Digidexo.com

barn med forsinket utvikling

Effekten av forsinket tilfredstillelse på barn med ADHD

Barn med ADHD har vanligvis en spesielt vanskelig tid å håndtere situasjoner der tilfredstillelse er forsinket. I "Taking Charge of ADHD," Dr. Russell Barkley forklarer at de som har ADHD tenker på ting i form av den umiddelbare, snarere enn fremtiden.

Frustrasjon

Oppfatning av tid er ofte endret hos personer med ADHD. På grunn av dette, en ADHD barn, da bedt om å vente før man har et ønske, vil bli sint og frustrert. Selv en kort tidsperiode kan føles som evig for dem.

Impulsiv atferd

Barn med ADHD viser ofte impulsiv atferd når de prøver å håndtere en forsinket tilfredstillelse situasjon. Impulsive atferd får de umiddelbare resultatene de begjærer, enten disse resultatene er positive eller negative.

Konflikt

Blir bedt om å vente på en belønning kan bringe barn med ADHD inn i konflikter med sine jevnaldrende og med voksne. De kan bli hyper, fokusert på forsinkelsen, og handle ut sin frustrasjon på andre.

Øve Tålmodighet

Barn med ADHD kan lære å bedre håndtere deres oppførsel da bedt om å utsette tilfredsstillelse. På denne måten kan situasjoner der tilfredsstillelse er forsinket ha effekt av at de får øve samlingsstund og underholdende selv.

Sette mål

Som barn med ADHD praksis læring tålmodighet, kan de gå videre i å bruke slike situasjoner til å forbedre seg selv. Stille grunnleggende mål på egenhånd gjør at disse barna til å føle en følelse av prestasjon og selvkontroll.

Hvordan lære et barn med en global utviklingsforsinkelse

Utdanne et barn med en global utviklingsforsinkelse kan presentere en unik og kompleks utfordring. Et barn er klassifisert som å ha en forsinket utvikling når han ikke klarer å nå en av de utviklingsmessige milepæler i løpet av hans barndom. Barn kan oppleve forsinkelser på en rekke områder, inkludert tale og språk, motor, fin motor, eller personlig og sosial. Hvis et barn oppviser en forsinkelse på mer enn ett av disse områder, er han kategorisert som å ha et globalt forsinket utvikling. Barn med globale utviklingsforsinkelser ofte utviser begrenset mental funksjon og dårlige kommunikasjonsevner. Nå disse barn sammen med utdanning av dem kan være ganske vanskelig, og vil kreve betydelige modifikasjoner pedagogiske.

Hvordan lære et barn med en global utviklingsforsinkelse

Se og teste barnet. Uansett hvor åpenbart begrenset et barn kan være, er hendene bundet som en pedagog til at barnet er offisielt identifisert som å ha en global utviklingsforsinkelse. Når et barn har blitt identifisert som lider av en kvalifiserende funksjonshemming, har han rett til spesialundervisning tjenester som skissert i personer med funksjonshemminger Act av 1997.

Bestem minst restriktive miljøet. Etter et barn har blitt identifisert som å ha en global utviklingsforsinkelse, må spesialundervisning team for å fastslå det minst restriktive miljøet. Det minst restriktive miljøet er pedagogisk setting der barnet får de nødvendige rom for å sikre suksess i et miljø som er så lik ikke-funksjonshemmede elever som sin funksjonshemning tillater. Avhengig av type og alvorlighetsgraden av den globale forsinket utvikling, kan et barn må være utdannet i en selvstendig spesialundervisning klasse.

Utvikle en individuell opplæringsplan. Alle barn som er identifisert som å ha en funksjonshemming har rett til en individuell opplæringsplan eller en Individualisert Education Program. Denne planen er laget med barnets spesifikke styrker og svakheter i tankene. En IOP er skreddersydd for hver elev og foreskriver en passende utdanning kurs for studenten samtidig tar hensyn hvilke områder av fungerende barnets globale forsinket utvikling de fleste betydelig påvirkning. I en individuell opplæringsplan, vil spesialundervisning teamet skissere hensiktsmessige mål og mål for barnet og lage en plan for å nå disse målene.

Gjør de egnede pedagogiske innkvartering. Hvert barn lider global utviklingsforsinkelse på en annen måte. Noen barn er fattige formidlere mens andre kommunisere fint. På grunn av den alvorlige variansen i grad av påvirkning og ferdigheter berørt av global utviklingsforsinkelse, vil hvert barn trenger forskjellige overnattingssteder. Overnattingssteder kan inkludere senke klassetrinn av et barns arbeid, noe som åpner for utstrakt testing tid, eller gi en elektronisk enhet for å hjelpe dem med oppgaver som skriving. Den spesialpedagogiske teamet vil velge og implementere nødvendige rom for å hjelpe et barn med en global utviklingsforsinkelse. Disse innkvartering vil sikre at barnet blir utfordret som fortsatt gjør ham så mye faglig fremgang som sin funksjonshemming vil tillate.

Hint

  • Tidlig intervensjon er utrolig nyttig i behandling av global utviklingsforsinkelse. Hvis du føler at barnet ditt kan bli utviklingshemmede forsinket, ikke vente til skolen tid til å søke hjelp. Tidlig diagnose og behandling kan være uhyre nyttig som tidligere er problemet adressert mer vellykket behandling er.

Advarsel tegn på forsinket utvikling

Advarsel tegn på forsinket utvikling


Barns utvikling i de tidlige stadier av livet er viktig for vekst og utvikling gjennom de senere årene av barnets liv. Katie Krantz, en lisensiert ergoterapeut på Barnas Hospital i Detroit, sier det er noen hoved advarsel tegn på forsinket utvikling hos barn. Selv barnelege bør påpeke utviklingsmessige forsinkelser til deg i løpet kontor besøk og rutine skudd, vil du være i stand til å legge merke til disse utviklingsmessige problemer selv mens hjemme med barnet ditt. Hvis barnet ditt viser tegn til forsinket utvikling, antyder Krantz at du gjør en avtale med ditt barns barnelege først. Hvis spesialisert hjelp er nødvendig, ta kontakt med en yrkesmessig eller fysisk terapeut for en evaluering. Terapeuter vil arbeide med barnet ditt til å hjelpe ham nå sine utviklingsmessige milepæler.

