Digidexo.com

allergisk reaksjon på drøvelen

Allergiske Reaksjoner på Palmers Cocoa Butter

Palmers Cocoa Butter er en ingrediens brukt i flere helse kremer og salver. Mens vanligvis anvendes for å fremme sunn hud, har det vært kjent å gi milde allergiske reaksjoner. Allergiske reaksjoner typisk bestå av synlige utslett på huden som sveller eller klør når forverret. Behandling for disse allergiske reaksjoner er enkel og innebærer bruk av anti-kløe-produkter.

Betydning

Palmers Cocoa Butter brukes innenfor mange helsetjenester og skjønnhet eks. Den brukes i kremer, body oljer, kremer, notiser, balsam og mange andre lignende produkter. Derfor er sjansene for å bli utsatt for et produkt som inneholder Palmers Cocoa Butter er relativt høy. Mens Palmers Cocoa Butter har vist seg å være effektiv i behandling av symptomer som tørr hud og strekkmerker, har det forårsaket allergiske reaksjoner hos noen av sine brukere.

Symptomer

Allergiske reaksjoner på Palmers Cocoa Butter er vanligvis milde. De består typisk av overflate utslett rundt huden som Palmers Cocoa Butter ble brukt. Disse kan ligne utslett forårsaket av gift eik, som vises som røde, hovne, kløende klumper på huden.

Behandling

Slutte å bruke produktet inneholder Palmers Cocoa Butter hvis du utvikler en allergisk reaksjon på det. Unngå å skrape eller gni et utslett. Hvis igjen alene, vil et utslett vanligvis avta over tid. Anti-klø salver eller kremer, for eksempel Caladryl, kan brukes direkte til utslett å redusere ubehag mens du venter på det å helbrede. En lege kan forskrive et antihistamin hvis utslettet ikke avtar over tid.

Forebygging / løsning

Hvis du er bekymret for lider en allergisk reaksjon fra Palmers Cocoa Butter, vurdere testing på en liten del av huden din før bruk.

Advarsel

Noen formler inneholder Palmers Cocoa Butter inneholder også kollagen. Mens kollagen blir noen ganger brukt for å forbedre huden, har det vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel rødhet, hevelse og fasthet i huden.

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon


Ifølge Mayo Clinic, "sulfa allergi" refererer vanligvis til en legemiddelallergi til en av antibiotika i sulfonamid-klassen. Noen av disse medikamentene er brukt for å behandle nyre-infeksjoner.

Identifikasjon

The Mayo Clinic viser flere felles sulfonamidantibiotika som kan utløse en betydelig allergisk reaksjon: sulfametoksazol, trimetoprim-sulfametoksazol (merkenavn er Bactrim og Septra) og erytromycin-sulfisoxazole. Disse stoffene er ofte brukt til å behandle infeksjoner i urinveiene.

Effekter

Ifølge Medline Plus, første gang du tar et sulfonamid, kan immunsystemet ditt skape en allergisk reaksjon som ikke er veldig merkbar. Hvis du får enten at narkotika eller annen sulfonamid igjen, kan du merke allergi symptomer som kløe, utslett, hud, utslett og pustevansker.

Advarsel

Sulfa narkotika kan forårsake anafylaksi, et medisinsk nødstilfelle hos personer med alvorlig allergi mot medisiner. Du kan besvime, utvikle en rask hjerterytme og hjertebank, føle seg forvirret, utvikle magesmerter, og selv gå inn hjertestans.

Betraktninger

Det er mange andre legemidler som er effektive mot nyre infeksjoner, så det er ikke nødvendig å ta sulfonamider hvis du har hatt allergiske reaksjoner på disse medisinene i fortiden.

Tips

Ifølge Mayo Clinic, er det mange generiske og merkenavn for sulfa narkotika ikke inneholde forstavelsen "sul" eller "sulfa". Hvis du er allergisk mot sulfa narkotika, fortelle din leverandør og apoteket slik at de kan bidra til å identifisere potensielle problemer.

Allergisk reaksjon til Epsom Salt

Allergisk reaksjon til Epsom Salt


Epsom salt, som er kjent som magnesiumsulfat, anvendes som et avføringsmiddel, bading og til og med tilsetningsstoff for å suge verkende føtter eller hender. Men kan mennesker lider allergiske reaksjoner på Epsom salt når den brukes for noen av disse formålene.

Betydning

Hvis noen er allergisk mot Epsom salt, kan de utvikle alvorlige reaksjoner enten internt eller eksternt. Epsom salter inneholder svovel. Alle som er kjent for å ha allergi eller alvorlig overfølsomhet for svovel bør ikke bruke Epsom salt for ethvert formål.

Typer av allergisymptomer

En person som bruker Epsom salt for et avføringsmiddel kan utvikle hevelse i ansiktet, leppene eller tungen. De kan også utvikle elveblest eller utslett på huden deres.

Andre typer allergisymptomer

Folk som bruker Epsom salt for bading, detoxing eller avslapnings føtter og hender kan utvikle svimmelhet eller har problemer med å puste. Disse symptomene kan også være som et resultat av å bruke Epsom salt internt.

Betraktninger

Magnesiumsulfat inneholder magnesium, oksygen og svovel, som er en etsende element til hvilke visse personer kan være følsomme. Dette gjelder spesielt for folk som er følsomme for sterk lukt.

Advarsel

Personer som har allergiske reaksjoner på Epsom salt bør slutte å ta den. Hvis deres reaksjon er alvorlig, de trenger for å få legehjelp.

Allergisk reaksjon på fiskeolje

Fiskeoljekapsler er ofte foreskrevet til personer som ønsker å redusere sine triglyseridnivåer i blodet og motvirke effekten av andre medisinske tilstander. Selv om denne behandlingen kan være effektiv, er det ikke for alle. Noen mennesker kan ikke tolerere fiskeolje og må unngå bruken.

Allergier

Fiskeallergi er en av de vanligste allergi hos voksne. Hvis du er allergisk mot fisk, ikke ta fiskeolje.

Symptomer

Symptomer på en allergisk reaksjon på fiskeolje inkluderer pustevansker, elveblest eller hevelser i ansikt, tunge, lepper eller svelg. Hudutslett forekommer i sjeldne tilfeller.

