Digidexo.com

hindre dobbelthake

Slik hindrer høyt snorking

Slik hindrer høyt snorking


Prøver å sove ved siden av en snorking partner kan være en vanskelig opplevelse. Den høyt raspende lyder en sovende person kan produsere kan være så høyt at det er vanskelig å tro at de ikke vekke snorer selv. I de fleste tilfeller, men snorking kan reduseres ved å gjøre endringer i søvnvaner og livsstil.

Sleep Position

Snorking er forårsaket av forstyrrelser i snorer luftveier mens du puster inn. Mange faktorer kan føre til disse forstyrrelsene, men en av de vanligste er rett og slett plassert der snorker sover. De fleste snorkere er på sitt høyeste mens du sover på ryggen. Mens hun lå på ryggen, tungen og haken trykk nedover på halsen, sammentrekkende luftveiene og forårsaker snorking. Liggende på siden kan redusere dette presset, bedre pust og kutte ned på snorking. Sy en tennisball eller lignende gjenstand på baksiden av en pyjamas toppen kan bidra til å holde en sovende av ryggen. Puter å heve hodet eller støtte en sidestilling er også tilgjengelig.

Vekt

Opprettholde en sunn vekt er en viktig del av generelle egnethet, men det er også en god måte å redusere snorking. Forekomster av fettvev rundt halsen, ofte referert til som en "dobbelthake," legge press på luftveiene, mens sover, sammentrekkende den og forårsaker turbulens som fører til snorking. Å miste vekt - selv en relativt liten mengde vekt - kan redusere dette presset, forbedre luftstrømmen og bidrar til å eliminere snorking.

Livsstil endringer

Vekt er ikke den eneste livsstil faktor som kan påvirke snorking. En annen medvirkende faktor er røyking. Røykere ofte lider av hevelse og øket slimproduksjon i nese og hals på grunn av irritasjonen forårsaket av sigarettrøyk. Denne hindringen kan føre til snorking. På samme måte kan drikke alkohol før sengetid bidra til snorking. Alkohol avslappet musklene på baksiden av halsen kan kollapse, delvis blokkerer luftveiene. Røykeslutt og unngå alkohol før sengetid kan derfor bidra til å redusere snorking.

Over-the-counter rettsmidler

Det er over-the-counter snorking behandlinger som hevder å bidra til å redusere snorking. Årsaken til snorking i den enkelte bestemmer hvilken type behandling er nødvendig. For eksempel, kan normale decongestants redusere snorking om snorking er forårsaket av hevelse eller slim i nesegangene. Snorkere som har trange neseganger eller hvis neseborene kollaps mens du sover kan ha nytte av limstrimler som holder neseborene åpne. Så lenge riktig middel er valgt, kan snorking hjelpemidler lindre problemet; hvis ikke, er de neppe til å være effektive.

Medisinske alternativer

Selv enkle endringer som vekttap og røykeslutt kan forbedre snorking, kan alvorlig snorking også ha mer komplekse medisinske årsaker. I mange tilfeller kan tunge snorking være et symptom på søvnapné, en tilstand i hvilken baksiden av halsen slapper tilstrekkelig til å hindre den området. En av de mest effektive behandlinger for søvnapné er en kontinuerlig positivt lufttrykk (CPAP) anordning, som holder halsen åpen ved å tilføre en jevn strøm av luft inn i den. I alvorlige tilfeller kan søvnapné kreve kirurgi for å korrigere.

Tidligere nese skader eller tilstander som en merkelig septum også kan føre til blokkering i luftveiene. Enkelte individer kan ha overflødig vev i nesehulen eller munn. I slike tilfeller kan det være nødvendig med kirurgiske inngrep eller andre medisinsk intervensjon. Snorkere som opplever at å gjøre endringer i sine søvnvaner ikke klarer å stoppe deres høyt snorking bør oppsøke lege.

Teknikker som hindrer forurensning fra uønskede mikroorganismer

Teknikker som hindrer forurensning fra uønskede mikroorganismer


Uønskede mikroorganismer kan forurense liv gjennom feilaktig håndtering av mat, spredning av sykdom, utvikling av mold og mangel på riktig luftrensing. Disse mikroorganismene kan gjøre deg og din familie syk og utgjøre betydelige risikoen for helsen. Du kan imidlertid ta noen enkle trinn for å unngå deres forurensning og beskytte trivsel for deg selv og din familie.

Mat Håndtering

Ved håndtering av rått kjøtt, må du være svært forsiktig for å unngå bakteriell forurensning. E. coli og salmonella er infeksjoner som du kan unngå hvis du sørge for å håndtere dine kjøtt riktig. Vask hendene grundig før og etter håndtering rå matvarer, spesielt kjøtt, og bruke et tørkepapir for å tørke hendene. Oppvaskhåndklær havn bakterier, og hvis man berører rå mat det skal vaskes før du bruker det igjen. Ved hjelp av antibakteriell såpe, rene tellere eller andre tjenester som rått kjøtt har berørt.

Ikke anta at rå frukt og grønnsaker er trygge, heller. Før du spiser dem, skyll grundig med rent vann for å fjerne skitt eller bakterier som de kan ha ervervet under håndtering og emballasje.

Luftrensere

Ifølge Journal of Occupational og miljøhygiene, UV-lys luftrensere er effektiv til å rense en rekke forskjellige mikro-organismer fra luften. En UV-lys luftrenser kan ødelegge de fleste bakterier, virus og sopp. Som nevnt i tidsskriftet, en intern UV-C lampe inaktivert 97 prosent av bakterieceller i et rom innen 60 minutter i løpet av en kontrollert test. Men fordi en renser er ikke nok til å fjerne hele hjemmet, siden purifiers er mest effektive for ett rom om gangen, ville du sannsynligvis trenger flere renseanlegg i hele boligen din for å sikre det høyeste nivå av luftkvalitet.

Håndtering Sykdom

Dersom du eller noen i din husstand er syk, kan du bidra til å forhindre bakterie forurensning gjennom noen enkle trinn. Vask hendene hvis du nyser i håndflaten din, snyter seg i et vev eller hoste i hånden din. Hvis du har rørt noe en syk person har berørt, vask hendene umiddelbart. Umiddelbart kast vev som brukes av den syke; ikke plassere dem på vanlige overflater som kaffebord. Hvis mulig, bør syke individer ikke dele kopper, tallerkener eller bestikk med andre i husholdningen. Sterilisere termometre før gjenbruk.

Muggsoppsporer

Den beste måten å forebygge forurensning av muggsoppsporer er å hindre forholdene der sporene kunne trives. Holde hjemmet i en relativ fuktighet på 30 prosent til 50 prosent for å unngå vannansamling som kan føre til muggvekst. Fjern eventuelle stående vann og utbedre eventuelle vannskader som følge av røret lekkasje eller av andre årsaker så snart som mulig.

Vitaminer som hindrer Migrene

Migrene hodepine forårsake alvorlige og ødeleggende smerte og kan vare i flere dager. Smerten synes å skyldes betennelse i blodkar i hjernen. To vitaminer har blitt vitenskapelig indikert for å hindre eller redusere symptomer på migrene: riboflavin (vitamin B2) og folsyre (vitamin B9).