Ikke Walking / trekke opp til Stand by 18 måneder

Vanligvis de fleste barn begynne å gå - eller i det minste prøve å stå eller gå - med ett år, sier Krantz. Hvis barnet ditt ikke går eller prøver å dra seg opp å stå ved 18 måneder, det er et tegn på forsinket utvikling. Barnet ditt kan ha en tonefall, muskel ubalanse eller svakhet, eller kognitive forsinkelser, noe som føre til forsinket utvikling, ifølge Krantz.

Ingen "Baby Talk" / Babble med 1 år

Selv om babyer ikke effektivt kan kommunisere, kan de begynne å "baby talk" så tidlig som 1 måned gammel. Babyer vil begynne å bruke sin tunge, gane og sine lepper til å lage lyder og ler. Ved 4 til 5 måneder, de fleste babyer begynner å "babble". Hvis du oppdager at barnet ditt ikke "snakke" eller babble med 1 år, som kan være et tegn på en forsinket utvikling, ifølge Krantz. Babyen kan ha kognitive, nevrologiske eller hørselsproblemer. En in utero slag eller muntlig svelget - strukturelle abnormiteter - kan også føre til forsinkelsen.

Ikke når eller forstå for Leker med 6 måneder

De fleste barn vil begynne å nå eller forstå for sine leker, føtter og andre objekter på ca 2 eller 3 måneder gammel. Hvis barnet ditt ikke når eller gripe leker eller objekter ved 6 måneder, kan en utviklings problem være problemet, sier Krantz. Nevrologiske problemer kan stunt utviklings vekst, som kan tonal, eller styrke, svekkelser hindre barnet fra å nå eller fatte.

Tegn og symptomer hos små barn med hiv

Tegn og symptomer hos små barn med hiv


HIV (humant immunsviktvirus) er viruset som forårsaker AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). HIV ødelegger immunsystemet, noe som resulterer i kroppen har en vanskelig tid bekjempelse av bakterier, andre virus og sopp. Barn med HIV er også mer utsatt for visse infeksjoner, for eksempel hjernehinnebetennelse og lungebetennelse, og visse kreftformer som kroppen normalt ville være i stand til å motstå. Symptomene på HIV hos små barn vanligvis begynner å presentere seg to til tre måneder etter at de er født, sier Kids Health.

Bevegelseshemninger

HIV-positive barn kan ha problemer med mobilitet. Barn kan ha problemer med å gå, ifølge Mayo Clinic.

Utviklingsproblemer

Barn som er HIV-positive kan ha problemer med visse aspekter av utvikling. Barn kan oppleve problemer vokser normalt, problemer med økende vekt og forsinket mental utvikling, ifølge Mayo Clinic.

Barnesykdommer

Små barn som har HIV er mer utsatt for de alvorlige typer av vanlige sykdommer opplevd i løpet av barndommen. Barn kan oppleve mer alvorlige former for øret infeksjoner, betennelse i mandlene (betennelse i mandlene) og pneumoni (lungebetennelse), ifølge Mayo Clinic.

Tale terapi teknikker for barn med Down syndrom

Kommunikasjon er viktig for alle individer til å gjøre sine behov, ønsker og ideer kjent. Når et barn blir diagnostisert med Downs syndrom, kan kommunikasjonen bli forsinket og vil kreve hjelp fra en profesjonell logoped. Det har blitt funnet at barnet med Downs syndrom kan forstå kommunikasjon rettet til ham, men er ikke i stand til gjengjeld kommunikasjonen. Tidlig intervensjon vil tillate barnet å maksimere sine kommunikasjonsegenskaper i en tidligere alder.

Anatomiske forskjeller

Tidlig intervensjon av en logoped kan omfatte tegnspråk, identifisere behov og ønsker med bilder og i noen tilfeller en elektronisk enhet som syntetiserer tale å gi en kommunikasjonsmetode som er midlertidig. Denne midlertidige eller overgangs kommunikasjon systemet er avgjørende for fremtidige ferdigheter som vil bli bygget på. Ved å bruke tegnspråk tidlig med barnet, når hun er på tap for de riktige ordene, vil hun være i stand til å fortsatt kommunisere og frustrasjonen de normalt ville føle seg vil bli redusert.

På grunn av den smale og korte anatomiske strukturen i et ørene av et barn med Down syndrom, hørselstap på grunn beholdt væske og betennelse i mellomøret skjer ofte. Det er viktig for logoped for å gjøre notater av barnets evne til å høre og for eventuelle tap som hørselen er viktig for barnet å være i stand til å etterligne ord og lyder bygge sine kommunikasjonsferdigheter.

Teknikker som brukes

En logoped vil også ta varsel av barnets evne til å mate på fødselen. De samme strukturene i munn og svelg som gjør at et barn til å snakke også tillate barnet å mate på fødselen og som han fortsetter å vokse. En logoped ville utvikle en plan som ville tillate barnet å styrke og koordinere musklene for fôring og for tale.

En logoped ville arbeide med barn på tidlige språk og tale ferdigheter med bruk av lek. Disse spillene vil innlemme ferdigheter utviklings tar svinger, visuelle ferdigheter som krever barnet til å identifisere personen som snakker, og å være i stand til å se på objekter som vises og forsvinner fra deres visjon. Terapeuten vil arbeide med barnet til å lytte til musikk og stemmer for å øke tidsperioder, noe som åpner for taktil stimulering inkludert å plassere objekter i munnen for oral motorisk stimulering. Terapeuten vil også ha barn leke følg lederen med sin tunge kopiere hva terapeuten gjør med tungen sin som barnet forsøker de samme ferdighetene. Det er flere andre områder som terapeuten vil fokusere på som vil tillate barnet å lære om årsak og virkning. Mange foreldre er naturligvis i stand til disse grunnleggende læring ferdigheter med et barn med eller uten funksjonshemninger. En terapeut vil ha lært ferdigheter som gjør dem i stand til å være klar over den anatomiske forskjellen som kan begrense eller kan gjøre vanskelig for barnet å lære disse ferdighetene uten assistanse.

Din barn med Downs syndrom kan ta lengre tid enn andre barn til å si sitt første ord; men når han gjør det, vil det være et vakkert øyeblikk. Med tidlig intervensjon som fokuserer på de spesielle behovene til barnet ditt, vil du se at vakre øyeblikk som mye raskere.

Forsinket utvikling Disorders

Forsinket utvikling lidelser, for eksempel autisme, inkluderer forsinkelser i ett eller flere områder av barns utvikling. Foreldre normalt er den første til å identifisere disse lidelser. Tidlig, godt designet og intensiv intervensjon kan hjelpe barnet ditt til å overvinne utviklingsmessige forsinkelser. Dessverre, mange leger ikke klarer å identifisere disse lidelsene i tidlig barndom, når barnet trenger intervensjon mest.

