt tilfelle kan du ikke fullt igjen normal ansikts funksjon, eller måneder kan passere før utvinning er fullført. Ifølge University of California, om lag 85 prosent av pasientene fullt igjen fra Bells parese.

Langtidseffekter

I noen tilfeller av Bells parese, en pasient opplever alvorlig og varig skade på ansikts nerver. Som de skadede ansiktsnervefibrene vokse, kan de bli med til feil muskler, forårsaker feil ansikts bevegelser eller til og med en deformert utseende når ansiktsmusklene kontrakt. Når du blunker, for eksempel, kan munnen flytte inn i et smil, eller du kan felle tårer når du spiser. Noen mennesker også oppleve svakhet rundt musklene i øyet og problemer med å lukke øyelokket, som forårsaker hornhinnen blir for tørt eller skadet. Resultatet kan være smerter i øyet og med blindhet.

Behandling

Når langtidseffekter av Bells parese involvere øyet, kan smøre dråper brukes til å hindre overdreven tørrhet og holde øye sunt. Noen ganger kirurgi er nødvendig for å legge til et vedlegg til øyelokkene som bistår med riktig lukking og holde øyet fuktig. I noen tilfeller kan nerve graft kirurgi brukes til å forbedre ansikts funksjon. Muskelen stropper kan anvendes til å forbedre ansikts muskelfunksjon, samt.

Tegn på Bells parese

Bells parese er en tilstand forårsaket av ansikts nerve betennelse eller skade. Denne inflammasjon og skade kan utløses av en viral infeksjon, oftest herpes simplex virus. Tilstanden kan være midlertidig eller den kan ugjenkallelig skade. Bells parese er ofte behandlet med anti-inflammatoriske medisiner sammen med anti-virus medisiner.

Lammelse

Personer som utvikler Bells parese vil merke plutselig svakhet eller lammelse på bare den ene siden av ansiktet. De kan være i stand til å lukke øyet på den berørte side og kan være ute av stand til å smile.

Hengende Face

Bells parese kan også forårsake den ene siden av ansiktet for å dukke hengende. Det kan være vanskelig å lage forskjellige ansiktsuttrykk.

Pain

Bells parese kan forårsake smerte til å oppstå enten foran eller bak øret på siden berørt av sykdommen. Smerte kan også bli følt inne i det samme øre. Også, kan hodepine smerte merkes.

Amplied Sounds

Lyder kan virke høyere på siden påvirket av Bells parese.

Redusert Sense of Taste

Personer som berøres av Bells parese kan miste smakssansen helt eller delvis.

Kroppsvæske endringer

Ansiktslammelse kan øke produksjonen av spytt og tårer.

Gjenopprette Fra Bells parese

Bells parese er en tilstand karakterisert ved plutselig ansikts lammelse forårsaket av betennelse i ansiktsnerven. Bells parese påvirker bare den ene siden av den berørte persons ansikt. Bells parese rammer oftest personer som nylig har blitt rammet av en virusinfeksjon, de som har diabetes eller de som er gravide. Dessuten er det vanligvis ikke et problem reoccurring. Full utvinning fra Bells parese kan oppstå i løpet av noen uker eller kan ta så lenge som seks måneder. Av og til, Bells parese forårsaker permanente problemer. Bells parese vil vanligvis løse på egen hånd, men ulike behandlinger kan fremme raskere utvinning.

Fysioterapi

Når musklene blir lammet, kan de forkorte og også krympe, noe som kan føre til permanent skjemmende. Fysioterapi kan hindre at dette skjer ved å trene og masserer de berørte ansiktsmusklene. Også bruke varme til det berørte området kan hjelpe lindre eventuelle smerter symptomer.

Medisiner

Prednison kan være foreskrevet for å redusere betennelse. Denne medisinen er en kraftig kortikosteroid. Også, hvis legen mistenker at en virusinfeksjon utløste Bells parese tilstand, han vil mest sannsynlig foreskrive noen form for antiviral medikament for å hindre smitte fra framdrift videre. Ofte foreskrevet antivirale legemidler er valacyclovir og acyclovir.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller kirurgi kan anbefales. Bells parese kirurgi innebærer å åpne benete passasjen gjennom hvilke ansikts nerve reiser. Denne prosedyren blir utført for å dekomprimere ansiktsnerven. Også, i sjeldne tilfeller når Bells parese forårsaker permanent skade, plastisk kirurgi kan være nødvendig å aktivere ansiktsmusklene til å fungere bedre og også for å forbedre ytre av ansiktet.

Hvordan diagnostisere Bells parese

Hvordan diagnostisere Bells parese


Bells parese påvirker mennesker i alle aldre, men det er mest vanlig hos personer som er gravide, har autoimmune mangler eller øvre luftveisplager. Det er en lammelse på den ene side av ansiktet forårsaket av svellingen av ansiktsnerver. Den eksakte årsaken er ikke kjent, men det er ikke farlig og vil til slutt forsvinne. En lege må bekrefte en diagnose, men det er tegn og symptomer du kan se etter.

Bruksanvisning

•  Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever en plutselig lammelse på den ene siden av ansiktet, inkludert muskler i øyelokket. Du kan oppleve en flat eller hengende utseende på den ene siden av ansiktet.

Legg merke til eventuelle smerter du kan oppleve, spesielt bak eller foran øret på den berørte side. Du kan også legge merke lyder synes høyere enn før.

Merknad hvis du opplever en endring i smak, spytt eller rive formasjon som er noen ganger symptomene på Bells parese.

Legge til rette for en eksamen av legen din. Han kan foreslå en elektromyografi å fastslå omfanget av nerve engasjement og alvorlighetsgraden av lammelser.

Har du en MR eller CT scan gjort, dersom legen mener det er nødvendig å diagnostisere hva som forårsaker press på ansikts nerver. I tillegg til Bells Palsy, kunne lammelse også være forårsaket av tumorer eller en infeksjon.

