Digidexo.com

betent tannrot i bihulen

Hvordan behandle en Sinus Drip

Hvordan behandle en Sinus Drip


En sinus drypp er en av de vanligste bivirkningene av en bihulebetennelse. Et drypp kan være smertefullt og flaut. Heldigvis, det er mange enkle grep du kan ta for å behandle en sinus drypp.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann. Ved å bo riktig hydrert, vil du bidra til å tynne ut slimet som samler seg i bihulene. Tykke, trange slimete kan forlenge ubehag og irritasjon i en sinus drypp.

Rens bihulene å vaske bort noen bygget opp slim, bakterier eller andre miljø partikler. Bruk en varm saltløsning som er fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Mens denne prosessen vil bidra til å lindre ubehaget av en sinus drypp, det vil ikke kurere bihulebetennelse som er ansvarlig for drypp.

Besøk en allergolog for å se om din nasal drypp er produktet av en allergisk reaksjon. Gjennom en rekke tester, vil en allergolog kunne avgjøre hvilke konkrete allergier bidrar til bihuleproblemer. Når de er identifisert, vil en lege kunne hjelpe deg å overvinne disse allergi.

Få en serie av allergivaksinering å behandle noen allergisk reaksjon ansvarlig for nasal drypp. En diett av allergivaksinering kan administreres over et lengre tidsrom for å hjelpe immunsystemet å overvinne visse allergiske reaksjoner. Dette er en svært omfattende prosess som kan ta opptil fem år å fullføre.

Bruk en nasal kortikosteroid spray for å bekjempe sinus allergi. Disse spray kan også bidra til å berolige betent hud innen bihulene, redusere alvorlighetsgraden av en sinus drypp.

Finn et antihistamin nesespray for å bekjempe allergi ansvarlige for nasal drypp. Du kan også finne et antihistamin spray som inneholder slimhinneavsvellende egenskaper for å bidra til å bryte opp tette bihuler.

Administrere en nasal vanning system for å lette en sinus drypp. To vanlige former for nasal vanning er neti potten system og pære sprøyte system. Verktøyene og ingredienser som er nødvendige for å utføre denne behandlingen er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og apotek.

Tips og advarsler

  • Kronisk dårlig ånde er ofte en uheldig bivirkning av en sinus drypp. Behandle en sinus drypp for å redusere avhengigheten av pust mints og tyggegummi.
  • Det er mulig å behandle en sinus drypp uten direkte adressering bihulebetennelse ansvarlig for å skape drypp. I tillegg til å ta skritt for å behandle en sinus drypp, bør du også snakke med legen din om måter å forebygge bihulebetennelse oppstår.

OTC rettsmidler for Sinus Problemer

Ifølge Sinus og Nasal International Foundation, "bihulebetennelse er fortsatt USAs mest vanlige kroniske eller uhelbredelig sykdom." Sinus infeksjoner er ikke den eneste tilstand som kan påvirke sinus hulrom. Allergier, været forandrer seg og forkjølelse kan føre til at noen skal ha bihuleproblemer. De vanligste spørsmålene fra betente eller forverret bihulene er alvorlige nese, rennende nese, dryppende nese, sinus press, hodepine og tannsmerter. Mange av disse problemene kan lett behandles med over-the-counter rettsmidler.

Bruk Medisinering

Bruk medisiner for å behandle symptomene på bihuleproblemer. Den vanligste medisiner for å behandle sinus problemer er en decongestant. Bruk en decongestant å redusere hevelse i sinus hulrom og begrense produksjonen av overdreven slim. Bruk en decongestant med en slimløsende hvis bihulene er helt blokkert, og du ikke klarer å puste gjennom enten nesebor. En slimløsende vil bidra til å bryte opp og tynne eventuelle tykt slim som blokkerer puste og utvise den fra kroppen. Bruk et antihistamin hvis sinus problemer er knyttet til allergi. Et antihistamin kan brukes sammen med en slimhinneavsvellende og slimløsende. Ta en anti-inflammatorisk smertestillende for å bistå med smertereduksjon og redusere betennelse i bihulene.

Bruk Saline Sprays og vasker

Kjøp en saltvann spray og en lomme vask fra et apotek eller matbutikk. Bruk saltvann spray 2-3 ganger om dagen. Spray to ganger i ett nesebor om gangen mens du holder det andre neseboret stengt. Pust inn mens du sprayer saltvann inn i sinus hulrom slik den er mottatt høyt og dypt. Etter sprøyting i begge neseborene forsiktig blåse nesen. Bruk en saltvann vaske hver-to ganger om dagen. Dette kan gjøres med en neti pott, en liten tekanne brukes til å vanne bihulene. Klargjør sinus vask som anvist på pakken av neti potten (dette inkluderer vanligvis blande varmt vann med salt).

Bruke naturlig rettsmidler

Kjøp naturlig over-the-counter rettsmidler. Prøv nese strimler som åpner dine passeringer. Plasser en nasal stripe på nesen før du sovner og ha den i hele natt. Ta det i morgen og gjenta om natten. Kjøp damp gni som er plassert på brystet og frigjør naturlige gasser som eukalyptus og mint som vil åpne opp nesegangene. Kjøp en kjølig tåke luftfukter og holde den i gang i huset for å opprettholde 40 prosent fuktighet til enhver tid. Dette vil opprettholde den riktige fuktigere i bihulene og hindre dem fra ytterligere irritasjon.

Hjemmelaget Sinus Relief Bruke Hot Peppers

Hjemmelaget Sinus Relief Bruke Hot Peppers


Personer som lider av forkjølelse eller allergi eller infeksjoner har ofte betent eller infisert bihulene. Når bihulene er irritert, kan de bli hovne og slim samler og tykkere, fører til mer kompliserte problemstillinger. Neseskylling med bruk av en neti potten har brakt lindring til dem som lider av sinus problemer. Legge hot pepper til din neti potten kan fremskynde sin effektivitet.

