Digidexo.com

mondors langvarig

Hvordan unngå langvarig sitting

Hvordan unngå langvarig sitting


Hvis du lede en overveiende stillesittende livsstil, der du blir bedt om å sitte i lange perioder av gangen, kan du være mangler hele kroppen muskelbevegelser. Ifølge WebMD, kan en stillesittende livsstil påvirker helsen din og utløse hjertesykdom, diabetes, overvekt og visse typer kreft. Langvarig sitting er også knyttet til åreknuter og edderkopp årer, og sitter i feil stilling kan bringe på rygg eller nakkesmerter. Ta regelmessige pauser fra sittende for å unngå ubehag og disse medisinske komplikasjoner.

Hvordan unngå langvarig sitting

Flytt føttene når du sitter i en lang periode for å stimulere din kalv muskler og fremme blodsirkulasjonen. Kom opp på tærne mens du sitter og senk hælene på ryggen på gulvet. Få opp annenhver time (hvis mulig) og gå eller tempoet rundt. Når du er i et fly eller kino, vurdere å få en midtgangen sete slik at du ikke trenger å forstyrre noen når man reiser seg.

Unngå å se på mer enn to timer med TV hver dag, slik at du ikke sitter på ett sted for en lengre periode. Se på TV mens du trener på tredemølle, elliptisk maskin eller stasjonær sykkel, som et alternativ.

Dra på shopping på kjøpesenteret i stedet for på nettet. Vandre gjennom kjøpesenteret er gøy og god trening. Shopping på datamaskinen din kan være morsomt og praktisk, men det kan kreve lengre perioder sitte ned og ikke fremme sunn aktivitet.

Stå opp mens du snakker i telefonen, eller mens du sjekker e-posten din. Når du står opp om du tvinge kroppen til å bruke musklene mer.

innlemme pauser inn i arbeidsplanen. Ta pauser fra sittende hvert 30. minutt. Still klokken til å pipe hver 30 minutter, for å minne deg på å ta en pause. Gi øynene dine en pause, reise deg fra stolen og gå rundt. Utføre lette strekninger, ta trappen for å gå på toalettet på et annet nivå eller besøke et college andre steder i bygningen.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

Noen ganger kan en lege foreskrive progesteron krem ​​eller gel for en kvinne som opplever unormalt lange menstruasjon. Hva denne kremen gjør er behandle unormal blødning som kommer fra livmorveggen. Denne behandlingen kan ta et par måneder å vise resultater, men kan være effektive for noen kvinner.

Hvordan bruke progesteron krem ​​for å stoppe en langvarig periode

•  Snakk med legen din. Før du noen gang prøvd å behandle langvarige perioder, bør du snakke med legen din. En unormal menstruasjonssyklus kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand som rett og slett en langvarig periode.

Påfør progesteron krem til det angitte område av kroppen. Avhengig av hvilken type av progesteron krem ​​du bruker, vil legen angi området (eller områder) der du skal bruke kremen. Noen produkter er administrert direkte til vagina, mens andre vil veksle mellom rumpeballene, innsiden av lårene, magen, håndledd, indre armer eller nakke. Du vil mest sannsynlig bruke en "applicatorful" på hver administrasjon, som er et forhåndsbestemt beløp angitt i pakken.

Fortsett å bruke progesteron krem som anvist. Vanligvis vil legen din foreslå å bruke progesteron supplement for totalt seks programmene, administrere krem ​​til kroppen din annenhver dag.

Ta kontakt med legen din dersom du opplever noen endring i din periode som kan dosen må endres. Din lege vil vanligvis foreskrive en 4 prosent konsentrasjon for å behandle avvik i en kvinnes menstruasjon. Når denne behandling ikke fungerer, kan han velge å øke dosen til en 8 prosent løsning.

Påfør konsentrasjon til legemet å følge den samme applikasjons anbefaling (annenhver dag i totalt seks applikasjoner).

Hint

  • Prøv å bruke krem ​​eller gel på samme tid hver dag.
  • Det anbefales å bruke kun disse kremer og geleer som inneholder progesteron gjennom en resept.

Bivirkninger av langvarig bruk av Miralax hos barn

Miralax er en over-the-counter avføringsmiddel for barn og voksne med sporadisk forstoppelse. Det er ikke anbefalt for langsiktig bruk, og enhver bruk i mer enn 7 dager skal være godkjent av en lege. Leger anbefaler ofte Miralax for barn med forstoppelse, men noen foreldre har begynt å stille spørsmål om langvarig bruk fører til alvorlige bivirkninger. Generisk navn for Miralax er polyetylenglykol 3350.

Historie

Schering-Plough Corporation (SGP) opprinnelig introdusert Miralax som et kolon rens for pasienter som gjennomgår koloskopi. De begynte å gi det for bruk som en resept avføringsmiddel for behandling av forstoppelse sporadisk. I 2007 ble resept-styrke Miralax tilgjengelig som en over-the-counter medisiner.

Funksjon

Miralax bidrar til å lindre sporadisk forstoppelse. De arbeider for å stimulere til mer hyppig avføring ved å trekke vann i fordøyelseskanalen.

Bivirkninger av kortsiktig bruk

Kortvarig bruk av Miralax kan føre til mindre bivirkninger som gass, kvalme, oppblåsthet og kramper. Mulige alvorlige bivirkninger er alvorlig diaré, blodig avføring og alvorlige magesmerter.

Bivirkninger av langvarig bruk

Anekdotiske historier foreslå en rekke bivirkninger av langvarig bruk av Miralax inkludert leddgikt, skjelvinger og personlighetsendringer. Motsatt kan en undersøkelse publisert i 2007 fant ingen alvorlige bivirkninger med langvarig bruk av Miralax.

Advarsel

Miralax bør ikke brukes hvis du er allergisk mot polyetylenglykol eller har en intestinal blokkering. Hvis du har nyresykdom, bør du bruke Miralax bare under tilsyn av lege.

Virkningene av Langvarig mangel på søvn

Virkningene av Langvarig mangel på søvn


Søvnforstyrrelser som søvnløshet og søvnapné kan holde deg fra å opprettholde sunne søvnmønster. Som et resultat, vil kroppen lider av mangel på søvn, noe som kan bidra til utvikling av andre helseproblemer.

Manglende evne til å Funksjon

I tilfeller av søvnløshet, vil du være i stand til å fokusere og holde seg våken, som indikert av nettstedet MayoClinic.com uten søvn, vil du bli utmattet, noe som kan føre til irritabilitet, angst, depresjon og andre slike symptomer.