Redusere Frequency

En studie publisert i 2004 i European Journal of Neurology fant deltakerne hadde færre migrene mens du tar vitamin B2 kosttilskudd. Den gjennomsnittlige hyppighet av disse hodepine redusert fra fire til to i måneden i løpet av studien.

Redusere Varighet

Hvor lang tid migrene varte også redusert i løpet av studien.

Redusere behovet for smertestillende

I tillegg brukte deltakerne betydelig færre smertestillende mens du tar B2 kosttilskudd.

Supplement Beløp

Tilskudd besto av 400 mg av B2 hver dag i 3 måneder.

Redusere overflødig Amino Acid

Forskere i Australia og New Zealand i 2004 studert folk som får migrene med aura, den mest alvorlige typen. Disse personene kan ha en genetisk mutasjon skape høyere nivåer av aminosyren homocystein, som i sin tur fører til migrene. Folsyre kosttilskudd kan redusere nivåer av homocystein.

Healthy Eating å hindre migrene hodepine

Migrene hodepine varierer fra alvorlig ødeleggende for en mindre forstyrrelse i forskjellige mennesker. Forskning utført av den amerikanske Migrene Foundation har vært lovende i at grunnlaget har vært i stand til å gi forslag og anbefalinger for å forebygge og behandle migrene. Mens det er ingen kur for migrene, kan spise sunn mat bidra til å redusere eller hindre migreneanfall.

Sunne valg

En rask nedgang i blodsukkeret har vist seg å være en trigger for utbruddet av migrene hodepine. Derfor anbefaler American Migrene Foundation (AMF) å spise tre måltider på en vanlig timeplan daglig i stedet for en eller to store måltider. Spise tre måltider vil holde blodsukkeret på et stabilt nivå, mens en eller to måltider gjør at svingninger i blodsukkeret. De anbefaler også å drikke en tilstrekkelig mengde vann, noe som bidrar til å hindre dehydrering, som har vært knyttet til migrene.

Gode ​​Foods

Mat som kan bidra til å forhindre migrene inkludere mat som er rikt på kalsium, som brokkoli og spinat. Krydder som cayennepepper og hvitløk kan redusere smerter forbundet med migrene, så gjerne sesong maten til å smake. Peppermynte har vist seg å også redusere migrene smerte. Ditt kosthold bør bestå av en blanding av ferske matvarer som ikke er bearbeidet. Et utvalg av frukt og grønnsaker i kombinasjon med en blanding av korn bør bidra til å redusere eller eliminere migrene.

Forsiktig Foods

Mens matvarer som for eksempel bringebær, yoghurt og sitrusfrukter er sunn, har disse matvarer er vist å være en potensiell trigger for migrene. Selv enkle salatdressinger kan ha noen tilbøyelighet til å produsere migrene. Alle disse matvarer skal brukes med moderasjon og unngås ved angrep av migrene.

Bad Foods

Matvarer som kan forverre migrene omfatter de fleste oster, sjokolade, surkål og mange typer nøtter. Alkohol og smakstilsetninger som inneholder alkohol (slik som noen vanilje) bør unngås eller brukes i moderate mengder hvis du lider av migrene. Forskning har indikert at mat som inneholder tyramin kan utløse migrene. Tyramin er funnet i alderen matvarer. Gjær og soyasaus inneholder tyramin. Vanlige leftovers begynner å "alder" etter 24 timer, slik at de også inneholder tyramin. Andre matvarer for å unngå eller spise i små mengder inkluderer tørket frukt, oliven, bearbeidet kjøtt, bananer og avokado.

Ressurser

Ressurser som kan hjelpe deg til å forstå årsakene til migrene inkluderer den amerikanske Migrene Foundation (AMF) og migrene Research Foundation. AMF ble etablert for å undersøke årsakene til migrene og tilby reelle forslag for å forbedre livene til dem som lider med migrene. Den migrene Research Foundation jobber for å finne roten årsaken til migrene. Dette vil hjelpe leger foreskrive effektive behandlingstilbud for lider av migrene. Begge organisasjonene kommer med forslag for å redusere de ødeleggende effektene av migrene, noe som påvirker nesten en av av fire familier i USA.

Hva kan hindre deg fra å nå din puls for en stresstest?

Etter hvert som du blir eldre, kan du bli utsatt for en stresstest. Og hvis du ikke har hatt en før, det er virkelig en enkel øvelse med en ganske skremmende navn for å bringe pulsen opp til sitt mål hjertefrekvens. Men, med noen form for undersøkelse, er det et par ting som kan hindre at dette skjer.

Funksjon

I hovedsak, er en stresstest en undersøkelse av hjertet ditt initieres av en lege for å vurdere hvordan ditt hjerte utfører under fysisk stress. Vanligvis vil du bli plassert på en tredemølle eller en stasjonær sykkel for å heve hjerteslagene dine til målet hjertefrekvens. Noen ganger vil en medisin brukes til å fremkalle den samme effekten, men du vil vanligvis har til å utføre noen form for trening hvis du er fysisk i stand. I løpet av undersøkelsen, vil ditt hjerte og pust overvåkes, så du bør ikke være opptatt av å utføre oppgaven.

Identifikasjon

Det er noen folk som vil være i stand til å nå sine mål hjertefrekvens. Dette betyr ikke at hjertet ikke klarer å oppnå den ønskede hastigheten i stresstesten; det betyr vanligvis at noen faktor har spilt en rolle i å forebygge den enkelte fra å oppnå det. Vanligvis vil en stress bli stoppet før målet hjertefrekvens når en person blir så andpusten at han er ute av stand til å fortsette, tåler en følelse av svimmelhet, føles en moderat smerte i brystet, lider en arytmi eller opplever en drastisk endring i blodtrykket.

Betydning

Informasjonen fått fra denne typen test gir legen en ledetråd til din generelle fysiske form. Det kan også fortelle ham om det er nok blodstrømmen gjennom hjertet, healthiness av orgelet seg selv og om du lider av koronarsykdom, blant andre sykdommer.

Funksjoner

Når du deltar i denne typen undersøkelse, er målet å bringe ditt hjerte opp til sitt mål mengde som kan lede deg til å lure på hva dette faktisk er. Puls er i utgangspunktet 50 til 80 prosent av din maksimale hjertefrekvens, som er 220 slag per minutt minus din alder. Det er imidlertid ikke bare en viss prosentandel av maksimal hjertefrekvens alene som gjør opp din puls. Andre faktorer, som for eksempel din hvilepuls, må tas i betraktning for å komme frem til det nøyaktige antallet. Så gjør en feiende generalisering av hva en bestemt aldersgruppe mål hjertefrekvensen skal være umulig. Legen din vil kunne fortelle deg hva din puls er på tidspunktet for stresstesten.