Bruksanvisning

Klargjør neti potten løsningen i neti potten. Hell en halv kopp med varmt vann inn i neti potten. Vannet bør være så nær kroppstemperatur som mulig. Bruk et termometer for å sjekke temperaturen på vannet. Vann for varmt eller for kaldt kan faktisk ha en negativ effekt på bihulene. Legg en teskje havsalt og en 1/4 ts. av natron og 1/4 ts. av varmt pepper pulver i potten. Omrør løsningen inntil den er fullstendig oppløst.

Plasser hodet over en vask med neti potten og en boks av vev innen armlengdes avstand. Blåse nesen. Vippe hodet over vasken, sakte plassere neti potten åpning inn i ett av neseborene og begynner å helle. La løsningen arbeide seg gjennom hele din lomme hulrom og kommer ut det andre neseboret. Puss nesen å kvitte bihulene av overflødig slim. Gjenta prosessen på det andre neseboret.

Klargjør samme løsning bortsett fra denne gangen hell den i en gjenbrukbar nesesprayflaske. Ta hot pepper nesespray med deg i løpet av dagen for å opprettholde klare bihulene. Stenge det ene neseboret ved å plassere hånden din over det. Plasser nesesprayflaske tippe opp det andre neseboret. Som du presse oppløsningen inn i neseboret, ta et dypt åndedrag å drive løsningen dypt inn i hulrommet. Spray 2-3 ganger og deretter gjenta prosessen på den andre neseboret. Dette vil føre til bihulene å renne, så har vev forberedt før du prøver å bruke nesespray i offentligheten.

Allergi og Sinus infeksjoner

Allergi og Sinus infeksjoner


Hvis bihulebetennelse (sinusitt) er et problem for deg, er det viktig å ikke bare behandle dem, men finne ut hva som forårsaker dem. Allergi kan være årsaken til bihulebetennelse for mange mennesker. Dette gjelder spesielt når du har en kronisk eller langvarig bihulebetennelse og du har høy feber (allergisk rhinitt).

Hva er Bihulebetennelse og hva er symptomene?

Bihulebetennelse er en betennelse i bihulene. Når du har bihulebetennelse, hindrer hevelse åpningene i bihulene og hindrer slim fra drenering slik det skal. Betent og blokkerte bihulene skape et fuktig miljø, kan bihulene ikke renne, blir fylt med puss og bli infisert. Sinusitt kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon, et virus eller en sopp (mold). Hvis du lider av allergi og du kan få det som kalles "allergisk sopp bihulebetennelse."

Når du har bihulebetennelse, kan du oppleve symptomer som ansikts smerter eller ømhet (spesielt under øynene eller på neseryggen), post-nasal drypp, hoste, tett nese, hodepine, smerter i tannkjøttet eller tennene, feber, tretthet og dårlig ånde.

Hvordan Allergi Årsak Bihulebetennelse?

Når du er allergisk, og du inhalerer et allergen, kan bihulene bli betent. Pollen, støvmidd, dyr dander og andre allergi utløser årsaken hevelse i bihulene som feller slimet og forårsaker bihulebetennelse. Å bidra til å forebygge allergiske reaksjoner som forårsaker dine bihulebetennelse, bør legen forskrive allergi medisiner og kanskje foreslå allergivaksinering (immunterapi).

Hvordan vet du hvis du har allergi?

For å forhindre bihulebetennelse som er forårsaket av allergi oppstår igjen, er det viktig å finne ut hva du er allergisk mot. Legen din vil først spørre deg spørsmål om dine allergisymptomer og ta en detaljert medisinsk historie. Han kan foreslå deg gjennomgå allergi testing for å identifisere de spesifikke ting som forårsaker allergiske reaksjoner. Allergitesting kan administreres av en allergi spesialist (allergolog) og ferdig med enten hud eller blodprøver.

Hva er allergisk Fungal Bihulebetennelse?

Allergisk sopp bihulebetennelse (AFS) er når du har en allergisk reaksjon på sopp i luften. Det er vanlig i områder av landet der det er varme, fuktige miljøer og hvor mugg og sopp er utbredt. AFS fører til en tykk, sopp rusk å danne i en klebrig slim i bihulene. Mange mennesker med AFS har også nesepolypper. Den eneste måten å fjerne det på er gjennom kirurgi og en biopsi der sinus vev samles med fleksible instrumenter som føres gjennom nesen. Dessverre, selv med kirurgi soppen kan vokse tilbake. Det kan være alvorlig hvis den ikke behandles som soppens rusk kan vokse mot øynene eller hjernen.

Hvordan er Bihulebetennelse behandlet?

Hvis bihulebetennelse er forårsaket av en bakterie, vil legen forskrive et antibiotikum. I tillegg kan legen din anbefale medisiner som nesespray og antihistamin spray, antihistaminer, decongestants, og nasal kortikosteroid spray. Han kan også foreslå at du skylle bihulene med saltvann hver dag for å tømme ut tykt slim fra nesegangene. Hvis er bihulebetennelse er forårsaket av en soppinfeksjon kan du trenger en intravenøs (IV) medisiner som amfotericin B eller vorikonazol.

Hvis du har blitt behandlet for en bihulebetennelse, og etter åtte uker er det fortsatt presentere legen din kan foreslå at du får en x-ray kalt CAT eller CT Scan (beregnet aksial tomografi). Det kan være nødvendig for en spesialist som en allergolog eller otolaryngologist (øre, nese og hals lege) for å undersøke nesen din med en lang, tynn, fleksibel slange med et kamera og lys på slutten. Slimprøver vil bli tatt fra nesen å fastslå den eksakte bakteriell som forårsaker infeksjonen, eller for å finne ut om problemet er fra en sopp.