Tips og advarsler

  • Hvis øyet ikke vil lukke ordentlig, kan det hende du trenger for å beskytte den med en lapp eller en wrap rundt plastglass. Det vil bli irritert eller skadet dersom de utsettes for støv og skitt.
  • Som muskelstyrke avkastning, bruker ansiktsmassasje og øvelser for panne, kinn, lepper og øyne til å bidra til å styrke musklene.

Hvordan behandle Bells parese med akupunktur

Hvordan behandle Bells parese med akupunktur


Bells lammelse er en type som forårsaker ansiktslammelse en side av en persons ansikt til å henge ned, vanligvis rundt munnen og øynene. Mens dette lammelse noen ganger forsvinner på egen hånd, kan det ta måneder. Noen ofre lider permanent lammelse. Konvensjonelle behandlinger varierer fra ulike medisiner til kirurgi. Noen leger behandler Bells parese med akupunktur for å lindre symptomene og gjenopprette utseende og selvfølelse av pasienten.

Bruksanvisning

diagnostisere Bells parese. Det er viktig å utelukke andre mulige årsaker til symptomene. Dette er viktig, siden noen av symptomene på Bells parese kan se ut som hjerneslag symptomer.

Snakk med legen din om behandling, inkludert akupunktur. Du kan undersøke akupunktur når annen behandling ikke har ønsket resultat, eller du kan forfølge akupunktur i kombinasjon med andre behandlinger. Akupunktur kan lindre smerte ved å begrense hevelse og betennelse. De endormorphins, naturlige smertestillende frigjøres under akupunktur, kan være årsaken.

•  Finn en kvalifisert akupunktør. Legen din kan være i stand til å anbefale noen i nærheten. Du kan også kontakte den amerikanske Academy of Medical Acupuncture.

Gjør en avtale. Under den første avtalen, vil akupunktøren snakke med deg om dine symptomer og vurdere tilstanden din. Spør akupunktør å forklare behandlingsprinsipper og praksis til deg slik at du vet hva du kan forvente.

Gå til behandling økter. I tradisjonell kinesisk medisin, er Bells parese kjent som "merkelig munn" fordi det er en type ansikts lammelse. Denne betingelsen ble historisk forbundet med en invasjon av "vinden" som forårsaker en ubalanse i "Qi", som er den essensielle substansen i kroppen. Under behandling økter, setter akupunktør små, tynne nåler inn i huden av noen viktige puls poeng og også benytter andre nyttige tilnærminger, for eksempel trykkpunkter. Behandlingen bør gjenopprette balansen av "Qi" og helbrede pasienten.

Følg noen kosttilskudd og stress reduksjon anbefalingene fra din akupunktør. Sørg for å nevne noen matallergier eller overfølsomhet og eventuelle fysiske forhold bekymring. Lister også noen medisiner som du tar for Bells parese og andre forhold.

Hold akupunktør og legen informert om hvordan du føler som du fullfører hver behandling. Bells parese er preget av ulike symptomer, inkludert ansikts svakhet, mildt kompromittert smak, økt følsomhet for lyd og ufrivillig rive. Fortell din akupunktør om eventuelle ubehag eller bivirkninger du opplever. Det er sjelden at noen blir rapportert, men det er din kropp og dine følelser. Som symptomene avta og du begynner å føle deg bedre, hjelpe din akupunktør og din lege hjelpe deg å fortsette å forbedre.

Er Bells Parese Arvelig?

Oppkalt etter skotske kirurgen 19. århundre Sir Charles Bell, som først beskrev tilstanden, er Bells parese er den vanligste årsaken til ansikts lammelse. Ved første øyekast, på grunn av symptomene, ville man antar en person hadde hatt slag. Imidlertid påvirker Bells parese bare de ansiktsmusklene, i motsetning til et slag. De som oftest rammes er mellom 15 og 60, selv om denne tilstanden kan oppstå i alle aldre.

Hva er Bells parese?

Bells parese er en tilstand som forårsaker midlertidig ansikts lammelse. Det resulterer fra skade eller traume til en av de to nerver i ansiktet som styrer ansiktsmusklene. Når nervefunksjonen er avbrutt, som forstyrrer meldinger som sendes til hjernen. Bells parese sjelden påvirke begge sider av ansiktet.

Symptomer

Symptomene kan variere fra mild til alvorlig. Kanskje den vanligste symptomet på Bells parese er plutselig svakhet eller lammelse på den ene siden av ansiktet. Ansiktet ditt kan føles stiv, det heisekupeer være vanskelig å smile, du kanskje merke øyelokket hengende. Det kan være betydelige rive på det ene øyet og lokket kanskje ikke ønsker å lukke. Du legger kanskje merke tørrhet i munnen, eller enda et tap av smak. Noen ganger er det hodepine, svimmelhet, øresus i ett eller begge ørene, eller svekket tale.

Årsaker

Når nerven som styrer ansiktsmusklene blir hoven eller betent, forårsaker den svakhet eller lammelse forbundet. Selv om forskerne ikke vet sikkert hva som forårsaker denne skaden, de tror det kan være en virusinfeksjon, for eksempel herpes simplex, som forårsaker forkjølelsessår. Det har også vært knyttet til virus som forårsaker influensa, vannkopper og helvetesild, og middels øret infeksjoner, for å nevne noen. På ingen måte er denne tilstanden arvelig eller smittsom.

Diagnose

Selv om det ikke er noen laboratorieprøver for å bekrefte denne tilstanden, kan legen din diagnose tilstanden basert på en ansikt-til-ansikt-presentasjon. Etter å ha gransket det berørte området, kan han bestille en test kalt en elektromyografi, eller EMT, for å bekrefte alvorlighetsgraden og omfanget av nerveskader. En MR eller CT scan er andre tester som kan utelukke andre årsaker til press på ansikts nerve.

Behandlinger

I de fleste tilfeller er resultatet for pasienter med ansiktslammelse meget god. Lengden av gjenvinning er generelt basert på skaden. Mange pasienter trenger ikke noen behandling, og tilstanden deres begynner å bli bedre på så raskt som to uker.