Definisjon

Forsinket utvikling lidelser involverer et barn ikke å nå sine utviklingsmessige milepæler på normale, forventede tider. Forsinkelse kan skje i ett eller flere utviklingsområder, inkludert språk, motor, tenkning eller sosiale ferdigheter. En lege diagnostiserer vanligvis en spesifikk utviklingsforsinkelse forstyrrelse basert på strenge retningslinjer.

Betydning

Ifølge Pediatrics magasin, rundt 17 prosent av barn under 18 år har en forsinket utvikling lidelse. The Centers for Disease Control rapporterer at autisme spektrum rammer 1 av 150 barn. Autisme, faktisk, er den raskest voksende forsinket utvikling uorden i USA. Men Early Intervention, et føderalt finansiert program for å hjelpe de med utviklingsmessige forsinkelser og relaterte lidelser, serverer bare 2,59 prosent av barn under tre år.

Identifikasjon

Foreldre er normalt den første til å legge merke til at deres barn ikke utvikler seg så raskt som andre barn på samme aldersgruppe. Hvis du tror barnet ditt virker bak, eller kan være "slow," snakke med barnelege din. En barnelege kan identifisere en forsinkelse under et kontor besøk. Det vil imidlertid sannsynligvis ta mange besøk og kanskje en henvisning til en spesialist for å vite med sikkerhet om barnets forsinkelsen er bare midlertidig, eller om det er permanent (og dermed ikke en lidelse, men en utviklingsmessig funksjonshemming). En spesialist i barns utvikling kan gi spesielle tester for å identifisere barnets utviklingsnivå.

Intervensjon

Med tidlig nok og riktig intervensjon, kan et barn overvinne mange utviklingsmessige forsinkelser. Godt utformet, tidsriktig og intensiv intervensjon kan forbedre evnene til mange barn som er i risiko for sosial, kognitiv eller følelsesmessig svekkelse. Effektiv intervensjon kan også bedre forholdene som en gang ble ansett botemiddel, som autisme. Det kan føre barnet til økt uavhengighet, tilby ham en mer tilfredsstillende og produktivt liv, og gjøre ham i stand til å bli inkludert i samfunnet sitt.

Advarsel

Mange leger ikke klarer å identifisere forsinket utvikling lidelser i tid for et barn å få tidlig intervensjon. Fødsel til tre år er en avgjørende periode i et barns utvikling, slik at en forsinket diagnose kan kompromittere ditt barns sjanse for suksess. Hvis du tror at barnet ditt har en forsinket utvikling lidelse, men barnelegen er uenig, be om å bli henvist til en utviklings spesialist med en gang for å være sikker.

Forsinket utvikling Aktiviteter

Forsinket utvikling Aktiviteter


Utviklingsmessige forsinkelser er vanligvis identifisert når spedbarn og barn ikke når de forventede milepæler. Disse inkluderer spesielle utviklings markører, som for eksempel å kunne sitte opp med støtte på ca seks måneder. Forsinket utvikling er vanligvis forårsaket av enten genetiske eller miljømessige faktorer. Forsinkelse kan ses i barnets fin eller grovmotoriske ferdigheter, hennes tale og språk, læring og resonnement. eller sosiale og personlige ferdigheter. Forsinkelse kan være åpenbar i flere enn ett av disse områder.

Motor Skills

Noen barn har problemer threading perler på en snor eller med andre aktiviteter som involverer finmotorikk. Gjentatte aktiviteter, som å tegne figurer med en stift, kan hjelpe denne ferdigheten. De grovmotoriske ferdigheter er involvert i løping, hopping og hopping. Forbedre disse ferdighetene kan bli omgjort til et spill, slik som paradis eller hoppe. Spille, kjører med, sparker og kaster en ball vil også bidra til barnets balanse og koordinasjon.

Tale og språkforsinkelse

En forelder eller vaktmester kan betale konstant oppmerksomhet til dette området. Å snakke med barnet i dagligdagse situasjoner vil stimulere hans vokabular. Et forsøk bør gjøres for å svare på spørsmålene hans når han viser nysgjerrighet. Reading til barnet vil hjelpe engasjere hans interesse for ord. Illustrerte historien bøker vil stimulere fantasien hans. Et barn som sliter med ord og språk kan svare godt til sanger og barnerim. Tid i bilen kan brukes til å lytte til lydbøker.

Læring og resonnering

Enkle oppgaver og spill kan brukes til å hjelpe et barn resonnement og læring. Små hverdagslige muligheter for læring kan inkludere shopping, der den litt eldre barn kan bli gjort ansvarlig for små kjøp. Romforståelse kan forbedres ved å be om barnets hjelp i å finne ut den beste ruten til parken eller butikken. Læring bør incoporated inn daglig rutine, så mye som mulig, og praksis som brukes til å forsterke det som er lært.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom


Sette realistiske mål kan gjøre hele forskjellen når oppdra barn med Downs syndrom. Når du forstår de spesielle utfordringene knyttet til sykdommen, vil du være klar til å finne ut hva du virkelig vil at barnet skal oppnå og deretter arbeide for å gjøre disse målene mulig. Dette er spesielt viktig hvis du vil at barnet skal til slutt bli uavhengige og forfølge sine egne mål. Les videre for å lære å sette realistiske mål for barn med Downs syndrom.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

•  Begynn tidlig. Hvis du setter realistiske mål fra den tiden barnet er en baby, vil du lære å håndtere problemer og være klar til å be om hjelp når du føler deg fast. I begynnelsen, takke med små, enkle mål, og deretter justere dem etter hvert som barnet vokser og du er i stand til å måle hennes evner.

Oppmuntre barnet til å sette sine egne realistiske mål så snart han er gammel nok til å forstå hva det betyr. Etter den tid Down syndrom barn når tenårene, bør de være i stand til å uttrykke hva de ønsker. Lytt til barnet ditt, og deretter hjelpe ham å utvikle en plan for å håndtere disse målene.

Gjør dine tidsrammer realistisk. Selv små mål kan virke umulig hvis du prøver å nå dem i en kort periode som legger for mye press på både deg og barnet ditt. Mens andre barn kan lære å lese og skrive i ca seks måneder, for eksempel, kan det ta Down syndrom barn et år eller mer. Ved å være fleksibel med tiden, er du sette alle opp for å lykkes.