Hvis medisinering terapi ikke hjelper, må du kanskje sinus kirurgi for å fjerne nesepolypper, åpner opp tette passasjer, og løse eventuelle feil i benet skille nesegangene (septum). En otolaryngologist (øre, nese og hals spesialist) utfører denne type kirurgi.

Hvordan å åpne opp bihulene

Hvordan å åpne opp bihulene


Bihulene er en viktig del av de øvre luftveiene. Individer opplever sinus press når bihulene blir hovne og betente, forårsaker redusert luftstrøm og pustevansker. Ifølge American Society Rhinologic, påvirker sinusitt over 30 millioner amerikanere, og er den mest vanlige kroniske sykdom i USA. Forkjølelse, allergi og luftbårne irritanter kan forårsake sinus betennelse. Vanlige symptomer på sinus blokkering inkluderer smerter i øyet, hodepine, øresmerter, rennende nese og tann smerter. Det er naturlig og medisinske måter å åpne opp bihulene og gjenopprette normal pusting.

Hvordan å åpne opp bihulene

•  Drikk rikelig med vann eller juice til tynne nesesekreter og oppmuntre sinus drenering. Unngå drikker som inneholder koffein eller alkohol fordi de øker faren for dehydrering, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Unngå melkebaserte produkter som forbedrer slimproduksjon og øke hevelse i nesegangene.

Påfør varme, fuktige kompresser over midten av pannen, over nesen og over kinnene. Den fuktige varmen vil bidra til å lette sinus smerte, redusere presset og oppmuntre sinus drenering ved tynning sekreter i sinus hulrom. Prøv vekslende varme og kalde komprimerer å lette sinus smerte og redusere hevelse.

Pust inn fuktig luft ved fukting ditt miljø. Legg et håndkle over hodet og pust inn dampen fra en bøtte med varmt vann, eller ta dype åndedrag mens i en varm dusj. Cool-tåke luftfuktere er også effektivt for å øke luftfuktigheten og åpne opp bihulene.

Kjøp en sinus skylling kit på apoteket eller lage din egen løsning ved å blande en halv teskje salt med en kopp varmt vann. Bruke løsningen med en pære sprøyte, neti pot eller en spesialdesignet skylleflaske renser nesegangene og åpne opp bihulene. Skylle nesegangene bidrar til å redusere betennelse og kan fjerne nese irritanter, pollen, støvpartikler eller slim fra bihulene.

Spis en varm bolle med suppe eller drikke en kopp varm te. Forbruker varme væsker bidrar til å tynne slim sekreter og avløp sinus hulrom. Du vil også ha den ekstra fordelen av å puste inn dampen fra den varme væsken, fuktighetsgivende nesegangene og redusere sinus hevelse.

Kjøp en over-the-counter nesespray og ta det som anvist på emballasjen. Velg en muntlig decongestant med den aktive ingrediensen pseudoefedrin å redusere sinus press og bidra til å avlaste lunger. Hjertepasienter og personer med høyt blodtrykk bør rådføre seg med lege før du tar decongestants, fordi disse legemidlene kan føre til stigning i blodtrykket.

Se din lege for å diskutere andre alternativer for sinus lunger. Ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer, kan leger forskrive antibiotika, smertestillende midler eller decongestants, avhengig av årsaken til sinus betennelse. Selv tette bihuler og bihulebetennelse er vanlige problemer, er det mange alternativer for behandling av forholdene.

Hint

  • Ta kontakt med din lege hvis symptomer på sinus betennelse fortsette etter behandling.
  • Tar over-the-counter decongestants for lenger enn anbefalt kan resultere i en rebound effekt, forårsaker en økning i sinus betennelse og hevelse.

Hvordan bruke en Castor Oil Pack på bihulene

Castor olje har vært brukt i mange år som et naturlig hjemme bøte behandling for psoriasis, trakk muskler og sinus irritasjon. De bihulene er åpne områder i hodeskallen som er foret med fuktige membraner. Bihulene er plassert mellom øynene, i midten av pannen, på hver side av nesen, og på hvert kinn like over tennene. Bihulebetennelse kan hovne opp, noe som gjør det vanskelig å puste, og kan forårsake smerte. En varm lakserolje pakke kan gi lindring fra sinus smerter og press.

Bruksanvisning

•  Skjær tre stykker av naturlig un-farget ull eller hvit flanell bomull i en størrelse for å dekke det berørte området. Klipp et stykke plastfolie samme størrelse som de tøystykker.

Bløt ull eller bomull med ren lakserolje. Sørg for at hver del av ull eller bomull er grundig mettet, men ikke dripping med olje. Bruk bare naturlig un-farget ull eller flanell bomull. Castor olje kan føre til at noen fargestoffer for å visne, noe som kan sette flekker på huden din.

Plasser lag med tøy som er mettet med lakserolje på den berørte sinus området. Dekk kluten med stykke plastfolie. Plasser en varmeflaske over duken. Plastfolie vil hindre oljen fra tilsmussing av varmeflaske. Hvis du ikke har en varmeflaske, kan du bruke en liten elektrisk varmepute over plast dekket klut.

Slapp av og la lakserolje pakken på det berørte området i opptil 30 minutter. Puste normalt og la lakserolje for å gjennomsyre huden din over betent sinus området.

Hvordan lage Herbal Hot Packs for bihulene

Hvordan lage Herbal Hot Packs for bihulene


Bihulebetennelse er en tilstand der bihulene blir betente på grunn av bakterier, sopp eller virusinfeksjon. Bihulebetennelse symptomer inkluderer dårlig ånde, tap av lukt, feber, hodepine og sår hals med postnasal drypp. Denne tilstanden kan være akutt eller alvorlig. Herbal varmepakninger lindre bihulebetennelse som aromaer kan berolige nesegangene og lindre irritasjon og hevelse. Du kan kjøpe din egen urte pakker eller lage dem selv, tilpasse dem til dine behov.

