Digidexo.com

spiss liktorn i tåa

Slik fjerner Foot Liktorner

Slik fjerner Foot Liktorner


Foot liktorn er harde støt som utvikler på foten. Det er hudens måte å beskytte seg selv mot friksjon eller trykk. De kan være forårsaket av dårlig tilpasset sko, lange turer eller annen konstant fots bruk. Liktorn er skjemmende og kan forårsake ubehag. Det finnes måter å fjerne foten liktorn.

Slik fjerner Foot Liktorner

Fjern alt som er å gni mot korn. Normalt kornet vil forsvinne etter at trykket er fjernet. Hvis du har en fot misdannelse som resulterer i skoene gni mot føttene, har reseptbelagte såle innlegg laget for en bedre sko passform.

Snakk med din lege om trimming ned kornet på et kontor besøk. Normalt en skalpell brukes, og du bør ikke prøve dette selv.

Påfør en lapp med salisylsyre på kornet. Det finnes en rekke merker, som for eksempel Dr. Scholls Corn Skirens og Curad Mediplast.

Rett justering av benet. Ifølge Mayo Clinic, i sjeldne tilfeller kirurgi kan være nødvendig hvis beinet er justeringen er kilden til problemet.

Hint

 • Komplikasjoner kan oppstå for de med sirkulasjons-betingelser eller diabetes, ifølge Mayo Clinic.

Slik unngår du at liktorn og hard hud

Liktorn og hard hud er tykkere områder av huden som følge av press. Hvis dette trykket fortsetter, huden blir tykkere og kan bli smertefull eller skjemmende. Dette er når vi søker behandling. Men i mange tilfeller liktorn og hard hud kan forebygges. Bare følg disse trinnene:

Bruksanvisning

Endre fottøy. Dette kan være alt som er nødvendig, siden den vanligste årsaken til en mais eller callus er dårlig montering sko. En sko kan være for stramt eller for løst og gni over tærne. Hvis skoen er en slip på stil, så tærne vil klore å holde skoen på - noe som gjør tærne mer utsatt for press. En ryggløse skoen ikke støtter foten og overdreven friksjon kan forårsake hard hud for å danne på baksiden av hælen. Så en god passform sko med blonder eller stropp og støttende hæl er første skritt i å forebygge hard hud og liktorn fra forming. I varmere vær kan du være i stand til å bære en åpen tå sko for å hindre direkte press på tærne.

Påfør en mykgjørende eller fuktighetskrem til føttene etter bading eller dusjing. Det er best å gjøre dette når du sitter ned, slik at den kan suge inn i huden. Hvis huden din er veldig tørr så kan du være mer utsatt for hard hud og liktorn.

Tørk føttene grundig med særlig vekt mellom tærne. Unngå pulver som de vil bli fanget mellom tærne og gjøre saken verre. En åpen tå sko vil bidra til å holde føttene kjølig hindre overdreven svetting. Hvis føttene svetter mye, kan svetten samle mellom tærne og danner en myk korn som kan være svært smertefullt.

Gni noen tørre områder med tørr hud med en pimpstein eller fot fil. Forsøk aldri å kutte huden unna.

Besøk din podiatrist Hvis du fortsetter å få liktorn og hard hud. De vil være i stand til å fortelle deg årsaken til problemet sammen med fjerning av mais eller callus. I noen tilfeller er årsaken kan skyldes en mekanisk eller strukturelt problem med foten. For eksempel, liktorn ofte danner på tærne som et resultat av en liktorn.

Tips og advarsler

 • Hvis du har diabetes, dårlig sirkulasjon, leddgikt, dårlig immunforsvar, eller du ikke kan nå eller se føttene, alltid søke legehjelp før du prøver å behandle en mais eller callus selv.
 • Bruk aldri kjemiske mais pads eller salver. Disse kan bryte ned huden rundt mais eller callus gjør området meget smertefullt og utsatt for smitte.

Hvordan virker keratolytic Handling Fjern liktorn?

Hvordan virker keratolytic Handling Fjern liktorn?

Liktorn og hard hud definert

Liktorn og hard hud dannes på foten når overdrevent press fører til flere lag av huden for å bygge opp. Dårlig tilpasset sko er ofte årsaken til trykket. Leger henviser til fortykket hud som hyperkeratose. Disse områder av fortykket hud blir smertefulle, spesielt på partier av foten, hvor trykket påføres under bevegelse. Liktorn, også kjent som helomas, ligner runde, hevet områder av fortykket hud, ofte med en konisk form. Nært knyttet til liktorn, hard hud skape flate områder med fortykket hud.

Hvordan keratolytic narkotika fjerner liktorn

Påføring av keratolytisk medisiner mykne herdet områder av huden som vanligvis sett i liktorn, hard hud og vorter. Over tid faller myknet hud av, å avhjelpe problemet. Av og til må pasienten å skrelle den myke huden fra stedet av mais. Keratolytiske midler virker til å "smelte" bort protein, kjent som keratin, i det fortykket hud av kornet.

Hvordan bruke keratolytic Medisiner

Effektivt ved hjelp av keratolytisk narkotika krever at pasienten forberede området av kornet riktig. Soaking foten i vann, tørke og bruke en pimpstein før påføring av aktuell keratolytic medisiner vil mykgjøre huden og forbedrer resultatene. Pasienten børster en applikasjon av medikamentet på mais eller callus, dekker det med en bandasje, og gjentar prosessen to ganger daglig i opptil to uker eller inntil den fortykkede huden av kornet kan skrelles bort. Diabetikere og andre med sirkulasjonsproblemer må diskutere bruken av keratolytisk legemidler med sin lege før bruk.