Kryssreaktivitet

Hvis du er allergisk mot visse matvarer, kan andre matvarer utløse samme allergiske reaksjon, ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer (niaD). Dette er kjent som kryssreaksjon. Rådfør deg med en lege for å finne ut om fiskeolje kan være en trigger for deg.

Behandling

Hvis du har en allergisk reaksjon på fiskeolje, søke medisinsk hjelp. Anafylaktiske reaksjoner kan være dødelig hos personer med alvorlig matallergi, ifølge niaD.

Side Effects

Bivirkninger av fiskeolje inkluderer urolig mage, diaré, dårlig fordøyelse, oppblåsthet og magesmerter, ifølge National Institutes of Health.

Allergiske Reaksjoner på betablokker

Allergiske Reaksjoner på betablokker


Betablokkere er medikamenter som er antagonistisk mot effekten av signalstoffet adrenalin på beta-reseptorer i kroppen. Betablokkere reduserer styrken og frekvensen av hvert hjerteslag. Dette senker blodtrykket og reduserer hjertets oksygenbehov. Betablokkere er foreskrevet for angina, arytmi og høyt blodtrykk og enkelte former for glaukom.

Resept og Dosering

Dosering for forskjellige beta-blokkere varierer med diagnose, type, konsentrasjon og formulering av legemidlet. En pasient bør følge legens doseringsanvisningen eksplisitt. Virkningene av medisinen kan ikke være umiddelbar, tar flere uker for å ha en merkbar effekt på blodtrykket.

Ikke stopp å ta medisinen plutselig uten forutgående samråd med behandlende lege. Det kan forverre en allerede eksisterende tilstand og med øke risikoen for hjerteinfarkt for noen pasienter.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på betablokkerende medikamenter i seg selv er relativt sjelden, men bør ikke tas lett på i tilfelle de oppstår. Følgende symptomer kan manifestere hvis en person utvikler allergiske reaksjoner på medisiner: kløe, utslett, svimmelhet, pustevansker eller hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg.

Øyeblikkelig legehjelp er svært viktig i tilfelle av en allergisk reaksjon, og legen bør informeres om pasientens bruk av betablokkere.

Kryssreaksjoner med eksisterende allergier

Det har blitt rapportert at allergiske reaksjoner som oppstår som følge av narkotikamisbruk, immunterapi, mat eller insektstikk kan være mer alvorlig hvis pasienten har blitt medisinert med betablokkere.

Betablokkere kan også forverre virkningene av anafylaksi ved å øke graden av reaksjon, interferere med rutinemessig behandling og anafylaktisk selv øke forekomsten av anafylaksi. Fordi betablokkere kan muligens forsterke en forekomst av anafylaksi, er bruken av medisinen utilrådelig når allergi hud tester blir utført.

Drug Interaction

Selv om de er vant til å behandle høyt blodtrykk, arytmi og noen ganger glaukom, kan betablokkere også forverre andre tilstander på grunn av deres interaksjon med medisiner rettet mot astma eller allergi. Som de har en antagonistisk effekt på adrenalin, betablokkere effektivt nøytralisere utfallet av adrenalin eller adrenalin for behandling av alvorlige allergiske reaksjoner. I tillegg er potensialet som betablokkere har i forverre anafylaktiske reaksjoner betyr at de kan føre til alvorlige reaksjoner hos individer som får allergivaksinering.

Side Effects

Bivirkninger som ny beta blocker brukere rapporterer inkluderer svimmelhet, tåkesyn, svimmelhet og tretthet. Som et resultat, bør brukere utvise forsiktighet når du utfører en oppgave som krever mental og fysisk årvåkenhet når du er i de tidlige stadier av en betablokker regime.

På grunn av betablokkere 'effekt på blodtrykket, kan hender og føtter føle kulde fra redusert blodsirkulasjon. Pasienten bør informeres om følgende bivirkninger utvikle - hovne ekstremiteter, depresjon, sår hals, magekramper, oppkast, diaré, rygg / leddsmerter, forstoppelse, utslett, forvirring / hallusinasjoner, hukommelsestap, lett blåmerker / blødning eller impotens.

Allergiske Reaksjoner på støvmidd

Allergiske reaksjoner på støvmidd forekomme hos sensibiliserte personer som har systemer som ikke kan tolerere stoffet når det kommer inn i kroppen gjennom øyne, nese og munn. Støv midd allergi utløse ubehagelig forhold som rhinitt, bihulebetennelse, astma og hud urticaria, og kan gi kroniske og vedvarende symptomer på grunn av høye konsentrasjoner av midd og pågående eksponering.

Identifikasjon

Støvmidd er mikroskopiske organismer som infiltrerer møbler, tekstiler, overflater, dander og hud. Støvmidd trives i fuktige omgivelser, med hunner legger 40 til 80 egg i et tre måneders levetid. Støvmidd er vert og båret av kjæledyr, kakerlakker, støv, sot, aske, hår, hud og muggsporer, Shedding minutt avføring og hud partikler gjennom luften. Dette fører til oppsamling av støv og dårlig luftkvalitet i et hjem, forårsaker miljø allergi og luftveiskomplikasjoner hos mennesker og dyr.

Effekter

Allergiske reaksjoner på støvmidd forårsake symptomer året rundt på allergisk rhinitt, inkludert tett nese, rennende nese, nysing, vassen og kløende øyne og tungpustethet. Hoste er også et symptom som kan bli mer uttalt mens du sover, som støvmidd pleier å kjøre forbi sengetøy, puter og madrasser på grunn av fukt husing tekstiler, menneskelig hud, hår og sekreter som gir mat og en ideell habitat for legging og rugeegg. Allergisymptomer som følge av støv midd innånding kan forårsake sove vanskelighets, hodepine og tretthet på grunn av ubehag og lunger.

Potensial

Støv midd allergi forårsake bihulene blir hovne og betente på grunn av histamin utgivelser som fremmer slimproduksjon i nese og lunge membraner. Rennende øyne, post-nasal drypp og oppspytt følge bihulebetennelse. Allergiske bihulebetennelse symptomer på ansikts press, lunger og migrene kan utvikle på grunn av støv midd innånding og kan føre til sinus, øre og lungeinfeksjoner, forårsaker pustevansker, blødninger i lungene, skade vev og blokkerte luftveiene.