Sykdommer

Langvarig mangel på søvn kan føre til utbruddet av sykdommer, inklusive diabetes og hypertensjon, slik det fremgår av Science daglig. Mangel på søvn bidrar også til økte nivåer av kortisol, som er et steroidhormon, og reduserte nivåer av tyroidstimulerende hormon.

Immunrespons

Ditt immunsystem kan bli skadet uten tilstrekkelig søvn. Hvite blodceller og immunsystemet ditt svar til å bekjempe infeksjoner blir kompromittert uten søvn.

Økt tretthet

Trøtthet kan bli mer uttalt i løpet av dagen. Hos dem som lider av søvnapné, manglende evne holde seg våken og konsentrat er vanskelig.

Tegn og symptomer på Langvarig Dehydrering

Tegn og symptomer på Langvarig Dehydrering


Kroppene våre er for det meste væske og trenger vann for å fungere. Enkel dehydrering oppstår når vi mister mer vann - gjennom svette, urinering og pust damp -. Enn vi ta i I tillegg til svette væske, mister vi også små mengder av elektrolytter, eller kroppen salter. Langvarig dehydrering resultater på flersystem symptomer som kroppene våre sliter med å fungere uten tilstrekkelig vann og mangler viktige elektrolytter.

Generelle symptomer

De fleste mennesker med langvarig dehydrering er utmattet med en samlet generell svakhet. De kan være utsatt for besvimelse. Deres øyne virke "forliste" i deres ansikter. Deres hud er blek og tørr som kroppen forsøker å minske væske tapt gjennom svette. På grunn av elektrolyttforstyrrelser, kan de ha hyppige skjelettmuskelkramper eller spasmer. De kan bli forvirret og desorientert før henfalle til bevisstløshet.

Kardiovaskulære symptomer

Tørkede folk ofte demonstrere lavt blodtrykk som det er mindre væske å sirkulere gjennom kroppen sin. Dette lavt blodtrykk er grunnen til at de kan være utsatt for besvimelse. De har som regel en pounding og rask puls eller hjerterytme, som hjertet forsøker å gjøre opp fornthe redusert volum av blod med økt levering.

Gastrointestinal og urin symptomer

Langvarig dehydrering gir betydelige effekter på mage-tarm. Leppene er ofte sprukne og tørre. Munningen er også tørt, mens tungen er svellet. Deres spytt og slim er tykk. Forstoppelse ofte resulterer og urinering reduserer eller stopper. Urinen er ofte en mørk te farge og meget konsentrert. Ved bevissthet, vil de selvsagt klage over økt tørste.

Behandling

Behandling av langvarig og alvorlig dehydrering gjøres best i et sykehus, særlig for måling av graden av kroppselektrolyttubalanse. Fluid replacement therapy administreres intravenøst ​​og hvis bevisst, muntlig. Utarmet elektrolytter vil bli lagt til dine IV væsker som nødvendig. Til slutt, i et sykehus, årsaken til "langvarig dehydrering" vil bli undersøkt og behandlet, enten det er overexercise, heteslag, udiagnostisert diabetes eller noe annet.

Langvarig feber hos barn

Selv om foreldre har en tendens til å bli bekymret når deres barn utvikler feber, å ha et barn med en langvarig feber kan være spesielt bekymringsfull. Langvarig feber hos barn kan ta lang tid å diagnostisere, siden denne tilstanden har så mange mulige årsaker.

Fakta

Ifølge Barnesykehuset i Denver, Colorado, en langvarig feber, også kalt en feber av ukjent opprinnelse (FUO), oppstår når barnet ditt utvikler feber som varer i mer enn 14 dager.

Årsaker

Barnet kan utvikle en langvarig feber som et resultat av en rekke forskjellige sykdommer eller lidelser, inkludert urinveisinfeksjoner, autoimmune sykdommer (slik som inflammatorisk tarmsykdom og juvenil revmatoid artritt) eller kreftformer (slik som lymfom eller leukemi).

Evaluering

Når diagnostisering årsaken til barnets langvarig feber, legens viktigste evalueringsverktøy er den lille sykehistorie og symptomer, inkludert ditt barns feber mønster, noen nylige vekttap og siste eksponering til sykdom (for eksempel gjennom reiser).

Testing

Avhengig av resultatene av ditt barns evaluering, kan legen henvise barnet til spesialister eller foreslå en rekke tester for å gi en definitiv diagnose; noen mulige testalternativer er blodprøver, urinanalyse og en kiste røntgenbilde.

Behandling

Behandling for ditt barns langvarig feber varierer, avhengig av testresultatene. Barnesykehuset i Denver sier at mange barn langvarig feber løse uavhengig før legen kan finne årsaken.

Langvarig hoste hos barn

Foreldre er ofte forvirret når barnet opplever en langvarig episode av hoste. Høre barnet hoste kan føre til at du bekymre deg, men betyr ikke nødvendigvis at det er et alvorlig problem. Hoste hos barn er et vanlig symptom som vanligvis følger med vanlig forkjølelse virus. Langvarig hoste i barn i følge med pustevansker kan bety en alvorlig underliggende tilstand som bør behandles av barnelege umiddelbart.

Årsaker

Ifølge leger og medisinske utvalget av rådgivere for Kidsgrowth.com, kan barn som har hatt en forkjølelse eller tilbakevendende back-to-back forkjølelse lider av en langvarig hoste som kan vare opp til tre uker. Kroniske infeksjoner i bihuler og luftveier, astma og allergier kan også føre til langvarig hoste hos barn. Ifølge American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, barn som lider av en langvarig hoste kan også være lider av post nasal drypp, sure oppstøt, en bakteriell infeksjon i nedre luftveier, en inhalert fremmedlegeme, en irriterende hoste som følge av eksponering til miljøgifter som sigarettrøyk og kan også være en vane hoste.

Hjem Behandling

Vanlige behandlinger for langvarig hoste i barn kan inkludere å plassere en fordamper i barnerommet om natten. Prøv å legge til noen viktige oljedråpene, for eksempel peppermynte, eukalyptus eller rosmarin å ytterligere berolige hoste. Eliminere all eksponering for sigarettrøyk og vanlige irritanter, for eksempel støv, kjæledyr dander og mold. Langvarig hoste som påvirker barnets søvn kan bøtes på med kortsiktig bruk av slimhinneavsvellende midler og hostedempende midler. Ta kontakt med din barnelege for veiledning om all bruk av over-the-counter medisiner som mange er ikke egnet for bruk i små barn.