Vær forberedt på å gi opp et øyeblikk. Bare fordi andre barn er i stand til å kle seg i en alder av seks, betyr det ikke at barnet ditt vil være. Hvis du fortsetter å prøve å lære dine barn med Downs syndrom en spesiell ferdighet og ser ingen fremgang, prøve det igjen noen få måneder på veien.

Gjør hva som fungerer for ditt eget barn. Med Downs syndrom barn, det er ikke noe slikt som en one-size-fits-all løsning. Hvert barn utvikler seg i ulikt tempo og med mer vekt på visse ferdigheter, så det er viktig at du er oppmerksom på sine egne evner og utarbeide en liste over mål basert på det.

Hint

  • Minn deg selv gjennom hele prosessen at sette mål handler om ting som vil gagne barnet ditt, ikke deg. Glem hva du mener bør være normal fremdrift og fokus på hva som er bedre for barnet.

Fysioterapi for barn med cerebral parese

Cerebral parese er en gruppe av medisinske lidelser som påvirker koordinasjon og kroppsbevegelser. Symptomer på cerebral parese er vanligvis lagt merke til i det første året eller to, eller et barns liv. Ifølge forente Cerebral Parese, er om lag 70 prosent av personer med cerebral parese født med tilstanden. I andre tilfeller kan tilstanden være forårsaket av en hjerneskade under fødselen, andre hjerneskader eller alvorlige infeksjoner. Cerebral parese har ingen kur, men behandling kan hjelpe mennesker med tilstanden blitt mer mobile. I mange tilfeller er fysioterapi en nøkkelkomponent i en behandlingsplan.

Behandlingsstart

Fordi fysioterapi er ofte avgjørende for å hjelpe et barn med cerebral parese maksimere sitt fysiske potensiale, begynner behandlingen ofte umiddelbart etter diagnose. Selv fra en tidlig alder en fysioterapeut kan arbeide med et barn med cerebral parese å utvikle muskler og lære barnet mer effektive måter å balansere og flytte. Hvor ofte en person trenger for å se en fysioterapeut avhenger av alvorlighetsgraden av verdifall. Behandling vanligvis fortsetter i flere år.

Fordeler

Fysioterapeuter arbeider også med pasienter for å forebygge problemer i muskel-skjelettsystemet og muskel kontrakturer, noe som fører til store muskler til å bli stiv og rigid og fast i en unaturlig stilling. I noen tilfeller kan fysioterapeut anbefaler tannregulering, splinter eller andre enheter for å bidra til å maksimere et barns fysisk bevegelse og utvikling.

Terapi Aktiviteter

Aktivitetene og utøver dine fysiske terapeuten bruker avhenger av alvorlighetsgraden av cerebral parese og barnets fysiske begrensninger. For eksempel kan terapeuter arbeide med pasienter for å lære dem å gå eller stå på egenhånd. I tilfeller der mobilitet er begrenset, kan de jobbe med pasienter for å lære dem hvordan du skal bruke en rullestol. Mange ganger terapeuter vil også arbeide med pasienter på øvelser designet for å forbedre spekter av bevegelser og hindre muskelproblemer. Mange fysioterapeuter designe sine øvelser for å være morsomt for barna å holde dem aktive og engasjerte i terapi.

Barn med søvnproblemer

Søvn er en viktig del av et barns evne til å utvikle og vokse skikkelig. Ifølge National Sleep Foundation, vil et barn tilbringer 40 prosent av sin barndom i søvn. Når barna lider av søvnforstyrrelser kan påvirke kvaliteten på søvn og ha en negativ innvirkning på deres generelle helse.

Typer

Noen vanlige søvnforstyrrelser i barn inkluderer søvnløshet, søvn walking, søvnapné, mareritt, natteskrekk og sengevæting.

Signs

Tegn på at barn kan lide av søvnforstyrrelser inkluderer problemer med å sovne, hyppig våkner, overdreven snorking, gå i søvne, skrikende i løpet av natten, våkner opp groggy og trøtt, sengevæting, hyperaktivitet, atferdsproblemer, dårlige karakterer, depresjon og angst.

Forebygging / løsning

For å hjelpe barnet ditt få en bedre natts søvn, holde seg til en sengetid tidsplan. Bruk hvit støy. Fjern elektronikk fra soverommet. Eliminere koffein fra barnets kosthold. Sikre at barnet bruker toalettet før sengetid. Holde temperaturen komfortabel. Hold soverommet mørkt. Og unngå høye energivirksomhet før sengetid.

Betraktninger

Medisinsk intervensjon er vanligvis ikke nødvendig for de fleste felles søvnforstyrrelser. De har en tendens til å avta etter hvert som barna kommer ungdomsårene.

Advarsel

Alvorlige tilfeller av søvnapné kan kreve barn å ha sine mandlene og adenoids fjernet.

Hva er årsakene til forsinket utvikling?

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), de vanligste typene av utviklingsmessige forsinkelser skyldes mental retardasjon, hjerne traumer og / eller sosiale / emosjonelle lidelser. Opprettholde barnet godt helse helsen, forstå hvilke typer utviklingsforsinkelser og være klar over tidlig varsling tegn på utviklingsmessige milepæler kan redusere alvorlig forsinket utvikling.

Typer

Lidelser som bidrar til forsinket utvikling inkluderer genetisk, nevro, sosiale / emosjonelle, nevrologiske, metabolske og mange typer språkforstyrrelser. Kromosomavvik, fødselsskader, hjerneskade og mental retardasjon er også medvirkende faktorer.

Identifikasjon

Forsinket eller manglende utvikling i utviklingsmessige milepæler i språk, selvhjelp, sosial / emosjonell, fin og grovmotorikk, eller sensoriske og kognitive ferdigheter er en indikator.

Årsaker

Maternal risikofaktorer, slik som mors alder og usunn atferd under svangerskapet, genetikk, visse sykdommer, prenatal / neonatale hendelser og miljø kan føre til forsinket utvikling.

Expert Insight

Tospråklige barn kan oppleve tale og språk forsinkelser. Hvis et barn har vært utsatt for mer enn ett språk, bør ekstra oppmuntring brukes til å øke mottakelige og ekspressive språkferdigheter. En evaluering av en tale og språk patolog kan utelukke eventuelle alvorlige bekymringer.

Advarsel

En forsinket utvikling kan skape problemer i andre utviklingsområder, og kan bidra til dårlig selvfølelse som barnet blir eldre.