Betraktninger

Skabb, demodectic og Cheyletiella er typer midd båret av dyr. Midd angrep resultere i synlige symptomer på rosa, rød eller svart misfarging og flekker av håravfall på kjæledyr, med symptomer på kløe, skrape, biting og slikking av albuer og labber i respons til en middallergi. Mennesker kan oppleve symptomer på elveblest, utslett, allergisk rhinitt, astma og bihulebetennelse mens i kontakt med midd-hosting dyr. Aktuelt antihistaminer er effektive i behandling av både dyr og eiere med hudirriterende midd allergi. Antibiotika kan være nødvendig for kjæledyr med pågående symptomer for å effektivt hindre infeksjonstilstander.

Forebygging / løsning

Opprettholde innendørs luftfuktighet under 70 prosent gjennom bruk avfuktere, klimaanlegg og vifter kan redusere mengden av husholdningenes støvmidd. Regelmessig støvtørking, støvsuging og rengjøring av hund senger, møbeltrekk, sengetøy, klær og tepper i tillegg til utskifting av problematiske madrasser og puter kan være effektive i å redusere støv midd allergi. Hypoallergeniske madrass og pute beskyttere kan kjøpes for å kvitte sengetøy av midd. Allergiske reaksjoner på støvmidd kan behandles med aktuell eller muntlige antihistaminer, vaksinasjoner, steroider, inhalatorer, decongestants, hoste suppressants, fordampere og luftrensere.

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på tomatplanter

Menneskets immunsystem mobiliserer forsvar når den støter på visse proteiner som den anser som en trussel ved å slippe antistoffer som utløser celler til å produsere histaminer. Hvis histaminer frigjøres i huden, de forårsake utslett og kløe. Hvis utgitt i fordøyelsessystemet, kvalme og oppkast resultat. Hvis luftveiene er berørt, kan bronchospasms og pusteproblemer oppstå.

I noen mennesker, visse planter, tomater blant dem, kan utløse denne reaksjonen. Hvorfor dette skjer er ikke helt forstått. Det faktum at det gjør, og at det finnes behandlinger for å håndtere er det viktig å vite for alle som lider av denne type allergi.

Bruksanvisning

Konsulter lege

•  Har du en allergolog undersøke deg ved hjelp av en hudtest for å se etter en reaksjon på tomat og utføre en blodprøve for å sjekke for spesifikke antistoffer.

Be legen om å forklare din allergi og anbefaler behandlinger, i tilfelle en reaksjon forekommer.

Har legen din foreskrive medisiner for å behandle en alvorlig reaksjon. Dette kan inkludere en injeksjon form av adrenalin for å behandle en livstruende, anafylaktisk allergisk reaksjon.

Allergi Forebygging

Følg sunn fornuft og unngå å komme i kontakt med tomater eller tomatplanter.

Se for tomater i andre produkter, som for eksempel juice, sauser, dressinger og andre matvarer. Kontrollere ingredienslisten er alltid en god idé før du bruker noe som kunne inneholde tomater.

Watch for krysskontaminering av tomater når rundt forberedt matvarer som redskaper som brukes til å servere mat på restauranter, salatbarer eller gruppesamlinger.

Vokt dere for tilstedeværelsen av tomatplanter når du besøker steder som hagesentrene og barnehager.

Milde til moderate reaksjoner

Unn milde allergiske reaksjoner på tomater eller tomatplanter, slik som elveblest, utslett, kløe og rennende øyne med et antihistamin. Benadryl eller Claritin kan tas oralt for å lindre symptomene.

Ta anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel Ibuprofen eller Tylenol, for å redusere hevelse.

Unn hudreaksjoner med anti-inflammatorisk steroid kremer, aktuelle antihistaminer eller Calamine lotion.

Fortsett å overvåke reaksjon etter tegn på at det kan være som utvikler seg til mer alvorlige plager.

Alvorlige reaksjoner

Ikke forsøk å vente ut en hendelse hvis alvorlige symptomer, som for eksempel store hevelser i ansikt, munn og svelg, magekramper, kvalme og oppkast, eller bronchospasms som svekker puste. Dette skal betraktes som en livstruende situasjon.

Oppsøk lege umiddelbart ved å ta den skadde til et nærliggende legevakten eller ringe 911 for å få hjelp. Ikke la personen stasjonen.

Bruk foreskrevet medisiner for å lindre alvorlige symptomer umiddelbart. Hvis personen har en adrenalin injektor og anafylaktisk sjokk er nært forestående, kan du bruke det uten å nøle, å følge instruksjonene på pakken.

Ta skritt for å hindre støt. Lå personen flatt og heve bena opp på en pute, omtrent en fot opp fra gulvet, og hold personen varm med et teppe.

Fortsett å overvåke reaksjonen til lege er gitt.

Allergiske Reaksjoner på Cats

Allergiske Reaksjoner på Cats


Nesten 10 millioner amerikanere er allergisk mot kjæledyrene sine, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi (AAAAI), og katter er en vanlig årsak til irritasjon hos de som er allergiske mot dyr. Allergiske katteeiere kan kjempe for å bestemme seg for om de skal finne et nytt hjem til sine kjæledyr, og selv om de gjør det, kan allergener somle i hjemmet i flere måneder. Allergikere uten katter kan ha en allergisk reaksjon etter eksponering for katt dander på en annen persons klær eller eiendeler.

Årsak

Som andre allergier, er en allergisk reaksjon mot katter forårsaket av immunsystem overreagerer på stoffer som ikke er faktisk skadelig. I henhold til AAAAI, kan katt allergi være forårsaket av katteflass, spytt og urin. Katter kan også bære andre utendørs allergener, som mugg og pollen inn i hjemmet på pelsen deres.

Symptomer

Hvis du er allergisk mot katter, kan det hende du har en rennende nese, hyppig nysing og hoste. Lunger og sinus trykk kan også være til stede. Øynene dine kan klø og vann, og du kan også oppleve kløe i nese, munn og svelg. En katt allergi kan føre til mørke ringer under øynene, og det er også mulig for elveblest å vises på kroppen din.

Behandling

Unngå katter så mye som mulig kan bidra til å avlaste dine allergisymptomer, ifølge Mayo Clinic. Antihistaminer, allergi nesespray, decongestants og andre allergi medisiner kan også hjelpe lindre symptomene. Allergivaksinering kan være et alternativ i alvorlige tilfeller. Skuddene lære din immunsystem til å stoppe overreagerer til et bestemt allergen, og de kan være nødvendig med jevne mellomrom i opptil fem år, ifølge Mayo Clinic.