Det finnes behandlinger for de som ikke svare så raskt. Antivirale medikamenter, noe som bidrar til å bekjempe infeksjonen, er kombinert med anti-inflammatoriske legemidler, som bidrar til å redusere hevelse. Ibuprofen eller aspirin kan anvendes for å lindre smerte. Varm komprimerer brukt til området kan også redusere smerte. Ofte er øyedråper i løpet av dagen og øyesalve i løpet av natten anbefales å holde øyet fuktig og forhindre synstap. For å holde øye fra å bli ripete, hjelper det å bruke briller i løpet av dagen og lapp over et øye på kvelden.

Alltid søke råd fra din fastlege eller annet helsepersonell hvis du har noen lammelser eller ansikts svakhet. Hun kan finne årsaken til tilstanden og riktig behandling.

Diagnostisering av Bells parese

Bells lammelse er en midlertidig lammelse av den ene siden av ansiktet. Ansikts lammelse oppstår når nerver som styrer ansiktsmusklene blir skadet. Tilstanden vises plutselig og symptomer vanligvis bedre i 2 til 3 uker, med full restitusjon i 3 til 6 måneder. Bells parese rammer ca 40.000 mennesker i året, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker

Bells parese oppstår fra skade til den syvende hjernenerven, eller ansikts nerve. Årsaken til nerveskader er ikke funnet, men kan være forbundet med herpes-infeksjoner. Betennelse eller hevelse i nerve fører Bells parese symptomer.

Risikofaktorer

Risikoen for Bells parese øker hvis du er gravid eller har diabetes. Andre risikofaktorer inkluderer luftveisinfeksjoner som forkjølelse eller influensa.

Symptomer

Symptomer vanligvis oppstår plutselig og kan variere fra mild til alvorlig. Symptomer kan inkludere sikling, vanskeligheter med å drikke eller spise, ansikts hengende, tap av smakssans, hodepine, rykninger eller svakhet i ansiktet. Andre symptomer kan være smerter i øret på den berørte side av ansiktet, tørre øyne og munn, hengende øyelokk og en følsomhet for lyd.

Advarsler

Når nerveskader er alvorlig, kan symptomene bli kroniske. Problemer med smak, kan muskelspasmer av øyelokket og skade på øyet forekomme. Endring i utseendet av ansiktet fra tap av bevegelse kan også være innlysende.

Diagnose

Ingen spesifikk test kan diagnostisere Bells parese. Legen din vil undersøke ansiktet og kan anbefale tester for å utelukke andre årsaker til ansikts lammelse eksempel hjerneslag eller svulster. En elektromyografi måler elektrisk aktivitet i musklene for å se hvordan de reagerer på stimulering. Magnetic resonance imaging (MRI) eller computertomografi (CT) scan kan bli pålagt å avgjøre om lammelsen er forårsaket av kompresjon på nerven fra en svulst eller infeksjon.

Behandling

Bells parese normalt løser på egen hånd, men legen din kan anbefale medisiner dersom sykdommen er alvorlig eller for å øke hastigheten på utvinning. Kortikosteroider kan være foreskrevet hvis betennelse i nerven er årsaken. Steroider redusere hevelse, slik nerve til å passe bedre på sine benete rammen. Antivirale medisiner som acyclovir vil være foreskrevet hvis nerve har blitt infisert av et virus.
Fysioterapi bruker massasje for å trene ansiktsmusklene kan bidra til å unngå permanente sammentrekninger i ansiktet fra muskler som har forkortet eller krympet.
Smøring øyedråper kan anbefales for tørre øyne og en øyelapp slitt om natten.
Kirurgi er sjelden indisert for Bells parese, som andre behandlinger kan normalt hjelpe med symptomer på sykdommen.

Risiko og Komplikasjoner av Bells parese

Bells parese er en tilstand som forårsaker nerve i ansiktet å bli hovne eller komprimert. Bells parese påvirker mer enn 40.000 mennesker i USA hvert år, ifølge Mayo Clinic. Tilstanden oppstår vanligvis mellom alderen 15 og 60, men det er hovedsakelig diagnostisert i de 40 eller eldre. Med tid og ofte ingen medisinsk behandling, klarner Bells parese vanligvis på egen hånd. De fleste mennesker gjenopprette fra symptomer på tilstanden i løpet av noen uker til seks måneder. Symptomene vil gjenta seg i omtrent 10 prosent av folk, sier Mayo Clinic, og noen vil ha symptomer resten av sitt liv.

Risiko

Folk er mest utsatt for Bells parese er de med svekket immunforsvar, for eksempel mennesker med hiv eller aids, eller de som er gravide eller har diabetes. En vanlig årsak til Bells parese er herpes simplex virus; andre vanlige virus knyttet til tilstanden inkluderer vannkopper, helvetesild og mononukleose, ifølge Mayo Clinic. Andre risikofaktorer som kan anspore utbruddet av Bells parese inkluderer en bakteriell infeksjon, som for eksempel Lyme sykdom eller tuberkulose; nevrologiske lidelser; skade i hodet eller ansiktet; svulster som presser på ansiktsnerven; og virus som influensa eller forkjølelse.

Komplikasjoner

Kortsiktige komplikasjoner av Bells parese er muskel lammelse på den ene siden av ansiktet som får den til å henge ned, tørre øyne, manglende evne til å blinke, hevelse i ansiktet, sikling, smerter i øret på den berørte side, forvrengt smak, rennende nese og problemer med å snakke og spise. I noen tilfeller, Bells parese årsaker bivirkninger som varer livet ut, blant annet produsere en unormal mengde tårer når ler, eller sikle på utilbørlig ganger, ifølge National Institutes of Health. Bells parese kan også føre til permanent ansikts disfiguration, som oppstår når musklene i ansiktet atrofi. Bells parese lider kan ha problemer med å smake. De kan også lider av hornhinnen sår og infeksjoner i øyet.

Betraktninger

Det medisinske miljøet har ingen måte å måle om noen vil utvikle Bells parese før utbruddet av tilstanden. Tester for å forutsi Bells parese eller dens komplikasjoner ikke eksisterer. Ifølge Mayo Clinic, kan symptomene noen ganger forveksles med et slag, en svulst eller en annen type infeksjon. Hvis en person mener hun kan være utsatt for tilstanden basert på en bestemt risikofaktor, bør hun snakke med legen sin.