Forebygging / løsning

Genetiske rådgivere tilbyr perinatal testing for å utelukke mulige arvelige og sykdomsrisikofaktorer. Vedta sunne vaner kan eliminere mors risikofaktorer. Sporing tidlige utviklingsmessige milepæler, søker tidlig testing og intervensjon kan øke sjansene for et vellykket resultat.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

Depresjon påvirker ikke bare voksne og ungdom, det kan også påvirke små barn. Grunnskole og selv førskolealder barn kan lide av depresjon. Selv om alle små barn kan ha sporadiske følelser av tristhet, lider av depresjon er mer alvorlig. Årsakene til depresjon hos barn varierer, men kan inkludere, en kaotisk familiesituasjon eller en forelder skilsmisse. Noen barn kan også utvikle depresjon etter dødsfallet av en forelder eller søsken. Selv om Federal Drug Administration har godkjent visse antidepressive medisiner for barn over en alder av åtte, det er andre måter å løse tilstanden.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

gjenkjenne tegn. Små barn kan ha tegn på depresjon som ligner på voksne, men kan ikke uttrykke sine følelser. Hyppig gråt, kan tap av interesse i å spille og endringer i søvn være tegn på depresjon. Barn kan også bli veldig klengete og har problemer med å skille fra en forelder. Barn som er potte trent kan begynne å tisse i sengen eller å ha dagtid ulykker. Deprimerte barn kan også klage over fysiske problemer, som for eksempel hodepine eller magesmerter.

Få hjelp fra ekspertene. Snakk med din barnelege, som kan anbefale endringer for å forbedre ditt barns fysiske helse, som for eksempel endringer i kostholdet. Diskuter hvor mye søvn barnet ditt skal få basert på hennes alder. Din barnelege kan anbefale en barnepsykolog. Psykologen kan vurdere barnet ditt og finne ut om hun ser ut til å ha depresjon. En psykolog kan anbefale rådgivning for å hjelpe behandle depresjon.

Tenk spille terapi. Veldig små barn er kanskje ikke helt kunne si hva de føler. Gjennom lek terapi, kan barna være i stand til å uttrykke sine tanker og lære mestringsstrategier. Spør barnelege eller barnepsykolog om behovet for lek terapi.

Finn ekstra tid til å tilbringe med barnet ditt. Når et lite barn lider av depresjon han trenger å føle seg trygge og elsket av sine foreldre eller verge. Gjør ditt beste for å ordne planlegge å tilbringe ekstra tid med barnet ditt. Gjør morsomme aktiviteter sammen, for eksempel å gjøre kunstprosjekter, lese bøker og spille utenfor.

Lytt til barnet ditt. Noen små barn kan være i stand til å snakke om sine følelser. Spør barnet hvordan han føler og la ham vite hvor mye du elsker ham. Være betryggende med klemmer og ord av støtte. La barnet få vite at du alltid vil være der for å hjelpe.

Hint

  • Husk situasjons depresjon kan være normalt i visse hendelser. For eksempel, hvis en av foreldrene er død, kan et lite barn bli deprimert. Det er en normal respons på tap av en forelder. Imidlertid kan barnet fortsatt trenger hjelp arbeide gjennom sorgprosessen og overvinne depresjon. Sorgarbeid og støttegrupper rettet til små barn kan hjelpe.
  • Ikke bli sint eller forventer barnet å knipse ut om det. Depresjon hos et lite barn er ikke hans feil. Det kan ta tid å hjelpe barnet ditt overvinne depresjon. Vær tålmodig og kjærlig.

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Foreldre eller vaktmester på bipolare barn ofte føler seg overveldet og forvirret om hvordan å håndtere sine barns lidelse. Bipolar lidelse kan føre til humørsvingninger og depresjon, som begge kan være plagsom og skremmende. Vaktmestere har en viktig rolle i behandling, og suksessen til barnet er ofte i stor grad avhengig av støtte fra folk rundt dem.

Informer deg selv

Les så mye du kan om bipolar lidelse, slik at du kan gjenkjenne barnets symptomer og forstå at de er en normal del av bipolar lidelse. Depresjonen og Bipolar Support Alliance (se Ressurser nedenfor) gir opplæring og støtte for mennesker som lider av bipolar lidelse, samt deres familie og venner.

Psychiatric Care

Finne en god psykiater er det første skrittet til å behandle et barn med bipolar lidelse. Psykiatere kan foreskrive riktig medisinering for å holde barnets humør stabil, og kan også holde styr på barnets utvikling og merke noen uvanlige humørsvingninger, selvmordstendenser eller skadelige vaner at barnet utstillinger. Personlige forsikringsselskapene kan gi en liste over nærliggende psykiatere som er spesialister på bipolar lidelse.

Kommunisere med lærere

Det er viktig å utvikle en god rapport med lærerne slik at de kan kommunisere eventuelle problemer som barnet opplever på skolen. Lærere som er informert om barnets lidelse kan være mer forståelse overfor barnet og kan tilby trøst og oppmuntring til barn som kan føle seg isolert fra sine jevnaldrende.

Avspenningsteknikker

Når barnet opplever angst eller raseri, tilbringe tid med barnet og hjelpe ham eller henne til å takle symptomene. Lytte til beroligende musikk, puste dypt, og går for lange turer kan hjelpe barnet å slappe av under stressende tider. Å gjøre prioriteringer og organisering av barns arbeidsmengden i skolen kan også redusere stressfaktorer. Deltagelse i kreative aktiviteter som barnet liker også vil hjelpe ham eller henne føler seg lykkeligere og mer rolig.

Finn et Support Group

Mange lokalsamfunn har lokale støttegrupper for barn med bipolar lidelse og deres familier. Støttegruppen vil gi barnet ditt et sted å åpent gi uttrykk for sine følelser og vil vise barnet at han eller hun er ikke alene. Barnets psykiater kan anbefale lokale støttegrupper, og administratorer på skolen kan være i stand til å danne en støttegruppe.

Speech Therapy for barn med apraksi

Childhood apraksi av tale er preget av problemer med å si visse lyder, stavelser, ord og uttrykk, samt problemer med å bruke riktig vekt på ord i setninger. Barnet vet hva hun ønsker å si, men har problemer med å si det riktig, eller konsekvent. Apraksi er en forstyrrelse i hjernen snarere enn et problem med muskelsvakhet eller lammelser. Barn med apraksi vanligvis ha nytte av tale terapi.

Evaluering

Siden apraksi varierer sterkt mellom individer, den tale-språk terapeut grundig evaluerer hvert barn for å vurdere hans spesielle områder av vanskelighetsgrad. Terapeuten utelukker hørselstap og sjekker for ansikts muskelsvakhet og eventuelle koordineringsvansker. Hun bestemmer hvor godt barnet bruker vokal og konsonant lyder, hvor dyktig han er til å snakke ord og setninger, og hvor godt han bruker banen og pauser mens du snakker.