Velger å holde en katt

Hvis du velger å ha en katt i huset til tross for din allergi, det er skritt du kan ta for å redusere eksponering for allergener. Den AAAAI anbefaler å holde katten din ut av soverommet. Bading katten din ukentlig, spesielt med et allergen-reduserende sjampo, kan også hjelpe. Ved hjelp av en inneluften renere og holde hjemmet rent og støvsugd kan redusere allergisymptomer. Hvis det er nødvendig for deg å være rundt katter, spør legen din om allergivaksinering kan være et alternativ for deg.

Advarsel

Kjæledyr allergi kan forårsake alvorlig astma som er vanskelig å kontrollere i noen mennesker, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har pusteproblemer sammen med dine allergisymptomer, snakk med legen din.

Allergiske Reaksjoner på tannfyllingsmaterialer

Allergiske Reaksjoner på tannfyllingsmaterialer


Takket være større frykt og mer vanlige fobier knyttet til sitter i tannlegestolen, er det siste folk flest tenker på når du får et hulrom fylt er å ha en allergisk reaksjon. Det er ikke en vanlig foreteelse, men det skjer til en uheldig få.

Typer Fyllinger

Det finnes flere materialer som brukes som tannfyllinger som gull, sølv og til og med porselen. Sølv fyllinger, den vanligste typen, er også kalt "amalgamfyllinger" fordi de er en blanding av sølv, kvikksølv, tinn og kobber. Kvikksølvet hjelper fyllinger stivne, og selv om det har vært en kilde til helse bekymring over år, for tiden både FDA (Food and Drug Administration) og ADA (American Dental Association) bifaller det som trygt for bruk i tannfyllinger.

Forekomst

Alle utenlandske stoff i kroppen har potensial til å forårsake en allergisk reaksjon, men, men ikke uhørt, allergi mot tannfyllingsmaterialer skje kun i svært sjeldne tilfeller. Mindre enn 1 prosent av pasientene er rapportert å være allergisk mot amalgamfyllinger, og eksperter sier den skyldige er kvikksølv.

Identifikasjon

En allergisk reaksjon på en ny fylling presenterer vanligvis som rødhet, kløe og / eller utslett rundt tannen, munn, hode og nakke.

Behandling

Behandling av en allergisk reaksjon på en dental fylling er rett og slett å fjerne fornærmende fylle i bytte for en erstatning fylling laget av noe kvikksølv som gull, porselen eller kompositt. I noen tilfeller kan den allergiske reaksjon kan tydelig på egen hånd før fyllingen er fjernet, i hvilket tilfelle at tannlegen kan velge å la den i å unngå å utløse en gjentakelse av symptomene.

Forebygging

Allergiske reaksjoner på tannfyllinger er så sjeldne (mindre enn 100 tilfeller har vært rapportert) som de fleste aldri trenger å bekymre deg om dem uansett hvor mange fyllinger de får i sin levetid. Men bør du likevel gå over dine allergier og medisinsk historie med tannlegen din før prosedyren slik at tannlegen kan gjøre en kvalifisert avgjørelse på hva slags fyllmasse å bruke.

Betyr lav Thyroid forårsake allergiske reaksjoner?

Hypotyreose (lavt skjoldbruskkjertelen) ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Imidlertid, noen symptomer på lav skjoldbrusk er lik symptomene på en allergisk reaksjon. Enhver side påvirker eller symptomer bør diskuteres med din primære omsorg lege eller spesialist.

Hypotyreose Symptomer

Symptomer er tretthet, depresjon, overfølsomhet for kulde, vektøkning, glemsomhet, muskelsvakhet, oppblåst i ansiktet, tørr eller sprø hår, tørr hud, sprø negler, forstoppelse, muskelkramper og økt menstruasjonsblødning.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon er forårsaket av en overreaksjon av immunsystemet til en uskadelig substans som kalles et allergen. Milde symptomer er utslett, kløende rennende øyne og nese; moderate symptomer inkluderer kløe og pustevansker.

Grave Opthalmopathy

I sjeldne tilfeller kan Grave opthalmopathy være tilstede hvis hypotyreose utvikler seg fra behandling av Graves sykdom (hypertyreose). Symptomene for Grave opthalmopathy inkluderer tørre, irriterte øyne, puffy øyelokk og rødhet.

Levotyroksin

Levotyroksin er fellesnavnet for medisinering tatt for hypertyreose. Allergisk reaksjon på dette stoffet er usannsynlig, men symptomene kan omfatte utslett, kløe, hevelse (spesielt i ansikt, tunge og svelg), svimmelhet og problemer med å puste.

Side Påvirker

Side påvirker kan oppstå hvis du tar over-the-counter medisiner, inkludert vitaminer, mineraler, urteprodukter eller andre legemidler med levotyroksin. Sjekk med legen din dersom du bruker litium, amiodaron eller antidepressiva.

Hvordan virker en allergisk reaksjon Årsak Hives?

Elveblest er kløende, røde, hovne renner på huden som kommer og går, vanligvis i en relativt kort tidsperiode. En enkelt bikube er vanligvis en reaksjon på en ekstern irriterende, slik som en insektbitt. Flere elveblest er vanligvis en allergisk reaksjon på noe internt, slik som mat, medisiner eller infeksjon. Stress eller ekstrem kulde eller varme kan også forårsake elveblest, som kan utsettes for sollys eller kraftig mosjon.
Men blant de vanligste årsakene er allergi mot mat som skalldyr, bær, egg og nøtter; eller medisiner som antibiotika, kan sulfa og aspirin.Hives varierer i størrelse og vanligvis vises på hals, armer, ben og overkropp. Omtrent 20 prosent av befolkningen opplever elveblest på et eller annet tidspunkt i løpet av livet.
Pollen og katt dander er også vanlige gjerningsmennene.

Elveblest oppstå når et kjemisk stoff i kroppen, hovedsakelig histamin, blir frigjort fra cellene dypt inne i huden. Av grunner ikke klare å leger og allergispesialister, reagerer kroppen på en irriterende eller stimuli. Noen ganger reaksjonen er kort, varer bare noen få minutter.