Misforståelse

Hvis du er som folk flest, høre at en test brukes til å sette stress på hjertet kan være litt forvirrende. Hvorfor skulle du ønske å sette stress på hjertet? Er ikke det farlig? Først av alt, det er visse hjerteproblemer som har lettere for å bli diagnostisert når pulsen er forhøyet til målet rate, noe som gjør denne typen undersøkelse et godt alternativ for identifikasjon. For det andre er det svært liten risiko involvert i en stresstest. Ja, det er de situasjoner som oppstår for noen mennesker, men du vil mer enn sannsynlig ikke oppleve noen problemer.

Hva hindrer konvertering av testosteron til DHT?

Innledning

DHT er produsert når 5 alfa reduktase og testosteron kommer sammen. Biproduktet av disse to kjemikalier blanding er DHT, eller dihydrotestosteron. DHT påvirker hårsekkene ved å skade sunne dem til det punktet at de begynner å produsere tynnere og tynnere hår helt til slutt, disse hårsekkene slutter å vokse noe hår i det hele tatt. Når dette skjer, opplever du mønster skallethet. Mønster skallethet kan påvirke både menn og kvinner, men kvinner er rammet i mindre grad fordi kroppene deres ikke produserer like mye testosteron som menn gjør.

Oral Finasteride eller Propecia

Propecia er en FDA-godkjent medisiner som er en anti-androgen, og som opprinnelig ble brukt som behandling for prostata utvidelse. Men, det ble senere oppdaget at det også hemmet konvertering av testosteron til DHT. Dette funnet førte til forskere å finne ut at hva som forårsaket mønster skallethet var DHT påvirker hårsekkene til det punktet at de sluttet å vokse hår.

Azaelic Acid eller Azelex

Azelex er en annen reseptbelagte medisiner som hindrer konvertering av testosteron til DHT. Azaelic syre, som er den viktigste ingrediensen i Azelex, er faktisk finnes naturlig i noen matvarer i langt mindre mengder. Du finner det i hvete, bygg og rug. Det er en syre som eddik mye i struktur, men mye svakere enn eddik. Azelex oppfører seg som en konkurransedyktig inhibitor til 5 alfa reduktase, og dermed hindre 5 alfa reduktase fra samspill med testosteron for å produsere DHT. Dette betyr hårsekkene bli sunnere og fortsette å produsere mer hår.

Foods

Enkelte matvarer er naturlige DHT blokkere fordi de er rik på sink, som har vist seg å inhibere produksjon av DHT. De som lider av skallethet kan være lurt å vurdere å legge matvarer som er rike på sink, som for eksempel poteter, yoghurt, kylling og korn. Det er viktig å huske på, men at disse vil trolig bare ha en liten effekt på mønster skallethet av seg selv.

Urter

Noen urter som så Palmetto, brennesle, grønn te ekstrakt, druekjerneekstrakt og flere andre har vist seg å bidra til å hemme produksjonen av DHT i tillegg, ved å være naturlig DHT blokkere. I tilfelle av så Palmetto, for eksempel, så Palmetto bær er høy i fettsyrer og steroler som er kjent for å blokkere 5 alfa reduktase, og å binde eller forsinke DHT virkninger på hårsekkene. Imidlertid er de ikke så effektive som reseptbelagte medikamenter; og, akkurat som med resepter, diskutere det med legen din før du begynner å ta urter for mønster skallethet. Urter kan samhandle med kjemiske medisiner, potensielt forårsake medisinske komplikasjoner; så snakk noen urte medisiner diett med legen din før du starter en.

Måter å hindre at Salmonella

Det er viktig å beskytte deg mot skadelige sykdommer og medisinske tilstander. Salmonella, en av de mer vanlige matbårne sykdommer, kan føre til en infeksjon hos et menneske som gir dem alvorlige symptomer og kan vokse verre hvis ubehandlet. Les videre for å finne ut måter å hindre fanger salmonella.

Om

Salmonella er en bakterie som vanligvis finnes i egg, fjærkre, kjøtt, vann og ubehandlet melk. Når kontrakt, vanligvis fører det en infeksjon i magen og tarmene. Salmonella diskriminerer ikke og kan bli funnet i mennesker i alle aldre. Salmonella kan vanligvis klare opp i 4-7 dager forutsatt at personen får mye hvile og drikke rikelig med væske. Mer alvorlige tilfeller vil kreve en lege omsorg og bruk av antibiotika.

Symptomer

Symptomer for salmonella oppstår vanligvis innen 12 til 24 timer. Noen symptomer som er forbundet med salmonella er diaré, hodepine, feber, oppkast, kvalme og magekramper. Dehydrering kan også oppstå fra tapet av kroppsvæsker. Veldig små barn og eldre mennesker er mest utsatt for å pådra salmonella.

Forebygging

For å hindre kontrahering salmonella, må du følge visse retningslinjer:
--Do Ikke spise rå egg.
--Make At maten er godt kokt før du spiser den. Vask hendene etter å tilberede måltider og håndtering av rå mat.
--Når Håndtere ulike typer mat, sørg for å vaske hendene når du bytter til en annen mat å forberede for å unngå krysskontaminering.
--Completely Vaske kjøkkenutstyr før og etter forberede rå mat.
--Do Ikke la mat ute i det fri. Oppbevar den riktig i kjøleskapet.
--Cook Dine matvarer for å trygge temperaturer. Mange retter skal tilberedes til minimum 160 grader F.
--Using Antibakteriell såpe for å vaske hendene vil bidra til å hindre spredning av bakterier.
--Avoid Visse dyr som kan bære salmonella. De ville være skilpadder, slanger og griser.
--Make At du holde up-to-date på mat som har blitt tilbakekalt. Ikke holde noen av disse produktene rundt, som de blir kalt tilbake for en god grunn.
--Hvis Du spiser ute, sørg for etablering du servering på er ren. Ta en god titt rundt for å sørge for at du ikke øye på noe som er tvilsomt.
Som alltid, hvis du finner dine symptomer blir verre eller ikke bedre, kan du gå til en lege for å få riktig medisinsk behandling.

Diett for å hindre nyrecancer

Selv om det er ingen mirakel diett som vil hindre nyrecellekreft - den mest utbredte typen av nyrekreft - visse dietter vil hjelpe avverge kreft og vedlikeholde overordnede organ helse. Fra plante-baserte dietter full av kreft-bekjempelse frukt og grønnsaker til å senke natrium og fettinntaket til å slutte å røyke, folk har mange måter å kontrollere sine dietter og minimere risikoen for nyrekreft.

Frukt og grønnsaker

Når du velger de beste frukt og grønnsaker for nyrekreft beskyttelse, oppsøke mat høyt på antioksidanter og andre sunne stoffer. Antioksidanter angriper frie radikaler som skader våre kroppens celler og bidra til å reversere noen av skaden. Frukt og grønnsaker med høyt antioksidant-innhold inkluderer avokado, brokkoli, grønnkål, druer og bær. Mange grønnsaker inneholder også flere vitaminer, syrer og forbindelser som kan bidra til å bekjempe frie radikaler. Noen av disse andre kreft-bekjempelse frukt og grønnsaker inneholder gulrøtter (høy i beta-karoten), hvitløk (høy i diallyl sulfid) og sopp (høy i polysakkarider).