Frekvens

Ifølge American Speech-Language-Hearing Association, viser forskning at barn med apraksi har mer suksess når du mottar intensiv behandling mellom tre og fem ganger per uke. De gjør også bedre når terapeuten arbeider med dem one-on-one i stedet for i grupper. I slike sesjoner, bør barnet være talende mye av tiden. Terapeuten kan sette opp leke situasjoner der barnet kan gjenta navnene på objekter og handlinger. Barnet også kanskje har lyst later til å snakke for dukker og utstoppede dyr.

Nærmere

Barnet praktiserer ulike aspekter av tale under terapitimer. Hun kan se seg selv i speilet, lære å forme lyder mer effektivt ved å se hennes lepper og tunge trekk. Hun lærer å integrere taktile opplevelser av hennes munn, lepper, tunge og tenner, fordi noen barn med apraksi ikke har lært hvordan du bruker en viss oral området effektivt. For eksempel kan hun ikke forstå hvordan å røre henne tungen på taket av munnen hennes. Terapeuten trenere henne i å endre sine munnbevegelser for å forbedre sin tale.

Familie Deltakelse

Familier kan hjelpe i tale terapi prosessen. Terapeuten kan gi familien prosjekter for å hjelpe barnet fremgang hjemme. Foreldre til barn med apraksi må innse at bedring tar tid og engasjement, og barnet trenger et støttende miljø. Det må også være en balanse mellom intensiv trening og hvile, slik at barnet ikke blir sliten og motløs.

Forbedringer

Som barn med apraksi bedre, kan de ha mindre hyppige terapitimer og til slutt flytte til gruppeterapi. Etter logopedi er avviklet, barnet bør revurderes i fremtiden for å sørge for at ingen nye vanskeligheter utvikler og ingen tidligere utgaver er tilbakevendende.

Globale forsinket utvikling Symptomer

Globale forsinket utvikling Symptomer


Global utviklingsforsinkelse brukes til å beskrive en generell forsinkelse i to eller flere store områder av et barns utvikling. Utviklingsmessige forsinkelser, generelt, blir sett på på regelmessige besøk til legen. Barnelege vil avgjøre om global utviklingsforsinkelse er til stede. Årsaker til global utviklings forsinkelse kan være genetisk eller miljømessige. Noen årsaker er genetisk som Fragilt X-syndrom, en arvelig form for mental retardasjon, og Retts syndrom, en arvelig sykdom som fører til problemer med nervesystemet. Andre årsaker er for tidlig fødsel, bly eksponering og skjoldbrusk problemer. Hvis du mistenker at barnet ditt har noen utviklingsmessige forsinkelser, bør du diskutere dem med sin barnelege.

Motor Skills

Forsinkede motoriske ferdigheter er symptomer på global utviklingsforsinkelse. Hvis et barn ikke er i stand til å rulle over, sitte opp eller gå i riktig alder, kan barnelege mistanke om global utviklingsforsinkelse. Et barn skal begynne å rulle over på rundt 4 måneders alder. Sittende opp oppstår rundt 6 måneder. Et barn går på ca 12 til 14 måneder.

Læring og resonnering

Et barn som har vansker med å lære nye ting eller ikke kan resonnere alders hensiktsmessig kan vurderes for global utviklingsforsinkelse. En seks måneder gammel vil prøve å få til et leketøy som er utenfor rekkevidde. I området rundt 18 måneder, bør et barn har evnen til å peke til minst en del av kroppen. 2 år gammel, bør hun være i stand til å peke på to bilder og navngi en. En 2 1/2 år gamle kan vise til seks kroppsdeler.

Tale og språk

Hvis et barn ikke kan identifisere lyder, babble eller gjenta lyder, kan han ha global utviklingsforsinkelse. En seks måneder gammel bør være i stand til å slå til en stemme eller rallende lyd. Av ni måneder, bør han være å gjøre en stavelse lyder og kan være i stand til å si "pappa" eller "mamma." A 1-åringen skal kunne imitere lyder og være babling.

Sosiale og personlige ferdigheter

En 4-måneder gammel baby bør smil spontant og svare på hengivenhet. På 6 måneder, vil hun samhandle sosialt med hennes foreldre. Ved 1 år, vil han ha en sterk tilknytning til sine foreldre. Hun skal le med andre på 18-måneder gammel og spille sammen med andre ved to års alder. Et barn som ikke har disse sosiale ferdigheter kan ha global utviklingsforsinkelse.

Daglige aktiviteter

Selv små barn har daglige aktiviteter de skal være i stand til å fullføre. Barn med global utviklingsforsinkelse kan ha problemer med disse oppgavene som å spise eller dressing. På ni måneder, bør en baby være i stand til å mate seg selv, og han skulle drikke fra en kopp på ca 15 måneder. En 18 måneder gammel vil prøve å hjelpe til i huset. Evnen til å ta klærne av oppstår på rundt to år; å sette klær på oppstår rundt 6 måneder senere. En 3-åring skal kunne pusse sine egne tenner med hjelp.

Hvordan hjelpe et barn med angst over Germs

En fobi er en overveldende frykt som griper pasienten selv om han kanskje skjønner det er irrasjonelt. En fobi kan ha langvarige effekter på en person og påvirke dagliglivet i urimelig grad. Hjelpe et barn med en bakterie fobi er litt kinkig. De fleste fobier håndtere urimelig frykt for objekter eller situasjoner som presenterer liten eller ingen fare for person. Barn blir undervist i skolen handler om håndvask teknikker og kraften av bakterier for å gjøre dem syke. Forklarer at obsessive frykt er irrasjonell ikke gir mening for dem, men det finnes måter du kan hjelpe barnet å overvinne denne frykten.

Hvordan hjelpe et barn med angst over Germs

lede ved eksempel. Mange barn utvikler fobier ved å se en venn eller et familiemedlem og deres reaksjon på bakterier. Kanskje mor eller bestemor er litt besatt av rengjøring eller håndvask; barnet trenger å bli vist hvordan å holde ting i perspektiv.

Innse at barnet er frykten veldig reell og kan være ødeleggende hvis den holder ham fra å nyte livet. Lytt til barnets frykt med et åpent sinn - voicing hans trepidations og vender sin frykt kan ta bort kraften i fobi.