Behandling

Mange ganger, de med Bells parese gjenopprette uten medisinsk behandling. Hvis legehjelp er nødvendig, kan en lege anbefaler en av flere medisiner, inkludert kortikosteroider eller antivirale midler. Fysioterapi kan bidra til å styrke ansiktsmusklene. I sjeldne tilfeller kan kirurgi lindre trykket på nerven som fører inn i ansiktet.

Time Frame

Komplikasjoner fra Bells parese fremgang raskt. Mange ganger, vil en person våkner opp og oppdager at han har utviklet Bells parese over natten. En kriblende leppe i morgen kan avansere til en full tilfelle av Bells parese av samme kveld. I andre tilfeller kan symptomene viser over et par dager. Bells parese komplikasjoner vil være mest alvorlig innen to til tre uker etter utbruddet. Mer enn halvparten av de med tilstanden vil komme innen seks uker, og 85 prosent vil komme i løpet av et år.

Bells parese hos barn

Bells parese er en midlertidig tilstand som påvirker ansikts nerver. Hos barn kan Bells parese være mer opprivende følelsesmessig enn med en voksen. De er opptatt av utseendet på ansiktet deres, og trenger forsikring om at denne tilstanden er ikke permanent. Effektene av Bells parese vises plutselig, men det er små tegn eller symptomer som fører til en forekomst. Når diagnosen, kan symptomene bli styrt, men spesifikk behandling er usannsynlig, da Bells parese går unna uten medisinsk intervensjon.

Identifikasjon

Bells parese er en tilstand som fører til at ansiktsmusklene på den ene siden å svekke, og fryse eller henge ned. Tilstanden er midlertidig, seks måneder eller mindre, men varer vanligvis to uker. Bells parese påvirker ansikts nerver og vanligvis ikke krever spesiell behandling. Ifølge Barnesykehuset, årsaken ofte resultater fra et virus. De vanligste er: HSV-1 (herpes eller forkjølelsessår), Epstein-Barr og influensa. Trauma til ansikt eller hode, Lyme sykdom, og ørebetennelser kan også være en faktor i Bells parese utvikling hos barn.

Tegn og symptomer

Bells parese kommer på raskt; kan imidlertid liten tegn og symptomer oppstå i flere dager før utbruddet. Muskelrykninger eller tetthet, manglende evne til å smake og et tørt øye på den ene siden av ansiktet er vanlig før utseendet på Bells parese. Videre, er en mangel av spytt, hodepine, smerte eller foran eller bak det ene øret også indikativ for sykdommen. Tegn og symptomer hos barn som de er hos voksne.

Effekter

Lammelse medfølgende Bells parese hos barn forårsaker vanligvis en svak skjemmende til den ene siden av ansiktet. Fordi ansikts nerver er berørt, vil bare den ene siden av ansiktet reagere hensiktsmessig seg til hjernen signaler. For eksempel når smilende, vil den ene siden forbli spydighet, eller nedsenket. Det ene øyet kan bli stengt mens den andre er åpen når du sover eller våken. Disse tegn og symptomer også etterligne hjerneslag eller andre alvorlige forhold; derfor er rask legehjelp viktig.

Behandling

Bells parese avtar på egen hånd. Den mulige viruset opprinnelig forårsaker Bells parese forekomsten har vanligvis gått etter den tid tilstanden er diagnostisert. Som et resultat er ingen spesiell behandling foreskrevet. Symptomlindring er ofte i løpet av handlingen for barn med ansiktslammelse. Anti-inflammatoriske, steroider kan være foreskrevet, for eksempel prednison, for hevelse og smerte. Øyedråper og ansiktsmassasje kan også være en del av symptomlindring.

Betraktninger

På grunn av den ansikts svekkelse forårsaket av Bells parese, barn kan ha en hard tid å takle effektene. Barnesykehuset anbefaler betryggende barnet ditt at tilstanden er midlertidig, og ansiktet vises normalt.

Hvordan gjenkjenne symptomene på Bells parese

Hvordan gjenkjenne symptomene på Bells parese


Sir Charles Bell, det 19. århundre skotske anatomist og kirurg, var den første til å gjenkjenne og dokumentere forholdet mellom den syvende hjernenerven og musklene som kontrollerer ansiktsuttrykk. Når denne nerven er betent og komprimert, midlertidig lammelse av den ene siden av ansiktet, eller Bells parese, resultater. Diabetikere er mer utsatt for ansiktslammelse, som er kvinner i tredje trimester av svangerskapet og personer med immunhemmende forhold som HIV. Eksponering for visse viruser og bakterier, for eksempel Herpes simplex, noe som forårsaker forkjølelsessår, eller viral meningitt, har også blitt assosiert med ansiktslammelse.

Bruksanvisning

Igjen disse symptomene

•  Vær oppmerksom på at Bells parese er karakterisert ved plutselig innsettende. Folk ofte våkne opp å finne en side av ansiktet hengende. Tidlige varselsymptomene noen ganger er smerter i øret eller halsen, ett tørt øye eller en kriblende rundt munnen dagen før, men disse skiltene er ofte savnet eller ignorert.

Sjekk ansiktet ditt i speilet for å bekrefte at den ene siden er berørt. Med ansiktslammelse, er nervesignalene som styrer ansiktsuttrykk, rive og spyttproduksjon og smak avbrutt. Den lidelse fører ensidige symptomer, noe som betyr at de påvirker bare den ene siden av ansiktet. Denne siden av ansiktet vil falle sammen, og kan føle seg svak og ser forvrengt. Du kan også oppleve rykninger eller spasmer.

Være beroliget at Bells parese ikke påvirke syn, men ett øye vil være tørt og vanskelig eller umulig å lukke. Det kan også rive overdrevet.

Bekreft at du fortsatt kan bevege tungen. Nerve skadet av Bells parese kontroller spyttproduksjon i deler av munnen, så munnen kan føle cottony og tørr. Smakssansen kan også bli påvirket, men Bells parese ikke påvirke din evne til å bevege tungen.