Lavere Din Salt og fettinntaket

Siden høyt blodtrykk og fedme er to faktorer som kan føre til nyrekreft, metoder for å kontrollere blodtrykk og vekt anbefales for å forebygge nyrekreft. Se etter magert kjøtt og fisk (for eksempel laks) som er høy i "godt fett". Sesong maten med kreft-bekjempelse krydder som rosmarin og gurkemeie i stedet for salt.

For side retter velge grillede grønnsaker og helkorn i stedet for fettrike elementer som pommes frites. Hvis du ikke kan gjøre uten pommes frites, vurdere å bruke søte poteter i stedet for vanlige poteter siden søtpoteter inneholder beta-karoten. I stedet for steking poteter, sesong dem i olivenolje, hvitløk og rosmarin og baker dem i 45 minutter. Dette vil senke salt-og fettinnhold, og også gi deg noen kreft-bekjempelse ingredienser.

Alkohol og røyking

En av de høyeste nyrekreft risikofaktorer er tobakk. Røykere bør slutte nå for å redusere sjansene for å utvikle nyrekreft. Med alkohol, retningslinjene er litt mer komplisert. Overdreven bruk av alkohol kan øke sjansene for å utvikle nyrekreft. Men alkohol i moderate mengder, spesielt rødvin kan faktisk hjelpe bekjempe frie radikaler. Rødvin inneholder antioksidanter polyphenol og sammensatte resveratrol, som begge kan bidra til å beskytte deg mot ulike typer kreft, inkludert nyrekreft.

Diet å følge for å hindre nedgang i nyre-funksjon

Riktig nyrefunksjonen er avgjørende for menneskers helse. Nyrene eliminere både blod avfall og overflødig væske fra kroppen, og nedskrivninger på disse aktivitetene kan føre til potensielt livstruende komplikasjoner. For de i fare for nedgang i nyrefunksjonen eller med eksisterende underskudd, er riktig kosthold en viktig faktor for å hindre ytterligere informasjon om helse avtar.

Diet Oversikt

Hvis du lider av nedsatt nyrefunksjon, vil du ha stor nytte av en diett som reduserer kroppens behov for å fjerne avfallsstoffer gjennom blodet. Du vil også ha nytte av reduksjoner i overflødig væske produksjon. US National Library of Medicine siterer inntak av protein, natrium og kalium som tre viktige faktorer. Nedbryting av protein i kroppen produserer relativt store mengder blod avfall, og begrense inntak av protein vil hjelpe deg å unngå ytterligere nyreskader. Ved å begrense natrium, vil du redusere en hovedfaktor i overflødig væske opphopning. For noen nedgang i nyrefunksjonen fører til en opphopning av kalium. Selv om denne oppbyggingen vil ikke direkte påvirke nyrefunksjonen, kan det føre til farlige uregelmessigheter i hjerteslagene.

Protein

Du kan ikke helt fjerne protein fra kosten din og opprettholde forsvarlig helse. Å begrense inntak av protein mens du fortsatt får tilstrekkelig ernæring, velger høy kvalitet kilder som gir fordel i reduserte porsjoner. Eksempler her omfatter kylling, fisk, magert kjøtt, ost og egg. Som en generell retningslinje, kan det samlede inntaket av disse matvarene være begrenset til fem på syv gram daglig. Vær oppmerksom på at betydelige mengder protein kan også bli funnet i uventede matvarer, for eksempel frokostblandinger, brød og grønnsaker. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å utdanne deg selv på disse kildene, og begrense deres tilstedeværelse i kostholdet ditt etter behov.

Natrium og Fluids

Begynn å senke natrium inntaket ved å unngå saltbruk når det er mulig. Som en erstatning, vurdere å bruke flavorful urter eller krydder eller en kommersiell natrium erstatning. Du må også følge nøye med på etikettene på pakket mat. I tillegg til natrium seg selv, se for matvarer som inneholder store mengder av mononatriumglutamat. I tillegg kan du trenger for å unngå bearbeidet eller konservert kjøtt, samt bearbeidet ost. For ytterligere å beskytte deg mot overflødig væskeretensjon, spør legen din for retningslinjer for daglige væskeinntaket. I noen tilfeller, blir fluider begrenset til omtrent 48 gram per dag, inkludert produkter som suppe, iskrem og gele. Frukt og grønnsaker som epler, appelsiner, selleri og salat kan også legge vesentlig til væskeinntaket.

Kalium

Å senke kaliuminntak, unngå eller begrense matvarer som bananer, appelsiner, poteter, tørkede erter og bønner, nøtter og tørket frukt. I tillegg, spør legen din før du bruker natrium substitutter. Disse produktene inneholder ofte store mengder kalium, og ved hjelp av dem vil bare forskyve skade på kroppen din fra ett område til et annet.

Tilleggsvurderinger

I noen tilfeller kan du også trenger for å beskytte mot oppbygging av kalsium og fosfor i blodet ditt. Spør din lege eller ernæringsfysiolog for de beste metodene for å begrense disse stoffene.

Holistisk måte å hindre Meningitt

Hjernehinnebetennelse er en smittsom sykdom som kan være bakteriell eller viral. Viral meningitt er mer vanlig enn bakteriell meningitt og mildere. The University of Maryland Medical Center sier bakteriell meningitt som en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Noen helhetlig metoder kan styrke immunforsvaret for å hjelpe unnvike og kjempe hjernehinnebetennelse.

Ernæring og kosttilskudd

Naturlig ernæring og kosttilskudd kan bidra til å forhindre hjernehinnebetennelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, trenger kroppen din riktig balanse av vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer og antioksidanter til å bekjempe infeksjoner. Tar multivitaminer daglige som inneholder vitaminene A, B, C, D, E og mineralene kalsium, magnesium, selen og sink kan styrke immunforsvaret.

Essensielle fettsyrer slik som omega-3 holde sunt immunsystem. Laks, makrell og tunfisk er noen varianter av fet fisk kan du legge til din diett. Fiskeolje kosttilskudd er et annet alternativ. Ta mellom ett og to kapsler eller ett og to ss olje hver dag.

For antioksidant støtte, koenzym Q10, er alpha-lipoic syre og resveratrol anbefalte kosttilskudd som bekjemper frie radikaler. Ta 100 mg til 200 mg koenzym Q10 før du går til sengs. Alpha-lipoic syre kan tas to ganger om dagen i doser mellom 25 mg og 50 mg. Mellom 50 mg og 200 mg av resveratrol kan tas en gang daglig.

Urter

Amerikansk ginseng, Astragalus, og echinacea er bare noen få urter anerkjent for å forebygge eller behandle hjernehinnebetennelse. Ifølge FitSugar.com, besitter amerikansk ginseng anti-inflammatorisk og anti-bakterielle egenskaper for å bekjempe hjernehinnebetennelse. Ta mellom 100 mg og 300 mg to ganger per dag.