Hvordan bli kvitt liktorn

Hvordan bli kvitt liktorn


Liktorn er små, herdet og fortykkede deler av huden som vanligvis er dannet i mellom eller på toppen av tærne. De vises vanligvis som små gule runde flekker med en grå-farget flekk på midten. Liktorn er dannet på grunn av repeterende rubbing eller friksjon av skoen flater mot tærne. Iført sko som er for stramt, spesielt rundt tå-området, er en av de ledende faktorer som fører til dannelse av liktorn. Disse mini calluses kan ikke være livstruende, men at de kan være ganske smertefullt.

Bruksanvisning

Endre størrelsen på skoene dine. Dette er den enkleste måten å bli kvitt liktorn. Prøv skoene med bredere tips, høyere tå bokser og de med mykere underlag å minske friksjonen. Det vil også hjelpe hvis man bruker godt utstyrt tykke sokker på noen visse typer sko.

Sug og forsiktig skrubbe av dine liktorn. Få en liten vask og fylle den opp med vann som er varmt nok for deg å håndtere. Plasser noen badesalt og boble såpe på vannet. Suge føttene på den i 20 til 25 minutter. Etter bløtlegging, legge litt babyolje direkte videre til dine liktorn. Og med bruk av en pimpstein eller en callus pensel, gni forsiktig av den grove overflater av liktorn. Husk å bare trykke lett når du skrubbe. Gni det for hardt, kan bare føre til irritasjon. Gjør denne metoden hver dag frem til liktorn er borte.

Påfør hvitløk behandling. Forbered et fedd hvitløk og salt. Skjær hvitløk i små biter, tilsett en klype salt i det og bland det godt til det er litt deigaktig. Bruk den på dine liktorn, omslutte den med et plaster og holde det på denne måten for 3 dager. På den tredje dagen, når du trekker i plaster av, vil de tørre overflater av liktorn gå av med det også.

Prøv lakris kur for liktorn. Forbered noen lakrisstenger og sesam eller sennep olje. Grind fire lakrispinner til den blir deigaktig. Legg ½ teskje sesam eller sennep olje på lakris, bland dem alle sammen og bruke den på dine liktorn om kvelden før du går til sengs. Anvende denne behandlingen hver dag vil hjelpe myke korn og redusere sin størrelse før det er helt borte.

Bli kvitt liktorn bruker aspirin. Forbered aspirin tabletter, vann og sitronsaft. Pulveriserer seks aspirin tabletter og deretter legge ½ teskje vann og ½ teskje av sitronsaft. Bland dem sammen til blandingen ser ut til å være litt klissete. Da gjelder noen på herdede overflater av liktorn, legge føttene med en plastpose og pakk den opp med et varmt håndkle. La det på denne måten 10-15 minutter. Pakk dine føtter og deretter forsiktig skrubbe av dine liktorn med en pimpstein eller callus børste. Ved hjelp av blandingen, kan de herdede overflater av liktorner lett kan gnis av.

Bruk kamille te å behandle liktorn. Kok en kopp sterk kamille te. Du kan enten suge føttene på te eller bare DAB litt av det spesifikt på dine liktorn ved hjelp av en bomullsdott. Etter å gjøre noen av de to veier, legge føttene med en plastfolie. Bære en sokk til å holde den på plass og holde det på denne måten over natten. Det te vil hjelpe i nedtoningen harde overflater av liktorn. Det vil være enkelt for deg å forsiktig gni liktorn med en grov hånd håndkle eller en callus børste.

Unn herdet mais overflater med oljer. Plasser noen mandarin eller sitron essensielle oljer 2 til 3 ganger om dagen for å myke opp harde liktorner, noe som gjør det lettere å skrubbe av. Massere herdede overflater av liktorn med lakserolje for tre minutter to ganger om dagen til å rydde dem av lett. Ved hjelp av tea tree olje med cider eddik er også en effektiv måte å behandle liktorn. Bare bruke cider eddik på liktorn. La den stå der i 3 minutter og bruke tea tree olje.

klare av liktorn med frukt. Frukter som papaya og ananas er gode i å bli kvitt liktorn. Bare bruke ½ teskje av rå papaya juice på dine liktorn 3 ganger daglig før det er helt borte. For ananas behandling, bare skjære en liten firkant fra en nyklipt ananas skallet. Sett den på overflaten av liktorn. Hold ananas på plass ved å kapsle føttene med en plastfolie og deretter bære en sokk. La det på denne måten over natten.

Tips og advarsler

 • Ved hjelp av syre løsninger for å bli kvitt liktorn er ikke tilrådelig. Det kan være usikre og kan forårsake uønskede infeksjoner på huden din som kan gjøre din mais problemet enda verre.
 • Ikke bruk barberblader til å trimme dine liktorn av. Dette kan føre til utilsiktet kutting i huden som bare kan føre til irritasjon og mulige infeksjoner.
 • Hvis dine liktorn begynner å bli uutholdelig smertefull eller om det vedvarer selv etter å ha prøvd hver konservativ behandling er det, er det best å bare gå til legen for behandling. Fotterapeut kan hjelpe trim liktorn av med medisinske prosedyrer eller kan anbefale en mindre operasjon for alvorlige tilfeller av liktorn.

Hvordan å behandle liktorn på tær

Når skoene gni gjentatte ganger på samme område av tærne, danner området en tykk, beskyttende barriere for å beskytte huden mot ytterligere skade og smerte. Disse små, runde barrierer eller hard hud er kjent som liktorn når de vises på toppen av tærne. Kalt liktorn på grunn av deres ofte gul farge, de er både skjemmende og smertefull. Heldigvis kan de bli behandlet og elimineres med noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

Stopp iført dårlig tilpasset sko som er for stramt eller smal og gni mot toppen eller sidene av tærne, forverrer eksisterende liktorn eller lage nye.