Profesjonell behandling

Primær behandling for langvarig hoste hos barn er basert på den underliggende årsaken til symptomet. Langvarig hoste hos barn forårsaket fra bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika. Langvarig hoste forårsaket av virusinfeksjoner er ikke vellykket behandlet med antibiotika og må gå sin gang. Barn i skolealder kan ha nytte av hostedempende midler, men total kontroll over hoste symptomer er ofte ikke garantert. Vedvarende hoste som følge av acid reflux vil kreve medisiner for å lindre reflux symptomer. Langvarig hoste som følge av astma behandles med medikamenter for å avlaste bronkial inflammasjon, så vel som forstøverpuste behandlinger for å lette pusting og redusere hoste. Vedvarende hoste forårsaket av allergi, bihulebetennelse eller post-nasal drypp, kan bli behandlet av barnelege med reseptbelagte medisiner for å lette allergisymptomer, klare opp bihulebetennelse og redusere nasal drenering resulterer i hoste symptomer.

Betraktninger

Langvarig hoste hos barn som er en vane hoste en tendens til å forsvinne om natten. I henhold til den medisinske brett av barneleger ved KeepKidsHealthy.com, eldre barn har en tendens til å utvikle sykdommen, også kjent som psykogen hoste, som et resultat av stress. Psykogen hoste høres ut som en tørr, hakkende hoste og kan bøtes på ved en kort prøve bruk av hostedempende midler.

Advarsel

Langvarig hoste ledsaget av pustevansker kan bety at barnet ditt har lungebetennelse. Barn med lungebetennelse kan oppleve langvarig, produktiv hoste med grønt slim som er ledsaget med pustevansker. Langvarig hoste hos barn sammen med hyppige infeksjoner, fettete, illeluktende avføring og dårlige vekstrater kan bety cystisk fibrose og bør behandles av barnelege umiddelbart.

Langvarig bruk av Nexium

Nexium er merke-navnet på reseptbelagte stoffet esomeprazol magnesium, som brukes til å behandle symptomer på syre reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Langsiktige bivirkninger av Nexium er ikke helt kjent fordi medisinen har bare blitt brukt siden 2001 De langsiktige effekter som er kjent er generelt sant for flere andre reseptbelagte syre reflux medisiner i tillegg.

Time Frame

Produsert av Astrazeneca, halsbrann medisinering Nexium er designet for korttidsbehandling av fire til åtte uker, selv om en lege vil trolig gi en ny resept hvis halsbrann problemer ikke har sunket. Dens formål er å redusere magesyre, og siden syre refluks fører ofte til skader på spiserøret, denne reduksjonen i syre lar helbredelses skal finne sted. Noen ganger leger vil foreskrive Nexium i inntil seks måneder dersom andre helseproblemer er utelukket som kan også forårsake symptomer som ligner på halsbrann, for eksempel hjerte-og karsykdommer.

Bivirkninger

Nexium kan ha flere bivirkninger, den vanligste av disse er gastrointestinal. Diaré eller forstoppelse, gass, kan abdominal smerte og kvalme oppstå. Nexium kan også påvirke opptaket av andre rusmidler.

Kolitt

Langsiktig Nexium bruk øker risikoen for kolitt og diaré fra Clostridium bakterier, fordi de lavere nivåer av magesyre tillate bakterier å formere seg i fordøyelseskanalen. Forskere ser for indikasjoner på at langvarig bruk fører til en høyere rate av andre gastrointestinale infeksjoner.

Nexium og Cardiovascular Medisinering

Nexium kan forstyrre effektiviteten av digoksin, et felles medisiner for høyt blodtrykk og andre hjerte-problemer. I tillegg er en studie av over 16 000 individer av Medco Health Solutions indikerte at folk som tar Nexium sammen med blodpropp-forebygge narkotika Plavix har en 50 prosent større risiko for hjerteinfarkt eller andre hjerte episode enn folk tar Plavix av seg selv.

Hoftebrudd

Nexium tilhører en kategori av legemidler som kalles protonpumpehemmere, som alle reduserer mage syre produksjon. Behandling med protonpumpehemmere som varer mer enn ett år er knyttet til en 44 prosent økt risiko for hoftebrudd hos personer over 50, ifølge en studie publisert i "Journal of American Medical Association" i 2006.

Andre langsiktige bivirkninger

Et lite antall av anemi tilfeller er knyttet til langvarig bruk av Nexium. Dette kan være på grunn av stoffets interferens med opptaket av jern, og fordi mer magesyre er nødvendig for å oppta vitamin B12.

Langvarig ørebetennelse

Langvarig ørebetennelse


I en ørebetennelse, bygger væsken opp bak mellomøret, slik at bakterier å vokse. En infeksjon vil ofte klare på egen hånd. Hvis det ikke skjer, er det en risiko det kan bli en langvarig ørebetennelse.

Identifikasjon

En kronisk ørebetennelse oppstår når væske eller infeksjon i øret forbli. Dette kan være forårsaket av gjentatte akutte ørebetennelser eller ved en ørebetennelse som ikke har fullt oppklart.

Symptomer

Ifølge National Institutes of Heath, kan symptomene på en langvarig ørebetennelse vokse mer intens og fade. De omfatter øreverk, drenering fra øret og hørselstap.

Komplikasjoner

Kronisk ørebetennelse kan føre til permanent hørselstap. De kan også føre til en form for bihulebetennelse kalt mastoiditis, som kan reise til andre deler av hodet, advarer Mayo Clinic.

Behandling

Antibiotika tatt over en lang periode av tid eller gis intravenøst ​​eller gjennom eardrops kan klare en langvarig øreverk. Du må kanskje også kirurgi for å fjerne bygget opp vevet.

Betraktninger

Forsinke behandlingen av en kronisk ørebetennelse kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert ansikts lammelser, balanseproblemer og betennelse i hjernen.

Langvarige effektene av koffein

Langvarige effektene av koffein


Det er flere faktorer å vurdere når du ser på den langvarige effekten av koffein. For det første kan langtidseffekter bli analysert for en enkelt dose av koffein, som den har gjenværende effekter i timer etter inntak. Du kan også evaluere effekten av koffein over lange perioder på visse helsemessige forhold, inkludert høyt blodtrykk, stress og søvnforstyrrelser. Den stimulerende virkningen av koffein er umiddelbar, men endres med langsiktig forbruk.

Blood Pressure

Koffein er kjent for å heve det systoliske blodtrykk. Ifølge en undersøkelse utført av Duke University Medical Center, effekten av koffein på systoliske trykket gå utover umiddelbar stimulering og forårsake en langvarig heving som vedvarer i flere timer etter inntak. Personer som inntar store mengder koffein har en tendens til å opprettholde høyere blodtrykk. På lang sikt kan dette bidra til å utvikle høyt blodtrykk.