Utdanne barnet om helse praksis som kan brukes for å unngå bakterier og å bli syk, for eksempel god håndvask ferdigheter, ved hjelp av antibakterielle geleer når det er hensiktsmessig, ved hjelp av en vev når du hoster eller nyser og andre sunn fornuft teknikker.

Støtte barnet når fobi blir for tidkrevende; aldri bagatelliserer barnets følelser, ifølge mayoclinic.com. Lære barnet avslapping teknikker som visualisere bakteriene går i vasken vasken og fortelle seg selv gjentatte ganger: «Jeg har gjort alt som er nødvendig."

Teach positive måter å takle fobi. Fortell barnet til å vurdere frykt på en skala fra 1 til 10, der 1 er minst redd og 10 er mest, ifølge kidshealth.org. Barnet ditt vil snart innse at denne frykten er ikke så ille som han trodde.

søke hjelp av en profesjonell hvis fobi holder barnet fra å være i stand til å fungere på en daglig basis uten urimelig påkjenning. Barnets barnelege kan foreskrive medisiner for å hjelpe barnet med angst, eller legen kan føle barnet trenger å snakke med en psykolog. Ikke la irrasjonell frykt styre barnets liv.

Bruk av Active videospill med barn med cerebral parese

Bruk av Active videospill med barn med cerebral parese


Mange barn på alle ferdighetsnivåer nyte videospill. Det er en rekke av dem tilgjengelig for alle aldre og interesser. For barn med fysisk eller kognitiv svikt (eller begge deler), fartsfylte, kompliserte dataspill er frustrerende og i noen tilfeller utenfor rekkevidde. Barn med cerebral parese som merkbart påvirker deres fysiske evner trenger videospill som er tregere og mindre komplisert. Heldigvis er det noen spill bare for dem.

Hvorfor Video Games

Videospill forbedre hånd-øye-koordinasjon og muskelbevegelser, de tingene som barn med cerebral parese arbeid på i timevis i fysisk og ergoterapi. Videospill er mer normale aktiviteter for barn. Ifølge Journal Live en nyhetsside fra England, Cerebral Parese forskning og terapi Centre, på Sir James Spence Institute, Royal Victoria Infirmary, rapporterer at hjernen reagerer forskjellig på morsomme måter å lære på. Den kontinuerlig spilling av dataspill hjelper barn med cerebral parese bruke sine øyne, hender og hjerner sammen som en behandling for hjerneskade. Den virkelige fordelen er at mens det er vanskelig for barn og deres familier til å følge gjennom med konvensjonelle foreskrevne øvelser hjemme mellom terapi avtaler, spillene er morsomme slik at barna vil fortsette å gjøre dem. I tillegg kan de spille dem med sine venner.

Hvilke spill

Barn med hemiplegisk cerebral parese bruk den ene siden overveiende. Videospill oppmuntre dem til å bruke begge hender. Spill har blitt utviklet for Nintendo Wii og for personlig databruk som krever barnet til å holde nede en knapp med den dominerende hånden mens du bruker mindre foretrukne hånd for å manipulere kontrollene. Ett spill som brukes på Cerebral Parese forskning og terapi Centre kalles "Sunset". Hensikten med spillet er å pop så mange bobler som stiger opp av vannet som mulig før solen går ned. Ved Universitetet i Toronto, ingeniørstudent William Li tilpasset eksisterende video spill for å hjelpe barn med cerebral parese forbedre sine svake sider. I ett spill, plukker barnet frukt og kaster den i en skål. I en annen, forbereder en animert ostehøvel ost barnet "griper" med kontrolleren.

Virtual Reality Games

Ifølge en studie publisert i Pediatric Rehabilitation, er virtual reality definert som "en oppslukende og interaktiv tredimensjonal datamaskin (3D) erfaring skjer i sanntid." Med denne datateknologi, barn er i stand til å prøve ting som deres fysiske funksjonshemninger ikke tillater dem å gjøre trygt i virkeligheten. Studier av effektivitet er få, men forutsetningen er at som et resultat av å ha mer typiske typer leke erfaringer, vil barn med cerebral parese utvikle seg fysisk, kognitivt og psykososialt, dermed øker deres livskvalitet.

Fordeler med svømming for barn med lærevansker

Fordeler med svømming for barn med lærevansker


Svømming har lenge vært brukt som terapi for mennesker i alle aldre og ferdigheter. Det er spesielt nyttig som et pedagogisk hjelpemiddel for barn med lærevansker, slik at de kan fokusere på den utfordrende oppgaven med å koordinere sine organer for å svømme så vel som å være morsom og god trening.

Autisme

Undervisning et barn med autisme å svømme tilbyr mer enn kognitive og fysiske fordeler. Det har også enorme sikkerhetsfordeler. Ifølge KSHB-TV, er drukning en av de viktigste årsakene til dødsfall blant barn med autisme. Svømming er en utmerket måte å utvikle de motoriske ferdighetene til en autistisk barn, ifølge funksjonshemninger nettstedet Special Needs Foreldre, og ikke bare de store musklene i barnet, men også cerebrale ferdigheter for en samordning. Som autistiske barn er ofte ekskludert fra lagidretter, gir svømming en sosial uttak der et barn kan bygge selvtillit og sosiale ferdigheter.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Barn med ADHD med hyperaktivitet (ADHD) har ofte grenseløs energi, så svømming kan tilby den perfekte utløp. Olympiske svømmemesteren Michael Phelps led av ADHD som barn, og var ikke i stand til å sitte stille i klassen. Som et alternativ til ADHD behandling Ritalin, viste Phelps til svømming for å dempe sin hyperaktivitet og fant raskt, slik han husket å "Sports Illustrated", at prosessen med å trene og konkurrere hjalp ham med å finne fokus i tillegg.

Down syndrom

Svømming er en flott måte å hjelpe barn med Downs syndrom holde seg aktiv. Det er først og fremst en individuell idrett, og så en Down syndrom barn kan gjøre det uten å føle seg presset til å konkurrere med andre barn eller føler selvbevisst i et team. Svømming kan også gi behandling for en Down syndrom barn, slik at han kunne slappe av mens han nyter følelsen av å flyte i vannet. Det er ingen grunn til et barn med Down syndrom kan ikke bli en utmerket svømmer. Den Down Syndrome International
Svømming Organisation (dsiso.org) har satt opp over hele verden konkurranser.