Sug det berørte området i rent, varmt vann for å myke opp kornet. Eller gni salisylsyre direkte på mais, som også vil ha en mykgjørende virkning. Kan brukes både vann og salisylsyre hvis liktorn er spesielt sta.

Bruk en pimpstein til å gni forsiktig bort overflødig døde huden som danner mais, være forsiktig med å fjerne sunn hud og forårsake ytterligere skade.

Påfør beskyttende tå pads laget i en sirkulær form spesielt for liktorn eller kutte dine egne fra Moleskin å fremskynde helbredelse og hindre sko fra direkte gni det berørte området, forverring av tilstanden eller muligens innføre infeksjon.

Gå til en lege for å ha henne klippe bort kornet hvis tilstanden vedvarer etter selv-behandling.

Tips og advarsler

 • Slitasje bare komfortable sko som gir rikelig med plass på forsiden for tærne. Tær bør være i stand til å vrikke litt på en riktig montering sko.
 • Bruk aldri en skarp gjenstand, for eksempel klippere eller saks, til å klippe en mais. Dette kan introdusere smitte til området eller kan føre til en punktering-sår skade. Denne type behandling bør kun utføres av en medisinsk faglig. Ikke la salisylsyre å røre huden rundt kornet, da dette kan irritere uskadet hud. Unngå høye hæler eller andre sko som kommer til et punkt på tå.

Hvordan å behandle liktorn / Hard hud og åreknuter med Apple Cider Eddik

De aktuelle anvendelser av rå, økologisk eple cider eddik inkluderer varicose vein og mais og callus behandlinger. Siden eddik er en fermen væske, fungerer rå eple cider eddik å krympe åreknuter når du påfører den topically eller svelges det. Raw eple cider eddik fjerner liktorn og hard hud gjennom sine rensende og eksfolierende egenskaper.

Bruksanvisning

Varicose Vein Treatment

Sug cheesecloth (eller noen tynn klut) i rå, økologisk eple cider eddik.

Påfør klut til berørte området og deretter ligge med føttene hevet i 30 minutter. Heve føttene hjelper blodsirkulasjonen, forbedrer blodsirkulasjonen.

Gjenta denne prosessen to ganger daglig i 4-6 uker. Det vil ta dette til å krympe årer.

Callus Treatment

Mål og varme en kopp rå eple cider eddik. Varm eddik til lunken.

Fyll en liten vask med vann og tilsett den varme, rå eple cider eddik til det.

Sug føttene i 10 minutter i løsningen.

Skrap bort død hud med en pimpstein.

Corn Treatment

Varme vann i en stor gryte til lunken og hell den i en liten kum. Mål 1/2 kopp rå eple cider eddik og legge den til i bassenget.

Sug føttene i 30 minutter.

Gni de berørte områdene med en pimpstein og deretter suge en bomullsdott i rå eple cider eddik og gjelder for liktorn. Dekk med bandasjer og la på over natten. Kast dette bort følgende morgen og gjelder fersk rå eple cider eddik-gjennomvåt bomull baller og bandasjer til liktorn.

Tips og advarsler

 • Pass på at du kjøper rå, økologisk eple cider eddik som inneholder kraftige enzymer kalt «mor». Apple cider eddik uten moren har blitt strippet for sine næringsstoffer og gir svært lite helsefordeler.
 • Hvis du har ekstremt sensitiv hud, sirkulasjonsproblemer i dine lemmer eller diabetes, avstå fra å bruke rå eple cider eddik for å behandle calluses. Bruk bare lunkent vann fra springen.

Naturlig hjemme rettsmidler for hud Liktorn

Liktorn er best beskrives som kjegler av herdet hud som dannes på føttene, og avreise kjeglene peker innover mot bein, forårsaker smerte. De er dannet av friksjon mellom tærne og sko, eller tå ben ved siden av hverandre. Heldigvis for dem som lider av disse smertefulle calluses, det er mange hjem rettsmidler for å hjelpe i lindrende dine verkende føtter.

Myke Corns

Myke liktorn dannes mellom tærne og holde seg myk på grunn av svette mellom tærne. Det første trinnet er ganske enkelt å sørge for at føttene er vasket godt daglig. Spre talkum på dem når de har tørket. Siden disse liktorn utvikle fordi bein av tærne gni mot hverandre, Dr. Richard Cowin, skriver i artikkelen "liktorn og hard hud" på MotherNature.com, anbefaler å sette "noe mykt der for å skille tærne. Du kan kjøpe tå separatorer eller tå avstandsstykker, som er rett og slett små biter av skum som du plasserer mellom tærne. "

Harde Corns

Siden liktorn er oftest forårsaket av feil montering sko, er den første enkle naturlig hjemme bøte for å stoppe iført sko som er den skyldige. Hjem rettsmidler inkluderer følgende: Gni en pasta laget av lakris pinner bakken med sesamolje inn i huden din og la den over natten for å myke opp mais. Steke pære av indisk fjærpenn, en urt, og bandasjere den ved siden av kornet for å fjerne korn. Påfør rå papaya juice til de mais flere ganger om dagen for å bidra til å helbrede den. Bandasjere en fersk skive sitron på mais og la den over natten. Et annet alternativ er å knuse aspirin tabletter og lage en pasta med vann og sitronsaft. En svært effektiv natten wrap for en mais er et stykke fersk ananas skallet; gjøre dette hver kveld i en uke, og korn bør være godt helbredet.

Soaks og gnir

Suge føttene i varmt vann for å lindre smerten og bidra til å kvitte seg med kornet. Tilsett litt natron til vannet for ytterligere fordeler. En annen god suge for liktorn på føttene er fortynnet kamille te. Påfør noen form for teposer direkte til mais. En måte å redusere friksjon på tærne som fører til liktorn er å gni vaselin på rene føtter før du tar på sokker og sko.