Stress og angst

Koffein kan gi irritabilitet, rastløshet og angst er noen mennesker, og disse problemene har en tendens til å forverre seg med overdreven, langsiktig forbruk. Folk som søker den stimulerende effekten av koffein ofte trenger mer av det over tid for å oppnå de ønskede resultater. Dette kan føre til en syklus av forbruke for mye koffein som bidrar til irritabilitet og angst. Dessuten kan en bråstopp i koffein forbruk etter lang tids bruk føre til hodepine, tretthet, irritabilitet og nervøsitet.

Søvnforstyrrelser

Koffein kan ha kortsiktige og langsiktige effekter med hensyn til søvnløshet og søvnløshet. Ifølge Duke University Medical Center studie, har koffein en større langsiktig effekt på søvn som folk flest er klar over. Data viser at de langsiktige effektene av koffein bidratt til søvnløshet problemer timer etter at koffein ble konsumert. The Mayo Clinic anbefaler at folk som lider av kronisk søvnløshet unngå koffein fordi løpende forbruk bidrar til tilstanden.

Hva er noen mulige årsaker til Langvarig magesmerter?

Magesmerter kan være et symptom på en rekke forhold som spenner fra mindre til livstruende. Langvarig magesmerter kan forårsake betydelig funksjonshemming og kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand som kreft eller perforert magesår. Variasjoner i symptomer, som for eksempel plasseringen av smerte og hva som utløser eller lindrer det, kan bidra til å identifisere årsakene bak det.

Magesår

En magesår er en erosjon i slimhinnen i magesekken eller tynntarmen. Ifølge Merck.com, er omtrent 50 prosent av magesår forårsaket av H. pylori-infeksjon. Bruk av ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler og forbruk av krydret eller syreholdig mat kan også forverre tilstanden.

Smerten forbundet med en magesår er vanligvis en brennende, gnagende smerter i øvre del av magen som er lettet ved å spise eller ta syrenøytraliserende. Behandlingen omfatter vanligvis bruk av en protonpumpe-inhibitor som Prilosec sammen med antibiotika slik som amoxicillin og tetracyklin for å ta opp den bakterielle infeksjon.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom, vanligvis kjent som GERD, oppstår når magesyre ryggen opp i spiserøret, irriterende esophageal fôr. Syrlig og krydret mat er vanlige triggere for symptomer, som er overflødig stress, noe som kan føre til en økning i mage syre produksjon.

Typiske symptomer på GERD inkluderer halsbrann, dårlig fordøyelse og en brennende følelse i magen eller halsen. Noen mennesker opplever også oppgulp av mat og problemer med å svelge. Antacida og protonpumpehemmere sammen med endring i kostholdet er vanlige behandlinger for GERD.

Inflammatoriske tilstander

Inflammatoriske tilstander er et stadig vanligere årsak til magesmerter, ifølge medicinenet, com. Noen av disse inkluderer irritabel tarm syndrom eller IBS, Crohns sykdom, divertikulitt, Celiac sykdom og ulcerøs kolitt. Genetiske og miljømessige faktorer spiller en rolle i utviklingen av disse sykdommene, selv om visse matvarer og stress kan føre til en forverring av symptomer.

Til tross for individuelle forskjeller, inflammatoriske tarmsykdommer dele et antall likheter. Smerte er generelt forverret av overflødig bevegelse og kan bli løst ved avføring. Feber og diaré kan også signalisere en inflammatorisk respons av immunsystemet. Behandling av inflammatoriske tilstander innbefatter vanligvis bruk av et immunosuppressivt eller anti-inflammatorisk legemiddel sammen med endringer i kostholdet.

Kreft

Magekreft er den ukontrollerte vekst av celler i magesekken. Det finnes flere typer av magekreft, inkludert mage, diffus type og tarm adenokarsinom.

Tidlige symptomer på magekreft inkluderer tap av appetitt og halsbrann eller fordøyelsesbesvær, mens sent stadium symptomer kan inkludere magesmerter, oppkast av blod, oppblåsthet og vekttap. Fordi symptomene vanligvis ikke er fanget før sykdommen har utviklet seg, er prognosen for magekreft vanligvis dårlig. Symptomer ligne de av andre mage forhold, noe som gjør det vanskeligere å gjenkjenne sykdommen. Behandling for magekreft inkluderer vanligvis en kombinasjon av kirurgi, cellegift og stråling.

Advarsel

Hvis du opplever magesmerter som varer lenger enn to uker, bør du oppsøke lege for å unngå alvorlige komplikasjoner. Legen din kan kjøre tester for å utelukke mer alvorlige sykdommer som kreft og hjelpe deg å få den beste behandling for din tilstand.

Langvarig bruk av hydrokinon

Hudleger har lenge vurdert hydrokinon den mest effektive medisiner for å behandle huden misfarget. Nyere studier har forårsaket noen å stille spørsmål ved sikkerheten. De fleste likevel vurdere det trygt for midlertidig bruk, men langvarig bruk er forbundet med alvorlige bivirkninger.

Identifikasjon

Hydrokinon er en hud-lightening middel som brukes i aktuell kremer for å redusere uønsket pigmentering. Det fungerer ved å hemme produksjon av tyrosinase, et enzym som brukes i syntesen av melanin eller mørke hud pigment. Det betyr ikke bleke eksisterende hud pigment men stopper ny mørk pigment fra forming.

Usage

Hydrokinon produkter varierer i styrke fra en halv prosent opp til åtte prosent, men de mest vanlige styrker er to eller fire prosent. For å bruke hydrokinon, gni produktet på det berørte området en gang om dagen. Hydrokinon er beregnet for bruk på forholdsvis små områder av misfarging. Bruker det som en all-over huden Lightener øker risikoen for alvorlige bivirkninger.

Time Frame

Hydrokinon fungerer ved å stoppe ny melanin fra forming. Dette betyr at du vil ikke se resultater fra produktet til den gamle melanin i huden din har jobbet seg opp til overflaten og blitt sloughed av som døde hudceller. Denne prosessen kan ta seks til åtte uker.

Etter omtrent fire måneder, bør du begynne å avta fra daglig bruk av hydrokinon. Du kan gå ned til tre ganger i uken i en periode vedlikehold og til slutt slutte å bruke helt. De fleste tilfeller av alvorlige bivirkninger som skjedde da pasientene brukt produktet i lengre perioder, noen ganger i årevis.

Side Effects

Vanlige bivirkninger av hydrokinon omfatter irritasjon, rødhet eller brenning av den behandlede huden. Dette kan være verre hvis du kombinerer hydrokinon med et produkt som alpha-hydroxy å fremskynde prosessen med sloughing døde hudceller.