Is eller en kald kompress kan lette ubehag. Men noen ganger kan de hives vare i flere dager, som krever behandling med et antihistamin. Langvarig utbrudd bør vurderes av en lege, som kan utføre en rekke tester for å prøve og finne den skyldige. Prøv å ikke skrape det berørte området for å unngå ytterligere irritasjon eller infeksjon. Slites løs komfortable klær som ikke vil legge press på området.
Når allergenet er bestemt, er den beste behandling for å unngå det som forårsaket problemet i første omgang. Du kan også holde antihistaminer på hånden i tilfelle en fremtidig utbrudd.

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler


Mineralolje er en petroleum biprodukt som brukes i mange kosmetikk og personlig pleie elementer, inkludert baby-produkter. Brukes for sin antatte mykgjørende egenskaper, kan mineralolje ha negative effekter på huden din. Allergiske reaksjoner er ikke uvanlig.

Misforståelse

Mineralolje er til stede i mange babyprodukter som for eksempel babyolje, lotion og body wash. Mange tror at babyolje er fuktighetsgivende, men det er det ikke. I de fleste tilfeller er babyolje 100 prosent mineralolje, som ikke lett absorberes og etterlater en plast-lignende belegg på huden. Dette belegget tetter porene og fjerner hudens evne til å puste, forårsaker allergiske reaksjoner som kontakteksem. Mineralolje oppløser også hudens naturlige oljer og hemmer sin oljeproduserende evne, ytterligere tørke huden.

Symptomer

Kontakteksem er den vanligste allergiske reaksjon å manifestere fra mineralolje kontakt. Symptomene inkluderer rødhet, hevelse, blemmer og kløe i huden. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan kontakteksem være ganske smertefullt før det løser. Mange babyprodukter er utviklet for bruk fra babyens hode til tær, så en allergisk reaksjon kan omfatte hele kroppen.

Behandling

Fjerning av mineralolje fra huden er viktig i å stoppe den allergiske reaksjon. Vask huden forsiktig med en mild såpe fri for mineralolje. Bruk kule kluter for å lindre kløe. Kortison krem ​​har vært nyttig i å lindre symptomene på kontakteksem, men sjekk med legen din før du bruker den på et spedbarn. Paracetamol eller ibuprofen kan lindre ubehag også.

Alternatives

Kokosolje, kakaosmør og selv olivenolje er alle naturlige alternativer til mineralolje og sikker for bruk på både babyer og voksne. Disse produktene er lett absorberes inn i huden uten å hemme hudens naturlige prosesser. Såper, sjampo og kremer er også tilgjengelig uten mineralolje, så les etikettene nøye. Naturlige produkter har blitt mer allment tilgjengelig som etterspørselen har økt på grunn av den grønne bevegelsen i Amerika. Naturlige baby-produkter spesielt er i høy etterspørsel som foreldre har lært farene ved mineralolje.

Advarsel

Når du leser babyen produkt etiketter, være oppmerksom på at mineralolje kan være oppført under flere ulike navn. Liquidum Paraffinum, parafinolje, parafinvoks og petrolatum er alle synonymer for mineralolje. Velg et produkt som inneholder kun naturlige ingredienser. Sjekk hver etikett for hvert produkt du kjøper. En god tommelfingerregel å følge; hvis du ikke kan uttale det, ikke kjøpe det.

Hvordan Test for Allergiske Reaksjoner på Dye

Hvordan Test for Allergiske Reaksjoner på Dye


Gjennomføre en liten, kontrollert test på deg selv for en allergisk reaksjon på fargestoff før bruk er en enkel måte å unngå en fullskala reaksjon som kan ende opp på sykehuset. Testen er så lett at du kan gjøre det selv. Den vanligste typen av fargestoff mennesker kommer inn i jevnlig kontakt med, er hårfarge, som inkluderer para-phenylenediamine, eller PPD. PPD skaper permanent farge gjennom prosessen for oksidasjon når den utsettes for en fargefremkaller. Denne substans og liknende stoffer vesentlig i kjemisk sammensetning er funnet i mange andre vanlig anvendte produkter, som for eksempel kulepenn blekk og bensin. En allergi mot PPD kan bety at du også har reaksjoner på noen eller alle disse andre produkter. Å vite dette på forhånd kan du unngå utilsiktet berøring eller i det minste lar deg vite for å bruke disse produktene med forsiktighet.

Bruksanvisning

Bland en liten mengde av hårfarge med fargefremkaller. PPD vil ikke begynne å oksidere uten kontakt med utbygger, slik at du må bruke dem sammen til test for en allergisk reaksjon.

Gni en liten mengde av den oksiderte fargestoff bak øret eller på den indre bøye av albuen.

La test sted avdekket i 24 til 48 timer. Ikke utsett det for vann i løpet av denne tiden.

Sjekk for noen umiddelbar reaksjon. Hvis testområdet reagerer umiddelbart, er det anses å være "irritasjonsmoment kontakt dermatitt" og dermed nonallergic.

Vurdere området etter 24 til 48 timer. Hvis det ikke er rødhet, hevelse, kløe, gråt eller skalere så du er svært lite sannsynlig å være allergisk mot fargestoff. Men hvis du opplever noen av disse symptomene du er allergisk og kan ikke bruke hårfarge eller noe produkt som inneholder PPD.

Vær oppmerksom på eventuelle tegn på en allergisk reaksjon på andre produkter du kan reagere på hvis du demonstrert en allergisk reaksjon på PPD. Ser ut til para-aminobenzosyre (PABA), som brukes i solkrem; azofargestoffer, som er brukt i varierende mengder i semi-permanente og midlertidige hår fargestoffer; blekket i kulepenner; bensin og diesel; som et fargestoff i matvarer og medisiner; benzokain og prokain, som er brukt i anestetika; og sulfonamider, sulfonene eller sulfa, som brukes i ulike medisiner.

Allergiske reaksjoner på alkohol

Allergiske reaksjoner på alkohol


Mange mennesker kan absorbere alkohol innenfor sine grenser og under kontroll; Men noen mennesker ikke har denne evnen. Alkohol kan presentere en rekke problemer, inkludert en allergisk reaksjon. Allergiske reaksjoner kan være skremmende eller overraskende i beste fall og lammende eller dødelig i verste fall. Husk at folk ikke er generelt allergisk mot straight alkohol, heller de kan være allergisk mot en ingrediens i alkoholholdige drikkevarer. Hvis du tror du vet symptomene som forråde en viss allergisk reaksjon, er det alltid best å konsultere med en lege.