Slik fjerner liktorn og Bring Skin Color Back

Slik fjerner liktorn og Bring Skin Color Back


Liktorn er forårsaket av fortykkede lag av hud som herder etter å ha konstant trykk og / eller friksjon. Liktorn er vanligst på føttene, men kan også bli funnet på hender og andre deler av kroppen. Andre medisinske tilstander, som diabetes, kan gjøre noen mennesker er disponert for liktorn og mulige komplikasjoner på grunn av dårlig sirkulasjon. Når liktorn har blitt behandlet og har gått bort, vil huden under kornet til slutt tilbake til sin normale farge.

Bruksanvisning

•  Sug det berørte området i varmt såpevann daglig i 20 til 30 minutter. Dette vil rense området og bidra til å myke opp huden på liktorn.

Bruk en pimpstein eller annen peeling pinne eller pad til å forsiktig gni liktorn og bidra til å fjerne det ytterste laget av huden, som er den tykkeste delen av liktorn.

Påfør en over-the-counter mais medisiner, som er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker eller drugstores, til det berørte området. Denne medisinen er ofte tilgjengelig i form av pads som kan brukes direkte til liktorn. Fjern puten daglig, suge huden i varmt såpevann som anvist i trinn 1, og erstatte med en frisk pad før kornet er fjernet.

Hold huden myk med en intens fuktighetskrem når liktorn er fjernet. Dette vil bidra til å gjenopprette den normale fuktighetsbalansen i huden og returnere til normal hudfarge.

Bruk bomullsstoff og andre elementer som "puster" godt for å hjelpe huden tilbake til det normale, og for å forebygge fremtidige liktorn.

Vil spiss tå sko Hurt Feet?

Mens spisse tå sko bør ikke nødvendigvis føre til eventuelle fotproblemer eller ubehag, iført dem kan forverre en allerede eksisterende problem eller tilstand. Dermed, hvis smertene oppleves hver gang spisse tå sko er slitt, er det best å bytte til en annen type fottøy. En fantastisk besøk til legen kan bidra til å bestemme den underliggende årsaken til tilstanden.

Typer

Inngrodde tånegler, bunions og neuromas kan alle bli forverret av spiss-toe sko. Innvokste tånegler oppstå når kanten av en spiker vokser sideveis inn i huden av tåen, som produserer trykket på spikeren, og omkringliggende hud. Bunions er forårsaket av genetiske faktorer, og er preget av smertefulle utstå humper på hodet av stortåen joint. Neuromas er forårsaket av trykket på nerven på den nedre delen av foten, og forårsake en skyte smerte i tåballen.

Mestringsstrategier

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen kan redusere hevelse og smerte, og en kald gel komprimere eller er ofte nok til å fullstendig eliminere ubehag.

Homøopatiske midler

Avslapnings føttene i et varmt vannbad med Epson salt eller sennepsfrø har vist seg å redusere foten smerte. Fotmassasje, akupressur og akupunktur kan også forbedre sirkulasjonen og redusere smerter i føttene.

Forebygging

Foot smerte kan bli bedre hvis pekte-toe sko ikke er slitt i en lengre periode. I stedet, bruk komfortable sko når du tar fatt på lange turer, eller bytte til fottøy med brede eller åpne tær.

Betraktninger

Hvis foten smerte er vedvarende, og ikke blir bedre etter en endring i sko, er det lurt å søke råd fra en lege. Smerten kan være et symptom på en alvorlig tilstand som kun kan være riktig diagnostisert av en medisinsk faglig.

Hvordan å behandle liktorn og hard hud på føttene

Ett av problemene folk har er liktorn og hard hud på føttene. Det finnes to typer liktorn harde og myke liktorn. De kan bli funnet på toppen av tærne eller på utsiden av foten. Liktorn kan danne under en callus på ballen av foten og være svært smertefullt. Her er noen ideer til å behandle liktorn.

Bruksanvisning

•  Det første du må gjøre er å konsultere med en podiatrist eller foten lege. Hvis du bestemmer deg for å behandle dem selv det er flere tiltak du kan gjøre hjemme. Du må ta en titt på skoene dine og se hvorfor de ikke passer ordentlig. Hvis skoene er feil størrelse de kan føre til at du har en mais eller callus når foten gnir på siden av skoen. Sørg for å trimme tåneglene. Skjær hver tånegl rett over så det ikke går ut foran på tåen.

Hvis du har smerter fra liktorn kan du suge føttene i en løsning av Epson salter og varmt vann. Du kan deretter vikle korn i en pose med is, og etter en time eller så gni mais med en pimpstein. Du kan kutte korn eller callus men dette kan føre til infeksjoner så det er ikke tilrådelig. Du kan gå til den lokale stoffet butikken og få noen pads som er laget for liktorn, vil dette bidra til å beskytte området når du er iført sko. Når du har liktorn mellom tærne sette noen bomull eller myke pads der og dryss på noen baby makt for å bidra til å holde området tørt.

En annen ting du kan gjøre er å suge føttene i kamille te Dette vil gi deg noen lettelse, men sørg for å vaske med såpe og vann etterpå. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en mais remover sørg for å kjøpe salisylsyre det er den eneste remover tilgjengelig over disk. Følg instruksjonene nøye, og bare bruke den til korn eller callus. Du bør alltid sjekke med legen din før du bruker noen av disse produktene på egen hånd. Hvis du etter 2 uker på den harde korn er der fortsatt, må du avslutte og gå til legen.

En annen hjem middel er å ta seks knust aspirin tabletter og en teskje av sitronsaft og bland dem sammen. Apple lim på callus og sette en plastpose på foten din. Dem vikle et varmt håndkle rundt plastposen. Vent 10 eller 15 minutter og fjerne posen og håndkle. Nå forsiktig gni callus med en pimpstein.