Merk ubehag du føler. Selv om det er vanligvis ingen ubehag med Bells parese, noen lider oppleve smerte bak øret eller i nakken.

Tips og advarsler

  • Selv Bells parese kan være skremmende og plagsom, det er gode nyheter. Tilstanden er vanligvis forbigående. Symptomene vanligvis begynne å forsvinne i ca 2 uker, og folk flest komme innen 3 til 6 måneder, men i enkelte tilfeller effektene kan somle. Bells parese påvirker ikke andre deler av kroppen, og er ikke knyttet til hjerneslag.
  • Se legen din med en gang hvis du kjenner igjen symptomene på Bells parese, slik at du kan få en riktig diagnose og starte behandling så raskt som mulig.

Hvordan behandle Bells parese hos barn

Hvordan behandle Bells parese hos barn


Bells parese, en sjelden lammelse i ansiktet, kan være skremmende i sin plutselige utbruddet og effekt på ansiktsmusklene. Den nevrologiske lidelse kan påvirke voksne så vel som barn, som kan møte forlegenhet og sinne som de håndtere sin endrede utseende. Heldigvis er de fleste tilfeller av Bells parese er midlertidige. Her er noen måter å behandle Bells parese hos barn.

Bruksanvisning

•  Ta barnet umiddelbart til lege når du først legger merke til ansikts lammelse, som ofte påvirker bare den ene siden av ansiktet.

Forvent at legen vil først utelukke hjerneslag og andre årsaker til ansikts lammelse med en MR eller CT scan.

Fortell barnet at sykdommen er mest sannsynlig midlertidig, med de fleste tilfeller løst helt innen tre til seks måneder. Mange saker krever bare noen få uker med oppgang.

Masser barnets ansikt for å holde musklene tonet for når lammelser forsvinner. Ansikts trening kan være gunstig for utvinning.

Gi smertestillende for å redusere smerte og hevelse. Legen kan foreskrive ekstra medisiner, avhengig av den mistenkte årsaken til Bells parese, inkludert Lyme sykdom, skader på ansikt, diabetes, ørebetennelser eller herpes simplex virus (kaldt sår virus).

Vet at legen kan foreskrive øyedråper for det berørte øye eller en eyepatch å redusere belastning på øynene.

Kontroller at barnet får nok hvile og fortsetter å spise godt for å hjelpe kroppen hennes utvinning fra sykdommen.

Tips og advarsler

  • Barnet kan oppleve forlegenhet på skolen eller på offentlige steder. Kom opp med en enkel forklaring på at barnet ditt kan gi nysgjerrige venner (og kanskje en vittig comeback eller to).
  • Benytt muligheten til å hjelpe barnet å lære om funksjonshemming. Fordi barnet ditt vil mest sannsynlig oppleve en full gjenoppretting, kan hun lære å være medfølende for folk som har funksjonshemninger er permanente.

Bells parese syndrom

Bells parese er en skremmende sykdom som påvirker den mest synlige delen av kroppen - ansiktet. Symptomene på Bells parese er lik de opplevde etter et slag, men Bells parese har ingenting å gjøre med hjernen. I stedet, det er forårsaket av problemer med ansikts nerver. Heldigvis er det vanligvis en midlertidig tilstand, og med noen egenomsorg lider kan gjenvinne de fleste eller alle av sitt ansikts funksjon.

Symptomer

Personer med Bells parese erfaring ansikts lammelse på den ene siden av ansiktet. De kan ha problemer med å åpne og lukke øyet på den siden av ansiktet, eller å lage komplette ansiktsuttrykk. Det kan også være smerter i og rundt øret på den berørte side, og lyd kan virke høyere på den siden også. Andre symptomer er hodepine, tap av smakssans, og ansiktsspasmer.

Årsaker

Det er antatt at Bells parese er forårsaket av betennelse i en ansikts nerve. Denne betennelsen er vanligvis forårsaket av herpes simplex virus, men det kan også være forårsaket av herpes zoster, viruset som er koblet til vannkopper og helvetesild, og til det viruset som forårsaker mononukleose. Diabetes og Lyme sykdom også kan være knyttet til Bells parese.

Risiko

Det er ingen reell måte å redusere risikoen for å utvikle Bells parese, som virus knyttet til det er så vanlig. Det er imidlertid mer vanlig mellom 15 og 65, og blant diabetikere og gravide kvinner. Lider av en øvre luftveis viral infeksjon, som en influensa eller kaldt, kan utløse et angrep.

Cures

Seksti til 80 prosent av Bells parese lider komme seg, de fleste i tre til seks måneder etter utbruddet. Leger er usikker på om noen løpet av behandling er mer effektiv enn bare å la parese gå sin gang. Visse medisiner, som kortikosteroider og antivirale legemidler, kan redusere betennelser og redusere viral tilstedeværelse, men de er ikke bevist å kurere Bells parese. Et mindretall av tilfellene ikke bedres over tid. Kirurgi kan hjelpe mennesker med alvorlig Bells parese å gjenvinne ansikts funksjon.

Behandling

Selv om lider ikke kan gjøre mye for å fremskynde behandlingen av Bells parese, det finnes måter å lindre smerte og å holde fra å utvikle komplikasjoner. Hvis parese påvirker øyet, øyedråper og en eyepatch vil hindre skader på hornhinnen. Masserer lammet ansiktsmusklene kan holde dem fra å sløse bort. Varmebehandling kan lette ansikts smerter.

Homøopatiske midler for Bells parese

Homøopatiske midler for Bells parese


Enhver helseskade som påvirker contortion av ansiktet som Bells parese ikke kan være pinlig å diskutere og søke behandling for. Den tidligere er behandlet, men jo mer effektivt det kan avhjelpes. Visse homeopatisk og urte rettsmidler som kan forbedre tilstanden. De fleste homøopatiske midler ikke er godkjent av tradisjonelle leger; prøve nye medisiner og behandlinger bare under behandlingen av en lisensiert lege eller homeopat.