Ochronosis er en potensielt mer alvorlig bivirkning av hydrokinon. Denne tilstanden fører til områder med mørk blå eller svart pigmentering på huden. Det er stort sett bare sett hos pasienter som bruker hydrokinon for langsiktig bruk, og over store deler av kroppen. Høyere styrker av medisinen øker risikoen.

Noen studier viste at mus som ble eksponert for høye doser av hydrokinon utviklet kreft. Dette er sannsynligvis ikke en bekymring i de konsentrasjoner generelt foreskrevet, men det krever mer forskning. Langvarig bruk ved høyere konsentrasjoner er trolig ikke klokt.

Betraktninger

I 2006, US Food and Drug Administration foreslått et forbud mot over-the-counter salg av produkter som inneholder hydrokinon. Under forbudet, ville disse produktene må søke om godkjenning hos FDA som et nytt legemiddel, og går gjennom en streng testing prosess. Hvis du vil bruke hydrokinon for hud pigmentering problemer, diskutere det med legen din og få en resept. Gitt usikkerheten rundt bruk av hydrokinon, er dette trolig tryggere.

Langvarig bruk av Cipralex

Lexapro, merkenavnet for escitalopram oksalat, er et reseptbelagt legemiddel ment å behandle alvorlige tilfeller av angst, depresjon og bipolar lidelse hos pasienter eldre enn 12. Det kan også brukes til hos voksne tilfeller av generalisert angstlidelse (GAD). Til tross for at Lexapro har blitt påvist en effektiv metode for behandling er det noen alvorlige risikoer og bivirkninger som har blitt rapportert. Slike saker er primært knyttet til langsiktig bruk av Cipralex.

Behandling

Fordi Lexapro behandler kronisk eller repeterte forhold stoffet skal brukes i en lengre periode for å få effekt. Pasientene er vanligvis anbefales å forbli på Cipralex så lenge som 12 måneder etter sin angst eller depresjon avtar, selv i de mest alvorlige tilfeller pasienter kan være foreskrevet Lexapro i flere år. De som brått slutte å bruke Cipralex kan være mer utsatt for noen av stoffets alvorlige bivirkninger.

Side Effects

Mange bivirkninger har blitt tilskrevet bruk av Cipralex. De fleste av bivirkningene blir vanligvis sett når en pasient først bruker Lexapro, og disse effektene vanligvis avta når pasienten blir brukt til behandlingen. Noen av de vanligste bivirkningene er munntørrhet, hodepine, kvalme og seksuell dysfunksjon. Andre bivirkninger forbundet med Cipralex er diaré, søvnløshet, skjelving, svetting og livaktige drømmer. Pasienter som utvikler en hud utslett bør slutte å bruke umiddelbart og kontakte sin lege.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som bruker triptaner, linezolids, litium, tramadol eller Johannesurt bør ikke bruke Cipralex. Dette kan sette deg på et høyere risiko for Lexapro er bivirkninger. Alkohol bør også unngås av pasienter som bruker Cipralex.

Klinisk Forverring

Hvis depresjon eller angst forverres etter langvarig bruk av Cipralex, ta kontakt med din lege umiddelbart. Hvis dette skjer din depresjon eller angst kan fortsette inntil full remisjon kan finne sted.

Risiko for selvmord

En økt risiko for selvmord er en av de mest alvorlige bivirkningene som er rapportert ved langvarig bruk av Cipralex, men dette er vanlig med nesten alle antidepressiva på markedet i dag. Denne risikoen er enda større hos barn og unge voksne som bruker Cipralex, men det avtar vanligvis når pasienter nå sine midten av 20-tallet.

Overdose

Selv om det har vært noen dødsfall som følge av en eller annen Lexapro antidepressant, er overdosering er mulig. Symptomer på overdose inkluderer akutt nyresvikt, kramper, svimmelhet, søvnløshet, kvalme og oppkast. En overdose kan også føre til at pasienten til å gå inn i koma.

Farene ved langvarig Plantevernmiddel Røyk

Farene ved langvarig Plantevernmiddel Røyk


I sin natur, plantevernmidler av alle slag har potensial til å være farlig som de er ment å drepe eller på annen måte redusere visse typer skadedyr. Plantevernmidler er i nesten alle hjem og inkluderer antibakterielle kjøkkenspray, insektmidler, ugress-and-fôr og mer vanlige produkter. Selv om de er generelt ansett som trygt når du bruker dem i henhold til etiketten, kan langvarig eksponering for røyk føre til en rekke symptomer.

Årsaker til Eksponering

Potensialet for eksponering, helst et plantevernmiddel er brukt. Men eksponering for plantevernmidler røyk ofte oppstår når du blander eller bruke plantevernmidler i dårlig ventilerte områder, når de puster i røyk, støv eller tåke under påføring, eller når noen kommer inn i området før de røyk klart. Andre mulige årsaker til eksponering omfatter feil sprøyting utstyr eller lekkasjer i utstyr eller container. Folk mer apt å lide langvarig eksponering inkludere de som blande eller transportplantevernmidler, de som konsekvent bruke sprøytemidler eller de som jobber i veksthus eller andre områder hvor bruk av pesticider er vanlig.

Akutte symptomer

Innånding effekter viser ofte opp raskt etter eksponering, og er ofte mye mer alvorlig når eksponeringen er i lengre perioder eller større mengder av plantevernmiddelet. Akutte effekter - eller de som vanligvis skje innen 24 timer - noen ganger omfatte hele luftveiene blir brent. Dette gjør det vanskelig og smertefullt å puste. Du kan oppleve tungpustethet, hoste eller astmasymptomer. I andre tilfeller, gjør røyken ikke brenne luftveiene, men ganske raskt inn i blodet, og blir deretter gjennomført i hele kroppen din. Symptomer ligne andre typer kontakt forgiftning inkludert gastrointestinale problemer, muskelkramper, svimmelhet og mer. Røyk kan irritere øynene dine, så vel, forårsaker svie eller kløe.

Forsinkede effekter

De fleste effektene av plantevernmidler forgiftning oppstår innen 12 timer etter eksponering; imidlertid forsinkede effekter er ikke uhørt eller uvanlig. I mange tilfeller, senvirkninger er et resultat av gjentatte, langvarige eksponeringer til enten en enkelt plantevernmiddel, en viss familie av plantevernmidler eller en bestemt kombinasjon av plantevernmidler. Forsinkede effekter inkluderer kronisk, utviklings eller reproduktiv, og systemiske effekter. Kronisk toksisitet symptomer inkluderer produksjon av svulster, kreft eller endringer i kromosomene eller gener.