Hvordan å behandle liktorn med naturmedisin

Hvordan å behandle liktorn med naturmedisin


Liktorn er smertefulle utvekster på føttene som utvikler når en callus begynner å stivne i kjernen. Liktorn er ofte forårsaket av seg syk passende sko, forårsaker bein av tærne å gni sammen eller gni kanten på innsiden av skoene dine. Dyrt over-the-counter og reseptbelagte behandlinger og til og med kirurgi er de tradisjonelle kurer for liktorn; men kan naturmedisin spare deg for tid, penger og smerte. Les videre for å lære hvordan å behandle liktorn med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg berørte foten i en bøtte med varmt vann med 2 ss. av sjøsalter i ti minutter hver morgen. Etter bløtlegging tørre føtter dine grundig med et rent håndkle og massasje sennep olje dypt inn i callus.

Stek en frisk hvitløksfedd til den er gylden brun, men ikke brent. Mens fedd fortsatt er varm, trykk den forsiktig til de ytre skallet pauser, frigjøre hvitløk olje, og legg den over kornet. Dekk fedd og mais med plaster og la i stedet for hele dagen. Gjenta denne naturlige medisin daglig inntil kornet faller av.

Kombiner 1 ts. av aloe vera gel og 1/2 ts. gurkemeie å lage en lime. Rengjør det berørte området med tea tree olje og gni medisin lime inn i callus hver kveld før sengetid. Dekk callus med plaster og la på over natten hver natt inntil callus faller av. Det anbefales at du bruker et par gamle sokker til sengs som gurkemeie kan sette flekker på klær og sengetøy.

Ta en 6C dose av homøopatisk middel Ranunculus bulbosus tre ganger om dagen for å behandle smerte av liktorn. Ranunculus bulbosus er lett tilgjengelig i din naturlige helsekostbutikk, og kan trygt brukes til dine smertefulle symptomene avta.

Tips og advarsler

 • Se en lege hvis mais din blir rød og føles varmt å ta på, hvis mais ditt vises blåaktig eller sprekker og blør, eller hvis du har diabetes, og kornet ikke blir bedre med disse naturlige medisiner.

Slik fjerner hud Liktorn

Liktorn er små områder med hardt, fortykket hud, dannes når huden på føttene er under press. De er utsatt for å utvikle på toppen og sidene av tærne, fordi det er der sko tendens til å presse mest mulig. Liktorn er ofte forårsaket av hammertær, som er en bøyd tå som gnir mot huden. De kan behandles hjemme, med bruk av over-the-counter medisin og regelmessig peeling. Imidlertid kan noen gjenstridige liktorn kreve omsorgen for en podiatrist for fjerning.

Bruksanvisning

Stopp iført trange, dårlig tilpasset sko, spesielt høye hæler som sted press på ballen og tærne på foten. Pass på at skoene ikke er for smal og gir tilstrekkelig støtte.

Mens du er i et varmt bad, eksfoliere kornet med en pimpstein for å fjerne tykk hud. Gjør dette annenhver dag for å øke oppløsningen av mais.

Påfør en salisylsyre pad eller platen til mais, slik som Dr. Scholls Corn Pads (se ressurser). Disse putene er tilgjengelig over disk på apotek og stoffet butikker, og vil avlaste sårhet på kornet når du står eller går.

Hvis kornet vedvarer og fortsetter å være smertefullt, kan du se en lege eller podiatrist, som kan være i stand til å kutte ut korn.

For å unngå gjentakende liktorn, fortsette å bruke sko som passer ordentlig. Exfoliate med en pimpstein en gang i uken for å holde huden på foten myk.

Hint

 • Pasienter med diabetes bør aldri prøve å fjerne liktorn uten å konsultere en profesjonell først, på grunn av muligheten for infeksjon (referanse 1).
 • Liktorn forårsaket av hammertær kan kreve korrigerende kirurgi eller fysioterapi for å rette ut hammertoe.

Botemidler for Plantar Seed Liktorn

Det er ikke helt nødvendig å behandle eller bli kvitt plantar vorter eller liktorn, men de fleste finner dem å være unappealing og velger å bli kvitt dem. Behandling kan ta flere uker før resultatene er sett eller den er effektiv.

Frysing

Ifølge Mayo Clinic, er det flere metoder for å bli kvitt plantar liktorn. En lege kan bruke flytende nitrogen ved hjelp av enten en spray beholder eller en bomullsspisset applikator å fryse vorte av. For enkelte individer, er denne behandlingen svært smertefullt, men for andre er det ikke. En blemme vil danne rundt vorten og etter flere dager, vil deadened vevet løsner av seg selv. Denne formen for behandling er ikke anbefalt for små barn på grunn av smertene faktor.

Kirurgi

To forskjellige typer av kirurgi, er tilgjengelig for fjerning av plantar vorter. En mindre kirurgi er gjort når det vorte er nøye kuttet bort eller fjernet av legen ved hjelp av en elektrisk nål. Denne metoden kan føre til arrdannelse, men det anses å være en effektiv behandling.

Laser kirurgi er tilgjengelig for planter vorter. Det finnes flere forskjellige typer av lasere som kan brukes til å fjerne vorter planter. Ulempen er at laser kirurgi er svært kostbart. Mange helseforsikringer dekker vorte fjerning, men hvis noen betaler av egen lomme, kostnader variere alt fra $ 30 for hjem behandlinger til $ 200 til $ 600 for kirurgi og lege behandlinger. Laser kirurgi kan kreve mer enn én økt, og kan være svært smertefullt.