Homeopati for Bells parese

Når bare den ene side av pasientens ansikt har blitt paralysert, spesielt når de utsettes for kald luft eller vind, kan Aconitum napellus være effektive. Frykt, uro og plutselige symptomer kan også være gode indikasjoner.

Agaricus brukes når musklene på den ene side av ansiktet er stiv og rykning eller griner skjer på den andre siden. Agaricus hjelper de som er hissige og har helse angst og overacute sanser.

Overveldende svakhet, frossenhet og lammelse på venstre side kan bli hjulpet av kadmium Sulphuratum. Pasienten kan også ha et forvrengt munnen og har ekstreme vanskeligheter lukke det ene øyet.

Causticum hjelper når lammelse har utviklet seg gradvis på høyre side, åpning og lukking av munnen har blitt vanskelig, og pasienten utilsiktet biter innsiden av kinnet eller tunge. Personen gjør best i varme og kan være svak og rastløs.

Mer homøopatiske midler

Cocculus avtaler med ensidig ansiktslammelse som følger spenning eller smerte i det andre kinnet som øker når munnen blir åpnet. Svimmelhet, svakhet, nummenhet og en forverring av symptomer kan forekomme som en indikasjon på at dette midlet er nødvendig.

Nux vomica har også en tendens til å bli brukt for de med ensidig lammelse som vanligvis er på venstre side og går sammen med en person som er overfølsom for lukt, lyder, lys og en personlighet som er irritabel og utålmodig.

Platina (Platinum) kan brukes i de som har en forvrengning som hever det ene øyenbrynet og fører også til nummen kinn, lepper og andre kroppsdeler.

Arnica Montana er best for de som har påført en skade før å få Bells parese symptomer. De kan også har opplevd sorg, økonomisk tap, verkende lemmer, og en aversjon mot tobakk.

Hypericum performatum kan benyttes når det har vært nerveskader og kjeven begynner å låse. Det kan være nødvendig når pasienten har spasmer og astmatiske angrep.

Når munnen og ansiktet begynner å føle seg stiv og pasienten er følsomme for kald luft, kan du bruke Mezerum.

For å bidra til å få nervesystemet i bevegelse, kan Belladonna brukes, spesielt når det er varme, rødhet, bankende og tilstedeværelsen av epileptiske kramper.

Komplementære Urter

Urter som kan hjelpe effektiviteten av homøopatiske midler er nellik, som kan forbedre medisinsk effektivitet, kudzu, noe som bidrar til å avlaste muskelspenninger rundt parese området, og lakris, som hindrer progresjon av parese til lammelser. Rue og stryknin kan også være nyttig med Bells parese. Det er viktig å starte behandling med en gang, så sørg for å se en lege umiddelbart etter at du begynner opplever symptomer.

Bells parese Pain

Bells parese er preget av lammelse av ansiktsmusklene på den ene siden, og er vanligvis et resultat av en virusinfeksjon. Det oppstår når nerve som regulerer ansiktsmusklene blir hoven og komprimert. De fleste begynner å få bedre i løpet av noen uker, og komme seg helt i løpet av tre til seks måneder. Et lite antall kan oppleve et tilbakefall på motsatt side av ansiktet eller opplever symptomer for livet. Som det påvirker en nerve, kan Bells parese forårsake smerte og ubehag. Behandlinger som mål å fremskynde helbredelsesprosessen og lette smerter.

Medisinering

Vanlige medisiner for å behandle Bells parese omfatter kortikosteroider og antivirale midler. Kortikosteroider som prednison redusere hevelse i ansiktsnerven, som lindrer smerte og hjelper nerve passe mer komfortabelt i den benete området som omgir den. Antivirale medikamenter som acyclovir eller valacyclovir stoppe utviklingen av viruset, påskynde healing og redusere symptomer.

Du kan også lindre smerter på egen hånd ved hjelp av over-the-counter smertestillende midler som Advil eller Motrin.

Fysioterapi

Masserer og strekker ansiktsmusklene kan lindre smerte og ubehag. En fysioterapeut kan vise deg riktige teknikker. Påføring fuktig varme kan også lette smerter.

Massasje og stretching er også viktig å hindre permanent contractures, som resulterer når lamme musklene krympe og forkorte. Dette kan være skjemmende.

Kirurgi

Kirurgisk åpning av benete passasje som huser ansikts nerve kan avlaste trykket på nerven, men kan være kontroversielt. Av denne grunn er det sjelden anbefalt.

Alternativ terapi

Ingen av disse behandlingene har blitt studert spesielt for denne tilstanden, men kan lindre smerten forbundet med Bells parese. Alltid oppsøke lisensierte utøvere. Akupunktur kan redusere hevelse og betennelse, noe som vil redusere smerte. Forskere mener akupunktur hjelper frigjøre endorfiner, kroppens naturlige smertestillende. Akupressur innebærer å trykke på bestemte punkter på kroppen med fingrene eller hendene; tradisjonell kinesisk medisin mener disse enkelte punkter er energibanene som fremmer helbredelse når de er riktig manipulert. Du kan besøke en kvalifisert utøver eller gjøre dem på egen hånd hjemme.

Andre forslag

Stressreduksjon og avslapning kan også hjelpe lindre smerten. Ting som meditasjon og dyp pusting kan roe sinnet og kroppen, minske de opplevelser av smerte. Ifølge Mayo Clinic, kan enkelte kosttilskudd bidra til å helbrede tilstanden og behandle symptomer; de inkluderer vitaminer B6 og B12, så vel som sink. Diskuter passende doser med legen din.

Bells Parese Cures?

Bells parese er en tilstand der halve ansiktet blir lammet eller svak. Den er oppkalt etter Sir Charles Bell, til den første legen beskriver koblingen mellom ansikts nerve og symptomene på det som ble kjent som Bells parese. Bells parese kan komme på raskt, noen ganger over natten. Det er ingen kjent årsak eller kur for ansiktslammelse.