Misforståelse

De fleste er ikke allergisk mot alkohol i seg selv. Snarere er de allergiske mot noen type produkt eller prosess som brukes til å lage drikken. For eksempel personer med cøliaki er allergisk mot gluten, som finnes i bygg og hvete - to vanlige ingredienser i øl. Dessuten kan være folk allergisk mot histaminer, derav bruk av Benadryl som et anti-histamin. De fleste friske mennesker ikke har et problem metabolizing visse enzymer som finnes i alkoholholdige drikkevarer, men de med histaminintoleranse ville. Du har kanskje hørt om rødvin hodepine. Selv om dette kan være et resultat av bare å drikke for mye vin, kan det være et symptom for noen som har sulfitt allergier. Sulfites er organiske forbindelser som finnes i mange alkoholholdige drikkevarer, men noen av dem har høyere konsentrasjoner. Det er høyere sulfitt konsentrasjon som kan føre den fryktede rødvin hodepine eller astmasymptomer.

Typer

Alkohol allergier har å gjøre med enten komponentene som utgjør drikke, den prosessen som brukes i etableringen av nevnte drikke, eller en manglende evne i noens kroppen å bryte ned visse kjemikalier. De som har reaksjoner til en del av prosessen kunne lide av en gjær allergi eller et sulfitt allergi. Disse allergier vanligvis føre den lidende til å utvikle utslett eller elveblest. Ølgjær er en vanlig del av gjæringsprosessen, så hvis du oppdager at du er allergisk mot gjær, så må du oppsøke andre drikker som ikke har dette som en ingrediens. Sulfites blir ofte brukt som et konserveringsmiddel for å holde drikken fra spoiling. Du kan finne vin med noen sulfitter, men det vil som regel ha en kort holdbarhet. Når du har en intoleranse for en faktisk substans komponere makeup av alkoholholdig drikke, kan du være allergisk mot druer eller et korn, som for eksempel bygg, humle, rug eller hvete. Mens disse typer allergier er sjeldne, de eksisterer. Personer med disse typer allergier kan trygt konsumere andre alkoholholdige drikker hvis de er kresen om å sjekke ingrediensene. For eksempel, hvis du er allergisk mot druer, kan det være åpenbart at du bør unngå vin, men du bør også unngå cognac, amaretto og champagne, blant andre. Mennesker med disse allergi vil vanligvis se reaksjonen manifestere seg i form av mageproblemer knyttet til magesekken eller tarmen. Hvis en person mangler et visst enzym, så kroppen hans ikke ville være i stand til å behandle alkohol etter at han har konsumert det. Dette er hva som fører til rødme i ansiktet, halsen eller brystet. Dette er mest vanlig hos personer av asiatisk avstamning. Skyll seg selv er ikke noe å skremme deg, men det er en anelse om at du kan være i fare for mer alvorlige alkoholproblemer.

Forebygging / løsning

Den mest opplagte måten å unngå noen form for allergisk reaksjon i forbindelse med en alkoholholdig drikke er å avstå fra å konsumere alkohol. Dette ville definitivt gjelde for de med cøliaki, siden gluten i noen form kan være uutholdelig. Men det finnes alternative drikkevarer som ikke er laget med gluten, som for eksempel potet vodka. Det vil også gjelde for dem som lider av histamin allergier. Med noen allergier, er alvorlighetsgraden av reaksjonen i samsvar med mengden av alkohol konsumert. Folk som pleier å skylle med store mengder alkohol skal bare innta små mengder. Dette gjelder også for dem som lider av sulfitt allergier. Små mengder er vanligvis mindre skadelig.

Identifikasjon

Det er mange spor som kan tyde på at du har en allergisk reaksjon på noe inne i en alkoholholdig drikke. Du kan bli spylt, har problemer med å puste, føle deg syk til magen, utvikle en hodepine eller har en histamin reaksjon. Ofte er det vanskelig å selv-diagnostisere en allergi av dine egne. For eksempel, kanskje du ikke har en spesifikk allergi og heller dine symptomer er relatert til det faktum at du konsumert for mye alkohol. Eller kanskje du tror du er allergisk mot en ny vin når det virkelig kroppen din hadde en forsinket reaksjon på noe som du spiste tidligere på dagen. Derfor er det alltid lurt å søke profesjonell medisinsk rådgivning knyttet til eventuelle allergier i stedet for selv-diagnostisering. Hvis du tror du kan ha en av disse allergi, kan det være andre matvarer eller drikke som du bør unngå i tillegg til alkohol. En lege kan veilede deg i å oppdage roten av din allergi.

Advarsel

Hvis du lider av en allergisk reaksjon på alkohol, søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart. Dessverre, det er ingen reell behandling for allergiske reaksjoner på allergi som vil fikse problemet. Oppsøk en måte å unngå tidkrevende hvilke typer alkohol du er allergisk mot, slik at du kan bli med uten fare for helsen din når du vil ha en drink, for eksempel, i stedet for vin laget av druer, velger japansk plomme vin eller eple brandy.To være helt fri for allergiske reaksjoner på alkohol, avstå fra å drikke.

Allergisk reaksjon til Magnesiumklorid

Allergisk reaksjon til Magnesiumklorid


Leger ofte foreskrive magnesiumklorid til pasienter som lider av lav magnesium. Imidlertid kan allergiske reaksjoner på dette tillegget være mer alvorlig enn de opprinnelige symptomer på lavt magnesium. Pasienter som er allergiske mot magnesiumklorid må finne alternative måter å heve sine magnesium nivåer, som for eksempel kosthold og andre midler.

Lav Magnesium

Magnesium er et viktig mineral for helsen. Lav magnesium kan føre til muskelkramper, depresjon og alvorlig diaré, ifølge Drugs.com. Leger ofte foreskrive magnesiumklorid å korrigere lavt magnesium nivå. Den kommer i pilleform og må svelges hele med et fullt glass vann.

Allergisk reaksjon

Hvis du allerede vet at du er allergisk mot magnesiumklorid, bør du ikke ta dette supplement. Symptomer på allergisk reaksjon inkluderer elveblest, svimmelhet, pustevansker og hevelse i tunge eller svelg.

Hva å gjøre

Hvis du bryter ut i elveblest, ringe legen din umiddelbart. Hvis du har problemer med å puste, eller andre alvorlige allergiske reaksjoner, ringe nødtelefonen. Advise krisepersonell du har tatt magnesiumklorid.