Duct Tape

I 2002 Madigan Army Medical Center i nærheten av Tacoma, Washington, gjennomført en studie der duct tape ble brukt til å kvitte seg med plantar warts. Resultatet av studien viste at duct tape hadde en bedre sjanse for å bli kvitt vortene enn frysing. Deltakerne ble bedt om å dekke vorte med duct tape for seks påfølgende dager. Etter seks dager ble duct tape fjernet og de ble rådet til å suge vortene i vann. Til slutt, deltakerne fikk beskjed om å gni forsiktig vorte med en Emery bord eller pimpstein. Denne prosessen ble gjentatt og utført i opptil to måneder eller inntil det vorte ble til slutt borte. Siden 2002 har behandling av plantar warts med duct tape og vann blitt mye brukt over hele verden.

Behandlingen blir ofte referert til som tape terapi. Ifølge forsker Dr. Dean "Rick" Focht III of Cincinnati Children Hospital Medical Center, er duct tape en mer effektiv, mindre smertefullt alternativ til flytende nitrogen, som brukes til å fryse vorter.

Slik fjerner liktorn Naturligvis

Liktorn er tykke, harde lag av huden som kan utvikle seg på tær, såler, eller ballene dine føtter. Disse smertefulle vekster form når huden forsøker å skjerme seg selv fra friksjon forårsaket av dårlig tilpassede sko. Fordi smerten forbundet med liktorn er så stor, kan iført sko bli ubehagelig, og for mange mennesker, umulig. Men mange naturlige behandlinger er tilgjengelige for å behandle liktorn.

Bruksanvisning

Fjerne Corns Naturligvis

Mens rå frukt og grønnsaker er svært gunstig i lindre smerter forbundet med liktorn, saft også hjelpe i helbredelsesprosessen. Rå papaya, banan, sitron, ananas, og potet har vist seg å være effektive behandlinger for denne tilstanden.

Saften av papaya og sitron er fordelaktig i behandlingen av mais smerte. Påfør en halv teskje av saften til mais tre ganger daglig. Rubbing en rå potet på det berørte området vil gi de samme resultatene og juice kan redusere arr kornet kan forlate.

De skreller bananer og ananas inneholder oljer som hjelper i healing liktorn. Fest et stykke av huden av frukten til kornet med hyssing eller duct tape, og la på over natten. Om nødvendig, bruk en sokk for å sikre stabiliteten av skallet.

Den melkesaft fra et figur er nyttig i behandling av liktorner som har utviklet seg over en lang tidsperiode. Skjær en frisk fiken i to og klem saften i en bolle. Dypp en bomullsdott i saften og fest til foten ved hjelp av en bandasje. La virke i minst 3 timer eller til bomullsdott er tørr.

Kamille er kjent for sin terapeutiske kvaliteter. En varm kamille te bad gir lindring for trette og verkende føtter og også hjelpemidler i healing sta liktorn.

Fyll en vask eller pedikyr spa med varme-til-varmt vann og bratte to eller tre kamille te-poser i vannet i minst 15 minutter. Sug føttene i varmt vann i 20 minutter, noe som vil myke opp huden, noe som gjør det lettere å eksfoliere bruker en pimpstein, hvis ønskelig.

For å unngå liktorn, velg din fottøy med omhu. Sko som ikke passer ordentlig, enten for stor eller for liten, forårsaker friksjon på den sårbare huden av foten. Velg sko som ikke glir på baksiden, men som vil tillate nok plass til å vifte med tærne.

Hvordan å behandle liktorn med hjem rettsmidler

En mais er en smertefull oppbygging av huden over en flekk på undersiden av foten. Huden bygger opp på grunn av stort trykk plassert på det ene stedet, vanligvis på grunn av dårlig tilpassede sko eller misdannede føtter. Liktorn kan føre til vanskeligheter med å gå, på grunn av den intense smerten forbundet med å stå på dem. Selv om pads er tilgjengelige for å dempe korn mens du går, er de ikke alltid effektive og ikke gjør noe for å fjerne korn. Du kan imidlertid behandle liktorn med hjem rettsmidler, og disse hjem rettsmidler er ofte svært effektive.

Bruksanvisning

•  Gni 1 ts. av lakserolje på mais i 2 til 3 minutter i en tid tre ganger om dagen før kornet faller av.

Bruk en kombinasjon av varmt vann og skall av en ananas. Suge føttene i varmt vann i 20 minutter rett før sengetid, og deretter duct tape et stykke ananas skallet over mais, med innsiden av skallet berøre mais. Fjern skallet på morgenen, og gjenta denne prosedyren for de neste 3-4 netter før kornet faller av.

Brygge en kopp kamille te og bratt det for minst en halv time for å sikre at det er sterk. Deretter dyppe en bomullsdott i te og bearbeid det rikelig på kornet. Dekk kornet med plaster uten å tørke av overskytende te fra mais. La bandasje på til neste dag, da vil du gjenta denne prosedyren. Gjør dette hver dag inntil kornet faller av.

Unn den berørte foten ved å dyppe den i ufiltrert eplecider eddik i 10 minutter. Deretter satte et stykke duct tape over kornet. Gjenta denne prosedyren for de neste 4 til 5 dager, før kornet kommer ut av seg selv.

Sett fire lakris kjepper i en blender sammen med 1 ss. sennepsolje (eller nok til å gjøre en lime). Grind alt opp til en tykk pasta og gni over mais, dekker den med gasbind før neste dag. Gni mer av lim på mais og re-dekke det. Hold gjør dette hver dag, og kornet skal komme ut i 3 til 4 dager.

Tips og advarsler

 • Ikke prøv å behandle en mais ved å klippe den av. Selv om du sannsynligvis ikke vil føle noe grunnet oppbygging av nerveless hud (med mindre du kommer for nær undersiden av mais), kan du la deg åpen for å få en infeksjon, og kornet er sannsynlig å komme tilbake uansett.
 • For å hindre liktorn fra å vende tilbake, plasserer ortopediske innleggssåler i skoene dine. Ortopediske innleggssåler er gode hjemme rettsmidler for gjentakende liktorn, og de jobber fordi de avlaste trykket som forårsaket kornet i første omgang.