Fakta

Bells parese er en tilstand som påvirker nervene i ansiktsmusklene. Mange mennesker som får det anta at de har hatt et slag, fordi ansiktet vises hovne eller komprimert. Ifølge en studie gjort ved Mayo Clinic, mer enn 40.000 amerikanere utvikle Bells parese, noe som kan påvirke noen til enhver alder. Bells parese er en midlertidig form for ansikts lammelse. Den er den mest vanlige sykdom som involverer kun en nerve.

Identifikasjon

Den mest merkbare symptom på Bells parese er plutselig svakhet på den ene siden av ansiktet. Personer med Bells parese kan ha en vanskelig tid smilende eller lukke øynene på den berørte side. Deres ansikt kan også vises hengende. I noen tilfeller er øresmerte tilstede på den berørte side. Tap av smak og hodepine er også symptomer på Bells parese.

Forebygging / løsning

Selv om det er ingen kur for Bells parese, folk ofte gjenopprette fra det innen 2 til 3 uker - uten behandling. Legen din kan forskrive et kortikosteroid, en anti-inflammatorisk og antivirale medisiner. Legen kan også foreslå fysioterapi, som kan inkludere å trene ansiktsmusklene og masserer den berørte side av ansiktet. Hvis du har smerter i ansiktet, et øre eller halsen, kan fuktig varme hjelpe. Kirurgi for Bells parese er sjelden anbefales.

Hensynet

Bells parese vanligvis påvirker personer over 15 år og under 60 år Barn er sannsynlig å komme raskere enn voksne fra Bells parese. Personer med diabetes er fire ganger mer sannsynlig å utvikle Bells parese enn den generelle befolkningen. Personer med øvre luftveisinfeksjoner har også en høyere risiko for å få det. Personer med HIV eller sarkoidose er også spesielt utsatt.

Advarsel

Bells parese er ikke alltid årsaken til ansikts lammelse. Oppsøke lege for å være sikker på ditt ansikts lammelse er ikke forårsaket av Lyme sykdom, tumor, hjerneslag, ansikts sår eller sarkoidose. Selv om folk flest gjenopprette fra Bells parese, er det ingen garanti for at det ikke vil være en gjentakelse. Et gjennomsnitt på 10 til 20 prosent av folket vil oppleve en gjentakelse og en svært liten prosentandel vil ikke fullt igjen fra alle sine symptomer.

Bells parese Differential Diagnosis

Bells lammelse er kjennetegnet ved kortvarig ansiktslammelse forårsaket av en eller annen form av traumer til en av ansiktsnerver. Det er to av disse nervene; hver enkelt er ansvarlig for å kontrollere musklene i ansiktet (ene styrer høyre halvdel, de andre kontrollene til venstre). Dette omfatter funksjoner som blinker, smilende og frowning. Vanligvis er bare en av de nerver er berørt; Derfor er kun den ene siden av ansiktet generelt nedsatt.

Hva annet kan det være?

I å lage en differensialdiagnose, må legen utelukke andre tilstander som kan etterligne det av Bells parese. For eksempel kan lesjoner på parotidkjertelen eller i øret komprimere ansikts nerve og forårsake lammelser. Det finnes flere andre palsies av de perifere nerver som Lyme sykdom, Guillain-Barré syndrom, Ramsay Hunt syndrom (herpes zoster påvirker ansiktsnerven), mellomørebetennelse, sarkoidose og enda noen influensavaksiner.

Symptomer på Bells parese

Symptomer på Bells parese inkluderer lammelse på den ene siden av ansiktet, til lammelse på begge sider av ansiktet (sjelden), lammelse av øyelokk, smerte i ansiktet, endret smak, stiv nakke, lavgradig feber, overfølsomhet for lyd inn det ene øret, smerte bak det ene øret og svakhet og / eller stivhet av ansiktet. Andre symptomer inkluderer problemer med å lukke munnen, spise og snakke. Siklende og økt rive av øyet kan oppstå som kan tørrhet i øyet eller nedsatt spyttsekresjon.

Hvordan å skille fra andre forhold

For å gjøre en differensialdiagnose, må du undersøke hvordan de andre mulige forhold som kan føre til ansikts lammelse avvike fra symptomene på Bells parese. Disse forholdene som regel innebære flere egenskaper. Eksempelvis
tumorer og lesjoner som vanligvis er tilstede med ekstra farlige symptomer i løpet av en tidsperiode. Lyme sykdom er preget av eksponering for flått, leddsmerter og utslett. Mellomørebetennelse generelt er preget av en gradvis innsettende symptomer med feber og øreverk være dominerende symptomer. Ramsay Hunt syndrom er ofte innledes med smerte og ofte involverer vesikler i svelget og øregangen. Guillain-Barré syndrom innebærer både nerver og ofte påvirker andre områder av kroppen. Og sarkoidose innebærer vanligvis lymfeknuter, hud og bein og har en tendens til å involvere både av ansikts nerver.

Ytterligere tester

En EMG (elektromyografi) kan bidra til å bekrefte eventuelle nerveskader. X-stråler i skallen vil avgjøre om en tumor eller infeksjon er årsaken til lammelse. Endelig kan en MR (magnetisk resonans imaging) eller CT (computertomografi) scan være nyttig utelukke andre tilstander som kan skape press på nerve.

Behandling

Bells parese har ingen kur. Behandle den fokuserer på å utrydde årsaken til nerveskader. Ifølge Journal of American Academy of Family Physicians, kliniske behandlingsanbefalinger er å behandle pasienter med bekreftede tilfeller av Bells parese innen tre dager etter å bli symptomatisk med en ukes løpet av acyclovir eller valacyclovir (tas oralt) pluss et kort kurs av prednison (også tas oralt). Legen din kan i tillegg anbefale over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen, paracetamol eller aspirin for å gjenoppleve ubehag. Fordi tilstanden ofte påvirker øyets evne til å produsere tårer og å blunke, beskytte øyet med dråper (som kunstige tårer) eller patcher kan i tillegg anbefales.

Noen pasienter kan trenge fysioterapi for å bevare ansikts muskel tone og bidra til å stimulere nerve. Spesifikk massasje teknikk og trening av ansiktet kan bidra til å hindre permanent skade ansiktsmusklene.