Problemer med Diagnose

Fordi de forsinkede effekten av langvarig eksponering plantevernmidler noen ganger ikke møter opp i minst én dag etter eksponering, er det ofte vanskelig å fastslå om plantevernmidler eksponering var årsaken til eventuelle symptomer. I noen tilfeller kan symptomene ikke opp for et par år. Imidlertid kan mange effekter av eksponering bare skje dersom visse omstendigheter er på spill, noe som betyr at langvarig eksponering øke sannsynligheten for at alle faktorer er til stede.

Effekter av langvarig bruk av nesespray Sprays

Effekter av langvarig bruk av nesespray Sprays


Enten det er allergi sesongen eller du kjemper en kald, kan en decongestant ofte hjelpe lindre sinus ubehag - og hjelpe deg å arbeide, sove og puste. Mange leger anbefaler aktuelle slimhinneavsvellende spray for å redusere sinus betennelse og fremme drenering. Mens disse nesespray hjelpe med symptomlindring, er det viktig å følge instruksjonene og lytte til legens doserings forslag. Langvarig bruk av nesespray kan forverre lunger og føre til alvorlige bivirkninger.

Ingredienser

Over-the-counter aktuell slimhinneavsvellende spray inneholder ingredienser som oxymetazoline, xylometazolin, fenylefrin og efedrin. I muntlig form, noen av disse decongestants ta en stund å sparke i, og kan gjøre deg døsig når de begynner å jobbe. Nesespray spray, på den annen side, gå rett til kilden av tette bihuler og sjelden gjøre deg søvnig. Og, ifølge Mayo Clinic astma og allergi spesialist James T. Li, de aktive ingrediensene i nesespray er ikke vanedannende, noe som gjør dem trygge å bruke for kortsiktig lindring.

Bruk

Din nesespray spray vil fungere bedre hvis du blåse nesen før du bruker den. Etter clearing nesen, holde hodet oppreist og plasser 1/2 til 3/4 tomme av slimhinneavsvellende applikatoren inn i neseboret. Klem flasken å sprøyte medisinen, puste dypt da tåken kommer inn nesen. Ta flere mer dype åndedrag for å sikre at medisinen går inn din lomme passasjer.

Hver nesespray spray leveres med instruksjoner for bruk, og doseringen kan variere med langtidsvirkende medisiner. Følg instruksjonene på flasken eller lytte til legens doserings tips for å unngå overdosering.

Fordeler

Aktuelt slimhinneavsvellende spray brukes for midlertidig lindring av tett nese, tette bihuler, vedvarende drenering og øret fylde. Som sinus vev hovne opp, reduserer de luftstrømmen og hindre slimete fra drenering riktig. Nesespray spray redusere denne lunger og oppmuntre drenering.

Hvis du er nesen er rennende eller kløende, en decongestant sannsynligvis ikke vil hjelpe. Over-the-counter antihistaminer kan lindre disse symptomene mer effektivt.

Bivirkninger

Aktuelt slimhinneavsvellende spray er vanligvis trygt når det brukes riktig, men noen pasienter klager over kortsiktig nasal kløe, svie eller tørrhet. Hvis sprayen brukes oftere enn anbefalt, kan pasienten oppleve "rebound lunger." Bihulene begynner å kreve mer medisiner for å oppnå samme effekt, og dette vedvarende overforbruk kan faktisk forverre lunger.

Når medisinen er avviklet, rebound lunger vanligvis klarner opp. Hvis pasienten fortsetter å misbruke nesespray, men det kan føre til permanent skade på nesegangene. Kalt "rhinitt medicamentosa," denne tilstanden kommer med sinus tørrhet, vedvarende stuffiness, vanlig neseblødning, hodepine og enda et tap av lukt og smak. Noen avhengige pasienter også klage av følelsen nervøs, irritabel og tørst, særlig ettersom sine medisiner dose slites av.

Advarsler

Aktuelt slimhinneavsvellende spray er en enkel måte å oppnå kortsiktig lunger lettelse, men de bør brukes med forsiktighet. Snakk med din helse utøveren hvis du har alvorlige medisinske tilstander som hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes, lungesykdom eller en skjoldbrusk tilstand. Nesespray kan komplisere disse helseproblemer. I tillegg er noen aktuelle decongestants ikke anbefalt for pasienter som bruker antidepressiva, anti-migrene medisiner, smertestillende midler eller diett narkotika. Før du tar et nytt medikament, lese etikettene nøye og diskutere dine bekymringer med en kvalifisert lege eller apotek.

Langvarig Testicle Pain

Enhver smerte i testiklene bør tas på alvor, sier urologychannel.com. Smerte kan oppstå i enten testikkel i alle aldre mannlige. Selv om mange forhold som forårsaker smerte i testiklene kan behandles, er det andre som kan forårsake permanent skade. Hvis du opplever noen smerte i testiklene, uansett hvor lenge det varer, kontakte legen din.

Anatomy

Urologychannel.com forklarer at mange hanner feil lyskesmerter for testikkelkreft smerte. Lysken er regionen mellom magen og indre lår; smerter i testiklene er ikke relatert til lyskesmerter. Testiklene er de reproduktive organer som produserer sædceller hos menn, og det meste av tiden, sier urologychannel.com, kilden til smerte i testiklene ikke er i testiklene, men andre strukturer som for eksempel bitestikkelen. Bitestikkelen er mer sannsynlig å bli smittet enn testiklene, og behandlingen vil da fokusere på å gjøre narr av smitte fra dette røret-lignende struktur.

Årsaker

Det er mange årsaker til langvarig smerte i testiklene; bitestikkelen er mest vanlig. Epididymis er koblet til testikkel, og dermed når den er infisert, sprer infeksjonen til testiklene og forårsaker smerte i testiklene. Betennelser i testiklene, sier urologychannel.com, er betennelse i testiklene og sjelden oppstår av seg selv. STD-er kan også forårsake smerte i testiklene, som kan være plutselig eller langvarig. Klamydia og gonoré er mest sannsynlig å forårsake denne smerten, sier urologychannel.com.

Årsaker: Fortsatt

Idrettsskader kan også føre til langvarig smerte i testiklene. Urologychannel.com forklarer at testikler svulster vanligvis ikke forårsake smerte, men det er mulig i noen tilfeller. Dette er mest vanlig hos menn mellom 18 og 32. inguinal brokk også ofte føre til akutt og langvarig smerte i testiklene. Når tarmen presse gjennom lyskekanalen, som er passasjen koblet til pungen, hevelse og smerte som forverres ved hoste, nysing og løfting kan forekomme, sier urologychannel.com. Prostatitt, en tilstand av prostata, kan også føre til ubehag i testiklene, i henhold til "Kliniske Metode: Historie, Fysiske og Labratory Eksamen" fra National Institutes of Health.