Slik løser Spisse hjørnetennene Med Cosmetic Dentistry

Hvis du har spisse hjørnetenner, er det noen kosmetisk tannbehandling prosedyrer som kan hjelpe deg å forbedre din smil. Livfullt, liming, og konturer og omforming er prosedyrer som er tilgjengelige. Avhengig av tilstanden på tennene dine, kan alle eller noen av disse alternativene være best. Canine tennene blir brukt til å hjelpe fnugg mat å gjøre det lettere for fordøyelsen. Disse tennene er også brukt til å bidra til å holde øvre og nedre tennene forblir fra hverandre for å unngå sliping. Bare en kosmetisk tannlege vil være i stand til å fortelle om dine canine tennene kan omformes uten å forårsake ytterligere helserisiko.

Bruksanvisning

•  Besøk tannlegen å bestemme kosmetisk tannbehandling alternativer som er riktig for deg. Avhengig av din tannlege spesialitet, kan du bli henvist til en kosmetisk tannlege.

•  Vurder enamelplasty å fikse spisse hjørnetenner. Denne prosedyren innebærer konturer og omforming canine tennene slik at de virker mer avrundet i stedet for spiss.

Tenk skallfasetter å lage din canine tennene vises mindre spisse. Skallfasetter er et tynt dekke brukes til tennene for å forbedre sitt utseende.

Spør tannlegen din om å ha hjørnetenner limt. Tannlegen vil skape en harpiks som brukes til å fylle hullene, chips og tann misfarging. Dette kan bidra til å redusere forekomsten av spisse hjørnetenner.

Besøk tannlegen to ganger i året for regelmessig helsesjekk etter kosmetisk tannbehandling for å sikre at tennene ser sitt beste og er sunt.

Hint

 • Utforsk ulike alternativer med tannlegen din før du bestemmer deg på en bestemt prosedyre. Siden de fleste kosmetisk tannbehandling prosedyrer dekkes ikke dental forsikring planer, mange tannleger tilbyr betaling planer for pasienter.
 • Konturer og omforming tenner er ikke et alternativ for hver pasient. Avhengig av mengden av emalje som ville gå tapt etter å ha fullført prosedyren, kan tannlegen anbefale mot den.

Hvordan å behandle liktorn Med Lemons

Hvordan å behandle liktorn Med Lemons


Liktorn er områder med fortykket hud som vanligvis oppstår på føttene. De har en tendens til å utvikle seg i områder som opplever stort trykk og er en av kroppens naturlige forsvar mot høyt trykk. Imidlertid, hvis en korn vokser for stor, vil kroppen ikke gjenkjenne den som en del av legemet, og vil begynne å angripe det som et fremmed vekst. Når dette skjer, liktorn bli smertefullt og infisert. Rettsmidler som mais plaster skiller ikke mellom sunn hud og liktorn, slik at de kan være ganske farlig. Du bør også avstå fra å kutte dine liktorn da dette kan føre til alvorlig blødning og arrdannelse. Den beste måte å lindre smerte korn er å behandle det naturlig og fjerne trykkilden. Dette kan bety å kjøpe nye sko eller ikke iført høye hæler så ofte. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å behandle liktorn med sitroner slik at de vil bli mindre betent og med forsvinne.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle liktorn Med Lemons

•  Skjær en tynn skive sitron. Du kan gjøre dette ved å kutte sitron i kvartalene, deretter kutte et flatt stykke ut av den ene siden av ett kvartal.

Pakk sitron rundt kornet. Det bør dekke hele korn, og vil trolig også berøre en del av upåvirket område på tå eller fot.

Pakk tape rundt sitron og foten din. Tapen bør ikke kutte av sirkulasjon, men det bør holde sitron skive godt på plass. Dekk hele sitron skive, slik at saften ikke sive ut.

La sitron tapet til foten din over natten. Hvis du ønsker kan du bære en sokk over foten for å hindre at båndet sklir.

Vask av sitron behandling. Forsiktig vaske det området som inneholder korn med varmt vann for å fjerne sitronsaft. Foten bør føle seg mindre smertefullt og over tid, med riktig endringer i foten antrekk, vil du se kornet avta og forsvinne.

Hvordan Surgically Fjern Foot Liktorner

Du løpe, hoppe og danse hver dag, og du plutselig begynner å føle smerte i foten, selv når du går. Liktorn er den vanligste eksempel på foten smerte. Det finnes en rekke kremer, pads og hjem rettsmidler som hevder å fjerne liktorn men med ikke mye suksess. Fjerne en mais kirurgisk er det eneste alternativet hvis smertene er uutholdelige og du bare ønsker å bli kvitt det. Operasjonen er enkel og har en høy suksessrate så lenge du følger etter kirurgi omsorg.

Bruksanvisning

•  Snakk med en podiatrist om din tilstand. Ikke all mais fjerning krever kirurgi. Operasjonen kalles en hammertoe prosedyre. Hvis du har mer enn ett korn som skal fjernes på flere tær, ville du ha flere hammertoe prosedyrer. De er vanligvis gjort alt på en gang på samme dag.

Vær forberedt på en enkel dagkirurgi. Du vil bli gitt lokalbedøvelse. En generell anestesi kan bli gitt, avhengig av pasientens tilstand.

Forvent et lite snitt i toppen av tå med kornet over DIP felles. Tå bein koble til og danne en tå felles kalt DIP felles.