Trygdeytelser for barn med ADHD i Nebraska

Trygdeytelser for barn med ADHD i Nebraska


I 2006, 4,5 millioner barn mellom fem og 17 led oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). CDC anser ADHD en av de mest vanlige pediatriske neurobehavioral lidelser. En form for hjelp for familier med barn som lider av ADHD er gjennom trygdeytelser. Selv om Nebraska har en av de høyeste prosessor backlogs for trygd funksjonshemming forsikring, fordeler er tilgjengelige.

Bakgrunn

Barn med ADHD er kvalifisert for sosialhjelp under supplerende sikkerhet inntekt program av Social Security Act. Denne delen, Tittel XVI av Social Security Act, gir betaling for personer som er funksjonshemmet og har begrensede ressurser. ADHD er oppført under "Mental Disorders- Childhood" i § 112,11 av september 2008 utgaven av "Blue Book." The Blue Book sier at Adha er, "manifestert ved utviklingshemmede upassende grader av uoppmerksomhet, impulsivitet og hyperaktivitet."

Krav

For ADHD barn å kvalifisere seg til trygdeytelser, må du oppfylle kravene skissert i "Blue Book." Under "Seksjon A," du må ha medisinsk dokumentert bevis på markert uoppmerksomhet, merket impulsivitet, og merket hyperaktivitet. Etter § B, må barn fra alderen ett til tre år oppfyller ett av følgende: brutto eller utvikling av finmotorikk, kognitiv eller kommunikativ funksjon, eller sosial funksjon på et nivå som regel kjøpt opp av barn ikke mer enn halvparten av barnets alder. Barn i alderen tre til 18 år må møte to av følgende: merket svekkelse i alderstilpasset kognitive eller kommunikativ funksjon, svekkelse i sosial fungering, svekkelse i personlig fungering eller vanskeligheter med å opprettholde konsentrasjon, utholdenhet eller tempo.

Dokumentasjon

Du kan bruke dokumentasjon fra en rekke ulike kilder når det gjelder å få trygdeytelser i Nebraska. Du kan bruke notater, observasjoner og medisiner fra ditt barns leger. Du kan også bruke informasjon fra ditt barns skole, inkludert observasjoner fra lærere, tester utført av skolepsykologen, bevis på en individuell opplæringsplan (IOP), eller en "spesielle behov" betegnelse.

Påføring

Du er pålagt å fullføre en søknad om supplerende sikkerhet inntekt og et barn funksjonshemming rapport når du søker om sosialhjelp for ADHD barn. Du kan fullføre barnet funksjonshemming rapporten på nettet, men du må kontakte din lokale trygdekontor for å planlegge en avtale for å fylle ut den supplerende sikkerhet inntekt skjema via telefon eller personlig. Barnet funksjonshemming Rapporten inneholder informasjon om ditt barns helsetilstand, medisinske journaler, utdanning og arbeid historie. The Social Security Administration gir en ekstra sjekkliste for å hjelpe deg å samle dokumentene for intervjuet. Informasjonen inkluderer kontaktinformasjon og registreringer av behandling for noen leger, terapeuter, sykehus, klinikker eller skoler som har behandlet barnet ditt.

Process

Når dine programmer og intervjuet er ferdig, er din sak gitt til staten Disability Bestemmelse Services (DDS). DDS fungerer på å samle informasjon fra de medisinske kilder du oppgir. Hvis det ikke er nok informasjon, kan de bestille en annen eksamen fra enten barnets lege eller en uavhengig kilde. Etter å ha samlet så mye informasjon som mulig, gjør en to-manns lag en funksjonshemming besluttsomhet. En medisinsk eller psykologisk rådgiver og en funksjonshemming sensor utgjør teamet. DDS vil gi saken til ditt lokale trygdekontor etter fastsettelse. Hvis du er godkjent for fordeler, vil Social Security Administration bestemme din fordel beløp og starte utbetalingene. Hvis du ikke blir godkjent, kan du klage på vedtaket.

Regjeringen Bistand for barn med ADHD

Regjeringen Bistand for barn med ADHD


Barn med ADHD (ADHD) ofte står overfor faglige og sosiale utfordringer som påvirker deres utvikling og livskvalitet. Den gode nyheten er at det er regjeringen hjelp tilgjengelig. Den dårlige nyheten er at foreldre må være proaktive i å skaffe det, som det ikke er lett å finne. "Mange barn med ADHD / ADD får ikke de tjenester de har krav på, og foreldrene er ofte uvitende om hjelp deres barn skal motta," sier David Rabiner, Ph.D., førsteamanuensis ved Harvard University og forfatter av "Attention Forskning Update."

Individuell opplæringsplan

Barn med ADHD ble ikke gitt spesielle rettigheter i offentlige skoler fram til 1991, med mindre de hadde også en annen verifiserbar lærevansker. Men i dag kan de kvalifisere for spesialundervisning tjenester under del B av personer med funksjonshemminger opplæringsloven. For å få en individuell opplæringsplan (IOP), må studentene ha en fysisk helseproblem som fører til utfordringer med læring. ADHD kvalifiserer som "Annet Helse svekket."

§ 504

§ 504 er en borgerrettighets lov som forbyr diskriminering av personer med nedsatt funksjonsevne. En 504 plan skiller seg fra en IOP fordi den ikke krever en fysisk funksjonshemming. Det inkluderer også mentale svekkelser som negativt påvirker læring. 504 planer krever justeringer i utdanningskrav som er knyttet spesifikt til barnets behov, som for eksempel å tillate ekstra tid til å fullføre oppgaver og tester og andre klasserom modifikasjoner.

Social Security

Social Security funksjonshemming kan være tilgjengelig for barn med ADHD dersom barnet har også en co-morbid fysisk svekkelse. Ifølge ADDitude magasin, 50 prosent av barn med ADHD har en komorbid lidelse eller funksjonshemming. Disse inkluderer humør og angstlidelser, som kan kvalifisere for Social Security. Foreldre må gi medisinske bevis på at de nedskrivninger er sterkt påvirker barnets utvikling.

No Child Left Behind

Barn med ADHD ofte lider en lærevansker i tillegg. The Centers for Disease Control and Prevention funnet i en 2004-2006 studie at bare 5 prosent av barn med diagnosen ADHD ikke hadde også en lærevansker. No Child Left Behind Act of 2001 krever vurderings standard i skolen. Hvis foreldrene skriftlig kreve at deres barn skal testes for å fastslå om de er kvalifisert for å få hjelp, må skolen gi testing uten kostnader for den overordnede.

State Assistance

Programmer og lover variere fra stat til stat. The National Formidling senter for barn med nedsatt funksjonsevne gir state-spesifikk informasjon på sin hjemmeside (se referanser).