Andre årsaker

Menn som ri sykler er mer sannsynlig å oppleve langvarig smerte i testiklene. Pudendal nevralgi, rapporterer urologychannel.com, er forårsaket når menn feilaktig sitte på en sykkel sete eller sitte i lange perioder av ganger. Dette kan føre til smerter i testiklene og anus, og kan også føre til erektil dysfunksjon og andre urin forhold. Det er også vanlig at nyrestein og kirurgi kan føre til ubehag i testiklene. Ifølge "Kliniske Metode: Historie, Fysisk og Labratory Eksamen", en vasektomi kan føre til smerte i testiklene som kan vare i lange perioder.

Behandling / Forebygging

Behandling kan bestemmes etter å snakke med legen din. I tilfeller av infeksjon, vil antibiotika anvendes. Smertebehandling narkotika, egenomsorg eller med kirurgi kan være nødvendig i enkelte tilfeller, sier urologychannel.com. For å beskytte testiklene, praktisere sikker sex, bruke verneutstyr under sport og trening, begrense stress på pudendal nerve, sjekk selv for klumper og kontakte legen din så snart du føler noe uvanlig smerte, advarer drugs.com.

Virkningene av Langvarig High Blood Sugar

Opprettholde en kontrollert blodsukkeret er viktig for helsen vår. Selv folk som ikke har blitt diagnostisert med å ha diabetes bør være forsiktige på å se deres sukker og karbohydrat inntak. Ukontrollerte blodsukkernivå som er gjennomgående høy kan få store virkninger på kroppen.

Glukose

Glukose er den medisinske termen for sukker i blodet. Bukspyttkjertelen er ment til selvstendig regulere blodsukkernivået ved å produsere et stoff som heter insulin. Insulin er det som bærer blodsukkeret til kroppens celler som skal brukes som energi. Når bukspyttkjertelen ikke klarer å produsere nok insulin, begynner blodsukkeret å stige og høyt blodsukker eller diabetes setter i. En annen måte kroppen kan svikte og føre til høyt blodsukkernivå er ved å utvikle en motstand mot insulin bukspyttkjertelen produserer.
Mens medisinsk vitenskap har ennå å definere en lærebok "normal" blodsukkeret, de fleste leger følge felles område på 70 til 100 mg / dL for fastende blod trekker. Readings på 100 til 125 mg / dL kan foreslå en pre-diabetes situasjon som legen din kan være lurt å følge opp med ytterligere testing. Noe over 126 mg / dl i løpet av en fastende test er generelt betraktet som å være diabetiske og krever ytterligere testing. Tilfeldige testområder er svært forskjellige. Lesing bør aldri være over 200 mg / dL, selv bare etter å ha spist. Pre-diabetes avlesninger for tilfeldig blod uavgjorte er 140-199 mg / dL. Noe over 200 mg / dl er ansett som en diabetiker nivå.

Diabetisk retinopati

Å ha en eleveated blodsukkeret over en lengre periode kan føre til diabetisk retinopati, som er skader på netthinnen i øyet på grunn av diabetes. Dette kan - og vanligvis gjør - føre til blindhet. Diabetisk retinopati påvirker åtte av ti personer som har hatt diabetes for et tiår eller lengre. De små blodkar i øyet påvirkes negativt av glukose i kroppen, forårsaker dem til å bli skjøre og sprekker. Diabetisk retinopati kan bare fastslås ved en synsundersøkelse fra øyelege. Hvis fanget tidlig, er tilstanden håndterlig og visjon kan bli spart.

Diabetisk nefropati

Diabetisk nefropati er en progressiv sykdom i nyrene forårsaket av et sammenbrudd av kapillærene. Nyrene blir svake og til slutt mislykkes på grunn av langvarig eksponering for høye blodsukkernivåer. Diabetisk nefropati er den ledende årsaken til nyredialyse. For tiden er det ingen annen alternativ styring for denne tilstanden, og dialyse er ikke alltid vellykket.

Diabetic Foot

Diabetessår er en tilstand der føttene og nedre ekstremiteter har mistet sin nerve og sensorisk funksjon, og fartøyene i vev har også blitt skadet, alt på grunn av høye blodsukkernivåer. På grunn av dette, føttene er mer utsatt for infeksjoner. Noen av disse infeksjoner, slik som gangren, er alvorlige nok til at de krever amputasjon av en eller begge føtter.

Diabetisk ketoacidose (DKA)

Diabetisk ketoacidose (DKA) er senking av blodets pH-nivå på grunn av utilstrekkelig insulin. Dette resulterer i en opphopning av ketonlegemer i blodet. Ketonlegemer er stoffer som regulerer blodets pH-nivå. En redusert pH-nivået i blodet kan føre til at leveren til å slå til fett, som uten rask og grundig intervensjon, vil føre til dødsfall. Musklene og hjernen blir påvirket av ketonlegemer på samme måte.

Diabetic Coma

En diabetiker koma er når kroppen glir inn i en komatøs tilstand på grunn av et høyt blodsukker nivå som at kroppen ikke lenger kan tolerere. Noen ganger vil diabetisk ketoacidose også gjøre en person forfalle i en diabetiker koma. Hvis fanget tidlig nok, kan koma reverseres ved hjelp av varierende grad av IV terapi. Imidlertid kan diabetiske comas være dødelig i tillegg.

Langvarige smerter medisiner bivirkninger

Langvarige smerter medisiner bivirkninger


Hver dag, mer enn 36 millioner mennesker tar reseptbelagte og over-the-counter smertestillende. Ifølge en 2005 studie av American gastroenterologisk forening, er mange av disse menneskene ikke bare misbruke smertestillende, men de er også klar over de potensielle bivirkninger. Det er anslått at langvarig bruk av smertestillende har ført til cirka 103 000 sykehusinnleggelser og 16.500 dødsfall. Det er viktig å være klar over de langsiktige bivirkninger som kan oppstå ved å ta smertestillende medikamenter.

Sår og gastrointestinal blødning

Spesielt når det tas i høye doser, acetylsalisylsyre og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan forårsake skader på slimhinnen i magen og øvre tarmen, noe som resulterer i et sår eller gastrointestinal blødning. Sår kan indusere oppkast og vekttap, eller til og med kreve kirurgi hvis den forblir ubehandlet.