Bruksanvisning

•  Bland ditt valg av tørkede urter og harde tørre korn. Disse elementene er de filler ingredienser for urte varmepakning. Echinacea, peppermynte, lakris, ingefær, kanel, tea tree og brennesle er rapportert å lindre sinus problemer, ifølge Karyn Siegel-Maier of Herbal Musings.

Skjær to 8-by-4-tommers biter fra stoffet. Plasser disse to brikkene flatt på et bord og feste sammen de riktige sidene av stoffet - de sidene som vil bli utsatt når din urte pakken er fullført. Pin disse stykker ned til bordet.

Sy en 1/2-inch søm sammen tre av de fire sidene av stoffet, slik at den fjerde siden åpen for stuffing pakken. Sy begge de lengre 8-tommers sider og en kortere 4-tommers side. Fjern hver pinne som du syr forbi det, og fest pinnen på et trygt sted.

Snu stoffet av delvis sydd urte pakke høyre side ut. Trakt urt og kornblanding gjennom den åpne enden. Slutt å fylle sekken når det er opp til 1/2 tomme fra toppen av pakken.

Tuck i kantene av urte pack. Sy åpningen lukkes med en nål og tråd, og pass på å sikre lukking med flere vinne sting før snipping tråden.

Plasser urte varmepakning i mikrobølgeovn og varme den i opptil to minutter. Fjern den fra mikrobølgeovn og forsiktig plassere den over de berørte bihulene. La den på plass til den er avkjølt.

Tips og advarsler

  • Slapp av mens du bruker en urte varmepakning; det øker beroligende egenskaper.
  • Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige urter som passer din smak. Hva som fungerer for en fungerer ikke nødvendigvis for alle.
  • Denne informasjonen er ikke ment for å behandle, diagnostisere eller kurere noen medisinsk sykdom. Snakk med en lege eller lege før du prøver å kurere noen helseproblemer, inkludert sinus forhold.
  • Vedvarende sinus problemer kan kreve medisinsk behandling.

Hvordan Soothe en betent Colon

En betent tykktarm er symptomatisk for inflammatoriske tarmsykdommer som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Disse alvorlige tilstander føre til betennelse i tykktarmen og andre områder av fordøyelseskanalen som resulterer i ubehagelige symptomer som betydelig kramper, smerter og diaré. Ernæringsmessige mangler er også en mulighet på grunn av dårlig absorpsjon av næringsstoffer. For å administrere denne betennelsen, kan du gjøre flere ting som inkluderer en kombinasjon av medisiner og livsstilsendringer, som er spesielt viktig å forvalte disse forholdene. Du kan ikke kurere disse forholdene, men du kan oppnå langsiktig remisjon.

Hvordan Soothe en betent Colon

•  Snakk med legen din om medisiner. Flere forskjellige stoffer er tilgjengelig som behandler betennelsen som utløser symptomene. De omfatter Azulfidine, Asacol og Rowasa. I alvorlige tilfeller som ikke responderer på disse behandlingene, kan legen gi deg kortikosteroid injeksjoner. Legen kan også foreskrive immunsuppressive; De tar ikke opp betennelsen direkte, men deres effekt på immunsystemet undertrykker betennelse. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer Humira, Sandimmune og Tysabri. Legen din kan finne det beste løpet av behandling for deg.

Hold deg unna drikker som forverre diaré; disse inkluderer alkohol og kullsyreholdige drikker.

Unngå melkeprodukter og annen mat med mye fett. Hvis du har inflammatorisk tarmproblemer, kan du ikke fordøye disse matvarene på riktig måte, og de vil forverre symptomene dine.

håndtere stress. Det vil ikke utløse en blusse opp, men det kan gjøre symptomene betydelig dårligere. Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker som meditasjon, dyp pusting, progressiv avslapning, positiv visualisering eller yoga. Trening er også en stor stressavlastning.

Eksperimenter med mengden av fiber i kosten. Normalt er en høy-fiber diett regnes som en hjørnestein i å spise sunt og reduserer sjansene for å få en inflammatorisk tarmsykdom, men det kan faktisk forverre symptomene på disse forholdene. Du må kanskje redusere inntaket av høy-fiber matvarer under en blusse opp for å redusere symptomer.

Vurder å bruke naturlige kosttilskudd som støtter tarmhelse og redusere symptomer på tykktarmsbetennelse. The University of Maryland Medical Center antyder at de følgende behandlinger kan være fordelaktig. Sink (25 mg daglig), folsyre (800 mcg daglig) og vitamin B12 (800 mcg daglig) hjelpe fikse skadet tarmcellene. Fiskeolje (2,7 g daglig) kan lindre betennelse. Probiotika inneholder strekk Saccharomyces boulardi (250 til 500 mg, fire ganger om dagen) kan redusere forekomsten av diaré. Glutamin (400 mg, fire ganger om dagen) er gunstig for generelle tarmhelse.

Betent Infant Bryst

Betent Infant Bryst


Betente baby bryster kan være alarmerende for nye foreldre, men det er faktisk en vanlig tilstand. Tilstedeværelsen av denne og relaterte symptomer visne vanligvis innen få uker etter fødselen.

Kjennetegn

Direkte etter fødselen, kan et spedbarn vise betennelse i ett eller begge brystene. Denne tilstanden påvirker både mannlige og kvinnelige spedbarn.

Relaterte symptomer

Symptomer relatert til spedbarn bryst betennelse inkludere "heksemelk", en melkeaktig utflod fra brystvortene, og "pseudomenstruation", en melkeaktig utflod som kan være til stede hos nyfødte kvinner. I tillegg kan nyfødte hunner oppviser betennelse i labia.

Årsaker

Infant brystbetennelse er forårsaket av eksponering for morens hormoner mens i livmoren, spesielt østrogen. Østrogen er et stoff som er i stand til å trenge inn i placental vegg.

Behandling

Ingen behandling er nødvendig for spedbarn brystbetennelse. Brystbetennelse og relaterte symptomer bør avta i løpet av et par uker etter fødselen. Ikke klem betente bryster, da dette kan føre til infeksjon.