Reaksjon vs. Overdose

Overdoser av magnesiumklorid kan gi lignende symptomer til allergiske reaksjoner, som pustevansker, svimmelhet og svakhet, ifølge Drugs.com. For å unngå forgiftning, spore når du tar pillen og alltid svelge det hele i stedet for å tygge. Hvis du tror du har overdosert, ring Giftsentralen eller 911.

Alternatives

Endre pasientens kosthold er hvordan noen leger behandler magnesiummangel. Du kan øke inntak av magnesium gjennom en diett rik på hele korn, grønne grønnsaker og nøtter, ifølge National Institute of Health. Hvis du er allergisk mot magnesiumklorid, bør du også snakke med legen din om alternative medisiner som kan øke magnesium nivå.

Allergiske Reaksjoner på Sitronsyre

Allergiske Reaksjoner på Sitronsyre


Sitronsyre, som finnes i mange bearbeidede matvarer samt naturlige matvarer som sitrusfrukter, kan fremkalle allergiske reaksjoner og matintoleranse hos noen mennesker. Dette syndromet oppstår ikke veldig ofte, men forårsaker problemer som utslett eller fordøyelses vanskeligheter for dem som opplever det. Den nøyaktige årsaken til disse problemene varierer, og noen dybdestudier eksisterer.

Typer

Noen allergiske reaksjoner på sitronsyre bare forekomme på grunn av kilden til sitronsyren industrielt produsert som et tilsetningsstoff. Prosessen, som involverer soppen Aspergillus niger, skaper det meste av sitronsyre i kommersiell produksjon, og folk med allergi mot gjær og mugg kan finne at spor gjenværende fra at prosessen skaper problemer, ifølge Kenyon College.

Ikke alle sitronsyre allergier har samme årsak. Noen mennesker utvikler symptomer fra å spise mat naturlig høy i sitronsyre, samt matvarer som inneholder lab-produsert additiv.

En hud sensibilisering respons til råstoffet kan også forekomme, i henhold til databladet for sitronsyre.

Misforståelse

Personer med mold allergi kan lide en ekte allergisk reaksjon på urenheter igjen i produsert sitronsyre; sitronsyre intoleranse, forskjellig fra en sann allergisk respons, foreligger også.

Den citrat ion - en del av forbindelsen med sitronsyre, er mye som natrium en del av den forbindelse som er kjent som bordsalt - bidrar til sitronsyresyklusen, er nødvendig for menneskeliv. Dette gjør det umulig å eliminere helt. Den finnes i mange frukter og grønnsaker og andre vanlige matvarer.

Effekter

Lider av matintoleranse generelt opplever fordøyelsessymptomer eller utslett i stedet for en anafylaktisk reaksjon. Disse symptomene kan være ubehagelige, men i motsetning til anafylaksi - en mer alvorlig allergisk reaksjon som involverer symptomer i hele kroppen, inkludert pustevansker - de er vanligvis ikke livstruende. Fordøyelses problemer, men kan skape langsiktige problemer som følge av ernæringsmessige mangler.

Sopp allergier, mer umiddelbart farlig enn matintoleranse, noen ganger føre anafylaktiske symptomer og andre sanne allergiske reaksjoner.

Identifikasjon

En person som forventer en sitronsyre allergi eller intoleranse skal utelukke andre, mer vanlige matintoleranse for eksempel meieriprodukter og gluten. Cøliaki, en intoleranse overfor gluten (den primære protein i hvete), rammer om lag én prosent av befolkningen, ifølge Van Heel og West (BMJ 2006) og kan føre til lignende symptomer til de av andre matallergier og matintoleranser. Intoleranse for kasein, de store protein i melk, kan føre til lignende symptomer i tillegg.

Forebygging / løsning

Anekdoter fra Vicky Clarke ressurs for lider tyder på at inntak av tilstrekkelige mengder vitamin B5 og unngå mat med høyt sitronsyre innhold, for eksempel sitrusfrukter, bær, vin, ost, surdeigsbrød og pakket mat kan forebygge symptomer på en sitronsyre intoleranse.

Hva skjer i en allergisk reaksjon?

Nysing Fits

Allergiske responser ikke nøyaktig passer inn i en støpeform. Kanskje det er en kløe fra berøre et ullteppe. Eller kanskje litt Nysing plass etter å ha kjørt gjennom en løvetann feltet. I mer alvorlige situasjoner, kan noen faktisk dø av en allergi mot skalldyr eller en bie stikk.

Immunsystemet og allergier

Kroppens immunsystem er utviklet for å beskytte deg mot omverdenen og de potensielle skadene. Antistoffer, hvite blodceller, og til og med huden din er alle en del av immunsystemet. Du kan også takke bestemt bakterie og kjemikalier kroppen produserer; de kan bekjempe nesten usynlige skurkene som forårsaker betennelse i organer eller andre lidelser.

Allergier, derimot, er en lidelse av immunsystemet. Også kjent som atopi, allergi er kroppens reaksjon på allergener, små partikler som forårsaker hvite blodlegemer til raskt å danne uten reell rim eller grunn. Kroppen din blir brukt til bekjempelse av mange sykdommer og infeksjoner uten at du vet det fordi det over tid cellene dine lære å tilpasse og overvinne.

Med allergi, er det ingen umiddelbar tilpasning for immunforsvaret. Kroppen din reagerer bare umiddelbart til hva som har bedt om det. Den komplikasjonen med allergener er at de kan bli funnet i nesten hva som helst. Egg, blomster, peanøtter, shell fisk- you name it, det kan være et allergen til kroppen din. Tilstanden kalles Aquagenic kløe er en allergisk reaksjon på vann, en nødvendighet i livet!

Allergisk reaksjon

For de mer vanlige allergener, allergiske reaksjoner begynner med nesen. Hvis noen var allergisk mot støvmidd, og de kom i kontakt med nesen, kroppen din umiddelbart reagerer ved å prøve å bekjempe støvmidd på deres inngangspunkt. Et rush av blod full av antistoffer kan surge til nesen. Slim, slimete væske kroppen produserer for å kvitte seg med fremmede partikler, begynner å produsere på tilsynelatende lynets hastighet. Siden alt dette går til nesen som om dette var en nødsituasjon, kan du begynne nysing gjentatte ganger. Hvis dette var vanlig forkjølelse, rennende og sneezy nese ville være et tegn på et virus på vei ut. Men siden dette er en allergisk reaksjon, føles kroppen din er det ingen tid å miste.