Astragalus er et immunsystem Enhancer. Det er tatt med andre urter som ginseng. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, er Astragalus tilgjengelig i kapsler og ekstrakt og brukes i te og supper. Det er mest brukt som te. Hell kokt vann over en ts av roten og la den bratte mellom fem og 10 minutter. Drikk tre til fire ganger om dagen.

Echinacea bekjemper smitte ved å holde immunforsvaret sunt. Det er ofte brukt i kombinasjon med urten goldenseal. Echinacea kan anvendes fersk eller tørket for å lage te ekstrakter og tilskudd i form av kapsler. For å holde immunsystemet sterkt med denne urten ta 200 mg av Echinacea to ganger daglig.

Som med å supplere noen urt, snakk med legen din først. Noen urter samhandle med medisiner. Hvis du har diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom, eller du tar blodfortynnende medisiner, anbefaler FitSugar.com sterkt at du ikke tar American ginseng eller Astragalus.

Tips

The Mayo Clinic tilbyr flere andre trinn du kan følge for å hindre spredning av hjernehinnebetennelse, inkludert vanlig, grundig håndvask, som dekker munn og nese når du nyser eller hoste, og holde sunt med et balansert kosthold og regelmessig mosjon.

Hvordan hindre spredning av Clostridium difficile

Hvordan hindre spredning av Clostridium difficile


Clostridium difficile (også kjent som C. difficile) er en type bakterier som forårsaker en rekke symptomer, diaré til tykktarmsbetennelse, som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. C. difficile-infeksjon kan forekomme i sykehus. Men det kan forebygges ved anvendelse av enkel personlig hygiene og en kurs av antibiotika.

Hvordan hindre spredning av Clostridium difficile

•  Praksis lyd håndhygiene. C. difficile produserer sporer som ikke kan bli drept av alkohol-basert hånd rensemidler, så vaske hendene regelmessig med såpe og vann. Sørg for at du gjør dette i minst 15 sekunder, spesielt etter å ha besøkt badet eller nysing.

Fullfør løpet av noen antibiotika foreskrevet til deg, selv om du føler deg mye bedre før de er borte. Dette er for å hindre at bakterier utvikler motstandskraft mot antibiotika, som vil gjøre det mye vanskeligere å utrydde.

Vask klærne separat fra andre plagg i et varmt vann syklus, tørket på den høyeste varmen mulig, hvis de har blitt forurenset med avføring.

Tren regelmessig, ikke røyke og spise sunt. Hvis du holde deg i form, vil immunsystemet være i en bedre posisjon til å motstå infeksjon av C. difficile.

Ta probiotika på en jevnlig basis. Dette vil holde fordøyelsessystemet sunn og frisk, og bidra til å forhindre C. difficile infeksjon fra re-forekommende.

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer inkluderer forhold som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom. Dessverre, det er ikke en kur for slike forhold. Videre lider må justere deres livsstil og lære å håndtere muskelsmerter og tretthet. Selv om autoimmune sykdommer tilfeldig påvirke folk har leger fant frem stress som en utløser. Derfor er stress reduksjon din beste forsvaret mot en autoimmun sykdom.

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

•  Lær hvordan du kan si "nei". Noen ganger bringer vi unødvendig stress på oss selv. Hvis du ønsker å eliminere stress, så må du lære å si "nei", og feste med avgjørelsen din. Snarere enn å tilfredsstille alle, og overvelde deg selv, bør du begrense forpliktelser.

Lag en to-do-liste. Hvis du har for mye på tallerkenen din, og du vet ikke hvordan de skal håndtere alt, lage en daglig liste.

Adopter en en-dags-at-a-time holdning. Dreven bekymrings kan skape stress og bidra til autoimmune sykdommer. I stedet for å fokusere på morgendagens problemer og gårsdagens feil, leve for hver dag.

Deleger dine plikter til andre mennesker. Du trenger ikke å være en superkvinne eller mann. Enten det er hjemme, på skolen eller arbeid, be om hjelp og ikke vær redd for å re-tildele oppgavene dine.

Godta ting du ikke kan kontrollere. Det gir ikke mening å sitte og sutre om ting du ikke kan endre eller kontroll. Det er greit å føle seg trist eller skuffelse. Snarere enn å klage eller stønn, gå videre med livet ditt.

Sett av tid til å slappe av. Hvis du holder en hektisk timeplan, vil du sannsynligvis føle deg stresset og overbelastet. For å hindre utbrenthet og senk dine sjanser for å utvikle en autoimmun sykdom, reserve tid for hvile hver dag. Ta et bad, lese en bok eller få en massasje.

Hvordan hindre smitte

Det synes vi hører oftere om farlige sykdommer som påvirker pasienter i helsevesenet innstillinger og til og med studenter i våre offentlige skoler. Så hva kan vi gjøre for å hindre smitte med forkjølelse, influensa eller andre sykdommer? Mens alle blir syk en eller annen gang, kan ved hjelp av enkle hygiene tipsene hjelpe deg å forebygge mange infeksjoner.

Hvordan hindre smitte

Vask hendene Den riktige veien

Våte hendene med varmt, rennende vann. En rask skylling under kranen ikke vil gjøre.

Pump en generøs mengde flytende såpe inn hendene, eller skumme opp med en ren såpestykke.

Scrub hendene dine nøye, inkludert håndflatene samt ryggen av hendene. Rengjøre under neglene, og ikke glem å vaske håndleddene og i mellom fingrene.

Vask i minst 20 sekunder og skyll grundig.

Tørk hendene med et rent håndkle eller disponibel håndkle. Bruk håndkle til å skru av kranen.

Unngå smitte ved å vite når man skal vaske hendene

Vask hendene grundig etter toalettbesøk.

Vask hendene før og etter endring av en baby bleie eller hjelpe en pjokk bruke toalettet.

Vask opp før og etter koking. Sørg for at du vaske hendene før og etter håndtering rått kjøtt.

Sørg for å vaske hendene før og etter berøre en person som er syk.

Kjør tilbake inn i huset og vask hendene etter å ha tatt ut søpla eller rydde opp kjæledyr avfall. Det er en god idé å vaske hendene for å unngå smitte etter å ha jobbet i hagen.

Følg mer enkelt tips for å unngå infeksjon

sørge for at andre utøve god hygiene også. Leger og sykepleiere bør vaske sine hender og slitasje rene vernehansker når du ser hver ny pasient. Hvis du ikke ser dem vaske, forsiktig minne dem.

Unngå kontakt med syke mennesker, og bli hjemme fra jobb eller skole når du har feber.

Kontroller for å være sikker på barnehager leverandører fremme god hygiene ved å kreve barna å vaske hendene ofte.

Dekk for munn og nese når du nyser, og husk å vaske hendene.

Få tennene rengjøres regelmessig. Riktig munnhygiene kan bidra til å forhindre endokarditt, en infeksjon i hjertet.

Hint

  • Hvis såpe og vann ikke er tilgjengelig, kan du bruke 1/2 ts av alkoholbasert rensemiddel med minst 60 prosent alkohol som anbefalt av Centers for Disease Control.