Konklusjon

Infant brystbetennelse er en vanlig tilstand og er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Hvis tilstanden vedvarer i mer enn to uker, eller en infeksjon er mistenkt, kontakt lege.

Betente Testiklene

Betente Testiklene


Betennelser i testiklene, en betennelse i testiklene, er normalt forårsaket av bakterier eller virus, inkludert de som er ansvarlig for seksuelt overførbare sykdommer og kusma. Risikoen for Betennelser i testiklene øker for menn over 45 år gamle, de som ikke har blitt vaksinert mot kusma eller de i alderen 19-35 som har vært utsatt for et seksuelt overførbar sykdom. Rødhet og ømhet i regionen min ledsage orchitis, som gjør vannlating og samleie smertefullt. Menn med disse symptomene bør kontrolleres og behandles så snart som mulig. Ubehandlet kan orchitis føre til krymping av testiklene og i sjeldne tilfeller, infertilitet.

Betente Testiklene

Se etter symptomer på orchitis, som ifølge eMedicine Health, inkluderer en rød eller lilla tone på betent testikkel, blod i sæd og lyskesmerter. Andre generelle symptomer inkluderer feber, oppkast og kvalme, og generelt dårlig helse.

Oppsøk lege dersom symptomene dine høres ut som orchitis. Ifølge Dr. Mark B Mycyk, førsteamanuensis ved Boston University School of Medicine, er ultralyd mest brukes av leger for å bekrefte diagnosen av orchitis. Ultralyd også brukes for å sikre at pasienten ikke har testikkeltorsjon, en tilsvarende tilstand. En prøve av utslipp fra urinrøret kan tas bestemme tilstedeværelsen av bakterier i samsvar med orkitt. Kusma relatert orchitis er den vanligste årsaken, men tilstanden kan også være bakteriell.

Komme undersøkt for en seksuelt overførbar sykdom hvis du tror du er i faresonen. STD årsaker til orchitis inkluderer gonoré, klamydia og syfilis. Hvis du har en STD, en antibiotikakur representerer den viktigste formen for behandling.

Ta paracetemol eller noen over-the-counter smertestillende for å lindre ubehag. Ifølge feil diagnose, kan andre behandlinger inkluderer anitbiotics, eller behandling av den underliggende årsak til orkitt (for eksempel kusma eller SOS). Husk å sjekke etiketten med eventuelle medisiner du tar, å sikre det er noe potensial for en reaksjon med andre medisiner du bruker. Diskuter noen tvil du har med legen din.

Bruk tettsittende boksershorts som noe å støtte testiklene vil øke komforten. Forvent litt ubehag som orchitis tar rundt 10 dager å rydde opp.

Bruk isposer dekket med et håndkle eller klut for å redusere hevelse. Dr. Mark B Mycyk anbefaler dette i sin Medscape artikkel, samt sengeleie. Dekker ispose beskytter mot utvikling av frostskader på testiklene, det siste du trenger når du allerede opplever smerte i testiklene. Hold ispose på i rundt 10 minutter om gangen, og bruke det hele dagen i de tidlige stadier av orchitis.

Betent Pancrease & gallestein Prosedyrer

Gallestein kan oppstå når galle i galleblæren danner faste partikler. Disse steinene ofte oppstå når det er høye nivåer av bilirubin eller kolesterol i gallen. Enzymene fra dine gallestein kan begynne å angripe bukspyttkjertelen og omkringliggende vev som kan føre til at bukspyttkjertelen til å bli betent. Denne betennelsen er kjent en pankreatitt.

Symptomer

Gallestein eller en betent bukspyttkjertel kan være smertefullt. Smerten er vanligvis plassert i den øvre middel magen og kan bli verre når du ligger nede. Disse symptomene kan være ledsaget av kvalme og oppkast.

Prosedyrer for gallestein

Det er flere måter å behandle gallestein å hindre pankreatitt. Ekstrakorporal shockwave lithotripsy (ESWL) er en form for behandling som bruker sjokkbølger å bryte opp gallestein. Når steinene er i mindre biter det tillater dem å passere gjennom galle systemet. Medisiner kan også brukes som en form for behandling for å oppløse gallestein. Denne behandlingen vil ta lengre tid å se resultater og gallestein kan danne nytt.

Kirurgi er vanligvis den beste fremgangsmåten hvis pasienten ikke har utviklet pankreatitt. Denne fremgangsmåten kan utføres umiddelbart og vil være til hjelp ved forhindring eller videre betennelse i bukspyttkjertelen. Hvis bukspyttkjertelen er betent pasienten vil motta antibiotika via en IV for flere dag før utføre kirurgi. Denne operasjon kalles en cholecystektomi som tillater galle å strømme fra leveren direkte inn i tynntarmen.
Det er to former av galleblæren kirurgi, Laparoskopisk fjerning og åpen kirurgi. Laparoskopisk er den mest foretrukne form for kirurgi som bruker en laparoskopisk cholecystectomy som er et instrument med et kamera som er satt inn i en liten åpning i magen. Dette instrumentet hadde kirurgisk utstyr knyttet til å ta ut gallestein. Denne prosedyren kan ta 20 minutter til en time, og er mindre smertefullt enn åpen kirurgi.
Åpen kirurgi vil kreve aa 3 til 6-tommers snitt i buken for å fjerne gallestein. Denne fremgangsmåten er ikke utføres ofte, og det tar en gjennomsnittlig eller 45 til 90 minutter.