Hvordan behandle Bells parese Med acupunture

Hvordan behandle Bells parese Med acupunture


Bells Parese er en tilstand som oppstår som følge av lammelse av hjernenerve, eller ansikts nerve. Det er ingen kjent årsak for Bells parese, og de som lider av det vanligvis opplever en plutselig innsettende tilstanden. Vanligvis oppstår lammelse i løpet av én dag, og det er den vanligste formen for ansiktslammelse. Bells Palsy er karakterisert ved hengende på den ene siden av ansiktet, og fordi det ikke er noen kjent årsak, er det ingen helbredelse. Det er imidlertid mulig å behandle, og en fremgangsmåte for behandling er akupunktur.

Bruksanvisning

Se din lege slik at han kan diagnostisere tilstanden din. Mange andre sykdommer, som for eksempel hjerneslag, kan ta på seg de samme symptomene på Bells parese, så det er viktig at du får riktig diagnose.

Snakk med legen din om dine behandlingstilbud. Spør ham om akupunktur. Denne formen for behandling bruker naturlige trykkpunkter på kroppen som vil hjelpe lindre hevelse og betennelse og redusere smerte. Legen din kan anbefale noen til deg som er dyktig i denne form for behandling.

Planlegg din første avtale for behandling. Akupunktøren vil fortelle deg hva du kan forvente og hvor lenge de behandlingene vil vare. Han kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha angående behandlingen.

Hold planlagte avtaler. Under hver økt, vil din akupunktør setter nåler i spesifikke punkter på kroppen din som er relevante for å lindre symptomene på Bells parese. Noen av de viktigste punktene vil være i magen, pannen og hånden. Slapp av i løpet av hver økt og la behandlingen til å fungere. Du kan oppleve en grad av svetting under behandling dette er normalt. Avtaler vil normalt være to ganger i uken, og det vil ta ca en uke før du begynner å føle noen resultater.

Følg kosttilskudd endringer som spesialisten gir deg. Du bør drikke mer vann og unngå sukker. Du bør også unngå alkohol under behandlinger som dette kan øke irritasjonen. Fortell din lege hvis du har noen diettbehov på grunn av allergi, eller hvis du har andre mat sensitiviteter.

6. Ta alle medisiner som anbefalt av legen din. Selv om du begynner å føle deg bedre, bør du fortsette å ta medisinen din før legen din forteller deg at du kan slutte å ta dem.

Snakk med din akupunktør og lege og holde dem informert om hvordan du føler. De kan hjelpe deg å opprettholde din helse mens du er under behandling. Du kan oppleve en redusert følelse av smak og tretthet. Legen din må noen andre symptomer kan forekomme.

Akupunktur Teknikk for Bells parese

Bells parese kan oppstå på grunn av skade eller traumer til ansikts nerver. Det forårsaker midlertidig lammelse når ansiktsmusklene ikke er i stand til å motta meldinger sendt fra hjernen. Symptomer på Bells parese variere, men kan omfatte svakhet eller lammelse på en eller begge sider av ansiktet, hengende over øyelokket og munnviken, og siklende. Akupunktur, en gammel kinesisk holistisk healing teknikk, blir et stadig mer populært alternativ behandling for Bells parese.

Fakta

Selv om en rekke forskjellige metoder finnes for å behandle denne tilstanden, melder Verdens helseorganisasjon at akupunktur gir godt resultat i behandling av Bells parese.

Akupunktur definerer en energistrømning som kalles Qi-energien som driver de prosesser i kroppen. Trodde forstyrrelse av denne flyten er hva som forårsaker sykdom. Kinesisk medisin definerer Bells parese som en vind-kulde angrep, hvor vinden kommer inn i kroppen og angriper ansiktet. Resultatet er stagnasjon av Qi og blod i ansiktet, forårsaker lammelse i disse musklene. Nummenhet og kribling, både utbredt i Bells parese pasienter, er vanlige symptomer på Qi mangel. Den grunnleggende forutsetningen er at akupunktur kan bidra til å gjenopprette en tilstand av balanse eller energiflyten i kroppen, og gi lindring fra symptomene på Bells parese.

Behandlingsmål punkter på kroppen som drive ut vind og øke flyten av Qi-energi og blod. bli punktene brukes til å gjenopprette balansen i energiflyten. Akupunktur innebærer plassering og manipulering av små nåler rett under huden, ved hver av de målrettede punkter. Tilstedeværelsen av disse nåler på bestemte punkter, kombinert med deres manipulasjon, stimulerer strømmen av blod og Qi-energi.

Funksjoner

En innledende fysisk undersøkelse bekrefter diagnosen Bells parese. Pasienten forsøker å lukke øynene, heve øyenbrynene, smile, og bringe leppene inn i en kyssing posisjon og blåse ut. Når bekreftet, begynner akupunktur prosessen.

Når den brukes i behandling av ansiktslammelse, akupunktur fokuserer på områder eller soner, på kroppen til pasienten som tilsvarer områder av det perifere nervesystemet, inkludert facial nerver. Akupunktøren avgjør hvor en ubalanse oppstår og plasserer en nål rett under huden på den nøyaktige plasseringen. Needles er fortsatt på plass i ca 20 minutter. Manipulering av nålene, enten for hånd eller elektronisk, foregår i en eksakt og konkret måte.

Som behandling utvikler seg, Qi-energi og blod begynner å balansere og flyte jevnere. Musklene i ansiktet og øynene begynner å motta og svare på meldinger som sendes fra hjernen, og pasienten begynner å se og føle deg bedre. Lengden av behandlingsperioden avhenger av alvorligheten av symptomene. Selv om flere økter kan være nødvendig, tar hver prosedyre vanligvis ikke mer enn 30 minutter.

Betraktninger

Akupunktur er trygt og med unntak av en kriblende følelse når akupunktøren setter nålen, bør være relativt smertefri. Det skal ikke være noen sårhet, nummenhet eller smerter i de områdene av nålestikk etter inngrepet.