Ikke få panikk hvis en side av skjøten er fjernet. Det er gjort for å slippe spenningen på leddbånd og sener rundt leddet og lar tærne å rekalibreres i riktig posisjon. Sener er de vev som kobler muskelen til benet, og som er i stand til å motstå spenninger. Leddbånd er vev som kobler bein til de andre bein.

Slapp av og være glad når du oppsøke lege lukke såret med sting. Dette er det siste trinnet i operasjonen. Noen ganger er det legen setter metallstifter, i stedet for suturer, for å lukke innsnittet inntil tå helbreder; deretter tåa er pakket med bandasjer. Hele operasjonen tar ca 30 minutter.

Ta smertestillende foreskrevet av lege for å lindre smertene etter anestesi slites av. Hold foten
forhøyet for de tre første dagene, og legge litt is på den for å berolige eventuelle blåmerker fra sting.

Legen vil gi deg foten wraps å bruke etter et par dager etter operasjonen. Dette hjelper deg til å gå. Ta en pause hvis du føler smerte i foten når du går. Du bør være i stand til å gå uten foten wrap i tre til fire uker.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk foten wrap når du går i dvale. Du kan oppleve hovne tær neste morgen.

Hvordan å behandle liktorn med salisylsyre

Mange over-the-counter medisiner for å behandle liktorn inneholder salisylsyre. Salisylsyre er bra for behandling av liktorn fordi det myker den døde huden på en mais og gjør det lett å bli fjernet ved å gni eller trimme av. Reseptfrie mais behandlinger som inneholder salisylsyre er relativt billig og generelt sett årsak lite eller ingen smerte. Hvis du har en mais og ønsker å fjerne det, ved hjelp av et produkt som inneholder salisylsyre er én måte å gjøre det.

Bruksanvisning

•  Sett en smultring pute over mais, slik at kornet viser gjennom hullet. Dette vil beskytte resten av huden din fra salisylsyre som det kan skade sunn hud.

Påfør salisylsyre gjennom hullet i smultring pute slik at det bare blir på mais din. Påfør salisylsyre i henhold til instruksjonene på medisinering. Påfør salisylsyre så ofte som instruksjonene foreslår før du prøver å fjerne mais din.

Trim og skrelle bort det døde vevet med spiker clippers når du ser at salisylsyre har slått huden hvit. Du kan også prøve å gni dødt vev av.

Gjenta trinn 1-3 til du er i stand til å fjerne korn ditt.

Hint

 • Bare gjelde den salisylsyre til mais, ikke til vevet som omgir den. Følg instruksjonene på salisylsyre produktet du har valgt. Hvor ofte og hvordan du bruker den kan variere fra produkt til produkt. Hvis mais din blir for anbudet deretter slutte å bruke medisinen i noen dager før du gjenopptar behandlingen. Hvis mais din får vondt og symptomene dine ikke bedres etter to uker, bør du oppsøke lege før du prøver å behandle kornet videre.
 • Personer med diabetes bør ikke bruke over-the-counter salisylsyre mais medisiner uten å konsultere lege først. Sjelden, kan salisylsyre føre til arrdannelse, så det er noe å vurdere før du bruker en salisylsyre produkt. Noen leger anbefaler pasienter å ikke bruke salisylsyre på grunn av skade kan det gjøre huden rundt en mais.

Hva er årsakene til hammertær?

Hva er årsakene til hammertær?


Sunne føtter er av vital betydning for en persons generelle helse og dag-til-dag eksistens. De er bokstavelig base av hele kroppen, og å ta vare på føttene er svært viktig. Ofte tar mote presedens over hva som er sunt i form av fottøy, forårsaker skade på føttene som kan være smertefullt, og noen ganger må korrigeres ved operasjon. Tilstanden hammer toe er en av disse problemene som kan oppstå.

Identifikasjon

Hammer tå er bokstavelig buet av de små tær på foten. Det kan påvirke alle tærne, men vanligvis påvirker andre gjennom fjerde tå på føttene. Tærne er bøyd i en hammer form som kan ligne på en klo. Tilstanden er ganske smertefull og kan forårsake store mengder ubehag.

Årsaker

Det er flere årsaker til tilstanden hammer tå. En av de viktigste årsakene er iført sko som er stramt og som er "spisse-toed." Dette fører til tærne å knipe sammen og sitter på toppen av hverandre på en unaturlig måte. Tær sitter i disse stillingene for lenge vil etter hvert bli i stand til å bøye slik de er utformet for å --- dermed hammer toe oppstår. Stilen av skoen er ikke den eneste skyldige for hammer toe --- sko som er for stramt eller for lite kan også føre til det. Iført høye hæler kan også være en faktor. Noen mennesker har hammer tå fordi det er en arvelig egenskap. I noen tilfeller kan babyer bli født med hammer tå.

Symptomer

Symptomene på hammer toe er svært merkbar. En person kan legge merke til dannelsen av liktorn eller hard hud på føttene, som er indikatorer på at sko de har på seg er ikke behagelig. De vil også legge merke til at tærne ikke er bøyd slik at de burde, og, til slutt, vil tærne ikke bøye i det hele tatt, selv når avgrense fottøy ikke blir slitt.

Behandling

Vanligvis vil behandlingen for hammeren tå er lett. De fleste leger vil anbefale ikke på seg den fornærmende fottøy lenger. Trimming liktorn og hard hud vil også bli anbefalt. Korrigerende ortopediske enheter vil ofte settes inn i sko, sammen med visse øvelser som en person kan gjøre for å rette ut senene i tærne. Svært sjelden, er kirurgi nødvendig for å korrigere tilstanden.

Forebygging / løsning

Forebygging av hammer toe er ganske enkel. Iført sko som passer ordentlig er et must. Unngå høye hæler kan også hindre at tilstanden, samt å gjøre gode valg på fottøy og setter føttene, ikke mote, først.