Betent bukspyttkjertel

Det finnes to former for en betent bukspyttkjertel som kan være forårsaket av gallestein: akutt og kronisk. Fremgangsmåten for akutt pankreatitt vil begynne med en IV av antibiotika for å lindre smerte. I visse tilfeller kan pasienten være nødvendig å mate ved et nasogastrisk sonde som settes inn gjennom nese og hals. Denne formen for fôring vil tillate bukspyttkjertelen tid til å leges mens antibiotika arbeider for å redusere betennelse.
Terapeutisk Endoskopisk Retrograd cholangiopancreatography (ERCP) er et rør med en datastyrt kamera festet for å vise bukspyttkjertelen. Denne fremgangsmåten blir utført i akutte og kroniske tilfeller.

Behandlingen for kronisk pankreatitt vil følge de samme trinnene en så akutt tilstand. Etter disse trinnene er fullført, kan legen forskrive syntetiske bukspyttkjertelen enzymer hjelpe mat å fordøye. En næringsrik plan av små lav-fett måltider vil være nødvendig for å behandle denne tilstanden.

Slik Clear bihulene Øyeblikkelig

Bihulebetennelse kan føre til overbelastning og hodepine. Disse symptomene kan forstyrre arbeidet og studier. For folk som fører travle livsstil, er det viktig at de er i stand til å klare sine bihulene umiddelbart. Heldigvis kan lindring oppnås gjennom nasal vanning. Lider av bihulebetennelse kan klare sine bihulene ved å helle en saltoppløsning består av dagligdagse husholdningsartikler inn i en liten oval-formet potten ligner en vannkoker og tvinge blandingen gjennom nesen. Denne prosessen spyler ut bihulene og fjerner nesegangene.

Slik Clear bihulene Øyeblikkelig

Fyll målebegeret med 1 ts salt, ½ ts natron og en halvliter lunkent vann.

•  Rør ingrediensene med skjeen til de er helt blandet. Hell røren i nasal vanning potten.

Plasser hodet over vasken i en 45-graders vinkel. Sett tuten av nese vanning potten i høyere neseboret til åpningen av tuten er i flukt med åpningen i neseboret.

forsiktig heve håndtaket på nasal vanning potten inntil oppløsningen strømmer inn i den øvre neseboret, og kommer ut av den nedre neseboret. Fjern tuten av potten fra den øvre neseboret når potten er tom.

Puss nesen inn i vevet til å utvise rest slim og saltløsning.

Hvordan kurere en betent Liver

Hvordan kurere en betent Liver


Å kurere en betent lever, må du først ha en leverfunksjonstest. Denne testen er gjennomført for å fastslå omfanget av skader på leveren.

Hvordan kurere en betent Liver

•  Ha en leverbiopsi. Under lokalbedøvelse, er en tynn nål satt inn gjennom den nedre del av høyre bryst, og en liten del av leveren er fjernet. Da er det profesjonelt undersøkt under et mikroskop.

•  Bestem diagnose. Hvis leveren er betent på grunn av overdrevent alkoholinntak, da et kortikosteroid er vanligvis anbefales. Hvis sykdommen er på et avansert stadium, blir behandlingen utført på sykehuset. I noen tilfeller er en levertransplantasjon nødvendig.

Hvis du er i en tidlig fase, vil legen plassere deg på en spesiell diett, slik at vitamin B erstattes i kroppen.

Leveren kan også bli betent på grunn av gul feber. Denne type av inflammasjon kan behandles med sengeleie, sykehusinnleggelse, salt og væskeerstatning. En blodoverføring er utført i tilfeller av alvorlig blødning.

Hvis Oesophagostomiasis er årsaken til den betente leveren, behandle med albendazole og levamesole. I noen tilfeller trenger en operasjon som skal utføres for å fjerne knuter i tarmkanalen, som inneholder parasitter som forårsaker leveren din til å bli betent.

Hvis du har blitt diagnostisert med porfyri cutanea Tarda, behandle det med antimalariatabletter, begrense eksponeringen for sol og unngå alkohol til alle tider.

Behandle det med støttende og symptomatisk behandling. Chaparral (urtemiddel bivirkning) kan forårsake leverbetennelse, og når behandlingen ikke fungerer, noen ganger en levertransplantasjon er nødvendig.

En allogenic stamcelletransplantasjon kan være nødvendig, hvis du har blitt diagnostisert med Lymfoproliferativ syndrom. Stamcelletransplantasjon bør gjøres på det tidligste stadiet mulig.

Hvordan å rense bihulene

Millioner av amerikanere avtale med bihuleproblemer og lider av kronisk hodepine, ansikts smerter og tette neseganger. Rengjøring bihulene kan gjøres effektivt med varmt vann, salt, og ved hjelp av noe som kalles en Neti Pot - en nasal saltvann vanning system som spyler ut nesehulen. Neti Pot, som stammer fra yoga tradisjon, er en liten keramisk fartøy som ligner en tekanne. Ved hjelp av en Neti Pot innebærer rennende varmt saltvann i ett nesebor og ut det andre.

Hvordan å rense bihulene

Ved hjelp av en Neti Pot å rense bihulene

Gjør saltvann. Fyll Neti Pot med vann og tilsett ¼ til ½ ts. av salt (havsalt er best). Varm løsningen på komfyren i potten til saltet er helt oppløst.

•  La løsningen kult. Du ønsker ikke å sette inn kokende varmt vann inn i neseborene, så la blandingen avkjøles til den er lunken.

Bend over en vask. Begynn å puste naturlig gjennom munnen. Åpne munnen bred vil stenge luftpassasjen til nesen slik at vann ikke kan komme inn i munnen eller halsen. Hvis du gjøre dette først, vil du unngå ubehagelig følelse av å ha vann i luftveiene. Plasser hodet over vasken, bøye nakken ned og fokusere øynene nedover.

Sett Neti Pot tuten inn i høyre nesebor. Dette vil føles rart i begynnelsen. Du ønsker kanskje å massere nesen for å danne en forsegling for å unngå eventuell ytre lekkasje. Med hodet over vasken, rull den til venstre side. Eksperimenter med hodet holdning til vannet strømmer ut av venstre nesebor. Når vannet kommer ut, bare flytte Neti Pot for å holde vannet strømme inn.