Hvordan bli kvitt en Gobble Chin og en dobbelthake

Hvordan bli kvitt en Gobble Chin og en dobbelthake


En dobbel hake --- når saggy, utvikler fet hud under haken --- er et resultat av vektøkning, samt alder. En dobbelthake kan være en hard realitet for noen mennesker, og det er vanskelig å kaste. Det er noen måter å prøve å bli kvitt en dobbel hake, inkludert å miste vekt, mosjon og kirurgi. Du kan også bruke ansiktshår eller kosmetikk for å skjule en dobbel hake, men dette blir ikke kvitt den.

Hvordan bli kvitt en Gobble Chin og en dobbelthake

Trene Din platysma Muscle: Øvelse 1

Øvelse muskelen rundt og under haken. Fett akkumuleres i områder som ikke er godt utøvd. Det er spesifikke øvelser for platysma muskelen (en muskel i overkroppen starter rundt ansiktet og halsen og slutter rundt øvre del av brystet) som kan redusere eller eliminere doble chins.

Sitt med rak holdning, holde hodet opp og nakke oppreist.

Åpne og lukke munnen. Hold munnen åpen mens du teller til 10 og deretter nær. Du bør være i stand til å føle at musklene spent og slappe av.

Gjenta denne øvelsen ca 10 ganger etter hverandre. Ta en pause (ca et minutt eller to) og gjøre et annet sett. Du bør gjøre 10 til 20 sett totalt. Gjenta denne øvelsen tre til fem ganger i uken. Øk dine sett når du føler deg sterk nok.

Trene Din platysma Muscle: Øvelse 2

Sitt rett opp, noe som gjør at din nakke og rygg er i tråd. Bruk en hard-støttet stol som ender ved eller like under skuldrene.

Bøy hodet bakover så langt det er behagelig. Tips hodet rett tilbake, ikke på skrå.

Hold denne positur i 10 sekunder. Føl nakkemusklene utvide og kontrakt.

Gjenta denne øvelsen 10 ganger.

Hvil i et minutt eller så, og deretter gjøre et annet sett med 10. Du bør gjøre 10 til 20 sett totalt. Gjenta denne øvelsen tre til fem ganger i uken. Øk dine sett når du føler deg sterk nok.

Livsstilsendringer

Øvelse daglig. Du må utføre mer enn platysma øvelser. Som doble chins er ofte et tegn på vektøkning, er det viktig å spise heathfully og trening for å gå ned i vekt. Prøv å gå eller løpe et par ganger i uken. Du kan også delta i lagidrett, få en gym medlemskap eller få en personlig trener. Tren minst fem dager i uken i minst 30 minutter om gangen.

Spis sunt. Skjær ut fast food fra kostholdet, spise mer frukt og grønnsaker og spise mindre porsjoner. Drikk minst åtte glass vann om dagen. Hvis du er bekymret for en passende diett for din livsstil og kroppstype, se en lege eller ernæringsfysiolog.

Hold deg borte fra direkte sollys. For mye soling på halsen kan dehydrere huden, forårsaker den til å synke, noe som kan bidra til en dobbel hake.

Hint

  • Hvis trening og livsstilsendringer ikke fungerer, bør du vurdere kosmetisk kirurgi eller en medisinsk prosedyre. Men ta kontakt med legen din før de bestemmer seg for enten trinnet fordi disse innebærer mange farer. Prosedyrer for haken inkluderer fettsuging, en mentoplasty eller en nonsurgical lipodissolve. Risikoen inkluderer arrdannelse, postsurgical smerte, regning, infeksjon, blot propper og allergiske reaksjoner.
  • Alltid konsultere legen din når du gjør store medisinske valg som kirurgi eller ekstrem slanking.

Hva bidrar til å hindre herpes utbrudd?

Genital herpes utbrudd er unik for den enkelte infisert med herpes simplex type 1 eller 2 som forårsaker dem. The Mayo Clinic sier at noen mennesker har mange påfølgende utbrudd i et år, mens andre kan gå i flere tiår uten en annen. Det finnes ingen kur for herpes, men det finnes måter å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av utbrudd.

Oral virale

Oral antivirale medikamenter som er godkjent av US Food & Drug Administration som er foreskrevet av en lege vil gi deg de beste sjansene til å forebygge herpes utbrudd, sier Mayo Clinic. Disse medikamentene er acyclovir (Zovirax), famciclovir (Favir) og valacyclovir (Valtrex). Muntlige antivirale tjene fire funksjoner: å helbrede lesjoner raskere under en innledende utbruddet; redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av påfølgende herpes utbrudd; redusere det totale antallet utbrudd; og viktigst, redusere sjansene for at du vil gi herpes til en infisert seksuell partner.

The Mayo Clinic bemerker at muntlige antivirale midler kan tas episodisk, når du først note symptomer på et utbrudd. Men de kan også tas daglig som en form for suppressiv terapi. Disse respektive fremgangsmåter for behandling kan være mer hensiktsmessig for noen individer enn andre. Episodisk terapi er egnet for folk som ikke er seksuelt aktive, har sjeldne utbrudd, eller når begge seksualpartnere har herpes. Undertrykkende terapi, derimot, kan anbefales for de som er seksuelt aktiv med partnere som ikke har herpes eller når utbrudd er hyppige og alvorlige.

Mayo Clinic eksperter anslår at pasienter med seks eller flere utbrudd i året som bruker orale antivirale daglig opplever en 70 til 80 prosent reduksjon i antall totale utbrudd, og mange herpes sufferers rapporterer ingen symptomer på herpes mens du bruker disse stoffene. Fordi de fleste tilfeller av herpes (70 prosent) blir overført når viruset er Shedding men lesjoner ikke til stede, daglig oral antiviral bruk, noe som forstyrrer prosessen som gjør at viruset å replikere, reduserer sjansen for at noen med herpes vil overføre herpes til en seksualpartner.

Alternative terapier

Over-the-counter herpes behandling og "mirakelkurer" for herpes er på ingen mangelvare, spesielt på Internett. Men den amerikanske Social Health Association og Mayo Clinic oppmerksom på at ingen av disse er bevist å være effektive. ASHA anbefaler ikke forbruker kremer og salver, da disse forstyrre helbredelsesprosessen (din beste beste under et utbrudd er å holde området rent og tørt).

Aminosyren lysin, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og apoteker, har blitt en Internett-suksess med folk som sier det hindrer herpes utbrudd. ASHA sier at enkelte studier har indikert at lysin kosttilskudd er effektive, mens andre studier tyder på at det ikke er. ASHA bemerker at det ikke er nok informasjon tilgjengelig for å fastslå effektiviteten av lysin.

Det har også blitt foreslått at å unngå matvarer høy i aminosyren arginin hindrer herpes utbrudd. Igjen, ASHA bemerker at det finnes ingen studier som støtter disse påstandene. Arginin er funnet i en overflod av mat som er rutinemessig spist - kalkun, krepsdyr, bløtdyr, fisk, soyaprodukter, spinat og egg, for å nevne noen - så det er nesten umulig å unngå det. ASHA anbefaler ikke å begrense din diett for å unngå disse matvarene. Men hvis du tror at kostholdet bidrar til hyppigheten og alvorlighetsgraden av utbrudd, kosttilskudd endringer for å sikre tilstrekkelig ernæring kan være nyttig.