Ifølge en 2005 studie av American gastroenterologisk forening, kan ta høye doser av ibuprofen for så få som tre dager forårsake gastrointestinal blødning. Dette kan forårsake betydelig skade på fordøyelsessystemet, samt utløse magesmerter.

Avhengighet

Mange leger foreskrive smertestillende som for eksempel hydrokodon å håndtere langvarige smerter. Disse smertestillende midler kan være vanedannende, spesielt for personer som tar dem over en lang tidsperiode. Ifølge rusmisbruk og psykiske helse Services Administration, over 6 millioner amerikanere misbruker sine resepter eller ikke følge deres Doctora € ™ s instruksjonene nøyaktig.

High Blood Pressure

Ifølge en fersk undersøkelse utført av American Heart Association, kvinner som spiser 500 milligram eller mer av ikke-aspirin smertestillende er dobbelt så stor risiko for å utvikle høyt blodtrykk. Aspirin har imidlertid ikke vært knyttet til høyere blodtrykket hos kvinner.

Benbrudd

En studie fra 2010 av Journal of General Internal Medicine viste at en gruppe av kraftige reseptbelagte medisiner som kalles opioider kan øke risikoen for benbrudd hos voksne over 60 år, spesielt når det tas høyere doser enn 50 milligram.

Liver Damage

Reseptbelagte og over-the-counter smertestillende som inneholder paracetamol, for eksempel Tylenol, kan føre til alvorlige leverskader. Symptomer på leverskade inkluderer tap av matlyst, kvalme og oppkast, og kan føre til leversvikt eller død hvis den forblir ubehandlet. Det er imidlertid viktig å merke seg at risikoen for skader på leveren er betydelig redusert ved aldri å ta mer av den smertestillende middel enn rettet, eller å ta den for en lengre tidsperiode enn spesifisert.

Nyreproblemer

Over-the-counter smertestillende midler så som acetaminofen og ibuprofen kan øke risikoen for nyreproblemer når det tas i en lang periode av tid eller av folk med eksisterende nyre forhold. Når det tas som anvist, derimot, er risikoen minimal.

Langvarig bruk av Ambien

Ambien er en resept sovne brukes til å behandle de menneskene som lider av søvnløshet, som er generelt preget av enten en vanskeligheter med å få sove eller en problemer med å bo sover. Som med alle reseptbelagte medisiner for søvn, bør Ambien kun brukes for begrensede mengder tid, vanligvis ikke lenger enn to uker i strekk, da det kan begynne å påvirke en person i forskjellige, noen ganger uønskede måter.

Identifikasjon

Ambien ville tilhører klassen av medisiner ofte referert til som enten sedativa eller hypnotika. På grunn av beskaffenheten til denne type narkotika, vil det i hovedsak roe hjernen, så å si, slik at personen til å få en god natts søvn. Imidlertid fortsatte eller langvarig bruk vil etter hvert begynne å påvirke hvordan resepten fungerer på den enkelte, og dagens dose vil bli mindre effektive, noe som betyr Ambien vil ikke ha samme effekt på hjernen som det gjorde på utbruddet.

Betydning

Siden Ambien er effekten vil bli påvirket av langvarig bruk, ville en person trenger å ta mer av denne reseptbelagte medisiner for å få sove og bli sovende. Dette kan være ganske problematisk, da det kan da resultere i det som ville bli betraktet avhengighet, noe som er et behov for medisinering, og reseptbelagte narkotikamisbruk, som er en anvendelse av et medikament for andre formål enn beregnet. Når noen blir avhengig av et stoff eller begynner å misbruke en reseptbelagte medisiner, hun vil uunngåelig finne seg selv møter en myriade av konsekvensene av denne formen for bruk.

Time Frame

I utgangspunktet ville langvarig bruk av Ambien bli klassifisert som en tidsperiode som strekker seg utover sin tiltenkte bruk. Foreløpig anbefales det at en person bare bruke Ambien for ikke lenger enn to uker. Etter denne tid, vil en person generelt opplever noen problemer med søvn etter at han har sluttet å ta medisiner, men dette vil forsvinne ganske snart.

Side Effects

Foruten avhengighet av Ambien, vil mange mennesker også begynne å vise en rekke ulike bivirkninger fra langvarig bruk, inkludert forvirring, svimmelhet, svimmelhet, humørsvingninger, irritabilitet, angst, nervøsitet, depresjon og en generell mangel på balanse eller koordinasjon. Ofte vil medisinen begynne å påvirke hvordan hjertet fungerer, og skaper en rask eller ujevn rytme til sin juling. En person kan også begynne å ha en endret visuell persepsjon, manifestert som enten en dobbel eller tåkesyn.

Narkotika-søkende atferd

Når noen blir avhengig av et medikament som Ambien, er det potensiale, spesielt i forholdsvis langvarig misbruk, for den enkelte å begynne oppviser "medikament-søkende" oppførsel. Dette er generelt sett på som "misplacing" en resept, slik som å få en ny resept, noe som åpner for høyere dose ta, eller å ha en resept for Ambien med mer enn én lege, igjen åpner for høyere doser. Det kan også bli sett på som hamstre medisiner, tidlige påfyll eller en opptatthet i å ta medisinen.

Langvarig bruk av pantoprazol

Langvarig bruk av pantoprazol


Pantoprazol er en reseptbelagte medisiner karakterisert som en protonpumpehemmer. Dette betyr pantoprazol reduserer mengden magesyre produsert. Den brukes vanligvis til å behandle tilstander som erosiv øsofagitt - et overskudd av magesyre som har irritert spiserøret.

Long-Term bivirkninger

Langvarig bruk av pantoprazol kan gjøre det vanskelig for kroppen å absorbere vitamin B12. I tillegg er risikoen for hoftebrudd økt i enhver pasient tar langsiktige høye doser av protonpumpehemmere. Ifølge Drugs.com, har forskere funnet følgende bivirkninger oppstå hos mer enn 1 prosent av pasientene som tok pantoprazol i 10-, 20- og 40-mg doser for inntil 12 måneder: hodepine, unormale leverfunksjonsprøver, mage smerter, kvalme og oppkast.

Dyrestudier

Dyrestudier har vist en sammenheng mellom magekreft og pantoprazol bruk, selv om kreftrisiko for mennesker er ukjent.

Menneskelig Study

The American Journal of Gastroenterology dokumentert funn av en langsiktig behandlingsopplegg for pasienter med alvorlig syre peptic sykdom som tok pantoprazol. Resultatene fra denne undersøkelsen konkluderer med at "pantoprazol er effektiv, trygg og ser ikke ut til å være forbundet med store økninger i serum gastrin eller endringer i mage endokrine celler."