Hold helle vann i ca 10 sekunder eller så til du føler hele flyten av vannet går gjennom bihulene. Husk å puste gjennom munnen. Dette vil hindre drenering bak nesen inn i munnen din.

Når potten er tom, fjerne tut og puster gjennom nesen, og deretter bruke en vev å blåse nesen.

•  Gjenta hele prosessen gjennom venstre nesebor.

Hint

  • Begynn med en halv pott per side til du får taket på det. Rengjør Neti Pot grundig etter og før hver bruk. Hvis du opplever ubehag eller smerte, slutte å bruke Neti Pot og ta kontakt med lege.

Rettsmidler for Betent gikt

Urinsyregikt er forårsaket av for mye urinsyre som danner krystaller i vev av leddene i kroppen. Resultatet er betennelse og smerter. Behandling av gikt innebærer å redusere betennelsen å lindre smerten. Langtidsbehandling av betente gikt søker også å hindre betennelse oppstår ved å hindre forekomster av krystallisert urinsyre i leddene.

Anti-inflammatoriske medisiner

Reseptbelagte legemidler er gitt for å redusere betennelse som er ansvarlig for smerten av gikt. Kortikosteroider, NSAIDs og colchicines blir ofte foreskrevet for å redusere leddbetennelse.
Drikke mye vann i løpet av en gikt angrep kan bidra til å skylle urinsyre fra kroppen din. Drikk vann med sitron så mye som mulig mens du lider av en gikt angrep.
Vær sikker på at det er omega 3 essensielle fettsyrer i kostholdet ditt regelmessig. Fettsyrene er en naturlig anti-inflammatorisk som vil bidra til å avlaste leddet smerte som er forårsaket av gikt. Bruk en anti-inflammatorisk kosthold for å forebygge gikt fra å bli betent.

Forebyggende medisin

Forebygging av en gikt angrep er en av de beste måter å behandle gikt betent. Diet er en av de viktigste faktorene i en gikt forebyggende behandling. En lav purin diett er en som har et lavt innhold av purin, som er forandret til urinsyre i kroppen etter at de er forbrukt. En diett som er lav i dette stoffet vil sikre en begrenset mengde av urinsyre i kroppen, og redusere risikoen for en gikt angrep. Lave purine matvarer inneholder egg, nøtter, lave -fat oster, frukt og juice og pasta.
Urinsyregikt er mer vanlig hos overvektige pasienter. Å miste vekt hvis du er overvektig og opprettholde en sunn kroppsvekt er et forebyggende tiltak som kan stoppe gikt angrep. Diet bør være utformet for å gå ned i vekt og redusere puriner i næringsmidler.

Pain Relief

Gikt smerte oppstår vanligvis på stortåen og kan være ødeleggende. Forebygge en gikt angrep er den beste måten å unngå denne smerten, men smertestillende metoder er nødvendig når en gikt angrep finner sted.
Analgetika er tilgjengelig over disk og kan være gunstig for lindring av smerte fra betent gikt. En lege kan forskrive en sterkere smertestillende som kan gi mer smertelindring for alvorlige tilfeller.
Infra rødt lys brukes til å gi smertelindring gjennom varme på de berørte ledd. Laser behandling av gikt brukes også til å gi smertelindring uten noen av bivirkningene som er felles med medisiner. Lasere blir brukt som et anti-inflammatorisk behandling.
Varme og kalde omslag på de berørte ledd er en enkel hjem middel som kan gi lindring i løpet av en betent gikt angrep. Påfør varme til det berørte området i tre minutter og deretter bruke kaldt i 30 sekunder. Bruk varmt og kaldt vann for å påføre varmen til berørte ledd.
Epsom salt fotbad for betent gikt kan også gi umiddelbar smertelindring. Når det er flere ledd i kroppen påvirkes av betent gikt, vil et bad med en eller to kopper Epsom salt tillate deg å suge hele kroppen.

Hva er årsaken til en betent Spleen?

Hva er årsaken til en betent Spleen?


En frisk milt er omtrent på størrelse med en knyttet hånd, men en betent milt blir forstørret som et resultat av betennelse. En betent og forstørret milt er kjent som splenomegali.

Symptomer

Personer med en betent milt er ofte uvitende om det faktum at milten er betent. Det er oftest oppdaget under rutinemessige fysiske undersøkelser.

Virusinfeksjon

Virusinfeksjoner er én årsak til betent milt. Mononukleose er den mest vanlig viral infeksjon som resulterer i en betent milt.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle infeksjoner, inkludert, men ikke begrenset til, syfilis og endokarditt (en infeksjon i slimhinnen i hjertet) kan føre til at milten blir betent.

Parasittinfeksjoner

Malaria er et eksempel på en parasittisk infeksjon som kan føre til en betent milt.

Liver Disease

Leversykdom, inkludert, men ikke begrenset til, kan skrumplever føre til at milten blir betent.

Blodkreft

Leukemi, kan Hodgkins sykdom og andre blod kreft forårsake betennelse i milten.

Betente Galleblære Symptomer

Betente Galleblære Symptomer


Galleblæren er et lite organ koblet til leveren som fungerer som lagringsanlegget for galle, fordøyelses juice som leveren skiller ut. Ifølge American College of Gastroenterology, oppstår det en betent galleblære når infisert materiale sitter fast i gallegangen eller en gallestein blokkerer overløp av bukspyttkjertelen juice. Personer med betente galleblæren symptomer kreve medisinske undersøkelser.

Magesmerter

En av de første symptomene på en betent galleblære enkeltpersoner kan oppleve er magesmerter på høyre side av kroppen. Denne smerten kan oppstå etter at du spiser et måltid - spesielt en hvor mye fett ble konsumert - eller når du tar et dypt åndedrag. Mageområdet er øm ved berøring. Smerten kan være excrutiating og vil typisk topp i 15 til 60 minutter og kan vare fra seks til 12 timer eller mer.