Livsstil justeringer

ASHA sier at ofte den faktoren som hindrer herpes utbrudd er bare et spørsmål om tid - de har en tendens til reduksjon i hyppigheten og alvorlighetsgraden i løpet av årene. Fordi herpes påvirker folk veldig forskjellig, mange mennesker kommer til å anerkjenne de omstendigheter som utløser sine utbrudd og lære hvordan du kan unngå dem. ASHA bemerker at herpes utbrudd kan ofte forebygges ved å redusere stress, får nok søvn, god ernæring og mosjon.

Medisiner for å hindre at kald såre utbrudd

Medisiner for å hindre at kald såre utbrudd


Forkjølelsessår kommer fra herpes virus. De kan være irriterende, smertefullt og flaut. Noen mennesker som har herpes viruset kan aldri oppleve et utbrudd, men andre kan oppleve flere utbrudd hvert år. Forkjølelsessår er smittsomt, slik at riktig håndvask er viktig under et utbrudd. En kur er ikke tilgjengelig for herpes viruset, så det er ingen kur for forkjølelsessår heller, men det finnes medisiner som kan hjelpe med behandling og forebygging.

Definisjon

Forkjølelsessår, også referert til som feber blemmer, er små blemmer som danner rundt munnen og på leppene. Huden rundt den kalde sår er vanligvis rød, hoven og øm å ta på. En kald sår kan åpne og lekke klar væske. Det vil da streikebryter over etter flere dager, men det kan ta opptil to uker å helbrede. Mens det er ingen kur for forkjølelsessår, er det behandlingstilbud.

Stadier og symptomer

Forkjølelsessår oppstår ofte på leppene eller rundt munnen, men kan også vises på eller rundt nese og kinn. Andre symptomer som kan oppstå er feber, sår hals, hovne lymfeknuter og sår munn. Noen infiserte mennesker kan aldri oppleve et utbrudd, mens andre kan ha ett til 12 utbrudd hvert år. Sår utvikler seg gjennom fem stadier: prikking, blemmer, gråt, avskalling og healing. Den mest smittsom fasen av forkjølelsessår er under scenen gråtende, men alle stadier er smittsom.

Behandling

En kur er ikke tilgjengelig for forkjølelsessår, men til slutt går de bort på egenhånd. Medisiner kan bidra til å lette smerter og muligens forhindre et utbrudd i fremtiden. For behandling av din aller første utbruddet, kan du vurdere muntlig medisiner. Den muntlige kalde sår medisiner er vanligvis brukes daglig. Mengden er avhengig av alvorlighetsgraden av utbruddet. Aktuell kremer eller salver kan fås med eller uten resept og kan redusere smerte og kløe.

Aktuelt Denavir

Denavir er en antiviral medisiner og FDA godkjent for å behandle tilbakevendende munnsår på leppene og ansiktet. Det er ingen alvorlige bivirkninger med Denavir. Mindre bivirkninger som kan oppstå inkluderer hodepine, endring i smak, utslett, lammende, prikking eller irritasjon av medisinert området. Mens FDA ikke har godkjent bruken av Denavir hos gravide kvinner, bør du kontakte lege hvis du er gravid før du tar denne medisinen. Generell behandling innebærer å bruke Denavir hver time.

Acyclovir (Zovirax)

Acyclovir brukes også til behandling av munnsår. Acyclovir fungerer ved å stoppe spredningen av viruset i hele kroppen. Du kan ta Acyclovir i kapsel, tablett eller flytende form. Det administreres ved starten av et utbrudd, med eller uten mat og opptil fem ganger om dagen i opptil et år. Du bør drikke mye væske mens du tar medisinen. Bivirkninger kan være diaré, svimmelhet, håravfall, urolig mage, oppkast, tretthet og visjon endringer. Hvis du opplever noen alvorlige bivirkninger, slik som elveblest, kløe, utslett, problemer med å puste eller svelge eller hevelse, bør du oppsøke lege med en gang.

Famvir (Famciclovir)

Famvir er for mennesker med normalt immunsystem som har tilbakevendende utbrudd av forkjølelsessår. Det er et antiviralt medikament som stanser spredningen av viruset i kroppen. Det er ikke en permanent kur for forkjølelsessår og kan ikke hindre spredning av herpes til andre. Det kan redusere smerten ved munnsår og bidra til å helbrede dem raskere. Tablettene bør tas ved første tegn på en kald sår.

Valacyclovir

Denne medisinen brukes til å behandle herpes og bidra til å redusere smerte samtidig forbedre healing tid og hindre nye forkjølelsessår fra utviklingsland. Den kommer i tablettform og er tatt muntlig. Generell behandling for munnsår er to ganger om dagen opp til fem dager. Bivirkninger kan forekomme, inkludert oppkast, forstoppelse, hodepine, diaré og mageproblemer. Hvis du har alvorlige bivirkninger som gulfarging av øyne eller hud, blod i urinen, feber, kløe, forvirring eller utslett bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hvilke tiltak er tatt for å hindre spredning av Hep C?

Anslagsvis 200 millioner mennesker rundt om i verden er smittet med hepatitt C, og de høyeste forekomsten av tuberkulose er funnet i afrikanske land, ifølge C. Everett Koop Institute ved Dartmouth. Offentlige helsekampanjer, blodprøver og behandlinger er de mest radikale tiltak blir tatt for å hindre spredning av denne sykdommen.

Folkehelse Campaign

Den mest aggressive måten at myndigheter og offentlige organisasjoner prøver å dempe spredningen av hepatitt C er gjennom offentlige helsekampanjer. Utdanne publikum gjennom nettsteder, reklametavler, kunngjøringer og skole forsamlinger har vært en hoved måte å spre informasjon på overføring, symptomer og behandling av hepatitt C.

Behandling

Behandlingsmetodene blir benyttet ikke bare for å redusere symptomene på Hepatitt C, men for å fjerne virus fra kroppen.

Noen behandlingsalternativer for å fjerne viruset inkluderer:

-alpha Interferon, et regiment for mennesker smittet med kronisk hepatitt C.

Ribavirin, en oral antiviral behandling. Ribavirin er tatt med Alpha Interferon for en større suksessrate i å eliminere viruset.

-Combination Therapy, en svært effektiv behandling alternativ som har utryddet de fleste HCV RNA i opptil 70 prosent av pasientene.

Mens disse alternativene har alle vist seg å eliminere hepatitt C fra noen pasienter, ikke alle pasienter som er behandlet vil gjenopprette.

Blood Testing

Hepatitt C smitter gjennom blod-til-blod kontakt, slik at blodet testing nå er viktig, spesielt når donere blod eller organer. I tillegg, de som hadde blodoverføringer eller koagulasjonsfaktor konsentrater før 1992 og 1987, henholdsvis, bør testes for hepatitt C, som en test mekanismer nå på plass for å oppdage infiserte blodet var ennå ikke tilgjengelig, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse .

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk


Når jeg prøver å jobbe med solbrun, er det viktig å være trygg. Mens en gylden brunfarge kan gjøre huden din ser vakker, kan overdreven soling fører til solstikk som kan også føre til døden. Dette er ikke å si at du bør ikke tan; heller, bør du bare ta de nødvendige forholdsregler for å hindre en solstikk. Solstikk oppstår på grunn av en manglende evne til å svette, så alltid sørge for å drikke vann i forberedelse til utvidet eksponering for solen.

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk

•  Drikk rikelig med vann. Mens det er ingen eksakt mengde vann en gitt person bør spise for å unngå solstikk mens du soler deg, er en god tommelfingerregel å ta i mer væske enn du taper. Det foreslås at 20 gram vann per time bør gi deg mer væske enn du taper. Ha en flaske vann i nærheten av deg til enhver tid, eller holde seg innenfor kort gangavstand til friskt drikkevann. Hold deg unna brus eller til og med sportsdrikke, fordi disse inneholder store mengder sukker, som kan til slutt gjøre deg dehydrert.

Bruk en lys lue som dekker hodet. Hatten har ikke nødvendigvis å dekke ansiktet ditt, men det vil bidra til å hindre solstikk hvis du i det minste dekke hodet.

Bruk rikelig med solkrem. Solkrem forebygger solbrenthet som kan gjøre at du føler deg enda varmere. Solkrem gjenspeiler noe av solens UV-stråler av kroppen din, noe som gjør at du føler deg mindre varmt. Jo mer temperaturen stiger mer sannsynlig er det å få solstikk, så bruker solkrem skal hjelpe til med å holde temperaturen nede.

Bruk lyse klær hvis du prøver å tan bare enkelte deler av kroppen din. Hvitt er å foretrekke, men det er andre lyse farger som gult og babyblå som kan hjelpe reflektere noe av solens stråler. I tillegg til å bruke lyse farger, slitasje lette stoffer. Ull og polyester er ikke gode valg fordi de felle varme. Stoffer som silke og bomull, på den annen side, gjør for en kjøligere tanning opplevelse.

Hint

  • Vanlige symptomer på heteslag er svimmelhet, rask hjerterytme, og muskelkramper.
  • Hvis heteslag forekommer, komme til et sted som er innendørs og aircondition så raskt som mulig.
  • Unngå koffein og alkohol fordi de kan forårsake føre til dehydrering.

Hva du skal spise for å hindre oppblåst mage

Oppblåst mage er ubehagelig vann eller gass vekt som veier på midtseksjon. Det er mange ting som kan bidra til oppblåst mage inkludert kosthold, mosjon og dårlig generell helse. Ved å implementere visse matvarer og urter i kostholdet ditt, kan du hjelpe kroppen din kast beholdt vann og skape en naturlig fordøyelses flyt.

Urter

Det er flere naturlige måter å hindre oppblåst mage. Carminative urter som peppermynte, ingefær og kamille kan være en fin måte å redusere oppblåsthet. Disse urtene vil utvise gass og roe magen. Peppermynte kapsler og trekull kapsler vil bidra til å absorbere gass som kan føre til oppblåsthet. Fordøyelses bitter er også bra for å stimulere fordøyelsessystemet. Ifølge en studie utført av American Journal of Clinical Nutrition, grønn te anses som en naturlig vanndrivende og når forbrukes daglig kan det øke stoffskiftet med 4 prosent som bidrar til å makulere overflødig vann vekt.

Foods

Oppblåst mage har en rekke årsaker som kan forebygges ved å implementere visse matvarer i din daglige diett. Matvarer som er rike på fiber som nøtter, hele korn og linser. Når fiber blir en vanlig del av kostholdet ditt, det hjelper maten å flytte om kroppen din raskere som bidrar til å hindre oppblåsthet og forstoppelse. En stor mengde av kalium, for eksempel banan, rosiner, fiken og stekte poteter vil bidra til å opprettholde kroppens riktige mengde natrium som rids legemet av overskytende vann vekt. Yoghurt er også bra å balansere ut fordøyelseskanalen, slik at maten kan strømme gjennom kroppen din raskt. Yoghurt har også rett mengde bakterier som trengs for riktig fordøyelse. Ifølge forskning utført ved Mayo Clinic, vil frukt og grønnsaker som er rike på vann bidra til å redusere væskeansamlinger. Vannmelon er et diuretisk frukt som øker trangen til urinen som frigir overskytende vann i vekt, er det også høy i fiber og vann. Tranebærjuice spyler de uønskede bakteriene ut av systemet som kan forsinke fordøyelseskanalen og det øker også trangen til urin. En god mengde rødbeter og kål vil bidra til å bryte ned fett. Et sunt kosthold full av frukt og grønnsaker vil hjelpe deg å miste vekt naturlig ved å eliminere avfall, skylle ut bakterier og avlaste kroppen av tilbakeholdt vann. En næringsrik endring i matvaner vil tillate kroppen å fungere ordentlig.

Hvordan trene for å hindre Angina

Hvordan trene for å hindre Angina


Angina, en smerte i brystet, oppstår når blodtilførselen til hjertet bremser. Dette kan skje som følge av koronarsykdom eller som en reaksjon på en følelsesmessig opprørt. Her er noen øvelser for å forebygge angina.

Hvordan trene for å hindre Angina

•  Lær hvordan trening kan hjelpe. Trening styrker musklene, hjelper hjertet å pumpe blodet mer effektivt og øker blodstrømmen til hjertet. Dette øker blodsirkulasjonen. Under en anginaanfall, smerte oppstår bak midten av brystbenet eller til venstre. Det kan stråle ut til skuldre, nakke eller overarmer. Angina kan også tilstede som kjevesmerter eller smerter øverst i magen. Trening lindrer stress som kan utløse angina.

Snakk med legen din før du starter et treningsprogram hvis du har ledet en stillesittende livsstil. Legen din kan ønske å utføre tester for å fastslå den eksakte årsaken til angina symptomer. Når legen gir greit, Turgåing er en fin måte å trene for å forebygge angina. Det er enkelt, praktisk og effektiv Walking som trening.

Betrakt enkelhet av å gå som trening for å forebygge angina. En rask spasertur minst tre til fire ganger per uke kan senke blodtrykket og redusere sjansene for slag og blodpropp. Rask gange kan også redusere hjertefrekvensen mens du er i ro. En 30-minutters spasertur flere en uke kan slappe av kroppen, redusere stress og ofte hindre angina angrep helt. Enhver type trening vil være gunstig og bidra til å forhindre verkende, brennende og trykkfølelse som kommer med en angina angrep.

Vær konsekvent med treningsprogrammet ditt, uansett hva du velger. Konsistens er nøkkelen til å bygge et sterkt hjerte-karsystemet, ha frittflytende blod i blodårene dine og forebygge stressende følelser fra å stenge av skikkelig blodstrømmen til hjertet.

Hint

  • Selv om angina er ganske vanlig, enkel å håndtere og angrep er vanligvis kort, ikke ta sjanser med brystsmerter. Har legen din sjekke det ut for å være sikker på årsaken.