Andre allergiske reaksjoner, som nevnt tidligere, kan det føre til dødsfall. Hvis mengden av den spesifikke allergen er grovt overveldende og kroppen din er bare oppmerksomme på små mengder, reagerer det nesten for raskt for seg selv. Dette allergisk reaksjon er kjent som anafylaktisk sjokk. Brystet kan stramme, airways låse opp, og blodtrykket synker for å holde allergenet fra å komme inn i kroppen din. Hvis ikke umiddelbart behandlet, kunne død skje. Den gode nyheten er at utvinning kan være like rask hvis du er forberedt.

Fighting Allergi

Forberedelse til allergiske reaksjoner og reaksjoner er mer om å håndtere dem enn noe annet. Når allergener kommer i kontakt med hvite blodceller, de slipper betjenings kjemiske kjent som histamin. Så det er en god idé å ha anti-histamin produkter hvis du vet du vil være i en situasjon hvor allergiske reaksjoner kan skje. Noen mennesker kan faktisk desensitize seg til spesifikke allergener ved små intervaller for eksponering. Adrenalin er en annen anti-allergi verktøyet. Det er en umiddelbar skutt av energi til kroppen som er viktig for folk som går inn i anafylaktisk sjokk. Så hvis du vet at du har allergi og det som trengs for å regulere selv, sørg for at du har det du trenger på deg. Du ville ikke ønsker et enkelt nys å slå til noe langt verre.

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting Med EpiPens

Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting Med EpiPens


Hvis du er allergisk mot bistikk, sørg for å ha en måte å behandle en tett på hånden. Følg disse trinnene for å bruke en EpiPen, som kan redde livet ditt.

Bruksanvisning

•  Kjenn tegn på en allergisk reaksjon. Disse kan omfatte hevelse i svelg og tetthet i brystet, utseendet på et utslett eller elveblest og kløe.

korken EpiPen og ta den ut av beskyttelsesetui.

Hold EpiPen i din dominerende hånd, med tommelen mot slutten bort fra svart spiss. Ikke egentlig plassere tommelen over slutten.

Jab EpiPen i låret i en 90 graders vinkel. Pennen er laget for å fungere gjennom klær.

Hold pennen på plass i 10 sekunder.

Ta pennen forsiktig og massere området for en annen 10 sekunder.

Sett på EpiPen i beskyttelsesetui, nål først. Du bør være i stand til å se det røde stempelet gjennom pennen, noe som indikerer at det har injisert.

8. Gå til legevakten umiddelbart, og ta din brukte EpiPen med deg for å få legen din kast den.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke gjør det til legevakten raskt nok, kan det hende du trenger en ekstra EpiPen injeksjon. Ha alltid med minst to.

Allergisk reaksjon på Acai Berry

Allergisk reaksjon på Acai Berry


Acai Berry er en mye spioneringen antioksidant frukt med mange helsefordeler. Mennesker over hele verden bruker denne Amazonas frukt i ulike former. Du vil finne acai berry juice, kapsler og selv acai te på markedet. Hvis du vurderer å bruke den frukten som et kosttilskudd, må du først se om du er allergisk mot acai.

Allergisk reaksjon

Ifølge WebMD, kan folk som er allergiske mot andre typer bær også vise lignende symptomer for acai berry. Slike folk bør unngå å bruke acai. Folk som er allergiske mot pollen kan også oppleve problemer når du bruker acai.

Mild Reaction

Milde reaksjoner på acai berry kan inkludere utslett, lunger og kløende øyne.

Moderat Reaction

Noen tilfeller har rapportert moderate reaksjoner på acai piller. Reaksjonen kan spre seg til andre deler av kroppen, forårsaker pustevansker og kløe.

Alvorlig reaksjon

I sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner på acai berry og med forårsake anafylaksi, en tilstand som kan være livstruende. Andre alvorlige symptomer er magesmerter, oppkast, diaré, svimmelhet, forvirring og hevelse i halsen. Du må se en lege hvis du opplever eller er vitne til noen av disse reaksjonene.

Diagnose

Hvis du er usikker på om kroppen din er allergisk mot acai bær, kan du spise opp en liten dose av acai berry juice eller supplere og vente på resultatene. Ved å gjøre dette, vil problemet bli identifisert før det blir alvorlig.

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm


Allergisk reaksjon utslett er forårsaket av en betennelse respons fra eksponering til noe som kroppen din anser som en trussel. De kan være mild eller alvorlig og noen ganger krever akutt medisinsk behandling. Det er noen trinn som du kan prøve i ditt hjem for mild allergisk reaksjon utslett.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt en allergisk reaksjon Utslett på det press på My Arm

•  Ta 25 mg av Benadryl når du først begynner å utvikle et utslett, og hver 6. time etterpå, for ikke å overstige 100 mg per dag, i henhold til Food and Drug Administration. Benadryl stopper effekten av histamin i kroppen og som får utslett og kløe.

Påfør en rikelig mengde hydrokortison krem direkte til allergisk reaksjon utslett. Dette vil bidra til å lindre symptomene dine og rydde opp i utslett.

Påfør en rikelig mengde Calamine lotion til utslett når hydrokortison krem har tørket. Dette vil bidra til å stoppe kløe og vil helbrede utslett.

Unngå elementet som forårsaket den allergiske reaksjonen utslett. Ofte mennesker utvikler disse utslett etter bytte vaskemidler, såper, eller lotion.

Hvis allergisk reaksjon utslett ikke løser i 1 til 2 dager, gå til lege. Han kan gi deg resept styrke anti-histaminer og kremer til å gjelde det berørte området. Han kan også velge å utføre allergitesting for å finne ut hva du er allergisk mot å forhindre flere episoder.

Tips og advarsler

  • Unngå riper i utslett på det press på armen. Dette vil sette histamin henhold neglene som kan spre seg til andre deler av kroppen din gjennom å skrape. Hvis dette skjer, vil du oppleve kløe i flere områder av kroppen din.
  • Hvis du får problemer med å puste, ringe 911 umiddelbart. Dette er et symptom på en mer alvorlig allergisk reaksjon og krever øyeblikkelig legehjelp. I dette tilfellet er det best å la en ambulanse for å ta deg til legevakten, da de kan trenge å administrere krise medisiner på vei til sykehuset for å åpne luftveiene.