Brystsmerter og halsbrann

Et annet symptom på en betent galleblære er brystsmerter og halsbrann. Disse smertene er ikke alltid plassert i det sentrale området av brystet. I stedet er de plassert under brystbenet.

Frysninger

Når galleblæren blir alvorlig betent, enkeltpersoner ofte opplever episode av frysninger ledsaget av risting og svetting.

Fever

Feber oppstår når kroppens temperatur overstiger 98,6 grader Fahrenheit. Som kroppens forsvarsmekanisme, det fungerer med de andre betente galleblæren symptomer for å advare personer som infisert materiale er blitt fanget inni.

Gulsott

Gulsott oppstår når noe ikke fungerer som den skal i leveren eller galleblæren. Dette symptomet får huden til å gulne på grunn av opphoping av bilirubin, et stoff som produseres når hemoglobin bryter ned.

Symptomer på en betent blindtarm

Vedlegget er en liten, fingerlignende organ som er om lag ti centimeter lang. Det er festet til tykktarmen. Vedlegget fylles med mat og munner ut i tykktarmen. Det trenger ikke tømme effektivt til enhver tid og er utsatt for å bli blokkert. Blokkeringen fører til betennelse, også kalt en blindtarmbetennelse.

Demografi

En blindtarmbetennelse er den vanligste årsaken til betennelse i høyre nedre del av magen. Lag 7 prosent av befolkningen vil ha en blindtarmbetennelse eller annen gang i sitt liv. Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å bli berørt. Tenåringer er også mer sannsynlig enn voksne å ha symptomer på en blindtarmbetennelse. Oftest vil en betennelse i vedlegg oppstå hos personer mellom 10 og 30.

Pain Sted

Tidlige smerte symptomer inkluderer intermitterende smerter rundt navlen. Smerten vil bli mer konstant og vil migrere til den høyre nedre kvadrant. Området av smerte i denne delen av magen kalles McBurney Point. McBurney er Point ligger omtrent halvveis mellom navlen og hoftebenet.

Andre symptomer

Etter at smertene begynner, et tap av matlyst, kvalme, oppkast, diaré og en lavgradig feber er alle ekstra symptomer på en betent blindtarm. Bevegelsen vil gjøre vondt i nedre høyre kvadrant føler seg verre.

Atypiske symptomer

Symptomer på en betent blindtarm ikke alltid følger samme mønster. Fordi stillingen av vedlegg i kroppen kan variere mellom individer, kan smerte og symptomer bli følt på forskjellige områder i buken. Også, med et atypisk Selvfølgelig kan det være en mangel på feber, oppkast og kvalme. En sterk trang til å urinere eller ha avføring kan være til stede med en atypisk kurset.

Barn

Blindtarmbetennelse er sjeldent hos spedbarn. Barn vil vise de samme symptomene som en voksen, men kan variere avhengig av barnets alder. Yngre barn, mindre enn to år, har oppkast og en hoven mage sammen med smerte som deres mest vanlige symptomer.

Eldrely

Hos eldre personer, kan tegn og symptomer på en betent blindtarm variere sterkt. Symptomene kan være vage og foreslå en tarm problem. De eldre kan heller ikke oppleve noen symptomer før appendix brister, noe som vil føre til intens smerte. Siden skiltene er vanskeligere å skille, mange eldre mennesker har også en tendens til å vente lenger før du får omsorg når lider av en betent blindtarm.

Hva er årsaken til Betent Colon?

Hva er årsaken til Betent Colon?


Colon betennelse er en type tarmlidelse og kan gi symptomer som inkluderer magesmerter, diaré og rektal blødning. En betent tykktarm kan være forårsaket av en rekke faktorer.

Allergier

Eksponering for et allergen kan forstyrre funksjonen av kroppens immunsystem, noe som kan føre til diaré.

Arvelighet

Kolon betennelse kan være en arvelig tilstand gått ned fra din mor eller far.

Medisinering

To av de mange symptomene som oppstår når du tar antibiotika inkluderer magekramper og diaré.

HIV

Humant immunsviktvirus (HIV) kan forårsake vedvarende diaré.

Irritabel tarm syndrom

Hormonelle forandringer kan føre til irritabel tarmsyndrom, en lidelse som fører til betennelse, oppblåsthet, diaré og overdreven gass.

Hva er behandlingen for en betent Colon?

Hva er behandlingen for en betent Colon?


En betent tykktarm, også kjent som kolitt, er en smertefull tarmsykdom med symptomer som smerter og diaré. Mens det er ingen kur for kolitt, det finnes behandlinger som kan bidra til å minske symptomene.

Funksjon

De fleste behandlinger for kolitt arbeidet med å redusere betennelse. I noen tilfeller, disse terapi også hjelpe presse kolitt i remisjon.

Betydning

Leger har mange forskjellige typer av medikamenter som er tilgjengelige for å behandle symptomene på kolitt. Noen er mer effektive for mennesker enn andre, mens noen stoffer har alvorlige bivirkninger. Legen din vil hjelpe deg å bestemme hvilket medikament som fungerer best for deg.

Funksjoner

Legen din vil sannsynligvis prøve en anti-inflammtory stoffet med deg først, for eksempel Azulfidine eller Asacol. Dersom disse stoffene ikke virker, kan legen forsøke et immunsystem suppressor. Antibiotika og smertestillende midler kan også administreres for å lindre symptomene på kolitt.

Advarsel

I alvorlige tilfeller kan legen anbefale kirurgi for å fjerne en del av tykktarmen. Selv om dette vil kvitte deg med kolitt, vil du ha problemer med bestått flere avføringer enn normalt.

Betraktninger

Mens det er mulig å være gravid med kolitt, er det viktig å finne en måte å holde sykdommen i remisjon uten å bruke stoffer som er skadelig for det ufødte barnet.